Panáček v reality show

MasterChef 2020 (19): Hej děcka, kde mám dort?

29. Duben 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch_19

Peče celý MasterChef. Dnešní díl bude ve stylu populární cukrářské soutěž, která uhranula Česko. A s úkolem, který si pro ně porota připravila, by měli problém i finalisté nedávno odvysílaného pořadu. Co si pro soutěžící Šárka Divácká připravila? A pro koho už bude tento úkol opravdu příliš a soutěž opustí?

Kreativní cukrářka soutěžícím představí svůj dort, který je už navenek něčím výjimečný, soutěžícím se ale zásadně přitíží, když objeví krásnou šachovnici uvnitř. Někdo se z toho možná otráví, jiný rozpláče a další svůj dort ztratí, jak to celé dopadne je ale zatím ve hvězdách. Zvládnou kuchaři sladkou výzvu se ctí, nebo z toho bude nakonec blamáž? Minimálně jeden z nich soutěž opustí. Bude to Pája, Pavlína, Pepa, Roman nebo Viki? Že to jedna osoba z nich nebude je jasné už z ukázek, kde je jedna z černých zástěr na balkóně. Víc ale teď neprozradím.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 41
1
piha
Reagovat

Asi jsem u upoutávky nedávala pozor tak vůbec nevím,kdo byl na balkoně…:/ Vůbec se ale netěším na to slzavé údolí herečky se slovní zásobou dlaždiče…:/

2
Lukša
Reagovat

@piha: Nejlepší pokrm v první výzvě vynese jednoho člověka na balkon, cukrařina tak čeká jen čtveřici kuchařů. Doporučuji tedy ukázky nesledovat a nepřijít tak o moment překvapení :-)

3
piha
Reagovat

@Lukša: Budu tedy doufat že to bude můj favorit.:)

4
Prochor
Reagovat

@piha: Už jsem si zvykl, že opakované komentáře jisté osoby nás neminou.

5
Piha
Reagovat

Tak dneska se obávám že půjde můj favorit a Pavlíny se nezbavíme.😢

Reagovat

Nedopečené korpusy a nejlépe chutnající dort? Nadržováni od začátku, nesmrtelná teta Pavlínka.

7
Helena
Reagovat

Pavlína kdyby udělala cokoliv,tak to bude nejlepší.Věčně uřvaná a ono ji to vychází

8
Monika
Reagovat

To je neuveritelne ona to ta ufnukana nana snad jeste vyhraje, to neni mozne. Co ma byt svetle sede, ona ma bile, co ma byt tmave sede, ona ma cerne, k tomu velmi nepravidelne kosticky a jako vrchol vseho NEDOPECENE korpusy, ale je to nejlepsi dort :-)))) Co k tomu rict…

9
Lukša
Reagovat

No nevím nevím, jestli ten nedopečený dort byl fakt nejlepší. Každopádně ale klobouk dolů u všech, jak to nakonec dopadlo, označení výzvy jako jedné z nejnáročnějších nebylo přehnané (i když by se určitě našly i jiné hodně těžké, u kterých ještě situaci zhoršil fakt, že nikdo nepomohl s každým krokem). Důležité ale je, že nikdo nevypadl, ne při takových výkonech. A pokud se tv program nemýlí, čeká nás příště opravdu dvojité vyřazování.

10
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Přesně to jsem si říkala: prý – máte to mírně nedopečené… a tím to je vynikající…. Tak u mě tedy nedopečený,znamená syrové těsto a zkažený dort! A podle mne kecá,že moc nepeče. Mám dojem,že někdy na začátku soutěže tvrdila jak trénovala a těší se na pečení…

11
Ina
Reagovat

nechápu, jak mohl chutnat nedopečený dort. Nehledě na to, že pekla svatební dorty. A nabídka od cukrářky do týmu, je úplně mimo. Kdo normální by chtěl v týmu hysterickou, uřvanou panikářku se slovníkem dlaždiče. Jestli se Pavlína dostane do finálové trojky, tak mě to bude víc sejřít jako vítězství Krystýny. Jinak klobouk dolů před chlapama, jak se s dortem vypořádali. A že nikoho nevyhodili, bylo opravdu spravedlivé.

