Panáček v reality show

Amazing Race: All-Stars startuje 18. února!

16. Leden 2007 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

V neděli 18. února začíná na CBS již jedenáctá sezóna reality show The Amazing Race. Pro mnohé není překvapením, že místo „nových“ soutěžících budou o jeden milion dolarů bojovat týmy, které jsme již mohli v reality show vidět.

Kevin O’Conner a Drew Feinberg

Vztah: Životní přátelé
Bydliště: Kevin (Bayonne, New Jersey); Drew (Staten Island, New York)
Věk: Kevin (40), Drew (41)
Zaměstnání: Kevin (účetní u soudu); Drew (strážník u Nejvyššího soudu)
Umístění v první sezóně: 4.

Velmi dobří přátelé Kevin a Drew za šest let dospěli a stihli se oženit. Poznali se na setkání spolku při St. Johns University a okamžitě se zkamarádili. Po odvysílání první sezony v televizi dokonce dostali svoji vlastní televizní show na Discovery Channel – „Kevin and Drew Unleashed“.

Kevin si o sobě myslí, že je oddaný a analytický, kdežto Drew charismatický a čestný. Ačkoliv jsou oba stále v kontaktu, kvůli práci a rodinám se nevidí tak často, jak by chtěli. Těší se, že spolu znovu procestují svět a přinesou domů milion dolarů.

Oswald Mendez a Danilo „Danny“ Jimenez

Vztah: Nejlepší kamarádi
Bydliště: Oswald (New York City, New York); Danny (Miami, Florida)
Věk: Oswald (36); Danny (41)
Zaměstnání: Oswald (zaměstnanec reklamní agentury); Danny (správce nemovitostí)
Umístění v druhé sezóně: 4.

Vztah dvou nejlepších kamarádů, které jsme mohli sledovat v druhé sezóně, před pár lety procházel krizí. Nyní se zdá být již vše v pořádku a účast v závodě má více než dvanáctileté kamarádství co nejvíce stmelit. Ačkoliv bydlí každý v jiném městě, stále se docela často setkávají a jsou odhodlání zažít další životní dobrodružství pospolu.

Oswald se popisuje jako soucitný a důmyslový, Danny může být popsán jako ten, který pokaždé přijme věci takové, jaké jsou. Oba procestovali celý svět, hovoří několika jazyky a cítí se dobře i v cizím prostředí. Tito dva kamarádi, kteří milují srandu, se těší na dobrodružství, které jim The Amazing Race může nabídnout a vyhlížejí tým, který by mohly porazit.

John Vito Pietanza a Jill Aquilino

Vztah: bývalí partneři
Bydliště: New York, stát New York
Věk: John (32); Jill (29)
Zaměstnání: John (obchodník); Jill (kontrolor)
Umístění ve třetí sezóně: 5.

John Vito a Jill se k sobě dříve měly jako hrdličky – to už ovšem neplatí. Jejich rozchod jim dovolí zaměřit se více na závod, aby dosáhli co nejlepšího výsledku. Oba jsou soutěživé typy, které mají zkušenosti a schopnosti potřebné k vítězství. Jill se popisuje jako spontánní, inteligentní a citlivá osobnost, zatímco John říká, že je rozhodný puntíčkář. Společně milují fyzické aktivity a trávení volného času s rodinou.

Jejich společnou tragickou vzpomínkou je smrt Jillina bratra a současně Johnova největšího kamaráda F.T., který pracoval ve 105. patře World Trade Center. Jill se do třetí série původně přihlásila se svým bratrem, avšak po zdrcující ztrátě se rozhodla přihlásit s bratrovým nejlepším kamarádem.

Uchenna Agu a Joyce Agu

Vztah: manželé
Bydliště: Houston, Texas
Věk: Uchenna (42); Joyce (46)
Zaměstnání: Uchenna (projektant); Joyce (prodejce)
Umístění v sedmé sezóně: vítězové

Uchenna a Joyce patří k nejzamilovanějším týmům, které kdy závodili. Vítězové sedmé sezóny se nikdy před ničím nezastavili, dokonce si nechali ostříhat své vlasy. Znají se již šestnáct let, z toho sedm let jsou již manželé. Tento tým, který miluje vzrušení a dobrodružství nic před opětovným vítězstvím nezastaví. Uchenna se popisuje jako soutěživý, charismatický a férový typ, Joyce jako laskavý, citlivý a odhodlaný.

