Panáček v reality show

Farma 7 – týždeň desiaty

2. Květen 2016 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

12472440_1168287476539498_3303871295302889794_n

Markíza už hviezdnu Farmu vysiela 10 týždňov a v hre už zostali len štyria farmári, ktorých vidina 50.000€ sa ešte nerozplynula. Vracajú sa všetci vypadnutí, aby tým ostatným pomohli s úlohami, užili si ešte atmosféru na farme a hlavne rozhodli, kto sa dostane do finále priamo a kto si miestenku v poslednej dvojke bude musieť vybojovať. Zabudne sa na staré krivdy a týždeň sa bude niesť v príjemnej atmosfére? Alebo zostaneme pri klasike a po Farme sa zasa bude ozývať len krik a hádky? Sledujte TV Markízu v pondelok o 22:25, utorok a štvrtok o 21:45 a v piatok o 20:30.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 329
1
Hooper
Reagovat

4 nejlepší z nejlepších! Tak snad nám ukážou ještě něco.

2
Hooper
Reagovat

Klikor ještě oslepl, jo? Chudák..

3
Hooper
Reagovat

Bubica je manipulátorka podle Psycholenky? Nějak jsem nezaslechl, o kom L. mluvila.

4
Johana
Reagovat

Ach jo, stará zlatá pětka, kdy Hrčková strávila poslední týden na peci, čelem ke zdi a hlavně potichu.

5
Hooper
Reagovat

@Johana: Jojo, vypadá to, že Mrvu zmlátí. Drsný konec upoutávky.

6
BarBora
Reagovat

@Hooper:
Halúzka ho švihla… to treba vyležať!

7
Milu
Reagovat

Nová zásilka na skladě:-)JJe toho hodně…bude teplíčko-A…AB

8
Dany
Reagovat

Jde vám u A zvuk? Mě ne.

9
dejna
Reagovat

@Dany: Mně jede, mám A.avi. V minulosti mi to dělalo mkv, tam mi občas zvuk nejel…ale nikdy ne celý díl.

10
Milu
Reagovat

@dejna:…ahojky Dejni,přeji hezký den …v jednu chvíli nešel…ale jen pár vteřin..a měla jsem avi:-)

11
Dany
Reagovat

Mám avi, stahuju jako vždycky a nejde potvora, nejde. Necenzurovaná verze ano, ale chtěla bych si poslechnout co říkají farmáři na kameru a to mám tedy smůlu.

12
Anna
Reagovat

Myslím, že je dost nebezpečné posílat mezi lidi tak pomateného člověka jako
je LENKA.

13
Eva původní
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/395148/lenka-hrckova-je-spat-na-farme-a-provokuje-na-jednej-zo-zien-nenechala-nitku-suchu/

Včerejší jsem neviděla a tento článek postačil, že se snad ani na záznam dívat nebudu :-)) Chtěla bych, ale nevím jestli stihnu. Tu Hrčice – opici, která přišla z Planety opic, raději stále držet v kleci, nevypouštět!!! A prý vrazí Tomášovi facku, no tak ta se vrátila dalece horší než byla a s hubou plnou jedu a vzteku, hnus ženská …

14
Dany
Reagovat

@Eva původní: Facku mu nedá, ale vzteklá je hodně. Vzteklá a zlá. Pro mě odpad člověk. Jsou lidé, kteří snadno vybuchnou, ale ona se přímo v urážení a škození jiným vyžívá, konflikty vyhledává a když nejsou, rychle nějaký vyrobí a teprve potom se cítí spokojená.Je to její povaha a od takových je lepší rychle pryč. Na farmě to, bohužel, nejde a proto si ona může k ostatním ddovolit to, co si dovoluje. V reálném životě by každý z ostatních farmářů, jen by se objevila, vzal nohy na ramena. Lena je takový babochlap, není v ní ani kousek ženskosti.

15
martin
Reagovat

Tu Lenku bych teď hned vyhodil z Farmy-To je totiž totální nevyrovnaný psychopat.

16
martin
Reagovat

Jo?? a také netuším,co na té Lucii všichni vidí-Celou farmu se tam s Mikim flákali jak -KRAVSKÝ VOCAS!
Doufám že to vyhraje Tomáš nebo Miriam.

17
iv
Reagovat

Četla jsem rozhovor s Filkorem a mj. z řeči vyplynulo, že po svém prvním vyřazení neodjel a odpočíval kdesi blízko farmy. Dříve ukazovali cestu vyřazených, přivítání s rodinou, jeli domů vždy hned. Janu začal bolet zub až po duelu.. S náhradou Filkora za ni se počítalo už dávno předem.

18
Janica
Reagovat

Lena pobavila – všetci ľudia vonku sú v ŠOKU čo ta Miriam stvára …
Je děs ji vidět a přímo neúnosné slyšet, no jedna katastrofa!

19
Wally
Reagovat

Zajímavý rozhovor Šárky. :))) Svět je zlý, všichni jsou zlí, líní falešní. Jen já jsem nej.

mia
Ahoj šarka. Vážne ti nedošlo , že Miriam je protivná potvora? Ved keby bola taká kamoška , ako sa prezentovala, tak by volila iné disciplíny. Mne je strašne protivná. Si šikovná baba. Vážne by si mala lepšie vyberat priatelov.
Šárka Rácová z Farmy 7
Šárka Rácová z Farmy 7
ja mam bubicu rada a trochu som ju chapala, ale posrala to… mohla ma pustit dalej, lebo tak sa vyjadrovala…

21
Kara
Reagovat

@Wally: Třeba už tu výhru ani potřebovat nebude. Syn se zaměstnal u dobré společnosti, tak budou třeba penízky i na nový domeček :))))
Když se ale člověk podívá líp, co je to za společnost, kam mladý pán nastoupil, tak už nic u Šárky nepřekvapí.
Šárka je sice pyšná na své syny, ale …….
John Kelins – fb jejího syna, kde je i 4.4. i zmínka o novém zaměstnání.

