Panáček v reality show

Farma 9: Posily dorazily na farmu a koho vyřadí páteční duel?

27. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Po minulém vyřazování nám na Farmě zůstalo pouze devět soutěžících. Je potřeba doplnit stav. Ano, na farmu dorazí nová čtveřice banditů, konkurence stávajícím farmářům. O spokojenosti hospodáře se nedá hovořit, nevidí žádnou dobře odvedenou práci. Navíc tu máme definitivní konec Tomyho, vypadá to, že ho vyřadilo slepé střevo. Jak dopadne duel, kdo bude novým farmářem týdne?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 596
1
anonym
Reagovat

Jsem první, konečně :-)
Myslím, že Lenka do duelu vezme Anku. Evu ne, je to kámoška a po přitisknutí na sluhovské plece by to nešlo, Janka je kus baby, Lenka je tintínko, Miška je čiperná až moc, myslím, že je to větší soupeř než Anka, která nepůjde do silových. Tak já si tipnu Anku.

2
Kara
Reagovat

@anonym: Já tipuji Janu.
Lenka Ance v ukázce už před Kvetkou říká, že ji si nevezme.
Nechci dnes prohrát v tipovací soutěži, ale konečně už i vyhrát. Ještě nikdy jsem se letos netrefila a tak mně to dopřejte, prosím :D

3
Prochor
Reagovat

Taky myslím že Miška bude tvrdá soupeřka. Pustili si lišku do kurníku. Pro mně je Miška favoritka na výhru.

4
anonym
Reagovat

@Kara: V poho, jsem přející, já si toho nevšimla, ale je pravda, že oni toho nažvaní dost a výsledek je jiný, ale v každém případě ti to přeju, já se trefila už několikrát:-) Jana je kus baby a pokud si vybere silovku, tak s Lenkou může docela povláčet, i když, třeba jen jako silák vypadá.

5
anonym
Reagovat

@Prochor: I to je možné, ale je jich tam teď jako mravenců, čert ví, kdo se jak projeví z nových. V každém případě se těším na večer. Takové páteční povyražení :-)

6
INA
Reagovat

Ajdo, je nás asi mnoho, kteří nemůžeme celý den sedět u PC , vymýšlet a psát a psát a psát! Odskočit si přečíst diskusi je někdy jen na pár minut, krátce přidat svůj postřeh, co se neprobíral a zpět k povinnostem. Kolik denně lidí napíše je jasné, ale bylo by zajímavé, kolik lidiček se za den připojí a čte Panáčka. Jinak, Ajdo, díky,díky Vám!!!

Reagovat

@INA: Zeptám se u našeho nejvyššího :-)

8
Amalie
Reagovat

Aža 521
Prosím, nechej na mně, kde si to budu víc užívat. A už jsem o tom psala, že se mi tady na Panáčkovi líbí, ale.. Nevím, proč si vůbec na můj příspěvek reagovala. O tobě nebyl.
Jak se tu ozve někdo s jakýmkoli náznakem kritiky, ihned se začnou ozývat stále stejná jména.
Taky si myslím, že diskutovat by se mělo především o chování, charakteru, práci a vztazích farmářů a nikoliv o jejich vzhledu. Samozřejmě velmi negativně.
A právě proto se mi tu líbí, že humor mám ráda a ten tu je. I drsný. Ten mi nevadi.
Vadí mi, že se za něj mnohdy vydává arogance a nerespekt.

9
anonym
Reagovat

@Amalie: Dovolím si oponovat, nevidím problém diskutovat, případně i kritizovat nebo chválit vzhled farmářů. Ono je to někdy dost vypovídající i o jejich chování. Například vzhled nové farmářky Petry, pěkná žena, ale mohla by si odpustit tanga, třepe se jí zadek. Ale zase je pravda, že pokud to nevadí jí, tak proč to neukázat a diváci se rádi kouknou. Nebo silikonové ženy, to jako se tvářit, že mají přirozené kozy? No nemaj, jejich věc, ale proč se o tom nebavit?

10
Lady XL
Reagovat

Wally, ještě to neběží? Promiň, nevím, od kolika hod se začíná.

11
anonym
Reagovat

@Lady XL: 21.40, je to v každém programu a není to tajné :-) jsem ráda, že jsem pomohla.

12
Kara
Reagovat

@anonym: V pátek 20,30 začátek.

13
BarBora
Reagovat

Dáßa s Janou sedia v kuchyni, ládujú sa a kvákajú, ostatných to štve, Dáša ako FT len komanduje, nič nerobí
Príde Jozef, Jana spustí jej zvyčajné teátro, Dáša tiež, ešte sa príde zvíta5 Lenka, keď povie Jozefovi že ide do duelu, nastane ticho, Dáše s Janou akosi došla reč
Na salaši režú drevo, ale nevládzu to a odmietajú sa zničí, Dáša nakoniec kapitulije a pošle ich dolu, o návrate Jožka nepovedia farmárom ani slovo, tí sú po návrate prekvapenie

14
anonym
Reagovat

@Kara: Tak je to v programu Markízi asi špatně uvedeno.

15
anonym
Reagovat

Anebo jsem se skutečně přehlídla, takže omluva za špatnou informaci. Už se na to dívám. Chyba se vloudila.

16
Aža
Reagovat

@anonym: V programu na pátek je 2O.3O h. Farma
dnes je DUEL….Už asi běží.
Barborko – jak to je?
@Amalie: Prostě jsem reagovala, protože se mi tvůj příspěvěk zdál zajímavý. Zde se tak stává běžně, navazuje se kontakt….

17
anonym
Reagovat

Nechci odbíhat od reality, ale teď se mi spustila tv, někde je chyba,v NDR to není, takže ničemu nevěřit :-)zřejmě je chyba v času. Jinak omluva, že jsem vás zmátla. Já jedu podle svého.

18
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Děkuji ti!! Ty pátky jsou pro mne nejhorší…, když to nemohu vidět.

19
BarBora
Reagovat

Jozef bol prekvapený, že Dáša nedala za slúžku Mišu

Prichádza Martin, Dášu sprdol jak sirotu a dostala 15 mincí, syry špinavé, dreva pripraveného málo, plot nenatre6, studňa nebola poriadne krytá,…
Spovedal aj Petru, tá práve pásla, ona si všimla, kedy akú trávu majú ovce rady, Dáša to nevedela, Petra pri ovciach študuje Almanach
Dáša nadáva na Martina, je naštvaná a ukrivdená, …

20
anonym
Reagovat

Při dojení ovcí jsou dobře naladění a srandičkují.
Petra Evě popisuje svoje obrazy, Evka chytne smích, že Peťa ukazuje kozy :-)

21
Lady XL
Reagovat

To jsem ráda, že Petra zabodovala s ovcemi :-).

22
BarBora
Reagovat

Mišá sa vtiera Dáše, tie ich motivačné rozhovory…. čosi strašné, Dáša jej aj tak neverí
Petra zač8na perliť, niečo splietala okolo chorého hovna, presne som to nezachytila, išla prelieza5 plot, aj keď sa dal obísť, začína jej Iva liezť na nervy, stále ju upozorňuje na chyby
Prišla Kveta, Lenka si bere Mišu, tá že to Čakala, ale hore v búde už spleitala niečo celkom iné, Lenka klamala, že si bere Evu a ešte Mišu štvalo, že čo si nevzala Janu, keď ju tak neznáša, ona by to vraj urobila (trt makový)

23
Lady XL
Reagovat

Tak jsem tušila, že Lenka motá všem hlavu a že jde do Mišky. Iva je mladá Anka? No jo, celá mamka a bere Petru jako dítě. Tohle dělala Nika (upozorňování na chyby), i když ta to dělala s postranními úmysly (zesměšňovat ji).

24
BarBora
Reagovat

Palo tipuje na víťazstvo Mišu
Petra nevie, Lenka sa o všetko pekné postaral a bola k nej milá, Miša zas sranduje

Miša dáva: hákovanie, pretláčanie v kruhu, prekvapenie, tak podobne to Čakala aj Lenka, akurát miesto kruhu myslela na preťahovanie lanom

Stodola: Kvetka spovedá, prečo dostali len 15 mincí, hlavné šlo o má Jana, drmolí skoro len ona, chráni Dášu, ešte sa rozohnil Miro, má v zuboch Evu, už aj predtým už začal predçasne proti nej zorganizovať vzburu, ak by bola FT

25
anonym
Reagovat

Především tam všichni sedí a žvaní o práci, co je bolí, já jim to věřím, ale jsou na Farmě.
A Jožka přivítala Dáška a Jana, jinak kyselý xicht.
Lenka probírá, kdo jí dal hlas, pořád dokola.

26
anonym
Reagovat

Peťka je v poho, že přišel Jožko, je to chlap a ten ji neohrozuje :-)

27
Lady XL
Reagovat

I tobě Anonyme díky za průběžné informace..

28
anonym
Reagovat

@Lady XL: Já si tak jen píšu pro mě zajímavé postřehy, ne nějaký sled.

29
anonym
Reagovat

Martin drbe Dášku jako psa, na všem vidí chybu. Drbe oštěpky, hledá hnidy. Nikdy je tak nekontroloval, ale je pravda, že nevidíme všechno, v každém případě je protivný jako dluhy. Připadá mi jako kontrola z finančáku.
Špatná hygiena, ale ona ta hygiena je tam špatná od začátku. Mám pocit, že Dášku drbe cíleně. Jindy sbalil sejry a odfrčel, teď je pitval jako hygienik.

30
JanaH
Reagovat

Duel vyhrála MyšoMiška. :-D Snad odkráčel kyselý ksicht Štěkny navěky. :-D Za mě dobrý.

31
Lady XL
Reagovat

@anonym: pěkný příspěvek, fu taky nemusím…
Tak Lenka prohrála… hmm jí jsem výhru přála víc. Díky opět všem píšícím za „postřehy“!

32
anonym
Reagovat

No a najednou to má být natreté, už pred trema týžďnami, asi plot, prostě Martin má asi povel a poslouchá na povel, najít chyby a dělat dusno, tak ať si to chlapík užije. Připadá mi to podle scénáře, jindy se tak debilně nechová.
A zase, prasata mají málo slámy.
Kam se vrtne, tam remcá, jindy tam ani nechodil.
Scénář je asi důležitý. A on je důležitý jako howno ve chlívě, že mu nevadí ty zaprasené krávy, to je taky hospodář na baterky, tedy na scénář.
A sliepočky nemajú hniezdo, kuwa, to nemají od začátku :-)

33
Lady XL
Reagovat

@anonym: Řekla bych, že má Dášu v merku od počátku, od pozdního nástupu… No a pak – holt plní jen příkazy štábu.

34
BarBora
Reagovat

Hákovanie – vyhráva Miša
Pretláčanie – Lenka
Prekvapenie – so zaviazanými oçami majú určiť druh syra, obe uhádnu dva, rozhoduje odhad počtu nití v miske, Miša určí presne – 26, Lenka odhadovala 17, odchádza Lenka.

35
anonym
Reagovat

Duel jsem ještě neviděla a sláva, že ta uřvaná věčně nasratá Lenka snad už konečně zmizí a nevrátí se. Nezajímavá, jen uřvaná.

36
JanaH
Reagovat

@Lady XL: já ne, je to zákeřná mrcha. Myšomiška je háďátko, možná se na mrchu vypracuje, možná taky ne. ;-) A Wally postovala nedávno její fb, je v poslední šestce.

37
anonym
Reagovat

@Lady XL: Já si taky myslím, že jsou oblíbenci a Dáša tam není, má smůlu, my, jako diváci s tím asi nepohneme, mně je ta holka sympatická 10x víc, než silikonová ubrečená slečna Stanková, nad kterou se mohl rozplynout, případně věčně nakrknutá Lenka, ale to je můj pohled. Taková Eva nikdy nebude můj chleba, mám z ní akné :-)

38
BarBora
Reagovat

@anonym:
Ale toto boli hrudky, nie oštiepky. Tie sa neúdia, boli bublinkové, teda napadnuté, to už aj v niektorej predchádzajúcej Farme spomínal, že tam je zvlášť nutná hygiena, ľahko sa pokazia.

39
JanaH
Reagovat

@Lady XL: ten skorý příjezd uja velkovezíra, ehm hospodára byl taky naschvál. Víc farmářů se divilo, že jindy tak skoro nejezdí. U Evinky takový hnidopich nebyl. Vlastně u nikoho ještě.

40
BarBora
Reagovat

Lenka má. v takejto hre smolu, že nie je falošná, ani diplomatická a niekedy až kruto priama. A opáť dala život Eve, ona je proste taká.Snáď sa jej to niekde v dobrom vráti.

41
anonym
Reagovat

Ještě, že Martin nevlezl do kurníku, tedy on by tam asi vlezl, ale by se tam jaksi nevešel. Řešení snášení vajec je nějak pozdní, on je fakt tentokrát jako finančák, ten je taky tak protivný. probírá otáčení sejrů, snášení vajec a jindy mu to bylo šumák.
Cílená buzerace a dost viditelná. Dášky je mi líto, až takovou kritiku si nezasloužila. makala jako ostatní. V podstatě ona a Jožko s mincema spadli na dno a taková Evka, která howno dělala, ale měla podporu hlavně Jožka a Stana, tak prošla a na sejry a ostatní nikdo nečuměl.
Tedy Martin je jen nastavená figura, on sám je taky o ničem. je to figurka.Škoda.

42
JanaH
Reagovat

@BarBora: hm, tak dnes už podruhé nesouhlasím. :-D Na Štěkně je na první pohled vidět, že je mrcha, zákeřná a pomstychtivá mrcha. Ani promluvit nemusí. Já to tam vidím…

43
anonym
Reagovat

@BarBora: Tak hrudky, on byl nachystaný něco zdrbat.

44
Wendelínka
Reagovat

Tak konečně se někdo ozval proti Evě, ale měl pravdu. Evu bylo pořád jen vidět jak se s někým vybavuje, vyvaluje, odpočívá, maximálně tvoří hračku pro psa…A to její „farmárčení“, kdyby tam neměla Stana, tak pohoří taky a když se porovnají její úlohy a úkoly Dáši, tak je to nepoměr. Eviny úkoly byly hodně jednodušší a navíc tam měla chlapy pracanty. Předpokládám, že bude opět farmářka týdne a za sluhy dá Janu a toho pořezaného hromotluka (omlouvám se, nesleduju to tak dobře). Já si prostě nemůžu pomoct, ale Eva je mi nesympatická, šplhá nahoru po cizích zádech. A to už ani nemluvím o těch jejích odulých pyscích, kolikrát jí ani není rozumět, jak kdyby je měla po ránu nějak přifouknuté, či co. Vypadnuvší Lenka – o té nevím, co si myslet, ta holka má hodně zlý kukuč a je dobře, že je pryč. Janku docela můžu, ty její „príhovorky“, ale makat umí. Ti noví jsou zatím celkem nehodnotitelní, až na Petru o které si každý myslí, že je takové telátko. Ale já si myslím, že holka má za ušima! Snad ještě ten starší dědo může zamíchat kartami, i když asi ne o výhru, ale pokud uskuteční své plány, bude jjistě veselo.A ten uknňouranej zatím sluha, ten je silnej,když se má o koho opřít, jinak je to slaboch. Docela mě překvapil Jožo, že stranil Lence, ale on snad měl s Miškou nějaké konflikty? A jinak, chodím sem docela často a líbí se mi číst postřehy a zprávy zdejších přispěvovatelů, ale přispívám sporadicky, A dnes mi to nedalo. Tak všechny zdravím a doufám, že nebudu vypískána :-))))))

45
anonym
Reagovat

Podívám se na duel a pokud vyletí věčně nakrknutá Lenka, chvála panabohu, něco tak protivného jsem v reálu dlouho nezažila. Ona za to snad ani nemůže. Takovou ji mám od začátku. Já za to fakt nemůžu :-)

46
BarBora
Reagovat

No, už si nespomínam o koho išlo, ale raz tiež takto zavádzal, aby o pár týždňov tvrdo karhanēho FT vyzdvihoval do neba.
Jasnē, že to robil na pokyn rēžie, príliš to preháňal, ale Dáša sa teda moc nepredviedla, hlavne kvákala s fajou v ústach, zas tak veľmi by som ju neobsahovala.

47
BarBora
Reagovat

neobsahovala= neobhajovala

48
anonym
Reagovat

@Wendelínka: Já z větší částí souhlasím, Eva je nefachčenko, která se tam veze a jak jí odejde chlap, Stano, následně Jožo, tak je hotová. A ano, Lenka má pohled zákeřňáka, tak to mám od začátku. On je rozdíl Janka, taková ta jednoduchá baba „z lidu“, která vyslepičí i co měla na oběd, a je rozdíl Lenka, která neví, kam se podívat a co říct. A kmitá očima zprava doleva.
Duel jsem neviděla, tak se těším.

49
JanaH
Reagovat

Nikdo nezmínil, že vyrvaná skoba při hákování mohla klidně někoho zabít. :-D Tak rychlý průběh tedy ještě nikdy nebyl. Tři vteřiny a dost.

50
anonym
Reagovat

@BarBora: fajku v hubě mají furt a všichni, taky pokud se dá, tak všichni sedí na polenech a jsou unavení, já jim to věřím, ale snad tam je nějaký chlap, který by máknul, neberu Maťka alias Matěji holky tě nechtějí, to je mimoň, neberu Šimona, ten se válí jako peřina a když může, tak si sedne, ale dva noví jsou tam a snad jsou to chlapi. Tak ať aspoň jeden dělá něco jiného, než pase ovce a dělá sejry. Je jich tam teď dost. Já si myslím, že Dášu nikdo nepodržel. Ale chcíplinku a fňuknu Evku podržel Stano i Jožko.

51
anonym
Reagovat

No nic, duel si nechám na ráno a dneska, ať je to jak chce, je jasné, že Martin v hlavě toho moc nevyplodí a jede podle scénáře, ale dneska byl odporný. Škoda, že neupadl na pupek a nevzpamatoval se :-) ale on to má nalinkovaný, v podstatě špatný herec.

52
anonym
Reagovat

A chúďatka kuriatka a sliepočky, kde mají hnízda, dva měsíce se o to nestaral a kde má tu chcíplou slípku? Na to taky nedošel, je to scénář, já vím, ale proč tak špatný, i naprostý laik by to udělal jinak.

53
BarBora
Reagovat

=“#comment-1030647″>anonym:
To hniezdo jej hovoril, keď sa jej spýtal, či všetkému rozumie, tak áno rozumela a nakoniec nerozumela. Tak isto s prameňom, Natretie plota sa prenášalo z minula, už to malo byť dávno hotové, zlízla si to Dáša. To, že to Martin prehrával je jedna vec, že Dášu viac zaujímalo kotkodákanie s Janou vec druhá. Rozdeľovanie úloh bolo na Dáši. Ale tých 15 mincí bolo účelové, zas tak málo neurobili.
Ani Dáša, ani Eva sa od práce nepretrhli, Evu neobhajujem, pracanti tam boli len Jozef, Stano a Lenka, možno Jana, ale aj tá sa už ,začala búriť
A nemôžem si pomôcť, aj Miro mi pripadá ako najatý herec na zdramatizovanie deja, tie posledné jeho výstupy tomu zodpovedali, tak uvidíme, čo nám predvedie.

54
JanaH
Reagovat

@BarBora: tak ještě mohl vytknout obě mrtvolky, aby byl kompletní. :-) Mě včerejší sprdunk a zachmuřené obočí rozesmávaly. Taky zprvu nevěřícné, později znechucené grimasy Dáši.
Přenášení nedodělků z týdne na týden se táhne celou řadou, respektive všemi řadami. Sprdává a bazíruje se na detailech podle „tajného“ klíče.
Mmch. pramen a houpačku nechal na jejich kreativitě, u pramenu se mluvilo jen o stříšce, aby při hodnocení bylo vytknuto, že není chráněn ze tří stran. Jeho používáním by ale ušetřili celých 40 výškových metrů! Jak dlouho by čekali na znovunaplnění nebylo řečeno. :-) U plotu mělo Dáše docvaknout, že má být natřený, i když to nedostali příkazem. A oštěpky mají pruhované vždycky, protože je zavěsí a šlus.
Dědo Miro je údajně příležitostný seriálový herec. :-D

55
Lady XL
Reagovat

Miro – Funes. Byl tu odkaz na článek o něm. Fakt se teď objevuje v telce. V dětství potkal Funese, který mu nabídl zaplatit herecký kurz. Je fakt možné, že má nějaký „úkol“ od štábu, možná že ne. Možná jen že ho využili, když už se „motá“ v telce. Zatím mi je sympatický.

56
anonym
Reagovat

http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/ochotnik-gabris-zo-serialu-dedicstvo-priznal-hrat-ma-ucil-sam-funes.html
Děduško je všude, kde se dá :-)
Ne, že by si sprdunk na Farmě nezasloužili, ale tentokrát Martin silně přehrával, vlastně oni tam těch pár dní nic neudělali, ale všechny bolely ruce :-) No co už, když režie nařídí i Martin musí poslechnout :-)

57
anonym
Reagovat

Dívám se na duel, Petra šáhla na nemocné howno, Jožko ji ošetřuje, ta by kolem sebe při tom dojení potřebovala několik asistentů. Jsem se zasmála, pěkná scénka, Petra a nemocné howno,:-)

58
Keliška
Reagovat

BarBora a Anonym- děkuji za on-line :-D Velmi potěšilo :-) Jsem ráda, že vypadla Lenka. Za ní může bráničkou odkráčať Evka- to je takový parazit, co se jen po jiných sápe do konce. A pak může jít Miška- to je také divný tvor.

59
anonym
Reagovat

@Keliška: Taky vidím ráda záda Lence, a na Evku se snad taky voda uvaří, celou dobu vysává okolí a fňuká. A i když nechci kritizovat vzhled, každý je nějaký, tak ty její rty jsou opruz, něco hodně nechutného.

60
Kara
Reagovat

Ani nemám co ke včerejšku napsat, abych se neopakovala po vás..
Jen mně vrtá hlavou, co režie sleduje tím včerejším, ale i pondělním sprdunkem Dáši.
Aby u diváků získala víc fanoušků?
I v minulých řadách byli někteří FT napřed ponižováni, aby pak vyletěli v oblíbenosti nahoru. Miro v loni jako FT taky nespravedlivě s 0 mincemi, aby později byl vyzdvižen.
Tomino Mayer též napřed shazován, samý trest a pak vyzdvihován.
A i na dalších farmách by jsme takový scénář našli. Přijde mně to jako psychologický tah, jak upozornit diváka na hráče, který nemá zapadnout v šedi osazenstva.

61
anonym
Reagovat

@Kara: Včera jsem se silně rozhořčila nad tou nespravedlností, Jak dostávala na frak:-) ale přesně nad tím, co píšeš, jsem taky přemýšlela, Mayer byl i ponižovaný, docela dost, A letos to s mincema odnesl Jožko a Dáša. Vždyť i u ostatních ne všechno bylo v pořádku a mince byly. Diváci se rozhořčují a hlasy budou svého oblíbence podporovat a foukat mu bebí :-) Je to celkem logické,co píšeš.

62
Keliška
Reagovat

Mně zase připadá, jako když Dáša nepřistoupila na hru Borisů a hraje po svým. Ani Květa Běta se k ní nechovala nikdy pěkně. A to vynášení a podporování Evy mě irituje- šup s ní přes plot :-D

63
anonym
Reagovat

Květa u stolu pasovala Evu na odbornici v získání mincí a dobrou FT, Evka důležitě a vážně prohovořila, že je třeba víc makat:-) to je dneska už podruhé, co se směju, první vede zážitek Petry a nemocného howna, vřele doporučuju, je to na začátku duelu :-) musela jsem se na to podívat 2x.

64
Janka
Reagovat

Martinův pojeb Dáše přejem, nicméně v tomto časovém období je v každé řadě tato situace/scénář, takže nijak vážně bych to neprožívala. Lenka je přímá, co na srdci, to na jazyku, makala, škoda, že nedokázala odhadnout ty sýrové nitě, když tolik sýrů vyrobila. Evka mi přijde na rozdíl od Petry úplně jiný level. Její řeči mají hlavu a patu, má své podnikání a je pro mne milým překvapením na této farmě. Petra možná chvíli těma svýma popletenýma řečma pobaví, ale jinak inteligenci za těma jejíma dřístama nemám čas hledat, jako někteří jiní :) A její profese? vyprsit se před svým obrazem??!! :))) úplně to vidím.
Nejvíc se tam zatím veze Šimon, údajně zábavný, no zatím jsem si nevšimla. Na práci levý, trochu línější. Snad na něj brzy dojde.
Z návratu Jožka mám taky radost, přeju mu to, ale nechci ho přeceńovat, románek/láska k Dáške nějak nechápu.
Zbylé nové ještě nehodnotím, uvidím časem.

65
Janka
Reagovat

@BarBora: pod to se můžu podepsat

66
Kara
Reagovat

@Keliška: Na Evu jsem tento týden zvědava.Určitě bude FT a potěšilo by mne, kdyby alespoň někteří farmáři přistoupili na výzvu štrajku od děduly :))))) Ten včera bodoval, jak se pustil do Evky :)))
I když si myslím že k tomu nedojde, oni se bojí a z Martina jsou dost pokakaní. Ale bylo by to oživení na vsi :))
A Evka mne štve od začátku, ale ona má svůj cíl splněný. Zviditelnila se a o to jí šlo, víc než o nějakou výhru. Jen na její vypadnutí si budeme muset ještě počkat alespoň 14 dnů. Mohli by jí to ale trochu znepříjemnit, zatím se tam měla jak na dovolené. Jen se vezla.

68
INA
Reagovat

Díky všem za výstižné komenty. Jen stručně se podělím o moje postřehy. EVA-když bylo nejvíce práce, tak si hrála s psíkem a ještě si stačila dobarvit 3 centimetrové odrosty vlasů na blond a dokonale se nalíčit!!! HYGIENA-špinavé krávy,vemínka utírají špinavým hadrem, ovcí se asi neomývají vůbec. Vodu do koliby nosí od napajedla ovcí, v bílem kyblíku bylo vidět, jak je kalná. Binec v kolibě při výrobě sýrů-hrůza!!! Hezký den přeji

69
Keliška
Reagovat

Kara66- Evka tam má od Borisů all inclusive, za celou dobu nemá ani odrosty- někdo dodává na litry peroxidu :-D Fandim dědovi- je to rebel :-D A stará Anka, ta má jen řeči a sama jako FT bída ale hlavně, že přesně ví jak na to. Její dcera také žádný šlágr. Tak jsem je všechny zdrbla :-)

70
BarBora
Reagovat

Z báb som mala najradšej Lenku, Eva mi nevadí, ale strašne sú mi nesympatické Dáša a Jana a zrovna tie 2 sa dali dokopy.
Anka mi tiež nevadí, Miša hrá pre mňa nesympaticky. ale účelne, zbojníci ešte neviem, Petra je pod drobnohľadom, zopár krát som sa už na nej zasmiaa, o dedovi som tie informácie niekde zachytila, ale takých je na tejto Farme dosť, tak som tomu až takú pozornosť nevenovala, až včera pri jeho výstupe ohľadne vzbury som si na to spomenula. Je tam 3 dní a už vßetko mu je jasné? Veľmi nedôveryhodné, navyše to hranie bolo dosť nadnesené na celkovú situáciu.

71
BarBora
Reagovat

Inak, včera som si neskoro všimla, že Wally nepįše, tak cez reklamy som sa snažila sem niečo dať, komenty som pozerala až po skončení, tak pardón, ak som na niečo aktuálne neodpovedala.

72
INA
Reagovat

Ještě mě napadlo, proč je Lenka nezaměstnaná. Kdo by s ní vydržel v pracovním kolektivu??? Eva nám pěkně kyne po těch plackách. Ty ukňourané projevy před kamerou se už nedají poslouchat. Včera byl zase vidět několikrát za duel. chatkou zamaskovaný domček štábu ve tvaru stohu a zřetelně bylo vidět dveře i okénko.

