Panáček v reality show

Amazing Race od ledna na Nova Cinema

13. Leden 2012 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

Diváci, kteří každý všední den večer usedají k obrazovce COOLu ke sledování dalších dílů oblíbeného Kdo přežije, budou mít od 16.ledna 2012 těžké dilema. Téměř ve stejném čase proti němu nasadí konkurenční Nova Cinema neméně populární Amazing Race, který našim čtenářům nemusíme dlouho představovat. Vysílat se bude rovněž od pondělí do pátku se začátkem už v 19 hodin, Televize Nova má zakoupeny všechny existující řady americké verze, které postupně odvysílá. Pochopitelně se tak mimo jiné dočkáme pro našince atraktivní 15.řady, v níž soutěžící na svých cestách zavítají do Česka.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Lucas
Reagovat

Pro mě to zrovna neni žádná bomba, když už se to dlouho vysílá na AXN :D spíš se těšim, až na Prima Cool bude Pevnost Boyard :)

2
Petr
Reagovat

Ach jo, proč zrovna Nova. :-( Ale jsem zvědavej, kdo nadabuje těch mejch 18 vteřin slávy. :-)

3
Kapi
Reagovat

2 – podel se kde te tam najdeme? radis cizincum v praze kudy tudy? ;)

4
Petr
Reagovat

Ožralýho před barem. Lepší roli už nikdy nedostanu. :)

5
Kapi
Reagovat

4 – matne si vybavuju :) myslim, ze to pusobilo celkem nahraně. Byli jste oficiální komparz (zaplaceny) nebo jste nahodou byli v tom miste a nechali se naverbovat jen tak z hecu?

Reagovat

Petře (4) můžeš už vydat svoji story, jak jsi se dostal do Amazing Race nebo stále pod vysokou pokutou musíš mlčet? Myslím, že by z toho byl pěkný článek, včetně nenalezení mého bytu :)

7
Siempre
Reagovat

Survivoru se to nevyrovná!

9
Petr
Reagovat

Do 31. prosince 2012 o tom nemůžu mluvit, tak až potom. :)

10
Maxx
Reagovat

Survivor je lepší, ale štve mě, že nevysílají všechny řady. A to že to Nova nasadí paralelně od 19.00 je už jaksi jejich zvyk jako u Talentu, VV a tak dále a tak dále

11
fb
Reagovat

lucas: na prima cool je v planu Boyard? :)

12
T.I.P
Reagovat

Tentokrát bylo The Amazing Race v Brně a to naživo! :-) Reportáž naleznete zde. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/pripravujeme-na-ct24/171401-rychle-a-chytre-v-brne-se-bezel-amazing-race/

Pokud byste měli zájem o podrobné info, tak pište na e-mail. Jsem organizátor :-)

13
wojtaw
Reagovat

Hele lidi, nevím kam to napsat, ale nevíte někdo něco kdy bude na stream.cz závod o přežití? (viz: http://www.kdoprezije.cz/novinka.php?novinka=46 ) Tak kdyby jste někdo věděli něco víc, tak napište.

9 – tak za pár měsíců už je konec prosince, tak se těím :D

Přidat komentář