Panáček v reality show

Farma 8: Atmosféra dál houstne

29. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Pro Zuzanu hra skončila. Prohraný duel s Vlaďou ji definitivně vzal šanci na výhru. Zuza tvrdí, že boj vzdala, měla respekt před kondičkou své soupeřky. Po vyřazení se s nikým nerozloučila, své pocity jim napsala v dopise. Tomu, že jí odchodu není líto, tomu se jen těžko věří. Farmář Martin jim přinesl recept na koláče, ale když uviděl neskutečný nepořádek v pekárně, odešel naštvaně bez rozloučení. Co přinese nový týden? Sledujte a diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 301
1
Aža
Reagovat

Vypadá to , že Zuzka dostala informaci, o které můžeme jen spekulovat. Možná se počítá s Milanovou nemocí. Potom je jasné, proč tak opatrně psala dopis , aby se nikoho nedotkla. Kdyby nebyla upozorněná, rozjela by se v kritice víc.
Už při rozloučení ve stodole se opatrně vyjadřovala, což mně bylo divné, vzhledem k tomu, jaká zlost v ní poslední dny byla.
Tady v diskuzi už máme většinou dost těch svárů, podrazů a lží na Farmě, tak si při povídání občas upustíme páru a píšeme si věcech kolem nás. Potěší to, uvidíme co příští týden přinese.

2
iv
Reagovat

Ano, brzký návrat Zuzy za Milana se nabízí. Jeho odchod ze zdrav. důvodů by mě mrzel, o návrat čerstvě vyřazené nestojím. Viz postřehy farmářů: během týdne sluhů Zuza-Nikolas byla zvířata v nepohodě, problémy s čistotou, podestýlkou, vodou, chybějícím krmivem. Vaření/nevaření, úklid kuchyně neřeším, zodpovědnost sluhů za každé zvíře ano… Zuza se učila dojit po šesti týdnech, o nutnosti podestýlky prý nevěděla, jelikož krávu doma nemá… Vypovídá to o ní, vztahu k farmaření, zvířatům víc než silné řeči o taktice a falešnosti těch všech ostatních. Sociální inteligence u ní pokulhávala, protiřečila si a nenávistnými, hloupými komentáři na kameru tento dojem ještě umocnila.

3
Eva původní
Reagovat

Škoda, že Zuzana vypadla, moc bych si přála její návrat byť i na úkor Milana Hujera. Jenže pokud má problémy s nohou, nemohl by makat a jen by si zdravotně ublížil. Na jednu stranu se Zuzaně dostalo to, co ona splétala na jiné, ale nicméně já jsem jí moc fandila. Kdo tam je bez viny. Falešníci jsou tam do jednoho. A to, že se včera Zuza chovala dosti zle, kdo by se taky tak nechoval. Babizna jí zakázala opékat buřty, všichni se bavili a ona sama v baráku. Zastala se jí, asi z vypočítavosti Lucie, st. a pak i trochu Nikolas. David se mi zhnusil stráááášně moc a babizna, no to je echt nenávistná semetrika. Žaloprdka odporná!!! Ta si na Zuzaně fakt smlsávala. Já bych jí těmi hadry co si motá kolem palice zacpala hubu a nakopla bych ji do zádele až by letěla přes bránečku. Hujer by ji třeba i otevřel :-)) Dost mě zamrzela Květa, že těm nenávistným kydům u stolu neudělala přítrž. Žaloprdka mlela jak šlejfíř dlouho, že jsem měla chuť jí tu hubu zavřít přepnutím na jiný kanál. Ale bez újmy jsem vydržela :-)) Takže v pondělí jsem moc zvědavá na FT a doufám, že si to Zuza promyslela dobře a naskytne se možnost, že černá mladá mamba, či zmije jedovatá, bude služka a půjde do duelu. Ta nebo ta babizna, jedna doufám, že určitě.

4
Eva původní
Reagovat

Ještě jsem chtěla dodat, že Zuzana prohru vzala s noblesou a tím baby musela dost nakrknout, určitě čekaly nenávistné výlevy na jejich hlavy…

5
Skála
Reagovat

@iv: 2/.Chceš říci,že ty ostatní slepice jsou na tom lépe?Taková Lula,šušínek nebo bordelmamá?Dovol,abych se zasmál. :-D Snad,jedině Lucie st. z této řady lenochů a neumětelů trochu vybočuje.

6
Aža
Reagovat

Pochopila jsem to tak, že buřty měla zakázané kvůli tomu, že se nestarala o zvířata a také že nevařila skoro celý týden.
Není přeci možné, aby chytrá ženská jako Zuzana najednou říkala, že neví co potřebují krávy a zvířata kolem. Vymývají si tam hlavu kecíčka navzájem a není divu, že často bouchnou saze.
Už se dívám na Farmu jako celek, raději nestraním žádnému jednotlivci.
Beru to jako výživnou psychologickou ukázku, jak se lidi chovají v drsném prostředí.
Však i zde v diskuzi jsme v názorech rozdílní a co teprve na farmě, kde dochází natvrdo
k přímému jednání.
Zuzana dobře věděla co způsobuje svým chováním a odpor stále zvyšovala-
Kdyby ona byla na druhé straně a jiná služka se tak chovala, (třeba Lula ) nešetřila by jí.

7
Skála
Reagovat

Pokud se Zuzana nevrátí,tak jsem zvědavý na koho se smečka tentokrát zaměří.Všichni proti jednomu.Bude to zajímavé-

8
iv
Reagovat

@Skála: Dobrá řečnická otázka k možné diskusi jiných. Ne, nechtěla jsem tím říct, že ostatní („Lula, šušínek, bordelmamá“) jsou na tom lépe. Nehledej žádný podtext… Vše, co jsem aktuálně chtěla říct, jsem doslovně napsala.

9
milu
Reagovat

@Jája: Zapoměla jsi napsat,že poctivě nábytek natírala…ona ani jinak pracovat neumí…mrcha jedna zlá!!!!I ten stroj dělala prý sama…přitom i Míro a i Zuzka…jak já tu babu nesnáším…asi jako Zuzka…začarovala bych ji na boxovací pytel a dala šušňovi a darmožroutovi na trénink!!!!!Ještě k nábytku…je zajímavé,že nebylo vidět,jak nábytek dělá….jen začátek..asi dva trámky:-((

10
milu
Reagovat

@Skála: veliký souhlas….myslím,že šušeň také dojit neumí….ta se nejméně zapojovala do práce…teď jsou dvě…i mamba umí dokonale nepracovat!!

11
sunrise
Reagovat

Přála bych si návrat Zuzy z jednoho jediného důvodu. Nijak zvlášť mi k srdci nepřirostla, nemyslím, že mi bude na farmě nějak extrémně chybět, ale opravdu moc moc moc bych chtěla vidět reakce farmářů na její návrat. Ty protažené ksichty a vztek… Jo, jsem strašně škodolibá, ale to by pro mě byla třešnička na farmářském dortu.

12
milu
Reagovat

@milu: J si myslím,že to bude Milan nebo Míro…ale spíše Milan,vědí,že je oslabený bolestmi kloubů…moc ho to bolí….věřím mu každé slovo…i psychicky na tom není nejlépe…dozarí ho…pokud je ovšem nenapadne,že se vrátí Zuzka…Zuzka by mohla dát za farmára Nika….má bolavé nohy a celkem jakš takš se k ní choval….a to by mne potom zajímalo,koho dá za sluhy,když chce být se všemi zadobře…..se mooooc těším!!!!!!

13
milu
Reagovat

@sunrise: anoooooooooooooo…to by byla super podívaná….musíme počkat do pondělka,kdo bude FT a kdo sluhové:-)

14
Skála
Reagovat

@milu: 10/.:-D Velmi trefně řečeno „……..umí dokonale nepracovat!! “ ,Třemi slovy vše řečeno. :-D

15
JanaH
Reagovat

@Skála: Lulina už přece poštvává babu proti hospodské.

16
JanaH
Reagovat

@sunrise: já si návrat Zuzy nepřeju (hned teď). Jsem totiž zvědavá, jak dlouho jim vydrží hra na „šťastný kolektív“, když se jim povedlo zbavit se třídního nepřítele.
Inšpektor by mohl teda pár dní vydržet, aby se ukázali… a pak ať se klidně vrátí Zuza. :-D

17
Skála
Reagovat

@sunrise: Plný souhlas.Myslím si,ale,že ji v nejbližším možném termínu dají opět za služku a definitivně vyletí.

18
milu
Reagovat

@JanaH: zajímavý názor…vše se asi odehraje v pondělí….svůj názor jsem už psala…Kdyby byl FT Niko….koho dá za sluhy…co myslíte??

19
Johana
Reagovat

@milu: nejenom ten nábytek je podezřelý, ale i to pečení. Neříkám, že nepekli vůbec nic, ale ty první preclíky byly připálené, podivného tvaru, takže z nich chtěli vybrat jen ty lepší kusy a i když se v tom přehrabávali, žádný lepší kus jsem neviděla…no, a pak záběr na plný koš dokonalých preclíků, perfektně upečenou vánočku a koláč s drobenkou. Nejspíš jim tam dali trochu kynutého a trochu vánočkového těsta, ať si něco patlají pro kamery a finální produkt, který babizna dárkové zabalila, dodali zvenku.

20
Jája
Reagovat

Co ta hejkalka pořád plácala, že nebyl vyvezený odnikud hnůj a je to vina sluhů? Mi někdo vlítnout do kuchyně a prohlásit, co prohlásit zaječet, že zvířata jsou zaobstarané, tak mám za to, že jsou zaobstarané s plným servisem. Jinak je to jako otevřít dveře na hajzl a řvát už jsem hotová. Teď jsem si vzpoměla hejkalka a srdce. Co to tam plácala, že ho má pro svého muže? Ne manžela ale muže? Proboha který zoufalec by na tu starou krabici vlezl ne to bože s ní žil? :D Zvedá se mi z ní žaludek, ta je dobrý kandidát na parlamentní křeslo. Přesvědčila by nebo spíše uječela i mrtvého, že hovno je zákusek. Je to typ člověka, který když spadne do žumpy, tak se ještě pochválí jak je šikovný, že se té sračky nenalokal. :D

21
milu
Reagovat

@Johana: Já jsem to pečení neviděla…nešel mi internet a dones jsem byla v Polsku…jsem unavená….chvíli jsem spala…a tak jsem si přečetla,napsala tady a jdu dělat s bylinkama….měj se hezky…

22
Eva původní
Reagovat

@Johana: Pravda s tím pečením! Já jsem si taky všimla, snad se nemýlím, že tam byla v jednom záběru vánočka do černa :-) A ta matla-patla Lulina byla v záběru jak válela nudličky na preclíky, nic víc neumí. Ale to už by mě parádně naštvali, no napsala bych to hůř, jestli na nás takhle šijí habaďůru borisové. Asi jsem hoooodně naivní :-)) Fakt by mě též zajímalo kdo to pekl.
@milu: Já si myslím, že Lulinu a Davida

23
Eva původní
Reagovat

@Jája: -20 Přesně tak! :-)))))))))))))))))))))))) to je k tomu závěru Tvého příspěvku :-))))))))))))))))))))))))))))))

24
Hanka
Reagovat

Jsem na chalupě u Lipna, takže jsme včera měli problémy s elektrikou, operátory a tím pádem i s netem. No zítra jedu domů a tak už net nebude problém. Moc bych si přála, aby dala za FT Milana, ten by určitě dal babiznu nebo i mambu za služku. Mira by nedal, spíše Romana nebo Davida.Začínám se přiklánět k Mirovi. Je mi to sice úplně fuk, ale on nebo i Lucie by si to z těch farmářů nejvíc zasloužily. A kdyby Milan odstoupil a byl FT, jak by se to řešilo? Sluhové už by mohli být zvoleni. Fantazíruji. Teď se jdu podívat na duel. Ještě mám mb.

25
Franz
Reagovat

No, Ostrov bude končit, tak se možná začnu i na tuto Farmu dívat. Co jsem viděl, tak je tam nějaká nepříjemná bába, která je silně nesympatická hlavně svou mluvou.
Mně se ta Zuzana zase líbí, jediná pochopila, že jsou v RS a ne na skautském táboře. Také si přeji její návrat.

26
Johana
Reagovat

@Franz: odvážný chlapec:)…já kdybych věděla, co za materiál borisové na farmu dodají, nevím-nevím, jestli bych se radši nedívala…už se tu vyskytlo hnutí žlučí, noční můry, návaly nevolnosti, osýpky a jiné neduhy, jako přímý následek sledování Farmy.

27
Aža
Reagovat

@Eva původní: Eva 4. Píšeš,že Zuzka odchod vzala s
noblesou.
Jen aby už nebylo domluveno před duelem, stejně jako s těhotenstvím Jany, že v případě prohry se nic neděje a ještě má naději návratu. Zpětně se mi zdá, že když viděla, jak už na boj nestačí, byla klidná , prohlásila, že si nechtěla poranit ruce….. Hned nato při psaní tvrdí, že si nechce nikoho rozházet až se vrátí…..
Možná už jen rozvíjím zbytečně děj, ale na noblesu bych to neviděla, spíš věděla své.
Tím netvrdím, že není silná hráčka, nervy tam pracují všem.
V každé RS se co nejdříve chtějí zbavit silného hráče.

28
Johana
Reagovat

Tak mě napadlo…nenabízela Kveta v předchozích farmách ochranné rukavice při přetahování lanem? Někteří to odmítli, ale ta poranění rukou jsou pak ošklivá…doteď pamatuji na Máčeovou.

29
Eva původní
Reagovat

@Aža: Zuza byla v klidu, ale ať tak nebo nebo tak, pořád se mi nechce věřit, že už bylo něco předem dohodnuto. To by mě však zajímalo kdy by se to dohodlo??? To by snad ostatní farmáři museli vidět, že s ní někdo mluvil, že někam odešla, či co já vím. Uvidíme jak se vše bude vyvíjet.
@Johana: Jj Květa vždycky nabízela rukavice, taky jsem se divila, že nyní ne.

30
Eva původní
Reagovat

Ještě dodatek: dohoda se Zuzou by jedině proběhla v duelové chatce, jedině tam mohla mít tajnou návštěvu borisovců :-)

31
JanaH
Reagovat

Ohledně pečení a výroby nábytku vřele doporučuju ncz. verzi.
Díl 39 trval v Tv 49 minut, ncz verze je dvakrát tak dlouhá a je fakt výživná. Hodně se probírala taktika, bylo pro mě zajímavé sledovat myšlenkové pochody některých… např. co předvede šušeň za veletoč, to jsem ráda, že jsem mohla „být u toho“.
Díl 40 duel je ncz verze „jen“ o dvacet minut delší, zatím jsem neviděla, bo pro dnešek mám už farmářů dost. :-D

32
Lady XL
Reagovat

To je zase počteníčko!! Pamatuji,když je učili prvně dojit,tak to Zuza nedala,že se bojí krav. Myslím,že Lula toho taky dost neumí a neví. A baba Jaga nestačila poznat ještě chod farmy jako celek. A jestli za ně „obdělala“ dobytek,tak to měla i kydat hnůj. Stejně ale nevíme,co a jak tam je doopravdy!Bohužel. To je na Borisech. Taky se mi nezdá,že by uměli najednou tak péct… Při těch krásných vytvorech by pekli ženské dřív a neprosily se Zuzky! Je to fakt divný!!