73
Fixa
Reagovat

Posuzování hrudníku Evy a Petry bych asi měla nechat na pánech,ale nedá mi to. Znáte paní Kadrnožkovou z večerníku Mach a Šebestová? Tak Eva má přesně její hruď. Možná jen nosí špatné prádlo, ale v jejím věku není nutné, aby prsíčka měla tak povislá až do poloviny bříška a není nutné aby ji špíčky lezly přes podpaží. Možná jde o špatné prádlo, možná to byl špatný výběr u chirurga, možná jde jen o záběr kameramana. Pravdou je, že Eva nepatří aspoň na farmě mezi pracovité lidi, jo kritizování a osočování to by ji šlo. Mně se zdá vypočítavá. Ten její pohrdavý pohled na Mirka ji neodpustím.

74
Keliška
Reagovat

BarBora- super fakt díky, že jsi psala. Když budeš psát dál nebudu se vůbec zlobit :-)

75
Rudi
Reagovat

dobrý den,nechce se mě psát, ale čtu poctivě každý den .Jen mě po tom sprdu a hrozné hygieně při výrobě sýrů napadlo, kam ty sýry dávají, protože určitě by si nedovolili to někomu dát na jídlo. Už jich někde na hnoji musí být dost velká hromada.

76
Keliška
Reagovat

Rudi, také mě to napadlo :-) Ale asi si to rozebere štáb a vypadnuvší farmáři asi fasují domů :-)

77
anonym
Reagovat

No a taky jsem si říkala, kdo ty sejry asi dostane, protože když vidím, jak se v tom máchají špinavýma rukama a jak se cedí mlíko s hovínkama, nikdy si to už nekoupím, co když se ty jejich zatoulají do sýrového obchůdku :-)
Eva je už bez komentáře, nafrněná, protivná, líná, jen ta kritika by jí šla. Mám podezření, že Květa se jí vyptávala cíleně na její vzácné názory, aby z ní udělala ještě větší tele.

78
anonym
Reagovat

A domček štábu mi unikl, musím se podívat.

79
Kara
Reagovat

@BarBora: Mně Jana zase tak moc nevadí, protože mne baví tím svým vyjadřováním. Je taková jiná než ostatní, nějak jednodužší a když spustí, tak se vždycky začnu usmívat. Jen mně teď chybí to její – řeknu to na rovinu, tak po slovensky :))) Nebo tak nějak pod. , jak to dřív stále používala. To jsem vždycky až vyprskla. A začla mne bavit když byla služka. Ten mundůr jí tak slušel, jak zatím žádnému jinému. Byla jak z nějaké rozprávky :)) Ta ofinka zpod té čepky :))))) A do toho jak obličejem kroutí, aby zdůraznila co chce zdělit, to mne dostává. A dělat dělá dost, tak pro mne ať tam ještě zůstává.

80
anonym
Reagovat

@Kara: janka mi taky nevadí, ale Anka ano, nevím, proč mají obavu vzít ji do duelu. Jednou sice vyhrála, ale to se soupeřka složila myslím že hned po první disciplíně. Janka svým projevem hodně pobaví, taková žena z lidu, něco jako domovnice v pavlačáku :-)

81
Johana
Reagovat

@Janka: jsem ráda, že je tady někdo, kdo fandí Evce:)
Včera jsem ji docela obdivovala, jak ustála plamenný výron děda vševěda. Neříkám, že v něčem neměl pravdu, ale přišel před třemi dny, na tvrdou fyzickou práci se ho báli poslat, jeden den chodí po louce a pase ovce a pak před Kvetkou pindá a pindá a v hlavě si chystá návrh na vlajku povstalců.
Já se Evce ani nedivím, že se z Dáši nepototo a když Dáša řekla, ať jde dolů ten, komu se nechce pílit dřevo, že se sebrala a šla. Dáša půl dne proseděla s Janou v kuchyni, obě něco přežvykovaly, pokuřovaly a pomlouvaly…Dáša si nejspíš myslela, že až s Janou dolezou ke kolibě, všechno dřevo bude zpracované…u mě Dáša překonala nesympatičností i policajtku Evu z pětky.

82
Janica
Reagovat

Právě jsem dokoukala a dočetla všechny komentáře, není co dodat, téměř se všemi souhlasím. Snad jen znovu téma kouření – cigarety, takže fajočka pouze pro kameru.
Predevčírem opakovaně dojili ovečky a přepočítávali … bylo jich už jen 136.

83
Eva původní
Reagovat

@anonym: @Fixa: -73- jsi mě pobavila Eva jak paní Kadrnožková :-)) Eva se zřídila tím opícháním rtů, nerada se na ni dívám když nemá rty namalované, má je jak rozvařený párek. Ovšem když se nalíčí, je to o něco lepší. Nicméně za nejhezčí holku na farmě považuji Míšu. Jí to sluší v každé situaci. Dost velká proměna nastala u Petry, v obličeji mi přišla jaksi odulá. Nedivím se, změna stravy, ze dne na den zcela jiná práce, žádná voňavá koupelna, to se vcukuletu projeví. A „nemocné hovno“ :-)) no tím Petra zabodovala.
O těch sýrech jak tu píšete, naprostý souhlas a souhlasila jsem i s hospodářem, co se sýrů týče, jinak mě vytáčel svým chováním.
Včera jsem si nepřála vyhazov ani jedné. Mně teda Lenka nevadila a docela mi jí bylo líto. S nadšením se vrátila a po pár dnech zase zpátky. To je nemilé, vžila jsem se do jejích pocitů.
Jinak tu vše popsáno a pohodička :-)

84
anonym
Reagovat

@Eva původní: Petra byla oteklá, nebo odulá už první den u banditů, já jsem ji nepoznala ani na fotce, kde se noví uváděli. Možná přibrala, i zadek se jí v tangách třepal, na Ostrově vypadala daleko líp, a tam byly podmínky hraniční. Miška je tam opravdu nejhezčí, Eva je namalovaný klaun. A zdá se mi, že na Farmě nabrala, asi z těch nekonečných placků.
Rozvařený párek pobavil :-))

85
Johana
Reagovat

A studánku taky pěkně odflákli…vypadala s tou střechou jak polozbořená latrína pro houbaře.

86
Mirek
Reagovat

viděl jsem ukázku z pondělní části a farmáři budou rozhodovat, jestli se má vrátit Stano, co na to říkáte.

87
BarBora
Reagovat

@Kara:
Jana mi vadí hlavne svojím neobvyklým darom v priebehu chvįľe otočiť svoj názor o 180 st. Ona proste trepe. A polovicu toho jej ťažko rozumieť, ide ako guľomet. A furt to isté. Tie ihly a dvierka ešte zo začiatku Farmy omielala Lenke do nekonečna. Veď aj Dáša ju berie s rezervou a radšej jej všetko nepovie. Aj tú akože nenávisť medzi ňou a Lenkou vyťahovala neustále ona.

88
Kara
Reagovat

@Mirek: To snad ne. To ať tam vrátí i Jana a Laca, ti taky už budou asi zdraví a pojede se zase znovu od začátku. :(((

89
Kara
Reagovat

Místo Stana se vrátila Lenka, místo Tomyho přišel Jožo. Tak Stano bude vracet z jakého důvodu? Nechápu. :((

90
Mirek
Reagovat

ukázka z pondělí 30.10 byla na youtube, uvidí se co to znamená, farmáři se mají rozhodnout jestli se má vrátit , děje se to v duelové stodole, přijde mezi ně

91
Kara
Reagovat

@Mirek: Jo, píší o tom i na fb. A mám obavy, že farmáři návrat schválí jako obvykle, když jim nedají čas, aby si to mezi sebou probrali.
Mně se to nelíbí. Když už za něj dali náhradu, tak to bylo uzavřené. Pokud by za něho nikdo nepřišel, tak to v pravidlech je tak nastavené a jde se s tím ztotožnit. Ale takto je to nepochopitelné.

92
Eva původní
Reagovat

@Kara: -89- Jestli si vzpomeneš tak podobný scénář byl ve F6 s Dodo Kababíkem. Ten byl též delší dobu doma, vrátil se, farmáři rozhodovali a byl přijat zpět. Potom se dostal až do finálového duelu s Tomášem Mayerem.
Takže se vůbec nedivím, že se tato velká sláva chystá a farmářské love story bude pokračovat. Mám takový pocit, že další habaďůra na diváka nachystána už od té doby co odešla Frederika a Eva zůstala.

94
Kara
Reagovat

@Eva původní: Jo to si pamatuji, ale tehdy nedali za Doda nikoho zpět a bylo to tak nějak otevřené. Bylo kolem toho hodně dohadů, ale náhrada nijaká za něj nepřišla. Tak se to dalo pochopit.
Tady už za každého někdo z vypadlých přišel.
Jedině že by to hodili za ty, co odstoupili úplně na začátku. Ján a Laco, za ty asi nikdo nepřišel, kromě pomocníků.
Za Laca ani nikdo nemohl, byl to 1. týden a nikdo před ním nevypadl :)))

95
anonym
Reagovat

V té ukázce je Stano už mezi ostatníma, takže se vrátil. Asi. To jsou věci, to bude slz.

96
Franz
Reagovat

@anonym: To jsem chtěl napsat už ráno, že Petra je zpuchlá jak Marfa z Mrazíku, ale nechtěl jsem dráždit její místní fanoušky. Také mám dojem, že režie její slovní projev stříhá – viz dotaz koho si přejete, aby se vrátil z duelu.

Jinak duel zajímavý, Michala měla lepší odhad, ale je dobře, že ta pomsty chtivá, uštěkaná Lenka odkráčela definitivně domů.
Martin měl své dny a jen ten pupek mu hezky skákal, uvidíme jak ho bude zatahovat příští týden, kdy bude farmář týdne jeho favoritka Eva.
A se Stanem, ať jde Markíza do zadní části, pokud to není nějaký fejk.

97
Wally
Reagovat

I FT nám ukázali. :DDD

98
Franz
Reagovat

Tak fejk to není, tak znovu se sledováním Farmy končím.

99
anonym
Reagovat

@Wally: Eva?

100
anonym
Reagovat

@Franz: To by byla škoda, pohled na některé je k nezaplacení a hned je hezčí celý den :-)

101
anonym
Reagovat

@Franz: Možná by se snížila sledovanost, kdyby ji nechali kvokat bez cenzury.

102
Wally
Reagovat

@anonym: Mluví se tam o něm a myslím, že to je……. :DD

103
BarBora
Reagovat

@Mirek:
Asi bude mať pravdu Eva, keď sa včera smiala, že táto Farma čím dlhšie trvá, tým je tam viac ľudí.

Normálne by som bola proti, veď Kvetka Stana už oficiálne odpískala. Ale keďže táto Farma je skôr antifarma, už teraz sa smejem. Bude zaujímavé to sledovať, nemyslím Evu.

104
janina
Reagovat

@Myslím, že je to od začátku farmy. Martin má své oblíbence, Evu, Stana, a těm vždy dá více minci i když neměli vše hotovo, Stanovi dovolil dodělat práce a pak mu mince přidal, to ještě nikdy na žádné Farmě nebylo. Další týden bude farmářkou Eva, tak se uvidí. Velice se mi líbil ten nový Miro, jak Evě vlepil, že nic nedělá, a všichni byli zase ticho, Květka hned začala na jiné téma.

105
Kara
Reagovat

Já bych doporučila všem farmářům, kromě toho protěžovaného párečku, ať se hodí marod a nechají se odvézt bílými vozy do tepla a pohodlíčka a tam vyčkali na finále. A Evka se Stanem ať sami farmaří do vítězného konce.
Je zbytečné se tam dřít a nechat se ponižovat od Martina pro výhru která je určena pro vyvoleného.
Sledovala jsem všechny série, ale už mne to nějak přestává bavit.

106
BarBora
Reagovat

@janina:
Martin ako človek tam určíte má obľúbenejších a menej obľúbených, ale v mojich očiach je súčasťou štábu a pokiaľ oni majú nejaký zámer, tak ho plní. Rovnako ako Kvetka. Navyše, sama Dáša sa o ich úlohách nevyjadrila pochvalne, ale brala to ako odfajfknuté, akože hotovo a teda splnené a potom sa durdila. Minimálne na tú studničku a húpačku pekný pohľad nebol. A pokiaľ neskrátia povraz na tej húpačke, tak si ani poriadne nezahúpu.

107
BarBora
Reagovat

@Kara:
Týmto štádiom som už prešla a rozhodla som sa baviť. Ale to, čo teraz pozerám, beriem skôr ako niečo na námet Farmy. Za Farmu to nejde považovať. Nemali ho tak skoro zrušiť a poslať Lenku, bolo by to prijateľnejšie. Ale aj to možno bol zámer. Ako najprijateľnejšį víiťaz sa javí Jožko, ale žily mi to netrhá, nemám tam nikoho svojho.

108
Kara
Reagovat

@BarBora: To mám asi jen krizi, ale doufám, že bude v této sérii i jeden díl, který mně vylepší náladu a najde se nějaký farmář, který Stana pošle ven. :))) Minimálně 2 týdny se ale budeme muset ještě dívat, jak se tam ten páreček mucká. Brrr. A tento týden zase bude velet farmářům přes Evku. :((((((

109
Wally
Reagovat

@Kara:@janina: Proč si myslíte, že bude FT Eva? Podle mě bude Maťo.

110
Fixa
Reagovat

Já ty dva (Evu + Stana) nechci. Nejsem žádný puritán, ale to jejich muckání je nechutné, náklonnost těch dvou je taková obhroublá, žádná romantika, žádná pozornost, jen se jeden na druhého lepí a věší.

111
Kara
Reagovat

@Wally: Já mám pocit, že dá svou největší kamarádku.
Maťo mne nenapadl, ale i to by bylo možné. V tipování ale letos propadám, tak může být kdokoliv, jen ne ten koho si myslím já. Tak si budu myslet dál na Evku a kéž to zase vyjde, že můj tip bude ten špatný. :)))

112
Prochor
Reagovat

@Franz: Stejně jako Franz končím se sledování dokud tam pingl bude. Nehodlám ho už nikdy vidět ani slyšet.

113
BarBora
Reagovat

@Wally:
Myslįš? To by ma veľmi prekvapilo. Že by ala Evu všanc? To sa mi nezdá.

114
Lentilka
Reagovat

Už som chcela skončiť s pozeraním Farmy ,keď v dueli vypadol Jozef a ostal ufňukanec Maťo . Nemám tam obľúbenca ,niet totiž komu fandiť , ale ešte som si povedala prišli noví a vami tak ospevovaná Peťa ,tak som sledovala ďalej . Bola som zvedavá ako zamieša karty vrátená Lenka . A ono sa zas nič nedialo . Noví ako keby tam neboli a Lenu neviem načo vracali ,keď ju vzápätí poslali domov . Nechápem ten ťah ,keby ju tam nechali aspoň 2 – 3 týždne tak budiš.
Maťo tam doteraz nerobil nič len fňukal a kritizoval a zrazu ho deduľo vychváli ako keby vyhral bitku pri Waterlo. Trápne divadielko .
Návratom Stana to posrali celkom .Na tento grc sa už fakt nedá pozerať . Toto už nie je o Farme .

115
anonym
Reagovat

@Lentilka: Petra snad ani nebyla až tak opěvovaná, spíš se čekalo na její slovní projevy a pracovní nasazení včetně jejich vynálezů pro farmu. Mě osobně děvenka zklamala svým vzhledem, je opuchlá, a oproti účinkování Ostrov je doslova nehezká. Její projevy jsou komické, což pobaví, makat nebude, protože u ovcí je nemocné hovno. A jinak potřebuje odpočinek. Na Ostrově si celý den válela faldy a chrněla, občas sebrala škebli, zamíchala vodu v kotlíku, ale na Farmě je to jinak a Peťa nebude makat :-) Jsou tam nemocné hovna :-) Je to po slovensky povedané grc, po česky je to na pytel, ale já si to dokoukám :-) FHŽ je ještě horší formát a Hledá se máma táta, či naopak, to je doslova srajda.

116
Lentilka
Reagovat

@anonym: Ale no… Či sa už od Petry očakávalo to alebo ono ,ale odkedy sa vedelo ,že ide na Farmu ,o ničom inom sa nepísalo len o nej . A to ma práve zaujímalo čo predvedie.
Ja ju nepoznám a preto ju nemôžem porovnávať s Ostrovom . A na silu sa smiať neviem .

117
anonym
Reagovat

@Lentilka: Po pravdě řečeno, já nevím, co jsi podle komentů od Petry čekala ty, že předvede, jestli stojky nebo kotrmelce? :-) A že ty ji z Ostrova neznáš, sorry, ale za to asi nikdo nemůže. Nebo snad měla za hodinu pořezat všechno dřevo na farmě? :-) A pokud nechceš, tak se nesměj, smích je dobrovolný :-) Nemám pocit, že je tu nějak opěvována, naopak, je tu víc kritiky na její osobu, ale pokud si myslíš něco jiného, je to tvoje rozhodnutí. Na silu se fakt nesměj, to je na palici a ne na veselo :-) Omlouvám se všem, kteří čekali od Petry větší čardáš:-) Mně to zatím stačí.

118
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Pravdou je, že tak očakávaný príchod zbojníkov sa zmenil na sklamanie, nevniesli zmenu, napätie a tie Mirove kŗčovité snahy pôsobia tak nedôveryhodne, až sú smiešne. Petra sa ešte len uvidį, ale poslať zo štyroch ľudí jedného rodinného príslušníka, jedného herca a jednu playmate nebol dobrý nápad.

119
Lentilka
Reagovat

@anonym: Podľa komentov som bola viac zvedavá na jej slovný prejav a druh humoru .Zatiaľ sa nemám na čom baviť. Čo sa týka práce , nikto z nich sa nepretrhne. Ty si písala ,že Ťa sklamala – oproti Ostrovu je iná . Preto som napísala ,že ju nepoznám a tak nemôžem porovnávať a nie že za to niekto môže …O.K ?

120
Lentilka
Reagovat

@BarBora: A jedného ,ktorý hneď na druhý deň povie ,že je to iné ako si predstavoval . Keď prišli na predchádzajúce Farmy noví ,tak to bolo ozaj vzrušo ,ale riadne . Bolo hneď aj o čom písať a vedeli sme si vytvoriť názor hneď na všetkých ako to asi bude ďalej . Vytvárali sme lepšie scénare ako štáb . Bolo sa na čom aj zasmiať ,aj ponadávať …Ach jaj ,zrejme je to už minulosť.
Rodinný príslušník by nemal byť na Farme ,nie je to fér voči ostatným ,a ešte povie ,že sa neprihlásila ,ale bola oslovená produkciou ,či si to nechce vyskúšať .

121
anonym
Reagovat

@Lentilka: Vzhledově je jiná, budu se vyjadřovat přesněji, pokud tě Petra zajímá, podívej se na fotografie z Ostrova, pak pochopíš proč jsem psala, že je jiná. Naivní je pořád stejně, naivní neznamená úplně blbá, to ona zase není, je to jen můj názor :-)

122
Peťan
Reagovat

šok a pořádně velký, Stano zpátky ve hře, no to už je fakt velký podraz na nás diváky, odpočatý,plný energie bude znovu bojovat ,operace se zřejmě nekonala ,no mám po náladě

123
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Kedysi tam hlavne neboli nastrkané postavičky zo šou biznisu, bolo to autentickejšie, žilo to a pravidlá sa ako tak dodržiavali, v tejto 9 akoby na pravidlá úplne rezignovali a už akože keď sa aj niekto prihlási, že niečo porušil, tresty sú smiešne.

124
Janka
Reagovat

Musím souhlasit s tím, že výběr banditů je tentokrát více než nešťastný. Dědula, co třetí den po příchodu vyhlašuje vzpouru působil již před tím směšně a snaživěji než bylo třeba, ale jako šišlající Alfa rebel je fakt k politování. Opuchlá playmate, co tam chodí v o dvě čísla menších bikinách, podle mne nevedela, kam ji přesně pozvali, prostě další RS, další příjem. dcera Anky, no comment. no a ten třetí, ten jako by tam zatím ani nebyl.
Doufám, že Evka jako FT dá Dášku a bude ženský duel…

125
Aža
Reagovat

V době, kdy Kvetka ohlašovala farmářům, že nastoupí zpět jedna osoba, (myslela Jožku), jsme měli Evku za naivku, že doufala na návrat Stana.
Ted už je mi jasno, bylo jí naznačeno režií, že časem počítají s návratem Stana. Stejně tak napnutě ho čekala když přišla Lenka.
Anka také jen očekávala kdy dcera přijde, nervy měla před příchodem banditů.

Na druhé straně si vzpomínám, jak na Ostrově po delší době nastoupila po nemoci Petra a nikdo jsme neprotestovali, naopak teprve pak se stala oblíbenou.
Z návratu Stana jsem otrávená. Možná B. uvažují, že brzy pošlou domů dědu M.. sanitka je za bukem….

126
iv
Reagovat

Posledních několik Farem jsem sledovala pravidelně, na současnou s vysmátým navrátilcem Staníkem a jeho Evičkou se už nedodívám, ačkoliv jako divák vydržím docela hodně. Vznikl jim z F9 jakýsi podivný paskvil a parodie na RS.

127
anonym
Reagovat

Je pravdou, že tam chybí už jen ten kouzelník.
Mně by návraty nevadily, ale vadí mi, že se ví, kdo se má vrátit, viz. čekající Eva. Každé šustnutí je očekávané.
Návrat Stana je nelogický, odešel cíleně na operaci a najednou je zpět a karpály jsou v pořádku, stal se zázrak bez operace. Nedivila bych se, kdyby bolesti simuloval. Za vydatné pomoci režie.
Děda nevypadá na dlouhý pobyt, dřív než zorganizuje štrajk odveze ho sanita. Už teď vypadá, že toho má akorát.

128
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Tiež si pamätám tie plamenné debaty tu, inak to tu žilo, boli aj hádky, ale v rámci tēmy.
Možno keby licenciu kúpila iná TV, Markízu akoby to už ani nebavilo.
Ešte aj strechu nad hlavou si musia farmári postaviť sami, v lete keď je kopec ovocia a zeleniny sa kŗmia plackami a sušenou fazuľou,, zopár ľudí tam hneď na začiatku odkvecne ako hnilē hrušky, stále niekto odchádza a prichádza, ale osobnosť nie a nie nájsť.
Kvetka pomaly už len očami gúľa, réžia zo zúfalstva vymýšľa somariny, naozajj,v minulej Farme mali obrovské šťastie na Mira, človek z ľudu…

129
Slavka
Reagovat

@BarBora: tak tak. A vie mi niekdo vysvetlit naco tam zas Stana strkaju? Ved sa vobec nemal vratit. Ale ved co ma to prekvapuje na tejto farme je uz vazne vsetko mozne. Esteze to uz nesledujem. Stacia mi uputavky 😁 a obcas z toho 10 minut pozriem 😂. Ja dufam ze uz dalsia farma nebude.

130
BarBora
Reagovat

@Slavka:
Možno chcú Evu dotlačiť do finále, ale ani so Stanom sa to nemusí podariť, tak neviem… oživiť dej? Je tam dosť nuda.

131
Janica
Reagovat

Tak se mi potvrdilo, že Staníkovo „kruté bolesti rukou“ jsou jen strachem před duelem (už jsem psala) a návrat je další podpásovka. No, Borisovci si myslí, kdovíjak farmu neoživí.
Petra se hodně změnila, i fyzicky, snad ještě přijde do formy a pobaví. Jožův návrat potěšil. Zatím je farmě chaos a zájem o ni opadává.

132
Aža
Reagovat

Petra podlehá námaze na farmě a vypadá udřeně. Však také Anka je v obličeji unavená a z Evka je někdy jak spící pana- (panna ne…)
Sama Péta přiznala, že podcenila učinkování na farmě.
Zajímavá byla story s „hnačkou“ u ovce. Proto volala nemocné ho…o , a mnozí se jí smáli, že se bojí bobků.
Ta story je o tom jak dvě farmářky hodnotily její větu : Janka jela jak kulomet, kroutila pusou a očima a divila se, že neví co jí u ovcí čeká,
Míška se usmívala a s pochopením řekla že i ona chytala, umazala se a mléko se vylilo.
Možná že takto je vynalezen jednoduchý recept na „ovčí kakao“….

133
Janka
Reagovat

@Janica: no, bolesti mu věřím i věřím, třeba si odpočal a je to lepší… z toho, že se může vrátit přece nemůžeš vinit Stana, ale režii. prostě se jim to takhle hodí, nebo myslíš, že kdyby ho nechtěli, tak ho tam přesto pustí?? prostě je to televizní pořad, Stano a Eva asi ještě neřekli vše, co měli :)

134
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Ja už mám dlhší čas tiež ten pocit ,ako keby to už chcela mať Markíza za sebou . Ozaj tam nie je žiadna osobnosť , žiaden tip človeka ,ktorý by mal aj nejaké nápady a ako píšeš jedia vždy to isté . Toľko mlieka a ani raz si neurobia tvaroh na halušky ,rýchlejšie je ho vyliať ,veď majú vajíčka aj koláč sa dá upiecť. Nevedia sa zasmiať , ich debaty sa vedú len o dueloch .
Ja z týchto ľudí ani neviem komu by som tú výhru dopriala .

135
Janica
Reagovat

@Janka: … však píšu, že je to dílo režie. A nevěřím mu,
kruté bolesti ústí v operaci, komediant a srab je to. Myslíš, že si s Evou ještě všechno neřekli? Vím, jsem vůči nim negativní, jsou mi protivní oba – můj problém.

136
BarBora
Reagovat

@Janica:
Stano sa na operáciu nechystal, po týždni sa chcel vrátiť, asi to chcel len dať nejak ošetriť, skľudniť, aby to do konca vydržalo. Ale prečo ho odpískali a o týždeň na to ho vracajú je čudné. Kocúrkovo.

137
Kara
Reagovat

Já začínám vnímat tento tah režie jako dobře promyšlený a psychologicky pro ně výhodný. Pořádně naštvat diváky, do finále protáhnout Jožka a Stana (nebo Evku). Naštvaní diváci budou posílat SMS jak o duši a markíza si přijde na své. A nedivila bych se, kdyby pak výhru ušili pro Stana (či Evku).
Pokud by ve finále byli někteří z nevýrazných hráčů, což jsou letos všichni, tak moc SMS nepřijde.
Možná už nemají v plánu ani další Farmu natáčet. O tom, že se jim lokality už těžko hledají se psalo nedávno. A to že by do budoucna přišli o velkou část diváků je nemusí v tomto případě trápit.

138
anonym
Reagovat

Stano šel do nemocnice s tím, že jeho problémy a bolest je tak velká, že nezabírají léky. Celé noci, údajně, nespal. A mluvilo se o chirurgickém zákroku.
Patrně se stal zázrak a Stanovi pomohla živá voda.
Jak jednoduché je jít si na 14 dní odpočinout, napapat se a pak šupito zpátky mezi unavené baby. Tuto možnost by měl mít každý, nejen jeden z nejprotivnějších soutěžících.
A zase mě čeká týden dvou FT, Evča a její ochránce a rádce v jednom :-)

140
Kara
Reagovat

@anonym: Počítám s tím, že se teď bude šetřit a dělat jen lehčí práce. Kdyby alespoň dopředu neřekl, že ho ruce bolí kdy on chce. Pokud nebude něco chtít dělat, tak ho bolet budou. (přesnou jeho citaci si nepamatuji)
A ten odpočinek si vzal, aby nešel do duelu. To už je jasné.
Pokud by ty karpály měl v takovém hrozném stavu, jak nám podávali, tak by byl po operaci, nebo pokud by ji jen odmítl, tak stejně režie nemůže dát do hry hráče nemocného. Je to vy…ánek a režie mu jde na ruku.

141
anonym
Reagovat

@Kara:
Je to tak, jak píšeš. Řekl, že ruce ho bolí jak chce on. A nemocní na Farmě být nemůžou. Z toho plyne, že je to simulant.

