Panáček v reality show

Farma 8: Faleš a intriky pokračují

24. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Na Farmě máme za sebou další duel – Janko vs. Nikolas. Souboj to byl vyrovnaný, ale štěstí stálo na straně Nikolase. Sympatický a pracovitý Janko se s farmou po šesti týdnech rozloučil. Co přinese nový týden? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 232
1
Foxy fox
Reagovat

Zdravím všechny diskutující v novém týdnu! Moc mě mrzí odchod Janka, ale bylo mi to jasné, že až dostaví potřebné stavby, že bude pro tento typ pořadu nezajímavý a půjde. No, teď se teda bude moci MIro prejaviť a stavět, a podle přístřešku, co tam patlá z kulatiny se teda budou mít na co těšit. Ale podle mého názoru už hlavní mají postaveno. Woodo bába je esence blbosti, sice mele nějaké fráze, co si asi doma připravila, její psychologický rozbor Zuzany je k smíchu. NO, bába doufám brzy poletí is¨ s tou hadrovou panenkou. Mirec a tu tak zmiňovaný dojemný běh za odcházejícím Jankem a jeho tklivá slova…no, nějak mu to prostě nevěřím, a to rozloučení bylo prostě takhle střižené. Nejdřív se rozloučili s Janem, pak tam začly slípky kvičet píseň a Miro nastartoval běh k plůtku. Za Nikem neběžel nikdo P. Proč tedy posílal Jana do duelu, když vlastně ho farma tak potřebuje? No, prostě celý Mirec. BTW: nemá někdo info proč mu vyměnili brýle? Potřebovala režie, aby MIrec vzbuzoval více lítosti, když je detailní záběr na jeho oči asi 25x zvětšené těmi tlustými velkými skly?? P

2
Jája
Reagovat

@Foxy fox: Martin mu dal nové brýle a řekl k tomu něco jako „aby líp viděl na práci“. :D

3
milu
Reagovat

@Foxy fox: já bych řekla,že je dostal za tu krásně udělanou sochu…ale je fakt,že to o práci se smíchem Martin řekl:-)

4
iv
Reagovat

Ještě k Zuzce – od příchodu mluví o vlastní taktice: vyhranila se od začátku proti ženám a hlasuje většinou proti nim, proč vlastně ne. Jenže mezi muži spojence taky nemá… Jako by v soutěži zapomněla, že pro cestu do finále jsou podstatné i hlasy a sympatie vyřazených. A že by si farmáře a ve finále hlasující televizní diváky naklonila pracovním zápalem a nasazením, kladným vztahem ke zvířatům a farmě, když už ne ke spoluhráčům, se říct také nedá… Odvahy jít do duelového rizika, hrocení osobních konfliktů jsem si všimla, ničeho víc ne, možná jsem něco přehlédla?

5
Kara
Reagovat

@iv: V tom máš pravdu. I kdyby se jí podařilo se štěstím v duelech dostat ke konci, tak na tom může pohořet.

6
Keliška
Reagovat

4.iv- V tu pravou chvilku přijde určitě s nějakým dojemným příběhem ze svého soukromí a bude miláčkem Slovenska :-D

7
Foxy fox
Reagovat

@Keliška: myslim, ze nejaky pribeh ma v zaloze, obcas utrousi, ze si necim prosla…vsak ona to rezie v pravy cas vyuzije….k Zuze: osobne mi prilis sympaticka neni, coz teda zadna z Farmy, ale ocenuji na ni, ze neco umi -upekla na jarmark spoustu kolacu, chleba pekla s Nikom, vysiva, docela pracovita taky je, pricemz ostatni z farmarek mi prijdou line, celkem nic moc uzitecneho neumeji a jen huli a spradaji plany. Zuzana ma udajne cosi jako taktiku a jde si hrou dle sveho, coz neni nic spatneho. Uvidime, kam nam vse rezie posune.

8
ladule
Reagovat

Ja si myslím podle mého názoru že všechny baby se Zuzany bojí proto se jí chtěji zbavit všichni říkají že nic nedělá,ale sleduji farmu od začátku a neviděla jsem,že nic nedělá,vudu baba ji chce zase dát za služku,protože umí vařit už to není od ní fér,ale uvažuje jako Zuzana,že bude zase ženský duel a Zuza vypadne,ale abychom se ještě nedivili.Jediná Zuza je upřímná a řekne co si myslí a hraje jak jí to právě vyhovuje wudu baba tam řekla,že je potřeba psychologie,ale právě Zuza je psycholožka na mateřské pokud vím proto ma Zuza na vrch a baby se jí chtějí zbavit jen můj názor a fandím ji tot vše.

9
Lady XL
Reagovat

tak jsem dokoukala… Ježíši, koukat na tu woodu babu ještě několik dílů, to bude šílenství. Vytřeští oči, vycení zuby a pronáší moudra o lidech, které osobně zná pár dní. Jinak je stejně ovlivněná televizí, jako my. Skupina lidí si vždy najde svou oběť a tou je Zuza, Mirec už je v pozadí, protože neprudí a blbne s nimi (najednou). Mým fanouškem je Zuzka, ale nejsem zaslepená, vidím její vady, není mi extra sympatická, jen mi prostě vadí opět ta stádovost ostatních, jak do ní šijí a to zejména za jejími zády. Oč jsou oni lepší, když jí do očí říkají něco jiného (nyní hlavně ta jedu baba, která jí vyčítá to, co dělá ona sama) ? Jedu baba mi připomíná svazácké či pionýrské vedoucí, kteří vymýšleli společenské hry – haha, bylo dobré slyšet ostatní, jak komentovali její plán – po práci organizovaná zábava :-). A nechápu, proč chtějí najednou tak chránit Lulu?? Hlavně že mluví o tom, že jsou tam samy za sebe…. Spíš ale Jedu baba si schovává Lulu pro sebe do souboje :-). A ta stavba století od Mira?? Jsem zvědavá co na to Martin…. Je to celý Miro – zmatené, vratké, nehezké a neúčelné.

10
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: zcela souhlasím. a nyní při sledování včerejšího dílu mám sto chutí po babě skočit! ona si na farmu vzala mohérový bílý svetřík?? věděla kam jede? no a její pomlouvání, ta strčí do kapsy i Lulinu. no, a co je nebezpečnější, lže, jako když tiskne. Zuzana je vyčeleněná/vyčlenila se ze stáda a to všichni uvítají! Bába na všechny strany úsměvy, za zády jedy. NO, dlouho jí to nevydrží, myslím, že ne všichni mají vymyté mozky, aby jí ty kydy žrali dlouhodobě.

11
Jája
Reagovat

Retro jako prase. :)) Údernické proslovy, organizovaná zábava jako na ROH rekreaci a pochopitelně hlasité vyjádření souhlasu se svatým slovem šéfa. Milouš určitě by záviděl.Vůdůmamá změnila stádo dle svých stanov v klubko zmijí – hnízdo chřestýšů. Přemýšlím co bude lepší přirovnání asi chřestýši. Zmije zaútočí jen když je ohrožena. Hurá kolektive – úkoly splníme na 130% :D :D :D

12
Kara
Reagovat

Pro Zuzu vidím tento týden konečnou. Bude služka a výběr jen ze dvou silných soupeřek, pokud Lule dají imunitu těžko přejde. I když bych jí moc přála, aby některou z těch bab ještě vyrazila. (Nelépe všechny, ale to je jen můj tajný sen :-))) )
Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží ten elán, s jakým začla FT :)))))))
Ta ženská tam opravdu zapadla mezi ty baby. Samý drb a faleš. A ten elán a způsob jakým začla svou kariéru byl směšný. Už vidím, jak všichni zapnou a s ranním svítáním začínají makat aby ukázali že jsou i oni pracanti. A těší se celý den na večer, až FT vydá povel k zábavě. :)))

13
Foxy fox
Reagovat

@Kara: a večer s jásotem začnou hrát společně člověče nezlob se. No je to šílený, vždyť to sami nemůžou vydržet dlouho. POdle mne dá baba za služku někoho jiného než Zuzu, ale je to jen můj pocit. Imunitu by podle mne dala Lulině a na Zuzanu by zbyla Vladimíra. ta asi silná bude dost, na farmě šetří síly, bylo by to napínavé, ale myslím, že režijně to směřuje spíše ke konci Vladimíry.

14
milu
Reagovat

@Foxy fox: kdyby baba dala Vladku za služku,ta by si vzala do duelu Zuzku a Zuzka by si tím pádem vybírala disciplíny…určitě by si nevzala silové…viděla,jak je Vlaďka silná…hodně posilovala…ještě by záleželo,komu borisové připraví překvapení….já si myslím,že spíše budou chtít zpátky Zuzku…Vlaďka je nezajímavá….tak večer uvidíme…se těším:-)I na to člověče nezlob se:-DD

15
iv
Reagovat

Tipuji duo sluhů Nikolas-Zuzka, nejsilnější Roman od FT teď žádnou imunitu nepotřebuje, jestli připadne Lule, což tak včera vypadalo, neoblíbená Zuzana by (myslím, že k nevoli štábu) zřejmě vypadla. Jak Vlaďka, tak Lucie jsou na tom silově a váhově líp. Čekám, kdy pozitivně akční (v minulosti mj. učitelka) Alenka začne jít všem na nervy. To nemůže dlouho trvat, mně k tomu stačil necelý týden.

16
Aža
Reagovat

Dnešní díl byl zajímavý, zase o něčem jiném.
Mění se FT a tím nastupuje nový pořádek. Já bych byla opatrná s hodnocením Aleny. Nebude to mít také lehké, její elán asi nevydrží celý týden.
Svým založením je prostě divoška, jak už to někdy bývá a rozhodně není zapšklá baba. Být „normální“ tak se nepřihlásí na farmu. Do kamery je upřímná a dozvíme se dost, co by nám jinak uniklo.
Janko byl pro ně starý, otravný,
Alena je pravý opak. Jde do toho s nasazení, které odpovídá jejím létům. Ty mladší zase nasazují elán jiným směrem ))))))) a také se nám to příliš nezdá.
Asi je na panáčkovi dost takových, které zajímá Alena a které raději nenapíší, aby nevybočovali z diskuze. Počkejme si,
V dnešním díle se mi zdálo, že naše slepice zůstaly v kurníku. Na Farmu přiletěly vrány. Všichni v černém, a zase sedí a krá krá …..hra na pikle k duelu na tento týden se rozjela.

17
Lady XL
Reagovat

@Aža: Já nemám problém číst si a slušně diskutovat s někým, kdo fandí někomu jinému, tak ať klidně ostatní píší :-D. Jak jsem psala, Zuza mi není zase tak moc sympatický, jen prostě nemám z těch druhých nikoho v oblibě, prostě mi nesednou víc…. Lulu je zákeřná, nepracující a nedržící slovo. Už najednou nepovídá, že by klidně šla do duelu, nedělá ramena. No jasně, má tam dva objekty na oblbování, Vlaďka je takový tichošlápek, všude je, vše slyší a zpracovává v hlavě – sama to zkraje povídala, že si dělá obrázek a bude plout s davem – oč je tedy lepší než Zuza… Hospodská, tak jak je teď, by se mi zamlouvala víc, než když táhla s Óperkou a „jen“ vysedávaly na zápraží a ostatní kritizovaly. Vlaďka se při cvičení dobře odkopala,když ukázala,že má docela dost sil a hlavně velkou výdrž :-), doufám, že si to Zuzana uvědomila. No naší wúdú babě jsem chtěla dát „šanci“, ale to zahájení jejího velení jako FT bylo naprosto šílené!! Nevím,zda si v té své euforii všimla, jak byli skoro všichni zaražení, či jim byla přímo k smíchu… V některé minulé diskusi někdo napsal něco jako, že Alena objevila kamery a je z nich nadšená. To na ní sedí. Prostě se realizuje… Jsem věkem na tom dost podobně, nejsem zapšklá, jsem energická, hodně mezi mladými, ale takhle prdlá tedy určitě ne :-D a mladí by mi to ani „nežrali“…. :-) Fakt jim bude muset jít brzy na nervy. Pochopitelně jen některým, ale to se projeví, až nebude FT a tudíž nebude hájená. K sluhům – já bych se nedivila, kdyby byl sluha Milan a celé to okolo kadeřníka byla hra, aby Niko věděl pro příště co s dobytkem…. A já doufám, pokud půjde Zuza a dá Vlaďku, že jí nějak Borisové napomohou, protože zrovna Vlaďka tam je fakt na ….

