Panáček v reality show

Farma 8 – vizitky odvážlivců

10. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma8

TV Markíza odstartovala osmou řadu reality show Farma. V první epizodě se představilo všech dvanáct účastníků. Více informaci ZDE.
Galadriel určitě rozjede pravidelné přehledy, zatím vám provizorně (na přání) dávám prostor k diskusi alespoň takto.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 99
1
Jája
Reagovat

Ajdo děkuji :)

2
Wally
Reagovat

Hurá, a Ajdo díky.

3
milu
Reagovat

Ahojkyyyyyyyyyyy…zdravím všechny…

4
Johana
Reagovat

Těším se na Vás i na osmičku…vypadá to na zajímavou sestavu.

5
Skála
Reagovat

Ahoj,tak jsme se konečně dočkali. :-)

6
Miško
Reagovat

Vyzerá to na veľmi silnú zostavu tento rok. O zábavu bude teda postarané. Farma, vitaj späť 😁

7
HELA
Reagovat

ZRUSILY V CR MARKIZU NEMUZU SLEDOVAT FARMU VELKA SKODA

8
Skála
Reagovat

@HELA: Máš přece internet,tak můžeš sledovat Farmu přes internet,tak jako my.Žádný problém. :-)

9
Jája
Reagovat

To je všude kňourání „zrušili nám Markízu“. Já ji nikdy neměla a stejně ji sleduju. Jde o to jenom chtít, obětovat chvilku a najít si ji přes strýčka G. Každý ale sedí na prdeli a tluče do klávesnice ty své nářky buď tady nebo na Fb a čeká, že to někdo za něho vyřeší. Přitom to je tak jednoduché. Za těžkého totáče byli lidé vynalézavější než dnes. My chytali v Ostravě TV Moskvu – kreslené pohádky pro děti – na kousek dvojlinky se syrovým bramborem. Dodnes to nechápu, ale fungovalo to. :D

10
Skála
Reagovat

@Jája: Jájo,Ty ses ale rozjela. :-D :-D

11
Jája
Reagovat

@Skála: Njn, kapku mě to puberťácké kňourání vytočilo. :)

12
Jája
Reagovat

Hlavně by mě zajímalo, jestli ti pitomečci zvedli zadky a šli hledat ztracené křesadlo. A z ukázky vejce – nemám já nemá nikdo … :D :D

13
Skála
Reagovat

@Jája: Já si myslím,že ten,kdo se bude chtít dívat,tak si to najde a sejdeme se tu v plném počtu.Jen budou muset všichni „jezdit pro dřevo“ ,tak jak jsme to dělali při minulých Farmách a někteří se nám i za to dokonce posmívali. :-) Hold, tak budou muset „jezdit“ i oni. :-)

14
Skála
Reagovat

@Jája: 12 Mám za to,že tam padla poznámka,že ho šli hledat,ale,že ho nenašli.A to vajíčko,pokud se to stalo neumyslně tak je to škoda a je to omluvitelné nešikovností,(já jsem asi před týdnem nesl od slepic 5 vajec a podařilo se mě je všechny rozbít a pes měl hody,no stane se) ,ale pokud to bylo umyslně,tak to je fakt síla.No, v ponělí uvidíme ,jak to bylo.

15
Johana
Reagovat

FARMA jede na Markíza International.

16
Wally
Reagovat

Taky nechápu ty nářky. Kdo chytal Markízu, tak snad teď chytá M international, tak kde je problém? :D

Zatím se moc neprojevili, ale chybí mi tam zbohatlický synek a zmalovaná umělotina. Silné životní příběhy máme, vdanou sexuální loudilku taky, rádoby vedoucího a všeználka asi taky, takže za mě zatím dobrý.

17
Molodec
Reagovat

Mali by vam zablokovat vsetko co sa tyka farmy,mne to pripada,ze sa posmievate slovakom.Zabavajte sa skor na svojich politikoch ako na hlupej markizackej farme,ktoru sledujete viac vy cesi ako slovaci.

18
Johana
Reagovat

@Johana: to vime…zmenis nick ty, nebo budu muset ja?