142
Eva původní
Reagovat

@Kara: 139- :-)))))) tak to jsem se pobavila jak to Jana okomentovala a Petřin výklad :-))))))
Sterilizace nebo sterilace :-)) a teď už jen dojit ovečky v ochranných rukavicích :-))
Ke Stanovi – je to přesně tak jak s anonymem píšete.
Na další děj na farmě s navrátilcem jsem zvědavá. Na operaci nebyl a jak začne něco dělat, bolest se mu zcela jistě vrátí a zase bude skuhrat. Bude-li to jinak a bude-li bez bolestí, tak je to přesně tak jak jste popsaly – simulant!!!

143
Kara
Reagovat

@Eva původní: Jo, toaletní papír pro ovečky doveze Martin na vlečce místo dalších trámů :))

144
Lentilka
Reagovat

Ešte pred návratom Jožka na Farmu som opísala z FB dva príspevky .Názor nech si urobí každý sám ,ale pani napísala ,čo už je dávno známe ,ale nejak si to nechcel nikto alebo väčšina pripustiť.

Evka Krausova: Jasné ,že sa vráti Jozef. Ale celá farma je o celkom niečom inom ako si všetci ,čo píšeme myslíme.Dnes som sa dozvedela veľa vecí od zdroja blízkeho farme a bola som nemilo prekvapená. Všetci sme tu naivní ,prežívame každé vyhodenie svojho obľúbenca ,ale skutočnosť je celkom iná….Preto dnešným dňom som si povedala ,že s týmito diskusiami končím. Pozerať Farmu budem ,ale už to nebudem tak prežívať ako doteraz .Načo ,keď je všetko vopred dohodnuté .

Evka Krausová : – Ľubica Ľalíková ,ďakujem za laik a povedzte manželovi ,že sa mu veľmi ospravedlňujem ,pretože som napísala po farme pár nepríjemných komentárov na jeho adresu.Keby som o tom ,čo viem teraz vedela vtedy….
Bože akí sme my Slováci naivní a dôverčiví. Oni z nás vlastne robili doteraz a robia stále totálnych idiotov .

Ja s tým súhlasím ,viem o čom píše .

146
Lady XL
Reagovat

Konečně jsem v rychlosti vše zkoukla…. Taky se začínám přiklánět k názoru ohledně návratu Stana, že potřebují nas… diváky a doufají, že půjdou např. proti Stanovi a pokud bude ve finále, že budou hlasovat proti němu. Je jedno, že proti, ale budou se dívat a hlasovat. Teď tam nemají nikoho extra výrazného, který by vyvolával takové kladné či záporné emoce. Tahle farma s návraty, odchody kdy se komu chce, je naprosto šílená! Ještě schází, aby přišel i Jaro, že je fit… No jo, co chceme, když se na výrobě Farmy nejspíš podílí ten samý štáb a ten už to má „na háku“ a vymýšlí blbosti…
Už jsem dřív psala, že mi tito farmáři přijdou divní. Že se nijak neradují, nebo nám to prostě moc neukazují. Kdo ví jak, jsou vybíraní, kdo ví, s kým se v reálu znají (viz Eva), s kým ze štábu a pak ví, co si mohou dovolit. Dohazují si tam známé, kteří se chtějí třeba jen zviditelnit a stačí jim, že tam budou pár týdnů, nebo se je tam pak snaží udržet za každou cenu s vidinou, že třeba vyhrají… Nevím, co si myslet o protlačování páru Stano – Eva. Vždyť je jasné, že venku by se ani nepozdravili (tedy ona jeho…), tady dělá, jak když jí přichází životní láska. Absolutní většina lidí tomu vztahu nevěří (jeho karpálům tuplem – ty ani po týdnu nepoleví).
S vařením je to také divné. Tentokrát nám neukazují, co se vaří, tak vidíme, že mají hlavně placky… Přitom Maťo povídal, že tentokrát vařil „něco jiného“…, ale co? Tak si říkám, zda jim tam občas štáb něco nešoupne, v téhle řadě je snad už všechno možné… Rozhodně nevypadají, že by strádali pokud jde o jídlo.

147
Kara
Reagovat

@Lentilka: Jaro i Tomy asi věděli, proč tak rychle zmizeli. Nedivila bych se, kdyby brzy odešel i Pavol.
Tomy tam sice šel jen za zviditelněním se, ale u Jara mně to přijde že prozřel a raději prchl co nejdříve to šlo.

148
Lady XL
Reagovat

@Lentilka: a já bych chtěla vědět víc…., ale už to začínám tak nějak tušit, že je to fakt vše hra štábu s námi s lidmi na farmě (některými). Takže se vsadíme, zda vyhraje Eva nebo Stano? :-(

149
Kara
Reagovat

@Lady XL: Bylo by zajímavé vidět, kolik a jakých lidí se jim tak ještě hlásí. Nejspíš už zájem opadl a z toho co se ještě hlásí už moc zajímavých typů vybrat nejde.
Celé to zkomírá a jde do kelu. Těmi necitlivými zásahy režie do děje a manupulacemi. Navíc po tolika dílech už běhá po Slovensku hodně starých farmářů a lecos z natáčení se určitě z jejich okolí profláklo a tak zájem u lidí opadá.
Doufám, že už to bude poslední markízácká Farma. Scénář sice dobrý, ale …

150
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Myslíte že Borisové naplánovali aby to letos vyhrál Stano – miláček davů?

151
Lady XL
Reagovat

@Kara: No právě. Není snadné vybrat člověka (z lidu), který by zaujal, měl charisma… Myslím, že se tam hlásí dost nezaměstnaných či žen na mateřské, nebo upadajících podnikatelů. Kdo by taky mohl opustit jen tak zaměstnání či svou firmu na tak dlouho… Dobře, dají tam lidi ze šoubyznysu, ale jejich protlačování není fér. Mě osobně se např. nelíbila Farma 1 s Járovou, která vyhrála. Vybavuji si už jen něco, ale vím, že se tam právě ty „celebritky“ dávaly dohromady, blbly a ostatní makaly. Pravidla byla ještě hodně v plenkách… a v kuchyni vládla 1 (tuším Lenka, byla pak druhá). Mě to tehdy dost všechno lezlo na nervy, protože jsem si to představovala jinak. Až ty další farmy začaly k něčemu vypadat…, jenže jak to už bývá u RS, místo aby se to vylepšovalo, tak se to jen horšilo a horšilo… a lítá to od extrému k extrému.

152
Lady XL
Reagovat

@Prochor: no můj miláček to tedy není ani náhodou! Spíš bude podporou pro Evu.

153
Prochor
Reagovat

@Lady XL: To byla samozřejmě ironie – tak protivného týpka aby pohledal. Ale pořád si myslím, že tvůrci budou chtít dotáhnout tuhle brilantní řadu k dokonalosti. Týden před finále – kde se vzal-tu se vzal- vrátí se Kartáč a pak slavně zvítězí ve finále. Všichni budou plakat štěstím, že ho zase vidí:-)))

154
Kara
Reagovat

@Prochor: Kterého mají připraveného vítěze asi není nejdůležitější ve finále, ale aby tam byl klaďas proti záporákovi. Pak mají jisté, že lidi budou posílat SMS co to dá a o to jde. Toť alespoň můj názor. Zatím by tomu odpovídal Stano proti Jožkovi. Ale je ještě pár týdnů do konce a uvidíme.
I když na fb se proslýchá, že ve čtverce je Stano, Jožo, Eva a ještě někdo.Ale to může být taky drb.

155
Kara
Reagovat

@Prochor: Jano se asi nevrátí, ten je celebrita už teď a všechen čas mu zabírá setkávání se s bývalými farmáři a focení se do Hitek. Dnes je zase středem pozornosti jejich foto s Lulou a Davidem. Jen nevím, jak to ty Hitky dělají, že je vyhmátnou při každém jejich kafíčku, kde se tyto celebrity hnou. :)))))))))
To jsou náhodičky, že pokaždé je po ruce fotograf aby zdokumentoval takové důležité události :))))))))))))))

156
Eva původní
Reagovat

@Kara: -147- ještě bych k nim přidala Frederiku.
Škoda, že za jeho přijetí nehlasují zbojníci :-( To by mu návrat nedopadl zcela jistě, myslím si to jen já nebo i vy všichni zde?
Karo, plně s Tebou souhlasím – příspěvek 149!!! Dodám, že ta letní 9., na kterou jsme se skoro všichni těšili, už být neměla. A když už, tak až příští rok. Ale stejně, kdoví, RS Farma už je rok od roku čím dál větší fraška. Přesto nás zajímá a pak nás pěkně naštvou. Ani já si nepřeji 10., jedině až tak za 2 roky, to snad scénáristům dojde co dělali špatně a jak zhnusili podívanou divákům. Tak to je asi též ironie – ta část mé poslední věty :-)

157
Eva původní
Reagovat

@Eva původní: Ještě jsem zapomněla dopsat, že to berem jako fakt, že Stano bude přijat zpět, ale co když ne, Eva revala z toho neskonalého štěstí, ale ostatní staří farmáři se netvářili moc šťastně, tak co když … to bych jáááásala :-))

158
Kara
Reagovat

@Lady XL: Na Járovou mně ale nešahej. Farma1 byla jedna z prvních RS která mne chytla a když tam Járová vzala kolečka a vidle a šla kydat hnůj, tak jsem byla jak v jiříkově vidění :)))))))))))))))))
To byl právě ten okamžik, kdy jsem se chytla a od té doby Farmu nevynechala. A objevila jsem brzy i Panáčka a tady diskuzi doslova hltala :))
Copak jsem v té době věděla o nějakém scénáři, nebo manipulacích štábu? Ta naivita a nevědomost mně měly zůstat. :-)))

159
Kara
Reagovat

@Eva původní: Zklamu tě, Stano je v ukázce jak pomáhá při řezání dříví na kolibě. Tak tam je.:((
Mohli alespoň místo hlasování nabídnout, jestli se někdo za něj neobětuje a neodejde, aby se mohl on vrátit. Evička by to asi udělala. Zviditelněná už je, a to jí stačí. Tak by diváci byli ušetřeni těch nekonečných záběrů na její uřvaný obličej.

160
anonym
Reagovat

@Kara: K slavné fotící se trojce se přidal i Tomáš. Každá sláva je dobrá :-)
Stano, bohužel, na Farmě podle ukázky zůstane. Snad uřvané rtíky vydržím, někdo psal, že je jako uvařenej párek, dodám, že s kečupem.

161
Kara
Reagovat

@anonym: jj, máš pravdu :)))

162
Vlasta
Reagovat

Tak jsem nabyla dojmu,že je lepší sem vůbec nechodit Člověk se tu dozví i to, co nechce vědět.

164
Aža
Reagovat

@anonym: Tomáš vypadá na fotce zdravě, do kdyby příští týden se opět vrátil? Nejvíc překvapuje ta křehotinka, která omdlela při souboji a nyní jde ze sedánku do sedánku.

165
Slávka
Reagovat

@Lentilka: hm ten príspevok som aj ja čítala. Je pravda, že pani má v niektorých ohľadoch pravdu ale čo sa týka Lalíka tam to tak jasné nebude, pretože prednedávnom sa mi podarilo písať s jedným súťažiacim/súťažiacou z Farmy 8. Je jedno či je to chlap alebo žena. Skúste uhádnuť sami s kým som si písala a ten dotyčný/á mi povedal/a že Lalík sa už vyhrážal jej/jemu aj Mirovi. Takže nie každý tam hrá nejakú rolu, niektorý ľudia čo tam chodia sú proste takí aký sa aj na Farme prezentujú a možno aj horší. Pritom som si s tým človekom najprv písala o obyčajných veciach z bežného života potom prišla reč na farmu a že ako si spomína no a dostali sme sa aj k MIlanovi :D

166
Slávka
Reagovat

@Lady XL: Na toto sa hovorí: „v najlepšom treba prestať.“ Po Farme 8 kedy to konečne vyhral človek ktorý si to naozaj zaslúžil a ešte prelomil aj rekord v sms hlasovaní už žiadna nemala byť! To mala byť záverečná bodka. Keď som sa dozvedela, že už aj Farmu 9 natáčjú hovorila som si: „môj ty bože. Toto nemôže dopadnúť dobre. A ani nedopadlo.“ Nápady sa míňajú, silné osobnosti sa strácajú. Je jedno ešte koho do tejto farmy pichnú. Je to prílišná snaha nájsť niekoho zaujímavého, niekoho koho by väčšina ľudí milovala. Pravda je že tá ich snaha k ničomu nevedie a je to stále väčšia a väčšia zlátanina bez zaujímavých ľudí a bez zmysluplných zápletiek.

167
Lentilka
Reagovat

@Kara: Kara 147 – 149 súhlasím ,podpisujem

168
Lentilka
Reagovat

@Slávka: Slávka ,za čo sa ospravedlňovala Lalíkovi ,to vie len ona . Určite tí ľudia sa tam predvedú akí sú v reáli , ale viacerí sa dajú vtiahnúť do scénara ani nevedia ako . Ono je to na dlho o tom diskutovať ako to tam je ale určite nie takýmto spôsobom.

Ja osobne poznám 3 súťažiacich čo tam boli ,neboli vo finále odišli v dueloch. Myslíte že sú prekvapenia povinné náhodou ?
Mená nenapíšem ,to je jasné ale prezradím že bývam v Spišskej Novej vsi a odtiaľ a z okolia ich tam bolo dosť .
A trpko oľutovali ,že tam šli .

169
Jája
Reagovat

@Lady XL: Sliboval vodovou polévku, možná ale uvařil sekyrkovou.

170
Jája
Reagovat

Božínku, tady snad zdechl pes. Kam se poděl humor a vtip? I anonym za starých časů, byť žahavá jak lán kopřiv křížený s nebozezem, věčně si koledující o banány bývala vtipnější. Nebo vám tu chybíme, či?

171
anonym
Reagovat

Tady měl dneska někdo pěkně špatný den, že by dostal zase kokosem do palice? Tiskové mluvčí to mají těžký :-)

172
Jája
Reagovat

Jak málo stačí, jeden názor a už zase jedeš jako fretka a urážíš ostatní. Koukám, že jsi povýšila. Ano máš to těžký, ale kdo chce kam…

173
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
O povinných prekvapenia uź bola reč v minulosti, človek nemusí byť lúmen, aby mu došlo, že sú to jedny z dvier, ktorými môžu ovplyvniť duel. Ale keby bolo len toto, ale režisér má silné nutkanie si zaslúžiť mzdu a tvorí a tvorí, až to úplne spotvorí. Keď sa už nevedia ani len tváriť na dodržiavanie pravidiel, nech to už radšej nechajú tak.

A sms-ky neposielam už dávno, len minule som, celkom výnimočne, jednu poslala Mirovi. Teraz určite nepošlem.Ani pre, ani proti, ani nijak.

174
anonym
Reagovat

@Jája: Ty jsi neskutečná zoufalka :-) Já neurážím ani tebe, co se týká urážek na to jsi ty generál, ale jinak je to bída :-) A proč píšeš za ostatní? Pokud bych někoho urazila, jakože to nedělám, určitě by se ozval sám :-) A už klid, normu jsi pro dnešek splnila :-)

175
Aža
Reagovat

@anonym: Nebojte děvčata bude líp. Večer všichni ožijeme, stoupne nám adrenalin a bude zase zábava.
Od rána jsem na sobě duševně pracovala při čtení Panáčka, abych večer přežila návrat ztraceného syna Farmy.
Už jsem se rozhodla, budu dál sledovat, radovat se a hartusit na ty lidičky v F9.
Na to abych se rozčilovala se mám moc ráda a už nic nezměním.
Markíza asi ví proč to dělá, hodně se tu ráno diskutovalo, ale co jim zbývá. Reklama se prodává jedině když je divácký zájem.
Posílám poděkování dobrým dušičkám, které budou večer psát info……
.

176
BarBora
Reagovat

Petra bola v tom videu, na moje počudovanie, celkom zlatá. Jana má doma zverinec, ale fajnová baba z Prahy… je jasné, že nie je nadšená ani zo zdravých a tobôž nie chorých hovienok.😀 Ak to nevzdá, bude mať u mňa bod k dobru.

177
Jája
Reagovat

@anonym: Ani omylem, ještě jsi nám dnes všechno nepředvedla, jen ze sebe shoď tu roušku pokory a upřímnosti. Dirigovat si můžeš doma své poddané, tady se nemusíš předvádět.

178
Lady XL
Reagovat

Mě se chování Petry u ovcí líbilo. Dovedete si představit takovou Sylvii u nemocných hov..? A u pasení ovcí taky bodovala :-). Dáša mohla akorát protáhnout ksicht… No ještě jsem nezkousla návrat Stana… ach jo. Ohledně povinného Překvapení – však už víme – naposled např. pití žinčice, když je jisté, že jeden soutěžící ji nevypije… (u mne by to taky byla jistota). Už nás párkrát překvapila „znalost“ almanachu!! I taková Eva znalostí „překvapila“…

179
anonym
Reagovat

@Aža: Mně je dobře i teď, žádný problém, pokud si někdo na mně hojí komplexy a udělá se mu líp, je to jen dobře :-)
Večer asi moc nepřekvapí, odpočatý Stanko, ubrečená Evka, zbytek bude naštvanej, ale bude se tvářit přátelsky, co kdyby je FT dal za sluhu :-)

180
anonym
Reagovat

@Jája: Ten den je dneska hodně špatnej, viď? Ještě, že mě máš :-)

181
Jája
Reagovat

Já komplexy nemám. Na rozdíl od tebe mám léta stejný nick a za své názory se stydět nemusím. A co ty Deanko?

182
JanaH
Reagovat

@Aža: taky se tak těšíš na Staníka a dojemné setkání dvou mladých krásných lidí? Mám připravenou škatuli s kapesníčkama, budou se hodit. ;-)
Neboj, Ažo, tiskový mluvčí se reportů určitě rád ujme. Akorát to budeš mít s hodinovým zpožděním a na přeskáčku, takže nula bodů. Ale jinak super! :-D

A doopravdy upřímně závidím Slovákům jejich vyspělé zdravotnictví. Jejich dochtoři jsou machři. :-D

@Jája: :-DDD

183
JanaH
Reagovat

@Jája: doufám, že se taky těšíš na ten doják. :-D A jakpak se ti líbil duel, ty údajně zakomlexovaná osobo? :-D Pěkný duel, což? Štěkna letěla při hákování jak špinavé prádlo, nestihla se ani nadechnout.

184
anonym
Reagovat

@Jája: Můžeš mi říkat jak chceš, Dorotko :-) Cmuk :-)

185
BarBora
Reagovat

Čo máte s tým Stanom? Je to prirodzený pracant, aj preto som ochotná veriť, že niečo s tou rukou mal. Či viac, či menej, v akom štádiu….. to neviem a nechám tak. Ale robil, nevreštal večne po druhých, sem tam urobí taktické bu bu bu, Oproti Mayerovi je to nič. Ten sa od začiatku do konca len predvádzal, ten mi bol doslova odporný a dopozerala som.
Tiež zo Stana nepadám do mdlôb, ale zas tak strašný nie je. On si asi najviac ublížil ochranou Evy. A hranie na pár s ňou, ale veď ani Mária sme neukameňovali, keď mu tam nanútili to trdlo.

186
Jája
Reagovat

@JanaH: Jj tak čistě vymetenou stodolu už dlouho neměli. Štěkna koleno zdravé, ale válela se po zemi jako Kalous při povodních. Myškamiška si ji tahala za sebou, připoměla mi fórek „poď ťavejzo“.
Jinak návrat ztraceného hrdiny – co k tomu říct. Špulaňa vypadá jak rozteklý narozeninový dort, jen jsem nějak neregitrovala či se svíčkou nebo bez. Ale už nebude muset odkládat „hlavinku na 4% či Šimonovo rameno“. :D

187
Jája
Reagovat

pardon „neregistrovala“ :)

188
anonym
Reagovat

@BarBora: Ber to tak, že ne každý je všem příjemný, Stano je přirozený vidlák a pracant je, hlavně, když jde o Evu. Když šlo o Jožka, tak se na to z vysoka :-)

189
Keliška
Reagovat

Někdy mám pocit, že nám Borisové toho záporáka ze Stana vyrobili. Ostatní farmáři pořád mleli o tom jak Stano dřel jak Bulhar ale v televizi moc nemakal, nebo nám nebylo vokázáno. Mně už je šumák jestli se do seriálu vrátí, já nemůžu vyšpulenou a věčně uplakanou a rozchrápanou Evku. Jinak zatím nejhorší farma…

190
Jája
Reagovat

A já se těším na dědouška a jeho konspirační schůzku. Ten je tak krásně vytočený :DDD

191
JanaH
Reagovat

@BarBora: já jsem ochotna věřit mu, že jakýs takýs problém s karpálama má. Ovšem nevěřím tomu, že sebelepší doktor dokáže tento problém „vyřešit“ za 14 dnů natolik, aby zmizel (ten problém). ;-)

@Jája: svíčku má. U nosu přece. :-D
Evinky zavilé pohledy na děduška, když vyzdvihl její příkladné pracovní úsilí taky neměly chybu.
A prosím tě, buď té dobroty a neměň si nick. Vzniká zbytečný chaos. :-DDD

192
anonym
Reagovat

Těším se dneska na Petru a nemocné howna, zjevně je to nákaza, kterou netrpí jen ovce :-D Doufám, že se ovečky neuzdravily stejným fofrem jako Stanovy karpály :-)

193
Jája
Reagovat

@anonym: Jéé Dorotka, krásné pohádkové jméno. Byla krásná, chytrá a pokorná na rozdíl od té druhé hloupé nány.

194
Jája
Reagovat

@anonym: Ty jsi k těm zvířatům tak soucitná. :(

195
Jája
Reagovat

@JanaH: Změna nehrozí, stejně by mě každý poznal podle stylu psaní. Asi tak jako jeden pozná Deanku aj. nicky.

196
anonym
Reagovat

@Jája: Vidíš, mě nenapadlo, že na tebe se to nehodí, tak co Marfuša? Tak šup, tvářičky hezky namalovat jako Evka rtíčky a hned budeš mít lepší náladu :-)

197
Lentilka
Reagovat

@Jája: A ako sa zatváril pri stole , keď Kvetka vravela že , list od Lenky je na dve strany chudák až ho pot oblial .

198
Jája
Reagovat

Mmch, vzpomínáte za Rézy, když ovce měly hnačku a kulhaly, jaký dělal Martin bugr, sesílal na farmáře hromy a blesky? A ta jedna zdechlá slípka měla na svědomí těžký trest?
Kde jsou ty časy, kdy hospodář hleděl na zvířata a ne na umělé kozy a vařené párky s krvavou nátierkou?

199
JanaH
Reagovat

@Lentilka: ale to mě taky. To zas bude kýbl žluči.

200
anonym
Reagovat

@Lentilka: Dědko dlouho nevydrží, asi jako ten vousáč, plno řečí a za pár dnů měl zánět v noze.

201
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Prosím Ťa navštív už to slovenské zdravotníctvo , budeš to mať čím skôr za sebou … pamätáš ?

202
Jája
Reagovat

@anonym: Blahoslavení chudí duchem…
No ale mám z tebe radost. Ano už se pomalu blížíš dávným časům, takhle tě známe, jen si byla ke všem sprostější. Ale to už tě věkem zřejmě opustilo.

203
Slávka
Reagovat

@BarBora: To jak s Davidom. Keď sa ešte nedal dokopy s Lulou uplne v pohode chalan. Tiež mu to u divákov dosť uškodilo.

204
JanaH
Reagovat

@Lentilka: jistěže! To se tehdy povedlo:-DDD

205
Slávka
Reagovat

@Lentilka: problém je v tom že v tejto farme sa to ovplyvňovanie scenára robí až moc okato, že aj človek z nižším intelektom by si to všimol.
PS: Keď si zo Spišskej nepoznáš náhodou Mira osobne?

206
anonym
Reagovat

@Jája: Lásečkuju tě, Marfuško :-)

207
Jája
Reagovat

@Lentilka: Část už byla v upoutávce, takže ten dopis bude výživný a podle všeho Štěkna neměla ani páru, že se Pingl vrací. Jen je to nějak překopané. Po duelu hlasují o Pinglovi (podle oblečení – jak už tu bylo řečeno – je to po duelu, který jsme teď viděli) ale při čtení dopisu jsem si ho za stolem nevšimla. Byl někdo pozornější a viděl ho tam?

208
anonym
Reagovat

@Jája: Máš pravdu, hotová koule, věštecká :-)

209
JanaH
Reagovat

:-DDD

210
Jája
Reagovat

@anonym: Vždyť říkám, blahoslavení …

211
anonym
Reagovat

:-)))

212
Aža
Reagovat

Co soudíte o tom, zda v těchto dnech už je ukončená farma.?
Takový fičák jaký byl včera, tak by ty jejich přístřešky odletěly do teplých krajin….
Jeden má rád Stana, druhý Petru, hlavně že je z čeho vybírat….))))
Copak nastane za třesk, až bude Eva žárlit na Petru?
Jak se Petra snese se Stanem, na její postřehy jsem docela zvědavá…))))
(pak že už nebude nic zajímavého.)

213
Jája
Reagovat

@Aža: Když Petra sjede do svých bikin, bude Pingl povinně chodit s pytlem na hlavě. Špulaňa ve svých dolních partiích notně nakynula, takže je vystavovat už asi nebude. :D

214
BarBora
Reagovat

@anonym:
Beriem to tak, len ma prekvapuje tá intenzita nevôle, mne tiež nie je Stano sympatický, ale znesiem ho lepšie ako Dášu alebo Janu. A ani kvôli nim by som pozerať neprestala.

215
anonym
Reagovat

@BarBora: Já taky vydržím do konce:-)

216
JanaH
Reagovat

@Aža: jj, pořád je něco zajímavého v tomto nekonečném seriálu. ;-) Zatím jednadvacet člověků. Je to konečná, není to konečná? Samé otázky a konec v nedohlednu. :-D
Co kapesníky, máš? Já dvě krabice…

217
Lentilka
Reagovat

@Slávka: Poznam ale viac nepoviem 😘

218
JanaH
Reagovat

@Lentilka: dobře děláš! ;-)

219
Jája
Reagovat

Ubohé Ucho, je mi ho líto. Užuž si myslel, že se veze do finále (chlapy je přece hooodně potřeba) a bum přijdou banditi. A kdyby jen dva jak bývalo dobrým zvykem, ale rovnou čtyři. Vyhodí mu Štěknu a následuje další rána do zad – Pingl. No Maťo, bal si kufry :D

220
Jája
Reagovat

@JanaH: Škoda kapesníčků. Já mám nachystaný kýbl a jednu velkou nosočistoplenu. :D

221
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Stanovi stačilo, aby to vydržali ešte pár týždňov, kým tam bude. Ale čert vie, ako to všetko je.

222
JanaH
Reagovat

@Jája: aspoň má konečně důvod, proč být odutý. Kdypak zase zatouží po domově, zítra nebo až pozítří?

223
JanaH
Reagovat

@Jája: jeden balík jsem musela otevřít předčasně… :-DDD

224
BarBora
Reagovat

@Jája:
Na Petru v bikinách nebol ktovieaký pohľad, keď sa v nich s palicou v ruke hnala za ovečkami do lesa, 1.-ý krát ma rozosmiala.

225
Jája
Reagovat

@BarBora: Ale vzpomeň si, na Davida taky nikdo neměl nic moc křivého slova do doby, než se objevila jediná pravdovravná alkoholu holdující Lulina a začli si dělat vzájemnou osobní hygienu. Taky je začali všichni nenávidět. Jeden rozdíl tady je, že Pingl pro ochranu své milované aspoň pracuje.

226
Jája
Reagovat

@BarBora: Nezapomeň čím chlapi myslí a že na ženské se dívají jinak než my. Tehdy snad jen Maťo neměl divoké sny. :D

227
BarBora
Reagovat

Som zvedavá, či sa niekto odváži povedať nie návratu Stana. A na tváričky celkovo sa teším, väçšina sa určite bude povinné tešiť tiež..

