Panáček v reality show

MasterChef 2020 (27): Sporák je v háji

1. Září 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch28

V úterý nás čeká další díl kulinářské show MasterChef Česko. O setrvání v soutěži zabojuje čtveřice neúspěšných z minulé epizody. A boj to, jak jinak, bude náročný. Všichni totiž přijdou o jednoho z nejdůležitějších kuchyňských pomocníků.

Modří, jmenovitě Evi, Pavlína, Pepa a Roman, minule těsně prohráli a musí si tak své místo v soutěži znovu zasloužit. A to například v jednom záludném úkolu, kdy sporáky zůstanou vypnuté. Všichni tak budou vařit za pomoci rychlovarné konvice nebo toustovače.

No a jak všichni už víme, středobodem bude znovu Pavlína. Ta se rozbrečí, když v tunovém košíku nenajde to nejdůležitější. Bude ji to stát místo v soutěži nebo se jedná jen o další produkční hrátky?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
dejna
Reagovat

Tak „malá velká Pavlínka“ alias „Fénix“ je zpátky. A to i přes jídlo (první), které opět vypadalo jak nabl…to před Grandem. Narodit se u Indiánů, jmenuje se Velká huba a s velikostí úst to nemá nic společného.
Docela by mě zajímalo, jak sama sebe vidí, když se kouká na sebe v telce.
A mele a mele a mele……..
Pro mě je nekoukatelná a neposlouchatelná. :-/

2
dejna
Reagovat

Komentář čeká na schválení…..nové pravidlo nebo proč?

3
Monika
Reagovat

No, uz minuly tyden jsem tady psala, ze vypadne Evka….ten posledni ukol byl naprosto debilni, o vyrazovani by melo rozhodovat vareni a ne hadej co jim. nehlede na to, ze to bylo zcela nespravedlive a udelane ve prospech Pepy (lehci suroviny k uhodnuti), aby vyhral. Nevim proc dostavali ruzna jidla k ochutnani, meli oba dostat to stejne a na papirek to zapsat. O te protekcni p.zde uz ani nemluvim, to je tak odporna a ufnukana kr.va, vlezla vterka. jak uz natahuje a hraje na city, takovou kejdu uvari a zas jde dal… Ja uz verim, ze se ji nezbavime do finale.

Reagovat

@dejna: Ne ne, to se jen občas technice něco nelíbí. U tebe tipuji, že je to slovo Grand, vybavuji si že „gran“ je asi v blokaci kvůli dřívějšímu prudiči.

5
Lukša
Reagovat

@dejna: Už je skrz.
První jídlo Pavlíny fakt jen taková nevzhledná kejda – a porotci ač jindy by takhle naservírované jídlo ani neochutnali, tak teď jen lehounce zkritizovali a toť vše?
U druhého jídla mi vadí, že nehodnotili rovnou – to si pak můžou vymyslet cokoli po ochutnání všech.
A poslední rozstřel měl ke spravedlivosti daleko – hned na začátku limetka vs chleba?
Evi jsem měl rád, ač spíše sehrávala šedou myšku, v soutěži měla své místo. Ale jelikož příliš nefandím navrátilcům, její odchod skousnu.

6
Monika
Reagovat

@Lukša: tam nejde o odchod Evky, ono uprimne Pepa je lepsi kuchar, patri ke spicce a odcchod v jeho pripade by byl velmi smutny, nicmene ta fraska, kterou porota predvedla dehonestuje celou soutez, bylo to do oci bijici chleba, cokolada, kiwi….to si delali pr..l

7
Lukša
Reagovat

@Monika: No jasně, a hlavně to strašně nahrává kritikům – bylo jasné, že Pepa dá Evě přednost. A tak si produkce/ porota pojistila, že postoupí ten lepší, nejdřív jí odrovnají chutě limetou, pak dostane pořádnou kostku másla, slaninu, oloupanou ředkvičku a nakonec rybu. Sorry jako, ale proti chlebu, čokoládě, kiwi a okurce to je fakt ubohý. A přitom by opravdu stačilo dát jim to stejné…

8
Kami
Reagovat

No ale uz me ta Pavlina zacina tocit, a to jsem se ji relativne zastavala. Prvni jidlo wtf? Jiny by letel ze souteze, nebo by to min. ani neochutnali. Anebo zohlednili v pripade vyrovnanych vysledku u druheho vareni.
Chutovy test? Fraska. Meli dostat STEJNE suroviny. A dat nekomu kostku redkvicky, ktera je tim padem orezana/oloupana, takze prichazi o svou charakteristickou chut?! Nevim kdo to vymysli, ale sorry kluci pororci, tohle je fakt na presdrzku!

