Panáček v reality show

Slovenská televize uvede The Amazing Race

21. Červen 2008 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

Pod názvem Úžasné dobrodružstvo připravila Slovenská televize do vysílání jednu z nejúspěšnějších amerických reality show, The Amazing Race. Pro diváky, kteří mají ve své programové nabídce AXN, to sice není žádná novinka (tam mohli sledovat už prvních 10 řad), ale zatímco na AXN tato show běží s titulky, slovenská Jednotka ji bude dávat kompletně nadabovanou. Zatím je připraveno 26 dílů, vysílat se budou každý všední den odpoledne. První díl startuje už ve středu 25.června ve 14:25.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Robin
Reagovat

MAZEC , od jak ziva rikam ze slovaci maji vse lepsi , tady ti nasi zamindrakovani blbi nezvedou nic

2
Drobecek
Reagovat

Kurna slovaci jsou na tom lip to u nas se to zmuze jen na same stardance, xfactory, SS, vyvoleni a podobny nesmysly (i kdyz britsky BB neni nejhorsi, ale proste VV2+3 bylo smeti no). Hernajs, bleda zavist sousedi :)

Reagovat

Drobecek, z tvého příspěvku mě nějak vyplývá, že jsis nepovšiml, že nejde o slovenskou verzi Amazing Race, pouze o odvysílání originálu opatřeného slovenským dabingem. Tedy to, co na AXN už Češi dávno mají k dispozici, i když s titulky.

4
Robin
Reagovat

Sluníčko : jo to mas pravdu ,ale bylo to mysleno na nase narodni TV , AXN neni zrovna narodni TV , ale nic proti ni !!

5
TK
Reagovat

Souhlasím s Robin.
Nejen, že na Slovensku jsou stejné reality show na kvalitativně vyšší úrovni (Superstar, Let’s Dance), ale dávali tam lokální verze pořadů, které se u nás dosud neobjevily (Hviezdy na lade, Hladá sa Supermodelka, Supertelo, FC3skáč, Nevera po slovensky, Miliónový tanec, Vyvolená, Celebrity Camp), a na podzim připravují další (Slovensko má talent).

Navíc jdou i cestou, po které tady marně volám: zařazují do vysílání nadabované zahraniční reality show (což vyjde levněji, než je za stovky miliónů vyrábět a pak zjistit, že to je propadák). STV tak před lety dávala ze záznamu American Idol (a Simona Cowella tam tehdy daboval slovenský kat Pal’o Habera), JOJka dávala Survivora, nyní se tedy objeví The Amazing Race. Proč to samé nejde u nás? Dobrá, jediná výjimka je Topmodelka na Primě, ale není mi jasné, proč jich není víc, když se podíváme, co švédská MTG nakupuje například pro TV3. V tuto chvíli švédská „sestra Primy“ dává třeba nadabované Hell’s Kitchen, Top Chef, Pussycat Dolls Girlicious, Project Runway, Extreme Makeover Home Edition, Crowned. A před časem tam třeba vysílali i Beauty and the Geek.

Asi si počkáme až na nové digitální stanice.

6
Robin
Reagovat

TK : mam naprosto stejny nazor ! A take verim a velice se tesi na nove ceske casem snad i slovenske digitalni televize , ktere budou plnohodnotnou konkureci pro nasi Novu a Primu . Byl by brutalni mazec udelat TV zalozenou jen na reality show a pod poradech . Ale to je asi jen vize :-(

7
TK
Reagovat

Ano, něco jako americká stanice FOX Reality.

Reagovat

Mně by docela zajímalo znění slovenského zákona o veřejnoprávních televizích. Asi se musel za posledních pár let razantně změnit.

Jak je možné, že veřejnoprávní STV vysílá (na Jednotke) třeba 24 hodin, Brothers & Sisters, Chirurgy, Pokoj č. 10, The Amazing Race, Dr. House…? Naše Jednička se těžko vyrovnává slovenské Dvojce.

V zájmu všech Vás tedy prosím, přihlašte se do toho diváckého výzkumu. Třeba se jednou povede z „televize pro každého diváka“ vystrnadit Karla Šípa, céčkové seriály a další intelektuelně-archívní balast nápadně připomínající program z let raně devadesátých!

(Abych byl spravedlivý, tak uznávám, že například sportovní přenosy typu Liga mistrů, Olympijské hry, zpravodajství i talkshow Uvolněte se, prosím, mají co do sebe!)

9
Drobecek
Reagovat

SUNICKO: Pochopil jsme to velmi dobre ze to jsou dily co byly. Ja AXN nemam tak proto ta bleda zavist. :) A po zkusenostech s CZ trosecnikem at to radsi Prima nezkousi … a nova te nekoupi, pac se tam nezpiva.

10
Zack
Reagovat

Nebudou k dostani tv ripy teto show?

11
Robin
Reagovat

Tak dneska sme skoukli prvni dabovanej dil a je to zajimave sledovat to namluvene ,ale neni to az tak dokonale , na pozadi je dost slyset orig. Ale i tak MAZEC !