18
Jája
Reagovat

@Lady XL: Pokud bude Zuza služkou a vyzve šušeň tak to nevidím moc růžově. Ta tichá zmije si zcela jistě vybere silové (pílenie tam nebude) – už plácala, že Zuza je slabá. Wúdúbaba je takový zamrzlý svazák, který chce být za každou cenu viděn, slyšen a být vtipný i na pohřbu. Čekala jsem při její dlouhé zanícené rétorice, že Květa už to nevydrží a smíchy bouchne. Po dlouhé době jsem u ní viděla rozřehtané oči. :))

20
Johana
Reagovat

@Lady XL: naprosto souhlasím. Po objevení se woodoo strigy jsem psala, že tyto typy moc nemusím, po včerejšku k ní mám neskutečnou averzi a jiné to už nebude. Ten její proslov na stráni k Romanovi a Davidovi ohledně Zuzy jsem musela přepnout, protože se mi obrátil žaludek. Je to zlá, zákeřná, manipulativní ženská, co plive jedovaté sliny kudy chodí a snaží se to zakrýt hranou dobrosrdečností, chápavostí, nacvičenými frázemi a gesty…tfuj, to se mi ulevilo. Ta se na tu funkci FT tak třásla, že by bylo zajímavé sledovat její ksicht, kdyby ji nedostala.
Po nasazení Luly a Aleny do hry mi začíná být sympatický i inšpektor a to je co říct.
Ohledně té imunity…já jsem to pochopila tak, že jeden z nových bude FT a druhý nový dostane automaticky imunitu. Zřejmě to ale bude jinak a baba má možnost ji dát komukoliv.

21
JanaH
Reagovat

Tak Janko mě překvapil a zubejda se stala FT. Její splněný sen. :-)
Super, už se začíná odkopávat. Do konce týdne bude půlka Farmy zralá na Chocholouška. :-D
Nejen Lulinu přešly silácké řeči, i drsoňka Zuza bere zpátečku. Lula si namotala babu (a nejspíš si vyžebrala imunitu) a Zuza už nedělá ramena, jak strašně moc a za každou cenu chce do duelu. Na těžkotonážní Lucii nemá a na tichošlápka Vlaďku kdo ví… Z její strany šlo beztak jen o machrování, zastrašování soupeřek a přesvědčování sebe sama „já na to mám“. Jako zajíc v Jen počkej zajíci, když hopsá temným lesem a zpívá si : “ já se nebójim, já se nebójim…“. :-)
Tichošlápek mi silně připomíná Pacovu Veronu, taky takové malé hádě. Už to zmínila tuším Jája? v jednom z minulých vláken.
Přesto je pro mě z bab v současné době fanditelná (i když s výhradami) pouze Zuza. Ráda bych viděla protažené obličeje spolubojovnic, kdyby jich ještě nejlépe několik vyprovodila z duelové stodoly. :-D

22
JanaH
Reagovat

@Johana: správně! Taky už nemám inšpektora na chvostě. Je to v podstatě milý chlapík… ;-)

23
Janica
Reagovat

@Jája: 11 -přesně to jsem chtěla napsat. Ty dlouhé proslovy, rádoby cituplné, jsou otravné. U Zuzany mě štve její nadutost, cítí se být nejlepší,
ale jinak jí fandím, hloupá rozhodně není. Tak uvidíme jaké úkoly zadá Martin a zda se
Dredmamá povede „stmelit“ kolektiv a za zpěvu splní do puntíku.

24
milu
Reagovat

@Johana: chii….škoda,že jsi to včera přepla…věděla by jsi:-DDDDTam říkala,že změnila taktiku,že se s Romanem shodli…a že ještě uvidíme:-DD

25
Foxy fox
Reagovat

Ján Raninec z Farmy 8
Vlaďka hrala hrú s Lulou a Janette, ktorá nebola pravdivá. Zuzka hrala svoju hru, ale nepodrážala ma.

Ano, tak to vidím i já. Zuzana si jede svoje, což je v takové stádovité hře prostě velké mínus.

26
Johana
Reagovat

@milu: dobrý:)))…alespoň vím, na koho se obrátit o výluh z jedubabiných proslovů…obávám se. že budu mít přepnuto dost často minimálně tento týden.
Všimla jsem si polovypitou flašku pálenky na lavičce vedle kádě, kde Milan s Davidem předváděli své svaly a různé jiné části a přitom kadeřník tvrdil, že návrat slavili nasucho, bo nebylo co – myslím, že kecal a přísun je hojný a pravidelný.

27
Jája
Reagovat

@Johana: Vypadalo to na zelený tlamolep zn. feferminc :D
Tak dnes vzhůru za zpěvu budovatelských písní plnit údernický závazek :D :D :D

28
Jája
Reagovat

@JanaH: Že jo, od začátku se toho dojmu nemůžu zbavit, je jako její mladší klon. Nejsou příbuzné? I ta podoba tam je. :)

29
Lady XL
Reagovat

@Foxy fox: Jo tak to je, holky jí prostě nemohou zapomenout, že od počátku jede sama za sebe a hlavně volila ženský duel, když ony chtěly pochopitelně mužský. Chápu ženské, že se nechtěly ohrozit, ale jak by chtěly udělat veškerou práci, která pak přišla? Ale jim je to vlastně jedno. No uvidíme naši budovatelku, jak bude své pionýry a svazáky nahánět do práce. Sama práci v mlýně nedodělala a teď musí hlídat jiné. Jak přijede Martin, vypne prsa, vycení chrup, vyndá „vúdú“ a hurá do práce :-D. Myslím, že bude Martinovi kecat do zadávání práce, ta nevydrží mlčet…. No a teď chybí, aby jim tam dodávali pálenku a budou věčně zhulákaný a z práce bude …., :-). Jinak se divím, že nepozorují (chlapi), že Vlaďka fakt nic moc nedělá, jen postává, občas přidrží a hlavně ráda pokecá. Jak dvě osoby stojí, tak tam hned běží, aby jí něco neuteklo…

30
Johana
Reagovat

@Jája: se divím, že se nám štáb nesnažil vnutit myšlenku, že to byla pěna do koupele s lesní vůní:)

31
Aža
Reagovat

To mě právě baví, tady ta diskuze na Panáčkovi. Kolik je nás, tolik náhledů na lidi a práci na farmě. I jinde je diskuze, určitě košatější a drsnější.
Netvrdím, že Alena je baba jedu, ani že je výkvět farmy. Však samy víte, že jak nám léta přibývají, tělo se podává, ale hlava šlape o 2O let zpět. Už tu byla o tom i debata.:)))
Alena žila někde v chalupě bez vymožeností, nyní se dostala mezi lidi a před kamery, předvádí se, ostatně jako všichni do jednoho na farmě.
Jen jsem chtěla napsat, že je brzo dělat závěr nad jejím učinkováním, už se na farmě ustálilo plno jiných postav,
Vladka mě připadá jak šedá myška, kličkuje mezi nimi a sem tam i nahlodává vztahy lidí.
Jsem ráda, že můžu farmu sledovat, Markíza v nabídce UPC chybí.Farma by mě chyběla.

32
JanaH
Reagovat

@Lady XL: baba možná bude Martinovi kecat do zadávání práce, ale hlavně se bude chovat jak patolízalka a lechtat mu ego.

33
Lady XL
Reagovat

@JanaH: Ano, to je fakt :-), jsem na to zvědavá. @Aža: Jo, souhlasím ohledně Aleny. Dávám jí tedy čas (ale malý…:-D ), aby se ukázala. Je pravda,že i Miro procházel vývojem… V téhle chvíli bych ho už tak neodepisovala. Je ale otázka nakolik se choval podle „scénáře „, nebo nakolik to byl vždy „on“.

34
milu
Reagovat

Tak jsem se dobře zasmála…úkol…vyčistit a rozšířit louku…a baba prý opticky…a Martin…také prakticky:-DD A už vzpomínají Janka…jen ať se pototo…Janko se jistě už doma směje:-D

35
Lady XL
Reagovat

@milu: prosím, kdo je sluhou?? A už se těším na podívanou…

36
milu
Reagovat

@Lady XL: sluha Zuzka a Niko….nějak jsem přehlédla,kdo dostal imunitu,blblo mi připojení:-(Uloh dostali 8 a mezi nimi i postavit do altánku stůl a lavice…

37
milu
Reagovat

@Lady XL: problémy kolem porcí jídla…Míro se hádá…odešel od stolu s tím,že sluhové mají jíst až po farmářích…FT přišla na to,že kačeny neměly žrádlo…Zuza se hádá a Míra také…teď si vyčítají,co kdo kdy neudělal…nejvíce Míro a Zuzka:-D

38
Lady XL
Reagovat

Díky za info! Imunitu může dát až při určování duelanta,pokud se pamatuji… No tak se sluhy nepřekvapila

39
milu
Reagovat

@Lady XL: díky,nevšimla jsem si…nejkvíce se hádali Zuzka,Míro a Niko…Zuzka i třískla talířem:-)Dobrouuu

40
JanaH
Reagovat

Baba co procitla, tak hubu nezavřela, žvaní a žvaní, jedno co.
Proslov při určování sluhů byl nekonečný.
Do altánu mají vyrobit stůl, lavice a stoličky. Baba prej: Janko, Janko, a to všetkých chlapov chceli vyhodit… šmarjá!… a koho asi sama určila prvním duelantem? :-O
Co se úloh týče, všemu rozumí, ví, jak se dělá, zná.
Martinovi tedy do zadávání práce nekecala, ale patolízalka je prvotřídní.

42
Lady XL
Reagovat

@JanaH: Nezbývá než souhlasit :-), teď jsem to dokoukala a mám stejný názor. Akorát ne že nekecala, ale neustále chápala, bylo jí to jasné, než dořekl úlohu…. :-D. Prostě patolízalka. A na to, že je zubní laborantka, jak jí uniklo, tak zuby má tedy „fešné“… Jo a nemít ruce, tak asi nic nedořekne… Jsem zvědavá, jak to s ní a pracovní morálkou bude za 2-3 dny a ještě v den, kdy budou muset mlít a Miro se jí určitě bude chtít vecpat do mlýna. A mimochodem, z těch záběrů (vím,že je to sestříhané) jsem ji viděla hlavně poletovat s „kontušovkou“. Škoda, že jsme neviděli, zda sluhové dávali zvířatům. Je fakt, že to mohli sežrat, ale vodu by tam měli mít neustále, holt ji musí dolévat. Miro, jak cítí oporu, tak se zase ozývá. Zrovna při věcech, které on moc dobře nedělal…
Mimochodem, u poloviny věcí říkala, to s Mirem zvládnu… haha. A Zuzce se nedivím, že jí nervy lítají. Být podruhé služkou a mít proti sobě všechny lidi…. A Lulu zase vykládá, jak s ní vytře stodolu… zmije, přitom už mají taktiku, což předpokládám, že bude imunita pro ni.

43
Jája
Reagovat

Co by pravý řezbář nikdy , nikdy, nikdy neudělal??? Nikdy, nikdy, nikdy by nedopustil, aby se mu nářadí válelo po zemi v hlíně !!! Navíc jsem na Fb viděla Dredovu stránku propagující jeho práci – pokrokově v němčině – a řeknu vám nic moc. Spíše výrobce poliček, opravář starých židlí … Má tam pár postaviček ze soutěží a z Betléma (na objednávku) – kreativita žádná, vše na jedno brdo ve stylu svatého z farmy. Jako malé dítě se naučí namalovat autíčko a hurá pak ho tak maluje celý život. :(

44
Foxy fox
Reagovat

Ahojky, souhlas s předešlým hodnocením baby, je to jak zapálená svazačka na stavbě mládeže. Hrůza, lže překrucuje, pomlouvá a to jí je tolik let! BTW: proč se jí říká Alenka? není to v jejím věku divné? Proč tam není Zuzanka, Lucinka, Vladěnka? Davídek, Milánek, Mireček?
Jo Lulina se Zuzou zase teoreticky vytírá stodolu:)) no baba jí slíbila imunitu a slepice šušeň se cítí silná, stejně tak i hospodská, která pod rouškou přátelství ze Zuzany mámí informace. Zuzana má nervy na pochodu, což není divu. Cítit tu nenávist a křivost a být podruhé v kuse služkou, no to na náladě nepřidá. Škoda, že si nemůže vzít do duelu babu.

45
Foxy fox
Reagovat

@Jája: no, on ten jeho dřevník hovoří za vše, hřebiky nakřivo, celá stavba vratká a podivná, no celý MIrec.

46
Jája
Reagovat

Kačenky bez žrádla a bez vody? Tomu nevěřím, že jim sluhové nedali (i když je Ladyboy líný), ale to uječené zubaté cosi s hadrem na hlavě asi v životě kačeny od malička nechovalo. Malé kačky jsou jako kobylky. Než jim dosypete konec korýtka – začátek je vymydlený a volátka mají jak batohy hozené přes rameno. O vodě raději nemluvit, to nejsou slípky, které se slušně napijou, kačky se řádně v nádobě vyrachňají – u nich stát celý den a jen dolévat. :) Takže to uječené co přišlo „konečně vykoupané“ (to chtěla říct, že tam celý týden smrděla?) k večeři by si mělo vzít do huby klas kukuřice, pod hubu misku a zpracovávat krmení kačkám. …žíš, já z ní mám takové bolení hlavy …

47
Foxy fox
Reagovat

baba svazačka zjevně jde po Zuze a Nikovi a MIrec prosťáček cítí oporu v zádech, tak zase začíná vyskakovat. On když byl FT tak to byla patlanice matlanice, jako všechno, co on udělal.
Že nedali kačenám taky nevěřím, spíš si myslím, že to kachny prostě rychle snědly a baba slídila kolem a hodilo se jí to do krámu….
Začíná se mi docela líbit Niko, i když tu jeho zábavnou stránku jsem tedy zatím neobjevila….
Martin měl rektálního alpinismu baby taky očividně plné zuby. Baba mu celou dobu říkala „Janko, Janko, oni budú lutovať.“ Vždyť ho sama poslala do duelu, protože jí to řekla Lula! O ostatních farmářích mluvila před Martinem jako oni to snad udělají, to víš oni jsou takoví, ….ona je tam kdo? Nepatří tedy mezi ně? ta mi teda zvedá tlak!

