Panáček v reality show

Áno, šéfe!: Portofino, Dubnica nad Váhom (11. diel)

23. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Áno, šéfe SK

Jaroslav Žídek si zobral na mušku ďalšiu slovenskú reštauráciu v poradí. Kde štáb zavíta, aké bude hodnotenie sa dozvieme už o pár hodín a tak si dnes nenechajte ujsť desiatu epizódu Áno, šéfe! v tradičnom čase o 22:15 na Jojke.

Mimochodom toto je predposledná časť I. série, o týždeň uvidíme poslednú časť, kde Jaroslav Žídek navštívi všetky reštaurácie (je možné, že túto časť uvidíme až v septembri, viac informácií až o týždeň).

Hodnotenie Šéfa

Jaroslav Žídek udelil reštaurácií jednoznačné tri hviezdičky. Doslova zažil gastronomický orgazmus :).

Online archív TV Joj

Áno, šéfe! – 11. diel

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 42
1
Honza
Reagovat

Tu tmavovlasou servírku z pivovaru Sessler bych chtěl vidět v latexu anebo úplně bez ničeho :-))

2
koc
Reagovat

1 – a co kdyz ma rada Plzen ? .. i s timto hadicapem by jsi to bral ? ;-)
jinak sem se dneska az podivil ze uz je pondeli .. to to uteklo

3
Elko
Reagovat

Honza: zaujímavá poznámka :D
Koc: trefná poznámka :D

4
Honza
Reagovat

2-Jestli dělá v Sessleru,tak o ten hnůj ani svym vysokym podpatkem nezavadí :-)

5
galadriel
Reagovat

4 – dnes som na teba myslela….prerobili nám jednu country reštauráciu v meste na plzeňskú :-)) Už to má znovuotvorené asi 3 týždne a odvtedy má plnú terasu…:-)) jedálny lístok sa tam zmenil, ale stále tam varia na….. dve veci.

Inak v predchádzajúcej diskusii je príspevok od mirca, vyskúšal hambáč v Košiciach…

6
koc
Reagovat

5 – na Prime je Zdenda .. griluje .. podle jeho mazleni s masem cekam an konci akci ala jablkovy kolac v Prcickach :)

7
Honza
Reagovat

6-Jen nevim co tam dělá ten Vorwaň kterýho už vyhodili snad odefšud! 5-No jo no tady to lidi přestávaj pít ,tak hledaj jiný trhy,zas jim spadly prodeje blbečkům :-)

8
galadriel
Reagovat

6- zajtra mi príde gril, tú kukuricu určite vyskúšam….vyzerá to dobre…

9
koc
Reagovat

7 – Zdenda tam sosa Plzenicku .. co ty na to ? ;-)

10
galadriel
Reagovat

9 – nebol to budvar ?? :-))

11
koc
Reagovat

10 – sakra .. ted nevim .. zasela jsi do meho nitra pochyby :)

12
koc
Reagovat

10- mas recht .. byl to Budvar .. to by me zajimalo co na to expert Honza .. zda je i Budvar spatnej

13
galadriel
Reagovat

11- tak odpoved už máme…sponzor relácie :-))

14
koc
Reagovat

uz to zacalo

15
Honza
Reagovat

Budvar na rozdíl od Plzně dává do piva chmel a skutečně to pivo nechává ležet.Ztěch velkejch pivovarů vaří nejpoctivějc,staví na tom i reklamní kampaně.A teď ještě Krušovice,ty jsem zatim nepil,ale jsou lepší piva.Zdeněk neni debil aby spojil svoje jméno s hnusem typu Plíseň Ukrutnej.

16
koc
Reagovat

15 – ja pochazim z oblasti kde se pestuje ten nejlepsi chmel .. s chmelem jsme vyrustal a na chmelnici pracoval od detsvi .. me o chmelu muzes povidat ;-) .. sak sem to i studoval

17
koc
Reagovat

15 – idealy o vareni piva s kvalitnim chmelem sem ztratil uz davno :)

18
Honza
Reagovat

17-No,ale je rozdíl chmel a chmelový produkty z Číny ,který tam vrážej všichni velkoproducenti tzv.piva.No tak to asi znáš Žatecký pivo :-)))

19
koc
Reagovat

18 – no zatecky uz sem nepil davno .. uz skoro 10 let pivo piju minimanle .. tak deset piv rocne .. posledni opravdu dobre pivo sem mel v jeden vesnici u Zdaru .. tocil se tam Jezek ..
no hlavne znam polorany cervenak .. ale ten se do piva moc nedava .. je prilis drahej .. a kdyz uz tak s evozi do zahranici kde se smicha s nemeckym chmelem a prodava se zpet jako granulat na pivo .. kdybys vedel jak nekdy smrdi ty druhy chmele z kterych se dneska vari :( .. to uz s klasickou vuni nema moc spolecneho .. ale zase ma spoustu lupulinu a ten se pocita ..

