Panáček v reality show

MasterChef 2020 (13): Plating, přidělené suroviny a ravioly

19. Březen 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch_13_1

V dalším dílu, který nově běžel už ve 20:20, jsme se podívali, jak si soutěžící v dnešní době představují plating jídla, dále jsme z těchto surovin uvařili něco dobrého a nakonec bylo ukázáno, jak na ravioly. Jak se komu dařilo a kdo nakonec vypadl?

Krátce ke středě

Pokud jste prošvihli středečního MasterChefa, který nově běží od 20:20, dále nečtěte. V první výzvě soutěžící nevařili, ale dostali misky s několika surovinami a v časovém limitu je museli co nejlépe naservírovat. Nejhezčí talíř měla podle poroty Lucie, hned za ní byla Pavlína, obě postoupily na balkon. Na Pavlínu se, jak jinak, snesla vlna kritiky, kdy její talíř je přirovnáván ke zmasakrovanému křečkovi. Hold sto lidí, sto chutí, sto reakcí.

mch_13_2

Následně se vařilo ze surovin, které měli soutěžící k dispozici v minulé výzvě. Děvčata na balkoně je na střídačku přidělila kuchařům, každý dostal jednu. Tady se jejich přístup odlišil – Lucka se řídila srdíčkem, Pavlínka taktikou. Soutěžící museli dbát nejen na chuť, ale i na vzhled, a také nakonec porota několik talířů ani neochutnala.

Do poslední výzvy se propadli Omar, Dědek, Chili, Pája, Jitka a Evi. Zadání bylo pro všechny totožné – jedna dokonalá raviola. S tím se nejhůře vypořádala Chili, která v soutěži skončila.

Příští díl bude znovu až ve středu. Těšit se můžeme na venkovní výzvu, kdy na posledních 12 soutěžících bude čekat 40 hladových motorkářů.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Sa. I.
Reagovat

Pavlíny talíř bych nazvala Tarantino a bylo mi z něho šoufl :-/

2
libena
Reagovat

tak já to sem vykopíruju ze staršího člnku, nevšimla jsem si….

jako bylo to fajn, že změnili vysílací čas, ale bohužel nevím proč zrušili vysílání dvou dílů v jednom týdnu. tudíž pro tento týden je masterchef vyřízen :-(

jinak – ten otřesný pavlin talíř vypadal jak zmasakrovaný, ten od chili vypadal rozhodně líp a ten ani neochutnali. v tomhle s porotou nesouhlasím. na druhou stranu je pravda, že chili v tom tak nějak lítala, nic se jí nedařilo a mastila to. ten odchod je vcelku ok.
omar mě tentokrát bavil a z výkonů pepy a pavla jsem měla velkou radost

3
Wally
Reagovat

@libena: To byly dvě různé výzvy. První talíř se neochutnával.

4
Franz
Reagovat

Vcelku pochopitelné, že i Nova začala šetřit a na týden pustí pouze jeden díl. Bohužel premiérové pořady brzy dojdou a Nova bude muset zařadit nějaké opakování. A na dvacátou reprízu Hospody, nebo Comebacku opravdu nejsem zvědavý.

Souhlas, talíř Pavlíny byl na pohled příšerný, ale Přéma začíná mít na ni slabost.
A té krpaté a sprosté nanince stouplo jen sebevědomí.
Teď jsem zvědavý co ti tři mistři kuchtíci dělají, když jim provozovny zavřeli. Že by začali psát kuchařské knihy. U okýnka určitě asi nestojí. :-)

5
Monika
Reagovat

Pavliny talir byl otresny, takova menstruace na taliri (viz facebook), nicmene vedela jsem, ze se to Premkovi bude libit. On miluje tyhle kontroverze. V teto discipline me dost zklamal i Pavel, hrozne jsem se na jeho vytvor tesila, je v tom mistr, ale bylo to prilis prekombinovane a takove rozlezle po celem taliri.

6
Pattrick
Reagovat

Mně se teda nelíbí, že vyřazovací soutěž byla jedna raviola, která byla dost o štěstí.. od vyřazovací soutěže očekávám uvařit z více surovin pořádné jídlo a né z mouky, vody, vajíček.. ještě když vařilo jen pár soutěžících..

7
Crew
Reagovat

Proboha lidi nehodnotte moderni gastronomii, kdyz tomu nerozumite. Rozjebka lzici na taliri je naprosto bezna vec, vypada efektne, moderne a umelecky. A to vsichni chceme. Ale jestli zijete tim, ze si doma ladujete sest knedliku na kraj talire a k tomu prilejete omacku nebo tam flaknete hnusnej bucek a vedle toho kyseli zeli jak za krale klacka, tak pak se neni cemu divit, ze modernimu platingu nerozumite.

8
libena
Reagovat

@Wally: ano pravda, mě se to spojilo dohromady ;-)

@Crew: tak se přiznám, že nejspíš nerozumím modernímu platingu. ale takový talíř bych nepozřela. holt královna klacek :-D

9
Wally
Reagovat

Úkol zní jasně. Co nejdéle tam Pavlínu udržet. Nesmí se dostat do vyřazování,protože neumí pořádně vařit, ničí vybavení. Proto se musí ve výzvách dostat do vítězných týmů nebo být odejita na balkon. :D)))

10
Prochor
Reagovat

@Wally: Jestli už musí Pavlína postoupit, tak ať jí radši pošlou na balkon hned na začátku. Alespoň se na ní člověk nemusí dívat a poslouchat její vulgarismy.

11
Lukša
Reagovat

@libena: Pořady přesouvají všechny stanice, jelikož sice u televize dřepí víc lidí, ale naopak řada inzerentů nemá nyní zájem. Uvědomme si, jaké všechny firmy teď v TV nevidíme, ve zkratce všechny kde je zavřeno.

Navzdory všem malým či větším negativům jsem celkem spokojen s tím, jak soutěžící vypadávají. Až na Kamilu zatím vypadly slabé články. Ale souhlasím s tím, že hodnotit pouze podle jedné ravioly není moc relevantní.
Hlavně že se příští týden znovu dostaneme ven.

12
libena
Reagovat

@Lukša: díky za vysvětlení, už jsem zaregistrovala taky rušení novinek na primě – zlatá maska, einstein…škoda no

13
-Vicky-
Reagovat

Tak ono to nebylo jen podle jedné ravioly, ti soutěžící měli za sebou už dvě výzvy předtím, takže kdyby na to měli, tak se mohli zachránit i dříve. Mně osobně moc nepřesvědčila ani Omarova, ale možná jsem to blbě v té televizi postřehnul. Také u něj mi žloutek přišel dost udělaný.

14
Lady XL
Reagovat

@-Vicky-: souhlas, taky mi přišla dost udělaná!
Zavádí se opáčka i proto, že se nevyrábí nové díly některých pořadů – viz Prostřeno se přestalo točit a tak dovysílají natočené a najedou na reprízy… U reklam je to tak, že některé jsou v rámci „balíčku“ nasmlouvané a zadané dlouho dopředu… Až vyprší termíny,tak možná budeme bez reklam 😂😂

15
Ludmila
Reagovat

Pokud jde o mne, mně se talíř Pavlíny líbil, jinak jsem nepochopila, proč neochutnali jídlo Chili a dědka, jejich jídla vypadali Ok, mnohem lépe než třeba cibulačka, která byla pochválená ale na oko nic moc (toho klučinu mám v oblíbených). Chili mi chybět nebude.

Přidat komentář