Panáček v reality show

Farma 8: Zbylo nás pět!

28. Květen 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Vyřazovací duel Lula vs. Lucia nedopadl dobře pro mladou vizážistku Lulu. Ta neopouští jen farmu, ale i spřízněnou duši Davida. Věří, že vztah bude pokračovat i po ukončení soutěže. Ve starém mlýně nám zbývá posledních pět pro někoho odvážných, pro jiné líných a všehoschopných farmářů, kteří mají šanci získat pohádkovou výhru.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 506
1
milu
Reagovat

Ahojky Ajdo…díky ….přeji Ti krásný den….

Farmári…ještě jednou píši,že zítra komenty ode mne nebudou….nebudu dva dny doma…prosím Wally a i ostatní…pište…pište…odpovím příště:-DD Přeji krásné dny:-))

2
Eva původní
Reagovat

@milu: Milu, tak se měj krásně, nechoď moc na slunko :-))

3
milu
Reagovat

@Eva původní: Děkuji Evinko,jedeme s kamarádkou si oddychnout na dva dny…v úterý budeme doma…doufám,že tobě se daří lépe..a lépe…dávej na sebe pozor…a snaž se více pít…já budu také…páá

4
Dana
Reagovat

Sebrat Davidovi imunitu ft danou Lulou by byl mistrovský tah a využití zlatých zrnek.Pak asi přijedou všichni co vypadli a bude se možná zase hlasovat kdo si nejvic zaslouží jit do finále.Asi taky dostanou úkol co doplní mince do konečného stavu.Snad nebudou trapně hledat někde poklad.Každopádně jsem hodně zvědavá co se bude nebo nebude dít až všichni přijedou.Diky vsem za trefné komenty duelu a ostatního dění.Nejvic mi vadí Hujer, i přes port je chvílemi slyšet jak při jídle mlaská.

5
INA
Reagovat

Reagovat28. 5. 2017 (10.30)

Ajdo,díky,díky za novou komůrku!!! Minulá už praskala ve švech,až z toho Panácek začal ráno stávkovat!!! Co Vy na ten šok říkáte, že asi Miro dá do hry zlatá zrnka,stane se FT a dá za sluhy Šušňu a Dávida???!!! Toby byla bomba!!!

6
Johana
Reagovat

@Dana možná zafungovala zlatá zrnka, ale mě napadlo, že spíš David porušil pravidla ( návštěva Luly v duelantské chatce ) a tím pádem jako trest ztráta jasné funkce FT a následně volba FT farmáři a FT Miro.
Sice jsi byl, Davide, zvolen Lulou za FT, ale Miro má zlaté zrní, tak si tu funkci vyměníte a basta – to by bylo, myslím, příliš násilný tah od štábu.

7
INA
Reagovat

Zbylo pět farmářů- zajímavá je rekapitulace k dnešnímu dni:
sluha farmář týdne
Miro 2x 3x
David 3x 1x
Hujer 3x 1x
Šušeň 2x 1x
Lucie 1x 1x

8
INA
Reagovat

Omlouvám se-tabulka se posunula,ale snad to pochopíte!! Johano,souhlas-také to tak může zítra být!!!

9
Wally
Reagovat

@milu: NB přijede až v úterý, takže zítra nenapíšu nic. :(

10
Hanka
Reagovat

@INA: To už jsem psala v týdnu jako moje vize. Tak uvidíme. Aido díky za komůrky

11
Hanka
Reagovat

@Johana: omyl, napsala jsem to Ině. patřilo to k Tvěmu příspěvku. Pokud by to tak bylo, dám se na věštění/ha,ha…../.

12
Johana
Reagovat

@Hanka: omlouvám se, pokud jsem ti ukradla myšlenku…ale že je to hezká teorie, no ne? :))

13
INA
Reagovat

Lulina v rozhovoru přiznala,že přibrala za 2 měsíce asi 6 kg!!!Na začátku se divila ve mlýně,že tam byly otruby a ona že je jí každý den ke snídani! Přešli do výkrmny bílou moukou-Vladěna a Lucie také pěkně nakynuly,zbývající chlapi mají pohublé tváře,asi nepřibrali,nebo to na nich není tolik znát. Hujer jí (žere) jako prase! Kdykoliv je na něj záběr,jak to do sebe hází ,otáčí se mi kufr.V jedné minulé Farmě je dokonce na začátku a před koncem vážili,všichni zhubli ,je ten mladík,co tajně pil mléko nezhubl!Letos to byla opravdu ne Farma ale VÝKRMNA!!!

14
Jája
Reagovat

@INA: Hujer je při jídle přímo odporný (jak už jsem několkrát zmínila), Co mě však dorazilo a hned jsem řekla, že by si měl s kočkou vyměnit místo, byla poduelová snídaně. Kočičí talíř (krásný malovaný) s mlékem vypadal jako by ho kočka ukradla praseti. Všichni měli krupicovou kaši jen rozežraný Hujer si udělal anglickou snídani s oblohou a krmil kočku uzeným – prý šunkou – o tloušťce cca 5 mm. Kočka seděla na stole a užírala mu z talíře. Ještě jí to debil krájel na menší kousky. Podle zvuku a výkřiku z povzdálí se kufr zvedl Šušňovi.

15
milu
Reagovat

@Jája:
Ahojk Jaji,uz se rekreuju…napises prosim zitra nejake komenty prosim???

16
Hanka
Reagovat

@Johana: nic se neděje, ale byla by to legrace. Začínám se ale přiklánět k některým, že budou využita zlatá zrnka…… Tak hold zase budu muset čekat na měsíční rentu a nebudu mít další příjmy z věštění.

17
milu
Reagovat
18
milu
Reagovat

Wally,napis zitra alespon neco prosim

19
Eva původní
Reagovat

@Jája: a INA – fakt výkrmna. Kolikrát jsem si říkala co na to farmáři z minulých farem. Určitě se dívají. Ti převážně hladověli a když hospodář trestal, tak jim vzal jídlo. Nedá se zapomenout to pyré z jablek – k snídani, k obědu, k večeři :-( Ženský po farmě by potřebovaly na několik týdnů na nějaký odtučňovací pobyt, hlavně Lucie, ty pěkně narostly kejty, divím se, že jí ty džíny, které ze sebe nesundá, ještě neruply. Hujer je neomalený a hltavý pažravec a to už taky vypovídá něco o jeho povaze, hamty, hamty ať mám víc než tamty a jemu jedno, že mlaská jako prase a lítá mu od huby. Taková toxoplazmóza od kočky, když mu užírala z talíře a on ji krmil a beztak si prsty olizoval, se projevuje i postižením mozku, že by se to už projevovalo u Hujera? Kočka to paneláková není, tak co kdyby… Hujer, metelesku blesku na vyšetření.
Tanečnici Lulinu když jsem viděla jak do sebe cpe palačinky, vrchovatě naložený talíř, tak se divím, že přibrala jen 6 kg, jen jestli nekecá a neubrala si nějaké to kilo :-)
Tak zítra večer…

20
Eva původní
Reagovat

Dostala jsem chuť na palačinky, jdu na ně, tyhle u nás vedou (zkopčila jsem recept, není můj) třeba se někdo bude inspirovat :-)) Jinak se omlouvám, kdyby se to někomu nelíbilo…

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

300ml mléka,200ml vody,100ml oleje,2vejce,200g hladké mouky klidně i o trochu více,záleží na mouce,špetka soli

POSTUP PŘÍPRAVY

Vše dávám do mixéru:mléko našleháme s vodou,olejem, vejci a moukou… přidáme troškou soli .Necháme 20min. odstát .V těstě je olej,takže se nelepí a netrhají a ani nemusíte mazat panev tukem:-)Plníme džemem,nutellou, tvarohem, ovocem, šlehačkou, zmrzlinou…Dělám vždy z dvojnásobné dávky,protože jsou vynikající a jedna dávka nám nestačí :-)

21
Wally
Reagovat

@milu: Neblázni, to bych přišla o Cuky s Luky a Donutilovu chobotnici :DDDDDDDD

22
Janica
Reagovat

Děvčata, je jisté, že byl David za Lulinou v chatce? Toto se stalo v jedné z předchozích farem a ten mládenec hned vyfrčel z farmy. Dívala jsem se nepozorně nebo to bylo
v nc verzi?
Evčo, kdyby nebyl už večer, tak ty palačinky jdu hned spáchat. Takže zítra, už se těším.

23
INA
Reagovat

Dnes mě vyhánělo sluníčko ze zahrady ochladit se do domu,tak jsem měla chvilky naklofat, nad čím přemýšlím ohledně Farmy.Stále se mi vrací to, co Lulina napsala v dopise:…jsem neskutečně šťastna,že vám můžem pomoct,lebo si to zaslužite….sice jsem vypadla,ale stále hrám……láska a přáelství je to největší bohatství na světě….????Samé kecy,žvásty!!! A tímto je to vše a už ji nechci vidět!! Ale bohužel ji uvidíme poslední týden se všemi ex!!Přeji dobru noc všem!

25
milu
Reagovat

@Wally: nooo,vim,ze jsi hodna holka a ze neco napises,siiiiiim.je tady slaby signal,ani se to nechce odeslat😕😢😬

26
Kara
Reagovat

@Wally: Už to tak vypadá, že to Alenka práskla :))))))

27
Hanka
Reagovat

@Janica: ne, já nic neviděla, jen jsem si tak trochu zavěštila. Už se to i stalo. A tady se psalo, že bude někdo vyhozen a tak jsem si zavěštila. Jinak Evi, dík za recept, už ho mám zapsaný a určitě vyzkouším.

28
Katuska
Reagovat

Na wikipedii uz nie je ziadny ft ani sluhovia.Su tam len prazdne okienka.Tak teraz som zvedava co bude. 😃

29
INA
Reagovat

Dobré ranko,farmári! Evi,díky za recept-určitě vyzkouším!! Wali též děkuji za ty strašáky! Jeden má původní brýle Mira-že by náznak finalisty????? Druhý je zatím záhada,ale ten třetí strašák v červeném,sedící jako Budha v kapličce je jasné strašidlo s hadrem na hlavě!!!!!Wůdubaba!!! Hanko,prosím,prosím,prozraď,co vidíš ve své kouli!!! Hezký den přeji všem!

30
Prochor
Reagovat

@INA: Možná Lulu uvidíme jak se vrací za Hujera. Samozřejmě pokud Hujer vzdá a dobrovolně odejde z farmy, což je u hysterky kdykoli možné.

32
Jája
Reagovat

@Prochor: Snaží se z toho průseru krásně vylhat – šéfové přikázali? – mluví přerývaně a skoro nesouvisle a jako JPP která u toho vlastně nebyla. Trapná. :(

33
Jája
Reagovat

To Lulina lže líp :D

34
Wally
Reagovat

@INA: Máš to v popiscích u fotek. Miro a Lucie.@Prochor: Hujera by z Farmy museli odnést nohama napřed, ten by dobrovolně neodstoupil a hlavně teď před semifinále.

35
JanaH
Reagovat

@Prochor: uf… nechvalně proslulá ŠŠ?
Před pár lety totálně pohřbila VV, tehdy ovšem ještě nebyla „režižérkou“.
A já jí to věřím, že není tak blbá… zdá se být ještě blbější. :-D

36
Prochor
Reagovat

@JanaH: To je ta proslulá Šárka Šedivá, která měla na starosti i zpackaný Hotel Paradise jako dramaturg ! Když jsem pak viděl dánskou verzi s Henrikem, Amandou, Maltem a Nadiou, tak jsem pochopil, že tahle RS může být i zábavná:-)))

37
JanaH
Reagovat

@Prochor: aha, díky, to jsem nevěděla… a mnohé se tím vysvětluje.
Dánská verze byla naprosto parádní.

38
Hanka
Reagovat

@INA: koulí na věštění nemám, sem tam na noze. Teď mám na týden v opravě NB, tak mobil.

39
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Já jí ten z ostudy kabát tak přeju!

40
Lady XL
Reagovat

@Ananas: Jak jsem slyšela od lidí, co ji znají, tak si z toho nic nedělá. No co, stejně jen plnila nevyřčená přání vedení – zvýšit za každou cenu sledovanost. A na ten týden upozorňovala už dopředu během natáčení každého s tím, že tam mají skvělé exoty…. A bacha chlapi – nenávidí vás :-)) a nikdo ji moc v jejím okolí nemusí…

41
Jája
Reagovat

@Lady XL: Se nedivím, že nenávidí chlapy – škaredá mužatka.

42
Ananas
Reagovat

@Lady XL:
Věřím, že si z toho nic nedělá, působí dost vikslajvantově. A té poslední větě věřím ještě víc.:-)))

43
INA
Reagovat

Hospodář Martin mně byl od začátku vysílaných Farem velice sympatický, sice jel podle připraveného scénáře,ale vždy pohotově reagoval na danou situaci,laskavě se choval ke zvířátkům,dobře „hrál“ rozlobeného,ale dokázal se i upřímně radovat,když bylo vše OK.
V minulých farmách,když dostávali pytlíčky potravin,hladověli a on se vykulil z toho traktoru s tím obrovským pivním mozolem a oni neměli co jíst- tak jsem farmáře aj politovala!! Martin-reklama na blahobyt a farmáři se např. cpali jablky!!!Hezký večer !

44
Mana
Reagovat

Po dueli sa všetci vracajú na farmu, Dávid nechce žialiť, bude bojovať aj za Lulu. Nájdu si list od hospodára, že prídu ich rodiny. Majú im napiecť. Milan sa teší, ale asi to psychicky nezvládne. Vlaďa chce, aby prišiel jej snúbenec. Miro má zmiešané pocity, obáva sa, že mu príde len mama. Dávid sa natáča a odkazuje Lule, aby naňho počkala, chce ísť až do finále. Ráno chytajú ovečky, utekajú im, boja sa. Miro hovorí, že Milan ani David ich nechú naháňať.

45
Mana
Reagovat

David sa v noci prevaľoval, nemal sa ku komu túliť. Má tam už len Milana, vidno, že ostatní traja držia spolu. Miro verí babám. Milan je šťastný, že spoznal Davida, nič mu naňho nepokazí názor. Dávid rozmýšľa, ako čo urobí, keď bude FT. Prichádza Kveta. Všetci za FT tipujú Dávida. Ten vraví, že sa bude snažiť, aby všetci ťahali za jeden povraz a nebude sa povyšovať. Čítajú list. Ospravedlňuje sa, ak niekomu ublížila, a vraj jej prehra jej vlastne jej výhra, lebo všetci budú šťastní. Píše Dávidovi, že mu za všetko ďakuje a že ho miluje. FT je Dávid.

46
milu
Reagovat

@Mana: Mani,moc dekuji💞👌

47
Mana
Reagovat

Kveta berie Mirovi zlaté zrno a dáva mu zaň mapu pokladu, keď ho nájde, bude len jeho. Vlaďa chce pokecať s Dávidom, aby sa „správne rozhodol.“ Berie to tak, že už je vo finálovej 4. Miro rieši mapku k pokladu a hľadá poklad. Našiel ho v mlyne – pomohla mu Lucia. Poklad je truhlica s červeným klasom. Nevedia, čo to znamená. Vlaďa vraví, že ak to má mať nejakú hodnotu, Miro si to najviac zaslúži. Prichádza Vladina rodina – mama, sestra, snúbenec a ešte niekto. Snúbenca skoro nespoznala. Lucia a Milan si najskôr mysleli, že prišla ich rodina. Vlaďa im ukazuje farmu. A už aj odchádzajú :D

48
Mana
Reagovat

@milu: Nie je za čo :) Ale zase mi začína padať stránka.

49
Wally
Reagovat

Hujerovi zůstal jen Hujer, ostatní prý drží spolu a je šťastný, že ho potkal.David je přesvědčený, že bude FT a už před čtením dopisu vykládá Květě co jako FT bude dělat. A FT je- David. Miro dostal za zrna mapu k pokladu, který bude jen jeho. Hledá ve všech místnostech, ale našel až v mlýně truhličku s červeným klasem.
Vladěně přijíždí snoubenec, máma a sestry.

50
Netolička Oldřich
Reagovat

Vše perfektní ale ty titulky velká katastrofa

51
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Ještě OT: podobná nachytávka od sousedů
http://forum24.cz/video-bohmermannuv-navrat-ve-velkem-stylu/

52
Mana
Reagovat

Vlaďu návšteva vraj nenakopla, ale práveže zoslabila. Milan a Dávid rúbu drevo, Miro sa pýta, čo má urobiť. Vlaďa a Lucia ohovárajú Milana – vraj má istotu, že nebude sluha a správa sa hrozne, už aj vlasy má nagélované ako kohút. Nechápu, prečo Lulu v duelovej stodole tak chválil. Je podľa nich falošný a určite sa „zmenil.“ Dávid je vraj naivný, že mu to verí. Vlaďa a Miro sa rozprávajú, že budú oni dvaja sluhovia. Prichádza Dávidova rodina – brat a kamoši. Majú tam veselo. Milan sa teší s Davidom. Milanovi sa nepáči, ako sa správajú ostatní – len sa smejú ako v cirkuse a ani jedlo na stôl poriadne nenachystali. Dávidov kamoš si robí srandu, že ak vyhrá, bude ho Lula určite chcieť, aj každá iná.

53
Lady XL
Reagovat

Děkuji moc za přenos!! :-)))

54
Wally
Reagovat

Hujer se drží Davida a rozděluje práci Mirovi.Holky pomlouvají Hujera, že až přijdou ex, že se bude muset někam zahrabat. Prý se změnil, ale stále nadává lidem a zvířatům. Vladěna chce přemluvit Davida na pánský duel. Davidovi přijeli sourozenci a kamarád. Když byli na obhlídce tak se Hujer pustil do jídla, které přivezli. Pak se začal rozčilovat, že se o návštěvu nikdo nestará.

55
Mana
Reagovat

Miro vraví, že majú veľa jedla, lebo návšteva veľmi neje a aj oni im niečo doniesli. Milan má na sebe košeľu, čo si ušil. Milan hovorí, že Davidovmu mladšiemu bratovi (?) budú ostatné decká závidieť, že bol na farme.

56
milu
Reagovat

@Wally: Walli,moooc dekuji💞💞👍

57
Mana
Reagovat

Dávid robí šou na pódiu, je oblečený len do spodkov a gumákov, predvádza svaly. Milan je moderátor. Koniec. Ukážka – Lucia vraví, že im Milan lezie na nervy. Miro v sluhovskom oblečení.

58
Wally
Reagovat

Hujer dal malému bráchovi od Davida tričko s jeho podpisem, aby mu kamarádi záviděli. Venku se musí věnovat svým fanouškům, i proto šel na farmu a je to jeho poslání. Hujer konferuje vystoupení Davida v kulturistice, vyprodáno bylo, byla tam celá farma, všichni 3 :DDD.
Před volbou sluhů je Hujer na zhroucení, nervozní jak prvorodička, ale ve sluhovském byl vidět Miro
Ende, šlus. :DDD

59
JanaH
Reagovat

Ehm, ten puberťák od Davida je jistě z propoceného Hujerova trika úúúplně vedle a už vidím, jak se jím chlubí kámošům a možná ho i nosí. :-D

Dneska mi byla malinkato sympatická šušeň… už by ta Farma měla raději skončit. :-DDD
Inšpektór ovšem tradičně boduje, co slovo, to perla… Jeho žraní už nemá cenu komentovat. A kohout na lebce, no krasavec!

60
Johana
Reagovat

Ještě pár postřehů k dnešní farmě.
Miro není oholen, raší mu vousy a bradka a ten zanedbaný look mu sluší. Wiki si z nás dělala pr…, Miro je vidět ve sluhovském outfitu…snad mu nějak pomůže ten červený klas.
Milan už definitivně zmagořil a vidí sám sebe, jak venku rozsévá dobro, lásku, radost a světový mír mezi lidmi dobré vůle.
Totálně zmagořil i David…to co předvedli s Milanem na pódiu mě bude strašit ještě hodně dlouho…čekala jsem, že se objeví zřízenci a urychleně ty dva odlifrují v kazajkách na uzavřené oddělení.
Hospodská si drží svůj bezkonfliktní standard a dělá dobře.
Jo, a šušeň už má nehty ohlodané až na kost.

