Panáček v reality show

Farma 9: Zazvonil zvonec a máme tu FINÁLE!

15. Prosinec 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma

Farmě žila svým životem přesně čtrnáct týdnů. Někdo si hospodaření užíval pár dnů, jiní měli štěstí dojít až do vysněného finále. Komu připadne výhra 75 tisíc eur? Závěrečné rozhodnutí padne již dnes, finále se vysílá na TV Markíza od 20.30

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 198
1
Prochor
Reagovat

Fandím Mišce. Šíma bude mít určitě hlasy od diváků a tak se bude muset Miška otáčet.

2
Franz
Reagovat

Také předpokládám, že divácký bod získá Šimon, ale mohla by po dlouhé době vyhrát pěkná ženská.

3
iv
Reagovat

Mě mile překvapilo, jak se s vyřazením srovnala Janka – bez projevů ublíženosti nebo ukřivděnosti. Mrzí mě, že třeba takový Jožo to neuměl taky… Předpokládám, že jeden z těchto dvou dostane alespoň odměnu od hospodáře. Finále nejspíš sledovat budu, jeho výsledek je mi letos jedno, víc štěstí přeju Šimonovi..

4
Wendelínka
Reagovat

@Franz: No vidíš, já jsem si zase říkala, že by to měla vyhrát ženská, ale pracovitá! Miška se dostala do finále jen díky intrikám Stana a Leny. Jinak to byla taková korouhvička, kam vítr, tam plášť a šla za tím, z koho cítila že se jí může hodit. Třeba Petra byla pro ni nejdřív česká p… a pak najednou za ni orodovala a stala se jejím zastáncem. V práci se taky moc nepředřela a šplhala po cizích zádech. Nevím jestli tohle chování je její přirozenost, nebo to byla hra? Spíš to první, cítím z ní nějakou neupřímnost…..Bohužel to asi vyhraje.

5
Franz
Reagovat

@Wendelínka: Nikde není zatím napsané, že to Michala vyhrála. Tedy závěry je dělat předčasné. Jakou měla taktiku hry je její věc a že ji k finále pomohli, s tím nikdo nic neudělá. V předchozích Farmách to také nebylo nečestnější. Já jsem si např. myslel, že ve finále bude Jana, ale včera ji exfarmáři totálně potopili. Např. Petra předevčírem mlela, že ji Janka vždy pomohla a poradila a už ví koho chce, aby šel dál. Nakonec ji včera označila, aby vypadla. To byla někým ovlivněna, nebo ji to v hlavě nějak přecvaklo?

6
Amalie
Reagovat

Miška je zářný příklad toho jak krásná a sympatická tvářička dokáže spolehlivě zastínit co je uvnitř. Tak jako panové zde na duskuzi, předpokládám, že i chlapi ve štábu z ní byli nadšení. Podle mě by měl Farmu vyhrát někdo, kdo se alespoň trochu snažil pracovat, kdo si vyzkoušel být sluha, FT apd. Tam už je to o práci, stresu a zodpovědnosti. Takhle si Miška prošla Farmou v klidu a pohodě. A jen si intrikovala a dovedně se kamarádila vyloženě účelově. Mně je hodně nesympatická, v reálu bych s ní asi nikdy nenašla společnou řeč. Anka s dcerou jsou mi nesympatické rovněž, ale Anka aspoň pracovala. O jejím charakteru ale nemám pochyb stejně jako u Myšky. Nejvíc by si podle mého zasloužila vyhrát Jana za svůj přístup ke všem úkolům a nyní v závěru i za nadhled nad tím, jak dostala zabrat od exfarmářů. Ve finále budu držet palce Šimonovi.

7
Prochor
Reagovat

@Franz: Možná bude rozhodnutí Petry vysvětlené tím, že začala mít Mišku ráda. Jednak se jí zastávala kvůli pastvě. Jednak se Petra doslova pohádala s Janou o to, kdo bude spát s Miškou na salaši. Tak Petře možná došlo, že Mišce pomůže, když se pokusí odstranit z cesty silnou Janu. Nevím.

8
iv
Reagovat

Miša může vyhrát hlavně disciplíny, ve kterých by byla důležitá mrštnost, hbitost, zručnost typu přebírání hrachu. Od hlasujících diváků tipuji bod těsně Šímovi, ale třeba je hezká, výrazná maminka osloví víc.

9
Wendelínka
Reagovat

@Franz: Petra ovlivněna byla a především Miškou. Pokud sis všimnul, bavily se o tom, koho by chtěla Miška do finále a ona řekla, že asi Šimona, Jana je silná. Tak Petra vyřadila Janu. A nějak jsem nepostřehla, nebo nepochopila dobře, když šly holky (Petra a Miška) po to zastřešeném chodníčku, tak Petra mlela něco o 1000 a na to jí Míša řekla – já ti dám třeba 3000. Kdo si toho ještě všimnul a uvede na pravou míru? Chápu, že je to hra a jde o hodně, ale nějak se mi nelíbí, že se upřednostňují taktiky, podrazy, pomluvy, zákeřnost, msta a nenávist vůči jinému. Rozhodování by se mělo nechat vyloženě na divácích ( ale to by asi Markíza moc nevydělala), nebo na tom, kdo skutečně dokáže splnit nějaké zadané úkoly. Protože je nasnadě, že vyřazení farmáři si jedou vyřizovat účty :-)))

10
Tamzin
Reagovat

@iv: Já bych odměnu přála Jance, dovedla se postavit ke každé práci a jako farmářka týdne byla perfektní. Jožo tak všestranný není a moc to hrál od začátku na výhru, jako kdyby on jedinný měl na to právo..

11
Lady XL
Reagovat

Tahle Farma je fakt výjimečná. Bylo znát od počátku, že přišli ve větším počtu než jindy docela silní hráči (nebo si to aspoň mysleli), lidi hodně motivovaní penězi, lidi, kteří začali taktizovat hod počátku (viz hned první skupina, která držela docela při sobě). Tohle dřív nebylo, tam se spojovali až tak po tom týdnu, po dvou a ještě to bývalo často ženy proti mužům. Miška proplouvala ale i zásluhou ostatních. Proč Jana nedotáhla do konce situaci, kdy jí došlo, že Miška užívá zaslechnuté info, aby lidi rozeštvala? Říkala, že si to s ní vyříká u stolu a pak to vyšumělo. Miška každému FT lezla někam, aby nebyla služkou, pak byla milá ke každé služce, aby nebyla vybraná do duelu. Je chyba ostatních, že jí to dovolovali. Ale i tak mám stejně pocit, že byla „vybraná“, aby tu Farmu vyhrála jako první žena. Je pro ně (štáb) dobrý typ – Hezká, mladá, má zázemí s dětmi… Nebojí se mluvit na kameru a musím říct, že jí to zapaluje, protože mluvit fakt umí.

12
Ftanz
Reagovat

@Prochor: Ano, asi to byla od Petry taktika pro Mýšku. Chtěla do finále Šimona. Je jasné, že ve smíšené dvojce tím pádem nebudou silové disciplíny, ale pouze vědomostní a šikovnostní. Už se těším na dementní otázky typu kolik stromů stojí u farmy, kdo byl farmářem týdne v 5. týdnu, nebo s jakou nemocí odešel z Farmy motorkář Laco.

13
Franz
Reagovat

Už neumím napsat ani svého nicka.

15
anonym
Reagovat

@Lady XL: Farmu už 2x vyhrála ženská, Járová a potom Lenka, nevím jak se jmenovala, byla ve finále s Repou.
Ale taky si myslím, že to pro Mišku bylo nachystaný, už jen to, že uhodla 26 korbáčiků, mohla to být náhoda, ale taky nemusela :-) Nějakou pomoc asi měla.