12
Wally
Reagovat

To upéct dva pláty korpusu, složit to podle šablony, potřít krémem a nahoru dát jakýsi model z atomů je jako vrchol? Oni to z toho byli tak odvaření jako kdyby objevili lék na rakovinu. Pardon, ale musela jsem. Jo a tamta ….radši nic.

13
Prochor
Reagovat

No jo. Na Pavlínu mají jinej metr.

14
Lukša
Reagovat

@Wally: Záleží na úhlu pohledu. Představa, že dostanou jen ukázku a pečte, z toho dělá pořádný hardcore. Jelikož ale všechny čtyři vedli od začátku za ručičku (jednu nejmenovanou soutěžící doslova a několikrát), tak to působilo jednodušeji.

15
Fialka09
Reagovat

Uf, to byly nervy. Málem mě trefilo, když tam zůstal Roman stát, připravený na vyhazov. Já o něj nechci přijít! Jsem fakt ráda, že dneska nechali postoupit všechny,po tom výkonu si to zasloužili. A paní cukrářka má novou nadějnou posilu do svého týmu, no není to super?! 😁

16
Nika
Reagovat

Není ta Pavlína příbuzná někoho z produkce? Nebo je běžné, že nedopečený korpus dopatlaný krémem, aby se zamaskovala nedopečenost, je TOP majstrštyk?
Vizuálně to měla hezké, ale podezřívám tu cukrářku, že jí z designem (a bylo zřejmé, že nejen s ním) velice pomáhala, což nám kamery neukázaly. Pochybuji totiž, že by se Pavlínka tak brzy psychicky ztopořila, uklidnila a sama dokončila dort už v klidu…
Chlapi klobouk dolů, nevěřila jsem, že to všichni stihnou tak, aby výsledek nějak vypadal.
Musím konstatovat, že Pája je mi kolo od kola sympatičtější, už ze sebe nedělá mistra světa a pochopil, že není nejlepší z nejlepších. Hodně pokory pobral.
Roman je pohodář a sluníčko a jsem ráda, že dnes pustili všechny dál, bylo by nespravedlivé, aby kohokoli po tomto kole vyhodili.
Pepa to bere strašně vážně, ale kuchař je výborný, to zase jo.
No, jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál….

17
Nika
Reagovat

@Ina: no, asi jim hysterická a uřvaná nána, co zmatkuje a nervuje se až do vrtule, v týmu chybí:)))))

18
Nika
Reagovat

komentář večera – Pavlína: Kriste na nebi, ty vole:-)))

19
Ina
Reagovat

@Nika: @Nika: já jsem myslela, že se tam do toho rozpaplanýho dortu vyvrátí. Taky myslím, že ji cukrářka dort dodělala. Beru to tak, že to je schow a Pavlína prostě sejří lidi a přitahuje pozornost. Tak ji tam nechají, aby byla sledovanost. Snad ji nenechají vyhrát. Podle mě by nebodovala ani v Prostřenu.

20
Nika
Reagovat

@Ina: mně byla podezřelá už hláška Pavlíny, že jsou s cukrářkou na sebe nějak napojeny a jsou si vzájemně sympatické. Další vývoj se dal už tak nějak předpokládat – objímačka a nabídka členství v týmu cukrárny. Dopředu dohodnuté?

21
Lukša
Reagovat

Po přečtení komentů na FB je to jasné. Porotu nejdříve opil Pája, další dva dorty hodily porotu do pohody a nakonec Pavlínka přiotrávila porotu kořenem taro, který v nedopečeném dortu zůstal stále mírně toxický. Porota tedy ne úplně jasně věděla, co dělá, Šárka Divácká dokonce v přicházejících mdlobách padla Pavlínce do náruče a prohlásila něco neurčitého o hledání nových zaměstnanců.