David Conley a Mary Conley

Vztah: horník a manželka
Bydliště: Stone, Kentucky
Věk: David (33), Mary (32)
Zaměstnání: David (horník); Mary (hospodyně)
Umístění v desáté sezóně: 6.

Conleyovi se potkali před více než jedenácti lety v místní restaurcí rychlého občerstvení a okamžitě se do sebe zamilovali. Rok na to se vzali a narodili se jim jejich tři děti. David procestoval část světa jako voják armády, kdežto Mary poprvé letěla letadlem až v průběhu castingů na show.

Charla Baklayan Faddoul a Mirna Hindoyan

Vztah: sestřenice
Bydliště: Towson, Maryland
Věk: Charla (30), Mirna (30)
Zaměstnání: Charla (investor do nemovitostí); Mirna (advokátka)
Umístění v páté sezóně: 6.

Za poslední čtyři roky, které utekly od jejich předchozí účastí, se obě sestřenice několikrát objevily v televizi, stihly se vdát a jsou připraveny založit rodinu. Charla, která je vysoká 120 cm, se popisuje jako oddaná a vášnivá. Největším Mirniným úspěchem je dostudování právnické školy v 23 letech.

Obě sestřenice spolu vyrůstaly, takže se dokonale znají a vědí, jak mají spolupracovat. Charla i Mirna už procestovali část světa, takže se vyznají a navrch znají pár cizích řečí. Jsou velmi hrdé na to, jakým způsobem si vedli v páté sezóně a věří, že se jim při nejmenším stejně dobře povede i letos.

Rob Mariano a Amber Mariano

Vztah: manželé
Bydliště: Pensacola, Florida
Věk: Rob (30), Amber (28)
Zaměstnání: Rob (moderátor a televizní osobnost); Amber (televizní osobnost)
Umístění v sedmé sezóně: 2.

Dnes již manželé se do sebe zamilovali během natáčení Survivor: All-Stars, kde Rob skončil na druhém místě, právě za Amber. Krátce po té se společně zúčastnili sedmé sezóny The Amazing Race, ve které skončili jako druzí za Uchennou a Joycem, kteří v All-Stars rovněž soutěží. Mnohými jsou označování jako jedni z nejlepších soutěžících, kteří se kdy zúčastnili reality show – obzvláště kvůli Robově schopnosti manipulovat s lidi.

Rob má v The Early Show (jakási obdoba Snídaně s Novou) svoji vlastní rubriku „Rob to the Rescue“ a společně s Amber si postavili na floridské Pensacole dům. Bude zajímavé sledovat, jak na jejich účast zareagují ostatní týmy.

Teri Pollack a Ian Pollack

Vztah: manželé a rodiče
Bydliště: Palm City, Florida
Věk: Teri (53); Ian (54)
Zaměstnání: Teri (učitelka/hospodyně); Ian (soukromý vyšetřovatel/policejní důstojník v důchodu)
Umístění ve třetí sezóně: 2.

Druhé místo ve třetí sérii nebyl pro tento tým úspěch. Ian a Teri jsou nejstarším párem, který kdy dokončil The Amazing Race. Za 25 let manželství spolu zvládli vychovat tři děti.

Teri si myslí, že je vtipná, zajímavá a odvážná, kdežto Ian houževnatý, odvážný a upřímný. Oba rádi cestují a jezdí na kolech.

Eric Sanchez a Danielle Turner

Vztah: pár
Bydliště: Eric (Deerfield Beach, Florida); Danielle (Staten Island, New York)
Věk: Eric (28), Danielle (23)
Zaměstnání: Eric (číšník); Danielle (barmanka)
Umístění v deváté sezóně: Eric (druhé místo), Danielle (7. místo)

Tento jedinečný pár se seznámil v průběhu natáčení deváté sezóny The Amazing Race, kde ještě vystupovali jako protihráči. Jejich pouto přerostlo ve vztah a poslední dva roky spolu již chodí. Eric, který tehdy soutěžil s Jeremym skončil těsně druhý za BJem a Tylerem, Danielle závodící se svou nejlepší kamarádkou Dani vypadla jako čtvrtá. Tentokrát se rozhodli spojit svoje síly a stát se nejlepším týmem, který se kdy účastnil soutěže.

