Panáček v reality show

MasterChef 2020 (36): Sympatie vs. nenávist (finále)

2. Listopad 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch36 duo

Pavlína Lubojatzky vs. Roman Staša. Nenáviděná vs. milovaný. Tlačenka vs. talent. Učebnice vs. risk. Dlaždič vs. šprýmař. Finále mnoha protikladů. A konec jedné nepěkné éry. Vítěz bere vše!

Na soutěžící ve finálovém dílu čeká tříchodové menu, kterým musí porotce dokonale oslnit, jinak mohou na výhru zapomenout. Těšit se můžete na návrat všech vypadlíků, příbuzné a kamarády finalistů i na tatínka Pavlínky s novým účesem. Pavlína ve svém menu odrazila celou svou životní cestu k jídlu, tedy odlehčenější kuchyně. Roman se jako vždy pouští do risku, chybět proto nebudou pořádné plameny či mohutný výbuch.

mch36 porota

První díl letošní řady jsme viděli už  5. února. Nejprve jsme show sledovali každou středu a čtvrtek, od 18. března, kvůli koroňáku, jen ve středu. Kvůli tomu jsme neodhalili vítěze už na jaře, ale museli jsme čekat na podzim. Po letní přestávce jsme soutěž sledovali od 25. srpna každé úterý až do 3. listopadu.

Kdo to celé vyhraje se konečně dozvíme v úterý večer!

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 78
1
Pattrick
Reagovat

Tak jak to dneska asi dopadne? :D

2
Wally
Reagovat

@Pattrick: Obávám se, že blbě. Viz můj koment v minulém chlívku.:((

3
Pattrick
Reagovat

@Wally: Pavlína dala ráno storíčko, že zve ke sledování dneska, ať si to lidi užijí, ale že pro ní to je už uzavřená věc, je to skoro rok od natáčení a že se věnuje právě svému blogu a vaření, přípravě knížce. Těžko říct, jestli se k tomu nevrací, kvůli hejtům/nevyhrála/oboje..

5
Johana
Reagovat

@Ajda: nechci být opět sprostá, ale teď už nezbývá nic jiného, než že si budou porotci dál s.át do huby.
Rozhodující je chuť, to jsou jejich pořád omílaná slova…pak nechápu, proč se ten výjimečný talent tolikrát potácel na hraně vypadnutí.
Škoda řeči, už minulou řadu bylo protlačování předem zvoleného adepta na vítěze patrné, letos to mnohokrát překročilo míru únosnosti. Na finále nemám žaludek.

6
ina
Reagovat

@Johana: Já taky ne. Podívám se až ze záznamu a jen proto, že mi je Roman hrozně sympatický a těším se na jeho jídlo. Nevím jestli by se mi po vyhlášení vítěze – Pavlíny – nezvedl tlak, žaludek a nevím co ještě. Tak okatě protěžovanou, a ještě ke všemu tak neschopnou soutěžící snad nikde na světě neměli. Ať si Pavlínka šmudlí svůj blog, který je o všem možném a někde mezi tím i o vaření a nehrne se do soutěžení s někým. Na to fakt nemá.

7
Ifa
Reagovat

Da se to sledovat nekde online?

8
Thom
Reagovat

Pavlina je lepsi kucharka.

9
libena
Reagovat

@Thom: myslím, že to hlavně umí okecat :-(

10
Suzzy
Reagovat

Tak pokud by měla být postavena socha představující Pýchu (nebo☺, ne to mne napadlo až když jsem to napsala), tak Pavlína nemá konkurenci. „Jsem na sebe tak hrdá, jsem naprosto nejlepší, viděla jsem že je Roman na dně, tak mne to nakoplo“. Doufám, že přes to, že má najaté lidi na mazání nepříjemných příspěvků, tak, že jí to někdo nějakým jiným způsobem ještě v životě hodně znepříjemní.

11
Monika
Reagovat

No zacinam mit obavu…to nevypada dobre..rikala jsem si pred finale, pokud Roman nenazene body do hlavniho chodu, na dezertu pohori. Pavlina jede na jistotu, vsechno ma navic nasprtane.