16
Lady XL
Reagovat

Fakt byla tato Farma hlavně o intrikách a to pak i spolu s exfarmáři. Ale mohl to štáb utnout hned v počátku, kdyby dodržoval vlastní pravidla. Zajímavou by byla Farma i nenadálými twisty, překvapením (nečekaná návštěva Martina a kontrola zvířat, farmy). Prostě aby se štáb víc zapojil do děje a ne jen točil opékání placek. Chyběly tresty – mohly být i formou sebrání jídla, chyběl obchodník (ne jen jedna návštěva). Nepovolovala bych návrat nemocných. Bylo by to – jseš nemocný, potřebuješ lékaře ? musíš odejít… (což by ale vypadl i Šimon). Taky se moc nedodržovalo pravidlo nemluvit o výběru duelantů. Dělalo se to, i když rádoby skrytě. Tito hráči už jsou poučeni z minulých serií a (někteří pochopitelně) měli své plány, které dokázali dodržovat dost dlouho. To ale štáb měl prohlédnout a právě různými zásahy (citlivými) mohl plány nabourat a dosáhnout větší zajímavosti v chování lidí. Taky bylo podle mne na škodu, že tam byli 2 silní jedinci – Jana a Šimon, kteří jen díky své postavě a síle to dotáhli daleko, když se jim dost dlouho lidi vyhýbali v duelech. Zejména Jana takto na ženy působila a málokterá měla „koule“ na to si ji vůbec vybrat do souboje. U mužů to tolik nevadí,protože se vždy najde některý, který si chce dokázat, že je silnější než ten druhý. Jinak si myslím, že pokud produkce nerozpitvá poslední farmy s psychology a nezmění pak svou strategii (v rámci licence), tak bude hůř a hůř. Lidi už budou chodit připravení taktizovat, tak jako to je už v Survivorovi-Trosečníkovi. Ví, kdy co bude, že přijdou banditi, pomocníci atd. To vše by se mělo nabourat, udělat duel třeba ob týden atd. … Jak to jde kvůli taktizování dolů jsme mohli vidět teď, když si Miška vlastně vybrala případného soupeře – Šimona (samozřejmě, musela doufat, že porazí Anku). Najednou všichni, co nenáviděli Anku, dávali hlas Janě… A jelikož bude smíšený duel, tak bude opět asi překvapení za překvapením…. (ovšem jak pro koho). Kdyby byl ženský, tak by mohlo být pílení, přetlačování atd.. …

17
Eva původní
Reagovat

@Wendelínka: -9- Taky jsem si toho všimla, ale nedovedu přesně specifikovat jak to bylo řečeno, večer je pro mne poněkud náročný :-)) za chvilku se podívám na reprízu …

18
anonym
Reagovat

Já jim špatně rozuměla, pokud něco zjistíš, dej, prosím, vědět, já bych se ani trochu nějakému uplácení nedivila. Jeden vedle druhého tam šli pro peníze, není to hra o kuličky, ti potřebnější, nebo spíš ti víc se třepající na peníze si násilí s podplácením dělat nebudou, Petra nebo někdo jiný.

19
JanaH
Reagovat

@Wendelínka: , @Eva původní: v minulém chlívku dávala Kara odkaz na ukázku… MyšoMiš informuje Peťu o tom, že slyšela Andulu slibovat Peterovi kachní hody a ubytování zadarmo… v Tv to pak nebylo. Co ale v Tv bylo, je pokračování… Miša poslouchá za dveřmi… potom zazněla ta „trojka“…díl ze 13.12. Ale Miša to myslela ironicky.

20
JanaH
Reagovat

@anonym: ano, je jim špatně rozumět, hlavně v ukázce jsem si musela osolit zvuk. Pusť si napřed tu, je to useklé a pokračování je ve středečním díle.

21
anonym
Reagovat

@JanaH: Já se na to asi fakt podívám znova, ale jak jsem psala, tam se už nedá vůbec ničemu divit :-)

22
JanaH
Reagovat

Teprve jsem viděla včerejší díl.

Hlas Andule dali Pingl, Dáša a Jožin, tam je to jasnačka. Šimonovi vojcl a Maťo. No a Janě zbytek: mladá, dedko, Štěkna, Peter, Palko a Peťa.
Takže i kdyby (zase to kdyby:-D) Peťa nakrásně hlasovala pro Andulu, nic by se nezměnilo… zbylých pět hlasů by Jana dostala tak jako tak.

Nepamatuju si, že by kdy o odměně hlasovali ex. A poslední celý týden založený jen na kolotoči hlasování byl děsný.
Stejně tak k nepřežití byly kecy obou semifinalistů v chatkách a s Květuší.
Co mě aspoň trochu potěšilo, že Andula to projela 2:0.

23
Eva původní
Reagovat

@JanaH: -22- No, já jsem teda zvědavá kdo na závěr finále dostane tu odměnu. Pravda, pravdoucí, že o odměně nikdy nehlasovali exfarmáři, což mě tedy dožralo a jsem zvědavá komu ti pomstychtiví ty prašule dopřejí. Nečistá hra!!!
K Tvému příspěvku -19- já myslela, že holky si něco domlouvaly včera 14., ale ono to bylo 13. a tam už koukat nebudu, však je rozhodnuto, ale máš pravdu, už si víc vybavuji, že Míša se u toho smála a byla to asi ironie :-))

24
mk
Reagovat

cele fraska, uz davno som sa tak nevytocila pri hlasovani ex, bojim sa o Simona, ked je to cele v rezii B. aspon nieco pozitivne https://www.facebook.com/MiroPovecFarma8/photos/a.1915089578726278.1073741829.1910801072488462/2051721688396399/?type=3&theater

25
Janica
Reagovat

… tak mi ukápla slza při vyřazení Jany. Určitě si zasloužila finále. Petřin hlas proti Janě nechápu, snad v tom opravdu hrály roli prašule, také jsem zaslechla rozhovor Míši a Peti.
Dobře dění vyjádřil Šimon u chatky Květce – nechápe, jak je možné po stole pravdy, kdy všichni odsoudili Anku, že nakonec vyřadili Janku. Šílené intriky, nechutné. No, co už. Janě
přeju odměnu od hospodáře.
Všechny prsty držím Šimonovi, i když asi marně.

26
Janica
Reagovat

… vlastně jsem si uvědomila, že o odměně hlasují exfarmáři, žádné iluze si nedělám.
Tak závistivé a pomstychtivé lidičky aby pohledal. Snad se jim rozsvítí.

27
Wally
Reagovat

@Eva původní: Jestli budou rozhodovat ex, tak to dají Jozefovi.

28
JanaH
Reagovat

@Eva původní: taky bych řekla, že o odměně se nikdy nehlasovalo. O pokušení ano, když se přihlásilo víc zájemců. Moje tipy… Jožin, Andula. Jana po včerejšku asi ne.
Já jsem tu „trojku“ jako ironii brala, protože předtím se Miša čílila nad praktikami Anduly s úplatkama. Říkala Peťe něco ve smyslu… běž tam, jestli dostaneš tisícovku. Já ti dám trojku. V Tv to ale nebylo celé, ještě jsem se divila, proč tam není zbytek. :-))

29
Wally
Reagovat

Jak jste přišli na to, že budou rozhodovat ex?

30
sunrise
Reagovat

Jejda, vy máte už tady a já jak trubka píšu vedle.

31
JanaH
Reagovat

@Wally: už přece rozhodovali včera.

32
Wally
Reagovat

@JanaH: O odměně? Jestli jo, tak jsem děbííl a nic jsem neviděla. :DD

33
INA
Reagovat

@Wally: Psali na papírek jméno toho, kdo by si odměnu zasloužil a dávali do truhlice, kterou Martin odvezl. Dnes večer se dozvíme, jak hlasování závistivců dopadlo!!!

34
JanaH
Reagovat

@Wally: nebuď na sebe tak přísná. :-D
Po kontrole guláše, šišatých oštěpků a polámaných palic se Martinko vyjádřil, že se s Kvetkou rozhodli, že udělí mimořádnou finanční prémii „srdce farmy“. A že si to rozhodnou sami. No katastrof.

35
anonym
Reagovat

Hotový katastrof :-) Kéž by to vyšlo na Janku nebo Jožka.

36
JanaH
Reagovat

@anonym: po tom včerejším debaklu nevím, nevím. Kdo napsal Jožina si umím spočítat, ale i Andula má „širokou základnu“.

37
INA
Reagovat

Jestli bude závod v běhu přes cokoliv, kamkoliv a s čímkoliv , je jasné, že to nahrává Mišce. Almanach by byl spravedlivý pro oba. Také dojení, loupání, či strouhání brambor, cibule nebo tuřínu. Nebo skládačka žebříčku! Jen vzpomínám, co už ve Farmách bylo a pro smíšenou dvojku by to bylo férové!

38
Eva původní
Reagovat

Ahoj všichni a příjemné poslední pokoukání večer. Já bych se přikláněla k výhře pro Šimona, ale je fakt, že Míša je mrštná a rychlá jako myška a disciplíny budou podobné jako při včerejším duelu. Šimon si počínal dobře, ale taky to bylo o chlup. Nervíky budou hrát svoji roli a myslím, že Míša je vyrovnanější než Šimon po psychické stránce. Tak se necháme překvapit :-)) Na Fb se hlasuje a je to skoro vyrovnané, jen o něco víc hlasů je pro Šimona. A na tu odměnu jsem zvědavá snad ještě víc než na celkového vítěze :-)

39
anonym
Reagovat

@JanaH: No právě, hotové neštěstí. Ona sice taky makala, o tom není pochyb, ale ta její dcérenka je tak moc strašně protivná, že … :-)

40
JanaH
Reagovat

@INA: jj, než se Šimon s hadrem včera rozhýbal, to byla doba.
V almanachu bývají ve finále otázky na počet komínů, kdo byl FT v nevimjakém týdnu nebo kdo nevimkdy vypadl, kolik druhů zvěře měli atd. Ale mělo by být něco kolem ovcí… když to bylo hlavní téma.

