Panáček v reality show

MasterChef 2021 (13|14): Svatba bývalého soutěžícího

12. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch2021 svatba

Jaké to je vařit na svatbě? To se v úterý dozví naši soutěžící, které čeká letošní druhá venkovní výzva, na které to bude jedna známá tvář vedle druhé. Poražený tým bude ve středu bojovat ve vyřazovací výzvě, nejslabší článek se do TOP10 nepodívá.

Amatérští kuchaři musí tentokrát připravit 30 porcí svatebního tříchodového menu pro kuchaře a módního návrháře Pavla Berkyho a jeho partnera Matěje Parduse. Ti si na konci pořadu řeknou své ano. Pavel skončil v minulé řadě na třetím místě a patřil mezi velké oblíbence řady fanoušků. A na své svatbě samozřejmě nesmí chybět jeho přátelé, které získal na své pouti soutěží. Nezapomeňme také, že Jitka má aktuálně Zlatou zástěru, díky které ve středu nemůže vypadnout. Jak jí toto vědomí ovlivní a jaké další výhody zástěra tentokrát přinese?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
libena
Reagovat

neeee, maroš je venku. když šel na balkon paolo i zdeněk, bylo jasný, že sabinu domů nepošlou. ach jo. tajně doufám, že bude nějaké comeback vaření a maroš se vrátí.
a tomáš – bohužel, ale zhodnotil to hezky a odešel srovnaný, a kdyby to někoho zajímalo, tak babička je v pořádku :-)

2
Pattrick
Reagovat

Jsem taky za Maroše zklamaný a nechápu, proč najednou 2 lidi vypadávali, když už dva lidi, tak alespoň z celého počtu a ne jen z půlky, celé hrozně nefér..

3
Iv. Sa.
Reagovat

@libena:

Maroš mi bude chybět, kdyby se Paolo jmenoval Pavel, tak už tam asi není, mám pocit, že těží jen z té jižanské příměsi, na niž ani nevypadá, působí mile, ale nevýrazně, výšivky jak /!/ ze Slovácka působí prapodivně, zatím mě, kromě jména, moc nepřesvědčil, že do užšího výběru patří. Ale třeba se mýlím, sleduji to různě na přeskáčku, něco mi možná uniklo.

4
Iv. Sa.
Reagovat

Joj! Ťukla jsem 2x, prosím admina jednou umazat ;-)

5
libena
Reagovat

@Pattrick: no to je vlastně pravda – odešli dva z pěti!! ani nevím, že by to někdo předem oznamoval, že vypadnou dva. porotci teda vždycky říkají „minimálně jeden“, ale tohle bylo dost nefér.

a taky když dají čtyřem chlapům (a sabině) péct dort! hustý, měli dělat něco od masa.

po úterním vaření (protože včera to bylo jen o těch pěti lidech) se mi jeví výborně jitka, je mi čím dál víc sympatická a je šikovná (když je maroš pryč)

6
Pattrick
Reagovat

Já to mám nastavené tak, že jsem fandil Marošovi a v závěsu je Jitka. Začíná mě bavit i Gavi.

Paola znám osobně, tak tam nemůžu moc co hodnotit :D

7
Johana
Reagovat

Myslím, že Maroš dostane možnost se vrátit, tak jak ostatně vypadlíci dostávají druhou šanci každý rok a bude záležet jen na něm, jestli ji využije. Byla bych ráda, kdyby tuto možnost dostal i Tomáš, ten mě hodně bavil tím svým nadhledem.
Jitka je nepochybně šikovná, ale cítím tam nenápadnou tlačenku, tak jen doufám, že to u té nenápadnosti zůstane. Už toho bylo dost u Kristíny a Pavlíny.

8
Iv. Sa.
Reagovat

@Johana:
8
Úplně jste vystihla moje pocity, u všech tří zmiňovaných ;-)

9
Lady XL
Reagovat

U Paola/Pavla to mám obdobné. Většinou je nevýrazný a i jídlo většinou takové průměrné, občas se „ukáže“. Za Taliána bych ho nepovažovala ani náhodou, nemá ani jejich temperament. O vyřazování dvou ve středečním díle se zmínili na začátku a to, že
v každém kole vyřadí jednoho. Také to považuji ale za podraz, vyřadit dva z pěti. Nevím, co tím sledovali. No uvidíme, kdo z navrátilců se dostane zpět. Čekám už brzy soutěž navrátilců. Možná že třeba vrátí dva,když teď vyřadili hned dva. Můj fanoušek je Gavi a Kiky. Jitka – také cítím mini tlačenku, ale vaří vcelku dobře. Já bych ještě vyřadila Zdeňka. Ale jsou tam tentokrát docela vyrovnaní všichni. Zatím mají všichni občas slabší den, Občas vyniknou. U každého se teď projevuje, v čem je lepší či slabší. Zrovna jsme se opět v práci bavili o tom, jak tak hned znají recepty. Nejde o jídlo, kde jde improvizovat a záleží na chutích. Ale např. v té cukrařině musíte znát přesné váhové poměry, druhy mouky atd. Proto také ne každý kuchař se věnuje cukrařině nebo ji prostě tak neumí, nemusí, protože tam nejde při přípravě tolik experimentovat. No a oni „najednou“ vše znají – a tím ale myslím zvláštní recepty, ne klasické piškotové, třené, kynuté a jiné těsto, které mohou mít v paměti… – viz fillo těsto. A jelikož je pořad sestříhaný, což je pochopitelné, tak fakt věřím, že mají možnost nakouknout do kuchařky, nebo jim je předložen seznam surovin a jejich váhový poměr. S tím vším i souhlasím, ale chtěla bych, aby nám to vyjasnili a případně někdy ukázali…. Jo ještě jedna možnost je, že jim den před natáčením soutěžního dílu řeknou, nač by se měli zaměřit…. Vzpomínám si vlastně, že při poslední řadě říkali o Pavlínce, že se s nikým nedružila, že furt ležela v kuchařkách….

10
Kami
Reagovat

Ja bych klido vykopla Zdenka nebo Paola. Paolo bude ted dost riskovat coz cenim a vypadle osoby je mi trosku lito. I kdyz myslim, ze na titul by stejne nedosahl/a ;-)

Přidat komentář