Panáček v reality show

Survivor South Africa (7. díl)

19. Listopad 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Kontroverznímu Nicovi z kmene Aguila se už podruhé podařilo o vlásek uniknout vyřazení na kmenové radě. Kdyby tak tušil, že za to může poděkovat jedině skvělému stratégovi, Mzimu. Nicovi velice brzo otrnulo, při přípravě oběda si dokonce začal povídat s rybou a přihlížející ženy začaly litovat, že raději nevyhodily tohoto magora.

Soutěž o odměnu byla inspirována starou pirátskou hrou, pomocí které si námořníci trénovali postřeh.
Vybraní zástupci z každého kmene se proti sobě postavili ke kulatému stolu a dlaně přitiskli na desku. Moderátor Mark Bayly pak pod stolem aktivoval pružinový systém, který z otvoru uprostřed vymrštil do vzduchu dřevený kolík. Vyhrál ten, kdo kolík ve vzduchu chytil jako první. Dvojice zástupců se postupně střídaly, dokud jedno družstvo nezískalo tři kolíky.
Nakonec se to v poměru 3:1 podařilo kmenu Rana. Pro červené to tak byla vůbec první vyhraná soutěž o odměnu. A odměna už na ně čekala po návratu do tábora: barbecue. Na rožni si tak mohli opéct steaky, karbenátky, buřty a k tomu se nadlábnout bramborovým salátem, až si oblizovali i prsty. V táboře Aguila si udělali vlastní hostinu, ulovili zraněného pelikána.

Také v soutěži o imunitu si trosečníci mohli zahrát na námořníky,
vyzkoušeli si, jestli by se za bouřky dokázali udržet ráhna. Všichni se rozestavili na plošiny nad vodou a chytili se vodorovné tyče, která pomocí lan podpírala plošinu, na níž sami stáli. Pokud by tyč pustili, plošina by se pod jejich váhou sklopila a spadli by do vody. Samozřejmě prohraje ten tým, který nevydrží a spadne do vody jako první. Postupem času to nebyla žádná sranda,
v napínavém souboji odcházely síly zejména Zaynovi a kmen Rana měl kvůli němu s udržením tyče hodně práce. Zato modří Aguila stáli bez hnutí jako vytesaní z kamene celých 40 minut. Pak ovšem na chvíli ztratili koncentraci, Nico se sesmekl a spadl. Naprosto vysílení červení se tak překvapivě mohli radovat z další imunity.

Aguilu tak podruhé za sebou čeká kmenová rada. Jediný, kdo má své místo jisté, je Mzi, protože bez něj by se tento kmen asi neobešel.
Nejenže je úspěšný rybář, ale hodně práce odvedl i při stavbě přístřešku a přípravě jídla. Mzi by sice chtěl opět podržet Nica (aby nezůstal jediný chlap proti přesile žen), ale právě Nico způsobil obě poslední prohry a na kmenové radě se strhla ostrá hádka mezi ním a Brigitte. Mzi se tedy přiklonil k ženám a třemi hlasy poslali Nica domů.

Pokračování příště.

video ke stažení

– Survivor South Africa: Epizoda 7 (350 MB, Spread-It)

související články

Survivor South Africa (6. díl)
Survivor South Africa (5. díl)
Survivor South Africa (4. díl)
Survivor South Africa (3. díl)
Survivor South Africa: Když dva dělají totéž…

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!