12
Monika
Reagovat

Jinak je kravina, ze porotci mezi sebou vidi hodnoceni. melo by to byt tajne, takhle vubec nesedelo prvni hodnoceni Premka, chvalil vic Romana a pak dal vic bodu pavline, aby to skore bylo stejne…

13
Iv. Sa.
Reagovat

Menu bych si dala od Pavlíny, smekám před oběma*

14
libena
Reagovat

roman huráááááá

15
Iv. Sa.
Reagovat

Wow! :-D
Obrovská gratulace Romanovi za odvahu!

16
Nika
Reagovat

Hura!Tak si ji Roman namazal na chleba👍

17
Ajda
Reagovat

Znala jsem vítěze chvilku po přerušení, a stejně jsem se bála, že můj zdroj kecal. Jsem spokojená, škoda, že to ustřihli a nevidíme brečící Pavlu. Chce to novou porotu, už stačilo.

18
Monika
Reagovat

Znala jsem viteze a stejne jsem mela strach, pac to nebylo uplne jiste, i tak hrozne nervy…

19
Ajda
Reagovat

@Monika: Jsi opisovala 😁

20
Lukša
Reagovat

Fůha, tak se to nakonec podařilo. I když nutno podotknout, že Pavlína by si to za dnešní nabiflované menu taky zasloužila. Za celou sérii ale jasně Roman lepší. Reputace poroty malinko napravena, stejně tak soutěže. Teď jen doufat, že Roman chytne příležitost za pačesy a v době, kdy se situace stabilizuje, ukáže své schopnosti světu naplno.

21
Monika
Reagovat

Co se tyce poroty rozhodne nechci Kasparka, tam to bylo hrozny…pavlinko genialni, pavlinko to bude taaak zajimavy, jednoduchy cheesecake, ale paradni….ten byl strasnej, uplne se mi zprotivil….
na premka mam slabost, toho tam proste chci zas…
Punchochac neutral muze byt, ale kdyz nebude plakat nebudu…

22
Monika
Reagovat

@Ajda: Jo opisovala..jsem na tebe navazovala :-))) jinak na viteze jsem mela takovou tu suskandu, nic 100% spolehliveho, takze jsem se stejne hrozne bala…skoda, ze to tak strihli, ufnukana pavlinka mi chybela…
jinak stejne muj vitez by byl Pavel, druhy Roman, treti Pepa

23
Lady XL
Reagovat

Tak hurá. 😁 Roman si to zaslouží oproti prckovi už proto,že je talent, postupně se vypracoval a celé menu bylo riskantní, neobvyklé. Zvlášť na amatéra. Pavlína u dezertu vsadila už na jistotu, i když vyladit chutě je těžké.
Přijde mi,že měli oba těžší a hlavně hezčí jídlo než poslední finalisté v čele s Kristínou. Jinak jsem občas vypínala při prospěch zvuk….

24
anonym
Reagovat

Obdiv Romanovi, že ustál Pavlínu, ty její zlé pohledy by méně silného chlapa odrovnaly.

Kašpárek ze sebe udělal totálního kašpara, je ho škoda, ti zbylí dva jsou mu těsně v patách.

25
Lady XL
Reagovat

Oprava – při proslovech… (Pavlíny).

26
Monika
Reagovat

Nevite, zda bude nekdy nekde zverejneno posledni hlasovani poroty?

27
ina
Reagovat

podívala jsem se až na konec .. fňukna zase obyč desert, co dělají v prostřenu…bez nápadu. Zítra se už v klidu podívám na celý díl. Můj názort, ta dotyčná si finálovou účast určitě nevyvařila. Ani nechci domýšlet v čem je dobrá. Veliká gratulace Romanovi. A moc mu to přeji.

28
Marek
Reagovat

@Monika: Jak řekli body, bylo mi jasné, že dostal 10/10/9. A Kašpárek i Punčochář dali jasně najevo, že dávají přednost Romanovi, jen Forejt říkal, jak to bylo vše úžasné.
Takže Pavlína dostala 9/9/10, o dva body míň. A protože měla po hlavním chodu o bod víc…
Mimochodem, Kašpárkovo „Roman to měl postavené na foagře“ mi napálilo kudrlinku na mozku. Ta „foagra“ jako „žena“, že?

29
Monika
Reagovat

@Marek: tak to je takove to myslim si, me zajimaly oficialni vysledky..ne dohady…to se asi nedozvime..ja si treba myslim, ze kasparek dal jasne najevo, ze fandi pavline, tam to bylo uplne citelny..vzdyt i rikal, ze cheesecake parada…nicmene rikam zajimaly me oficialni vysledky…

30
Baruš
Reagovat

@Marek: Foie hrad budou spis nesklonná, je to cizi slovo… jinak mne to taky tahalo za uši, vlastně celou dobu, hlavně Kašpárek. Romanovi velká gratulace…HURÁ!

