Panáček v reality show

Farma 8: Kdo uteče, nevyhraje!

3. Červen 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1
Poslední duel – Lucia vs. Vlada 2 : 0! Kufry by měla balit poražená, ale všechno je jinak. Farmu opuští Milan, který nebojoval, neprohrál, ale prohřešil se svým několikahodinovým útěkem z Farmy. Hledal ho Miro s Davidem, přidal se štáb, ve finále i ochranka. Milan nereagoval na volání, kontaktovali tedy ve stavu nouze jeho rodinu, protože štáb začal mít oprávněné obavy. Po čtyřech hodinách se Milan sám vrátil zpět, ale to netušil, že jeho čas na Farmě je spočítaný. Stres po návštěvě rodiny, zřejmě obnovené zdravotní problémy Milanovy manželky vedly k jeho zkratovému jednání.
Finálovou čtveřici známe, co bude dál? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 570
1
INA
Reagovat

Ajdo ,moc,moc děkuje celý CK za novou komůrku!!!!!

2
Eva původní
Reagovat

Ajda, :-))))))) opět velice výstižný nadpis

Reagovat

@INA: Komůrka je vám dávno těsná, teď už je potřeba minimalně stodola :-)

4
Dáša
Reagovat

Čaute, t.r. vás len čítam, zato však rada a pravidelne. Pamäť mi už neslúži, takže ani neviem, koľko mám rokov, ale zafixovaný mám rok narodenia 1948, tak si to porátajte, chichi…
Ozývam sa preto, lebo ma zarazilo, kde vzal ten hnusný, tupý, primitívny Hujerisko takú jemnú, krásnu a kultivovanú ženu. Neverila som vlastným očiam, že sa ona sama túli k tomu hovadisku. A viete niekto, čo má s tou nohou?

5
Jája
Reagovat

Poslední Hujerův príhovor + jeden komentář z diskuse
http://farma.markiza.sk/aktualne/1872497_sokujuce-rozuzlenie-duelu-domov-ide-nakoniec-niekto-uplne-iny
Ali Baba · TNUNI
Milan je neharmonická osobnosť, pohybuje sa z extrému do extrému – od neškodného čudáka po násilného asociála. Neberie ohľad na seba, na rodinu, okolie. Odporuje si, vychádzajú z neho absurdity. Ak už nevyhľadal, mal by nájsť odborníka. Nie je hanba, ak človek nie je duševne v poriadku, nepríjemné je, ak sa s tým postaví pred verejnosť – ubližuje sebe aj rodine. Jeho vyznania pred kamerami nemôžu byť nikomu príjemné, to si mal nechať na súkromné rozhovory.

Njn, když on se nemůže udržet a musí za každou cenu všechno okecat. O papírku na chodníku zcela jistě dovede mluvit půl hodiny. To je šílená nemoc.

6
Johana
Reagovat

Milé zdejší farmářky, mám pro vás kvízovou otázku: Najděte na Hujerovi něco, nějakou psychickou, nebo fyzickou vlastnost, co by vás, jako ženy, přitahovala, nebo by se vám líbila. Odměnou vám bude pořádné procvičení mozkových závitů.
Ten hulvát mě včera dorazil, jak několikrát řekl své úžasně štíhlé manželce, že přibrala…ale to jen potvrzuje, jaký je ve skutečnosti, že za jeho neschopnost můžou ti druzí.

7
milu
Reagovat

Zdravím všechny a přeji krásný den…jistě hodně horký….
Ajdo,děkujeme za jak píšeš STODOLU…ale už bude brzy konec a na chvíli si od nás odpočineš….a ještě…výstižný název…ostatně jako vždy…šikulka:-))
@Johana: Tak Johanko….kdyby zavřel hubu….usmál se,je to docela šikovný chlap….ale to bych ho nesměla znát….vidět prvně…asi by jako chlap s dobrou postavou zaujal…ale po prvním výlevu…nohy na ramena a utíkat…utíkat….utíkat:-DD

8
Johana
Reagovat

@milu: tak jo, milu, máš bod…sdrátovat čelisti a krmit sondou rovnou do žaludku…možná by se to pak dalo:)

9
Blanka
Reagovat

Ahoj všichni… k Hujerovi už bylo snad řečeno vše, je jen s podivem, jak ho mají děti a manželka rádi, ale u dětí se to dá pochopit, myslím, že nadělal dluhy a teď musí splácet, proto šel i do Farmy a tak moc mu záleželo na tom, aby vyhrál.. dosmrti budu mít před očima jak v dueli líbal koze zadek, hladil ji a vyznával lásku, nějak se mi nechce věřit, že by odešel jen tak, bez slz a hysterie….mě vytočil pobírač dávek David… Martin se nikdy netvářil tak spokojeně nad dobytkem, jako tentokrát a ten chuj při stole řekne, že o zvířata nebylo postarané… sám se práci vyhýbal.. Mira, jako farmáře, týdne bojkotoval,věčně někde zalezli z Lulinou… moc bych si prála, aby ho ex farmáři vyřadili…když tam teď zůstali ti čtyři, tak to muselo být hodně výživné:) David vedle na posteli ve stresu z případného duelu a ti tři v pohodě nad sklenkou v seknici:-))

10
milu
Reagovat

@Johana: :DDDDD

11
Wally
Reagovat

@Jája: Na ofiko FB to nemůže mazat, ale na jeho FB jsou jen pozitivní komenty. A při své blbosti mu nedochází, že si tam pár lidí pak povídá sama se sebou :DD.

12
Franz
Reagovat

Dramatický závěr 68. a 69. dílu oblíbené RS Farmy 8. Takový by nevymyslel žádný světový romanopisec. Autorem může být jen známý autor slovenských telenovel Boris.
Scéna začíná na jednom nejmenovaném stavení.
Nervově labilní Milan se hroutí po návštěvě své milované rodiny a závěrečné vražení dýky do zad od zdatné tělocvikářky Vladěny už nevydýchal. Jeho mysl se postupně úplně zatemňuje. Zhrzený a pomatený se pouští do lesů a hvozdů, mezi vlky a medvědy. Marně ho hledá velká jednotka speciálních bezpečnostních sil a marně ho volají a hledají jeho farmářští souputníci. Přichází hodina duchů, měsíc jasně září a rusalky (asi místní komparz, vedený Kvetkou) začínají svůj půlnoční rejd. Jen slovenský junák Miňo má náhle klid (možná i slunce) v duši. Jeho mise právě skončila. Sice ne tak, jak si to jeho fanynky přáli. Jeho mysl a duše dosáhla konečně klidu. Již nebude strašit v místním mlýnu (prosím neplést si s filmem Princezna ze mlejna). Zuje holínky a bosou nohou zlehka našlapuje lesním mechem (pozor na výkaly veverek).
Je dokonáno, začíná nový den, ale to už jsme jinde, jiná vesnice (pardon, to se mně plete s jiným filmem).
No prostě závěr je takový: Miňo vezme do ruky jedinečnou vycházkovou hůl, svůj raneček (asi s buchtami) a odchází směr Dudince (pozn. pro neznalé – známé slovenské kúpeľné mestečko). Po duši potřebuje očistu i tělo. Jen v dáli zní jeho oblíbená písnička: „Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec jak má být“.
The End
Námet a scenár: Boris SK, výtvarník: Rusakov, réžia: Kotěnočkin

P.S. hádka Borisů ve štábu:“ ja som povedal, aby ste tomu chumajovi poslali rodinu ako prvému“.

13
Prochor
Reagovat

Po čtvrtém Kvetčině „Tak ahoj“ i Milan pochopil, že nemá přidávat další projev a měl by konečně odejít ze stodoly.
Když jsem pak viděl Milana, jak se baví s mlýnicí, tak jsem si říkal, že by měl Chocholoušek poděkovat: „Paní Kvetka- vy nás teda zásobujete“!

14
Jája
Reagovat

@Franz: Bravo! :D :D :D
@Prochor: Jak někdo psal na Fb: Na Milanovi by psychiatr udělal tři státnice. To je materiál. :D

15
Jája
Reagovat

@Johana: Pozitivní na Hujerovi? Ano našla jsem a s velkým uplatněním. Postavit ho do sudu s krouhaným zelím dát mu vzrušující téma k „príhovoru“ a hlavně nechlácholit a nechválit. Hujer se krásně nabudí, začne nejprve kmitat rukama pak tělem a na závěr se mu rozkmitají nohy v pravidelném rytmu toku řeči. Nerozčílit neb by mohl zelí kontaminovat a pak by kvalitně nevykvasilo. Bohužel jeho pozitivní použití je sezónní. :D

16
Wally
Reagovat

@Franz: Borisovci ho už hlavně měli plné zuby. Chtěli si užít poslední sobotní večer celé RS někde v klidu, v hospodě. A místo toho museli hledat pošuka po lesích, který se vrátí z důvodu, aby neumrzl. V polovině května, na jižním Slovensku.
@Jája: Mimo sezonu může běhat v kolečku a vyrábět elektřinu. Nožičky měl na to neposedné dost.

17
Hanka
Reagovat

Tak věštkyně ze mne nebude a budu muset čekat na měsíční rentu. Nějak mi ta věštba nevyšla. Hold nešel David za Lulou, ale Milan do lesů na výlet.

18
Aža
Reagovat

Dnešní dva díly jsem si pustila na 3x, abych je mohla vydýchat. Asi bych musela zaklepat na dveře u Beřkovic…))
Dva největší lenoši a podivíni kritizují plamenně 3 pracanty. David už nasál blbost od Milana . Procházejí se jak dva pávi po dvoře, ostatní jsou pro ně lína čeládka.
Jedno je už jisté, dutost obou jejich makovic je stejná.
Klidně bych vyloučila s Milanem i Davida v případě, že štábu nesdělil, že s ním v noci mluvil.
Hodně lidí v diskuzi se zminuje, že Miro je neustupný, hádá se a trvá na své pravdě při zadání práce. Milan mu vyčítal, že ho komanduje. To si má Miro nechat mluvit do práce, které rozumí a radit od Milana nebo Davida, kteří tu práci neviděli ani z rychlíku?
Přitom Milan blahem zářil, že mohl s Mirou zatlouci hřebík.
David už cíti, že je Miro nebezpečný a začíná špinavou taktiku k výhře, která připomíná
RS Trosečník. Poslechnou jeho pikle staří farmáři, vedeni Lulou?
Je dobře, že Milan vypadl, jeho bla bla nemělo konce a poslouchal ho už jen David,.
Ten si ted bude stěžovat, jak mu chybí kamarádská promluva, )))))) blablabla.

19
Aža
Reagovat

Mám ještě otázku pro od odborníka na venkov.
Je mě divné, že se hnůj svezl do blízkosti potoka. Nehrozí , že by se při dešti dostal do potoka a znečistil okolí?
Jen mě to udivilo, třeba se mýlím.

20
milu
Reagovat

@Aža: o hnoji nevím,ale možné to je…ale je ho málo…ale nevyznám se…Jinak by mne spíše zajímalo,jak víš,že David s mambou kují pikle???Viděla jsi něco,co my ne???Dej prosím odkaz….díky…

21
Johana
Reagovat

@Jája: :-DDD skvělé praktické využití, jen se obávám, že nerentabilní…Hujer ke své produkci potřebuje publikum a to by se muselo draze platit, aby vydrželo poslouchat ty kydy.

22
Blanka
Reagovat

Aža já doufám, že Lulinu snad nikdo poslouchat nebude… když měli možnost shlédnout díly… doufám, že jim závist mozek nezatemnila…..Miro prostě nebude dělat to, co řekne nějaký pako…. je fakt, že když jich tam bylo víc a všichni kafrali, jak se to má dělat, tak ho brali čerti:-)

23
JanaH
Reagovat

Tak si opravdu vážně lámu hlavu při hledání čehokoli, co by se mi na Hujerovi líbilo nebo mě přitahovalo. :-/
Zato toho, co mi na něm vadí nebo přímo odpuzuje jsem našla hafo !
Ale na to se nikdo neptal… no s takovou Zlatého bludišťáka asi nevyhraju, co? :-)))

Přidám aspoň pár tipů na jeho praktické využití: strašák do zelí, pozvedávač tlaku, táborový řečník a současně uspávač hadů. Nebo využít síly jeho čelistí a jak furt mele pantem, mohl by po vzoru Marfuši louskat ořechy.

24
Prochor
Reagovat

Když přijeli Hujerovci, tak mně napadlo, že znám dost chlapů, kteří jsou skvělí, chytří, úspěšní ale rodinu mají v troskách. A neschopný, asi zadlužený cholerik, u kterého nevíte, co mu přepne za pět minut má tak krásnou a milující rodinku. To jsou paradoxy !!!

25
Blanka
Reagovat

prochor to taky nechápu… ale někdy funguje tzv. stokholmský syndrom:))))

26
Prochor
Reagovat

@Blanka: Je fakt, že rodina je taky to jediné, co se mu dá závidět. Jinak je v jeho životě asi všechno nalevačku.

27
Eva původní
Reagovat

@Franz: 12 – Franz, no skvěléééé, super, já bych byla tak ráda kdyby Hujer zavítal na Panáčka :-)))) nebo raději ne, měli bychom ho pak na svědomí..

28
Johana
Reagovat

@Prochor: od těchto psychopatických choleriků se těžko odchází. Jsou schopni psychického vydírání, vyhrožování i fyzického násilí. Na začátku jsem si myslela, že je to jen neškodný žvanil, ale teď bych už i věřila, že ty kačeny má na svědomí on a že si prostě na nich vybil zlost. Nikdy se nezmění, z důvodu odloučení je teď ve fázi pokání, ale jakmile bude doma déle, vrátí se do starých kolejí.

29
INA
Reagovat

ČO BOLO, TO BOLO,těrazky je Hujer preč!!! Opět nezklamal a rozloučil se s Farmou po hujerovsky!!! Proslov ke kravám neměl chybu!!! Při děkovačce-Milá Rúženka,ďakujem….. holi a patronovi též poděkoval za všechno,aj při tom zaslzel!!! Já jsem si myslela, že se mi to jen zdá, že má na levé ruce jen 4 prsty a on to včera potvrdil,že má 9 prstů!!Chybí mu ukazováček.Opravdu si pamatuji, jak Hujer řval na Mira,že je jak Hitler a že si na něj venku počká a nandá mu to!!! A ne opačně! Ani neví,co kdy slintal!! Už ho nikdy nemusím vidět ani slyšet!!

30
Jája
Reagovat

@Johana: Máš pravdu, navíc by hrozilo velké riziko ztrát. Než by Hujer tu bečku došlapal, tak by zelí stihl sežrat. Ale zase by byl jako výrobník bioplynu. :D

31
JanaH
Reagovat

@INA: ten debil se neumí ani požehnat.
Jsem myslela, že jsem se přehlídla, pustila jsem si opakovačku a ono fakt… div si přitom nezasukoval ruce. :-D

32
Aža
Reagovat

@milu: Jen jsem tak zauvažovala, když dojdou farmáři a budou rozhodovat o přízni ke zbylým, zda je v pozadí nebude David a hlavně mazaná Lula ovlivnovat. Já jen doufám, že vypadne mezi prvními…)))
K tomu potůčku, vím, že se u vody nesmí mýt auto – Ale možná, že hnůj brzy odvezou, je to vzácná surovina. Je také možné, že dostanou za úkol ho rozházet na louku, obraceč tam mají.
Pravda je taková, že když se vrátí farmáři, nikomu se do práce nechce.

33
Tamzin
Reagovat

@Jája: a pak jenom škrtnout :-)

34
Aža
Reagovat

@Prochor: možná to není pravda, ale výše byl přeposlan vzkaz z Fb, že i jeho žena je špatná na nervy a v Dudincích nevydržela, protože jí
tam lidé údajně poškodili.

35
JanaH
Reagovat

@Aža: to si piš, že budou ovlivňovat. Nejen David s Lulou, Šušeň bude první, snaživka naše.

36
Wally
Reagovat

@JanaH: Taky jsem si toho včera všimla, jak se do toho divně zamotal.
@Aža: Ono Lulu ex asi moc nemusí a hlavně mají nakoukáno. :DD Ani jsem ji tam v ukázkách neviděla. Spíš tam Zuzana něco hustila do Davida.

37
JanaH
Reagovat

@Wally: jestli on nepoužil ten satanistický způsob… :-DDD

38
Vrána
Reagovat

Právě mě napadlo jediné povolání, kam stoprocentně patří. Poslanec! :-)) Přenosy ze zasedání by se dostaly mezi nejsledovanější pořady. :-)))

39
iv
Reagovat

Dočetla jsem dnešní komenty ke včerejšku: díky všem, mnohé opožděně podepisuji… Skvělý 12 Franz :)

40
Wally
Reagovat

@Vrána: Jednoho chytrýho už nám bratia poslali, tak Hujera ať si nechají.

Ale vážně, pistoli asi jako inšpektór nemá, ale na videu má pendrek a jede na kole. Ve vzteku je schopný někoho přejet a dostat od něj pár pendrekem, když ví kam praštit by taky asi nemuselo dopadnout dobře.

41
INA
Reagovat

Ahoj ,farmári!Vítám všechny na 4. poradě štábu CK. 1 / Vítáme mezi námi DÁŠU (nevíme odkud) už je nás 30!!! 2 / V anketě na kterého ex se těšíte-netěšíte,se vyjádřilo pár členů-v podstatě se těšíme na všechny,aspoň bude sranda!!! Ano Jan a Zuza,ne Jana,lulu,Wůdubaba,angl a Ákáčko. 3 / Pochvala před nastoupenou jednotkou je pro LENKU za výpočet průměrného věku členů CK a statistiku potomků. 4 / Co si myslíte-kdo z ex bude koho podporovat??? S pozdravem-AŤ JEŠTĚ DLOUHO ŽIJEME!!!!!!

42
Dáša
Reagovat

INA som z Bratislavy, asi preto mi sledovanie echtovného vidieckeho prostredia reže, smajlík

43
Johana
Reagovat

@INA: Myslím, že David má jistý hlas od Marcela, Jana, Milana a Luly. Lucie má jistý hlas od anglánky a Nika, no a šušeň od Romana. Zbytek ex-farmářů ( je jich pět) by mohl hlasovat pro Mira, ale jsou to hlasy nejisté…nebo máte jiný názor?

44
Blanka
Reagovat

mám obavy, že pro Mira bude hlasovat málokdo, … ze zavisti i kvůli tomu, že chtěl odevzdat dobrou práci… a byl na ně nepříjemný na ty shnilotiny….uvidíme…

45
Jája
Reagovat

@Johana: Pochybuji, že by manekýn dostal hlas od Jana. Určitě ho hrozně zklamal a Marcel bude mít stejný názor jako Jano. Takže pro něj dva hlasy. Lucie – operka, Niko, Hejkalka. Šušeň – Roman, kuchyňská pornoherka,
Dred- Zuzana, Daniela, a zbývající Jano, Jaro, Marcel. Asi tak to vidím při otázce, kdo si zaslouží nejvíce, příp. přímý postup do finále. To vše za předpokladu, že dorazí všichni.

46
Any
Reagovat

@INA: viděla bych to podobně jako Johana,možná Janko dá hlas Mirovi,chválil ho jak je pracovitý a když šel do duelové chatky,tak viděl že jen Miro se s ním u branky loučil,ostatní zpívali Nikovi.Davidovi dá hlas možná Zuzana i když tam je to dost sporné.Já fandím Mirovi.

47
Lentilka
Reagovat

@Vrána: Len v poslaneckej jedálni by mu museli zriadiť ohraničený priestor podobný latríne, alebo ostatným dať štuple do uší a misku s vodou k obedu.

48
milu
Reagovat

@Johana: 28….Johanko,moc krásně jsi to napsala o Hujerovi…jako z knihy!!!

49
Wally
Reagovat

Miro – Zuzana, Alena, Jan,
Vladěna- Roman
Lucie- Žaneta, AK
David- Lula,Marcel
v nastoupené jednotce nevidím Hujera, Jara a Danielu, u Jany netuším koho určí

50
Johana
Reagovat

@Jája: snad Janko na základě viděného přehodnotí to chvilkové otcovské pomatení vůči Davidovi, ale nejsem si tím moc jistá. Jano moc názory nemění, ale souhlasím s tím, že Marcel bude hlasovat podle Jana.
Proč myslíš, že baba bude hlasovat pro Lucii? Já si už moc ty jejich vzájemné vztahy nepamatuji.
Kuchyňská pornoherka …to je bomba:-DDD

51
Lentilka
Reagovat

Ktovie čo sa stalo,že pisalkovia z NČ sa neunúvali ísť do Dudiniec urobiť rozhovor s takou celebritou? Alebo to radšej ani nezverejnili….A tak som sa tešila čím nás Milan prekvapí a komu ešte bude ďakovať za svoju premenu….

52
Any
Reagovat

Ještě jsem si všimla v ukázce na pondělí,jak stáli všichni v řadě před Kvetkou,tak tam chybí Jaro,Daniela a Milan.Že tam není Milan,to je pochopitelné,asi se z toho všeho ještě nevzpamatoval.Ale proč nepřišli ti dva co vypadli hned ze začátku.Spíš jsem si myslela že tam nebude Angličanka,která hned po farmě odletěla do Anglie dělat kariéru hééérečky.

53
Any
Reagovat

Než mi to tam naskočilo,tak mě Wally předběhla :-)

54
JanaH
Reagovat

Já pochybuju o hlasu pro Mira od Jana. Na Farmě měl pro něj jen kritiku a nevěřím, že byl nějakým pilným a pravidelným sledovačem. David mu „bol ako syn“… Marcel bude hlasovat stejně jako taťka, patří taky do rodiny. Jaro Mirovi hlas nedá, jednak ho vyřadil, druhak se Mirovi nejvíc ze všech posmíval, jeho připitomělé chichotání mě tehdy značně iritovalo.
To by se museli všichni tři zapřít a zapomenout „co jsme si, to jsme si“. Nevím, nevím, jestli jsou toho Jano s Jarem schopni.
Ráda bych se mýlila, ale Dreda ve finále nevidím. David má na to, aby ho v duelu o druhého finalistu porazil. Přesvědčilo mne o tom i dění na Farmě poslední dny. David si s Mirem furt poměřuje pindíky a nesnese, aby byl Miro v něčem lepší.

Na přímý postup mi vychází Lucie, ta s nikým zásadní konflikty neměla.
I Borisům by se určitě po dlouhé době šikla ženská vítězka.

55
Banka
Reagovat

JanaH . doprčic.. taky mám obavy….ty pindíci mě uzemnili:), ale David si je jistý podporou od farmářů:(

56
Wally
Reagovat

@JanaH: Jaro tam, ale není.

57
milu
Reagovat

Dana…Míro
Janko…Míro
Žanet…Lucie
Jarda…Vlada
Jana…Mira
Marcel..David
Milan…David
Zuzka…Míro
Alena…Míro
Roman…Vlada
mamba…David
Niko…Lucie
Je to 50:50…nepamatuji si už vztahy na začátku a ti,co vypadli mezi prvními se ani nestačili projevit….

58
milu
Reagovat

@Wally: Wally,já jich tam neviděla více…ale někdo tady psal,že je možné,že přijedou na 2x…ale na voze jich bylo moc…třeba je Borisovci schválně tak zabírali,abychom zapochybovali….

59
JanaH
Reagovat

@Wally: no to ale vím až teď, od vás. Na Narkóze zaspali, v archivu Duel není, ukázky jsem neviděla, Duel teprve stahuju. :-D
Tak si tady špekuluju, už zas. ;-)
A jak tak finále strašně nepřeju Davidovi, počty nepočty, přesvědčila jsem sebe samu, že první finalista prostě nebude a nacpala jsem si tam Lucii. :-DDD

Teď ale vážně… přála bych si ve finále Mira a přála bych mu i výhru.
Lucie jako vítězka by mi nevadila.
Na jiné varianty nechci ani pomyslet.

60
milu
Reagovat

Ještě k Jankovi….v chatce si moc považoval,že Míra se s ním vícxe loučil…na druhé straně dal mužský duel,pokud si pamatuji….

61
milu
Reagovat

@JanaH:

https://www.youtube.com/watch?v=bYp6MOhA9FQ…nemusíš stahovat…je to necenz.duel…

62
JanaH
Reagovat

@milu: díky milu, jsi zlatá. Ncz verzi jsem viděla. Ta je ale bez ukázek na příště a bez príhovorů na kameru. Duel Tv verzi stahuju, protože mě zajímají komentáře farmářů k ději a tak.

63
Wally
Reagovat

@JanaH: Je to v ukázce na pondělí na ofiko Markiza.TV upoutávka. Včera v ukázkách to taky nebylo.

64
Aža
Reagovat

Je možné mi napsat, kde je vidět začátek nového dílu s farmáři._? Mě to uniklo.
Uvažovala jsem, zda po vyhození z farmy bude Milan přizvaný na zakončení. Asi nemá nárok. Také Žanet asi nepřijede, už jednou tam byl někdo z Anglie a nedostavil se.
David by mohl první vypadnout podle hlasování farmářů, snad ho už prokoukli, pokud sledují.
Jinak vše už tady bylo napsáno a jen bych opakovala. Uvidíme v pondělí, to bude rachot, ještě si užijeme.

65
jenkaa
Reagovat

Na Hujerovi jsem našla pozitivní to, že pokud jde někomu něco lehce, řekne, to zvládnu levou zadní, to Hujer ne, ten ľavou pravou:-))))

66
milu
Reagovat

@Wally: Wally….jj,už tam byli všichni….na pondělí jsem zvědavá….to jsme asi všichni:-))

67
JanaH
Reagovat

@Wally: aha, díky, mrknu se na to. To mám za to, že lezu rovnou do archivu Farmy a jinak mě Markíza nezajímá. :-)

Stejně musím tu Tv verzi nahrát babi na flešku a ještě dneska doručit. S ncz byla nespokojená, že to není ono. :-D

69
Wally
Reagovat

@JanaH: Já se jí nedivím. Já vím, že tam je toho asi víc, ale vadí mi ten zvuk a chybí komenty. :D Letos jsem to neviděla ani jednou.
@milu: Ale to je začátek Farmy :DD

70
milu
Reagovat

@Wally: je třeba kliknout na video vpravo nahoře…mamba s Davidem

71
milu
Reagovat

Milan tam opravdu není….jeden bod Davidovi mínus!!!!!