jinak konec OT .. zatim mam z dnesniho dilu rozporuplne pocity .. to zas vidim an dve hvezdy .. :)

Reagovat

A odkud to dnes vlastně je? Začal jsem to sledovat až po Šéfovi na grilu (to byla PR masírka :)))

21
Honza
Reagovat

5-Na cyklostezce na Zbraslav si loni chlapík otevřel kiosek s koutskym pivem naproti kiosku kde měli Plzeň a Gambrihnus.Ten s G musel zavřít a teď je tam zmrzlina pro děti :-)))

22
Elko
Reagovat

SUNíčko: Portofino, resp. Pornokino :) tuším Dubnica nad Váhom.

23
Elko
Reagovat

Honza: dnes je Honza vedúci :)

24
koc
Reagovat

20 – SUN , nejak sem to nezaregistroval .. pustili to prilis brzo a uz vchazel do restiku kdyz sem to zapnul :( .. ale treba si nekdo jiny vsiml .. jj tolik reklamy na jedno filmove policko – skoro jako reklama samotna :)

25
Honza
Reagovat

Za co ten kuchař dneska dostal bronzovou medaili?

26
koc
Reagovat

no tak mozna ani jedna hvezdicka s timto kucharem :( .. ale zabava u ryb bajecna

27
Honza
Reagovat

Pišty mi je svym způsobem líto.

Reagovat

Internet je dobrý na prohlížení holek, nikoliv na vaření :))

29
koc
Reagovat

to sli natacet nekam do depozitare muzea ne ? ..

30
Elko
Reagovat

No som zvedavý, čo z tohto bude, zatiaľ sa mi zdá, že aj Jaro, tak trošku nešťastný z tejto situácie :)

31
Honza
Reagovat

Ta restaurace má dost šílený prostory,ta posledně byla snad ve třetim patře a označení mi přišlo jak stavebniny a tohle je co za budovu?To je fakt peklo,ani jsem nezaregistroval co tam točej,ale tady je to asi jedno.Bohužel :-(

32
koc
Reagovat

OT – tam se se zaposlouchal do reklamy a mate krasne nazvany prujem – hnacka ;-) .. v prubehu tohoto poradu naprosto vhodna volba :)

33
koc
Reagovat

3 hvezdy ? .. no nevim .. ale proc ne .. zarekl sem se uz davno ze pocet nebudu kritizovat .. uz mlcim :)

34
Elko
Reagovat

Tak toto bola brutálna zmena… slintám :D

35
Elko
Reagovat

33: :D koc, myslel som si… ale tá zmena bola výrazná a to jedlo mňam-mňam :)

36
Honza
Reagovat

Tak to je dost překvapení.Nerozhazujou se na Slovensku ty hvězdy nějak moc?

37
Misha
Reagovat

36 – k těm hvězdám – našla jsem na FB reference na restauraci Atelier, která dostala minulý týden 2 hvězdy:

„no bola som v restauracii atelier a mozem povedat,ze to bolo otrasne….obsluha nieco strasne,casnicka nevedela odpovedat na otazku aku omacku podavaju-vraj aku maju :):):)…cakate dlho kym vas niekto obsluzi,pri zaplateni to iste-nehovoriac o chuti hamburgeru-nooo otras-bez chuti,suchy a ta „akoze omacka“to bol jeden hnus.
!!!Prostredie:bolo tam strasne horuco,vydychany vzduch ,okna zatvorene a este nam na hlavu zo stropu kvapkala voda a ked som sa pytala casnicky,tak sa iba smiala ako taka pinda makova,ze vraj hore maju jakuzi a tak to k nim premaka-ani ziadne ospravedlnenie ked som jej povedala,ze nas mala upozornit,iba sa smiala ako by si nieco slahla.
Moja skusenost-bola som tam prvy a posledny kraaat.
!!!!mal by sa tam teraz prist pozriet pan Zidek a zobrat im tie dve hviezdicky“

„presne tak , raz nam uuuuplne stacilo, ked si predstavim, ako sme sa tesili a ….. nic .. NEODPORUCAM si tam dat ani cistu vodu ( pre istotu, lebo aj ked vam bude chutnat, tak ju budete mat nie len v sebe, ale aj na sebe – im ta zo stropu prsiii.. :) )“