41
Wally
Reagovat

@JanaH: Tak to sem fakt neviděla. :DD

Andula tam má max 3-4 hlasy. Zbytek bych viděla pro Jozefa. Okolo pingla určitě. Ale je otázka, že když o tom nevěděli dopředu a nemohli se domluvit jak to dopadne.

42
Dana
Reagovat

Vypadalo, že domluvit se nemohli.Takže klan Anky napíše ji a zbytek Jožina a Janu.Já to tipuju na Jožku a Jana vyjde úplně na prázdno.Jen mě těší, že Andula taky.

43
INA
Reagovat

Když se Pingl a spol váleli ve spacákách a vedli výživnou debatu o Maťové orientaci a on ho stále hladil, bylo krásně vidět, jak má Pingl ohryzané nehty až do poloviny . Důkaz, že na tom psychicky není moc dobře!!! Jestli Míša nevyhraje, tak si úplně obhryže ty svoje „nemocné“ ručičky až na karpální tunýlky !! To také bylo zázračné uzdravení a návrat na F. A přesto stále vyčítal Šimonovi pořezanou ruku! Nechci ho už nikdy vidět!!!

44
Eva původní
Reagovat

Šimon v těch žabkách, snad se přezuje :-) a vidíme i Kokrháče :-)
http://farma.markiza.sk/aktualne/1899005_finale-farmy-je-tu-simon-toto-nemyslis

45
Wally
Reagovat

@Eva původní: Jestli dobře koukám, tak tam není akorát Petra.

46
JanaH
Reagovat

Janě to sluší. A Jožina jsem skoro nepoznala. :-D

47
Wally
Reagovat

1. disciplína – oštěpková dráha
mají přenést 5 oštěpků přes různé překážky, vyhrála Michala
celkové vítězství je a 3 vítězné

48
Keliška
Reagovat

V rychloskladu to jde sledovat živě.. :-)

49
JanaH
Reagovat

@Wally: to byla disciplína pro MyšoMiš, těžkotonážní Šimon sotva přelézal.

50
Eva původní
Reagovat

@Wally: -45- Čekám jestli Kvetka řekne proč tam Petra není.
@JanaH: Miška jela jak myška, hned jsem si říkala, že to Šimon nedá …

51
Wally
Reagovat

Nejlepší sýrárky jsou dle Květy Andula a Jana :DD
2. disciplína – bahno
ve vaně plné bahna mají najít klíč od truhly, odemknout ji a zazvonit zvonečkem
vyhrál Šimon

52
JanaH
Reagovat

…šiš… ty reklamy jsou na po… iritující!
@Eva původní: mohla by, Květuše jedna.

53
JanaH
Reagovat

No twl, Andula hlasovala sama pro sebe! :-DDD

54
JanaH
Reagovat

Jožin dostal osm hlasů, zaslouženě.

55
Wally
Reagovat

chybí 180 mincí do 750 a finalisti musí odpovídat dohromady na 5 otázek, stačí 3 správně a mince jim doplatí
uhodli 3 a dostali zbytek
mimořádnou odměnu přišel vyhlásit Miro, dědek to dal Pavlovi, Andula sama sobě !!
vyhrál Jozef a dostal 2000e
3 disciplína – SMSky
47300 hlasů
12956-34327 pro Šimona

56
lana
Reagovat

Ztratilo to to kouzlo. Je to jen o zavisti zlobe a podrazackem taktizovani. Je taktika a taktika.

57
Dana
Reagovat

Anka hamižná a nepřející do poslední chvíle.Počítala asi s tím, že kdyby měla s někým hlasů stejně, ten co dala sama sobě by rozhodl.Kvůli těm prachům by snad snědla i vlastní h…

58
Wally
Reagovat

4. disciplína – vědomostní duel
almanach a život na farmě
šimon vyhrál 5-2
a je vítězem

59
Wally
Reagovat

@Dana: Andula si myslela, že má 4 jisté a svůj si dala jako pojistku, sfině jedna sfinutá. :(((

60
Rocky
Reagovat

Takze drzime sa slubu nepozerat viacej to „bahno“, uplne nam stacia informacie, ktore nam VY ‚panackari‘ poskytujete. Urcite sa nesretneme viacej pri pozeacke, zato sme uvazovali o tom, poslat Janke balicek s okruhlou
$$ tisickou a 15 rocnou zamatovou Whisky…
/zrejme to aj splnime, specialne, ak vyhra Misa!/
Inac si uzite ten posledny prenos tohto mizerneho humbugu a snad sa uspokojite s tym, ze tato Farma9 bola aj pre vas tou poslednou, ktora vas drahocenny cas trpko zneuzila kvoli intrikam ludi, ktori nestoja za pozornost nikoho.
Vas Pozdravujeme a s radostou si precitame vase trefne postrehy!

61
lana
Reagovat

Tak konečně je Te trapné zmanipulovane schow konec. Simomovi vítězství přejí a Jance preji krásný život.. Je pracovita a prima baba tak snad se ji bude v zivote darit

62
Eva původní
Reagovat

@Prochor: Tak Šimon jede na Rivieru :-))
@JanaH: -52- Já si myslím, že se Petra asi naštvala, když si pak o sobě přečetla. No, možná se mýlím. Pořád jsem myslela, že to z Květy vyleze když byly ty ukázky, ale pak jen řekla, že tu Petra není… já jsem zvědavka, říct to mohla.
Dobrou noc :-)

63
Keliška
Reagovat

I když Šimon poslední dny uměl být dost nesnesitelný, tak mu to přeji. Miška prostě dle mého byla jen tlačenkou a ani si neprošla sluhovstvím a ani FT. Tahle řada byla celá prostě divná. Možná to bylo i tím, že se tam sešlo dost bojovných lidí. Ale Anča mě dostala, jak si dala sama sobě hlas. :-D Jožko mě nevadí, že dostal peníze ale Jany je mi z téhle řady nejvíce líto. Ženská se krásně starala o zvířata, makala a neštítila se žádné práce a moc si nestěžovala. Přejí jí do života jen to nej nej.

64
BarBora
Reagovat

Takže, videla som to až keď Kveta volala Martina s počtom sms, celē som to prechrňala a týmto spôsobom som aj zhodnotila celú túto Farmu.

65
JanaH
Reagovat

Tak Šimon to vzal športovo a MyšoMiš rozdrtil 3:1. :-)) Se mi zdálo, že tomu ani sám nevěří.
A ta Andula je masakr, to jsem taky nevěřila svým očím. A pak uším, když to „zdůvodnila“. :-DD Njn, potvrdila, že Ivanečka je fakticjy její cérenka. :-DDD Rodinka…

66
Eva původní
Reagovat

@Wally: -59- Jsem ráda, že těch 2 000 euráčů dostal Jožin a ne Andula. Ta na to čekala jak na smilování :-) aspoň 1 euro ať ji Jožin smrkne :-))

67
JanaH
Reagovat

@Eva původní: nakašlat! :-P

68
Lady XL
Reagovat

Ještě nikdy nikdo to neudělal, aby si dal sám sobě hlas! Myslela jsem, že se to nesmí …. To si Anča myslela, že se to nikdo nedozví?? Fakt hamižnost. Já peníze přeji Josefovi. Udělal tam hodně tesařské práce, která byla těžší než ta ostatních. Že pak zblbnul, to je jiná otázka. Jana makala, jak je zvyklá ve svém životě, klobouk dolů.

69
Wally
Reagovat

@Eva původní: Ale taky na něm bylo znát, jak se na ty peníze tetelil a jak se mu ulevilo, že je dostal. Podle mě je měla dostat Jana.

70
JanaH
Reagovat

@Wally: no vidíš… a já jsem měla dojem, že se tetelil blahem, že ho ostatní ocenili… jakože si váží jeho práce. A že jich bylo tolik. :-)
Ale z prašulí měl určitě radost taky.

71
Dana
Reagovat

Tak ještě, že to nakonec dopadlo takhle.Ta Myšomiš si to fakt nezasloužila ničím.Až budou závody v lezení do zadku, tam by naděje měla.Dlouho jsem neviděla nikde takové matení tělem.Z té by byl PR manažer jedna radost.Všem co komentovali dík a ostatnim krásné Vánoce.

