Panáček v reality show

Tvoje tvář, 4. díl: Každý musí někdy vyhrát

25. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Tvoje tvář má známý hlas

ttmzh4

Minulý týden oslavila show Tvoje tvář má známý hlas 50. díl. Inu, oslava to byla bujará, ovšem s lehce hořkým koncem. Závěr potvrdil to, co už dobře známe z předešlých sérií, i ten nejslabší musí jednou vyhrát. Ale nejprve si prohlédněme jednotlivá vystoupení.

Eva Burešová jako Iron Maiden „Run To The Hills“

Tereza Mašková jako Céline Dion „Surrender“

Vojtěch Drahokoupil jako Ciara „Level Up“

Jan Révai jako Shirley Bassey „Big Spender“

Patrik Děrgel jako M. Jagger & D. Bowie „Dancing In The Street“

Michaela Badinková jako Rick Astley „Never Gonna Give You Uo“

Robert Jašków jako Richard Müller „Nebude to ľahké“

Jitka Schneiderová jako Keala Settle „This Is Me“

Bodování

Takto hlasovala porota, v tabulce je rozdělení bodů Jakuba Koháka, Ani Geislerové, Janka Ledeckého a Aleše Hámy + případných 5 bodů, které přidělil někdo ze soutěžících.

Michaela Badinková  1 4 3 5

Eva Burešová               7 5 7 4   5

Patrik Děrgel               8 1 4 2   5

Vojta Drahokoupil     5 3 6 6   5

Robert Jašków            4 2 1 3

Tereza Mašková         6 6 8 7   5 5

Jan Révai                      2 7 2 1

Jitka Schneiderová    3 8 5 8   5 5 5

Soutěžící si následně rozdělili body takto. Eva Patrikovi, Tereza Evě, Vojta Jitce, Jan Jitce, Patrik Jitce, Michaela Vojtovi, Robert Tereza a Jitka Tereze.

Výsledky a zhodnocení

Vítězem čtvrtého dílu se stala Jitka Schneiderová s 39 body, druhá Tereza Mašková zaostala o pouhé 2 body.

Možná máte Jitku také rádi. Mě si získala účinkováním ve StarDance, proto jsem při oznámení jejího jména jako jednoho z účastníků nové řady Tváře zajásal. Zatím je ale její účinkování v soutěži těžkým zklamáním. V předchozích řadách soutěžící, kteří neuměli tak dobře zpívat, alespoň doháněli body jinými způsoby. Jitka naopak bere soutěž příliš vážně a nemá příliš co navíc nabídnout. I její poslední číslo si vyhrát nezasloužilo, maskéři se sice předvedli na výbornou, ale ten zpěv…

A pokud se ptáte, kdo byl ten oholený pán v porotě, tak se skutečně jedná o Jakuba Koháka :-)

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Tvoje tvář má známý hlas

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Bezík
Reagovat

Tak jestli kdy byl hodně slabý díl, tak to byl třeba zrovna tenhle. Obstála snad jen Eva v rámci možného, jinak bída. Děrgel s Kohákem okamžitě zastřelit za příšerné prznění klasiků. Tenhle způsob řešení – nemáme na to, uděláme trapnou parodii,, on se někdo zasměje fakt nesnáším. Jediné plus je snad to, že Jitka už si vybrala své povinné vítěství :D

2
Lucas
Reagovat

Jitčina proměna dobrá, ale výkon nic moc. Originál na mě vždycky zapůsobí, ale tohle nic, navíc se mi moc nelíbí její hlas a hlavně ta angličtina, i když se snaží, dost tahá za uši.

3
libena
Reagovat

za mě jednoznačně vyhrála eva burešová, ale ihned v závěsu za ní je zatím opomíjený vojta drahokoupil, protože on tu ciaru vystřihl naprosto perfektně!

jitka bohužel opravdu neumí a navíc je i nesympatická, stejné zklamání je pro mě badinková
na druhou stranu mě vždy baví robert i honza révai

4
Bezík
Reagovat

@libena: Pravda, na toho Vojtu jsem zapomněl. Ten taky nebyl špatnej.

Jinak otázka pro znalce českého metalu, máme u nás lepší metalovou zpěvačku než je Eva Burešová ? :D :D

5
orchis
Reagovat

Tak za mě zvítězila zase Eva B. , je příjemná i svým vystupováním, a je přirozená. Další, kdo mě nezklamal, byl Vojta D. Mám ráda i vystoupení Jana R. (škoda, že ho neuvidíme ve StarDance) a Roberta J. Honza je asi lepší po taneční stránce (btw ve Zpívání v dešti byl skvělý) a Robert po pěvecké (v Krysaři je dostatečně osudový). Navic je to vyloženě pozitivní člověk, který určitě nezkazí žádnou legraci a nebere se v této soutěži příliš vážně.

6
samanka
Reagovat

Kto je Kealla Settle? Nepočula som o nej. Mohli by niekto z rekapistov o nej niečo napísať?

7
Lukša
Reagovat

@samanka: Ve zkratce, je to americká herečka a zpěvačka, kterou ve světě proslavila role vousaté zpěvačky v muzikálu “Největší showman”. Píseň “This is me” získala Zlatý glób za nejlepší filmovou hudbu.

8
samanka
Reagovat

Ďakujem, že len vo filme, už som sa zľakla, že to je druhá Conchita.

9
Jarda
Reagovat

Tak se také dívám, ale musím říct, že vlastně pouze kvůli Evě Burešové a Tereze Maškové a obě dokazují, že po pěvecké stránce tam nemají konkurenci a Eva se navíc ukazuje jako všestranný talent. I když se v podstatě o žádnou soutěž nejedná, tak přesto jakási relativní spravedlnost by tam měla být když už je tam porota a hodnotí. A proto mi velmi vadí to vzájemné dávání pěti bodů, kterým se vlastně znehodnotí jakékoliv předchozí hodnocení poroty. Zde mají velkou výhodu herci, kteří si převážně ty body udělují. Ale v podstatě stejně o nic nejde, pouze se ukazuje, že ti nejlepší z různých pěveckých soutěží jsou velmi zdatnými konkurenty starších matadorů a pěvecky je často předčí.

Přidat komentář