31
Baruš
Reagovat

@Baruš: Foie gras samozřejmě :)

32
Honzad
Reagovat

@Monika: Je přece úplně jasné, že žádné „oficiální výsledky“ neexistují. Vážně není náhoda, že o vítězi zase (stejně jako vloni) rozhodl až závěrečný chod. Přijde mi docela pochopitelné, že tohle prostě porotci koordinují s produkcí, aby vzniklo nějaké drama. Vůbec bych tedy nebral vážně, jestli někdo někde bod přidá a jinde zase ubere. Právě Punčochářův mínus bod Romanovi za hlavní chod vytvořil ono klíčové napětí.

Porotci určitě dopředu věděli, co bude Roman s Pavlínou vařit, takže i na základě menu už zřejmě určili vítěze (Roman více riskoval a byl podstatně originálnější). Změnu by přinesl jen nějaký fakt velký výbuch.

33
Marek
Reagovat

@Monika: @Monika: Oficiální výsledky skládal dopředu nějaký PR tým, to nemělo nic společného s realitou.
Bohužel tahle natahovaná série (36 dílů) to delé degradovala, shodila takové to napětí a soutěžení, a příště si asi pustíme nějaký seríál na HBO nebo Netfilixu. Nebo nějaký zviřádka na Zoomu.
Aspoň u nás doma.

34
Marek
Reagovat

Ahoj, za me to přesně popsala Ivka (pokud se nepletu), mluvila o Pavline jak je připravena. Pavlina to ma vydřené, nastudované…ale Roman je prostě talent.

35
aleale
Reagovat

roman prohrával o bod, navíc měl u desertu děsivou prezentaci.. porotci jednoznačně nehodnotili dnešek, kde by musel prohrát, ale celkový učinkování.. romanův syrový předkrm byl směšný, to tam rovnou mohl dát jabko..

36
Monika
Reagovat

@Honzad: jasne, ze to neni nahoda…Schvalne to delali napinave do posledni minuty. neverim, ze by v nejake rade ve finale nekdo vedl nad ruhym treba o pet bodu…Vlastne mi vadi, ze porotci vedi kolik kdo dal bodu..mnohem zajimavejsi by bylo tajne hlasovani..i dnes bylo krasne videt hned u predkrmu, jak to hodnotil Premek, vse vyznivalo pro Romana, jenze hodnotil jako posledni a tak skore dorovnal plus bodem pro pavlinu, i kdyz to vubec nedavalo smysl s tim jeho slovnim hodnocenim….
ja myslela ofiko vysledky kolik kdo dal bodu za ten dezert, jasne pocetne to vychazi tak, ze Roman dostal o dva body vic..ale zajimalo me score jednotlivych poorotcu..

37
Lady XL
Reagovat

@aleale: Á ctitel Pavlínky… Romanova prezentace byla naprosto bezchybná. A předkrm? Byl to velký risk, udělat „syrový“ předkrm a musel být dobrý. Já jsem foi grace nikdy nejedla, Roman je viděl prvně až v soutěži a přesto to riskl… Je to předkrm pro „fajnšmekry „, ti to umí posoudit. A právě i proto si Roman zasloužil ve finále vyhrát.

38
Jana
Reagovat

Ten nepomer mezi slovnim a bodovym hodnocenim je tu snad od prvniho masterchefa, pamatuju si, jak byli porotci v ceskoslovenskem nadseni z Misi a Petrovo jidlo nic moc a body stejne dostal Petr, protoze musel vyhrat…

39
ina
Reagovat

tak jsem dokoukala, v klidu, ze záznamu. Mám pocit, že přes prázdniny na Pavlíně zamakali psychologové. Roman měl jednoznačně kreativnější a odvážnější menu. Něco, co se jen tak nevidí a neochutnává. Musím uznat, že na pohled byl Pavlin talíř u hlavního chodu hezčí. Ale její menu bylo takové obyčejné, na jistotu a nadřené. Možná umí vychutit jídlo, ale chybí ji kreativita a odvaha experimentovat a vymýšlet něco nového. Takových amatérských nadšenců je spousta, co si někde najdou recept a pak to zkouší uvařit. Roman si to zasloužil na 1000%. Jen je škoda, že neměl k sobě taktéž kreativního a odvážnho soupeře. Příští MCH jednoznačně vyměnit Kašpárka, jeho infantilnost k Pavlíně byla příšerná,

