Panáček v reality show

MasterChef: Souboj nejlepších – Honza vs. Pavel

22. Únor 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch best1
Chybí vám MasterChef? Pokud ano, můžete se následující 4 středeční večery těšit na duely těch nejlepších kuchařů, kteří se objevili ve 3. a 4. řadě. První díl už 24. února od 21:30!

Jako první se proti sobě postaví Jan Vorel a Pavel Berky, Honza skončil ve 3. řadě druhý, Pavel loni bronzový. V dalších duelech proti sobě nastoupí vítězové Kristína NemčkováRoman Staša, bronzová Lea Skálová proti šesté Chili Ta Thuy a šestá Kateřina Kolbová proti bramborové Ivce Sarauerové. Z TOP 3 každé řady tak neuvidíme pouze Pavlínu Lubojatzky.

„Televize Nova se rozhodla, že divákům nejpopulárnější kulinární show připraví speciální podívanou. Často jsme na našich sociálních sítích vídali diskuze, jak by to asi dopadlo, kdyby proti sobě stanuli ti nejlepší z minulých řad. Inspirovali jsme se touto myšlenkou a dáme divákům jedinečnou možnost sledovat tento souboj na televizní obrazovce v bonusových epizodách MasterChef Česko: Souboj nejlepších,“ uvedla Silvia Majeská, programová ředitelka TV Nova.

V porotě zůstávají Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt, kteří se z předchozích dvou řad se soutěžícími dobře znají.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Monika
Reagovat

Na tenhle duel se nejvic tesim, oba dva byli moji favorite na vitezstvi ve svych radach. Jsem rada, ze jdou v prvnim dilu jako upoutavka.

2
Monika
Reagovat

Co se tyce Pavliny, myslim si, ze to odmitla sama. Nova by ji urco pro tu kontroverzi rada angazovala.

3
Lukša
Reagovat

@Monika: Všechny duely vypadají dobře. Dva kreativci na začátek, duel vítězů, dvě lehce naspídovaný holky a extra souboj cukrářek.

4
ina
Reagovat

myslím, že to bude zajímavá podívaná. Na Honzíka se těším, strašně jsem mu přála vítězství a jsem zvěavá co všichni vykouzlí za jídla. Že tam nebude Pavlína vítám. Pokud by tam vlezla, tak by pro mě byla ještě osobou s nulovou sebereflexi. A její touha po vítězství, v pořadu kde se vaří, až chorobná. A když jsme u toho vaření, musím zmínit dětského MCH, který jede na Déčku. To opravdu není možný co ty děcka předvádějí.

5
Wally
Reagovat

Ještě, že tak. Pavlínku a Kačenku v jednom pořadu vidět fakt nechci. :))

7
Lukša
Reagovat

@Ajda: Tak určitě. Třeba populární mohl být souboj 2. Pavlíny se 4. Petrem o nejlepšího bageťáka. To by taky do konceptu nezapadalo? Nebo má Nova výsledky průzkumu s podobnými hodnotami jako jsou v tom článku a nechce prudit diváka? 🙂

8
Biqer
Reagovat

Pavlina to odmitla. Tezko se Nova pripravi o nejsledovanejsi dil dobrovolne.

9
Lukša
Reagovat

Tak jsem se těšil na kvalitní vaření v tradičním formátu 3 kol, místo toho jsem dostal recyklaci prokládanou trochou kuchtění a včetně malinko uspěchané závěrečné prezentace. Na můj vkus je tohle zahozený potenciál nadějného a zpestřujícího formátu.

10
limbora
Reagovat

Zklamání, tak bych nazvala své pocity. Z nápadu jsem byla nadšena, po vysílání ale zklamaná. Žádné napětí, jen nepřirozená mluva porotců, kteří jako by ty věty četli, sestřih na sestřih a pár minut souboje. Mezitím jsem se ztrácela v tom množství záběru na minulost a než jsem zjistila, že to je současnost, bylo po všem. Skoro až umění neokořenit to ani špetkou napětí. Kreativa nulová.

11
Ajda
Reagovat

Kdo vyhrál? Ztrácela jsem se v tom sestřihu nových, starých záběrů, komentáře svaté trojice, nakonec jsem to vzdala.

12
Monika
Reagovat

Jo bohuzel tezka nuda, zrychlena verze, prilis mnoho recyklaci a malo vareni. Cekala jsem trichodove menu.
Ajdo vyhral Pavel.

13
Lady XL
Reagovat

A mě bylo divné, že to má tak krátký vysílací čas. No a ono se vařilo jen jedno jídlo…. Proč by jim nemohli dát např. uvařit celé menu? To mohlo být i kvůli hodnocení dramatičtější. Takhle je to nuda a zbytečnost pohlídat si příští díl. Než se člověk rozkouká, je to pryč. A do toho ještě ty záběry z minulosti a vyptávání na minulost…., prostě vata, vata, vata. A tak nějak jsem si správně tipla, že vyhraje Pavel,když jsem viděla talíře.
A už víte, proč tam není Pavlína? No na to by jim ten čas nestačil, na tu její ukecanost .-D :-D.

14
Johana
Reagovat

Pro mě byl a je Pavel nejlepší z nejlepších amatérských kuchařů ze všech řad, takže včerejšek chápu jako malilinkaté zadostiučinění, že byla neprávem upřednostněna do finále Pavlína.
Zbytek je mi šumafuk jak dopadne. Pokud však příště vyhraje Roman, bude to pro mě bonus.

15
Monika
Reagovat

@Johana: mam to uplne stejne, vlastne kdybych mela rict tri top kuchare ze vsech rad, tak to mam 1. Pavel, 2. Honza, 3. Kristina

Přidat komentář