„no takze: cele dva dni som sa tesila na burger a o to vacsie bolo moje sklamanie, ked sme tam prisli o 12 a zistili sme, ze burgry robia az o 2, ok ,tak som hromzila,ale ze teda vyskusame nieco ine, samozrejme moja nerozhodnost, tak som si vyberala asi polhodku a nakoniec, ze si dam svieckovu. jasne, ze svieckovu uz nemali ( to ze o 15 min. ju jedol nejaky chlap pri vedlajsom stole som nejak prezila) kamoska si dala ceasar salat= nic horsie som nejedla, kapusta+ opeceny stary chlieb+ syr+plus kecup s tatarskou :DD dalsie kamoska: cestoviny, aj na intraku si urobim lepsie a dalsie dve jedla boli slaby podpriemer!!! cele to bolo nejake zle:/ ale zasa aspon sme sa smiali cely cas:)“

„dobry den, bohuzial musim sa pripojit k negativnym skusenostiam v restauracii atelier v košiciach :( chcela by som kontakt na p. Žideka , lebo pochybujem ci si on cita tieto veci na fb“

Zdroj: http://www.facebook.com/jaro.zidek

38
Elko
Reagovat

Ak by ste chceli vedieť sledovanosť Áno, šéfe!, tak sa mu naďalej darí:

V pondelok večer po 22:00 hodine sa naďalej darí relácii Áno, šéfe, ktorá včera dosiahla podiel 26,5% a v počte divákov 12-54 predstihla v tom čase vysielanú Partičku na konkurenčnej televízii. Áno, šéfe bolo jednotkou v mestách (5-100 tis. a viac obyvateľov) s podielom 31,3%, v piatich krajoch (napríklad v Bratislavskom kraji 12-54 s podielom 32,9%, v Košickom kraji 12-54 33,4%, či Trenčianskom kraji 12-54 s podielom 33,7%). U mužov 25-34 dosiahol podiel na trhu až 35,2%!

39
Lady XL
Reagovat

37 – Misha, uvidíme v posledním díle, jestli ten Atelier navštívil a nač přišel… Otázka je, jestli bude také hvězdičky odebírat. Měl by!
Tenhle díl se mi dost líbil.A s chutí jsem pozorovala Pištu, jak se nejdřív chlubil svými znalostmi atd. Ale svým způsobem mi ho bylo pak líto.Vážně byl prostě vyhořelý, nechytil druhý dech. O to víc mne překvapil pak Maťo, jak se zlepšil. To degustační menu vypadalo naprosto skvěle.Jen škoda, že si nedal Jaro ještě nějaké jiné jídlo z normální nabídky. Ale byla bych pro 2 hvězdičky a po kontrole při posledním dílu může vždy přidat, pokud kvalitu udrželi.

40
koc
Reagovat

39 Jarda to rekl fajn .. recepty jsou dobra vec ale uz pri vareni by jsi si ho mela prizpusobit svemu umeni, prostredi ve kterem se bude podavat a prilezitosti ke ktere se bude podavat .. viz rebarborovy kolac s vanilkovou omackou .. doufam ze ho jen odnekud neobslehli a dali do toho kus sebe .. do dalsi sezony to bude tezsi protoze jim nebude radit (snad) .. musi si to uvarit ochutnat a najit v tom to nej ..

41
carre
Reagovat

dnes sme boli teda okostovat a mozem povedat ze jedlo bolo naozaj vyborne. Ale podla toho co nam hovoril majitel, Pista dal dnes rano vypoved asi na zaklade vcerajsieho vysielania

42
Kapi
Reagovat

Psala jsem to k minulemu, ale tady se to probira taky koukam, takze k minulemu dilu restauraci Atelier:

Uz pri sledovani jsem byla v soku ze dostali 2 hvezdicky. Vubec si to nezaslouzili – byli teprve v rozjezdu k tomu nekdy v budoucnu dostat 2. Ale dalo se tam toho hodne pokazit a to se taky stalo – typicky problem s domacim pecivem, kdyz se to neumi nebo flaka – je tzke, hutne, lepive, chutove moc testove „kolacove“ – SEBRAT JIM NALEPKU zlatokopum od pohledu!

K tomuto dilu Portofino – tohle uz bylo lepsi- tady meli ty dve hvezdy a po case pripadne treti, kdyby si udrzeli a jeste zlepsili uroven.
Majitele divna sebranka, co si to sype a dela ramena na kdejakeho veritele „nemam, nebudu mit“
Pusobilo to na me jako Potemkinova vesnice. Nejak neverim tomu ze v tehle sestave kucharu to tam za ctvrt roku bude na stejne urovni jako pri nataceni!

Přidat komentář