48
Foxy fox
Reagovat

@Jája: ano, taky si myslím, že to tak bylo, i Zuzana to říkala…..no s tou hygienou baby to nebude valné, pořád v jednom oblečení, pod hadrou na hlavě mastné řídké různobarevné vlasy, ale umělé zuby se jí blejskají, to ano :)

49
Kara
Reagovat

Čekala jsem že Martin mezi úlohy zařadí i stavbu holubníku. Brzy se začne oteplovat a bude pro Alenku potřeba.
Už teď chybí málo, aby se vznesla. Jen co shodí zimní ošacení, co ji drží při zemi tak se začne vznášet jako holubička. Ta hloupost ji už teď nadnáší. Nejen máváním rukama si řádně vypomáhá, ale i to její pobíhání se podobá už spíš poletování. Ta ženská se nedrží při zemi, ale už spíš vznáší nad ní.

A těšila jsem se i na to jak Miro bude zdobit ornamenty altánek. Jeho socha se mně líbila a čekala jsem že se mistr řezbář předvede při tomto úkolu. A to srdíčko co tam dlabe mne dostalo. Tak to je tedy umělecké dílo. :((((

50
Jája
Reagovat

@Kara: Já jsem spíše čekala, že rohové trámy zpracuje ve stylu zahradních altánků zámeckých nebo lázeňských (nevím jak to popsat) jakoby frézované sloupy. Ale když jsem shlídla tu jeho stránku … to srdíčko bude jeho nejvyšší level. :))

51
Lady XL
Reagovat

Tedy čtu příspěvky a buď se řežu smíchy, nebo minimálně aspoň vřele souhlasím s texty… Baba svazačka dostává pěkně od nás nandáno :-))). Taky jsem si už během sledování dílu říkala, proč Alenka??? Za chvíli jí budou říkat Ájá ??? :-)) Jo přesně, poletuje tam v zatím bílém mohéru s hadrem na hlavě…., oči poulí. Já bych jí tak přála, aby viděla jaká je její Lulinka, kdyby jí dala za služku, nebo jí tím nějak pohrozila – hned by viděla její změnu v zmiji… Vždyť všichni se kolem ní točili jen kvůli sluhování…. Ona si myslí, že bude nejoblíbenější FT a využívá k tomu i nenávist k Zuzaně. Ty ukázky z dneška stojí taky za to. Opět ji pomlouvá, zesměšňuje,aby se zalíbila ostatním. Co tam ona dokázala, že se takhle chová – jak utržená ze řetězu. Všechno zná, všechno dělala, ale teď tam jen pobíhá. Škoda, že neukázali, co vlastně dělala.
Jo Miro se teď zašívá u altánku a pomalinku si hezky vyřezává ornamentiky…
S kačicami máte pravdu, ty se v té vodě ráchají, až ji vylejou.

52
Kara
Reagovat

@Jája: Tak nějak podobně jsem si to taky představovala. Sice skromnější provedení, ale něco s čím se bude moc pochlubit. Jak jsou ty trámy už postavené, tak se s tím asi zázraky dělat nedají, ale toto je jak od 10letého zamilovaného kluka.

53
Kara
Reagovat

@Lady XL: Já jen čekám, kdy a v kterém z farmářů se vzbudí alespoň pár mozkových buněk a pošle Alenku do háje. Kéž by se alespoň jeden našel a byl by pak za to můj fanoušek.

54
Foxy fox
Reagovat

@Kara: jestli myslíš z farmářů mužů, tak předpokládám, že první bude Niko, jestli myslíš ze všech, tak tipuju Zuzanu. Ostatní si myslí svoje, někteří, kteří na to mají kapacitu v mozku, ale drží ústa, aby ji proti sobě nepoštvali.

55
Johana
Reagovat

@Kara: tuším, že první ( krom Zuzy ) bude Niko a další se budou přidávat.
Včera jsem teda zatla zuby, báby proslovy vydržela bez přepínání a začínám se bavit, ale jestli ještě jednou vysloví slovo hatanice, osypu se.
Keramický můstek má parádní, akorát velikost zubů jak pro statného plnokrevníka..

56
sunrise
Reagovat

@Kara: Myslím, že dokud bude ve hře imunita, polezou jí do řiti všichni kromě sluhů.

57
JanaH
Reagovat

@Johana: bodejť by ne, zuby jsou její koníček. :-D

Citace : Aleninou srdcovkou je dentálna hygiena a netají sa tým: „Každému okamžite pozerám na zuby a viem z nich odčítať aj to, aký je kto človek.“

58
Johana
Reagovat

@JanaH: ta baba se mi snad jen zdá :-DDD
Něco na tom ale bude – celá je falešná, tak jak její chrup.

59
Johana
Reagovat

@JanaH: ta baba se mi snad jen zdá :-DDD
Něco ale na tom bude – celá je falešná, tak jak její chrup.

60
Lady XL
Reagovat

tak jsou koukla na upoutávku na dnes…. Síla ta hádka mezi Zuzou a babou. Jasně, že má pravdu naše svazačka, že může určit Zuze další práci, ale ta může říct, že nemá ještě hotovo. A být jí, začnu nosit neustále vodu kačicám :-). Chápu i Zuzu, protože ta, jak to říká svazačce, vidí, že ostatní stojí a kouří a jen když k nim FT přijde, tak honem, honem jdou po práci. Navíc si pamatujeme, že většinou byli sluhové zašiti v kuchyni a venku při pracích se moc neobjevovali (až na výjimky), což Zuza taky ví. A ti kluci, jak se tam šli podívat, jak ji vyžene na práci…. David je fakt kam vítr, tam plášť a Nezaměstnaný je taky pěkný rozvraceč, jak zjišťuji. Naše svazačka má 3 maturity, tak bacha… a je učitelka (vystudovaná), což už je u některých nemoc z povolání. U té strouhy tam nosí malý kámen po jednom…., funí už jen z toho ohýbání. Ježíši, ta mi pije krev, baba hádavá. Asi se doma málo vypovídala, to vypadá…

61
sunrise
Reagovat

Jestli Zuzana vypadne, bude hodně zajímavé sledovat, kdo se po ní stane veřejným nepřítelem č. 1. Máte nějaké nápady na koho se kolektiv vrhne po ní?

62
Dana
Reagovat

Myslím, že jste je tu všichni moc pěkně odhadli, teď ještě, jak to bude fungovat všechno dohromady.Alena to tam vede jak kulturní referent na rekreaci ROH. Podle ukázky zřejmě přijíždí obchodník.Mě se někdy zdá, že podmínku přijetí na farmu je, aby ten dotyčný nikdy žádnou z předešklých neviděl. Jak jinak pochopit, že neví, že nakonec stejně všechny mince dostanou, najdou je v nějakém pokladu a jde tedy pouze a jen o to, aby dali najíst zvířatům a postarali se o ně, ostatně byly i farmy, kde Martin kntroloval i pořádek u zvířat.To jsem tady ještě neviděla, ale možná jak se staral Jano to nebylo třeba. Stačilo by tedy postarat se o zvířata a udržovat v pořádku mlýn.Mele se jednou týdne a pak už kdyby vyráběli nějaké drobnosti na obchod s Martinem, stačilo by zadané práce začít dělat, aby bylo vidět, že se na to nevykašlali. Jinak celé ty jejich boje o mince jsou na nic.I kdyby žádnou nedostali, nakonec je dostanou všechny do posledního.Navalí jim toho stejně vždycky tolik, že to stihnout ani nejde, leda by se od rána do večera nezastavili. Jim se nezastaví akorát jazyky, ruce jen visí u těla.

63
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: radši si to ani nebudu pouštět, baba je zlá, tohle nemůže být scénář. Asi si myslí, jak se zavděčí zbytku, psycholožka obecná, ale to se hodně plete, Ti s ní vymetou při první příležitosti. To co dělá baba a ostatní Zuzaně normálně zavání mobingem, na který se logicky v tété RS nehraje, ale je to totéž.
David je obyčejný bulik a slaboch, od něj jsem ani žádný velký čin nečekala, stačilo, jak se potil při hlasování o prvním duelantovi, jestli dát „otce“ Janka či zradit Lulinu. A Roman? to je takový trouba poťapaný, jeho život je fitko a pokec s priateli, no takže asi tak. No opravdový chlap tam není už bohužel žádný. Niko je tam z nich nakonec chlap největší, při té bídě. Je mi čím dál tím víc líto, že odešel Marcel….
Dopufám, že v případném duelu Zuzana vyhraje, už jen pro ty jejich protažené xichty.

64
Foxy fox
Reagovat

@sunrise: 1. doufám, že Zuza nevypadne 2. jestli vypadne, pak bude fackovacím panákem baba.

65
Lady XL
Reagovat

@sunrise: No napadá mi Milan, náš imigrant AK 47 nebo i Miro. Hodně záleží na nějakém konfliktu, který pak dá záminku se na dotyčného/dotyčnou „vrhnout“. Ale jsem na to taky zvědavá. A jsem zvědavá, kdo zvládne vyhodit Vladěnu či bábu, protože obě mají docela sílu a jsou sportovně založené, byť svazačka má své roky. No a kdo porazí našeho nezaměstnaného Romana, který ač nezaměstnaný, přivydělávající si výhrami ze sázek zvládne chodit denně do fitka….
@Dana: Však oni ví, že peníze stejně dostanou. Vše je jen hra na oko. A právě že mě štve, že ty peníze nakonec dostanou všechny, i když úkoly neplnili. Je ale pravda, že o této farmě se ještě dá říct, že jakžtakž plní, bývaly horší farmy…. a taky peníze vítěz dostal všechny. Zvířata Martin kontroloval na začátku, kde mají prase, krávy taky při pochůzce… Oni naštěstí nemají tolik dobytka ve smyslu hodně ovcí, víc prasat atd., že by jim nadělaly každodenní velký bordel. Asi už po minulých zkušenostech jim velký dobytek moc nedávají…. :-)

66
Jája
Reagovat

Už zcela chápu, proč to uječené hadrové nic bydlí v lesích bez elektřiny a vodovodu občas jezdí k dceři na návštěvu. U dcery je jistě nanejvýš týden – aby ze sebe odmočila celoroční špínu a pak fičí zpět do lesů, protože sousedi píší petice a policajti jsou tam každou chvíli za hlášené rušení nočního klidu nebo narušování občanského soužití. :D :D Od ní pochází – huláká jak na lesy :)
Odvodňovací strouhu mají špatně (jsem zvědavá co na to řekne Martin), je plytká a pytlovina jim leze ven. Těch pár šutříků co tam vleze jim k odvodnění moc nepomůže. A baba mele a mele, ovšem jen na hubě, a ostatní kývou hlavama jak ty hračky za zadním sedadlem auta. Ale co, baba bojovník za pravdu to s Dredem všechno zvládne.

67
Jája
Reagovat

V jedné věci se Zuze divím. Na takové uječené hejkalky platí mlčet, neodpovídat, nereagovat – ať se bába kousne do … Prostě to vydržet, že jí za zadkem chodí ječící prd.
U stolu by to mohla obhájit tím, že z ní ohluchla a pak už nic neslyšela. :D

68
Lady XL
Reagovat

@Jája: No vidíš a já si říkala, co mi na té strouze, když jsem ji zahlédla, vadí. Jo je mělká, pochybuji, že má rozměry, jaké jí Martin napsal. Navíc boky jdou do stran ne kolměji vzhůru. A taky tam kluci dávali větší kameny, což na drenáž snad nemá být, tam patří menší kameny a štěrk. Ale nejsem odborník, já tedy ne, to přiznám :-D.
Jinak Jájo – jo ječí jak na lesy, hejkal jeden. :-D.

69
Jája
Reagovat

@Lady XL: Já taky nejsem odborník, ale logika nepustí. Jeden nemusí ani znát přírodní vědy a mít hromadu titulů. Stačí obyčejný selský rozum taťky Šmouly. Joooo, toho si vyhodili !!

70
Aža
Reagovat

Úterní díl se mi docela líbil. Bavila jsem se. Bylo to zase o něčem jiném. Neklidné vody se hýbaly a omšelé výmluvy a kecy se změnily. Chystá se nová taktika proti lenivým farmářům a nové bitevní akce proti FT, která má dostat za vyučenou.
Kdyby šla FT do funkce bez elánu, nebylo by legrace. Určitě byla vybrána do RS díky svému egu a počítali s její nadbytečnou energii.
Drsná hádka kvůli kačkám jde lehce vyřešit, všude jsou kamery. Jen kdyby měli Borisové zájem uvést pravdu a neměli raději hádku mezi farmáři.