40
Iv. Sa.
Reagovat

Taková dlouhá anabáze od jara a pak to tak rychle ustřihli, až jsem zalapala po dechu a myslela si, že Borhyová je teprve upoutávka, a že se tam ještě vrátíme :-/

41
Lady XL
Reagovat

@ina: Lépe bych to nenapsala!

42
ina
Reagovat

@Iv. Sa.: myslím, že se tam odehrála scéna, která se vysílat ani nedala. Vzhledem k tomu, jak všichni teď mluví o jisté osobě. Ono sražené nebetyčné ego je sviňa:-)

43
Wally
Reagovat

@ina: Finále se točilo loni na podzim. :D))) Takže nikdo na ni nemakal.

44
Franz
Reagovat

Nevím zda je aktuální se vyjadřovat k soutěži, který je vlastně už program pro pamětníky. Televize Nova, ve své neschopnosti, 8 měsíců se snažila udržet diváky v napětí. Já si myslím, že neudržela, protože spousta na průběh této soutěže rezignovala kvůli jediné sprosté soutěžící, nebo také, že vítěze už znala. Jen se divím, že i když byl známý vítěz, proč se ta sprostá fňukna vyjadřuje, že si někoho namaže na chleba. Proč si najímá farmu trollů, aby na netu ovlivňovali náhled na její osobu. I zde na Panáčku občas troll pracoval.
Nezlobte se na mně, ale MS mně byl silně znechucen a to asi i do budoucna.

45
Nadya
Reagovat

Myslím, že ten Pavlínin včerejší překvapivý klid pramenil z toho, že měla závěrečné menu opravdu důkladně nazkoušené. Sama říkala, kolik času strávila přípravou. Tohle je přesně její silná stránka: příprava a pečlivost. Proto věřím, že její včerejší jídlo bylo vážně dobré. Na druhou stranu jí schází kreativita, pohotovost a odvaha riskovat. Velká gratulace Romanovi k zaslouženému vítězství.

46
anonym
Reagovat

@Franz: Jestli to bylo dotočené už někdy v lednu, Jak se píše, tak se Pavlína k namazání chleba vyjadřovala v tom čase a to před finále a vyhlášením vítěze :-)
Já vítěze neznala a věř, že jsem měla tip na Pavlínu a toho vítěze ne všichni znali, takže se na finále dívali s otazníkem, jako třeba já a těch bylo podstatně víc, než „znalců“.
MCH se, alespoň mně, neznechutil, znechutili se mi porotci a to všichni. Pavlínkování, podlízání, sakra dobrý, talíř hodný masterchefa, byť tam byly tři ubohé kousíčky masa, to bych jedl každý den, tohle mě znechutilo. Punčochář nemá rád na talíři moc jídla, jako dává Roman, protože kdo by to snědl, super hláška zrovna od něj a takových tam bylo. To mě otrávilo, ale vlastně i pobavilo, tři kašpaři:-D
Za Pavlínu kopali 4 lidi, myslím, že to všechno byly ženské, 10 za Romana, to taky svědčí o určitém pohledu na soutěž těch, co tam byli.

47
Iv. Sa.
Reagovat

@ina:
42
Že by sebou Pavlína praštila o zem, bušila pěstičkami a kopala nožičkama? Nebo sršela „vtipem“ kanadského dřevorubce a českého dlaždiče dohromady? ;-)
Mohly běžet nějaké titulky o formátu soutěže a vedle záběry na šťastného Romana a jeho rodinu. Pokud se tedy na něho Pavlína nevrhla jiným stylem než chvíli před tím. Mně ty moderní střihy v TV stylem „šup sem a vzápětí šup jinam“ nedělají dobře na CNS ;-)

48
dorka
Reagovat

Dobře Nova. Někdy v půlce vytipovala největšího sympaťáka a proti němu největšího magora. Magor zajistil sledovanost, sympaťákova výhra spokojenost. Tak se to dělá :-D

49
Wally
Reagovat

Porotci evidentně nepochopili ani to co Pavlína vařila. Servírovala jim omáčku a oni celou dobu hodnotili polévku. A přitom několikrát zdůraznila, že nastartovala nový trend (nevím tedy čeho, páč jsemji nerozuměla)
Asi jsem ty nové trendy nějak celkově nepochopila, ale servírovat předkrm v míse a jíst ho lžíci, stejně jako k desertu použít lžíci a vidličku je mimo mé chápání. Ty lžíce mi evokují spíš primitivismus. Ešus a bagr.