9
libena
Reagovat

ahoj, souhlasím s vámi. pavlína v první výzvě totálně propadla. kdyby to byl např. omar, tak by si s ním porota vytřela podlahu. vychutnali by si každýho. jen ne ji. a ty kecy o vstání z popela navíc :-(((( no a pak najednou po druhém jídle jde na balkon jako nejlepší? a bez podrobnějšího zhodnocení? hérečka…

na evi bylo už v dokrůtkách vidět, že vypadne, byla uplakaná, odevzdaná. fakt nesmyslný úkol s poznáváním jídla naslepo. ano – minimálně měli mít stejné suroviny.

hoši porotci – já vás mám tak ráda, ale co to vyvádíte??

na sympatie rozhodně vítězí roman

10
anonym
Reagovat

Celý díl byl víceméně o Pavlíně, včetně jejího sakrování. Takový prostor nedostává nikdo. Věřím, že se jí splní sen a vyhraje. Vše se pro to dělá. Páni porotci klesli na samé dno. Že je jim tohle potřeba. Kašpárek je opravdu kašpárek, ten by snad i plot pro Pavlínku přeskočil. Tři kašpárci drží Pavlínku nad vodou a ve hře a současně ze sebe dělají šašky. Už začínám věřit, že si tohle zaplatila :-)

11
Lady XL
Reagovat

V momentě, kdy první výzvu vyhrál Roman, ač jsem si myslela, že to bude Pepa, tak mi bylo jasné, že jde ven Evi. Potřebovali dostat Romana pryč, protože u něj nebylo jisté, jak ve druhé výzvě obstojí. Přeci jen mívá nevyrovnané výkony (a to mu moc fandím). Takto tam zbyl tedy Pepa, který maso umí. No a pokud by vyhrál výzvu a do chutí by šla Pavlína, tak přeci jen jí nikdo nemůže upřít, že chutě umí dát a navíc by se postarali, aby měla ty lehčí chutě…
Nepochopím, proč nemohli mít stejné suroviny na ochutnání!! Prostě to mi hlava nebere! Tedy, pardon, bere – bylo potřeba, aby postoupil ten správný, lépe řečeno, aby určitě vypadla Evka….. A dát na ochutnávku rozpoznat chleba??? A ještě mu k tomu gratulovat? I to kiwi bylo velice jednoduché…. U čokolády měli chtít rozpoznat zda byla hořká či mléčná…. a ne jen říct čokoláda.
Fakt, je to horší a horší. Hele a nevyrazili oni jednou někoho na začátku, že uvařil naprosto hnusný jídlo, nehodící se pro MCH?? Tohle mělo platit i na tu …..

12
Johana
Reagovat

Pavlínu už asi nemá smysl nějak komentovat. Musela jsem se smát, jak Forejtovi vyjmenovala, co všechno hodlá udělat a pak předložila porotě žabinec s rumem.
Závěrečná soutěž zcela neregulérní. Dát ochutnávat limetu a ještě jako první, byla podpásovka jako hrom. Obdivuji Evi, že se po takovém kusu nešklebila víc a byla schopna ještě něco chuťově rozeznat.
Velká škoda, páni porotci, že se podílíte na takovém, do očí bijícím, podvodu.

13
anonym
Reagovat

@Johana: Mám to podobně, tohle je nefér hra, už věřím tomu, že je vše připravený dopředu.
Jen je mi líto, že ty tři šašky jsem brala jako porotce, omyl, fakt kašpárci. Zjevně za prachy udělají ze sebe blbce. Že je jim to třeba.
Že vypadla Evi, zřejmě by to přišlo příště, ale držet tam neustále toho malého uřvaného sviště, který ani ten ananas neumí vyklopit, to je síla. No, RS je prostě fraška :-(

14
Iv. Sa.
Reagovat

Pod vše se tu podepisuji a nemám z toho pražádnou radost. Dívat se budu, ale více méně s despektem. Nesnáším, když mě někdo tahá za fusekli a myslí si, že o tom nevím. Podceňování diváka už přesáhlo únosnou hranici. Škoda kdysi hodně dobrého pořadu.
Titul by slušel Romanovi ;-)

15
Johana
Reagovat

@anonym: už dávno jsem přišla na to, že Nova to jinak neumí a celé její osazenstvo je prolezlé korupcí. Nemám problém novácké slátaniny ignorovat, jenže MCh je moje srdcová záležitost a o to víc mě mrzí, že kuchařské autority za peníze zaprodají i svou čest.
No nic, zatím mám pořád ve hře Pavla a Romana, kterým bych vítězství moc přála.

16
Kami
Reagovat

Nechtela jsem se zapojit do konspiraci, fakt jsem dlouho odolavala, ale od vcerejska jsem vazne presvedcena o tom, ze Pavlina je tlacenka. Docela by me zajimalo, co vsechno je ve scenari a jestli jsou pani porotci loutky nebo je to i z jejich hlavy.
Jestli je to scenarem, budu se dost divit, jestli tihle tri budou chtit porotcovat i dalsi serii.. teda jestli maji nejakou cest, jakoze jsem o tom byla donedavna presvedcena..

