Panáček v reality show

StarDance 2013: Už v dnes, představujeme zbývající 4 páry

2. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD6 uvod
Čas do startu prvního přímého přenosu 6. řady StarDance se proklatě zkracuje. Ve zkušebnách, zákulisí i na place hlavního sálu se zvyšují obrátky i tlak a tepová frekvence všech zúčastněných. Nejvyšší čas si blíž představit zbývající čtyři soutěžní páry i to, co nás každou sobotu až do vánoc vlastně čeká.

Taťána Kuchařová (26) a Jan Onder (28)

SD6 kucharova 1
174-6cm vysoká Miss World 2006, zakladatelka a předsedkyně nadace „Krása pomoci“ je letošním hlavním lákadlem pro oka mužských diváků. Ženská část bude mít zřejmě velké sousto k polykání, protože kromě krásy je tahle zelenooká blondýna s československým původem vybavena zřejmě i dobrou fyzičkou, pohybovou a taneční i výrazovou průpravou, protože kromě tanečních v dětství dělala scénický tanec a ve fitku, na tenisových kurtech i v jízdárně je jako doma. Navíc je známo, že je momentální přítelkyní jednoho ze soutěžících kolegů (Ondřej Brzobohatý).

175 cm vysoký taneční partner Jan Onder je v SD asi nejzkušenějším mazákem. V minulých ročnících se osvědčil jako dobrý učitel, choreograf i parťák s Danou Batulkovou i po boku Kateřiny Baďurové. Spolu se svou stálou profi partnerkou provozuje taneční klub -školu s působištěm v oblasti Mostecké pánve a jsou oblíbenými hosty programů na mnoha celebritních akcích. Absolvent pedagogické fakulty v Ústí nad Labem má od září navíc má i svůj vlastní pořad na ČT D.

Vítěz znám předem? No trochu to k tomu asi svádí, protože Jan Onder své partnerky pokaždé dovedl až k vítězství. A už funguje i naznačující bulvární propaganda. Nebuďme ale nepřející a nesoudní, Jan je skutečně velmi šikovný a Táňa nejen krásná, tudíž čekám že v podání téhle dvojice uvidíme solidní výkony a delší cestu soutěží.

Jitka Hosprová (38) a Lukáš Bartuněk

SD6 hosprova 1
170 cm blondýna je hudebnice z ranku, který jsme v SD ještě neměli. V dětství začala s hrou na housle, ve čtrnácti přešla k viole, vystudovala Plzeňskou konzervatoř a později i HAMU v Praze. Koncertuje po celém světě se špičkovými mezinárodními orchestry a je historicky první českou sólovou violistkou.
Prozradila na sebe, že kdykoliv má příležitost tančí ráda, ale jen pro radost. Taneční si musela odpustit, protože pro ni i pro rodinu byla v té době přednější investice do kvalitního nástroje, ale nějaké soukromé hodiny za sebou má. Udržování fyzické kondice a rozvíjení pohybové koordinace je i v jejím povolání velmi důležitá, dvakrát týdne cvičí s osobním trenérem ve fitness, plave, učila se základy čchi-kung i jógy.

Tanečním partnerem jí bude 175 cm vysoký nováček v téhle soutěžní show. Stále profesionálně aktivní mladý tanečník je synem tanečních mistrů světa Evy a Petra Bartuňkových. (maminka byla V SD dvakrát porotkyní) Působí jako trenér v jejich taneční škole a spolu se svou partnerkou Kateřinou Hrstkovou jsou finalisté MS v ShowDance a byli např 6 na Světových hrách tanečního sportu na Taiwanu.

Prognózy? Kultivovanost a noblesa se v oboru vážné hudby tak nějak automaticky předpokládá. Paní Jitka působí navíc už na první pohled velmi odpovědně a cílevědomě, proto se dá předpokládat, že jistě velmi pilně trénovala. Její partner je šikovný tanečník, bohužel na mě zatím působí trošičku příliš ambiciozně a nafoukaně a to by mohl být trochu zádrhel, protože kromě kvality výkonů rozhodují také divácké sympatie. Budu jim ale držet palce

Šárka Kašpárková (42) a Jan Tománek

SD6 kasparkova 1
187 cm vysoká brunetka pracuje jako sportovní manažer v projektu Odznak všestrannosti olympijských vítězů. Pochází z Karviné, kde začínala s basketbalem, ale brzo přešla k atletice a věnovala se skoku do výšky. Nejlepšího osobního výkonu 195cm dosáhla v roce 1993, kdy už ale přešla i na novou rozvíjející se disciplínu trojskok. V té dosáhla také svých nejvýraznějších úspěchů –bronz na OH v Atlantě(1996) a zlato z MS 1997. Je držitelkou dodnes platného českého rekordu v hale i venku. V průběhu sportovní kariery se vdala za svého trenéra Michala Pogány a porodila dceru (2001). Karieru ukončila v roce 2006.
Taneční kurzy v mládí absolvovala a fyzickou kondici si dodnes udržuje aktivně provozovaným basketbalem.

Partnerů pro dlouhánky moc není a tak nepřekvapuje, že byl opět angažován 190cm vysoký tichý postarší elegán. Pamatujeme si jej i z minulého ročníku, kdy tančil s modelkou Pavlínou Němcovou, byl ale partnerem i Jolany Voldánové. Jeho manželku Kamilu si také můžeme z minulých ročníků pamatovat, mají desetiletého syna.

