Panáček v reality show

MasterChef 2020 (5,6): Boj o finálovou 16 vrcholí

19. Únor 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

masterchef_0506

Castingové díly jsou úspěšně za námi a přichází Velký třesk, ve kterém 30 soutěžících zabojuje o posledních 13 míst ve finále. Středeční díl bude hlavně ve znamení techniky, proto je potřeba slabší povahy upozornit, že se pojede doslova na krev. Na koho se usměje štěstí a kdo naopak na balkon nevystoupá?

Finálová trojice

Pavel – Jitka – Pepa

mch2020_prvni_3

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 42
1
Wally
Reagovat

Pavlína ještě není ani v 16, a už mi leze na nervy. :D))

2
Lukša
Reagovat

@Wally: Strašně, celej díl jen Pavlína Pavlína Pavlína

3
Prochor
Reagovat

Pavlína je po Kyjovance druhá nosná figura téhle RS. Budeme mít dokonalý záznam jejich TV příběhů.

4
Wally
Reagovat

A zítra bude určitě celý večer ta druhá a na balkon se dostane jako poslední.

5
Prochor
Reagovat

@Wally: Pavlína musí postoupit. Protože nebudou riskovat, že se jim oběsí na prvním stromě.

6
Mila1
Reagovat

Myslela jsem, že nejméně sympatická je ta z Kyjova. Ó jak hluboce jsem se mýlila..

7
Monika
Reagovat

No dnes me vytacela Pavlina, ufnukana lady. Tolik prostoru ji venovali, beztak bude posledni soutezici co doplni zitra sestnactku soutezicich.

Reagovat

Pavel neměl tolik prostoru jako Pavlína, ale za mě nechutný ksicht, jeho postup mě naštval. Matka školní kuchařka, to je kuchyň na úrovni a synáček má sebevědomí silné jako UHO z vratimovské družiny.

9
anonym
Reagovat

Pavel postoupit musel, divák se chce i zasmát a nejen vzdychat nadšením nad výtvory moravandy z Kyjova případně labilní Pavlíny. Já se na něj docela těším, dlouho tam stejně nepobude, jak ho budou mít plný zuby dostane pá pá.
@Prochor: Nechtěj mi to zprotivit už dneska:-) Pořád tiše doufám, že jedna z nich dneska vyfičí, nejlépe krojovaná Kyjovjanka, Pavlína se, doufám, brzy zhroutí a manžel si ji vyzvedne v zákulisí.

10
libena
Reagovat

jako nekecám, ale pavlína už je teď fakt člověkem, kterému se ani fandit nedá! a nevím jestli je to její přehnanou ctižádostí nebo produkcí, která ji tlačí tak, že je to až do očí bijící a nepříjemné
může vařit jak chce…toto jí hodně uškodí

jinak si poslední trojku postupujících netroufnu moc tipnout – zřejmě yani, možná misák a jedna z dvojice pavlína x kyjovanka

11
Ajda
Reagovat

@anonym: Tipuji, že Pavel s postupem bude ještě víc namachrovaný, jeho nejsilnější vlastnost po lásce k alkoholu. Vždyť on přeci má v každé TV známosti, jak se rád chlubí. (zná ho dobře moje kamarádka, tak mám info pomalu od školky, bohužel)
Krojovanka a Pavlína se bojím, že tam budou, budí emoce u diváků už předem.

12
Jani
Reagovat

Kyjovanka Viki už přece postoupila v kole s majonézou. Zatím postoupili soutěžící, kteří mě moc nezaujali (Viki, Iva, Vašek, Pavel, Zdeněk, Vladimír) a nepostoupí ti, kteří by mě zajímali. Zbývají už jen 3 místa a já bych tam ráda viděla minimálně 6 lidí z těch, kteří bojují o postup. Medailonek Pavla byl tak trochu tragikomický. Chlap v jeho věku, sebevědomí má až do nebe, a neumí žvanit o ničem jiném než o mamince?

13
Prochor
Reagovat

@Ajda: Tak já jsem Pavla kvůli napínavé tragédii „Pavlína a její nepostup“ nezaregistroval. Pavel bude asi takový mamánek do Mama , ožeň ma (jestlipak taky není DJ). Jinak šéfíci se dobře bavili jak sadisticky připomínali Pavlíně, že „málem“ postoupila. Tím jí drželi dobře ve varu. Jen jsem čekal, kdy sebou Pavlína sekne na zem a začne trucovitě kopat nožičkama. Dnešek bude asi taky po této stránce výživný.