33
Kara
Reagovat

Pokud někdo doufá, že se Zuza vrátí na Farmu, tak nevráti. Je na fb i s manželem.
Ten tam před pár minutama pro ni napsal krásné vyznání. Kousek z něj si dovolím předat i tady:

Ale ved vieees maminka… MY VIEME!!! A pockaj v tej letnej im to tam ukazem!!!! 😂 a vobec ta neobdivujem ako tu ostatni…co to je nejaka farma pche to je nic. Ale dat zivot 3 detom ktorym nic nechyba, zvladat domacnost 8 rokov. 9 rokov zit somnou joooj to je ta prava show 😉 dakujem za vsetko aj zato ze prave tymto si nam to hcela trosku ulahcit, ale MY to zvladneme.!
A som rad ze si to vzdala. Ved deti mi uz tie spagety jest nechceli a prat vsetky veci na 40tke bez prasku asi tiez nebola dobra volba 😂
MILUJEM TA!

Kdoví, jestli i Lulinu přivítá přítel tak nějak podobně :)))

34
milu
Reagovat

@Kara: …moooooc krásné…..díky….a proč by Zuzka nemohla přijít i z domu??Ale pokud jde na kasting i její manžel…jistě dostane mnoho rad…uvidíme,necháme se překvapit….

35
Kara
Reagovat

@milu: Zuza je doma 3 týdny. Po ní už museli i vypadnout další hráči.Takže kdyby někdo vzdal, tak by to muselo být hned v týdnu po duelu Zuzy, aby ji vrátili. Další týdny se budou v takovém případě vracet další vypadlí z duelů.
Zuza tam má i novou fotku. Má zkrácené vlasy a je odpočinutá a vypadá moc dobře.

A o té letní Farmě to píše její manžel jako vtip. Je za tou větou řehtající se smajlík.

36
milu
Reagovat

@Kara: Chi…jasně,opět jsem zapomněla,že oni jsou vepředu…můžeš mi tady hodit ten odkaz z FB??Nemohu to najít…děkuji….

37
Kara
Reagovat

Vyhledej si na fb – Džuzi Hrobáriková

38
milu
Reagovat

@Kara: jdu na to…moc díky☼☼☼

39
Kara
Reagovat

@milu: Není za co :))))

40
Foxy fox
Reagovat

Zuza vypadla, skoda pro divaky,a le pro ni jen dobre. Uz ro ram bylo prl ni opracdu psycho a nepratelske prostredi ze hranici hdraveho rozumu. Baba a lulima, ltera je horsi? Tezko rict, obe jsou priserne. milan to podle mne nevzda…..jestli jim tam zuua chce jeste na odchodnoumporadne zatopit, da babu opet jako ft…..jinak momentalne tam nemam kandidata na vitezstvi, chtelo by to dalsi bandity PPP

41
Kara
Reagovat

@Foxy fox: No to by bylo super, dát za FT tu babiznu. To mne ani nenapadlo, ale přála bych jim to moc :))))))))))))
Jinak taky Zuze přeji už klid a rodinku při sobě. Ten poslední týden byl pro ni už psychicky moc náročný. Už to zvládala těžko a není divu.

42
Eva původní
Reagovat

@Foxy fox: Vzpomenete si někdo z minulé nebo předminulé Farmy na Petinu-Kvetinu? Vdávala se na farmě. Já si lámu hlavu proč se ona vrátila zpět, ten její návrat byl také nějak pofidérní. Pamětníci napište :-), díky. Já bych si přála Zuzanin návrat už jen kvůli babě a Lulině. Milan to určitě nebude chtít vzdát. Muselo by mu být hodně zle a odešel by jedině když by přijel MUDr. a odchod mu doporučil. Včera jsem si ho pořád připomínala v Marečku, podejte mi pero, no Milan celý Hujer :-)))))

43
Jája
Reagovat

@Eva původní: Neodešel tehdy ze zdravotních důvodů ten zbohatlický nefachčenko?

44
Wally
Reagovat

@Eva původní: Přečti si si Panáčka z té doby, je to tam vše v rekapech.

45
Johana
Reagovat

@Jája: zbohatlický fracek Mišo odešel, protože údajně chytl afty…nemohl jíst, pít, mluvit, ale na rozloučenou loubal všechny ostatní:)
Těch podivných odchodů a příchodů bylo v předchozích řadách hojně, ale teď si myslím, že se Zuza už nevrátí a borisové si případný odchod Milana ze zdravotních důvodů šetří pro jiné duelové vypadlíky a původce konfliktů na farmě – Lulinu, nebo babiznu.

46
Kara
Reagovat

Jo, jo, Miško a Jana Brezinová jsou nový páreček. Ta dvojka se hledala až se našla :)))))))))))

https://www.cas.sk/clanok/541238/sexi-brunetka-jana-brezinova-ma-novy-dovod-na-usmev-ulovila-zajacika-z-farmy/

47
Jája
Reagovat

Nc verze duel – hlavní téma hnůj. Když tak byli najednou všichni chytří, vzpomínám si David, když Martin s ním byl u krav, neměl za celý týden vykydáno – krávy celé dni puštěné a ve stání placka vedle placky, Dred to vyřešil zase tak, že rozebral balík slámy (ani ji neroztřásl) a lisované placky pokládal na nevykydaný základ a tím to přikryl – udělal jim plovoucí podlahu. Hejkalka nesmí být FT – v ten okamžik je v těžkém ohrožení hospodská a chlapům by nastalo peklo v podobě třech absolutně neschopných slepic. Koho Zuza přesvědčila na sluhy Lulina a pobírač dávek? Když chlapi se posr… pak už jedině, kdo by toto kolo mohl zahrát je hospodská. Chlapi jsou v převaze a Romanka si neodhlasují, v případě že Dred opětně bude frajeřit, hospodská rozhodne.

48
Franz
Reagovat

Nějak tady mizí příspěvky, že by nějaká cenzura?

49
Franz
Reagovat

Tak to beru zpět, technika je někdy blbější než člověk.

50
Lady XL
Reagovat

@Jája: A já si marně snažím vybavit jediný záběr, kdy někdo čistí stáj a vyváží hnůj. Nejspíš to dělal Jano,když jako jediný taky vyvážel jejich žumpu. …

51
Jája
Reagovat

Nevím jestli to je jen zrakový klam, ale všiml si někdo, že když Lulina lže, stává se její obočí nesouměrně klaunovským? Vždy se jí nadzvedne pravé obočí. Někdy více, někdy méně,ale markantní to bylo u duelu. To jí obočí dosáhlo výše Lomnického štítu.

52
Johana
Reagovat

@Jája: :-DDD tak když norské krávy můžou mít matrace, proč by slovenské krávy nemohly mít plovoučky, že?
Obočí Luliny jsem si nevšimla, ale všimla jsem si, že když lže, slova cedí přes zuby tak, jak kdyby ani sama sebe nemohla poslouchat.

53
Jája
Reagovat

@Johana: :D :D :D Vidíš, na to jsem zapomněla, ale když těch hovadin z evropské elity je už tolik …..

54
iv
Reagovat

Zdravím všechny, dle dostupných zpráv na fb potíže s bolestmi Milan překonal a ani nikdo jiný neodstoupil… Za účinkováním Zuzany se tedy uzavřela voda definitivně. Se svým možným návratem po prohraném duelu počítala, naznačila to. Tím vysvětlovala neupřímná, lichotivá slova farmářům a srdíčka v dopise – prý pro případ návratu… Cítila se pořád ve hře…, dá se pochopit.

55
Aža
Reagovat

@iv: Zuzana byla hráčka do poslední chvíle a měla v plánu že se vrátí do hry. Ani se jí nedivím, hodně z nás uvažovalo stejně jako ona a přáli či nepřáli ji pokračování.
Byla tu připomínka, zda vůbec Miro nábytek urobil. Pracoval na něm a bylo vidět jak hobloval a zatloukal dlouhé hřeby. Ovšem měl pomocnici všudybylku, která mu podávala hřeby, držela lavice a „radila mu“ a Miro odporoval
A nadto všechno nakonec nahlásila Martinovi, že oni dva pracovali na nábytku do altánu..))))))
Krásný 1. máj všem..

56
Eva původní
Reagovat

http://www.pohadkar.cz/postava/macecha/

No to mě pobavilo někde na netu – baba Alena a Lulina – ta podoba i mravy nekalé jak to na ně pasuje :-))

57
Wally
Reagovat

Zuzana tam přišla se svojí taktikou jako celkem schopný hráč, ale jako naprosto hnusný člověk. S jejíma řečma na kameru jak toho nebo tu nenávidí a nejradši by je zabila, se odkopala sama. Všem , dle farmářů, jen lhala a nepamatovala si ani to co komu říkala.
Zkoukla jsem její FB, jan já, já a já. Bez fotek dětí. A motta jen o závisti. Což mi připomíná, podle sebe, soudím tebe. :DDDD

58
Aža
Reagovat

@Wally: lépe by to už nikdo nedokázal napsat.

59
milu
Reagovat

@Wally: tak to není pravda!!!Já ji také nemusela,ale potom jsem jí fandila…a na profilu má i děti a i manžela….A kdyby ji nepodrazili chlapi,kteří díky ní zůstávali a nemuseli do duelu….asi by tam ještě byla…je tam mnoho hnusnějších „lidí“….třeba David….mamba a babizna….i šušeň je odporná….pracovat neumí,ale je všude,kde se drbe!!!!Nechci se hádat,ale prostě jsem to musela napsat…hezký večer..☼☼☼…Ještě…tvoje hodnocení Zuzky se dá pochopit,pokud bych brala poslední dva díly…to už věděla,že chlapi ji nevrátí to,co ona pro ně udělala….

60
JanaH
Reagovat

@milu: jj, taky to tak podobně vidím.
Nesouhlasím akorát s tím Davidem. ;-)

Zuzy FB jsem nelustrovala a myslím, že je čistě její věc, co na něm má nebo nemá.

61
Lady XL
Reagovat

@milu: Stihla jsi to napsat dřív a souhlasím!! @Wally: Můžeš mít svůj názor, to je tvá věc, i když slovo hnusná je dost silné… Ale s Fb lžeš, má tam plno fotek dětí,nestydí se za svoji rodinu! ….

62
JanaH
Reagovat

Když baba tvrdí, že se „postarala“ o zvířata, nejspíš tím myslí, že je vypustí… žrádlo, voda, podestýlka do toho zřejmě nespadá. :-/
Taky jsem si všimla, jak moc pěkně umí chodit a postávat šušeň s rukama v kapsách, skoro jako Mišo. :-D

63
Wally
Reagovat

@milu: Ale to byla její taktika. Ženské duely, vyházet všechny, aby tam zůstala jen ona sama. Ale bohužel ji „ti blbci“ prokoukli a přestali jí to věřit. Proto se mi líbila Jana, která si ji odmítla vzít do duelu, což Zuzanu dost rozhodilo a od té doby se tam plácala od jednoho k druhému/druhé. A nikdo ji už nevěřil.

64
milu
Reagovat

@JanaH: Jani,je to tvůj názor,ale slyšela jsi,jak David o Zuzce mluvil???Že je horší než pornoharpyje Jana….a i on patří mezi ty,kterým Zuzka chránila zadek…no,hold…za dobrotu na žebrotu…Z toho mi je opravdu na blití…myslí tím,co má v kalhotech..ale jak jsem napsala…je to věc názoru…

@Lady XL: ☼☼☼

@JanaH: ☼☼☼

65
milu
Reagovat

můj poslední příspěvek čeká na schválení a já netuším proč…ale je možné.že jsem reagovala na více nicků…

66
Kara
Reagovat

@Wally: Na fb má Zuza fotky od začátků vztahu s manželem, a postupně i dětmi, zdokumentované i jejich bydlení. Nechápu, tu kritiku o fb.
A na Farmě když byl David sluhou a bál se duelu, tehdy řekl Zuzaně, že když dá ten ženský duel /což mu moc pomohlo/, tak až ona bude potřebovat, že chlapi ji podrží a pomůžou zase jí. Že on ještě s nimi promluví, ale že ví, že jsou pro. Chtěli aby vypadla další ženská a oni získali převahu. Tehdy ale Miro volil chlapy a pokazil jim to. Zuzana slib dodržela, dávala ženský.
A jak nakonec David splnil svůj slib?

67
JanaH
Reagovat

@milu: jasně, že slyšela, taky řekl jen svůj názor. A přece ho kvůli jedné větě nezatratím, ne? :-D

68
Wally
Reagovat

@Kara: To ale není její FB, ale jejího manžela :D

69
Kara
Reagovat

@Wally: Ano, bydlení je z manželova,ale děti i manžela má i na svém. I nějaké videa dítka s manželem :)))))
Takže není pravda, že je tam jen ona sama. :))))

70
milu
Reagovat

@JanaH: vzdávám to:-)))Ale jen pokud se ti líbí jeho tělesná schránka…chiiiiiii…

71
bobina
Reagovat

@Wally: Vystihla jsi to přesně. Nejvíc se Zuzana odhalila v předposlední necenz. verzi, když před Kvetkou obhajovala svou „pravdu – nepravdu“ tak vehementně, až byla rudá jako krocan. Fakt jsem měla strach, aby jí nepraskla žilka. A to “ žalování “ Martinovi bylo trapné…

72
milu
Reagovat

@Wally: byla hráčka…a David jí slíbil,že ji to jednou vrátí…a jak vrátil??…necháme toho…ono by se dalo nadávat na všechny….ale je to RS…a tam všechno toto patří…i proto se díváme….kdyby se nám to nelíbilo….nebyli bychom ani tady na diskuzi….♥♥♥

73
Eva původní
Reagovat

Jája tady není a docela bych si i přála aby se dnes nedívala. Když jsem viděla babiznu jak vylezla z pelechu vypelichaná až jsem se lekla. hned jsem si vzpomněla na Jáju a modlím se aby jí nevlezla zase do snů :-(

@milu: Musím souhlasit !!!

74
milu
Reagovat

@Eva původní: Tak to byl fakt pohled…katastrofa!!TO SNAD ANI NENÍ ŽENA!!!Ví,že jsou tam kamery…babizna jedna ošklivá!!!!!!Jája ji možná…ne,určitě neviděla…jinak by tady psala…jdu do kanafasu….dobrouuuuuuuuuuu♥♥♥

75
milu
Reagovat

@milu: a co žlučík???Držíš se??

76
milu
Reagovat

@Eva původní: žlučník byl pro tebe….

77
Jája
Reagovat

@Eva původní: Jája koukala a dostala záchvat. Ne žlučníkový, ale smíchu. Děvčata podškubaná husa vedle ní vypadá jako miss world. :D :D Jáááj hejkalka se chválila Martinovi jak má uklizený mlýn po mletí. Haha podle ukázky to bude … A tento týden máme dva FT – Dred a sekundovat mu bude svojí jedinou pravdou na světě hejkalka. Takže na zítřek nachystat (vlastně už na dnešek) špunty do uší a jeden velký stakan slivovice. :)

78
Jája
Reagovat

Ta baba se nemyje? Ráno vstane, hlava jak po atomovém výbuchu a ze zmalovaných očí loupe černé ospalky. V jizbě horší jak v tanku, neustláno, sazenice na krbu místo na okně, já být Dredem tak si to povlečení vyperu než po ní vlezu do pelechu.
Přemýšlela jsem, co se stalo, David a kydá (ne přikrývá) hnůj. Teprve nc mi dala odpověď. Dostal od Dreda kapky za odvedenou práci a fičel makat.
Zuza jim všem pěkně leží v žaludku. Pořád nemůžou strávit její slova o pokračování ve hře a dosazení FT. Furt se mele Zuza, Zuza, Zuza to a Zuza ono, Zuza a její hra – Zuza je hlavně pro Hejkalku, Lulinu a šušně jedním velkých žaludečním vředem. :D :D
Prohlášení zamilovaného debilka o hlasování k duelu – tak to by byl už druhý podraz na spoluhráčku, která mu zachraňovala krk. Je to bezpáteřník, který doufá, že za odměnu foukne krocana do trouby. :(

79
milu
Reagovat

@Jája: Tak si myslím,že Davida už mají celkem dost a že ho brzy vypráskají…pokud bude Roman sluha a David dá chlapský….Roman si nevezme marody Nika a Milana,Míro je FT a tak zbude jen David…a toho s přehledem dá….tedy,pokud si David nevezme almanach,překvapení a řezání,protože Roman je těžší….Ale stejně si myslím,že opět podrazí,bude pokakaný a dá ženský:-)
No,uvidíme,jak bude s Milanem….a pokud odejde,Zuzka se může vrátit…Někdo tady psal o Kvetince Petinke…ta už byla přece také doma a vrátila se…to by byla BOMBA….chiiii…Ale dost fantazírování…připravme se na večer…

80
Jája
Reagovat

@milu: Nevím jestli se Zuza vrátí. Dneska odpovídá na dotazy v Čase, Pokud by se měla vrátit, tak by Markíza toto nepovolila.