61
Vrána
Reagovat

Nevím, jestli to není předčasné, ale mám špatný dojem, že kazatel mi bude v budoucnosti chybět. :‘-/ Nebude mít nějaký pořad, např. 5minut poezie, nebo duchovní oroslovy každý den v televizi? :-)))

62
ivanecka
Reagovat

Ach jo,jak se ten Miro dostane do finále?Já jsem se těšila,že to má se zlatými zrnky už jisté.

64
INA
Reagovat

Dobré ranko,farmári! Vaše komenty jsou opět výstižné. Miro je sluha a v záběru na Lucii jsem si všimla,že má na sobě sluhovský hábit a na hlavě měla divný čepeček. To divadýlko s hledáním pokladu pro Mira bylo proč??? Aby si vyměnil zlatá zrnka za červený klásek??? Milan byl zase trapný!!! Mně to připadá,že se bojí příchodu jeho rodiny. David si je až příliš jistý výhrou pro Lulu!!! Přeji všem krásný den!

65
iv
Reagovat

@INA: Výměna zlatých zrn za poklad (červený klásek): tradičně bez vysvětlení. Jestli znamená Mirovu imunitu, dostane ji tím pádem i Hujer a pokračovalo by se duelem ženským. Hujerův odchod bych uvítala, jeho hysterické výlevy se už nedají poslouchat.

66
Jája
Reagovat

Z tisku:
Ak Dávid nevyhrá tak to bude vyzerať takto: https://www.youtube.com/watch?v=tWub0qtlk9s

67
Wally
Reagovat

No nechtěla bych vidět Hujerovy výjevy, až přijedou Hujerovci, kdyby byl sluhou. To by bylo pláče, jak se cítí ponížený. Takhle bude pánem Farmy. Aspoň se dozvíme co vše po něm zůstane.
@ivanecka: Můžou ho tam poslat rovnou ex-farmáři příští týden.

68
Lady XL
Reagovat

@INA: taky jsem si všimla Lucie a jsem přesvědčená, že bude služkou. No přeci jen ji měla Lulu nejméně ráda a ona ji vyřadila, proto možná ta Davidova volba… Inšpektór je fakt na zabití. Dosud mi až tak kór moc nevadil, protože jsem jeho výlevy případně přeskakovala a byly kratší. Jenže teď bych musela už přeskakovat skoro celý díl… :-(. Fakt tam chodí jak inšpektór toho poriadku… Jak kohout po smetišti. :-(.

69
Eva původní
Reagovat

@Jája: 66 :-))))))))))))) Lulinko, já se ptám proč?! :-))))))), super Jájo!!!!
Ale ona tvrdí úplně něco jiného, to povídala dnes v Teleránu. Očividně tam byla naštvaná, rozhozená z toho co se o sobě dočetla a čte nadále. Z očí ji metaly blesky. Strááááášně se divila, že diváci říkají a píšou na FB a jinde, že je falešná. Nechápe jak si to mohou myslet, ona je upřímná, prostě světice :-))) Všichni diváci jí prý můžou být ukradení, všechny má na háku i exfarmáře. S exsnoubencem byla ráda, že se vidí, objali se, zlíbali se, vše bez hádek, popřáli si vzájemně štěstí … V každém případě počká na Davida a i když nevyhraje navždy bude s ním… Jsem zvědavá na její reakce v Novém čase.

70
Prochor
Reagovat

Jestli vyhraje David, tak to bude paradox, že vyhraje poprvé nejlínější farmář. To už jsem si jednou říkal v té řadě, kde byla ta hezká hubená zrzka. Tam byl jeden mladý flákač, kterého hospodář posílal samotného kosit louku. Zatím ale vždycky vyhrál pracant.

71
Jája
Reagovat

Ahoj Lulka. Keby som vedel, že je na Farme aj takáto kočka, možno by som niekedy aj nejaký ten diel kukol. Zaujímalo by ma, akí muži sa Ti najviac páčia a akí Ti imponujú (vlastnosťami aj výzorovo). Neprihliadaj však prosím pri odpovedi na svojho súčasného priateľa ale daj to presne ako cítiš :) Ahoj a poslúchaj :)
Lula Gachulincová z Farmy 8
Lula Gachulincová z Farmy 8
Jeeejjj ďakujem:))) Farma je super, kľudne pozeraj :) Najviac ma osloví inteligencia, zmysel pre humor a hlavne musí mať charizmu (niečo v očiach, čo ma bude priťahovať)…nejaký top ohľadom fyzickéhu výzoru nemám…:)
Ahoj Lulka. Keby som vedel, že je na Farme aj takáto kočka, možno by som niekedy aj nejaký ten diel kukol. Zaujímalo by ma, akí muži sa Ti najviac páčia a akí Ti imponujú (vlastnosťami aj výzorovo). Neprihliadaj však prosím pri odpovedi na svojho súčasného priateľa ale daj to presne ako cítiš :) Ahoj a poslúchaj :)
Lula Gachulincová z Farmy 8
Lula Gachulincová z Farmy 8
Jeeejjj ďakujem:))) Farma je super, kľudne pozeraj :) Najviac ma osloví inteligencia, zmysel pre humor a hlavne musí mať charizmu (niečo v očiach, čo ma bude priťahovať)…nejaký top ohľadom fyzickéhu výzoru nemám…:)
Viděl někdo tohle všechno u Davida? :D :D :D

72
Prochor
Reagovat

@Wally: Až přijedou Hujerovci tak v jakém počtu? Může padnout klasická otázka: “ Prosím vás, řekněte mi , kam až sahají Hujerovi“?

73
Jája
Reagovat

Proč mi to hodilo dvakrát? To už je jedno, stále u manekýna hledám a hledám to co oslovilo Lulinu. :D

74
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Představte si, že vás inšpektór zastaví na ulici a začne vám rozvláčně něco vysvětlovat. To aby si jeden vzal dva dny dovolené. Jeden den na Hujerovy přednášky a druhý den aby si dal hlavu do pořádku.

75
Wally
Reagovat

Novoroční přání?

Milan Lalik‎ pro Milan Lalík – Farma 8
9 hod ·
Ja sa chcem poďakovať všetkým svojim priaznivcom a fanúšikom za podporu.Je to česť mať toľko ľudí okolo seba.Som nesmierne šťastný a všetkým vám ďakujem a prajem vám do života množstvo úspechov a veľa veľa radosti. :-D :-D :-D

76
Prochor
Reagovat

@Wally: Takhle krátkej? To bude asi jen úvod.

77
Wally
Reagovat

@Prochor: Já nemyslela projev, jen přání. :DDD
Ale myslím, že přednášky na farmě se ještě nějaké dočkáme.

78
Lady XL
Reagovat

@Prochor: A nedej bože ho potkáš třetí den opět… To je pak rovnou na blázinec :-). @Jája: Ano, marně hledám a hledám a nějak stále nenacházím.. :-). Ale počítám, když náš hloupý Honza vyhraje, tak se kolem něj semknou kámoši a Lulu k němu prostě nepustí :-). Ale pevně věřím, že nevyhraje. Já chci totiž vidět tu love story chudých farmářů… :-D. Jak David pomáhá Lule prodávat mihálnice coby obchodní cestující.

79
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Lula si určitě poradí. V nejhorším může dělat reklamu na dýmky.

80
Lady XL
Reagovat

Mimochodem, všimli jste si při návštěvě příbuzných našeho Šušňa, že se snoubenec docela maskoval? Aspoň ve vysílací verzi… – brýle, kšiltovka a nikdy ho pořádně nezabrali zepředu – tedy aspoň, co jsem si všimla. V ncv byla rodina víc vidět zejména ve mlýně. No počítám, že dnes, až přijdou Hujerovi, bude díl celý jen o nich… :-(. A inšpektór bude ukazovat farmu z pozice farmára a určitě bude udělovat příkazy sluhům. V ukázce je vidět, že u stolu sedí kromě FT jen Milanko a Šušeň. No a pak je vidět i Šušňa pracovat!!! Holt se už neschová a bude muset makat s inšpektórom :-). David je bude hlídat….

81
Johana
Reagovat

@Jája: třeba lidé s velkým mozkem vidí i to, co my vidět nemůžeme:))

82
Wally
Reagovat

Vy si myslíte, že by vám inšpektór Hujer něco vysvětloval? Ten? Ani náhodou. Seřval by vás z 5 cm, cítili byste jeho dech, možná by na pás i prsknul. On nevysvětluje, on kontroluje a uděluje pokuty.

Miro musel Lulině hodně šlápnout na kuří oko. Když ho označila za podrazáka Farmy. A nejlepší je prý David a Hujer. Asi ji do tý fajfky přimíchali nějaký nový matroš.

83
Franz
Reagovat

„Chytrá“ paní učitelka Vláďa to nějak špatně vykalkulovala. David je farmářem týdne a ještě ona půjde do duelu. :-) Tak snad nám zamává od branky.

84
Jája
Reagovat

@Johana: :D :D :D

85
JanaH
Reagovat

@Wally: přesně. Ten blb se hodí akorát na to, aby buzeroval lidi, že jdou po špatné straně chodníku nebo mimo přechod.

@Franz: bohužel ji prej Borisové vrátí…

86
Foxy fox
Reagovat

Ahojte farmári P
tak jsem doufala, že Dávid prostor, který se mu uvolnil odchodem LUly vyplní jinak než předváděním ve slipech na podiu, asi jako že legrace. Možná pro kluky ve věku jeho malého bratra, což je vlastně taky publikum, no pro mě teda nic moc. Hujer je boží, to si musíme přiznat, protože taková celebrita, co dává nevyžádané podpisy na své triko, tak ta na fármě ještě nebyla. Hlavně se těším, jak bude rozdávat radost fanouškům, asi místo blokových pokut. Vladimíra pořád stejně nudná, její projev mě obtěžuje více než ten Hujerův, MIrec, rozumbrada farmy, co se pasoval na posledního spravedlivého a svědomí farmy, rád má kvízy, no bez rady Lucie by hledal poklad trochu déle P, mimochodem copak asi dělá nedodělaná socha AUgustina? Lucie, neutrální, hraje dobře už má finálovou 4 jasnou. Jestli bude ve finálové 4 Hujer, tak toho asi ex farmáři vyřadí, nebo Vladimíru, jestli jí budou chtít vrátit tu její hadovitost. Každopádně je prý poslední týden, takže brzy po rodinných návštěvách uvdíme ex farmáře.
Jo Lulina svůj dopis na rozsloučenou dost okopčila od Zuzy.

87
Prochor
Reagovat

@Wally: Lula se strašně jednoduchá- Mirec je největší podrazák protože dal ženský duel. Přeloženo – nenechal se holkama zmanipulovat na pánský duel. To Lule úplně stačí aby člověka označila za podrazáka.

88
JanaH
Reagovat

@Prochor: jj. Navíc je to zmije, která venku rychle zjistila, jak si ze zbylé pětice kdo stojí u diváků.

89
Eva původní
Reagovat

To stojí za to si přečíst Luliny odpovědi v Novém čase. Tazatelé ji teda nešetří, ale tak afektovanou mladou holku jsem fakt nepoznala. Sebestředná, domýšlivá, falešná, naivní husa to je. Všichni farmáři jsou falešní, intrikují jen ona, David a Hujer Milánek jsou nejcharakternější! Miro prý měl o ní zájem :-)) proto se k ní tak hnusně choval, že dostal kopačky :-)) Vyhrát musí David nebo Hujer, ti jsou nejpracovitější, jinak všichni u ní asi póvl. No, jestli bude ve finále David s Mirem, raději asi nekoukám. Stát se to může, že vyhraje líný povaleč …

90
Jája
Reagovat

I takové zprávy se objevují na Fb:
Lula sa vrati milana vyhodia lebo ked mu prisla rodina vyparil sa na 5 hodin uz tyzden je farma prazdna

91
Foxy fox
Reagovat

@Jája: no, není třeba věrit všemu :)

92
Jája
Reagovat

@Foxy fox: Co ty víš? Lulina už po přečtení má sbaleno a stojí v pozoru u dveří jako Hujer u vrátek a čeká, kdy pro ni markízáci přijedou. :D :D :D

93
Mana
Reagovat

Niééé, nestrašte s Lulou, stačilo jej :D

94
Wally
Reagovat

Hujer by měl jít domů až příští týden, takže by se vrátil někdo z pátečního duelu. Miro?Ale Lulina zůstane hezky doma a bude čekat u maminky na Davida. :D

95
INA
Reagovat

Hujerova rodinka přijede asi autobusem,to bude chlubení-já,já,já,jenom já!!! Podle mě,nikdo ze zbylých f netuší,že má právě Miro tolik fanoušků (ani sám Miro). Farma se vysílá asi 3 týdny pozadu,takže když byla Lulina dnes v Teleránu,určitě se NEVRÁTÍ!!!! U nás-kolem Kutné Hory-jako kdyby spadla kopule,jako v jednom seriálu,venku je hrozné vedro,dusno,na padnutí!! Vyhlížíme mraky a přivoláváme déšť!! Už někde prší???

97
Johana
Reagovat

@INA: hodně by mě zajímala anketa oblíbenosti jednotlivých farmářů. Markíza v závěru farem zvykla něco nahodit, tak uvidíme, jestli i letos.
Jihovýchod Vysočiny hlásí zataženo a bouření, déšť zatím nikde.

98
Tamzin
Reagovat

@INA: Spadlo 10 kapek v Chocni a teď je jenom rámus :-( To je k Vám tak 7O km

99
Johana
Reagovat

@Johana: áá, už leje…pěkná májová bouřka:)

100
Dana
Reagovat

Praha – už pršelo, ale nic moc.Je slyšet bouřku, ale uz se někam přesunula.Pršet ale ještě bude, černé mraky všude kolem, zatim ještě sviti slunce.

101
Skála
Reagovat

@Johana: Blízko jakého města?Tady u Kroměříže je černo,ale zatím ani kapka.Ve ve veliké dálce je slyšet hrom.

102
milu
Reagovat

@Wally: Ahojky Wally…je to moc smutné…co bylo k něčemu,to se vzalo…ale když tak Martin nesnáší plýtvání…proč tam nechal sazeničky??

Ještě jednou ti děkuji za písmenka….a jak dopadl notebook??♥

103
rudi
Reagovat

Rýmařov pod Pradědem- už nějaký déšť i trochu bouření bylo, tedˇ trochu slunce,ale ještě asi není konec, mraky od západu ještě černé

104
milu
Reagovat

@Skála: Skaláčku…u nás je to stejné,….ani kapička…nám se to stahuje do hor…Jeseníky,Beskydy a Vysočina…tak je to skoro pořád….co naděláme??Občas prosvitne sluníčko…venku se nedá dýchat….

105
Johana
Reagovat

@Skála: pár desítek kilometrů od Třebíče…už vám to tam posíláme:)

106
Eva původní
Reagovat

@Wally: 96 Wally, to je hooodně smutný. to co tam budovaly nechaj zplundrovat :-( A co ty ohořelé trámy tam?

V Krkonoších zataženo a už trochu prší, dusno však stále šílený. Bouří někde hodně daleko, doufám, že nebudou hromy a blesky večer až bude farma, to mám po koukání…

107
Wally
Reagovat

http://pocasi.idnes.cz/?t=img_s

tak se najdete, kde bydlíte a kdy to tam budete mít :D

108
Johana
Reagovat

@Wally: počasí byla jen záminka, aby jsme se o sobě něco málo dověděli:)

109
milu
Reagovat

@Johana: chi….super…tak já uničovsko:_)

110
Jája
Reagovat

Už se to na nás valí, pokud bude postupovat stejnou rychlostí tak nás za hodinu za dvě pěkně spláchne. Ještěže bydlím na kopci. Jenom doufám, že nám „řeka“ neproteče barákem jako před 15 lety – to jsme jenom otevřeli dveře od garáže a bylo uklizeno. :)

111
Prochor
Reagovat

@Eva původní: Cože ??? Lula tvrdí, že o ní měl Mirec zájem? No, ta žába má sebevědomí jako prase. Až si tohle Mirec přečte, tak se mu úplně zamží brejle.

112
Foxy fox
Reagovat

@Prochor: no, neim kestli mel Mirec o Lulinu zajem nejak hluboky, ale kdyz tam prisla trochu mu polechtala ego recmi, jak je Mirec inteligentni atd,tak me taky pak z jeho chovani napadlo, ze se mu Lulina libi. No, ale to se samozrejme casem zmenilo.

113
INA
Reagovat

Díky všem za zprávy o počasí u Vás!Před chvílí se k nám natlačily mraky,pár hromů udělalo bu bu bu, spadlo pár velkých kapek a vše odfrčelo k Labi! Teď zase praží slunce,ach jó,zase musím zalévat celou zahradu!! Wally,díky za počasíčko!! Já se na stará kolena sama učím na PC,Syn mi radí po telefonu,když něco nevím! A tak jsem metodou pokus-omyl objevila i Panáčka. A teď mám pocit,že mám pár přátel,se kterými můžu poklábosit! Díky

114
Eva původní
Reagovat

@Prochor: 111 – No, ona to přímo netvrdí, ale jeden divák jí napsal, že asi do ní byl Miro zamilovaný proto vypukl ten konflikt, když byl Miro odmítnut, z toho důvodu prý také pomlouval Davida :-)) To si ješitná Lulina myslí a nevyvrací to :-)) Ta její namyšlená povaha tomu nasvědčuje a myslí si, že každý chlap padne na riť před její krásou a musí se do ní zamilovat :-))

115
JanaH
Reagovat

@Wally: díky za odkaz na obrázky. Čekala jsem, že to bude horší, zatím se mi zdá, že toho hodně zůstalo. Zmizela socha a houpačky. ;-)

116
milu
Reagovat

u nás pršíííííííííííííí….wowwwwwwwwwwwww

117
Eva původní
Reagovat

@INA: 95 Já jsem už posedlá Hujerem :-))) Musím se pořád řehtat při představě až Hujerovi dorazí, myslíš, že to bude dnes? Kéž by :-)) Taky jsem zvědavá jestli přijede Mirova maminka a Luciiny děti, no uvidíme, tak večer hezkou zábavu :-))

118
INA
Reagovat

@Wally: Díky za fotky,je to smutný pohled ! Stejně mi stále vrtá hlavou to mlýnské kolo! Točilo se ,když se mlelo,ale někdy i když se nemlelo. Voda vytékala na kolo dřevěným korytem ze zdi vedle okna v 1.patře???? Je to pro mě záhada-kde se tam ta voda vzala??Už se to asi nedovím. Ale z reakcí na počasí víme,že Dana je z Prahy,Tamzin z Chocně,Johana z Uničova,Skála z Kroměříže,rudi z Rýmařova pod Pradědem,Johana z Třebíče a Eva původní z Krkonoš. Máme k sobě sice dost daleko,ale na Panáčkovi jsme sousedé! Přeji krásný večer s Farmou!

119
Eva původní
Reagovat

@JanaH: No, to jsem si hned říkala, kdo toho patrona sebral. Komu se hodila Mirova práce? Možná v tom má prsty Alena, baba vúdú, ta se do té kapličky napasovala jsem viděla na jedné fotce :-))

@milu: Milu, jak bylo, horko příšerný viď? Hlavně, že jsi v pořádku už tady :-))

120
Tamzin
Reagovat

@INA: Tak ještě nahodíme rok narození a máme celorepublikový klub dříve narozených :-), teda asi většinou…

121
JanaH
Reagovat

@Eva původní: socha patrona bylo to jediné opravdu hezké, co po farmářích zbylo. Ty pastoušky, ploty a ohrady nejspíš taky časem odstraní. Já být majitelkou, tak bych to tam nechtěla.
Jo… a nábytek z altánu je taky fuč. :-)

@INA: tak si doplň do seznamu… to H za mým jménem znamená okres Hodonín. :-D

122
Hanka
Reagovat

@Johana: když už já Teplice a tady ráno bouřilo cca 10 kapek, ale kolem 16- té bouřka i s deštěm, ale za hodinku zase vedro. Teď velký vítr, tak uvidíme jestli něco přinese.

123
Lady XL
Reagovat

Praha hlásí prudký déšť, kroupy naštěstí ne… ♡

124
Skála
Reagovat

@Wally: 107/Podle toho mělo u nás pršet jak z konve,ve skutečnosti spadlo pár kapek,které když dopadly na chodník,tak se ihned odpařily a chodníky zůataly suché.Takže zase nic a musí se zalévat. :-(

125
Franz
Reagovat

Také jsem si přečetl Nový čas, ale není tam nic napsané, že by Lula tvrdila, že Miro do ní byl zaláskovaný. Možná si asi na ni myslel, ale pochybuji, že on měl v životě někdy ženskou. :-) Vedle něho by ženská byla chudák.