22
iv
Reagovat

@Wally: Šárka podobně jako pár diváků nepochopila, že Miriam by jí a Tomášovi přála výhru víc než zbývajícím dvěma, ale samozřejmě ne na vlastní úkor.. Pokud by se do finále nedostala sama, chtěla v něm vidět Šárku a Tomáše – stejně jako diváci, kteří posuzují hlavně pracovitost. Jinak v rozhovoru s Luckou správně tušila, že má nakročeno na postup a prorokovala jí ho. Postřehla jsem včera podivnou Šárčinu úvahu, že ji Mira měla v duelu pustit dál, protože by měla u hlasujících exfarmářů jistě větší šanci než ona, nemyslím si.

23
Wally
Reagovat

@Kara: Týý woe. :))))))))))
Třeba bude z Šárky umělkyně. Ale bere ty zaměstnání pěkně systematicky, předtím pracoval s značkovýma botičkama, tak má maminka zásobu na pár let dopředi. Kluk je to šikovný a pracovitý a nefetuje. :)))

24
Kara
Reagovat

@Wally: Že by to byl na tom jarmarku lehký trénink a příprava na možnou kariéru ? :))))))))
Je sice hodně šikovná i na šití, ale kostymérek se v tomto oboru moc neuplatní.:))

25
Wally
Reagovat

Bubicův výrok o tom, že jsou to nejlepší z nejlepších farmářů minulých řad, by se měl tesat do kamene.

@Kara: Ta se nrbude skrývat kdesi v zákulisí, veme to hezky rovnou před kameru i v těch nových botech.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=806975549376729&set=pb.100001928742909.-2207520000.1462284572.&type=3&theater

26
Kara
Reagovat

@Wally: Asi jsi si nepřečetla na co ty boty jsou. Já jsem u nich z popisku pochopila že nutná výbava na sběr špargly. :-))

27
Eva původní
Reagovat

@Dany: 14- Tak jsem to stihla a dívala se. Co dodat, máš pravdu, Dany! Lenka je necitlivá, zlá ženská! Ta to nebude mít v životě lehké když už takhle mladá je takový zloduch. Já jsem se lekla, že Tomáše majzla tím hrnkem jak na něj tu vodu vychrstla. Bubica ať je jaká je, je mi jí moc líto. Divím se, že se od té Hrčice nechají někteří ovlivnit. Uvidíme kdo z nich bude pro Bubicu, to jsem fakt zvědavá. Mokráňka se natřásá a vidí se ve finále, mám velké obavy, že tam i bude.

28
Dany
Reagovat

@iv: iv stoprocentní souhlas. To jako, že Miriam měla Šárku pustit dál a duel schválně prohrát? To snad ani nemůže Šárka myslet vážně. Šárka si to pos..sama, kddyž jako FT dala Mikiho za sluhu. Možná by slib nesplnil, ale možná ano. Měla šanci se zbavit jednoho chlapa a v duelové čtyřce by zbylo ještě jedno místo pro ženskou. Šárku obtěžovaly rady farmářů, vadilo jí, jak za ní chodí a neposlouchala ani Miriam, která jí za FT dala. Pak spekulovala, až přespekulovala.

29
Dany
Reagovat

@Eva původní: Co že Lena to nebude mít v životě lehké, spíš to mají těžké ti, co s ní musí být v reálu v kontaktu. Při předdstavě, že jsem s ní na jednom pracovišti osm hodin denně mám kopřivkové jak pupeny. A stejně tak s Klikorem.

30
Ludmila
Reagovat

Domnívala jsem se, že má Miriam jistý hlas od Šárky, ale není to tak, škoda, ona si to asi taky myslela. Šárka ji to nemůže odpustit, jen se tváří, že ji chápe, ale opak je pravdou. Nepřející Šárka se tímto asi Miriam pomstí, škoda, myslí si o sobě jak je dobrá a lidé že ji mají rádi, jsem překvapena jak je sebejistá a opravdu se cítí jedničkou. Měla to za jasnou věc, že ji Miriam pustí dál, ona by to udělala??? Určitě ne, však ona je ta jediná co si výhru zaslouží a na přející si jen hraje. Myslela jsem, že bude mít hlas od ní a že přetáhnou i Janka. Ale ona ho spíše nahucká pro Tomáše.

31
Eva původní
Reagovat

@Dany: 29 – Jj :-) při představě, že bych se s takovou mrchou měla denně setkávat na pracovišti a Kristova noho, aby byl Klikor ještě šéfem, tak vezmu nohy na ramena a pádím :-) A z té Šáriny, jak jsem si tu přečetla, je mi už také blivno…

32
Eva původní
Reagovat

@Wally: 25- Wally, ty víš čí je ten chlapeček Vladko u Šáriny?

33
Johana
Reagovat

@Ludmila: taky si to myslím, i když ono je to už skoro jedno, jestli dostane Miriam hlas od Šáry, nebo ne, stejně nemá šanci dostat se do finále.
Farma je vlastně velmi nespravedlivý formát, kde rozhodují kamarádšofty, vzájemné aliance a manipulace mezi soutěžícími.
V tomto stadiu by bylo nejobjektivnější nenechat rozhodovat bývalé farmáře, ale pokračovat ve vyřazovacích duelech až do finále, nebo nechat rozhodnout diváky, koho by chtěli posunout dál a kdo má vypadnout.

34
Ludmila
Reagovat

@Johana: Johanko souhlasím. Dát hlas vyřazeným farmářům o následném postoupení či vyřazení finalistů je o sympatiích a pomstě. Proč si mají vypadlí farmáři brousit zuby a mstít se za své vypadnutí? Nechápu té logice.

36
lena
Reagovat

@Johana: Taky si myslím, že Miry nemá šanci na finále, ale spíš bude zajímavé, jak velká „kamarádka“ bude hlasovat, jestli dokáže překročit svůj stín a dát Miry hlas. Já myslím, že jí ho nedá, bude to taková její malá pomstička za to, že si jí dovolila porazit v duelu. No uvidíme, třeba překvapí :-) Kousek Šárčina sebevědomí bych chtěla mít. Jak je přesvědčena, že ona by se do finále dostala, ona chybu neudělala, to Miriam je ta co dělala chyby :-)))

37
Wally
Reagovat

@Eva původní: Její synovec od bráchy. Oba jeho rodiče sedí za dluhy. Měla ho (nebo ještě má) v pěstounský péči. Jeden čas tam měla dost fotek a těžký životní příběh o něm a bráchovi, jaká je švagrová sfiňa a on je ve všem nevině.