71
Eva původní
Reagovat

Správný název pro tento týden! Už mi neskutečně ty jejich spekulace a intrikaření lezou na nervy, hlavně to nemakačenko, obtloustlá Lulina. Taky se vám zdá, že z toho válení nakynula? :-) Já mám velké obavy, že babizna s hubou jak šlejfíř dá Lulině imunitu. Tak bych si přála, aby si jí vzala Zuzana do duelu (určitě bude ženský duel) a vyrazila ji ze stodoly. Ale baba to má vyšpekulovaný, aby si eventuelně nejslabší Lulinu vzít do duelu Zuzana nemohla. Proto si myslím, že jí tu imunitu dá. Moc si přeji, aby Zuzana nějakou babu vyrazila. Pak mi jde neskutečně na nervy chalanbaba Nikolas – Bin Ladin, nevím, ale mě zábavný a vtipný nepřipadá, jak farmáři říkají. Spíš hašteřivý trotl to je. Jinak díky za počteníčko tady :-)

72
milu
Reagovat

@Eva původní: mne se Niko nelíbil,ale včera u toho hádání získal moje sympatie…umí se hádat:-D Lulinu si bába nechává do duelu pro sebe si myslím…je nejslabší,tu by asi poradila…Baba bydlí v chatrči s mámou říkala,asi to tam dobře vypadá:-)Zuzka to má bohužel asi spočítané…na Lucii ani na Vlaďku nemá…škoda,že si nevybírá disciplíny:-(Baba je hnusná…a myslím,že David před kamerou nadhodil,že proslovy při určování sluhů byly ,moc dlouhé,ale přede všemi nic…ticho…srab!!Večer se blíží a já se opravdu těším,jak budou dělat stůl a lavice,židle…jak bude zase Míra řádit…a jak bude Zuzka odolávat babizně:-)

73
milu
Reagovat

@Eva původní: nerozčiluj se…mysli na svůj žlučník…..i nervíky mají na činnost žlučníku vliv…Je to RS a tam intriky.lhaní a taktiky patří…jinak by to byla nuda….

74
Hanka
Reagovat

Ahojík, tak čtu a čtu. Jsem na chalupě, kde je problém s netem a tak hlavně čtu a v podstatě se hodně bavím. Včera a dnes jsem obětovala mb na You tube, abych viděla ty nové posily. Na farmy jsem se dívala pravidelně, ale takovou svazačku si nepamatuji. Možná dá i ranní rozcvičky + noční bojovku. Všechny příspěvky sedí, jak p…l na hrnec. Tak VÁM všem moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! děkuji za super příspěvky. No v pondělí už budu doma a tak nebude problém s netem. Je celkem jasné, kdo půjde ze sluhů do duelu, protože jestli dobře počítám, tak by mohla ev. rozhodovat FT a je to jasné. Moc držím palce Zuzce, aby ten ev. duel vyhrála. Tak ještě jednou díky vám všem.

75
Ajda
Reagovat

@Eva původní: Vymyslet titulek mi zabralo nejvíc času, ale pak jsem si řekla, že ono to bude ve všech RS stejné a je to tak :D

76
milu
Reagovat

@Ajda: Máš pravdu a díky za vše…dáváme ti zabrat…moc píšeme,co??Měj se hezky:-)

77
Ajda
Reagovat

@milu: V pohodě, i když se nedívám, díky vám jsem celkem v obraze :D

78
Janica
Reagovat

Také si myslím, že dostali hodně úkolů (viz Dana) – 8 úloh dost náročných, týden má 7 dnů a z toho v den duelu určitě nepracují. Na práci jich je 7 + 2 sluhové + FT. To nemají šanci zvládnout, i když „Alena bude pracovat s Mirom“. No těším se a začínám držet palce Zuzce.

80
JanaH
Reagovat

Nejlepší na upoutávce je, jak se baba x minut vzteká, že Zuza odmítla robit a za jejími zády ve dveřích postávají a čumí Roman, inšpektor a nakonec i Lulina. Mezi nimi se motká po kuchyni ákáčko. Nikdo z nich nerobí, ale to babě neva.

Zapomněla jsem ze včerejšího dílu vypíchnout Zubejdy zpěv… a to by byla škoda! :-D

81
Jája
Reagovat

@JanaH: Jj to byl heroický výkon hejkalky. :D

82
Lady XL
Reagovat

Tak co? Už se perou ?? :-D :-) Tedy hádají?

83
Jája
Reagovat

@Lady XL: Zatím moc ne, hejkalka je nepustí ke slovu :D

84
Foxy fox
Reagovat

Baba má nový hadr na hlavě! a od rána už zase jede! hrozný…..ani neví, jak svým chováním pomáhá Zuzaně.

85
Foxy fox
Reagovat

Opravdu neuvěřitelné, že nutí Zuzu nosit kameny, když jich je tam počítám spousta ostatních…..snad když to budou dělat David, Lulina a slepice, tak by to mohli za těch pár dní zvládnout……baba prostě Zuzanu dusí a ta si to nedává líbit. Měla pravdu s tím, že ostatní jen pokuřují a předstírají práci, stejně jako s charakteristikou Romana z fitka.

86
Lady XL
Reagovat

Hadr jako hadr…, prostě pavlačová domovnice…:-). No nevím, jak pomáhá to chování Zuzaně, já zatím vidím to, jak poštvává svými výstupy ostatní proti Zuzce, přitom Niko taky nepomáhal, co tedy aspoň bylo vidět na obrazovce. A Zuza měla pravdu – ať se jim nevnucuje s pomáháním se zvířaty, má svoji práci a až navečír může říct, že to nestihli a vynadat jim. Přijde tam sama a pak vykřikuje, že jim „musela“ pomoct!! Taky má pravdu Zuzka v tom, že baba je odpočatá, psychicky a fyzicky nevysátá a tak zvládne víc věcí než ostatní ženský. A takový poznatek, jak tam tak seděla Lucie v kuchyni a stříhala pytlovinu do strouhy, tak to např. mohla klidně dělat Zuzana při vaření a Lucie mohla holt chodit házet kameny… Prostě když se chce někomu nandat, tak se mu nandá!! Ježíši, ta baba mě neskutečně iritovala!! Neustálé teatrální předvádění Zuzky a pak její „doporučení“, že polévka se může vařit sama…. haha. Ještěže pak přiznala,že v kuchyni by nechtěla být. Ono totiž nechat polévku „jen tak“ na kamnech, do kterých se musí přikládat, které nejsou na plyn či elektriku, to prostě není možné. A na těch cca 10 minut co by mohla v klidu odběhnout? No to by někam hodila jeden kámen a už by běžela ohlídat polévku – zvlášť hrachovou. Jinak by mne zajímalo, kdo ty kluky nahnal do kuchyně, aby se dívali na hádku? Normální chlapi hádky neradi…., tak nevím, zda se chtěli zavděčit babě, nebo si je tam jako křoví povolal kameraman :-) – zoufalci.

87
Lady XL
Reagovat

Na druhou stranu musím přiznat, že např. Niko nemusel být v kuchyni a péct placky. Ty by zvládla Zuza sama…., jenže Niko se placek nepustí :-)

88
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: tak jasné, že sluhové jsou takoví programově, vždyť je to tam na palici, taky by mi přišlo logičtější říct chlapoví Nikovi, aby šel nosit kameny a Zuzanu nechat vařit. taky tedy nechápu, proč nedali telefonovat právě Zuzaně, která ma tři malé děti….ale co už. Mám bohužel tušení, že režie to směruje ke konci Zuzany, ale doufám, že se pletu. baby už mají dost asi i ostatní, ale nikdo nic nepoví. Jen jsem moc zvědavá na ten zahradní nábytek do altánu, co vyrobí Mirec.

89
Jája
Reagovat

Kvůli té půlhodince nestojí za to ponocovat. Nebýt matky přírody, která mě vyhnala z postele, tak mám klidnější spaní. Ta herdekbaba hejkalka mi potom vlezla sprostě i do snu.
Taky mi připadalo zvláštní jak si Ladyboy s pobíračem dávek pěkně notují. Tak nám to Zuza řekla. Je to další ohřívač párků a po kadeřníkovi jede jak slípka po flusu. Tomu se to pochopitelně „nelíbí“ – „není to pravda“ :) (Jako na fotbale: studenééé pááárky, teplýýý prodavač :D)
Hejkalka je jiné kafe než angličanka. Dává svou příslušnost k národu hrdě najevo nosíc kolem hlavy něco, co má na sobě státní znak SR. Hmmm. A byť se nezasloužila zatím o nic, snad jednu minci za zrcadlo, měla výsadní právo rozhodovat v závěru o nákupech. Obchodník opětně přivezl hovadiny jako sportovní potřeby, medvěda – vycpaného a mořské plody. Vzhledem k tomu že času není tak nevíme co baba schrastila pro sebe a chce si to otevřít až doma. Jsem zvědavá jestli Ladyboy umí vykládat karty – řekl Zuze že jde domů. Takže jí do duelu zůstala slepice šušeň. Snad jí to zvedne náladu, když už se nedovolala milému bo si dovolil mít vypnutý mobil. Snad se nám dnes ten zazipovaný včerejšek trochu rozbalí a budeme vědět víc.

90
JanaH
Reagovat

Opravdu neuvěřitelné, že FT nutí služku/sluhu do práce! :-DDD

A je úplně fuk, kdo je FT a kdo nosí sluhovský obleček.

Být sluhou je v této řadě výhra. Nemají na starost bandu pažravých mangalic nebo stádo ovcí a podobně. Jídla dost, ještě vyhazují nebo se ofrňují. V minulých řadách hlad, šikana, dřina. Minulý týden udělal spoustu činností za Zuzu taťka Šmoula… Když byla služkou samodruhá krasavice, stihla si poležet, poklevetit, opalovat se… Prd na práci mají, proč by nemohli pomáhat jinde?

Ale baba jede jen po Zuze, ákáčko je miláček, tak je hájený. A začíná nám revolta? ;-)

91
JanaH
Reagovat

@Jája: nejlepší hláška – my jsme kolektiv!
Ákáčko sice Zuze vyvěštil odchod, ale jim ty věštby jaksi nevychází. :-)

92
Lady XL
Reagovat

@Foxy fox: Po telefonu tam řvala i Lucie a že má taky děti… Zajímavé ale bylo, jestli pak ženské probíraly mezi sebou, že jim baba nechtěla vůbec nechat zavolat. Ona byla skoro poslední, kdo to nechtěl povolit nikomu a až pak na nátlak nechala hlasovat. Jinak mám taky takové tušení (a na fb to někdo tvrdil), že Zuza vypadne. Je to ale škoda pro Borisovce už kvůli sledovanosti, protože koukat teď na línou, „akční“ Vladěnu…. Zajímavé, že ji v záběrech vídám málokdy dělat. Prostě ani kameramanovi se při práci nelíbí :-D.
@Jája: :-D :-D šílený, mít hejkalku ve snu!!! Myslím, že baba asi schrastila pro sebe ten pytel – asi si chce vybrat boty :-). Ale nechápu to, proč to udělala, ale aspoň se odkopává a lidi začnou proti ní víc vystupovat. Zatím mlčí, protože se nechtějí hádat a prostě si počkají, až odejde a jdou si po svém…

93
Foxy fox
Reagovat

@JanaH: máš určitě pravdu, proč tedy ale baba logicky nepožádala o nošení kamenů muže – Nika? Zuzana minulý týden makala, se zvířaty má nějaký problém, ale jinak v kuchyni i na zahradce byla, 16 ks chleba pekla taky ona – sNIkem, před tím pekla haldu koláčů a pečiva na trh (a nebyla služka). Nějak si nevybavuji, která jiná holka tam tolik dělá….Taky si pamatuji řady, kdy sluhové nevěděli zda je ráno či večer, jak měli práce naloženo, ale tato řada taková není, nemají tolik práce, mají pořád dost jídla a i bydlení docela slušné. Janka služkovala tak, že se opalovala na louce, atd.
V jedné řadě si pamatuji že jedli pořád jen jablečné pité a zelí nebo co. Tady mají luxus.

94
milu
Reagovat

Zdravím….teď jsem se dokoukala…hm…baba je mi čím dál protivnější….myslím,že ani jako FT si nemůže zakoupené zboží nechat pro sebe…obzvláště baba!!!Vždyť si ani jednu minci ještě neodedřela:-(((V jedné ukázce bylo,že ve čtvrtek se dozvíme,kdo nakonec telefonoval…A v ukázce na dnešek se s babou už hádali…nejvíce Milan…dokonce tam padla slova,že se teprve teď ukázala…Dívala jsem se před chvíli…středy budu sledovat druhý den…Jsem zvědavá,kdo dnes bude telefonovat…tipuji Zuzku…a babu čert vem…farmáři jí to možná ještě dají sežrat…jo,ještě se mi líbilo…jak na dřívějších farmách měli velmi často hlad…Lucie povídala,jak tam moc žerou…jsou přežratí:-((

95
Jája
Reagovat

@JanaH: Zapoměla to upřesnit – socialistický kolektiv pod rudým flagem jeden řve a zbytek drží hubu. :D

96
JanaH
Reagovat

@Foxy fox: proč? No to píšu v předposlední větě. ;-)
A dodávám, že ákáčko je chalanbaba, proto ho asi mezi muže nikdo nepočítá. I ta Lulina na něj ve výčtu chlapů zapomněla. :-D

Jsem zvědavá, jak s tím rigolem uspějí u Martina. Aby nemuseli šutry vybírat a prohlubovat… nebo si to Alenka okecá?