Joe Baldassare a Bill Bartek

Vztah: životní partneři
Bydliště: Laguana Niguel, California
Věk: Joe (56); Bill(53)
Zaměstnání: Joe (majitel společnosti obchodující s minerály); Bill (obchodník s nemovitostmi)
Umístění v první sezóně: 3.

“Team Guido”, jak si Joe s Billem nechávají říkat, tvrdí, že měli kufry zabalené již od okamžiku, kdy se vrátili z natáčení první sezóny. Ačkoliv si vedou dobře a rozhodně si nemůžou stěžovat na nedostatek peněz, účastní se The Amazing Race, aby vyhráli milion dolarů a mohli se stát doživotními rentiáři.
Although Joe has done really well for himself

Podle Joea je mezi nimi největší rozdíl v tom, že on je spořivý, kdežto Bill rád utrácí. Bill má největší strach z výšek a z toho, že nebude v celonárodní televizi vypadat dobře.

Dustin Seltzer a Kandice Pelliter

Vztah: královny krásy
Bydliště: Dustin (Seattle, Washington); Kandice (New York, stát New York)
Věk: Dustin (25); Kandice (25)
Zaměstnání: Dustin (studentka posledního ročníku); Kandice (studentka na Newyorské Univerzitě)
Umístění v desáté sezóně: 4.

Tyto dvě nejlepší kamarádky se poznaly v průběhu soutěže Miss America 2005. Dustin se nedávno vdala za svého dlouholetého přítele Luka a žijí spolu v Seattlu. Popisuje se jako přemýšlivá a odvážná.

Miss New York 2005 Kandice o sobě udává, že je charismatická, odhodlaná a čiperná. Společně doufají, že budou prvním ženským týmem, který kdy vyhraje The Amazing Race.

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Phat K
Reagovat

Dustin a Kandice skončily čtvrté, nikoliv třetí ;)

2
Petr Novák
Reagovat

Opraveno – díky za upozornění.

3
Momo
Reagovat

To je teda All Stars jak prase, jen jedni výtězové a ostatní dost vysoká čísla. Měli vzít radši mě, jsem velmi zajímavý, a v soutěži jsem se umístil na přibližně velmi zajímavém, americkém šestibillionovém místě.

4
Jenny
Reagovat

Mám matný pocit, že Jon Vito a Jill uváděli na začátku v představování, že se tak trochu zkouší k sobě vrátit zpět.
A u Amber bylo na BIO na CBS uvedeno, že je žena v domácnosti:D, zkouší dát dohromady jejích domeček, zatímco Rob vydělává penízky (a to bych řekla, že na ní bylo dost vidět, že se změnila, co se vdala -typická novomanželka:D – a k lepšímu řekla bych)

5
Jenny
Reagovat

JInak ještě jen pro zajímavost
výběr prováděl Phil – vybral 15 týmů, které by podle něj měli být v All-Stars – jedinou výjimkou je Erik a Danielle o kterých dle jeho vlastních slov neměl ani tušení. A z těch se pak vybraly ty co soutěžili. Někteří se už účastnit nechtěli, jiní jako např. Colin a Christie, nemohli protože se vzali a maldá paní byla těhotná (podobnej případ byl Jonathan a Victoria, kteří mají roční holčičku a nechtěli do toho), jiné páry se třeba bohužel rozešly a už s partnerem závodit nechtěli.

6
Bella
Reagovat

I love Rob

7
Bella
Reagovat

Kdo Vyhrál????

8
Bella
Reagovat

Rob a Amber jsou Moooooooooooooooooc Hezký pár!!!!!

9
Bella
Reagovat

A jak maj hezký děti

10
George
Reagovat

@Bella: Eric a Danielle

Přidat komentář