38
Prochor
Reagovat

Jasko kovaný antifašista jsem si přečetl své. By the way doufám, že ta mrcha Lucka to nevyhraje. Můk kůň je Tom.

39
Dany
Reagovat

@Johana: Hlavně je volovina, že někteří se ani na farmě nepotkali ale hodnotí a vyřazují.

40
Prochor
Reagovat

Podle toho, co jsem viděl poslední díl tak pro Lenku dopručuji tři sdandardní kroky:
1.Teplá sprcha
2.Studená sprcha
3.Specialista

Janka mně nepřekvapila – nejrozumnější ex farmář.

41
Jája
Reagovat

Až tak?

„Lena je preafektovaná psychicky labilná žena.Nechapem ako je spat na farme.Ked ju odtial odviezli na psychiatriu a nie na slepé črevo a ešte aj z farmy ušla a štab je nahanal po mošovciach kde sa farma točila…. „

42
Johana
Reagovat

@Dany: to mě ani nenapadlo a přitom je to jeden z největších nesmyslů na farmě…vlastně Roman něco říkal, že tu paní Bubicu ani nezná :)

43
Prochor
Reagovat

Ještě drobnost – má opravdovou radost že Šárka Rácová opět Farmu nevyhrála. Její tah na bránu jsem nepobral a proto její vyřazení jsem si užil.

44
Hooper
Reagovat

@Ludmila: O Chanasově hlasu pro Lucku moc nepochybuji, udělá, co mu řekne Klikor. A ten má s ní dobré vztahy.

45
Hooper
Reagovat

@Eva původní: Lenka je už na konci mládí. Ale jestli má nějakého Španěla, tak ten ji určitě umí zkrotit.

46
jenkaa
Reagovat

Tak hned na začátek, Jana celkem v pohodě reagovala na Rezovi invektivy ohledně její fotky, která byla fakt strašná, na tu reakci palec nahoru. Pak ale tlačí do hlavy, jak strašně je Réza špinil? Nechápu, pamatuji si, že i Réza nakonec říkal, že se na Tomáše nezlobí, přičemž já jako divák, jsem tenkrát vnímala Tomáše vůči Rézovi jako malého zrádce. Betka, mám, pocit, že doteď neví, která bije. Lucie a Miky, v žádné dobré víře se nesnažili. Lena, viz výše, Luboš, proč si nezavolal sanitku? Absolutně nula v dění, ale budiž, jestli jim hrozí nějaká pokuta, tak ať tam leží. Šárka, absolutně nechápu, kdyby nedala hlas Bubici (pro ní prd platný). Teoretická úvaha:
Hlas Bubici: možná Šárka, třeba Jano, když už byl u Rézy a avizované přesdržku se nekonalo, Betka?
Lubo, Lena, Lucie? Roman?
Jana – určitě ne Bubica, natruc vztahum s Rezou, Lucie asi, nebo Tomáš, spíš Lucie
Takže z mé dedukce nejvic hlasu Lucie (kez bych se mylila, druhe a treti misto (Tomas a Bubica) a ctvrte Miky? Sama jsem zvedava.
A jaka je chyba produkce, že tam nenalakali Rezu – absolutni amateri.

47
Hooper
Reagovat

Klikor jako Žižka:-))

48
Hooper
Reagovat

@jenkaa: O hlasu Romana a Jany pro Lucku moc pochybovat nelze.

49
Prochor
Reagovat

Ja myslím, že pokud se dá mluvit o rozumnosti (odhadnutí charakterů a situace), nejvíc vynikla Jana a Réza. Možná proto si tak nesedli. Škoda, že měli tolik rozumu, že odešli. Ani jeden prohrou, nýbrž selskou kalkulaci. Ale stejně nechápu produkci, tým, co to dělá, proč není vidět, když Lena švacla Rézu a ten, bez nikoho obrany, se naštval a posléze se vrátil, viz možný postih? Proč nenakousnou Lucu v dueli, když ji prý údajně Lena vylila vodu? Na jedné straně chrání účastníky, na druhé je ponižují a ty trdla si to nechaj líbit? Tak pokud Lena není psychicky labilní natolik, že ji dali zpět do hry, tak se vším.

50
jenkaa
Reagovat

hooper, v tom pripade nechapu, jak je avizovano? jak by se mohl dostat Tomas do finale? Jen dedukuji, neoponuji:-)

51
Johana
Reagovat

Áá, na farmě se bude ve velkém kydat…i hnůj :)

52
Johana
Reagovat

Ti volové jedni nevychovaní, za šest týdnů se Mikimu nepředstavili a on ani netuší, jak se jmenují.

53
Hooper
Reagovat

Ružo vs Miki 1:0

54
Jája
Reagovat

Skála nějak o tobě není slyšet. Tak pojeď, pokecáme ve skladu u AB. :))

55
jenkaa
Reagovat

hooper :-))

56
Skála
Reagovat

@Jája: Před dvěma hodinama jsem se vrátil z Prahy a jsem utahaný jak kůn.Dřevo jsem,ale před chvilkou dovezl,ale topit s ním budu až zítra.Zítra tradičně farma není,nebo je to poslední týden nějak jinak?

57
Skála
Reagovat

@Jája: Jé,ono je tam i na čtvrtek,tak už pro něj jedu.To co jsem před chvílí dovezl bylo „A“ a „AB“ na dnešek.Dívám se po tobě,ale není tě tam vidět,že jsi mě předběhla a pelášíš už domů?

58
Jája
Reagovat

Ale, jak praví klasik „chčije a chčije“ tak si jedu přitopit. :)

59
iv
Reagovat

Jenom letmo k Janě – má dobrou sociální inteligenci, tak mě překvapilo, že se aspoň symbolicky taky nezapojila a nepomohla. Musí jí být jasné, že diváci sledují a hodnotí i návštěvníky. Asi převážila pohodlnost nad úvahami, jak bude její odpočívání na obrazovce působit, škoda.

