Panáček v reality show

The Amazing Race 24: představení všech soutěžících (video)

28. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

[singlepic id=8364 w=615]V pořadí již 24.řada cestovatelské reality show The Amazing Race odstartuje na americké stanici CBS 23.února a potřetí v historii se bude jednat o All-Stars řadu. Objeví se v ní 11 soutěžních týmů z předchozích 8 řad, jejich jména odtajnila televize včera. V připojeném videu se můžete podívat, na koho se můžeme těšit:

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
fx
Reagovat

Tak zase budu mit koho nesnaset (Margie & Luke) a komu fandit (Rachel & Brandon). Ty dva zboznuju uz z Big Brothera a tesim se na ne napodruhe i v TAR :-)

2
John Fortytwo
Reagovat

Tak jaro 2014 bude paráda :) Nejprve solidně vypadající casting na Survivora, teď skvělá sestava do Amazing Race. Třikrát hurá! :)

Reagovat

Já jsem z nové řady docela zklamaný – na základě toho, co vím a že toho vím dost. Přijde mi, že jsou v CBS/WRP čím dál víc zoufalejší. A nejoblíbenější týmy to nejsou, jsou to nejvýraznější týmy. Tak třetina uřvaných týmů (Twinnies, Brandon & Rachel…), třetina dojímajících týmů s nějakou story (FT & BE, Margie & Luke, Mark & Bopper, David & Conne…) a pár takových týmů, kterým můžou fandit ti diváci, který štvou první dvě skupiny týmů (Afghanimals, Country Singers…).

Pokud do té kritiky zahrnu i lehčí spoilery, tak: |Ten twist, že se jeden tým nedostane ani na startovací čáru je prý pěkná komedie (ve smyslu trapné) a známá trasa závodu je dle mého nejslabší za hodně dlouhou dobu.|

Podtrženo a sečteno – z téhle sezóny mám tak smíšené pocity, jako už hodně dlouho ne.

4
Jana
Reagovat

tesim se na kovboje a harlemaky… ale nebyli Harlemaci nahodou v rade, ktera byla uz pred minulym All stars? Sleduju to hlavne na Nova Cinema a mam pocit, ze tam druha All Stars nesla, ale ze jsem i kovboje i kluky videla (ti vypadli v Praze, ne?)

5
Jana
Reagovat

@Jana: se omlouvam, ale jsem zmatena… to budou zavodit ti, co uz v jednom UB byli??

6
Milena
Reagovat

No někteří budou v týhle soutěži už potřetí. Marge s Lukem. . . Byli v předchozím vydání All stars, tuším 18tá řada, vyhráli tam sestry černošky, jména teď nevyplivnu. Trochu trapárna. . .

7
Jana
Reagovat

Kovbojove uz v all stars taky byli, ne?

8
hana
Reagovat

dobry den jA BYCH CHTELA SE přihlásit ABY SEM zpivala je mi 12 let a kolik bito stalo

Přidat komentář