Tančící sportovci byli v minulých ročnících na tom s úspěšností střídavě. Někteří a některé překvapili, jiní tolik ne. Jak na tom bude Šárka? Odhadovat se neodvažuji. Jako sportovkyně působila hodně ctižádostivě a výhodu má jistě v tom, že je zvyklá na tvrdé tréninky. Já osobně budu mít nejspíš trochu problém uhlídat svou zaujatost díky těžko krátce vysvětlitelné nesympatii, kterou k ní chovám už od počátku devadedesátých let. Doufám, že Jan se opět ukáže jako skvělý učitel i choreograf a paní Šárka mně překvapí ladností i tance.

Ondřej Brzobohatý (30) a Eva Krejčířová (33)

SD6 brzobohaty 1
Třicetiletý, 186 cm vysoký, populární herec, moderátor, hudebník, skladatel a producent je jedním z hlavních taháků letošního ročníku. Pěkné tělo, pohledná tvář, solidní dávka inteligence i smyslu pro humor, šarm, charisma, které nejedné ženě zvyšuje tep. Miluje florbal a plážový volejbal. Zároveň s tréninkem připravuje první sólové album, které má vyjít na jaře 2014. Je rozvedený a momentálně je jeho partnerkou jedna ze soupeřek v téhle soutěži – Taťána Kuchařová
Taneční nadání mohl zdědit po své mamince, temperamentní slovence Haně Gregorové. Ovšem doufejme, že tíhnutí k valašskému trojdupu přešlo z tatínka na dceru (Radanu). Na začátku října si při tréninku poranil záda a musel být i pár dnů upoután na lůžku.

Eva Krejčířová má zkušenosti z třetí řady SD, kde byla partnerkou Míry Bosáka. Poněkud nosatá, 168 cm vysoká blondýna pochází ze Slovenska, ale teď už bydlí v Praze. Ráda sportuje na lyžích, kolečkových bruslích, tančí zumbu, poledance, čas věnuje i své fence Matyldě.

Máte také očekávání vysoká? Já ano. Možná se sice mýlím, ale Ondřeje mám za lva tanečního parketu a vzhledem k tomu, že je mi sympatický jeho smysl pro humor a tak nějak vlastně celý on jako osobnost i objekt pro libé spočinutí oka, tak bych jej velmi ráda vídala tančit v každém z osmi soutěžních večerů.

Muži charismatičtí a ženy zajímavé i krásné, co víc si oko diváka může přát? Vtipného Marka Ebena s půvabým, raději mlčenlivým ramínkem na šaty (Terezou Kostkovou), skvěle hrající Moondance Orchestra, povedenou scénu i skvělou práci kamer i režie.

Přejme si ale i novým členem v zábavnosti posílenou hodnotící porotu Chlopčík + Révai + Drexler + BalašSD6 porotaa v neposlední řadě i krásné taneční kostýmy od skutečně renomované módní návrhářky Kláry Nademlýnské (40)
V realizačním týmu jsou jinak osvědčená jména: Manažeři projektu Martin Kopřiva a Jan Potměšil, Režisér Roman Petrenko, Hlavní kameraman Filip Havelka , Architekt Jaroslav Svoboda, Scénáristé Barbora Suchařípová a Marek Eben, odborný poradce Petr Čadek.

Letos nás čeká několik opět několik novinek. Můžeme se těšit například na muzikálové kolo, kde si budou soutěžní páry připravovat velké taneční číslo včetně company a rekvizit, nebo na večer věnovaný slavným filmovým melodiím. V programu pro letošek prý zůstává i loňská novinka Tanec na poslední chvíli a tzv taneční souboje společných choreografií.

Večer se setkáme u tv obrazovek a snad i u krátkého článku k prvnímu soutěžnímu večeru. Dobře se bavte. Už předem vám děkujeme za všechny sdělené vaše názory.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Jana
Reagovat

No ja mam zase silnou antipatii k Onderovi a tak trochu doufam, ze vypadne brzy :-)
jinak jedna „novinka“ letosniho roku – bude chybet pan Brousek :-(((
a doufam, ze navrhy Klary Nademlynske alespon usetri nasi milovane rekapistce cas, ktery minule stravila patranim v archivech :-))))

2
okkvp
Reagovat

jojo, na šatičky jsem zvědavá, paní návrhářka sice není moc můj šálek kávy, ale přece jen je to jiná kategorie ;-)

3
Jana
Reagovat

mimochodem, fakt tam je Cvancarova? nema dneska varit s Polreichem???

4
okkvp
Reagovat

3 – já jsem tu šmejdila okolo, jinak k dnešku zvláštní článek, výš

5
šarka
Reagovat

Perfektní pořad, ale jak bylo dnes řečeno v Sama doma, souhlasím, nechat tancovat všechny páry až do konce a pak vyhlásit vítěze, Všichni do toho dávají mnoho úsilí a práce.Myslím, že by to bylo spravedlivější.Protože příští tanec může té dvojice dopadnout lépe, ale my nemáme možnost to posoudit.Jinak Anička s Michalem byli fantastičtí,koukala jsem s otevřenou pusou, velké gratulace. A Imrich s Jitkou, super.A vlastně všichni,Díky za pěkné strávené sobotní večery,

Přidat komentář