81
Jája
Reagovat

@milu: Pokud dá David ženský tak je to vpořádku, za podraz považuji, že dá mužský duel.

82
Kara
Reagovat

@milu: Zuza je i v Teleráně

83
milu
Reagovat

@Jája: mám to už nějaké popletené…mám toho teď více s dětmi a vnoučaty na zahrádce…a blbne mi tlak….ale stejně podrazí všechny :-DDUž si z toho dělám legraci…nestíhám nc verze…to mi chybí…Ale kdo se tedy vrátí,když Milan odejde před duelem??Nebo to budou natahovat a vrátí se někdo z následujícího duelu??

84
milu
Reagovat

@Kara: už se dívám…
@Jája: nevzpomínáš si,jak to bylo s kvetinou??

85
Lady XL
Reagovat

Hlásím, že konečně mohu něco shlédnout. Tak jsem dala nejdřív včerejšek. Na ty předchozí díly s duelem musím najít odvahu :-). Jinak – naprostý šok, když se baba ukázala ráno s tím svým vrkočem..!! Nejdřív jsem ji ani nepoznala!! A fakt, ona se nemyje? Asi jen 1x týdně… Namalovaná, ale totálně rozcuchaná, takhle bych snad nevylezla ani na hajzlík… Jinak jim Zuza dobře zasadila brouka do hlavy. Nejdřív je totálně zmátla u stolu svými příspěvky na každého a pak slovy o návratu a hře. Byli všichni zaskočeni, čekali kritiku a určitě na to chtěli hned reagovat a ono ejhle, samá milá slova :-))). No prostě se Zuza chovala jako baba, ta s úsměvem šlape po raněných… A šušeň už zase obchází, aby náhodou nebyla za služku, Lulu dělá, že jí to je jedno…, prostě stará známá písnička, nic nového… David se nakonec stejně pokaká a dá ženský duel. Je to bezpáteřník. No uvidíme dnes, budou opět hádky, baba jaksi nepochopila, že není FT a ani mamka FT.

86
Eva původní
Reagovat

@milu: – 75 Jo, držím se, dodržuji fakt pečlivě dietu, protože ty atomový záchvaty už nechci zažít :-) Ale jak já bych si dala pořádný krajíc chleba se sádlem a s cibulkou, to si určitě dovedeš představit. Operace se mi pomalu blíží 15. jdu do nemocnice, těším se a netěším, ale není vyhnutí.
Koukala jsem na Teleráno, Zuza v pohodě, žádnou celebritu ze sebe nedělala, na nikoho žádnou špínu nekydala, ale moc prostoru na rozhovor tam nebylo. Taky jsem hrozně zvědavá jak to bude dál s Milanem. Ale asi ho doktoři prohlídnou, něco dají na bolest a pošlou zpátky, si myslím. Škoda, takhle z případného Zuzaninýho návratu mají bobky a kdyby se vrátila tak se už pos…u určitě :-) David to je teda hajzlík, ani jeho vzhled mu neprospěje u diváků – divaček. O té Petine-Kvetině jsem se tu zmínila já a vím, že když z farmy odcházela tak ani domů nedojela, byla nějakou dobu někde v hotelu a pak ji vrátili na farmu. Takže čachry machry borisovci dělají. Zuzanin návrat si však přeji moc.

87
Jája
Reagovat

@Lady XL: Teď mě napadlo přirovnání hejkalka po ránu jak bordelmamá po flámu. :D

88
Eva původní
Reagovat

@Jája: -77 :-))))))))))) můj chlap se díval se mnou a když babu uviděl tak „ježišmarjá to je morda“ :-)))))))))))))

89
milu
Reagovat

@Eva původní: je to asi blbé,když se napíše těšit se na operaci…ale budeš to mít za sebou a bude dobře….jistě to v poho zvládneš…přeji ti to moc…No,jak jsem vždy na borisovce nadávala,tentokrát se jim povedl husarský kousek…je to fakt napínavé…uvidíme,ale asi to bude napínavé až do konce:_)

90
Lady XL
Reagovat

@milu: Jo je to tentokrát dost zajímavé. Ale taky je zajímavé, že tentokrát jsou tam někteří (muži zejména) tak zblblí, že klidně vyhazují původní farmáře, kteří se tam nejvíc nadřeli. Dřív přeci jen bývala snaha vyšoupnout ty nové… Ale holt stačí jedna „lulina“ a mozek jde stranou. Docela bych mu přála, aby ho vyšoupli.

91
Peťan
Reagovat

Já si myslím,že Zuzana udělala taktickou chybu.Měla za FT zvolit Lucii.Chci se zeptat,jakto že za Janu ,která odešla pro údajné těhotenství,nikdo nepřišel z duelu? A mám dotaz ,kde sledujete nezkrácené verze?

92
milu
Reagovat

@Peťan: tak za Janu…to trvalo dlouho a potom se na to asi zapomělo…vzpomínám,kdo by se měl vrátit…nevím….a jinak….uloz…to/nechat jen jednu tečku:-)

93
milu
Reagovat

@Peťan: a nech si vyhledat farma 2017

94
Wally
Reagovat

@Peťan: Odchází jeden hráč týdně, a to se stalo. Takže se nemuselo nic řešit.

Bejdová se vrátila za Mirku, kterou vyrazili za zraněnou(myslím) krávu. Mirku odhlasovali sami farmáři. Hlavně v 6 řadě se to vracelo a odcházelo jak na běžícím pásu. :DD

95
Katuska
Reagovat

Za Janu nikoho nevratili lebo vtedy nikto nevypadol v dueli.

96
Foxy fox
Reagovat

@Peťan: podle mne měla za FT zvolit babu. Tím pádem by o duelu hlasovaly jen 2 ženy a Lulina by měla velkou šanci jít do duelu …. no na MIrce jsem zvědavá, podle mě vyhoví zuze napůl….dá Romana a…..Vladimíru? možná Lulinu, uvidíme. Milan si musí schválenou návštěvou lékaře posichrovat „imunitu z duelu“….no David je čím dál směšnější a Lulin výraz, když Zuza psala o zasouvačce Davidem byl k nezaplacení, jistě si to Zuza užila. Celkem to napsala dobře, čekali určitě zlobu a výčitky a s tímhle nepočítali…Baba to nestráví asi ještě dlouho. Roman, fakt hloupý …

97
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: naprostý souhlas…..baba po ránu ťo je jistá noční můra…Vladimíra se opět ujala své nejoblíbenější činnosti na farmě a obíhá hráče a přemlouvá je, momentálně Mira, aby nehrál Zuzaninu hru, aby hrál asi její hru, ne? Mirec si stejně udělá co bude chtít, na jeho slovo doufám Zuzana nespoléhala.

98
Johana
Reagovat

Já přidávám po včerejšku na chvost mého řebříčku i Romana…už je tam narváno. Včerejší jeho vyjádření na kameru bylo plné afektu, primitivizmu a nenávisti.
Když stavěli tu májku, s hrůzou mě napadlo, jestli to není předzvěst trapárny ala svatba Baracky, tentokrát ve verzi šušeň a Žany.

99
Lady XL
Reagovat

@Johana: Ježíši, nestraš! To mne dosud nenapadlo, ale Borisové jsou schopni čehokoliv…. ufff (svatba). No zdá se mi, že chlapi tam začínají být afektovaní všichni, až na uplakánka inšpektóra a vzdorového Dreda :-). Koukla jsem na upoutávku na dnes a jsem v šoku. Oni dostanou vynadáno, že mají věci v pekárně a oni to tam dají znovu! A ještě tam nechají necky s vodou…. Boží hovádka, fakt. Ale tentokrát je vidět, že za to nemohla baba Jaga, ale i pánové. Nikoušek se přeci nebude koupat venku…. a ani jinde že? Být hospodářem, tak pekárnu zavřu a nechám tam zatápět jen v době pečení chleba, tj. po mletí mouky…. Jinak jsem zvědavá na sluhy, vypadá to na pěkné vzbouření na vsi, tak koho to dává? Asi opět Nika kvůli vaření…
A možná babu (měl by ji dát, aby měl od ní pokoj).

101
Johana
Reagovat

@Lady XL: já bych nejradši viděla za sluhy babu s Románkem, protože bych byla zvědavá, jaké chuťovky by babizba vyvářela, když je ,,přes ty stroje“ a kuchyň je pro ni cizí slovo. Nejspíš by pak byl ženský duel a jako bonus by baba mohla vzít do duelu Lulinu…óó, to by byl pěkný týden, nevěděla bych, které fandit méně:)

102
Skála
Reagovat

Prosím,prosím,koho Miro určil za sluhy.Díky.

103
Eva původní
Reagovat

@Skála: Davida a Vladěnu

104
Skála
Reagovat

@Eva původní: Moc děkují za bleskovou odpověd.Tak to jem nečekal.

105
milu
Reagovat

@Skála: to nečekal nikdo…i oba vybraní byli velmi překvapení….:-(

106
milu
Reagovat

dřevo je na skládce :-)

107
milu
Reagovat

@Eva původní: @Skála:
Dobrou noc:-)

108
Skála
Reagovat

@milu: Dobrou. :-)

109
Eva původní
Reagovat

Milu, Skála, dobrou noc, vzala jsem poslední prášek – antibiotika a jdu chrnět :-))

110
iv
Reagovat

Martin byl včera opět za důležitého, když se ukázalo, že jim chybí recepty. Prý jejich problém, on jim je předal. Neubyde ho, když obstará náhradní. Že si je Zuzana sbalila jako suvenýr domů, je zvláštní, ale možná netušila, že jim budou scházet. S dalším pečením si bez nich neporadí. Jestli tušila, tak dost drsná pomsta:)

111
Lady XL
Reagovat

@iv: Možná to nedomyslela, možná ano… To ví jen ona :-). Však oni to dají dohromady. Pekly minule konečně ony (Lucie a Lula) a tak by si to mohly pamatovat. Ostatně Lucie už to tam nadhazovala, že něco ví. Něco také je v almanachu. Jó, to mají ženské z toho, že to nechávaly od počátku jen na Zuzaně a Niko ten pekl. Jinak tedy v té pekárně mají stále slušný bordel při posledních záběrech….
Šušeň je pěkně vytočený, že je služkou, jó není to příjemné, nemoct si vybrat souboj. A David, který mohl předvídat, že bude sluhou, je najednou jedna velká uražená ješitnost. Možná mu nejvíc vadí, že už nemůže hajinkat vedle Luliny, která ho klidně pošle do souboje, zatímco po něm chtěla původně slib, že nedá ženský duel…. haha. A další překvapivá informace – vypadá to, že se chtěla část farmářů zbavit Luly, kdyby byla sluhou… A Milan? Jsem zvědavá, jak to bude. Moc bych chtěla, aby odešel (tedy nepřeji mu to) teď a vrátila se Zuzka. Ale je možné, že to udělají tak, že odejde během duelu a vrátí se nám např.David – prostě nevypadne nikdo…

112
Kara
Reagovat

@iv: V jedné ze starších farem taky recepty odnesla vypadlá hráčka (nevzpomenu si její jméno, ale byla to starší ženská).
Tehdy Martin donesl bez problémů nové. Teď záleží, jestli z toho budou chtít borisovci vytřískat nějakou zápletku, aby nebyla nuda, nebo to v klidu dodají a jede se dál.
Překvapuje mne ale to jejich zakázané koupání v pekárně. Oni si i přez Martinovy zákazy stále jedou po svém a Martin opět už po několikáté jen bububu a nic. V minulých farmách by padaly tresty, ale v této nepadl od štábu ani jeden. Je to podle mne ke škodě. Vypadá to tam, jako by byli na dovolené. Pravidla jsou už jen trapný cár papíru. Ty kdyby zmizly, tak si nikdo ani nevšimne :))))

113
Foxy fox
Reagovat

Tak Mirec si volbou sluhů u mě získal hodně bodíků. To si tito dva mysleli, že tam budou donekonečna zevlovat, spát a mlet pantem, případně pomlouvat osataní? Vladimíra teda hustě vyskočila, to už na ní maminka asi není pyšná PP Ukázala se tu také síla Luliny, která s Mircem šikovně promluvial a není služkou, Vladimíra s ním včera také hovořila v tom smyslu, že přece Mirec nebude hrát Zuzaninu hru. Tak teď by možná byla ráda, kdyby hrál Zuzaninu hru P Babice jako vždy hrozná.

114
Aža
Reagovat

Už je to jako obehraná deska, vždy když je určený nový farmář, vypukne proti němu vzpoura a odpor k práci. Vypadá to, že všichni se spletli a myslí, že se přihlásili do
sanatoria v Tatrách a ne na farmu.
Sluhové nebudou nic dělat, jsou uraženi, přeci se nebudou namáhat, stejně spadnou do duelu. Přitom je o povinnostech vše napsáno v pravidlech, které musí znát i do duelu. Letos jsou pravidla k ničemu, každý je ohýbá podle svého.
Držím palce Mirovi, má jasno v hlavě a umí vzít za práci, Roman se ještě nepokazil, Niko je vyčůránek, to je tedy psina, jak se diví, že musí také pracovat, to se mu nelíbí.
Šedá myš Vladka se vybarvila. Nic neumí, vařit ani poklízet, ale donášet a pomlouvat jí jde dokonale.
Je to partička……))))))))

115
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: -111 souhlas se vším co jsi napsala. Já si myslím, že Zuzana ty recepty chtěla na památku a žádný jiný zlý úmysl v tom není. Však nepečou něco extra složitého a pro baby by to byla ostuda kdyby si s tím neporadily. I když snad jen Lucie a Niko. Sušeň, Lulina-Dora s macechou Alenou jsou levé na veškeré práce v kuchyni. Viděla jsem video s Jankem a moooc se mi líbilo jak mluvil a hlavně – ta stejně stará jako já (57) jak ji nazval mladou pannou :-)))) Jinak jsem zvědavá jak to bude s Milanem. Taky je poděs, leze do studené vody a to je něco na klouby.