126
Wally
Reagovat

Tak hlásím taky svoji polohu :D Tady naposledy pršelo 5.5. :((

http://www.in-pocasi.cz/archiv/stanice.php?stanice=kocelovice

127
Wally
Reagovat

@Franz:
Okrem Dávida bol asi do teba zaláskovaný aj Miro, ten výbuch v posledné dni tomu napovedá, všimla si si? A presvedč sa :)
Lula Gachulincová z Farmy 8
Lula Gachulincová z Farmy 8
Ďakujem ti krásne!!! :) Slovákov, ktorí si všimnú aj pozitívne veci je málo, takže si to veľmi vážim. Áno, Miro mi párkrát veľmi nadával na Dávida a odhováral ma od neho- takže veľmi dobre viem začo bol ten konflikt :)

128
Skála
Reagovat

@Hanka: 122/Teplice n/B ?

129
Janica
Reagovat

Sokolovsko – Kraslice, kolem 19h. za plného sluníčka pár kapek. O dešti se hovořit nedá. Teď se ukazují trochu mraky. Držím palce Mirovi. Lulina je děsná slípka a za Davida mi bylo velice trapně, jak se předváděl ve slipech. Co nám chtěl ukázat? A taky se těším na Hujerovce. A proč jsme neviděli Žanymu do tváře? Styděl se být v tv?

130
Hanka
Reagovat

@Skála: Teplice – lázně tj. sever

131
Hanka
Reagovat

: Teplice – lázně tj. sever

132
Hanka
Reagovat

Je to skoro 2x, nějak blblo odeslání

133
Mana
Reagovat

Sluhovia Miro a Lucia, ako sme už vedeli.

134
smrček
Reagovat

@Jája: moc pěkné..

135
milu
Reagovat

Ahojky…nemohu psát..seká se mi připojení ….kruciš

136
Mana
Reagovat

Vlaďa sa snaží ovplyvniť Davida, nechce byť vo finálovej štvorke so samými chlapmi. Miro si robí srandičky, že je sluha. Podľa Milana je Lucia naštvatá. Milan na duel ešte nemyslí, vraj sú teraz prednejšie iné veci.

137
Mana
Reagovat

Prišiel Martin a dostávajú úlohy – prvé dve niečo s hnojom. Reklama.

138
milu
Reagovat

@Mana: díky…jsi hodná♥

139
Wally
Reagovat

@milu: Ty se zas někde ještě pořád flákáš?

140
Mana
Reagovat

Tretia úloha – spraviť drenážny kanál od drevárne do potoka.
Štvrtá úloha – poriadne vyčesať kravy a somáre.
Piata úloha – mlyn.

141
Lady XL
Reagovat

Děkuji za přenos:-)). Hlásím v Praze sice po dešti ale dusno jak na Farmě… Inspektor si je asi zatim jistý, že nepůjde do duelu. Nervní bude, pokud bude zvolen muž.duel. Ale asi bude dámský, vypadne Vladěna, kterou pak za někoho vrátí… Tohle jsem četla na fb už tak před 10 dny… Tak jsem zvědavá zda to vyjde…

142
Wally
Reagovat

Mají vyvozit hnůj, vyčesat krávy a oslíky, zalévat sazeničky!!!!!!, upravit drenážní dráhu, mlýn
přivezl jim vypálené výrobky, Hujer má pořád načesaného kohouta a uklízí bráničku, aby se návštěva neušpinila čižmičky
Hujer zas ryje do Mira, ten má z toho srandu, začalo to vadit i Davidovi
Lucie si dělá srandu z Hujera při obědě, chce slyšet stále chválu jako on

143
Mana
Reagovat

Pardon, ale stránka mi vôbec nefunguje… Nechce mi ju vôbec načítať. Milan, David a Miro mali výmenu názorov ohľadom hnoja, Lucia navarila super obed, všetkým chutilo.

144
milu
Reagovat

@Wally: Walli….nic jsem z farmy neměla….čekám a podívám se na YT…..byla bouřká…na pc stávkoval i server,kde mám placenou telku….a ty jsi má nenapsala,co NB v Praze???

145
Wally
Reagovat

@milu: NB tam byl se synem týden, dnes dělal státnice. :D Takže mi až do října nikam neodjede (ten NB)

146
milu
Reagovat

@Wally: vím,právě jsem se ptala,jak státnice …tak gratulka….udělal….Já teď koukám na YT

147
Wally
Reagovat

@milu: Díky.

Kdyby Borisové vyrazili Lulu dřív, tak jsme mohli mít love story jakou Farma nepamatuje. Ale nevím co by na to řekla Hujerova manželka.

148
Keliška
Reagovat

Ahojte Panáčci,
Tak jsem konečně zhlédla ten včerejší díl..no co na to říci :-) Nejdříve když přijela rodina Davida, jsem měla pocit, že přijeli Berouskovi ale později jsem nabyla pocit, že sběratelé cenných kovů (chlapec, ten řetěz na krku) Takový oráchlí mi přišli. Hujer- to už je diagnóza, doporučila bych rovnou z farmy nastoupit nějakou ústavní léčbu. Vystoupení na pódiu, nějak nevím jak to uchopit. Chlapec rozumu mdlého… Děkuji opět za online přenos :-) Jinak ja su baba z Prahy :-)

149
milu
Reagovat

@Keliška: Keli,tady se můžeš stejně jako já už dívat přímo na dnešní…podívej se..,.,

https://www.youtube.com/watch?v=aOyszge9eJE

150
Jája
Reagovat

Sluhové a Šušeň se chystají na Hujera. Překrásný černý humor – jen jestli ho dotáhnou do konce. Udělat palicu jako dělá Hujer, ale jen krátkou na které bude písmeno A a z jedné strany ji nechají ohořet. Jejda palica Hujerovi shořela! :D :D :D Hujera odvezou nohama napřed, jeho měsíční umělecká práce je v prd…. :)

151
Wally
Reagovat

@Jája: :DDD

Zítra to taky nevypadá na návštěvu Hujerovců. A čím je pak bude hostit? Jejich výrobky už asi budou snědené, Lucie a Vladěna mají po návštěvách, tak kdo mu to napeče?

152
Keliška
Reagovat

Milu, moc děkuji :-) Už jsem zhlédla. Okomentuji zítra :-) Ráno moudřejší večera :-)

153
Foxy fox
Reagovat

Tak na farmě je absolutní špička v odpornosti pro mě Vladimíra, něco tak neskutečně slizského, zákeřného. Už jen jak začne rozvlekle mluvit ve mě kypí krev. Na hojdačke s MIrem dospěli k názoru, že Dávid vlastně nemiluje lulinu, že dostatečně neplakal, když odešla a že je to celé jen taktika. Tak nejdřív Mirec tvrdí, že Lulina nemiluje Dávida, teď Dávid nemiluje Lulinu…no fakt mateřská škola. Vladimíra odporná, MIrec se připojil….Návštěva Dávida docela zábavná, to byli tři bratři a kámoš? Vladimíry rodina…celkem sympatická, až tedy na snoubence, Džany nebo co to bylo v čepici a brýlích, divnej.
Na Hujerovce jsem teda zvědavá, možná radši nedorazí.
MIrcovi asi maminka, nikoho jiného údajně nemá.
Krčmárka asi děti a priatel.
Hujera by měli mít na fármě ještě pár měsíců a totálně zešílí v přímém přenosu. No ale, to by asi bylo v rozporu s nějakými temi lidskými právy P.

154
JanaH
Reagovat

@Jája: psala jsem už předevčírem, že mi byla malinkato sympatická šušeň… a to mě děsí. :-D
Ale mně se ty rozpravy o Hujerovi prostě líbily, no. ;-)

Na fotkách od Wally jsem si všimla ohořelých trámů, to asi nebudou pozůstatky Hujerovy palice, co? :-DDD

155
Foxy fox
Reagovat

jak tak Mirec povídá, že možná je třeba dorobiť nedodělané úlohy, tak snad se dočká i chudák Augustín svého dokončení od Mirce PP

156
Prochor
Reagovat

Eva, Jana: Souhlasím, že Mircova soška bylo to nejlepší, co kdo na farmě udělal. Dokonce si myslím, že je dobře, že ji Mirec nedodělával a zůstala v „syrovém“ stavu – já sám bych o ní stál . Mirec má docela výtvarný talent. Možná, že by měl vedle truhlařiny zkusit trochu sochařit.

142 Wally: Hujer si uklízí svoje místo „pri bráničke“ protože bude vyhlížet Hujerovce. A příjezd Hujerovců bude asi hlavní číslo návštěv. Musíme si připravit hodně čistých kapesníků.

Jestli se Hujer lísá k farmářovi týdne, tak je otázka jestli je to kvůli jeho egu aby mohl rozdávat přes Davida práci. V reálném životě by to dělat nemohl. Kdo by taky poslouchal experta, který neumí ani zatlouct hřebík. Jestli se ale Hujer lísá aby prosadil ženský duel, tak je to pro Mirce dobré:
1) Šušňa: pánský
2) Hujer: ženský
3) David: ženský
4) Duel Lucie & Sušeň = vypadne Šušeň
5) Hujer se zhroutí z návštěvy Hujerovců a odchází z farmy v slzách.
6) Šušeň se vrací = TOP 4 je ukončená.
7) Přijíždějí exfarmáři a převážně podporují Mirce.
8) Mirec je ve finále a získává bod od diváků.
9) Mirec je vítěz farmy.

Takhle bych si to alespoň přál.

157
Prochor
Reagovat

Ještě jsem zapomněl:
10) Lula je totálně nas*aná, že nevyhrál David:-))

158
Foxy fox
Reagovat

@Prochor: no, MIrec, jakožto umělecký truhlář se právě touto činnosti zabývá profesionálně, takže zase taková překvapivá bomba to není. takovýchto výtvorů má na svých webovkách dost, proto jeho dílo na farmě nepovažuji za tolik oslavy hodné, ale třeba si na jeho webovkách něco vybereš :)

159
JanaH
Reagovat

@Prochor: Miro je řezbář a stolář, kdysi tady byl odkaz na jeho práci. Má svůj styl, takový trochu naivní, rozpoznatelný.

Ten tvůj scénář je dobrý a mohlo by být. Ale… co červený klas?
Já tipuju, že přijde na řadu teď. Že Dred jím získá imunitu pro duel (s ním, bohužel, i Hujer). Byla bych zvědavá na ten šok a pozdvižení u stolu. :-D

160
Wally
Reagovat

@Prochor: Nezapomeň, že ex farmáři jednoho z 4 vyřadí. A na to se těším jako správná smesvině, že to bude právě Hujer. To pak bude to pravé tóčo. Jak ho nikdo nemá rád. A třeba začne likvidovat Farmu (ohořelé trámy).

161
JanaH
Reagovat

@Wally: ano, ano, to vyřazování bude velice výživné. On to bramborový finalista vždycky těžce nese…

Já ale (nevím proč:-D ) věřím zvěstem o odchodu Hujera a navrácení šušně.

162
Wally
Reagovat

@JanaH: Podle jeho aktivity na FB by měl být příští středu už doma. Ale nevím, co by se muselo stát tak strašného, že by ho vyloučili 4 dny před koncem. Zabil Malinu? Porušení pravidel? V této Farmě, kde o pravidlech každý mluví, ale nikdo je nikdy neviděl? Samé otázky. :D

163
JanaH
Reagovat

@Wally: prej choroba mamičky.

A pokud to bude pravda, zas ten zmetek tím získá… sám u sebe, ve svých očích.
Kdyby neodešel, tak by určitě vyhrál! :-DDD

Jj, samé otázky a špekulace. :-D

164
Lady XL
Reagovat

tak dnes jsem si plně uvědomila, jak ten Inšpektór fakt mlaská a děsně jí…. , jak starej dědek, co má vyndavací zuby. Hnus. Jak tam obíral po drobkách ten pagáček, uff dlouho si ho nebudu moct dát! A napadá mi, zda – konečně – nedostane Milánko trest za jezení bez povolení FT! Proč by dávali schválně do záběru, jak ho Lucie upozorňuje na porušení pravidel….? Tedy že by to bylo na vyhazov to asi ne, i když už se tak kdysi stalo jen ne na konci. Tentokrát mne Mirec docela bavil, jelikož i on se bavil a svítila mu očička radostí. S Lucií si evidentně sedne. Šušeň pod záminkou, že jí je po sluhách smutno, tak se snaží být u nich. Ale podle mne je to i z důvodu, že chce vědět,na čem se případně domlouvají…

165
Foxy fox
Reagovat

Zběžně jsem dokoukala poslední díl: no nevím, jestli Dávid dal za služku Lucii, protože prý přemluvila vladimíru, aby byli oni s Lulinou sluhové, spíš mu přijde do poslední 4 silnější hráčkou. Mirec si opět zaprudil, když kluci nevozili koliečka s hnojem po mircovsku, asi mu vadilo, že makají a jde jim to. Hujer je jak velké dítě, které potřebuje pevnou ruku a pohlazení P Lucia si vede dobře a ten oběd pěkný, jen mi teda přijde, že si tu fakt žerou jako vepři, oproti ostatním řadám. Co dál? Mirec má klásek asi proto, aby byl jistostotně ve finále, tak nějak si myslím, že je vybrán už déle. tj. nebude pánský duel, ale dámský. Tam může vypadnout každá z nich, uvidíme. ALe Vladimíru prosím už nechci vidět! :)

166
Prochor
Reagovat

@JanaH: Nebo mu Hujerovci přinesou zvenku informaci že dělá ostudu a měl by zmizet po anglicku. Ale vzhledem k jeho domýšlivosti by tomu stejně neuvěřil. A není to pravděpodobné i vzhledem k reakcím Hujerovců na internetu. Spíš bude důvod k případnému odchodu Hujera právě jeho domýšlivost – nechce riskovat, že prohraje s Mircem. Chce si ponechat šanci si namlouvat, že mohl vyhrát.

167
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: 164 Lady, ty se s ním zaobíráš tak slušně, co se týče stolování :-))) Však on je pažravec a žere fakt nechutně!!! Chtěla jsem napsat jak dobytek, ale to bych zvířata urazila :-)) Takže za mne Hujer nejí, Hujer žere a jak tu někde píše JanaH nemá cenu už jeho žraní komentovat, fujtajbl…
@Prochor: Už jsem myslela, že Hujerovci přijedou včera, jsem se na to táák těšila. I dnes to vypadá, že z toho nic nebude, nebo jen dali do upoutávky Luciinu rodinu. A možné je, že Hujer dostane od ženy céres za své chování :-)))) Jak já bych tuto scénu chtěla vidět :-))))) Však někde jsem i četla, že se s rodinou ztratil na 5 hodin…??? No prostě, Hujer mě dostává :-))))))

168
JanaH
Reagovat

@Eva původní: hned jsem začala ty svoje špagety namotávat s větší grácií. :-DDD

170
INA
Reagovat

Kutná Hora zdraví Vysočinu, Kolečovice,Krkonoše,Choceň,Prahu, Teplice, prostě celé Čechy,Moravu,Slezsko i Slovensko!!! Včera nuda,nuda, jen pár záběrů pro zasmání-fůrikovanie hnoje, herecké etudy sluhů před Hujerem,který zase jedl ŽRAL jak čuně,úlohy Martina-drenáž 10 dní před koncem!! Ta drenáž od branky k plotu,co organizovala Wůdubaba je nefunkční-všimli jste si toho močálu přes dvůr?! A ten dvouměsíční hnůj!! Proto byly krávy stále špinavé!!!

171
Lady XL
Reagovat

@INA: Vzpomněla jsem si s tou drenáží na její stavbu za dozoru Wůdůbaby. Však jsme tehdy komentovali, že to není podle pokynů Martina – mělké, velké kameny… Ale Martin to odsouhlasil a dostala hodně mincí…. Dobře jim tak :-). Divím se, že nedali návštěvy v jeden den, maximálně ve dvou… Takhle to napečené už je tvrdé či sežrané…

172
Eva původní
Reagovat

@JanaH: 168 – :-))))))) Jo špagety, ty já si nikdy nedám v restauraci, asi bych dopadla jako Hujer :-))))) Dobrou chuť :-)

173
Mana
Reagovat

Pomoooc, mne sa o tej farme už aj sníva! :D Najskôr že sa im stratilo všetkých 254 oviec, ktoré tam mali a nevedeli ich nikde nájsť. A ešte že niekto zabil nejaké zviera, už si nepamätám aké, ale nejaké väčšie ako sú somáre. Zakrvavený nožík našli vo Vladiných gumákoch (ktoré mala obuté :D), ale nakoniec sa zistilo, že to bol Milan a nôž jej tam podstrčil :D Asi by som to mala prestať pozerať :D

174
Franz
Reagovat

@Prochor: A potom jsi se probudil a měl ruku v nočníku. :-)

175
Wally
Reagovat

@Lady XL: O napečeném jsem psala výše. Hujer bude mít zas záchvat, že rodině nemá co nabídnout. A holky se mu na pečení vykašlou, mají ho plné zuby a své návštěvy už měly.

176
Lady XL
Reagovat

@Wally: Jojo, pamatuji, že jsi to psala. Tímto ti to odsouhlasuji :-D, jsem zvědavá, jak bude před návštěvou opět aranžovat stůl, když už si připravil vrátka :-D :-D… Líbí se mi, jak každý (nebo tedy většina), když je sluhou a stávkuje, pak na to zapomíná, když je vše naopak a „diví se“, že nechce stávající sluha pracovat… Zrovna jako teď David. Škoda, že Mirec nevydrží a pomáhá. I Lucii tam je vidět. Být teď sluhy David s Lulou, tak nehnou prstem, tedy hnou – najdou lahev a opijí se.
OT – v létě se začíná natáčet Hledá se máma a táta! Mám to ze zaručených zdrojů (konečně, upoutávky jsou už aspoň rok staré…:-D ). Počítá se i s novým Jak se staví…, s Hruškou i s Prostřenem…. :-)) – konec zpráv.

177
INA
Reagovat

Kamarádi,máme Vás rádi!!!! Dalších 6 odvážlivců odtajnilo svojí lokalitu-Wally Kolečovice,JanaH Hodonín,Keliška Praha,Lady XL Praha,Hanka Teplice,Janica Kraslice. Jen u Johany–Uničov nebo Třebíč???Johano,dobrý nápad-anketa oblíbenosti! Na fb Farmy to poslední týdny sleduji-nejvíce fanoušků má Miro,pár „puberťaček“ fandi Davidovi,několik málo Lucii a skoro nic pro Šušeň a Hujera!!!Prochor (žena či muž?) napsal(a) výborný scénář zbytku Farmy-kéž by to tak dopadlo!!!!!Tazminův nápad, založit celorepublikový klub dříve narozených (fanoušků Farmy), stojí za zvážení!!! Jen přiznat věk asi každá nedokáže!! Hezký den bez krupobití!!!

178
Rudi
Reagovat

Tak já začnu je mě 74, mám 3vnoučata dospělé, 4 vnučky od 1roku do 10 le t na 2 roční pravnuky. Na Pc umím takové ty základy, do složitých se nepouštím,…. zdravím

179
milu
Reagovat

@INA: Ino…uničovsko jsem já…přesně Paseka….Johanka je myslím Třebíč….

Pokud bychom hlasovali o oblíbenosti tady…u mne jedoznačně :
1. Míra
2.Lucie
3.David
4.Vladimíra
5.Milan
…ale kdyby bylo po mém…poslední tři bych nehodnotila:-DD

180
Johana
Reagovat

@INA: milu má pravdu, já okres Třebíč, je mi 56, syn a dcera a první vnouček na cestě:)
Prosím, nebyl by odkaz na tu anketku? Já na fb neumím hledat a ani se to nechystám naučit:)

181
milu
Reagovat

Jolanko,na tu anketku jsem nenarazila…ale něco přece jen mám…pokud už to tady nebylo….fakt nevím….
https://www.facebook.com/MarkizaFarma/videos/vb.204183082949947/1560103787357863/?type=2&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1496225444724805

182
milu
Reagovat

@milu: oprava…Johanko

183
milu
Reagovat

Pokud máte někdo odkaz na oblíbenost na farmě….šup s ním sem…díky…

Mně je 64,dvě děti a dvě vnoučata…už velká….teď jednoho prcka čekáme…už jsem ho
viděla…je nádherný.K pc mám velmi kladný vztah….stále se učím…a myslím,že toho zvládám dost…třeba dělat koláže z fotek….kdo se chce podívat….
http://mmalenka.blog.cz/.Jinak jsem dost nemocná…ZTP,ale zvládám…♥

184
Jája
Reagovat

Je mi 15 a kandiduju na prezidenta. :D

185
Johana
Reagovat

@milu: je to krása, jsi moc šikovná…až bude víc času, projdu tvůj blog podrobněji.
Dík za odkaz na fb, početla jsem si. Vidím, že i lidi mimo tuto diskuzi mají podobný názor na dění na farmě. Dávid si to hodně podělal vztahem s Lulou. Jeho trapné vystoupení ve slipech bylo mířeno na fanynky, ale myslím, že ani to by mu nepomohlo k případnému bodu od hlasujících diváků.

