Panáček v reality show

MasterChef 2020 (26): Návrat na obrazovky pod dozorem IZS

25. Srpen 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch27

Pauza to byla až moc dlouhá. Po celé léto jsme nemohli sledovat vývoj osmičky kuchařů, kteří se ucházejí o titul nejlepšího kuchaře. Byla přestávka ale tak dlouhá, abychom zapomněli i na negativa letošní řady? Neosvěží nám špatné vzpomínky hned první podzimní díl? To se dozvíme už dnes ve 20:20.

Hned na úvod potrápí naši TOP 8 venkovní týmová výzva. Na kuchaře tentokrát čeká vaření uprostřed záchranářského cvičení jednotky dobrovolných hasičů z Letňan a pražské záchranné služby. A přítomné záchranáře nejeden soutěžící při vaření využije. Jaké pokrmy asi tentokrát zvolí? A kdo se vyhne eliminační výzvě, modrý tým pod vedením kapitána Romana s Pavlínou, Evi a Pepou nebo červení, kam patří kapitánka Ivka, Chili, Pavel a Viky?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Johana
Reagovat

Zdravím po delší době.
Včera jsem na MCh zapomněla, teď na to koukám, jsem teprve u teplé svačiny…Pavlína: ,,Musíme tam toho naj.bat víc…Romane, to se bude chu.sky balit“ …fakt mám dost, nic se nezměnilo.
Nejsem cimprlich, ale doufala jsem, že se štáb za tu dlouhou dobu vzpamatuje a něco s tím udělá…doufala jsem marně.

2
Lukša
Reagovat

@Johana: Konečně sem někdo taky zavítal, díky :)
Chtěl jsem k prvnímu dílu po přestávce přistupovat naprosto neutrálně, ale bohužel, vše špatné s Pavlínkou se živě připomenulo hned v prvních záběrech. A v ukázce příště bude zase v slzách, takže buď zase těsně unikne vyřazení, nebo (pravděpodobněji) projede první výzvu a pak “zazáří” v té druhé.
Ale jinak venkovní výzva pěkná, oba týmy makaly, nenechají se už tolik rozhodit porotou a nebojí se trvat na svém (dobrém) nápadu. A je až neuvěřitelné, jak se umí adaptovat změnám v zadání – více porcí, více chodů, více toho a ještě tamtoho.

3
Johana
Reagovat

@Lukša: není zač, já se už na vás tady těšila:)
Opravdu se nic nezměnilo, Pavlínka hraje první housle, čekám, že si to postupně i celé odmoderuje a z obrazovky nesleze, Ivka ještě stále horký brambor z pusy nevyplivla a Pepa by si nejraději udělil titul MCh a michelinskou hvězdu k tomu už teď. Ještě že je tam smíšek Roman a Pavel a mám komu fandit.
Venkovní soutěž napínavá, i když já moc těm časovým limitům nevěřím. Bylo fajn, že se Roman nenechal zviklat s tou rýži a i když se porotci netvářili nadšeně, já věřila, že to bude bomba.

4
Ina
Reagovat

už jsem se bála, že to bojkotujete:-))) Mě docela překvapil přístup ostatních k Pavlíně. Dřív ji nikdo nechtěl, dnes se o ni málem poprali a Roman si ji nemohl vynachválit. Asi i jim došlo, že s Pavlínou to vždycky vyhrají, páč se ji nadržuje. Jinak výzva super a tým červených vyhrál zaslouženě. Modří to zabili, Já bych si po takové šichtě dala raději kus masa než kousek lososa na dietno, jeden fondán a fenyk. No ta jistá mě irituje čím dál víc a jestli vyhraje, tak budu se slzami v očích děkovat za vítězku Krystýnu, která alespoň uměla vařit, i když jsem ze srdce fandila Honzíkovi.

5
anonym
Reagovat

Pavlína nezklamala, Romana podezřívám, že to byl kalkul, který mu nevyšel :-)
Vadí někomu Čili, nebo jak se píše, nebo je to jen můj problém? Začíná se měnit na Omara, vykulené oči, otevřená pusa, diví se každé blbosti.
Taky je tragické, jak ochutnávají jídlo, jedna vařečka koluje, padá jim to z huby zpátky do kastrolu, jak neandrtálci :-)
Páni porotci ztrácejí snad nejvíc, to je tak hraná groteska, že už v této RS nevěřím ničemu. Ale dodívám se do konce, to zase ano, je tam Roman a Pavel. Pepa už taky blbne, samochvála smrdí.

