Panáček v reality show

Zámena manželiek (25.2.): Slávka a Valerie, starosti o blízké

25. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=3738 w=420]
Aktérky dalšího dílu Zámeny manželiek jsou Slávka z Veĺkých Loviec a Valerie. Obě mají minimálně jednu věc společnou. Musí se starat o blízké osoby, které již nejsou schopny se o sebe postarat sami.

Slávka, Veĺké Loviece

Žena zkoušená osudem, která má na krku celou svoji rodinu. Její partner a bývalý manžel propadl alkoholu a ačkoliv momentálně abstinuje, jejich vztah je v troskách. Navíc život rodiny poznamenal nádor na mozku jejich nejmladšího syna. Čtyř ročný Péťa je stále na úrovni mimina a vyžaduje neústálou péči.

Valérie

24 hodinovou službu zažívá i manželka Valérie. Přesto, že je sama v důchodu, stará se o svoji 90 letou babičku Margitu.

Ač Slávka a Valerie řeší podobné starosti, tak místo vzájemného porozumění si při vzájemné konfrontaci vymění pouze nadávky.

Nenechte si ujít další díl Zámeny manželiek o 20:20 na TV Markíza.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
XY
Reagovat

Slováci mají „čuch“ na lidi, kteří zaujmou, alespoň mě tedy nejen zaujali, ale i bohužel na tu bídu, i pobavili.
Nemyslím, že obě ženy řešily podobné starosti, ono starat se o a starou matku, a starat se o těžce postižené dítě je rozdíl, ale to nic nemění na situaci, že takovej bordel jsem už dlouho neviděla…a nebyl to běžný binec a nepořádek, ale totálně zanedbaný byt a v takovém prostředí 4 děti, no potěš koště…
Nějak jsem ale nepostřehla, jaké povolání má matka těch 4 dětí.

2
olga palasová
Reagovat

Dobrý den,prosím kde bych mohla shlédnout poslední díl zámeny manželiek z 25.2? Nevíte kdy ho opakují?Díky

Reagovat

olga palasova (2) věřím, že v archívu TV Markíza voyo.sk bude určitě.

4
marie
Reagovat

Víte co…XY…možná si nikdo neuvědomuje,že ta Slávka chodí do práce,takže manžel se stará o domácnost…čili ten bordel je jeho vizitka…kdy má ona proboha ještě uklízet?!Jako po práci,když s dětma dělá úkoly?!Já jsem ve výměně byla…a není všechno tak jak to prezentuje tv..M

5
XY
Reagovat

Víte co, Marie? Byt a domáctnost je vizitka ženy, a on se pozná nepořádek a špína a tohle byla špína, pokud bych měla doma takový svinčík, tak bych se na výměnu vyprdla, patrně ta pani Slávka není soudná…TV tam bordel neudělá, tak bych to zase neházela na televizi:-)))

Patrně jste na tom byla podobně a hledáte omluvu, apropo, která to byla výměna? Moc ráda se podívám:-)

6
sigi
Reagovat

reakce na 5: domáctnost od slova CTNOST, pěkné :)))))) ale mimo ;-)

7
XY
Reagovat

6 – nojono, to se hned pozná chytrák…
Ty píšeš domástnost nebo co? ale jinak bordel zůstává bordelem a špína špínou…a blb blbem, s tím se nedá už vůbec nic udělat, ten se nedá už ani uklidit…

V případě nějaké reakce piš, sigi, ráda se poučím:-D a že ty taky byl ve výměně? a TV tam udělala několikaletý bordel a ještě to odvysílala? :-) prosím si rovněž odkaz, kteráže to výměna byla a děkuju uctivě už předem, moc ráda se poučím z nějaké pěkné domáctnosti:-)))

8
XY
Reagovat

ajajaj:-)))))))))))) tak omluva sigimu, to T je nadstandart, to jsem se doběhla sama, sigi nemusí posílat odkaz a díky za upozornění….:-D

9
Pan X
Reagovat

Dobrý den chtěl jsem se zeptat co v témto seriálu hraje za pisnně?Neví te někdo?
Děkuji za odpověd byl bych vděčný :)

Přidat komentář