14
libena
Reagovat

@Jani: kyjovanka – no fááákt! já si ji spletla s blonďatou misskou :-)
já jsem za ni ráda, mě je docela sympatická

15
Valamin
Reagovat

Doufám, že postoupí Yeni a určitě budu fandit Chilli (není to tím, že jsou to sexy Asiatky, fakt ne, i když…). Pavel je otřesný egocentrista, díky bohu, že postoupil, chápejte, to bude ještě velký legrando! Kvůli ničemu jinému tam beztak není. Jsem zvědavý na Omara a tu trojici, která nemusela vařit a šla rovnou do šestnáctky. A Pavlína? Sakra, Pavlína!!!! Ta mi pije krev urputnějí než Dracula. Skákáním do řeči porotcům, pochlebováním, nekrittickým přístupem a asi stokrát opakovaným přáním, jak chce, aby na ni byl manžel pyšný, nebo ve variantě rodina, aby byla pyšná (manžel + pes – cože?!), si to podělala už teď. Všeho moc škodí, ještě to tam s ní sekne.

16
Ajda
Reagovat

@Prochor: Kdepak, Pavel je vyčuránek, ten má maminku jen jako zástěrku v pořadu, jinak…. Vadí mi, že postoupil, ale teď bude aspoň muset ukázet, co umí, už mu nepomůže se jen vytahovat, koho všechno zná. Nepostoupit, je to vina všech, jen ne jeho :D

17
Johana
Reagovat

Ahoj všichni. Stíhám sledovat jen se zpožděním a to už tady máte skoro všechno rozebrané.
Souhlas s většinovým názorem na Pavlínu. Já tyto urputné snaživky, za každou cenu a přes mrtvoly, ráda nemám a i kdyby vařila jak sám pánbůh, nebudu ji fandit. Její pejsek ale umí dělat krásné psí oči, tak ji beru na pár kol na milost, když už se tak snaží i kvůli němu.
Zatím fandím tomu slovenskému rómikovi. Griliážové trubičky, plněné paštikou mě dostaly.
Ten, s tím egem až do nebes, by mi tam nechyběl, protože se budu muset stydět místo něj při každém výronu jeho sebevědomí…no, co se dá dělat, když přeřízl přesně.

18
Prochor
Reagovat

@Valamin: Budeme fandit protože postupá místa jsou jen dvě. To třetí dostane určitě hvězda Pavlína.

19
anonym
Reagovat

@Prochor: Já zase neregistrovala, že postoupila Kyjovjanka, ta mi taky leze na nervy a zřejmě jsem ji nějak vytěsnila :-)
Jinak si myslím, že buď sebou sekne Pavlína nebo některý z porotců, nechce se mi věřit, že by ji někdo podporoval jako Kristýnu.

Griliášové trubičky mě taky dostaly, jsem zvědavá, jak se mu povede dál.

@Ajda: Věřím ti každé slovo, proto se těším, jak se předvede, doufám, že porotci mu to dají kapku sežrat. Ono bude stačit zadání něco s majonézou a bude ztracený, toho se dá zbavit lehce. Sice přeřízl přesně, ale to fakt není všechno :-)

20
Lady XL
Reagovat

Tak co? Neseklo to s vámi. Všichni jste předpověděli dobře – jedno místo patřilo Pavlíně, ach jo. Nemá moc smysl k ní něco psát, protože jste mi všechno vzali z úst či tedy z klávesnice. Jen otevře pusu a já mám osypky. A to jsem ji ještě zahlédla na tom pokecu Jak to vidí…, či jak se to jmenuje. A jen jsem zírala, co všechno udělala proto, aby se dostala co nejdál. Tedy řeknu vám, všeho moc škodí, fakt! Trochu si říkám, že jim taky (porotě) leze na nervy a proto jí zástěru nedali hned a možná doufali, že příště to nezvládne… Jinak ji taky vidím, jak sebou příště práskne o zem a bude kopat a vřeštět….
Škoda, že nepostoupila Yeni, té jsem moc držela palce. A vůbec mě mrzí, jak rozdělili ty dvě skupiny, protože v té druhé, co vařila artyčok, bylo víc silnějších „hráčů“ včetně Yeni. Jo a ta blondýnka, co byla jako poslední vybraná, mě bavila. Tedy může ubrat trochu na slovním projevu, ale roztěkaná byla super :-D.