72
Kara
Reagovat

Konec dobrý, všecno dobré.
Janky je mně moc líto, je to bezva ženská.
Zklamání z toho, jak ji dali dole ale vyvážila radost, že Miša utřela nos a Stano se svojí svitou se museli dívat, jak se z výhry raduje jeho největší rival. Stanovy taktiky byly smeteny.
A Anka tomu nasadila korunu. Tak veřejně se znemožnit se snad nepodařilo ještě žádnému farmáři. To byl trapas :))))

73
Hanka
Reagovat

Tak to skončilo. Všem, kteří jste sem psali o průběhu Farmy velikou POKLONU A DÍKY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ani jsem to nemusela dodatečně shlédnout, jen namátkově. Samozřejmě dnešek zkouknu celý. Je mi neskutečně líto, že Jana odešla s prázdnou, ale cením si jejího charakteru a přístupu k práci.
Tak všem krásné a pohodové vánoce , ale hlavně zdraví a štěstí do nového roku 2018.
Snad příště u férovější soutěže. Hanka

74
Lady XL
Reagovat

Pořád se neví, proč nepřijela Petra?

75
Janka
Reagovat

Takze vyhral Simon? No vlastne to bylo prast jak uhod. S pracovitosti na tom byli s Miskou obdobne, tj. nic extra, ovsem v alpinismu byl lepsi simon. Myslela jsem si, ze od divaku dostane vic sms Simon, prece jen je to idealni fanousek urcite vekove skupiny divacek.
A Jozka dostal alespon moralni satisfakci. Jsem zvedava, co to tam andula provedla, hlasovala sama pro sebe? Ze me to neprekvapuje.
Idealni vitez pro me by byl’jozka, no nepodarilo se….Simon hmmmm.

76
sunrise
Reagovat

Já jsem vlastně ráda, že to Anka udělala. Alespoň se mi potvrdilo, že je to taková mrcha, jak jsem si myslela a nemusím mít blbý pocit, že jsem jí křivdila.

77
JanaH
Reagovat

@sunrise: :-DDD

78
JanaH
Reagovat

Všimla jsem si, že když Šimon vyhrál, jeho rodiče šli napřed vyobjímat Mišu. To od nich bylo pěkné.

79
Jája
Reagovat

Kdyby blbost nadnášela, tak má Slovensko dvě na světě nejrychlejší bezmotorové stíhačky: Anču – za hlasování já já já a Dědulu – za hlasování pro Toreadora (ten tam opravdu nechal srdce, jenže v kalhotách). :DDDD

80
JanaH
Reagovat

@Jája: neříkala jsem to, že je dedko mimoňů král? :-)))

81
Jája
Reagovat

Velká škoda, že jsme neslyšeli reakci farmářů na Ančinu volbu – měla tam ihned rozčepýřenou obhajobu.
Ale i tak reakce na Fb stojí za počteníčko. :)
Letošní vítěz je mi u … volný – rozpačitý a trapný jako celá Farma 9 a s radostí konstatuji: konečně konec.

82
sunrise
Reagovat

@Jája: a to já se bavila! Super panoptikum :-)

83
Jája
Reagovat

@sunrise: Na panoptiku jsem se bavila taky a dobře, jen Farma jako taková byla bez napětí a té správné šťávy. Pořád jsme očekávali, kdy to borisové okoření, ty správné tresty za nedodržování pravidel, přísnější vedení ze strany Květy a Martina a kde nic tu nic. Anarchie a blázni farmě vládli. :((

84
Kara
Reagovat

Všechna čest všem, kdo jste odhadli Anku už v začátcích. Já jsem ji dlouho měla za jen nejstarší ženu, která má nějaké zkušenosti a snaží se občas těm mladším poradit, co se ale neujímá. Až s příchodem dcery se pro mne začla odkopávat a nestačila jsem se divit. Ta její volba Srdce farmy se mně ale pořád nechce usadit. Až tak hamižného člověka, který se nedokáže ovládnout navenek jsem v životě nepoznala. Anka i s dcerou jsou neskutečné, jako z pohádky o Popelce- Kateřina a Dorota. A Jana při nich Popelka. :DDDD

85
JanaH
Reagovat

@Kara: Wally byla první. ;-)
Když Andula poprvé volila ženský duel s odůvodněním „to máte za to, že jsem šla jsem do duelu, zkuste si to taky“, tak jsem ji ještě obhajovala, že to aspoň řekla na rovinu a neobkecávala, jako jiné.
Já jsem se tady zastávala Dáši a nešlo mi do hlavy, že ji ostatní vidí jako mega falešnou. Mně přišlo, že držela uzavřenou dohodu a hrála podle toho. Dáša a Jožin… tito dva mě v zásadě nezklamali.

86
sunrise
Reagovat

Mně Anka zpočátku taky nevadila. Tu jsem tedy šeredně neodhadla. A to si o sobě opravdu myslím, že mám na lidi hodně dobrý odhad. I když, začala mi vadit dávno před příchodem dcerunky. A přiznávám, že v tom významnou roli hrály zdejší komenty těch, co měli lepší oko. Díky nim jsem si začala víc všímat jak se chová a pochopila jsem, co je to zač.

87
Kara
Reagovat

@JanaH: Já ještě vydýchám i dědulu s tou volbou Pala. Že dědula je až takový mimoň bych nečekala.
Bylo fajn, že to tajné hlasování otevřeli a byla možnost vidět, jak který hlasoval. Myslím si, že Anka si při psaní svého jména myslela, že když je to tajné hlasování, tak nikdo nebude vědět, že si hlas pro sebe přihodila. A když ale začli na kameru natáčet i zdůvodněni proč tak hlasují tak už bylo pozdě. :-DDDD

88
Franz
Reagovat

Blahopřeji Šimonovi k výhře. Ten celý večer byl velmi slabý. Asi jsme Farmy hodně přesycení.
Anka se před celým Slovenskem sama znemožnila a ukázala svoji nenažranost. No a co Petra? Ta se teď určitě už připravuje na další reality show. Jednou to přece musí vyjít. :-)

89
Kara
Reagovat

@sunrise: Mne ty komenty tady taky dost často nakopnou, že si začnu víc všímat toho, co bych přehlédla. Někdy mne sice nepřesvědčí, jindy ale postupně otevřou oči. Je fajn mít možnost porovnat svůj pohled s jinými.

90
sunrise
Reagovat

@Kara: Jasně, zdaleka ne se všemi názory se ztotožňují, ale donutí mě víc si všímat toho, co bych třeba přehlédla a vytvořit si vlastní názor. Proto mám tyhle diskuze tak ráda.

91
Wendelínka
Reagovat

Tak to skončilo tak jak mělo .-))) Alespoň podle přání většiny. Šimonovi to přeju, určitě si s výhrou poradí. Jožo taky dostal malou náplast na své bebí, jen mne mrzí, že nijak neocenili Janku. Ta to táhla od začátku, makala, žádné práci se nevyhýbala. A doufám, že i Miška pochopila, že na cizích zádech se daleko nedostane .I když jí notně pomáhali ti dva ukřivdění Stano a Lena. Moc ráda jsem si tady „počítala nebo počtívala?“, všem přispěvovatelům přeji krásný adventní čas, bohatého a klidného Ježíška a krásný další rok.

92
Eva původní
Reagovat

@Kara: -87- Jj Anča nečekala, když svoje jméno psala, že pak bude muset ten papír se jménem ukázat na kameru. Byla pěkně zaskočená protože se tvářila hrozně naštvaně, ale jestli se zastyděla, toť otázka :-)) Každopádně v samém závěru takovou ostudu si zasloužila …

93
JanaH
Reagovat

@Kara: a že to ukázali ve finále bude asi dlouho její noční můra. Ale patří jí to po zásluze, karma je zdarma. Chodila bych kanálama na jejím místě. Dedko… toho největšího lenocha chtěl spravedlivě odměnit „srdcem farmy“. :-)))

Mně od samého začátku neseděla Štěkna, začala jsem jí tak říkat jen podle vizitky a představení v Tv. U Jany probíhal vývoj… rozčilovala mě tím „mám vás všetkých rada“, ale postupně si získávala moje sympatie. Kartáč byl jasný od začátku a Pingl hned vzápětí po něm. Eva mi extra nevadila a Peťka byla milým oživením. Ti ostatní jsou pro mě snadno zapomenutelní.
Celkově na tuto Farmu vzpomínat ráda nebudu. Moc okatých manipulací, málo akce a zabil to kolotoč hlasování v posledním týdnu, kdy veškerou moc dostali k dispozici ex a nechutným způsobem si vyřídili účty. Do finále patřila úplně jiná dvojice nebo aspoň druhý finalista.