22
Piha
Reagovat

No já už měla u vyřazování slzicku v oku…ale něco mi říkalo že mi Romana nenechají odejít…uffff…ale sledovat toho malého skreta mě nebaví čím dál víc…a tu krásku co ji radi z balkonu taky…ještě že promluvila jen párkrát,už tak to pro mě bylo dneska hoooodne vypjate.Ale ty Romanovy hlášky jsou 🔝,já ho zeru.✌️

23
Lady XL
Reagovat

Nezapomeňme,že je to už natočené, nemohou tak moc reagovat na diváky, i když tam mají psychology,takže dokáží odhadnout dost věcí. Ale střih se dá dělat až teď podle nálad diváků.
Já podezřívám Pavlu z nějakého spojení s někým ze štábu (kamera,režisér,produkční). Už jen to,kolikrát je Pavlína vidět v prostřizích, kolik má komentářů oproti jiným…. 😣

24
Lady XL
Reagovat

Jo a její dort měl fakt jiné barvy, než bylo zadání. Přišlo mi,jak kdyby tam neměla ten jedovatý kořen. Ten měl dělat tu konkrétní barvu , rozhodně ale ne tmavě hnědou ..

25
Prochor
Reagovat

@Nika: Jsou dvě věci, které mně na tom udivují. Jak si mohou tvůrci pořadu, že diváci jsou tak hloupí, že nevidí jasnou protekci. A za druhé, jak může Pavlína přijímat veškeré nezasloužené pochvaly bez sebemenšího studu. Kdyby alespoň řekla, že Josef měl dort taky pěkný, nebo cokoliv. Třeba si vzpomínám, že Kristína Nemčková na FB napsala: Když zahlásili, že jim to chutná, myslela jsem, že si dělají srandu. Takže i když bya dobrá kuchařka, tak uměla uznat, že se jí něco nepovedlo a má nějakou sebereflexi. T se ale u Pavlíny nedá čekat protože ji udržují v nějakém virtuálním světě, kde ona je nejlepší.

26
Prochor
Reagovat

@Lukša: Musí mít velkou nouzi o zaměstnance.

27
piha
Reagovat

Na fb už má přezdívku Přemek v sukni…:D Taky nechápu co na ní všichni vidí a včerejší scénkou s cukrářkou to úplně zabila…Obávám se ale,že se jí jen tak nezbavíme.

28
Ajda
Reagovat

Jak se řeklo, že cukrářka je kámoška Přemka, bylo mi jasné, že ten hysterický skřet má postup jasný. Zklamaly mě ty koule, myslela jsem, že jsou to pralinky a ona to napatlaná obyčejná čokokoule.

29
Wally
Reagovat

@Lukša: Ano záleží na úhlu pohledu. Ale ty výkřiky obdivu na původní nebo soutěžní dorty snad neodpovídají výsledku. Jak paní cukrářce, tak soutěžícím.

30
Michaela
Reagovat

Mě se nejvíc líbila Romanova hláška NULA S NULOU

31
limbora
Reagovat

Ale tak nějak bych ráda upozornila, že Pája se nám mění díl od dílu. Je to tedy pořád mamánek, ale ne ten sebejistý, nabubřelý. Je mi ho v podstatě líto, asi ho ani na základce neměl nikdo rád, možná ani u těch bubnů v orchestru to není bůhvíco. Světe div se, byla jsem včera ráda, že nevypadl. I paduši si zaslouží občas uznání. A ještě další posun a také k lepšímu, konečně nám tvůrci ze střižny dopřáli více hlášek Romana než Pavlíny. Snad jim to vydrží.