97
Lady XL
Reagovat

A paradoxně, že tolik žerou, tak je více práce v kuchyni kvůli vaření. Jak jsem z jedné výměny názorů pochopila, tak si i během dne udělají pauzičku na svačinku a jí placky, či co je. No a bodejť by nepřibírali, když pořád jí placky z bílé mouky. Jo farmy byly různé a většinou dosud tam měli dost hlad a fakt měli hlavně zelí, jablka – pité… Ještě je kradli zvířatům. Fakt se sluhové nezastavili (pokud se neulívali) a někdy díky šikaně ani nedostali najíst. Vzpomínám, jak jim jednou nechali jen obrané kosti.
Ale Milanko mi přišel, že zhubnul a v té frontě na obchodníka mi připomněl z profilu Al Bundu.. :-))

98
Jája
Reagovat

A protože moc žerou hejkalka řekla, že se bude šetřit, na oběd jsou zbytky a z holubího hrachu polívka. Zřejmě jí ti chrobáci moc chutnali. Zuza jim octem do polívky nešetřila ať pořádně vyhládnou. A hejkalka opět při obědě nezapoměla připomenout přidanou hodnotu polívky a všem oběd zkazit. Aby asi toho moc nesnědli a zůstalo na večeři. :) Hlavně že s Dredem jí schválený oběd pak na zápraží kritizovala, že Zuza mohla uvařit něco jiného, když mají mouku a zelí. A chrobáci budou ještě jednou a to tématem u kulatého stolu kde se Květa bude „udiveně“ na chrobáky ptát. No dnes bude zcela jistě veselo. :))

99
Eva původní
Reagovat

@milu: – 73 Včera jsem neměla den :-( tak to odnesli farmáři :-) Musela jsem k MUDr. a nasadila mi antibiotika. Tantum Verde – cucavé pastilky, které mu doporučila před necelým týdnem byly k prdu, to je spíš jen taková podpůrná léčba. Sice CRP dopadlo dobře, při první návštěvě, ale teď se mi to zhoršilo a hlavně se z toho musím dostat, nebo zase mě na operaci nevezmou a to už mě šlehne :-( Včera jsem se dívala, musím brát prášek o půlnoci, tak jsem si nedovolila chrnět. Chudák Jája, herdekbaba ji leze i do snů :-)) No já měla vzteka když zprvu nechtěla povolit telefonovat a potom volání vyžrala Vladěna, tak to je úroveň. Jsem zvědavá jak se to telefonování vyřešilo.
@Lady XL: -92 Tentotkrát jsem fakt nedočkavá na zítřejší duel a mám taky obavy o Zuzu. Kdyby to těm babám vyšlo a Zuza odešla, to by naštvalo, a ne jen mě :-(
Opět díky za počtení a jak psala Ajda, není ani třeba se na Farmu dívat, vše je zdokumentováno pečlivě a výstižně tady, třikrát palec nahoru :-))

100
JanaH
Reagovat

@Jája: vidíš? Už jim chybí mangalice. Mohli jim krást brambory. :-)))

101
milu
Reagovat

@Eva původní: moc ti přeji,aby vše dobře dopadlo…někdo pastilkám věří,já mezi ně nepatřím..raději bylinky,ale bez antibiotik se neobejdu…ale to tady nechci psát…babu ve snech bych také nechtěla mít…brrrrrrr…
Na dnešní a zítřejší farmu se fakt těším…..Jestli se babisko naštve na Milana za to „osočování“a řvaní…mohla by tím ještě zamíchat…no,uvídíme…

102
Jája
Reagovat

@JanaH: Dneska se mele, kdo se nacpe do mlýna a kdo bude určený? Předpokládám, že Martin půjde kolem odvodňovací strouhy a něco „pěkného“ k tomu řekne. :)) A kdopak nám upeče chleba? Hejkalka to zařídí (Ducháčka tam nemají).

103
Jája
Reagovat

Děkuji všem za projev soustrasti. :D

104
JanaH
Reagovat

@Jája: není zač. :-)

105
milu
Reagovat

@Jája: Přeji ti dnes ty nejkrásnější sny…dej si k posteli brokovnici a dej ji co proto:-DD

106
Hanka
Reagovat

@Eva původní: Naprosto souhlasím. ještě moc!!!!!!!!!!!!!!!!! děkuji

107
milu
Reagovat

@milu: myslela jsem té babizně,pokud se budu vkrádat do tvých snů….té dej broky do pr..le:-)

108
Jája
Reagovat

Obchodník daroval farmárom tarotové karty a kaderník Niko sa priznal, že z nich vie veštiť. Prečo potom Zuzane povedal, že pôjdem domov keď v kartách jasne stojí, že duel vyhrá a bude sa smiať, ako blázon? #farma #farma8 #miropovec #tvmarkiza

109
milu
Reagovat

@Jája: …a jak víš,co je v kartách???Umíš také číst v kartách??Možná chce navodit atmosféru,že Zuzka prohraje…júúú…bylo by príma,kdyby,kdyby vyhrála….

110
Jája
Reagovat

@milu: Já ne :D :D Dole máš odkaz odkud to mám – klikni sa na něj.

111
milu
Reagovat

@Jája: asi jsem slepá jak patrona…neviděla jsem žádný odkaz…ale pustila jsem si konec a Niko říkal Zuzce,že jde domů…:-DD Nebo jsem i hluchá jak poleno???Nooo…roky na to jsou:-DDTeď vážně…zapoměla jsem se podívat na FB
http://farma.markiza.sk/aktualne/1867604_nikolasove-vestecke-schopnosti-predpovedal-vysledok-duelu
Niko se ale moc do kamery nedíval,když vyprávěl o svém věšteckém umění:-))Těším se na večer…na i zítřejší:-)

112
milu
Reagovat

z FB…cituji“Zetuzeta Mikletič skoda, ze z nahladu nebolo vidiet vsetky karty, ale z toho, co som videla Zuza ostane

113
Johana
Reagovat

Myslím, že si Niko dělá srandu, že umí věštit. Opravdový věštec by z balíku tarotových karet nevyselektoval jen obrázky, tzv. velkou arkánu a k odpovědi na jednoduchou otázku, zda půjde Zuza domů, by nepotřeboval tolik karet…ale tvářit se u věštění, že mu bylo shůry dáno, umí :)
Baba opět na zabití. Proč prala mužům jen slipy, to aby měla kontrolu, kdo, kdy, kde a s kým? …a radši ať nosí na hlavě ten lajntuch, bo pohled na ty vylysené kouty je tragický.

114
Dana
Reagovat

Už chápu důvod proč nosí baba na hlavě ten hadr.Vlasy jí začínají až v půlce hlavy.Za to sice nemůže, ale za svou hnusnou povahu už ano.Ledajaké hádky už proběhly, ale že by někdo někoho takhle jak ona zesměšňoval pitvořil se a napodoboval ho, to jsem si nevšimla.Chová se jak kdyby měla být ft už do konce hry.Ono na ni počítám taky dojde, ostatni někteří už ji mají dost, nejen Zuza.I Milan se dal do odvážné kritiky.Doufám ze se ji budou chtit brzy zbavit.To jeji ječení to je něco, úplná vuvuzela.

115
Jája
Reagovat

Milu tady odtud je to zkopírované #farma #farma8 #miropovec #tvmarkiza

@Johana: To víš, doma v potoce pere jen svoje majdky, tak si musí na farmě užít aspoň chlapských trenek. :D

116
Jája
Reagovat

@Dana: Když jsem ji viděla jakým stylem si rozčesává mokré vlasy, tak se není co divit, že jí začínají v půlce hlavy. Škutala je hřebenem jako když u psího kadeřníka stříhají knírače. TeĎ jsem si nemohla vzpomenout na ten výraz, ale myslím, že to je trimování ?

117
Johana
Reagovat

@Jája: nejspíš máš pravdu, normální ženská by řekla, že pere prádlo, ale baba musela zdůraznit, že pere mužům slipy.
Začínám Zuzu obdivovat, že se zatím o ni vyjadřuje v mezích slušnosti a docela zachovává klid.
Zajímavé bylo, že David celou dobu handlování s obchodníkem držel kolem ramen šušeň a ne vedle stojící Lulanu.

118
Jája
Reagovat

@Johana: On už má natolik odkrvený mozek, že je mu to už jedno. Buchtička jako buchtička. :D

119
Johana
Reagovat

@Jája: :-D chudák baba a její mateřské city…teď aby prala každý den.

120
milu
Reagovat

@Johana:největší legrace by byla,kdyby prádlo kromě trenýrek odmítala prát,chiii.@
Jája: děkuji….

121
Jája
Reagovat

Nooooo, máme se opravdu na co těšit. Lulina neví jak vypadá zrcadlo, v životě se do něj nedívala nebo má zrcadlo „Kdo je na světě nej“

https://www.cas.sk/clanok/540892/nevrazivost-medzi-farmarkami-take-drsne-slova-na-statku-este-nepadli-lucia-to-o-zuzane-povedala-vsetkym/

122
Foxy fox
Reagovat

@Jája: na to česání baby celkově nebyl hezký pohled: baba v tílku s kérkou pod klíční kostí si takovým kartáčem jako na koberce opravdu trimuje to co jí roste na hlavě…..no, snad se o tom dnes nebude nikomu zdát!

123
milu
Reagovat

@Jája: ..tak jsem přečetla…to bude dnes masakr…co si ta černá mamba dovoluje??No to mi dnes asi do snů vleze ona….a tam jí něco udělám:-((Píší,že farmáři reagují překvapivě…jsem moc zvědavá,jak…když je to překvapivé,chce se mi věřit,že se přikloní k Zuzce…kdyby to bylo normální,budou tancovat,jak Lulina píská……Aby to neudělala kvůli imunitě,protože tak umí nadávat a uštknout také babizna!!!Té se to bude jistě líbit….co myslíte??

124
Foxy fox
Reagovat

@Jája: přečetla jsem, no Lulina si je zjevně jistá imunitou, tak má silácké řeči…..mě je na grcanie z ní a z baby…

125
Foxy fox
Reagovat

@milu: taky mě zajímá ta překvapivá reakce ostatních farmářů, že by někdo odporoval Lulině? no jsem taky zvědavá, napadá mě, že možná Milan, jiný mě nenapadá.

126
Johana
Reagovat

@milu: nevím, jak ty, ale já se modlím, ať to zůstane jen u těch spoďárů…ona by nám byla schopna každý díl od pondělí do pátku dopodrobna vyjmenovat kolik čeho i při své náročné funkci FT vyvalchovala.

127
milu
Reagovat

@Foxy fox: Milan určitě,možná i David…objímal kolem ramen Vladku…ne Lulinu…mohl by i Roman…jednou také řekl,že to není dobvré všichni proti jednomu…ale potom zase nadával,když byl s babiznou:-((Uvidíme…fakt jsem dnes mooooc zvědavá…..

128
milu
Reagovat

…a ještě mám takové tušení,že babizna tím zamíchá a udělá něco,co nikdo nečekal….chce být moc důležitá…už vidím ten proslov!!!

129
Foxy fox
Reagovat

@milu: to, že Dávid opíral hlavu o rameno Vladimíry jsem si všimla, ale působilo to na mne tak, že mu to skýtá lepší postoj na kameru, i se tak tvářil a šteloval, takže bych z toho nic dalšího nevyvozovala….ale třeba se Zuzy zastane i tak.

130
milu
Reagovat

…jen ve zkratce….do duelu jde jednohlasně Zuzka,imunita odporná Lulina,Milana zlobí klouby….slova Luliny prý odsoudili všichni i ženy,to říkala sama na kameru….Je sprostý hajzlík….úkoly se skoro neplní…V ukázce Milan plakal,že chce jít domů,že chce ukázat rodině,že je jiný….Martin přišel do pekárny a dal babizně co proto,protože tam byl BORDEL…a to je tak v kostce všechno….dobrouuuuuuuuu

131
ladule
Reagovat

Tak zitra bude farma opravdu dobrá,ta lulina je ale svi…ně jedna když ma imunitu tak zuzce naložila,kdyby ji neměla tak drži hubu a krok a líbily se mi ukázky na zitra.Já si myslím že Zuzka dobře udělala když odmítla péct chleba a koláče at je napeče někdo jiny woodu baba je vypočítava mrch… nechava si opravdu lulinu pro sebe do duelu,ale mě naštvala hajzlík jeden tot vše nebo neusnu dobrou noc všem diskutujícím.

132
milu
Reagovat

toto ještě musím napsat…zapomněla jsem…Zuzka v ukázce řekla,že by FT-babiznu nejraději viděla jako boxovací pytel:-DDD
A já bych také nepekla!!!!A nevařila!!!!!

133
Kara
Reagovat

@milu: Z té pekárny si pradlenka Alenka asi udělala sušárnu na prádlo, co pere chlapům :)))))) Hezky Martina vytočila.
A pěkně to mezi nimi začíná vřít. To se mně líbí, ať se mezi sebou poperou.
Už jsem se vyrovnala s tím, že Zuza končí. Záhadou mně je koho dá za FT, tipla bych Milana, ale služku na 99% vidím Alenku. A další týden s ní ven.

134
Lady XL
Reagovat

Díky za info všem!!!