94
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: -74- Nikde nic není psáno, taky mě to zajíma. Budeme sem stále ještě nakukovat tak až někdo něco vypátrá ať určitě vloží :-)

95
sunrise
Reagovat

@Eva původní: Jen si zaspekuluji. Poté co si přečetla, co se o ní píše na různých serverech a poté co viděla díly farmy v tv a jak se o ní vyjadřují jednotliví farmáři, přešla jí chuť se kdekoli prezentovat. Jakýkoli zástupný důvod, který pak zvolila jako zdůvodnění své neûčasti je pro mě nepodstatný.

96
Kara
Reagovat

@Eva původní: Petra se podle mne rychle otřepala a hupsla zase do svého reálu. Podle fotek, co po návratu z farmy nafotila a dala na svůj fb si už žije zase svůj život a včera mně tam vůbec nechyběla.

97
sunrise
Reagovat

@Kara: a mně tam zrovna chyběla. Dodávala té RS další rozměr. A na dědkovy invektivy směrem k ní jsem se vy!oženě těšila :-)

98
Wally
Reagovat

@sunrise: Kara Petru nemusí, jako já nemusím Andulu a Jozefa. :DD

Ale přišlo mi jako podpásovka od Markízy, že v ukázkách o hádkách byla převážně ona. A nemohla se bránit (i když to Květa řekla). Myslím, že na ukázky tam bylo daleko víc a lepších adeptů.

99
Kara
Reagovat

@sunrise: Mně neee. Byla mně lhostejná a jestli tam někde v houfu sedí i ona mně bylo jedno. Ale třeba se zase někde brzy objeví.

100
sunrise
Reagovat

@Wally: Fakt je, že ty ukázky hádek byly vyloženě odfláknuté. Dalo by se najít tolik nádherných případů výživných hádek, které by vypovídaly o mnohém a mnohých. Škoda.

101
JanaH
Reagovat

@Wally: s Ančou souhlasím. S Jožinem, jak jinak :-D, nee. Ale to neva.
A Jožinovi to včera tak slušelo! I Janě, úplná kočka. Zato Andula mi připadal furt jak cuchta.
Finále mi taky připadalo odfláklé, hlavně bambilión reklam, někteří ex se vůbec nedostali ke slovu nebo dostali debilní otázku…

102
JanaH
Reagovat

A Anča tady snad žádného fanouše ani neměla, ne? Na fb se jich pár našlo, ale hledat, co říkají dnes, se mi nechce. :-D

103
Wally
Reagovat

@JanaH: BarBoru? Ta myslím, že se jí ještě nedávno zastávala. Ale na začátku jich tu měla dost. :DD

Ono je na Slovensku Anči nebo Anča nějaké hanlivé? Jsem si na FB všimla, že se kolikrát fanoušci Anduly začali rozčilovat, když ji někdo tak oslovil.

104
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: chodím na její fc, tak kdyžtak něco napíšu… Někdo nadhodil, že blbě jezdily vlaky kvůli sněhu. Musela mít důvod, mají to ve smlouvě zúčastnit se. I když chápu, že se jí i nechtělo. V pondělí se s chutí podívám na archiv. Chci vidět hlasující Andulu :-D

105
BarBora
Reagovat

V archíve to zatiaľ nie je, na YT by to malo vraj byť, ale nenašla som to. Neskúsii by niekto? Možno sa mi len nedarí.

Tak Anka dala hlas sebe? Viac si ublížiť nemohla. Na šťastie, naozaj len sebe.
Jozef si to zaslúžil, hlavne za tú prácu a väčšinu pôsobenia tam. Bez straty kytičky tam, žiaľ, nie je nikto.
Šimon je prijateľnejšíím víťazom ako Miša, ale tiež nič moc. Tomu zodpovedal aj počet sms. Nemal !en Mirec minule okolo 100.000 ? Aj moja ruka ma vtedy neposlúcha a poslala mu sms-ku.

106
JanaH
Reagovat

@Wally: no vidíš to, vlastně. :-) I když jejím větším fanoušem byla asi Štěkna.
Taky jsem si všimla. To byli ti ortodoxní. :-DDD

107
Johana
Reagovat

@JanaH: já myslím, že Andula si je tak jistá, že si ty peníze zasloužila jedině ona, že to vše bude brát jako na ni spáchanou křivdu a ne jako něco, za co by se měla stydět…to je prostě typ lidí, který nemá ani hrdost ani páteř a kvůli penězům zaprodá vlastní svědomí i čest.
Za mě konec dobrý vrámci možností a těch moc nebylo. Škoda Jany…ke konci byla pro mě jediný kandidát na výhru bez jakýchkoliv výhrad.

108
INA
Reagovat

Proč tam Petra nebyla ??? Trochu jsem pátrala po jejich současných aktivitách . Kromě zveřejněných videí jak pase polonahá ovečky a plete si věnečky z pampelišek, jak zase pase v pláštěnce … atd ,jsem se dozvěděla, že má plastiku ňader, nosu a několikrát botox do rtů. Touží si nechat přišít odstávající uši a znova nos, který ji špatně udělali. Dále touží koupit drahou značkovou tašku na pejska! Ale kde je a co teď „podniká“, jsem se nedozvěděla.

109
JanaH
Reagovat

@BarBora: já zas čekám na lesík, abych mohla stáhnout pro babi na flešku… taky zatím nic.
Na trubku jsem se dívala včera na přímák a furt to tam je. Odkaz raději nedám, ale zadej si Farma 9 Finále – Live
Mirec měl snad i přes sto tisíc, pokud se nepletu.

@Johana: historicky se znemožnila. :-D
Jestli si něco budu i po letech z devítky pamatovat, tak to bude „rodina“, Pingl a Štěkna jako to horší a Jožin, Dáša a Jana jako to lepší.

110
JanaH
Reagovat

@INA: o jejích vylepšeních to není nic nového. I taková cudná Kvetka má přifouklé přednosti. :-))

111
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Čo sa týkalo priamosti, tak u mňa Lenka naozaj viedla. Ona vždy povedala ako to práve cítila a nezaoberala sa tým, či sa to páči, alebo nie. Ale to neznamená, že som s ňou vždy súhlasila, alebo že sa mi všetko páčilo, no v tej znôške falošností to bolo osvieženie. Aspoň pre mňa. Eßte Jozef sa mi zdal dosť priamy, ale on sa radšej moc neprejavoval a držal sa dosť v ústraní.

A ukončíme to tým, že sa začneme rozoberať medzi sebou? Snáď nie.

112
JanaH
Reagovat

Jeden koment od antifanouška Anči:
„Ta Anka, to je ale zákeřná svině, co ? Tím, že hlasovala sama pro sebe mi vyrazila dech ! No a protože tvrdila, že je věřící doufám, že věří i v peklo, protože už jí tam zatápějí pod kotlem. Nashledanou u Farmy 10. :)“
:-DDD

113
JanaH
Reagovat

@BarBora: vždyť v poho.
Ti „ortodoxní“ patřili fanouškům Anči na fb, kteří se vždycky mohli pominout, když Anču někdo pojmenoval Anča. :-D
Já jsem to při psaní oddělila, ale pak se mi to takto smrsklo k sobě… :-))

114
babi
Reagovat

Jestli si to dobře pamatuji, tak Mirec měl cca 75000 hlasů a David cca 19000.

115
lana
Reagovat

Petra se zřejmě snaží vytěžit s farmy co to dá…. nevím jestli se markýza chytne za nos a udělají něco s tím, aby o 1. finalistovi rozhodovala banda neuvěřitelně závistivích spoluhráčů. Vždycky to tak bylo, že byl někdo, kdo loboval za svého kamaráda a vždy se podařilo někoho stáhnout, ale tentokrát to bylo absolutně přes čáru. Vybrat Mišu a hodit přes palubu Janku… jen proto, že když tam nesedím já, tak tam nebude sedět ani ona… no tak…. jinak Šimonovi vítězství přeji, protože jsem si přála finále Janka a Šimon… na další farmu koukat nebudu.. vidím kolem sebe tolik nespravedlnosti, zášti a falše, že už na to nemusím koukat v telce. Ještě, že je internet… tam si pustím nějaký zamilovaný film, nebo kriminálku, kde je pachatel vždycky odhalen a někdy i spravedlivě potrestán a tlak mám v normě:-))

116
Slavka
Reagovat

A tak zazvonil zvonec a vlaznej farmy 9 je koniec. Pribeh plny intrig a bahna skoncil stastne. Hrdina Simon zvitazil i byvali kral farmy sa objavil. Cenu odovzdal, tomu kto na farme srdce nechal.

117
Slavka
Reagovat

@babi: ano Miro mal len sam pre seba 75 000 hlasov 😂 Celkovo do 9 serie prislo iba okolo 43000 hlasov co je naozaj malo. A tak sa nam ukazalo, ze ktora farma bola lepsia. Mnohy sms hlasovanie aj odignorovali. Myslim ze rekord ktory sa podaril Mirovi Povecovi uz nikdo neprekona. Nuz markiza velmi dobre vtedy na Mirovi zarobila.

