Panáček v reality show

MasterChef 2021 (1|2): Boj o TOP30

31. Srpen 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch 2021 1

Dnes startuje už pátá řada kulinářské show MasterChef Česko. Potřetí v řadě se stejnou trojicí porotců – Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt. Ti také v prvních dvou dílech rozhodnou, kteří z desítek uchazečů budou bojovat o titul a jeden milion k tomu. Začínáme ve 20:20.

Letošní řada slibuje řadu změn. Soutěžící čeká dvojnásobná motivace, vítěz získá rovný milion. Hlavně se ale mají ještě více řešit osobní vztahy. Navíc si každý porotce během castingu musí vybrat svého osobního favorita, který získá odznáček s iniciály svého mentora a kterého budou po zbytek soutěže mentorovat. Kuchařské výzvy se více zaměří na nejnovější trendy, takže třeba zero waste nebo veganskou stravu. Imunitní výzva doznala změn, tentokrát se bude hrát o zlatou zástěru, díky které se její majitel může vyhnou vyřazení.

Soutěž poběží v televizi opět dvakrát týdně, a to v úterý a ve středu. Každé úterý dostaneme ale ještě extra porci porotců, od 21:35 následuje Souboj na talíři. Porotci se v létě vydali po republice, kde hledali na obyčejných místech neobyčejná jídla. Jeden ze tří kuchařů je vždy zadavatelem výzvy a zbývající dva jdou do souboje, kde zvítězí ten lepší. Jídlo, které objeví a na začátku ochutnají, musí oba připravit podle sebe a pokusit se ho povýšit na kulinární úroveň.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Lukša
Reagovat

Tak se nám z MasterChefa stala kuchařská SuperStar. I když nějaké dělení do týmů mi zatím nevadí, otázkou bude, jak z těch 30? udělají finálovou 16.
Ale Souboj na talíři, to byla lahůdka od první minuty až do úplného konce!

2
libena
Reagovat

@Lukša: spíš než superstar je to voice (když se kouči otočí a soutěžící se rozhoduje kterého si vybere). a nevím jestli je to dobře – no ale uvidíme jak to pojali, třeba to bude fajn ;-)

souboj na talíři byla bomba, bylo sice vidět, že to hoši hrají, ale bavila jsem se královsky

jéé, to je konečně radost koukat na televizi

3
Kami
Reagovat

Ach jo, 10 let nemam TV a Masterchef je jeden z mala (nebo vlastne posledni dobou jediny) televizni porad, ktery me bavi. A Nova to uz ma vsechno pod Voyo a kvuli jednomu MS si to fakt teda platit nebudu (uz platim Spotify, HBO, Netflix tak jakoze zase kliiidek :-)) tak si tu snad prectu sem tam nejake clanky. Zatim jsem prekvapena, tolik chvaly!

4
JanaH
Reagovat

Já chválit nebudu. Mně přišel Souboj na talíři jako strašlivá trapárna. Myslím ty opičky, jakože „fórky“, scénky a vlastně i rozhovory. Nepřirozené…
Ale zas jsem ráda, že se k nim nevetřel vtěrka Zdenda, ten má přeci furt málo. A na koho se extrémně netěším, je Ivka… někde jsem zahlídla, že nás bude učit spotřebovat i neupotřebitelné.

5
Lady XL
Reagovat

@Kami: Ale vždyť to běží na Nově. Jen později než na Voyo…
Souboj na talíři- prostě jsem vypnula a bavila se 😁

6
Kami
Reagovat

@Lady XL: Ano, tak jsem vzdycky koukala, tyden to bylo gratis. Ale ted uz ne, vsechno je pekne uz placene od prvniho dne. Kazdopadne se mi prvni dil uz povedlo videt 8-)
Jako rozdeleni porotcu oki, i kdyz mi prijde, ze je tam misto vareni strasne balastu. A ty pribehy ve stylu „cinematic videa“ mi pripadaj strasne komicke (i kdyz vizualne pekne, to nerikam!). Jakoby do studiovych zaberu najednou hodili svatebni video..

7
Prochor
Reagovat

Když vešla Kristína Zelenková (partnerka hokejisty), bylo na šéfech vidět, že Kristína je moc hezká na to, aby jim to nechutnalo. :-))) Škoda, že mezi šéfíkama nejsou nějaké šéfkuchařky. Možná, že by postupovali snadno fešáci.

8
Kami
Reagovat

Jezis ja budu za hroznyho stouru, ale.. jako soutezici by me zajimal nazor vsech a nejen tady mas zasteru, vitej v teamu a jdi. A nemyslim, ze by to bylo casovym presem, protoze pani tenistka-vodni lyzarka mela ten medailonek dloooouhej ze jsem na chvili zapomnela, ze koukam na porad o vareni. Jako videt v tv jeji medailonek a pak svuj sestrih kde jsem mezi temi rychlovkami – je to super bereme Vas, tak bych se asi citila asi divne.

9
Carr
Reagovat

Jezisi nechte ten Talent delat zas cz tym Simony Mataskovy jako v 1. rade. Tehle radoby moderni hyp v slovenskym podani je jeden velkej neprehlednej trapas prebitej hlasitou hudbou 10 let starych songu. Nebejt ted toho ceskyho emotivniho vystoupeni, tak to vypinam. Prima at si necha jen upoutavky Slovaku, kdyz csmt zacina, tak z ukazek je to must see. Upoutavky Primy jsou, ze to mam chut sledovat tak z 5%. Ale samotna show uz je tezkej srackomix. Udelejte jen ceskej Talent, Joj pryc, neumej to.

10
Prochor
Reagovat

Jestli jste už viděli první casting Superstar, tak dobrovolná hasička Petra je podle mně bomba. Většinou v prvním castingu se vždycky objeví někdo, kdo to daleko dotáhne. Třeba v řadě s Emmou dokonce Štěpán Urban nastoupil jako úplně první.

Přidat komentář