19
Skála
Reagovat

@Molodec: 17 Nevidím,že by se tu někdo posmíval Slovákům a jestli ti Farma připadá hloupá,tak se na ni nedívej.Jak jednoduché.Nebo tě někdo nutí Farmu sledovat?

20
Jája
Reagovat

@Molodec: Húúúúúúúúúú :D :D

21
Molodec
Reagovat

Vadi mi,ze sa vysmievate kto ako vyzera a nie kto ako sa sprava.To iste robite aj v praci,vy lenivci,lebo za malo penazi ani zadok nedvihnete.Ste narod zavistlivcov a mate v sebe zakorenu arogantnost,podobate sa uz na amikov.Nemusim sa na nu pozerat,staci,ze si o nej precitam od takych mudrcov na dochodku ako ste vy dvaja Jaja a Skala.Huuuuuaaa!

22
Jája
Reagovat

Svět se v capa obrací. Půlka března, venku zima a v půl desáté v noci venku kváká žába.

23
Skála
Reagovat

@Molodec: 21 Malý zamindrákovaný člověče,táhni tam odkud jsi vylezl.Blahoslavení chudí duchem.

24
Molodec
Reagovat

@Skála: Ty sa tak chces miesat do krestanstva?Ved u vas do kostola nechodi ani noha a ja ze som duchovne na urovni dajme toho podla teba ,maleho dietata?Ja sa nesmejem z ludi ako vyzeraju,ale co pisu a este to ani nezacalo a uz trepete nezmysly,hlupaci ste vy a nie ti ludia,co su tam.

25
Ajda
Reagovat

@Molodec: Tak se uklidníme a pokud nebudeš diskutovat k pořadu, tak tu nemáš co dělat. Tady není politická diskuse a tak říkám dost!!!

26
Prochor
Reagovat

Škoda, že se slovenská farma bije v pondělí s Robinsonovým ostrovem v 21:15. Ale ten se dá sledovat ze záznamu.
Takže, jak jsem vyrozuměl, to bude zimní farma takže asi drsňárna. Mezi účastníky není žádný exfarmář ale jsou to samí nováčci. Hospodář Martin Bagár a moderátorka Kvetka Horváthová zůstávají stejní.
Typová sestava farmářů zůstává podobná jako vždy:
A: potencionální ředitelé vesmíru – starší muži Milan,Ján a Jaroslav (poměrně hodně – asi bude válka o hlavního brouka Pytlíka)
B: mladí kluci výtržníci – Marcel a Miroslav (velice pravděpodobně budou držet spolu, pokud jeden z nich není exot)
C: muž středního věku – Dávid (obdoba sokola Tyrše v české verzi, nejspíš bude libero)
D: starší maminy – Zuzana, Janette, Lucia a Daniela (poměrně hodně – asi bude válka o nadvládu)
E: mladé holky – Jana a Vladimíra (buď budou držet spolu, nebo se každá přidá k nějaké klice starších žen, případně ke klukům)
A spartakiáda může začít.
Kdo z nich je maskot, exot a mimoň se teprve ukáže.

27
Wally
Reagovat

@Prochor: Dívali jsme se na stejnou Farmu?
Fakt ti Jaroslav přijde jako starší muž, Miroslav mladý kluk výtržník, David muž středního věku, Zuzana starší mamina a Jana jako mladá holka?

28
Prochor
Reagovat

@Wally: Nedívali. Zatím jsem první epizodu neviděl -až dnes večer ze záznamu. Ale posuzoval jsem je jen z legrace podle fotek. Zřejmě to bude všechno jinak.

29
Drozofila
Reagovat

Farma je tu pre jej divákov. Neznášam keď na soc. sieťach a v bulvári trollovia nadávajú na takmer všetkých a všetko. Buď niečo pozerám alebo nie. Viem prečo to pozeram a neriešim. Farmu pozerám s iróniou, pretože je to show a hra, bodka ;-)

30
Prochor
Reagovat

@Wally: Kdo chytal Markízu přes kabelovku UPC jako třeba já nechytá Markízu International. Takže musím čekat jestli se najde dobrá duše, která nám to „někam“ stáhne. Jinak bohužel není farma 8 pro mně.

