Panáček v reality show

MasterChef 2022 (29–⁠30): Návrat k tomu nejhoršímu, párování i boj o TOP 3

6. Prosinec 2022 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch2930

V Entrée byla nejlepší Terka, která tak v úterý už o nejlepší čtyřku bojovat nemusí. To ale neplatí pro Betty, Ondru, Martina ani Lubinu. Ti nejprve dostanou za úkol napravit to nejhorší, co v soutěži zatím předvedli. Ve 2. výzvě si soutěžící vyberou jednu surovinu, ke které dostanou druhou, která s ní tak uplně nepáruje. Kdo si s tím nedokáže poradit? A kdo bude po středě tvořit finálovou sestavu?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
libena
Reagovat

tak včera z toho hoši udělali pěknou taškařici :-( potřebují se zbavit ondry a nevěděli jak na to…

2
Prochor
Reagovat

@libena: Jestli je vše připravené, tak se bojím, že Terka má podobné postavení jako měla Lea. Velká sympaťanda, která je v soutěži až do konce, ale je pro ni připraveno právě jen to třetí místo.

3
libena
Reagovat

@Prochor: ano, nejspíš to tak vypadá. jo lea byla velký smíšek, zlatíčko :-) teď právě běží opakování její řady…

ondra je obyč.kluk, sympaťák, ale prototyp vítěze není, proto je třeba vyrobit ještě jeden díl a odstranit ho, tereza je živel a asi by se jim nehodila do krámu, stejně tak jako samorost martin – taková osobnost není nic pro davy. baví mě všichni celá čtyřka. teď už taky bety vaří jinak než když tam byl vojta. to mi připadala nekoncetrovaná, spíše se koukala jestli mu to jde a jestli on postoupí. teď nevaří špatně, ale je psychicky méně odolná (slušně řečeno). ale oni si ji vychovají. říkala jsem že vyhraje hned, když jsem je s vojtou viděla na slavíkách.
jo – a žádné voyo nemám…

4
Franz
Reagovat

Já s Terezou mám zase problém. Umí vařit velice dobře, ale tak trochu až moc dává najevo, že si o sobě myslí, že je nejlepší. Chybí ji určitá pokora a potlačit určité projevy machrování. Alžběta je také dobrá kuchařka, ale ta bude spíše na reprezentaci, než do kuchyně. Ondra těmto dvěma, vařením možná šlape na paty, ale je hlavně sympaťák pro diváky.
Kdo bude letos vítěz uvidíme. Ale vzhledem k tomu, že Kašpec a Přéma jsou na děvčata, tak je to jasné.

5
Monika
Reagovat

Bože to jsou zas spekulace, ta čtyřka je poměrně vyrovnaná a vyhrát či prohrát může kdokoliv. Proč by se měli zbavovat Ondry, když špatně uvaří, tak půjde domu jako kdokoliv jiný. On zas tak super kuchař není, takže by mě vypadnutí ani nepřekvapilo, když nebude mít svůj den. Martin má taky výpadky,i když mi je z nich nejvíc sympatický. Z pohledu vaření mi přijdou obě děvčata o chloupek lepší než kluci,na výhru tipují Terku.

6
libena
Reagovat

@Monika: jako promiň, ale ondra byl minule v top 3 nahoře jako první. tak proč najednou z toho udělali zpátky top 4 a najednou se nepostupovalo do top 3, ale do finále?? a tam už není. hezky to dovymysleli :-(
no ale je to jen můj názor…

Přidat komentář