32
Nika
Reagovat

@Prochor: Kristýna Němčková byla také veskrze zde neoblíbená, mně ale vůbec nevadila a v závěru jsem jí i fandila, protože na takové mládě byla hodně talentovaná a na rozdíl od Pavlíny vařit uměla.
Pavlíně chybí jakákoli soudnost a vhled na sebe sama. Mám obavy, aby v případě, že vypadne, nemuseli volat záchranku, protože sama prohlásila, že tam bude, i kdyby měla umřít. Já jen doufám, že s ní nebudeme muset sdílet její hysterii a vulgarity až do superfinále. To by mě, slovy Pavlíny, asi jeblo! Pak mě taky děsně štve, jak se v případě, že jí něco zkritizují, hujersky dotazuje, jak to mělo vypadat a jak to měla udělat – i když ona vlastně ví všechno, jen se jí to zrovínka teď nevyvedlo, samozřejmě z objektivních důvodů:-)

33
Nadya
Reagovat

Poklona klukům, pro které jsou dorty velká neznámá. Na druhou stranu, pokud má člověk s jejich pečením zkušenosti a k ruce podrobný návod, tak mi zrovna tenhle dort až tak složitý nepřišel, takže tu Pavlininu hysterickou reakci moc nechápu.
A Pája mi přestal vadit už dávno, protože mu to sebevědomí nevěřím. Spíš si myslím, že má opačný problém a že se sebevědomí naučil předstírat, aby si ho děcka na základce nedala k snídani. Pod tlakem zapomíná hrát a najednou je z něho docela sympaťák.
Jo, a velká radost z Romanova postupu, po tom výkonu s nasazením života si ho fakt zasloužil.

34
Johana
Reagovat

Tak hláška nula k nule výborná a dokonal to Honzův šibalský úsměv a Romanův vysoce nakažlivý smích.
Mě ale rozsekal Kašpárek, jak s ledovým klidem oznámil Romanovi, že vzhledem k tomu, že pozřel jedovatý kořen taro, zbývá mu na vaření už jen hodina.
Velká škoda, nebýt toho otravného divadla kolem Pavlíny, byl by to opět jeden z těch příjemnějších a zábavnějších dílů letošního MCh.

35
Ajda
Reagovat

@Nadya: Pájovi spadl hřebínek, ale jeho ego je fakt mega i v reálu. On má přeci všude známosti, on hraje v tom divadle, on hraje v muzikálu…. Jenže je rozdíl machrovat ve Vratimově a potom být několikrát na vyhození v televizi. S maminkou mi už fakt leze na nervy, jinak pěkně zkrotl.

36
Prochor
Reagovat

@Ajda: Tak babička je profláknutá Kristínou, maminka je profláknutá Pájou. Kdo přijde na řadu příště ? Dědeček, tetička nebo tatínek ? Uvidíme.

37
Sa. I.
Reagovat

@Prochor:

Ve výčtu chybí pes Pavlíny, za kterého také bojuje ;-) Produkce si mne ruce, tah s Pavlínou na sledovanost jim vyšel, počet komentářů o ní, a to všude možně, to jen potvrzuje. Oblíbený soutěžní pořad na úrovni tím ale degradovali na místy až trapnou show :-/ Myslím si, že už jen málo diváků jim to loutkoherectví produkce s porotou a hosty baští a většinu to uráží.

38
Ina
Reagovat

@Sa. I.: pes určitě. A ten boj je vážně na krev:-) Ti hosté jsou určitě známí kuchařů. Zviditelní se, reklama zadarmo. Té cukrářce bych ale vážně přála, Pavlínku do týmu. Na doživotí.-) Pevně doufám, že bude ještě možnost, aby se vypadlíci v nějakém díle poprali o možnost vrácení do hry. A pak se snad pojede opravdu jen a jen na výkony. Zatím je to zábava .

39
Nadya
Reagovat

@Ajda: Osobní zkušenost? Jasně, možná se pletu, jenom už jsem pár takových týpků potkala.

40
Ajda
Reagovat

@Nadya: Vratimov, to je taková větší vesnice, i když to hrozně neradi slyší. Každý máme kamarády, kteří mají kamarády. Třeba takového Pavlíka :D

41
Piha
Reagovat

Tak jsem si pustila zítřejší díl…No jsem spokojena tak napůl…🤨 Nebudu spoilovat…

Přidat komentář