116
Lady XL
Reagovat

@Foxy fox: A taky se hezky projeví, že vlastně Vladěnka nic moc neumí… ani vařit, péct a ani dojit.
Už by jim měli dát Borisové nějaký trest, jinak si tam budou pořád dělat, co chtějí… Baba se kasá, jak splnila úkoly a přitom louka udělaná tak z 50%. Bordel u pece pořád. Všechno ví a zná, ale dojit pořádně nedovede, když nechá krávu nedodojenou a nevadí jí to. Držím Mirovi palce, ať je tam prohání. Možná je dobrá taktika na některé práce je nahnat všechny (např. tu louku), bude je mít na očích. Ale všimla jsem si, že při opakování úkolů jim neřekl o tom chlívě. Lula se ptala, co je pátá úloha, ale zamluvili to.Tak snad na to nezapomene…

117
iv
Reagovat

Škoda je, že vlastně nemají motivaci kvůli mincím a plnění úkolů pracovat a bojovat naplno. Částka pro vítěze je stanovená pokaždé pevně a nijak nezávisí na tom, jestli se snaží/nesnaží ani kolik úloh a jak zvládnou. Jde samozřejmě trochu o prestiž, hlavně u FT. A pak taky o závěrečné hlasování vyřazených farmářů a diváků ve finále. Lula nám proto včera neopomněla na kamery nahlásit, že ona dojí dobře a že dojí ráda.. Což jí bude asi málo platné.

118
Lady XL
Reagovat

@iv: Ano, taky jsem zaznamenala, že ráda dojí (ale koho…), jenže pro ni smůla – zatím to na kamerách nebylo vidět! A jelikož nebyla služkou, tak to vlastně neměla za povinnost a já pochybuji, že dobrovolně dojila… Každopádně se teď začíná projevovat, že plno věcí, které vyčítali Zuzce, tak nedělají nebo taky neumí… a neví. Včera mne taky dostalo, jak si uraženě Niko postěžoval, že se přeci ON nebude koupat v potoce,… Jakoby pekárna byla jedinou místností s ohněm. Jó holt jim přijel Martin s mlynářem dřív, než čekali… :-D.
Ohledně snažení a mincí – dokud tam někoho nevyhodí, nebo jinak exemplárně nepotrestají (např. přímou účastní v duelu jako to bylo jindy), tak se budou dál flákat a hlavně nadávat….
Tak večer!

119
Kara
Reagovat

@Lady XL: S tím koupáním to taky nechápu. Jak píšeš, mají tam víc místností kde se topí. A taky nechápu, že když už jsou vykoupaní, nevylejí vodu, ale nechají to tak do dalšího dne. Hnus, nechápu.

120
Jája
Reagovat

Už to tam jede pořád dokolečka jak červené pančušce. Lula se konečně během pár nocí naučila dojit, teď by to doučování potřebovala hejkalka, to sis´vyrobila trapas s tím hovnem co? Z toho se nevykecáš i kdyby jsi ve vzduchu mlátila rukama nohama. Vytahat z krávy za dvacet minut litr mlíka, to je teda výkon. Se divím, že ti vůbec něco pustila. Klasicky šušeň je na tomto světě tak postradatelný jako ten prd v bedně co Zuza vypustila. Chodí, vykecává lidem díru do hlavya pak se diví, že je služka. Si sama o to řekla, když hustila do Dreda ať nehraje podle Zuzany, že má přece svoji hlavu. Tak teď šušeň vidí :D A David no hrůza, nebude moc celé dny vyléhávat a nechat se hladinkovat od Luliny a navíc musí spát vedle uhuhňaného šušně. To tam zůstala sestava slepic… buď neumí vařit nebo něco umí a naučila je to Zuzana – to je jako pelyněk s každým jídlem na talíři. :D Hujer jako hrdina týdne statečně překoná všechny nástrahy života a slavnostně dopajdá – když se zapomene tak dojde až do ukončení duelu a zmizí v propadlišti dějin. Chtělo by to tam nějakou akci na ty lenochy se už nedá dívat. Co mě zaujalo, je sardinkový chov zvířat. A ještě jim přidáme pět malých přežvýkavců nejlépe s dětmi, ať má hejkalka co dojit. Co jí kráva nepustí to možná koza připomene frajera. Víte na co pořád čekám? Na ty dubnové příděly sněhu – moc dřeva do zásoby nemají, když pořád topí v pekárně aby měli teplo na koupání.

121
Aža
Reagovat

@Jája: na to se také těším. To bude nadělení, zatím se opalují a převalují na louce, ale jak se poperou s počasím, které bude příští dny.?
Oslíci budou ve stájí, ale co kravičky a ostatní zvířata, když v noci budou mrazy?
Nedokážou se o ně postarat nyní, jak to bude dál.
Vichřice jim asi zlomí májku. To bylo rad a hádek , Milan se vychloubal jak to umí s májkou, přesvědčoval jiné že je mistr, poučoval i mistra truhláře, Milan ten rozumí všemu. Ale májka je krásná.
Babajedu je nepřemožitelná a zamoří mluvením celou farmu.Možná, že se Milan nechává na farmě pro případ vrácení vypadnutého v duelu. Tento týden se to u Zuzany nehodilo.

122
Eva původní
Reagovat

@Jája: Pořádnou sněhovou futeř na ně, to opravdu chce. Jedna baba futeř tam sice je, ale to je slabota. Potřebují pořádnou sibérii, holota lenivá, Jen ať pěkně mrzne a hlavně ať na to Martin dohlíží, aby se nekoupali v pekárně. Pořádně prohnat ty lenochy ať se zahřejou. Já místo malých oveček, či jaká drobná zvířátka jim přibudou, přivedla aspoň dva pořádné voly byť pár dvounohých už tam je. K nim ještě tři kravičky, ať se činí banda líná.
Hujer to je teda expert, jen aby se nepropajdal až do finále :-))
Viděla jsem na FB Janka s jeho hezkou manželkou a se Zuzanou, která je přijela navštívit. Nevím jestli dnes vydržím, už nemusím čekat do půlnoci na prášek a tak děvčata pište ať se ráno podívám co se zase odehrálo. Budu nedočkavá na zítřejší reprízu.

123
Jája
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1868382_lula-ukazala-frajera-co-na-to-david
„Dokonca som mal pocit, že sa jej frajer na mňa celkom podobá. Samozrejme, jej priateľ ju ľúbi a to mu predsa nemôžem zakázať.“ Hahahaha :D

124
Lady XL
Reagovat

Ach jo, to je fakt sebranka… Hujer, neříkám, že ho to nebolí, ale aby se probrečel do finále?? A jestli si myslí, že s ním ostatní soucítí, tak brzy pozná, že to je jen proto, aby se nevrátila teď za něj Zuzana. A jen doufám, že pak nepůjde domů hned po duelu…. Ale spíš věřím taky taktice, že doufá, že si ho nevezme David, že by se „styděl“, vzít si „invalidu“. Vladěna… volí dobrou taktiku, všem ženským říká, že si je vezme a tak se každá obává…. Ovšem, kdyby nebyly hloupé a promluvily by si spolu, zjistily by to a uvědomily si, že je tím zastrašuje… Lulina zase dělá hrdinku, ale pi–nu má takhle sevřenou :-D. Jinak jsou tam líní a fakt hlavně ti mladí. A když je vidím, jak sedí i s botama na stole,kde pak válí těsto na chleba a koláče…. ufff. No a teď mi řekněte v čem byla Zuzana tak o moc horší než oni, že ji nenáviděli ???? Jedině v tom, že co řekla, udělala a šla za svým a nikomu nemazala med kolem h..y. A nechtěla se s nimi paktovat a ani dělat infantilní zábavu…

125
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: A je to tak, Hujer pozná zač je toho loket už možná příští týden. To se ostatním líbit nebude, aby chlap jen někde posedával a dělal lehkou práci. Ty jeho zdravotní problémy nepřestanou a možná se i zhorší. Večer jsem se teda nedívala, ale jak píšeš zůstává i kdyby krev cedil jen proto, aby se Zuzana nevrátila. Ta banda falešná ho určitě zmanipulovala a když docílili svého dají to později Hujerovi řádně sežrat, že se fláká. Dále ho litovat už nebudou. Ale ať se třeba Milánek ubrečí, je to též vyčůránek.

126
Wally
Reagovat

Tak mi slza ukápla nad dojemným vyznáním Hujera. Zdraví je důležitější než peníze, ale on ještě nemůže na farmě skončit. Ještě musí dojít ke zrození nového, lepšího Hujera. :DD A nyní vzhůru do boje o 75 000E.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1142046619143410&set=pb.100000142488524.-2207520000.1493884037.&type=3&theater

127
milu
Reagovat

@Lady XL: @Eva původní: Ahojky holky….Hujera naštvala i Zuzka sama…bohužel…tím,že dala za FT Míra…však o tom dost před kamerou sám mluvil…a udělal to jistě schválně…a příští týden opravdu uvidí…a buď odejde sám,nebo bude sluha a pojede…Míra už nadával,že slíbil,že se bude starat o to naložené obilí na pálenku…to byl chytrý,vše věděl…ale to nakonec splesnivělo:-((Je to hold opravdu už jen malá hora svalů:-D
Celkem se mi líbí,jak to Míra teď vede a louka je už pěkná….ve mlýně je také pořádek….společná práce se vyplácí,i když mladým se dělat nechce…Míra jde sám a oni se přidají…včera to bylo hezky vidět na louce…Šušeň je dost nervozní….ani se nedá odhadnout,koho si vezme…spíše chce,aby byl mužský duel…ale pokud Milan odejde po duelu….stejně se vrátí…tak bude stačit jen „podpichnout“ Milana,ten se naštve a jede domů….tak uvidíme…☼☼☼

128
Jája
Reagovat

To měl Hujer řečí, jak opica chcanek, že on když teď nemůže plnohodnotně robit, tak se postará o raž, bo to se musí to a ono, potom se musí tento a hento ajaj s tým je eště roboty, no on sa postará. Jeden den je u doktora a co po něm zůstalo? Bordel v Růžence, plesnivá raž, ale hlavně má budovatelskou srdce trhající řeč a pak učurává blahem jak ho všichni mají rádi. Jenom počkej, chystej bágl a padák. Pokud nedají Vladěnu, letíš už tento týden, protože Davidko je svině podrazácká a ten bere slabšího invalida – neinvalida (Ladygay už čepýří pírka jak kohout před rivalem a David se ho začíná bát). :))

129
Aža
Reagovat

Milan pronesl dojímavý sebezpytující proslov. Ano, stal se lepším člověkem díky této skvělé partě na farmě, ale bude ještě lepším, přímo nejlepším, když vytrvá mezi nimi.
Kdo by mu nevěřil? Netrvalo dlouho a Milan si pouští pusu na špacír a opět se stává bohatýrem farmy. V blábolení ho nepřekoná ani Jedubaba.
Vadí mě, že farma byla vždy hlavně o zvířatech a práci s nimi. Letos jen okrajově postávají a hlavním dějem jsou intriky.
Práce ve mlýně je letos hlavní téma, ale jednou týdně mlet mouku? Práce bylo uděláno už hodně, zásluhou pár jedinců, kteří se hádají s ostatními aby také pracovali.
Vypadá to, že hlavním dějem letošní farmy jsou jen hádky, pomluvy a podrazy.
Borisové si na dodržování pravidel nedohlížejí a farmáři si dělají co se jim hodí.
V RS Ostrov bylo dost intrik a těžký boj. Nedostatek jídla a ztížené podmínky a přísná
pravidla.
Ale k intrikám na farmě, v dostatku jídla a nulové aktivitě se přirovnat nic nedá.

130
Jája
Reagovat

@Aža: Pravdu díš, na Ostrově jídla pomálu, kila jela dolů a tady si Hujer stěžuje, že už má za sedm týdnů potřetí krupičnou kaši a tu on nerad. Tak dostane milostpán halušky, do černa si je posype kakaem (co by za to v jiných farmách dali) a přežere se tak, že nemůže dojíst co měl na talíři. Hejkalka s radostí jeho talíř dojede (prý na později). Dřívější večeři (sluhové zřejmě neodhadli čas) považuje za svačinku, bo se jde ještě robit, zato mladí to je večeře a my robit nejdem už jsme sedření – pobírač dávek je sedřený sotva vyleze z pelechu. Dred to nemá lehké – opakovaný vtip přestává být vtipem – a přemýšlí o trestu. Hejkalka se mu teď cpe do zadku (už se nedivím, že má tak vypelichanou lebeňu) ale pochybuji, že jí Dred to „hovno“ zapomene.

131
Eva původní
Reagovat

@Jája: Bože, Jájo, ty mě teda dostáváš, já se tu řehtám, fakt mi slzy tečou, miluji ty trefné tvoje příspěvky :-))))))))))))))))))))) – vypelichaná lebeňa od toho jak se cpe Mírovi do řiti :-)))))))))))))))))))))) já se holt musím zabavit, poněvadž mám chmury, zítra jdu k MUDr. na kontrolu a pořád mě ještě škrábe v krku a to se tak ošetřuji vším možným, hernajs :-( operace se blíží a nedej Bože, aby mě zas nevzali, to už mě trefí…
@milu: ahoj :-))

132
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: Neboj, nesmíš na to tak myslet!! Přivoláš si to…. Cucej neoangin či Strepsils na krk. A hodně pij.
Jojo, Jája je náš komik :-))). Říkala jsem si, jestli slyším dobře, že mívají i svačinky…. Fakt to bude poprvé, co na farmě lidi ztloustnou. I když Hujer mi přijde pohublý, ale holt je zvyklý jinak papkať, jako např. Romanko, náš nezaměstnaný, který doma papá fajnovější bobulky :-D, tady holt není fittnes štúdio. A divím se Mirovi, proč jim pomáhá vařit. Však oni by tím, že nemají navařeno, pěkně ostatní naštvali a hned by bylo po pohodě…. Opelichaná baba má u mne malinkatý bodík (naprosto nevýznamný), že pomáhala na louce Mirovi – já vím, bylo to to sondování v riti…. :-), aby případně nedal Miro ženský souboj, kdyby to vybíral on. A tak se divím Davidovi, že mu nedochází (no vlastně se nedivím…., když myslí něčím jiným), že by si měl Mira předcházet, aby nedal mužský duel, když bude náhodou rozhodovat…

133
milu
Reagovat

@Eva původní: Ahojky Jani…kloktej a jak radila Lady,hodně pij…kloktat můžeš slaou vodu,nebo pokud máš odvar ze šalvěje…nebo tinkturu ze šalvěje…ale slaná,vlažná voda je OK….Také vždy čekám na písmenka od Jaji….téměř pokaždé se fakt trefně o někom zmíní….a že jí Míro neodpustí to hovno neodpustí….to je jasné:.))
@Lady XL:
David možná začne myslet hlavou,až mamba dá mužský duel…a že ho jistě dá:-DDD

135
Foxy fox
Reagovat

@Eva původní: otázkou je, zda si režie neschovává jeho odchod pro jiného vypdnuvšího z duelu. Ten jeho proslov o postupném zrození nového lepšího Miňa mi přišla jak z pera nějakého hodně škodolibého scénáristy.

136
Jája
Reagovat

@milu: Když dá Lulina pánský duel, Davidko bude eeeeekat a než najde v kalhotech mozek bude sedět u chatky s Květou a vést vysoce zajímavý rozhovor typu eeee eeeee eeeeee tak bysom povedal eeeee ….. :D Dred si bude mädliť ruky, že se zbaví lenocha. Potom Lulina vypraví velký kar a sbor farmářů zazpívá farmářskou hymnu. :D :D

137
milu
Reagovat

@Jája: Přesazujiu na balkoně rajčata a už toho mám dost…odskočila jsem si na chvíli k pc…zasmála se a je mi líp….ještě přesadím frézie a mm hotovo…vysvitlo sluníčko…možná ještě půjdu na pampelišky…a co děláš ty??