72
Wally
Reagovat

@milu: To vím, o tom videu tady už půl dne diskutujem :DD Jsem nechápala proč tam dáváš začátek.

73
milu
Reagovat

@Wally: Já ho viděla až teď,přestože jsem se dopoledne několikrát dívala a nic tam nebylo….:-DDD

74
Mana
Reagovat

Tiež som si podľa ukážky všimla, že tam chýba Jaro, Dana a Milan. Asi vtedy nemohli prísť.

75
JanaH
Reagovat

… se picnu! :-DDD To jsou někdy kouzelné debaty, se směju jak blázen. :-DDD

@milu: to je dobře, že tam Hujer není, jako vyhozený by ani neměl mít právo hlasovat. I když u Borisů se nikdy neví, co platí a co ne.

76
milu
Reagovat

Ano.Dana chybí…Jaro také…Vůbec jsem nemohla poznat Marcela…vypadá divně….

77
milu
Reagovat

@JanaH: joo…také směji mooooc…paráda:-DD

78
Wally
Reagovat

@JanaH: Třeba se báli, že by jim zase zdrhnul. Ono bude stačit až jim tam hodí demižon ražovice a celé zbylé noci mají co natáčet. :D

79
Jája
Reagovat

Hejkalka ani ražovicu nepotřebuje, chtěla si opět hrát na mladici a svalila se z žebřiňáku jako pytel zrní. :D :D :D Tu bude bolet notně prdel. :D

80
Helu
Reagovat

Věkový průměr asi nevylepsim, 64 let, manžel, 2děti, 4 vnoučata, tolik do statistiky. Lucie se mi libi od zacatku, jen mě zmatla s kamarádstvím s Anglicankou, asi se hodne nasmaly. Je empaticka a Mirce brala dobře od začátku, pak ji trochu stval, ale kamarádi. David je hezkej kluk a myslim, že i hodnej, období z Lulou hrůza!! Přestal dělat a teď zase“ dříč“. Hujer, již to jaké tady dostal „prizvisko“ mluví za vše, je to pošuk bláznivej.Vycuranej.Lezdoprdelka.

81
Helu
Reagovat

Bydliště Praha. Další můj pohled na tuto farmu. Šušeň, co říct, divná a netahlo i mirek říkal, ze od každé prace uteče. Vyhru přeji vic Lucii , a může ty být i Mirec . A diky za vaše komenty, bavim se jimi už od VV.

82
sunrise
Reagovat

Úplně mám strach sem něco napsat, když se chci vyjádřit jen k farmě a nemám potřebu svěřovat se se svým soukromím. Škoda Panáčka. Teď když se chci něco dočíst o vašich názorech na farmu, které mě zajímají, musím se prokousat desítkami vět o věku, zdraví, vnoučatech, bydlišti, receptech na všechno, či domácích mazlíčcích, které mě, promiňte, nezajímají. Prostě obyčejný chat. No, co už, asi je to normální vývoj, těžko s tím něco nadělám, zjevně ubylo milovníků RS a přibylo potřeby pokecat si mezi námi děvčaty. Nic ve zlém dámy. Jen je mi to tak nějak líto. Bejvávaly to skvělé doby těch vzrušených diskuzí o RS.

83
INA
Reagovat

Dobré ranko,farmári! Vstávat a cvičit!!! V minulé komůrce jsme udělali rekord-za týden 5O6 komentů!! Proto nám Ajda nyní otevřela stodolu!! Takže pište,pište, odpovíme příště!! Za 21 hodin máme už ve stodole přes 80 komentů. Jste jedničky!!!!!

84
INA
Reagovat

@sunrise:Nemusíte se odhalovat !! Komentářů k Farmě je MÁLO????? Na fb Farmy máte stovky komentářů,tak si pěkně počtěte!!! Přeji Vám najít „vzrušené diskuze o RS“. Krásný den

85
sunrise
Reagovat

Ano, jen potvrzení mého povzdechu „škoda Panáčka“. Užijte si to tu. :-)

86
iv
Reagovat

Ještě k Milanovi-Hujerovi – jsem ráda, že soutěž už ukončil. Odcházel relativně srovnaný. Jeho závěrečný momentální pocit, že je nejšťastnější na světě, mu i přeju. Divím se, že se nestihl v rámci osobních patetických zpovědí na kamery svěřit, co vlastně na farmě pořád tak intenzivně řešil a za co se stále tak hystericky kál… Nemusím ale o něm vědět vše, stačilo. Předpokládám, že se to stejně časem v bulváru asi dočteme. Zcela objektivně – dobrého psychoterapeuta by potřeboval jako sůl.

87
sunrise
Reagovat

@INA: tzv zkuste si, prosím, ještě jednou a bez emocí přečíst to, co jsem napsala. Vaše reakce je totiž trošičku mimo mísu. :-)

88
INA
Reagovat

@sunrise: Projela jsem všechny letošní diskuze k Farmě a ty Vaše 3 byly opravdu vzrušené!!!Opravdu škoda Panáčka???!!!!!

89
sunrise
Reagovat

@INA: marnost nad Martin ostatní… OK, všem už opravdu nepatřím.

90
sunrise
Reagovat

@sunrise: nad marnost… :)))

91
Jája
Reagovat

@sunrise: :) Jj

92
Katuska
Reagovat

Mozu si spravit dalsiu svoju skupinu kde sa budu bavit o zlcnikoch klboch popencoch vnucatach atd. CJa som sa tiez vzdy tesila na panacka o RS a nie o problemoch dochodcov.Sorry.

93
Jája
Reagovat

@sunrise: :) Jj
@INA: to jsi přehnala. :(

94
Katuska
Reagovat

Sunrise: 😃💝😃💝😃💝😃

95
Jája
Reagovat

@sunrise: :) Jj
@INA: to jsi přehnala. :(

Tak jsme zjistili kolik nepišících nás čte a teď už taky prosím bez statistik, klubů a socialistických nastoupených jednotek. :)

96
Helu
Reagovat

Asi máte pravdu, je to o RS ne o nás. Nechala jsem se strhnout davem, že jsem se odhalila, vlastně to nikdy nedělám. Ale na druhou stranu jsem byla ráda, že vim, že jsem mezi“svymi“ ročníky. A i proto jsem se odvážila napsat.

97
Prochor
Reagovat

@sunrise: Souhlasím s vámi. Je otrava hledat příspěvek k tématu mezi deseti příspěvky off topic. Každopádně lidi chtějí často mluvit víc o sobě než k tématu – s tím nic neuděláte.
Ale abych mluvil k tématu:-)
Mircovi škodí, že dvě ženy, které by zřejmě hlasovaly pro něj (Vlaďa a Lucie) hlasovat nemohou, protože jsou pořád v TOP 4.

98
Jája
Reagovat

Omlouvám se, naskočilo to nějak podivně. No, Panáček se nám zakuckal. :)

99
Ajda
Reagovat

Tak se tady zase uklidníme, je vidět, že diskuse už trvá dlouho a začínají konflikty.

Pokud RS trvá několik týdnů, diskuse obsahují stovky příspěvků, tak je zcela přirozené, že se sklouzne k OT. Nemám pocit, že u Farmy by to přesáhlo únosnou míru. Pokud někdo jen čte, zde uveřejní za celou dobu 4 příspěvky, z toho 2 k tématu, tak se měl dávno zapojit do psaní a OTečka odklonit nebo se je naučit přeskakovat. Rovněž vypichování věku diskutujících považuji za kritiku přes čáru! Tady žádné věkové omezení není a nebude.
Troufnu si říci, že málokdo tady pročetl tolik příspěvků jako já, byly zde diskuse přesahující v týdnu přes dva tisíce komentů a myslíte, že vše bylo k pořadu?! Je zcela přirozené, že časem diskuse sklouzává do osobnější roviny, vždyť tu spolu trávíte spoustu času.
Doporučuji toleranci, diskuse je pro všechny, samozřejmě hlavně k danému pořadu. Děkuji!

100
milu
Reagovat

@INA: Já se přidávám k sunrise…jen jsem přečetla její písmenka…nečetla jsem ostatní a tak se vyjadřuji jen k jejímu povzdechu…je to pravda…moc jsi to rozjela…může,kdo chce si povídat na FB…tam se dá udělat skupina třeba babičky a vnoučata…ale tady je dané téma….mrzí mne,že jsem se nechala strhnout …od teď já o soukromí psát nebudu…Hezký den a jdu pokračovat ve čtení o farmě…

101
Kara
Reagovat

@sunrise: Taky se přidávám k povzdechnutí – škoda Panáčka. Taky mne nebaví číst soukromé problémy, které patří jinam a ne na diskuzi o RS.
Poslední 2 týdny sleduji farmu s 1 denním zpožděním a to se pak těžko zapojuje do diskuze, ale přestává mne bavit už chodit tady i číst. Škoda, že se to takto zvrtlo a nedá se už držet jen tématu a na pokec se nenajde místo někde jinde.
Ještě že si fanoušek dá práci s novými nicky a nebere ty zajeté. Sama jsem ho v začátcích tady musela 2x změnit, protože začal používat i ten můj krátce zaběhlý :))))
Ale doba se vyvíjí a asi to po staru už nejde :))))

102
Hanka
Reagovat

@Ajda: naprostý souhlas. Mne spíš překvapuje, že se do diskuze zapojuje jen česká a velmi málo slovenské populace. Přitom /Česko/ máme velké problémy Farmu sledovat. Většinou s časovým posunem. A myslím si, že nějaké zpestření neškodí. Jsme většinou “ babky“ a tak se chceme pochlubit a ev. poradit.Strávíme zde opravdu dost času včetně pozdějšího sledování Farmy. A napsat, že si mají důchodci založit jiný chat mně připadá dost neslušné. Buďme rádi, že sem nepíší takoví exoti jako na diskuzi Prostřena. Tam už raději nechodím. Co člověk, to názor. Většině, která sem pravidelně přispívá, tyto „odbočky“ nevadí. Tak to je můj osobní názor.

103
INA
Reagovat

Omlouvám se všem,že na moji otázku: Prší už někde? se spustila lavina odhalování lokalit diskutujících a srandičky o věku následovaly. Už Vás nebudu zatěžovat dalšími legráckami,aby se vrátily ty skvělé doby vzrušujících diskuzí o RS!!! PS: Ten jeden měsíc mezi Vámi mě úžasně bavil! Díky

104
milu
Reagovat

@Ajda: je vidět,že máš mnoho zkušeností s diskusemi….jsi velmi rozumná žena….Já,jak jsem napsala se už k soukromí vyjadřovat nebudu…Loni jsem si tady našla netovou kamarádku,dlouho jsme si psaly přes mail…bylo to fajn…doporučuji…ale tady jsme naše soukromí nepropíraly…

105
Eva původní
Reagovat

@sunrise: 82 – No, tak já budu další z mála, ale já se SUNRISE i s PROCHOREM též souhlasím. I mně dřívější diskuse k podstatě věci RS Farmy vyhovovaly více. Toť vše, i když bych si přidala, ale sedím si na prstech :-))

106
Ajda
Reagovat

Záleží na osazenstvu diskuse, podle toho se formuje. Přijde mi to jako únava materiálu, tak najednou vadí věci, které jindy nikdo neřeší. Na fb různých RS jsou diskuse taky často zcela mimo, vulgární, atd. Farmu sleduji okrajově, články jsem začala nahazovat ve stavu nouze, když se původní autorka článků pro mě z neznámých důvodů nezapojila, jak jsem očekávala. Hlídat každý příspěvek nezvládnu. Je na vás, jak to bude dál pokračovat.
Jsem si říkala, že je klid a zrovna když mám na týden odjet, nevím jaký tam bude signál, tak „problémy“. Je na vás, jak budete dál k diskusi přistupovat, jste dospělí, doufám, že každý pochopí, bude ohleduplný a už to tady spolu dojedete do finále bez rvaček.

107
zilka
Reagovat

Zdravim všechny. Také vylepším věkový půměr.
Příšti týden 71 roků, 3 děti, 7 vnoučat 3 pravnoučátka a čtvrté za 2 měsíce. Nejstarší pravnučka 7 roků.
Moc nepíšu, nemůžu, ochrnutá, na vozíku, Olomouc.
Jste tady moc fajn a jak jsem psala, dychtivě čekám, na každé písmenko tady.

108
jenkaa
Reagovat

Bóožeee, nepřeháníte to? Každý rok je jiný…..někteří panáčkovci nepíšou, někteří jen čtou…někteří noví, vytvoří novou atmosféru, nový způsob komunikace….a co jako? lepší, než kdyby to tu zpustlo. Pořád je to primárně o RS…..co nebaví, přeskočíme a jede se dál, ne? Zdravím všechny a nezlobte:-)))

109
Aža
Reagovat

@sunrise: Píšeš málo, ale zajímavě, pozorně tě čtu.
Jinak je to v pohodě, dozvěděli jsme se něco o těch, které denně čteme, kdo chtěl nechal si své soukromí pro sebe.
Farma už asi ztratila na své napínavosti a tak se debata rozrostla,. Většinou jsme babky a tak není divu, že si rády poklábosíme.
Kdo by zde chtěl v jednom kuse číst a psát o podivných lidičkách na farmě, přidáme si i kousek odpočinkového čtení.))))
Když je v diskuzi co mě nezaujme, rychle přejdu a hledám co mě baví.
Milu a Jájo, vás číst je radost.

110
zilka
Reagovat

Vsem se omlouvam za posledni koment. :-)
Nedocitala jsem predchozi, precetla jsem si az po odeslani prispevku. :-)
Nevedela jsem, ze je to tak rozdelene a snad zavdene. Slibuji, polepsim se. :-)

Jinak preji vsem pekny, slunecny a spokojeny den. :-)

111
Aža
Reagovat

@Ajda: Ajdo neboj, my se tu už nějak srovnáme.
Panáčka na Prostřenu již nečtu dlouho, tudy cesta nevede. To už tehdy zašlo do krajnosti. Nedívám se ani na Prostřeno.
Děkuji ti, že se věnuješ zdejšímu Panáčkovi . Dnes je deštíček, krásně dýchá, tak ještě dobrou náladu i na Panáčka.

112
Johana
Reagovat

Co se to tady děje?!
@INA: nevzdávej to:)
I Farma má své hluché období, kdy není co psát, nebo je už všechno proprané ze všech stran a člověk by se jen opakoval. Drtivá většina příspěvků JE k tématu. Víc, než pár osobních příspěvků mi vadí, že kritizují hlavně lidé, kteří sem napíši za celou dobu jen pár příspěvků, ale z postu ,,starého panáčkovce“ si myslí, že mají právo kritizovat formu a obsah příspěvků.
Uznávám, že diskuze mírně sklouzla do osobní roviny, ale na druhou stranu pár nových lidí získalo odvahu sem napsat…a to není špatné, nebo ano?
@Eva původní: Evi, ale tvůj zdravotní stav se tady dost probíral a nikdo nekritizoval, i když to určitě hodně lidí považovalo za OT.

113
milu
Reagovat

@Aža: Díky Aži…také moc ráda čtu písmenka od tebe…měj se hezky…

114
Wally
Reagovat

@sunrise: Tvoje marnost nad Martin kouzlem nechtěného dokonale vystihlo tuto farmu. Ale rozjelo se to tu poslední dny. Takže vydržím i když jsem se sama nechala strhnout. Ale kdyby tady byly tleskající a mávající smajlíci tak to teda už nedám. Stačí mi tady zdrobnělinky.

115
Aža
Reagovat

@Johana: Prosím co znamená OT .. asi nejsem sama, co jsem zvědavá )))))

116
Ajda
Reagovat

@Aža: OT – Prostřeno na Panáčkovi už dávno skončilo, diskuse na ofiku k pozvracení. A Primě to nevadí. Tenhle pořad jde dávno mimo mě, vidím občas útržky.

Nejde se zavděčit všem, takže jaké si to uděláte, takové to tu bude. Já můžu v krajním případě všechno uzamknout a zahodit klíče. Ale to dělám strašně nerada a použila jsem to za celé roky snad dvakrát. Nesnáším vulgarity, ale zase nejsem zastánce přehnané buzerace.

Hezkou neděli všem!

117
Johana
Reagovat

@Aža: OT -Off Topic – mimo tématu

118
INA
Reagovat

Milá paní Evo původní! Píšete,že dřívější diskuse k PODSTATĚ VĚCÍ RS FARMY Vám vyhovovaly více. Psala jste o svojí nemoci,průběhu operace,dokonce víme o 4 ďourách v břiše,popsala jste nám i údržbáře v nemocnici…. Vaše recepty také neměly chybu! Ale nikdo Vás si nedovolil napomínat, že to není k podstatě věcí RS Farma!! Soucítili jsme s Vámi a nevadilo pracné vyhledávání vzrušených diskusí!!! Hezký den!

119
Aža
Reagovat

@zilka: Neomlouvej se, nemáš za co. Jen piš dál. Pravdu má Johana, že se tu ozvalo hodně nových lidí a diskuze je pestřejší a zajímavější.
Panáček je otevřený pro každého, také mě dlouho trvalo, než jsem dostala odvahu sem napsat
. @Wally: Strefila jsi se správně na hlavičku hřebíčku-
Já si myslím, že s tím uváděním věku to není zas tak horké, kdo si bude pamatovat druhý den, (nebo za hodinu), kolik je komu let. Jen víme, že jsme v podobné společnosti a je nám dobře. Papa

120
Tamzin
Reagovat

@milu: Milu, to není k INĚ fér, jestli si dobře vzpomínám, začalo to u tebe a zdravotního stavu Evy původní… :-) , nic ve zlém,
prostě nás letos nikdo neokřikoval, ať se držíme tématu.

121
Hanka
Reagovat

@Aža: Naprosto s tebou souhlasím

122
Prochor
Reagovat

Před příjezdem exfarmářů mně napadl test:
Lula si:
a) Nezapálí dýmku, protože četla komentáře.
b) Zapálí dýmku protože četla komentáře (z trucu).
c) Zapálí dýmku protože nečetla komentáře.
d) Zapálí dýmku protože sice četla komentáře ale zlozvyk je zlozvyk.

123
Tamzin
Reagovat

@Prochor: zapálí si dýmku, aby David dostal autentickou pusu

124
milu
Reagovat

@Tamzin: nemyslím si,že bych Ině napsala něco špatného…ale vyčítat někomu/sunrise/,že málo píše a že má jít na FB,kde je komentů o Farmě dost je přespříliš…Sunrise jí nic takového nepsala…a nezlob se,ale vstávat a cvičit…chi….je asi něco jiného,když se nám Eva původní svěřila,že jde na operaci a my jsme se snažili ji podpořit…. Opravdu toho osočování je třeba nechat….Farma začíná jít ke konci a jistě to bude zajímavé pro nás pro všechny…U nás ještě pálí sluníčko…fouká,zatím neprší..ale bylo by potřeba…jen ne kroupy…..

125
Jája
Reagovat

Já přidám otázku:
Uvěří David Zuzaně? Ano a pošle Lulinu v přímém přenosu do …
Ne – protože je ještě blbější než jsme viděli.

126
milu
Reagovat

@Prochor: jasně,že si dýmku zapálí….ať už z jakéhokoli důvodu:-DD

127
Kristina
Reagovat

Stálí čtenáři i stálí komentátoři mají rádi tuto diskusi. Někdy se sdělí i osobní téma. No a co? Komu se to nelíbí, ať nečte a nepřispívá!!! Oceňuji inteligentní příspěvky, bez zbytečných vulgarit, jsou výstižné a vtipné. A toho si velmi cením. Kristina.

128
milu
Reagovat

@Jája: ….si myslím,že ji nikam nepošle…přece ze sebe neudělá blbce,co naletěl…..ale na druhé straně ji může poslat pryč,pokud je přesvědčen,že vyhraje a těší se na příval zlatokopek:-DD

129
Wally
Reagovat

@Prochor: Nezapálí dýmku. Už nemusí dodržovat žádná pravidla a přiveze si karton.

130
Eva původní
Reagovat

A jéjé, a atmosféra tady houstne dál :-((, no nakonec se to dalo očekávat. A k mé osobě: Zmínila jsem se tu, že tu nebudu, což mi je líto a že jdu na operaci žlučníku a že mi spousta dění na Farmě uteče. Samozřejmě, že mě ponejvíce podpořila MILU a JÁJA, za což jsem jim i děkovala. Mojí slušností bylo jim odpovědět a tudíž i na to když se optaly jak jsem na tom po návratu z nemocnice. A nakonec, milé dámy, jsem se tady i omluvila, že vybočuji z daného farmářského tématu. No a když jsem se dočetla, že tu jsou ponejvíce paní, blížící se 70tce v dobrém úmyslu jsem sem dala i recept na bolavé klouby :-)) Jiné békoviny, které se tu objevily o důchodcích, jsem přecházela.Takže, INO, nerejpete už dál a raději vstaňte od PC, nevyhledávejte co, kdy a kdo tady napsal a jděte na procházku. Šla bych též, ale jsem spálená v obličeji do ruda :( prostě včera jsem si nemohla nechat venku ujít koncert Petry Janů a Vaška Neckáře. Omlouvám se, odbočila jsem :-) Milu, děkuji, měj se krásně, ahoj :-)

131
milu
Reagovat

@Eva původní: Evinko,neděkuj….je samozřejmostí….že když jedna naše ČLENKA…nic ve zlém INO…onemocní,že ji podpoříme,protože se i náým může přihodit podobné a potom budeme rádi za slovíčko podpory i my…je důležité,abychom sem na panáčka rádi/měkké i,protože se tady objeví semo tamo i muž/…a jak už tady bylo několikrát napsáno….buďme k sobě tolerantní…i já budu…a bude nám tady fajn…

132
Mana
Reagovat

Tak skúsim to tu odľahčiť, pobavte sa na Lulinom komente na FB:
„Ja asi viem najlepšie , kto ako robil a ako sa správal na farme keďže som tam reálne bola a nevidím z obývačky postrihanu časť , kde najviac robí Mirko z čoho mi je zle pretože to tak vôbec nebolo!!!! David je neskutočne pracovitý a to nehovorím preto lebo som zaľúbila ,ale preto , čo som videla…. A po druhé. V živote som sa na krásu nespoliehala. Ja mám inteligenciu a ta mi veru len tak nepominie;)) a nemá, čo bYt na škodu , keď som sebavedomá a mladá“

+ sa obávam, že Dávid je vo finálovej dvojke, lebo Lula stále vypisuje, ako Dávid vyhrá. Keby nepostúpil do finále, asi by to nevypisovala. Ešte aj Alena jej komentovala, že má pocit, že to vyhrá on (ak to tak je, potom chápem, že Lula s ním ešte chodí, keď má šancu na výhru).

133
Jája
Reagovat

@Mana: Jj dřel jako kůň. :D (Nečas by o tom mohl vyprávět. :D) Ale Lulina to přece musí vědět nejlíp, když dřel s ní (nebo ji?) :D

134
Aža
Reagovat

David si jen drbal rozcuchanou hlavu a divil se, když mu Martin sdělil, že oplocení pro hnůj mělo být široké podle Mira. Vychloubal se nejdřív, že Mira to chtěl udělat špatně, ale on mu to rozmluvil. nemohl to dělat on, protože kopal kanál. Tak by dopadlo všechno, kdyby si Mira nechal od nich radit.
Nevím, proč musely ženy těžce loupat sloupky k oplocení, když tam nakonec dali větve a stačilo to.
Už jsem si našla na Markíze pikošky z farmy, upoutávka na pondělí. Mimo Milana jsou tam všichni. To bude šumná zábava, jeden chytřejší druhého a pracovitější než včeličky.
Jen mně uteklo, co měla říci Zuzana zásadního do vztahu Luly a D.

135
Aža
Reagovat

@Eva původní: Možná by ses divila, kolik je tu žen nad sedmdesátku a ještě dokážou skákat přes plot pro peříčko.,))))
Hlavně pro svá vnoučata a pravnoučata.))))

136
Hanka
Reagovat

Tak nechme těch „žabomyších“ válek a zaměřme se na blížící konec farmy. Pak si přes léto oddychneme. A pokud si tady někdo chce ulevit a napíše, co ho trápí , tak to berme a pokud to nechceme číst, tak to přejdeme. Je to jen chvíli podržet tlačítko. Je to jen a jen na toleranci. Jak jsme se přesvědčily/i/, tak je nás tady většina seniorek/ů/ a proto máme každá/ý/ už nějakou zdravotní potíž. Někdo víc , někdo méně. Tohoto panáčka bereme něco jako vzdálenou rodinu, kde si pokecáme o Farmě a sem tam napíšeme i něco jiného, co nás momentálně trápí. Já osobně jsem vděčná za čerstvé komentáře z průběhu Farmy, protože se to dozvím předem a druhý den si to „vychutnávám“. Tak buďme tolerantní.

137
johanetta
Reagovat

SUNRISE: také souhlasím s tvým názorem. Letos se do diskuse nezapojuji. Postrádám dřívější nadhled, laskavost a originální vtip. Ač sama stará bába, neodvažovala bych se otravovat svými neduhy. Snad „tvrdé jádro“ panáčkovců přežije, k čemuž nám dopomáhej příští F9!

138
nina987
Reagovat

johanetta ano, nenapsala bych to líp.

139
manka
Reagovat

sem ráda,že hašteření je pryč a že se zase budeme mít rádi

140
Johana
Reagovat

@johanetta: @nina987: souhlasím…my, přispívající diskutéři si musíme uvědomit, že sem píšeme hlavně pro obveselení nepřispívajících a pokud nemáme k tématu farmy nic vtipného a originálního, raději mlčme.
Přesně to samé se dělo i v diskuzi k minulé farmě ( která zdaleka nebyla tak osobní ), takže jsem spíš překvapená, že ten sepsouvací příspěvek, který to tady rozpoutal, přišel až teď.

141
Wally
Reagovat

@Aža: Prosím, kde vidíš Danielu a Jara?