50
Lady XL
Reagovat

@Wally: Ale hlavně to uměla hééézky vyslovit „fúdfujdžn“, něco takového ne? :-D :-D. A použila to několikrát, abychom věděli, že ona na rozdíl od nás umí… :-D. Ano, bagr lžíce na desert. Desert se většinou jí desertní vidličkou, případně lžičkou, ale polévkovou lžíci k tomu…. ach jo, možná to viděla u Radka ve Fieldu. Mimochodem tam byla kamarádka v době uvolnění a sice jídlo dobré (degustační menu), ale prostředí ji velice zklamalo. Tím myslela různé nevycíděné věci, malé toalety, ušmudlané podnosy…. Prostě u michelinské restaurace by tohle nečekala, protože tam se hodnotí i tyto věci. Prostředí na ni prostě nepůsobilo dobře. Holt není Pavlínka, to jsem jí měla říct :-D.

51
ina
Reagovat

@Wally: to máte pravdu ale přesto si myslím, že na ni někdo zamakal:-) ten rozdíl byl evidentní

52
ulita
Reagovat

@ina: zamakal střihač, edit je velká čarodějka

53
Iv. Sa.
Reagovat

Koukala jsem zblízka v noťasu na ten konec ve videu u článku na i.dnes a jak řekli porotci, že je to o jeden bod, tak Roman zatnul a sklonil hlavu a Pavlíně náznakem úsměvu svitla naděje. Následovaly dva šoky.

54
Jana
Reagovat

@Lady XL: opisovala od Petra, prvního ČS, ten podával jako dezert rebarborovou polévku :-)))

55
Wally
Reagovat

Ona si myslí, že za rok si na ni někdo ještě vzpomene?

lubojatzky_couple
Per aspera ad astra.

A proto tady dnes jsem. Nevzdala jsem to, denně vařím/peču a učím se. O víkendech v osm ráno s Martinem začneme a do půl jedné do rána pracujeme na receptech a dalších projektech. A ne, protože bychom měli. Ale protože chceme. Protože nás ta vášeň neskutečně nabíjí.Držet knihu a přivonět si k papíru, to je prostě k nezaplacení. A proto je naším dalším snem mít skvělou kuchařku, takovou kuchařku, jakou česká scéna ještě neviděla. Dáváme do ní vše. Dáváme do ní sebe a ještě mnohem víc. Možná nám to potrvá delší dobu, ale vymýšlíme do ní jen ty nejlepší recepty, které vám budou neskutečně chutnat. Nejen vám, ale celé rodinně. Příští rok si ji budete moct rozbalit pod stromečkem

56
Ajda
Reagovat

Pavla ve zprávách na Nově kňučela, že ji to strašně bolí, že nevyhrála ona.

57
Ajda
Reagovat

@Wally: Nekoupím, ani když bude v Levných knihách.

58
dejna
Reagovat

Vím, že přicházím s křížkem po funuse…na finále jsem se podívala dnes ráno na voyu, zaujali mě Pavlínini rodiče, vůbec mi k sobě nesedli. A i to, jak Pavlína mluvila jen o otci a na otce a jak je její muž typově podobný otci. A ten její otec, jak říkal že musí, MUSÍ vyhrát…no můj táta by nejspíš řekl, že pro něj jsem už vyhrála.
Jen moje úvahy, nijak se tím rodiny nechci dotknout, ale brouka v hlavě z nich mám od rána.

59
dejna
Reagovat

Pavlína x Roman = něco jako malující železničář x třeba Picasso. Ona musela, musela a musela odejít z práce, všeho se vzdát, uskrovnit se, studovat a zkoušet od osmi od rána do půl jedný v noci, aby vytvořila menu hodné MasterChefa. Roman chtěl a vařil. Často nevěděl co a jak, ale v souvislosti s ním padlo od poroty několikrát slovo „geniální“. Toho zatím Pavlína nedosáhla. Obávám se, že jí chybí tzv. božská jiskra. A jestli ji vynahradí roky dřiny, to nevím.
Romanovi přeju, aby zůstal stejně tak pohodový a střízlivý, jako se jevil doteď.