228
JanaH
Reagovat

@BarBora: to jsme dvě! ;-)

229
Fixa
Reagovat

Zvláštní je, že ze strany diváků je Stano neoblíbený, ale farmáři ho měli rádi. Živil se jako číšník a tito lidé umí pobavit, přijdou do styku se spoustou lidí a jsou poměrně vtipní, umějí se ovládat. Nevíme jak se farmáři baví večer, možná to je ten důvod proč měli nebo mají Stana rádi.
Ze strany diváků je neštěstí Stana jeho Eva. Zvláštní to žena, z mého pohledu je vypočítavá, vychytralá a možná i zlatokopka.
Já bych se bez Stana v dalších dílech obešla.

230
BarBora
Reagovat

@Jája:
Námetov na pobavenie jej momentálne dosť, len aby réžia nezlyhala a nedali nám na celý večer pįlenie, dojjenie a Janine múdra.
Stano, obávam sa, má rolu vyhradenú, ale uvidíme.

Hej, Lula stiahla Davida za nohu , ale on bol síce celkom pekný, ale nevýraný, aspoň pre mňa.

231
Ajda
Reagovat

@Jája: @anonym: Jsem myslela, že už bude klid a opēt čtu i osobní napadání. Je to zase nutné?

232
JanaH
Reagovat

@BarBora: mě ty betonářské plky baví… poviem ti pravdu, poviem ti to po slovensky, henteho mám rada, ale henteho tiež, Martinko, Kvetuška… :-DDD

234
anonym
Reagovat

@Ajda: Se mnou tohle neřeš, obrať se na druhou stranu. Já s výpady nezačínám. Víc se rozepisovat nehodlám, je to zbytečné,

235
JanaH
Reagovat

:-DDD

Tady je dneska srandy kopec!

236
Ajda
Reagovat

@anonym: Řeším, protože stačí nereagovat. Tečka.

237
anonym
Reagovat

@Fixa: Ona by se obešla i většina farmářů, ale jak by to vypadalo, nechtít ho zpět. Kdyby hlasování bylo tajné, dopadlo by to patrně jinak. jednak je Stano silná konkurence a potom, je jich tam jako much. A zase jeden navíc :-)

238
Lentilka
Reagovat

@Jája: Len aby Maťo nebol FT , aby sa Eva mohla so Stanom viac láskovať a keď náhodou nesplnia úlohy nebude tá zlá . Okrem toho sa musí držať Stana , aby sa nezahľadel do Petry . Nevrátili ho tam kvôli tomu ,aby tam bolo aj trošku žiarlivosti Evy na Petru ?
Bolo by to ako laškovanie medzi Rézom ,Hrčkovou a Švaralovou .

239
anonym
Reagovat

@Ajda: Aha, takže paní je kapku jinde a je jí třeba tolerovat a nereagovat. Díky za vysvětlení, budu se tím řídit.

240
anonym
Reagovat

@Lentilka: Zápletka sice dobrá, ale Stano vidí jen Evu. Petra je vedle ní nevýrazná :-)

241
Jája
Reagovat

@Lentilka: Však Psycholenku šlo tehdy vztekom rozervať. Od momentu sblížení Leny a Rezy byla až do finále na prášky. :D

242
Ajda
Reagovat

@anonym: Reakce platila pro obě, kdo chce pochopil.

243
JanaH
Reagovat

Tsss, vždyť jste tady někteří z plna hrdla volali po pořádku a tolerance měli plnou ústa a teď se divíte? Si to užívejte, ne? ;-)

@Lentilka: neviditelná ručka Borise je schopna zařídit cokoli. I to, aby bylo oduté Ucho FT.

244
JanaH
Reagovat

@Jája: a to prima rozpoložení jí vydrželo až do sedmičky.

245
anonym
Reagovat

@Ajda: Dobře, to je v pořádku, já to beru ze své strany. Naprosto chápu a ještě jednou děkuju za vysvětlení.

246
anonym
Reagovat

Kdo chce, ať si poslechne dlouhé písmo Lenky o nějakou tu chvíli spíš.
http://farma.markiza.sk/aktualne/1892432_lenkin-list-na-rozlucku-farmarom-poriadne-nalozila

247
Lentilka
Reagovat

Musia súhlasiť s návratom ,čo iné im ostáva . Komické by bolo aby Stano stál pred nimi a väčšina by nesúhlasila a Kvetka by svojím smutným pohľadom a sklamaným hlasom povedala :

Stanko je mi ľúto ,my sme Ti chceli dať druhú šancu , lebo si ju zaslúžiš , ale ako vidíš väčšina je proti tomu a my s tým nič nenarobíme .Pravidlá sú pravidlá a tie sa musia dodržiavať.Prajem Ti všetko dobré ,daj sa zdravotne do poriadku a som rada ,že som Ťa spoznala . Po farme sa stretneme .Nebudeš chýbať len Eve ale aj mne . Si mi ako brat .

248
JanaH
Reagovat

@Lentilka: a to o velkém člověku by neřekla? To by mě hodně zklamala… :-D

249
anonym
Reagovat

@Lentilka: :-D tak nějak podobně, nemají na vybranou, musí dát hlas pro. Je to udělané pěkně, kdyby byl nějaký duel, v kterém kdyby zvítězil, jde zpět. Ovšem je zase možné, že by byly úkoly dělané jemu na tělo, takže je to úplně jedno :-)

250
Jája
Reagovat

@JanaH: Tam už měla lesbovztah s Mokrou Lu. Ale běda, kdo se na Lu škaredě podíval a to tajné písemné vyznání nemělo chybu. :DDD

251
Aža
Reagovat

@Jája: Jají, myslíš, že už je konec farmy, skutečné myslím. Snad tam ještě nezažijeme pohled na vichřici, to už by jim šlo o život. Už takhle je to dráma,
Dopis od Lenky byl pěkně ukecaný, no jistě, dopis od Štěkny, jak jinak. Zdrchala tam hlavně Šímu, že by se mu ještě mstila až se vrátí.? Vyřídila si účty se všemi, mimo Evičky.

Šíma už má takovou povahu, je skoro neviditelný v práci i v kolektivu i v přenosu z farmy.
Ale rozhodně není povahově špatný. (Asi o Lence řekl někomu pravdu a jí se to doneslo)

252
Lentilka
Reagovat

@Jája: ona na práškoch a Eva sa preplače do konca Farmy .

253
JanaH
Reagovat

@Aža: Šíma je šibal. Ale já mu nezapomenu to parodování Jozífkova zadrhávání.
Ona pravda je proti srsti vždycky hlavně tomu, kdo sám má máslo na hlavě. ;-)

254
Lentilka
Reagovat

@JanaH: už som tie všetky tituly aj zabudla :-))))

255
JanaH
Reagovat

@Lentilka: no ano, má toho moc, kluk jeden šikovná. :-D

256
Aža
Reagovat

@Lentilka: farmáři ani jinak než kladně hlasovat nemohli.
Pustila jsem si znovu co říká Kvetka v úvodu – je to jen chvála o pracovitosti farmára atd.
inu nejlepší z nejlepších. Jak by mohli Kvetku zklamat a nedat Stanovi hlas.

257
Lady XL
Reagovat

@Lentilka: 247 naprosto jasně tu scénu vidím. Škoda, že to nejde zařídit. Byl by to gól – odmítnutý Stano, omdlévající Evka…

258
Jája
Reagovat

@Aža: No teď je jich 12 + Pingl. Předtočeno máme skoro o tři měsíce, takže ten fukéř už zažili všichni doma v teplíčku. My ovšem budeme závidět – ze sněhu budem koukat jak se opalují. Více mě štve ten časový rozdíl, protože tím více mohou Borisové dělat takovéto sviňárny a podrazy a nemusí reagovat na diváky, příp. diskuse.
Jo Štěkna patří k té sortě lidí co nejenže nesnesou kritiku (což jsme viděli několikrát) ale i „jakoby neúmyslně“ ublíží lidem typu Šimon a Jožko. Kdyby mohla utopí je ve lžící vody. :(

259
Jája
Reagovat

@Aža: Hotový Stachanovec. :DDD

260
Lady XL
Reagovat

Haló, najde se tu v tom našem klubku někdo, kdo sem napíše, co se děje??

261
Wally
Reagovat

Stano jednohlasně přijat zpět na farmu.
Anka se rozčiluje, že na ni nezbyla večeře ani na nové (něco mi to připomíná :DDD), když dojili.
Petra se snaží u krav, viděla je jen z auta. Jana a Šimon ji chválí jak je šikovná, že by to do ní neřekli.

262
BarBora
Reagovat

Stačila väčšina, zahlasovali všetci za návrat.
Po návrate idú 4 dojiť, je ich málo sú tam až do noci.
Ráno určuje Dáša ľudí na prácu, Evu dá pásť, všetci sú nervózny, hádajú sa, nakoniec sa nejak rozdelia.
Petra s Janou a Šimonom je pri opravách, čistí maštaľ, Šimon ju chváli, že má o všetko záujem a rýchlo sa učį.

263
JanaH
Reagovat

@Wally: karma je zdarma. :-D

264
Wally
Reagovat

Všichni si myslí, že bude FT Eva.
Čte se dopis.
Janě a Dáše – buďte šťastné, už tu nejsem
Šimon – nemám slov, jen jsi mně pomlouval a nic jsi mi neřekl. 3 týdny jsi nic nedělal a ted se nezbavíš soupeře, doufám, že brzo vypadneš.
Eva – všeem ukaž a mysli na nás se Stanem, těším se na modelink. A opět pomlouvá Janu, že se usmívá, je to prý ze závisti
FT je Eva. A ví co má udělat.

265
Lady XL
Reagovat

Wally díky, že píšeš!!

266
anonym
Reagovat

13 lidí na Farmě a dojit jdou 4, z toho 3 noví. Pěkná dělba práce :-)

267
Wally
Reagovat

Dáša jde pást.
Jana , Dáša a Šimon řeší sluhy, prý budou oni. Pomlouvají Lenky dopis
Petra s Míšou dělají dýry., Taky si ji chválí.
Šimon s Janou zateplují jejich domeček, aby mohli spát hore.
Jinak všichni u koliby řežou trámy.

Omlouvám se za překlepy a chyby. jsem na ATB a mám v sobě asi trojnásobnou dávku analgetik. :D

268
BarBora
Reagovat

Petra by sa chcela dostať do skupiny s Janou, Šimonom, Mišou, lebo ju majú radi
Dáša dala Evu 2x za pastiersky, čo dovtedy nebolo, vždy sa menili.

Prišla Kvetka, číta list, je rušno, očividne ľudí nakrkla, hlavne Šimon, Dášu a Janu, snáď len o Jozefovi z tej skupiny napísala pekne.
Jasné, FT je Eva, ale Lenka ich trochu ponapįnala, niektorí až dýchať zabudli.
Petra je pri syroch, učí ju Miša a tiež chváli, učí sa rýchlo.
Petra a Palo konštatujú, že Eva je šikovná FT, len Iva má pripomienky smerom kStanovi a Eve.

269
Wally
Reagovat

Maťo je spokojený, že bude díky Evě a Stanovi chráněný.
Miša chce jít do koalice k Evě a Stanovi.
Eva prý chce ženský duel.
Eva chce dát Janu , ale Šimona ne, aby se ještě víc nesblížili. Míša si myslí, že Janu do duelu ženský nezvolí.
Jestli bude služka Dáša nebo Jana dá Jozef pánský duel,

270
Wally
Reagovat

V ukázce to vyzerá na vzpouru na vsi vůči FT. :DD
Martin jim dal prý moc práce a nestihne se to.

271
JanaH
Reagovat

@Wally: to vypadá nadějně! :-)))

272
BarBora
Reagovat

Jana sa rozčuľuje, že Lenka nenapísala taký klasický pekný list na rozlúčku, ale Jana sa v tejto časti rozčuľovali stále.
Dreva pekne ubúda, zajtra by mohlo byť hotové, píli aj Eva
Miša by vraj chcela ísť za slúžku, aby nebola Dáša, zároveň by chcela byť so Stanom, strašne ho má rada, ale Eva ho zaťažuje. Človek by sa z tej Miši poserinkal.
Dedulo sa snaží rozhodiť Evu a nadáva, a splietala niečo o šikane.
Maťo düfa, že ho Eva nedá za FT. Eva aj ch e vyjsť v ústrety Lenke, ale Šikovná k Jane dať nechce, aby sa príliš neublížili. Chcela by, aby bol ženský duel. Anka čosi drdlala proti Eve, nezachytila som čo.
Skoro všetci sú nervózny, len Stano je v pohode, aj Palo, Petra a Palo sa zatiaľ do taktík nezapájajú, aspoň nič také neukázali, štvorlístok D+J+MM to vynahradila aj za nich.

Koniec

273
BarBora
Reagovat

Oprava
ale Šikovná k Jane dať nechce, aby sa príliš neublížili.= ale Šimona k Jane dať nechce, aby sa prįliš nezblížili.

Tá ponuka slov v systéme je fajn, ale niekedy vymení napísané slovo za nezmysel, keď si nedám pozor.

274
Lentilka
Reagovat

@Lady XL: Že ? Scéna na nezaplatenie…

275
Fixa
Reagovat

Mně ta dvojice Eva + Stano nesedí, kudla v kapse se mi otvírá, když Stano promluví. Eva je zbytečně namyšlená a navíc se mi zdá nezáživná – unylá. Jo to v Petře je jakýsi život a chtivost vědění, zatím nikoho nevytáčí. S Mirkem se asi nebudeme nudit, bude to patrně rebelant.

276
Lady XL
Reagovat

@BarBora: i tobě diky za reportáž :-)

277
Lentilka
Reagovat

@Wally: Skonštatoval veľky Guru Farmy

278
Lentilka
Reagovat

Odkedy má tam Anka dcéru je akási nervoznejšia , opakuje …ja som to vedela že je to zlé ,ja som to povedala ,že hento ..toto ..robí sa to zlé . Ona sa ide rozčuľovať ,že nemali večeru? Zabudla ako sa zachovala k novým keď bola FT ? …tuším Mišku nechala bez raňajok .

Začína sa mi páčiť dedulo ,ten im dáva a bude mať asi aj prsty v hádke ,ktorá vznikla ohľadom práce.

279
BarBora
Reagovat

@Fixa:
No, ale veď aj Eva sa to musela naučiť, ale ona bola od začiatku,.

Miška by milerada zaujala vedúci pozíciu pri Stanovi, ona by bola schopná hrať aj na 100 strán.

280
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Dedulo je tam pár dní a už sotva dýcha, musí niečo robiť…
Má 63 a vyzerá na 75.

282
Slavka
Reagovat

@Lentilka: no co uz s tebou 😂 tak aspon pozdravuj 😁😂

283
Milu
Reagovat

@Wally: Wallíí,brzy se uzdrav 🍀🍀🌼🌼☀

284
Svitka
Reagovat

SOS! Pomozte mi s počty (matematikou), které nikdy nebyly mojí silnou stránkou. Kdy bude finále? Je jich tam 13, do konce roku zbývá 9 týdnů, tj. 9 duleů, aby tam zůstala poslední čtyřka. I když nesleduji systematiky a pravidelně všechny řady, vloni bylo finále v 2. nebo 3. týden v prosinci. Možná jsem vedle, jak ta jedle (po novu: mimo mísu), ale letošní finále mi vychází „napřesrok“ :))

285
Janka
Reagovat

Tak nikdo z farmářů neměl kule na to říct narovinu, že Stana zpět nechce :) dobře jim tak.
Dopis Lenky na rozloučenou dobře odkopal Anku a Šimona, doteď „poslední spravedlivé na farmě“. Anka se totiž naučila mluvit sprostě od Lenky, jinak do té doby to vůbec neznala, no mateřská školka. A šimon? neunesl kritiku a rozčiloval se jak babka před sámoškou.
Jinak Miška zase neví, do který skupinky se vetřít, prostě charakter.
O dědulu mám strach ten dlouho nevydrží.
A ten poslední bandita? pořad vlastně si nepamatuju jeho jméno.

286
Janka
Reagovat

@BarBora: dědula je další zálžník pro odchod ze zdravotní důvodů, a tudíž pro umožnění návratu potřebnějšího hrače:)

287
Eva původní
Reagovat

@Jája: -281- Já jí začínám fandit, však si zvykne, co čekala když se pracuje se zvířaty – špína, smrad, strava převážně sýrová, je poněkud naivní, ale má snahu a to se cení.
Na tento týden jsem převelice zvědavá, dědouš se začíná pěkně durdit. Jen ať to tam porovná, ale bude mu to k prdu :-) Je jich tam ažaž a kde nic, tu nic, jen se mezi sebou dohadují. Jen ať jim hospodář naloží práce a jsem zvědavá jak si ti dva farmáři týdne se vším poradí.

288
Wally
Reagovat

@Svitka: Minulý týden měli semifinálový týden. + 8 vychází na poslední před vánoci jako každý rok. Akorát teď tam je o jednoho navíc, takže asi bude zase zdravotní problém. :DD

289
Fixa
Reagovat

@Svitka: nasadila jsi mi brouka do hlavy, počítám a počítám, vychází mně to na 7 týdnů, ale ruku do ohně bych za to nedala. Vítězný duel patrně bude před vánocemi, nebo možná ho dostaneme pod stromeček.

290
Janka
Reagovat

moc nechápu, kde přišla Miška na to, že ji Stano bude chránit? je fakt tak naivní? stano jasně mluvil o Evě a Martinovi. No, Miška má v hlavě slušnej kolotoč.
Jožovi teda scénář moc nepřeje :) muckat se naráz s Jankou a Dáškou, to chce kus odvahy!

291
anonym
Reagovat

Petra pustila slzy protože nestačí ostatním, na Ostrově jim stačila. Je rozdíl celý den ležet na sluníčku a nic nedělat, posbírat sem tam kraba a listy z palem, umýt se v moři a projít soubojem anebo řezat polena, máchat se v hnoji a v dešti nahánět 140 ovcí, jestli jim tedy nějaká už nechcípla a umýt se jednou za týden. Špína je opruz. Nějak mi vychází, že účinkování na Ostrově byla brnkačka proti Farmě:-)
Dědko nevypadá na 63, ale na 73. Pro toho musí být Farma taky dobrý zápřah.
Práce bude jediná věc, kterou režie vynechává z manipulace a je opravdová :-)

292
Lady XL
Reagovat

@anonym: No nech bejt, on ten Ostrov je taky slušný záhul. Z té doby by na hladovění měla být zvyklá, takže jídlo jí až tak problém dělat nebude. Obě RS jsou prostě neporovnatelné, všude je problém počasí a konflikty s lidmi. Na Ostrově ještě spánek pod širým nebem a taky v dešti a chladu. No a s ohledem na ustavičný hlad je pak každý krok slušná námaha…. (samozřejmě po nějaké době a ona vydržela dost dlouho). Já oceňuji, že ji zatím nevidím flákat se, že se zapojuje do prací a má snahu se to naučit. Rozhodně se neštítí vzít i ten pok… ocas krávy do ruky :-). Dědo holt má snahu napravovat mládí, však Anka, kdyby měla kule, tak to dělá od začátku taky. Takhle akorát kecá až po, že to mělo být jinak, že to věděla, že je to špatně …. Kašlou na sýry, tak čekám, kdy se jim fakt ta várka zkazí. Pak by jim mohl odvéct krávy a tudíž byli by bez mléka, když ovčí nemohou spotřebovávat. Včera to bylo o tom, s kým ještě Miška nemluvila :-), byla všude….

294
Jája
Reagovat

Z Fb:
Zorán Bükky Krásna telenovela. Muchacho musí kvôli chorobe opustiť haciendu. Conchita srdcervúco plače. Nedokáže pochopiť, čo sa stalo s tým silným, krásnym mužom a všetci okolo nej sú zronení.Neskôr sa dozvedia, že Muchacho zázračne vyzdravel, dostal druhú šancu na život. Prichádza naspäť, vrúcne sa objímajú. Conchita plače od šťastia a všetci sú spokojní. Aj správca haciendy pupkatý José.

295
anonym
Reagovat

@Lady XL: Ostrov a Farma, dva naprosto rozdílné projekty, ale zjevně to tam snášela líp, víc než dobře. Neříkám, že tam byly podmínky ideální.
K práci se má víc, než někteří staří na Farmě. Je upřímná, říká otevřeně, jak co cítí. A nefrfňá, alespoň to není vidět a slyšet.
Co se týká Anky mám divný pocit, že hraje nejvíc ze všech. Co se tam dostala její dcera tak se změnila, je chytrá jako rádio. Má podporu.
Sýry raději nevidět, hlavně nejíst, kašlou na to, hlavně, aby byl správný požadovaný počet. Miška neví, kam se vrtnout, u nikoho není vítaná, zkouší štěstí u Stana, jen aby nedostala „nakládačku“ od Evy :-)

296
Aža
Reagovat

@Svitka: Pokud vzpomínám poslední týden je ještě jakýsi výběr – soutěž, kde vypadnou dva z poslední čtyřky.
Stano je bez diskuzí farmy král. Poradí všem jak si mají dobře vést na farmě, hlavně tak, aby on zbyl poslední .
Vrátím se trochu dozadu v ději, kdy pohrdavě Evka mluvila o Petře o jejich rozhovoru.
Péta se jí svěřila, že maluje a také se fotí před svými obrazy. Evka obracela oči v sloup, jaká je hloupá.
Eva je podnikatelkou v prodeji prádla. Dělá vše pro propagaci obchodu, fotí se s celebritami a přihlásila se i do farmy. Vše za účelem projede zboží.
Rovněž pracuje jako modelka a fotí se za účelem prodeje .Je to OK.

Petra též pracuje jako modelka. Věnuje se malbě obrazů a to úspěšně, ohodnoceno ředitelem galerie. Své obrazy i prodává. Snaží se být v prodeji úspěšná, tak se u obrazů vyfotí, aby se zviditelnila. Běžná praxe, zpěváci, herci, malíři i prodejci aut.
Pouze Eva je na větvi, jak se ta blbka chová, fotí se před svými obrazy…..((( : )))))

Petra je

297
Aža
Reagovat

@Lady XL: Na sýry kašlou a už je na čase, aby výrobě rozuměli. Chtělo by to, aby jejich kvalitu zodpovídal jeden člověk a kontroloval je. Nejlépe FT. Je jim upřimně jedno zda se sýry pokazí a vyhodí.
Možná, kdyby se výrobou sýrů živili skutečně, dali by si sakra pozor. Jinak by nebylo ani na chleba.
@anonym: Na Ostrově bylo pro ni také těžko a netajila se tím. Jediná tam onemocněla a byla v nemocnici. Zajímavě popisovala pobyt ve špitále, tam si prožila své. Zařízení, pokoje, lékaři…….
Nemusela se vrátit, věděla , že jí čekají špatné vztahy s lidmi a vrátila se.
Evka Plačka pláče celé dny, no tak si Petra poplakala, držím jí palce.

298
Svitka
Reagovat

Díky za vysvětlení.

299
Lady XL
Reagovat

@Aža: Ohledně Evy jsi to napsala výstižně. Je to přesně tak. Taky jsem se docela divila, když ji nejvíc „pobavilo“, že se Petra fotí s obrazy a dávala oči v sloup. Pipina jedna, Petra nemá, zatím, aspoň tak nafouklé rty, že nemůže skoro mluvit. Nemohu ji už ani cítit – myslím Evu. To slzavé údolí včera. Na tuty věděla, že Stano přijde.
Anonyme – jasně, fakt je Ostrov a Farma něco jiného, o tom se netřeba přít. A co se týká Anky, i já mám divný pocit. Ale já ho měla už po 2-3 týdnech, protože mi přišlo, že si myslí něco jiného, než říká, že je jen pozorovatel. Zkrátka, že dost hraje, aby se udržela, což jí nevyčítám. Starší tam bývají přeci jen dřív na odstřel a ona se potřebovala udržet, než přijde dcera, tak byla za neviditelnou. Teď možná rejpe proto, aby si případně vybrali do duelu ji než dceru…. Prostě už jí nevadí na sebe upozorňovat.

300
Katuska
Reagovat

Peta odide akoze zo zdtavotnych dovodov a Lena sa vrati.To bude gol.Leny a Stana sa len tak lahko nezbavime.

301
Lady XL
Reagovat

@Aža: To je vlastně logické, že by za sýry měl zodpovídat a tudíž na kvalitu dohlížet FT! A měli by jasno a FT by si dal pozor. Nemusí je dělat, ale chodit kontrolovat, obracet… Taky se docela divím, že od nich tentokrát nic „nekupuje“. Kdyby jim třeba za to něco občas přinesl…. Vlastně si uvědomuji, že vůbec nevidíme (nebo okrajově), že by jim přivážel nějaké suroviny na jídlo – mouku, rýži, brambory, ale i ovoce, zeleninu…. Je to takové upozaděné, pokud se to provádí. Zkrátka tato Farma je celá akási divná…. se vším všudy….

302
anonym
Reagovat

@Aža: Jak popisovala pobyt v nemocnici nevím, nečetla jsem, že byla nemocná vím. Taky jí držím palec, ať je tam co nejdýl. Porovnávat Petru a Evu je jako nebe a dudy. Už jsem psala, Petra je upřímná, říká všechno tak, jak si myslí a cítí. Konkrétně na Farmě se to cení. Takových tam moc není. Evin pláč mě nedojímá, jestli někoho ano, ze srdce přeju :-)
Připadá mi, že Farma jí dává zabrat víc a to je tam týden.

303
Jája
Reagovat

@Aža: Eva je podnikatelkou v prodeji prádla. :D Jsi mě rozesmála. Svého času jsem zkoukla pár jejich fotek z obchodu i nějaké videjko a nemůžu si pomoct vypadá to jako sběrna odložených věcí vč. lapačů prachu. No ale celevriti si tam určitě něco vyberou, aby vypadaly cool. :D

304
Janka
Reagovat

@Katuska: jestli je to pravda, tak můj soukromý odhad, že Petra je tam jen na skok se vyplní. Petra nikdy neměla být skutečnou farmářkou-hráčkou, .

306
Janka
Reagovat

@anonym: porovnávat Evu a Petru opravdu nelze..ale vidím to přesně naopak :) záleží prostě na úhlu pohledu. Asi by bylo dobré nezaměňovat Petřinu „upřímnost“ s prostoduchostí (hranou či nehranou), kvůli které koneckonců Petru do této RS najali.
Evin pláč mě teda taky nedojímá, to mi přišlo už navíc.

307
anonym
Reagovat

@Janka: Prostoduchost? Možná v některých věcech ano, mně ale připadá, obzvlášť v porovnání s ostatní letošní cháskou upřímná.
Jestli je tam nasazená jen aby si udělala reklamu na svůj „byznys“ a záhy zmizí v doprovodu zdravotníka tak je prodejná a budu ji vidět jinak :-)

308
Ajda
Reagovat

Vypustila jsem č. 299

309
anonym
Reagovat

A nemám pocit, že ufňukaná Eva má s upřímností něco společného, celou dobu jen kalkuluje, na koho se pověsí a koho bude zatěžovat slzavým údolím. Moc za to nedám, že venku po kamarádství s Lenkou bude konec a o Stana si neopře ani kozu :-) Je pravda, tohle není prostoduchost, jen obyčejná vyčůranost, kterou slušně ovládá :-)

310
Eva původní
Reagovat

@Jája: -293- Víš co já nechápu – shánění peněz na léčbu manželky. To mi fakt rozum nebere co je to za hujerovské pindy! Prodává kadeřnictví (zřejmě pěkně zaneřáděné a schopné provozu by bylo po náročné rekonstrukci), že to nikdo nechce koupit. Zcela jistě za nehoráznou sumu, kterou Hujer nasadil. Prodává dreky z farmy, má tři zaměstnání (to bych ráda věděla jakou má práci, že má čas se předvádět v médiích za prachy. Vyčůranej jak mraky, my máme Rychtáře, Slováci Lalika :-))

311
Aža
Reagovat

@anonym: ty jsi šikovná tak si to najdeš. Bylo to info na stránkách TV Nova v době Ostrova.
Měla co si pamatuji infekci. Byla odvezena lodí do blízké nemocnice. Za pár dní ji štáb odvezl dál do města, protože tam byla péče strašná. I v té druhé nemocni jak popisovali, to byla péče daleko od našeho standardu.
Ještě k výše psanému.že se měla na Ostrově v pohodě teplo a váleli se .
Probíhaly tam hodně náročné soutěže, hry – stejně náročné pro ženy jako muže.
Potřebovali nejen sílu ale i fištron a to se Petře dařilo. Jen měla smůlu na poslední spoluhráčku, ta jí nic nedarovala. ( to píšu jen pro ty, kdo Ostrov nesledovali)

312
Aža
Reagovat

@Katuska: to snad ne, děláš si legraci?
Byla tu informace, před jejím nástupem, že dle Fb bude snad mezi 6 posledními….