142
Eva původní
Reagovat

@Aža: 135 – A tak to teda klobouk dolů před takovýma babuškama a dědoušky, to je záviděníhodné a Ažo, možná ten můj recept na klouby užívají, proto ty výkony a lá hop přes ten plot :-))
V pondělí to vypukne, jsem nedočkavá a těším se. K tomu Milanovi Hujerovi, já si myslím, že se zasekl a z trucu za vyhazov odmítl se na společný týden vrátit. Mám dojem, že i dříve když byl někdo vyhozen se pak v tom posledním týdnu objevil. No nevím, ale Hujer raději si nechá vystavit lékařské potvrzení jen aby nemusel zpět, to mu jeho ješitnost nedovolí. Určitě se do práce všichni nezapojí, tak to bylo vždycky, taková Jana se tam bude slunit v krajkové prádelku a nebude si špinit ruce. Janko, ten se určitě hned chopí práce. Na Zuzanu se těším, hlavně na tu rozmluvu s Davidem. Ópérka přiletí z Anglie, to se taky pobavíme :-)) Bude fajn je všechny opět vidět a sledovat jak se budou k sobě chovat po tom co si vše zhlédli v záznamech.

143
Amalie
Reagovat

Už nějaký čas přemýšlím, že i já přispěji do diskuze na Panáčkovi.. Jen jsem se vždy přemluvila, že mi nestojí za to, jak se na mě všechny sesypete pokud napíšu názor, který nebude korespondovat s vaším..:))
Taky jsem sem chodila, abych si početla o RS ..Ano, to podrobné popisování příprav, odkladů operace žlučníku a rekonvalescence bylo dost únavné a přehled všech dětí, vnoučat a domácího zvířectva bylo už asi dost navíc.. Napadalo mě to samé co Sunrise.. že na sdělování těchto soukromých detailů jsou jiné možnosti
Musím však napsat, že jsem se nejednou při vašich komentech smála nahlas.. Jste velmi vtipné babky! Tohle oslovení si dovoluji, protože i já sama jsem už babkou.
Mě spíš zaráží jiná věc.. Po celou dobu nechápu váš jednotný odpor vůči Lule a Aleně..
Vy samy máte děti a očekávala bych větší nadhled u komentářů. Já měla zato, že jste všechny tak kolem 25 let, když jsem si četla o „stehniskách“ Luly či jak jste se bavily tím, že má Alena málo vlasů. Rozebírání chování a vztahů farmářů je OK ale toto?
Lula je normální mladá holka, odcházela na farmu ze vztahu, který nebyl funkční jak sama přiznala, zřejmě toužila po lásce a proto se upnula na Davida. Ve vašich komentářích se opakovalo, že byla líná a intrikovala..nemyslím si úplně, že v tomhle byla nějak výjimečná na farmě.. Podle mě je to přemýšlivá holka, která v reálu pracuje, umí vydělat peníze a zároveň externě studovat. Na 22letou holku dobrý..
A Alena? Ukecaná babka, která to vzala asi za špatný konec, když se rozhodla si hrát na mladou.
Taky bych to neviděla až tak hrozné jak se tu psalo.
A zase půjdu proti proudu, mně byl dost nesympatický Janko. Všichni ho oslavovali, že je pracovitý, což byla samozřejmě pravda ale.. ten člověk úplně postrádal nadhled, smysl pro humor, byl velmi sebestředný a na sebe háklivý. Nesnesl jakoukoliv kritiku a rád uplatňoval tu podivnou a častou zásadu některých starších lidí a to – Já jsem starší a tím pádem mám vždycky pravdu..
Každý máme nějaký názor a mnohdy velmi rozdílný, ale pořád si myslím, že jak jste si tu vytvořily svou „partičku“, tak sem ti, co ten názor měli jiný ani neměli chuť přispět.

144
manka
Reagovat

Amálie,nechci být pichlavá,ale čí jsi příbuzná???Mamby-Luly či Aleny??V něčem máš pravdu,v něčem ne,ale tady to není o pravdě,ale názoru.Tak dík za názor.A co si myslíš třeba o ostatních farmářích?

145
Wally
Reagovat

@Amalie: Palec hore a vše podepisuji. Za mě dodávám, že nejhorší byla Zuzana.

146
anonymous
Reagovat

@Amalie: „Každý máme nějaký názor a mnohdy velmi rozdílný, ale pořád si myslím, že jak jste si tu vytvořily svou „partičku“, tak sem ti, co ten názor měli jiný ani neměli chuť přispět.“

Chuť je jedna věc, ale možnost druhá :-)

Platí to jak obecně u Panáčka, tak konkrétně u Farmy, a když se člověk koukne třeba na ty rekordní tisíce příspěvků u VV4 CZ, tak i tam to bylo (a je)
vidět velmi zřetelně. Každej si tam mohl říct zcela svéhlavě svůj názor, a že tam byly i zcela zásadní rozdíly, je nabíledni.

A to platí pořád, jen je (logicky) třeba počítat s tím, že danej názor bude mít jak následovníky (možná), tak i odpůrce (i třeba zásadní/radikální, a to i z řad zdejších adminek/adminů a skupiny samotné si říkající „smesvině“ – jejíž název mluví za vše). Což ale když někdo nesnese, tak holt to tady nebude mít rád. Jinak to myslím stojí za zkoušku :-)

147
Mana
Reagovat

@Amalie: V prípade Luly (aspoň u mňa) ide o to, že pôsobí strašne nesympatický až arogantne. Rovnako som vnímala aj jej správanie – nadávala na Zuzanu, aká je spodina, ale ona sa správala rovnako otrasne, možno ešte horšie. Vravela, že ona každému hovorí pravdu do očí, pritom to vôbec nebola pravda, na kameru niečo iné ako potom ostatným. Jasné, intrigujú tam asi všetci, ale Lula sa jednoducho správala tak, akoby ona bola svätá a všetci ostatní zlí. Na mňa to tak pôsobilo a preto mi ani nemohla byť sympatická. A vzhľad vôbec neriešim, veď predsa nemôžeme za to, ako vyzeráme – väčšinou ;)

148
JanaH
Reagovat

…šiš, neblbněte!

Se to přece tak krásně rozjíždělo. Časem mohlo dojít i na váhu, výšku, teplotu, tlak, rosný bod, rodinné a finanční poloměry, IQ, EQ, vzdělání. povolání, záliby, talenty a antitalenty, oblíbené jídlo, hudbu, film, knihu… a mnoho a mnoho dalšího, možností je bambilión!
Takhle se dal pohodlně překlenout čas do další Farmy… a to se vyplatí! :-D

No dobře, už mlčím, už mlčím, hlavně mě nebijte.
Jauvajs, do hlavy ne! :-D

149
Tamzin
Reagovat

@JanaH: :-)

150
JanaH
Reagovat

No ale zpět k tématu, že?

@Amalie: nejdeš až tak proti proudu, názor na Janka mám podobný.
K „partičce“ bych připodotkla asi tolik, že ji nikdo uměle nevytvářel, nějak se vytvořila sama… a i přesto máme názory někdy shodné, jindy diametrálně odlišné. No a co jako? To je normální, myslím.

@Johana: musím souhlasit proti. Já sem rozhodně nepřispívám pro obveselení nepřispívajících! :-D
A příspěvek od sunrise vůbec nepovažuju za „sepsouvací“…

151
Eva původní
Reagovat

@JanaH: 148 – Jani, super a pravdivý příspěvek, palec hore, no, ale i tak vidíš, že ty rebélie tady může můj žlučníček, ten se chudák v hrobě obrací :-(((
MANKO, 139 – taky jsem myslela, že tomu hašteření bude konec, bohužel :-(((
Tak si říkám a 100% to platí: “ Když si nechceš hubu spálit, musíš mlčet nebo chválit!“
Pro neznalé, to není z mé hlavy to chytrý pan K.H.BOROVSKÝ

152
Eva původní
Reagovat

@JanaH: 148 – Jani, super a pravdivý příspěvek, palec hore, no, ale i tak vidíš, že za ty rebélie tady může můj žlučníček, ten se chudák v hrobě obrací :-(((
MANKO, 139 – taky jsem myslela, že tomu hašteření bude konec, bohužel :-(((
Tak si říkám a 100% to platí: “ Když si nechceš hubu spálit, musíš mlčet nebo chválit!“
Pro neznalé, to není z mé hlavy to chytrý pan K.H.BOROVSKÝ

153
Amalie
Reagovat

Přijde mi úsměvné, že musím být něčí příbuzná, aby mi někdo jen nevadil jako většině.. Lula i Alena byly výrazné postavy na Farmě ať už to vezmeme z jakéhokoli hlediska.. Jen si podle mého nezasloužily ten obecný odsudek.. A co se týká ostatních farmářů? Můj oblíbený byl od začátku Miro.. nejdřív mi ho bylo líto neb jsem myslela že je slabý a ostatní toho využívají, posléze jsem ho začala obdivovat. Je velmi psychicky odolný, s nikým tam neuzavíral žádné pakty, nepomlouval a je to chytrý kluk.. má své chyby jako každý, ale je schopen o nich přemýšlet. Další komu bych přála výhru je Lucie.. Nekonfliktní, rozumná, praktická, umí říct i nepříjemné věci do očí. David jednoduchý a nezralý kluk, neumí se rozhodovat sám za sebe, když je na koni i agresívní. Vladimíra je inteligentní, velká hráčka a o to jde v RS především. Umí proplouvat a manipulovat. Roman pohodář, který si asi neláme hlavu s budoucností, zaměřený víc na své fyzično než duševno. Umí být i zlý. Angličanka byla taková správně „trhlá“, mě bavila, u Nika jsem marně pořád hledala ten jeho opěvovaný humor. A Milan? Polámaný člověk, který si to ovšem nikdy nepřizná a nikdy nenavštíví odborníka, který mu jediný může pomoci. Všichni kolem něj mu ubližují a nechápou..Ty jeho výlevy před kamerou jsem mu nevěřila ani za mák. Potřebuje obecenstvo a potlesk. Egoista, který asi dělá celé rodině ze života peklíčko.

154
Eva původní
Reagovat

@JanaH: 148 – :-)) s chutí jsem se zasmála, dávám ti palec nahoru, ale Jani, největší podíl na těch rebéliích zde může můj žlučníček. Ten se chudák v hrobě obrací :-((

Trvám na tom, že 100% platí v diskuzích, že „Když si nechceš hubu spálit, musíš mlčet nebo chválit!“
Pro neznalé podotýkám, že to není z mé hlavy, toť moudrý pan K.H.Borovský.

155
Jája
Reagovat

@JanaH: :D :D :D To mi nedělej, příště půjdu na kafe k sousedce. :D :D :D
@Mana: Já bych k tomu přidala: Když má někdo plnou hubu fajfky, chlastu a řečí a věčně si vyvaluje šunky, tak mu to na sympatiích diváků nepřidá ať mu je 22 nebo i více. Od počátku vystupovala jako přemoudřelý fracek, který je z domu zvyklý na pochlebování. Její sociální IQ přesně vyjadřuje příspěvek na Fb, který byl zde uveden výše. :(

156
Eva původní
Reagovat

Omlouvám se, Panáček nějak už cvokatí též, prve mi ukázal, že můj příspěvek je duplicitní a nenaskočil, po napsání znovu se objevil. No asi se projevují erupce na slunci na všech :-(

157
iv
Reagovat

153 – radost číst. Za mě to sedí přesně…

158
Jája
Reagovat

Z Fb:

Roman Kulíšek Svatý Tady je taky veselo a Lálikovi- Hujerovi se smějí Čechy, Morava i Slezsko 🤗🤗 http://reality-show.panacek.com/48285-farma-8-kdo-utece

159
JanaH
Reagovat

Kulíšku, okamžitě se odtajni! :-D

160
Mana
Reagovat

@Jája: Súhlasím :)

161
Wally
Reagovat

@manka: A mohu vědět tvůj názor na ostatní farmáře? Přiznávám se, že Manka , Rumcajs ba ani Cipísek mi v mé mladistvé mysli neuvázli.

162
JanaH
Reagovat

@Wally: mně ty otazníky a ten důraz taky někoho připomínají. ;-)

163
Janica
Reagovat

@Jája: 158 – stránka už tam není, škoda, ráda si počtu cokoliv se týká farmy. S hodnocením Luly souhlasím.

164
iv
Reagovat

Mrkla jsem se na FB farmy. Hlasování Kdo je váš favorit? Podotázka Kdo udělal pro farmu nejvíc? David 3400 hlasů, Miro 3702, Vlaďka 293, Lucie 178. Čas 21.21

165
Jája
Reagovat

Jejda a počtou si i Hujerovi :D. Kulíšek to hodil i na Hujerův farmářský Fb. :D

166
manka
Reagovat

@Wally: já už těch farmařů mam dost.mám ráda Davida,je to krásnej chlap s pěknou postavou a oči má taky krásné.Takové můj Rumcajs nemá,ale má zase něco jiného,dobrýho.

167
Wally
Reagovat

@manka: Ty ses ptala první Amelie :DD. Ale tvoje odpověď mluví za vše. Nikdo se tě neptal na tvého chlapa, ale ráda jsi nás opět informovala.

168
manka
Reagovat

@Wally:já psala o Davidovi,jak se mi líbí a o mém chlapovi to bylo jen přirovnání,stačí?

169
Aža
Reagovat

@Wally: —-141 – znovu jsem se podívala. na snímku je 13 lidí. Myslíš-li Jara kadeřníka, ten stojí mezi Lucii a Lulu. Danielu jsem tam neviděla.
Zadala jsem Markýza – farma 8 pikošky. Stačí si pustit Definitivní konec sluhů a pod tím je nabídka na zítřek. Bohužel nejsem tak zdatná, abych uměla přeposílat jako šikovná děvčata zde.

170
milu
Reagovat

@Aža: Aži,stačí zkopírovat adresu ve vyhledávači horní lišta….a tady vložit….zkus to:-.)

171
Aža
Reagovat

To jsme si to vykoledovaly děvčata. Dobře si musím rozmyslet co napsat, abych vyhověla zdejší nové cenzuře, Nejlépe jen ano a ne, abych nenerazila a neurazila.

A co chudák Franz, který nás bavil svou pohádkou, tam bylo asi závadností.))))
Já, když otevřu časopis, také mě třeba vše nezajímá, ale vyberu si to zásadní, proč jsem časopis koupila. Nebo ho nebudu číst vůbec, to ale neznamená, že jiní čtenáři nebudou poučeni, pobaveni a spokojeni.
Jenom tolik k dnešnímu téma, uvidíme zda má cenu zde dál psát, nebo nechat místo pro další, již v jiném stylu. Dobrou noc……

172
Wally
Reagovat

@Aža: Ale tam vidím AK. Myslím Jara-zedníka. Ty jsi psala, že přijeli všichni, mimo Hujera. Proto jsem se ptala, jestli máš jiné informace.

173
milu
Reagovat

@Aža: Já tedy budu psát krom soukromí jako dříve….Teď jsem koukala na to nastoupení …a Dana s Jardou tam nejsou….já měla problém poznat Marcela…

174
JanaH
Reagovat

Konečně jsem viděla ofiko duel.
Zaujalo mne několik věcí: Hujer s Davidem mají starosti, jak naložit s popularitou, která je jistojistě venku čeká. David taky s nárůstem kamarádů, Hujer zase s kariérou (tomu to nastopro věřím, přijde o kolo a obušek? :-D).
Duel samotý byl maso. Urputná Šušeň si věřila, s každou jinou by vyhrála. Po hákování byla na mrtvici, u lana se obě dobře vyválely, skoro mrtvice dva. Škoda, že ji po duelu nenechala Kvetka delší dobu vyhnít, schylovalo se k mrtvici tři. Když byl povolán Hujer, hned jí došlo, která bije a že je zachráněna díky Hujerově blbosti. Scénku s křižováním u mlýna jsem si opět pustila opakovaně, to se nedalo jinak. :-D Taky jak jukal na palici, nepamatoval si jméno mlynáře? Asi zase stres. Všecko je u Hujera „neskutočné“, toto slovo používá více než často.
Já jsem ráda, že je skutečně venku! Kdyby se ptal, doporučila bych mu odbornou pomoc, jenže on se neptal, tak nic. Měl být venku i David, když se kontaktovali při Hujerově útěku, to Borisové nezvládli, proč mne to nepřekvapuje?

175
JanaH
Reagovat

Davidovy kecy při duelu… bahno, popkorn, cola, rozvalit se… uf.
Hujerovské projevy už byly probrány a proprány ze všech stran… veskutočně vela, neskutočně šťastný, neskutočně zmeněný, neskutočně dobrý, neskutočně krásne… a tak furt dokola… taky uf.

176
milu
Reagovat

@JanaH: jani,já bych Davida také vyhodila….přece hledání mohlo skončit daleko dříve a nemuselo se zapojit tolik lidí…nemuseli uvědomit rodinu…Přece toto by nemělo zůstat bez trestu!!!!Jestli to půjde i s další farmou bez trestání…to potom už nebude RS,ale pohádka pro dospělé….

177
Aža
Reagovat

@milu: Milan je pošuk, ale nejhůř na tom byla jeho dcerka, které se omlouval a kál se. Jen pomyslet na to, jak na ní doma vyjížděl a blábolil a byl hrubý tak, jako při sezení u stolu při hovoru pravdy. (nc verze je horší.není krácená)
V jeho hlavě probíhá neskutečný zmatek, něco si umane a hučí dítěti do hlavy. nikdo ho nezastaví. Nemá s ním štastné dětství -Myslím, že jeho žena má problémy a kdyby byla silná, už dávno od něho odejde i s dětmi.

178
Jája
Reagovat

Dnes ne a ne usnout, tak si brouzdám po internetu a ze zvědavosti vlezu Hujerovi na Fb. Trošku do historie, co to je za člověka. Víte co jsem našla? Vyšklebeného Hujera v hospodě a pracku má přehozenou kolem Kleopatry Martinky z Turca. Joooj vybraná společnost. :D Pokus o změnu osudu – casting do RS Návštěvníci cesta do minulosti a hromada fotek já já já já a ještě já statečný ochránce ve svém jedinečném terminátorském postoji ukázky jeho kuchařského umění žrádlo a samé žrádlo proloženo Milánkem. No teď už neusnu vůbec.

179
Jája
Reagovat

Na jednu fotku bych málem zapoměla – Milánko v kostele na klekátku u oltáře v kraťasech a se slunečníma brýlema frajersky na hlavě. No řekněte, který magor se takhle nechá vyfotit někde na výletě či dovolené?

180
Wally
Reagovat

@Jája: Ty fotky by byly dobrý materiál pro psychiatra. Všude majetnický postoj. Já, já, já. Nikde žádný úsměv, jen aby vynikla jeho postava. Jediné emoce vidím u fotek s derou – otcinova holčička. A z toho mě dost mrazí. Tam ten jeho vztah s ní vypadá jak incest. A to bylo první co mě napadlo po přivítání na farmě. Vše komentováno Hujerem v 3. osobě. Milánko udělal, Milánko uvařil, Milánko………
Z toho chlapa jde strach.

181
Prochor
Reagovat

Není divu, že pro Milana jsou všechny normální věci „neskutečný“. Milana život stále překvapuje a zaskakuje.
Podívejte se na medailonky v 1.epizodě. Milan na kole důležitě zastavuje auto – taková cyklohlídka v „jeho“ městě. Prostě sranda.
V medailonku Mirce i Jana zaznělo to samé – je šikovný ale tvrdohlavý. Tím se vysvětluje, proč první konflikt vznikl mezi nimi. I když Mirec svým nemožným chováním má na tom větší podíl. Později se přidala i Zuzana, která byla 4 roky na mateřské a ten její vypadá jako podpantoflák. Zuza určitě není zvyklá aby jí někdo říkal, co má dělat a prosazuje si tvrdě svoje.

182
Prochor
Reagovat

Ještě jsem si vzpomněl, co mně pobavilo. Když u stolu pravdy měli farmáři povědět něco, co jim vadí, tak Miro řekl, že na Milanovi mu vadí, že nesnáší kritiku.
Na to následovala prudká hádka, kdy Milan odmítal, že nesnáší kritiku. Takže vlastně v přímém přenosu svojí reakcí předvedl, že má Miro úplnou pravdu. Kdyby tam seděla třeba Adéla Banášová, tak by určitě přišla vtipná poznámka. Jenže Kvetka bohužel není Adéla.

183
Foxy fox
Reagovat

Ahojte farmári.
Nejdříve chci vyjádřit díky, že se to zde vrací opět k tématu RS Farma. Kritizovat se mi místní klub seniorek nechtělo, ale nebavil mě.
K MIlanovi: moc by mě zajímalo, co teda před vstupem na farmu dělal, protože to pokání mi přijde dost nerelevantní. Přijde mi, že je to stanovená role hraná slabým hercem. Rodinu má krásnou, dcera i žena opravdu pěkné, synek roztomilý. Bylo řečeno, co se stalo jeho ženě s nohou? nějak tomu nerozumím, ale musí to být psychicky náročné, taková vleklá choroba.
Dávid má velkou smůlu, že se na něj tak brzy nalepila Lulina, čímž byl jeho prostor stanovený jinak, než by bylo v jeho prospěch. Po jejím odchodu je to u něj o něčem jiném a působí (až na nějaký pro mě dětinský vtípky).
Mirec-nemá cenu tu cokoliv o něm psát, bo má asi svatozář :) Jen je mi líto toho nedodělaného Augustina, co ho asi Mirec nikdy nedodělá. PPP
Vladimíra – dotáhla to manipulací s lidmi daleko, ve hřu OK, v životě to má snad jinak. Proč nenatírala nápis na střeše také?
Lucie – vzala hru za dobrý konec, naučila se dělat sýry, což hodnotím výše než činnost MIrce, který ve své profesi truhláře dělal jakýsi standard, ale ve mlýně například byl naprosto ztracený. Ta si tam na té farmě už vyloženě jen libuje. Ovšem její hysterické výlevy, kdy jí odešla Žanet, pak Niko byly směšně neupřímné.
Kdo vyhraje je mi jedno, z této party je to prašť jak uhoď, píšu to s tím, že Miňo nevyhraje….

184
Foxy fox
Reagovat

@Dáša: opravdu velmi jemné vyjádření dámy v letech, asi Hujerova žena ví, proč s ním je, Vaše starost to rozhodně není.

185
Lady XL
Reagovat

Ahoj, ještě jsem nemohla zkouknout nic z pátku, zatím také vstřebávám zdejší diskuzi… Ale od začátku: ještě jednou moc děkuji za informace z průběhu pátečních dílů!! Moc to pro mne znamená, protože jsem v ten den na netu jen přes mobil. V hospůdce na vsi si ze mne dělají už srandu, že furt koukám v pátek na mobil a nebavím se s nimi… (nikomu ale nemohu říct, co sleduji, nechápali by to..). Jsem proto ráda, že jsem narazila na podobně smýšlející skupinu lidiček, kteří mají i pro mne pochopení :-), kteří se podělí o své pocity, názory. Pokud se mi něco nelíbí, tak to prostě přejdu, pokud to není urážlivé. Je to každého věc a hlavně právo na názor. A právě že se tady diskutuje slušně bez urážek. „Rozšířená“ diskuze se mi až tak moc nezamlouvala, ale zase jsem byla ráda, že se zde náhle „objevilo“ více diskutérů, prozatímních čtenářek. No a pokud jsem něco nechtěla číst, či mne to nezajímalo, tak jsem to prostě „přerolovala“.
Každý by měl mít právo sem napsat svůj názor na účastníky RS a ostatní by ho měli respektovat a nenadávat mu, či hned neobviňovat, že je něčí příbuzný. Já jsem vždy napsala, kdo se mi líbí či nelíbí, ale v průběhu celé RS člověk na lidi mění názor podle jejich vývoje v celé hře. Mě se např. líbila Zuza, ale je dost možné, že po pár dalších dílech, kdyby zůstala, by mi začala už být protivná. U Jana jsem viděla brzy, že by mi lezl za čas na nervy, protože on tam byl jen pro práci a odhadla jsem, že se odkope, až mu začnou lidi odmlouvat a nebudou dělat podle něj. ta parta lidí nebyla prostě jeho krevní skupina. Mirca jsem neměla ráda, podle mě na začátku RS hrál, nemohu si pomoct. Respektive – přehrával. Vyvolával záměrně konflikty a to s každým, jen si vzpomeňte. Všichni farmáři byli tehdy rádi, že byl vybrán do 1.duelu… Ale jak šla hra, tak se i on měnil, stal se platným farmářem s dobrými nápady a méně výstupy s ostatními. A tak i mé sympatie se k němu změnily v kladné :-) a klidně to přiznám, že jsem otočila… Alena – mě byla pocitově nesympatické od začátku. Moc hektická, moc uřvaná… A hlavně se mi nelíbilo, jak začala (zřejmě naočkovaná štábem a podporovaná farmáři) od počátku deptat psychicky Zuzu, která jí osobně nic neudělala. Lecos bylo tehdy přes čáru a to co Zuzce vyčítali, tak se pak dělali naprosto běžně (odpočívali před duelem, dělali jen práci sluhy…).
no to by asi stačilo…. :-))) hezký den

186
Aža
Reagovat

@Prochor: Kvetka je tam účelově jenom proto, aby koulela očima, předváděla svou tvářičku a nechala je hádat, jen když je co největší divadýlko.
Nesmí dát najevo emoce ani projevit podporu. Vše je vyumělkované.
Jen málokdy se stalo, že jsem v její mimice a očích viděla opravdový zájem nebo údiv.
Má už svou roli naštudovanou a hlavně jistou.
Je jasné, že je to inteligentní žena a tak si myslí své, nebo už je to jen rutina.)))))

