Panáček v reality show

Výměna manželek (7.2.): Dáša vs Pavlína

7. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titlvm

Premiérový díl Výměny manželek opět slibuje hádky, konflikty, dokonce i rozchod. Zvládne Dáša život v pohraničí s workoholikem? A co Pavlína, která si myslí, že vyfasovala pohodáře, ale během pobytu zjistí, že je to pořádný psychopat?

Vyměněné rodiny

Brno

brno

První rodinu tvoří Dáša (43), přítel Lukáš (33) a dcera Míša (3). Dáša má i starší dceru Kateřinu (19) z předchozího vztahu, ta však s rodinou nežije.
Do pořadu je přihlásila Dáša, Lukáš dlouho odmítal, ale nakonec byl přemluven.

Hrčava

hrcava

Na druhé straně nás čeká Pavlína (45), Ondřej (45), dcery Anetou (16) a Laura (10).
Přihlásila je dcera Laura, která byla zvědavá na život s náhradní matkou.

Rozjezd bude v obou rodinách poklidný, pak se ale Pavlína dozví šokující informace. Dcera Kateřina jí prozradí, že Lukáš Dášu pod vlivem alkoholu terorizuje, dokonce jí rozmlátil celý byt a auto polil barvou. Nebudou chybět ani fotografie jako důkaz. Pavlína ho od této chvíle považuje za psychopata, který se přetvařuje. Jak to spolu deset dní vydrží?
Překvapení čeká diváka i na závěr. Na společném setkání mezi osmi očima se jeden pár přímo za asistence kamer rozejde. Který to bude?

Sledujte premiérový díl ve středu 7. 2. od 20.20 na TV Nova.

Promo

Zdroj: Ahaonline.cz, novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
Reagovat

Jediní kladní hrdinové tohoto dílu jsou děti. Ženské herečky, poučují se vzájemně a přitom obě na děti kašlou. Pan podnikatel klasika, před novým koštětem se šel přetrhnout. Gigolo z Brna, ač v roli největšího zloducha, byl alespoň svůj, ale pořád jsme slyšeli jen jednu stranu. O policajtech jsou vtipy, jak moc chytrosti nepobrali a Dáša byla důkazem.

2
Ludmila
Reagovat

@Ajda: ja jsem z toho dnešního dílu rozpoložená, nemohla jsem najít kladného hrdinu, takže díky za tip, jsou to děti. Jinak, tedy hlavním záporákem měl být nejspíš partner z Brna, no pokud je pravda, co o něm říkala nevlastní dcera, tak opravdu se sebrat a utéct. Nicméně druhý mužský partner taky nebyla výhra. Měla jsem snad i pocit, že by nejradši opustil svou ženu a nastěhoval si tam tu blondýnu z Brna a a že ona by to brala. No jak říkám z dospělých žádný kladný hrdina.

Reagovat

@Ludmila: Podnikatel by bral Dášu, která vyhodila Lukáše, ale má smůlu, protože ti dva jsou zase jako hrdličky spolu. Pavlína by nebrala nikoho a měla zaječí úmysly, sama, děti nechat na krku otci. Ve finále všichni žijí jako před Výměnou, o zážitky a sto tisíc bohatší.

https://ona.idnes.cz/vymena-manzelek-a-psychopat-lukas-dra-/spolecnost.aspx?c=A180206_135439_spolecnost_pet

http://vymena.nova.cz/clanek/zivot-po-dasa-v-objeti-s-lukasem-dala-mu-snad-dalsi-sanci.html

4
anonym
Reagovat

Lukáš je čiperný manipulátor a policajtka zjevně mnoho rozumu nepobrala, když si ho nasadila do bytu znova. Ten by ji přesvědčil o každém nesmyslu, navíc je lenoch, lhář, ale to jsou už jen maličkosti :-) On je sice svůj, ale v záporném světle. Tohle mít doma musí být životní zážitek.
Pan podnikatel se velice snažil, leč nic z toho snažení nebylo, policajtka je na mladší a raději bude kontrolovat kapsy, jestli nenajde trávu, případně si nechá rozmlátit přinejmenším byt.
Jak psala Ajda, všechno při starém, jen přibyl honorář za natáčení.

5
anonym
Reagovat

http://novaplus.nova.cz/porad/vymena-manzelek/video/18405-video-pavlina-po-vymene-zari-stestim-jak-vyresila-manzelskou-krizi/
Tak snad se jim žije líp, i když, tyhle starosti jsou nic proti tomu, co se děje v rodině druhé.