17
Nika
Reagovat

Tahle tlacenka je pruhlednejsi nez nejcistsi kristal. V zadne rade nebyla okatejsi, i kdyz verim, ze vzdycky existovala protekce vybraneho protagonisty.
Vulgarni Pavlinka muze byt nejen vulgarni bez napomenuti, ale muze take zkonit uplne vsechno. Nevadi, vzdyt nasleduje dalsi vyzva, ve ktere najednou exceluje! Ze ji porotci predtim nakopou do hlavy presny postup, doporuci vic oleje, vyber ingredienci, volbu teploty, poradi, jak ma co nakrajet ci nastrouhat, to uz je detail.
Pavlinka chce vyhrat a taky vyhraje.
Predem dany scenar, predem stanoveny vitez. Divim se, ze ji ostatni soutezici jeste toleruji.
Kdyby tahle cakla zenska dokazala v prvni vyzve vystrihnou takovy dezert jako Evi, verim, ze by letela primo na balkon. Za ten grc, co vytvorila, vsak mela letet okamzite ze souteze. To ale ne, zase tak hrozne to prece nebylo!:)
Zaverecny rozstrel – to uz jsem se jen smala a naprosto se shoduji se zdejsimi diskutujicimi. Znevyhodneni Evi tak bilo do oci od prvni ochutnavky, ze ani dal nemuseli pokracovat. Pepa mi sice nevadi, je asi lepsi kuchar nez Evi, takze me vysledek ani moc nevytocil, ale co mi vadi silne, byl zcela nepomeritelny vyber ingredienci pro jednoho a druheho.
Zaverecne finale: Roman x Pavlinka. Roman znervozni a pokazi zaverecny chod, zatimco velkohuba Pavlinka ukaze, jak je silna, odhodlana, vyprsi se a vystreli pokrm stoleti. Ende. Kterak nejmensi, nejhysterictejsi a nejvulgarnejsi Pavlinka ever prosla osobnim prerodem a prekonala sebe sama.
Amen.

18
Nika
Reagovat

…a ještě jeden poznatek pod čarou. Zarazilo mě, že ani jeden ze soutěžících nevěděl, kdo to byl Gioacchino Rossini…trochu ostudné.

19
Monika
Reagovat

Tohle jste videli? To je hrozny :-))) https://www.youtube.com/watch?v=d8XEh5Ou-uc

21
anonym
Reagovat

@Johana: Taky jsem za Pavla a Romana, dodívat se taky dodívám, když už jsem toho tolik vydržela, ale z porotců jsem silně zklamaná.
@Kami: Jestli je to z jejich hlavy, tak je to ještě horší, než se zdálo a jestli je to daný scénářem tak zřejmě jim restaurace krachují, když je jim tak třeba peněz. Tři kašpaři.
@Nika: Koukali jako sovy z nudlí, se divím, že ani Pavlínka nezabrala, ale to, že snad někdy bylo jeho hobby vaření, tak to jsem taky nevěděla.

22
anonym
Reagovat

@Wally: Na tohle opravdu nejde nic napsat, ona není v pořádku a zřejmě ten její manžel nebo co to doma má bude stejně cvaklej jako ona. To je už lepší poskakující Přemek s dcerkou.
Jeden komentář čeká na schválení, zřejmě jsem napsala něco eaného, sice nevím co, ale je to jedno, nic objevného jsem stejně nesdělila:-) Tohle by mělo být u Pavlíny, za každou vulgaritu ban na půl hodiny, zákaz mluvení, to by byla pohoda :-)))

23
Nadya
Reagovat

Mám to stejně jako Kami, taky jsem zkraje tu Pavlíninu protekci brala jako konspirační teorii, ale po posledním díle definitivně měním názor. Jestli bylo to druhé kolo tak vyrovnané, jak tvrdili porotci, měli by přihlédnout k výsledkům kola předchozího a nahoru poslat Pepu, a ne fňuknu s ananasovým kompotem. Jen by mě zajímalo, jestli se produkci sázka na Pavlínku vyplácí. Za sebe můžu říct, že mám co týden větší problém si pustit další díl, když si představím, jak mě zase bude minimálně pětkrát přesvědčovat o tom, že MCh vyhraje, protože to chce a protože je Fénix a já nevím co ještě. Kdyby nebylo Romana, Pavla a Pepy, už se asi nedívám.

24
Ina
Reagovat

Od úterka mi nešla wifina, takže jsem hned po zprovoznění pustila MCH v blahé nadějí, že snad ta hysterická fňukna s našprtanými recepty možná vypadne. A ono „fénix“. Je mi to moc líto. Takový prima pořad to byl. Je smutné, jak Nova dělá s lidí idioty a vůbec jim to není blbý. Taky to dokoukám, ale jen z toho důvodu, že se možná stane zázrak a vyhraje ten, kdo umí vařit.

Přidat komentář