135
Hanka
Reagovat

Tak jsem obětovala další mb na YOU Tube ,stálo to za to, až na tu volbu. Dalo se to čekat. Ale FT je taková baba princmetálová, že to se jen tak nevidí. Vzhledem k tomu, jak si Milan stěžuje na bolesti, tak si myslím, že ta, která vypadne, se vrátí, protože on odstoupí. Jsem zvědavá, koho si Zuza vybere. Vzhledem k počasí pojedu domů už v sobotu a tak mohu uvolnit mb. Díky za info. Jste zlatí.

136
jenkaa
Reagovat

Zdravím.-) Za sebe jen tolik, že Alena mi neskutečně pije krev. Se mi stalo poprvé, myslím v úterý, že jsem téměř cwlý díl přetáčela,,,,to se fakt nedalo.
Něco strašného, jak to pojala, jaká je. Lula, taky děs, nejlépe mi tam vychází Lucie -hospodská. A z kluků, to jsem nemyslela, že řeknu, tak jediný aspoň Milan se tam ozval, když už byla Alena na přes držku. Zuzu jsem nemusela, ale vůbec se ji nedivím, že se jim na to vybodla…….A to prádlo v pekárně, no to jen svědčí o tom, jak je aktivní svazačka unappetitlich.

137
Lady XL
Reagovat

Tak sem dokoukala…. Kuáva jedna černovlasá…, hlavně že si chce hned stříhat vlasy a jak mluvila a mluvila, tak já viděla v tom proslovu ji!! Škoda že jí Zuza nehodila do xichtu, že se na začátku vždy kasá, jak ji porazí v duelu a pak dělá vše pro to, aby do duelu nešla. A nevěřím, že byla překvapená za imunitu. Moc dobře to věděla. Ta krasavice svazačka si takhle ráda lidi kupuje, že jim řekne dopředu, co udělá. Určitě se Lule svěřila… Držím Zuze palce a schvaluji, že odmítá péct chleba a koláče. Za to, jak jí to nandala Lula a ostatní mlčeli, či si spíš myslí podle Luly to samé, tak proč se snažit jim získat ještě další peníze…? Ani jí za to pořádně nepoděkují. Proč jim pořád vyvařovat další jídlo, když tam mají zbytky, které se mají dojíst. Fakt mají tentokrát pořád dost jídla (sice jednostranného) a pořád se jim to nelíbí. Co by za to dali v jiné Farmě… Ale si pořádně baba hladí ego, jak vyhlašuje, že úlohy jsou na 99% splněné… haha. Louku jim pošle dělat na poslední chvíli, myslím, že na ni spíš z počátku zapomněla… Fakt mne tam vytáčí většina lidí. Niko je pro ně miláček, protože zamrká očima, zastříhá nůžkama, případně teď vyloží karty… a to jim stačí. Že maká taky jen v kuchyni a u dobytka, kde mu zpočátku zřejmě jiní pomáhali, to nevadí, u něj přeci ne…, je to přeci jen gay. No a Roman? Proto je takový divný….,, to tu ještě nebylo, aby byl na obrazovce rodící se románek mezi…:-).

138
Hanka
Reagovat

Tak po včerejším díle mám jednu prosbu…… Nejsem nekompromisní ochránce přírody, i když mám přírodu ráda. Víte o tom, že vlastně ubližujeme živočichům, hlavně plazům, když té černé potvoře říkáme mamba? Vždyť ta útočí, když je v ohrožení i když smrtelně, ale tahleta ……. , když si byla jistá svojí imunitou, zaútočila zákeřně a nejenom v tomto případě. Takže je to sice mamba, ale nějaká vadná. Strašně držím palce Zuze, a pokud by si vybrala Vlaďku a vyhrála, to bych skákala nadšením. Ta Lucie mi vadí méně, je i pracovitější. A k FT k těm 99% – nikde jsem neviděla nábytek do altánu nebo jsem se přehlédla?

139
Kara
Reagovat

@Hanka: V ukázkách už je jak ten nábytek dělají, hlavně Miro. Uvidíme, jestli to stihnou dodělat.
A Zuzce fandím, ať jim už nic nepeče. Ať si s tím poradí Lula s Vladěnou. A stejně pekárnu zabrala pradlenka Alenka, tak nač to měnit. Ať jí tam Martin dodá mandl a matka pluku se může realizovat. Práce venku jí stejně nevoní. Kromě pár kamínků pro které se ohla jinak nic nedělá. Chodí jen s flaškou v ruce po farmě, roznáší drby a rozeštvává lidi.

140
Jája
Reagovat

@Hanka: Jsi na velkém omylu, mamba útočí na vše co vyzařuje teplo. A k nábytku v nc bylo vidět kousek práce na nábytku – hejkalka s Dredem (spíše Dred, hejkalka močila hřebíky v octu a mlela pantem) sbíjeli trámky, ale už jen z krátkého záběru z tohoto úkolu vyleze klasická dredovina.

141
Lady XL
Reagovat

@Kara: Pěkně napsané o „Áje“… :-), mám stejný názor. A moc se mi líbí, jak jí Martin vynadá a ona jak to nejdřív vezme jako srandu a snaží se to otočit v žert, ale on se nedá. Holt tam nebyla od začátku, kdy jim řekl, že tam nic sušit nemají. A divím se, že jí kamarádka Vlaďka či Lucie na to neupozornily (a ani Miro). No ona při své povaze by si stejně udělala svoje…
Musela jsem se smát, jak Zuza ji charakterizovala, že pere, aby nemusela venku nosit kameny a že jim to i tím zdůvodní – hned na to střih a ona u hráze se chlubí, že jim „za tu peknú prácu“ zase aspoň vyprala, aby si to nemuseli dělat sami…. :-D. Anebo situace, kdy jako správná svazačka-údernice si vyžadovala objetí za dobře vykonanou práci. Je to pěkná zmije (zmije prominou), furt ten kolektiv štve proti Zuze, už jen např. jak chtěla dát Zuze jen půlku panáku a chtěla si to nechat odsouhlasit (a že je jako hodná, že jí dá aspoň půlku!). Tady zakročil Roman, ostatní zase mlčeli…. Největší zlo je teď tahle baba a pak Lula, protože ta dělá, co se jí dovolí. Je to holt dobrá studentka marketingu – naučili ji, co platí na lidi! Vycítí, co člověka rozhodí a jde do toho (viz kecy okolo Janka, jak do něj půjde a co na něj platí…)

142
Lady XL
Reagovat

@Jája: Jo nábytek byl vidět, jak dávají dohromady. Ale nevím, nevím. Copak stlouct to umí každý, ale aby se to nekývalo. Přijde mi to od něj všechno fórové, takové jen na první pohled…. A co bylo vidět, nebyla klasická stolařina, to Jano by to dal jinak, ten si s tím vyhrál a ještě to měl rychle hotové. Ježíši, teď jsem si zase vybavila z ukázky ten zděšený výraz baby nad receptem na koláčky a prý „to nedám“…. Fakt doufám, že Zuza vydrží (už to nebude dlouho trvat a půjde do duel.domku) a nebude péct. Ať jim řekne, ať si tam dají své oblíbence a to ty, kteří tam všechno ví… A že za to, jak se chovají oni k ní, ona se nebude snažit….Všechny ženské měly možnost asistovat při pečení. Myslím, že to nakonec např. Lucie dá. Ale je to jako s Jankom, najednou poznají, jak jim ten člověk chybí a v případě Zuzy, že tedy nesedí a nekolíbe se, jak předvádí baba, ale že mimo jiné peče chleba a koláče.
p.s. už někdo vyvezl žumpu? :-D

143
Jája
Reagovat

@Lady XL: Hejkalka byla pěkně na nervy. Služka odmítla péct a ona má před sebou tři papíry receptů na koláče a kdoví co ještě. Světe žasni hejkalka něco neumí, hejkalka neumí péct. Tak její milovaný socka Romanko velkohubě prohlásil, že bude péct. Ha ha ha už to vidím s teplým bráškou, línou Lulinou a ukňouraným šušněm. Hospodská u pečení nic moc, snad tak omacávat chleba co pět minut, jestli už je upečený.
Martin v prádelnopekárně vypadal, jakoby potřeboval hrotek na žaludek. A vůbec, dovedete si představit co udělá čerstvě upečený chleba v zapařené místnosti?
Přesně jak jsem předpovídala, Martin okoukl drenážování dvorku, nic prý neřekl, ale hejkalka lítala a hlásala, že se na to díval a asi sa mu to páčilo. :) Tož uvidíme při hodnocení. Moc mincí zřejmě nebude, protože jí chválené postavení hatarnice stojí za prd. Prý tak sa hatarnica stavá. :D :D Hladina vody nestoupla, voda protéká slavnostně mezi šutry a na Martinovo přání z vysoka se.. pardon šumí :D :D

144
Jája
Reagovat

@Lady XL: Absolutní souhlas.

145
Foxy fox
Reagovat

tak tedy musím říct, že Zuza ustála ten pranýř u stolu velmi dobře, i když bylo vidět, že nemá daleko k slzám. K babě a k Lulině nemá cenu se vůbec vyjadřovat, slepici Vladimírce přeji, ať se brzy shledá se svým snoubencem…ostatní jsou směšní, MIlan asi půjde domů, takže se opravdu pravděpodobně vrátí vyapadlá duelantka, jestli to teda režie zase nějak nezašantročí jinak, jako s tou imunitou.
že jim zuza nechce péct chleba, a čekali snad něco jiného? proboha, není tam sama, ať se toho chopí třeba baba s Lulinou!

146
Jája
Reagovat

Aby vám nebylo smutno po rádoby těhuli Čas přináší novinku z jejího života. Ulovila synečka ze zbohatlické rodiny. Pamatujete si ho?

https://www.cas.sk/clanok/541238/sexi-brunetka-jana-brezinova-ma-novy-dovod-na-usmev-ulovila-zajacika-z-farmy/

147
Lady XL
Reagovat

@Jája: já bych mu raději dohodila Petru z Trosečníka! Ta má taky spravená prsa a vyplněné rty :-), věkově je k němu :-D.
Ach jo, zase to uvidím až v pondělí…., doufám, že sem někdo napíšete průběžné info! s patřičnými komenty :-). Moc si přeji návrat Zuzy a pokud už prohraje, tak aby měla možnost se vrátit (např. kvůli Milanovi), to by je ještě víc kleplo :-D. A pokud vypadne, tak aby dostávali ukoly samé pečení a kreativní výrobky…., to co tam dělala Zuza a nikoho to vlastně nezajímalo. Tam holt si každý musí práci sám pochválit, aby se o ní vědělo.

148
Jája
Reagovat

@Lady XL: Máš pravdu, Petra je přesně pro něj. Sice taková „prostoduchá“ ale o to upřímnější a má opravdu zlaté srdíčko. Ona se jen neumí přesně vyjadřovat. Asi proto, že se více věnuje svému vzhledu než čtení a tím slovní zásobě. Ale když dostane prostor tak umí trefit do černého. :) V každém případě si nehraje ve vaně s drátěným šlehačem na sníh jako harpyje. Byla jsem zvědavá, tak jsem koukla a chtělo se mi zařvat: Pozor, ať do té díry nespadneš ! :D :D :D

149
Johana
Reagovat

Zajímalo by mě, jestli matka Vladěny vůbec kouká na farmu a jestli se ji opravdu líbí, jak se šušeň umí přisát vždy tam, kde je nejbezpečněji, lézt do zadku pro ni potřebným lidem a drbat ty nepotřebné, vyhýbat se úkolům a místo práce si kousat nehty a zapíjet je mlíkem…a to přiznávám, že na začátku jsem ji měla na špici, teď lituji Žanyho, který to bude mít na krku.
Ta mladá černá šťanda mi teda včera hnula žlučí – jak si vůbec může dovolit o někom prohlásit, že je ,,pozostatok človeka“?! U ní nezbývá, než doufat, že je karma opravdu zdarma a časem se ji to vrátí.
Těším se na dnešek, jak babizně zvadne pod šátkem hřebínek. Taky se divím, že ji někdo ze starých farmářů neřekl, že v pekárně se nesmí sušit prádlo. Dyť se tam musely i šňůry natahat a to se mi nechce věřit, že to dělala sama.

150
Wally
Reagovat

Co vás na Aleně překvapuje? Z 95% farmářů, když se posadí do čela stolu a jsou FT, se okamžitě stávají vedoucími PT a kulturními referenty ROH v jednom. :))))) Vždy před Martinem zbožně stojí zpříma a naslouchají mu jak bohovi. Akorát u vrátek teď je vždy první Hujer.

151
Lady XL
Reagovat

@Wally: Ano, Hujer u vrátek je boží. Už chybí jen žmoulání čepice v ruce :-D :-D.
Zajímalo by mne, zda to srdce nakonec dostali? Mám dojem, že jim ho tam přihodil, ale jestli ho ona nesebrala. Při koukání na včerejšek mi tam totiž chyběla scénka,kdy se s ní Milan hádá na dvorku a říká jí něco o tom, že si to schovala pro sebe a ona na to, že mu do toho nic není, že ona je FT…, tak nějak ta kratinká scénka v ukázce byla. Ono všechny přeci jen zaskočilo, jak si chtěla koupit srdce jen pro sebe… I ten obchodník, když si uvědomil, jak to je, tak z obchodu vycouval. Hlavně že původně nechtěla dát telefon nikomu, když může jen jeden….

