Panáček v reality show

Upoutávky na The Amazing Race 14

14. Únor 2009 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

V neděli 15.února na CBS startuje další populární reality show, která už posbírala šest prestižních ocenění Emmy. Pochopitelně se jedná o The Amazing Race, v němž se 11 dvoučlenných týmů vydá na dobrodružnou cestu kolem světa. Tentokrát navštíví například Švýcarsko, Německo, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Indii, Thajsko a Čínu. Během 22 dnů tak závodníci urazí vzdálenost přes 70.000 kilometrů a na tu dvojici, která do cíle na Havaji dorazí jako první, čeká lákavá odměna 1 miliónu dolarů.

Upoutávka na The Amazing Race 14

Představení soutěžících týmů

Ukázka úkolu v první epizodě

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
Frankie
Reagovat

Asi moje nejoblíbenější RS. Tak to si určitě nenechám ujít. Zatím mi neunikla jediná série! Takže sem s tím.. :)

2
fb
Reagovat

SUper, dalsi vec na koukani, jen kurna zasene do CR :(

3
Zack
Reagovat

Jn Českou republiku by to taky chtělo navštívit :(

4
Ondra
Reagovat

A sakra… asi bych měl dokoukat tu 13. serii :-D, abych mohl začít tady :-D

fb: v TAR Asia v ČR byli :-)a v americké verzi se snad časem také dočkáme. Spíš bych rád, kdyby se rozjelo natáčení Evropské verze, která byla pozastavena :(

5
Zack
Reagovat

Nevíte zda měla některá česká stanice v plánu natáčet svůj vlastní AR? Mám pocit, že se o tom někde psalo ohledně Novy.

6
fb
Reagovat

Ondra: Vim, videl jsem, nebyla to spatna rada :)

Zack: Nestras, z toho bude akorat tak velkej pruser jako trosecnik …

7
Frankie
Reagovat

fb: Úplně si to fiasko dovedu živě představit … už jen ten trefnej název, kterej by určitě dostala „Velký závod“ nebo „Do světa pro milión“ :) lol

8
Petr Novák
Reagovat

Ondra: No kéž by byla jen pozastavena, oficiálně už je to prej zrušený.

Zack: To je imho nemožný… páč aby to bylo aspoň trošku zajímavý, tak by museli cestovat minimálně po Evropě + některé okolní světadíly. A pokud to nezasponzoruje Ryanair, tak by jednotlivý etapy vypadaly stylem „Jeďte z Prahy do Pardubic :)“

9
Ondra
Reagovat

už? to je škoda, těšil jsem se na to… co se dá dělat. finance jsou finance :(

10
Petr Novák
Reagovat

Ondra: Oni už asi před rokem. :-) Byl jsem v kontaktu s jednou soutěžící, co vybrali a říkali jim pořád odklad, odklad a pak nevěděli nic. Pokud někde vyhrabu její mail, tak jí zkusím napsat.

TK: Zapomněl jsem poděkovat za rekapy a články o TAR a Survivoru! Hodně sil, bude to potřeba! :)

Ostatní: Co říkáte na to, že se CBS rozhodla sama ukázat celou trasu závodu? Nevadí vám to, těšíte se, nebo máte radši překvápko, kdy nevíte, kam se pojede příště?

11
Ondra
Reagovat

je fajn, že to zveřejnili, ale bylo fajn nevědět kam se pojede. Aspoň teď vím, že na ČR se těšit nemusím :-)

12
Zack
Reagovat

Já si zrovna stahuju díly AR Asia, kde soutěžící navštívili Prahu. Je to takový zvláštní:))

PN: Překpvápko do poslední minuty, tomu dávám přednost.;)

13
Lub
Reagovat

Taky jsem se pustil do sledování Amazig Race Asia 2, teď jsem zrovna u díli v Praze a jsme na něj hrozně natěšenej. Ale celkově opravdu nevím co zatím říct, některé opravdu zajímavé okamžiky a pak nuda a nuda. příklad etapa 7, kdy byli všichni v cíli v rozmezí 30 minut, to mi příjde hrozně nudné. To samé u přeletů aspoň s počátku všichni stejné letadlo atd…. Ale oceňuji zajímavý Nový Zéland a občas i něco dalšího. Ale jsem u 8 dílu v Praze tak se to snad zlepší a jak čtu výše o překvápko nebude nouze tak uvidíme. Jinak to ale sleduji na jedné čínské stránce, sice byl problém tam vůbec něco najít (anglicky to nemají) a protože čínský se čte dost těžce, ale od čeho jsou translatory. Jinak fandím Amazing Race 14. Každé pondělí někdy i v práci se dívám na díl co dávali večer předtím na CBS.

14
Lub
Reagovat

A ještě si vzpomínám, „vždyť už Amazing Race americké verze“ jednou v Praze byla. Tuším to bylo v řadě 13, když si, myslím dvě družstva vybrala ČSA k přesunu z Litvy??? do Chorvatského Splitu. Což, ale asi neměli dělat, protože ČSA měli zpoždění na příletu, soutěžící nestihli návazný spoj a nakonec tak jeden z páru, byl vyřazen.

15
Petula
Reagovat

Ahoj lidi, prosím vás, kde seženu na jednotlivé epizody titulky? Možná hledám špatně, ale nemohu je najít, poraďte, díky moc :)

16
Vik
Reagovat

Ztratil jsem možnost sledovat mnou velmi oblíbenou RS Amazing Race na AXN. Poradíte mi někdo, kam se podívat? Klidně i na dvd. Dvě série z počátků vysílání mám na VHS a už jsou docela dost ohrané :) Díky za odpověď, Vik

17
Amazing Race
Reagovat

Čau nevíte někdo, kde by se daly sehnat české titulky k Amazing Race?

18
Feji
Reagovat

Vik: Všechny řady TAR, TARA a Survivora:

Snad jsem pomohl, je to ale bez titulek =))

19
Erik
Reagovat

Mooooc prosim nevite o nejakych titulcich k prvnim radam (od druhe serie)??? Hledal sem vsudemozne a nikde nic nemuzu najit. Nahodou by se nemohl nekdo pustit do prekladu.. hlavne zakladnich veci jako zadani ukolů apod.. Byl bych vaazne vdecnej.

20
Marie
Reagovat

15řada nebo jak říkají sezóna se téměř v závěru odehrála v Praze,běží na CBS já nemám CBS amazing race sleduji na AXN nebo na Animax nebo na AXN crime ale jsou to všechno řady které jsem už viděla.Nemohu se dočkat až bude ta 15.na AXN.Jinak kdo alespoň trochu ovládá angličtinu vše se velmi podrobně dozví na Wikipedia tam je ale úplně všechno.Tam jsem právě objevila 15.řadu ale je tam jen to co už je odvysííláno jinak by to nebylo žádné překvapení.M.

Přidat komentář