31
Jája
Reagovat

@Prochor: Musíš s námi na dřevo, úvodní díl tam už máš. :)

32
Jája
Reagovat

@Prochor: Do hoďky po odvysílání, někdy i dříve, v archivu Markízy.

33
milu
Reagovat

@Molodec: nemyslím si,že se někdo posmívá….to spíše ty hledáš,čím by jsi prudil….pokud se Ti farma nelíbí…jdi jinam…. :-D

34
Prochor
Reagovat

@Jája: Já vím:-) Ale jen aby to vydrželo.

35
milu
Reagovat

@Molodec: opravdu si myslíš,že věří jen ti,co chodí do kostela??Jak jsi směšný….jen si vzpomeň,co dělají vysocí církevní hodnostáři s dětmi…a je toho mnohem více!!

36
Drozofila
Reagovat

@Prochor verím, že to bude na dreve 😁
@milu Nevšímaj si ho, je to hejter, čo už s ním, nech si pozerá oheň v krbe alebo zurcanie potôčika , keď mu to urobí radosť 😁

37
milu
Reagovat

@Drozofila: …už nebudu…nechala jsem se vytočit…jen by nám to kazilo radost…. :-)

38
Drozofila
Reagovat

Už sa to začína chaos a panika 😁 Jaro vyzerá byť rozumný generál ako pravý stavbár, páči sa mi že nekrici a má chladnú hlavu. 😎 Marcel hipster chvalenkar ale asi ma dobré srdce 😂 Jana bude veľká klamárka aj rajda 😁 David ju pretiahne asi hneď prvý týždeň a hned si budú vymieňať body 😁 Daniela veľká hráčka a trpitelka a la bez výhry mi zostáva už len V siedmom nebi …

39
Drozofila
Reagovat

Milan bude robiť show ale vyzerá to byť aj agresor, Jano ich môže mať všetkých na háku , skúsený životom 😊 Janette so všetkými kamoška , ale niečo mi na nej nereze , príde mi že sa trochu pretváruje 😁 rovnako Lucia, prídu mi ako srandistky ale vychcane pre seba také falošné líšky 😁 Miro psychiatria čistá 😁 budeme sa smiať na bomby 😁

40
Jája
Reagovat

Civilizační pokrok na farmě jde mílovými kroky. Už ne křesadlo ale benzínový zapalovač. S takovou rychlostí bude na farmě 12 počítačem řízené dojení krav a na farmě 15 budou místo pečení chleba vyrábět stravu pro kosmonauty. Kde ale vezmou soutěžící?

41
Prochor
Reagovat

Možný důsledek konce vysílání Markízi v Čechách:
Farma 8 sa môže stať liekom Markízy na viaceré nefungujúce sloty. Reality šou pri svojej prvej predstavovacej časti dostala televíziu do jej súčasného nadpriemeru, keď ju sledovalo 6,8 % divákov s podielom 24 %. Pre šou však ide o najslabší štart v histórii, keď dosiaľ najslabší rating dosiahla Farma s úvodným dielom 6. série, ktorý sledovalo 7,6 % divákov. Podiel však šiel na 29,2 %, reality šou vtedy štartovala koncom augusta.
více na:
https://mediaboom.sk/nezaradene/farma-8-startovala-najslabsia-v-historii-televizne-noviny-s-vinczem-sa-prepadli-prevalcovali-ich-noviny/

42
Drozofila
Reagovat

@Prochor Odchod televízii Markíza, Joj, Nova a Prima bol plánovaný dlhodobo. Je to hlúposť, mali to vyriešiť nejako inak. Markize uškodil v sledovanosti hlavne odchod z voľné siritelneho DVB-T v januári.

43
Franz
Reagovat

@Drozofila: Ano, souhlasím s tvojí poslední větou. Znám moc dobře obyčejné lidí v okolí Bratislavy a rozhodně je odchod z DVB-T nepotěšil, ale také hned nejsou všichni schopni si pořizovat kvůli Markíze nějaký satelit.
Reakce na povzdechnutí uživatelky HELA také nebylo zrovna od některých férové.
Já osobně osmou řadu Farmy už sledovat nebudu. Po těch sedmi řadách pravidelného sledování ji už považuji za nezábavnou a zastaralou. Poslední řada byla zoufalost a jen Markíze ublížila. Přeji vám, snad dobrou zábavu.