152
Eva původní
Reagovat

No tak jestli dnes Zuza vypadne, tak mi to pořádně hne žlučí :-( Žlučník ještě ven nešel a budu se tak nervovat, že budu mít obavy abych nedostala další atomový záchvat :-( Nesmím se stresovat, ale nedá mi to a koukat určitě budu!!! Ne, fakt beze srandy bude mi moc líto když Zuza vypadne. Myslím, že Vladěna by ji mohla dát a ta Lucie, st. je kus a tak si mysllím, že by se Zuzou v silových též zamávala. Jinak mě včera pobavil můj chlap. Ze solidarity se dívá se mnou a babizna mu neskutečně pije krev a říká, že je to komunistická údernice nebo baba z vrátnice :-) Povídal ještě na její účet různě, ale to tu nemůžu sdělit :-) Dnes opět super počtení!!!!! Ani se nemusím nijak rozepisovat a plně s Vámi souhlasím!!!
Milu, – koment 101- moc a moc Ti děkuji a doufám, že po 15. květnu nebo spíš po 20. se tu ještě sejdem pokud mě nepostihne nějaký další moribundus :-) Srandičky, ale ono mě to přejde, ahojky

153
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: Vidíš, už lituješ, že nemáš žlučník venku… jojo, hýbají nám s nimi všem a všichni tam… A myslím, že hýbají i těm, co už ho nemají :-D :-D. Škoda, že to není v reálném čase, aby Borisové mohli zareagovat na přízeň fanoušků….
Já budu koukat večer furt na mobil, zda se objeví nějaké info o stavu a vývoji…. A kupodivu se už teď těším na úterý (bože to je daleko :-D ), abych to mohla zkouknout. Dřív to holt nejde, když jsem bez normálního netu….

154
milu
Reagovat

@Eva původní: snad se nikdo nebude zlobit,když ti tady dám odkaz o bylinkách na nemocný žlučník…
http://zdravi.ceskyprehled.cz/zlucnikove-problemy-pcz-1106-9733.html
Tak si to pročti,super bylinky…
Bude letní farma..tak tady jistě budeš…j ano…

155
milu
Reagovat

@Lady XL: Večer napíši…průběžně…při reklamách mohu….pokusím se podrobněji…měj se..

156
milu
Reagovat

po farmě jsem si vzala třezalkové kapičky a spala jsem jak mimino…takže mamba měla utrum…do snů se nedostala:-)
@Jája: máš Jaji pravdu,,,mamba je útočná…jak Lulina..bylo mi na grcaní při tom,jak lhala…ona prý nikoho neovlivňovala…hnus!!!!
Farmářky se asi vyjádřili k tomu,co Lulina řekla Zuzce…že jí všichni říkali,že byla krutá…že u stolu nikdo se nepřidal..ale to,že je skoro všechny ovlivňovala a také nikdo nezvedl ruku,když se všech ptala…to zapoměla zdůraznit…Moc věřím,že Zuzka buď vyhraje,protože šušeň je sce silná,ale moc sebevědomá…nebo se vrátí místo Milana…toho mi bylo líto,moc líto…a přeju mu,aby už byl doma…

157
Jája
Reagovat

Mám pro dnešek divný pocit, asi jako Hujer, když čenichá u branky návštěvu a ona fakt přijde. Zuza sice není můj fanoušek, ale abych byla spravedlivá, tak jí aspoň podržím palce. Hrála to holka dobře a nebýt borisovin, dvou zmatených chlapů a jedné baby pod neustálým vlivem (mám podezření, že má tajné dodávky omamných látek) ještě by slepicím dlouho pila krev jako čmelíci. :))

158
Johana
Reagovat

Když jsme u těch snů, mně se dnes v noci zdálo, že jsem viděla Zuzu všechno v té jich kuchyni přikrývat černým průsvitným hadrem…to jsem na večer zvědavá, co to znamená.

159
Jája
Reagovat

@Johana: Koukám, že z nich začínáme pěkně blbnout :D

161
Jája
Reagovat

Hejkalka prala…po sobě neuklidila..a všechno hodila na farmáře…..krysa intrikánská !!!!

http://farma.markiza.sk/aktualne/1867803_rozzureny-hospodar-martinovi-uz-praskli-nervy

162
milu
Reagovat

@Jája: máš divný pocit???Já si také myslím,že to nebude jako vždy,ale jinak to neumím popsat…a také mám pocit,že ta láhev pálenky je jako hrnečku vař:(
Přečetla jsem a mám husinu na těle…fuuuuuuj….Přece už jednou jim Martin pověděl,že to není sušárna!!Nechce se mi věřit,že to má babizna tak pod „kontrolou“Přece se tam peklo na velikonoční trhy……
Kolik tipujete,že dostane babizna mincí???Já si myslím,že to bude rekord směrem dolů!!!!!!!Podle mne bude ráda za 25…přidala bych dalších 25 na tu její masitou prdel!!!

163
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: No, lituju, už jsem mohla mít veget, protože operace byla na 20. dubna, ale ten zatracený opar a začínající bolest v krku mi to zhatili… Lady, vydrž, taky se nenervuj :-))))

164
Johana
Reagovat

@Jája: ve slovenštině má slovo napáliť trochu jiný význam, než české napálit – ošidit, oklamat, podvést.
Napáliť – veľmi niiekoho nahnevať, nazlostiť, najedovať…to znamená pořádně nas..t :))

Vrtá mi v hlavě, proč Harpye svlíkala kalhotky v pekárně.

165
Eva původní
Reagovat

@milu: Milu, děkuju za ten odkaz. Já toho prolezla hodně na netu, ale na tenhle článek jsem nenatrefila. Doma mám jen řepík a tak si obstarám další co tam píšou…

166
Eva původní
Reagovat

@Jája: Já jí to tak přeju, že ji Martin vy….e, už se těším na večer. Jsem zvědavá na Hujera, jak tu píše Milu, tak jestli ochořel, to mi ho je též líto. Bylo by však dobrý jestli půjde domů a Zuzana by se mohla vrátit. No to jsou spekulace, necháme se překvapit. Jestli však Milan chytil nějaké nachlazení, kdoví zda to nemá z toho koupání venku v sudu a jak na ně Dreďák lit tu studenou vodu….

167
Jája
Reagovat

@Johana: Vidíš, jedno z mála slovíček jehož význam mi unikl. Díky :)

168
Jája
Reagovat

@Eva původní: U Hujera to nebude jen zdravotní kloubový problém ale i psychický. Seděl s Dredem u potoka a brečel, že chce domů a že té pí.i už nevěří ani slovo. Tož asi se topilo nejen v pekárně, ale i mezi lidma.

169
milu
Reagovat

@Eva původní: řepíček je jedna z mých nej bylinek!!!!!Uvař si čajík z něj…neublíží a jistě pomůže:-)

170
Johana
Reagovat

@Jája: stejně vás tady všechny obdivuji, jak rozumíte mezi farmáři dost často používaným krajovým a zastaralým výrazům.

171
Jája
Reagovat

@Johana: Mně se slovenština vždycky hrozně moc líbila a navíc v minulém století dobrá detektivka byla jen ve slovenštině, zpoloviny mám knihovnu slovenskou. Zelená knižnica to bylo moje.

172
Dana
Reagovat

Aby to nebyla náhodou karanténa v kuchyni, víte, že Kveta říkala, že ten hrách co patří zvířatům nemají jist, ze maji jiného jídla dost.Jestli odejde Milan, zůstanou obě z duelu, jen zlá slova vyřčená už nepůjdou vzit zpátky a Zuzana není zrovna typ co by zapomněl co se na jeho hlavu sneslo.Baba je na zabití s tou by asi bylo fajn mit dvodomek.Ne nadarmo bydli v lesich.Drzá je hodně, chtit neco jen pro sebe za mince, ze kterých ještě nevydelala ani jedinou.Příští týden počítám bude služka, jsem zvědavá jak bude vytvářet chutné chody.

173
milu
Reagovat

@Johana: já mám slovenskou národnost,oba rodiče byli Slováci a když se rozhodovalo,já si ponechala slovenskou…a slovenština se mi také moc líbí…její měkkost…laskyplnost…mně se tak jeví:-)Moje maminka,když se rozzlobila,hovořila československy…vnoučata dodnes vzpomínají …byla to legrace:-)

174
Janica
Reagovat

Ano, já už žlučník nemám a tak mi to rve aspoň žlučovody. A taky dají zabrat… Ta malá černá potvora je neuvěřitelná mr..cha. Držím Zuzce palce, kéž by je vyklepla všechny.
Už mi i Milan sedí a lituju ho pro bolesti a často dám za pravdu i Dredovi.
A baba? Dej někomu moc a zapláčeš. Typická komenická soužka.

175
milu
Reagovat

@Dana: Kdoví,jak dopadne duel a jestli někdo bude volit FT…také bude záležet,kdy Milan odejde….doufám,že po duelu…určitě ano…borisovci Zuzku nedají jen tak…dělá jim tam dobrou práci…hlavně teď lidi při ní stojí…i když to není úpný reál…ale toto jistě tušili a možná i schválně vyvolali….Kdyby vypadla Zuzka…koho dá za FT??To fakt nevím….možná Nika…co??

176
Jája
Reagovat

Já být Zuzou tak dám za FT Dreda. A měli by po vlezdoprdelkování a kamarádšoftech. A pokud by se to Dredovi trošku rozsvítilo v hlavě služka Lulina a k ní pobírače dávek. Pěkně by tu kliku roztrhal. :D :D

177
Janica
Reagovat

Ještě jsem si vzpomněla na pěkné slovenské pořekadlo, vztahuju ho na babu: je to hovno na polici, čo si myslí, že je lekvár. Říkávala moje tchýně, taky mám celou rodinu slovenskou a hóóódně rozvětvenou po celém Slovensku.

178
Aža
Reagovat

@milu: Děkuji, že jsi mi rozsvítila v mozkovně..:)))) Od jara mám doma řepík lékařský, napsal mi ho Dr na obklady zanícené rány po úrazu. Byl velmi hojivý, působil zázračně.
Nyní mám občas zažívací potíže a tak si hned večer budu vařit řepík. Někdy člověk potřebuje nakopnout, aby si uvědomil co má za vzácnost doma. Řepík si pochvalu zaslouží a tobě moc děkuji.
Řepík lékařský je k dostání v lékárně za pár korun. Vřele doporučuji i k obkladům na zapálené rány a není i na čajíček.

179
Aža
Reagovat

oprava —– nyní na čajíček.

180
Wally
Reagovat

@milu: Řepíček a řepík jsou dvě různé byliny, tak pozor na záměnu.

181
milu
Reagovat

@Aža: řepíček je velmi vzácná bylinka a přitom jednoruchá na pěstování…mám ho na zahrádce,dostala jsem ho od maminky,ale na zahrádce ho má mnoho lidí…roste i v přírodě….opět jeden odkaz,kde najdete všechno,neznám nic lepšího na průjem…tedy pokud není infekční:-)

https://www.cajovydychanek.cz/clanek-repik-lekarsky-pouziti-a-lecive-ucinky.html

182
milu
Reagovat

@Wally: už jsem si to uvědomila…já mám ráda zdrobnělinky…často můj problém….ale myslela jsem samozřejmě ŘEPÍK LÉKAŘSKÝ…děkuji,jsi hodná:-)

183
Johana
Reagovat

@Jája: tak to máme stejný vkus na knížky :)
Doteď si pamatuji ten tetelivý pocit, když jsem si z městské knihovny odnášela kupu ještě nečtených detektivních úlovků.

184
Jája
Reagovat

@Johana: Jo a mnoho jich bylo natolik perfektních, že jsem je sjela přes noc na jeden zátah. Když mě naši vidí s knížkou v ruce tak následuje otázka: Po kolikáté ji čteš mami?
Lidi, já jsem dneska nějak divně nervózní. Dneska se bude lámat chleba. :)

185
Lady XL
Reagovat

Už jsem na chalupě a louskám vaše příspěvky. Venku hnusně,topím a moc se bavím:-). Se vším souhlasím,nevím,nač dřív reagovat – na detektivky ve slovenštině, které jsem milovala (Angeliku taky…), na prádlo v pekárně,které tam musela natahat baba. To se jí to pralo v teple! Žaneta prala v potoce! Za FT bych taky volila Dreda nebo Milana,kdyby tam zůstal. Sluha-Lulina a nezaměstnaný (nebo Dred). Případně baba za sluhu… Těším se na večer a jdu to zapít do hospody. Ahoj

186
JanaH
Reagovat

Jééé, vy jste toho naplkaly! Šikovné holky, početla jsem si. ;-)

Já si nemyslím, že inšpektor odejde. Měl jen slabou chvilku a podle mne byl taky nalomený tím věštěním od ákáčka.