60
Prochor
Reagovat

Na téhle řadě je jediné dobré, že už skončila. Kompromitace poroty dosáhla maxima. Vyměnil bych na prvním místě Forejta protože jeho pubertálního šaškování mám už plný zuby. A ze zbylých dvou bych vyměnil alespoň jednoho. Pavlínou nemá cenu se zabývat protože ženských, které si o sobě moc myslí jsou mraky a nic na tom nezměníme.

61
Prochor
Reagovat

@Ajda: Po kuchařce téhle „umělkyně“ se budu shánět asi tak stejně, jako po její bagetě:-) P.S. hrnec umím spálit taky i bez kuchařky.

62
Ajda
Reagovat

@Prochor: Vsadím boty, že kdyby Pavlína nezhubla těch ani nevím kolik kilo, tak se tam dlouho neudrží. Přéma, co vím já, tak je zaměřením na vychrtliny, kila navíc nejsou komponent, který je mu po chuti. A nezachrání to ani kyselý ksicht :D

63
Lady XL
Reagovat

Fakt mne baví vaše komenty! Proč nemohu dávat lajky? :-D Se vším na 90% souhlasím! A zejména s tou kuchařkou – taky umím spálit hrnec, vyvařit vodu z brambor atd. i bez kuchařky :-D
Na různých článcích mne teď baví číst, jak se nás různí redaktoři-znalci lidského myšlení snaží přesvědčit, že jsme jen Pavlínu nepochopili, že nejsme připraveni na tento dravý typ lidí, kteří jsou teď in atd. A že jsme vlastně ubozí, že jí závidíme atd…. Kolikrát mám dojem, že si to snad Pavlínka zaplatila… haha. (tedy občas se pozastaví redaktor nad tím oslovováním Pavlínka, to zase jo). Mě tedy hlavně šlo na nervy ono nadržování! Já jsme ochotná snést její povahu, její poskakování, sprosté řeči a občas ten brekot, pokud by ale vše následně šlo spravedlivě…. Zajímalo by mne, jestli by se dostala ona osoba tak daleko, kdyby musela absolvovat většinu vyřazovacích výzev už od začátku, protože často fakt měla kliku, že byla ve vítězném týmu, byť jednou vyhráli i díky jejímu vedení (to jí nebudu upírat, tým umí vést). Často se jí totiž těžké výzvy vyhnuly. No a pak při menším počtu soutěžících už nastalo ono dost často okaté nadržování. Vzhledem k malé postavě byla v první řadě a tak na ni porotci dobře viděli a často ji na něco upozorňovali – jasně, pak upozornili i někoho jiného. Ale díky tomu viděli i ty chyby, co dělala a které už nemohla napravit (neprovařený škrob v náplni „krokanbuše“, dolití vody do vyvařeného vývaru – to jsou ty poslední chyby). No a při ochutnávání jídla se pak o tom již nezmínili, přitom obě tyto chyby jsou v jídle velice poznat a každému jinému by to vytkli! U pyramidy profiterolek jim najednou nevadilo, že nejsou pravidelného tvaru, ač to předem zdůrazňovali, že musí být jedna jak druhá a že musí být dobře naplněné výbornou náplní – a co neprovařený škrob? Nic, jen konstatovali, že jsou „zajímavého“ tvaru, dobře naplněné. Pavel se holt zaměřil na tvary profiterolek a nestíhal. U tohoto úkolu bych bývala dala ještě jednu soutěž navíc, protože podle mne to bylo nerozhodně. No a voda z kohoutku ve vývaru? To nechali absolutně bez komentáře…. Takže tolik asi k tomu, proč já se ozývám a ozývala jsem se proti postupující Pavlíně….

64
Monika
Reagovat

Pavel daval na FB svoje menu, ktere mel pripravene pro finale. Uzasny predkrm a hlavni chod, na pohled krasa. mel velkou sanci s nim vyhrat. Pro me je hrozna skoda, ze letos nevyhral, prisel mi nejlepsi. Pavlina s Romanem nemaji cit pro servis.

