Panáček v reality show

MasterChef 2022 (05–⁠08): Pomalu k TOP16

13. Září 2022 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch 0506

V letošním roce se k finálové 16 musíme pomalu prokousávat. Zatím známe nejlepších 30, v úterý a ve středu se ale skoro poloviny zbavíme. Kdo nakonec zůstane?

V úterý se první část zájemců o postup utká v dovednostní soutěži, a následně se bude vařit. Kdo zvolí otevřený košík, a kdo šáhne po tajemné bedýnce?

Druhá skupinka bude ve středu v kuchařském klání vybírat poměr mezi surovinami a časem.

A nakonec se objeví loňská vítězka, která rozhodne o posledním postupujícím.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Ifa
Reagovat

Besky byla vždy taková kredenciózní?

2
dejna
Reagovat

@Ifa: Ne, i když úplně štíhlá nebyla.

3
dejna
Reagovat

Letošní soutěžící mi připadají fajn, zatím mě tam nikdo vyloženě neirituje. Jen mě trochu zaráží, že porotci tvrdí, že jde o jednu z nejsilnějších řad…já to tak ještě nevidím.
Ale mám mezi nimi asi nejvíc fanoušků: Robina, Luboše, Vojtu… Baví mě Aco svými komenty a trochu je mi líto Milana, který je mezi nimi takový ztracený. Vím, že má silný příběh, ale myslím, že se svými zkušenostmi nemá šanci. Jen mu moc přeju, aby nevypadl jako první. I když pro něj je úspěchem už to, že se dostal mezi 16…pomocník ze školní stravovny. :)

4
libena
Reagovat

@Ifa: právě koukám na zahájení řady masterchefa s besky, hned jako první soutěžící a medailonek – extra hubená, sportovkyně, běžkyně…letos je fakt 2x taková :-(
na instagramu prezentuje maximáně pouze obličej, tak to tam není vidět. ale teď napsala, že nějakou dietku drží a má dole 10 kg. a že pokračuje, ať jí držímě palce :-)

a jinak – chlapi, kteří dělali její dezert, by zasloužili všichni na balkon! někteří na balkoně jim nedosahují ani po kolena.

5
Prochor
Reagovat

@libena: Besky vymyslela velmi nebezpečný dezert. Říkal jsem si, že když se nad něj nakloníš, vypíchneš si oko. Jsem zvědavý jestlipak bude mít Besky cukrárnu jako Iveta Fabešová ? Jinak někteří soutěžící jsou celkem zajímaví a už se těším na další díly.

6
Lady XL
Reagovat

Jo někteří tam jsou zajímaví, ale už mám prvního, kterého moc nemusím – Milan. Jak jsem četla v nějakém článku – konečně v tomto díle nepadlo slovo „dětský domov“, „takové suroviny jsem nikdy neviděl“…. A jeho záhadné zlepšení u mne vyvolává spekulaci, že se dozvěděl, co budou vařit a holt se připravil (ale je to moje spekulace).

7
JanaH
Reagovat

@Lady XL: on imho postoupil do šestnáctky z jiných důvodů, a sice takových, o kterých se nesmí v této hyperkorektní době ani mluvit ani psát. :-/

8
Lady XL
Reagovat

@JanaH: :-D že ty myslíš …., ále, nenapíšu to. Určitě to tak nebylo :-D :-D :-D

9
dejna
Reagovat

@libena: Souhlasím s tím dezertem,, podle mě to byl úkol spíš pro poslední pětku a ne pro vyřazování na začátku.

10
dejna
Reagovat

Já jsem naopak držela Milanovi palce, aby nebyl prvním, kdo vypadne. To se mi splnilo a teď si přeji opak, protože on se tam jen trápí.
Ale brouka do hlavy jste mi (JanaH a Lady XL) nasadily a zajímalo by mě, jestli se vyučil kuchařem nebo ne. Můžu mu věřit, že se se spoustou surovin nesetkal, ale že by jako vyučený kuchař dělal jen pomocníka ve školní kuchyni?
Mno, čas ukáže, jestli ho do MCh vzali jen pro splnění kvóty, nebo v něm něco je a on dokáže té šance využít (..ne zneužít). ;) :)

11
Prochor
Reagovat

Mně je Milan sympatický svým chováním i názory i když cikány nemusím. Bohužel to, co přinesl porotě by nežral ani pes. Takže mu dlouhou dobu v Masterchefu neprorokuju.

Přidat komentář