186
Johana
Reagovat

@Jája: v tomto věku to máš marný…kápni božskou:)))

187
Aža
Reagovat

V upoutávce je vidět, jak David, Vladka a Milan popisují střechu altánku názvy ORAVA NITRA| DUDINCE bílou barvou. Tak nevím, jak se to bude líbit Martinovi, je to v přírodě jak pěst na oko
Nedalo mi to a vyhledala výše už uvedenou opuštěnou farmu a tam je střecha altánku čistá, jen původní dřevo. Asi budou muset obrovský nápis odstranit.
Přidám se také do klubu „Odkud jsi“ já jsem z Kladna.

188
INA
Reagovat

@Jája: Tak jsem se už dlouho nezasmála!!!!!!!

189
Anina
Reagovat

Přeji příjemné odpoledne všem účastníkům diskuse či debaty k Farmě 8. Já do nynější debaty nepřispívám, ale poctivě čtu každý řádek a téměř vždy se velmi bavím. Dnes se mi líbila představa p. Prochora /156/ o ději posledních dní na Farmě 8. Tak by se mi to taky líbilo včetně celkového vítěze Mirca, ze kterého se mi v prvních dnech chtělo asi víte co. To se mi chce i dnes při pohledu na nenažraného vlezdopr…delníka Hujera. Ještě bych se vrátila k Farmě asi předposlední, kde „účinkoval“ syn bohatého otce Mišo a jeho obhajoba té děvy, která měla rty velké jak hamerské cukle a mihlanice jako stokrát zvětšený chroust. Na ironické připomínky k jejímu vzhledu řekl, že ženy a dívky jí závidí její nádherný vzhled po kosmetických úpravách. Na závěr dovolte, abych se představila – je mi 69 a kousek, jsem čtyřnásobná babička i nyní čekatelka prababička. Jsem z Ostravy a nyní je u nás teplo po velkém dešti. Ještě dodatek – debata se mi líbí, je velmi slušná. Kdysi jsem přispívala do Protřena, ale teď je to prachsprostá snůška .

190
Dana
Reagovat

Psani na střechu jim určitě neprojde.Už jednou tohle ve farmě udělal Tomáš Mrva a hospodář ho to nechal pěkně zamalovat a byl hodně naštvaný.Ve fotkach z opuštěné farmy je na střeše tmavší pruh.Výhru bych přála Mirovi, protože jestli od začátku hrál, hrál to dobře.Vzpomeňte na jeho první sluhovani se Zuzanou, kde se ji ptal.Ty si myslela že som chorý človek?Tehdy uz bylo jasné že blbeho iba hrá.A šlo mu to občas moc dobře.

192
Milan
Reagovat

Zítra Mirecovo „pírko“ mu zajistí imunitu do duelu a tím pádem bude ženský duel. Kdo se vrátí je celkem bezpředmětné, stejně to vyhraje Mirec – dříč a pracant. To je moje představa, snad se splní. A Hujer ?? Škoda slov!!!

193
Dana
Reagovat

Jestli Lubomír Filkor je Hujera vzor, jak se mu pochlubil při návštěvě na farmě tak skutečně není čemu se divit.

194
Johana
Reagovat

@Dana: říká se, že jména hloupých, na všech sloupích…Mrva a letošní tři tupci toto rčení jen potvrzují.

195
Blanka
Reagovat

Vidim,ze se zde spousta citatelu odkopava:) jsem z brna a vcera prselo jak kde:) ja jsem poctiva sledovatelka vsech dostupnych rs…. na farme fandim mircovi, david model bez niceho, hujer odporny, lucie sympaticka v pisledni dobe a susen nemam nazor i idyz se mi zacina libit:)

196
INA
Reagovat

Vítám všechny na 1.poradě štábu CKDNFF (celorepublikovém klubu dříve narozených fanoušků Farmy),dále jen CK! 1/ Vítám nové členky Ažu z Kladna a Aninu z Ostravy.Už je nás 17!!! 2/ Anketa oblíbenosti farmářů je k dnešnímu dni zcela jasná-všichni fandíme Mirovi alias Drdovi(nebo máte jiný názor???) 3/ Pochvala před nastoupeným CK pro naší členku MILU za úžasný blog!!!! Éterem posílám obrovský kufr zdravíčka a pytel pohody a nápadů!! Končím dnešní poradu štábu CK a těším se na další členy!!

197
Blanka
Reagovat

Je mi 64 , takze ck:)

198
Wally
Reagovat

@INA: Tak já si dovoluji uzojmout 1. místo v členství Miro je můj fanoušek. :DD

takže pro mě pořadí:
1- Miro
2- Lucie
.
.
.
Vladěna, David
.
.
.
tam ještě je nějaký „člověk“? :DD

199
Jája
Reagovat

@Wally: Malinovka a Vinco. Jo a jeden osel Hujer.:)

200
Any
Reagovat

Přeji pěkný večer,farmu sleduji od třetí série a přitom jsem zabloudila i sem na Panáčka.Od té doby si sem chodím číst vaše dobré připomínky a postřehy.Neměla jsem odvahu sem přispívat protože jsem si myslela že jste tu samí „mlaďoši“.Teď zjišťuji že jsem mezi vrstevníky.Je mi 63 a jsem od Vyškova.Také fandím Mirovi,u Hujera vypínám zvuk protože mě vytáčí.

201
Babajda
Reagovat

Též patřím do CK. Panáčka/Farma sleduji již několik let.Shoda se všemi názory na úroveň většiny účastníků.Malá připomínka k manekýnovi Dávidovi. Při jeho „akci“ na podiu –
čí ponožky mu pomohly zvýraznit jeho mužství? A štve mne 11 týdnů až 4x do hodiny
reklama – hlavně „Šuki – Muky“

202
JanaH
Reagovat

@Any: a to já si zas Hujera ráda poslechnu. :-D
A přitom si říkám, jaké mám v životě štěstí, že nikoho jemu podobného v reálu neznám.

203
Jája
Reagovat

Když jsem viděla ukázku na dnešek, napadlo mě si trochu zašpekulovat. Co když borisové nechali návštěvu Hujera až nakonec (na čtvrtek) a on přitom jaký je nervák to psychicky neunesl že mu ještě nikdo nepřijel a protože to prý má přes kopce jen pár kilometrů tak po anglicku zmizel za rodinkou. To by také odpovídalo diskusi na Fb o jeho pětihodinové absenci. Teď bych borisům za jejich tah i poděkovala – bude psina?

204
milu
Reagovat

@Johana: @INA: Holky,moc děkuji za zhlédnutí mého blogu a za pochvalu…jsem ráda,že se moje koláže líbí….
Byla jsem chvíli na zahrádce.zasela pár semínek…je mi na zahrádce moc fajn….mezi bylinkama…
Doufám,že večer mi markíza pojede….tak se podělím…ale krásně komentují Wally i Mana…

205
Jája
Reagovat

@Babajda: Žeby ponožky od Zuzany?

206
Wally
Reagovat

Sakra pořád mi tu chybí přiznání Kocoura Mikeše, že to je on (modří vědí). Ale mám jisté podezření. :DD

Ale přiznejme si všichni, že Hujer nám bude chybět. :-)) Takový m….r tam dost dlouho nebyl a hlavně jeho rodinná obhajoba na FB. To nemělo chybu.

207
milu
Reagovat

@Jája: tvoje fantazie je veeeeeeeeeliká….ale proč ne???Bylo by to super řešení…ale co potom s klasem???Hm…teď povídej:-DD

208
Tamzin
Reagovat

@JanaH: Tak já ho také raději slyším, než vidím, začne farma a na obrazovce přežvykující Hujer a tak je to skoro pokaždé, když ho zabírají..

209
Jája
Reagovat

@milu: Jednoduché a u farmy už ohrané pravidlo. Miro bude vyhlášen při příjezdu exfarmářů prvním duelantem ve finále. Ostatní budou hodnotit ex. Nejméně hodnocený vypadne hned bez duelu a zbylí dva se setkají v duelu o druhé místo ve finále.

210
JanaH
Reagovat

@Wally: huš! Nevyvolávat duchy a už vůbec ne Kokeše! :-D

211
Tamzin
Reagovat

@Wally: Myslíš reinkarnace Mikeše ? Když mával, tak vypadal trochu jinak :-), ale jinak to sedí..

212
milu
Reagovat

@Jája: jj….super…jen mne bude mrzet,kolik ex by dalo Mírovi hlas….ale hlavně,že bude ve finále….

213
Jája
Reagovat

@JanaH: Teď jsem trochu mimo, uveď mě do obrazu.

214
Johana
Reagovat

@Babajda: před vystoupením se David natíral nějakým lejnem…že by trochu šupl i pod slipy?

215
Wally
Reagovat

@JanaH: @Tamzin: Když já jdu ták nějak pořád proti proudu. :D
Jo, taky mě štvaly jeho komenty na půl strany po celou noc, ale názorově mně nevadil. A zamával hezky. :-)

216
Vrána
Reagovat

Šmarja, kterou hlavu napadlo jako první počmárat střechu a další ovenky se přidaly. :-) Jsem zvědavá, kolik sprostých slov plně, když to Martin uvidí. Ách. :‘-)))

217
Vrána
Reagovat

Šmarja, kterou hlavu napadlo jako první počmárat střechu a další ovenky se přidaly. :-) Jsem zvědavá, kolik sprostých slov polkne, když to Martin uvidí. Ách. :‘-)))

218
jenkaa
Reagovat

Zdravim vespolek, nebyla jsem na netu 14 dni a odchazela jsem, když se Milan hroutil z uhynuti nejake drubeze. Nebylo v silách hledat, jak to dopadlo, jak to dopadlo?
“ Inak, Milan je „akože“ velmi labilný“ . Celkove fandim Mirovi a Lucii. Potom asi David, pekne oci, asi ne zly, zmateny z toho, ze je v TV, to je jiny level, nez mistni diskotéky, pak Milan, neboť nemocný, a pak ta učitelka.

219
JanaH
Reagovat

@Jája: ty nepamatuješ legendárního největšího vysírače, co kdy na Panáčka chodil? :-O Musíš… jen jsi to vytěsnila…
Jeho sáhodlouhé příspěvky, mnohdy reagující na něco 14 dnů zpětně, plné hlubokých úvah, ale taky urážek a sprostoty. Šovinista jak sviň.
Kocour Mikeš, později Mikeš i jinak. Já tedy doufám, že má doživotní ban. A troufám si tvrdit, že bych ho poznala… a moje radary jsou v klidu. :-D

@Wally: tak plaše, co? :-) Kdo by to byl řekl, co se v něm skrývá. :-D

220
Tamzin
Reagovat

@Wally: tak prezidentka musí mít svůj názor, letos se tady vcelku shodneme :-) Mával hezky, ale ke konci dost prudil….

221
JanaH
Reagovat

@jenkaa:“neboť nemocný“ mě málem usmrtilo! :-DDD

222
JanaH
Reagovat

@jenkaa: a coby skoro po skonu jsem zapomněla odpovědět. :-D Nedopadlo to nijak. Kačky Martinem odvezeny na veterinu a od té doby o nich ani zmínka.
Baba Alenka se po vypadnutí vyjádřila někde v tisku, že se drůbež najedla plesnivého obilí.

223
Prochor
Reagovat

@JanaH: Doplním, že oběti se našly na hnoji. Takže člověk nemusí být Columbo aby měl podezření že nezašly přirozenou smrtí. Z farmářů se nikdo ke zločinu nepřiznal ani nebyl usvědčen. Smrdí to tím, že pachatele štáb protežuje tak případ zametl pod koberec aby ho nemusel trestat.

224
JanaH
Reagovat

@Prochor: díky za doplnění, myslím si totéž.
Jak jsem předtím Hujera nepodezírala, teď už ho asi podezírám.
Zajímá mne, jak to máš ty?

225
zilka
Reagovat

Krasne stranky, chybi mi nejaka kniha navstev. Nemam kam napsat pochvalny koment. Je mi 70 .

226
Jája
Reagovat

@JanaH: Jáááj fúúú až ma striaslo, ani raději nepřipomínat. Takové typy je opravdu nejlepší vytěsnit.

227
Prochor
Reagovat

@JanaH: Taky mám na něj podezření protože je největší cholerik.

228
Any
Reagovat

@Vrána: První to napadlo Davida a aby v tom nebyl sám,tak navedl Hujera a Vladu aby čmárali taky.Lucie je varovala že z toho bude prů..r,ale neposlechli.Aspoň tak to psali někde na fb.

229
Janica
Reagovat

Ahojte členky klubu CK a ostatní. Doplňuji svoje data – 75, 3 děti, 9 vnoučat (6-27 let).
6 kluků a 3 děvčata.
Výhru moc přeji Mirovi, Lucii držím palce pro výhru v duelu, David mě neoslnil a Milan se
Šušněm nesympaťáci, A Mikeše si taky dobře pamatuji.
No a tady nezapršelo ani včera ani dnes a v předpovědi to taky nevypadá. Takže konve a nabírat z jezírka. Krásný večer.

230
Hanka
Reagovat

Takže CK je pro mne také. Brzy mi bude 68 ,jsem vdova, mám 2 velmi úspěšné děti/syn, dcera/. No a moje radosti největší : vnuci 23,17, 2×7 + vnučka 11 a ještě vyvdaná vnoučata/od dcery/ vnuk 17,vnučka 21/. Dnes jsem si přinesla NB z opravy, byl šíleně zavirovaný, tak jsem si raději zaplatila jiný antivir. No a ta sranda mne komplet stála skoro 3 litry.Taky pro Miu – byla jsem s těmí kýlami u toho specialisty , ten mne fakt poctivě vyšetřil a poslal mne na CT a pak se uvidí. Věnoval se mi skoro hodinu a ti další pacienti asi ze mne měli „radost“. Cestou do Ústí jsem si prohlédla včerejší Farmu na YT. Milan děs s tím jídlem a mlaskáním. Držím palce Miro a pak Lucie.

231
Prochor
Reagovat

Od začátku téhle řady byla porušena snad všechna pravidla bez jediného trestu. Takže počmáraná střecha asi taky nebude mít následky. Maximálně hospodář zakroutí hlavou.
Jinak je zajímavé, že v téhle řadě nebyla využita nabídka peněz za odchod z farmy.

232
Kristina
Reagovat

Hlásím se do klubu CK. Jsem z Prahy, 72 let, vnučka studentka 21.Pravidelně sleduji farmu a vždy se těším na vaše úžasné komentáře. Většinou jsou vtipné, výstižné, s obdivujícím postřehem. Velmi se jimi pobavím a dokonale při tom relaxuji po psychicky náročném dni
mého stále trvajícího povolání. Děkuji.

233
JanaH
Reagovat

Kdo sledujete Farmu z archivu Markízy, pospíšili si a dnešní díl je k dispozici. ;-)

234
Hanka
Reagovat

Zapomněla jsem na perfektní nevěstu i zeťáka

235
janina
Reagovat

Zdravím, i ja se hlásím do klubu, je mi 61 a jsem z Jablunkova. Myslím, že v lázních Dudince klesne návštěvnost, lidé se budou bát , že potkají inspektora veřejného pořádku pana Milana Hujera. Dudince jsou skvělé lázně.

236
Wally
Reagovat

@JanaH: Asi zapomněli v kolik začínají v TV.

237
JanaH
Reagovat

A kdo má zájem, je už i dřevo na skladě. :-)

238
milu
Reagovat

Zatím nic nového…nové není ani to,že Panáček stávkuje:-(Intrikují….šušeň je fujjjjjjjj….

239
Keliška
Reagovat

Ahojte Panáčci,
Blahopřeji klubu CK, jste tu samá starožitnost :-) Ale jste fajn ženské s vtipem a nadhledem :-) Jistě mě prozatím omluvíte, že se nemohu stát členkou. Jsme mladé tele ve věku 38let :-). Až bude farma 28, tak to už půjde :-) Když vidím Mildu Hujera, který je jen o pár let starší než já, tak jeho pasování se na kmeta farmy je velmi úsměvné. Jste tu ženy moc fajné a naftalínem to tu cejtit není :-) (prosím, vše bráno z humorem)

240
Blanka
Reagovat

Co se deje na farme…. prosim ma nekfo info

241
milu
Reagovat

opravdu není co psát….čeká se rodina Lucie….pomalu dělají úkoly….

242
milu
Reagovat

a už je tam rodina Lucie…maminka,děti a přítel…

243
milu
Reagovat

…chodí po farmě….rodina má krásný zážitek….prý je to v telce jiné jak v reálu…

244
milu
Reagovat

mladší syn Lucie je na ní závislý…pořád jí visí na krku….moc hezké…
maminka jí vyčinila za to,jak se chtěla obětovat pro Nika….maminka je nemocná a také bojuje….Lucie si ho vzala a domlouvala mu…mazlínkovala ho…

245
milu
Reagovat

rodina odchází…..Lucie nepláče…kvůlli malému….
Mírovi zase řekli,že máj se staví do zahrady….

246
Wally
Reagovat

Velká novinka na Farmě!!!! Vidíme pracovat Vladěnu, Davida a Hujera.
Hujera evidentně nas……o, že mu nikdo nepřišel. Čeká, každou minutu, jestli to přijde.

247
milu
Reagovat

…a Hujer básní…každou minutu….či ano,či ne….
Vlaďa dělá ohradu kolem hnojiště,Míro se nesměl dívat…celkem jí to jde….
David chválí Míra,že mu pomohl,že nestávkoval….slibuje jim panáky….
Milan chce něco zanechat…tedy drenážku….je to práce,co tady po něm zůstane….chiii

248
JanaH
Reagovat

A právě přistála na skladě várka ncz. :-)

249
milu
Reagovat

Už malujíííí….nejdříve David….Milan prohlásil,že ho David ukecal…i Vladku….Lucka je varovala….že dostanou….

250
Wally
Reagovat

Až přijde H rodina, tak bude pyšný při prohlídce farmy, že drenážka je jeho samostatná práce.

V příštím díle: přijela Mirova maminka,
sakra my se těch Hujerovců snad nedočkáme

251
milu
Reagovat

v ukázce byl závod v dojení…David a Lucie o to,ajký bude duel…..přijela maminka Míra…ale nebylo to moc vidět…potom ukázka končila tím,že se Kvetka ptala Míra,jestli ví,co ten klásek znamená….a větu nedokončila….

252
Dana
Reagovat

To jsou nervy.My se snad těch Hujerovců nedočkáme.

254
JanaH
Reagovat

Mně rozesmála maminka hospodské po přivítání (slzavé údolí), když prohlásila, že na co si dělala brizolit na obličej. :-D
Jinak tato rodinná návštěva asi zatím nejsympatičtější.
Miro se dočká příště, přijela asi jen maminka, nikoho jiného jsem nepostřehla.

Takže Wally, měla jsi pravdu, Hujera nechali Borisové vyhnít! :-)))

Mám na sebe taky napráskat roky? :-O Staří známí beztak vědí a doufám, že každoročně přičítají… :-D
Takže 53 a doufám, že vám všem starším nebudu muset ode dneška vykat! To byste mne doopravdy namíchli! :-D

255
milu
Reagovat

@JanaH: Jani,bude nám stačit,když budeš chodit pro pivínko:-DD Nebo pro abstinenty čajíček:-)

256
Wally
Reagovat

@JanaH: Mně bylo strašně líto toho klučíka, ten to snáší nejhůř :((

257
JanaH
Reagovat

@milu: díky milu, jsi poklad, stahování jsem stopla a už jedu. ;-) Aspoň to budu mít dneska dva v jednom.