138
Johana
Reagovat

@Jája: farmářskou hymnou myslíš Úsmev, ten vždy do troch ráta, úsmev to je šanca premenená, atd? No, vybrali si hymnu dobře, při loučení duelantů a jejich odchodu za buky se pozůstalí chechtají až sa im bruchá natriasajú.

139
Aža
Reagovat

@Foxy fox: Nemá tam být oprava ? Vypadlo ti r – vyprdnuvšího z, duelu to by sedělo…:)))))))

140
Jája
Reagovat

@Johana: Nene, úsmev ne, oni teď skládali něco nového o farmě, farmářích a Květě. Tak snad už to dodělali.
farma.markiza.sk/aktualne/1867957_spieva-cela-farma-bude-toto-na-slavika

141
Johana
Reagovat

@Johana: skvělé, sestry a bratři v akci :-)…klidně se všichni ztrapní, jen když u toho můžou sedět na zadku a nic nedělat, jen Miro asi stlouká venku nábytek.

142
Johana
Reagovat

@Jája: omluva, ještě vstřebávám ten umělecký zážitek…141 bylo pro Jáju.

143
Eva původní
Reagovat

Tak jsem se odpol. dívala a nic nového. Jen ráno otevřou oči už řeší duel. Klasika – Lulina stále s lulkou v hubě, Vladěna dožraná, že musí posluhovat a Hujer mele stále svou… Jsem zvědavá co Martin na ten plesnivý ječmen a taky co to udělali Mirovi, něco s botama? To jsem nepostřehla. Banda jedna, to už přehánějí, Mirec se snaží, maká jak divý a oni ho stále podrážejí… Nejlepe ze všech mi vychází on a Lucie, st.

Děkuji, děvčata, za rady k tomu mému krku. Právě teď mám Priessnitz zábal. Kloktat slanou vodu to bych nezvládla a přitom to je tak účinné. Pastilek jsem se už nacucala ažaž :-) a nic, antibiotika od MUDr. taky moc nezabraly. No jsem hrozná a @Lady XL: ty už jsi jako můj chlap, ten mi říká to samé co ty. Máš pravdu a já mám velký problém, že nemám trpělivost… Promiňte, že odbočuji z tématu farmárského.
Tak večer, farmári :-)

144
Jája
Reagovat

@Eva původní: Popenec už všude kvete jako divý, nabal se po eskymácky a běž sbírat. Uvidíš jak ten moribundus vypotíš. :D

145
milu
Reagovat

@Eva původní: Měl jako rozřezanou botu…myslím,že je to blbost….snad Milan by byl schopný,ale myslím,že je to náhoda….i když babizna také říkala,že to vypadá na pořezané:-D

146
Lady XL
Reagovat

Jo pochopila jsem,že bota je asi prořízlá. Může to být klidně od větve,taky si to občas „přinesu “ z lesa… Pokud to byla schválnost, tak tipuji Davida či Romana…

147
bobina
Reagovat

Přídávám se k Evě původní, i mne Jája rozesmála, jako už mnohokrát, taky Lady XL a další. Píši hlavně proto, že přeji Evě původní, aby jí zítra kontrola dobře dopadla a následně i operace. Připojuji se k těm, kteří jí budou držet pěsti. Jinak všem děkuji za skvělé počteníčko.

148
ladule
Reagovat

tak to je síla dneska všichni pokakani z duelu a ty čižmy Mirovi určitě někdo přeřizl,pilu taky schovali.Nikdo nevláda robit,ale pantem vládaji mlít jsou to levinci leniví a zítra to taky bude fajn podle ukázky se tam hadaji jak psi Mirec zvolil asi panský duel podle reakce hujera to je debil myslím hujer a i Lulina byla nasr….,že jde Milánek do duelu, přeji dobrou noc.

149
ladule
Reagovat

Jsem se spletla oprava Dávidek jde do duelu.

150
milu
Reagovat

Myslím si,že botu Mírovi někdo poškodil asi nožem….nemá ani poraněnou nohu…a také fakt,že prošel přes potok a měl mokro v botách…to je ale opravdu už humus…i ta pilka je divná….co dělala v pokoji??Vůbec mu roli FT nezávidím….zapoměl na malá zvířátka…ta louka jim dala zabrat….no,uvidíme…Komu dá hlas???je na chlapy dost naštvaný a zbavil by se jednoho soupeře…David naznačil,že Milan musí mít stejné povinnosti jako ostatní…já si tedy myslím,že bude mužský a vezme si Milana…sama tomu moc nevěřím…ale kdoví….dobrou noc….☼☼☼

151
milu
Reagovat

@ladule: nevšimla jsem si,že bude pánský….já opravdu jen tipovala…a psaly jsme současně….

152
Jája
Reagovat

Tak si vlezu do skladu dřeva a houkne na mě kód cssd. To už blbnou i tam? :D :D :D

153
milu
Reagovat

@Jája: Jáji,a proč by to nemohl být kod??Nerozumím….opiš a snad OK,ne???Nc tam ještě není…

154
Wally
Reagovat

S tím přerodem na nového Hujera to asi nebude tak žhavé. :DD Zítra to vypadá na pěkné psycho, aby mu z toho nepraskla cévka.

155
iv
Reagovat

@Wally: Jo:), taky jsem si při ukázce říkala, když Hujer spustil na Mira spršku hodně výživných urážek, že ho už brzy čeká druhý vytýkací dopis od maminky.

156
Lady XL
Reagovat

V ukázce (ofic) není, že je pánský duel, ale je to více méně jasné z ukázky na příště – naprdlá Lola a ty kecy okolo. Chápu Mira, proč to udělal, ale ať o pak jindy férově přizná. V debatě na louce říkal, že je to na ostatních, aby si nevyhodili pracovní sílu…, ale že minule způsobil on vyhazov Jana a teď opět vyhodí chlapa. Zapomíná se nám milý FT. Holínky jsou podle mne prořízlé, Roman pindal blbiny, že od větve, roztržené… V tomhle měla pravdu baba, je to čistý řez. My chalupáři máme své zkušenosti s holinama, po zimě jsou „zlámané“, tak pak tečou, ale nikdy nejsou skrz děravé. Z lesa je to pak spíš dole na chodidle anebo ze strany propíchlé větví…. Škoda, že nedořešili tu schovanou pilu (podle mne to bylo v kuchyni ne?). Protože to byl fakt, který nemohl nikdo pak popřít. Navíc tam vlastně byl schovaný i kohout se slepicí. Takže to museli udělat aspoň 2 – tipuji sluhy.
Lulo opět schovaná od fyzické práce – žmoulá si tam preclíky. No holky s takovou rychlostí byste měli vánoční cukroví začít dělat už na sv.Václava, abyste ho stihly :-D. Prostě si obě s Luckou tu práci hezky šetřily. A nechápu, že tam u toho musel být Niko coby pekař. V pohodě by to stačily dvě osoby – 1 péct + dělat preclíky, druhá preclíky a další pečivo…. Prostě Mirec je neohlídá, aby se mu nezašívali. A Davida jsem jaksi neviděla pomáhat – ovšem to mohlo být i kamerou, ale podle slov chlapi povídali, že tam byli stále 3… Takže sorry – v tomhle Miro blbne – ráno vzbudit sluhy i za cenu studené vody, nahnat je nakrmit, podojit a ihned dělat snídani. Jsou tam čím dál lenivější a drzejší.

157
Foxy fox
Reagovat

Jak já si včera při tom Hujerově proslovu přála, aby odešel, neskutečně mě iritujou ty jeho kecy…no kdo mě tam neirituje. Vladimíra to tento týden zjevně dobře uhrála, ale je mi strašně nepříjemná, líná a pevně doufám, že ta to celkově nevyhraje, protože pak už nerozumím ničemu. Jestli vypadne Niko je mi dost jedno, i když bych radši na odchod mávala Vladimíře, Lulině a Babě a vlastně všemu ženskému osazenstvu. S tou Mircovou holinkou mi to přijde divné, kdo by to dělal? Nemohl si to o klacek při čištění louky propíchnout? ani si toho nemusel všimnout…..baba ale hned měla jasno o viníkovi.
Nepřijdou náhodou ještě banditi? Nebo budu muset nakonec fandit MIrcovi???!!!!! P

158
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: mě se ten gumák na bližší pohled zdá prasklý – zpuchřelý..holky se jasně zašívají v pekárně, líné, hlavně že už si vzpomněly na recepty! Zuzana tam pekla sama s Nikem. A vůbec Vladimíra to služkování má teda hodně lehké, minulé dva týdny Zuzanu buzerovali a dusili kvůli každé blbině a tahle slepice? Neumí vařit, tak nevaří, je líná, tak nepracuje…hmmmm

159
Jája
Reagovat

Tak jsem dokoukla hodinu a třičtvrtě nc. Souhlasím s vámi na stopro. Duel je pánský, Ladyboy je nasr.aný, že ho hospodská zradila, Lula je ještě více, bo ji FT vyhnal z pekárny na louku, ale největší zlo na farmě pomlouvá, kde se dá. Hejkalka si myslí, že hraje, v pekárně pomlouvá FT, že ji nechá dřít s chlapama na louce a v zápětí hučí do Dreda, že jich je v pekárně moc, ať něko jde na louku a hle je z toho Lulina. Na kamery prohlási, že Davídek určitě pořezal botu FT, Davídkovi řekne, že to pravil FT a při konfrontaci ji lež dožene a hejkalka je na zhroucení. V pekárně se vyznává Ladyboyovi ze svých citů a pocitů – kecy v kleci s ponaučením, že charakter neschováš pod plachtou. Bože do čeho jsi duši dal. :( Jinak klobouk dolů před šušněm, zahrála krásnou šachovou partii. Ode mě vandamovský kop mezi oči sociální vyžírce a Hujerovi – ti dva si notují jak teplí bratři, strašně dřou na louce jeden nese dva klacky, druhý veze šest klacků, huby jim jedou jak ozubené pleši včera na hradě. Nasadit jim na ty držky kotouč z cirkulárky, tak je po cestě k dřevníku i popílené. Hujer po nálezu zpřízněné duše nám zapoměl kulhat a sociální vyžírku začla bolet ručička. Jsou vztahovační jako by měli poporodní depresi.

160
Eva původní
Reagovat

@Jája: To je sebranka prolhaná, falešná a nic jiného od Hujera se čekat nedalo. Tak to jsem teda zvědavá koho si vezme David do duelu a hlavně za co se Hujer tak obořil na Míru. S těma holinama to je též záhada. Pokud by je měl nové tak by asi těžko pukly, fakt to vypadá (ale to vidíme přes obrazovku) na čistý řez. Pokud si vzal s sebou staré gumáky, tak asi nevydržely a ruply jak už se tu zmiňuje Lady XL.

Jinak, Jájo, na popenec se už asi nevypravím, ale pokud to vyjde tak to zkusím příští týden. Ale mám dotaz: dá se i sušit?
U MUDr. jsem dopadla dobře, můj krček se jí líbil :-)) takže k operaci způsobilá.
Děkuji moc všem co mi drží pěstičky a palečky :-)) na 15. května…

161
Jája
Reagovat

@Eva původní: Samozřejmě se suší na čaj. Vyhledej si na strýčkovi podrobnosti. Je tam několik odkazů, doporučuji projít všechny, nebo pokud máš v blízkosti knihovnu půjč si literaturu ke sběru léčivých rostlin, doba sběru a jejich užití.

162
Lady XL
Reagovat

@Eva původní: super, už budeš mít žlučník v klidu! A budeš moct baštit víc věcí…
@Jája: Tys mě zase dostala :-))), rozjela jsi to parádně!! Jo Vlaďa se nezdá, umí taktizovat, být na Ostrově, tak má Marek soupeře navíc!! Všem ženským nakecá, že si je vezme, projede s každou taktiku, jak se zrovna dotyčná může dostat do ohrožení, když ji dá/nedá… Zajímavé ale bylo, že Lula dala ženský a pobírač dávek pánský duel! Ale přijde mi, jak kdyby byli domluvení – Lula vypadá dobře před svým nocležníkem (co na to její přítel??? a zajímavé, že JI nepomlouvají, že je tak nablízku Davidovi…) a Roman teď vypadá, že se jako nebojí duelu…. Dobrá taktika od obou, fakt věřím, že byli domluveni. Vážně nevím, komu fandit a taky bych nikdy nevěřila, že nakonec budu fandit Mirovi! a případně hospodské!! Nikdo jiný si to podle mne nezaslouží! A baba Jaga pořád zapomíná, že ten předchozí týden byl JEJÍ a tak když se říká, že už 2 týdny něco nebylo hotové, tak tzn. že to nebylo hotové za jejího FT!! Hele, ale pokud vypadne David, uvědomujete si,že Lulinka bude FT?? Mě snad jebne…. :-(((. Ty gumáky, fakt záhada. Mirec má pravdu, že takovou díru (velikost a čistý řez skrz) by zacítil na noze a i to zranění by tam měl! Pokud mají běžné holinky, tak mají vespod tkaninu a i když se zlomí, tak pořád to chvíli trvá, než je tam úplná díra, že prostrčíš prst.Nejdřív to drží ještě na té tkanině… Navíc to má na nártu a tam se zase tak snadno větví nedostane, aniž by si toho všimnul. Já fakt mívala od větví z lesa různé spíš dírky a to podél chodidla. Taky si říkám, že kdyby to měl už před nazutím, tak si toho musel všimnout při nazouvání, je ta díra fakt dost velká. Rozepisuji to tady proto, že mě se taky nezdá, že by to někdo udělal z přítomných, ale bohužel mi to tak vychází… a pokud mám dát tip, tak si myslím tentokrát Roman a to tak trochu podle reakce u stolu. Fakt nevím. Ale prostě těm lidem tam nevěřím a spíš věřím, že se holt rozhodli zase škodit jednomu….

163
Peťan
Reagovat

Já si myslím,že ať teď vypadne kdo chce,Mira je jistý sluha,no a při pánském duelu tam bohužel na nikoho nemá (pokud by tam už nebyl Niko) ,ale on a Lucie st. jsou moji favoriti.Je to hra,tak prostě všichni hrají, někdo čestně,někdo nečestně

164
Jája
Reagovat

@Peťan: Já si nemyslím, že Dred je slabý. Když jsem viděla jak se popasoval s vozením dřeva bude mít velice silné nohy a řezat dřevo taky velmi solidně umí. Navíc když se zabejčí – jojo soupeři bojte se. Je to holt taková houžvička, kterou bude těžké zlomit. :)

165
Johana
Reagovat

@Peťan: máš pravdu, je to hra a ta nečestnost do toho asi patří, ale až tak si hnojit do huby, jak je zvykem na této farmě, se hned tak nevidí.
Velká škoda, že aspoň v kuchyni nejsou online kamery…takto si myslím, že kauza prořízlé holínky, drůbeže v kuchyni a zašité pily vyšumí do ztracena.

166
Lady XL
Reagovat

@Jája: Však překvapil hned v prvním duelu, byť měl disciplínu překvapení udělanou pro sebe… A nad Nikem by měl šanci, když se navrčí almanach. Navíc si myslím, že mu trošku budou přát Borisové.
Ale je otázka, kdo vypadne. Kdyby vypadnul např. Milan, tak ten by nemusel dát Davida, protože bude na něj naštvaný, že si ho vybral. A může být naštvaný na víc lidí a poslechnout maminku a dát znovu Dreda za FT :-) (jako zlomyslnost).
Fakt mi ale štve, že se vyhazují staří farmáři a nakonec tam zůstanou nováčci, kteří skoro nic nedělají (abych byla spravedlivá) a hlavně to nejtěžší – ten bordel, zimu – si nezažili. @Jája: moc se mi líbí poznámka o Hujerovi – fakt přestal najednou kulhat a stěžovat si….:-). No prostě se nechce ohrozit! a pak to asi není tak hrozné a má asi i prášky…
Tak doufám, že mi o našich fanoušcích budete zase podávat večer zprávy :-), abych měla v hospůdce počteníčko (no je tam wifina, tak proto tam jsem….) a věděla, co uvidím v pondělí. Hezký víkend všem!!