118
anonym
Reagovat

Konečně jsem se dostala k tomu se na finále podívat. jsem spokojená, mohlo to dopadnout hůř :-) Petra nedošla, asi má jiný,výhodnější kšeft, taky jí šlo o peníze a do posledka doufala, že se dostane dál a dál. Po zásluze ne :-)

119
anonym
Reagovat

@Rocky: Brouku, uklidni se, zjevně tě finále rozhodilo víc, než všechny „panáčkovce“ dohromady.
Nevieš, nepozeráš, ale žvaníš, tak zase příště, se těším :-D

120
Eva původní
Reagovat

Tak já už přemýšlím nad jubilejní Farmou 10 :-))
No, ale měla-li by to být zase taková fraška s nedodržováním pravidel a s osazenstvem takové sebranky (až na dvě, tři vyjímky) jako byla právě skončená, tak nevím, nevím???
Jiné by to ovšem těžko bylo. Farmy už jsou okoukané a ti co se tam chystají tak si vše z těch minulých „nastudují“ a naplánují si jak se budou chovat a taktizovat. Falešníci a zákeřáci se později zákonitě odhalí a tím to pak má ty pravé grády a baví nás je sledovat. Poctiví pracanti a úderníci by byli nezajímaví, teda taky jak pro koho.
Takže vzhůru do desáté jubilejní s velmi pestrým a záživným osazenstvem. A to jsem se těšila až devítka skončí :-))

121
Jája
Reagovat

@Wally: Anča se u nás říká hlavně té nafukovací. Jestli to slováci mají takhle stejně tak to berou jako urážku. Jenže …. copak Andula se nechovala jako Anča? Proto i já jí tak „slušně“ říkám. :DDD

122
Jája
Reagovat

Z Fb
Katka Lacová ….a Anka tam ešte stále stojí, tlieska a vykrikuje: Anna, Anna!!!😂😂😂

123
irvajn
Reagovat

Dobrý den, zajímalo by mne, proč letos není farma zmíněna v Novém času, když osmička tam bývala pravidelně. Víte někdo?

124
irvajn
Reagovat

@Jája: :) :) :)

125
babajda
Reagovat

RS Farma je licencovaný pořad a domnívám se, že se musí dodržovat přísně licenční podmínky a pravidla, což asi zdaleka nebylo dodrženo. Co té „bramboračce“ asi říká poskytovatel licence?

127
anonym
Reagovat

Anča vypadala jakoby si od plotny odskočila.
Jožko omládl snad o 10 let :-)

129
Dana
Reagovat

Když někomu něco tak od srdce přeješ tak se ani jinak tvářit nemůžeš.
Oko, do srdce okno jak se říká.On a Lena opravdu svoje emoce skrýt nedovedou.

130
Eva původní
Reagovat

@Jája: -121- :-))))) jo kdyby se chovala jako Anče z Krkonošských pohádek to by byla jiná, ale ona se chovala jak chamtivý Trautenberk :-))

131
Franz
Reagovat

Prý umělec Petra Mariia :D
Kdyby raději konečně přestala ze sebe dělat kašpárka po různých RS. Našla si pořádnou práci a dodělala vzdělání.

132
anonym
Reagovat

@Franz:
Taky začínám mít obavy, jaká další RS přijde na řadu :-)

133
anonymous
Reagovat

…budete se chtít dívat na Farmu 10?
https://www.youtube.com/watch?v=GjVcA_fJv5M&start=1700

No, ale možná někdy na shledanou… :-)

134
Eva původní
Reagovat

@anonymous: :-))))) no super, to se Ti povedlo :-)))))
Já taky říkám, že jubilejní 10. bude trhák…

135
Eva původní
Reagovat

Ivanka vepředu jak se vyprsuje :-)))
Tam měl stát vítěz…
https://www.facebook.com/pg/MarkizaFarma/posts/?ref=page_internal

136
Slavka
Reagovat

Ak niekoho zaujima preco Petra neprisla na finale tak je to kvoli tomu ze padol na nu obraz. Znie to neuveritelne ale je to tak.

137
JanaH
Reagovat

@Eva původní: kdyby stál vítěz vepředu, tak další dva až tři nebudou vidět. :-D

138
INA
Reagovat

Ajdo a všichni pilní diskutující! Díky za příjemné 3 měsíce s Panáčkem a všem přeji krásné Vánoce, veselého Silvestra a úspěšný celý rok 2018 !!!

139
sunrise
Reagovat

@Slavka: máš nějaký konkrétní zdroj , který bys tu mohla uvést nebo je to prostě jenom drb? Takhle napsané mi to jako informace opravdu nestačí. Kdokoli může takto napsat cokoli. Nezpochybňují tvé sdělení, jen napiš odkud to máš.

140
Kara
Reagovat

Chtěla bych poděkovat Ajdě, anonymousovi za super hádanky pro nedočkavé a hlavně všem diskutujícím za hezké a zpříjemněné chvíle při sledování Farmy. Jste fajn lidi a věřím že to nebude dlouho trvat a zase se sejdeme třeba u další farmy. Vám všem, ale i soutěžícím, díky nímž jsme se tu mohli scházet přeji hezké, klidné Vánoce a hodně zdraví a pohody v dalším roce.

141
Lenka
Reagovat

@JanaH: Přes 100 měli Tomáš a Dodo a velice těsně. Myslím, že to byla nejpovedenější farma.

143
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Dík, nakoniec som niečo našla.

Doprovodný program bol celkom fajn, len dianie okolo Farmy a aj zúčastnených farmárov mohli trochu lepšie rozpracovať, času na prípravu mali dosť a nemuseli to tak hneď seknúť po vyhlásení víťaza.
Disciplíny boli podobné ako mali Lena-Tibor, len teraz som s finalistami nebola stotožnená, a Stano asi tiež nie😀. Asi viacerí rozmýšľali, že sa to celé mohlo vyvýjať inak, keby viac rozmýšľali a konali už poças hry. S Janou škaredo vypiekli, aj jej kámoška.Miša,
Dášu asi o úprimnosti Jany k nej tv záznamy moc nepresvedčili, Vzťah Eva-Stano po farme ma nezaujíma, skôr. sa mohli venovať hráčskym vzťahom, tam toho zostalo nedoriešeného dosť. Aj keď…väčšina by asi len fabulovala. Ale nejaké otvorenē výmeny názorov by neuškodili, aj finále bolo nemastné, neslanē. Odmenou Jozefovi sa Markíza teda predviedla. 2000€?
Mirec potešil, jeho si vždy rada pripomeniem,

144
Slávka
Reagovat

@sunrise: Hovorila to Miša na instagrame v streame. Vela ludí sa tam na Petru pýtalo, že prečo neprišla a Miša povedala, že kvoli úrazu, ktorý zapríčinil obraz.

145
Eva původní
Reagovat

@Slávka: A jéje, tak jestli jí spadl na hlavu… říct to však divákům mohli. Díky za info.
@JanaH: :-)) mně to pak taky došlo, ale tak si mohl sednout dopředu a vzít Kvetku na klín :-) ale Janu není vzadu skoro vidět …

146
Kara
Reagovat

Pro ty, co zajímá osud pejsků z farmy a nechodí na fb – výňatek z diskuze:

Dnes som dostala od zlatej pani odpoved na otazku co je so psikmi z farmy. Psikov si vzal Simon aj so svojou milou rodinkou ich prichylili, nakolko ich po farme nemali kde dat, uzasne lebo Simona poznaju a hlavne su spolu u dobrych ludi. Velmi pekne ti Simon dakujem aj tvojej rodinke, nech sa ti dari drzala som ti palce.

147
Aža
Reagovat

Myška měla celou farmu taktiku malé blechy. Kde cítila prospěch, tam se přisála a držela se do té doby, než se ukázala jiná vhodná osoba.
Na rozdíl od Jany, která od rána nezavřela ústa, ale při tom tvrdě pracovala, Míša se propracovala neochvějně na přední místo.
Intriky vracejících farmářů, spíš trestaly Janu za to co kdy řekla, než co udělala pro farmu.
Jožko žil v přesvědčení, že truhláři tradičně musí vyhrát farmu a už se viděl jako Mira.
Šimon si pokazil firmu posledními díly, kdy z dobráka se stal kritikem.
@Prochor: Ten obraz je vtipný a má dosti skrytých
tajemství, at si to vyloží každý po svém.,,)))))
Péta na foto je zcela jiná, než jí známe.
Je také možná, že nepřijela proto, že jí bylo těžko, protože by na zakončení byla sama.
Sestru tam nechtěla a bála se, jak by jí Slováci přijali.
Děkuji všem, kteří zde poctivě psali, nebyl čas ani se podívat na YT. Díky.