44
Hanka
Reagovat

@HELA: Ahoj, já to sleduji přes ulož.to. Sice se zpožděním, ale přece.

45
Hanka
Reagovat

@Molodec: Jsi b…c! Je fakt, že možná to více sledují Češi, ale ty jsi takový Slovák, který dodnes nepochopil, že nám vůbec nevadí, že jste se trhli, měli jste na to právo. Já třeba sleduji častěji slovenské pořady, zdají se mi ,obzvláště soutěžní, lepší než naše verze. Na Slovensku mám plno kamarádů. Jinak pro některé: já mám možnost přijímat pouze UPC a tam ani zatím nelze chytat Markízu International. Prý hledají řešení. Tak jsem to vyřešila po svém.

46
Drozofila
Reagovat

Farma 8 sa objavila aj na YouTube, dnes som tam našiel oba diely

47
milu
Reagovat

@Drozofila: šikulka….pro mnoho lidiček dobrá zpráva…hezký večer…

48
Drozofila
Reagovat

Niet zač ;-) dnes som začal fandiť Murivo, áno je to blázon, ale zachoval sa antisystemovo, ale hlavné je vychcany pre seba, aspoň sa nehrá na veľké farmárske kamarátstva 😁😁😁 a Janette už komentuje ale do očí nepovie ani ň, tak ako som si myslel, vôbec sa mu nečudujem, ak by mu mali tieto farmárske ženské strihy liezť na nervy 😁

49
Drozofila
Reagovat

*Mirovi 😎

50
Rudi
Reagovat

@HELA: Markízu sice zrušili, ale přes satelit nalaďte Markíza Internacional a sledujete vše. co bylo na Markízze. Je to stanice pro Cˇesko a na Slovensku je Nova Inernacional .Zdravím všechny na dikusi

51
Jája
Reagovat

Co říct ke druhému dni? Jsem na rozpacích. Tak jen to, že tam zazněla velmi důležitá otázka: Dá se tohle hrát? A moje odpověď zní: Ne nedá, takhle se dá jen narodit nebo je to poúrazový stav. Nebo že bych se tak těžce mýlila?

52
Prochor
Reagovat

Miro mně baví. Jeho přístup ke dřevu je příklad pasivní resistence = budu dělat jen přesně to, co mi nadřízený řekne. Takže když bude např. zdrhat nějaké zvíře, Miro nebude shánět zvíře ale farmáře týdne, aby mu sdělil, že před čtvrt hodinou vyběhla koza a jestli za ní má běžet. V horším případě si sedne na lavičku a bude čekat, že mu zavelí FT sám :-)

53
Aža
Reagovat

Míra se tam přesně hodí, poleno jako “ poleno „.
Zapadne do farmy jako kolečko do hodin. Nebot na farmě by nemělo být jednoduché.)))

54
Skála
Reagovat

Dřevo je na skladě.Můžem vozit.

55
milu
Reagovat

@Skála: děkuji Skaláčku….jdu ti s tím pomoci :-)

56
Skála
Reagovat

Jájo,vstávat,at tam něco na Tebe zůstane :-)

57
Jája
Reagovat

@Skála: Už jsem spálila heč :)

58
Skála
Reagovat

@Jája: Já jsem dovezl,ale pálit budu až zítra,vlastně už dnes. :-)

59
Jája
Reagovat

Miro je na tečku mezi oči. „Naposled mi to zopakuj prosím, prosím, prosím, prosím, prosím“. Děcko žadoní o lízátko. Ale v jedné věci měl pravdu, tu střechu měli založenou naopak. Když jsem ho viděla bez čepice s tím jedním zatočeným dredem, hned bylo kafe všude kolem. Okamžitě se mi vybavil (je to už dávno takže název pohádky nevím) brejlatý potkaňák. Jeho nepochopitelná volba duelanta a následné zhroucení nám na páteční večer slibuje úžasný zážitek. :D

