Panáček v reality show

MasterChef: Souboj nejlepších – Kristína vs. Roman

17. Březen 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mchbest4
Souboj vítězů je tu. Okouzlí porotu v závěrečném souboji více vítězka 3. řady Kristína Nemčková nebo aktuální šampion Roman Staša? Kdo se lépe popasuje se zadáním, které má co nejlépe zdokumentovat, kam až se od konce soutěže oba posunuli?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Petr
Reagovat

Roman WIN😃

2
Monika
Reagovat

No nevim ten talir Romana teda vubec nic moc, behem souteze vytvoril mnohem hezci jidla na pohled. Ocekavala jsem vyhru Kristiny, ale asi to bylo domluvene, ze plichta, uz jen ty rady hned pripravene dva. Asi nechteli viteze dvou rocniku mezi sebou nejak hodnotit.

3
Lady XL
Reagovat

Já bych si asi nevěděla vybrat…. Ale tak trochu se mi víc líbil Roman, tedy jeho jídlo :-). Přišlo mi složitější a ta náplň byla dokonale naplněná. Je u něj nejvíc znát pokrok. A pro mne nejsympatičtější vítěz :-).

4
Prochor
Reagovat

Kristýna trochu zakulatila obličej v Londýně ale pořád je to sympaťanda. Zajímalo by mně, kdy budou dávat tu avizovanou další řadu, ze které byly ukázky.

Přidat komentář