148
Wally
Reagovat

@Aža: Kromě finalistů tam byl každý sám.

Na FB byla celkem aktivní, tedy mimo pobytu na Farmě, a teď skoro měsíc nic. :((

149
Lady XL
Reagovat

Jsem zvědavá, co je s Petrou. Na fc neodpovídá a dokonce některé příspěvky- dotazy vymazala…

150
Mana
Reagovat

@Slavka: @BarBora: Pri tých hlasoch treba myslieť na to, že ľudia mali na hlasovanie len jeden deň, v minulej farme to bolo minimálne 5 dní.

151
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Doufám, že není moc zklamaná a neuzavřela se do sebe. Já mám Petru docela rád. Ona je sice prostoduchá ale každý je nějaký. Jak jsem pochopil, tak Petru lidi využívají dokonce asi její sestra a ještě k tomu využívá vztahu Petry k jejím dětem. To je odporné a je mi Petry líto. Petra je v jádru určitě hodná holka, která dělá pro lidi co může a i když se k ní chovají sprostě tak Péťa jim to neoplácí. Někdy má ale všeho nad hlavu a je protivná. Na farmě ukázala že není jen fiflena ale udělá i špinavou a nepříjemnou práci.

152
Eva původní
Reagovat

Já jen stručně o Šimonovi a Míše v Teleránu. Míše to moc slušelo, vlasy měla samou kudrlinku, na sobě šaty, lodičky, zcelá jiná kočka. Šíma si vzal bílou volnou košili s výšivkou. Co udělá s výhrou nemá ani šajna, zatím je ještě v eufórii :-)) Míša mu výhru přeje, kdyby vyhrála ona zařídila by si salon a splatila hypotéku. Šimon zhubnul na farmě 18 kg a měří 195 cm, Míša nabrala 5 až 6 kg, byla zlamaná z lidí co o ní psali v diskusích a i z některých farmářů co viděla na videu. Šíma se hádkama nevzrušoval, to jsme viděli.
@Prochor: Ale jo, vcelku máš o Petře pravdu. Já si jen přidám, že jak začala trojčit když se ožrala a pak se dokolečka omlouvala a říkala jak se za to stydí, že by nechtěla aby se za ni jednou její děti, pokud je bude mít, hanbily. No, ale co až jednou její děti uvidí nahotiny na netu, některé téměř pornografického rázu …
Přeji Vám všem hezké svátky, štěstí a zdraví v novém roce a třeba zase na shledanou u Farmy 10 :-))

153
INA
Reagovat

Finálový duel byl připraven ve prospěch Míšky, tak jak jsme předpokládaly,Já – běh přes cokoliv,s čímkoliv, Jana H „almanach“- ne o vědomostech, ale co si pamatují z dění na Farmě. Jedině o té slípce, proč se schovává před deštěm bylo z almanachu. Dali tam otázku, kdo vedle koho seděl a Šimon to nemohl vidět, neboť byl sluha a hlídal ovečky na kolibě. Férovost nade vše!!!

154
INA
Reagovat

Nechci vidět Pinglovy ohryzané nehty až na kost, Lenky nepřející ksift, Anča se musí do smrti stydět, že celý národ viděl, jak si sama sobě dává hlas,ani už nechci vidět, jak ukřivděný Jožka obrací oči v sloup! Šimon se ujal psíků- super chalan! Určitě odsype z výhry pro kamarádku Janu. Jak pracovali -Šimon zhubl 16kg a Miška přibrala 5kg!

155
Wendelínka
Reagovat

@Kara: Touto zprávou jsi mne velice potěšila, protože jsem se celkem dost bála o osud toho slepého pejska. Taky jsem měla pejska, který oslepl a byl to takovej mazel, že většího nenajdeš :-))) U „Šimonů“ mu bude dobře, protože se jevili jako velice láskyplná a soudržná rodina. Přeji jim, ať se jim daří (rodině i pejskům). Vám všem přispěvovatelům ještě jednou krásný adventní čas, spokojeného Ježíška a krásný a zdravý další rok a možná naslyšenou u příští Farmy…

156
anonym
Reagovat

Za pejsky jsem nesmírně ráda, aspoň něco skončilo jako v pohádce :-)

@Prochor: Já mám Petru taky ráda, je pro mě zábavná, ale to je asi tak všechno. pozor na to, aby se její děti nestyděly i za jiné věci, ostatně, už se mohla poučit od druhých.
Jinak se těším, v které další RS se ukáže, asi si říká, že jednou to vyjít musí :-)

157
Dana
Reagovat

Tak jsem teď teprve finále viděla, vypadalo jak šité na míru Mišce.No- nedala to.Víc už ji asi tlačit nešlo.
Podle toho jak kdo zhubnul nebo přibral se přesně ukázalo, jak kdo pracoval nad rámec toho kolik snědl. Vyhrál poměrně slušný, vychovaný a dá se říct, že skromný kluk. I když jsem ji nemusela, je mi líto Jany jak vyšla úplně na prázdno, ta myslim pracovala poctivě a stejně celou farmu. Koho mi lito neni, je Anka, ta ukázala na závěr co je za charakter.
Takže závěrem za mne dobře, zlo vyšlo na prázdno, intrika nevyšla tak by to správně mělo dopadnout.
Možná by pro tu desátou pokud bude měli vyměnit hospodáře i moderátorku.Nevypadaji už tak zainteresovaní pro věc jako na začátku.

158
sunrise
Reagovat

@Dana: Myslím, že víc by pomohla radikální výměna Borisů. :-)

159
bobo
Reagovat

tady od 45 minuty Jirka Král dost prozradí o zákulisí farmy https://www.youtube.com/watch?v=H-o0MW7ZGNw

160
Tamzin
Reagovat

@bobo: Díky, to je fakt zajímavé. Jirku jsem zrovna na farmě nemusela, ale tady působil sympaticky :-)

161
Kara
Reagovat

@bobo: Taky děkuji. Na toho Jirku jsem už zapomněla. Až z rozhovoru jsem se vzpamatovala a bylo to zajímavé. :-D

162
sunrise
Reagovat

@bobo: Dík. Ne, že by tam zaznělo něco, co by mě nějak extra překvapilo, v podstatě to potvrdilo to, co si myslím a jak tuto RS vnímám já, ale bylo to hodně zajímavé. Prostě pohled z centra dění od přímého účastníka, je vždycky zajímavý k porovnání toho, jak skutečnost vnímá nezúčastněný divák.

163
Lady XL
Reagovat

@bobo: díky za odkaz! Už jsem taky na něj zapomněla a jako Tamzin jsem Jirku tehdy moc nemusela. Tady ale příjemně překvapil (no spíš prostě dospěl) a dobře se to poslouchalo. Vlastně tam potvrzuje ty psychohrátky s účastníky, o kterých tušíme. Navíc věřím, že Slováci to mají ještě propracovanější, když už dělali 9.řadu Farmy…

164
Prochor
Reagovat

@bobo: Super odkaz. Hlavně Jana Kadeřávková bude mít radost jak tam Jirka říká: Nebyla to tanečnice ale ku*va:-)) Ale vážně mně překvapilo, že honorář za natáčecí den si každý domlouvá a kdo to neví nemá nic. Takže jako ve filmu – Hvězda Vladko je drahý ale nějakej čičmunda pomalu aby platil, že si může zahrát s Belmondem:-)) Škoda že se Jirka nezmínil jestli měl pocit že štáb někoho protežuje a případně jak to dělá.

165
Jája
Reagovat

@Prochor: On se v podstatě o tom protěžování zmínil – návraty Kubího. :)

166
Prochor
Reagovat

@Jája: Na tom je právě zajímavé, že Kuba se vracel přesně podle pravidla. Když utekla Jana, tak se Kuba vrátil protože prohrál v posledním duelu. Jenže my nevíme proč přesně Jana utekla. Možná že právě nastoupila Jirkou zmiňovaná psychologická manipulace štábu. Jana je pitomá jak kuchyňské hodiny. Stačilo jí naznačit jak je nespravedlivé, že Líba odejde s prachama a už se mohla Jana vytočit.

167
sunrise
Reagovat

@Prochor: Tak pro mě byl, kromě naprosto nepřijatelné osobnosti hospodáře, na české farmě zásadním problémem právě fakt, že Kubího vrátili do hry hned několikrát (přesně už si nevzpomenu), ale minimálně jednou to bylo zcela mimo jakákoli pravidla.