187
Lady XL
Reagovat

@Foxy fox: Jen k Lucii – sýry uměla dělat ještě před Farmou. Zmiňují se o tom v jejím medailonku, že si je doma běžně dělá. Spíš škoda, že se to od začátku neučili i jiní (tedy nebylo to aspoň vidět), to až ke konci projevil někdo snahu… Mne by to například bavilo :-)

188
Foxy fox
Reagovat

Dokoukávám páteční duel, zatím „stol pravdy“ a musím tedy říci, že Dávid to všechno řekl velmi trefně a pěkně, bez eeehm. Opravdu to má v hlavě srovnané. Škoda, že nebyl jako takový vidět dříve.
Miňa beru jako nevyrovnaného člověka, výbušného, ale zase dokáže si přiznat že toho dost pokonil. MIrec jeho výbušnosti využíval a provokoval ho, ovšem přiznat to neumí.

189
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: no tak to mi uniklo :) tak nic :)

190
Prochor
Reagovat

@Aža: No, možná Kvetce křivdím a není vůbec dovoleno moderátorovi reagovat na názory a jednání farmářů. Jenom je zklidnit, když se začínají hádat a urážet. To ví jen štáb, jaké má Kvetka noty. Docela by mně to zajímalo.
Třeba by mně zajímalo, jestli smějí exfarmáři vnášet na farmu informace z venčí. Tyhle informace ale smí prozradit příbuzní na návštěvě. Třeba Verona přiznala, že její vztah k Janě Hrmové ovlivnili informace od příbuzných, což zásadně narušilo a ovlivnilo sociální hru na farmě.

191
Foxy fox
Reagovat

a opět situace, kdy Mirec nevykydal kravám, protože zabudol a vyčítá Dávidovi, že mu to měl připomenout : ))) Mircovi??? ten který se vždy postará o vše? Klasický MIrec, hned je chyba u někoho jiného, jen ne u něj.

192
Wally
Reagovat

@Prochor: Květka se dřív snažila, ale asi štábu došlo, že to není to pravé ořechové. Pamatuju na dojímavé a všechápající rozhovory u chatek. A také ty přísné proslovy po porušení pravidel.

193
sunrise
Reagovat

@Prochor: Smějí nesmějí, docela jistě to udělají. Tohle se, řekla bych,nedá uhlídat.

194
milu
Reagovat

Zdravím farmáři a přeji krásný den…u nás je nádherně..po včerejší bouřce super…

@Foxy fox: Já se Míry nezastávám/vlastně ano….zastávám:-)/…nikdo nejsme bez chyby…ale jak často David nevykydal kravičkám…u Míry to bylo opravdu jednou,pokud si dobře vzpomínám…často on kydal vrstvy po jiných….David je podle mne líný a jen občas zabere…a samozřejmě před kamerama….

195
Wally
Reagovat

@Prochor: To jsi napsal minulý týden, tak doufám, že ti to bude vycházet dál :D
4) Duel Lucie & Sušeň = vypadne Šušeň
5) Hujer se zhroutí z návštěvy Hujerovců a odchází z farmy v slzách.
6) Šušeň se vrací = TOP 4 je ukončená.
7) Přijíždějí exfarmáři a převážně podporují Mirce.
8) Mirec je ve finále a získává bod od diváků.
9) Mirec je vítěz farmy.

196
Foxy fox
Reagovat

@milu: ahoj, zdravím Tě. S tím Mircem, myslím, že to, přesněji řečeno, bylo poprvé, kdy nám to ukázali na kameru, že něco zabudol a neudělal….ale o to ani nejde, že to neudělal, ale ty jeho výhovorky, že mu to měl Dávid připomenout! nerozumím proč, když mu to jednou řekl, by mu to měl připomínat. Naopak, Dávid to vzal ještě v klidu, ale Mirec by této příležitosti v případě někoho jiného využil a řádně by jí před kamerou zdramatizoval a neopomněl by dodat, že ON se tedy POSTARÁ!

197
Foxy fox
Reagovat

@Wally: myslím, že podobný scénář leží i v režii na Markíze :)

198
milu
Reagovat

@Foxy fox: ….čekala jsem tuto reakci…je to věc názoru…fandění….já mám ráda Míru…ty Davida…a tak toho nechám…myslím si svoje…chiiii…dodělám obídek a jdu za dcerkou na zahrádku….Měj se hezky…a nezapomeň se postarat:-DDD

199
Foxy fox
Reagovat

@milu: no vidíš, to je škoda takové reakce. Já Dávidovi ani nijak nefandím, je mi jedno, kdo vyhraje….myslela jsem, že diskutuješ na jiném levelu. tak se tedy měj.

200
Eva původní
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1872747_vo-vzduchu-citit-finale-farma-plna-na-prasknutie

Lulina přijela čistá, hezká a voňavá, Dávid byl štěstím bez sebe, ale proč ji přivítal v těch smrdutých, špinavých teplácích? Však když slyšel, že cinkají koně měl ty tepláky shodit a svou Lulu přivítat čistý, ale přivítali se láskyplně :-)

201
Prochor
Reagovat

@Eva původní: Koukal jsem jak na voze přijíždí Jana celá nadšená. Určitě si to přijela užít. Přijeli všichni kromě Milana který zase někam odešel?

202
Ajda
Reagovat

Prosím o informaci, kdy je finále. Už tento víkend? Ráno bych vám naplánovala nový článek než odjedu.

203
Wally
Reagovat

@Ajda: Až 18.6. Poslední záznam je v pátek a pak až finále.

204
Jája
Reagovat

@Ajda: Všude se dozvídám že prý 18.

205
Jája
Reagovat

Podle televizního programu opravdu 18.6. :)

206
Ajda
Reagovat

Díky za info. Na pátek nebo sobotu vám nachystám stěhování a na finále jsem doma :D

207
Johana
Reagovat

@Foxy fox: pozornému divákovi určitě neuniklo, že Augustín je dodělaný. Stojí v kuchyni a v minulém díle byl několikrát na něj záběr. Viděla jsem jen hlavu (mmch opět moc hezká rezbářská práce), ale předpokládám, že pokud už stojí v kuchyni, je dokončený celý. Nejspíš si ho nechávají jako hold Augustínovi k ukončení farmy.

208
Wally
Reagovat

@Johana: Nevím, ale Miro u kapličky říkal mamince, že Augustýn není hotový.

209
milu
Reagovat

@Wally: Wally…ale Martin při předání úkolu říkal,že to tak stačí,že je to OK….

venku je dusno…na zahrádce jsem dlouho nevydržela….
@Prochor: Prochor….nejsou všichni…Jarda a Dana nepřijeli…snad nám večer řekne Kvetka,proč….třeba jsou na dovolené…nebo nemocní…nepustí z práce….A Hujer,pokud byl vyloučen už není farmář a nemá tam co dělat…si myslím….

210
Jája
Reagovat

Vypadá jako stará hajtra. To i ta Hejkalka má pěknější obličej. :D
http://farma.markiza.sk/aktualne/1872760_navrat-vo-velkom-style-jana-sexy-ako-nikdy-predtym

211
Eva původní
Reagovat

@Prochor: 201 – Jojo Janinka :-)) přijela a všem ukáže :-)
http://farma.markiza.sk/aktualne/1872760_navrat-vo-velkom-style-jana-sexy-ako-nikdy-predtym

No, Milanovi, to jeho pochroumané ego nedovolí, aby přišel a užil si to se všemi, myslím, že se hodil marod, uvidíme..

212
Eva původní
Reagovat

@Jája: 210 – Jájo, neviděla jsem Tě, předešla jsi mě :-), ale to neva :-)

213
Jája
Reagovat

Už se těším na zvítanie zaĺúbencov. Vítaj moja voňavá kytička, milujem ťa moja smradĺavá botička. :D

214
Eva původní
Reagovat

@milu: 209 – Ahoj, Milu, ale já Ti mám dojem, že v dřív ějších farmách ti co byli též vyloučení (už si nepamatuji) se na poslední týden vrátili, tak nevím, třeba si zde nějaký pamětník to vybaví… o Hujerovi jsem už psala, ale ať je raději v péči ženy, nemuselo by to skončit dobře. Určitě by se nějaký rejpal našel a ta jeho psychika…mohl by někoho bacit :-(

215
Lady XL
Reagovat

@Jája: Nejlepší je, když při písničce zahejkají kachny… :-). No vlasy nic moc…. :-(.

@Wally: @milu: obě máte pravdu s Augustýnem :-). Pro Mira nedodělaný, podle Martina – to stačí.

216
Eva původní
Reagovat

@Jája: 2123 :-))) a kdoví jestli si vůbec zuby čistil, oolibek byl vášnivý jak je vidno na fotce :-)) já jim to přeju :-)

217
Johana
Reagovat

@Jája: já se zas nemůžu vynadívat na budoucí filmstar ze zámoří – triko pod zadek a gatě nikde.

219
milu
Reagovat

@Jája: brr…je tedy opravdu strhaná….nemá se proč vystavovat…@Eva původní:

Evinko,uvidíme…..ale asi máš pravdu….s tím vypadnuvším….a David…kdyby byl poslední chlap na zemi a přišel ke mně tak špinavý….že se nestydí…fuuuuj

220
Aža
Reagovat

@Foxy fox: Ještě že tě máme naše lištičko. ))))))
Vždy čekám co dnes napíšeš a čím že tě zase Mira naštval. )))))
Je dobré mít v diskuzi také odpůrce, tím se hladina adrenalinu vyrovnává.
Míra není žádný poklad, ale od začátku farmy se projevují jeho dobré vlastnosti, nebot pobývat v takové společnosti pár týdnů , by odrovnalo i v..la.
Úklady na něho od ostatních se stále zvyšují, Milan, David, Lula i Zuzana atd.
Farmáři se ulejvali z práce a jen domlouvali duely. Hodně jim pomáhal, když byl on FT, jen se mu vysmívali. Prý neuměl jednat s lidmi, měl si kleknout.? Možná mu chybí školení pro práci s lidmi )))))
Uvidíme jak to vše dopadne. Esli je spravedlnost, dosáhne na vítězství
V případě, že to bude David, vyroste a bude tvrdit, že je to po zásluze, nebot byl největší pracant. Už jen za lhaní při výletu Milana by měl být potrestán..

221
Jája
Reagovat

@Foxy fox: Nevím sice proč na něho nasazuješ, ale já to dělala taky jen z jiných důvodů. :) Jen pro malé připomenutí Dred už nebyl sluhou, takže ano bylo povinností FT špindíry manekýna úkoly rozdělit, kontrolovat, připomínat. Asi tak.

222
Aža
Reagovat

V lese žilo mnoho zvířátek a ptáků. Všichni pěkně pohromadě, rozuměli si. Datel se staral o zdraví stromů, a byl uznávaným doktorem. Jednou se datel dozvěděl, že blízko se přistěhoval pták, s velkým zobákem, všichni ho obdivovali.
Pátral dál a dozvěděl se o čápovi. Ten měl opravdu velký zobák a byl tedy nebezpečný pro autoritu datla.
Sezval ostatní z lesa, udělali sraz u rybníka, kde měl hnízdo čáp. Požadovali, aby se hned
odstěhoval a nekazil svým zobanem datlovi zavedenou praxi.
Čáp udělal klap klap, popadl žábu do zobáku a ukázal co dovede. Brouci není nic pro něj. Od té doby se v lese všichni zase měli rádi a když za rok přiletěl čáp opět do hnízda, už na něho všichni čekali a těšili si na malá čápí mládata
Je Panáček také v podobném lese? Domluvíme se, )))))))

223
Jája
Reagovat

@Jája: Ještě bych dodala, že by si toho veledůležitý a pracovitý FT ani nevšiml nebýt vlezdoprdelky Hujera s typickou vlastností pomocníků VB ukazovat prstem a tahat za šos VB podívej, podívej, vidíš? Dej mu pokutu! :(

224
Foxy fox
Reagovat

@Johana: Augustin stojí v kuchyni celou dobu :) dodělaný není.

225
Foxy fox
Reagovat

Ach jo, ve Vašem věku by člověk čekal nadhled, ale asi to s věkem nesouvisí. Přijde mi, jakobyste žily život MIrce. Nevím jak Vám, ale můj život se nijak nezmění, ať to vyhraje, kdo chce, takže je mi to jedno. Některé dámy to ale mají jako životní náplň a pak se uchylují k diskuzi, která je pod mojí úroveň. Takže na ně nehodlám reagovat :))

226
Wally
Reagovat

@Jája: Vždyť to má jako inšpektór v popisu práce :D. Hledat chyby a udávat lidi. A hned jak ho prásknul, tak on nic, on muzikant a volal Mira, že mu David chce něco říct.

Krásné byly taky jeho páteční hlášky
– to je David můj pomocník
– to je ta gigantická maštal, na které jsme pracovali 3 dny a noci, bez spánku
– Malinka, láska moja, to je moje manželka a dnes se ti nebudu věnovat, zase až zítra

227
Johana
Reagovat

@Foxy fox: že tam stojí celou dobu jsem si nevšimla…moje nepozornost.
Co mu chybí, že není dodělaný? Musí to být něco od pasu dolů, protože vršek se mi zdál už hotový.

228
milu
Reagovat

@Foxy fox:Milá Foxy fox….opravdu Martin říkal,že je dodělaný…..při tvé důslednosti by jsi ten díl už měla najít a přesvědčit se…možná jsi ho i našla,ale ….no,nic….teď vážně…opravdu to Martin říkal….Míra to možná ještě chtěl uhladit…ale někdy je taková ta syrová krásy dřeva krásnější….víš…

Aža….moc krásně jsi to napsala 221….a ještě k tomu,jak Hujer utekl…nechápu,proč nám to borisovci ukázali a řekla bych zdůraznili,že během hledání David mluvil s Hujerem…to je veliké porušení pravidel…. A NIC!!!! David může i s takovým „flastrem“ sedět mezi 4 nej… a ještě povídal,jak se o něj bál…jak to nebylo jednoduché…že se mohlo stát cokoli!!!!!

Holky,nesepíšeme Borisovcům petici všech porušení pravidel na této farmě???To bychom se napsali,co??Ale byla by to legrace…

229
milu
Reagovat

***syrová krása dřeva

230
milu
Reagovat

@Jája: Jáji,máš pravdu,že Míra už nebyl sluha…já to přehlédla….a kolikrát Míra upozorňoval Davida,že má špatně udělanou či vůbec neudělanou práci,kterou mu jako sluhovi nařídil…a David se za zády smál????
Místo Davida ve čtverce měl sedět někdo jiný….a bylo by mi asi jedno,kdo….hm…nebylo by mi to jedno….ale třeba Zuzka by si to více zasloužila…pracovala hodně a dobře!!

231
JanaH
Reagovat

Když už se tady tak do důsledků probírá nevykydaný hnůj u krav po Mirovi, nezbývá mi než připomenout, že ty jejich lívance aspoň nepřikryl čistou slámou. Taková byla totiž běžná praxe některých sluhů. Proč by se měli dřít, že? A ano, dělali to tak i David s Hujerem. ;-)

@Foxy fox: máš pravdu, nadhled opravdu nesouvisí s věkem. Tvoje žlučovitá poznámka je toho důkazem.
Ten Augustýn tě asi hodně trápí, co? :-D

232
jenkaa
Reagovat

Caute, ja fandim bez toho, abych si rezala zily, pokud to tak nedopadne, take Mirovi, event. Lucii. Pak Vlade a Davida mam az na konci, prokaucovala mu to Lula, ale asi ani sam by to nijak extra nezvladal. Mirovi zejmena proto, jak sel chuda male chude s prepadnutym hrudnickom ve srovnani s ostatnimi muzi do panskych duelu. A postupne proto, jak odkryval, ze neni blbec, jak se divaci domnivali. Chytra hra:-) Lucie v pohode, prijemna zenska, taky umela docela rict pravdu, mozna nekdy opatrne,. ale prece jen. Vlada za jeji taktiku. David posledni, protoze ne, ze by neumel maknout, ale jak hodne malo ukazal sebe, je ovlivnitelny, takze vlastne nevidim, jaky je a co se v nem skryva. Nikdy nebyl sebou a pokud ano, tak nic moc. Nuda.

233
jenkaa
Reagovat

A take zdravim vyznamne a s radosti Janu H.-))a toho borce, co to daval na youtube vrele diky:-)

234
jenkaa
Reagovat

A ze jsem byla 14 dni na dovolene a tak nezkoukla vsechny dily a ze mam od nedele, od navratu, horecky jak svina, Vam nenapisi, tak:-))) Jeste to, tahat sem takove informace.-D

235
JanaH
Reagovat

@jenkaa: významně a s radostí opětuji pozdravení! ;-) Popřála bych ti i brzké vyzdravení, no ale když jsi vlastně nic nenapsala, tak holt nemůžu, když to nevím, že jo? :-D

236
Aža
Reagovat

@Foxy fox: @Foxy fox: Jsi hodně umanutá a to škodí. Já jsem opravdu, ale opravdu pohodový člověk.
Jsi v diskuzi a svůj názor si musíš hájit, jako my.
Jednou si také zvykneš, že ti léta přibývají . V zrcadle bude místo lištičky babka. )))))
To ale nebude znamenat, že budeš mít vybílenou hlavu a že se ráda nezasměješ.
Zajímavé, že sotva vyšlo najevo, kolik je tu starších lidí, někteří hned ohrnují nos.
Čtu diskuze na blogu, i v novinách na internetu. Tam je to kolikrát maso, lepe nečíst vše.
Náš Panáček je proti tomu klidný a přátelský.

237
jenkaa
Reagovat

A když jsme u toho, když sly holky do duelu, když zustali jenom tri kluci, Milan zavelil, ze Mirec jde k nadobi a on ke zviratum,,,,,,,co mel co velit………když on potreboval straaasne ukazat, jak maka, dtto David, jsou tam tri mesice a on si poslední den umane upéct chleba, kdyby ze zajmu, nereknu, ale on tim argumentoval, vzdyt jsem pekl:-) to mi panove celkem nazvedli ze zidle:-)))

238
milu
Reagovat

nejde mi pořádně net….zatím se přivítali a teď už jdou taktiky…Janko je hrozný…na všechno se dívá 3x…chtěl by domů….a zase mi nejede markíza….bohužel….

239
Wally
Reagovat

Zuzana řekla Davidovi, že Lula ho jen využívala. On jí nevěří. Všichni se diví o co Zuzaně jde, že se chce Davidovi pomstít. Jana lobuje pro Mira. Chce přemluvit i Žanet. Na uvítanou jim uvařili zelňačku z uzeného kolena, ve kterém byli červi. Ale celkem velký :DD

240
Wally
Reagovat

Zuzana:“Mirovi? Hovno, tomu nedám“Všichni vyprávějí všem co se o kom, kde psalo.Nepřišel Hujer, Jaro a Daniela. Volba 1. finalisty:
Žaneta- Lucie, Roman-Miro, Jano- David, Zuzana-David,Jana-Miro, Marcel- David,Alena-Miro, Lula-David, AK- Miro je to 4:4 a pokračuje 2. kolo

241
milu
Reagovat

Mně pořád nejede markíza…ale dřevo je už na skladě….stahuji….kdo pomůže??

242
Peťan
Reagovat

To jsou nervy,on se ten lenivec dostane fakt bez přičinění do finále.Janko a Marcel mně totálně zklamali a to Janko říkal ,že to má natočené a kouká na to.Překvapil Niky a Jana.

243
Mana
Reagovat

Až teraz som sa dostala na net, skúsim, či mi pôjde stránka.

244
JanaH
Reagovat

@Wally: nejvíc mne překvapili AK a Roman, vůbec nepřekvapili zapšklý dědek Janko a Marcel.
Takže Lucie jeden hlásek, Šušeň ani ten?

245
Wally
Reagovat

Miro- Alena,AK,Roman,Jana
David- Jano,Marcel,Zuzana,Lula

a rozhoduje Žaneta — uvidíme zítra

246
Mana
Reagovat

Alena – Miro, Niko – Miro, Roman – Miro, Jano – David, Marcel – David, Zuza – David, Lula – David, Jana – Miro, Žana – koniec.

247
Peťan
Reagovat

tak kdo jde do finále?já neusnu,

248
Wally
Reagovat

V ukázce je Marcel nasratý, takže včíl spekulujte. A David plní úkol ve mlýně.

249
Peťan
Reagovat

no snad Lucie řekla Žanetě svůj názor na Davida a ta se podle toho rozhodne ,uf

250
ladule
Reagovat

Ti ex mě ale nas…. dyt ten zhnily David tam nic neudělal co jsou slepí? Lulina je pěkně ovlivnila,a nejvic ten naštvaný Jano to mamlas škoda slov taky to mohli nechat do konce toho hlasováni.

252
Eva původní
Reagovat

Věřím, že ópérka dá klásek Mircovi. Ale to už je celkem jedno, kdoví jak se to bude vyvíjet dál. Neskutečně mě naštvala Zuzana, docela jsem se jí zastávala, měním názor na ni, je to hrozně negativní ženská. Už ten její rozmrzelý, naštvaný pohled. Co jí tak žere? Janko mě zklamal snad nejvíc, jak je starý, tak je velice nespravedlivý, zlý, mstivý člověk. Další v řadě, kteří mě iritovali je Marcel, tolik se změnil i vzhhledově, úplně jiný člověk, ruku v ruce s Jankem, hnusní oba.

253
milu
Reagovat

zkouším už asi 10 minut a nejde nic odeslat….

https://www.youtube.com/watch?v=_BZjszavZCU

254
Lída
Reagovat

V ukázkách na příště při plnění úkolu byl David a obě ženy to také něco značí,

255
babi
Reagovat

Podle ukázky na zítra postoupil do finále Mirec, 3 další /Lucie, Vlaďa a David/ jsou ve mlýně s Martinem a mlynářem

256
JanaH
Reagovat

Do finále jde na tuty Mirec, když ve mlýně pracují zbylí tři…

Lulina je hnusná, Zuza kyselá, Jano a Marcel zapšklí jak sviň (proč probůh???).
Chudák ákáčko se při hlasování třásl a na Lucii se bál i podívat.
Nejvíc v pohodě mi přišel Roman.

257
JanaH
Reagovat

Uf… nakoukla jsem na FB a rychle vypadla jak cukrář, to se vážně nedá číst. Tolik sprostých slov pohromadě s tolika hrubkama… masakr. :-D

258
jenkaa
Reagovat

Jeste jsme to nevidela, jen to hlasovani na fcb. Vlade to muselo byt hodne neprijemne. Nechci opisovat od JanyH, ale taktez mi prekvapil Roman, Alena, to jsem nevidela jak vypadla a jeji pusobeni mi natolik iritovalo, ze jsem ani nepremyslela, koho da, pak mi prekvapil Niko a i Jana. Sakra, takze vsichni:-))))))))Na fcb Luli mi zklamala definitivne, kdyby napsala holka jedna se sociologickym vzdelanim a pridanou hodnotou k tomu, ze prose fandi Davidovi, v pohode….ale ze Miro je kar atd……tak to u me zase klesla. I kdyz se nalici, …..nezakryje osklivost. Krasa obecne je jinde, natoz u mladych holek:-) to dnes uz nestaci jen se pekne nastajlovat,,,,,,to umi kazda mlada holka dnes, na krasu uz se musi vynikat opravdickou inteligenci a chovanim jej hodnym…..dama, natoz sledovana na FCB, byt jen chvilku, nebude souperi nadavat kar apod.

259
JanaH
Reagovat

@jenkaa: no já jsem čekala, že baba Alenka, ákáčko i Jana dají hlas Lucii. Že budou hlasovat pro Dredíka by mě ve snu nenapadlo. :-))) A že se Roman pochlapí bych taky ještě odpoledne neřekla. :-D U Davida jsem s jeho věrnými počítala,ale že se zařadí i Zuza, tak to nee.
Co mohl ten Janko třikrát denně vidět tak strašlivého, že se tváří a chová jak Bůh pomsty? Ještě včera jsem tvrdila, že nebude velkým natož pravidelným sledovačem… a vida! :-DDD Asi se díval na jinou Farmu, co? Když neviděl Davida jako „přílepka“bez názoru, napřed nalepeného na sebe a Marcela, potom na ZuZu, Lulinu a nakonec nebohého Hujera. :-D

260
JanaH
Reagovat

Nehráblo Hujerovi nakonec z Davida?

261
Jája
Reagovat

Už jsem se nad slovem kar několikrát pozastavila – uniká mi význam – může někdo ze slovenských panáčkovců přiblížit? Tohle je první farma na které toto slovo čtu.

262
JanaH
Reagovat

@Jája: já znám kar jako smuteční hostinu nebo ledovcový kotel. Vyber si. :-)
Ale bude to mít ještě třetí význam a nebude to lichotka, tipuju. :-D

263
Keliška
Reagovat

Jája 260- Kar je cikánsky pánské přirození…Jsem ráda, že jsem nepodlehla fenoménu obhajování Zuzany, i když se musím přiznat, že mi bylo chvilku líto toho spiknutí na ní. Ale je to neskutečný zapšklý pučmelouch.. Marcel vypadá jak když něco bere a té záště s dědkem ..nechápu. A za Lulinu jsem se styděla, jak se vysmívala hlasování. Když jsem viděla v čem přijela, tak jsem si říkala, že jí bývalý vyhodil jen s igelitkou, že ani neměla co na sebe..chudínka zůstala sama s mihálnicema ..chi

264
JanaH
Reagovat

@Keliška: no fuj, cigánský henten. Že by Lulina v bílých teplákách měla k menšině blízko? :-D
O Marcelovi jsem se to zdráhala napsat, ale taky na mě dělal dojem právě propuštěného.

