Panáček v reality show

MasterChef 2020 (28): Sedm smrtelných hříchů

8. Září 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch28

Na všech sedm nejlepších amatérských kuchařů tentokrát čekají dvě výzvy. První prověří kreativitu a představivost, druhá určí, kdo se dnes večer bude muset se soutěží rozloučit.

První část dnešního dne bude ve znamení sedmi smrtelných hříchů. Jak si asi soutěžící představují pokrm inspirovaný pýchou, hněvem, závistí, nečistotou, obžerstvím, leností či lakomstvím? Sedm hříchů, sedm surovin, sedm luxusních jídel. Každý uvaří jídlo inspirované přiděleným hříchem, přičemž rozdělení provede vítězka Rossiniho výzvy Pavlínka. Po konci výzvy druhé nás někdo znovu opustí.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
JanaM
Reagovat

Nevíte někdo, proč už nejsou imunitní výzvy?

2
Martinek
Reagovat

Vy to budete vědět. Kdo je ten jednorožec? Ufon je jasnej.

3
Lukša
Reagovat

@Martinek: Burešová. Ale to sem nepatří :-)
@JanaM: Pravda, v 9. epizodě ji získala Ivka a v 15. ji nezískal Pavel. Já bych řekl, že se to úplně neosvědčilo, hlavně nebylo zcela jasné, v jaký okamžik ji lze použít. A především, porotci zjistili, že Pavlínku protlačí i bez nějaké imunity :P

4
JanaM
Reagovat

@Lukša:
Já se totiž teď v rámci prokrastinace během nemoci podívala zpětně na ty díly, zatím do 15. dílu, a právě po obou venkovních výzvach byl souboj o imunitu, potom to skončilo…hlavně jsem se chtěla přesvědčit že je fakt pořád potlačován ten uřvanej skřet, a pokud to vidíte takhle nonstop tak je to do očí bijící…

5
libena
Reagovat

teda nevím jak vy, ale já jsem se u prezentace hříšných jídel královsky bavila :-) boží :-))))

6
Monika
Reagovat

Dneska vybornej dil od zacatku do konce, akorat me hodne zklamal Pavel, cekala jsem od nej strasnou pecku, to byla primo vyzva pro nej, kde se mohl blejsknout, ale velke zklamani…ani to nepripominalo motyla, nebylo to hezky naservirovane, no proste bohuzel…

7
dejna
Reagovat

Taky jsem se bavila. :D
A Pavlínka je pro mě definitivně přírodní úkaz, ať už jako jelen, nebo ležící na talíři s motýlem nad sebou. :D
A zdálo se mi to, nebo se někteří konečně začali odkopávat – konkrétně Pepa a Ivka? Zvlášť Pepa u mě bodoval a jestli to, co říkal, byla jen špička ledovce, jaké emoce se asi melou pod hladinou?

8
anonym
Reagovat

Potěšil mě Pepa na balkoně, ale co mě překvapilo, že nedostal sprdunk za jahody s čokoládou, naopak. V některém z minulých dílů měl Kašpárek proslov, že tato kombinace je nevhodná a naprosto se k sobě jahody a čokoláda nehodí:-) kašpárku, kašpárku :-)
Pavlínka s jelenem konečně utřela.

9
Lukša
Reagovat

Včerejší díl podpořený trochou celkem dobře zahraného herectví super. Pepa mile překvapil, kromě povedeného pokrmu přidal i kvalitní závist :) Jo a to zdůvodnění, proč si Pavlína vybrala jelena, to si musím pustit ještě jednou, stejně jako její motýle. Jedinou výtku mám k samotnému konci, Přemek to utnul strašně rychle, škoda konce Viky.
Příště to vypadá na “miloučký” rodinný díl. Jen to ale vypadá, že nikdo nevypadne, díl následujících má být opět venkovní výzva. Že by za týden přeci jen ještě jedna imunita?

10
-Vicky-
Reagovat

Mě teda „herectví“ moc nebavilo, mám pocit, že zejména od poroty je ho i v jiných dílech už dost. Podle komentářů porotců jsem tipoval na vypadnutí spíše Ivku, překvapilo mě, že šla na balkon tak brzo.

11
Lady XL
Reagovat

Upřímně – některé motýly jsem tedy na talíři nepoznávala…. Vicky to měla nádherné. To bylo fantastické. Rozhodně bych jejímu výtvoru dala přednost před jiným – např. tzv. leteckým…, byť to bylo bez chuti, jak tvrdili porotci. Podle mne se tady dalo přihmouřit oko s ohledem na excelentní zpracování na talíři…. Zrovna takový talíř co do krásy bych bývala čekala od Pavla!
Ale už se mi nějak nechce hodnotit chování poroty vůči tomu trpaslíkovi, kterému věčně pomáhají a chlácholí ho atd. … Zajímalo by mne, proč jí nedorazil na ten příští díl manžílek ale táta…, že by se za ní styděl?
Mimochodem, známá byla poměrně nedávno u Kašpárka v restauraci. Degustační menu výborné, i když pochopitelně k nenasytilo. Cena celkem ušla. Ale co ji hodně nemile překvapilo, byla jistá „ušmudlanost“ interiéru, na což zrovna ona je dost háklivá, prostě nebylo vše tak vycíděné, jak by mělo být…. + malinkaté wc. Divila se, že dostali Michelina, když i na vše okolo restaurace se prý dává velký důraz

12
Kami
Reagovat

Ty dily mi pripadaji podivnejsi a podivnejsi. Jako zadani – motyl – pekne, ale pravidla zase takova, ze se daji ohybat podle potreby. Ma to byt jasny motyl, ale jak to nevypada jako motyl, tak jde prece o chut! Tak co treba zkombinovat body za vizual a body za chut? A mozna by nebylo spatne nektere ukoly delat anonymne, coz? U tech motylu by me to dost zajimalo, jak by to dopadlo, kdyby to hodnotili nevedomky, komu jaky patri..

13
Nika
Reagovat

Neměla jsem možnost sledovat MCH v TV, tak jsem zkoukla až teď. Pyšný jelen v říji ala Pavlínka byl téměř na Oskara, nevěděla jsem, jestli se mám víc smát, nebo se za ten herecký výkon stydět. Létající lívance na talíři dílo už jen dokonaly:-))) Ale máme ji v dalším kole, bohužel, podle shotů ze zákulisí to dotáhne asi nejdál ze všech ženských. A díky ní mi přestaly úplně vadit Ivka a Chilli:-)))
Pavel mě také zklamal, čekala jsem originální a barevný talíř, zatím nuda a šeď.
Pepa dokazuje, že se umí porvat s jakoukoli výzvou, bez debat, na balkoně byl jako první zaslouženě.
Roman je přírodní úkaz, nechápu, jak ve velké většině případů dokáže vytvořit hezké a jedlé jídlo, i když to v průběhu přípravy vypadá na průser století. Zvláštní dar!
Viky je škoda.Talíř byl hezký, i když na můj vkus se jednalo o příliš prvoplánové pojetí motýla. Ale holka je to šikovná, vařit umí a je mi sympatická.
No, jak to tak vypadá, té uřvané velké huby se asi do konce MCH nezbavíme:_(

Přidat komentář