313
Slávka
Reagovat

@Aža: Klud, ja si myslím, že mnohý ludia si tu dosť vymýšľajú. :D

314
Jája
Reagovat

@Eva původní: Jaké práce má neprozradil, ale v posledním článku měl dvě, teď už tři za měsíc bude mít čtyři práce. Nj Hujer je pracovitý, však jsme to viděli. :)))

316
Lady XL
Reagovat

@Aža: jen to malinko upřesním – měla rozvinutý zánět m.měchýře spojený snad s bakteriální sepsí. V první „nemocnici“ – spíš zdravotnické stanici – zjistili, že jí tam nemohou pomoct, resp.nemají vše na vyšetření a její stav se tam prudce zhoršil, že nečekali na letadlo a ihned ji za bouře transportovali lodí na další pevninu, kde byla nemocnice. Jak psala, lidé milí, ale vše okolo hrozné. Muselo to pro ni tam být hrozné, byla tam sama, bez rodiny, v horečkách a ve strachu z neznámého. Měla strach, že umře. Vím, že jsme se pak – diváci i soutěžící – divili, že ji vrátili zpět do hry, ale asi to byla i taková satisfakce za to, co si prožila. Bolestmi břicha totiž trpěla delší dobu a okolí jí to nevěřilo a zlehčovalo to. Ona sama lékaře nevolala a snažila se nedělat problémy….
Ano, hry byly někdy dost fyzicky náročné. Většinou nebyly uzpůsobeny pro ženy a tak velice zřídka vyhrála žena (kupodivu i jednou Petra).
Mimochodem – jsem zvědavá na další řadu Ostrova, která je nejspíš už natočená.

317
Lady XL
Reagovat

@Jája: No jo, on si dědo dovolil na ni poukázat, že moc nedělá, že jen postává…. a navíc se neklaní její kráse…. Myslím, že náš Funes bude sluhou, moc bych se tomu nedivila.

318
Fixa
Reagovat

Pořád jsem přemýšlela proč nemůžu Evě přijít na jméno a už to asi vím, jde o ukázku na dnešní večer. Ona totiž kdykoliv s kýmkoliv mluví nikdy se nedívá tomu druhému do očí.
Dědečkem Mirkem nejsem nijak nadšená, ale obávám se, že má pravdu. Už při duelu ten pohrdlivý pohled Evy, kdy Miro ji vyčetl některé nedostatky, se dal vysvětlit jako počkej já ti ukážu a tak ukazuje. Eva je žena, která umí v nečekané chvíli ranit zezadu. Už jen to koho zvolila za sluhy mluví samo osobě.
Co si myslíte shodí ji někdo hřebínek?

@Jája: Výjimečně s tebou musím souhlasit.Neznám ten její kšeftík, ale to prádlo které nosí není její velikost , čouhá z něho celá spousta špeků,které by se právě dobrým prádlem daly skrýt a to prádlo neodpovídá ani modnímu trendu.

319
Wendelínka
Reagovat

Jak to tak sleduju, tak Evička vadí více lidem, nejen mě. Myslí si o sobě víc, než je zdrávo a ano, nikomu se nedokáže podívat do očí – že by se přece jen styděla za to, co musí hrát? Nějak náramně se jí“daří“, začínám se bát, aby se příště neobjevila v další RS – extrémní proměny:-)))). A návrat vrchního manipulátora Stana se mi nijak zvlášť nelíbí, nebyl přece žádný důvod k jeho návratu, za něj se vrátila Lena. Není snad někdo na Markíze, kdo by tenhle tah vysvětlil? Jsem zvědavá, jak to dnes dopadne s dědou Mirem a jeho roztržkou s Evičkou a co na to poví Stano…. A vůbec by se měli zodpovědní z Markízy vyjádřit k těm změnám na této farmě – absence trestů za provinění, úbytek zvířat poněkud záhadný, nepořádek při dělání sýrů a vůbec, je to nějaké divné….

320
anonym
Reagovat

@Lady XL: Už si na tu její nemoc vzpomínám. Nějak se mi tohle úplně vytratilo:-) a bude hůř:-)
Různé souboje a soutěže byly skutečně chlapské, pokud nešlo o skládání destiček nebo pojídání nějakých červů a hnusů.
Přesto si myslím, že odpočinku měli dost, neměli jídlo. Byli vyčerpaní z nedostatku živin.
Dědko se nedá, jen mám obavy, že Eva a její spolunocležník ho přeřvou.

322
JanaH
Reagovat

@Fixa: jj, o těch Evinky zavilých pohledech na děduška jsem psala včera taky… „to sis, chlapče, dovolil moc!“ Taky se ti líbily? :-D
Podprdy neřeším, tedy pokud nejsou vytahané jak „prádélko“ rudovlasé Marfuši od Mayera. Ty Evinčiny aspoň drží tvar.

Peťula se v kuchyni snažila vychovávat Vločku, která jim žrala boty. A hnedle jí to zatrhla Betonka s tou její opičí láskou ke všem zvížátkám.

323
Jája
Reagovat

@JanaH: A to jim Martin přinese další štěně, asi že mají moc obuvi a podprsenek. Mladý se od staršího rychle všechno naučí. :DDDD

324
JanaH
Reagovat

@Jája: hlavně mají přebytečnou jednu garáž, ehm psí boudu.

325
Aža
Reagovat

@Lady XL: Díky za osvětu, už jsem to musela hledat v paměti. Vím , že to nesla statečně.
K novému dílu Ostrova — dnes jsem na seznamu v Blesku viděla video s moderátorem Ostrova.
Zajímavé … první dny natáčeli v největším vedru, i on měl úžeh atd, padali únavou atd.
Nejhorší byly masožravé mouchy, štípaly a do dvou dnů měli v nohách všichni červy.
Jsou tam i fota z RS – i Petra…..
Další díly už jsou natočeny a jsou prý ještě zajímavější.
Jsou tu šikulky, já ne, možná to sem dají. Papa

326
Aža
Reagovat

Seznam – Blesk , název článku —Langmannová s manželem vyvedli dceru Triny….. je tam níže i video s Novotným “ Všichni jsme měli v červy v nohách….“

327
JanaH
Reagovat

@Aža: pak, že nejsi šikovná. Díky, mrkla jsem. Novotný je kus, co? ;-) První řada mi přišla malinko rozpačitá, ale casting měla skvělý.

328
BarBora
Reagovat

Wally,
ak sa necítiš dobre, môžem to na pár dní vziať ja, potom sa vymenįme. Netreba to zdvojovať. Ale je to na Tebe, ako Ti to vyhovuje.

329
BarBora
Reagovat

Nemá význam porovnávať Evu a Petru, oni okrem silikónov, napichaných pier, možno pokojnejších pováh nemajú spoločné nič. Každá je iná. Neviem odkiaľ ste vzali, že sa Eva nepozerá do očí. Eva, na rozdiel od Dáši, keď nestíhala, išla tých 300 korbáčikov robi5 aj v noci, záležalo jej na tom a vtedy bol už Stano preç. Dáša aj to drevo už dopredu vzdala, nebyť Anky, nebolo by nič, radšej zobák s Janou vypalovala. Potom príde dedko a po troch dňoch vidí asi len to, čo vidieť chce, ja by som tiež nadšená nebola. Eva sa od roboty nepredrie, ale nie je v tom sama. No, ale veď oni ho tam ani neposlali na tvrdú robotu… si myslím.

330
JanaH
Reagovat

@BarBora: tebe dedko nebaví? Mně vždycky rozesměje, když začne kázat. On se bere strašně vážně. Nebo svoji roli bere vážně? :-)

Souhlasím s těmi, komu se zdá, že vypadá starší. Ale z kraje jsem byla šoklá z Anduly, ta vypadá taky, že jí je nejmíň o deset let víc. Jenže je tam delší dobu a přivykla jsem.

331
INA
Reagovat

Lenka se těší, že z ní Eva udělá modelku a zajistí ji focení. Škoda, že to neuvidíme!!! Začínalo 12 farmářů a po více jak 7 týdnech je jich dokonce 13 ! Psík jim kouše boty,trhá podprsenky, válí se s nimi v té hrozné noclehárně. Jak se tam vejde 10 lidí s kufry? Jsou na tom hůř jak bezdomovci!!! A ještě jim do podkroví prší!!!

332
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Ani neviem, kým boli v hore sa mi zdal rozvážnejší, potom ma rozosmial keď sa hral na Chucka N., ale to som ešte nevedela, že si privyrába herectvom. Zatiaľ len poučoval, vyzerá to na ďaľšiu hereckú rolu a to mi tu vadí. Na začiatku pôsobil aspoň trochu sviežejšie, teraz aby naozaj boli sanitári v pohotovosti, pokiaľ by aj zaçal vážne robiť. Nevadí mi, keď je tam aj človek vo vyššom veku, ale v jeho prípade to Markíza asi opāť prestrelila, po smiešnom dramatizovaní deja netúžim a na tvrdú robotu, alebo srandu to zatiaľ nevidím.

333
BarBora
Reagovat

Včera sa mi neuveriteľne rátala Dáša, vraj Lenka keby bola hráčka, nedá za F T Evu, ale zamiešala by kartami a dala by niekoho iného. Hlavné takēho, ktorý by vyhovoval Dáši, ale to už len ja dopĺňam. Kde na to chodí?

A eßte som sa musela smiať pri čítaní Lenkinho listu. Na reakciách postihnutých a tom bzukote čo tam bol, namiesto dojatého púšťania sĺz a hromadných ďakovačkách.

334
Lentilka
Reagovat

Lenka bola v Teleráne ,rozhovor o ničom .

Prvýkrát bolo pre ňu vypadnutie ťažšie. Najhoršie pre ňu bolo na začiatku byť tam zavretá 24 hod. s ľuďmi ktorých nepoznala a s ktorými si nesadla ,resp.nemala si čo povedať – viď. Jana.

Na otázku či by niečo na sebe zmenila ,keby sa vrátila na začiatok ,odpovedala že nič na sebe by nezmenila . Bola by taká istá aká bola aj teraz. Je veľmi šťastná že spoznala Evu s ktorou sa bude kamarátiť a taktiež je rada že spoznala Maťa a Stana . Janu nie . Keby ju stretla ozve sa , porozpráva ale viac by toho nebolo .

Najviac drží palce Jozefovi – je to veľký pracant a dobrý človek a taktiež Stanovi .

335
BarBora
Reagovat

Sluhami sa stali Šimon s Janou, Eva dodržala sľub daný Lenke, aj keď ona by volila inak.
Šimon sa spýtal, či aj jeho chcela Lenka a kedy, podľa toho dedukoval, že niekto Lenku proti nemu poštval.
Neustále pochvaly na Petru, že je milá,… a že preto to má v živote ľahšie, mieni Miša.
Petra súťaží s Palom v pįlení dreva štýlom stop, stop, stop,…. ale že je s ňou aspoň sranda.
Miro drdle, ani neviem prečo
Prichádza,a Martin s novým psíkom.

336
BarBora
Reagovat

Psįk je zlatučk6 a dali mu meno Belko.
Martin dal 8 úloh: prístrešok na seno, dorobiť drevo, rigol, skrášliť pietny kríž, syrovú tortu, 30 oštiepkov, hrudky, naučiť pskov 2 povely,…
Stano tipuje, že to nestihnú, je toho veľa, Eva žiadne nedá sa nechce počuť
Dostali mak, paprčky na huspeninu a bryndzu
Miro má robiť rigol, považuje to za šikanu, lebo to robí sám, mali by byť dvaja

337
BarBora
Reagovat

Pri dojení je kopec smiechu, až Eva padne do hovienok, Petra jednu ovcu názve psychicky labilnou, ďalšia tam uje M. Jacksnaa
Aj pri líčení sa bavia, pília o odmenu
Ovečky už dávajú menej mlieka, çast z neho aj vypijú
Petre sa páči ako Eva organizuje prácu
Anka si vraj hľadá cestu k Eve, asi kvôli Stanovi
Šimon sa cez kameru ospravedlňuje Lenke a že si niečo vysvetlia, veľmi sa chystá na Mišu, keď príde Kvetka, práve ju upodozrievať, že na neho nakydala Lenke
Eva sa už tiež bojí že to nestihnú, a nechce ničiť ľudí

A koniec

338
BarBora
Reagovat

Ešte Petra si vyliala srdiečko, mrzí ju že nestíha toľko čo ostatní, aj keď sa veľmi snaží
Ale nič jej nevyčítajú, zapadla do kolektívu

Fúü, tu skapal pes

339
BarBora
Reagovat

V Česku frčí Angelika?

340
Lady XL
Reagovat

Děkuji za report!! Moc si toho vážím fakt!

341
Keliška
Reagovat

Bar-Bora děkuji za přenos informací :-)

342
Lady XL
Reagovat

tak jsem dokoukala… Já nevím čím to, ale já jim nějak víc a víc nerozumím… Myslím tím, jak brebentí, mluví asi mimo mikrofon, občas špitají… Je tedy fakt, že si nemohu zvuk vytočit na hodně hlasito a tak i tím přicházím o část rozpravy… Naší Špulaně fakt rozumím jen, když mluví na kameru… Jo a dostalo mne její – konečně pravdivé – konstatování, že ji Farma nejvíc baví z pozice FT! A začala si to užívat se vším všudy a hlavně se Stanem za zády. Ten se zatím dost drží zpátky, jak jsem koukala. Nebo si ho prostě kamera zatím moc nevšímá. Záběr na včerejší mléko mne opět dostal. Samá špína na povrchu. A rozhodnutí dělat sýry ob den?? Doufám, že přijde Martin na kontrolu akorát v den, kdy tam bude mléko jen stát…

344
Kara
Reagovat

Jaká změna u Evičky, ze dne na den. Už nehuňná ale je jí i rozumět, nepláče, ale řehotá se. Nezašívá se, ale je jí všude plno. Jak jí svědčí, že může mít všechny na povel. A najednou i pilně řeže dřevo. A v ukázce si i na Stanka postěžuje.
Uvidíme, jestli jí ten elán vydrží i další týden, až bude zase řadový farmář.

345
Jája
Reagovat

@Kara: No, jen jestli nechodí cucat z láhve na oslavu Pinglova návratu. Podle toho jak se válí v hounech bych řekla, že už něco měla.

346
BarBora
Reagovat

Lady XL, Keliška
ste zlatē, ale nešlo mi o poďakovanie, len tu bolo včera večer tak nezvyčajne ticho.

Tiež mám problém rozumieť, asi šetria aj na technike.
Včerajší diel sa mi zdal celkom pohodový, napriek tomu rozhorčeniu pri čítaní Lenkinho listu a nervozite hlavne Jany, Dáši a Mira.
Stano je asi naozaj pohoďák, pokiaľ üčelovo nevystrčí rožky, ale páčilo sa mi ako jeho príchod vniesol zle skrývanú paniku hlavne čo sa týka Jany a Dáši.
Petra zas pôsobí bezelstne, len mi to vôbec nekorešponduje s tým, čo predviedla v NM, tak neviem… ale nepôsobí zle a celkom ma baví, taký nový prvok medzi nimi, snáď tam chvíľu vydrží, má dosť dievča a určite jej hrozí aj duel.

347
Lady XL
Reagovat

Jo Evička ráda rozdává příkazy, to by jí šlo. Sice něco dělala, ale z pozice FT mohla dělat jen, co chtěla a kolik chtěla, za což je určitě ráda. Uvidíme, co bude dál. Pokud nechá Funese samotného na rygolu, tak nebude hotový ani za 2 týdny.

348
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Toto som práve nie celkom pochopila, najskôr hovorila, že budú syry robiť len raz za deň, potom povedala obdeň. Len či z toho mlieka vôbec urobia aspoň tých 30 oštiepkov, je ho menej, potom ho pijú ovečky, kopec povylievajú

Evine farmárčenie má určite viac baví než Dášine, vniesla tam hravosť a aj robį, nie len diriguje.

349
Jája
Reagovat

Jsem zvědavá na jejich sýrový dort. Martin se namlsal v 8 :) Kdo překoná hospodskou?

350
Eva původní
Reagovat

@Jája: :-)) jojo, to nevymyslíš :-)) a jak taktně (určitě na příkaz) drží ten liebesbrief, hlavně aby nebylo vidět ten dovětek poslední věty … dávaj pozor na … Šaškárná :-)

352
Skála
Reagovat

@BarBora: Díky za koment,včerejšího dílu,který jsem si mohl přečíst až nyní.

353
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Je to přesně, jak píšeš. Nejdřív mluvila o tom, že je mléka méně a tak ho budou dělat 1x denně, že aspoň budou stíhat a pak plynule přešla do toho, že tedy vlastně stačí ob den, když je toho mléka málo a je chladno a nezkazí se… No při dojení si nedávají moc pozor, aby se jim nepřevrhávalo, nepily ho ovce… Když už jich je tam tolik, tak by jeden mohl obcházet dojiče a odlívat ihned mléko do sběrné nádoby. Ne odejít od vědra s mlékem jako Stano a pak mu to ovce vypijí. Možná že i proto dostali za úkol ten sýrový dort. Je totiž možné, že budou mít problém s materiálem – splnit 30 oštěpků, nějakou tu hrúdu a k tomu sýrový dort.
Jo, všimla jsem si zvláštní věci – včera Martin opakoval všechny úkoly ještě jednu přede všemi. Přišlo mi to, že tím nahrává Evě, aby si to např. Stano zapamatoval a mohl jí upozornit, co ještě neudělali… Většinou všechny úkoly z úst Martina zná hlavně FT a jen něco pak ještě ostatní, když něco opakuje. Vždyť už díky tomu dříve nastaly problémy, že FT nepředal všechny informace o úkolech…. Takže jedna protekční opakovačka pro Evičku :-).
Mimochodem – ten sýr „hrúdu“ mám moc ráda, pokud ho tedy náhodou někde v Praze mohu koupit. Znáte ho taky?

354
Fixa
Reagovat

@BarBora: Opravdu se snažím, ale nejde to. Sympatie k Evě nenacházím. I okolí, které sleduje farmu a nezúčastňuje se panáčka mi dělilo, že ano, že na ni není nic k obdivu, že je to jen vypočítavá, sobecká, namyšlená, obyčejná samice.
Promiň BarBora, že tuto žínku vidím jinak než ty, možná kdybych ji znala osobně, hodnotila bych jinak.

355
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Eva ho chcela hlavne odizolovať od ostatných, aby nespriadal neplechu, aspoň si myslím, Keď sa urobia sennįky a drevo, nejak to zariadi, len či bude čas, keď im tam aj majster prišiel. Miro to na začiatku prestrelil a Eva je taký nenápadný, ale dobrý taktík.
A hlavne nezabudne na tých, čo jej pomohli, aj toho nemožného Tomáša obhajovala, keď že jej v noci pomáhal s korbácikmi. A čo Lenke sľúbila, to splnila. Taký Jožko bol po návrate veľmi prekvapený, že Dáša nedala Mišu za slúžku, aj keď on to asi tak jednoznačne od Dáši nežiadal, len sa spoliehal na jej loajaliru k nemu.

356
BarBora
Reagovat

@Skála:
Rado sa stalo.

357
BarBora
Reagovat

@Fixa:
To mi vôbec nevadí a nemáš sa mi za čo ospravedlňovať, ja zas Dášu nemôžem. Zvláštne sympatie k nej nechovám, ale nevadí mi, skôr ma baví sledovať ako sa vie vysporiadať so situáciami bez toho, aby išla s bubnom na zajace. Väčšina si myslí, že bez Stana by si nepomohla, ja si to nemyslím, aj keď on jej je veľkou oporou.

Mňa skôr prekvapuje Jožko, že sa zahľadel do Dáši, ale toto sa nalinkovať nedá.

358
Lady XL
Reagovat

@BarBora: To věřím, že to chtěla, taky to říkala na kameru, ale druhý důvod byl pomsta, že se proti ní ozval. Kdyby ho chtěla „jen“ izolovat, mohl jít pást, mohl natírat atd. Tedy ne, že bych byla proti tomu, aby kopal, ale zásadní chyba je, že k němu měla někoho dát. Miro měl pravdu, kopáč má k sobě vždy dalšího, který odhazuje. Tak se vlastně v práci jakžtakž vystřídají a lehce oddechnou a tak udělají toho víc. Jenže je pravda, že ona tuto práci nezná….
Dívala jsem se pozorněji na díl s Duelem a konečně jsem si všimla boudy, kde je štáb… Ejhle, jak blízko je u chatky, kde teď byla např. Miška. Omlouvám se, ale ve mě to hned vzbuzuje myšlenky, jak lehce se dá pomoct duelantovi, který je v této chatce – například počet těch nití…., jaká to náhoda, že řekla přesný počet, hmmm. Už jsme si tu psali, že je jisté, proč je překvapení nutným výběrem. Abych ale na Mišku jen nenasazovala, tak se mi včera líbilo, jak rozumí psům a konečně dala trochu směr výchově obou štěňat.

359
Lady XL
Reagovat

@BarBora: Je pravda, že Eva není aspoň taková ta uhihňaná Barbína, které nesnáším. Ale zase bývá občas až moc unylá, nebo pak zase furt ubrečená, ale takovým tím „neuvěřitelným“ stylem, prostě že jí ty slzy extra nevěříš, že to je přehrávané, prostě na povel. Mám dojem, že se, hlavně pokud jde o kamery, dost kontroluje, ale občas jí ulétne pohrdavý pohled, úsměšek. Vlastně mi na ní asi nejvíc vadí ten vztah/nevztah se Stanom. Kdyby toho nebylo, myslím, že by neměla tolik odpůrců, nepřejícníků. Lidi by ji nechali „žít“, jak se říká. To že občas nemaká, to dělá většina tam v čele s Dášou a Míšou. Prostě jí ten vztah nevěřím jako hodně lidí. Stano není jako David, zato ona je něco jako Lulu…

360
anonym
Reagovat

@Lady XL: S Mirkem máš pravdu, na výkop měla poslat dva a ne dědu, který se sice umí ozvat, ale to je asi tak všechno,sotva zvedl kámen. Podle mě z její strany zlomyslnost, na jiné i lehčí práce tam chodí dva a dva sedí vedle s fajkou.
Budky se štábem jsem si nevšimla, nevíš, která minuta duelu to přibližně byla? Že tam byla nápověda štábu bych se nedivila, jsou tam jiná šméčka, proč ne tohle.

361
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Najťažšie práce, také chlapské sú tie senníky a drevo, rigol sa zvládne rýchlejšie, pásť dala Ivu, možno aj Auxtové chce rozdeliť.
Neviem, možno tam bola aj pomsta, ale mne sa to nezdá. Možno ho chcela „motivovať“, aby nevyrýval, na pomstu sa mi zdá byť príliš racionálna. S plačom máš pravdu, nie raz tlačila slzy a niekedy by si zas človek mohol myslieť, že plače za mamou.

363
Lentilka
Reagovat

Teraz som pozrela link od Jája 343 a v komentoch píše Evina mama ,že to riadne prekrútili ten list ,nebol od Stana ale jej priateľa , pozná jeho písmo .

364
BarBora
Reagovat

@Jája:
Anka má síce Stana rada, ale radšej dcéru. Tak nejak sa vyjadrila ohľadne Šimona.
Zdá sa mi, že príichod dcéry narušil Ankinu taktiku a vo svojich vyjadreniach je o dosť nervóznejšia. Predtým bola ohľadne tohto ticho, teraz burcuje.
Ja som už na páriky imúnna, zaujímavejšie to bude po skončení.

365
Jája
Reagovat

@Lentilka: Njn stará mama má nejen ostříží zrak, ale je i grafoložka :) Vím, že i tiskací písmo může mít určité chrakteristiky, takže tímto se takhle veřejně se přiznává, že čte vnučce dopisy od přítele a proto zná jeho písmo? Nebo Špulaňa, byť už je doma, se ozvat nemůže, tak mlží a píše pod jejím jménem. :DDD Jejda, jak my ji všichni milujeme :(((

366
Lady XL
Reagovat

@anonym: Promiň, nemám čas se dívat zpět na YT, ale je to v momentě, kdy Kvetka přijde za Miškou na pokec k chatce a jdou si sednout ven na tu deku. Vzadu za nimi uvidíš „seník“, prapodivného tvaru a s okénkem nahoře…. :-).
Vidím to taky jako taktiku rozdělit mamu s dcerou, že dá Ivu za pastýřku. I tak si našla mama čas a donesla dceři bundu :-). Všichni taktici tam by měli zbystřit a co nejdřív tuto dvojici rozdělit, tj jednu z nich vyhodit. Až jich tam bude méně, tak budou mít problém přehlasovat toto duo, když bude záležet na každém hlasu….¨
Holt se tak úplně na všem ohledně Evky neshodneme, to je normální :-). Ale můj názor je, že kopání rygolu je sakra těžké, protože je to kamenitá zem a pěkně tvrdá. Samozřejmě nevím, jak moc hluboko to chtějí kopat. Navíc se mi ještě zdá, že ani na 100% nepochopila, jak to Martin chtěl a neumí to ani předat dál. Naprosto jsem chápala Mira, že se ohradil proti Ance, která do toho začala kecat a říkat, jak to má být. Není FT, tak ať neříká, jak to má být…. Hlavně že, když ona byla FT, tak jí často radil Jaro, protože si kupodivu najednou nevěděla rady co kdy dřív dělat…
Ohledně toho dopisu, já bych se vůbec nedivila, kdyby to tak bylo, jak se tu píše. Že by ten dopis byl od přítele a ten od Stana by na kameře nebyl :-). Úplně mi to na Markízu sedí.

367
Aža
Reagovat

Dnes tady je bohatá diskuze že už ani není co psát. Přesto ještě poděkuji Barbor-ce, šla jsem spát až když jsem se dočetla kdo je sluhou,,,)))).

Zdá se mně, že soutěžení při pílení tam přinesla Petra. Zaučovala se s pilou a soutěžila s P. Pěkně ho dirigovala, odpočívat musel jako ona, ale bylo to veselé.
Křeček Stano své naducané tvářičky lišácky předvádí před kamerou. Má bezelstný úsměv, že neznat ho už dřív, kdy podváděl, uvěřila bych v jeho dobrotu.
Najednou má sílu jak dřevorubec…. inu řekli mu, nevstupuj podruhé do stejné řeky.

Není mi jasno proč tak zbytečně plýtvají s mlékem, Jožko proč vylil nadojené na hnůj?
Mléko se dojí v sračkách, uklízí vůbec někdo po ovcích, nebo proč nepřeloží ohradu
dál¨.
Je nám jasné, že marnost nad marnost naše připomínky. Farmu už nyní vzala voda a prohání se tam vítr.
Evinka hlavně šetří sebe , ale na dědu je tvrdá. Je tam na práci jako na Gulagu. Už mu poslala na pomoc Anku. Stáří vpřed a mladí na vyhlédnutá místa.,,,:))))

368
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Kopanie nie je ľahké, ale myslela som to tak, že aj keď toho Miro moc neurobí, dokončia to rýchlejšie ako senníky alebo to drevo, hlavne keď Miro nebude otravovať. Keby mu chodila za zadkom a naháňala ho, to by bolo iné.

369
anonym
Reagovat

@Lady XL: Diky, to mi stačí, musím se podívat. Já si toho vůbec nevšimla.
Kopání rygolu je určitě těžké, na natírání plotu tam byly dvě ženské, on tam bojoval sám a zjevně nevěděl, jak na to. Podle mě to byla malá pomstička za jeho výpady vůči Evě. Ona sama se umí pošetřit, co se práce týká.
Naducané tvářičky Stana pobavily, skutečně vypadá jako křeček nachystaný na zimu :-)

370
Lady XL
Reagovat

@BarBora: tak to s tebou souhlasím.