258
Any
Reagovat

Dnešní díl je i na YT.Jako každou středu je kratší.Skoro celý díl je o návštěvě pro Lucii,přišli synové,maminka a přítel.David s Hujerem dělali drážku,šušeň s Mirem ohradu kolem hnoje.V ukázce na zítra byla vidět návštěva pro Mirce -maminka a Květa mu vysvětlovala co znamená červený klas.

259
Lady XL
Reagovat

Nazdar CK ♡ To se nám to plní:-)). A najednou je vidět,kolik nás sleduje „diváků“ co? INO budeš muset zrevidovat stav. Já jen upřesním svou přihlášku- 56 let bezdětná… Ale je fajn,jak se tu sešla celá republika :-)))

260
ladule
Reagovat

Zdravím všechny dámy i já bych se ráda přihlásila do klubu už jsem tady jednou dvakrát psala,ale chodím a čtu si tady každý den farmu sleduji pořád a letošní je fakt jen o tom žrádle… žádne tresty držím palce Mirovi a Lucii,Lula mě neskutečně štvala a hujer je zralý na psichinu rada si tady čtu vaše komentáře jsou super.Něco málo o mě je mi 53 let mám dvě dospělé děti pareček a dvě krásné vnučky 8 a 5 let jsem z Ostravy přeji všem hezkou dobrou noc.

261
JanaH
Reagovat

@milu: njn, já pivo nepiju, ale bavorákem nepohrdnu. Kupodivu nepiju ani víno, což by se asi čekalo… na to mám alergii, věřila bys? :-D

@Wally: to mně taky, i když jsem ta smesvině… ale snažil se být statečný.

262
Keliška
Reagovat

Zatím rodina Licie, nejlepší. Toho Pepína mi bylo moc líto. Jim to na farmě utíká rychle ale pro ty rodiny to musí být moc dlouhé. Sama si nedovedu představit, jak by to probíhalo u nás doma. Asi anarchie. Syn mi říká: úklidová policie :-D Ten Hujer, jaký hodil obličej, když Davidovi říkal, že každý si zaslouží návštěvu..z toho chlapa se mi kroutí prsty u nohou..Vysvětlí mi prosím někdo, jak vznikla ta přezdívka Šušně? To jsem nějak propásla. Já to znám jen jako holuba z nosu :-)

263
Wally
Reagovat

@milu: Kdo sleduje poslední díly s Hujerem, tak už abstinent být nemůže.

264
Johana
Reagovat

Kvetce to zítra bude mimořádně slušet. V ukázce, když se Mira ptala na červený klásek, měla v očích velice šibalský výraz. Většinou je sice hezká, ale taková leklá.

265
milu
Reagovat

@JanaH: věřím…nejsi jistě první a ani poslední…alergií je mnoho…já mám krom jiných alergii na kov:-DD
@Wally: i ty jedna….ale asi máš pravdu…já teď dělala tinkturu z ostropestřce a dala jsem si slzu slivovičky:-)

Ještě bych chtěla poděkovat Panáčkovi….dnes nestávkoval…jen na začátku malinko:-))

266
milu
Reagovat

@Johana: máš pravdu…i maminka Míra se v tom krátkém záběru zdála příjemná…

267
JanaH
Reagovat

@Keliška: to vzniklo právě z toho holuba. :-D
Jája přinesla info z FB, kde o Vlaďce někdo psal, že je takový tichý sopel… a Šušeň byl na světě! :-DDD

268
Lenka
Reagovat

Doufám, že když vás denně sleduji, samozřejmě i farmu a je mi 60, tak mě přijmete do klubu. Mám 2 děti a 3 vnoučata a jsem z Brna. Vaše komentáře jsou super. Bavím se jimi
hned po ránu a večer. Fandím Lucii a Mirovi.

269
Johana
Reagovat

@JanaH: přesněji, že Vlaďka na farmě jen zavazí jak šušeň v nose…dobrá hláška:))

270
Jája
Reagovat

@JanaH: @Johana: To bylo, že je na farmě zbytečná jako šušeň v nose. :)

271
JanaH
Reagovat

@Johana: aha, no vidíš to, hosipo (h…o si pamatuju). :-)))

272
Keliška
Reagovat

JanaH a Johana- děkuji :-) Velmi výstižné :-)

273
milu
Reagovat

Milan v nc verzi….“já to nejem…já to žeriem preboha“ :-DD

274
Johana
Reagovat

Jsem zvědavá, jestli nám zakládající členka a asi i předsedkyně CK Ina prozradí něco o sobě…nebo už to psala já (po vzoru JanyH ) sihopa?

275
Johana
Reagovat

@milu: tolik sebereflexe bych od něho nečekala :)

276
JanaH
Reagovat

@milu: ten odkaz výše je na včerejší ncz verzi, dnešní 66.díl je tady: https://www.youtube.com/watch?v=aho-W_hYN2A

277
milu
Reagovat

@JanaH: tak to jsi mi tedy brzy napsala…chiiiiii…víš,já včera moc nekoukala….byla jsem unavená,špatně se mi dýchalo…díky…

278
milu
Reagovat

Jdu do kanafasu …ráno jedeme brzy na hrobečky….rodičů a sestřičky…máme to dost daleko…tak dobrouuuuuuuuuuuuuuu

279
JanaH
Reagovat

@milu: :-D jsem tady ještě řešila něco se synečkem, venčila pesu a tak.

280
JanaH
Reagovat

Tak přemýšlím nad tím, proč se do Tv nedostalo to, jak farmáři „milují“ Hujera, jací jsou s ním kámoši, jak je jim k smíchu, co si myslí o jeho „změně“, slzách, náladách, sprostých nadávkách… ?
Posledních pár dílů se o Hujerovi Miro, Lucie a Šušeň hodně baví a podle nich má na Hujera podobný názor i několik vypadlíků.
Proč jsem si něčeho podobného nevšimla dřív, když sleduju každou ncz verzi… proč, když jim tak vadí, a dlouho, se mu už dávno někdo nepostavil, neohradil se… ? Jenom proto, aby nevyvolali konflikt a Hujerův atomový záchvat?
Zase samé otazníky.

281
sunrise
Reagovat

@JanaH: Návrh možné odpovědi: Protože to Borisové do tzv. necenzurované verze prostě nedali. Necenzurovaná verze pochopitelně není necenzurovaná, je to zas jen sestřih toho, co chtějí Borisové pustit do světa. Navíc je nutné stále mít na paměti, že tohle není klasická kontejnerovka a la VV. Kamery nejsou vždy a u všeho. Farmáři velmi dobře vědí kdy jsou a kdy nejsou natáčení a taky kdy a kam se zašít, aby nebyli pod dohledem. A možností je neúrekom. Je to hra, na kterou jsme tím, že koukáme přistoupili a některé věci tím pádem musíme přejít bez otázek jen s pousmáním. Jinak se místo zábavy akorát na…štveme. :-)

282
Prochor
Reagovat

Napadlo mně, jestli červený klas nebude znamenat, že Mircovi nabídnou peníze za odchod z farmy. Teď je skoro poslední příležitost jak tohle pravidlo uplatnit. Jestli se to stane, tak tipuju, že Mirec odmítne.

283
INA
Reagovat

Dobrá ranko! Vítám Vás všechny na 2.poradě štábu CK: 1/ Vítáme nové členy-Blanku z Brna,Any od Vyškova,Janinu z Jablunkova,laduli z Ostravy,Kristinu,Babajdu a Lenku-nevíme odkud- je nás už 24!!! 2/ Keliško-ač jsi oproti nám mladice,už jsi byla registrovaná mezi prvními-už kvůli té super přezdívce-někdo nám přeci musí běhat pro pivo!!! 3/ Dnešní pochvala před nastoupenou jednotkou CK patří TAMZINOVI za nápad založit CKDN,já pouze přidala FF !!!! Přeji všem krásný den!!!!

284
JanaH
Reagovat

@Prochor: to může být.

@sunrise: to je mi jasné. Já se spíš pozastavuju nad tím, proč ho Borisové vykreslují v Tv jako „padlého anděla“. Jeho temné stránky by divák neunesl? :-D

285
Wally
Reagovat

@Prochor: Myslím, že kdyby to byly peníze, tak Květa nasadí dramatický výraz. Vypadala výjmečně velmi mile a vesele. Prd si už pamatuju, ale nebyly peníze nabídnuty jen jednou? Vím, že v české verzi a pak až v zimní SK. Jinak fakt nevím.
@JanaH: Já NCV nevidím, ale v TV ho dost holky s Mirem pomlouvají. Jak chování, tak vzhled.

Na Hujerově FB pod jeho zdravicí byl koment ve stylu: všechny negativní komenty jsou okamžitě mazány a autor zablokován – vydržel tam 1 hodinu :D

286
Lenka O
Reagovat

Ahojte farmári, tak se hlásím do klubu, jsem několik let čtoucí.. ale nekomentující. Ale všechny příspěvky výše mě dnes vyprovokovaly k reakci.. Jsem 59, lenka z ostravy.. Jsem strašně překvapená, kolik nás je v podobném věku, to už Farma baví jen nás trošku letitější? Je fakt, že v mém okolí jsem za celou historii farem poznala jen jednu osobu, která neohrnovala ret, a jela v tom se mnou.. byla o rok starší… tak nevím.. Borisové by se měli zamyslet a udělat farmu pro důchodce, navrhuji disciplíny Kdo má nejvíc nemocí, nespaní v noci, zato přes den hezky do hajánku, vtipná by byla taky jen jedna zubní protéza pro všechny, o inkontitenci ani nemluvě :)… K letošní farmě třeba někdy příště, aktuálně,,,, již tady bylo hodně řečeno a já se vším souhlasím ..

287
JanaH
Reagovat

@Wally: a zdravice zůstala? :-D
V té neofiko se poslední cca tři díly nebaví skoro o ničem jiném. Šušeň vyjevila, že nemůže u jídla sedět proti Hujerovi, protože mu vidí až do pr.ele, že nemůže pracovat(!) poblíž něho, protože furt čumí… Že se drží, aby nevyletěla a že mu to jednou (?) všecko řekne. :-D Malinko se platetichaří a kombinuje, ale jinak se furt řeší Hujer. A hlasy od vypadlíků, kdo komu. Kupodivu nikdo neprobírá Dredův nalezený poklad a možné pokračování. Proto se docela těším, co z toho bude a jaké šoky to přinese.

288
Keliška
Reagovat

Dobré ráno Panáčci,
INA- Keliška jsem už od dob VV a hledá se máma a táta. I Mikeše jsem zažila :-) Jinak abych zapadla do party, tak mám astma. :-) Jinak Farma důchodců by byla best :-D
Už se nemůžu dočkat Hujerovců a starých farmářů..Zatím se mějte fanfárově a večer se budeme těšit na další dávku emocí a intrik ..:-)

289
babi
Reagovat

Hlásím se do řady stálých sledovatelek Farmy a hlavně se bavím u hodnocení na Panáčkovi, patří to k mému rannímu kafíčku. Zatím jsem neměla odvahu přidat komentáře – Jeseník, 72, 8 vnoučat. Největší sympaťák Mirec, pak Lucie, dřív to byla Zuzka. Přeji všem krásný den.

290
Eva původní
Reagovat

Tak zas nic – Hujerovci nepřijeli :-( A tolik jsem byla v očekávání :-)) Nevadí, Luciina návštěva se mi moc líbila, hlavně ten synek Pepa nebo Peťa, byl zlatý, klučíkovi máma moc chyběla… Je vidět, že se mají rádi, žádná přetvářka, obyčejní lidé.
Fúriky s hnojem daly pěkně zabrat těm dvěma. David se teď může přetrhnout, najednou jsou mince dobré pro všechny a úkoly se musí splnit. Najednou! Dřív ho nic moc nezajímalo, takový neslaný, nemastný, a borec je špindíra. Ty umaštěné tepláky z něho odpochodují samy. Tak bacha na to, šampónek Kollár je v hledáčku Luly :-)) Pokud byl Miro FT měl ho na háku a válel se s Lulolu. Miro nelení a maká po celý den, ten nemá v povaze dělat podrazy, taky se mohl na Davida vybodnout. A přijede mu maminka, super :-)) Kde jsou však ti Hujeři??? :-)))
Děvčata, koukala jsem jak jste se zde odhalila :-)) Milu, ty jsi úžasná šikulka, palec nahoru!!! To já zůstanu tajemná jak hrad v Karpatech :-))

291
babajda
Reagovat

pro Lenka O
bezva nápad – souhlas – chabí mi tam ještě – souboj – turnaj v šermu francouzskými holemi

292
Babajda
Reagovat

@INA
Praha – skoro 80 let

293
Keliška
Reagovat

Můj žebříček oblíbenosti je : Miro+Lucie, Hujer, sice blb ale aspoň po něm zůstala drenážka, David+ Šušeň oba smrad této farmy- ni za nimi jen odér neschopnosti, lenosti a proplouvání.
babajda- mladí házeli šavle do dálky :-) Staří by mohli do dálky házet endoprotezu :-D

294
Tamzin
Reagovat

Mít jednu zubní protézu s Hujerem, tak zbytek farmářů pochcípe hlady, ten by ji z huby nepustil :-)

295
Tamzin
Reagovat

a na konci finalisti místo duelu výlet do Pelhřimova (nemusí se vyplácet výhra)

296
Wally
Reagovat

@Tamzin: Výlet a hrobka (místo, dle vlastního výběru).

297
Tamzin
Reagovat

@Wally: jó, dalo by se to vypilovat :-)

298
Wally
Reagovat

@Tamzin: Kdyby byl vhodný výběr účastníků, tak by se nemusely pořádat ani duely. Ale pak nevím, kdo by určoval FT. (kdo se za týden nejméněkrát ztratil, pomočil, usnul u stolu……?)

299
INA
Reagovat

Vaše komenty opět super! Panáčka jsem objevila asi před měsícem,takže vše zcela nechápu např Mikeše?? Podívala jsem se na minulé RS a většinou jste se sešli v komentech,ale nic jste o sobě nevěděli,až nyní (píši-i-jsou mezi námi i muži!!!!) A ke včerejšku: dojemné setkání s rodinou Lucie,maminka je štramanda,přítel Lucie by k ní více pasoval,je určitě starší než L a asi nemá spodní zuby!!! Mamánek se tulil,až se mi orosily oči.Proč Lucie stále nosí ten hadr na krku??? Konečně Vlaďa ukázala ,jak David mluví ééé…ééé….Hujer nezklamal a při děkovačce stále gestikuloval,aby ho David nezapomněl také pochválit!!! V ukázce se mi zalíbila Mirkova maminka!!!

300
Lenka O
Reagovat

Jsem ráda, že jsem Vás svým prvním vstupem pobavila a naladila na další nápady.. Ještě mimo téma farmáři — strašně mi vadí Květka a Martin.. Květku jsem měla vždycky ráda, i v Teleránu.. ale co ta teď předvádí, no je tak patetická, průhledná… důrazná až k smíchu… Normálně mi čím dál víc připomíná tu parodii Cuky a Luky.. A Martin byl vždycky spravedlivý hospodář, teď je to taky parodie, nevím jestli by se borisovci neměli zamyslet nad novými lidmi, nebo se vrátit ke starým pravidlům a tím pádem i nějaké rovnosti a pak by ti dva nebyli jen směšné figurky..

301
Janica
Reagovat

Přidávám – k vítězství v seniorské farmě by bylo nutné také umět přejít dvůr s udržením moči a bez hole. Našlo by se plno disciplín. Úžasné, kolik je nás věkovitějších. Proto taky diskuse je velmi slušná a vtipná. Babajdo, zatím vedeš, jsem druhá, tak hodně zdraví a piš.
Já taky jen převážně čtu, občas mě něco naštve, tak přihodím pár slov.
Dojal mě mladší synek Lucie, ten to odloučení hodně špatně snáší. Lucie je borec, ani nevím, komu víc přát vítězství – Lucii nebo Mirovi? Asi Mircovi …
Obávám se, že žádné tresty za pomalovanou střechu nebudou.
INO, musím se zúčastnin výletu do Pelhřimova? Mám to dost daleko. A mám zahradu, hlíny dost, tak už zkouším dávat na prsa.

302
molotko
Reagovat

Zdravím všechny panáčkovce. Sleduji panáčka od Vyvolených, Farmy od české, slovenskou od dvojky. Poctivě, moc sem nepíšu, neboť většinou souhlasím s komentama aktivních. Můj fanouš je letos Mirec. Jo a hlásím se do klubu, je mi 65, Prostějov. Letos to není farma ale výkrmna bez pravidel.

303
Hanka
Reagovat

@Keliška: Můžeš být čestnou členkou – to je můj návrh

304
Johana
Reagovat

Nezdá se mi, že má Miro nějak zvlášť srdečný vztah s maminkou. To vítání bylo velmi vlažné z obou stran a i to líbání jen jako pro kameru.
Moc bych si přála, aby David dostal pořádný trest za tu střechu…takto zohyzdit dřevěnou stavbu je hřích.

305
Dana
Reagovat

To se nám to tu pěkně rozjelo.Čtu tady komenty uz dlouho, farmy jsem viděla všechny včetně té české.Vzdycky jsem si myslela, ze se tu někteří z vás osobně znáte, zvlášť smesvině mě vždycky pobavily.Letos nám vyhodili Markizu z kabelu a nebyt vas tady, byla jsem bez farmy.S tim že je Kvetka už nějaká nudná souhlas, možná to zavinila Kredenc, kde farmu parodují a Kvetka má pocit že ji zesměšňují a nechce jim dát příležitost.Martin býval přísný, teď vypadá, jako ze je mu to spíš jedno a je to škoda.Tady by mohly tresty litat vzduchem jako holubičky skoro denně.Už se těším na tu letni, bude se sklízet a ne pořád jenom žrát jak tady.Hlásím se do klubu a spuhlasim aby Keliška byla čestný člen.Dana 61. Praha

306
Skála
Reagovat

Komentovat tuto Farmu,nemůžu,poněvadž ji sleduji s 24 hod.zpožděním a tady je to už vše odkomentováno:-) ,ale užasně se bavím čtením vašich komentářů.Škoda,že se Farma 8 blíží ke svému konci.Bude mě to vše chybět.

307
Foxy fox
Reagovat

Tak největší hráčkou na farmě je nesporně Vladimíra, zatím jí vše vychází, až zůstává rozum stát. S tím, že Mirec bude nejoblíbenější se tedy asi zjevně neplete a pochopila, že je třeba se ho zbavit. Asi ale zapomněla na ten klasek, který režie udělila Mircovi, aby nevypadl. Za MIrcem je totiž příběh, že :) P Rodina Lucie krásná, synové hezcí a sympatičtí, stejně tak i maminka a priatel. Hujera by si právě měli do té slavné 4 ponechat, ale režie tam jasně chce mít Mirce. takže půjde asi Vladimíra…co bude dál stojí ve scénáři, to já nevím :)

308
Wally
Reagovat

Anna Pelikánová Slizký ,mlaskající křivák. Do duelu si vybral nejslabšího, pak velká bolest a najednou zdravý jak rybička, že by zázrak????