167
Lady XL
Reagovat

@Johana: svatá pravda!!! – kamery v kuchyni!!

168
Johana
Reagovat

@Lady XL: krásný víkend přeji…květen, chalupa, les, hospůdka s wifinou, to zní lákavě…nejsem závistivá, ale… :-))

169
Jája
Reagovat

@Johana: Pěkná hospůdka by mě taky lákala, nemusí tam být wifina, ale dobré vychlazené pivko a prima kamarádi. :)
@Lady XL: Tak se dobře bav. :)

170
Foxy fox
Reagovat

@Johana: já si právě myslím, že tam nějaké kamery v kuchyni mají. Květka se tvářila tak, že to možná natočené mají, ale nevím, kde by jim to tam pouštěli.@Peťan: já si právě myslím, že Mirec bude další farmář týdne, tak se totiž vyjádřil Niko…no, to bych jim na jednu stranu přála, ale na druhou už snad ani ne….

171
Johana
Reagovat

@Foxy fox: nevím už v které farmě, ale někdo do někoho ,,omylem“ strčil a pak pouštěli záběry v duelové stodole, což bylo pro mě mile překvapující.
Nedávno některý z farmářů řekl mezi řečí něco ve smyslu, že je večer a konečně zhasnou světla a kamery… já to pochopila tak, že pak mají bezprízorné myši pré a klidně proříznou i holínku.

172
Kara
Reagovat

@Foxy fox: Taky jsem měla ten dojem, že Kvetka o těch holínkách něco věděla a že to mají zachycené. Naváděla na to sama řeč. A že to ještě vytáhnou, až se jim to bude hodit. Můžou to vytáhnou při duelu. Bylo by to dobré.

173
Kara
Reagovat

@Kara: Ještě dodám, že by mohli před duelem s tím vyjet a změnit duel. Viník by mohl jít do duelu :)))))))))

174
Aža
Reagovat

Každý den si myslím, že víc už to horší být nemůže, že už jsem si zvykla a nebudu si to tolik brát. Dneska jsem jsem se přistihla, že se mi nad jednáním chlapů k Mirovi odporem svíral žaludek.
Všimla jsem si také, že když se řešila rozřezaná holinka,byly dlouhé záběry na Milana, jak si zakrývá oči, otírá obličej a je nervozní.
Možná, že už mají prohlídnuté záběry……..
Ještě jedno, zdá se mě, že někteří muži dostávají nové oblečení, zimní bundy, černá tílka atd. jakoby to byl reklamní tah, myslím pp produkt. Všiml si také někdo? už to bylo i na dřívějších farmách.
Brýle už dělají reklamu, ještě by mohl Miro dostat holinky.“))))))

175
Dana
Reagovat

S tou holinou nevim.Kde je měl když je FT?Předpokládám že ne v kuchyni a venku asi taky ne.Tu svou farmářskou sluj už si zamyká, boty by asi měl někde za dveřmi uvnitř.Nevím jestli štáb Milana nejak ponouká aby na Mirka útočil, ale nezvolil si ten nejlepší slovnik ani výrazy.Kvetka pořád nadhazuje cosi o pravidlech, ale tresty nedá.Na jinych farmách někdy kvůli daleko menším prohřeškům přiletěl trest hned a ne že ho má farmář týdne vymyslet sám.Pořád čekám zda dojde i k vynášení kadiboudy.Protože nedojde,-li, natečou ty sra… do potoka vedle ktereho dotyčná bouda je a budou mit po pstruzich.O těch se ostatně vůbec nemluví, jestli se jim hází nějaké granule, kdo se stará a vůbec.Přemýšlím co jsou malé prežuvavce a napadaji mě jen kozy.To by bylo další dojeni a třeba by se zdařilo vidět u toho i Lulinu.Pěkně nám ztloustla, placky jí jdou k duhu.

177
Eva původní
Reagovat

@Kara: No to by bylo super kdyby kauza holínky se vyřešila a viník za trest do duelu :-) Hujera bych si přála do duelu a potom metelesku blesku domů… Však žádné ohledy by na něj David brát neměl (pokud teda pánský duel bude, asi určitě). Sám se rozhodl, že ze zdravotních důvodů neskončí tak ať je to se vším všudy, tedy i silové v duelu… a hlavně by měl chlapsky makat!
@Lady XL: užij si hospůdku, bledě závidím :-)
@Jája: už jsem k chytrému strýčkovi jukla, super, jen ještě nevím kam se tady v okolí z města za ním vypravit, ne za strýčkem, za popencem!

178
INA
Reagovat

Posílám pár postřehů.Hujer se už nedá poslouchat!Včera to přehnal při hádkách s FT,ta slova fuj,fuj!!Až z toho zapomněl kulhat!Při řešení díry v holínce se stále dloubal v očích a první se ozval!!Asi Asi……..Vymakaný Roman klidně napíše ve vizitce,že je nezaměstnaný a na fitko a výživu si vydělává sázkami???Miláček Niko připomíná Ježíše sčepičkou a stále obrací oči v sloup a má také bolístku=kuří oka=chudáček!!!!těším se na večer,bude to hustýýýýýý!

179
milu
Reagovat

já už dříve psala,že rozřezat holínky by mohl Milan…je na Míru naštvaný,že ho Zuzka dala za FT…nemohl to překousnout…a je to takový „humus“…jak se rozplýval,když říkal Květě,že ho tam mají rádi…že se toho moc změnilo…Nemám a nikdy jsem neměla ráda vlezprdelky…a ráda bych věděla,proč se u stolu tak vztekal…že by si ho Milan vzal do duelu??Je to možné…pokud ho mamba ukecala,ať nebere Nika,protože s ní přišel….zbývá jedině Milan…Těším se na večer…..♫☼♫

180
milu
Reagovat

@Eva původní: Jsem ráda Evi,že jsi připravena na operaci a že to budeš brzy mít za sebou….mooooooc držím pěstičky:-))♥♥♥

181
Eva původní
Reagovat

@milu: Milu děkuji, jsi zlatá :-) Já jsem též zvědavá jak kauza holínky dopadne, jestli se teda bude ještě řešit. Taky bych si typla Hujera :-) A docela bych byla i ráda když by si ho vzal dnes David do duelu (snad teda určitě bude pánský a možná proto byl i tak hnusný na Míru, který tak rozhodl) a pak Hujer, metelesku blesku domů :-)) Však se sám rozhodl, že ze zdravotních důvodů neodstoupí a tak není důvod, aby ho šetřili.

182
milu
Reagovat

@Eva původní: přesně tak Evi,jen mne mrzí,že noví budou mít radost z dalšího vypadnuvšího starého farmára….a také z toho,že díky Milanovi se Zuzka nevrátí a Milana už nebudou potřebovat…tak mu patří…je to fakt BLB!!!!!Jak ráda bych tam měla místo něho Janka nebo Zuzku….ale taková je hra a mladí nás starší odevšad vystrkávají….Jen moc doufám,že to nevyhraje někdo z těch nových….ale jsou už ve většině….bohužel☻☻☻

183
Aža
Reagovat

@Dana: holiny měl zřejmě přes noc sušit u kamen v kuchyni, večer byly v pořádku a ráno už do nich nabral vodu. Já bych na Milana nevsadila ani zlámanou pětku. Ale překvapení není vyloučeno.
Když jim FT zadá práci odporují a když nezadá, stěžují si, že jim nedal práci a nemají co dělat.
Vladka kombinuje až překombinuje a asi na to doplatí, což bych jí přála. Divím se, že jí Lucie neprokoukla. Techtle jí jdou dobře, na mechtle ještě nestačilo dojít, ale pro výhru možná i dojde :))))))

184
INA
Reagovat

Milu=V roce 2014 vyhrála Lenuš,která přišla s bandity a 2015 vyhrál Tomáš,který došel později jako pomocník!!! Takže to může dopadnout letos podobně.Roman je o více jak hlavu větší než ostatní chlapy a je samý sval!!

185
JanaH
Reagovat

@Foxy fox: v minulých řadách měli v kuchyni pevnou kameru/kamery, občas dali Borisové něco k dobru do sestřihu. Jenže farmáři o tom ví… že byl holínkový záškodník „tak blbej“ a nedošlo mu to? :-D Uvidíme v duelu… ale spíš si myslím, že Květa chtěla dredovi tanečkama kolem holínek a pily trochu nahrát.

@Johana: to řekl u fajfky na lavičce ákáčko. Chtěl mlít rež, dred chtěl na louku a ákáčko, že pak vypnou proud a bude.

186
Johana
Reagovat

Koukla jsem na wiki a jméno prvního duelanta tam už je…měly jste, holky, pravdu:)

187
Jája
Reagovat

@Johana: A co jsi myslela, že nc verze lže? :)

188
milu
Reagovat

@Jája: napiš první písmenko…prosím..je to D??

189
milu
Reagovat

@Johana: co to je wiki???napiš prosím:-)

190
Johana
Reagovat

@milu: zadej ,farma wikipedie‘ a počteš si:)

191
milu
Reagovat

@Johana: wikipedie mne napadla…ale ne ve spojení s farmou….moc děkuji:-)

192
milu
Reagovat

@Lady XL: Zatím nic moc…1.duelant je David….pořád jen a jen hádky….

193
Lady XL
Reagovat

Zdravím z hospůdky ♡ a čtu a čtu. Díky!! Bylo by fajnové překvapení, kdyby štáb viníka holinky vyhodil při duelu a vrátil Zuzu. Jinak máte všichni pravdu!! A jsem napnutá.

194
milu
Reagovat

@Lady XL: je to hrůza…hádky,pořád hádky…nikdo nechce dělat,ale jíst chtějí všichni…Míro schválně mejde k jídlu a oni musí čekat…že bude smaženice studená…čekáme na Kvetku:-)

195
Kara
Reagovat

Jano a Zuzka se teď určitě dobře baví doma v teple s nožkama nahoře.
To je tam psychiatria :))))))))

196
milu
Reagovat

@Kara: katastrofa!!!!Chce se mi to vypnout….hnus!!!!

197
milu
Reagovat

@Lady XL: Přijel Martin,na louce ještě stromy….u kraviček se divil,proč jsou zavřené…prý David říkal,že mají průjem….a že dávají málo mléka…Martin zjistil,že průjem nemají…pustili je a hned se pásly…měly hlad…nemají udělanou ani houpačku…je to těžké…Míra at je jaký chce,polovinu práce udělal sám!!!!!!

198
Foxy fox
Reagovat

Mne osobne ted na farme nejvic vadi standardne Baba, slepice a Lulia, ale snad jeste vic Mirec. Nekonecne debaty v kruhu si oocividne uziva, je dost chjaoticky a ppak otravuje ostatni s obvinenimi ruzneho druhu -schovali mu pilu, lano, prorezali gumak……vzdy svenkne pres bryle okem na kameru a rrozjede ty svoje hry…hru na upracovaneho chudaka mi nebastim. Btw. V okoli jsem meli osobu, ktera krome toho ze az na dredy vypadala temer stejne jako Mirec, ale chlvala se stejne….zachvaty vzeku, vyvolavani hadek, urputne trvani na svem, ale taky dric az do umoru, casto neucelne, zbytecne…..no bsem se ulevilo, kdyz se dltycny odstěhoval velmi daleko……

199
milu
Reagovat

Myslím si,že Míro měl zkusit uplatnit za neposlouchání tresty….možná by to pomohlo…ale i mně to napadlo až teď….kdyby neplnili tresty,musel by se štáb tím zabývat!!!!!

200
milu
Reagovat

@Foxy fox: Míro je divný člověk,ale dře ze všech teď nejlépe….smějí se mu,jak on maká…nejhorší mezi lenochy Milan!!!!!Z toho je mi špatně…Myslím si,že když vše udělají,že přece jen nějaké mince dostanou….Louku měli už 3 FT a teprve teď je jakž tak….no,uvidíme…ale jak jsem se těšila….tak hrůza!!!

201
Jája
Reagovat

@milu: @milu: Píšu ve 159

202
milu
Reagovat

@Jája: díky…mm problém a s tím ladyboy….díky…co říkáš na dnešní farmu??

203
Skála
Reagovat

Už se ví,kdo je druhý duelant?

204
milu
Reagovat

@Skála: nevííííííííííííí

205
Skála
Reagovat

@milu: Díky a potom,až bude,prosím Tě,dej vědět.

206
milu
Reagovat

@Skála: je to NIKO

207
Lady XL
Reagovat

Ouuu, tak snad ho dá (Niko) a pokud by Niko vypadl,tak doufám,že dá za FT zase Mira!! Jo a kolik dostal Miro mincí???

208
milu
Reagovat

@Lady XL…v ukázce bylo,jak Lucie st. říká,že život za život….ve stodole bude asi dusno!!

209
milu
Reagovat

@Lady XL: nedostali NIC….

210
Eva původní
Reagovat

Dnes se mi fakt farmáři dokonale zhnusili, že jsem raději nekoukala na hokej :-( Držím palce Nikovi a škoda, že si David nevzal toho hnusného Hujera, k němu škoda slov…

211
milu
Reagovat

@Eva původní: ale dnes byla chvilka,když jsem to chtěla vypnout …také jsem přepínala na hokej…ale také nic moc….ale většinou,když jsme 1. zápas prohráli…bylo později fajn:-)Uvidíme,co ve stodole ta Lucie….vlastně ani nevím,jestli to bylo ve stodole….

212
Lady XL
Reagovat

Nedostali nic??? To je snad prvně za éru farem… A asi se to řešit nebude co? Vzala bych jim kouření,kafe a vanu… Každý by měl něco vyrobit-upéct… A mimo ft by měli dostat trest. Na jiné farmě za dobytek hrozil vyhazov,sluha spal v dešti při ovcich… atp. A tady nic?? Jestli ne,tak to tam je štáb zhulený či co…

213
milu
Reagovat

@Lady XL: už jsem o tom psala…trestů jue velmi málo a ani Míro nevyužil tresty a MOHL!!!!Teď dostali tresty Roman a Milan…že řezali sluhům dřevo a sám FT,že 2x dělal snídani….Disciplíny vytrvalostní …hákovaní,lano a překvapení….

214
Skála
Reagovat

@milu: Díky. :-) A jak nedostali NIC?

215
milu
Reagovat

Tak jsem se podívala ještě jednou….Lucie st. chce využít možnosti život za život…tedy Niko asi prohrál a ona dá život Nikovi…ale jen domněnky….

216
milu
Reagovat

@Skála: když viděl Martin to splesnivěné obilí na pálenku…strašně se naštval a odjel…

217
Lady XL
Reagovat

@milu: Jako že půjde domů místo Nika? (při prohře). A to jde? Není blbá…? A že David lhal s krávami,to mu prošlo?… hmmm

218
Lady XL
Reagovat

Moc děkuji za informace!! Hokej byl na prd… a tak nálada v hospodě taky tak…

219
milu
Reagovat

@Lady XL: Míro to neprozradil před Květkou…..A to myslím je v pravidlech..ale nevím to přesně…no,ona Nika už 2x podrazila……možná už má vyděláno,nemá čisté svědomí,možná i děti….uvidíme……oni dostávají za účinkování…něco,ale nevím kolik za každý den….