Baba se.e už asi každého, to její žvanění, vynucování uznání za „dobré“ skutky, nucené objímání… nevidím u ostatních pražádné nadšení a vděk, spíš otrávenost… ale pomlouvají ji zatím jen za bukem. Když se pitvořila před Martinem, taky se jí smáli tak, aby to neviděla. :-P

Divné pocity před duelem nemám. Ví někdo, co to znamená? :-D

187
Jája
Reagovat

Všimli jste si, že tento týden se doplkáme ke dvoustovce? :D

188
Aža
Reagovat

Pamatuji si, že dříve ve slovenštině vyšla kniha o Scarlet O Hara, hned jsem jí koupila. Prvně jsem četla slovensky, ale vůbec mi nevadila slovenština, knížku jsem přečetla na jeden zátah .Dodnes říkám ráda místo rty – pery.
Ano ŘEPÍK, jenže nemám zahrádku a tak jsem koupila v lékárně. Ale stejně mi to nedalo a na sidlišti u domu mám dva velké záhony s kytkami a stromky.. Pokud se podaří a někdo květiny neodnese…….je to krása, na jaře i celé léto. :))))

189
milu
Reagovat

@Aža: tak si tam dej i ŘEPÍK:-)Nezabere moc místa>..a moc krásně…tak něžně kvete:)

190
Lady XL
Reagovat

@Aža: Jako dítě jsem tajně četla Angeliku ve slovenštině a dlouho přemýšlela,na co jí to líbá… pery co to je??? Po půlce knihy mi to došlo :-)). Dík,že jsi mi to připomněla. Slovenštinu mám ráda,škoda že mladí už tolik nerozumí.

191
milu
Reagovat

mám dnes slabé připojení…kruciš…
@Jája: Jáji…to jsme takoví povídalky….je to fajn…ráda čtu….

192
Skála
Reagovat

@milu: 191/.Já taky. :-D :-D

193
milu
Reagovat

@Skála: nevím,co se děje….hm…

194
Skála
Reagovat

@milu: Co jako myslíš,co se děje?Já jsem ti odpovídal na to jak si psala,že ráda čteš diskuzi,na to jsem reagoval,že i já rád čtu Panáčka,l když moc do diskuze,letos nepíši. :-)

195
milu
Reagovat

@Lady XL: zatím ti nemohu nic napsat,stávkovalo připojení….teď to jede a je reklama….Míra zase zaperlil…namazal stroj něčím,čím neměl…chiiii…babizna se chlubí,že stroj sama udělala….

196
milu
Reagovat

@Skála: já myslela Skaláčku,že ti také blbne připojení:_))

197
milu
Reagovat

@Lady XL: babizna strašně kecá….drenáž je prý OK….nábytek je také…i natřený…její poctivá práce..ona jen poctivě dělá:_))

198
milu
Reagovat

@Lady XL: má i napečené..ale nevím,kdo pekl….koláče prý v jejím dárkovém balení….v pekárně není vše vyklizené…Martin to vyhazuje ven:-DBabizna prohlásila,že je polochlap…chiiiiiiiiiiiiiii

199
Jája
Reagovat

@Skála: A hele, absentér se nám ozval. Už máš zlikvidované dluhy v koukání nebo ti nedalo moje popíchnutí? :D

200
w
Reagovat

20minut Zuzana nadávala na Alenu, že ji nenávídí, že by ji nejradši zabila. Zuzana nechce ani vařit. Koláče pečou Vlaďka s Lucii st. a Niko se tam motá. Martin nadával na to, že zvířata jsou v bordelu. Sečka nemá namazané maznice, jinak OK. Nábytek se moc líbil. Drenáž taky v pohodě. Ten pytel s obilím je špatně, má být venku a stále vlkhý. Koláče se mu líbí. V pekárně je bordel. Martin vše vyhazuje. Martin nadává na sluhy i Alena nadává na Zuzanu, že nic nedělá.Už se holky perou :DD 40 mincí.Martin přivezl kádě s rybami Hujer je prý rybář a budou se strarat o pstruhy. Nesmí je jíst.

201
milu
Reagovat

@Lady XL: a už na ni nadávají….dostala 40 mincí…zvířata nuž vím,kdo pekl…mamba s Lucií…neměli čisto…Zuzka se hádala s babiznou….Martin dovezl do hráze ryby,100 pstruhů….Dostali přísný zákaz dělat cokoli v pekárně…krom pečení…Milan s Mírou se dali do řeči u ryb:-)

202
milu
Reagovat

@w: díky..napsala jsi to hezky…já tu část do reklamy neviděla…

203
Wally
Reagovat

@Lady XL: Za každou reklamu mám u tebe panáka, když jsi v tý hospodě. :D

204
sida
Reagovat

Opravdu, děvčata, letos jsou tu převážně PLKY, jak samy v několika případech píšete. V minulých Farmách psali více muži a bylo tu hodně vulgárních příspěvků ( ty jsem vynechávala) a pak hodně velmi vtipných a zábavných postřehů a shrnutí- a u těch jsem se někdy královsky bavila. Letos je Farma „pojednaná“ velmi solidně – bez nafukovacích panen, zbohatlických synků a krimiživlů. A je docela dobrá. Tak kde jste vy psavci z minulých ročníků ?

205
Wally
Reagovat

Hujer má psychologickou chvílku s Mirem o jeho vztahu s bratrem. Alena při večerní agitce všem poděkovala, až na Zuzanu. Nesměla jít na táborák.

206
Jája
Reagovat

@sida: Jsi na špatné adrese, tady se vulgárně nemluví. Fb je jinde.

207
JanaH
Reagovat

@sida: tak napiš něco echt vtipného a zábavného, ne? :-D

208
milu
Reagovat

Zuzka má zakázané opékaní…je to trest za to,že babiznu neposlouchala….Zuzka je teď celkem zlá.,musím to napsat…trochu to přehání…..Miro chtěl,aby opékala,ale řekl to jen na kameru….David o ní řekl,že je horší než harpyja…Sluhové nepustili ráno zvířata,Zuzka nedělá nic…mám z toho špatné pocity…i MIlan na ni nadává…i Niko přiložil polínko….e musel i sám dojit..ženy jsou kupodivu potichu…Míro vykládá,že Zuzka mu nabídla za FT,ale že musí udělat,co ona chce…on prý FT bude,ale neslíbí jim nic…I Niko to odmítl…

209
Lady XL
Reagovat

Všem moc děkuji! Mezi šipkami čtu a teď honem píšu. Dojeďte k Pejru na panáka:-)). Tak Zuza nesmí k táboráku? A fakt to zakázala baba?? Šílenost velebnosti. A 40 mincí ?? Borisove zapracovali koukám! A strouhu viděl už zaházenou ne? Je to zmanipulovane. Milan teď nepujde,když tam má ryby…

210
Wally
Reagovat

Zuzana obchází chlapy, že je dá za FT, když dají za sluhy Lucii ml. a Romana. Nikdo jí to neslíbí. Z Hujera se stává na farmě nový a lepší člověk. :D U stolu si Alena stěžuje na sluhy a jejich práci u zvířat. I Miro je kritizuje i Milan.

211
Wally
Reagovat

Zuzana vyčítá Aleně, že nic nedělala. Zuzana po 7 týdnech neví, že kráva má mít podestýlku :DD

Na Slovensku asi mají jiné jednotky SI, dle Martina je přepočet mléka z ml na kg koeficientem 0.9

212
Lady XL
Reagovat

Myslím (podle čtení), že to Zuza psychicky nedává,zvláště když nemá nikoho jako oporu… Bohužel ale tak ztrácí sympatie diváků a nevím,zda to dá v souboji… Ale já jsem furt na jeji straně:-), zvláště když vím,jak jsou ostatní falešní a jak stádo bez názoru…

213
milu
Reagovat

Zuzka to opravdu nezvládá….je mi to líto…ale možná,že i toto je taktika….kdoví…tak dlouho se ještě u stolu nehádali….mamba zase lže….každý farmár musí poslouchat FT….hlavně,že ona vždycky pracovala…a poslouchala…Zuzka si vybrala Vlaďku…a že jde vyhrát duel a porazit Zuzku…prý se těší….

214
Skála
Reagovat

@Jája: 199/Před 5 min.jsem zhlédl včerejší díl.Je to síla.Na Lulu je škoda slov.Jí se to,ale vše vrátí i s uroky.Všeho dočasu.A Šušen je také číslo.Bordelmamá je hrůza,tu bych v okolí nechtěl mít.Představte si,mět takovou sousedku.Hororová představa.Baba na zabití.

215
milu
Reagovat

Niko před kamerou sám říkal,že Zuzku všichni chlapi zklamali..že ona jim pomáhala,ale oni ne!!!Ale tak to bývá…David také zapomněl,že už tam nemusel být…je čím dál hnusnější…odporný…

216
milu
Reagovat

bezdomovec bude bojovat s Vladkou,dá ji všechnu energii,co má….Davit o Zuzce,že se mu hnusí….Míro se hádá s babiznou….při rozdělování práce ..prý je neděle a on chce mít volno..dělat nebude…

217
Wally
Reagovat

Už se ty dvě asi 10 minut hádají. Aleně dávají ostatní za pravdu. Akorát Lucie st, že mají pravdu obě. Druhá duelantka je Vlaďka, protože Lucie je dle Zuzany silnější. Vlaďka to bere jako boj za osvobození farmy od Zuzany. Lucii ml, odmítla při odchodu podat ruku. Všichni se loučili s Vlaďkou, jako minule s Nikolasem.
Miro vyčítá Aleně, že není postarané o zvířata, a že dělá radši snídani. Miro zas má své dny a hádá se s každým.

218
jenkaa
Reagovat

Ahoj panackovci, dik za komentare. Nevite, kdy se to cca objevuje na youtube? Docela bych se na to mrkla.-) a v tomto duelu fandim Zuze, z duvodu zajimavosti dalsiho vyvoje, Vladka je fakt nudna………ale kdyz cvicily , mela paru,,,,tak jsem
zvedava

219
Johana
Reagovat

Díky všem, co sem píšou dnešní průběh.
Už vím, co znamenal ten černý hadr z mého snu – nefunguje mi přehrávání Farmy ( jenom Farmy ) v internetové televizi. Zatím se mi to ještě nestalo a nevím, čím to je…no prostě bordel…jak v pekárně.

220
Skála
Reagovat

Ve skladě je už i duel.

221
Jája
Reagovat

@Skála: Už běžím, sleduj tu rychlost :D

222
Wally
Reagovat

Žádné srdceryvné ani lítostivé příběhy u chatek nebyly.
1 hákování 1:0 pro Vlaďku
2 přetahování 2:0 Zuzana na konci vzdala
3 překvapení

223
milu
Reagovat

Tak Zuzka je venku….ale mám pocit,že se vrátí….co naděláme??Jdu do hajan…dobrou noc…♥

224
Lady XL
Reagovat

Děkuji obětavcum!! Dalo se cekat,že si Vláděna dá silové,když si ji otestovala při cvičení… A z prací rozhodně unavená není…

225
Wally
Reagovat

Ono to vypadá jako by si Zuzana dělala přípravu k návratu. Prý jim pravdu do dopisu nenapíše a kdyby se vrátila, tak bude hrát jinak. Hujer v ukázce z pondělí dost kulhal a dnes nehrál ani fotbal.

226
jenkaa
Reagovat

Dobré ranko, tak jsem si myslela, jak tam ta Zuzka vyváděla, ale ni mi to nepřišlo, že to nedává. Hádala se s Alenou, ale já se ji vůbec nedivím, prohru vzala v pohodě, kdoví, zda Milan odejde…….teď mi došlo, jak je mi Alena odporná, ani to snad nebylo včera, ale někdy předtím, jak si myslela, jak je vtipná, když Mira kopala do zadku, teda naznačovala..šmarjá, fakt je děsná a divím se, že ji Martin dal tolik mincí a za tu pekárnu neseřval mnohem více……wtf…., když dělali ten táborák, taky se někdo mohl ozvat, že je tam třeba Zuza poslední den…………………..a nikdo nic.

227
Jája
Reagovat

Ty dementní žvásty hejkalky, že má Zuza uvařit tu výbornou krupici a potom důležitě, že teda chlapi mají hlad, někteří krupici nee tak se jde opékat a protože jsi odmlouvala půjdeš spát. :((( Kéž se Zuza vrátí a dá jí to vyžrat i s úrokama.

228
Kara
Reagovat

Je dobře že Zuzana Lucii stihla poslední dny říct, že se vyhazují staří farmáři mezi sebou a nové tam nechávají.
Přitom hlavně ty nové baby přinesly na farmu nejvíc zla, ale práce je jen na starých farmářích. S takovou taktikou co teď mají, ti co se nejvíc zasloužili o chod farmy budou venku a výhru shrábne někdo kdo je jen štval proti sobě.
Tak snad jim to dojde, nakopnou se, spojí a další vyjedou hlavně ty 2 baby, Lulina a Alena, a taky Romana bych už ráda viděla venku. A Davida už taky nemůžu ani vidět.
Dál ani vyjmenovávat nemůžu, protože mně nezbývá nikdo, kdo by měl být poslední a vyhrát :))))))

229
Jája
Reagovat

V každém případě se musím omluvit Dredovi, nábytek vypadal dobře, aspoň na obrazovce. Ale jo, hlavní zásluhu na něm má hejkalka, bo ho natírala. :)

231
sida
Reagovat

@Jája. nečteš pozorně.

232
sida
Reagovat

@janaH Nee.

Přidat komentář