265
jenkaa
Reagovat

huh, tak jsem dokoukala, musim rict, ze to bylo celkem napinave, byt jsem jaksi uz vedela, jak to dopadne (tedy ze to bude na Zanete). Takze, pozitivne prekvapila Vlada a Lucka, jak to vzaly holky, pak Roman a Niko, vlastne nejvic Jana. A klidne at se tam promenaduje naha (viz reakce na fcb_-)
Neprekvapil/a …nikdo……….
Zklamal Jano, jeho adoptivni a v době vypadnuti adorovany, téměř adoptovany synek ,,,ani nevim jmeno. Fakt ze nevim, je mi lito, ze mel tezky život, nevadi mi, ze hlasoval pro Davida,ale komentarer, vzdyt Miro první tri dny nepracoval……..Ale Jano vic, jak se chmuril a tvaril se tak nasrane, ze tam vubec musí byt……………však nemusel, ale prachy…. (coz chápu), ale když uz jeden musí byt………..
A Zuza? Cim premysli? Ta mi zklamala nejvic, v době, kdy vypadávala, jsem k ni nachazela cestu…ze proto a proto, dobre ze vypadla…….
Suma sumarum, asi nejvic se mi libil při volbe Roman a Niko:-))))a jak se Lula snažila, zlomit Nika

266
jenkaa
Reagovat

musim to po sobe cist, mělo byt „neneprekvapil“
i když, tezko definuji neneprekvapil a zklamal ……mi skalni mi rozumeji:-)
kdo je muj skalni?
muj fanoušek je JanaH.-))))))

267
Lady XL
Reagovat

Zatím jen čtu a jsem ze Zuzy taky zklamaná… Ale myslím, že venku spolu drží Jano,Marcel a Zuza…a tak hlasují stejně (blbě). Jano zřejmě zklamaný, že se o něm už nemluví jako o největším pracantovi, prostě žárlí. A přetrvává v něm vztah k Davidovi (co kdyby vyhrál…) a negace vůči Mirovi. Zuza i přes žárlivost dává Davida…tomu se taky divim. Přijde mi,že ti ex,kteří by jinak raději dali holku, pochopili včas ,že by vzali hlas proti Davidovi!Tj. Roman,Niko, Alena… Jen operka si jela svou.

268
Tamzin
Reagovat

Jana mě nepřekvapila, asi jsem masochista, ale jedu farmu od začátku, neboť paměť mám
děravou a chtěla jsem si připomenout. Jsem u 7.4., kdy byl farmář David a čtyřka David, Jano, Hujer a Zuzana byla hrozná a Mira s Janou jako sluhy dost šikanovali. Ona Jana, ať je jaká je na rozdíl od Zuzany není zlá.

269
Prochor
Reagovat

Zuzana mně nepřekvapila – vůbec se nezměnila.
Naopak hodně mně překvapil Jano. Mám ho zafixovaného jako celkem rozumného chlapa. Ale po příchodu ukázal, že není schopný se přenést přes vyhazov, zklamání a nedokáže být nad věcí. Řekl bych, že Zuzana, Jano a Marcel těžko vydýchávají, že nevyhráli a prachy jsou fuč.
Jana se chovala free – přesně jak jsem si myslel. Přes všechno se lehce přenesla a ani jsem neslyšel nějaké výčitky angličance, jak jí „odhalila“ při duelu. To se mi na ní líbí.
Na Davidovi bylo vidět jak je překvapený, že má Mirec takovou podporu.
Na Vladimíře zase zklamání, že nedostala ani jeden hlas. Nejspíš to bude tím, že hrála moc na všechny strany a neměla žádného jasného spojence jako byla třeba angličanka pro Lucii.

270
Robert Vlcek
Reagovat

Hospodska od zacatku farmy nosi porad stejne ryfle ona v tom i snad spi.??Ja ji nevidel v nicem jinem

271
iv
Reagovat

Že si Jano každý díl Farmy doma pouštěl třikrát denně, bych i pochopila, že si ale u toho dělal písemné poznámky, co kdo přesně řekl, už ne..

272
rudi
Reagovat

@JanaH: Někdo už dříve naznačil, že její matka je z menšiny a docela bych řekla, že Lula je jak vyšitá- ty kruhy v uších a rozpuštěné vlasy -to sedne . Přimyslete barevnou sukni a cinkací plíšky … a je to .

273
Eva původní
Reagovat

@milu: 237 – Ahoj, Milu, no jo Paňáca vždycky po odvisílání Farmy večer stávkuje, protože se na něj vrhneme :-)) Včera jsme se přesvědčili o povahách ex. Já třeba koho jsem nemusela mě včera mile překvapil – třeba Jana, Vladěna ke konci je mi mnohem sympatičtější. Zuzana s Janem se zhovadili řádně, myslím, že co se venku začali navštěvovat kuli pikle a ukázali se jejich skutečné povahy, Zuzana kyselá jak ocet a Jano naštvaný na celý svět. Mě rozesmálo jaký měla Zuzana rozhovor s Davidem. Prý ať vše řekne, že spolu nic neměl,i celému slovenskému národu :-)) Možná byl u ní doma pořádný cirkus a manžel jí nevěřil. David je směšný, namyšlený hlupáček a jeho ego stoupá s vidinou že je ten nejlepší a že na výhru má. Lula ho zdárně podporuje. Na chleba mi nepřidá, ale výhru mu fakt nepřeji. Je to lenoch!
Pravidla soutěže se mi nelíbí vůbec. Květa se ptá kdo nejvíc robil a staral se o zvířata, odpovědi nepravdivé, vše je o vzájemných vztazích a sympatiích. To mě štve, je to falešné a morální zásady nikde. Vše se natáčí a tak to je evidentně jasné kdo má jaké
zásluhy. Takže s tím hlasováním vypadnuvších to je nespravedlivé, kdoví kdo ty pravidla nastolil. Taky by mne zajímalo jak by hlasoval Hujer, Jaroslav a Daniela. Taky nám mohli objasnit proč se nezúčastnili. Jo a Hujer dnes bude online v Novém Čase, to jsem zvědavá na jeho řeči :-)) Ani bych mu ten prostor nedala za to co provedl… Na Teleráno jsem zapomněla, byl tam?

274
Prochor
Reagovat

@iv: Hlavně nechápu, jak si Jano ze záznamů vyvodil, že Mirec nepracuje. Buď se Jano dívá na něco jiného než my, nebo má selektivní myšlení. Z informací si automaticky vybírá jen ty, které potvrzují jeho názor.
U Mirce se potvrdily moje obavy, že má tu nevýhodu, že jsou s ním v TOP4 dvě ženy, které by asi pro něj hlasovaly. Mirec by už vyhrál s převahou.

275
Prochor
Reagovat

@Eva původní: Kvetka vlastně položila dvě úplně různé otázky: 1) Kdo se nejvíc zasloužil o farmu. 2) Koho si přejete, aby postoupil přímo do finále. Na každou z nich může být jiná odpověď ale většina exf asi odpovídala jen na druhou otázku. Rozhodovaly určitě sympatie.

276
Jája
Reagovat

@Eva původní: Jeho psaný projev bude na zcela jiné úrovni než ústní. Když mluví sype z huby samé „hovna“ bez ladu a skladu. Tipnu si, že písemné odpovědu budou krátké ve stylu děkuji, všechno bylo jinak apod.

http://farma.markiza.sk/aktualne/1872803_sokujuce-proroctvo-co-vyvesetil-niko-jane

277
Johana
Reagovat

Jano na Kvetčinu otázku, kdo udělal pro farmu nejvíc, odpověděl, že ,,sú to dvaja ľudia, Mirko a Dávid“. To, že se rozhodl pro Dávida, mě moc nepřekvapilo a bylo na něm vidět, že s tím má trochu problém. Protivný a zapšklý je hlavně na Lucii a óperku…asi toho viděl a slyšel ještě víc, než v reálu na farmě.
Marcela jsem nikdy moc nemusela, byla jsem ráda, že vypadl, ale tolik zášti a závisti, co včera ukázal, mě dorazilo. To samé Zuza…a to jsem ji jednu chvíli fandila…je to chudák ženská, co si myslí, že dosáhne svého jen jedovatým pomlouváním.
Jestli to má supisko z vlastní hlavy, že se hlasy budou tříštit, pokud dá hlas šušňovi, má u mě významný bodík k dobru.
S tím, že dá Jana a Alena hlas Mirovi, jsem trochu i počítala…nezklamaly a mile potěšily.

278
Eva původní
Reagovat

@rudi: já bych neřekla, že její matka je z menšiny, nevypadá na to a je docela hezká a blonďatá to samé Lulina sestra. Přebarvené cikánky vypadají úplně jinak. Kruhy v uších jsou letos in a Lula jde s dobou :-)

279
Tamzin
Reagovat

@Eva původní: nebylo myšleno maďarská menšina ?

280
Franz
Reagovat

No, sledoval jsem na Panáčku už asi 5 řad Farmy zpět, ale co se tu letos řeší za zbytečnosti, to mně fakt už hlava nebere.

281
Eva původní
Reagovat

@Jája: 275 – taky si to myslím, jsem zvědavá na jeho odpovědi úplně nejvíc ze všech co tam kdy byly, později tam zabrousím a budu si číst co Hujer namele – napíše :-))
V tom odkazu a ta upoutávka na dnešek v níž jsou ti tři Jano, Zuzana a Marcel, budou celý týden jen pomlouvat, nadávat a jestli něco budou dělat jsem zvědavá. Pochybuji, že by třeba Zuzana vařila nebo pekla… No, bude to výživný týden :-)

282
Eva původní
Reagovat

@Tamzin: 278 – aha, to mě nenapadlo :-)

283
Wally
Reagovat

Marcel a AK pochopili, že nemůžou tříštit hlasy a proto to dali Mirovi. Jano, Marcel a Zuzana by dali hlas i Malině, kdyby mohla porazit Mira.

Pro mě od začátku byla Zuzana hnusný člověk (i jsem si tu něco přečetla, že jsem to přehnala), urážela lidi a šla přes mrtvoly. Jano potvrdil dalšího egoistu farmy. Jen on vše umí, bez něj tam zajdou. Marcel? Byl to ten Marcel co tam pár měsíců byl? To nemastné neslané nic? Dnes bych se mu vyhla na 100 metrů.
Jana pořád stejně prdlá, stejně tak Alena, Žaneta. Musím říct, že mě nikdo nezklamal. Kdo byl můj fanoušek tak zůstal, ty co jsem nemusela nezklamali a jsou snad ještě horší než dřív.

284
Eva původní
Reagovat

@Franz: 279 – to víš mezi námi děvčaty to už tak chodí. Povětšinou je tady ta krásnější lidská polovička :-)) a samí chlapi by to tady rozjeli v jiném směru :-)) ale ty jsi taková naše růže mezi trním, tak tady buď rád :-))

285
Aža
Reagovat

Lépe bych to nenapsala, jak už je psáno nahoře.
Ale ještě dodám, že „mně se chce něco říct, já něco řeknu…!!
Zarputilost Jana, že jen on má pravdu, zlobí se na Lucii, čeká omluvu, Miro se k němu zle zachoval a tak se bude mstít, Opovrhuje každým, kdo se k němu choval neuctivě.
Něco mi to připomíná v době nedávné a podobnost je čistě náhodná.
Marcel, jeho jakoby synáček mu pomalu dělá mluvčího, Slovo Janka je pro něj svaté, asi proto, že rozumu moc nepobral.
Pravidla jsou stanovená, ale nespravedlivá. Ten kdo vydržel všechny nesnáze až do konce, je závislý na těch, které i pomahal vyloučit. Pak by farma musela být samý úsměv a přátelství, aby nakonec nedošlo k vyřizování účtů.

286
Ajda
Reagovat

V sobotu v 8 h vám naskočí nový článek. Snad se sem do té doby namačkáte :D

287
Wally
Reagovat

Dnes to možná bude zajímavé. Demižon ražovice na stole byl a bude po hlasování. :D

288
Tamzin
Reagovat

z on-line chatu s Milanem – on je opravdu hodně jednoduchý, proto ta sprostá slova…
Milan, Milan, čo to stvárať? Si psychicky labilny, trápiš rodinu aj ostatných, navstiv lekára, to nie je hanba. Dávida sa nedrž, je to krivak. Čo máš v pláne robiť po Farme? Mirovi sa nechceš znovu ospravedlniť? Patrilo by sa…. Pôjdeš sa liečiť? Spamätaj sa, držím Ti palce.
Milan Lalík z Farmy 8

Nikomu sa nemusim ospravedlnit,David je super clovek a po Farme sa budem zucasnovat roznych seminarov.

289
Wally
Reagovat

@Tamzin: Tam je perel :)))))))) A snad v každé odpovědi chyba.

Nazdar nejdu ti na nervy tie otazky ohladom toho ze by si sa mal dat liecit kazdy by sa mal najprv pozriet na seba..
Milan Lalík z Farmy 8
Milan Lalík z Farmy 8
Nie je to lahchke citat ale Milanko sa zmenil a rad prijme aj kritiku

290
babivanka
Reagovat

Zdravím sledovatele FARMY, počítám se k vám, FARMU sleduji už mnoho let. ale nevěděla jsem o této diskuzi…moje chyba :-)

291
Tamzin
Reagovat

@Wally: Jo, celý rozhovor tesat do kamene :-)

292
iv
Reagovat

Včera jsem si potvrdila dřívější názor na Zuzanu a na Jana. Marcel pouze papouškoval „adoptivního“ taťku. I když jsem se na žádný díl nedívala opakovaně jako on, stejně Janovu zapšklou ukřivděnost nechápu. Vesměs, co si vybavuji, všichni na kamery zmiňovali na prvním místě jeho velkou pracovitost a šikovnost. Co víc ještě čekal… Po svém vypadnutí se 3x denně užíral u přehrávání záznamů a dělal si výpisky. Něčeho jako velkorysosti, lehkého nadhledu zjevně není schopen, škoda… Doufám, že Žaneta, jejíž hlas rozhodne o přímém postupujícím, se bude řídit trochu i podle Lucie a označí Mira. V případném finále s Davidem jsou sympatie a hlasy diváků vyrovnané, aspoň podle současného fb počitadla: D. 2855, M. 2953.

293
Jája
Reagovat

Tak to myslím stačí a ostatní není třeba číst. :D

milanio
Ahoj Milan, Milan v dobrom…už si bol u psychiatra??? …si chorý a pripadá mi to že si to uvedomuješ, ale treba to liečiť, ty si čistý pacient!!!
Milan Lalík z Farmy 8
Milan Lalík z Farmy 8
no nebol som este lebo psycholg mi to neodporucil,vraj som v pohode len si mam odychnut.

294
Wally
Reagovat

Teleráno jsem neviděla, ale podle komentů na FB to asi zas bylo Hujerovo onemanshow. Těší se na to jak bude jezdit po akcích a radit lidem. Lidé ho zastavují, klaní se mu a žádají rady jak se změnit. Měl na sobě košili od Tublatanky a tu svojí palici. Byla tam s ním i manželka, evidentně „nadšená“. :DDD

295
Eva původní
Reagovat

@Wally: 294 Šmankote, to snad není pravda, fakt hodně postižený člověk ten Hujer. Divím se, manželce, sotva chodí, na farmě se nechala nosit, asi měla přistavenou sanitu Markízou, no to je jen jejich věc…
@Jája: 293 – tak, Jájo, ani nevím jestli tam mám vlézt a číst teď před obědem :-))

296
Wally
Reagovat

@Jája: O pár odpovědí dál píše, že žádného psychologa nepotřebuje. :))

297
Eva původní
Reagovat

Jarmila Zvolen
Milý Milan, bolo veľmi ťažké sledovať vaše výlevy plaču, nie kôli tomu, že to bolo pre iných príčina na posmech, ale ako zdravotník cítim, že súrne potrebujete pomoc psychiarta. To nie je hanmba, keď bolí duša, iba on a rodina dokážu pomôcť. Ignoujte všetky negatívne názory. Spravte to prosím pre seba- inak sa nezachránite ani Vy, a ani Vaša rodina. Držím Vám palce. Hlavu hore, pomoc je nablízku – nepremeškajte šancu.Neliečená depresia môže mať fatálne následky. <3 <3
Milan Lalík z Farmy 8
Milan Lalík z Farmy 8
Sklame vas ale ja som sa vyliecil na Farme som kludny a vyrovnany clovek.

Je to namyšlený, sebestředný hlupák, došla jsem k tomuto příspěvku a fakt dal nečtu, beztak i všechny negativní komenty k jeho osobě, vypustili. A řeknu vám, že když jsem viděla ten jeho neupřímný škaredý ksicht a křečovitý úsměv, je mi z něho špatně :-( Věřím už, co sem na Panáčka někdo dával o něm příspěvky jaký to je hajzlík v Dudincích, že je stoprocentní pravda…

298
Vrána
Reagovat

@Wally: Jak se jmenoval šílený zpěvák, co neuměl zpívat v talentové soutěži? Je velmi zvaný na různé diskotéky a chválí se, že se s ním chtějí všichni fotit a bavit a chtějí, ať jim zazpívá. Nikdy mu ale nedojde, proč se na něj všichni usmívají. :-))) Stejně oblíbený bude i kazatel. :-)

299
Tamzin
Reagovat

@Vrána: a Tublatanka by ho mohla vozit po koncertech v kleci …, samozřejmě oděného do černé košile

300
Wally
Reagovat

@Vrána: @Tamzin: JJ přesně. Oba. A ještě s tím jeho kyjem. A jako bonus bude rozdávat trička z Farmy s vlastoručním podpisem – farmár Milanko. K dostání budou propagační materiály s motivačními citáty, jak státi lepším, ještě lepším až nejlepším.

Jediný, kdo se „slávou“ asi celkem slušně živí je Réza s Boženou.

301
JanaH
Reagovat

Hujera číst nebudu, stačí mi ukázky tady, i z nich mě už doopravdy přesvědčil, že je klidný a vyrovnaný člověk. :-D Chudák manželka ho asi šla do Telerána pohlídat, co kdyby vzal roha na nějakou akci, když je teď ta „selevrita“.

Takže došlo na vyřizování účtů všemi možnými způsoby… někdo se v tom rochní, někdo se dokázal povznést.
Marcelův argument, že Miro na začátku tři dny nepracoval je skutečně pádný, nahlodal mě a já teď řeším, jestli takovému povaleči a lenochovi mám vůbec přát finále! :-D
Jankovo sledování Farmy s výpisky je dost děsivé až úchylné a on to ještě naprosto klidně přizná? :-O
Zuza řeší aférku s Davidem a „pred celým Slovenskom“ chce od něj prohlášení, že nic nebylo. Jenže David nemá kulaté razítko, tak aby to pak bylo vůbec směroplatné…
Ákáčka mi bylo při volbě až líto, bylo vidět, že má nervy. Sup se taky ošíval, ale jak jsem psala včera, pochlapil se a ze všech navrátilců mi přišel nejvíc v pohodě. Stejně jako Jana, zdála se nad věcí a neřešila křivdy na ní spáchané.
Namachrovanou Lulu přeskočím, raději. :-D Baba Alenka a Angličanka se mi zdály být včera jaksi v pozadí.

302
Tamzin
Reagovat

@Wally: Réza byl ze začátku fajn, ale Boženu jsem nemusela nikdy

303
JanaH
Reagovat

Zmocňuje se mě obava, že David propluje do finále. :-/ Už včera byl přesvědčený, že je jasným prvním finalistou, navzdory jeho prohlášením na kameru, že si myslel, že to má v kapse Miro.

304
Tamzin
Reagovat

@JanaH: výstižné :-)

305
JanaH
Reagovat

@Tamzin: Reza je jediný ze všech ex, komu občas vlezu na FB, pro pobavení. Božka je celá taková umělohmotná.

306
JanaH
Reagovat

@Tamzin: teď budeme vidět, jak se odkopou ještě víc, až ztrestají ten demižón ražovice. :-D

307
milu
Reagovat

Ahojky farmářky….děkuji za počteníčko….nějak mne farma přestává bavit a vzpomněla jsem si,že i farmy předtím mi braly dost energie…tedy ty konce,kde se lidi ukážou v pravém světle….jak jsou dobří kamarádi,ještě lepší závistivci….
také jsem naštvaná,protože na mém zdroji markíza často blbne…panáček blbne…já blbnu….včera jsem měla kliku,že bylo dřevo brzy a i na YT byl díl velmi brzy…
Tak a stejně se těším na večer,těším se,že Žanet dá hlas Mírovi…a těm nafoukaným blbcům klesnou čelisti …Tak večer…snad bude vše lepší…
@Eva původní: jasně,vím,že Panáček blbne…ale když blbne skoro všechno kolem…je toho na mne dost….chiii…neboj,zvládám….jo a blíží se bouřka…♥

308
Jája
Reagovat

@Vrána: Patrovič?

309
Tamzin
Reagovat

@JanaH: že je plastová mi nevadí, spíš jak se někdy hnusně chovala, nemám ráda satorie, Réza bavil

310
Prochor
Reagovat

@Tamzin: Božku jsem měl na farmě zafixovanou jako skromnou, starostlivou matku. Ale pak se začala podivně oblékat a ještě podivněji líčit a dala se dohromady s Rézou. V bulvárech se objevovali jako celebrity. Božka by se mohla živit jako vizážistka nebo hráčka na harmonium a Réza vyučovat slovenštinu. V podstatě je mám oba rád. Víc by mně zajímalo, jak si žijí Paco s Veronou.

311
Ajda
Reagovat

Když vidím, jak jste se rozjeli, tak jsem vám otevření nového chlívku naplánovala na pátek 18h.

Doufám, že se tu nepoperete :D

312
JanaH
Reagovat

@Prochor: prej v Anglicku, říkal loni Paco. A patrně se obejdou bez médií, za což je chválím. ;-)

@Ajda: ve mně hrklo, co jsme provedli, když tučně… :-D

313
milu
Reagovat

@Ajda: Ajdo,děkujeme…a ať jedeš kam jedeš…měj se moc hezky:-)

314
Tamzin
Reagovat

@Prochor: tak to já si ji zafixovala jako hádavou ženštinu, zneužívající srdceryvně zesnulou sestru. Ty děti nevychovávala, ale navštěvovala. Vadilo mi, jak se chová k Jance. Paco s Veronikou by mě také zajímali.

315
Prochor
Reagovat

@JanaH: To je zajímavé. Paco přeci pořád říkal, že chce vyhrát aby se postaral o tátu, který je nemocný a potřeboval by jezdit k moři. Ale je fakt, že po soutěži říkal něco o pořízení klubu v Anglii.

316
Vrána
Reagovat

@Jája: 308 Ano, přesně toho myslím. Jen pořád nevím, ví to, neví to? Nějaké prachy na přilepšení z toho má, ale jestli by mu to stálo za takové ponižování. :-/

317
Eva původní
Reagovat

@Prochor: nechci šířit bludy, ale někde jsem četla, že se Paco s Verunu rozešli. Na Rézu se nedá zapomenout a jsem ráda, když ho někde vidím. Někdy na jaře jsem dostala email – svatba cikánů v Michalovcích – velcí boháči a to lidem nešlo zkousnout, Réza tam byl a zpíval – fakt krásně.
TAMZIN – 299 – prskla jsem si kafe na stůl – tos tomu dala :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) palec hore
JanaH – 303 :-(((((((((((((((( já to taky tak vidím Chci tam Lucii a už jsem tady psala, že by mi bylo zcela jedno který z nich by vyhrál, ale Dávida fakt néé

318
Eva původní
Reagovat

@Jája: 308 – jo Patrovič – ten to taky nedotáhl do finále přesně jako Hujer :-) no, a vida jak to odpaluje :-)

https://www.cas.sk/clanok/556663/jozef-patrovic-to-dokazal-samozvany-spevak-odpalil-koncert-v-prievidzi-video-len-na-

319
Tamzin
Reagovat

@Ajda: neboj, v případě nouze nejvyšší hodíme ostrou diplomatickou nótu a ono se to vyřeší samo :-)

321
Dana
Reagovat

No to je dobré.Můžou ho přidat k zážitkove gastronimii, hned za večeří s Matrinkou Kleopatrou z Turca může být grilovačka s Milanem.Jistě bude hned obsazeno, společné foto v ceně zážitku.

322
Prochor
Reagovat

@Wally: Proč by Milana nezvali na grilovačky – šašek pro zasmání se vždycky hodí. Jen je mi Milana trochu líto i když si za tu „slávu“ může sám.

323
Wally
Reagovat

@Dana: Martina loni zemřela.

324
Tamzin
Reagovat

„domov sa vrátil ako nový človek s triezvym pohľadom na svet“ – tak to je bomba největší, kdo by to do něj řekl :-) Hlavně aby ho z těch grilovaček nechytl žlučník .

325
Wally
Reagovat

@Prochor: Ale jo, já mu to přeju. A líto mi ho není, naopak. On je určitě šťastný. Teď si užije svůj měsíc štěstí. Pak začne další Farma a jeho pád na dno bude o to bolestivější. A vzhledem k jeho povaze lituju jen jeho rodinu.

326
ladule
Reagovat

Bože to je mamlas ten Milan a zase jenom já já samochvála smrdí měl by asi navštívit dr. Chocholouška a co nejdříve.

327
Dana
Reagovat

@Wally: To jsem netušila, jen vim, ze tohle pry existovalo.Tak může Milan vyplnit díru na trhu.Ty nové pracovni nabidky by mě zajímaly.Že by nějaká sekurity služba někde v super-hyper obchodě?

328
Prochor
Reagovat

Dnes mně zajímá, jak to bude. V české řadě se nejdříve vytvořily dvě sluhovské dvojice a jeden z té lepší šel rovnou do finále a jeden z té horší hned vypadl.
Ale v téhle řadě jde rovnou do finále jeden a co ti tři zbývající? To budou sloužit nějak společně? To nám ukáže dnešní díl.

329
Jája
Reagovat

Nabídka na novou práci? Jedině tak dělat nějakou postavu v domě hrůzy na jarmarku. Tam nemusí umět psané ani mluvené slovo, stačí plivat kolem sebe vaječinu a mlaskat nad plným talířem. :D

330
Eva původní
Reagovat

@Wally: 320 – Ježiši Kriste … prý na něho čekali jako na SVATÉHO … Bože to je pako!

331
Eva původní
Reagovat
332
Eva původní
Reagovat

Já jsem tu už kolilkrát chtěla napsat, že Hujer překonal všechny dosavadní potrefené existence co kdy na Farmě od jedničky byli, jsem ráda, že v tom nejsem sama :-)
Toto je z FB
No to je fakt magoš. V košili od Tublatanky a s tím jeho kyjem. Manželka pořád stejně nasra…á, že ji všude tahá, aby byl táá céélebrita. Jedno má ale jisté, na něho se nezapomene. Jako na největšího blba Farmy v historii. On překonal všechny dosavadní.🤡

333
Anina
Reagovat

Dobré odpoledne. Ve všech předešlých Farmách ten, kdo dostal symbol Farmy – rovnou cestu do finále, nikdy nezvítězil. Pokud se tam dnes dostane Dávid, tak ať se tradice neporuší, pokud Mirec, přeji mu, aby výjimka potvrdila pravidlo. Janka, Marcela a Zuzu (které jsem mj. fandila) bych poslala rovnou cestou do pr..le. A prosím o to, aby s sebou vzali i tu hnusnou Lulinu. Naopak Jance i Aleně, které jsme neměla ráda, palec hore.

