Panáček v reality show

Peter Cmorik – druhá slovenská SuperStar

9. Duben 2006 | napsal(a): | reality show: Slovensko hledá Superstar

Slovensko zná od pátku jméno své další SuperStar. V druhém ročníku pěvecké soutěže Slovensko hledá SuperStar zvítězil šestadvacetiletý Peter Cmorik.

Učitel základní umělecké školy ve Velkém Krtíši obdržel v pátečním finále o 197 542 hlasů více než sedmadvacetiletá Mária Bundová z Bratislavy. Oběma soutěžícím poslali diváci 290 304 hlasů.

Po zveřejnění výsledků vyjádřil Cmorik před diváky naději, že album, které bude moci podle smlouvy s pořadatelem soutěže vydat, bude posluchačům dělat stejnou radost jako jeho dosavadní vystoupení. pokračování na revue.idnes.cz

související odkazy

– oficiální web Slovensko hledá SuperStar

Slovenskou SuperStar je Cmorík / bleskově.cz
Cmoríkova cesta ke slávě / bleskově.cz

P.S.: Jen jsem si smutně posteskl, jaký polotovar nám servírovala TV Nova v předešlých 2 řadách Česko hledá Superstar. Co k tomu stačilo? Prohlédnout si pár videií, které jsou mimochodem volně ke stažení na oficiálním webu SHS, z předposledního Unplugged kola. Scéna – skvost, živý symfonický orchestr – geniální. Zkrátka držím všem českým divákům palce, aby nám TV Nova napotřetí naservírovala konečně lahodnou krmi a ten nic moc chutnající fast food.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Slovensko hledá Superstar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
E.T.
Reagovat

Slovensko má opravdu Superstar s velkým S. Sice jsem tuto soutěž sledoval nepravidelně, ale vždy když zpíval, tak na něj Habera zíral s otevřenou pusou :)

Všechny jeho videa naleznete na a doporučuji např. Bad day od Daniel Powtera – to opravdu nemá chybu!

2
Iva
Reagovat

Myslím, že Petr je neuvěřitelný talent, který zaslouží pozornost. Nebylo pochyb o tom, že zvítězí a ze srdce mu přeji, aby mu jeho pěvecká dráha vycházela nejen podle jeho představ, ale aby brzy našel správný směr ve všem, co ke zpěvu patří. Tedy dobrého skladatele, textaře, producenta a vydavatelskou firmu. Petře, ve Tvých očích je cítit úžasná skromnost a pokora. Ve Tvém hlase pak naprostá profesionalita. Ať Ti to dlouho vydrží.

3
jirik
Reagovat

Sledoval jsem tuto soutěž pravidelně a ten hlavní důvod byl Peter Cmorík. To co tento skromný chlapec předváděl během celé soutěže bylo něco neuvěřitelného. Je až s podivem, že zůstal takový obrovský talent do té doby bez povšimnutí. Při vší ůctě ke všem vítězům Superstar Anetě, Horváthovi, Koščové, ale i vítězům ve světě, Peter Cmorík nemá konkurenci. Jak řekl Habera, Slovensko mu bude malé, tak nezbívá než souhlasit. Držím palce v jeho kariéře a věřím že o něm ještě hodně uslyšíme. Výborně Cmoro!!!!

4
Reagovat

Vzdyť on je celá Aneta Langerová … myslim vizáží ;)

5
E.T.
Reagovat

Já: No nevím, spíše jsi chtěl napsat srdcem, povahou nebo skromností ;-) Nemohu si pomoci, ale vizáží mi spíše připomíná Otíka z Vesničko má středisková (zuby a profil). Ale jinak souhlasím se všemi, je to profík!

6
Flex
Reagovat

Pred ním se teda opravdu skláním. Doufam ze aspon vyda nejake poradne album.

7
aljosa
Reagovat

tak aspon nieco dobre dopadlo. vyhral ten, ktory spievat vie, nie je prehnane skromny, ale prirodzene sebavedomy. ale keby vyhral ktokolvek z finalovej trojky by sa nic nestalo.

8
jirik
Reagovat

aljosa: Dovolím si s tebou nesouhlasit. Cmorík byl jednoznačně někde jinde. Netvrdím, že Bundová nebo Štrofek nemají svojí kvalitu, ale Cmorík byl o třídu výš.

9
jkj
Reagovat

vhghjgjguřžuřuitrrhzfmko gfghoétrízrztrzzzrrtzfrrt;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

10
jkj
Reagovat

rererrerer

11
ann
Reagovat

vyhral jednoznačne ten najlepší, Peťo drž sa

12
anetass
Reagovat

jste všichni trapný je nejlepší a nejhezčí???

13
Michaela
Reagovat

proc ty videa nejdu???

14
Miska
Reagovat

kde su ty videa???????????,at idu!!!!!!!!!!

Přidat komentář