168
Lady XL
Reagovat

@sunrise: :-D od té doby máme přece „Borise“ :-D. Kubí se ještě mezi řečí chlubil, že byl někde na hotelu atp. Už se moc nepamatuji, ale byl fakt ten typ – vypadne dveřmi, přijde oknem. Jak bumerang, bylo to už trapné.
U těchto RS bývá vždy k dispozici psycholog, aby štábu radil, jak využít ten lidský potenciál. Otázka je pak, jak je to dobrý psycholog…. a jak se štáb informacemi a radami řídí. Ale úplně beru za fakt, že při těch rozhovorech s nimi umí pěkně manipulovat, aniž si to dotazovaný uvědomí. Odpovídají jim na kameru na konkrétní otázky, které třeba ani nečekají a režisér si to pak pěkně sestříhá a my vidíme…. no to co oni chtějí – tím manipulují s námi. A soutěžícímu těmi otázkami pěkně pomotají hlavu zvlášť, když tam jsou už nějaký ten týden. No a pak se stane, že tam jsou čirou náhodou nemanipulovatelní jedinci, či tak „tupí“ jedinci, kteří vlastně ani nechápou, co se po nich chce a jsou neřízenou střelou a ti jsou pak podle mne žádoucí na co nejrychlejší „odstřel“. Mám dojem, že současné slovenské Farmy jsou už víc o psychohrátkách ze strany štábu než o samotné hře, jak to bylo z počátku, kdy se ten děj ovlivňoval tresty a odměnami. A taky i tím, že všichni tam ví, že plnou výhru stejně dostanou, i když si ji „nevydělají“.

169
JanaH
Reagovat

Kubího vrátili nejmíň třikrát. :-D Jeho jedinou zásluhou pro hru bylo vyhození toho plešatého hovádka Hudáka. Podstatnější je Kubího další počin, o kterém ale určitě nemá tušení… a sice zavedení termínu „Borisové“, který používáme snad všichni. Tento vydržel, kdežto Kubího vztah s Borisem měl jepičí život. :-DD

171
Prochor
Reagovat

@sunrise: Jednou se za Kubího obětovala lihovarnice Míša což nevím jestli by v slovenských řadách prošlo a je podle pravidel. A opět – nevíme, co tomu předcházelo a jestli nebyla Míša psychologicky „zpracovaná“. I když sviňárnu co předvedl Kubí po duelu nemohl nikdo čekat. Jedině, že mu to poradil přímo štáb (když prohraješ, dožaduj se oběti a my už Míšu připravíme). Ale to jsou jen konspirační teorie.

172
Prochor
Reagovat

@Adam: Jitky Nováčkové bude na jednu stranu škoda. Hlášky typu „Kolik máš babiček“ nebo „Dan hraje box“ jsou nenahraditelné:-))

173
Jája
Reagovat

Sledovanost farmy (všechny serie na konci článku), posunutí vysílacího času do pozdních hodin a v neposlední řadě nekvalitní práce borisů se podepsala na těchto výsledcích:
https://mediaboom.sk/nezaradene/farma-sa-medzi-seriami-vyrazne-prepadava-finale-deviatej-serie-suverenne-najslabsie-sou-vsak-na-vrchole-jesene/

174
Aža
Reagovat

Ano, Farma je vysílána podle scénáře. Všichni jsme to tušili, ted už víme i jak to vypadá v zákulisí. Hodně se mnohým ulevilo nahlédnutím pod poličku…. dnes už je jistě daleko propracovanější systém pro vedení farmářů.
Jako ve filmu — Hudbu složil, slova napsal……
Zdá se ale, že čím víc se zapojují odborníci na psychologii a chytristiku, upadá děj Farmy.
Farmáři jsou po dobu pobytu prostě zaměstnanci Markízy a robí co se jim řekne.

Krásné prožití vánoc v klidu a zdraví všem, kteří se zde účastnili diskuze na Panáčkovi.

175
sunrise
Reagovat

Je opravdu zajímavé, jak různí lidé dokáží různě vnímat to, co vidí/slyší a vyvozovat z toho zcela protichůdné závěry. Jo, diskuze jsou fajn. Alespoň člověk pozná, že pořád platí, že tisíc lidí může vidět tisíc věcí tisíckrát jinak. Obohacující. Tedy s jistou dávkou tolerance a respektu, pochopitelně :-)

176
Kristina
Reagovat

Zjistil někdo co je s Petrou?

177
Aža
Reagovat

@sunrise: Doufám, že můj příspěvek nebereš vážně, ano, myslím to s nadsázkou a spíš v legraci.
Možná, že naše názory jsou podobné,
Ale je pravda, že kolikrát si lidé všimnou i věcí v ději, které by nám unikly a diskuze nás tak obohacuje.
Stále je lepší sledovat Farmu, než nekonečné seriály nebo „detektivky“. Tak papa.

179
Wally
Reagovat

Petra Paluskova
5 hod ·
Já jsem řekla dnes ano 💍yes👑🙈💑😻

181
Ajda
Reagovat

Přeji hezké svátky všem vytrvalcům i náhodným návštěvníkům!

182
Lady XL
Reagovat

@Kristina: pořád byly jen zprávy, že jí spadl obraz na hlavu… Ona sama na fc neodpovídala a pak vymazala některé dotazy.
No a pak tato bomba – zásnuby a vypadá to, že i brzká svatba v Austrálii. Takže možná že si přítel nepřál, aby už byla v tv…, kdo ví. Hlavně ať je šťastná.
Přeji všem šťastné Vánoce!! a zdravím Ajdu a děkuji jí za nás za všechny za trpělivost :-D

183
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Já si myslím, že Péťa se shlédla v té krásné rodině Mišky a chtěla by taky takovou.

184
BarBora
Reagovat

Lúčim sa a prajem pokojnē Vianoce, šťastný rok 2018, nech sa darí. Stretneme sa pri Farme 10 a možno s niektorými aj pri SS. Majte sa krásne!

186
Svitka
Reagovat

Už se mi ani moc psát nechtělo, ale musím aspoň poděkovat Ajdě a Anonymouskovi za vše, co pro Panáčkovce udělali. A taky všem diskutujícím.
Poslední týden farmy mne totálně znechutil. Šímovi blahopřeji a Jany je mi líto, jak dopadla. Radost mám z pejsků, že se dostali do dobrých rukou, i když zejména u Vločky asi zůstanou pastevecké vlastnosti a instinkty nevyužity.
Přeji Vám všem dobré zdraví, osobní pohodu a aby Vás štístko neopustilo.
Douška:
Kdopak asi Markízu s ostatními dříve zmiňovanými TV koupí? Pokud Číňani, bude F10 na čajových plantážích nebo uprostřed rýžových polí :)

187
sunrise
Reagovat

@Svitka: Myslím, že úmyslem Číňanů není dostat Evropu do Číny, ale Čínu do Evropy :-)

188
králíček, co má malej pytlíček
Reagovat

@Tamzin: „Byla to normálně královna…“, řekl „sympaťák“ Jirka K*rva. Hm.

189
Aža
Reagovat

Extra .cz….. Tohle má být umění? Petra Palusková provedla něco příšerného se svým obličejem….
Tento plátek nemá Petru moc rád, ale už je tam psáno o chystané svatbě.
Kdo si najde chvilku na čtení a 9O fotek…..

190
JanaH
Reagovat

Krásné vánoce všem a posílám trochu dobré muziky. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=45mbYID0ec4

192
sunrise
Reagovat

@Wally: Jakou vypovídající hodnotu má asi článek, ve kterém autor tvrdí, že Petra ve farmě účinkovala pouze spoře oděná v podprsence, sukýnce nebo tangách, a tak plnila farmářské úkoly.Hm předpokládám, že i ostatní „fakta“ získal autor tohoto úžasného článku po pár sklenkách při pohledu na Petřiny fotky a přečtením nějakých komentů na FB. No co už, hlavně, že zaplnil prázdný prostor a vydělal pár korun. Ach jo.

193
Jája
Reagovat

A já hloupá myslela, že specielně u dojení mají dozor s namátkovou kontrolou :((((
https://hitky.sk/smutne-zistenie-z-farmy-budete-zurit-ked-zistite-co-sa-stalo-s-oveckami/

195
janica
Reagovat

Všem panáčkovcům přeji krásný a pohodový rok 2018, plný zdraví, radosti a štěstí.
Na Nově Cinemě? proběhla párkrát upoutávka na Robinsonův ostrov, prý UŽ BRZY.
Sejdeme se tam, než bude další Farma?

196
Aža
Reagovat

Ano, už se rozbíhá diskuze na Panáčkovi – Robinsonův ostrov 2018…..

198
Eva původní
Reagovat

Kdo se sem ještě zatoulá tak čtěte, to se dočekávalo:
http://farma.markiza.sk/aktualne/1906118_exfarmari-o-rozchode-davida-a-luly-

Přidat komentář