Ani jsem si nevšimla, že mu určila Anku k ruce. No to si dělá legraci ne? Proč ne Staníka, ten by těmi ručičkami mohl kameny nosit…. Stejně jsem ale zvědavá, kdo půjde do duelu. Obávám se že bude pánský. Holek je převaha a nebudou se chtít ohrozit. Ledaže by se některé domluvily i s Janou ohledně konkrétní druhé duelantky a tak by pak některé hlasovaly za ženský. Kdyby byly některé chytré a Jana by jim šla na ruku, tak by se domluvily s Janou, aby si vzala Anku. Tu podle mne vyřadí a hlavně roztrhnou rodinnou dvojici. Ano Anka se najednou začíná ozývat. Já si myslím, že se snaží na sebe strhnout pozornost a hlavně ji odvrátit od dcery…
Ohledně soutěže v řezání dříví. Taky si myslím, že to začala Petra s tím druhým (ten je furt takový nečitelný a „neviditelný“). A určitě z důvodu, že nestíhala a tak to takto uhrávala na odpočinky. Bylo to úsměvné, průhledné, ale toho druhého to pobavilo a toleroval jí přestávky. Bylo to fakt chytré, řekla bych žensky rafinované :-). Pak se asi už přidali všichni, když jich tam bylo víc. Ale je to dobré, protože práce rychleji utíká.

371
Lady XL
Reagovat

@Aža: Máš pravdu s tím prostředím,kde dojí. Ve Farmě, kde měli také ovce, přeci museli často přesouvat košiar a to nejen kvůli trávě ale i kvůli blátu…. Celé to je jen hra na pastýře a výrobce sýrů… Můj strýc (byl Slovák) měl kdysi asi 300 ovcí, pravda měl je na vlnu, maso, sýry dělal jen krátce (no bylo to v 70.letech). Ale pamatuji, jak mu ovce vždy procházely z pastvy uličkou skrz nějakou dezinfekci, měl je na noc pod střechou v čistotě. Přes den se pásly po stráních a občas je hlídal jen pes (a my děti, které si myslely, že je hlídají). Byl to slovenský čuvač, něco jako Vločka, ovšem naprosto perfektně vycvičený. Tomu neutekla žádná ovce. Proč to píšu? Protože strýce by trefil šlak, vidět tyhle neumětely…. počínaje štábem konče Evičkou a spol :-)

372
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Áno, začala to Petra a musela som sa na nich smiať… stop…stop…stop, …. už to vidįm v Kredenci…
Palo na tú hru v pohode pristúpil, ako dve decká…

373
Eva původní
Reagovat

@anonym: Já jsem až teď viděla včerejší farmu a dědouše mi bylo líto, sám na kopání rygolu, měla dát dva lidi a dala jen jednoho – nejstaršího, však určitě z pomsty. Pak mu pošle na pomoc nejstarší z žen, měla tam dát odpočatého miláčka. Líbila se mi Jana jak řekla, že ji dědo vytrel kocúra :-)) a Petra a blšky :-)) Naivní holčička, ale baví :-)
Máš pravdu Stano je jak křeček, ale Eva též pěkně zpuchla .
Díky všem za počtení tady

374
anonym
Reagovat

@Eva původní: Evy je dost, daří se jí na farmě stejně jako Stanovi :-)
Nevím, jestli ten pes měl blechy nebo ne, stejně tak ten druhý, ale kdyby je měli, snad existuje přípravek na parazity ať se pořád nedrbou. Já bych se taky nemuckala se zablešeným štěnětem, Petře se nedivím, divím se, pokud opravdu blechy mají, že je Martin neodbleší, vždyť je to farmář a snad ví, jak zvířata paraziti trápí. Petra se mi líbí, oživení věčně naštvaných bab :-) I z toho řezání dřeva si udělala nějakou zábavu.

375
anonym
Reagovat

Zamaskovaná chatka štábu je pěkná, kolik jich asi kolem dokola mají. Nápověda přítele bez telefonu :-)

376
Slávka
Reagovat

@Lady XL: Ano tam sa ukrýva štáb. Videla som fotku a teda dosť sa ich tam zmestí. Bol tam režisér a ďalší ľudia so štábu a v dobrej nálade :)

377
Lentilka
Reagovat

@Jája: Bude už doma Lula jej predvádza modely a Jano losoval výherkyňu v súťaži .

378
Lady XL
Reagovat

@Slávka: však to vypadá na docela velké stavení :-).
Ohledně psů, nezdá se mi, že by jim tam Martin přivedl zablešené štěně.

379
Lentilka
Reagovat

@Slávka: …a potom je tam riadne čoro – moro…

380
Lentilka
Reagovat

@Lady XL: Čo bola ukážka na dnes tak Martin berie psa preč ,je vraj chorý …

381
Jája
Reagovat

@Lentilka: Oni jsou doma už všichni, jen dokud jsou na obrazovce nesmí komunikovat přes sítě a prozrazovat, co ještě neběželo v tv.

382
Keliška
Reagovat

Ahojte farmári, tak jsem také viděla včerejší díl a no..jak to opsat? :-) Petra je takový mazlík-jsem její fanoušek a jsem ráda, že tam tahle popelka(myslím v dobrém) je. Budu jí držet palce aby tam pobyla co nejdéle. Dědula, je jak soumar a trapné a pro něj ponižující, v dešti rube jak v dolu. Evka je zmije jedovatá. Anka je živý štít dcerunky a šoupe před ní nožkama. Miška je taková jedůvka a asi si omotala kolem prstu štábníky. Psíci, to je taková kapitola, za mě by tam neměli co dělat. Není to kus hadru a není to hospodářské zvíře, které je vděčné za stravu a vlídné zacházení. Je to zvíře, které potřebuje výchovu a notabene tohle plemeno, sakra důslednost, v dospělosti může být i nevýchovou nebezpečné. A nemluvě o blechách, který chovatel pustí do světa a ještě do telky zablešené štěně? A kde pak takový nevychovanci skončí? Je mi jich líto.

383
BarBora
Reagovat

@Keliška:
Eva je možno zmija, ale načo ho tam Markíza vôbec posielala? On je napriek relatívne mladému veku naozaj už dedulo. A keď markizáci nemali rozum, mohol ho mať aspoň on. Načo tam išiel?

384
BarBora
Reagovat

@Keliška:
A máš pravdu ohľadne psíkov. Slovenský čuvač ak nedostane poriadnu výchovu, vie z neho vyrásť veľký blázon, mala som tú česť. A naopak, vie byť mierny, tváriť sa že spí a mať pri tom všetko v merku. Podobne asi aj iné rasy, ale čuvač je naozaj veľký.

385
Keliška
Reagovat

BarBora- máš pravdu. Chápala bych, kdyby nestíhal mladším ale tam se fakt dřou jen ti starší a mladší se ujímají té méně náročné práce a myslím, že tohle kopání v dešti a tahání šutrů je prostě prasárna. Mě je ho prostě líto :-)

386
anonym
Reagovat

@Keliška: Pravdu díš. Dědulu chtěla ponížit a vcelku se jí dařilo. Že tam neposlala Stana?
Psi tam skutečně nepatří, každý je učí něco jiného a raději nevědět, co všechno tam sežerou a vypijou, když jim zapomenou dát vodu a zavřou je na několik hodin do kůlny.
@BarBora: Že se tam dědko přihlásil, nebo byl přizván a přijal, je věc jedna. Věc druhá je, jak se Eva dokáže mstít. Má moc a funkci:-) Rozum by měla mít farmářka týdne, ona velí a tohle se jí moc nepodařilo :-) Farma není udělaná jen pro fňuknu nebo Stana, Toť můj názor. A jinak je mi to jedno, ať se tam třeba sežerou, alespoň je se na co dívat, věčné slzy a zamlžené pohledy není to pravé :-)

387
Aža
Reagovat

@BarBora: musí se dbát na genderově vyváženou společnost. Dnes je to podmínkou.
Ukazat, jak mladí i starší spolupracují , mají pro sebe pochopení a hlavně ukázat, jak se chovat mladí ke starším a pochopení starších pro mladé.
Eva jde vzorem, kdyby jí dědula pochopil a nevystrkoval růžky, (asi rohy), tak hlídal ovce.
Takhle se dostal do Gulagu. To nikdo nevidí z mladých, jak je odstrčený a má práci, která je pro dva?. Už se nelze ničemu divit.¨
Evička je celý den jak rozespalá….

388
Keliška
Reagovat

Nejsem chovatel ovcí a skotu ale nepijí ty ovce to své mléko, protože mají jednoduše žízeň? Je mi jich fakt líto. Kam se poděli oslíci? Dlouho jsem je neviděla. Ale možná přehlédla. Myslím, že kdyby se nevrátil Standa, tak by vzpoura dědouškovi vyšla- safra, já si to přála :-) Takhle jsou zase pokakánci. A dědoušek je nuceně nasazaenej ale já mu věřím, na svůj věk má pořád páru a hlavně výdrž.

389
Aža
Reagovat

Petra své fanoušky nezklamala a myslím, že ještě nové nabrala.
Líbí se mi její vstupy, kdy je upřímná, popláče si, provzdychá ale sama sobě dodává naději.

Eva stále mluví o své babičce, jak jí má ráda a že jí vychovala.
Čekala bych od ní pochopení pro Mirka, že zná možnosti jeho věku. Děda nemá tolik síly, ve stáří ubývají, ale zkušeností má hodně, ty by mu měla spíše naslouchat.
Právě proto je třeba dávat do RS i starší ročníky, dnes nad starými ohrnuje každý nos.

390
Keliška
Reagovat

389- Aža- Děduška tam přišel stmelovat a chtěl táhnout za jeden provaz. Ale oni mu na to hodili vidle. A než mít sami nepříjemnosti a vystoupit s nějakou nespravedlivostí, tak mají klapky na očích a na uších. Nechají ho se bahnit samotného. Ono se to dnes prostě nenosí. I já ve škole učím děti tahat za jeden provaz a že je důležité stát za sebou. Dnes se všude jede sólo. A to nejsem starší ročník a něco mi v dnešní společnosti chybí. Ale zase také nutno podotknout, že i starší lidé umějí být pěkný zlobři. :-D

391
Lentilka
Reagovat

Lenže dedulo nepovedal že nepôjde kopať rigol ,len sa mu nepáčilo že to musí robiť sám a nevysvetlila ako to má urobiť . Ale to by musela najprv pochopiť ona sama. Aj keby tam poslala trebárs Šimona , myslím že by ju za to tiež nechválil. Je to robota pre dvoch . Urobila to naschvál , sama povedala že ho nemusí . Ja byť na dedulovom mieste , vykašľala by som sa jej na to .

392
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Presne, nech sa na to vykašle a nenarieka. Kto by to robil sám? Hrozné niečo, toto jeden ç!ovek nemôže zvládnuť.
Pri pasení je zas sám, čo bude na budúce? Má šťastie, že je proti Eve, inak by to tu vyzeralo inak. Chudátenko malé, má kopkať a rečí ako koza bobkov. Keby tak všetci robili, tak ešte furt spia pod holým nebom.

393
Lentilka
Reagovat

@BarBora: Porovnávaš neporovnateľné . A čože tam neposlala oddýchnutého Stanka ,ten by nenariekal on ju by ju za to aj vystískal a vybozkával .

394
BarBora
Reagovat

@Lentilka:
Lebo Stano si v kuchyni labu líže.
Kopkať nie je jediná úloha a je možné, že to aj tak urobí niekto iný. Ale on tam zatiaľ nič poriadne neurobil, ale nahrtúsil už dosť.

395
Lady XL
Reagovat

Fakt nejde až tak o to, že mu dala tuto práci, ale zabila to tím, že ho tam dala samotného, to už vyzní jako pomsta. Kromě pasení ovcí dělají vše minimálně ve dvou… Já být na jeho místě, tak dělám pomalinku a nebo schválně blbě. Vždyť ani neuměla pořádně vysvětlit jak na to..

396
anonym
Reagovat

Poslat starýho chlapa kopat kamení, když je tam dost mladších není nic jiného než zlomyslnost.
Maťo je chráněný, podlízá FT a ochránci. Šimov je sluha, Pavel drží pusu tak toho si Evka nechá při sobě, Jožko musí makat na ostatním na farmě a Stano musí Evce radit a hlídat, aby něco nezvrzala,
On vlastně nikdo jiný na kopání nezbyl:-)

397
BarBora
Reagovat

Miro s Ankou mali kopanie urobené šup šup, ale aj Anku stihol obrblať
Petra by už bola rada doma
Miša robila Kríž, tortu Petra s Ankou, chcela to robiť Dáša, Eva dala prednosť Petre, Dáša naštvaná
Prichádza Martin a berie Veľká k zverolekár ovi
Prichádza majster zvonár, Martin nakáže Eve, aby vybrala pár ľudí pre učenie, dáva Mira, Stana, Jožka, Anku, ostatní idú po inej práci
Potom ich to naučia
Začali vyrábať zvony

398
BarBora
Reagovat

A už je aj po Farme
Nič také sa nedialo, robili tie zvony, Dáßa s Ivou natierali plot, Dáša bola nadšená, že aj Iva by nebrala ohľad na zranenie a je teda fajn, pílilo sa, robili sa syry a hlavne sa taktizovalo
Už sa aj Petra zapája, ona by dala ženský, že je tu veľa žien, Iva určite mužský, aby sa neohrozila,
V ukážke Kveta nabáda Evu aby si urobila poriadok so Sluhami, je v kuchyni bordel

399
anonym
Reagovat

Jeden den Martinko doveze štěně plné strupů a druhý den Martinko veze štěně na veterinu, pro jistotu. Farmář na baterky, rozvážet nečistá štěňata, na veterinu měl pro jistotu jet jako první.

400
Lady XL
Reagovat

Díky za report.

401
BarBora
Reagovat

Tortu zatiaľ nerobili, len o nej bola reč
Ohľadne výberu prvého duelanta je nervozita, keďže ide o dvoch fyzicky silných hráčov a teraz má napadá, že či neurobila Eva chybu s tým Šimonom ako sluhom…

402
Jája
Reagovat

@BarBora: Jen jedna oprava – Stano rýpe do sluhů , Jana se brání, že nemají chtít švédské stoly a pak sluhové mohou dělat i jinou práci. FT si tam má udělat pořádek, protože tam má holubník.

403
Skála
Reagovat

@BarBora: Bude panský duel a Šimon jde domů.

404
Jája
Reagovat

@Skála: To jsi vytáhl z kterého klobouku?

405
Skála
Reagovat

@Jája: Uvidíš v pátek.Je to tak,zdroj je tajný. :-D

406
JanaH
Reagovat

@Jája: kouzelnického přeci. :-D

407
Skála
Reagovat

@JanaH: Ne,ne je to tutovka. :-)

408
BarBora
Reagovat

@Jája:
Pri Lenke a Ma5ovi ma!li perfektné žrádelko a ešte aj poriadok v kuchyni, ale aj keď Lenka bola tiež huba, oproti Jane len učeň

409
BarBora
Reagovat

@Skála:
A koho si vyberie do duelu?

410
Skála
Reagovat

@BarBora: Toto info nemám,ale dozvěděl jsem se,že jde do duelu a že vypadne.A není to,že jedna paní povídala,Je to hotová věc.Však v pátek to uvidíme.

411
BarBora
Reagovat

@Skála:
Šimona by mi bolo ľúto, ale neviem s kým bol. Ale veď uvidíme čo bude.

Ženy:
Anka – mužský
Iva – mužský
Dáša – ženský?
Petra – ženský
Miša – ženský?

Muži:
Palo – ženský?
Stano – ženský?
Jozef – mužský
Maťo – ženský
Miro – ženský

412
Jája
Reagovat

@Skála: Bába už je po smrti :)
že ty jsi byl na pivo s nějakým Borisem? :D

413
Kara
Reagovat

Včera mne nejvíc asi vytočili s tím pejskem. Jak můžou dovézt už po druhé psa, který je nemocný a nikdo si toho z režie nevšiml, v jakém stavu to zvíře je.
Dřív vždycky tvrdili, že farma je hlavně o zvířatech. A teď se ukázala celá Markíza, o čem to je. Zvířata jim tam kapou, nic se neděje a i ty štěňata co dovezou jsou jako kus nějakého dřeva, co jim tam z traktoru shodí. Odkud třeba ty pejsky berou, že ani majitel nevidí, v jakém stavu to štěně je? A o Martinovi škoda slov. Sám má farmu se zvířaty a to štěně když přebíral k převozu na farmu tak musel vidět, že se škrábe a něco není v pořádku.
Celá farma se točí jen o práci s dřevem. Stále jen stavět další stavby a řezat dříví a to jediné se kontroluje a upřednostňuje. Zvířata až na posledním místě. Jenže ta zvířata jsou živá a nedokáží se bránit. Těch je mně líto.

414
anonym
Reagovat

@Kara: Martinko je obrovský milovník zvířat, zanedbané štěňata převáží jako sejry. Když už štáb stojí za … mohl by se on sám podívat, co mu strčí do traktoru.
Nejspíš z toho množství silikonu oslepl.
Včera byla vidět pajdající ovečka. Pamatuju se, jak v jiné farmě trval na ořezávání kopýtek a najednou nic, jen pást, dojit, výsledek špinavý sejry. I když je všechno dáno scénářem, tak starost o zvířata, jak on sám neustále důležitě zdůrazňuje, je prvotní. Sám se toho nedrží, rolí nějakého hospodáře jen vydělává peníze.

415
Lady XL
Reagovat

To že zrovna Stano kritizuje sluhy, no to sedí tedy…. :-(. Říká to tam dobře Jana, navařil kyselicu na 2-3 dny a hotovo. Jenže na druhou stranu – myslím, že nynější sluhové se podřídí případnému vyvařování, protože pak nemusí jít jinam a makat jako jiní. V tomto týdnu není sluhy zrovna vidět (mimo snad dojení, už nevím) mimo kuchyni. Ale vše začíná od hlavy, tj. od FT. Ta má určit, co se bude vařit (a kolik) a ohlídat, aby sluhové udělali vše a případně ještě pomohli. Problém je, že se Evka zašije tam, kde je Stano, tj. daleko od Farmy a neví, co se děje v kuchyni (a ani ji to nezajímá). V té vzdálenosti mezi salaší a zázemím je dost velký problém, nikomu se pochopitelně nechce běhat nahoru dolů xx metrů a x krát za den. Štěně mohli odebrat moc brzo od matky, otázka zda byl očkovaný už na vše. U tolika zvěře může lehce něco chytnout. Blechy už nemusel mít, mohl být už odblešený, ale jestli tam pil nadojené mléko, občas nějaké žrádlo od zvířat, tak má v žaludku guláš…. Štěně přeci potřebuje pravidelnou a vyváženou stravu. Tady není vůbec jasné, čím ho krmí – nejspíš granulemi.
Ohledně ovcí a jejich pití mléka – už tu někdo psal a já mám taky takový dojem, že mají prostě žízeň a proto chodí pít to mléko z věder. Říkali, že je na pastvě párkrát dovedou k vodě, ale pak stojí pár hodin v ohradě a čekají na dojení. Pochybuji, že tam mají vodu…

416
Lady XL
Reagovat

@anonym: naprostý souhlas. Úplně jsem zapomněla, jak je na té „ovčí“ farmě učili ořezávat kopýtka! Tam se fakt museli o ovce důkladně starat. Dávali tam i každý den čerstvé seno k ohradě na dokrmování…. Tak mi přijde, že to řezání dřeva tam dal štáb proto, aby odvedl pozornost od problémů s ovcemi…. Už jsem psala, že strýc byl kdysi dávno pastýř ovcí (na Karlovarsku) a vzpomínám, že když se vracely ovce z pastvy, tak procházely úzkou uličkou (s dezinfekcí), která ale sloužila i na to, zjistit, která ovce kulhá, nebo prostě není v pořádku. Ta se postříkala barvou na hřbetě a pak si ji pastýř vyhledal už v ustájení a důkladně prohlédl, případně ošetřil. Ale taky ji dal zvlášť mimo zdravé ovce…. Tady to je prostě jen hra na pastýře, tady si hrají na dělání sýrů (u nich bych dala cedulku – jíst na vlastní nebezpečí) …. prostě šou.

417
Kara
Reagovat

@Lady XL: Jenže toto štěně je zablešené už když jim ho Martin dal z traktoru.
Kdyby něco chytil na farmě, tak třeba od slepic, není problém. To už tak bývá.
Na kopýtka si myslím dojde a budou je ořezávat taky.
Ale hlavně je vidět, že nepřenášejí košiar, protože dojí už několik dnů v bahně a marastu. Pokud ty ovce v noci jsou taky zavřené v takovém bahně, tak kopýtka trpí.
I na některé z minulých farem za to dostali sprdunk.
A co se týká sýra, ta hygiena u toho a i celého dojení a u mléka je hrozná. Nedivila bych se, kdyby Markíza zase začla mít problém s hygienou. Už jednou měli a od té doby na každé farmě musí mít cisternu s pitnou vodou. Tu maskují a my vidíme ten kohoutek kde berou vodu na vaření.

418
Aža
Reagovat

@Keliška: 39O – dobře napsáno, je to tak. Starší lidé jsou většinou dobří – mají zkušenosti ( jen opatrně s radami :) ale také ZLOBŘI.
To je dnes počteníčko na Panáčkovi.
Evička spinká se Stáníčkem v domě pro FT – proč by ne ? Smí se už všechno. Marfuška má protekci až za roh a Křeček se tak možná i dřív uzdraví.
V ukázce na zítra se dědula pěkně obouvá do Péti, že je tam jen pro parádu, královna krásy. Nic pěkného, pálí do ní.
Petra se brání, že se namalovala na farmě poprvé…….Jak vidět, dědko M si nedá pokoj, tváří se jak inperátor…:)))) Pěkně tam čeří hladinku.

419
Aža
Reagovat

Ticho po pěšině tady slyším, nepohne se ani klásek.
Kdypak, odkud ozve se nám zase,
ten kterému už dorůstá vous,
velký čtverák ANYMOUS.

Hádanky a taje chybějí nám,
snad nezalekl ses mraků a bouřky, která potkala nás.

420
Eva původní
Reagovat

@anonym: , Karo, Lady, není vůbec co dodat, souhlas se vším co jste napsaly a tak jen dodám, že mi hospodář leze čím dál víc na nervy jak se maže s Evou, může se „uEvičkovat“ jiní farmáři jsou bezejména :-( S tím pejskem se teda vyznamenal. Už se vůbec nedivím, že Petra tak vyváděla, když zjistila co psík na sobě má.
Dík za postřehy všem a apropos Skálovi věřím …

421
Eva původní
Reagovat

@Aža: -418- Dědek nerudný čím dál víc, co vyrypuje, však na duely do stodoly se vždycky holky namalují a pokud možno se pěkně oblečou. A vůbec mu je potom velké h…o i kdyby se Petra malovala denně.

422
Jája
Reagovat

Trošku novinek
hitky.sk/obrovska-vlna-kritiky-uz-aj-na-hospodara-martina-ludia-zuria-toto-uz-ozaj-prehnal/
http://farma.markiza.sk/aktualne/1892783_najhorsi-sluha-v-historii-stano-sa-chce-zbavit-simona

423
Lady XL
Reagovat

Tak jsem zvědavá, jestli opravdu spí Stano ve farmářské jizbě u Evy, tak by měl následovat trest pro oba! Jenže … Zkrátka pravidla se ohýbají. Vím, že už to bylo ve Farmách různé – někdy to vadilo, jindy byli omilostněni hříšníci, že jim to FT dovolil…. Ale přitom na začátku se říká, že tam smí být JEN FT.
Tak dědula mne pomalu začíná nas… Myslela jsem si, že bude sledovat a kritizovat skutečný bordel, skutečné problémy…, ale on už začíná prskat na všechny strany. Hmm, že by byl bez sebereflexe? Proč já si ale myslím, že to má „ve scénáři“? Upoutat na sebe pozornost a klidně brzy vypadnout. Zviditelněný bude až až…
Mimochodem, Stano nám už začíná pomalinku vystrkovat růžky… a já si říkala, jak dlouho mu to vydrží být stranou a snažit se být neviditelný…

424
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Evi , veď on je tam aby vyrýval . Pamätáš na Juhaščíka ako rypal do Jany Hrmovej ,že keby tak robila ako sa maľuje . Dedulo bude do Petry aby to málo správne grády . Divák chce vidieť aj niečo iné ,nie len Stana a Evu .

425
Lentilka
Reagovat

@Lady XL: Eva spala pri farmároch a to tiež pravidlá nedovoľujú ,ale keďže tento týždeň sú dvaja FT tak lepšie by im bolo spať vo farmárskej izbe. Veď za nič sa netrestá . Kvetka si až teraz všimla že sa správajú ako v holubníku ?

426
Lentilka
Reagovat

Mal by byť mužský duel a Šimon si zoberie Stana . Aj keby Šimon prehral ,ale ako povedala Kvetka , každý si zaslúži druhú šancu ,a Stano je človek s veľkým
„Č “ dobrým srdcom ,hrdina Farmy tak odíde a možnosť pokračovať dá Šimonovi.
A tak ochráni Evičku a ďalší týždeň jej zabezpečí imunitu . Potom zas niekto odíde zo zdravotných dôvodov a Stano sa opäť vráti a tak dookola to bude .
Aspoň do konca januára , veď niet aj tak na Markíze čo pozerať .

427
anonym
Reagovat

Děduško nemá rád mladý ženský:-) V ukázce spí ve stoje, určitě fyzicky nestačí, tak dělá dusno. Hraje si na četníka, škoda že nechce, aby se mu báby dívaly do očí :-)
Nastrčený tam letos může být každý, už se v nich nějak ztrácím.

428
Aža
Reagovat

@Lentilka: opravuji se, znovu jsem se podívala, spala u farmářů. Byla jsem z toho překvapená, že leží u sebe a nedodržují pravidla ( nojo já vím. JAJOBY se jindy dodržovala)
Stano pálí na výhru , jen mě utěšuje, že tu bylo napsáno, prý už je doma. Dokonce na Fb psal muž, že žije v jeho blízkosti a jak se vytahuje a mluví i to co by nesměl.
Porazí ho nakonec jím vyškolený Martínek?
Už vidím tu smršt SMS, které posílají lidi na jeho podporu na výhru.

429
Lady XL
Reagovat

@Lentilka: tak to jsi mne rozesmála a zároveň vyděsila -nevím, co z toho víc. Stano jako bumerang…. vyhodí ho dveřmi, přijde oknem a pořád se bude tvářit jako vítěz. Takhle se vracel, snad v české farmě, ten hošík, co měl Borise ve štábu a bydlel v pauzách někde na hotelu :-D.
Hned z počátku spal FT mezi ostatními a prošlo to…. Tohle jim ještě i já mohu tolerovat :-).

430
anonym
Reagovat

Martin oslovuje rozvařený párek Evička, nevšimla jsem si, že by někomu jinému říkal zdrobněle. Že on má taky lufty z křečíka? :-)

431
Janka
Reagovat

doufám, že ten psík, co ho Janka tak olíbávala bude mít „jen“ blechy! kuchařinka čistotná jedna!
Jinak včera se Petra chlubila přebytkem pozitivní energie, dneska už nenávidí přírodu, práci a zvířata a těší se domů :)
Pořád čekám na tu dědulovu revoltu proti Evce, kdy asi vypukne? P
Jestli půjde do duelu Šimon, tak těžko říc koho mu doporučit, je sice velký, ale vypadá celý jak z tvarohu, takže fyzička asi nic extra. Snad by si měl vzít dědulu?

432
Lentilka
Reagovat

@Aža: Myslíš sms Stanovi ? Tak to nehrozí . Nevieme kto bude vo finále ,ale čo vieme ,že je tam žena a muž . Jeden ten ,ktorý im naženie sms a druhý ten , kto má Farmu vyhrať .

No nič idem zazimovať záhradu vám všetkým prajem pekný zbytok dňa .

433
Wally
Reagovat

@Aža: @Lady XL: Oni nespali ve FT domku, ale u ostatních farmářů.