6
Lady XL
Reagovat

Ahoj. Tak se přidám. S Čili mám od návratu taky problém. Rozhodně jí nefandím,podle mně už měla vypadnout. Neumí tolik co ostatní. Je zaměřená víc na Asii. Pepa musel být hodně zklamaný,když tam zůstal stát poslední. A pak si prosadí lososa,aby se coby rybář vytáhl! A pak ještě zmenší porce! Hned bylo jasné,že prohrají… Já fandím nenápadné Evce. Příště se bojím o Romana, na vypadnutí Bagety nevěřím. Porota,to jsou už jen komici…

7
Monika
Reagovat

@Lady XL: Roman nevypadne, v te ukazce na konci byl na balkone…osobne to tipuju na vyhazov Evky, takove nejvic zbytecna z pohledu stabu, nejmin jim bude chybet. pavlina je kapitola sama pro sebe, to jeji fnukani je o nervy. nejvic fandim Pavlovi a Romanovi.

8
-Vicky-
Reagovat

Hrubý fail je, že v třicetistupňových vedrech dávají venkovní výzvu, kde si v každém druhém vstupu stěžují na mráz… Tohle se mělo fakt ošéfovat termínově lépe.

9
Franz
Reagovat

Tak na MCH se už nedívám. Další pořad, který Nova úplně zabila.
Jméno výherce má být tajemství, o kterém si už dávno cvrlikají vrabci. Pořad, který je skoro už rok natočený, je vlastně pro pamětníky. Štáb výherce asi vybral dopředu, její přístup k některým soutěžícím bije do očí. Všechno je špatně.

10
Lee
Reagovat

Vtipný mi od porotců přišlo i to, jak v zadání jasně řekli, že se svačina má dobře jíst, když jdou do akce a pak furt fňukali, proč nikdo nedělá polívku…

11
anonym
Reagovat

@Lee: Oni mají letos celkově docela „slušné“ postřehy. Polívku jíst někde ve stoje, studenou, to musí být docela fajn. Už tak měli co dělat s tou srajdou, co tekla z baget.

12
Lady XL
Reagovat

@Lee: Tak přesně to samé jsem si říkala! A byla jsem ráda, že se nenechali soutěžící zviklat. Počítám, že by jim to nakonec stejně vyčetli, že udělali polévku…. Viděla jsem kousíček opáčka a fakt s tou rukou obě holky dost podváděly. Měli jim ty ruce zavázat buď k tělu, nebo přidělat za záda, aby v žádném případě ji nemohly použít. Takhle si s tou rukou něco neustále přidržovaly…. a porotci na to koukali a ještě se smáli, že se dokáže pořezat, když má druhou ruku ovázanou…. No jak asi??? Minimálně je mohli aspoň napomenout.

13
Kami
Reagovat

Docela jsem se po prazdninach tesila a jak me MS bavi, tak si asi taky trosku musim zanadavat.. Ivka ani Pavlina mi nevadej (i kdyz par vyhrad by bylo, ale coz), spis mi trosku zacina vadit Pepa. Krome Pavla a Romana jsem do svych „fanousku“ pridala i Evi. Je to asi ticha myska, ale prijde mi, ze se vic vyprofilovava a parkrat se taky predvedla.
No a k porote.. tam bohuzel musim souhlasit. Nevim, kdo jim ty scenky a gagy pise, ale zacinaj se chovat jak cvicene opicky. Jako sem tam na zpestreni jo, ale mam pocit, ze je toho porad vic.
Nazor na polevku mam stejny – jasne ze zahreje, ale jestli se ma mluvit o prakticnosti, tak polevka je nejblbejsi reseni. Dobre, ze se na to nenechal nikdo ukecat.
A taky souhlas s tema rukama bud za zada, nebo meli dva lidi spoutat rukama k sobe nebo celkove jednoho vykopnout.. Kdyz trest, tak trest, tohle bylo jako kdyz se ucitel diva na zaka co opisuje z tahaku a dela ze nevidi, jenom aby mel svuj klid a nemel tridu s nejhorsim prumerem..

Přidat komentář