Panáček v reality show

MasterChef 2021 (19|20): Náhradní porotce? Ano, šéfe!

2. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch porota pohlreich

Třetí sezónou soutěže MasterChef Česko nás provází neměnná porota. Zdravotní stav Radka Kašpárka se ale během natáčení pořadu rapidně zhoršil a produkce potřebovala najít vhodný záskok. Po tři díly nás tak svou přítomností poctí Zdeněk Pohlreich, který se tak snad historicky poprvé objeví na Nově.

Radek Kašpárek  musel v průběhu natáčení na nutnou operaci plotýnek, zmínka o bolavých zádech se už párkrát objevila v Souboji na talíři. V pořadu ho znovu uvidíme až příští středu.

Zdeňka Pohlreicha úroveň soutěžících příjemně překvapila. „Musím říct, že ty věci byly s malými nebo většími zaškobrtnutími celkem přijatelný. Zní to jako pochvala?“ V přístupu k soutěžícím chce být hlavně férový, nejde o profesionály, ale o amatérské kuchaře, pro které je vaření koníčkem. Ocitá se tak ve zcela jiné situaci než v Ano, šéfe! na Primě, kde nevybíravě tepal do restauratérů a jejich zaměstnanců. „Já myslím, že je důležité, aby to bylo fér. Kdybych se já jako profesionální kuchař vytahoval tady na amatérské nebo hobby kuchaře, tak to by určitě nebylo košer. Samozřejmě to není tak, že bych je chtěl chválit, kdyby to bylo blbý, ale vozit se po nich? Co z toho kdo má…?“.

Jedno video před dnešním dílem

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Informační kanel
Reagovat

Pohlreich už jednou na Nově byl – mihnul se v „Tvoje tvář má známý hlas“ a zpíval tam „Ghostbusters“.

2
libena
Reagovat

@Informační kanel: řekla bych že zpíval can´t stop the rock

3
libena
Reagovat

teda paolo je v dnešním dílu taaaak namistrovanej, opravdu nesympatický, byl napřesdrž.u. ten návrat mu teda ale zvedl nosík nahoru. a navíc další postup.

zdeněk pohlreich kupodivu nevadil, docela se mi líbil. ale pouze a jen jako hostující porotce!

4
Lukša
Reagovat

@libena: Jo jo, ale i Kiki už malinko přesluhovala, v jejím věku se už dostala na strop svých momentálních schopností. A Pohlreich jako záskok fajn, obzvlášť když jsme si mohli Kašpárka vychutnat poté v Souboji na talíři.

5
libena
Reagovat

@Lukša: jj, kiki vyhazov mi nevadí, to určitě ne. ale taky jsem slyšela, že je těhotná a nejspíš chtěla i skončit sama.
no a ostravský souboj na talíři byl špica :-)

6
Kami
Reagovat

To Zdenkovo vareni bylo tak hrozny, ze i kdyby Jita uvarila hnus, urcite by ji dali mezi prvni dva aby vyletel Zdenek. Fuj, to bylo hrozny uz od pohledu. Jak nejaka komunisticka diabeticka nemocnicni strava..
Paolo mi vadi porad vic, namachrovany kecy a skutek (az na vyjimky) utek. Pritom o nem vsichni mluvej, jakej je to prijemnej kluk a kamarad.. tak nevim. Mozna chce pusobit sebevedome (vhodne na Masterchefa).

7
limbora
Reagovat

Vím Zdeněk Pohlreich v těch brýlích nepřijde někdy jako Salman Rushdie?:-))))) Z některých úhlú ho z něj kamera dělá a docela se u toho bavím. Určitě víc než u prázdných řečí Paola. Ten je pro mne letošní Pavlínou jinak povedené série.

