Panáček v reality show

Nova chystá kuchařskou show Masterchef, TV Markíza taky

11. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

[singlepic id=4683 w=420]
Televize Nova zahájila casting na účinkování v nové kuchařské show v originále nazvané MasterChef (český název zatím není znám). V ní soutěží amatérští kuchaři o nejlepší pokrmy a hodnotí je porota složená z profesionálních kuchařů. Variaci, která však nebyla tvořena na základě zakoupené licence, před časem zkoušela TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem a nazvala tuto show Na nože.

Původní formát MasterChef pochází od britské BBC, úspěšná byla australská i americká verze. Nejvíce však tento formát proslavil britský šéfkuchař Gordon Ramsay.




MasterChef chystá i TV Markíza

Casting probíhá také na slovenské TV Markíza, která by show měla odvysílat již na podzim. V České republice se casting uskuteční ve 2. polovině června a 1. července. Natáčení TV Nova zahájí od 16. července do 30. září, tudíž i u nás by se mohla objevit v podzimním vysílání.

Kdo myslíte, že se objeví v porotě MasterChef?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
rajs
Reagovat

Babica!

2
Pina Colada
Reagovat

Tohle mě docela baví, těším se.

3
Kami
Reagovat

Treba tam bude „panijejizjmenosinikdonepamatuje“ 8-))

4
koc
Reagovat

3 – uz prosim ne :)

5
Maxx
Reagovat

Babica :DDDDDDDDDDD

6
Katynka
Reagovat

V originále je Masterchef naprosto perfektní, bojím se ale, že u nás to tak nebude. Ale zjistím to jedině tak, že se budu dívat. A z těch známých kuchařů znám jen pár a jelikož je Zdenda na Primě, tak je mi to vcelku jedno, kdo bude v porotě, jen doufám, že to budou opravdu kuchaři profíci a ne žádné celebrity.

7
drak
Reagovat

hvězdné kuchařské trio Zounar, Novotný, Babica :-)

8
fb
Reagovat

7 – Jo a Vodochodsky s duem gondik / gondikova jim nad tim budou delat odbornej dohled :) To by byl narez jak hrom :D :D :D

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

Tak já si říkám, proč by třeba neangažovali Vaňka z Prakulu. Výřečný je a odborník taky.

10
Ivana Nespěšná
Reagovat

Mě připadá tenhle program strašně směšnej. Master chef – amatérští profíci – kteří místo toho aby vařili českou kuchyňi – jako amatéři – kdy českých jídel je sratajlon, mají umět francouzskou, čínskou, španělskou atd. Tento program nemá hlavu ani patu to vymýšlela nějaká bedna :o))
Prej největší šou – spíš největší volovina.

11
Scalex
Reagovat

MasterChef je licencovaný formát, kde se musí leccos dodržet. V Americe taky kromě regionální kuchyně (i když ta americká je díky rozloze USA hodně rozličná) musejí vařit evropskou nebo asijskou kuchyni.

Přidat komentář