434
Prochor
Reagovat

@Janka: Šimon by si měl vzít Stana – ten má jen velký pupek a sebevědomí. Ale jinak je po všech stránkách slaboch.

435
Wally
Reagovat

Já si myslím, že se nikdo nebude chtít ohrozit. Ženy se bojí Jany a chlapi Šimona. Takže 5:5. A rozhoduje Eva. Jestli bude rozhodovat podle sebe nebo Stana je otázka.

436
Eva původní
Reagovat

@Jája: -422- Teď by se chtělo říct, teda napsat – „mají co chtěli“ když jednoznačně byli pro vrácení Stana, Dostali to příkazem, to bylo divákům jasný jako facka a jede se dál podle scénáře. Výmysl byly i ty karpály, to by se tak vehementně neoháněl sekyrou, prostě u této nemoci se zázraky nedějí, dělají z diváků blby. No, jsem moc zvědavá na další scény dnes a hlavně zítra.
@Lentilka: Pamatuji si na Juhaščíka moc dobře, ten byl nechutný tím jak byl na Janu Hrmovou vysazený, jestli se nemýlím, tak do ní i při jedné rozepři strčil.

437
anonymous
Reagovat

@Aža:

Borisovci, to jsou páni,
od večera, do svítání,
od svítání do noci,
z trapnosti maj promoci.

Navíc vzhledem k tomu stejně,
že následovníky mám v hejně,
hádanky jdou na to příliš jemně,
Skála přitom stojí tu, a pevně.

Leč pokud bude důvod a chvíle,
zůstává mi stále kratochvíle,
hodit sem možná ještě něco z prostoru,
než finálová osoba zvedne ruce nahoru.

…Ne teda, že bych se na Farmu někdy díval.
Spíš jsem se o ní skoro nezajímal…
Leč komu to koliduje s první částí,
nechť nenechá se zmásti!
Možná říkám leccos pouze zčásti,
a mozek váš chci hlavně pásti :-D

438
anonym
Reagovat

@Eva původní: Juhaščík byl jiná kapitola než je Mirko, nemyslím, že by „pracoval“ podle daného scénáře, Z toho šly obavy, co udělá. Jemu jsem věřila i to násilí, když chytil nerva.
Mirko je možná nasazená figurka. Možná ne a jen kolem sebe kope, protože nestačí ani ženským, v ukázce na dnešek je ve stoje opřený a pospává. Má svůj věk, kdy se už na takovou hru nehodí, nestačí a tak reje do ostatních. Chytrý děduško :-) Jen ať tam vydrží co nejdéle :-)

440
Eva původní
Reagovat

@anonymous: :-)) a nechtěl jsi v posledním odstavci napsat, že náš mozek chceš másti :-))

@anonym: Budem vidět jak dědouš rozvrkočený si bude počínat :-))

441
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: Je mi jí líto. tedy tak normálně… No měla by se naučit taky umět se zašít,když to jde…. Ti první farmáři byli taky unavení hned na začátku. Ale práce jim postupně přibývala, ona má řezání na plné pecky hned, do toho dojení, sýry…. Na Farmě kapali i jiní borci z posiloven. Drž se Peťo… :-)

442
Prochor
Reagovat

@Eva původní: Jánošík je nezapomenutelný. Pamatuji, že Jana Hrmová dostala dopis, který zněl hezky a obdivně. Končil pozdravem : zdraví celá cela č.xy. Takže to byli nějací kriminálníci a ti ještě napsali rozhořčený dovětek pro Jánošíka ať se nenaváží do Jany a že je teplouš atd. Vůbec se mi zdá 4.řada jako nejlepší.

443
Jája
Reagovat

@Lady XL: Souhlasím. Ale to tak je i v životě, že těm, kteří se snaží něco udělat či naučit se smějí ti největší tupouni, co neumí vzít ani „lžíci“ do pracek. A ti dva ukňučení by už taky mohli dostat po paprčích a ven. Jsou tam přesčas. :((
Nemůžu si pomoct Špulaňa a její 4 % souputník jsou odporné bytosti. :(((

444
Kara
Reagovat

@Lady XL: Mně je té Petry taky líto. Snaží se, ale prostě na to jen nemá. A takový jeden z posměváčků – Maťo je fyzicky na tom mezi chlapy podobně jak ona, ale ten se ani nijak zvlášť nesnaží. Jen se přilepil na silné taktiky a už se při nich jen veze. A povahově je Petra podle mne nezáludný človíček, narozdíl od Maťa.

445
Kara
Reagovat

@Jája: :)))))) Podobně jsme se vyjádřily, byla jsi jen rychlejší. Taky s tebou souhlasím.

446
anonym
Reagovat

Petra má špatnou pozici, přišla poslední, všechno se učí, jak říkala, poprve si sáhla na krávu. I ostatní se učili a nešlo jim to, jenže ona je skutečně upřímná, řekne to tak jak to cítí a jak si to myslí. Nemá nikoho k sobě, nemá ochranu jako rozvařená uzenina, nebo Dáša.
Maťo by měl sklapnout a neozývat se, celou dobu se s fňukáním veze na něčích zádech. Berou ho jako slabocha a tak mu dávají pokoj. Takový malý hajzlík.
Petra je nezáludná, je naivní, ale není hloupá a je upřímná.
V NM se mi nelíbila, možná proto, že tam šlo úplně o něco jiného než na Farmě.

447
Aža
Reagovat

@Lady XL: Petra by měla vědět kolik lidí jí fandí tady doma a naopak ty ostatní odsuzujeme.
Jenže to není boj o zrní mezi slepicemi, ale o velké peníze na ruku pro vítěze. Tam těžko najde kamaráda, který by jí k výhře pomohl.
Je jasné, že při této zpovědi ji jde jen o lidskou podporu, a je mi líto.

448
Aža
Reagovat

@anonymous:
Máme tady básníka přímo od pramene,
vítám tě Karle Jaromíre Erbene.
Tvoje básně vždycky mají grády,
proto čteme je tu rádi.
A na topole podle Skály,
zelení mužíčci zaplesají.
Ovšem jen tehdy, až ti chrabří vyhrajou
a ti co kují pikle vypadnou.

449
Lady XL
Reagovat

Jé to jsem ráda, že to dost lidí okolo Petry vidí jako já… Nechci ji extra obhajovat, ale oceňuji určitou upřímnost, s kterou to říká na kameru. Jí totiž ten výlev věřím. Možná dělá tu chybu, že právě všem okolo sebe říká, jak ji to zmáhá. Kdyby to neříkala, tak na sebe tolik neupozorňuje, i když to pochopitelně ostatní uvidí. A obávám se, že oni moc neocení to, že je zmožená a přesto maká dál. Ale může být, že si ji pro její slabé postavení hned tak nevyberou do duelu, že si ji budou „schovávat“ na později. Hlavně ať to nevzdává a netváří se odevzdaně. Chtělo by to zase najít humor, aby si získala aspoň některé díky veselé povaze :-). No snad dědo na sebe přebere pozornost…

450
Eva původní
Reagovat

@Prochor: -442- a ještě jak v té farmě, která byla sestavena z těch co byli účastníky v předešlých farmách, jak se zalúbil do Kvetky a ustavičně jí skládal poklony :-)) a dárečky. Janko Jánošík Juhaščík ten je též nezapomenutelný :-))

K Petře – snad se holka vzchopí, však už poznala kam se dostala, jaký je ten a ta, tak ať se nedá, ať bojuje ze všech sil a ukáže jim co v ní je. Též jí držím palce a přeji hodně sil, hlavně fyzických.
Maťovi se po vyhraném duelu zvedlo sebevědomí, což je dobře, ale ať jde do háje, že se spunktoval s pinglem, asi hořce zalituje, pingl ví jak na něj…

451
Lady XL
Reagovat

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=293447204491819&set=gm.1941395079446101&type=3&theater&ifg=1

snad to rozkliknete. Našla jsem na FB současný stav Farmy …. Od 22.10. jsou doma a farma je vybydlená, hodně rozebraná…

452
anonymous
Reagovat

Ovečky jsou ta zvířata,
co mohou být veselá,
když je ale rozzlobíte,
nakopnou vás do těla.

Takže hádanka zní: Kohopak že to povezou do špitálu?

453
Jája
Reagovat

@anonymous: Kohopak asi, kdo se bojí duelu?

454
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: -451- a to je právě to, co mě vždycky naštve, rozesmutní :-( Farmáři se dřou, hospodář Martin je honí do práce jak dráb a potom se vše zbourá, rozkrade. Určitě by se někdo našel, kdo by to odkoupil…
Když tato RS začínala, jsem se těšila, že konečně to bude soutěž k užitku, ne jako RS Vyvolení a BigBrother, kde se jen váleli.

455
Eva původní
Reagovat

@Jája: -453- :-)) áno a škoda, že tam není pořádný beran, takový trkanec do pozadí někomu by nebyl na škodu :-)

456
JanaH
Reagovat

@Lady XL: díky, detektive. :-)
K popukání jsou ty komentáře pod… :-DDD

@Jája: kde kdo. A včil mudruj! :-D

457
Slávka
Reagovat

Chcem napísať niečo k Pete. Z toho čo som videla tak mi ona príde ako človek, ktorý konflikty vôbec nemusí, žije si vo svojom peknom rozprávkovom svete aj sa snaží niečo robiť aj jej to nejde ale snaha sa ceníííí! A je naozaj ako decko, ale to som aj ja taká preto jej to vyčítať nebudem lebo by som zavrhla samú seba :D Neviem síce či sa dostane ďaleko ale určite to bude pre ňu dobrá skúška do života.

458
Slávka
Reagovat

@Skála: Neverím pokým neuvidím. Šimona by bola škoda. Inač všetci tu majú tajné zdroje. :D No tak aj ja mám teda tajný zdroj a budete čumeť čo sa tam chystá alebo nechystá? Veru neviem už :D

459
Jája
Reagovat

Nejkrásnější záběr z farmy:
Petra si prohlíží krávu a posr …kravský ocas – je to poprvé co vidím takhle krávu zblízka
střih
Špulaňa si se stejným gestem prohlíží vlasy po válení se v hov… a ze scénáře se na mě kouká: Je to poprvé, co vidím posr… krávu takhle zblízka :DDD

460
Jája
Reagovat

@Slávka: Prosím, jenom ne další svatba :((((((((

461
Jája
Reagovat

@Eva původní: Možná by se potom někomu konečně rozsvítilo v hlavě. :DDD

462
Fixa
Reagovat

Od návratu Stana si každý večer po vzhlédnutí Farmy říkám, že to vzdám, že je to pod moji úroveň a důstojnost, že přece nemusím poslouchat plky Stana, které jsou stejně vypípané protože z jeho úst vychází jen jedno vulgární slovo za druhým a proč se mám dívat na Evu, která vypadá jak kojná. Ale ráno je moudřejší večera, rozleží se mi to a říkám si, že dnes tam budou vystupovat i jiní farmáři. Dobře dědula Miro je rejpal, někde bylo uvedeno,že je potřetí ženatý, patrně má vůči ženám vyhrazený názor, jak není po jeho je zle.Pavol to vystihl dobře – dřevo, dřevo a zase řezání dřeva. Petra má pocit, že vyloučená z kolektivu a z mého pohledu asi ano. Ostatní jedou pořád ve stejné tónině.

463
Slavka
Reagovat

@Jája: Nechaj tak. Uvidis. Ved uvidime ak teda vobec nieco uvidime. Este nejaky cas to potrva. Vlastne je to nieco klasicke co sa objavuje v scenari skoro kazdej farmy. Svadba? Mozno aj to bude. 😁……….
Inac vsimli ste si niekdo ten Tomasov klobuk v utorkovej casti? Ze by ho tam zabudol alebo sa niekde na farme skryva? 😂

464
Slavka
Reagovat

@Fixa: no Mirovia su asi vzdy rejpaly.

465
Kara
Reagovat

@Slávka: Já bych čekala, že někoho vyhodí za porušování pravidel, nebo něco podobného. Je jich tam nějak moc, tak to protřídí.

466
JanaH
Reagovat

@Fixa: nemít Palko občas dokrútku, ani nepostřehnu, že tam je, je nějaký celý takový nevidilný. Ta s drevom byla ale docela vtipná.

@Slavka: hučky jsem si nevšimla, zato jsem si všimla, že dedko pospával už dřív, opřený o plot či žebřík.

467
Lentilka
Reagovat

Nakuknite na Moda-ewa.sk FB . Eva má tam nafotené oblečenie ktoré predáva a vyzerá to tak , že na Farme vypadla skôr a vo finále nebude , prezentuje ich od konca septembra a podľa toho aká je tam bacuľka ,je to fotené po odchode z Farmy .

468
Aža
Reagovat

@Lady XL: @Eva původní:
Díváme se na Farmu jako na zábavnou hru a nebo psychohru, jak pro koho. Ale hra se skončí , dráma bude u konce. Kulisy se uklidí a uloží.
Divadlo se připraví na další veselohru, snad i diváci budou stálí a dál neubývat.

469
JanaH
Reagovat

@Lentilka: já ti budu věřit a nepodívám se, neva? :-D

470
Aža
Reagovat

@Jája: Měla jsem delší vedení, četla jsem to i podruhé, ale když mi to došlo, tak to je Boží,,,,,,,,bravo

471
Lentilka
Reagovat

Keď je pravdou , že finále je 17.12 tak to musia nejak vyriešiť , je možné že pristúpia k trestom , čoho následok bude opustenie Farmy . Ináč finále by bolo v januári nakoľko je ich tam ešte dosť .
Ale na Wikipédii to ešte nemajú uzavreté a zatiaľ nenaznačila nič ani stránka Mediaboom.

472
Lentilka
Reagovat

@JanaH: 😍

473
Jája
Reagovat

@Aža: Na každý pád, co se vrátil ušatý užbrblaný velkomilovník Pingl se mi ani nechce ponocovat a jezdit v noci na dřevo. Pokud usnu, tak hezké sníčky až do ranního kafete. Prostě tomu chybí ten správný „drajv“.

474
INA
Reagovat

Smutný pohled na vykradená obydlí!!! Farmáři jsou už doma a měsíc a půl budou čekat v teploučku na přímý přenos finále Farmy. My je budeme sledovat ještě měsíc. Co tam budou ještě dělat? Pást a dojit ovce, dělat sýry, cvičit pejsky a starat se o krávy,prasátka, oslíky, kozy a slípky. Hospodářská stavení jsou hotová, dřevo pořezané, rygól hotový Na fotce je vidět nějaký přístřešek před vchodem a že by ještě postavili tradiční altánek??? Nebo konečně ošetří ovečkám kopýtka, aby nekulhaly!!!

475
Slávka
Reagovat

@JanaH: Veď je to starý človek. Má právo na oddych len otázka potom znie načo sa tam trepal resp. prečo ho tam markíza dotrepala.

476
Slávka
Reagovat

@Kara: Je pravda že preriediť by to mohli lebo takýmto tempom sa toho finále dočkáme až po vianociach. Veď teraz ich je tam toľko ako na začiatku a čím dlhšie sa to naťahuje je to ešte väčšia nuda ako na začiatku :D Určite ešte budú nejaké zranenia, nejaké odstúpenia ale to len tak teraz strielam dovedla ale nejak musia poznižovať počet.

477
JanaH
Reagovat

@Slávka: no když může někdo imrvérefurt posedávat u fajfky, proč by si jiný neorazil spočinutím? Já nemám nic proti. Akorát, že se ze začátku jevil jako akční hrdina… když vzpomenu např. na skoky za keřík a jiné plížící techniky. :-)

478
Aža
Reagovat

@JanaH: začátek farmy byl čas na „Rozjezdy pro hvězdy“ byli plní síly a elánu, odpočinutí.
Pak přišla krize a víc se odpočívalo. Jak si tělo uvyklo práci a stravě, opět jim výkonnost stoupla. ( také se naučili víc se ulejvat, vykuřovat a odpočívat při debatách,,,)

Mezi takto ostřílené farmáře přijela Petra a dědko i Pavel… Nemohou stačit jejich dennímu rozvrhu a těžké práci. Nikdo jim neuzná, že musí mít čas na zapracování
a projít si postupným zatížením.Ovšem Pavel je mimo.

Anonymus asi lehce naznačil “ kdo kooliduje s první částí, necht nenechá se zmásti.“
Vyložím si to i tak, že na výhru nedosáhne nikdo z počátku farmy…….otazník …..

479
Lenka O
Reagovat

@Fixa: Milá Fixo, souhlasím a podepisuji.. O minulých farmách jsem se občas před někým ze známých zmínila, jen tak oťukávaje, většina nesledovala.. jen jedna spřízněná duše se našla.. Teď bych se styděla, někomu říct, že tu slátaninu sleduju… přesně tak, si říkám každý večer, že už nebudu, že je to trapné a že z nás borisovci dělají voly. ale většinou koukám a stále víc se divím, co z nich leze, co je možné.. Z Martina, který té odulé FT říká Evička, je mi špatně… Z toho, jak se starají o zvířata, krávy jsou s prominutím celé zas…é, kydají snad jen jednou za 14 dnů. Nikdo se o zvířata nestará – nekontroluje,, Kdysi Martin vždycky!! kontroloval čistotu.. A o práci se s předešlými farmami nedá mluvit, pamatujete jak měli voly a museli si namlít mouku, aby se najedli… teď mají všeho dost.. a jsou doslova líní a rozežraní.. fakt mě to nebaví… Květku jsem měla ráda i jako moderátorku.. nedávno v Teleránu začala mluvit stylem Farma, jsem nestačila valit oči.. Takže pravidla nejsou, a Martin s Květkou hrajou a to hoooodne špatně.. Vím že si tady kálím do vlastního hnízda, že na telce je knoflík na vypnutí, ale zatím držím… a to jsem se farmu moc těšila.

480
anonymous
Reagovat

@Aža:

Já totiž dávám hádanky, i když napíšu jeden znak (a vlastně, i když nenapíšu nic)… :-D

Ale tohle bylo myšleno tak, že začátek posledního odstavce koliduje (možná) s prvním odstavcem :-)

481
Fixa
Reagovat

@Lenka O: Děkuji za pochopení. Svěřit se svým známým, že sleduji Farmu nepřipadá v úvahu. Na druhou stranu, jsou v TV ještě horší programy než Farma. Pokud nechceš koukat jak všichni vaří, tak máš možnost pozorovat nechutné případy u soudkyně Barbary, české kriminálky nejsou taky nic moc, u zahraničních kriminálek už jim napovídám kdo je vrah, protože je pořád opakují, zbývají reklamy.

482
BarBora
Reagovat

Po pár minútach reklama…
Rozdeľujú sa úlohy, Stano pomáha hlavne so zvoncami, aby ich stihli, Eva sa síce pýta kto chce čo robiť, ale moc na výber nemajú,
Miro si vybral pílenie
Šimon je nervózny, keď sa mu farmári motajú v kuchyni a robia čo prislúcha sluhom
Stano – Šimon je asi najhorší sluha, ničím neprispeje mimo sluhovskej povinnosti
Doja ovečky, vöbec im nerozumiem, Petra čosi hovorí, oni kontrujú a smejú sa, prestrihy na Ostrú, že sa z nej všetci smejú, ale keďže som ničomu nerozumela neviem posúdiť, či išlo o výsmech, len tak z pohľadu sa mi to tak nevidelo

483
BarBora
Reagovat

Takmer celé sa to odohrávalo za stolom s Kvetkou, najskôr sa rozoberal Stanov nazor na Šimona a sluhov vôbec, moc tÿm Eve nepomohol, farmári sú so sluhami spokojní a zastali sa ich, ale najlepšia bola Petra, doporučujem.
Najskôr rozosmiala farmárov aj Kvetu popisom hovienok a potom sa do seba pustili s Mirom kvôli hrunosti voči zvieratám.

Za ženský boli len Maťo a Paľo. Miša stiahla chvost, už jej veľa žien nevadí a jej odôvodnenie má rozosmialo.

Eva sa snaží dokončiť drevo, tak Stano, Maťo a Miro jej pomáhajú v noci píliť. Inak Maťo sa nezdá, vie že by ho Eva so Stanom mohlo aj podrazťť.
Jana vraj mojká aj Petru, tá je rada.
Tento diel sa mi zdal výživnejší, všetko sa nedá opísať.

484
Lady XL
Reagovat

Díky i za toto, zítra kouknu! Takže mužský duel. To se Šimon „potěšil“ co?

485
BarBora
Reagovat

@Lady XL:
Nebral to nijak tragicky, vraj už má vybrané, len Jozef ho vraj prekvapil. Ale všetci boli prekvapený, očakávalo sa že to bude 5:5.
Eva rozçarovaná, že vždy keď je FT je mužský duel, ale brala to s üsmevom. No, ale čo čaká, keď dá Janu za slúžku.

486
Wally
Reagovat

Takhle výživný stůl pravdy ještě nebyl.
Se začínaj hezky tříbit charaktery. Rodina Stachanovek začíná být pěkně protivná.
Dědek (omlouvám se, ale jiné jméno pro něj nemám) je na zabití.
Petra zásadní věci řekne, že se člověk jen diví, kde se to v ní bere.
Stano snad ani nejde komentovat.

487
BarBora
Reagovat

@Wally:
Hej Ivin príchod Anke skôr ublížil a Iva na mňa pôsobí ako mladá sucharina, vždy keď hovorí, čakám kedy skončį, taká snaživá školáčka. A dedulo by tiež mohol vytiahnuť nejak necesér a dať sa trochu do poriadku, nedá sa na neho pozerať, okrem iného.

488
Wally
Reagovat

@BarBora: Ty dvě jsou fakt divný. Ublížilo to oběma. Vypadá to , že zůstanou samy.
Petra má velkého nepřítele. Tak snad dědka nebude nikdo poslouchat a on rychle odejde tam odkud přišel.Že kopal do ovcí, Petře věřím a asi to vidělo víc lidí.

489
BarBora
Reagovat

@Wally:
Anka to hrala celkom dobre, moc sa nepredvádzala, bola dosť v závetrí, sem tam povedala svoj názor.
Ja sa zas bojím, že chlapom bude blbé brať si do süboja dedka, snáď len Maťo má voľnú cestu.
Mladá je taká akurátna, vyberať šminky na ostatné… zrovna v tejto Farme sa až tak moc namaľujú.

490
Lady XL
Reagovat

@Wally: Tak díky Petře chápu Evinu poznámku k dědovi … A to že ho dala kopat rygol i kvůli jeho vztahu k zvířatům (tedy že jí i proto nesedí). No to je celá Petra. Všichni budou jen naznačovat, ona to řekne přímo.

491
babi
Reagovat

@Slávka: – 476 Střílíš dobře, další zraněný – dědula – musí na pohotovost, nakopla ho splašená ovce do břicha a při pádu si rozbije hlavu a narazí si „chrbticu“. Čím to je, že ze zdravotních důvodů odpadávají samí chlapi? Jenom doufám, že pokud by se dědko nevrátil, nepřijde zpět na farmu poslední vypadnuvší duelantka!!!

493
Kara
Reagovat

@babi: Pokud by děda odstoupil, tak doufám že až po duelu a vrátil by se Šimon, pokud by prohlál.
Vrátit tam zase Lenku si nechci ani představovat :D

494
Lenka O
Reagovat

Ahojte farmari, tak vcera farma zacala brzy, takze jsem videla.. Byl tady na panackovi strach, ze je farmaru hodne, no tak vida, ony je ty zvirata nakonec vytridi a polikviduji.. Dedek so od ovci nic jineho nezaslouzi.. Petra je podle me trosku naivni, je to jenom poza? Ale vcera se mi svym postojem libila a ten plac nakonec hold byly nervy z toho konfliktu a z uvedomeni, jak ceka na trosku pochopeni a pohlazeni.. Akorat nevi, ze janka liba a hladi vsechny zvirata😉😀.. Tak pohladi i petru .. Jinak mam dotaz, jestli jste si vsimli, ze v zaberu ovci zase kulhaji, a jedne na noze smerem k brichu chybela kuze, a ta teda kulhala tak, ze skoro padala.. To jako u dojeni nikdo nevidi, nebo jsou ty ovce urcene k likvidaci na farme??

495
babajda
Reagovat

Pokud mi paměť neklame, tak Martin dal za úkol, aby si každý farmář vyrobil svůj zvonec sám a ne aby se Stano „zašil“ do kuchyně a místo pílení dělal zvonce za ostatní sám.

496
anonym
Reagovat

Petra o Šimonovi řekla, že je energetický. Vida a já furt, že energetický je audit :-)
Měla pravdu, co se týká děduška, ostatně dostal za vyučenou, ovečka měla kopnout vícekrát. Děduško fyzicky nestačí a tak remcá a remcá a schovává se za nějaké mejkapy.

497
anonym
Reagovat

@babajda: On je to učí, říkal :-)
Dneska mluvil jako kniha, FT nepustil ke slovu, co kdyby řekla něco nevhodného.

498
Jája
Reagovat

Co to ta Špulaňa v ukázce tlačí přes párky? Já jí nerozumím, kdo na co nemá gule? Tváří se přitom jako králhovna opovržení. Kačena mozkem, pyskama a teď už (jak je vyžraná a obepnutá oblečením min. o dvě čísla menším) břuchem, zadkem … dál raději nepokračuju. :(((

499
Eva původní
Reagovat

Moc děkuji za komentáře, včera jsem usnula u stolu pravdy, ale díky vám vím, že jde Šíma do duelu. No, mám obavy, Skála tu naznačil včera, že Šimon odejde :-( Dědouš se poranil, teda ovce mu dala žďuchanec. Já včera psala, že škoda, že na farmě není nějaký beran, že by někdo potřeboval pořádný trkanec do pozadí :-) No, přivolala jsem to, ale to jsem dědkovi nepřála. Takže kdyby nebyl zraněný, vůbec bych se na místě Šímy nerozpakovala si ho vzít do duelu. Ale takhle? Šimonovi to bude proti srsti si vzít zraněného. Dědouš raději ať ještě vydrží a sanitka ho odveze po případném vyhazovu Šímy, aby se mohl vrátit. Uvidíme jak se to vše zatočí. A to by bylo kdyby do třetice všeho dobrého se vrátila Lenka :-)
Všimla jsem si, že při výrobě zvonků nad tím ohněm hodně létají jiskry a pingl pracuje bez brýlí, no jen aby mu jiskřička nevlétla do očka před duelem :-))

500
Lady XL
Reagovat

Dobře to řekla Petra a hlavně se nedala a konkrétně pak pojmenovala to, co zvířatům dělal. Mluvila dobře, protože taky upozornila, že je možné, že je citlivější a bere některé věci hůř než jiní. Ostatně podobně mluvila pak i Ivka. Jen ostatní mlčeli, možná si sahali do svědomí, kdy oni do ovcí kopali…. Nejsem zastáncem, že se na zvířata musí jen ťuťuňuňu, to ne. Ale vše musí být, jak se říká, odsud-posud … Ony ovce zrovna moc rozumu nemají a tak k nim musí být člověk ráznější, ale mít i trpělivost (ne nadarmo se říká – blbý jako ovce….).
K dědovi – obávám se, že nám sestřihem udělali lákadlo na další díl a očekávání, zda se dědo vrátí. Ale jestli jste se pozorně dívali na vykecávání u stolu, tak dědo tady už má jizvu na čele. A ta se mu přitom podle ukázek stala právě při té kolizi s ovcí!!! Zároveň má i jizvu, když pak mluví se Šimonem a spol o té „soplani“… Prostě si myslím, že se z nemocnice vrátil, že se vše stalo už tak den předem…, možná že zrovna kopal ovci, která se pak lekla a vyletěla proti němu…
Ohledně make-upu – docela jsem byla překvapená u Stachanovky Ivy…. nečekala bych, že vytáhne zrovna malování, ona žena… Kdyby mluvila o kouření, to tam je určitě častější… Možná kdyby se místo praní prádla namalovala, cítila by se ženštěji :-).

501
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: Přesně to jsem si říkala,když ukázali Stana, jak tam cinká na zvonce…. Jsem zvědavá, zda přizná, že je minimálně dodělával sám. Myslím, že si každý asi zvonec „vystřihne“ z plechu a nějak předpřipraví, ale ostatní on dodělává.