60
Dany
Reagovat

@iv: Já tedy nejsem žáný workoholik, ale oni musejí být nekutečně líní. Bez toho, aby aspoň něco málo dělali, tam musí být děsná nuda.Týden tam posedávat na lavičce a probírat horem dolem pořád dokola jednotlivé lidi a omílat to nahoru dolu, to bych se ukousala.

61
Mara
Reagovat

@iv: Jana, to bere jako rozptýlení a jak ji hodnotí diváci u televize je jí jedno. O nic nehraje, jen bude částečně rozhodovat. Do finále prý jde Tom a Lucia. Čemuž bych i věřila. Miki ani Bubica nemají šanci dostat tolik hlasů, aby postoupili. No a vyhraje asi Lucie, Tomáš to proti ní nedá. Tato farma stála za to, ale zpětně, mi nepříjdou zas až tak hrozní, za tu dobu jsem našla na každém něco málo dobrého. Mimo dvou lidí ,psychopata Luba a chudery Lenky, to je pár, jak hrom. S těma bych nechtěla bydlet ani v jednom městě.

62
Eva původní
Reagovat

@Wally: 37 – A jéje, tak to je hodná tetička a klukovi u ní je nebo bylo určitě dobře.

63
Dany
Reagovat

@Mara: No, ono teoreticky, čistě jen teoreticky, pokud Bubica projde vyřazováním po těchto úlohách, šanci by mít mohla. Exfarmáři vyžazují nadbytečného čtvrtého a hlasují pro prvního finalistu. Druhý finalista si účast ve finálovém duelu vybojuje v semifinále. A která dvojice byla lepší rozhoduje Martin.Alespoň dosud to tak bylo. Moje teorie – exfarmáři budou vyřazovat z dvojice Miky-Lucie a vyřadí Mikiho. Z dvojice Tomáš – Bubica budou rozhodovat o prvním finalistovi a zvolí Tomáše. V semifinálovém duelu vyřadí pak Lucie Bubicu. Může to být jinak, ale po spálení poslední várky dřeva dovezené do skladu, to vidím takhle. Navíc finalisté jsou známi již delší dobu a i když přiznávám, že by mě potěšilo, kdyby informace nebyla pravdivá, divila bych se, kdyby to bylo jinak.

64
Wally
Reagovat

@Dany: Ale oni neplnili úkoly jako dvojice, ale každý sám za sebe. A Bubice měla z p…e kliku, že to Tomášovi nešlo s voly. Její úkol udělali ostatní a ona jen vodila voly. Hnoji se vyhýbala obloukem. Ale pochválila se jak jí to všechno šlo. Hlavně jestli se byla na těch svých stromkách aspoň podívat, když to je hodina cesty.

65
Johana
Reagovat

@Wally: Bubica chválila i ostatní, co ji pomáhali, zvlášť Lucii a taky všem pěkně poděkovala. Vodit voly asi dřina není, ale proč ji nepřiznat, že jako jediná je celkem slušně ovládá. Know-how by ji mohli všichni závidět, na čele s Klikorem…i když zrovna toto mají všichni někde…

66
Hooper
Reagovat

@iv: Přehlásilo tě to, Prochore. Dávej si na to pozor. A Jana se ještě před svým odchodem hodně zapojovala do práce, že?

67
Dany
Reagovat

@Wally: Bubica makala docela dost. A celá pravda je taková, že nebýt jí, Tomáš by úkol nesplnil ani náhodou. Ani jeden z nich, neměl šanci úlohy splnit sám, i Tomáš měl od začátku pomocníky. S touto nabídkou jí zavolali na pomoc sami ,protože jinak by Tomáš honil volky po kopcích ještě dneska a ta hromada hnoje by ležela na zápraží farmy.

68
Jája
Reagovat

@Dany: Tak, tak. A vývoj chování mokré Lu k Bubici je taky zajímavý. Aby Tomášek měl splněnou úlohu, byla ochotná nosit do kopce kůly ke stromkům. V momentě, kdy Bubica začala pomáhat Mikimu, je oheň na střeše. U Mokráňů zítra nepůjde elektřina, aby maminka neviděla, jak se umí chovat její cukrová panenka a neslyšela její mluvu. Btw je to silná holka, ale nářadí drží jako prase kost. :D

69
Eva původní
Reagovat

Dívám se až dnes a jen žasnu co je to za potvoru ta Hrčice. Při rozhovoru farmářů s hospodářem ona jediná čuměla jak puchejř, žádná radost, jen ta škodolibá. Jak řvala panovačně na Betku, a ten fakáč při rozhovoru s Janou a Romanem :-)) No to je sviňucha, raději budu mít krysy ve sklepě, než takovou mrchu v baráku…

70
Jája
Reagovat

@Eva původní: Jeden známý se o ní vyjádřil: Kdyby rodiče věděli, co z ní vyroste, tak ji táta utřel do záclony“.

71
Eva původní
Reagovat

Tomáš měl na sobě super výstižné tričko při konfliktu s Hrčicí :-))) A kdyby se konflikt odehrál dle toho obrázku na triku, ovšem ne opačně, byla bych velice spokojená :-))) A Klikor, aby se mu nezkrátily žíly, přinesl nůši klacků :-)) No, to je zázrak, že se zvedl z pelechu a za odměnu si aspoň s Hrčicí navlékli zlaté parůžky :-))) Prostě jsme nejlepší … si určitě notovali!!

72
Eva původní
Reagovat

@Jája: 70 :-))))) anebo rovnou do hnoje …

73
Hanka
Reagovat

@Eva původní: Obě naprostý souhlas s Vámi

74
Dany
Reagovat

@Wally: Ještě dodatek k mému předchozímu příspěvku. Byla tam. Pokud ses dobře dívala, jakože asi ne, ještě zatloukala nějaké tyče a poděkovala jim už na kopci a pak ještě v kuchyni.