12
TK
Reagovat

Slyšet to dabované je fakt nezvyk (hlavně překlad Detour jako Razcestie apod.) Ale ještě zajímavější bylo sledovat mladičkého Phila anebo jaké mouchy měl ještě střih v této první řadě oproti tomu, jak vymakaný je teď po těch letech. Každý se holt jednou učil.
Jinak čas vysílání je trochu zvláštní, ale co, video už mám naprogramované na týden dopředu.

13
Robin
Reagovat

jj mam taky naprogramovany set-top-box na vsech 25 dilu a pevne doufam ze i po skonceni teto petadvacitky se dockame dalsich dabovanych projektu . Jen sem se chtel zeptat to budou vysilat dva rocniky ? Ze to ma 25 dilu , na AXN ma serie tusim 12 dilu . Rob

Reagovat

Nemáte to někdo nahrané a k dispozici? Rád bych to viděl ve slovenčině. :-)

Robin: Reality show se tak obvykle dabují. Viz. třeba Kdo přežije na Nově.

Robin: Podle mne koupili zatím práva na první dvě řady (13+11 dílů) s tím, že finále nebude dvojitý díl, ale rozdělené na dva díly. Proto těch 25 epizod.

15
TK
Reagovat

Petr Novák:
možná by se nějaké uploadnuté díly mohly objevit už brzy…

16
Zack
Reagovat

TK: To by bylo super…

17
TK
Reagovat

Přidán odkaz ke stažení jednotlivých epizod.

Reagovat

Docela sranda vidět Phila opět mladého, vypadá tam jako nějaký strejda. :-)

Trochu jsem nepochopil, proč STV soutěž prezentuje jako dokument. A taky jsem nemohl přijít na to, co je to Zákrutka či co. Prostě Roadblock, ne? :-)

19
TK
Reagovat

Petr Novák:
Roadblock je „Prekážka“, Detour je přeložený jako „Rázcestie“.

Trochu mě zarazilo, že dabing byl vytvořený pro STV už v roce 2006…

20
Zack
Reagovat

STV uvede jen první dvě série? Další už dávat nebude?

21
bauti46
Reagovat

užasná reality show,hned bych do ní šla,prvně jsem fandila Dannymu a Oswaldovi neboli tanečníkům Cha Cha Cha,a v poslením kole jsem začala fandit Wilovi a Taře,ale zdálo se mi,že si Tara myslí,že lepší,ale byli úplně stejní,a na konci zase dávala vinu Wilovi,že dorazili druzí,ale vyhráli bostončtí chlapíci Chris s Alexem,ale supr show

22
Robin
Reagovat

Ahoj tak dám ještě jeden komentář , abych to celé zhrnul . STV dávám jedno veliké opravdu veliké díky a plus . První ročník ( prvních 13 dílů z celkových 26 )tuším :-) který odvisílaly mě moc nezaujal ,bylo na tom prostě poznat že je to ´vše pro ně poprvé a že spoustu věcí se teprve musejí naučit , bylo tam ještě spoustu chyb , například to jak soutěžící nevítal Phill ,ale něaký místní neandrtálec :-) , také to že indície byly v různých krabičká ch po zemi a pod , prostě to nevipadalo na oko :-) a spousty takovýchto detajlů které v globále udělají výsledek. Zato druhá řada ( jestli to byla skutečně druhá řada ?? ) ta mě opravdu natchla , opravdu jsem se těšil na každý další díl , bohužel jsem z technických problémů moji kabelovky neviděl poslední díl , ale opakují ho v pondělí v 11 na STV2 tak to skouknu . Ale abych se k tomu vrátil , druhá řada byla opravdu jedna z nejlepších co jse už viděl , naprosto nejlepší řada co se mě osobně líbila byla The Family edition , rodiná edice kde soutěžily celé rodiny ( vždy 4 členové ) Byla to tuším VII. řada tak to MAX doporučuji , soutěž dostala další šmrnc .

Doufám že se dobudoucna ještě setkáme z dalšíma dabovanýma dílama , ale moc tomu nevěřím protože STV měla toto nadabované už od roku 2006 jak jsme se vždy dozvěděli na konci dílu , takže předpokládám že to vylovily někde v archývu . Ale i tak jen tak dál.

Jen pro zamyšlení směrem k PANÁČKOVI jestli se to k němu dostane … Panáčku chtělo by to více informací o The Amazing race na tvém blogu …. díky

No nic co jsem měl na srdci jsem řek tak přátelé čau zase třeba někdy u další řady ………………………………………………….

23
TK
Reagovat

Naprosto skvělý závěr druhé řady. Napínavé až do konce a rozhodlo jen pár metrů před cílovou rohoží. Škoda, že už další díly STV nebude dávat, s dabingem to bylo hned jiné (dokonce i míle přepočítávali na kilometry).

Panáček se The Amazing Race docela věnuje, už jsme tu měli podrobné rekapy z celé 10. a 11.řady, perličky z natáčení TAR Asia v Česku a díky Petru Novákovi tu máme i dost dalších informací o této výborné show.

Přidat komentář