502
anonymous
Reagovat

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jmeniny_na_Slovensku

Boris jede na kole,
k Farmě míří tam dole,
když dojede, zaječí:
Hajdy domů, po steči!

A tak prohráč bere vaky,
balí si i saky paky,
ČAUTĚ! říká, klopí zrak,
jenže marný, je to tak.

Na kole, na kole,
tak jako ve škole:
Přidej měsíc,
den dej pryč,
u jména toho zaraž rýč!

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

503
Milu
Reagovat

@anonymous: …tak to mi neříkej,že ten vypadne….tomu nevěřím….že si ho Šimon vezme do duelu jsem si myslela….ale…fakt??

504
Lady XL
Reagovat

@anonymous: prvně jsem se zapojila a našla. A musím říct, že to je i jeden z mých dvou tipů… A co vítěz??

505
Milu
Reagovat

@anonymous: zkus mi prosím nějak jinak napsat…hajdy domů po steči…po steči…

506
Eva původní
Reagovat

@anonymous: -502- Tvoje říkanky mě vždycky tak rozveselí a ta dnešní obzvlášť, já tu teda juchám :-))))

507
anonym
Reagovat

@Lady XL: Dědek měl rypanec už den předtím, je to vidět ve chvíli, tedy já si toho všimla ve chvíli, kdy jim Stano ukazoval jak se dělají zvonce. Jak tam byla zdravotnice měl rypanec víc krvavý, jakoby si ho sedřel.
Taky si myslím, že na zvířata se s ňuňkáním moc neuspěje a mít kolem sebe 140, nebo kolik jich už zdechlo, ovcí je i o úrazu, ale kopat ne, jen se mu vrátilo to, co se nedělá. Mohl by se ještě vrátit, ještě trochu víc rozčeřit poklidnou hladinu :-)
Iva je celá maminka. Jedna velká spravedlivá. Maminka by si měla jít už odpočinout domů, takto jedna druhou drží za ruku.
Líbí se mi, jak mluví Petra. Má to hlavu a patu, na rozdíl od Evy, u které mám pocit, že se zrovna vzbudila.

508
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: -500- Lady, asi máš pravdu, to mám zkaženou radost, že se dědouš vrátil od doktorů před duelem, dle ty jizvy to tak bude, ach jo, to mám po radosti, asi se dovtípíš co mám na mysli :-(

509
anonym
Reagovat

@Eva původní: Tu jizvu tam měl den předtím, to píšu, možná ani o tom nevěděl, když se nemaluje, do zrcadla se nedívá :-)

510
Wally
Reagovat

Ten škrábanec na hlavě je fakt divný. Měl ho už včera. Že by si ho jen odřel znovu?

511
Lady XL
Reagovat

Klidně mohl mít šrám už jak říkáš u zvonců, toho jsem si nevšimla, dívat se nebudu. Ale je to zajímavé. Já podle ukázky, kdy mluví se zdravotnicí, si myslím, že se mu ten šrám stal právě u těch ovcí. Měl ho hodně čerstvý. Zdravotnice přišla za tmy, hned ho odvezli, mohli ho také k ránu hned přivézt a tím by stihl (pokud nás klamou s časem a dny) i ukázku výroby zvonů. U stolu už vypadá šrám zaschleji… Uvidíte dnes, bude-li sedět při stole při výběru duelantů… Jinak osobně by mi nevadilo, kdyby se nevrátil. Začíná z něj být nerudný dědek a už chápu, proč je tolikrát ženatý. Tedy spíš nechápu, proč se tolikrát ženil, když to vypadá, že ženy tolik nemusí (myšleno do party). Myslím, že je typ chlapa, pro kterého patří žena jen do kuchyně, protože jinou práci moc nezvládne…
Divím se, že tam nemají mezi ovcemi nějakého berana. Za tím ovce vždy jdou a tím by také to stádo lépe ovládali. Nebo musí už poznat, která ovce je dominantní – vůdce stáda. Při pasení se kromě psa používá i ta hůl, co mívá pastýř. Tou se ovce pohánějí, protože nějaká rána po zádech jim vůbec nevadí i díky kožichu. Na ně také platí gesta a hulákání, když je jich tolik. Za tu dobu už to mohli vypozorovat. Do nohou se občas také „klepli“, ale to už v nejvyšším zoufalství a když je bylo potřeba někam dostat do uzavřeného prostoru. Ale spíš to pastýř řešil tak, že ovci popadl a přehodil např. přes ohradu, nebo si stoupl obkročmo na ni a zdvihl pod tělem přední nohy. Jako malá jsem se občas na ovci „vozila“ – no pár metrů… :-)). Jo a kdyby měli starý chleba, tak je na něj mohou nalákat kamkoliv….

512
anonym
Reagovat

@Wally: Nemusel o něm vědět a jak byl nakopnut, tak zjišťoval šrámy a rozdrápal si ho. Určitě rypanec na hlavě měl, když byl na čumendě u zvonů.

514
Jája
Reagovat

@anonymous: Jestli nekecáš,tak si dnes chystám kýbl na slzy smíchu a radosti. :DDD

515
Wally
Reagovat

@anonym: To „původní“ mu muselo krvácet, to by si všiml. Že si Borisové dělají co chtějí je jasné všem, ale že by si toho nevšimli?

Líbilo se mi jak Stachanovka kritizovala líčení. Andula má každý den večer umytou hlavu. Taky to dělá v době osobního volna? :DDD

516
anonymous
Reagovat

@Milu: Napsat jinak to můžu, třeba správně česky: Hajdy domů, po zteči! :-)

517
Jája
Reagovat

Tak teď se dědulův odchod na ošetření jeví jako účelový. Nebyli Borisové s tou ovcí domluveni? :D

518
Lady XL
Reagovat

tak se tu směji při pomyšlení, jak domlouvají té ovci (Jakson), aby dobře mířila :-)). Ráda konspiruji, ale na Borise nemám… Fakt je to divné s úrazem – rýpancem na hlavě. Ale dobře už známé své Borise a víme, jak si rádi vše upravují, jak potřebují. Už se dřív taky stalo, že jsme (tedy spíš ti pozornější než já) poznali, že prohodili dny. Jó střih a střihač, to je mimo naše prognózy. Stačí, když Kvetka vchází do kuchyně, ostatní přibíhají z prací za ní a u stolu mávnutím proutku sedí většina vyfešákovaných, převlečených lidiček. Tedy krom Joža, ten byl včera řádně „zadělaný“ :-D. Jé a teď mi napadlo, jestli dědek Funes nebrble proto, že mu ženské sebraly žiletku… :-D. Fousy by ji už potřebovaly jako sůl.

519
anonym
Reagovat

@Wally: Nevím, ale připadá mi to překombinované. Padal dozadu, aspoň to tak vyznělo, že by udělal ještě kotrmelec. Nebo ho ovce poskákala od hlavy k patě :-)

520
Milu
Reagovat

@anonymous: děkuji….myslela jsem to dobře:-))

521
Jája
Reagovat

Borisové se snaží seč můžou nahrát divácké body protěžovaným hráčům. Jak dlouho našim zamilovaným asi svítili při jejich těžké noční dřině? Ono přeříznout takovou… kládu není žádná sranda. Nebo jim u toho svítil jen Ucho Maťo? Ten by to zmákl i se zavřenýma očima. :DDD

522
Slávka
Reagovat

Podľa všetkého si Šimon berie do duelu Stana. Stano prehrá a šušká sa po facebooku, že aj tak sa Stana nezbavíme lebo namiesto starého Mira tam ostane. Stano asi celú farmu vyhrá :D treba sa s tým vyrovnať :D.

523
Lentilka
Reagovat

Zaujímavé ,že sa včera pri stole pravdy Kveta opýta kto sa ako správa k zvieratám a dnes už bude dedulo ošetrovaný lebo ho kopla ovca . O pravidlách nič tie idú hore komínom .
Dedulo mal škrabanec na hlave už v utorok , keď rozprával že ho Eva dala kopať samého . Ešte som si myslela ,či nerúbal drevo a štiepok mu neodletel a zranil ho . Včera mu to natreli kečupom a už je čerstvý úraz .

524
Slávka
Reagovat

Alena Lehotská si nechala spraviť spomienkovú knižku na Farmu 8. Veľmi pekná. Musím sa priznať, že by som tiež takú spomienku na Farmu 8 chcela ;)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1327437904032537&set=a.258276597615345.53109.100002990199676&type=3&theater

525
Kara
Reagovat

@anonymous: Díky, tak to se dnes budu dívat a ani u toho okem nemrknu, ať mně něco neuteče :)))
Konečně jeden díl, co bude stát za podívání.

526
Janica
Reagovat

@anonymous: … na zteč … jako hurá do boje.
Jinak já viděla starý zaschlý šrám a těsně nad ním nový krvácející. Už aby šel dědo domů,
líbil se mi, jak kritizoval Anku, akáže je múdra a stále musí mít navrch. Jako by on ne.
Držím Šimonovi palce a nedej Bože, aby se vrátila Lena.

527
Eva původní
Reagovat

@Jája: -514- Jak já bych jásala ráda s tebou, ale já spíš věřím Skálovi co tu písal. Však si vzpomeň jak tam v kuchyni ležel ten kameraman a ty jsi napsala, že je to Skála, tak ten ví, páč má přístup :-)) Ne, beze srandy, jak já bych byla šťastná kdyby to vyšlo anonymousovi.
Dokoukala jsem včerejší a dědouš mě už štve ažaž. Už jen jak se vyjádřil o Petře – ta soplaňa. Ten kdyby mohl tak jí jednu vrazí. Já jsem si připomněla 30 případů mjr.Zemana v jednom okamžiku s tou sekerou, jak ten dědek z epizody Studna. Fuj ten jeho škleb! Petra u mne stoupá, dobře to nandala údernici Ivaně i dědkovi.
Pingla za ty řeči bych s chutí zavřela na noc ke slepicím :-)
Máma Ivany mě překvapila a má u mne velké plus.

528
Kara
Reagovat

@Lentilka: Taky jsem si myslela, že ten škrábanec má od dřeva. Měl ho už při tom kopání. Ale třeba si jen pak strup seškrábl když dělal kotrmelec po kopnutí ovcí. :)))

529
Eva původní
Reagovat

@Jája: -521- :-))))))) já se směju protože mám jinou představu :-))))))

530
anonymous
Reagovat

Řeknu vám to takhle: Moje informace je na 100% správná (bude i dopis, a odchod). Ale samozřejmě nemusí bejt kompletní, co se týká další budoucnosti…

531
Aža
Reagovat

Mám jen obavy, aby se zde opět neozývaly hlasy, že napadáme a urážíme farmáře.
Jak popisujeme jednostranně děj a urážíme vzhled a podobně.

Petra je oživením a požehnáním farmy. Rozhodně má větší slovní zásobu a kuráž říci svůj názor.. . než-li Eva.
Dědo M. je až podezřele stále nas…..ý. Zajímavé, že si za cíl k napadání vybere vždy, dle jeho slabší ženu. Pak je posedlý jí urážet.

Kvetce, se hodila Petry obrana, zdá se že jí chápala a podpořila.
Stano se asi dostal zpět díky svým vědomostem ,řekl, že má s prací s kovem zkušenosti. Návratem dostal neomezené pole diktovat Evě a ostatním. Viditelně se nadřazuje,

S Evkou už netokají, dosáhl jistě svého a nyní jí vede k vítězství. Martin přemýšlí k čemu ho ti dva použijí – jasně si ho Stano shová jako posledního slabého soupeře.
Křeček je tak milý, očíčka má sladká a jeho úsměv Jezulátka nevěští nic dobrého.

532
Milu
Reagovat

@anonymous: takže se vrátí….je to humus…jsem ráda,že se už nedívám…šetřím si nervíky a mám z toho dobrý pocit…jj…stačí mi si tady přečíst písmenka a komenty na FB…moc díky za písmenka:-)

533
anonym
Reagovat

@Aža: Dědko má potřebu urážet, na chlapa si netroufá, odnese to ženská.
Petra mě nezklamala, účinkování v RS ji ještě nezkazilo :-) Mluví k věci a slušně, přímo, bez zbytečných kliček. Eva se může jít schovat. Vybrala si k sobě rovného, s křečíkem pěkná dvojice :-)

534
Aža
Reagovat

@anonymous:
Kolo kolo mlýnský,
kolo se nám polámalo,
ven z farmy miláčka nám vzalo.
Nebudeme za něj plakat,
škoda každé slzy.

Miláček za rohem nám mává,
počkejte – však vrátím se brzy.
Jeho oči dívají se sametově,
Jen pár hodin a sejdeme se na farmě………. a tak dále stále znovu…..

536
anonymous
Reagovat

V případě návratu prohravšího v duelu tedy alespoň můžete vymyslet novou hádanku sami, např. něco alternativního k:
https://www.ivtipy.cz/nahled-vtipu-co-je-to-je-to-bile-a-porad/

537
Kara
Reagovat

@Aža: Takže jen pár hodin zoufalého pláče a lkaní a poté další hodiny šťasných slzí a opuchlého ksichtu nás čeká. To je výborná zábava na dlouhé podzimní večery. :)))))))))))))))))))

538
Milu
Reagovat

@anonymous: …já bych napsala…je to blbé a pořád se to vrací.,..Stano…

539
Jája
Reagovat

@Eva původní: Ano, tvá představa zcela odpovídá. Ono se to ani jinak napsat nedalo. :DDD

540
Lentilka
Reagovat

Veď som písala už včera ako to bude (426 ), len som to nechcela tak priamo tak som tam vložila trošku irónie …

541
Eva původní
Reagovat

@Jája: -539- tá kláda je tak výstižná :-))))) uděluji ti řád nejvtipnějšího příspěvku :-))))

542
JanaH
Reagovat

@Lentilka: jj, měl, ale nějak menší. To je vážně smolík, že se praští dvakrát do stejného místa. ;-)
A že Kvetka neřešila Staníkovo chování k ovečkám?

543
Jája
Reagovat

@JanaH: Bo na „boha“ se nežaluje. :( A když už, od čeho by pak platili střihače?

544
JanaH
Reagovat

@Jája: bohajeho, prej na „boha“! :-D

545
Jája
Reagovat

@JanaH: Když on se tak cítí – určuje, kdo bude pán a kdo kmán, kdo kdy „umře“ rozuměj vypadne, dává odpustky vyvoleným, zbytek kárá etc. etc. Hotový Zeus i Heru má (ne tu na pečení i když s ní peče).

546
JanaH
Reagovat

@Jája: to sedí.
Ale když já v něm furt umanutě vidím někoho docela jiného. :-D Kdybych to pojmenovala, tak bych tomu nebohému zviržátku ukřivdila. :-DD
Ovšem kapesníky mám po ruce, pro jistotu i něco ostřejšího (i když semínko nejistoty někde v koutku… víš co, víš jak :-D).

547
Ajda
Reagovat

V 20.15 se vám objeví nový článek, můžete se na duel přestěhovat. Nemůžu sem do zveřejnění dát odkaz, tak ho sem potom dejte prosím někdo za mě, díky :-)

548
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Asi preto ako to napísala Jája…Kveta rieši čo jej vyhovuje

549
anonymous
Reagovat

@Ajda: Takže když sem napíšu disciplíny, je to povolený, protože to pak už nikdy nikdo neuvidí?! :-D

550
anonym
Reagovat

@Lentilka: Květa řeší, co se jí řekne. Z její hlavy toho moc nevypadne. A Martin to stejné. Je to bída veliká :-)
By mě docela zajímalo, kolik mají ovcí, měli 141.

551
JanaH
Reagovat

@Lentilka: moje otázka byla ironická, ne doopravdická. ;-) Kvetka řeší to, co dostane befelem, že má řešit. Někdy ji podezírám, že slovo od slova. :-D

552
BarBora
Reagovat

Petra ma v tejto hre baví, ale videla som ju aj inak, vedela byť pekne hnusná a primitívna, asi to závisí od okľnostį akü tvár ukáže.
Neviem čo Stano sledoval tým výstupom, bolo to üplne zbytočné a kontraproduktívne, ale najviac ma prekvapil Jozef, keby dal mužsk6 kvôli Dáši, bola by to hlúposť ale aspoň pochopiteľná, ale ohrozovať sa pre silnú Janu? Alebo vedel že do duelu nepôjde?
No a Miška… veľmi zábavný člen, to dievča snáď ani nemá chrbticu, keď vysvetľovala, že nedá ženský duel, lebo pre Janu je ešte priskoro vypadnúť… naozaj ma pobavila. Kto by ju bral do spolku, keď jej sa ani nos medzi očami nedá veriť.
K Mirovi som sa už vyjadrila, ani ten jarok nebol schopný poriadne urobiť, radšej bude pol hodinu vysvetľovať ako sa to nedá, než by to urobil. Jeho len nechať pásť, ale tam zas hrozí, že by ovce pred ním utiekli až do druhého chotára.

553
JanaH
Reagovat

@anonymous: napiš to neviditelným inkoustem, Myšáku. A budeš z obliga. ;-)

554
JanaH
Reagovat

@BarBora: kde/kdy byla Peťulka hnusná a primitivní?
Jožin má Betonku hned po Dáše, tak asi proto. A MyšoMiška je háďátko, zatím mě její názorové veletoče baví.

555
anonymous
Reagovat

@JanaH: Tak jo… :-D

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

Kolik stupňů Fahrenheita je jeden z nejznámějších románů spisovatele Raye Bradburyho?

To asi ví většina…

Ale že jednotlivé číslice zrovna nějak značí „dnešní“ duelové disciplíny, a dokonce i jejich pořadí, to jsem zjistil právě teď :-)

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nezjišťovat! ***

556
Jája
Reagovat

@JanaH: Klidně může, mám v ledničce citron. :DDD

557
BarBora
Reagovat

Alebo by ho obkľúčili a nakopali kamsi.

558
anonymous
Reagovat

@Jája: Tak všichni jeden sníst, ať máte kyselinu askorbovou, a myslí vám to při mojí hádance (tentokrát ne až tak přímočarý) :-D

559
BarBora
Reagovat

@JanaH:
V nákupných maniačkách. Celkom iný človek, až na svoj nákupný deň, tam sa viac podobala na seba vo farme, asi kvôli nervom.

560
JanaH
Reagovat

@anonymous: Enigma hadr :-D

@BarBora: už se stalo, to kamsi bylo do hlavy. :-))

561
Jája
Reagovat

Jdu si namíchat long drink a než ho vycucám tak nám pořadí prozradí dnešní vyvolený. :D
JanaH – přidáš se nebo budeš luštit? :DDD

562
Lentilka
Reagovat

Anonym,Jana H … chápem na či pokyn Kveta funguje , ale ako sa hovorí „aspoň sa tvárim že to neviem “ 😎

563
Jája
Reagovat

@anonymous: Já to myslela na drink, budu cucat a čekat, ne luštit. :)

564
BarBora
Reagovat

@JanaH:
To je nič, ale tak pekne rád za radom.,. a všetky

Už si nespomínam kto to bol, ale ani tie ovečky nie sú tak sprosté a dobrovoľne čakali radu na dojenie k vyvolenému dojičovi.

565
JanaH
Reagovat

@BarBora: aha, díky za info, BarBoro, to vážně nesleduju…

@Lentilka: …šiš…, Lentilko, to my přece taky, to dá rozum, že? :-DDD

Jájo, namíchej dva kusy, já ti u nich prozradím to sladké tajemství. ;-)

566
Jája
Reagovat

@JanaH: ..šíš si v tom? Už to míchám, netřepu ….

567
JanaH
Reagovat

@BarBora: myslíš toho óóóvečky? Ten to s nima fakt parádně uměl!

@Jája: až po uši… :-D

568
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Asi to bol on, nespomínam si.
Vtedy som sa vyžívala, dávali dosť často krásne zábery so zvieratkami, rôzne momentky, prįrodu, aj to už potlačili, je toho málo. Asi najviac ma zabávalo to stádo mangalíc, čo ich vždy ráno vypustili, ale tiež si nespomínam, v ktorej Farme to bolo.

569
Jája
Reagovat

@BarBora: Máš na mysli tu farmu, kde potom v jejich posr… výběhu hledali poklad? :D Tam bych chtěla vidět hrabat Špulaňu :DDD

570
Milu
Reagovat

@anonymous: ..rozesmál jsi mne…moc díky 🤣😂😅

571
Jája
Reagovat

@Jája: Nebo Ucho :DDD

572
JanaH
Reagovat

@BarBora: mně taky už vypadlo jméno. Ale v mezičase jsem to našla. :-) Luboš Jankech. Přišel s Lenuš, Matúšem a policajtkou Evou jako bandita.
Mangalice měli ve více řadách, např. už ve trojce, dělali často zabíjačky.

@Milu: ahoj Milu! :-))) Myšák je filuta…

573
BarBora
Reagovat

@Jája:
Tak ani na to si nespomínam, ale neviem prečo mi pri predstave toho výbehu naskočila spomienka ako banditi jedného duelanta uniesli z chatky, rozmlátili ju a to chudáčisko v druhej chatke bolo ešte ráno posratē

574
Milu
Reagovat

@JanaH: @Jája: Ahojky …zdravím …♫☼

575
anonymous
Reagovat

…a kdyby chtěl někdo nápovědu (ale i kdyby ji nechtěl :-D), tak se můžete podívat na wikipedii na stránku SK Farmy, kde je disciplínovej seznam :-)

576
JanaH
Reagovat

@BarBora: škoda, že tu není Ferda. Ta by odpověděla na každou otázku k Farmě včetně data a hodiny.

@anonymous: ty jsi ale… :-DDD

577
Jája
Reagovat

@anonymous: Cože najednou tolika nápovědy? Jestli jsi chytl slinu, tak se přidej. :D Dnes je long večer.:)
@BarBora: Borisové by měli poskládat sestřihem jednu vzpomínkovou Superfarmu, kterou by provázel svým zajímavým hlasem nynější komentátor (jméno nevím).

578
JanaH
Reagovat

@Jája: tys ho neviděla? Maskoval se novinama! A už dávno si tajně cvaknul, proto mu to dneska tak kecá. :-D
A já bych raději Hudáka… jako komentátora.

579
Kara
Reagovat

Dnešek už je nám jasný. A na další týden máme vystaráno, FT taky jasný.
Evinky v její oblíbené disciplíně FT se tak lehce nezbavíme. :(((((((((((

580
anonym
Reagovat

Komentátor této farmy je to nejlepší, co tam je.
Nejhorší je Martinko a Kvetka, na tu mám už alergii, i když dřív jsem ji měla docela v lásce :-) Oni za to nemůžou, jen si vydělávají na živobytí. Tudíž to stojí za prd.

581
anonymous
Reagovat

Ale dámy… Jak už jsem psal za dávných a dávných časů minulých farem, k tomu, abych se bavil, alkohol nepotřebuju :-)

A abych se bavil, trochu se omlouvám (ale opravdu jenom trochu), nepotřebuju tedy ani panáčka, ale ani Panáčka :-D

582
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Jani ten čo sa óóóvečkoval sa volal Henrich Fedor – Heňo a prišiel na Farmu s Petrom Čiernym bol to taký čudák ,zvláštny humor mal .Bola to 4 a vyhral ju Paco . Jankech bol s tým copom ,čo mu ho Viktor Matz odstrihol a dal cop na výrobu parochne pre onkologických pacientov a doma choval hada .

583
Jája
Reagovat

Tak jo, tady máteten nový chlívek, co nám Ajda nachystala :D Šup tam :D

http://reality-show.panacek.com/48813-farma-9-kdo-vyhraje-neutece-porazeny-z-kola-ven.html

584
Lentilka
Reagovat

@anonymous: V rámci srandy dúfam že sa neurazíš ,ale je ťa škoda na tejto stránke . Teba mala angažovať Markíza a Tvoje hádanky mali byť disciplína – prekvapenie .
Aspoň by sme nereptali pre koho bolo prekvapenie výhodné a dokážem si tvrdiť ,že 99% duelantov by malo čo robiť až by chceli získať bod .

585
BarBora
Reagovat

@Jája:
Tak toto vôbec nie je zlý nápad, mala by za ho Markíza chytiť!
Len aby to potom nedopadlo tak, že by nám servírovali samē „celebrity“.

586
BarBora
Reagovat

Drevo, drevo, drevo…
Dolu sa asi stihlo, hore nie
Anka „napieklda“ tortu-netortu“, naaranžované jednotlivé syry, som zvedavá, čo na to povie Martin
Petra pasie ovce a medituje pri pomníku, ovečky kade-tade, Jana ju upozorní
Jana s Ivou a Šimonom sa vybudujú v kuchyni na Stanovi a Eve, Dášu nevidieť
Jana s Ivou nahovárajú Šimona aby si vzal Stana, Iva je dosť trapná, rehúňa sa a pobočku sleduje kameru, očividne je so svojím výkonom spokojná

587
JanaH
Reagovat

@anonymous: moje řeč, Myšáku. :-DDD

@Lentilka: tak jo. Si nepamatuju ani jednoho z nich (ani Luba, ani Heňa… jenom ty óóóvečky :-D), neutkvěli, neva. Zato Paco, Božka, Hrmovka, Jánošík…
Jsi nová Ferda, taky víš všecko, Lentilko, super! :-D

588
BarBora
Reagovat

Prišiel Martin, kontrola začala u horného dreva, koliba bola drevom z dvoch strán hojne obložená, nepovedal nič,
Senníky v poriadku, járok v poriadku, kríž v poriadku, natreté bolo, akurát zvončeky boli robené s pomocou, nie len vlastnými rukami a torta ho prekvapila, nazval to súsyrie, to boli dve veci, ktoré ktorá nie celkom uznal, inak bol spokojný a čo sa týka dreva nepovedal že má byť za týždeň hotové, ale videl, že sa narobili. Aj syry v poriadku a Vločkami perfektné poslúchla povely.

589
JanaH
Reagovat

@BarBora: večírek pokračuje v novém chlívku… ;-)

590
BarBora
Reagovat

Dostali 48 mincí a fľašu slivovice. Ráno bol po farmároch v kuchyni bordel, následne bolo počuť len Janu, ja z nej mám drdy takto, keby som bola nútená ju mať reáne v blízkosti, zošaliem.
Cistiili ovečkám kopýtky, ešte keď tam bol Martin, ukázal ako im ich ošetrovať
Palo sa zapáčil Maline, ten pred ňou uteká
Tá slávna čiernohlavá ovca trošku ponaháňala Vločky
Jana, ale nie len ona budú do Šimona, aby dal Stana, ten čaká že dá jeho alebo Maťa, ten sa odťahuje, že si ho nevšįmajú či čo, ale možno hľadá nov spojenectvo s Petrou

591
Jája
Reagovat

@BarBora: Nějak se Ti tady zalíbilo, nový chlívek Ti nevoní? Hor do diery!!! :)))

592
JanaH
Reagovat

@Jája: …šiš… ty jsi drsná. Já tak „opatrně posunovat“ a
jak s malovaným džbánkem… :-)

593
BarBora
Reagovat

No, prišla Kvetka a čo sa stalo dovtedy som zabudla, stôl pravdy opäť výživný, treba vidieť, všetko nezhrniem, ale excelovali obe Auxtové, hlavne Iva, dobrá matematička, vie zrátať že 4+5=9 a pre istotu to zopár x zopakuje, ale je tam toho ešte oveľa viac a pohľad na Dášu, Mišu, Janu, keď s rozoberá, preço Eva dostala 48 mincí.
Petra tam mala opäť pár dobrých postrehov.
Chudák Šimon, či už priamo alebo psychologický, hlavne Anka, ho ženú proti Stanovi.

594
BarBora
Reagovat

Šimon dáva Stana.
Jana reve, Anka chváli,…

Za Mirom príde doktorka, s Mirom sa pohrala slávna ovca č.3005.

Stano dáva hákovanie, pretláčanie v kruhu a prekvapenie a až príliš si verí.

595
BarBora
Reagovat

Veru, pýcha predchádza pád – Šimon : Stano, 2 : 0.
V ukážke sa vracia Miro.

596
Kristina
Reagovat

Eva je FT. Je to na Wiki.

Přidat komentář