Panáček v reality show

MasterChef 2021 (21|22): Rodinná výzva a týmovka ve Fieldu

9. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch 5 11

Jitka, Petra, Besky, Givi, Paolo a Kuba. To je nejlepší šestka letošní řady MasterChefa. I letošní soutěžící si budou moci užít vaření po boku svých nejbližších. Vypadávat se sice nebude, naposledy se ale bude hrát o zlatou zástěru, o jejímž držiteli bude rozhodovat i Zdeněk Pohlreich. A ve středu se vrátí Radek Kašpárek. Nebo lépe řečeno, soutěžící zamíří za Kašpárkem, protože další týmová výzva se bude odehrávat v jeho michelinské restauraci Field.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
libena
Reagovat

nemůžu si pomoct, ale tentokrát mě to vaření s příbuznými vůbec nebaví! nuda…a dál docela taky :-(

2
Ifa
Reagovat

To byl teda pekny kalup v tom Fieldu!!

3
Kami
Reagovat

Take mi tenhle dil prisel slaby, i kdyz na druhou stranu zajimavy. Kazdopadne jednou staci. Paolo i zase tak lezl na nervy. Od zacatku jsou mi „fanousci“ Besky a Petra, jsem rada, ze se to holkam dobre rozjizdi. Hlavne Pete.

4
Iv. Sa.
Reagovat

@Kami:
3
Mám to stejně. Navíc to, jak kapal Paolův pot do surovin, už asi nikdy nezapomenu :-/
Každopádně dostal lekci, na kterou nezapomene ani on. Jak se ošíval u pochvaly ostatních… Dostal zlatou zástěru za řízek s kaší, lehce nabyl, lehce pozbyl.

5
dejna
Reagovat

@Iv. Sa.: Ale zapomene. Oklepe se a zase bude hnusnej speciálně na Petru.
Paolo by nejspíš potřeboval aspoň deset takových lekcí, aby něco z nich proniklo jeho hroší kůží.:/

6
Lady XL
Reagovat

Jojo, taky jsem si říkala, chlapče mlč, když od začátku začal rýpat ohledně Petry. Byl si tak jistý, že ji porazí a vlastně jen doufal, že ho nerozhodí svou nervozitou… haha.
Ano, ten pot, to se mi hned tak nevymaže z paměti! Že mu to samotnému nedošlo, že se má otřít! Docela škoda, že nedostal nějaký „flastr“ za to, že to nesmělo na stůl. Když měl vlastně výhodu vlastního výběru jídla a i dle svých slov si vybral nejjednodušší jídlo, které znal. A pak stačilo pár ostřejších slov na jeho způsob přípravy a byl totálně rozhozený. Já bych ho za to otvírání nožem praštila pánvičkou!! A ne z důvodu, že se může říznout, ale že může poničit drahý nůž! Je přeci tolik možností, jak to otevřít…. Jinak ten středeční díl se mi líbil. Ráda jsem viděla, jak to asi chodí v kuchyni této restaurace, na co tam dávají pozor… Pro mne to mělo spád, akorát já bych asi vybrala Petru za vítěze a ne Besky.
Myslím, že Paolovi to vše dojde až při shlédnutí v televizi….

7
dejna
Reagovat

@Lady XL: Petra má strašně velké mínus díky svojí nervozitě…a já ji vlastně zpočátku nemusela, říkala jsem si, co tam dělá, když se neumí aspoň trochu ovládnout.
Jenže pak začala jednou škytat při hodnocení a tím mě dostala. :D
Pak jsem uviděla i to, jak jí nejde jen o sebe samu, ale i o druhé, jsou pro ni víc kamarády než soupeři. Bohužel jí tento postoj spíš ubližuje – když vidím Besky a Jíťu, jak jsou k ní studené, a Paola, jak se nad ní ušklíbá, přeju si, aby minimálně nad ním vyhrála.

8
libena
Reagovat

já jsem hodnotila jen úterní díl, to byla pro mě fakt nuda. zato středa – to byla jízda :-)
postupně jak vařili:
– chudák kuba, s těma třesoucima se rukama a sevírování úhoře a krájení pažitky, uf, ale zvládl to. i když si myslím, že těch pět porcí mu už někdo potom na talíř nandal.
– besky měla těžký vaření, mám tak nějak obavu, že budeme mít českého masterchefa ze slovenska, já opravdu nemůžu besky přijít na chuť
– paolovy komentáře na petru jsou nechutný, spálil cibuli, a ten nůž, a hmoždíř na zemi…,
– petra – taky ji radek trochu sjel, kvůli tomu pyré: „pyré chci ochutnat teď!!“ jo a když končili vaření, tak petra tak hezky pohladila paola po rameně, ale paolo dělal tvrďáka a kašlal na ni.
– když vařili givi a jitka, tak byl radek kupodivu hodně klidný, jitka tu petržel taky připálila, tak trochu si myslím, že to bylo hořký, ale podrželi ji. giviho zmrzlina taky dobrý, ale já bych kyselou nejedla…rakytník.

celkově besky, i se stáží fe fieldu…třeba je to cena útěchy, protože nevyhraje ;-)

radek kašpárek je fakt hustej, perfekcionalista, ale moc se mi líbilo jeho „vedení“ soutěžících v restauraci
jo a taky jsem se zasmála, když poslal honzu a přemka za hosty a honza se ho zeptal: „máme bavit i tvoji ženu?“ :-))))))

Přidat komentář