Panáček v reality show

Surivor South Africa 2 se bude odehrávat v Malajsii

10. Červenec 2007 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

V minulém roce jsme se zájmem sledovali první řadu jihoafrického Survivoru Panama, který se natáčel na stejném místě, ve stejnou dobu a se stejným švédským štábem společnosti Strix jako český Trosečník, také některé soutěžní úkoly byly naprosto totožné. Ale ve srovnání výsledného produktu to Jihoafričani jednoznačně vyhráli. Ani jim se sice zpočátku nevyhnula kritika (kvůli volbě moderátora, špatnému zvuku a výběru soutěžících), ale divácký zájem byl tak velký, že kabelová televize M-Net ještě v průběhu finálového přímého přenosu oznámila, že v roce 2007 uvede na obrazovky druhou řadu. A tento okamžik se právě přiblížil.

Druhá řada se tentokrát natáčela v Malajsii (přesné místo není zatím známé, ale pravděpodobně to bude Džohor, kde Strix už několik let po sobě natáčel). Oproti loňsku připravili producenti několik změn. Místo 14 soutěžících jich bude tentokrát 16, natáčení se také prodloužilo z 29 dnů na 39 (probíhalo od půlky května do konce června). Štáb si vzal také k srdci výtku na kvalitu soutěžících a umožnil, aby si diváci jednoho hráče vybrali sami. Televize M-Net uzavřela spolupráci s 10 nejvýznamnějšími jihoafrickými novinami, které si mezi 12500 přihláškami vybraly svého favorita. Z těchto deseti lidí si pak čtenáři prostřednictvím SMS hlasování vybrali jednoho ze 16 trosečníků.

Odměna pro vítěze zůstává stejná, 1.000.000 Randů, celá show odstartuje 15.srpna. A jen pro zajímavost, nebude to jediná velká reality show, kterou v tom měsíci M-Net spustí. Oproti minulým letům si teď troufnou zároveň odvysílat tři projekty: Survivor South Africa 2, Idols 4 (od 16.srpna) a Big Brother Africa 2 (od 5.srpna). Prvních dvou se účastní jen Jihoafričané, kdežto do Big Brother Africa pošlou svého zástupce také další země (Angola, Botswana, Ghana, Malawi, Namibie, Nigérie, Keňa, Uganda, Tanzánie, Zambie a Zimbabwe).

Nezbývá než divákům v Jihoafrické republice tiše závidět, my se totiž malajského Trosečníka 2 nedočkáme. A možná je to i dobře.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Waflik
Reagovat

Ti se mají:((

2
Pampeliška
Reagovat

No mají se, ale bohužel kdyby udělali 2jku českého, tak by to byl opět propadák, ledaže by to udělal jíný štab, třeba ten africký a byli by tam jen čeští soutěžící ale to je opravdu nerealné.

3
ro bruno
Reagovat

se holt smirujme stim ze, cesky survivor uz nikda nebude…. Jeste ze koukam na americkeho… ten fakt nema chybu :-D

Přidat komentář