U Hujera. Už 21 minut, tak jak dlouho to vydrží? :))))

309
Jája
Reagovat

@Johana: Dred s maminkou vypadají na velice skromné lidi, kteří nemají zapotřebí se před kamerama předvádět. Necháme se překvapit co nám borisové ukáží. :)

311
Johana
Reagovat

@Jája: Mirova maminka se určitě nemá za co stydět a snad se pletu.
Slováci jsou ve vítacích rituálech srdečnější, než Češi, zvlášť v rodinách a mezi dobrými přáteli je líbačka rovnou na pusu. Já s tím měla docela problém, než jsem si zvykla, že tady se i v rodinách nastavuje tvář:)

312
JanaH
Reagovat

@Skála: jé, tak komentuj se zpožděním, ne? Si to ráda přečtu. ;-) Taky se mi někdy zadaří, hlavně po pracovním víkendu, kdy se sem nedostanu a když už, tak s křížkem po funuse. A chybět ti bude jen do konce léta, kdy vypukne Farma další, účastníci zájezdu budou zas jinak praštění, než ti současní a zas se bude komu smát. :-D

@Dana: to sis myslela dobře. Některé se opravdu známe osobně, i když sem už většina z různých důvodů (které tady nebudu rozmazávat :-D) nechodí. Jiní se zas známe „po Panáčkovsku“ dlouhodobě z diskuzí tady. Vždycky tady byla sranda, vždycky se taky našel někdo, kdo prudil… jako v reálu. ;-)
Slovensko mám za humny a jsem též bez Markízy, do jejich karty se mi nechtělo investovat. Existuje archiv a úložiště. Já Farmu denně nahrávám i svojí mamince na flešku, je jí 73 a je pilnou sledovatelkou… a pak spolu pomlouváme farmáře. :-DDD

313
Jája
Reagovat

Tak už z ukázky na dnes je vidět v kom má Dred svůj vzor. :D

314
Eva původní
Reagovat

@Mana: 310 – A co si namachrovaný frajer myslel, že ho Martin náležitě ocení za ten debilní nápad počmárat střechu :-)) a Hujeřisko jak se škodolibě tlemil…

@Jája: 309 -souhlas!!! Líbačky s cizími lidmi nesnáším vůbec, hubičkuji se s tím svým a s našema dětičkama :-)) a na pusinku :-))

315
JanaH
Reagovat

@Jája: maminka má vždycky pravdu!
I ten Hujer pokrotnul, když mu napsala, že se na to jeho chování nedá dívat. Škoda, že mu pokora vydržela jen pár dní… hodin… minut. :-)))

316
INA
Reagovat

Už jste se skoro všichni odhalili,tak já též!!! Začnu od konce:1 pes,1 kočka,5 slepic,13 králíčků,1 přítel,3 děti a 5 vnoučků. Narodila jsem se 1.4. 1950!!!! Celý život je pro mě apríl,mám ráda inteligentní humor a optimismus můžu rozdávat!! Baví mě vtipné komentáře od Vás všech!!Díky za ně!!! Otvírám anketu: Na kterého ex se těšíte a na koho ne!

317
JanaH
Reagovat

@INA: těším se na většinu, protože bude veselo, snad se zvládnou chovat normálně, mají určitě nakoukáno. Na ty, co to nezvládnou a budou mít potřebu vyřizovat si účty nějakým zvlášť odporným způsobem (jak bylo k vidění v minulých řadách), tak na ty se těším taky, budu je pomlouvat a smát se jim. :-D
Ale… doma by mohli zůstat baba, ákáčko a samodruhá sexbomba, nezlobila bych se na ně.

318
Prochor
Reagovat

@INA: Těším se na Jana. A zvědavý jsem na Zuzu a Janu proto, jak se budou chovat k sobě a ostatním.

319
Dana
Reagovat

Já jsem zvědavá jak se bude Jan tvářit na ty Mirovy stavby a lavice, jestli to vezme s nadhledem nebo ne.On se k nemu stavěl jako ze Miro neumí vubec nic, jen on.Zuzana bude možná zajimava k pozorování když tvrdila že presto, ze je venku ze hry stále hrá.Vedla na fb takové dosti nenávistné řeči.

320
Johana
Reagovat

@INA: takže veselý beránek:)
Odhalí i další diskutéři znamení? Zajímalo by mě to i u farmářů, ale to se asi nedozvíme.

321
Dana
Reagovat

@Johana: ja jsem Lev

322
Lenka
Reagovat

Teda vy mně dáváte. Dlouho jsem se tak nezasmála. Co se týká nové ankety, tak se těším
na všechny, ale nemusím vidět Janku s novými perami, Lulinu, babu wůdů. Ale ty se určitě
zúčastní. Poslední příležitost zviditelnit se v TV určitě nevynechají.

323
milu
Reagovat

@INA: Já se těším na všechny…baví mne pozorovat lidi,jak se radují ze štěstí jednoho….či jak ostatním závidí…Jsem zvědavá,zda Ján dá hlas Mírovi….nebo komu dá hlas babizna…
Já jsem rybička….nerozhodná,ale moje intuice je super…málokdy se pletu a pohled do očí člověka mi leccos napoví….

324
Lenka O
Reagovat

Já jsem blíženec, trochu se začínám bát, aby se nám „staří Panáčci“ tady neztratili.. možná budu zase raději číst… bojím bojím… Tady ta diskuze měla vždycky grády, ale i úrove´ˇn… já se netěším speciálně na nikoho, ale těším se jak se zase všichni vybarví, to mě taky baví.. že se ti lidi totálně odkopou. A ta farma je opravdu takový „malý“ život, tak to prostě chodí… Jen je fakt, že když měli farmáři hlad a hodně těžkou práci /třeba ty voly/ tak tahle farma je ozdravovna pro děti.. možná i pro podvyživené. ptž kromě Mira všichni ztloustli a žerou a žerou a žerou….. po shlédnutí včerejšího dílu, si začínám přát výhru pro Lucii…

325
Skála
Reagovat

Celorepublikový klub dříve narozených fanoušků Farmy.(CKDNFF)
—————————————
Anina….Ostrava….69 let

Any….u Vyškova….63 let

Aža….Kladno

Babajda….Praha….79 let

babi….Jeseník….72 let

Blanka….Brno….64 let

Dana…..Praha

Eva původní….Krkonoše

Hanka…..Teplice v Č…..68 let

INA….u Kutné Hory….67 let

Jája….Beskydy….15 let :-D

JanaH….Hodonín

Janica….Kraslice….75 let

janina….Jablůnkov….61 let

Johana….u Třebíče….56 let

Keliška….Praha….38 let

Kristina….Praha….72 let

Lady XL….Praha….56 let

Lenka….Brno….60 let

Lenka O….Ostrava….59

milu….Paseka 64 let

molotko….Prostějov….65 let

Rudi….Rýmařov….74 let

Skála….u Kroměříže

Tamzin….Choceń

Wally…..Kocelovice u Blatné JČ

zilka…. ??….70 let

326
milu
Reagovat

J0…Skaláčku,jsi zlatý…..právě jsem přemýšlela o tom,jak si to nějak sjednotit,aby to nedalo mnoho práce….letí k tobě virtuální pusinka!!!!!!

328
Anina
Reagovat

Dobré odpoledne farmári. Ino /299/, píšete, že priatel od Lucky asi nemá spodní zuby. Pokud má protézu, možná ji půjčil nenažranci Hujerovy. Hanka /303/ – i já souhlasím, aby Keliška byla čestnou členkou, ale myslíte, že je možné a hlavně důstojné, aby čestná členka nám staruškám chodila pro pivo? Divačku Farmy jsem od 1. dílu, i tu českou, přestože hrubě nesnáším Pergnerku, jsem viděla. Farmu sledujeme s mužem i on říká, že zlatá Květuše. A ta česká byla jednodušší, než ta Sk. Tam přišli do hotového. K červenému klásku – pokud to bude pro Mirca vstupenka do finále, tak určitě nevyhraje (i když mu to z celého srdce přeji), protože od 1. Farmy ten nebo ta kdo dostane znamení, tak ještě nevyhrál/a/. Ale výjimka potvrzuje pravidlo. Teď si jdu trochu dáchnout. Dopoledne jsem byla v Pl na jahody a meruňky. Budu zavařovat a marmeládovat. Do Farmy musím být hotová.

330
milu
Reagovat

@Anina: Já mám zase Terezku Pergnerovou ráda!!!A basta….je to věc názoru,.ale napsat jsem to musela!!

331
Wally
Reagovat

Na ex se těším. Hlavně na ZuzanuxAlenu. Vlastně na tu Zuzanu asi snad vůči všem. Měla dost blbé poznámky na všechny. A sama byla dost vytočená, jak ji ostatní hodnotili.
Všichni vypadnuvší vždy přáli vítězství Mirovi. Takže si myslím, že do finále se dostane.

332
Lenka
Reagovat

ladule – Ostrava 53 let
JanaH – Hodonín 53 let
Dana – Praha 61 let

Průměrný přiznaný věk zatím 61,5
Zatím přiznané děti 16
Přiznaná vnoučata 47 + 2 na cestě
Přiznaná pravnoučata 2 + 1 na cestě

333
milu
Reagovat

@Eva původní: 290…Evinko,moc díky za pochvalu….doufám,že je ti dobře…co řízeček???Už byl???Měj se jak jen to jde nejlépe….

334
milu
Reagovat

@Lenka: šikulka…paleček nahoru:-)

335
Wally
Reagovat

@Lenka: ti změním statistiky 50 let, 2 děti, 3 kočky, 1 pes, 3 jehničky, 1 králík (jedlý)

336
Eva původní
Reagovat

@Jája: 329 – mamka se mi moc líbí :-)) a ten smrad u Davida ve farmářském pokoji :-)) On snad v těch teplácích od hnoje i spí. Paní Dredová by asi řádně vypucovala Hujera u stolu :-)) To by byl cilrkus :-)) Na dnešek se velice těším.

Skála 325 – no šikovný kluk :-))

337
Blanka
Reagovat

Ja jsem zvedava jak budou vypadli farmari reagovat, kdo bude zavidet a kdo bude normalni….na janka jsem taky zvedava koho da…..a nejvic me zajima jestli nekdo posle do finale hujera….

338
Eva původní
Reagovat

@milu: 333 Ahoj Milu, no ještě odolávám, v úterý teprve 14 dní po operaci a dieta se má držet měsíc, tak poctivě dodržuji, ale jinak to víš, že mi huba lítá. Mužíček pořád otravoval a chtěl makové buchty. Tak jsem pekla a tolik jsem se jich nacpala, že mě začla pálit žáha, no jsem jak Hujer nenažraná :-)) Ale dobrý, je mi fajn a moc ti za přání děkuji :-))

339
Any
Reagovat

@Lenka: doplňuji statistiku – 3 děti,6 vnoučat + 1 přibude příští týden.Jo,jsem blíženec.

Těším se na všechny ex a jsem hrozně zvědavá na chování Zuzany,měla je všechny pěkně v zubech.

340
Eva původní
Reagovat

Děvčata, dříve narozené, zkuste to, taky už mám na čase :-))

Doktoři žasnou: Tento recept obnovuje klouby a kolena!

Experti z oblasti ortopedie tvrdí, že špatné držení těla a chození je hlavní příčinou problémů bolesti kloubů, nohou či zad.

Zdravotní problémy, které jsme zde uvedli, mohou po nějakém čase dokonce vést k ještě závažnějším komplikacím, proto vzniklé potíže je nejlepší řešit v raném stádiu.

Přírodní recept na bolavé klouby

V tomto článku vám představíme recept na jeden z nejlepších receptů, který obnovuje správnou funkci kolen a ostatních kloubů.

Působí tak, že podporuje zdravou konzistenci a regeneraci kloubních struktur jako jsou kosti, vazy, chrupavky a ostatní kostní tkáně.

Působí tak, že podporuje zdravou konzistenci a regeneraci kloubních prvků a struktur jako jsou například kosti, vazy, chrupavky a ostatní pojivé tkáně.

Ingredience

3 polévkové lžíce rozinek

2 polévkové lžíce želatiny bez příchutí

8 polévkových lžic mletých lněných semínek

4 polévkové lžíce mletých sezamových semínek

200 gramů medu

Postup

Vezměte velkou misku a vložte do ní uvedené ingredience.

Vše dobře promíchejte, dokud nezískáte homogenní směs.

potom směs přemístěte do skleněné uzavíratelné nádoby (například do sklenice na zavařování)

Jak lék užívat?

Tento lék je nutné užívat každý den. Konzumujte 1 čajovou lžičku směsi 2x denně nejlépe před spaním a před obědem. Časem vás přestanou bolet klouby a přestanete cítit tahání vazů, posílí se kosti (recept je účinný proti osteoporóze) a navíc pomůže při stimulaci vašeho metabolismu.

Recept nemá žádné časové omezení, můžete ho užívat i pravidelně na prevenci problémů s kostmi a klouby.

341
milu
Reagovat

@Eva původní: Evinko…na pálení a přežrání je super mátový čajíček…zkus to….páááá

342
majuli
Reagovat

Ahoj, tak vám taky trochu „snížím“ průměr – majuli 52 let Jirkov :-)

343
Tamzin
Reagovat

Tak já se připojím,když jsem to vyprovokovala, i když jsem to myslela jako fór…57 let, 2 děti, 1 kouzelná vnučka rok a půl a toho času pokousaný kocour ( zrovna jsem krvácela u veterináře) . Aprotože to je trochu jako u AA….jsem beran, nepiju a kocoura nemlátím ( ale dost kouřím)….. toho kocoura jsem nepokousala já

344
majuli
Reagovat

Jo a 2 děti, 1 chlap, 1 číča a 0 vnoučat :-)

346
JanaH
Reagovat

@Eva původní: Evi, ty rozinky celé a semínka pomleté? Co když bych semínka nepomlela?
Já tyhle věci můžu, mixuju si svoje müsli a přidávám si tam mraky různých semínek, ořechů a ovoce.
A čirou náhodou jsem si dneska koupila želatinu, že ji budu pít. :-)

347
Johana
Reagovat

@JanaH: Jani, jestli můžu, odpovím ti, protože mám zrovna zdravé období a o lněných semínkách jsem se dočetla, že pokud se nepomelou, nebo jinak neporuší, procházejí zažívacím traktem, aniž by uvolnily účinné látky.

348
Prochor
Reagovat

@Jája: Až se Romanko vrátí na farmu, tak se uvidí jestli je ještě „buchnutý“ do Vladi.

349
JanaH
Reagovat

@Johana: díky za info , já je porušuju usilovným kousáním. :-)
Ale do té směsi je tedy pomelu.

350
JanaH
Reagovat

Teď jsem vás dočetla…
Ježíš, vy si tady počítáte i potomky a zvěř? Se picnu… :-D
Tak si teda zapište: robátka tři kusy, samí kucííí, ale jeden není tak docela můj, ale mého zajdy, neva? ;-) Od č.1 vnouček Bertík, č.2 ač pár let zletilec, zatím nic (a doufám, že ještě dlouho ne, až dostuduje a dostane rozum), zajdův č.3 nezletilec. Plus jedenáctiletá pesa černá brabantička Funny, ale říkáme jí Fanča (ona je na to háklivá, tak na to musím extra upozornit :-D).
Všecko jsem to tady na sebe stejně vykecala už kdysi dávno…
Ještě nějaké dotazy? :-)))

351
Eva původní
Reagovat

@JanaH: Jani, určitě pomlet, už ti odpověděla Johana, jinak je fakt musíš usilovně kousati :-)) a to jde dost blbě a dlouho to trvá. Já mám na to takový malý mixérek.

352
anonymous
Reagovat

Nalim La, Nalim La, ignorují pravidla,
opouštějí stavidla, zhasínají svítidla,
Nalim La, Nalim La, odstrašují platidla,
opouštějí David La, marně volá Mirec La…

Jo, a pokud jde o mě… Jsem žena, a…:
https://www.youtube.com/watch?v=dEbM2sahHGM&start=1285
a žiju na Plutu. Už to sice asi není planeta, ale je to:
https://www.youtube.com/watch?v=ncKWAY1ryo8&start=112

353
JanaH
Reagovat

@Eva původní: díky, Evi, pomelu. I když ani mletí pantem mi nečiní problém. :-DDD

@anonymous: Hujerovi nepřijedou?

354
INA
Reagovat

Dobrý večer! Vítám Vás na 3.poradě štábu CK: 1/ Vítáme nové členky- Lenku O z Ostravy,babi z Jeseníka, Babajdu z Prahy, Molotko z Prostějova a majuli z Jirkova-je nás 29! 2/ Návrh na všeobecné tykání-všechny hlasy ANO??!! (doufám,že souhlas) 3/ Kelišku pasujeme na čestného člena CKDNFF 4/ Pochvala před nastoupenou jednotkou CK patří SKALÁČKOVI za vypracování přehledu členů CK,dále LENCE O za Farmu pro důchodce (dále jen FPD) se skvělými disciplínami!! S pozdravem – ať ještě dlouho žijeme!!!!!

355
Janica
Reagovat

@Skála: Skaláčku, nevidím Tvůj věk, přihoď čísílko.@Eva původní: Evčo, na žlučník je mák naprosto nevhodný, i když žlučník nemáš, žlučovody taky reagují.
Jsem typický býk, miluju pohodlí a dobré jídlo (váhu zatím jistí makačka na zahradě).
Ráda uvidím všechny účastníky, ono se to dost vytříbí, myslím, že o konflikty nouze nebude. A ještě se vrátím k Tublatance – zpěvák předával zlatá zrnka největšímu sympaťákovi, ani nevěděl který je ten Miro. Asi před 3 týdny běžela anketa na stránkách NČ Kdo je největším sympaťákem. Suverénně vedl Miro 70%, pak Lucie, asi 15%, Jano
a na konci David, Hujer a poslední Lula, nenaskočilo ani jedno%. Myslím, že tak došlo
k tomu předávání.

356
Skála
Reagovat

@Janica:355/ Já se stydím. :-D.Můžu,ale prozradit,že generačně mezi vás zapadnu.Ale na Jáju nemám,to je mladice,krásných 15 let. :-) Jo,kde ty časy jsou,když jsme byli mladí a krásní.Dnes už jsme jen krásní :-D

357
anonymous
Reagovat

Copak to má kdosi v mlýně?
Je to ječmen, či snad dýně?
Nebo jen čáp na komíně?
Je to žito, padá líně.

A co ten náš daný klásek,
copak řekne Kvetky hlásek.
Nebude to velká věda,
jen pro někoho trošku běda.

358
Jája
Reagovat

@anonymous: Chtěl jsi tím říct, že dnes zmizí Hujer? Čáry máry fuk – zhasnou světla – kde je kluk?

359
Jája
Reagovat

@Skála: Neprozrazuj, ženské by se na tebe vrhaly jako na toho pobírače dávek. Ani Jája by tě neochránila. :D :D

360
Skála
Reagovat

@Jája: :-D :-D

361
anonymous
Reagovat

@Jája: No, co ty ostatní věci přesně znamenají, to je otázka, ale… o dnešku nikdo nemluvil :-)

362
Johana
Reagovat

@Jája: o Skálovi víme, že má spokojené manželství a to my, členky CK, ctíme a proto se nevrháme:)

363
Janica
Reagovat

@Skála: jen zvědavost mě ponoukala, vždyť je to jedno, cítíme se všichni mladí.
@Jája: Jájo, jestli opravdu 15, pak všechna čest ke Tvým komentářům, působí velmi zrale.
Dnešní farmu uvidím až zítra, pak teprve na panáčka a už se těším na vaše komenty.
Dobrou noc – čeká mě ulehnutí se spisovatelem.

364
Jája
Reagovat

@Janica: No dobře odhalila jsi mě není mi 15 ale 14. :D :D

365
Wally
Reagovat

@Janica: Já pochopila, že Jája může už 15 let kandidovat na prezidenta.

366
milu
Reagovat

Ahojky….teď jsem dorazila….a je právě reklama….

367
Prochor
Reagovat

Farma už začala. Nevíte někdo jestli se Hliník odstěhoval do Humpolce? Čili jestli už Hujer zmizel z farmy ?

368
Jája
Reagovat

@Wally: Ono to bylo myšleno jinak, jen jsem to špatně spočítala. Je teprve rok 2017, takže je mi teprve 14 a padesát kroků za mnou jde ten zbytek. :D Jen jsem chtěla naznačit, aby jste si více chránili své soukromí.

369
Wally
Reagovat

@Prochor: Ne je v mlýně a smíchali s Mirem dva druhy obilí.

370
JanaH
Reagovat

Díl 67. právě přistál v archivu.

371
milu
Reagovat

Míro dělá reparát….je sice zmatený,ale jde mu to lépe….mají přestávku asi 3 hodiny…Milan probírá budoucnost a farmě….Vladěna ho s..e.,..tak to řekl….a teď zase šušeň taktizuje…prostě dvě skupinky…pořád dokola:-((

372
milu
Reagovat

Tento vzkazík jsem odesílala skoro 5 minut…Panáček zlobí:-((
Přijela maminka Míra…velmi energická paní…nebojí říct,co si myslí…to m Míro po ní….Míro byl chvílemi dojatý…moc hezké:-)

373
Wally
Reagovat

Hujer se bojí Mirovi maminky a vyhýbá se jí. S Květou si jdou sednout do altánu. Všichni mluví o návštěvách rodin. Hujer se ani na Květu nepodíval. Probírá se klásek. Znamená, že má na tento týden imunitu. Hujer je v semifinále bez boje a prý si to i Miro zaslouží. Tím pádem je ženský duel. Holky to Mirovi přejí a duel jim nevadí. Hujer měl nejhezčí den na Farmě.