60
Jája
Reagovat

Ostatní účastníci zájezdu mě zatím moc neoslovili – Miro vládne obrazovce. :D :D

61
Prochor
Reagovat

Miro je neskutečný. Ráno hned jak vstane, tak se jde zeptat sluhů, kde se má umýt. No to nebylo v žádné řadě Farmy. Když začnou dělat lávku přes potok, tak kibicuje že takhle se lávka nedělá, když se pod ní potok rozdvojuje. Já už bych mu jí natáhl, že by mu ty brejličky odletěly až do lesa.

62
milu
Reagovat

…mně se zdá oproti ostatním farmám vše takové hrrrrrrr…uspěchané….a nevím,zda jste si všimli,ale Jaro se asi ukecl…když si chtěl Miro umýt ruce,řekl mu že má v potoku,nebo však tam teče voda…v minulých farmách se tvrdilo,že voda na farmě není…..tahalo se vše z potoka…tak uvidíme…Míro???Docela přemýšlím o tom,na kolik je nemocný a nakolik to hraje…řekla bych 50/50….A také se těším na to,zda si Jaro vybere do duelu Míra….a jestli nás tam čeká překvapení…a Míra třeba bude vše vědět z almanachu a ještě mu šlo řezání,když řezal s Macelem myslím..a bude si vybírat disciplíny….tož uvidíme večer…

63
vilma
Reagovat

Mám velikou radost že začíná nová farma. Soutěžíci jsou zatím dost pracovití a mám pocit že mají štěstí ,dostali nejmíň zanedbanou farmu. Soutěžící Míra, svým chováním od ostatních se hodně vymyká, stále neví co má dělat , ale chce se ukázat co dovede. Farmář týdne ,při z hotovení postelí mu mohl jednu vybrat, ve které bude spát a ať si ji sám podle své fantazie z hotoví, buď by překvapil nebo by spál ještě na zemi. Nevím jak to večer dopadne ovšem doufám že bude vybraný jako druhý duelant. Nechám se překvapit

64
Drozofila
Reagovat

No žalúdočný vred nevyvoláva takúto formu nervozity. Ľudia s vredom sú skôr ubolený, roztrasený a nervózny skôr v takom zmysle, že kričia ak sa ich hocikto niečo spýta. Akože to by sa hneď ukázalo, je to ako odrazenie tej bolesti od seba. Toto mi skôr príde ako divadlo na divákov a Markíza konečne našla niekoho dostatočne crazy, ktorý to za peniaze dal :D :)

65
milu
Reagovat

Je tahoun na diváky a proto se obávám,že se nějak duelu vyhne….co myslíte?? :*

66
Jája
Reagovat

Jančí byl slabý odvar. Miro ve svých 39 pořád s maminkou a jeho představa, že si na farmě najde ženskou mluví za vše. Podle ukázky se asi duelu vyhne využitím zdravotnického zařízení. Zřejmě bez dohledu maminky přestal brát prášky.

68
milu
Reagovat

dřevo je na skládce….můžete také stahovat:-)

69
Wally
Reagovat

Květa byla pěkně nervní z vedení Mira. A jeho vítězství ji už evidentně nas…..o. :D Milan mě stále přesvědčuje, že to je pěkný „hajzel“.

70
Pája
Reagovat

Bohužel končím z farmou pokud tam bude ten oligofrenik Miro. Bohužel jsem s podobným typem musel 8let pracovat. A když ho konečně vyhodili a já se chci odreagovat u mé oblíbené farmy, tak tam narazím na tohohle idiota. Jak už to tak bývá, bude tam tenhle idiot skoro dokonce. Režie mu ušije disciplínu „překvapení“ na míru a almanach nastuduje ve volných chvílích mezi prací, takže v podstatě od rána do večera. Pokud se náhodou splete a místo dopovědí a)b)c) napíše 13 tak to mu přece promineme. Tak vám přeju hodně zábavy při sledování farmy. Já to fakt nedám.