334
Wally
Reagovat

@Prochor: Jestli si dobře pamatuju, tak z 3 zbývajících bude vybrán jeden, který nejhůře splnil úkoly tohoto týdne. Dva zbývající jdou do duelu a vítěz do finále.

335
Aža
Reagovat

@milu: – 3O7, mám podobné pocity, už se mi to přestává líbit. Příjezdem farmářů ztrácí farma na zajímavosti, už se tu jen předvádí nové celebrity.))))))) Nechutné vyřizování nedávných hádek.
Miro jediný se dál snažil pracovat a i jinak byl většinou stranou, Zajímavé bylo,že se převlékl do čistého (vypráno v pračce v potoku)))). David se válel ve špinavých teplákách-
Asii aby bylo vidět, že nejvíc pracoval.
Pravdou je, že Lucie a Vlada mu hodně pomohly při lobování. Určitě proto, aby byl poražen David.
Třešničku navrch jsem viděla, když Janek chodil a kontroloval práci po jeho odchodu.
Vyjádřil se, že už nikdo nepracoval jako on. Vypadalo to, že přepočítával i hřebíky, které Miro zatloukl.

336
Aža
Reagovat

Aido, krásné počasí sluníčko a možná budou i růst houby. Ovšem to by chtělo být poblíž lesa, ))) Papa

337
Blanka
Reagovat

V prve rade jste moc prima… pamatuju panaka pred 6-7 lety .. ted je to tady kultivovane a vecne…me moc zklamal jano.. od chlapa, ktery ma zivotni zkusenosti, jsem predpokladala vetsi nadhled…. zuzka hracka do posledni chvile, ale bez mozku… lulina neprekvapila… jeji mihalnice a velky mozek se snazili co mohli …. janka a spol super…. je to hra a lidi by to meli tak brat… ne si z toho delat zivotni pribeh a osud…

338
Wally
Reagovat

@Aža: Jak mu pomohly Lucie s Vladěnou při lobování?

339
milu
Reagovat

@Aža: Jsem ráda,že nejsem sama…nebaví mne „nové celebrity“…Myslela jsem si,že třeba Jano si vzpomene,kdo ho vyprovázel při odchodu do chatky…Zuzka,které jsem dokonce fandila,zastávala se jí,když na ni byli zlí…nejvíce mamba a ona je teď jako ona…no nic…je to RS…jedou jsi nahoře a potom dole…Překvapila mne Jana,která „sbírala“ body pro Míra…povídala všem,že je třeba netříštit hlasy…to udělala jen Žaneta..ale snad,věřím jí,to napraví a Míro bude ve finále…
David je největší špína nejen podle tepláků,ale i uvnitř…jak se podíval,když mu dala hlas Zuzana…opovrhoval s ní…
@Wally: byl tam rozhovor Jany s Vladou a ta přece Janě řekla,že jí nebude vadit,když Roman dá hlas Mírovi…a obě,Lucie i Jana přeji výhru Mírovi…myslím si,že to ani není od nich jen naoko…no,uvidíme…

340
Aža
Reagovat

@Wally: Milu už mi částečně pomohla s vysvětlením- Moc děkuju.
Vlada přesvědčovala i Marcela, hučela do něj v pekárně, ten se vyjádřil, že Miro první 3 dny nepracoval atd., Marcel překvapil nejvíc, nemastný, neslaný, neuměl se vyjadřovat.
Janko je sice pracovitý, ale pánovitý a jeho rodina si s ním asi užije, i jeho manželka, kterou vynášel do nebe.
Lula se hodně přemáhala při opakovaném odprošování a ted jim byl Janko dobrý na hlasování.
Zuzana asi dala hlas Davidovi, aby si pojistila, že prohlásí veřejně, že spolu nic neměli.)))
Lucie zase pojistila hlas pro Miru u kadeřníka.
I když by raději vyhrála jedna i druhá, nebyla naděje a tak než Davida, volily Mira.
To je jen můj prostý úsudek. Papa

341
Mana
Reagovat

Zaujímavé, pamätám si, ako Lula na farme tvrdila, že nerada na verejnosti dáva najavo svoje city a podobne, že sa necíti dobre, neviem už presne, čo vravela, nezapisujem si to ako Jano :) Ale zrazu jej to nevadí, aj na fb alebo instagram stále píše, ako ho miluje, že je jej láska… Možno sa mýlim, ale ja jej neverím ani slovo.

342
Jája
Reagovat

Má tady někdo taky takový divný pocit z Marcela? :(

343
Zuzana
Reagovat

https://sk.wikipedia.org/wiki/Farma_(reality_show)
semifinále Lucia- David
Finále Miro –

344
Wally
Reagovat

@Jája: Jo, jde z něj strach.@Aža: U Lucie si zas tak moc jistá nejsem. Do AK hučela hlavně Jana. Kdyby o to tak Lucie stála, Žanetu by přemluvila levou zadní.

345
Janica
Reagovat

@Jája: Ano, mám z něho divný pocit. Málem jsem ho nepoznala, má zvláštní pohled bokem? úkosem? nedokáže se zpříma podívat.
Vůbec nepůsobí příjemně, něco se mu stalo?

346
Mana
Reagovat

@Zuzana: Bude to asi ten David :/

347
Keliška
Reagovat

342- Jája Už jsem psala, že mi přijde jak sjetý nebo na odvykačce…divnej chlapec. Jsem si všimla, jak jsou kadeřník, Angličanka a Vůdů babka takový spařený. Asi co na ně praskly ty jejich čůňárny, tak jsou v pozadí. Jen dívka s velkým mozkem je bez bázně a hany a páteře…:-)

348
JanaH
Reagovat

@Keliška: to sedí, kde to chceš podepsat? ;-)

@Zuzana: takže ambiciózní Šušeň bramborová… to musela těžce rozdýchávat. No škoda, že jsme ji neviděli chovat se kapku normálně celou farmu, ale až pár posledních dní. To se mi i v některých situacích líbila. Zato když furt kula pikle s kdekým, to jsem nesnášela.
Šušeň bramborová… to zní jak z atlasu, co? :-D
Jestli semifinále vyhraje David, asi se fakt pobliju! :-/ Bo ten je schopen ve finále i zemřít, jen aby Mirce porazil. Už jsem tady kdysi psala, jak si s ním věčně poměřuje pindíka a dokazuje sobě i „světu“, že je lepší. Sám o sobě prohlašuje, že nesnáší prohry…
S Lucií by bylo finále víc na pohodu, ona nic nehrotí, nemá to zapotřebí.

Jak furt spekulujeme o ovlivňování hry partou Borisů, letos bych se vůbec, ale vůbec nezlobila… v případě, že by to dopadlo blbě a finále bylo ve složení Miro-David. David si vyhrát nezaslouží! A to jsem mu na začátku fandila, jak si mnozí vzpomenou… do Luliny.

349
Keliška
Reagovat

348-JanaH- David mě tak nějak od začátku nezajímal..jen taková figurka ušmudlaná..a tím je pro mě dosud a výhru si dle mého nezaslouží. On měl jen lidské štíty: Dědka, mozkovnu a Hujera. :-) Lucie- výhru bych jí přála stejně jak Mirovi. Oni ty ženský na farmách jsou takový nedoceněný. Po nich nejsou vidět ty veledíla. Ale také nepřehánějí ani péči o zvířata. Na ní se mi zamlouvalo, ten její nadhled. S ní problém nemám a výhra by jí jistě bodla. Miro je Miro a hru zvolil geniálně..geniální kontroverzní hráč ale s dobrým srdcem. A Šušně: Nedá se jí upřít, že je úžasný taktik a vše jí celkem vycházelo. Jako učitelka má základy psychologie a ví jak na lidi. Ale zlá není. To o Davidovi si myslím, že je pěkný šmejd..-viz stůl pravdy..za něj někdo dělal tu špinavou hru. A dokonce si myslím, že on využíval Lulinu ve hře více než ona jeho…

350
milu
Reagovat

jak už všichni víme…ve finále je MIREC!!!!!!!!

351
milu
Reagovat

Přeji vám vidět ksichty Jana a Zuzany….Lucie prohlásila…“No,jak oni to tady do pátku vydrží“…chiiiiiiiiiiiiiiiii…Musím napsat,že mamba s Davidem to vzali tak nějak normálně…v té situaci-…..

352
Keliška
Reagovat

milu- díky za on line přenos :-) Dychtím po informacích :-) Asi ti vyřežu také palicu :-D

353
JanaH
Reagovat

@Keliška: jj, o Davidovi coby „přílepkovi“ jsem taky něco utrousila. :-)
Šušeň a taktizování… škoda, že krom toho nedělala i něco jiného, jenom taktizováním se Farma nevyhrává. Ale i přes to se dostala daleko.
Lucii by výhra slušela a nezbláznila by se z ní. Ale ona se nezblázní, ani když nevyhraje. Nezblázní se dokonce ani tehdy, když se do finále nedostane. :-) Ale budu jí to přát! Holky farmářky to fakt mají těžší… veledíla je prima přirovnání.
Dredíka rozebírat nebudu, doufám, že nápověda Markízy je směroplatná a je ve finále, teď jenom s kým…

354
JanaH
Reagovat

@milu: díky! Než jsem se vymáčkla s nadějemi, je to hotovo. :-D

355
JanaH
Reagovat

A Markíza vyslyšela motlitby a díl 71 je v archivu.

356
Wally
Reagovat

Vladěna myje nádobí a Miro se stará o zvířata. Tím slavným vyšitým ubrusem mají přikrytou ohrádku s rostlinama. 3 semifinalisti jdou do mlýna. Mají sami pracovat, Martin s mlynářem je budou jen pozorovat. Mají si navzájem radit.

357
milu
Reagovat

@Keliška: tak máš to…chci palicu!!!!Dnes mi to zatím jede…..uvidíme…David,že to dá..ale už na začátku tápe…skoro jako Míro…a chce být nejlepší….co nejlepší…Lucii to jde moc dobře…asi si všichni myslí,že se to bude hodnotit…i Vlada je šikovná…

358
milu
Reagovat

Janko,Zuzana a Marcel kují pytle a jsou dokonale nas…ní…ale však diváci vše vidí:-))Zuzana je skoro velká kamarádka s mambou….nevěřím ji ani písmenko…fuj….Ve mlýně mají nakoperované….3 hodiny čas…

359
milu
Reagovat

pikle:-))

360
JanaH
Reagovat

Já se bojím, že pro Mira bude finále strašně stresující…

361
milu
Reagovat

Niko věští Janě….moc mu to nejde….
Lucie si povídá s Alenou…probírají v klidu možnosti..
Míro je v neckách na vodě…prý je Martikán a jede si pro zlato….
Roman mne moc překvapil…je usměvavý,veselý….
také hrají fotbal…Míra je fajn….

362
Wally
Reagovat

Martin pokládá kontrolní otázky :D Davidova trojfans pomlouvá a litují, že tam není Hujer.Zuzana jede pomlouvání na druhou :DDD pomlouvá Lulu, že pořád manipuluje s lidmi.David si je jistý, že vše v mlýně ví.Jana, Roman a AK si vykládají karty.Lucie si myslí, že první vypadne Vladěna a ona půjde s Davidem do duelu.Všichni hrají kolektivní hry a futból. Panuje všeobecná veselá nálada. Stav ražovice není znám.

363
milu
Reagovat

@JanaH: Jani,myslím,že je teď v euforii…zvykne si na to….já mu věřím…a také věřím,že Lucie dá Davida…to by byl GOL!!!!

364
milu
Reagovat

@Wally: Je to fajn.,…doplňujeme se…mají tady holky dobrý servis….co??A vo tom to je:-DDD

365
JanaH
Reagovat

Jj, jste prostě nejlepší! ;-)

Já jsem teprve ve 14 minutě. :-D

366
milu
Reagovat

Martin opět přijel….farmáři si musí vybrat dva pomocníky a jdou do mlýna..první jde Lucie…vcybrala si Míru a Nika…ale hned se pokazily nějaké válce…
mezitím se baví Vlada s Romanem…že ji Alena řekla,co o ní lidé píší…Vlada je smutná…
Druhá jde Vlaďka…vybrala si Míru a Romana…..a začíná mlet….
Jana,Lucie a Alena probírají Davida….Jano pomlouvá Míra,že nic neumí…a Niko opět věští…mambě…že nekoho ztrácí…
Vlada v mlýně dobrá!!Roman opět chválí Míra…
třetí jde David a vybírá si mambu a zuzanu…se z toho picnu!!!!

367
milu
Reagovat

@JanaH: A kde se koukáš??

368
JanaH
Reagovat

@milu: přece v archivu Markízy, psala jsem, že už díl nahodili.

369
Wally
Reagovat

Každý mlynář si vybírá pomocníky Lucie- Miro a AK, jdou mlít. Lucie jim velí. Vladěn nebo David nezastavili vodu a mlelo se špatně. Vladěna- Roman a Miro. Jdou kontrolovat řemeny. Davidův fans pomlouvají Davida, že nic neumí!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vladěně to šlo. David-Lula a Zuzana. Melou. Nemají problémy. Do mlýna jdou zpět soutěžící. Pádlují mouku a pytlují mouku. Martin vyhodnocuje práci. Lucie to zvládla dobře.

370
milu
Reagovat

David také vše zvládnul….
Teď Martin hodnotí….Lucie to měla těžší kvůli vodě,kterou Vlada špatně zastavila…ale prošla…a je reklama:-(

371
milu
Reagovat

@JanaH: Tak to jsem nerozuměla…jednou jsem v archívu byla a ukázalo mi to,že nejsem na Slovensku a mám smůlu…ty jsi na Slovensku???Počkej…ty jsi tenkrát psala,že ti syn nějak pomohl…ale nepodělila jsi se…co??

372
JanaH
Reagovat

Nejsem na Slovensku, ale mám doplněk, kterým se tvářím, že jsem. :-D
Pomohla jsem si sama, heč!… loni, když archiv zamkli pro cizáky.
Doplněk se jmenuje Hola VPN.

373
milu
Reagovat

David se těší a zároveň má tlak jako při dávání klásků….Mlynář jim dal lahvinku….a už popíjejí….obávají se perného týdne….

374
Wally
Reagovat

Martin hodnotí Vladěnu- měla problémy. Davidovi to šlo technicky nejlépe, ale nevěděl prý proč to dělá. Od mlynáře dostali falšku. Další úkoly zítra. David prý půjde přes mrtvoly. Zítra si budou hrát na farmáře. Konec vysílání, ende šlus. Pomodlit, vyčůrat a spát.

375
milu
Reagovat

David půjde i přes mrtvoly do finále….byl už pod vlivem…oči měl vykulené….
v ukázce na zítra….mamba,že musí vyhrát….nějaká žárlivá scéna říkal Niko….

376
milu
Reagovat

@JanaH: Hola VPN….co to je???Je to na netu….zagugluju….

377
milu
Reagovat

@JanaH: Zapoměla jsem ti napsat,že jsi dobrá….jukla jsem,ale moc tomu nerozumím….pokud mi to nepůjde…poptám syna…

378
milu
Reagovat

@Wally: Díky za spolupráci…..dobrouuuuuuuuuuuuuu

379
Aža
Reagovat

@JanaH: -348 už nás B. tolikrát vypekli se scénářem, že ted by se nic nestalo, kdyby zařídili, aby vyhrál slušný chlap. který jim celou farmu táhl diváky.
Já už je dokonce podezírám, že Žanet dostala pokyn, aby pírko pozdržela a udělala volbu napínavou. ….. Zdá se mi opravdu nějaká zaražená, asi se nestačila rozkoukat a ted už bude jen předvádět své roby.
Milu – ty jsi mi dala s tím … kují pytle.. už jsem myslela, že se mají průših ve mlýně.)))))
Tak a ted už jdu klidně spát, Miro je zatím v suchu.

380
Wendelínka
Reagovat

@Dana: Kleopatra Martinka z Turca už nikdy nikde nic dělat nebude, protože umřela…..

381
JanaH
Reagovat

@Aža: já si celou dobu myslím, že volba byla Borisovina. :-D

382
Keliška
Reagovat

Děkuji za přenos farmárky a uděluji vám 2 zlaté klásky :-) Už se těším, až juknu na kyselé ksichty dědka a cudné manželky :-) Stejně si myslím, že mezi ní a Davidem něco bylo a hra : Popři před celým Slovenskem, je jen proto aby jí manžílek nezabalil igelitku.. Jen velký mozek ho řádně chytil za gule..:-)

383
Wally
Reagovat

@Keliška: David taky na to nijak nereagoval. A i Vladěna říkala Marcelovi v pekárně, že o tom věděla. Takže ……? :DD

384
Keliška
Reagovat

Děkuji za přenos farmárky :-) Uděluji vám zlaté klásky :-) Jdu si pustit ty kyselé ksichty dědka a cudné manželky :-) Stejně si myslím, že s Davidem něco měla a jen se bojí aby jí manžel nezabalil igelitku…
https://www.youtube.com/watch?v=zOwQdy5vbgg už můžete juknout :-)

386
JanaH
Reagovat

Lulinka nezklamala. Prej David byl ve mlýně nejlepší, i když jsem tam s ostatními nebyla. Pitomoučká… :-D
Šušeň pochopila, že její hra diváky neoslovila. No, pozdě bycha honit. Lucie se mi líbí, jak to všecko bere a nehrotí. Mirec plně vytížený.
Škoda, že nebylo víc vidět a slyšet ex. K Martinovi se nějak zvlášť nehrnuli, co? Je musel svolávat a slejzali se jak švabábi na pivo.

387
Wally
Reagovat

Na ofiko FB Farmy :DDD

Milan Lalik Posielam vám bozteky milí moji fanúšikovia. :-) :-) :-)

388
Wally
Reagovat

Jakej matroš on bere?
Milan Lalik Ďalšia krásna stránka plná komentárov.Vi úbohý ľudkovia česť výnimkám.Prajem vám aby ste sa dali liečiť spolu so mnou a tým pádom táto spoločnosť bude hneď krajšia.Želám skóre uzdravenie. :-) :-) :-)

Milan Lalik Ďakujem vám milí moji fanúšikovia za komentáre.Ako vidím mám veľkú fanusikovsku základnú. :-) :-) :-)

389
Tamzin
Reagovat

@Wally: tomu z té „slávy“ hrábne ještě víc :-)

390
Prochor
Reagovat

@Keliška: Aby jí manžílek nezabalil igelitku:-)))) To je dobrý. Aby jí manžílek nenechal igelitku za dveřmi:-)

391
Eva původní
Reagovat

@JanaH: 386 – však jo :-)) a klasika: kdyby hloupost nadnášela, tak David nad farmou lítá jak holub a Lulina v jeho závěsu. Ušmudlánek jak se naparoval a jaký kladl důraz na : „Půjdu přes mrtvoly“. Ten si fandí, ale já mám fakt obavy :-( že se do toho finále dostane…

392
Eva původní
Reagovat

@Wally: 388 – fakt těžký případ i pro Chocholouška. Docela by se mi líbil rozbor jeho osobnosti nějakým psychologem. Krom toho, že to je řádný magor, si myslím, že je i velmi zlý člověk… ta jeho gramatika děs…

393
Prochor
Reagovat

@Eva původní: Já se obávám, že povahy jako Milan si přiznají problém až když něco závažného vyvedou. Do té doby si potřebuje o sobě udržovat co nejlepší mínění i když je to úplně v rozporu s realitou a reakcemi lidí. Ne že bych mu přál něco špatného.

394
Aža
Reagovat

@Wally: –385 . kam na ty forky chodíš? Nádhera ata podoba.

Uniklo mně, jak to bylo se zelnačkou, kdo dal tu kost vařit a neviděl červy. Vždyt musely plavat i na povrchu polévky při vaření.
Štěstí bylo, že Lula hned na začátku farmy nám odhalila svou mazanou taktiku. Jen tak jsme mohli chápat její faleš s lidmi i Davidem. Už mrška cíti, že David hraje o velké peníze a přetvářka přiostřuje. Zvláště když už ví, že má přítele mimo hru.
Tak a jdu se podívat na včerejší díl, snad ho přežiji v klidu.

395
Zuzana
Reagovat

Wally, prosím, môžeš dať link na tú stránku Milan Lalík, ďakujem

396
Wally
Reagovat

@Zuzana: https://www.facebook.com/MarkizaFarma/?fref=ts

Taky se tam u návratu farmářů rozjíždí Ján.

397
Jája
Reagovat

Když jsem se dívala na Dreda při rozdělování klásků měla jsem dojem, že s ním v nejbližším okamžiku šlehne. Ten přetlak a slzy – musel se klučina držet, ale dal to. :)

http://farma.markiza.sk/aktualne/1872973_miro-prvym-finalistom-stale-tomu-neverim

398
Eva původní
Reagovat

@Prochor: 393 dávám Ti plně za pravdu, ani já mu nepřeji nic špatného, je to nemocný člověk… ale vytáčí mě jak si nepřipustí ani ň :-) a jak každému oponuje…

399
Lady XL
Reagovat

@Aža: Dala to vařit Lucie. Zmínila to na kameru, že dala povařit kost. A předtím jsem zaznamenala, že se domlouvaly s Vladěnou, že udělají kapustnicu. Mě se tedy zdvihl „kufr“, když jsem to viděla. Nechápu to!! Vždyť ta kost musela i smrdět! Bylo to o zdraví všech!Taky nechápu, že si toho při vaření ani jedna nevšimla, musely plavat na povrchu…. :-(.
Nemohu najít na fc komenty Zuzky či Jana, naveďte mne, prosím…
Jinak – fakt jsem Zuze fandila až do vypadnutí, ale teď? Teď ji normálně nepoznávám. S Mircem ke konci docela vycházela a měla být spíš naprdlá na Davida, že ji dostal do duelu, když ona ho předtím zachránila … Řekla bych, že ji hodně zklamaly příspěvky fanoušků, to probírání intimností – zda byly, či nebyly – s Davidem. Manžel jí sice může věřit, ale jsou tu pak sousedé, příbuzní. Furt to někdo zmiňuje, přetřásá, anonymové určitě píší, volají… Asi to neměla příjemné, no a pak ještě vidí v telce, jak se Lula sune dál, jak se píše o love story. Že proplouvají dál lidi, s kterými se nemusela (Vlaďa i Lucie). Ale měla to hodit za hlavu před příjezdem, protože teď si ji lidi budou pamatovat jako zapšklou, nepřející ženskou. Jano? ten fakt prostě závidí, bohužel. A vzpomínat, jaký byl David první dny? To už si vzpomene jen on… a je ubohé a zbytečné to připomínat. A tak ti tři (Marcel, Zuza,Jano) vlastně neodpověděli pravdivě na otázku, ale odpověděli jen na její část – na: koho já chci poslat do finále.
Mimochodem – Vlaďka by se se svou strategií hry hodila do Survivora, tam by nejspíš uspěla až do finále! Ale s takovým taktizováním zase nejde žít ve Farmě a dostat se do finále (přímo).

400
Blanka
Reagovat

Me vladka taky nevadila, ze taktizovala, to ke hre patri, v poslednich dilech mi byla i sympaticka a hlavne umela se prenest pres prohu a myslim, ze to dredikovi moc prala, tak jako ostatnich 6. Alena to dobre rekla mirec chce zit na farme, tak proc mu nesplnit sen. Doufam ze vyhraje a sen si splni. Kdyby vyhral David, boze chran, tak by mu Lulina ty penizky pekne rozfofrovala…..takhle aspon bude o jednu krasnou farmu vic:)

401
Johana
Reagovat

@Blanka: kdyby Vlaďka ubrala taktizování a alespoň občas předstírala nějakou práci, vůbec by mi nevadila…jak jsem už psala, na začátku byla mou favoritkou, pak jsem ji už nemohla ani vidět, ani slyšet, no a teď k závěru si reputaci poopravila hlavně tím, jak přeje vítězství Mirovi a mám pocit, že fakt upřímně.

@Jája: zvlhly mi oči…takhle, jak Dredíkovi, jsem přála vítězství už asi jen Lenuš z pětky.

402
Tamzin
Reagovat

@Johana: Tak Lenuš jsem to moc přála taky. A nejvíc mě naštvalo vítězství křečka Mayera, který byl sprostý a půl farmy proflákal a zbytek předstíral práci a lásku k farmě :-)

403
Jája
Reagovat

@Tamzin: To chceš říct, že si to zasloužil méně, než ten vytáhlo, který se farmou proflákal stylem věčné nemoci a návraty a týdenní odskok na svatbu své sestry, jehož otec psychicky nezvládl finále?

404
Vrána
Reagovat

@Tamzin: Mayer byl pro mě jeden z nejnepříjemnějsích manipulátorů na Farmě. Měl zlé oči, ale zřejmě hodně hlasujících sportovních kamarádů.

405
Wally
Reagovat

Mayer :(( To byla taky figurka. A klan Maceovců. Jací to byli kamarádi, jak po výhře budou pomáhat, kolik toho dá na charitu. Mamince zařídí salon. A…? Dvakrát se nechali vyfotit před dětskou onkologii s několika dárky …zvonec a konec. Mayer si koupil bar, Mace dál dělá sádrokarton, dcéreenka otěhotněla s kuchařem, co jim tam vařil na farmě. Manželku, ale neopustil. I také jsou konce sééllebrit z Farmy.

