Panáček v reality show

Žhavá brambora: The Amazing Race zavítala do Prahy!

21. Srpen 2007 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

žhavá bramboraPro ty z vás, kteří bedlivě sledujete Amazing Race a čekáte, zda-li jednou zamíří také do naší vlasti má Panáček v reality show dobrou zprávu!

V pondělí 16. července a v úterý 17. byla v okolí pražského hradu natáčena jedna z etap Amazing Race. Sice se jedná jen o druhou řadu asijské edice, ale i to neubírá nic na faktu, že byly konečně prolomeny bariéry. :-)

Doufejme, že producent americké verze neví, kde Česko na mapě leží – neboť připravovaná dvanáctá řada od CBS má zavítat právě na tato místa. :-)

Pokud jste byli také svědky natáčení, nebo pokud máte k dispozici nějaké fotky, neváhejte se pochlubit přímo zde v komentářích nebo na mailu petr@petrnovak.cz

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
cayman
Reagovat

AR mam mooc rad, skoda ze tady taky nikdy nebude :-/// jedine dve oblibene RS survivor a AR a nic se v cr konat nebude :-//

Reagovat

Asi budu za hlupáka, ale jak se pozná, že skupinka lidi co stojí před Pražským hradem a vypadají jako obyčejní turisti patří pod reality show Amazing race? :)

3
Petr Novák
Reagovat

@Suníčko: Pobíhá kolem nich kameraman a chlápek s mikrofonem + je nedaleko nich poštovní schránka s žluto-červeným pruhem, kterou hlídá ochranka. :-)

4
Tiggz
Reagovat

Není to zrovna intersection?

5
Petr Novák
Reagovat

No je – původně jsem to sem psát nechtěl :)

6
Lukskaivorker
Reagovat

Hrozně rád na to koukam. Škoda že tuto nebudou vysílat na AXN když je to Asijský. Ale je to super :D

Přidat komentář