220
milu
Reagovat

@Lady XL: občas jsem přepínala….ale nic moc…

221
milu
Reagovat

@Lady XL: David 1:0

222
milu
Reagovat

David….2:0

223
milu
Reagovat

Lucie to opravdu nabídla…ale není to možné….Niko odchází….šušeˇb bulí…ale vše zavinila…

224
milu
Reagovat

oprava…..sušeň…Niko nemá slov….

225
Lady XL
Reagovat

Díky,tak teď jen doufam,že dá Dreda za FT. Nebo by ho mohl štáb jmenovat „za trest“ znovu… Tím by potrestali všechny:-))

226
Skála
Reagovat

@milu: Díky.Z těchto dvou je mě uplně jedno kdo vypadl.Oba dva,leniví křiváci.Ani jeden tam nebude chybět.

227
milu
Reagovat

@Lady XL: je těžké hádat,kdo bude FT…on měl blízko k více lidem,uvidíme v pondělí:-)Přeji všem krásný prodloužený víkendík…

228
Skála
Reagovat

@Lady XL: 224./Tak to by se jim protáhli ksichty. :-D Lenivcom.

229
Skála
Reagovat

Holky,je to už na skladě.Jedem nakládat. :-)

230
Skála
Reagovat

Jájo budíček.Jedem pro to. :-)

231
Skála
Reagovat

@Skála: 227./Jistěže „protáhlY ksichty“ ,už z toho blbnu. :-)

232
Skála
Reagovat

Raději už nic nepíši.Bude to lepší. :-)

233
Jája
Reagovat

Se tady vypisuješ, já už dělám druhou fůru :D

234
Skála
Reagovat

@Jája: No,já jsem si př nakládání dal dva štamprdlíky slivovičky a už z toho plácám nesmysly. :-)

235
Jája
Reagovat

@Skála:
Ještě jsem nekoukala, ale podle včerejší nc si tu slivovičku měli dát všichni tady diskutující. :D :D Pochopitelně žlučníkáři NE :D

236
Skála
Reagovat

@Jája: No dívat se budu až zítra,
(vlastně už dnes :-D ),ale co jsem tady četl,tak asi nějaká baněčka mi to pomůže strávit,abych si neublinkl. :-)

237
Jája
Reagovat

Než svezu ty čtyři hromady, tak kouknu na volbu a pak to zabalím do peřin. :D

238
smrček
Reagovat

Všechny zde zdravím! Rád si čtu Vaše komentáře a jen se všemi souhlasím. Dokonce i s Vašimi přezdívkami. Jsou velmi trefné.. :D Akorát si lámeme hlavy jak jste přišli na předívku štábu – Borisovci. Sleduji F8 se synem od samého začátku, napřed na „Sosáči“ kde se asi při druhém duelu soubor sesypal a nešel potom zvuk. V zápětí jsme přišli na to, že je lepší YT. Nedávno jsme dostali na zkoušku internetovou TV a tak jsme včera přepnuli do reálu na Markýzu. Vydrželi jsme 3 reklamy, po čtvrté jsem zavelel: Vypnout stroje a bude se pokračovat zítra ráno. Byli jsme oba zvědaví na duel. Ale oni mimo SK nedávají jejich reklamy, jen pořád stejné upoutávky na programy. Markýza – International.. Doopravdy výživné pro nervy, snad ještě lepší jak ve F8!!
Nikomu nefandíme, to se nedá. I ta hospodská dává rozhodnutí, kterým sama nevěří, přijde mi celá F8 jak politická scéna.. Sledujeme jen proto, že se snažíme jako i vy odhadnout směr událostí, jak se budou vyvíjet.
Přeji všem dnes večer pěkné pokoukání a také brzký návrat Zuzany..

239
Lady XL
Reagovat

@smrček: Ahoj už „dnes“… Borisové- je z jedné předcházející Farmy (snad i české- nesklerotikové mne opraví)…,kde byly dost znatelné zásahy ze štábu ve prospěch jednoho soutěžícího (snad Kuba??). Poté prosákly info,že se do něj zakoukal člen štábu prý nějaký „Boris“. A od té doby je štáb a jeho divné zásahy prostě „Boris“ nebo Borisové… Přítomní pamětníci mne případně doplní, či omluví.
A doufám,že Skála moc „nepožil „, aby mohl sledovat nc verze… :-).Zuza se už nevrátí,když proběhl řádný duel… bohužel.

240
Peťan
Reagovat

Teda neskutečně mně iritoval David,jak já bych mu přál aby vypadl.On nic dělat nebude,musí se šetřit,protože jde do duelu ,ale že ti ostatní museli dělat a to ještě nevěděli kdo půjde do duelu.Vymlouvají se na Mira,že si to neumí zorganizovat,ale on hned zpočátku šel na ně po dobrém,budem dělat všechno společně,navíc jsou to dospělí ,snad i rozumní lidi,že by jim nebylo zapotřebí čekat na příkazy,ví že ta práce se musí udělat,ach bože nervy mně tečou když na ně koukám,kdyby se pustili do práce hned a všichni,tak to zvládnou a ještě jim zbyde čas na zábavu,ale jak řekl Miro, nemají na práci nic jiného než řešit duel.myslím že Niko dá za farmáře Romana

241
sunrise
Reagovat

@Peťan: Ale ono je jim to prostě jedno. No tak nedostanou mince. A co? Nic to nezmění, vítěz stejně vždy dostane všechny. Chybí nějaká motivace, nějaká zainteresovanost na počtu získaných mincí. Takhle je to jen v jakési morální rovině, a to na ně evidentně neplatí. To je jako s tím, že mají tendenci vyhlazovat ty pracovité případně silné může. Kdo pak bude pracovat? Stavět? Tahat těžké věci… No nikdo. A co? Tak se to prostě neudělá.

242
Kara
Reagovat

@Peťan: Naprostý souhlas, moje slova.
Navíc mne štval David, jak při každém natáčení v kuchyni sedí v pozadí sluha a cpe se. Buď v ruce placka, nebo lžíce a před ním talíř s nějakým jídlem. Pokud brzy nevypadne, tak z farmy neodejde po svých, ale odkutálí se.
Dělat nebude, ale s odpuštěním žrát od rána do večera mu přijde v pořádku. Snídani za sluhy udělá FT, dříví nařezat sluha poručí farmářům a když to Kvetka napadne, tak Davídek čučí, co se to po něm chce. Model. Jak já ho té Lulině přeji, aby se dali dohromady. Ti dva se hledali až našli.

243
Eva původní
Reagovat

Hezký den všem :-)) Už je nejvyšší čas, aby padaly tresty. Proč už Martin razantně nezasáhl. V minulých farmách se trestalo o 106. Měl by jím sebrat jídlo, hlavně mléko a vejce. Ať si dopřávají placky z vody a mouky a ne vrchovatý talíř smažených vajíček, darmožrouti! Pamatujete jak v jedné F jedli jenom jablka a pyré z nich. Hospodář se naštve, nedá ani minci a odjede. Čekala jsem, že nějaké tresty přijdou ve stodole při duelu. Dřív vyhazoval za menší prohřešky, služka si kousla do buchty a letěla domů a jiní, už si nepamatuji jména. Tehdy jsem litovala toho mladého cikánka – už fakt nepamatuji, ale s ním se vůbec nepáral a vyrazil ho docela nepatřičně. Miro je pracant, ale je to provokatér a to takový nenápadný a v tom se vyžívá mi připadá. Asi jeho hra, no taky dobrý tah mezi tou línou sebrankou. Ale těžko mu to pomůže. Včera jsem pozorovala jak si počínal David, tak ten má dobře nakročíno do finále. Zvítězil lehce, nakonec je to starý farmář, a tak zaslouženě. Niko na farmu přišel později, ale jemu jsem fandila. David zdaleka není můj favorit. Letos bych ovšem ty peníze za vítězství patřičně zkrouhla, ani jeden si je nezaslouží. Jeden by si je zasloužil, ale ten už šanci nemá…

244
Wally
Reagovat

Včera jsem pochopila, proč AKáčko v tý hučce i spí, když mu spadla čepička. Birhanzlova mast na lysinu past. :DD

245
Peťan
Reagovat

Ještě dovětek,všichni měli za zlé Mirovi,že dal mužský duel,ale že ho dal I Roman to už nikdo nekomentoval a on mohl rozhodnout že bude ženský duel.

246
hollyoaks
Reagovat

tipujem za farmara tyždňa luciu krčmárku

247
INA
Reagovat

Všichni,co jsou na Farmě,věděli,do čeho jdou!!!Že jim není hanba!!!Před kamerou nic nedělají,věčné dohadování,nadávky,pomlouvání!!!Vrcholem je Hujer,který to zazdil v pekárně=1.záběr ukazuje,jak sedí na stole bez ponožek,kde se dělaly preclíky!!!2.záběr,ve kterém opět sedí na tom stole a špinavé boty opět na desce stolu!!! Dám si práci s tím,že si prohlédnu minulé díly,neboť si pamatuji,že řešili pytel s kvasem a Hujer byl u toho,že může s tím „zraněním“ se o to starat!!! Budu informovat!

248
milu
Reagovat

@INA: nemusíš prohlížet díly…je ta jak píšeš….dokonce přesně popisoval,jak se to má dělat a že se o to postará….nikdo to tam neřekl…já ho nesnáším tak,že se to ani nedá napsat!!!!!!!

249
Wally
Reagovat

@INA: Ty bosé nohy na stole byly fakt ekl. On je celej divnej. Už jsem si toho všimla jak dával pusu Žanet, že mu něco pomohla, tak se jí ostatní ptaly, jestli se neosypala.

250
milu
Reagovat

@Wally: jak řval na Míru,že je humusák a málem se udusil…slovo humusák se hodí spíše k němu….a opravdu,David a Milan se pořád něčím cpou:-((

251
Hanka
Reagovat

@hollyoaks: taky bych si to přála
@INA: Já myslím, že máš pravdu, že to řekl

Jak můj favorit Miro nebyl, tak teď mu to z celého srdce přeji. Jinak souhlas s tou „hygienou“ v pekárně. Milan, no síla, ale všimla jsem si, že i Lucie měla nohy s botami u polic na chleba. Tresty žádné!!!!!!!!!!!!! Fakt , že by se měly mince zkrouhnout, hlavně pro ev. příští farmy. Pak by si každý rozmyslel to flákat.

Jinak Evy přeji ti , aby opka dopadla dobře, budeš se divit, ale já ti jí závidím….. Na žlučníku jsem kdysi byla, tenkrát ještě klasická opka. a nemám žádné problémy v souvislosti s jídlem. A proč ti ji závidím? Mám tři kýly a už jsem byla na 2 speciálních klinikách. Na té , která se zabývá speciálně s kýlami, jsem se definitivně dozvěděla, že jsem STARÁ/67 let/, TLUSTÁ/mírná nadváha- ne obezita/ a RIZIKOVÁ kvůli srůstům po předešlých opkách. Zkrátká „horký brambor“, jak mi řekl chirurg u nás. Tak musím čekat , až se některá uskřine a jít ev. u nás, kde chirurgie nemá zrovna dobrou pověst. Teď ještě sháním jméno chirurga z Děčína, který prý je velmi dobrý.To jen tak moje vylité srdíčko, protože jsem svým způsobem na „dně“.

252
Johana
Reagovat

@INA: nejenom bosé nohy Hujerovy na stole, ale i hospodská, válející se na stole s nohama ve špinavých holínkách v polici, kam dávají napečený chléb…se mi z nich obracel žaludek.

253
milu
Reagovat

@Hanka: tak takové jepřesně naše zdravotnictví….sama jsem toho zažila mnoho….a to jsem celý život pracovala ve zdravotnictví….je mi někdy hamba,co vidím a slyším….a 95 doktorů by mělo na to jít si sednout….

254
Jája
Reagovat

Oni tam jsou všichni prasata (Hujer navíc žere jako prase – prasata zvířata všem se omlouvám – v talíři se hrabe jako slípka na hnoji o jeho příšerném mlaskání raději nemluvím.) Vanu po sobě nevylijou, neumyjou, Korýtko na mísení těsta nechají zaschnout a pak to naplesnivělé zasušené těsto z něho vydloubávají čím se dá. Válejí se jim tam obaly od použitých kondomů (ať mi neříkají, že to je ještě po Zuze z doby nafukování pro Dreda). Stejně tak prasácky vypadá jejích práce – na louce větve odřezané 3m od kmenu, do vysekání houštin se jim nechce bo trny, prý louka uklizená a tam dřeva na min. týden řádného topení ale kecůprdů plné huby, duel ještě nebyl a už řeší kdo bude FT. Hujerkovi se rozklepala bradička a za vteřinu zase silácké řeči a plná huba nadávek na Dreda. Dobře jim to Dred řekl: Co jste chtěli to máte. Je mi z nich blivno asi tu nc dnes nedokoukám do konce, ani ty prsty mi už od hnusu neslouží. :((

255
milu
Reagovat

@milu: haqnba…a 95% doktorů

256
milu
Reagovat

@milu: už mi z nich začíná hrabat…naposledy….hanba

257
milu
Reagovat

@Jája: a potom se špinavýma rukama hrabe v hubě…ústa se mi příčilo napsat….sliny se mu od huby táhnou…fuuuuuuj!!!Je to jak píšeš…včera jsem měla chuť to vypnout….

258
Foxy fox
Reagovat

@hollyoaks: FT bude opět Mirec, sluha Dávid, služka nevím, ale tipuju Alenu nebo LUlinu.

259
Foxy fox
Reagovat

@Eva původní:“ Miro je pracant, ale je to provokatér a to takový nenápadný a v tom se vyžívá mi připadá. Asi jeho hra, no taky dobrý tah mezi tou línou sebrankou.“ výstižné, ještě bych dodala, že hodně hádek vytváří úmyslně a sleduje, zda ho při tom kamera zabírá, přičemž dokola pořád mele své nesmyslné pravdy a tím druhou stranu hádky dokonale vytočí….pracant je, ale tím svým chaotickým způsobem, velký příklad bylo, jak se chudák MIro dřel s kolečkem přes potok, přičemž Milan to tam s podobně naloženým kolečkem přejel hladce….prostě zaujal roli chudáka udřeného nepochopeného (čímž mu režie darováním těch brýlí jak z pazderny dost pomohla)….nemám momentálně ve hře favorita, ale MIrec to podle mě asi vyhraje (BOHUŽEL).

260
Foxy fox
Reagovat

@Jája: to máš pravdu, jsou tam prostě jak banda čuňat…no ale třeba sedět vedle MIrce to musí být taky zážitek, ten je cítit i u nás doma přes obrazovku….

261
Foxy fox
Reagovat

Jo a Vladimíra dělá jako služka vlastně co? pořád spřádá taktiky před volbou duelanta, po volbě duelanta zase dělá rozbory, co kdo volil a proce….práce nevidět, Zuzana minulý týden – to je nebe a dudy. Škoda, že je pryč. Lulina chudinka musela vylézt z pekárny a jít sbírat klacíky! taková troufalost!!! no alespoň se pořádně odkopala i před posledními nevědoucími…..ani Dávidko ji moc nepomohl. Proč se na to vlastně koukám, když mě tam všichni rozčilují? PP

262
Foxy fox
Reagovat

@Jája: v jakém smyslu “ Co chtěli to mají“? jako MIrce za FT? to určitě nikdo z nich nechtěl, to byla přece pomsta, spíše obchod mezi Zuzanou a Mircem, jehož podmínky MIrec pravděpodobně nedodržel…A mám tušení, že NIko ho dá za FT opět…..