71
Prochor
Reagovat

@Pája: Mám velice podobný pocit. Miro by měl brzy vypadnout aby se mohli konečně projevit i ostatní. Jinak je to one man show o jednom protivném rejpalovi, který mi kazí farmu a leze mi na nervy.

72
milu
Reagovat

@Pája: ….musím se k Vám připojit.Jakmile jsem viděla překvapení,bylo mi vše jasné!!!Já se sice dívat budu,ale na jeho výstupy si budu tlumit zvuk…Takže všichni,kdo jsme věřili,že nová farma bude super….jsme zklamaní…Hezký den vem přeji

73
Eva původní
Reagovat

@milu: To se dalo čekat, taky jsem hned věděla, že to Jaro nedá. Nadšená nejsem a docela mě to rozhodilo, ale holt tam musí být nějaký exot abychom se nenudili :-) Zdravím všechny známe, zejména dřevaře :-)

74
Jája
Reagovat

Borisové klasicky nezklamali. Takhle okatě dva podrazy, to tu snad ještě nebylo. Brejlatému dredovi naroste hřebínek a ostatní se z něho předpisově zblázní. Nejlepší by bylo dát ho za sluhu a přesně podle pravidel poslat na dřevo a pípit a pílit a pílit. Jistě by pak nebyl problém dát pánský duel a samé silové disciplíny.

75
Johana
Reagovat

@Wally: Kvetka byla z Mira rozhozená už při vysvětlování disciplín. Být to první Farma, nechápala bych co blábolí, ale pobavila jsem se …prý jestli si Miro to překvapení může vybrat:)

76
iv
Reagovat

Taky vás všechny zdravím. Jsem ráda, že k nové Farmě došlo… Včerejší postup Černé ovce na úkor Optimistického šikovného sympaťáka jsem sledovala. Dala se čekat v Překvapení svižná disciplína, která pro těžkotonážního sluhu bude složitá. Že rozhodoval vědomostní kvíz, je v rámci možností fér. Pro sledovanost je tragikomický vítězný Miro užitečnější než jeho vyřazený soupeř. Do Filkora nebo vítěze šestky T.M. má pro mne daleko, je mi ho vesměs líto. Samostatnou otázkou je, jestli lidé s psychickými potížemi patří pravidelně na obrazovku coby soutěžící v tak náročné RS… Ne, nepatří.

77
milu
Reagovat

@iv: Iv…kdyby byl opravdu tak moc nemocný…. na 50% to hraje,nemohl by tuto soutěž zvládnout…a pokud jak tam někde zaznělo,že nebere léky,když mu to maminka nepřipomene…to už by asi ležel na psychiatrii….chvílemi vypadá jak psych. nemocný muž,ale když se zapomene „tvářit“,je to celkem pěkný chlap….za mne hodně mooooc hraje….A ještě ke Kvetce…uznala by to i ostatním soutěžícím??Vím,že za to nemůže…hraje podle scénáře….ach jo.,…“asi se máme na co těšit“…

78
milu
Reagovat

*…myslela jsem tu 13 na první otázku….

79
milu
Reagovat

@Jája: Jáji….já si myslím,že to tak dopadne….jen aby si Míro zase nevolal doktora…zdá se,že Markíza pro sledovanost udělá cokoli….Míro pískne a oni budou tancovat….tak si držme pěstičky,aby byl Míro sluha…

80
Wally
Reagovat

Myslím, že velkou zásluhu na tom jak se Miro chová mají Jan a Milan. Miro je truhlář a řezbář. S dřevem dělá skoro 30 let. Proč ho Jan od práce s dřevem pořád odháněl. Když jim chtěl poradit, tak ho stejně neposlechli a ještě se mu vysmáli. Milan je časovaná bomba, vzteklý a mstivý. Asi to dá Mirovi nyní dost znát. Mluvil o něm i Jaro v dopise na rozloučenou i dost farmářů, že zbytečně vybuchuje.
Miro není psychicky v pořádku, ale rozhodně není oligofrenik(jak psal někdo výše).