8
Lady XL
Reagovat

@limbora: Jo to je fakt – Paolo=Pavlína, i když ona je nepřekonatelná. Ale, jak píšete a já už taky psala, Paolo mi vadí. Sice si myslím, že ty silácké řeči mu „předepisují“, protože dřív tak moc netlačil na pilu, ale i tak mi prostě nepadl do oka. A jeho vaření je nahoru/dolů. Dost často sází na jistotu. Ostatně ti, co šli na balkon, měli vlastně nejjednodušší vaření, měli kachnu a králíka. Givi vážně působil teď, že to má na háku, že se chce bavit…, málem na to dojel. A souhlas, konečně vypadl Zdeněk, jídlo bylo docela děs – složení, nandání. No hlavně, že mu chutnalo :-). Petře pořád držím palce, je nervák, ale vždy to nějak dá.
Jo a u vaření bez vody – zajímalo by mne, zda do toho patří i víno. Byla myšlena voda, nebo prostě tekutina?? No každopádně to byla docela těžká výzva.

9
Lukša
Reagovat

Vlastně to byl spravedlivý dvojdíl. Oba vypadlí kuchaři se dostali na své maximum, především Kiki, Zdeněk naopak jako by spíše vyhořel a nebyl schopný podat očekávatelný výsledek.
Soutěžící ale včerejší výzvy vůbec nebrali vážně. Givi si dobrovolně po vytočení minimálního trestu zatočí ještě jednou, Petra si jen tak vezme nožík, později Petra dobrovolně nabízí veledůležitou surovinu soupeřce, která útočí na vítězství. Atmosféra až moc přátelská, ne jako boj o TOP6 a milion pro vítěze.
@Lady XL: Vytočila si vaření bez tekutin, takže žádná voda, žádné víno, žádný olej atd.

10
Kami
Reagovat

@Lukša: To je fakt, tak tam nemelo byt -5minut a rovnou aspon -20 minut. Nabizeni masa – jo, Peta bych rekla je takova dobrosrdecna a libi se mi, ze to porota zatrhla. Vlastne ten napad ber-neber byl dobrej.

11
Lady XL
Reagovat

@Lukša: Díky, nějak jsem si vsugerovala, že šlo o vodu…. Tak to byla fakt síla, když nemohla mít ani olej…

12
dakDweds
Reagovat

Проститутки кончает. Она покажет в видеочате сердце и киску. Буде вы желаете получить массу сумма флирта то проститутки фут фетиш только чтобы тебя. Проститутки метро Ладожская

13
dakDweds
Reagovat

Соосёт онлайн. Она покажет в видеочате письку. Буде вы желаете получить массу число эротики то секс проститутки в киргизии. токмо ради вас. Проститутки метро Кировский завод

14
dejna
Reagovat

Paolo mi připadá jako namistrovaný fracek, který na ostatní kouká poněkud svrchu. Neříkám, že takový je…od pohledu vypadá spíš jako dobrosrdečný, jenže pak pronese koutkem úst poznámku, ve které není ani dobro, ani srdce. Už jednou dostal za vyučenou, když vypadl…jenže jako by si z toho nic nevzal. Další „po čumáku“ si jen zaslouží.
U Petry jsem čekala, že vypadne mnohem dřív, o to víc ji obdivuji, jak se přes svoji nervozitu drží. Navíc je zřejmě až moc dobrosrdečná, tím se může jevit jako slabší soupeř. Držím jí palce, i když si myslím, že nevyhraje.
Jsem ráda, že vypadl Zdeněk…už tam dávno neměl co dělat.

15
Lady XL
Reagovat

@dejna: Mám to dost stejné – jak u Paola tak u Petry. Ona fakt působí dobrosrdečně (a taková i je), zároveň nervák, který se ale pak vzchopí. Moc jí držím palce. Ale doufám, že nevyhraje Paolo! Snad to nebude ona „tradice“, že vyhraje jednou vyřazený …. Síly jsou tentokrát dost vyrovnané. Každý z nich je v něčem silný a zase naopak občas to totálně po…
Zdeněk měl vypadnout ještě před Kiki. Ten měl hlavně víc štěstí, než toho uměl.

Přidat komentář