75
Franz
Reagovat

Na pondělní a včerejší díl jsem se podíval až dnes a to ještě i s rychloposuvem. Psychopatka Hrčková je opravdu nejhorší sviňa celé éry Farmy. Už se to, ale celé opakuje a je to pořád stejní – prostě ničím nás nepřekvapí. Škoda, že nepřijel Réza.
Prosím, je tam Hrmovka? Asi jsem ji tam ani neviděl, tedy u žádné práce a úkolech nebyla.

76
Jája
Reagovat

@Eva původní: Že by proto ta lambada na hnoji? Podvědomí ji žene kam patří. :))

77
Jája
Reagovat

@Franz: S rychloposuvem ji nemůžeš ani zaregistrovat. Schovává se v kuchyni u pece nebo za pecí. S lupou aby jsi hledal. :)

78
Wally
Reagovat

@Jája: Jednou jsem ji zahlédla sedět venku. :D

79
Prochor
Reagovat

Víte co nechápu, že Bubice má ušít košelu pro prvního finalistu. Ale každý z TOP4 má jiné míry. Jak má Bubice vědět, kdo bude první finalista (jak velkou košelu má ušít)?

80
Jája
Reagovat

@Prochor: Univerzální velikost pro Leniného modela
XXXXXXXXXXL. Ještě, že jsem od ní daleko, taky bych chytila sprchu :DDD

82
Prochor
Reagovat

80-Jája – chápu tvojí ironii.
Postřeh č.2 – Podle čeho proBoha soudí, že jsou nejlepší TOP4 ze všech řad ?
Nejsou trošku namyšlení?
Ti nejlepší přeci přišli jen na návštěvu (Mário, Paco, Lenuš).
Jo kdyby spolu třeba bojovali Paco a Mário – to by byla hvězdná řada.
Která z žen se cítí na to vyřadit třeba Lenuš například v silových disciplínách?
Lenuš by s nimi vymetla stodolu.

83
Prochor
Reagovat

@Kara:
Šárka se zase presentuje jako velmi hloupá a slabá hráčka. Potvrzuje jen můj názor, že lidi jako ona Chanas vyhrát Farmu nikdy nemohou. Čili že kdo nehraje – nemůže vyhrát. Ať se zeptá Janky jak se to má hrát protože její nízká inteligence na tuhle hru nestačí.

84
Franz
Reagovat

Šárka se Hrmovky může ptát na taktiku, ale už se nemusí ptát jak se ta hra opravdu hraje. Hrmovka tu letošní Farmu, …… no, tak trochu vzdala. Ve skutečnosti se totiž po Bratislavě mluví, že její zdravotní stav nebyl důvod jejího odstoupení.

85
NM
Reagovat

Prochor, myslia si preto, že sú najlepší, lebo im štáb ponúkol možnosť tak, že robil výber. Pojem VÝBER sa dá vykladať rôzne, oni si, úbožiaci, vyložili, že sú výberoví, nie že sú vybratí. Vyberané boli hlavne kontroverzné povahy s rôznymi odchylkami, veď šedý priemer, teda v norme sa pohybujúci ľudia, sú nezaujímaví. Je mnoho mien, keď sa niekde v správach na internete spomenú, nespomeniem si vôbec, že boli v niektorej z fariem.
Účinkovanie v F7 bolo ponúknuté okrem tých, ktorých sme vídavali, ďalším a ďalším – Frčkovým, Kallayovej, Božene… skrátka kadekomu, išlo o to, kto prijme. Kto prijal, je vybratý, ale nie najlepší.

86
Prochor
Reagovat

@Franz:
Souhlasím Jana měla jiný důvod proč se téhle taškařice zúčastnit. Ale nevím přesně jaký.

87
sida
Reagovat

@Prochor: Fakt je ten, že Oláh, Ferleťák, Filkor, Lucie jsou opravdu nejlepší z nejlepších. Když to říká i Martin, tak to musí být pravda !!!!! Ona i Hrmová je farmářka jak víno! A měl by to vyhrát Oláh, protože kdyby nevypadl,ještě by ukázal, jak se maká na farmě !!!

88
JanaH
Reagovat

Tak nevím… mě už začínají krom známých firem iritovat i ti, co pobyli tak krátce, že to tenkrát nestihli, nejvíc Betka a Roman. :-D
Snad nezopakuje Markíza rok 2012 a nenasadí na podzim další řadu. :-P

89
Dany
Reagovat

@Franz: Lena musí mít při představě, že by mohla vyhrát Bubica noční můry. Ta si dala jako osobní plán jí vydeptat a vyhodit a bere to jako otázku prestiže. Vnitřně se u toho svíjí jak had a je jí jedno, kdo to vyhraje, hlavně, když to nebude Miriam. Mladá holka, ale dokáže tedy nenávidět a kvůli hloupostem, to se jen tak nevidí.

90
Dany
Reagovat

@Prochor: Pravdu máš, že tito lidé vyhrát nemohou. Ani k tomu nejsou určeni. Ti jsou tam proto, že je třeba v průběhu farmy nejen spekulovat, ale taky plnit úkoly, uvařit, postarat se o zvířata. Někdo to udělat musí. A „hráči“ to rozhodně nejsou. Chápu, že je to hra, ale tohle je smutné a mělo by to být postaveno na alespon trochu spravedlivějších pravidlech.

91
Prochor
Reagovat

90 – Farma by mohla fungovat spravedlivě a bez intrik, kdyby na ní byli všichni jako je Chanas nebo Šárka. Takže by se oceňovala jen práce a zásluhy a podle toho se vyřazovalo. Jenže takhle to v životě ani na Farmě nikdy nebude. Vždycky tam budou nějací nefachčenkové a intrikáři. A právě ty je možné přelstít a vyřadit jen na základě nějaké strategie.