Na FT tipuju Milana nebo Vlaďku a sluhu Mira. :)))

81
JanaH
Reagovat

Tak za mě zatím spokojenost, jak s osazenstvem, tak s vývojem.
Dredař mne kupodivu nijak zvlášť neirituje. :-D A vzhledem k tomu, jak po něm šli hlavně „inšpektor verejného poriadku“ Milan, vypadlík a Zuza… tak se vlastně ani nedivím, že se někdy (skoro pořád :-D) choval čudně.
Zatím u mne nejvíc bodů Vlaďka a „dvojčata“, z chlapů David. Veledůležitý Milan je na chvostě a o FT zatím moc nevím, co si myslet, mám ale předtuchu, že nám ještě ukáže. :-)

Sím, necenzurované dříví se letos nekoná? Neví někdo?

82
milu
Reagovat

@JanaH: Jani…pořád koukám a nic není…tak ai nebude…také jsem často tahala dřevo necenz.>..Uvidíme…možná se to rozjede…

83
JanaH
Reagovat

@milu: asi fakt nebude… mezitím jsem mrkla na voyo a nemají to tam.
No ale berme to pozitivně. Víš, kolik získáme volného času, který bychom ztratili čučením na ncz. verzi? :-D

84
milu
Reagovat

@JanaH: jasně…když si vzpomenu,jak jsem koukala do noci….ale bylo to zajímavé…VĚDĚT:-))

85
Pája
Reagovat

@Wally Skutečně máte pocit že Miro pracuje se dřevem? 30 let jo? Viděla jste jakým způsobem řeže. Ne jen v duelu kde, kde se může vymluvit na nervozitu, ale i když řezal dřevo do kamen. Kdo trochu doma nebo na chatě řeže asi okamžitě poznal o čem mluvím. Ten můj bývalý spolupracovník, podobný Mirovi“ měl dlouhá léta státní zkoušky na svařování, ale po kontrole jeho práce už ho nikdy nikdo nic nenechal svařovat.
Své chování nepředstírá ani náhodou. On ve své hlavě a ve svém světě je dokonalý a všichni ostatní mu křivdí. Že za to nemůže? – ano asi to je pravda. Psycholog s tím nehne. Pro psychiatra je zdráv.
Teď je to jen Miro a ostatní. Snad brzo vypadne a pak se teprve začnou projevovat charaktery ostatních hráčů. Doufám že se toho dočkám a užiju si zápletky, intriky a povahy ostatních „normálních“ hráčů, které obdivuju už jen proto, že do podobné show šli.

86
Wally
Reagovat

@Pája: Já nevím jak řezal dříví do kamen, ale vím jak komentoval jeden z mlaďochů jeho řezání s ním. Že mu to velice jde. I Jaroslav se klády v duelu velice bál. Miro hlavně nechápal proč ho nutí truhlář Jan řezat na stole nebo lavici, když tam byla k dispozici koza. :DD
Jak se chová k ostatním je jiná otázka a asi i výběr Borisů a jejich střihu. Myslím, že kdyby tam byly online kamery tak bysme se nestačili divit co tam předvádí ostatní – hlavně inšpektór a Jan.

87
vilma
Reagovat

Také jsem se zaujetím sledovala Duel, byla jsem nadšená , že si Járo vybral Míru u kterého jsem byla přesvědčená, že to nedá. Když jsem viděla jakou disciplínu jako překvapení štáb připravil , bylo mi Jara líto k jeho postavě šokující a těžce zvladatelné na pohyb. Květka velice zřetelně vysvětlovala pravidla hry ,nezapomněla se ani připtávát jestli Míra tomu rozumí, nepotřeboval ani opakování , nevěřila jsem že opravdu rozumí pravidlu, když na farmě při zadávání úkolu stále nevěděl co má dělat . Sama jsem byla v šoku jak se k soutěži postavil. Jsem přesvědčená ,že není nemocný ani nepotřebuje žádné léky , dělá ze sebe postiženého a s farmářů blbce , bude se jen flákat , nic nedělat a u stolu s jídlem zasedne jako první a komentovat , že jídla je málo. Bude to sním ještě zajímavé, práce budou mít čím dál víc a kdo první tu jeho provokaci psychicky nezvládne. Tím , že je to předtočené, komentáře jsou zbytečné, ovšem je skvělé si napsat svůj názor. Neumím odhadnout jak to bude dál pokračovat , pro mně by bylo nejlepší ho dát za farmáře týdne, ať ukáže co umí a jak se popere s úkoly od farmáře Martina, když ostatní soutěžící se budou chovat stejně nechápavě ,jak se Míra projevoval postojem k prací v prvním týdnu. Už se těším na pondělí.