6
Lady XL
Reagovat

Já viděla včera až konec těsně před konečným setkáním. Souhlasím, tentokrát jsou kladní hrdinové děti – ty malé. Lukáše bych nesnesla, tenhle typ je pro mne vždy nedůvěryhodný, nemohu si pomoct. Jeho partnerka holt asi stejně nic moc jiného neshání, je ovladatelná. Druhá strana – tam bych nesnesla tu Dášu, to je generálka, která má o všech jasno a jediná má pravdu. Potřebovala by asi chodit pravidelně do práce, aby trochu zkrotla. Zřejmě jí to po Výměně někdo nadhodil, protože v té následné ukázce „souhlasí s tím, že manžel je holt živí a tak musí být v práci“….

Reagovat

@Lady XL: Nemyslíš Pavlínu – generálku, manželku podnikatele? Ona říkala, že pomáhá manželovi s podnikáním, měla dost slušný přehled, pak měla na krku celou domácnost a ještě byla zmínka o provozování penzionu.
Obě mi byly protivné. Pavlína zbytečně hádavá, Dáša falešná hráčka, sama má máslo na hlavě.

8
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Ajaj, spletla jsem jména. Ano měla…. Ale koukám, že jsem se neměla tak moc vyjadřovat. Psala jsem to fakt jen na základě konce vysílání a nějakého článku. Tyhle info jsou nové. Ale stejně je to generálka :-). Ano ta Dáša (policajtka?) měla taky nějaký vroubek, manžel to tam na konci furt nadhazoval, ona ale vždy uhnula… Zkrátka, nejlepší byly děti :-D. Díky za opravu.

9
Ludmila
Reagovat

@Lady XL: Tak on ten z Brna v sobě nějaké fluidum měl, tedy pro ženy, které hledají mládí a pěkné oči, ale od ženské, co se živí tím co ona, bych očekávala asi víc rozumu. Pokud jde o toho druhého podnikatele, jistě pro něj byla brňačka atraktivnější, ta jeho byla opravdu generál, který se navíc asi o sebe poku djde o vzhled moc nestaral. Zas to byla ženská, která je velmi praktická, v podstatě opravdu jistě zastane moc práce. je fajn jezdit na výlety, ale jen o tom ten život není.
Jedna věc mě zarazila. Brňačka si stěžovala, že ten její nemaká, a že on jí vyčítá, že ta za to může ona. Pak tam byl záběr, kdy ona chtěla aby podnikatel byl denně doma kolem 3 hodiny. No nevím, ale já kolem 3 hodiny taky doma nejsem, když je práce, pracuju.

10
anonym
Reagovat

@Lady XL: Říkal, že mu byla nevěrná, ale myslím, že manipulátor, citový vyděrač a násilník by byl i bez její nevěry.
Paní nijak nelituju, co chce, to má, patrně jí nějaké to psychické násilí nevadí. Jen lituju ženy, které toto násilí řeší a ona se k tomu v rámci pracovních povinností dostane. Jí to přijde v normě, že?

11
Ivča
Reagovat

Dáša je o deset let starší, než ten její „bohémský gigolo“… vidím to jasně, ta se bojí,že jí číšník bude po večerech zahýbat s veselými děvčátky, takže vyžaduje, aby si našel povolání, se kterým bude doma brzy odpoledne a bude si s ní hrát na zamilovanou rodinu. Což u gigola, který asi nic jiného, než číšníka, dělat neumí, je prostě problém a proto nemá práci. Samozřejmě, je absolutní neštěstí, když ten gigolo je navíc typ, který sní o tom, že bude bohatý a bude si moct jen užívat, ale když je realita jiná, propadne depresím a „můžou za to všichni ostatní, jen ne já“, proto chlastá a pod vlivem alkoholu se chová „po mně potopa“ a vlivem tohohle asociálního destrukčního chování se chová jak hovado.. prostě neštěstí :-o

12
Anonym
Reagovat

Jako na vymeny normalne nekoukam, ale tohle byl pro me sok a porad nad tim premyslim – Dasa a Lukas…. Dasa byla v jednu chvili uplne normalni vyrovnana zenska a za pet minut zamilovana putka, ktera se usmiva, kdyz jeji „pritel“ rika, ze konecne pochopila, ze chyba je i na jeji strane a verejne ji ponizuje. Jako Lukas totalni zevlak, nemakacenko, chudak a jeste jasnej nasilnik, kterej hleda chybu vzdycky na druhe strane. Hlavne me uplne sokuje, ze Dasa je policistka a tyhle pripady domaciho tyrani mozna i resi, to mi prijde uplne absurdni. Jako Daso, jestli Pritom chytra, hezka, sobestacna zenska s jednim malym ditetem. Normalniho chlapa by nasla uplne bez problemu. Jediny co asi chybi je sebevedomi….A takhle to dopada. Je me z toho smutno…..

Přidat komentář