Panáček v reality show

Už dost, šéfe (30.10.): restaurace Bohéma, Brno (video)

30. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Už dost šéfe!

[singlepic id=7649 w=420]
Dnes večer, 30. 10. se dočkáme návratu Zdeňka Pohlreicha v roli, ve které získal svoji největší televizní slávu. Pořad Už dost, šéfe! navazuje na populární pořad Ano, šéfe! a Zdeněk Pohlreich se v něm s odstupem času vydává do restaurací, které už jednou navštívil. První zastávka bude v brněnské restauraci Bohéma, která se stala takřka legendou série Ano, šéfe. Jaký bude návrat? Čím Zdeňka Pohlreicha zaskočí příjemná provozovatelka restaurace Daniela? To uvidíte už 30. října ve 21.45 na Primě.

V prvním díle Už dost, šéfe zajede Zdeněk Pohlreich do Janáčkova divadla v Brně, kde je restaurace s nostalgickým názvem Bohéma. Když tu byl obávaný šéf před dvěma lety, prohlásil, že už sem nevkročí. Že by to chtělo zavřít. Všechny. Myslel tím především dva muže, kteří restauraci tenkrát provozovali. Šéf s údivem zjistí, že Bohéma nezkrachovala, ale funguje dál. A místo oněch mužů si ji pod svá křídla vzala sympatická Daniela.

Ta by ráda pozvedla úroveň restaurace a vrátila jí zpátky ztracenou dobrou pověst. Což nebude nic jednoduchého.

Zaslouží si Bohéma konečně šéfovo uznání a jeho nálepku? Sledujte ve středu 30. 10. ve 21. 45 na Primě, první díl Už dost, šéfe.

P.S.: zítra, či o něco později se pak můžete těšit na rekap tohoto dílu od Scalexe.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Už dost šéfe!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
ifa
Reagovat

Tenhle format poradu proste Zdendovi slusi nejvic!

2
Babic
Reagovat

Tady to zije, kazdy resi jen zasrany vyvoleny.

3
Chemik
Reagovat

Díl pěknej, pronásledování Pohlreicha bílým BMW nemělo chybu.

Reagovat

SUNíčko,
doufám, že článek vznikl na základě PR, protože majitelka v reálu byla všechno, jen ne sympatická. Někoho tak vlezlého, protivného a když to nešlo po jejím i zlého, jsem dlouho neviděla. Shodli jsme se, že jí někdo pořídil restauraci jako hračku, aby měl od ní pokoj.
Bych se nedivila, kdyby jí ty šikovné kuchaře přetáhla konkurence.

5
Scalex
Reagovat

Ano, tento článek vznikl na základě materiálů od televize, můj rekap bude venku zhruba během hodiny.

Přidat komentář