88
Prochor
Reagovat

@vilma: Mně už to taky napadlo. Vlastně poprvé mně to napadlo u Jakuba z české farmy že je herec. Ale spíš si myslím, že je Miro plašan i v civilu. Na druhou stranu není vyloučeno, že si zvykl svého chování správně využívat, aby mu nikdo neříkal co má dělat a aby se mohl flákat.

89
vilma
Reagovat

@Prochor: . Je mi jedno kdo tuhle soutěž vyhraje, je to hra o velké peníze , které si musí soutěžící těžkou prací získat a zanechat po sobě kus poctivé odvedené práce , při zvelebení starého objektu. Nemyslím si, že by to sledovala mládež , která si neumí ani představit, kolik je v tom zanechané těžké lidské práce . U všech vysílacích farem se našli lenivci a většinou se dostali celkem daleko. U teto farmy se sešla parta , ve které se umí každý k práci postavit až na Míra, kterému se do ničeho nechce tak raději řekne , že neví co má dělat. Kdyby byl tak nemocný že musí brát léky a maminka mu to ještě připomíná, tak podle mně se do takové soutěže nemůže přihlásit a nebo už ho má i maminka plné zuby a těší se, že aspoň na nějaký čas si od něho odpočine.Kdyby mi rozházel věci které jsem uložila a vyčistila, jak to udělal v tom mlýně , tak ho tam zavřu a nevyleze až to dá do původního stavu , bez jídla i pití. Pokud jste se díval na minulé farmy, jaké tresty dostávali pracující farmáři od Martina, za nesplněné úkoly a Mírovi to jen tak projde , nevím jak dlouho to poctiví farmáři s ním vydrží.Spousta diváku to vidí jako šou a neuvědomují si ,že to není soutěž o vaření , kdo nejlíp uvaří za určený čas v jednom dni za nemalou sumu , ovšem odměna jednoho farmáře , za tří měsíční dřinu celého kolektivu.

90
milu
Reagovat

@vilma: @Prochor: Já už to tady psala,že Míro je nemocný tak 50/50..ale nikdo to nepostřehl…také jsem psala,že když se zapomene „tvářit“,že je šikovný chlap…Doufám,že bude sluha a už teď se těším,jak to bude zvládat…Pokud bude farmář týdne Milan,který je myslím hodně falešný hráč,můžeme se setkat i s překvapením,že Míro sluha nebude…těším se na večer….

93
Wally
Reagovat

Ajdo, pěkně koukám, pěkně prosím, hoď nám nový chlíveček.

94
Ajda
Reagovat

@Wally: Už jsem o tom uvažovala v poledne. Můžete se stěhovat :D

95
Drozofila
Reagovat

Duel dopadol presne podľa scenára ;-) ale tak Farma bola, je a bude presne o týchto škandáloch. Strašne som zvedavý ako sa prejavia ostatní, neviem či ste si vsimli, ale prišli mi dosť falosni, keď sa ich Kvetka v stodole pýtala, komu budú fandiť, takmer všetci povedali, že proti Mirovi nič nemajú, pritom na vizitkach ho idú roztrhať :-D :-D

96
Drozofila
Reagovat

Ale aspoň Marcel povedal otvorene aj Kvetka, že Miro by sa mal krotiť ;-)

97
milu
Reagovat

@Wally: o jaký chlíveček jsi Ajdu prosila???Prozradíš prosím??

98
Renata
Reagovat

@HELA: Nalaď si Markíza intrnationál

99
carlos
Reagovat

@Jája:
mas pravdu holka ,ja jsem za totace na smichove postavil na strechu giga antenu jen abych mohl chytat polskou Dvujku s erotickejma filmama heheee

Přidat komentář