65
Wally
Reagovat

@Monika: Ten to chudák ještě po roce nerozdýchal, že nebyl ve finále. Stejně přemotivovaný a našprtaný jako Pavlína. Jen s tím rozdílem, že toho měl naučeno víc než ona.

66
anonym
Reagovat

@dejna: Pavlína, její otec, její muž a Přemek jsou jako z jednoho hnízda:-)

U Přémy je otázka, zdali je jeho zaměření pouze na ženské vychrtliny.

Co se týká našprtanosti tak předpokládám, že tam nacvičeno a našprtáno měli ke konci už všichni co se dalo. Jen tak od boku by nikdo nic neuvařil ani nepřichystal v takové kvalitě, jakou předkládali. Možná tak první díly, ale potom „šprtali“ všichni, nejen Pavel a Pavlína, ale určitě i Roman a tomu to vyšlo, bohudík.

68
Ajda
Reagovat

@anonym: Zda jde jen o vychrtliny ženského rodu, tak o tom vedeme diskusi několik let.

Co jsem slyšela od zdroje, tak před začátkem natáčení jsou všichni asi dva týdny zavření na „školení“, trénují co se dá, krájení, techniky….

69
Ajda
Reagovat

@Wally: No jo, to je manažerka, to je pracovní vztah :D Momentálně podle bulváru randí s Burešovou.

70
Johana
Reagovat

@Wally: ono to ale bez šprtání všech možných receptů, postupů a technik nejde. Kdo má o vaření vážný zájem, šprtat musí.
Tady jde o tu přidanou hodnotu dobrého kuchaře a to je kreativita, fantazie a schopnost kombinovat i zdánlivě nezkombinovatelné a to Pavel měl.
@Monika: jeho finálové menu jsem viděla včera na Seznamu. Za mě fantazie už na pohled.

71
Lady XL
Reagovat

To jsou věci, co se tu dozvídám :-D :-D

72
Monika
Reagovat

@Wally: Ale houby, pavel mel na to vyhrat a nerozdychal no…kdyz jste nejlepsi a nevyhrajete, tak to nastve…Roman je fajn, sympatak, ale jako vitez mozna nejslabsi v historii, prumerny kuchar co mel jen vic stesti. kdyz se podivam na prezentaci jeho jidel ve finale slabota, nic oslniveho na pohled.

73
anonym
Reagovat

@Ajda: Pro něj je dobré, když se o něm píše ve spojení s ženskýma, tlustá nebo tenká, jedno jest :-)

„Školení“ mě nepřekvapuje, šprtání taky ne. Vzhledem k tomu, že někteří poprve v životě viděli pořádnou rybu, ale hned věděli, co s tím, to si z prstu nevycucali :-) Nemluvě o jiných surovinách, které údajně ani neznali a nikdy s nimi nepracovali. Učený z nebe nespadne a někdo jim to do hlaviček natlouct musel.

74
dejna
Reagovat

@Wally: Kdepak Pavel a Pavlína. To je jako nebe a dudy. Pavel má štěstí/smůlu, že je hodně emocionální, prožívá všechno víc než třeba Roman a evidentně těžce nesl to, co jsme všichni viděli – Pavlíniny postupy s odřenýma ušima na úkor lepších. A je jedno, jestli po roce – určitě na to koukal a tím mu to znovu ožilo.

76
anonym
Reagovat

@Wally: V každém případě Pavel chudák není, jako chudák se předvedla Pavlína a to v plné kráse. Pavel se neztratí, ale tahle děvenka za pár měsíců bude všem nastrkovat jen kuchařku s tím, že pokud ji zase tatík finančně nepodpoří, tak si nezavaří ani u Kašpárka :-D

77
JanaH
Reagovat

Níže něco o Romanově hokejové kariéře od prvopočátků po dnešek:

https://www.bezfrazi.cz/nechte-me-si-hrat/

78
Ludmila
Reagovat

m, asi nejedeu na vlně anti Pavlína. Vůbe jsem s ní neměla problém. její poslední menu vypadalo skvěle. Já osobně bych si asi vybrala Romanovo, nejsem zrovna na fit stravu, ale to neznamená, že by Pavlína uvařila špatně a její talíře vypadaly úžasně Oba byli skvělí. Stejně jako byl skvělý třeba Pavel. Prostě první být může být jen jeden, Všichni v posledních byl skvělí.

Přidat komentář