374
milu
Reagovat

zajímalo by mne,jede vám Panáček???Co já se tady navztekala,že nemohu nic neodeslat….ted je opět reklama….Milan pořád bez návštěvy….ale tento den byl asi nejkrásnější na farmě….Míro dostal za klas Imunitu….je ženský duel…

375
JanaH
Reagovat

@Wally: tak moje špekulace vyšly? :-O Není možná, to je snad poprvé… :-D … jsem teprve v půlce dílu…

376
JanaH
Reagovat

@milu: je to lozbitý, milu. :-/ Píšeme sem tři, a to je asi moc. :-/

377
Wally
Reagovat

@JanaH: Co myslíš? Prosím specifikuj. :DD

378
Wally
Reagovat

@JanaH: Co myslíš? Prosím specifikuj. :DD

Miro vyčetl Davidovi, že mu slíbil postarat se o zvířata, když musí do mlýna. Ale neudělal nic.

V příštím díle přijedou Hujerovci, manželka má něco s nohou a Hujer prý odstoupí. Ona mu to zakazuje.

379
milu
Reagovat

v ukázce si Lucie nechce vzít Milana….David slíbil,že se postará o zvířátka,když bude Míro ve mlýně,ale neudělal nic…na přímou otázku Míra říkal,že nedělal nic….nakopala bych Davida do pr…Je!!!!Je to hajzlík líný!!!!!Nakonec přijeli za Milanem….ženu bolí nohy…Milan by ji klidně dal svoji nohu a chce jít domů…..

381
JanaH
Reagovat

@Wally: můj koment 159 myslím.
Akorát šok a pozdvižení se nekonaly, až na zaraženého Davida, že Miro se dostal do „štvorky bez boja“. :-D

382
Wally
Reagovat

@JanaH: JJ to máš pravdu.

Tak na zítra nachystat kapesníky, bude to doják. A jestli Hujer odstoupí, tak budu na……á.
Jsem se těšila na jeho kuní ksicht, kdyby ho ex vyloučili jako prvního z semifinálové 4.

383
Jája
Reagovat

Šušeň má u mě bodík – dotlačit Mira až do výhry a vyhodit u ex Hujera.

384
Jája
Reagovat

Bože, do čeho jsi to duši dal? Ta Lulinina fajfka je neskutečně blbá. Stojí u násypky nejvýše, nejlíp do ní vidí, a čumí jak péro z gauče když Dred sype špatný pytel a…. eeeeee mlčí a nestopne ho. Dred u rozdělování pytlů ani nebyl, chytráci mu to špatně nanosili a chudák to zase schytal za ně.

385
JanaH
Reagovat

Tedy, řeknu vám, že Mirova dnešní návštěva mne jaksi rozsekala… a to jsem všemi RS už poměrně otřískaná a jen tak něco mě nedostane… a přitom se nic dramatického nedělo, že? Maminka byla dojímací. A dělá Mirovi barevné puntíky! :-) To bych ráda viděla.

@Wally: to já budu taky, pořádně. Jeho vyloučení exfarmáři mohlo určitě vstoupit do historie! Kurňa. Ten debil nám furt musí hýbat nervem nebo co? :-D

386
JanaH
Reagovat

@Jája: však ona rychle otočí, až Hujer odstoupí, ji vrátí a bude znova ve hře! :-DDD

Kéž by to tak nebylo, snad se dám na modlení!

387
Prochor
Reagovat

Jestli se bude vše odvíjet podle předpokladů tak Hujer odstoupí a Vladimíra se vrátí.
Pak se budou z TOP 4 tvořit dvě sluhovské dvojice, které spolu budou bojovat.
V tom případě by si Mirec měl vybrat do dvojky právě Vlaďu.
Dvojice Lucie s líným a neschopným Davidem prohraje a exfarmáři asi pošlou přímo do finále z vítězné dvojky raději Mirce než Vlaďu.
Z horší dvojice Lucie – David asi vyhodí ze hry raději Davida než Lucii.
V semifinále porazi Lucie Vlaďu podruhé a definitivně a posune se do finále s Mircem.
Tak schválně – jak to bude.

388
babajda
Reagovat

Nádhera. To byl zase „žrací“koncert. Hujer „žral“ stereo – tzv. obouruč. Pravá-levá,pravá-levá- malé sousto-velké sousto-drobečky – ten má snad sanice na turbopohon, ani je nepotřebuje promazávat.

389
Blanka
Reagovat

Hláška č. 1 farmy 8… rozzářený Hujer se dostal do finále bez boje no a škoda, že i Miro, však aj on si zaslúží:))) toto mě pobavilo.. sebestředný, blbý a vlezdoprdelkový chlap.. jen mi je líto té jeho dcery, jak se mu vrhla kolem krku..ale holky mívají většinou povahu po tatovi, ta ty jeho extempore asi v klidu přežije.Mirova mamka super, ale za tchýni bych ji nechtěla:) ..napadlo mi, že pokud Miro vyhraje (a já věřím a moc a moc mu to přeji), tak by si mohl za výhru koupit nějaký malý statek a jít do „farmář hledá ženu“:) nějaká 35tiletá, šikovná, pracovitá ženská s nadhledem, něco jako Lucie, by mi k němu sedla. Davidovi přeji tu Lulinu.. vážně, nic jiného si nezaslouží. Vlada je hráčka a intrikánka.. jinak mi je v posledních dílech docela sympatická…

390
INA
Reagovat

Dobré ranko,farmári!!! Začnu Hujerem-před časem jsem četla fb Farmy,že Hujer odstoupí kvůli nemoci manželky. Po obdržení dopisu jsem zaznamenala zmínku,že jí uřízli prst,ale noha ji stále bolí.Teď jsem pochopila,že jí asi musí amputovat nohu!!! Smutné! Návštěva maminky Mira mě dojala,je to čuprbabka a konečně jim někdo řekl o tom bordelu všude!!! Manekýn se opět válel,ani zvířátka neobstaral!!! přeji krásný den!

391
Jája
Reagovat

Tak už to opravdu vypadá, že Hujer zmizí z obrazovky, ale pozor, jako hrdina a s veĺkým príhovorom. Tak jak si to vysnil. Chápu problémy jeho ženy a je mi jí líto , ale tento sarkasmus o hrdinství si neodpustím. Je to zvláštní, vyhnul se minimálně dvěma hrozícím duelům jen díky „nemocnému kloubu“ co doktoři diagnostikovali ako diagnostikovali a který se mu vždy zázračně rychle uzdravil, čili výsledek simulant a teď to vypadá, že kvůli nohy odstoupí aby „ji mohl darovat“. No může napsat knihu Noha a já aneb moje noha na farmě 8.

392
Jája
Reagovat

Psychicky nalomený, rozložený a na závěr neodstoupený ale vyhozený?
https://www.cas.sk/clanok/555442/farmarovi-milanovi-sa-splni-sen-no-potom-pride-necakany-zvrat-utek-zo-statku/

393
INA
Reagovat

Soused začal jezdit do práce a ten jeho nevychovaný čokl štěká jak splašený od půl 5 celý den! Vždy mě vzbudí a já mám alespoň dost času si pečlivě přečíst Vaše super komenty!! Hujer opět předvedl žrací etudu i mlaskání bylo zřetelně slyšet!David mě od začátku irituje tím,jak větu i slovo „rozjíždí“ ééé…éééé…Před léty s tím začal Luděk Sobota a jak se to rozmohlo-bohužel i někteří moderátoři,VIP osobnosti-teď mě překvapila i Tereza Maxová.Opět byl detailní záběr na mlýnské kolo a tekoucí voda z 1.patra.Pro mě stále záhada!

394
Andulienka
Reagovat

Dvaja najvaci darebaci z muzov preklzli do poslednej 4 co je nehoraznost.
Akonahle vyradili z farmy p. Janka, /tiez pracanta!/ kory si zasluzil mat jedno z tychto
4 miest, ozaj nema nik iny na vyhru ako MIRO!
Drzime palce aj na dalekom zapade!

395
INA
Reagovat

@Jája: Tak toto je bomba!!!!! Někdo to už avizoval!!Ale že naozaj!!!

396
Foxy fox
Reagovat

Po návštěvě matky Mirce se ohledně chování Mirce dost objasňuje……z jeho matky na mě šel teda trochu strach,……nikdo jim tam zatím do ničeho tolik nepindal, z květináče cosi vyrvala, zbytek hodila pod sebe, spousta rad, kritiky, no prostě paní Mircová. Ale že přijela sama? ani sestra, kamoš (má-li Mirec), nikdo.

397
Blanka
Reagovat

Těch dětí a manželky je mi fakt líto….. jak se tam tatka chová a ty komenty na něho…ale je to RS, čím víc takových podivínů a intrikánů tím pro RS lepší… ted na prima cool skončil trosečník. Tam to vyhrál policajt Tony, pro mě neskutečně odporný člověk….ale hrál a intrikoval a ostatní to ocenili…..ale takový sebestředný, uplakaný chlap.. už slyším ten jeho príhovor…to bude něco:)))

398
Foxy fox
Reagovat

asi jsem si toho všimla jen já, ale MIrec, když udělá chybu, tak ji jakoby částečně přizná, ale vzápětí začne svádět vinu na jiné…smíchal žito s pšenicí, ale mohla za to z neznámých důvodů Vladimíra, ve mlýně opět nic extra, ale mohli za to taky ostatní…..

399
Lady XL
Reagovat

Dokoukáno.. :-). U Mirca mne maminka nepřekvapila, jinou snad ani nemůže mít… :-D. Mile mne překvapily obě holky, jak přejí finále a výhru Mircovi. Snad je to od Šušně pravda a ne jen kecy na monitor… A jak už někdo psal večer, na Davidovi bylo kór moc vidět, jak je zklamaný z imunity pro Mirca :-D . Závist z něj kapala, ani Milan nebyl tak naštvaný, ten se staral o to, že je i on ve finálové 4. Fakt neskutečně líný ten David. Ohledně zvířat je dobře, že mu to Miro večer řekl a ten d..bil ani neřekne aspoň – já zapomněl…, ještě se naježí a má silný řeči na kameru. Zapomíná, že ta samá kamera „viděla“ i to, že přikyvoval na zastoupení u zvířat za Mirca. A to vlastně Lucie přiznala, že měli spoustu času, když ostatní mleli… Prostě, doufám, že nevyhraje D., coby nejlínější a nejflegmatičtější zahleděný do sebe farmář.
Útěk Milana – no co říct. Tak dlouho ho napínali s návštěvou (možná kvůli těm zdr. problémům manželky), že už to jeho nervy neunesly. Svým způsobem je mi ho líto, nic zlého mu nepřeji, ale výhru taky ne. Asi v zájmu jeho zdraví (štáb to musel vidět, jak to v něm vře) ho měli nechat „odejít“ dřív. Důvodů k tomu dával víc než dost…. Ale obávám se, že jim jeho povaha, chování přerostla přes hlavu a je/byl pro ně nevyzpytatelný.

400
INA
Reagovat

Když budou holky v duelantsých chatkách,šibne Hujerovi a opravdu uteče!!! Musel být sám a přemýšlet!!! Vlaďa mu vpálila, že se vůbec nezměnil!! A to už po všem neunesl!! David a Miro ho v noci hledají! Ale i štáb s ochrankou!!! Hustýýýýý! Bude trest???????

401
Eva původní
Reagovat

@Wally: 380 – No, to fakt nechápu, je tam koment Bubici z minulé Farmy a ta píše, že prý každá farma se musí dát do původního stavu. Je to v nájemní smlouvě. Tak to je hodně debilní smlouva. Farmáři se tam namakali, to dřevo, barva je hodně drahé a pak to přijde vniveč. Já když se tato reality show začala vysílat, tak jsem si říkala konečně nějaká pořádná RS kde budou makat a něco po nich zůstane, žádná flákárna jako třeba Big a Vyvolení. A ono prd!!!
Jinak ke včerejšku – je to tu už vše napsané a souhlas, špindíra David mě neskutečně vytáčí, je to korunovaný hlupák, velká nespravedlnost by to byla kdyby vyhrál :-( Hujer, já už dávno říkala, že se měl povolat Chocholoušek, dělá zbytečný tyjátr, manželka říkala, že si nepřeje, aby odešel. Jestli zdrhnul a vyloučí ho úplně, nepovolají pak zpátky Lulinu?

402
rudi
Reagovat

Mirkova mama vytrhala kopřivy z truhlíku s růžemi , kořeny odtrhla a zahodila a zbytek že si vezme domů na čaj….. Těším se na Zuzanu a Jana…..

403
rudi
Reagovat

éé …ten David mě… ééé irituje ….. a Hujer tím maskáním ani nemluvím , připadá mě, že je čím dál horší, na začátku jsem si to tak nevšimla, nebo ho nezabírali, nebo že by s jídlem rostla chuť?

404
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: Trochu se mi nezdá, že by se některé farmy měly uvést do stavu ruiny jako předtím… Spíš bych řekla, že cokoliv je na pozemku navíc a s čím nesouhlasí původní majitel (např. lavičky, socha, chlívky…) se případně mají demontovat, zbourat. Však něco už má určitě kdo ví kdo zamluvené…, Dřevo – trámy, latě, bylo pěkné, něco se dalo použít i dál… (i na letní farmu).
Já si zkrátka myslím, že ve smlouvě bude něco o tom, že by to mělo být aspoň ve stavu jako předtím (aby něco zbytečně nezbourali) a tak po skončení se něco rozprodá, rozebere, rozdá atp. …. (trošku vím, jak to na některých těchto film.akcích bývá).

405
Franz
Reagovat

@Foxy fox: Ano souhlasím s tebou, matka Mirce je asi doma velký generál. Hned tam v místnosti farmáře týdně nařídila otevřít okno. Mirec má povahu asi po ní.
Ty dvě hajtry pěkně zbledly, když se dozvěděly, že Miro dostal imunitu a ony dvě půjdou do duelu. Hlavně Vláďě nevěřím, že to Mircovi přeje. Má z Lucky pěkně nahnáno.

406
Johana
Reagovat

@Foxy fox: tentokrát, co se týká Mirovy matky, souhlasím. Neměla jsem z ní dobrý dojem. Přece jenom byla na farmě jako host a podle toho se měla chovat. Když někam přijdu na návštěvu, nezačnu cíleně slídit kde je jaký bordel a hlasitě to komentovat, i kdyby to byla pravda.
Je to autoritativní, nábožensky založená žena, která má vždy pravdu. Miro to s ní určitě nemá lehké a nedivím se, že zatím nepřivedl nevěstu. Nedovedu si představit, co by to muselo být za světici, aby ji byla dost dobrá a ještě vydržela to její pindání do všeho.

407
ladule
Reagovat

Ne Lulinu nevrátí vráti se šušen po duelu ona ho prohraje s Lucii,ale oni jí vrátí zpět,hujera vyhodí za porušení prvidel,dneska to bude dobré jak budou všichni hledat hujera uteče prý na 5 hodin nikdo o něm nebude vědět kde je.

408
Vrána
Reagovat

Když jsem viděla závěr posledního dílu, kde se kazatel setká s rodinou, docela mě mrazilo. A ještě upoutávka na další díl… Vypadá to na masakr. Na dětech bylo vidět, že ho mají rády jako tatínka a nevnímají jeho chyby jako lidi kolem. :-/

409
Prochor
Reagovat

@Johana: Nebo by nevěstu jen tak neakceptovala maminka, která má na ní určitě vysoké nároky. Žádná by pro jejího Mira nebyla dost dobrá.

410
Foxy fox
Reagovat

NO, Hujera je mi moc líto, hlavně ta situace asi doma. Oceňuje, že o zdravotním problému manželky se nezmiňoval na kameru a nesnažil se ten příběh „prodat“…má krásnou dceru i ženu….nedivím se, kdyby v takové situaci, jaká tam byla naznačena odstoupil, což by udělal každý soudný člověk.

411
Foxy fox
Reagovat

@Prochor: souhlas, přičemž pro MIrce nebude asi jednoduché s tím jaký je sehnat vůbec někoho, a ještě k takováhle nenápadně s úsměvem nebezpečná tchyně. Brrr.

412
Foxy fox
Reagovat

@ladule: v řadě, kterou vyhrál Mário taky myslím měli někoho, komu jakoby šiblo a myslím, že ho taky vyloučili. …takže určitá dějová linie tu je.

413
Wally
Reagovat

@Foxy fox: O jejím zdravotním stavu říkal hned na začátku, že měla autonehodu (před 2 lety ?), byla dlouho v nemocnici. Nezavinil tu bouračku on? Při jeho egocentrismu se nebude zabývat někým jiným. On se přišel změnit a aby mu rodina odpustila. Asi mu rodina řekla o pohledu lidí zvenčí a pochopil, že na výhru nemá a tak to řešil jako „hrdina“.

414
Vrána
Reagovat

@Wally: To s bouračkou jsem nevěděla, ale vaše úvaha, že ji snad mohl zavinit? a takto od činit, by dávala smysl. Snažil se sehnat money, aby zajistil i lepší kvalitu života pro manželku. Pak by i jeho prazvláštní chování dávalo smysl.

415
Eva původní
Reagovat

@Wally: 413 – Já ho teda nelituji ani kapku, podle mě je magor, že na tu farmu vůbec šel když má tak nemocnou ženu. To by mě fakt zajímalo co ho k tomu vedlo? Měl sedět doma a starat se o ni. Nebo nemá čisté svědomí co se týče té autonehody a chtěl se někam na delší dobu zašít a na rodinu ohled nebral. Tomu bych i celkem věřila, jeho chování na farmě vyjádřilo dost jaká to je povaha. Teď se zbláznil, neunesl, když se na sebe dozvěděl, že není oblíbený a řešil to manévrem ve smyslu starosti o manželku. Manželka bezmála 3 měsíce se sama starala o rodinu a na to nedbal…

417
JanaH
Reagovat

Mně se mamka Dreda líbila! :-D
Proč by jako měla těm lenochům mazat med kolem huby, chválit je a přehlížet ten bordel, který tam trvale mají?
Oni ohledně pořádku nikdy nehli prstem navíc… dělali jen to, co jim Martin vysloveně nařídil. No a když nepřikázal umýt okna, zůstala neumytá tři měsíce… svinčík v ložnici, místnosti FT, nevypleté truhlíky, suché přísady atd.
Taky jsem měla dojem, jako by se Miro před kamerama držel zpátky a styděl se projevovat city k mamce, byl trochu nesvůj. Maminka by se i tulila. :-)
A Hujera dobře rozhodila! :-D

418
Wally
Reagovat

V únoru byla o dvou berlích a teď měla jen ortézu.
https://www.facebook.com/marek.lalik.52?fref=ts

419
JanaH
Reagovat

@Wally: ten „hrdina“ na něj sedí, info zvenku asi taky dostal, i když k němu určitě rodina byla milosrdná.

@Foxy fox: to byl Andrej. Ta řada byla vůbec plná všelijakých pošuků.

420
babi
Reagovat

@Lady XL: Šušeň už před dvěma dny přemlouvala Davida, aby zvolil pánský duel, aby vypadl Mirec, protože je nejsilnější hráč, a před Lucií pochválí imunitu Mircovi, že si to Mirec zaslouží – je falešná!

421
JanaH
Reagovat

@babi: přesně tak!

422
Vrána
Reagovat

@JanaH: Mně se taky Mirova máma líbila. Vždyť díky ní má Miro vlastnosti, které se líbí většině diváků. Je realistka.

423
JanaH
Reagovat

@Vrána: je to taky obyčejná ženička, která ze sebe nic nedělá, neumí se přetvařovat a je asi hodně pracovitá. Svrběly ji ruce, když to tam viděla na vlastní oči. ;-) Ona to, co říkala, podle mne neříkala proto, aby byla důležitá a poučovala, ale protože je zvyklá mluvit pravdu a na rovinu. Souhlasím, že je Miro celý ona. :-)

424
Foxy fox
Reagovat

@babi: spíš než faleš v tom cítím scénář :)

425
JanaH
Reagovat

Včera jsem zahlídla výrobu těch dvou panáků, co měla baba Alenka na fejsbůku. Takže to podle všeho měli být poslední dva sluhové a ne finalisti…

426
Foxy fox
Reagovat

@JanaH: mně tedy přijde krajně nevhodné přijít na návštěvu a začít tam všechny dirigovat a kritizovat. to se prostě nedělá. Nebyla prostě příjemná jako ostatní, kteří ten bordel jistě také viděli, ale za důležitější považovali setkání s blízkou osobou.
Právě, že jak vytahovala z toho truhlíku ten plevel (co se jí moc hodí domů :))))) tak hodila kořeny pod sebe, to tedy taky nebylo moc pořádné.
@Vrána: právě že po mámě má Miro vlastnosti, díky kterým je v36 letech svobodný a zjevně i bez kamarádů….to je teda terno.