21
Lukša
Reagovat

@Lady XL: Viděl jsem obrázek, že v tom byla s Pavlem, takže to raději sledovat nebudu :D Ale chvílema už jsem si myslel, že nám Nova připraví pořádný plot twist a Pavlína nakonec nepostoupí, ale přeci jen, je tam. A podle ukázky se na ní bude dost stavět i nadále. Nemám takovou paměť, ale imho za všechny 4 řady nebyli v TOP16 dva tak nesympatičtí soutěžící jako oni dva.
Jinak se mi ale líbil postupný cut soutěžících, nejdřív vyřazení těch, co jsou slabí v krájení a dalších technikách, až následně vaření. Je to i spravedlivější vůči divákům – nepoznáme, kdo co lépe vychutil, ale majonézu na hlavě či málo nakrájené cibule ano. Zatím se mi líbili Jitka a Pepa z castingů, ostatní jsem ještě tolik nehodnotil, to přijde příští týden.

22
Lukša
Reagovat

A protože Pavlíny není nikdy dost, našel jsem její blog. Zatím jen jeden článek o (před)castingu, ale určitě budou další naskakovat.
https://www.lubojatzkycouple.cz/index.php/masterchef/

23
Lady XL
Reagovat

@Lukša: No jo, tak to je jasné, proč tak mele a mele a dere se na kameru. Už si mete cestičku ke svému blogu a k dalším případným aktivitám, které za tím tuším (hubnutí, recepty)…. Nevím, zda holčině něco říká – „čeho je moc….“, protože to platí u ní na tisíc procent! Díl od dílu se člověk začíná bát každého záběru na ni, protože pak ji i uslyší…
Škoda, že nemuseli všichni povinně obrátit mísy s majonézou nad svou hlavou :-D. Jo a máš pravdu, nikdy mne zatím neštvalo od prvních dílů ze soutěže (castingy neberu) tolik soutěžících. Teď mi už nepadli do oka zmiňovaní dva ale i krojovaná děva a „dědek“. Uvidím, jak to bude s nimi dál. Mimochodem jsem ráda, že vypadnul model, neb to byla zkraje tlačenka jak sfiňa…

24
Mila1
Reagovat

Včera mi přišlo, že první skupina měla lehčí úkol než druhá. Z brambor bych něco uvařila, z artyčoku ani náhodou. Pochopitelně hlavní pozornost byla upřena na Pavlínu. Nevím, zda ji tam Nova nechala kvůli sledovanosti, ale víc by jí prospěl pobyt u psychologa než v kuchyni MasterChefa. Nevím, co by udělala, kdyby nepostoupila. Je mi líto, že nepostoupila ta paní, co udělala zajímavý bramborový salát a taky Yeni, ta mi byla moc sympatická.

25
Lady XL
Reagovat

K tomu vyřazování. No moc se mi z počátku nezamlouvalo, že je tzv. zkouší z krájení cibule atp., ale je fakt, že ti, co vypadli, byli vážně špatní. Je otázka, co s nimi udělala tréma a cizí nůž… Ovšem to filetování, vykošťování, to už mělo grády. Zajímalo by mne, zda bych to vykoštění na čas zvládla, obávám se, že bych asi dřív vykostila sebe…., mě to totiž dost dlouho trvá, byť to pak vypadá celkem slušně. A to jsem to pouze odkoukala z časopisu. Byla jsem ráda za ty artyčoky, protože jsem na tom byla stejně jako ostatní – znám je od pohledu, něco jsem o tom četla, nikdy jsem je nejedla a pochopitelně nevařila …

26
Lady XL
Reagovat

@Mila1: mám to stejně. Obávám se, že Pavlínu by odvezla rychlá, kdyby ji nevzali…
Já si ohledně toho rozdělení a vaření různě těžkých jídel myslím, že v té „bramborové“ skupině byli ti o něco slabší (podle názoru poroty) a v té druhé silnější soutěžící, kteří měli více zkušeností a s hodnocením vaření artyčoků se porotě lépe vybíralo/probíralo. Přeci jen artyčok nevaří moc ani ti zdatnější domácí kuchaři. Snad jsem to napsala srozumitelně, prostě si osobně myslím, že jim to víc pomohlo ve výběru. Jinak nevím, proč by to tak bylo. Ale možná má někdo jiné vysvětlení :-)

