Panáček v reality show

Ptáčata se vrací, prvně v repríze, pak s novými díly

11. Září 2013 | napsal(a): | reality show: Ptáčata

[singlepic id=7016 w=420]
Vzpomínáte si na veřejnoprávní docusoap Ptáčata aneb Nejsme žádná béčka, která sledovala osudy jedné převážně romské třídy, která vznikla na jedné brněnské základce poté, co rodiče peticí rozhodli, že jejich děti nesmí mít za spolužáky Romy. A právě z tohoto „nechtěného odpadu“ vznikla 2.B, kterou doku serie Ptáčata po 1 rok sledovala a divákům byl naservírován v celkem 16 dílech. Nyní se Ptáčata na ČT vrací.

Prvně Ptáčata v repríze, pak s novými díly

V neděli 8. září odpoledne začala na ČT2 repríza první série Ptáčat. A hned po ní budou následovat nové díly.

Další dobrou zprávou je, že krátký film o Janičce, který vychází z jednoho z nových dílů druhé série, zaujal porotce Japan Prix 2013 a bude v říjnu v Tokiu soutěžit v konkurenci britských, kanadských, japonských nebo kolumbijských pořadů.

Tedy tento pořad rozhodně stojí za vaši pozornost a já věřím, že se ho na Panáčkovi zase ujme koc, který psal rekapy z první série.

Související články

Nejzábavnější fakta o Cikánech / ihned.cz




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ptáčata

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Petr
Reagovat

Cool, tohle byl dobrý pořad. :)

2
koc
Reagovat

¨snad to zvladnu .. budu se rozhodne snazit :)

Přidat komentář