406
Hanka
Reagovat

Tak jsem zhlédla včerejší díl a mohla si ho „vychutnat“ díky Vašim komentářům v panáčkovi. Musím s některými z Vás souhlasit, co se týká Zuzky. Já ji fandila, ale teď vidím, jaká asi je. No a Jano, ten také „překvapil“………….. Že jeho názory sdílí Marcel to je celkem jasné, ale Janovi jsem moc držela palce za jeho pracovitost. Je jasné, že každý chtěl vyhrát, proto tam šli, ale když už prohráli, tak fandí Mircovi oproti Davidovi. Líbí se mi i názory Lucky a tak jí moc držím palce, aby se do finále dostala ona. Fakt je finále až 18.6.?

408
Jarmila
Reagovat

Sleduji farmy a bavím se u toho. Minulé farmy to měly s jídlem daleko horší, nyní mi to připadalo jako výkrmna. Kromě Mira tam nikdo nezhubl. Do finále bych si přála Mira a Lucii, protože David chce jít přes mrtvoly. Je hrozně ovlivněný Lulou a když nevyhraje, chudák, tak bude asi muset jít pracovat. Nepochopím, jak může být mladý a zdravý chlap na úřadu práce. Tak doufám, že to vyhraje ta správná osoba ( Miro nebo Lucie).

409
anonymous
Reagovat

Ajajaj. Kvůli komu bude Lula zpovídat Dávida?! Pro někoho možná překvapení…

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nepočítat! ***

1) Alena
2) Jana
3) Zuzana
4) Žaneta
5) Vlaďka
6) Lucia
7) Daniela

Po celočíselném dělení značí číslice uprostřed (na stejném místě zleva i zprava) číslo farmářky zmíněné výše:

58409034331

/

8887

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nepočítat! ***

410
Aža
Reagovat

@Lady XL: Díky za upřesnění , s polévkou tam bylo dost řečí kolem, připadlo mě, že všichni byli trochu na vině. Divné je, že se stalo tak zkušené kuchařce. Farma začala s červíkama a i končí..))))))
Však v dnešní době se jedí brouci i červi, novinka, pochutnali by si.
U Květky jsem viděla kupodivu upřímnou reakcí a to když objímala Miru a přála k vítězství.
Ta první nehraná reakce u ní byla vidět v prvním duelu Mira a Jara. Při testu, když Miro místo písmene napsal číslovku, i když správnou. To byla skutečně nervozní, věděla, že Miro má v dalš íhře

411
Aža
Reagovat

, že Miro má v další hře víc šancí uspět.
Uletělo mi to komínem a tak se omlouvám…

412
Tamzin
Reagovat

@Jája: klidně, lepší než ten napravený svazák :-)

413
Tamzin
Reagovat

@Jája: všal Zuzka vypdá stále jako zoombie,ale možná to děla makeup :-)

414
Aža
Reagovat

Jakým by vše dopadlo, kdyby byli přítomni dva chybějící farmáři?
Milan by dal klas Davidovi a Jaro asi také protože ho Miro v duelu vyhodil.
Nevypadá to dobře asi B. dobře udělali, že je nepřivezli.

416
Jája
Reagovat

@anonymous: Proč? Že ta dotyčná prohlásila na kamery, že po ní taky vyjel?

417
Tamzin
Reagovat

@Wally: až na to obočí, jak sestry :-)

418
Jája
Reagovat

@Wally: Hahaha to myslíš Hejkalku teď nebo Zuzu za pár let? Na obě by to sedlo. :D

419
anonymous
Reagovat

@Jája: Nechávám bez odpovědi.
Ale někdo v té chvíli asi naplní obsah první sloky jedné básně Jiřího Wolkera, které se dostalo i velkého prostoru v jednom známém starším filmu.

420
Eva původní
Reagovat

@Jája: 407 – Jája, která holka se to tam opaluje? Nevím jestli vydržím do půl 11 a jsem zvědavice zvědavá :-)

423
Jája
Reagovat

Co to zase je? Napsala jsem jenom Vypadá to na Lulinu s pobíračem dávek. :)

424
Blanka
Reagovat

Pobirac davek chce byt prece model …. kdepak pracovat rucickama….jemu stacilo do konce zivota, ze vykopal tu strouhu…Lulina vydelava hubou a mihalnicami, takze se nedivim, ze nasli v sobe zalibeni….myslim, ze david by potreboval spadnout na zem, aby si uvedomil, ze tim, ze je pohledny se v zivote neuzivi… velkemu mozku uz asi nepomuze nic..

425
Wally
Reagovat

@Jarmila: David není na úřadu práce.

Dávida čiastočne živí futbal a pracuje aj ako obchodný zástupca pre firmu, ktorá obchoduje s drevom určeným na výrobu nábytku.

426
anonymous
Reagovat

Něco se jim kopí,
je toho už velmi,
lopaty se chopí,
byť nemají helmy.

Cože si to dají,
za štafetu svorně,
všechny je to pojí,
nazuj radši škorně.

427
Jája
Reagovat

@anonymous: Tak to mi říká – latrína. :D

428
Blanka
Reagovat

V upoutavce bylo, ze mu prace nevoni a ze by se chtel stat modelem a produciroval se tam pred prevlekacimi kabinkami nekde v obchodaku….. on bude asi i docela submisivni typ, jak s nim Lulina mava…..:)

429
milu
Reagovat

@Eva původní: Je to mamba s Romanem…tedy pobíračem dávek:-DDDD

430
Eva původní
Reagovat

@Jája: 422 – Jája, díky, no já jsem teda nepoznala, která to je holka, pak mě to sice napadlo, protože jiná krasava mi tam neštymovala, ale zase jsem si říkala, proč by ležela polo oděná vedle pobírače dávek a kdeže by byl Dávid. A on Dávid plakal na střeše když se rafli :-) To mi pak došlo když jsem našla odkaz – hádka zalubencov :-))

@milu: Milu, taky díky :-)

431
Eva původní
Reagovat

@Blanka: 424 – a pobírač voní narozdíl od Dávida :-))

432
Wally
Reagovat

@Eva původní: Teď jsi v tom Blance udělala hokej. :)))
Ona si myslí, že pobírač je David.

433
keliška
Reagovat

426- anonymus…že by vyvážení latrýny? Tam toho bude požehnaně :-D

434
Keliška
Reagovat

Komedie, to že tam špindíra oblejzal holky už než přišla Velký mozek, musela vědět od lidí z venku a možná sama vidět v TV. Teď budou hrát na city lidí…Ať se chytnou za ruce a kráčejí spolu úvozem. Snaží se být jen středem pozornosti. Já jim to nevěřím :-D

435
Blanka
Reagovat

To jsem si myslela, ze pobirac je David a on to Roman, proto je chlapec tak vysmaty a pozitivne naladeny:)

436
Wally
Reagovat

@Keliška: Nevěděla nic. Když tam přišla tak byl pro ni David jak nepopsaný list. Proto věřím, že jejich láska a hlavně její je křišťálově čistá.

437
Blanka
Reagovat

Ja v jejich nehynouci lasku taky verim…..kdyz vidim s jakym nasazenim Lulina nenavidi kazdeho, kdo ji prekazil shrabnout 75000 ecek… pokud pujde spindira do duelu, tak mu Lulina poruci vypustit tam dusi a on to dozajista udela..

438
Jája
Reagovat

Z Fb:
Dnes večer sa Farmári predvedú aj v príprave syrov

439
Prochor
Reagovat

Mně baví jak ty tři hvězdy čumí jako když jim ulítly včely. Hlavně Zuzana to nemůže rozdýchat – prachy jsou fuč. Jestli ještě Mirec vyhraje finále, tak Zuzanu odveze sanitka v přímém přenosu protože to s ní rovnou ve studiu sekne.

440
Wally
Reagovat

Všimli jste si, jak Alena škodolibě dloubla do Zuzany po Mirově vítězství?

441
JanaH
Reagovat

@Wally: ne. :-D

Zato jsem si všimla v ncz, že Zuza nepřijela zas tak strašně nas.aná, celkem přátelsky se vítala a rozprávěla (s Mircem jsem ji tedy neviděla). Janko byl hnusný opravdu od začátku. Taky jsem si všimla filmových polibků na kamery našich hrdliček. :-))

442
milu
Reagovat

Ahojkiyyyyyy….jdeme na to…ale malinko mi blbne připojení…snad to vydrží….
Ráno mamba se Zuzanou udělali snídaně…asi šplhá…..
Žanetě se na farmě mlíbí….je tam sranda…Lucie je moc vysmátá….
Jana si ráno pospinkala…je spokojená…
Všichni mají dobrou náladu….,kromě škarohlídů….A přijel martin….bude zjišťovat,jací jsou farmáři…

443
milu
Reagovat

všichni tři dojí kravičky….Ovečka kopla Vladce do kyblíku….všem dojení šlo dobře…
ted dojí kozičky…je docela dost legrace….kozička olituje Davida,když ji drží,aby mohla Vladka dojit….Zuza pronesla…vrat jí to…čeká na to…asi jako ona na od Davida….a mamba prohlásila….David má rád kozičky…

444
milu
Reagovat

*** olizuje

445
milu
Reagovat

jak už Jája psala…budou každý sám dělat sýr….tady má výhodu Lucie…
a ještě musí udělat na sýr na kruhu nádobku….večer bude kontrolovat…

446
milu
Reagovat

Míra byl u prasátka a to mělo v korýtku nějakou zelenou šlichtu a nechtělo žrát….Míra se zlobil…ale je v klidu…udělal to asi Jano…Míra to řeší s Janem…ten se zlobí,že on ho nebude učit…a prý on Míra učil krmit prasátko…zase jen on a on a on….blbec!!!

447
milu
Reagovat

mamba se opaluje s Romanem…a líčí hádku s Davidem….mamba je dobře vypasená…pořád to probírá..že se David k Janě nechová jako by mu byla jedno…
…a teď Zuzana líčí,jak ji Alena uřkla…krá.. blbá….je to humus…

448
milu
Reagovat

mají dělat sýr…a David nikde…Lucie říkala,že jim pomůže…ale Davidovi nebude dělat všechno….Lucie se jen směje a má z toho radost….a jen at si to užívá….byl na střeše…že se musel vyplakat….měl jen dvě lásky…a je strašně šťastný,že má mambu…šlo to samo…spontánně…
.,..a už ho pomlouvají i jeho „kamarádi“….a prý,jestli se šel oběsit….Jano si Davida zastává a říká pravdu,že David je ted panenka v jejích rukách…
mamba si sype popel na hlavu….hledá ho…

449
milu
Reagovat

David měl v sýru špínu…asi mu to udělali ostatní…Zuza se rozčilovala…i Jano,že takto se nehraje o postup….jdu ještě začít dělat jitrocelový sirup….zítra dodělám….mějte se hezky a dobrou noc…

450
milu
Reagovat

to už byla ukázka na zítra….☼☼☼♥♥♥

451
Mana
Reagovat

Zuzana mala určite zočinu, to sa niekedy stáva aj mne. Keď som niekde, kde je veľa ľudí a pozerajú po mne, tak je mi potom na vracanie a bolí ma hlava. Preto nosím červený náramok, má odpútať pozornosť od očí.

452
JanaH
Reagovat

Díky milu! Už jenom párkrát a budeš mít pokoj od nedočkavců. ;-)

453
milu
Reagovat

@JanaH: Jani…já s to potom ještě přehraji na YT…protože moc z toho emám,když píšu,ale evadí mi to…dnes to tam ještě není…nebo máš odkaz??

454
milu
Reagovat

…a dnes ještě není ani dřevo a skládce….

455
JanaH
Reagovat

@Wally: mám taky kontrolní otázku. Všimla sis, jak seděly znepřátelené tábory u stolu? Pěkně proti sobě, na jedné straně davidovci, naproti nim mirovci. :-))

456
JanaH
Reagovat

@milu: dneska se s tím zase crcají, zatím nikde nic. Ale neva, to podstatné vím z tvého hlásání, díky. ;-)

457
milu
Reagovat

Tak jdu na ten sirup…ještě nahlédnu….
Já si zase všimla,když žena Hujera s ním chodila a akce…že už neměla ortézu a měla stejné boty….kdoví,jak to bylo s tou operací….

458
Wally
Reagovat

@JanaH: JJ, všimla. AK musel přejít na jinou stranu barikády. A hlavně jsem si všimla jak je hnusný pohled na starýho , zapšklýho dědka, který žvýká – Jano.
Včera začal řádit Hujer na FB po půlnoci, tak jsem zvědavá jestli dnes nezklame :))

459
milu
Reagovat

@Wally: Wally…dej mi sem prosím odkaz na to Hujera….dík

460
Wally
Reagovat

@milu: je to na ofiku Farmy, ale zatím nic :D

461
milu
Reagovat

takže FB farma…ju??

462
Wally
Reagovat

@milu: Jojo

Ján Raninec Tak prajem všetkým aby išli na farmu a zobrali si tam Mira aby všetko spravil lebo ja som tam bol šesť týždňov ato 24 hodín denne a viem čo tam Miro za šesť týždňov spravil jedna soška a ostatné len jeho provokácia
Zobrazit překlad
To se mi líbí · Odpovědět · 6 · 6 červen v 16:50
Darina Kalistová Jurčová
Darina Kalistová Jurčová Ján Raninec od Vás by som to nečakala no žiaľ mal ste tam konkurenta a to sa ťažko znáša,ale aj Vám pomohol s úlohami.
Zobrazit překlad
To se mi líbí · Odpovědět · 4 · 6 červen v 17:34
Ján Raninec
Ján Raninec Páni Darina jak ste pozerala od prvého týždňa tak môžme cistim svedomím povedať že Miro mi robil len problémy ani lávky nespravil lebo on má nebude poslúchať ako psík lenže úlohy nám dával Martin,a koľko som ja pomohol Mirovi tak sa treba rospametat, plot ,podlaha izba

463
JanaH
Reagovat

@Wally: asi manželka vyhodila pojistky. :-D

Já si ještě všimla, že tu polívku s červama Janko jedl… ne že jednou omylem, opakovaně nabíral. :-DDD
Taky jsem zjistila, jak moc se pracanta Jana dotklo, když Martin ocenil Mirův dobrý nápad při stavbě dalších kurníků… že je vklínili mezi ty stávající a ušetří si práci i materiál. Marcel prskal, že dovtedy neměl nikdo dobré nápady, Jano moudře přikyvoval. A že Žanet měla o Janovi prohlásit, že je rasista. To asi citoval z těch svých zápisků. :-D

464
milu
Reagovat

tak já na FB vidím jen komentáře diváků….asi špatně hledám…no nic…dobrou noc…

465
JanaH
Reagovat

Pořídil si na ty nevděčníky bonzbloček. :-DDD

466
Wally
Reagovat

@JanaH: To si nemyslím. Ona mu to s dcerou lajkuje a posílají láskyplné samolepky. :D

467
Wally
Reagovat

@JanaH: Takový chovný deník. Co, která kráva řekla a co, který vůl řekl. Před odchodem zpět si to s Marcelem a Zuzanou předčítali a učili se jednotlivé kapitoly.

Na FB byla informace, že u Jana bydlí sirota Marcel a Zuzana je často navštěvuje.

468
Kvetka
Reagovat

Ahoj všichni tady, chci vám poděkovat za skvělé komenty:) čtu poctivě vše, sleduji se zpožděním, tak nepřispívám, protože vše podstatné jste tu už napsali. Jen se chci zeptat, co říkáte na Mirovu přeměnu od prvních týdnů na farmě? Já byla první dny naštvaná, že je duševně nemocný a proč ho tam proboha brali:( Ty jeho komentáře neměly chybu. Jak za každým běhal a pořád se dokola ptal, co má dělat… Myslíte, že byl naočkovaný od štábu nebo to byla jeho strategie? Každopádně mu výhru přeji a s ním do finále přeji postup Lucii. Zuzaně jsem před jejím vypadnutím fandila, no teď je na ránu! To stejné Marcel a Jano. Jsou absolutně bez špetky nadhledu.
Jinak věkem i bydlištěm jsem nejblíže JaněH :)

469
Lady XL
Reagovat

Ahoj všem a díky za on-line přenos! Nemohu najít včerejší díl na YT…. nehodí sem někdo odkaz, pokud díl našel (mimo skládku dřeva…). Děkuji!!!
Jsem šokovaná, co vše vytahuje Jano, i když ho tak nějak trošilinku chápu. Chápu tu zahořklost, že se zapomnělo na jeho perfektní práci. Má pravdu v tom, že mu v začátcích Miro nepomáhal, respektive neposlouchal a chtěl si to dělat po svém, i když měl Jano příkazy od Martina. Ruku na srdce, hodně z nás (mne nevyjímaje) se divilo, co tam Miro dělá, že je snad nemocný… Prostě bylo s ním hodně problémů a netýkalo se to zdaleka jen Jana. Problémy měl každý FT tehdy a taky někteří sluhové. Já si pořád myslím, že to tehdy byla nějaká součást jeho taktiky – hra na blbečka, prudiče, možná i součást plánu Borisů… Jeho obrat po odejití Jana byl téměř zázračný. Jano měl tu smůlu, že byl nejstarší a nerozuměl si se ženami a nakonec mladými jako takovými. Už někdo tady psal, že si myslel, že má vždy pravdu. Ano, řemeslu rozuměl, ale sociální hře ne. Prohrál si to sám i bez souboje. Ale přála bych mu, aby ho ve finále dodatečně ocenili jako mistra řemesla, to mu přeji! Miro truhlařinu zdaleka tak neumí, je ostatně řezbář. A nerad se drží zavedeného postupu, vymýšlí novoty, které zdaleka ale nejsou vždy přínosné (jeho „vzducholoď“ na dřevo je hrozná, i když stojí). Prostě Jano (ale i ostatní zapšklí) si musí už konečně uvědomit, že toto není reální život, že je to vše show a i tady platí to neměnné pravidlo – šou musí jít dál…., prostě kdo odešel, je zapomenut a pozornost se soustředí jen na ty stávající…

470
Lady XL
Reagovat

– ještě pár postřehů – někdo se tu ptal, proč musely holky olupovat ty kmeny. To byl požadavek Martina, aby se skrz kůru nedal do kmenu kůrovec a jiná havěť.
– jak píšete, dělají sýry, možná budou i péct chleba…. A mne tak napadá, zda neměl nějaký tip David na tyto úkoly, když se v nedávné době najednou zajímal o pečení chleba a i na ten sýr se tuším ptal, jak se dělá…. Celou dobu ho to nezajímalo a najednou ke konci ano? …. A měl tudíž taky kliku Miro, že je ve finále, nevím, zda by to bez pomoci Lucie udělal (sýry)… :-)

Já pořád doufám, že k Mirovi se do finále protlačí Lucie! Jinak ale díky za tyhle další úkoly (dojení, sýry…), protože chlapi teď uvidí, že tam ženy nebyly zbytečné, že ta farma není jen o stavění chlívů, ohrad….

471
Jarmila
Reagovat

@Wally: Tak to se omlouvám,byla jsem přesvědčená, že je to David. Je to tedy Roman, vždyť ten by mohl skály lámat. Je sice příjemnější než David, ale to ho neomlouvá. Včera, ten Jano, brr, jak se navážel do Mira. Ještě že tam není Hujer, přidal by se k Janovi. Takoví dva odporáci.

472
Wally
Reagovat

@Lady XL: Mně byl Miro vždy sympatický a jeho deptání ostatních jsem brala jako jeho hru. I když ze začátku jsem si taky nebyla jistá jestli to je jen hra. Pamatuje při prvním duelu jak mu Květka vše třikrát pomalu po lo pa tic ky vysvětlovala a pořád se ujišťovala, že tomu všemu rozumí. Nevím, kdy došlo k otočení sv. Jána proti němu. Po vypadnutí o něm mluvil celkem hezky. Asi opravdu tam má vliv zase Zuzana, když pak doma viděla jak ho mají všichni rádi a jak byli šťastní, že vypadla právě ona.

473
Eva původní
Reagovat

Díky všem komentátorům :-) to se ani odpoledne nemusím koukat na reprízu když jste to tu s přehledem a pečlivě vylíčili.
No ten David, že se nevzal za ručičku s Hujerem a neodešli spolu , začíná být na nervy a buď z blížícího se finále nebo z Luliny? Však chce jít přes mrtvoly a hned se sesype a pláče, no hujerovský manýry převzal od svého nej kámoše. Fuj a špindíra, sýry dělal se špinavýma rukama a určitě si pazoury otíral o ty tepláky v kterých kydal hnůj a zase šáhnul na sýr, čuňas. Od něj bych si nevzala ani skleničku s vodou.
Raninec je teda pořádně zapšklý a zlý dědek a to ještě ani tak starý není. Závist a zloba je v něm řádná.
Joooo a vynáší latrínu? :-)) taky konečně a to si teda pošmáknou :-))) Na to se těším jak se budou tvářit :-)

474
Lady XL
Reagovat

@Wally: :-) vím, že měl Miro pár svých zastánců od začátku i zde :-). Však jsme se furt dohadovali, zda je nemocný, zda hraje… Ale to bylo, tak to v šou bývá, že se „počítá“ současnost a ne co bylo před několika týdny. No a Jano, jak tak se svým zápisníčkem sledoval Farmu, jak běží i bez něj, tak zjišťoval, že si na něj méně a méně vzpomínají, až nevzpomínají vůbec a naopak se začínají více a více opírat o Mira při úkolech se dřevem… Navíc mu (Janovi) muselo trochu drásat nervy, když viděl, jak něco Miro dělá a on by to holt udělal jinak (pořád tvrdím, že Jano to dělal důkladně, někdy až asi moc…, na to,že to pak zbourají). Prostě Jano zapomíná, že je to hra o všem, hlavně o vztazích, jak spolu vydržet, jak taktizovat a ne o práci, co nejdůkladněji udělané (a letos obzvlášť, když nebyly téměř tresty). Ano, myslím, že Zuza ho v zášti podporuje. Ona to měla slušně rozjeté, ale podle mne doplatila na mužské osazenstvo, které se nespojilo s ní, nebyla a není tam žádná extra osobnost, která by uměla také taktizovat. Pak do toho zasáhli noví příchozí (Alena, Roman). Roman podlehl Šušni a jednal podle ní a Alena, to byla neřízená střela, která aby se zalíbila novému kolektivu, začala šikanovat Zuzku, podle mne až za hranici. Kdo ví, zda neměla Woodoo baba pokyny od štábu, vždyť pak se nám naplno rozjel farmářský románek….
– mimochodem už vidím Davida jako manekýna – haha, špinavé tepláky celé dny ty stejné. Vždyť on vztah k oblečení nemá žádný…., ani před tou Lulou nemá zapotřebí se lépe obléct- fuj.

476
Jája
Reagovat

Na kameru Lulina mluví jako kniha, ale v běžném hovoru jako hotentot. V tom si sednou :) Jejich rozhovor: hmmm eeeee vieš eeeeeee – áno veď vieš, som vieš hovorila, šak vieš a ja to vieš neriešim vieš. No, aspoň to borisové nemusejí vypípávat. :D

477
Blanka
Reagovat

… já jsem první dily neměla kde sledovat, pak asi od 4 jsem byla v Piesťanoch a tam jsem začala sledovat..pak na YT.. Miro myslím, že pokud žije s mamou ( a tu jsme poznali) tak asi vše řídí doma mamka.. takže na farmě mu ji asi připomínal Jano.. on měl první slovo u úkolů.. no a Miro se bouřil…snažil se oponovat a trošičku i vysíral..ale nikdo mu nemuže upřít, že nedělal ,a když ho bojkotovali, tak mi ho bylo fakt líto… myslím, že mu farma dala hodně .. asi jako jedinému.. naučil se vycházet s lidmi a hlavně se ženami… je z něho strašně příjemný a milý chalan …. moc mu přeji výhru a nějakou dobrou ženu…v nedávné serii Farmář hledá ženu byla taková rázná, inteligentní a příjemná farmářka myslím Jana, dali ji takové nemehlo neschopné.. myslím, že někdo takový by si s Janem moc sedl… matelkou kdy bude 72:)))

478
Prochor
Reagovat

Jano možná pečlivě studuje záznamy z farmy aby zjistil, kde udělal chybu. Mračí se a je namíchnutý proto, že na to pořád nemůže přijít. Na FB probíhá chat, do kterého píše i Jano Rainiak a z jeho reakcí je zřejmé, že je pořád úplně mimo realitu. Myslím, že do teď vůbec nechápe kam to vlezl a o čem farma je. Připomíná mi trochu „Zlatovlásku“ Jana ze 4.série, který si taky myslel, že farma je jen o práci.

479
Lady XL
Reagovat

Fakt nemohu nikde najít včerejší díl. Něco se objevilo ve skladě dřeva, ale je to už zase smazané! Nevíte někdo o jiném linku?

481
Aža
Reagovat

Včerejší díl stále nikde. Markíza se asi rozhodla nepouštět díly volně, Uvidíme, byla by to škoda, ted před koncem…Bratia, bratia čo robíte?

@Lady XL: O loupáním kmenů jsem psala já.
Účel loupání dřeva znám, ale myslela jsem, že na tu chvíli než farmu zruší, stačily jen obyčejné kmeny. Ostatně houpačku i kolnu na dříví udělali také jen ze surového dřeva.
Už se tam asi v této době válejí mimo.

482
JanaH
Reagovat

@Kvetka: zdravím krajanku a rovnici! Napřed jsem se lekla, že nám píše Kvetka z Farmy… :-D

@Lady XL: vzducholoď je hrozná. Ale zadání od Martina znělo: vyrobit přístřešek na dřevo z toho, co nám dává okolní příroda. Tedy využít všechny možné kmeny a kmínky, větve a haluze a… vůbec. :-) Tož Miro využil. :-))) Já se divím, že už to veledílo dávno nespadlo. Houpačka je v podobném stylu, jen „malinko“ bytelnější. :-D

483
Aža
Reagovat

@Jája:Jájo, tam je pouze pro Slovensko. už jsem to zkoušela také.
Je to divné, ale jen aby to nezastavili až do konce.

484
Lady XL
Reagovat

@Aža: Mě to přišlo taky divné s ohledem na to, na co ty kmeny potřebovali…. Ale možná jim to zadal, aby měli víc práce, když už tam byli jen 3 muži a 2 ženy…
Jájo, jak se jmenuje ten prográmek na zrušení sl.verze… nemohu si vzpomenout. Vloni jsem to také používala občas.