92
JanaH
Reagovat

Nejlepší scénka z dnešního dílu… štupl a kalafuna. :-D

93
Dany
Reagovat

@Prochor: Jasný. Neříkám, že se nemůže různě špekulovat a taktizovat, ani nějaká ta občasná hádka mi nevadí, to k tomu patří. Ale že vyřazování by mělo být postaveno jinak, spravedlivěji. Třeba, že by mohli hlasovat kromě soutěžících i diváci, nebo něco jiného, nevím. Takhle je to fakt JEN o intrikách. Není to prostě stavěno na českou ani slovenskou povahu. Tak hned u poslední čtyřky, pokud budou rozhodovat exfarmáři, vůbec to nebude o tom, jak kdo splnil úlohy, ale o vzájemných sympatiích a antipatiích. Takže kámoš ani tu úlohu splnit nemusí a dostane se dál, druhý, kterému to nebudou přát, i kdyby se tam strhnul, vypadne. Dřív tom, kdo jak splnil úkoly rozhodoval Martin a i když on má také své sympatie a možná i nařízení Borisů, přeci jen je to trochu o něčem jiném. Ale už minule to tak nebylo a , podle ukázky, nebude ani ted. A o tom mluvím.

94
dejna
Reagovat

@Dany: Komentuješ i za mě. :)

@JanaH: To je děs! :D Uvažuji, jestli to neudělal naschvál – že je herec, to už tam řekli mnozí. ;)

95
Jája
Reagovat

@JanaH: Všeználek vůbec dnes boduje a musí přiznat, že je v pr…. Po dlouhé době se těším. Jak tohle dopadne? :DDD

96
Eva původní
Reagovat

@JanaH: kdo to zas je kalafuna :-)))) Hrčice – Hrčková – oprýskaná huba ???

98
Jája
Reagovat

@Eva původní: Hrčková by kalafunu potřebovala na ten svůj chlupatý jedový jazyk. :DD

99
Wally
Reagovat

Jediné plus této řady, že Bětka vypadla brzo. Poslouchat ji do teď by bylo za trest.

100
iv
Reagovat

@Wally: Mluvíš mi z duše. Letité účty s Miriam si Betka měla odpustit, úplně to v ní bublalo.

101
Jája
Reagovat

„Jááááj, veď ona na ňu nekričí, ona má len taký hlas, všetko je v pohode“. Jj všechno je v pořádku jen když je volume na nule. :)

102
Kara
Reagovat

Já se už dívám tyto dny jen ze setrvačnosti a bude mne zajímat spíš finále.
Roman přece řekl jasně při začátku dělání úloh semifinalistů že je jedno, jak úlohy splní, že oni mají už dopředu rozhodnuté koho pošlou do finále. Tak i kdyby se někteří strhali, nic to neovlivní. Kamarádky Lucie zapracovaly a Luca i kdyby nedělala opět nic je finalistka. Sice mne to trochu i štve, ale je to schow a tak se to snažím brát. Není to soutěž o nejlepšího makače a tak i taktiky tam musí hrát svou roli.

103
Kara
Reagovat

@Wally: Taky to mám s Betkou stejně. A taky bych jí doporučila i konečně zubaře. Nejen že se nedá poslouchat, ale i ten pohled na ni, když otevře pusu je hrozný.

104
sunrise
Reagovat

@Dany: Tak mně by úplně ke spokojenosti stačilo, kdyby byla dána zcela jasná, přísná a nepružná pravidla, striktně dodržovaná včetně přísného a nekompromisního systému trestů, přes které by nejel vlak. Pak ať si klidně intrikují až do alelujá. Klidně by tam pak mohlo být celé pestré panoptikum pracantů, lenochů, poctivců i hajzlíků, mrch i podrazáků. Hlavně už žádné známé a provařené ksichty „těch nejlepších z nejlepších“. Takovou farmu bych brala klidně ještě letos. Ovšem to by musel dělat zcela jiný štáb lidí, což je zřejmě nemožné. Líbí se mi odhadovat, co v kom je, poznávat jejich charaktery a „charaktery“, sledovat, jak se postupně odkopávají a jak se vyvíjí jejich vzájemné vztahy. To mě baví nejvíc, a ne jen sledovat staré známé jak jsou zase tak strašně stejní a jak nedokáží překročit svůj vlastní stín z předchozí farmy.

105
Eva původní
Reagovat

@dejna: 97 – No jo, bože já jsem taky, už vím, to používal můj děda na prase :-)) díky

106
Eva původní
Reagovat

@Jája: 98 – :-)) přesně tak

107
Aza
Reagovat

fandim vsem farmarum

109
Dany
Reagovat

@Jája: A pokašlat mu to vydatně pomohl děd Vševěd, který po tom,, co zpracoval, podle vlastních slov k Betce, prasat nepočítaně, nepoznal že to není rychlosůl a nechal ho to tam nasypat. Tenhle umělec se jen chhvástá, ale na co sáhne, to zmrší.

110
JanaH
Reagovat

@Eva původní: tak, tak, neměla to být šifra, jen jsem nechtěla prozrazovat konkrétně, o co půjde. :-)

@Jája: hlavně, když měl štupl okamžitě jasno, co ochutnává. :-D A Martin ho opět zase jednou nezapomněl vychválit až do nebes coby nejzkušenějšího machra přes všecko…

111
Mara
Reagovat

@Jája: Bože, to je vůl !!!!!!! Ale on se z toho viviní, a budou za to moci všichni ostatní. Opravdu nechápu, jak něco tak blbýho a přitom sebevědomýho , může běhat po světě.

112
Wally
Reagovat

@Dany: Hlavně podle mně ta prachanda neměla jít do klobás, ale na to prase na pečení. S tou kalafunou to je celý divný, není ani bílá ani slaná.

113
Jája
Reagovat

@Wally: A to ještě budeš valit kukadla, co s tím prasetem budou vyvádět. Opravdu se těším na pátek. To bude hussté, hussté, hussté. :D

114
Jája
Reagovat

Oprýskaná herpes huba dostala na FB nové jméno:
Leona CHuarez Herpes de la Boborofski :DDD

115
Jája
Reagovat

A ještě jednou z FB:
Nádherný a pravdivý citát jednej z protagonistiek farmy: ak človek ponižuje, tak iba preto, že sám je nízky. Môžete trikrát hádať ktorá!

116
Dany
Reagovat

@JanaH: Tak jestli Martin farmaří stejně odborně jako Štupl, nedivím se, že se musí zhovaďovat v televizi, jinak by už dávno přišel na buben.