427
JanaH
Reagovat

@Foxy fox: :-DDD
Komentář si odpustím…

428
Prochor
Reagovat

@JanaH: Jasně – to byl ten Andrej jak házel z valníku po farmářích vidle a sekeru a pak se dal na útěk, takže ho museli odchytávat jako blázna. Ještě že nikoho vidlemi netrefil a nezabil. Absurdní ovšem bylo, že Andrej po tom všem na farmě zůstal, zatím co nějakou ženu vyloučili protože snědla jako služka buchtu v kuchyni.

429
milu
Reagovat

@JanaH: Jan,souhlasím s tím,co jsi napsala o mamince Míra….mně se také moc líbila…a její odvaha se mi líbila….však potom i Lucie uznala,že tam mají kolem kamen bordel a uklidila tam…

K Milanovi…už dávno jsem psala,že je to případ pro psychiatra….nepsal tady někdo,že to má kousek domů???Možná jeho šikovná žena v něm vyvolala choutky…a tak…proč ne???Aleč asi ho vyloučí a vše bude OK…Šušeň se vrátí a přijedou ex…těším se…

Jinak děkuji za písmenka….hezké počteníčko…..♥☼☼♥

430
Prochor
Reagovat

Dobrý komentáž k Hujerovu zmizení:

„Kravy im doniesol Hospodár, aj Milana donesie na retiazke a kazajke :) „

431
Vrána
Reagovat

@Foxy fox: Každý nemá za dva roky jugošku, potom dítě…

432
Dana
Reagovat

Mirova mami je přesně ten typ tchýně co otvírá skříně a kontroluje zda jsou kominky a v kuchyni mají všechny kastroly ucha v zákrytu.Od pohledu sympatická ale metr.Těžko si chlapec najde takovou co by vyhovovala, leda by se odstěhoval aspoň 200km daleko. Hujerovu rodinu už i lituju, tohle mit doma si asi nezaslouží nikdo.A teď ho napříč celým internetem zná spousta lidi a žádné moc kladné ohlasy.

433
Jája
Reagovat

Než ho najdou, tak ať vám není smutno:
https://www.youtube.com/watch?v=UYYYFHGuOxw

434
Johana
Reagovat

@Jája: :-DDD to je přesné…vítám vás, vítám vás ( u bráničky ), já to tady vedu… v podstatě…již brzy ( bude ze mě uznávaná celebrita ) a tady to je chlouba naší farmy ( drenážní strouha ).

435
Věra
Reagovat

@Eva původní: Dobrý den.želatinu dát sypkou nebo rozpustit ve vodě?diky věra

436
Věra
Reagovat

Přeju Mirovi a Lucii,jsou pracovití. Ještě k receptu na klouby.Evi tu želatinu sypkou nebo rozpuštěnou?

437
Eva původní
Reagovat

@Věra: 436 – Věrko, rozpuštěnou, ať se zadaří :-)

438
Eva původní
Reagovat

@Jája: 433 – tak to jsem se nasmála, super, Jájo, to jsi celá ty :-)))))) Farmářská policie pátrá a bude informovat, už se mooooc těším :-)))))

440
Johana
Reagovat

Jestli jsem to dobře pochopila, Milan utekl té noci, když Lucia a Šušeň spali v duelantských chatkách, takže trest by mu měl být udělen ještě před duelem a tudíž by se měla vrátit Lula…ne, že bych ji chtěla zpátky, jen nechápu, proč se s trestem pro Milana čeká až proběhne další duel a bude se moct vrátit šušeň.

441
Wally
Reagovat

@Johana: Protože by Květa neměla co dramaticky řešit. :D

442
JanaH
Reagovat

@Johana: Wally už to super okomentovala. :-DDD
Nejspíš potřebovali Borisové válečnou poradu, co si jako počít… pak museli Květě napsat, co má říkat a jak se u toho tvářit, ona se to musela naučit… to je jedno s druhým a čas letí. :-)

443
Wally
Reagovat

Zdravice Hujera má již několik pokračování.
https://www.facebook.com/milan.lalik.9?fref=ts

444
Jája
Reagovat

@Wally: Manželčino vyznání = Óda na blbost užblebtaného nerváka.

445
JanaH
Reagovat

@Jája: já jsem se zdráhala tu Ódu okomentovat. :-D

446
Tamzin
Reagovat

Zřejmě Milan v ružovém :-), jinak nechápu

447
Tamzin
Reagovat

Stále čekám, až pochopím v čem spočívá Hujerovo znovuzrození ….a nic

448
BarBora
Reagovat

Hujer, metelesku blesku😂
Je mi ho aj ľűto, aj mi z neho padá sánka. A tiež ma dostal koment jeho 3.-ej pozície medzi semifinalistami z dôvodu „neboť nemocný“ ( už si nepamätám kolegyňku a nechce sa mi to hľadať).
Mirova mama bola v pohode, pokiaľ nebehá človeku za zadkom a nebuzeruje za každú hovadinku, ale radšej to hneď sama urobí, čo sa zdá, že je jej prípad, tak fajn.
Miro sa asi bál, že sa rozcíti pred všetkými, tak sa snažil držať na uzde, tak mi to z celęho vyšlo. A kamarátov asi má, keď sa za neho postavila snáď celá dedina v čase, keď ešte väčšine divákov liezol na nervy.

449
JanaH
Reagovat

@BarBora: ta kolegyňka byla jenkaa. Ona letos nepíše moc, ale když už, tak to stojí za to. :-D
Ohledně Mira, maminky a jeho rozpoložení při návštěvě jsem to viděla stejně.

450
anonymous
Reagovat

Ohledně Milana bych doporučoval počkat, bude to silný (btw, v srpnu jde do kin jeden film Jana Svěráka).
Ale vaše názory si samozřejmě i pak můžete nechat.

451
milu
Reagovat

zatím klid…uklízeli ve mlýně a jdou česat zvířátka….kravičky udělal David…ožná ho tížilo svědomí zas ten včerejšek,kdy se postaral o zvířátka:-DDD
David chválí sluhy…

452
milu
Reagovat

Přijel Martin….kontroluje úlohy…David líčí,jak těžká byla úloha s hnojem….“Milanova“ strúžka dobrá….malinko opravit hnojiště u farmy…Martin dovezl další barvu…chválí péči o zvířátka…David si přiznal,že minulý týden tomu moc nedal….jdou na Růženku…je to OK…vypadá to na 50…ale uvidíme….je reklama:_)

453
milu
Reagovat

Martin dává mince….celých 50 !!!!!!!!!

454
milu
Reagovat

MUSÍM UPOZORNIT,ŽE PANÁČEK OPĚT MOC NEPOSLOUCHÁ:-((

David bude péct….chce to zkusit….Míro s Lucií dělají strašáky…potom pověsí sluhovský stejnokroj….Lucie vzpomíná,jak byli v 2 díle také sluhové…

455
milu
Reagovat

Míro a Lucie udělali fakt hezké postavičky…a jedou Hujerovci!!!!…Dcera letí k tátovi….aaaaa…malá reklama:-DD

456
milu
Reagovat

Děti ho poobjímali…..žena byla před týdnem na peraci….plakali….ale žena říkala,že domů nesmí….
David chválí jeho rodinu….a Milan zase říká,že musí jít domů….že musí pomáhat….také Míra je chválí a zdraví přeje…Mluví o bolavéí noze ženy….chytá se kost,asi to čiustili……a Milan chce opět domů….paní dovezla řízky….Šušeň kritizuje,co Milan říká…mám pocit…ale je to jen pocit,že hrají na city hlasujících lidí….že nemají peníze….
Milan nese ženu a ta se ptá,jestli zhubla…prý se mu to nezdá….nemůže se dočkat domů….a když to udělá,neví,jak to příjmou…už asi plánuje útěk….a zase vykládá o změně…prosí dceru o odpuštění….vlastně všechny prosí….Zjistil,že život bez nich nemá hodnotu…
A je šťastný,že jim vše řekl….a hezky se usmál….prý dceři nejvíce ubližovat….

457
milu
Reagovat

…dcera věří,že když příjde domů….bude úplně jiný…..pořád nosí ženu…a prý přibrala….fakt by mne zajímalo….co jak jim ubližoval…

458
milu
Reagovat

návštěva odešla….Lucie i Vlaďa měly nedobré svědomí,jak se k Milanovi chovali a teď sedí u jednoho stolu s jeho rodinou….

459
anonymous
Reagovat

Kdopak komu asi bude nalévat čisté Kvetčino víno…

460
milu
Reagovat

….zkouším z jiného prohlížeče…..celý den blbnou….i Milan se zůčastnil hrátek na potoku….čekají na Květku….Vlada pořád špekuluje,co a jak má nastavit do duelu….

461
Any
Reagovat

@milu: díky za průběžné zpravodajství.Co nám odstřihli slovenské kanály tak sleduji vše se zpožděním.Jsem ráda za tvé čerstvé komentáře.

462
milu
Reagovat

…….zkouším z jiného prohlížeče…..celý den blbnou….i Milan se zůčastnil hrátek na potoku….čekají na Květku….Vlada pořád špekuluje,co a jak má nastavit do duelu….

463
milu
Reagovat

…teď sedí u stolu pravdy…pijí červené vínko…je to takové…nelíbí se mi to….nejvíce „hovoří“ Milan….všichni,kromě Davida jsou špatní….David Lucii řekl,že posední dva týdny málo pracuje….hajzlík je to…protože on edělal skoro nic!!!!!!

464
milu
Reagovat

Kvetka odešla a bude příprava do chatek…..chlapi se pohádali kvůli kydání hnoje…..Milan je humus….byl…je…a bude!!!Žaloval to na Míra…a david důležitý jak pětník do banky…právě on má co vykládat o kydní hnoje….fujjj

465
milu
Reagovat

@Any: je to i na YT….

466
milu
Reagovat

Milan se ztratil…..ráno už byl na farmě….a zase samomluva….chtěl odejít….myslel si,že je psychicky silnější….prý na farmě selhal….přemýšlí o následcích….a že to nebude jednoduché….mrzí ho to…asi byla kontaktována rodina…a prý asi budou důsledky….
David jeho jednání dost odsuzuje….hledalo ho moc lidí a asi dostane vyhazov….přiznává,že to nezvládnul….

467
Hanka
Reagovat

@milu: já to na YT nemohu najít

468
milu
Reagovat

přijela Květka….je u Vladi….ta vykládá,že ji bolela hlava…že měla stres…cítí stres….chce vyhrát….

disciplíny….
1.hákování
2. přetahování lanem
3.překvapení

470
marka
Reagovat

Původně jsem nechtěla sem psát svoje názory, ale dnes musím. Nebude se asi tomuto fan klubu Mireca líbit. Milan je labilní, ale nevíme, čím vším si prošel, velice jednoduché je, nazvat ho blbcem, jeho výpady byly většinou na něčí podnět a v tom právě vynikal Mirec. Mirec je tak zvaný vysírač, dobře to řekl Davit, někdy na mě dokonce působil jak psychopat. Kdyby mu někdo dělal a choval se k němu takovým způsobem, jako on, ke druhým , tak nevím, jak by se zachoval? A šušeň vyčůraná, intrikánka, která se na farmě určitě nepřetrhla. Je jednoduché kritizovat druhé , ale na jejich místě bych být nechtěla. Na této farmě jsem neměla favorita a ani oblíbence ale výhru přeji Milanovi.

471
milu
Reagovat

@Hanka: holky,až to tam bude,.hodím vám tady odkaz…ju??
pokud Panáček nezačne opět stávkovat…

472
milu
Reagovat

a jde se do stodoly…..duel ovlivní noční tah Milana….farmáři jsou ve stodole….
Probírají s Kvetkou návštěvy….stůl pravdy….
Chlapi mluví o tom,že ženy chybí…že bylo velké ticho…Míro,že chyběly v kuchyni a že si neměl s kým povídat…Kvetka se ptá,jaká byla noc….David a Míro povídají,co bylo…Milan…stalos e to,co se stalo…je to na dlouhé povídání….a zase dokola…pořád stejné….prý to byl zkrat…věděl a slyšel Davida….a prý s Davidem v noci byl….o tom David ani nemluvil…
Prý byl dlouho pryč…jistě ne hodinu či dvě…

473
Lady XL
Reagovat

Ahoj,diky za reportáž za obtížných podmínek :-). David je, jak tak čtu, pěkně falešný a velký lhář. Myslí prostě jen na sebe!

474
milu
Reagovat

…a máme tady duelantky….dvě nejsilnější!!!!…a také tady máme reklamu:DD

475
Ajda
Reagovat

Zítra vás budu muset přestěhovat. Počkám na výsledek.

Když vkládáte příspěvek, mějte trpělivost, někdy je to holt celé zpomalené :-(

476
milu
Reagovat

…a máme tady duelantky….dvě nejsilnější!!!!…a také tady máme reklamu:DD

…jdeme na hákování…

477
milu
Reagovat

…a máme tady duelantky….dvě nejsilnější!!!!…a také tady máme reklamu:DD

…jdeme na hákování…vyhrála 1. bod Lucie!!!

jde se na lano…bod má opět Lucie.,…..vyhrála 2:0

478
milu
Reagovat

Kvetka zavolala k Vadi Milana a asi jede domů za hrubé porušení pravidel…ano…jede domů…hledalo do přes 20 lidí a opravdu se báli….

479
milu
Reagovat

Milan se loučí….stejné řeči…jen bez slz…nepláče a přísahá,že je nejšťastnější člověk na světě….

480
milu
Reagovat

na YT stále nic není….:-(

481
Any
Reagovat

@milu: na YT se dívám,ale je to tam pozdě někdy až na druhý den.Díky tobě jsem dnes v obraze jako bych se dívala :-)

482
milu
Reagovat

Ahojky Ajdo….díky…opravdu to poslední dny zlobí….ale vydržíme…..díky za přestěhování….jsi hodná♥

483
milu
Reagovat

@Any: jak kdy…někdy je to i krátce po odvysílání na markíze…

484
Wally
Reagovat

Hujer to nečekal, neměl připravenou motivační řeč a ani ty slzy nevytlačil.

485
JanaH
Reagovat

@milu:, @Any: v komentu 469 máte odkaz…

486
milu
Reagovat

@Any: zkus ještě tady….ale tady musíš stáhnout….obvykle stahujeme dřevo:-)
https://uloz.to/hledej?q=farma+2017

487
Ajda
Reagovat

@milu: Občas to blbne jak je vás tu hodně. Záleží i na prohlížeči, ale i to je proměnlivé. Takže se musíte obrnit trpělivostí :-)

488
milu
Reagovat

Mila se loučí a slibuje všem…celé farmě,že bude dobrý….i Růžence….
Jak já jsem ráda,že už jeho řeči neuslyším….

489
milu
Reagovat

v ukázce příjdou exfarmáři….bude veselo…těšíme se na pondělí!!!!!!

490
milu
Reagovat

v ukázce příjdou exfarmáři….bude veselo…těšíme se na pondělí!!!!!!
@JanaH: díky…nějak jsem to dnes nemohla najít…ale sledovat,psát a ještě hledat…to je moc najednou….

491
milu
Reagovat

@marka: je mi to líto…ale tvoje přání se už nesplní….:-DDD

492
JanaH
Reagovat

@milu: veru nie. :-D

Děkovat netřeba, já ten kanál mám v záložkách, tudíž jsem šla na jisto. ;-)

493
Wendelínka
Reagovat

Howgh – skončil jsem! Afektovanějšího troubu,člověka který rád dojímá sám sebe svojí rádoby „přeměnou“, dokáže plakat na povel, ta jeho gesta a velkohubé sliby, tak to zde ještě nebylo! Moc by mě zajímalo, kde k němu přišli a dokonce mám podezření, zda-li ho nějak neangažoval a neprotlačil Kazma :-))))) Jistě jste pochopili, že mluvím o Milanovi! Chce se mi z něj blinkat……….. Chápu, že je to všechno více méně nahrané a řízené, ale tohle už bylo moc i na mě! A proto doufám, že jestli v tomhle pořadu existuje nějaká spravedlonost, že výhru dopřejí Mirovi, který se jeví jako jediný normální, pracovitý člověk,který má všech pět pohromadě, i když má taky svoje mouchy. Jako jediný zatím vůbec nemluví o výhře a o penězích a spřijde mi, že jemu jedinému šlo o blaho farmy a zvířat na ní. Co se týče Davida – teď, když je bez Luliny, tak se jeví jako normální kluk, dovede vzít za práci a dělá co chce on a ne to, co mu nařídila a nalajnovala Lula. Lucka se mi taky líbí, ženská, která je nohama na zemi a ví o čem vlastně život je. Vladěna je pořád ještě střevo, ale ona přišla hrát a v rámci hry dokázala, že hráčka je dobrá. Vlastně jako jediná přiznává, že hraje hru a nehledá na farmě žádná životní moudra a zrovna tak Miro. Ten chtěl asi poznat život z jiné stránky a makal jak na svém. Jsem hrozně zvědavá, jak se k nim postaví ostatní farmáři, kteří už mají určitě zkouknuté všechny proběhlé díly a dokáží vyhodnotit, jak se kdo choval a hlavně makal. I když, pomsta je sladká a těch „mstitelů“ tam bude taky hodně…..

494
milu
Reagovat

@JanaH: Já vždycky zadávám farma a datum….a najdu…dnes to nešlo….

nevbím,zda jsem viděla dobře,ale neviděla jsem nikde MAMBU….

495
Dana
Reagovat

Díky za komentář a dobrou noc všem

496
JanaH
Reagovat

Tak koho nám ze čtverky ex vyřadí jako prvního?

Já tipuju Šušeň, ta dostane hlas možná od supa… a jestli se pozorně doma díval, tak ani od toho ne. :-)

497
milu
Reagovat

@JanaH: Já tedy nevím…Janko byl nějaký nas..tý….no,ale když slyšel,co o něm povídali…ani se nedivím….ale opravdu jsem neviděla všechny….

498
Skála
Reagovat

Milu diky.

499
Any
Reagovat

Už je to na YT,dívám se že David si na přebírání mincí vzal i jiné,čistější tepláky :-D

500
Johana
Reagovat

@milu: dík za komentáře, vždy se pobavím podruhé, když je čtu:)
Nejsem si jistá, ale myslím, že ex-farmáři nechodí najednou, tak tam mamba ještě nemusela být vidět. Asi to tak štáb chtěl, aby Zuza stihla něco Davidovi napráskat na Lulu.

501
Wally
Reagovat

@JanaH: A kolik blbců zas nepochopí otázku :D

502
Any
Reagovat

@milu: díky za odkaz,když to není na YT,tak také chodím na dřevo.

503
Jája
Reagovat

Z Fb
Kristína Hope ja si myslím, že on si to zaslúži !! Veľa zla urobil ľudom, je to arogantný, agresívny človek, čo si honí ego na každom. On aj jeho žena s ú prisťahovalci v Dudinciach, išli bývať do novej bytovky, čo mesto postavilo, a ani nie po dvoch rokoch sa rodená Dudinčanka odsťahovala, lebo ju psychicky zdeptali. A ked robil v pizzerke, a zákazník sa sťažoval na donášku, tak mu pošle sms že „“NASER SI !! „“.. to ako čo ??!! aj ku stolom prišiel, ak sa hostia sťažovali na pizzzu a robil tam cirkusy, keket škaredý. A ešte žere s otvorenou hubou a mľaská pri tom, fuj hnus !!

504
Eva původní
Reagovat

@JanaH: 496 – tak já bych si moc přála, aby první letěl David. Toho hlupáka, teď převelice důležitého, zásluhy při plnění úkolů jen já, já, já, na Mira dřív kašlal a teď proč nevykydal hnůj, jakým posměvačným tónem mu poroučel, špindíra, uplivaný. Za ním Laděna a byla jsem ráda, že zůstala. Do finále kéž by šla Lucie s Mircem. A bylo by mi jedno kdo by zvítězil.
K Hujerovi se nevyjadřuji… doufám, že jeho kroky z farmy směřovaly na psychiatrii…

505
Eva původní
Reagovat

@Jája: 503 – no to je teda síla, tomu i věřím – to by na Hujera i pasovalo …

Přidat komentář