263
milu
Reagovat

@Foxy fox: To by bylo príma….joooooo

264
Wally
Reagovat

Hujer je klasický podpantoflák. Teď může někomu trochu velet nebo si na někoho otevřít hubu. hned na začátku se ukázal jeho šovinismus, jak děkoval ženám, že i když jsou ženy tak přesto práci zvládly. Jeho model je žena k vařačce a muž těžká práce (teda pokud zrovna nemá tú diagnózu s klbom). Sám doma vaří, ale tady se tváří, že kamna a hrnce jsou sprosté slovo. Když má doma uklizeno, uvařeno, vyžehleno tak si oblékne svůj černý obleček s zrcadlovými pilotkami a vyrazí buzerovat babičku, že po své Bobině neuklidila hov..o.

265
rudi
Reagovat

@Foxy fox: Mirek určitě do finale nedojde, protože ho všichni zbývající tři v duelu přemůžou a aspoň jednou do toho duelu bude muset. Za sluhu bych dala Lulinu a Mirka a ženský duel aby ta lulina vypadla a na další týden zachránila Mirka.To bych si přála nejvíc. Uvidíme, jak bude přemýšlet příští FT . Pak už je to všechno jedno. Hlavně rozdělit ty dva “ zamilované „neboť ten David už má permanentně odkrvený mozek a rozum mu spadl do kalhot,. Nedá se už poslouchat.

266
milu
Reagovat

@Foxy fox: ta reakce,že by to bylo príma byla k 258….Já to Mírovi přeji,aproře je to v této farmě nejlepší taktika….Lucie to ocenila…že se na nikoho citově nevázal…Lucie obě mi užř také lezou na nervy….ta starší 2x podrazí Nika a potom chce život za život….možná věděla,že to nejde…a ona se potom usmívala…bylo to odporné gesto!!!!

267
Foxy fox
Reagovat

@milu: no na jednu stranu jim to i přeju, ale nevím, jestli to ještě ve zdraví zvládnu sledovat, protože MIrec je strašný. Neschopný zorganizovat práci, nakonec mu to museli poradit NIko s Lucií, že musí dělát chlívek a zorganizovat, co kdo má dělat. Taky jsem postřehla, že Hujera provokuje…Hujer jde okolo, je vidět že se drží, aby nic neříkal a MIrec na něho zabučí a pokřikuje..

268
milu
Reagovat

@Foxy fox: Já si myslím a doufám,že je to opravdu jeho hra a že nás nakonec přesvědčí milým jednáním….na hlavní fotce je pěkný chlap….a má moc hezké oči….

269
Foxy fox
Reagovat

@milu: no, já spíš myslím, že s MIrcem nikdo nevydrží, protože to prostě nejde….on je fakt divná nevyzpytatlené povaha. Nejde o to najít si tam přátele, ale vycházet s lidmi. S Mircem z 15 lidí nevycházel nikdo. On lidi nenechá na pokoji, i když chtěji výjimečně něco dělat….Hujera provokuje a Hujer mu na to skáče,. Hujer je jednoduchý mačo, ale MIrec je fakt zlý člověk, nechtěla bych tam s ním být ani za nic

270
milu
Reagovat

@Foxy fox: zkus si jednou představit,že to Míro hraje…potom se dá na to dívat a i mu fandit…fakt to zkus….

271
Foxy fox
Reagovat

@milu: ten to nehraje…..ty hezké oči myslíš Mirce?

272
milu
Reagovat

@Foxy fox: ano….mra….podívej se na hlavní foto….nesmí je vyvalovat….těším se,až bude třeba v teleránu…neříkám,že se nemohu plést…ale zatím se mi tato představa líbí:-D

273
Johana
Reagovat

Mě včera vytáčela i Kveta se svými bláboly o rodící se romantické lásce na farmě.. Málem si ucvrnkla při rozhovoru s odborníkem přes kravská lejna u duelové chatky. Copak nevidí předem nic z toho, co bylo natočeno a jaký je ten farmářský playboy líné hovado??
To ji vážně nedojde, jak se asi cítí přítel černé mamby u obrazovky?…hlavně, že mají senzaci, kterou otráví většinu diváků.

274
milu
Reagovat

@Johana: většina z nás v tom senzaci nevidí….kdyby se jen podívali,co my tady píšeme….jsou směšní…trapní…někdy mi připadá,že snad ani neví,co to je cit,láska…snad mamba ví,co dělá:-)

275
Aža
Reagovat

Milan by potřeboval psychologického poradce.Nevím zda je takový i doma, to si tedy s ním užijí. Květka ho chválí, povzbuzuje, asi zná jeho minulost. Jeho dlouhé bláznivé komentáře, kéž by šly vypnout jako rádio..
Už minule jsem psala, že se mi při sledování svíral žaludek. No tentokrát se mi chtělo blejt velebnosti i s tebou Jájo, Honem pro jablko, abych se uklidnila..
Janko s Mirou jediní poctivě dělali, ale i mezi nimi byla rivalita a hádky. Miro vydržel až dosud hrát hru, kterou nasadil. Je tam sám za sebe a neintrikuje s ostatními. Tak ho vyřadili z kolektivu.
Nemá cenu se rozepisovat dál co mě štve, protože skoro všechno je napsáno už
nahoře.
Velké poděkování za vysvětlení názvu Borisové, původ mě unikal.
Vzato kolem dokola, i ostatní farmy byly postavené na hádkách a líných farmářích,
Už jsme asi získali imunitu…))))))

276
Johana
Reagovat

@milu: mám na Mira stejný názor…ani ten nejsnášenlivější člověk na světě by nic nezmohl proti převaze egoistických, sebestředných polointeligentů.
Jeden příklad ze včerejška – Miro farmáře prosí, ať jdou dělat, říká, že si můžou vybrat práci, kterou chtějí dělat a ten nezaměstnaný plešatý sup nám na kameru oznámi, že by od Mira potřeboval víc lidskosti.
Tak, jak se předváděla Lulina s tím pílením desek na zemi…se nedivím Mirovi, že ho to vytočilo…to nebyla provokace od Mira, ale od ní, aby měla důvod ke kydání na Mira, jak mu chtěla pomoct a on ji odehnal.

277
INA
Reagovat

Sleduji Farmu několik let i nepovedenou českou verzi a scénář i soutěžící jsou na jedno brdo!!!Čím více konfliktů,tím větší sledovanost!!!Na Markize int se střídá 12minut Farma a 8 minut upoutávky programů,které už znám nazpaměť!!!Raději se dívám druhý den na video bez přerušení.Kdyby byli všichni pracanti a slušní lidé,byla by to nuda a nedívali bychom se! Bohužel!!!Je to tak!!!

278
Eva původní
Reagovat

@Hanka: – 251 Hanko, moc ti děkuji a je mi líto, že máš takové problémy. Přeji ať se ti podaří najít dobrého chirurga a vše dopadne jak jen to půjde nejlépe.
Souhlas se všemi komentáři co jsem četla. Už by mohly padat hlavy, ale jeví se mi to tak, že se proflákají až do finále a žádné postihy za tu flákárnu nebudou. Hospodář mi nejde na rozum, že nepodniká vůbec nic. Květa to samé, tu zajímá jen rodící se love story :-)) No fraška…

279
JanaH
Reagovat

@Johana: ježíši, díky za plešatého supa! :-D
A já furt, koho mi připomíná…

280
Aža
Reagovat

@Johana: To jsem tvrdila od začátku, že Miro jen nasadil svou hru a ostatní ho šikanují, mají ho za blázna.
Za celou dobu se na farmě nic nezměnilo, stále si o něm myslí, že je méněcenný. „Polointeligenti “ s rukama za zády .se nad ním vyvyšují. Miro prostě umí makat a nemá kurz na jednání s lidmi. Myslí si, že makat by měli všichni, ale to by musel být na jiném místě, s jinými lidmi.
Nic bych nedala za to, že když se vyřazení dívají doma na farmu, libují si, jak mu to tam natřeli a nepochopí, že měli víc zabrat v práci.

. .

281
Inka
Reagovat

Většinou jsem sledovala všechny „FARMY“. Ale v osmičce jsou nejhorší lidi. Chápu, že se musí něco dít a musí to diváky „rajcovat“, ale co je moc, to je moc. Proč se hlásili, když nechtějí pracovat. To si vážně mysleli, že se jim to bude trpět? Chtělo by to, jak už někdo tady napsal – sebrat jim jídlo a dávat tresty. V minulých farmách se to tak dělalo.

282
Johana
Reagovat

@JanaH: až v duelové stodole mi došlo, co je to za ptáka:)

283
JanaH
Reagovat

Jinak za mě spokojenost s vypadnutím trapáka ákáčka. Baby tím, pádem mají o členku míň. :-)
Sup je od inšpektora tedy pěkně naočkovaný…
Když Květa četla sluhům levity, čuměla malá zmije Vlaďka jak bulík. A ve stodole hysterák, šiš. :-/
Záchvaty smíchu ve mně vzbudilo srdceryvné vyznání babizny Nikovi, rozklepaná bradička inšpektora při každé příležitosti, tleskání „lepšímu člověku“ a Kvetčino zveličování rodící se lásky.
Stran gumáků mají Borisové prd, jinak by to vytáhli ve stodole. Takže u stolu habaďůra, že někdo vyměkne a přizná se.

Jinak souhlasím se všemi, že to včera bylo k blití…

284
JanaH
Reagovat

@Aža: nevím, jestli hraje dred nějakou hru. Spíš si myslím, že je prostě takový… problematický, chaotický, s někým se dohaduje a říká tomu rozhovor. Ani si nemyslím, že schválně provokuje, on se přece jen ptá. Musí s ním být těžké pořízení i v reálu. Myslím si, že ale není zákeřný, je pracovitý (i když tím svým chaotickým způsobem a musí to být podle něj), je ochotný pomoci… třeba jsem si všimla, že něco kutí… někdo ho požádá o pomoc a on jde okamžitě… „Momentálně zaostalý“ není v žádném případě, ale pro ty „inteligenty“ tam je blbeček, na kterého si dovolují a myslí si, že si můžou dovolit všechno a projde jim to. V mnoha věcech měl pravdu, ovšem ta banda by si raději jazyk ukousla, než by to přiznali.
Chce se zbavit co nejvíce chlapů, což je v pořádku. Minule mu to nevyšlo, tak aspoň teď. A jak správně podotkl Peťan nahoře, ostatní se mohli podělat, že dal mužský duel, ale supovi to nikdo nevyčítal…

@Inka: to, že jsou tam nejhorší lidi, si říkám každou řadu. :-D

285
JanaH
Reagovat

Potvrzuji taky, že inšpektor se iniciativně hrnul ke kvasu, přesný postup komusi přerývaně předčítal z papíru. Pak se na to, pochopitelně, vykašlal. Stejně jako na úklid mlýna.

A ještě jsem si vzpomněla na jeden moment, který mě rozesmál. Když se dva nejlepší pracanti letošní Farmy – inšpektor s plešatýmk supem – zastávali „Alenky“ a mluvili o ní jako o šedesátileté ženě. Místo, aby se na.rala, že jí přidávají roky, přikyvovala a tvářila se pohoršeně nad tím hajzlem dredem. :-DDD

286
Johana
Reagovat

@Aža: přesně tak, já ještě neviděla žádného FT dřít tak, jak dřel minulý týden Miro…možná ještě Janko, ale tomu všichni docela pomáhali. Z Mira se pomalu stává uschlá houžvička, zatímco ostatní kynou jak ty jejich vánočky.
Je to na grc, jak by řekli Slováci a nejhorší je, že to lepší už nebude, bo už všichni shodili vrchní peří a ukázali své pravé já.

287
Johana
Reagovat

@JanaH: jo, to byl skvělý moment, já nejdřív nevěděla o kom inšpektor mluví…Alena se tak vžila do role tyranizované, bezmocné ženy, že ani nevnímala, že z ní udělal šedesátnici :DDD

288
INA
Reagovat

Znovu jsem se podívala na vizitku Luly,jaká vlastně osobnost je??!!Hovoří o sobě,že je multitalent??? Ale na co??? Studuje ekonomii,živí se jako vizážistka a make up artistka a dokonce vyvinula vlastní značku mihálnic,česky řasy.Šikovné děvče!!!Ve 22letech toho opravdu stíhá mnoho!Proč na Farmě nepředvede ten svůj multitalent???Dále píše,že se stejně chová ke starším,tak i k mladším a očekává to samé od svého okolí.Proto si tolik dovolovala na mnohem staršího Jana!!! A maminka ji v dopise chválí a je na ni hrdá!!!Mám tři dospělé děti a kdyby se chovaly jako Lula ,asi bych hanbou chodila kanálama!

289
Janica
Reagovat

Přidávám se k potvrzení, že inšpektor Milan si bral za své korýtko s ražem, dokonce řekl, že si k tomu může sednout, aby šetřil diagnozu kĺbu a prohrabovat.
Chápu, že zamilovaný David by rád vykřičel svou lásku do světa…, ale uvědomuje si on a Kvetka, že tv sleduje Lulčin partner? Pokud jí po návratu z farmy nedá vale (partner), tak asi nějaký čas s Davidem vydrží, ale na stabilní pár to nevidím. Nehledě k tomu, že „blízkost“ je věc intimní a nemusí to všude vytrubovat. Pro to snad na farmu nešli.
A David je srab, že si vybral Nika.

290
Aža
Reagovat

Ted jsem zkoukla předváděcí vizitku video s Davidem. Předvádí se jako model v bundě s kožešinovým límcem co mu dali na farmu a pod.. Hlavně se vychvaluje jak je pracovitý, že se žádné práci nevyhýbá a bude pro farmu přínosem…… proslov dlouhý, celou dobu eeee ehhhh, aaaa, ….zase jeden farmář milující kulturistiku a prý ženy.
Ach jo, opět další VIP fešák.)))))))))
To se Lulinka s ním bude mít, její fešák doma je určitě lepší, když ho uznává i rodina.

291
Hanka
Reagovat

Prosím, prosím, kdy bude Farma. V TV magazínu v pondělí nic není. Díky

292
milu
Reagovat

@Hanka: tak jsem našla….bude až v úterý a až ve 23.00,tak to se jistě nebudu dívat!!!!!Bude až do půlnoci….tak to ať si strčí za klobouk!!!!

293
Wally
Reagovat

@Hanka@milu: : Jakmile začne MS tak je hokej i ve vysílání. To je každý rok. A v úterý hrajou bratia v 20.15, takže to je jasný.. A to samá bude asi i středa.

294
milu
Reagovat

@Wally: jasně…ve středu je ve 22.35-23.35….ve čtvrtek …21.40-22.50……v pátek je už ve 20.30…

295
Wally
Reagovat

@milu: Čtvrtek a pátek nehrajou. :DD

296
milu
Reagovat

@Wally: nedalo mi to….v pondělí Slovensko nehraje…tedy proč není Farma??Ha…a teď babo raď….:-D

297
iv
Reagovat

@milu: v pondělí 8. je státní svátek?

298
Wally
Reagovat

@milu: Ale hrajou v neděli a tak finále Tváře je v pondělí. Tyhle přesuny budou celé MS.

299
milu
Reagovat

@Wally: máš pravdu…v reklamě bylo,že Tvář je mimořádně v pondělí….nic s tím nenaděláme…budeme koukat na hokej…snad naši zahrají jako dnes…na to dalo koukat:-)@iv: ano,v pondělí je svátek…i obchody jsou zavřené…prodavačky si odpočinou….to je dobře…

300
Hanka
Reagovat

Všem díky.

Přidat komentář