117
Dany
Reagovat

@Wally: Tak jasný, to má pomáhat při odstraňování chlupů. Proto jim to taky nešlo očistit. Nevím, nemůžu to tvrdit, ale moc bych neddala za to, že postup mají v almanachu, vždycky tam měli všechno, jen to nečetli.

118
Wally
Reagovat

@Dany: Prachanda je ale ta rychlosůl. A ta měla být podle mě na to naložení prasete na pečení.

@Jája: Farma je i dnes. 21.45

119
Wally
Reagovat

V které Farmě chovali mangalice a dělali zabíjačky? Je tam z ní teď někdo?

120
Jája
Reagovat

@Wally: Pro mě už ne, Dnes jsem si naordinovala pěkné pospinkáníčko a ráno jedu na dřevo. :))

121
Jája
Reagovat

@Wally: Jana a jednu si brala domů.

122
Ferda
Reagovat

@Wally: to byla trojka, a nikdo z nich tu není, jen Mario byl na návštěvě

123
Dany
Reagovat

@Wally: Na pětce dělali zabíjačku. I Betka o tom mluvila s Klikorem

124
Ferda
Reagovat

zabíjačka byla v každé farmě, snad kromě jedničky

125
Wally
Reagovat

Takže teoreticky by s tím měli mít zkušenost všichni. :)) Ale prakticky to vypadá, že se diví odkud se bere maso na pekáči.

126
Hooper
Reagovat

Přemýšlím, co by si tam Bubica a Minnie bez „Éďalej“ počaly. Opravdu nevím, nevím.

127
Hooper
Reagovat

@Hooper: Opravdu šikovná trojka spolu s Chanasem, jen co je pravda.

128
Hooper
Reagovat

„Bubica není kompletná“ – PsychoLenka je někdy také vtipná.

129
Johana
Reagovat

@Hooper: a Ružo s Riavkom degenerovaní z toho, jak je Bubica týrá :)

130
Dany
Reagovat

@Hooper: Hlavně co by si bez tohp jejich eďalej počali ti ostatní, kteří to potřebovali ke splnění úkolů.

131
Wally
Reagovat

Lucie místo toho, aby je poprosila, tak se chová jak carevna a jen rozkazuje a štěká pokyny. Proč, když potřebuje nahoře chlapy nejde to prase „oškubat“ sama? Bubica taky byla u Tomáše a on u ní.

132
wendelinka
Reagovat

Boze,ta Lucina je mrcha zhnila leniva,sotva ma trochu prace, tak se ji krati zily a sepsuje kde koho. Byl to prece jeji ukol,tak si mela poradit a ne hned pomlouvat Bubicu.Ta toho udelala mnohem vic za den,nez Lucina za celou farmu!Ji teda vyhru nepreju ani nahodou.A o te sproste Hrcici je skoda slov. Hrmova se taky zrovna nepredre,Betka spis dela hubou nez rukama.Jedine Roman rekne na rovinu,ze se mu delat nechce.Bohuzel,alevyhraje ten,kdo ma vetsi sympatie.Z toho plyne,ze delat na farme nema zadny smysl,protoze veou ty,ktere dovedou predvadet svoje vnady,nalepene rasy atd.Kdo maka,je vsem pro smich a jeste sklidi pomluvy.Zkratka pracovat na farme se nevyplaci. Spis delat malo,ale hodne o tom mluvit!

133
Johana
Reagovat

@Johana: a driape ich za ofinu, ako chlapa v posteli…Leona dnes perlla :D

134
Skála
Reagovat

Jájo,Jájo stávej a jedem.Dlouhé dřevo je na skladě.Budeme mít co řezat a čím topit. :-D

135
Skála
Reagovat

Tady už všichni spí,tak jedu sám,alespn tam nebude tlačenice. :-)

136
Milu
Reagovat

@Skála: už jsem tam…jen se přidej…myslela jsem,že už všichni spí…Jája psala,že bude spinkat:-)

137
Skála
Reagovat

@Milu: Už nakládám.Víc než půlka je již naložena.Ještě 5 minut a je hotovo.

138
Milu
Reagovat

Já už mám…ale topit budu až ráno…dobrouuuuuuuuu

139
Skála
Reagovat

@Milu: Já taky dovezu a jdu hned zalehnout.Dobrou a sladké sny.

140
marka
Reagovat

@wendelinka: Tak úplně to pravda není. V 6 šli do finále dva největší pracanti, Dodo a Tomáš , rozhodli ale sympatie, to jo.

141
Dany
Reagovat

@wendelinka: Lucie má práci, je nervozní a vzteklá, že jde něko pomoci i i Mikimu. Nejraději by je nahnala na ty svoje políčka všechny, hlavně, aby to ona měla hotové. A máš pravdu, že ona o pomoc nepoprosí, ale komanduje a rozkazuje.

142
Dany
Reagovat

A jen tak mimochodem, nevšimla jsem si, že by Lucie, byť jen malíčkem a symbolicky, pomohla Mikimu, ale on jí pomáhal. Ta měla, při své neschopnosti zorganizovat si práci, co dělat, aby to stihla i když jí pomáhal, snad až na Luba, každý, kdo měl na farmě ruce a nohy.

143
verča
Reagovat

Jak si je všechny vybavím?
Luca – panovačná hloupá blbka s rukama vbok,aby byly vidět repasované kozy,mám podezření,že jí byl repasován i mozek
Bubu – nechutně tlusté stvoření ,které vyžere i kontejner, s krysíma jedovatýma očima
Tomáš – pracuje,když chce on, drzý, provokativní,potřeboval by občas profackovat
Miki – hráč, maká, moc nikoho neuráží,když tak s nadhledem
Šárka – samochválička, všechno dopředu věděla, velké ego s malým IQ, jo zapomněla jsem na ty kozy, ty jsou vidět nejvíc……….jo taky chrup
Lenka – adeptka na psychiatrii a pak na detenci
Roman – lenoch líný, od pohledu ve všech směrech zřejmě jiný ?
Janko – pracovitý obyčejný člověk
Lubo – evidentně poznamenaný působením ve školství
Fakt nejlepší z nejlepších, museli je dlouho hledat,dost mně bere to jejich sebevědomí, že jsou VIP Slovenska

144
Wally
Reagovat

@Dany: To už jsem psala včera, že mohla jít škubat prase.První den Jana, Lenka, Roman a Lubo nepomáhali nikomu a zvládli to. Včera mimo Romanky makali všichni a převážně u carevny, ale nějak jí to nešlo.