485
JanaH
Reagovat

@Wally: měla jsem to s Mircem stejně. Tady na něj hromy blesky a mně pořád nevadil. :-D Na jeho duel a hlavně po-lo-pa-tic-ky deklamující Kvetku se nedá zapomenout. Sv Ján :-DDD měl vůči němu výhrady od začátku a naočkoval i ostatní chlapy, takže ho vůbec nebrali. To bylo samé „hen ten chlapec nič nevie“, ale na kameru z Janka ukapával med a byl plný pochopení. Stejně beru i jeho kecy po vypadnutí, chtěl být za pěkného, dědek.

@Prochor: na Jánošíka jsem si taky vzpomněla. Oba jsou si podobní, jenže Farma není jen o práci, sociální hra je stejně důležitá. Doplatila na to i Šušeň, ta zas hrála moc takticky a málo robila. :-)

486
Lady XL
Reagovat

šup do dřevníku! Na chvíli tam něco je…., než se to spálí :-D,

487
milu
Reagovat

@Lady XL:jj..,je tam i nc verze…

488
Lady XL
Reagovat

@milu: díky za upozornění. Už jsem stáhla vysíl.verzi a dokoukala. už na víc nemám čas – jsem v práci. A zítra mám dovču…, takže budu odkázaná opět na tebe, Wally a jiné dobrodince, jak budou komentovat…. A tak děkuji dopředu!!
A jak jsem viděla konec, tak jsem předtím dobře tipovala, že bude pečení. Jenže tentokrát jsem zahlédla, že Davidovi asi pomůže Zuzka. Škoda…, u sýrů jim neměli pomáhat a trochu se divím Lucii, že tak nezištně pomáhala Vlaďce a možná nakonec i tomu Davidovi. Já pochybuji, že jí to David oplatí, tam totiž zasáhne Lula a zakáže mu to. Prase David „nezklamal“ a udělal sýr „s kořením“… :-D. Ale s ohledem na jeho postoj k celé soutěži bych ho fakt nechala prohrát!
To, co mělo to prase v korytě, by nežralo fakt ani to prase :-))… A poslouchat ty dva – Jana s Mircem, to je jak v pomocné škole. Oba nedokončují věty, drmolí, říkají – hento, tento…. prostě, kdo jim má rozumět, však si nerozumí navzájem .-D. Jano říká, že mu dal šrot, pak to změní v jedné větě na cosi pro hydinu (tj. drůbež), když mu to Mirec vyčte, tak to změní na šrot…. a pak je uražený, že ho učí krmit prase. Zuza tomu dá korunu, když řekne, že prase sežere všechno. Jo a něco jen jednou…. I mochomůrka je jedlá – jednou… :-D. Kdyby raději oba „kohouti“ šli a ukázali si, co kdo tam dal, nedal a Jano se tedy raději nestaral a užil si to tam na návštěvě, byl by klid dřív… Takhle pašíka dřív pohřbí vedle kačen…

489
Jája
Reagovat

@Aža: @Lady XL:
Hola, když si ho nainstaluješ oblafne stanici, která tě pak bere jako místní. :) Je to normální doplněk k Mozilla Firefox.

490
Dana
Reagovat

Že se ten Jano, který si tak zakládá na své pověsti a cti trochu nestydí se tam takhle chovat, nevadí mu, že to vidí celé Slovensko?Netuší že i Česko a prilehlé krajiny.Zuzaně se zdá, že by si jich David měl víc všímat, když mu tak pomohli Lula jen vidí jak v dáli mizi 75 tisic éček.Radši se válela na sluníčku s Romanem, než by svého miláčka vytáhla z ktize.Spíš mu k ní pomohla. Kdyby mohli tak toho Mirca sežerou.Vůbec mu tu atmosféru co tam je nezávidím.Ze Zuzany ta zloba jen kape, i ta Alena se chová snesitelneji jak ona.

491
Jája
Reagovat

Miestna sééélebrita Milanko nedokonale vyčistil latrínu, tož všichni hrrr na ni. :D

http://farma.markiza.sk/aktualne/1873094_toto-sa-moze-stat-jedine-na-farme-komu-to-vobec-napadlo

492
Dana
Reagovat

@Jája: To je aspoň trochu vtipná akce.Mě by zajímalo a nc verzi nevidim, kdo řeže dřevo na vaření pro tolik lidí.yted příště budou dokonce i zase pect nějaké chleby rohlíky a koláč…Že by měli takové velké zásoby dřeva?

493
Jája
Reagovat

@Dana: To už ani netočí, teď to pro borisovce není zajímavé, jedině kdyby se u řezání dřeva něco strhlo. :)

494
Johana
Reagovat

@Jája: kolik to zábavy poskytne jedna plná latrína a Davidův fanklub u toho zrovna chybí…asi vymýšlí taktiku, jak ho přes ty mrtvoly dokopat do finále..
Alena dobře zavalila, prý ,,každý si vyberie to svoje“ :-)))

495
Aža
Reagovat

Štáb – B. asi čtou naši diskuzi a nelíbilo se jim, jak se do nich často navážíme a kritizujeme.
Tak nám zatrhli koukání.
Je pouze naděje, že po ukončení farmy 8 se tyto chybějící díly objeví na YT. Ty staré jsou tom kolik let.
Jejich pánem je reklama a v pauze pokračuje F8., S námi přichází o diváky reklamy.
Jen můj názor…..))))

496
Jája
Reagovat

@Aža: YT je dobrovolná práce jednotlivců takže nikdo ti z borisovců koukání nezatrhl. Asi ten dotyčný prostě nemá čas. Tak se nečil, je víc možností jak koukat. :)

497
Hanka
Reagovat

@Jája: Tak jsem si to nainstalovala/používám Firefox/ a stejně mi to hlásí, že nemám povolení. Napiš mi, jak mám postupovat, když to chci z archivu. Díky

498
Darja
Reagovat

Na yt obě verze

499
JanaH
Reagovat

@Aža: vždyť to na YT je… já jedu sice z archivu, ale mrkla jsem tam a je to normálně na trubce na hlavní straně i na matelkovi.

500
milu
Reagovat

zdravím….já tedy na YT jukla…ale nenašla…já to nepotřebuji..ale stalo se tady hezkým zvykem,že se vkládají odkazy…je to jednoduché a lidem to pomůže…těším se na večer,jak budou péci…asi opět bodík pro Lucii…

502
Jája
Reagovat

@Hanka: Rozklikni ikonku Hola a nastav si Slovensko.Najeď si na archiv, když ti to ukáže, že nemůžeš sledovat klikni na ikonku Hola – objeví se ano a ne, klikni na ne a mělo by naskočit. Vždy, když otevřeš archiv, musí se ti ikonka Hola změnit na slovenskou vlajku

503
milu
Reagovat

tak to je jen ukázka…omlouvám se….

505
anonymous
Reagovat

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nepočítat! ***

1) Lucia
2) Vlaďka
3) David

Zbytek po celočíselném dělení značí číslo farmářky/farmáře výše:

1. účastnice/účastník semifinálového duelu:
4260041354
/
113

2. účastnice/účastník semifinálového duelu:
4250884740
/
113

Vítězka/vítěz semifinále, a postupující do finále:
5624738062
/
113

*** POZOR (AZOR)! Kdo nechce, nepočítat! ***

506
JanaH
Reagovat

@milu: no vidíš, milu… a já ještě pamatuju dobu, kdy se odkazy mazaly nebo aspoň zneprovoznily. Tomu se říká vývoj, ať se komu líbí nebo ne. ;-)

507
Janica
Reagovat

Na YT jsou v tuto chvíli obě verze včerejšího dílu.

509
milu
Reagovat

@JanaH: Jani,nemyslela jsem to zle…zatím se nemažou a tak proč je nenapsat???Napadlo mne…že i tady se nějak vytrácejí pravidla,co??:-DDD

510
JanaH
Reagovat

@milu: vždyť já taky ne! Psala jsem, že se časy mění… jak nedávno někteří poukazovali na to co bývalo. Teď je teď, ne? :-D

511
Wally
Reagovat

Nechci vám tady do toho kecat. Ale čím víc si tu budete sdělovat, kde, co a jak. Tak miň možností budete mít. Proč si asi myslíte, že se sváží……. :((((

512
Jája
Reagovat

@Wally: To taky bylo dnes naposled, že jsem psala o doplňcích. Už to tady bylo několikrát a myslím, že když lidi čtou tyto diskuse, tak by si o některých věcech měli dělat „chovatelské deníky“ :) Taky všechno nemám ze své hlavy, ale čtu pozorně a informace sbírám nejen tady.

513
milu
Reagovat

@Wally: Wally,to by nám to mohli všechno zatrhnout??Já koukám jinde…na placené netové telce…ale přestanu odkazy psát,abych to nepokazila ostatním…napadlo mne,že jsme si místo dětí a vnoučat napsat mail.adresy….ale to je asi blbost….Koukám a kuře…zatím pááá

514
milu
Reagovat

@Jája: já si to už uložila do deníčku….když by se mi telku nechtělo platit….díky

515
Wally
Reagovat

@milu: Áno, všem by to mohli zatrhnout. A už se to stalo několikrát. A proto díky vaším odkazům mají ostatní …………………..!, Ale dřívě jsem vám to tu písala.

516
milu
Reagovat

@Wally: Wally…já už opravdu nebudu…rozbolela me hlava…asi půjdu do hajan a zítra se podívám,já mám v té telce i archív…víš……komentování nechám dnes a tebe,ju??

517
Mana
Reagovat

@milu: Môžem písať aj ja, ak mi pôjde stránka :)

518
Mana
Reagovat

Lula sa rozpráva s Davidom, vraj si Žana a Jana vymysleli, že spal so Zuzanou. David by jej zniesol aj modré z neba, je na nej, či mu bude veriť. Lula nevie, prečo by si to Žana vymyslela. David vraj také veci nerobí, štve ho, že sa Lula bojí, že ju sklame. Lula na kameru – cíti k nemu to isté, čo on k nej, ale neverí mu na 100%. Lulu mrzí, že je rozhodený teraz, keď je to v hre preňho dôležité, neprišiel tam kvôli nej, ale vyhrať. David vraví, že svojím spôsobom už vyhral.

519
Mana
Reagovat

Jana na kameru – nie je dobré, že je tam Lula, rozptyľuje Davida, sú stále spolu. Baby robia syr. Žana, Lucia a Niko sa rozprávajú, Alena počula Jana, ako ich so Zuzou ohovárajú, že sú banda ožratá. Žana – Jano žije vo svojej bubline a iných neuznáva. Jano – niektorí ľudia preňho neznamenajú nič. Vlaďa robí tanier na syr – zlomil sa jej a rozpadol. Reklama.

520
Mana
Reagovat

Lucia a Vlaďa zdobia misky na syr, lebo videli, ako to zdobí David – podľa Lucie chce byť lepší ako ony. David robí syr, radil sa s Luciou a Vlaďou, Zuza mu to vyčíta, môžu mu uškodiť. Ona by práveže spravila syr podľa seba a bola by na seba hrdá, aj keby mal byť najhorší. David verí, že mu nechcú uškodiť. Podľa Zuzany keby mu nechceli zle, bol by prvý finalista. Páči sa jej Luciina hra a ľutuje, že ju nepodporila. Jano, Zuza a Marcel sa bavia o Davidovi, že sa poriadne nesnaží. Prišiel hospodár ohodnotiť ich. Lucia presviedča Martina, že kozy boli nekľudné, lebo neprišiel v čase, kedy ich obyčajne doja. Teraz hodnotí syry. Dávid vraví, že so štruktúrou syra mu najviac pomohli Jano a Marcel. Lucia má škaredú hrudku, hospodár chcel guľu, tvar nemôže vysoko hodnotiť. Ochutnáva aj zvyšné syry. David ho má špinavý. Najlepší je Vladin, lebo nebol slaný. Hodnotí misky. Najlepšia Vladina, lebo sa tam syr najlepšie zmestí.

521
Lady XL
Reagovat

Pečlivě čtu a děkuji Mana!!

522
Mana
Reagovat

@Lady XL: :)

523
Mana
Reagovat

Idú vynášať latrínu. Vymyslel to Niko. Spravili si z toho súťaž – každý jeden záber a beh s lopatou. Alene sa to celkom páčilo. Jana chce na to veľmi rýchlo zabudnúť, hnusná sranda :) David chce zabojovať, nebude už riešiť intrigy a faloš.

524
Mana
Reagovat

Zuza na kameru – nechápe Davida, je pribrzdený, niečo sa ho opýta a on nechápe. Lula na kameru – Zuza žiarli. Prišiel Martin – budú piecť. Každý si má vybrať pomocníka, s kým bude piecť. Nemajú si medzi sebou radiť, iba s pomocníkmi. David – Zuza (poradila mu Lula), Lucia – Niko, Vlaďa – Jana. Majú upiecť 1 chlieb, 3 rožky, praclíky a koláč. V pekárni majú zase veci (!!!). Musia to vypratať a vyzametať.

525
Mana
Reagovat

David odbieha k Lule, Zuzu to štve, lebo nehrá. Lucia je šťastná, že má Nika, vie veci, čo ona nie, napr. recept na praclíky, ktorý Zuza vzala domov. Reklama.

526
Mana
Reagovat

Lucia nabehla za Janou a Vlaďou, že im vzali kvasnice, ale bola to asi Zuza s Davidom, lebo majú na stole bordel a chaos (mali to podelené na tanieroch pre každého). Vlaďa a Jana rozmýšľajú o recepte na praclíky, Vlaďa si ho nepamätá. Ony dve varia v pekárni, nie v kuchyni, vraj je to trochu nevýhoda, všetko tam aj dlhšie trvá. David má nejaký problém s chlebom, nemal ho v peci, zhasol mu tam oheň. David vraví, že sa snažil a dal do toho všetko. Martin ide hodnotiť. Koniec.

527
Mana
Reagovat

Ukážka – zabávajú sa v potoku, Miro s Janou sú v kadi s vodou, hrajú asi futbal, Lula plače (ak je to ona), niečo sa jej asi stalo, Niko sa pýta Davida, či chce hlas – má dať po 5000 každému. Lula vraví, že všetci stále riešia, ako z farmy vydolovať peniaze a idú cez Davida. Prichádza Kveta a majú poslednú možnosť povedať, čo chcú. Jano hovorí, že má všetko vypísané, čo kto povedal naňho. Zuza je nahnevaná na ľudí.

528
Lady XL
Reagovat

Děkuji a dobrou!!

529
Keliška
Reagovat

Mana- super děkuji za přenos :-D . To je panoptikum :-D

530
Prochor
Reagovat

@Mana: Jano má vypsané kdo co na něj pověděl. Nevím, co s tím chce dělat. To jako dá k soudu ? Nebo jim půjde rozbít Hubu?!? Lepší je chovat se tak aby na tebe nikdo nic nepovedal:-)

531
Vrána
Reagovat

Farma je nejlepší. Kdybych něco podobného viděla v telenovele, řekla bych, že už to přehání. Myslím tím rozkošnou trojici – Zuzana, Mila, David. Chudák David mezi nima poletuje zmateně jako můra, co se motá kolem světla. Už se těším na dnešní vysílání. :-)))

532
Vrána
Reagovat

Farma je nejlepší. Kdybych něco podobného viděla v telenovele, řekla bych, že už to přehání. Myslím tím rozkošnou trojici – Zuzana, Lula, David. Chudák David mezi nima poletuje zmateně jako můra, co se motá kolem světla. Už se těším na dnešní vysílání. :-)))

533
Svitka
Reagovat

@Prochor: Naprostý souhlas. Nyní je zřejmé, jak to Zuza myslela, když při odchodu z farmy prohlásila, že ona hraje dál. Asi kontaktovala Jana a možná Marcela (i když o něm jsem četla, že po prohraném duelu šel pracovat do zahraničí) a dali se do díla, „aby všem ukázali“. Brrrr, taková koncentrace ukřivděnosti, zloby, závisti a pomstychtivosti se jen tak nevidí.

534
Prochor
Reagovat

@Svitka: Řekl bych, že Zuzka chce hlavně aby nevyhrál Miro. Když vypadla, tak prohlásila, že Miro je zrádce a nemá ho ráda. Takže teď Zuza podporuje hlavně Davida, který má proti Mirovi ve finále nejlepší šance. Proto taky Zuze vadí když se David rozptyluje – měl by se soustředit na hru a blá blá… to co pořád Zuza říká.

535
Prochor
Reagovat

Docela by mně zajímalo, jak to bude dál. Práci zbylé trojky hodnotil hospodář a mlynář. To znamená, že oni budou mít nějaké slovo při vyřazení prvního z TOP4 ? Nebo budou rozhodovat jen ex farmáři? Nebo nějaká kombinace ? Uvidíme možná už dnes.

536
Eva původní
Reagovat

@Mana: z Davida už asi mají všichni srandičky :-)) Já dávám za pravdu Zuzaně, taky mi připadá přibržděný. Vadí mi, že je ustavičně jako prase špinavý a v tom oblečení i vaří. To je fakt hnus! Jeho mluva, to už je tady probrané dosti, ale mě vadí jak se neustále ošívá, drbe se po těle a oňumuje si nos při rozhovorech. Kroutí se jak housenka v jabku. Připadá mi, že je psychicky nevyrovnaný, proto si asi tak rozuměl s Hujerem. Já tyhle sebestředný krasavce, kteří moc rozumu nepobrali, nesnáším. On je jenom hezký…
Na dnešek jsem zase moc zvědavá, to zas bude tyjátr u stolu..
@Prochor: 530 – :-))) on by s tím fakt asi nejradši šel k soudu, takové bezpráví na něm, nejpracovitějším farmárovi :-)))

537
jenkaa
Reagovat

Anonym….to jsi nepotěšil/a

538
Aža
Reagovat

@Jája: -496 Jájo, jsem moc ráda, že jsi mě to vysvětlila. Už jsem asi popletená, jasně, že YT je samostatná jednotka, já už všude vidím nitky kam může sáhnout Boris )))))).
V úvaze na 495 jsem se unáhlila s odkazem na chování Markízy.
Milu a Jájo a Waly, dík za navedení, ale musím počkat až příjde vnučka, na mě je to složité.
Hodí se mi to na příští farmu.
Docela jsme se letos v diskuzích rozjeli, a jak se ukazuje, pomalu se diskuze bude omezovat a psát je o farmě. Dík za dosavadní info.

@Prochor: Jak vidět už jsi také propadl sledování a diskuzi na Panáčku. Tvé glosy tu už chyběly—)))

539
Katuska
Reagovat

Anonymus- skoro ma vykotilo.Keby som na 100 percent vedela , dalej nepozeram.

540
Jája
Reagovat

@Katuska: Ani mi nepovídej, tak mi zkazil náladu, že jsem i písmenka zapomněla. :(

541
Eva původní
Reagovat

Kdy všichni odejdou z farmy? Dnes v pátek? V pondělí – 12. se nevysílá a potom od úterý 13. se F vysílá každý den. Alespoň tak to mám v TV programu, že by to pomotali?
Kdyby se dnes rozhodlo o druhém finalistovi, co by se teda příští týden vysílalo, když by dnes všichni odešli, to jsem zvědavka :-))
Finále snad je 18.
Tak kdo víte, napište :-))

542
Eva původní
Reagovat

@Jája: Jájo, co se děje ???

543
Jája
Reagovat
544
Jája
Reagovat

@Eva původní: 505 mě připravilo o víru, naději a lásku.

545
Prochor
Reagovat

@Aža: Zaujal mně konec Farmy. Ale nejsem sám – taky diváky v Nitrianskom kraji:-) http://www.markiza.sk/tlacove-spravy/1873296_chart-show-a-farma-s-rekordnymi-trhovymi-podielmi

546
Prochor
Reagovat

@Aža: Zaujal mně konec Farmy. Ale nejsem sám – taky diváky v Nitrianskom kraji:
http://www.markiza.sk/tlacove-spravy/1873296_chart-show-a-farma-s-rekordnymi-trhovymi-podielmi
(Nevím, jestli už neposílám podruhé)

547
anonymous
Reagovat

Poslední disciplína bude těsně…

548
Johana
Reagovat

@anonymous: bohužel, bude to asi prt platné :(

Jsem zvědavá, komu baba Alena u stolu pravdy vyhrožuje vydlážděním čelistí,,,že by Zuze?

549
Prochor
Reagovat

@Jája: David je tokový manekýn pro chudý. Ty jeho kalhoty by si neoblík ani bezdomáč. Nechápu proč nepoužije Mircovu automatickou pračku.

550
Eva původní
Reagovat

@Jája: 544 – Jaj, já nahoru nerolovala, ale to snad néééé :-((

@Prochor: já jsem sice napsala, že je ustavičně špinavý jako prase, ale to prasátko na farmě je čistší než ten manekýn, fuj jak já ho nesnáším :-((

551
Blanka
Reagovat

Davidko musi taky radne smrdet, vzdy se mi zvedne kufr, kdyz se Lulina privine k jeho usmudlanemu tricku…teplaky pisou sami za sebe…. Zuza pravdepodobne ukradla ty kvasnice, predvedla jak se ma spravne hrat o 75000 ecek

552
Jája
Reagovat

@anonymous: Pěkně jsi mi zkazil náladu – spočítala jsem si jen postupujícího do finále. :( Ale protože mi to pořád vrtalo hlavou, dala jsem se do počítání prvního a druhého do duelu. Děláš si z nás srandu? :D Zkontroluj si to :D.

553
Jája
Reagovat

Dnes bude veselo. Hejkalka si získává svýma hláškama bodíky, ale pro ni pozdě. Tak se měla chovat jako farmářka. Včera latrína, dnes hygiena ústní dutiny :) hodně jsem zvědavá na příčinu výzvy k mimořádnému duelu – pravděpodobně to bude trojka z plemenného chovu ostrého 3xsledovače Farmy. Tomu bych s velkou radostí na rozloučenou uvařila speciální farmářskou špenátovou polívku z plnohodnotných sušených surovin. :D

554
anonymous
Reagovat

@Jája: Zkontrolováno, a sedí :-) A pokud mi něco uniká, jemně a mile mi vysvětli co :-)

555
Mana
Reagovat

@Blanka: Veď Lula smrdí tiež, od dymu :D Hodia sa k sebe.

556
Jája
Reagovat

@anonymous: Já bych ti to mileráda pošeptala do ouška: 1,2,3 = 1,3,2

557
Jája
Reagovat

@anonymous: Jestli mi už drhne šuplík s matematikou, tak se ti předem omlouvám. :)

558
anonymous
Reagovat

@Jája: Je mi líto, zkouším trojčlenku, logaritmy, limity, derivace a integrály, a stále nevidím chybu.

Mají další chtě seznámivší se s danou záležitostí pocit, že mé počty jsou nekompatibilní?!

559
Jája
Reagovat

@anonymous: První čísla jsou zadání, druhá mi vycházejí tak jak je za rovnítkem, ale finalista je bez logiky.

560
Eva původní
Reagovat
561
Eva původní
Reagovat

@Eva původní: Samozřejmě Lucii :-)

562
anonymous
Reagovat

@Jája: Ano, to jsem pochopil :-) Problém je, že mně to takhle nevychází :-) A proto jsem poptával nějakou třetí, nezúčastněnou osobu…

Pokud bych chtěl „bejt svině“, řekl bych, že byste si na to mohli na Panáčkovi udělat sympózium, a případně mě pak sepsout do nepěkných jmenovatelů, ale protože veskrze svině vůbec nejsem, nýbrž jen neškodné zvířátko, dávám, již bez Azorovitého upozornění, indicii č. 2, a to 95., 91. a 86. číslici za desetinnou čárkou, jedné velmi známé konstanty, dalo by se říct až iracionální :-)

563
Aža
Reagovat

@anonymous: Jak vidět jsi v matice dobrý a možná bys stačil i na maturitu z CERMATU…)))))
Jája tě dobře pochopila, ale já bohužel nemám trpělivost počítat, bejváválo…
Tak se radši ani neptám, kam nás tvoje čísla zavedou, nebude zklamání.
Včerejší díl jsem nenašla, snad bude opět zítra.
Milu, večer tě bolela hlava, je už ti lépe?

564
milu
Reagovat

Ahojky farmáři…zdravím a přeji krásný podvečer….@Aža: Aži,mne když chytne bolest hlavy,je to skoro vždy na tři dny…naštěstí je to tak 3x do roka…nejvíce mi pomůže klid,pohoda…Byla jsem na zehrádce…ale bolí pořád…je to potvora…
Odpoledne jsem se podívala …napiš mi mail.adresu a já ti pošlu odkazy…tady jsem slíbila,že je už dávat nebudu…nebo napiš na 1alias zavináč na seznamu

565
milu
Reagovat

Dění na farmě je dost nehezké…nejvíce ho kazí Zuzana a Jano…Zuzana ukradla kvasnice…nikdo jiný by to neudělal…Moc je mi líto,že až na konci vidíme,jak je Vladka super a stejně Alena to vzala na začátku za špatný konec…kdyby se chovala jako ted…došla by dál…a i janka se mi líbí…moc…konečně jsem našla humor Nika…Koukala jsem na fb a líbilo se mi vítězství Lucie..večer opět nebudu psát komenty…Mana to včera dělala moc krásně…dnes jsem si to přečetla…Všem přeji krásný večer Zdravím Evinku ..

566
Jája
Reagovat

@anonymous: Počítáno v hexadecimální soustavě. :)

567
JanaH
Reagovat

Už konečně přestaňte blbnout tady a přestěhujte se, přece mě tam nenecháte samotnou? :-D

568
Eva původní
Reagovat

@milu: 565 – Milu, taky zdravím a ať už hlava nebolí, to počasí dává zabrat. Já se těším na zimu :-)) Opatruj se moc!!!

569
Eva původní
Reagovat

@JanaH: 567 – No jo, už letíme, vydrž Jani :-))

570
Prochor
Reagovat

Tak prý nejlepší farmář byl Milan. No, musím uznat, že jeho útěk do lesa byl bezchybný:-) Prostě farmář jako řemen:-)

Přidat komentář