Panáček v reality show

MasterChef 2021 (11|12): Chlebíčky a bramborový salát

5. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch5_6

Zbývajících 13 amatérských kuchařů se tentokrát utká v souboji o nejlepší chlebíček, přičemž porotci navíc ochutnají jen ty, které budou lahodit oku. Ostatní budou muset poznat 20 ingrediencí v bramborovém salátu. O tom, kdo soutěž opustí, rozhodne řízek se salátem. Vařit se bude i ve středu.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Kami
Reagovat

V pondeli jsem zhledla Masterchefa 11 a 12 dil. Nejaka dobra duse ho z Voyo dala na Ulozto :-))
Spoilerovat nebudu, jen napisu, ze Sabina ve stredu dostane naloz, kterou bych ja teda nevydejchala. A z ukazek na dalsi tyden dockame tymoveho vareni na svatbu. A asi to bude svatba nejakeho ucastnika z predesle rady, protoze v ukazkach byla videt Ivka, Pavel a Omar. A vic uz ze mne nedostanete 8-)

2
Lady XL
Reagovat

Nevím jak vám, ale mě přijde, že mají v této řadě docela složitější témata či víc honičku ohledně času. Tedy né, že by mi to vadilo :-). Včera jsem na některé chlebíčky měla docela velkou chuť! Jo a pokud jde o ten chlebíček s řízkem, tak to není žádná novinka. Před pár roky jsem v jednom malinkým lahůdkářství objevila dost inovativní a přitom jednoduché chlebíčky a jeden z nich byl právě s malinkým řízečkem. A docela šel na dračku….

Reagovat

@Lady XL: Viděla jsem už 13 a výzva parádní, slintala jsem.

4
libena
Reagovat

pár postřehů:
– tak ten chlebíček s řízečkem mi přesně seděl k marošovi :-) od nikoho jiného bych to ani nečekala
– docela se začíná vybarvovat kiki, překvapuje mě každým dílem – pozitivně, asi bude můj druhý fanoušek (po marošovi)
– taky se mi začíná líbit jitka, tak nějak jí přicházím na chuť, jak se vždycky nabudí, věří si a pak to pohnojí, tak lidsky je mi jí líto, na výhru to asi nebude, ale vůbec mi nevadí
– taky se daří celkem givimu, a to jsem na začátku fakt nečekala
– zklamání paolo, jana, už i sabina
– v tom bramborovým salátu byly teda ale suroviny :-( ani nevím jestli by mi chutnal
– koukání dopředu? ani nevím jestli bych chtěla, stejně sem nemůžu nic vydiskutovat, to bych za týden zapomněla :-))))
– samozřejmě fandím i tomášovi z třebíče, je to můj trochu příbuzný, i když on už mě asi neregistruje, jsme jiná generace :-)
– loňští soutěžící mi připadali více výrazní, letos je to osobnostně tak trošku nuda v brně…
– a co souboj na talíři? super podívaná, já se fakt bavím

5
Lady XL
Reagovat

Komentuji v průběhu středečního dílu. Akorát dostaly holky maso… No nepřijde mi fér, že mají každá něco jiného. Ta Jana to má nejjednodušší-králičí hlavy! Z té trojky jí fandím nejméně. Přijde mi, že většinou zatím náhodně proplula…, nic extra neuvařila a dnes Kašpárka vysloveně neposlechla. A ještě řekne, že nerada vymýšlí nové věci… Můj fanoušek je Givi a Kiky. Paolo/Pavel jde výkonem dolů, Zdeněk taky. Jitka mi úplně nesedí,ale to je můj problém,vaří slušně, je lidská.

6
libena
Reagovat

@Lady XL: no to je pravda s těma rozdílnýma surovinama, neměly stejnou pozici
fandím jen sabině, besky mi nic neříká (i když docela dobře vaří) a jana je zralá na padáka

7
libena
Reagovat

nesmím zapomenout vyzdvihnout přemka, protože ten jeho proslov k sabině, poté co se zhroutila, byl super, palec nahoru

8
Lady XL
Reagovat

@libena: Mně Besky přijde jako taková snaživka, ale zase – je to můj problém :-). Vaří celkem dobře. Jsem ráda, že z těch tří vypadla Jana. Fakt měla nejjednodušší maso. Já osobně bych si nevěděla rady vůbec s tou rybou. Vůbec jsem netušila, co to je! Králičí hlavu zásadně nevyhazujeme, vaříme z ní a jiných „odpadů“ polévku a já si ji pak obírám. Mám ráda jazýček a mozeček. Z jehněte bych asi okusila ten jazyk :-). Hlavy ale vypadaly hrůzostrašně, jak to zabírala kamera :-D.
Libena – ano Přemek byl výborný při podpoře Sabiny!! Taky jsem to ocenila a má palec nahoru.
Já obdivuji Kiky, která má podle mne velice vytříbený jazyk na chutě a doladění pokrmu i na nandání na talíř. Ale nevím která z blondýnek (Sabina či Kiky) mne zklamala při venkovní výzvě, kdy se často ptala, jak se co dělá (např. si vzpomínám u motání rohlíku, při koláči), to mne docela překvapilo, protože se ptala na docela jednoduché, obyčejné věci a nepřipadalo mi, že by to bylo trémou…. Bylo to vysloveně neznalostí. No prostě mne to zaskočilo, nečekala jsem to. Ale zatím se to neopakovalo, třeba jsou si obě jistější, když jdou samy za sebe a podle sebe. Stejně je všechny obdivuji, že přijdou ihned na nějaký pokrm a to při pěti minutách ve špajzu :-).

9
Lukša
Reagovat

@Lady XL: Obzvlášť když se rozhoduje jen mezi třemi, tak mají mít totožné podmínky. Nakonec to dopadlo dobře, Jana z těch tří byla jasně nejhorší.@libena: Letos nejsou zatím žádné extrémně výrazné osobnosti (Pavlínka), takže se to všechno veze celkem v poklidu a na přátelské vlně, což ale vůbec nemusí vadit. Pokud zůstanou takto zajímavé výzvy, tak to bude v pořádku. A Souboj na talíři je pořád paráda, to bezesporu.

10
Kami
Reagovat

Je fakt, ze letosni MS mi prijde takovy vyvazeny, necitim zadnou tlacenku nebo nespravedlnost (i kdyz jo, tem trem meli dat stejnou surovinu). Besky je mi sympaticka, Maros taky, mam rada Petru – je to takovy smisek a mozna i muj „ousider fanousek“, nesedi mi ale Zdenek a Paolo se take moc nepredvedl.
Protoze jsem uz zhledla dily na pristi tyden (jsou ke stazeni na Ulozto) tak tymova vyzva byla fakt prekvapeni a to jsem se o jednu osobu bala. A streda.. ty jo, to radsi vubec nebudu natukavat.. uff. Ukazkdy na dalsi (dalsi) tyden avizovaly zase vyrobu LEGENDAAAARNIII BAGEEETYYYY tak jsem zvedava, kdo nahradi Pavlinky bagetu.

Přidat komentář