27
libena
Reagovat

mě mrzí nepostup poslední – terezky, tu bramborovou výzvu zvládla perfektně, no a i u vajíček byla na pohled šikovnější, např. uvařila si vodu v rychlov.konvici a ta práce jí šla lépe od ruky. to lucka se sama ohodnotila – „bondýna“, s těma pokličkama a sporákem :-)

yeni to bohužel s artyčokem nedala, ten talíř vypadal otřesně, škoda jí

docela mě rozesmálo, když pavlína málem sejmula všechny porotce zavázkama u zástěry, ona je katastrofální…

28
Prochor
Reagovat

Já jsem schopný si splést menší artyčok s vrškem ananasu a hodit ho do koše. Jinak, když jsem viděl točící se Pavlínu a jak je přemotivovaná, tak mně napadlo jak se asi bude chovat jako šéfka v týmových soutěžích. Hned jsem si vzpomněl na Lucku jak tvrdě pérovala lidi v týmu a jednou se sama poslala na balkon. Pak z bezpečí sledovala, jak se loď, kterou jako kapitánka dostala do maléru a pak jí opustila pomalu potápí.

29
Ina
Reagovat

Pavlínka, na kterou musí být všichni pyšní, i ten její pes, je tak nesympatická, jak už dlouho nikdo. Docela mi zatrnulo a začala jsem mít strach o porotce, po jejím emotivním prohlášení jak dá do toho úplně , ale úplně všechno a udělá cokoliv. Ani nechci domyslet:-)

30
VojtaP
Reagovat

Konečně se taky připojím do zdejší diskuze. K tématu Pavlína, v tom prvním díle jsem ji ještě docela chápal, ty těsné nepostupy určitě naštvou a nejspíš to byl i záměr produkce, aby tam byl nějaký storytelling (bylo úplně jasné, že nakonec postoupí). Bohužel tím, jak byla Pavlína přemotivovaná a bylo ji tím všude plno se většině diváků spíš zprotivila a v druhém díle už působila jen otravně. Možná to bylo střihem a třeba se v příštích dílech uklidní, nicméně té nálepky se už asi nezbaví.
Co se týče výsledku druhého dílu, tak poslední dvě místa bych obsadil naopak. Za mě bych tam poslal určitě Yeni po artičokové výzvě a Terezu po výzvě s vajíčkama. Zvlášť u vajíček měli hlavně zhodnotit, jak se každá pohybuje v kuchyni. Kdyby blondýně balkon neporadil, tak tam tu vodu vaří na ten nejmenší plamen bez pokličky dodnes.
Jak Yeni, tak Tereza byly mnohem sympatičtější a na pohled šikovnější. Yeni možná dojela na to, že je v top 16 typově podobná Chili, ovšem ta mi zatím není tak sympatická.

Celkově se mi zdá top 16 hodně pestrá, ať už typově, či zaměřením kuchařského umu, tak i sympatiemi. S konkurenčním pečením raději ani nesrovnávám, to by ta sestava moc neuspěla.

31
limbora
Reagovat

@Lady XL: Naprosto se shodneme na té poslední blondýnce. Spoléhám, že bude mít bezva hlášky, přičemž o tom ani nebude vědět. Jsem sama, komu připomíná dceru Ala Bundy ze Ženatý se závazky? Něco jako Melounek? Model tam byl opravdu jako model, ale proč ne, na tu chvíli. Fajn, že ho do posledního dílu jeho vystoupení oděli do nátělníku, byl to hezký pohled. A zdál se mi ten muž roku docela sympaťák, vsadila bych se, že nejenže neznal artyčok, ale nikdy v životě nevyšlehal vaječný bílek, jak byl sám ze sebe překvapen. Mimochodem, chválím opět muziku. Málem jsem se udusila smíchy, když při tom, jak zvedali mísu s vyšlehaným bílkem hrálo Let it Snow. Zařazuji do top momentů

32
Johana
Reagovat

@limbora: co si pamatuji, Melounek byla mladá slečna, co toho moc nepobrala, ale vyvažovala to značným sebevědomím a asertivitou. Blondýna z MCh je spíš takový plašan, co ve stresu vypíná šedou kůru. Je pravda, že se u ní dají čekat zábavné momenty.

33
anonym
Reagovat

@limbora: Mně Pavlína připomíná Forejta, jako jeho segra.
Ona je tak snaživá a současně pitomá, že tam nemůže dlouho vydržet, pokud tedy nemá zaplacenou účast.
Nejhorší variantu vidím, že si popálí ruce, když bude dělat pokličku a bude odvezena za kvílivého brekotu.

34
Valamin
Reagovat

@Lukša: Tak nám Pavlínka už záložku MasterChef na blogu smazala. Ale pobavil jsem se! Snad ji zase nahodí, protože to bylo neuvěřitelně někde.

35
Šarak
Reagovat

Boze, vsichni tu hejtujete vadnou Pavlinu a toho sebevedomeho (btw co je spatnyho na sebevedomi, kazdej ho chce mit) typka z Vratimova, ale pritom mluvite jen o nich a vsichni se tesite, az je uvidite zas. Kazdej chce v reality shows hlavme exoty. Mne tam vadi ten nudnej doktorand z Brna. Prijde mi jako autista, nemluvi, divne se diva, je porad nervozni. Ale treba bude dost jetej a bude show.

36
VojtaP
Reagovat

@Šarak: sebevědomí mít klidně může, nicméně je rozdíl mezi sebevědomím a arogancí. Ten člověk žije ve své vlastní deziluzi, že je nejlepší a všechno ví nejlíp. Ta jeho majonéza byla hrozná a on ještě řekl, že byla nejlepší, co tam kdo měl? Úplný učebnicový příklad egomaniaka. Pokud je tedy nejlepší, tak co v té soutěži dělá? Pokud už je na takovém levelu, tak takovou soutěž nepotřebuje…

37
Mila1
Reagovat

@Valamin: Taky jsem si ji přečetla, a když už jsem na tom jejím blogu byla, tak jsem si přečetla i další věci o těch dvou Úžasňákách…. Kdo nečetl, nepochopí.. Ta paní asi musela v životě zažít něco ošklivého, když má takovou potřebu dokazovat si, že vše, co si usmyslí, dokáže.. Nemyslím, že by se do MasterChefa přihlásil někdo, kdo by tam šel bez chuti zvítězit. Pozorovala jsem ty, co vypadli a ikdyž jim to bylo líto, brali to sportovně. Pak jsem si představila to tóčo, co by předvedla Pavlínka, kdyby nepostoupila.. Stačilo pozorovat její ukřivděný obličejíček vždy, kdy porota posunula do šestnáctky někoho místo ní. Jak takovému člověku vysvětlit, že je to jen soutěž a že obětovat pro to vše, úplně všecinko vše, je pitomost? Těžko.

38
lee
Reagovat

Je fakt, že většina vypadnuvších odešla se ctí, třeba i uznali, že tam byli lepší kuchaři než oni…

39
Monika
Reagovat

@Wally: Vykopla bych hned ufnukanou Pavlinu. Hned od začátku mi leze na nervy, je to koza namyšlená a ufnukana, přitom nepredvadi žádnou slávu. A chudák manžel, musí to být pěkný trouba, když ji ve všem podporuje a ona se na vše vykašlala. Kopla bych ji do prdele. Doufám, že se v soutěži moc neohreje

40
Jana
Reagovat

@Monika: Tak tuhle ufňukanou husu by vyhodil asi každej, jenže se bojím, že jakmile se televize dozví, že ji nemají lidi rádi, tak ji tam budou držet zuby nehty.!! Ten její manžel musí být hodně veliký bulík, když ji podporuje!!! Vždyť ona mu tam dělá jen a jen šílenou ostudu!! Já být na jeho místě, tak chodím kanálama!! Tam ona taky patří, tím jak je sprostá!! V každým receptu něco zmršila a jde dál?? To není o tom, že chce něco dokázat, ale je to posedlost slávou!! Kdyby chtěla něco dokázat, tak srazí paty k sobě a maká a nekňourá!!

41
Eva
Reagovat

@Wally: Paja za vyhozene masociace mel vyletět. To byl podvod jako prase pokud tam ještě zustane nemá cenu na vás dal koukat hnus.

42
Joliezksf
Reagovat

north carolina sildenafil sildenafil online what kind of doctors can prescribe sildenafil

Přidat komentář