145
Franz
Reagovat

Fakt nejlepší z nejlepších, ale hlupáků Farmy.
Oni nasypou kalafunu na odstraňování štětin z kůže prasat do masa na klobásky. A odborník na zabijačky Lubo ji ještě ochutná a řekne, že je to rychlosůl.
Dnes se raději podívám na hokej i když vím, že prohrajeme, tak se určitě více pobavím, než nad tímto stádem farmářských magorů.

146
JanaH
Reagovat

@Franz: no ale stejný hlupák byl ten, kdo jim dodal ke zpracování prasata sice s kalafunou, ale se štětinami a zbavená vnitřností. ;-)
Dnešní díl nuda k uzoufání… hokej bude dobrá volba.

147
Johana
Reagovat

@Franz: a taky by mě zajímalo, kolik té kalafuny Klikor do toho mletého masa nasypal. Na deset kilo klobás se dává asi jedna malá lžička rychlosoli (6gr) a to nevím, jestli by po vmíchání bylo poznat, i kdyby to byla kalafuna. Mám podezření, že ten blb to použil v množství místo normální soli.

148
Eva původní
Reagovat

Mně leze na nervy Mokrá Lu jak vyrypuje do Bubici a honí ji jak nadmutou kozu. A hospodáře asi trefí z těch dvou klobáskářů. Jenže co s nimi teď na konci, těžko jim to zbylé maso a další jídlo za trest vezme a odveze jako to už udělal ve F6. Mám dilema na co večer koukat, bude boj s chlapem kvůli hokeji. Máme jednu televizi :-)) Budem přecvakávat anebo musím vydržet do pondělí a nejlepší bude si jít sem a přečíst si co napíšete :-) Díky!!!

149
Hanka
Reagovat

@Eva původní: Tak si sjeď do skladu pro dřevo a máš klid

150
anonymous
Reagovat

Mno, takže otázka pro exfarmáře bude znít…

Nebude znít vůbec ve smyslu Farmy 6 :-)

151
aza
Reagovat

Bubicu každý úkoluje a kdyby se přetrhla, stejně jí všichni vynadají . Lucka už se vidí vítězkou a tak poroučí každému. Kdyby farmáři tak pilně pracovali po dobu farmy,jako poslední dny, tak jí už pomalu postavili novou.

152
Eva původní
Reagovat

@Hanka: 149-taky jsem už nad tím přemýšlela, ale já jsem poněkud takové internetové dřevo tak už ten sklad nechám na F 8 :-)) jinak díky, ale dostala jsem nápad, že tu svoji polovičku pošlu do hospody na hokej :-)) On by jinak určitě moc rád, ale ráno musí vstávat brzo do práce tak nevím zda uspěji…

153
Wally
Reagovat

@Eva původní: Kromě dvou vrbových polen to je nuda a naprosto zbytečný den.

154
Eva původní
Reagovat

@Wally: 153- dobrá, tak mám vyřešíno, bude hokej, ale stejně mi to nedá a budu nakukovat o přestávce, díky :-)

155
Prochor
Reagovat

Doufám, že to ta mrcha Mokrá nevyhraje. Prý: „Řekni Bubici ať dojde“! Celou dobu jí pomlouvá s ničím jí nepomůže a rozkazovat umí nána jedna.

156
Wally
Reagovat

@Prochor: A jak Bětka poslušně běžela splnit úkol!

157
Vilma
Reagovat

Dnes odpoledne jsem se dívala na včerejší farmu, před tím jsem si pročetla panáčka co se tam dělo. Byla jsem překvapená že farmáři Martinovi došlo ,že dřevo zavezl na traktoru až ke kolibě, aby to nemuseli voly táhnout do kopce a nedal to vyložit dole. I tak už začínají stávkovat a přestávají farmáře poslouchat. Vždyť za celou dobu co je mají nejsou farmáři schopni si zapamatovat jak správně voly zapřáhnout . Hodně mě překvapilo ,že Martin jim dal koš se sypkým materiálem, na naložení a z pracováním prasečího masa. Po celou dobu co se farma vysílá už musel farmář Martin poznat , že ve farmě 7 jsou jen ti nejlepší s IQ nulové. Ohledně ohrožení zdraví , měly být pytlíky popsané, co se ve kterém nachází , aby nedošlo k záměně , což se stalo. Večer si nenechám farmu ujít , abych nemusela čekat na pondělí jak to dopadlo. O postupu práce už bylo psané , že je určitě v almanachu, který nikdo nečte a podle mě nikdo z farmy asi ani netuší , že by to tam našli , myslím že je Květka již v prvním týdnu na to upozornila , že vše co nebudou vědět najdou v almanachu .

158
Hooper
Reagovat

Inu, Betka s Bubicou holt musi počítat s tím, že když jsou submisivní, tak okolí toho bude zneužívat. Ostatně, o submisivitě Miriam jsem tu již nejednou psal.

159
Prochor
Reagovat

@Vilma:
Je jasné, že Filkor a druhý úderník Miki udělali pro Farmu nejvíc, když raději nedělali nic. Pat a Mat hadr.

160
Prochor
Reagovat

@Hooper:
To je samozřejmě pravda. Mladé tele Lucka zaúkoluje starší ženu, která by mohla být její matka aby šla sprdnout další starší ženu, která by taky mohla být její matka. A obě dvě starší ženy Lucku poslechnou:-)) Můžou si za to sami ale dívat se na to nedá. Poina je ta, že Lucka je defakto služka ale všechny úkoluje jako by byla FT. Všichni drží hubu a šroubují:-))

161
Hooper
Reagovat

„Ty jen řešíš a nic neděláš“.. Betka to směrem ke Klikorovi rozsekla.:-))

162
Prochor
Reagovat

@Hooper:
A následovala Klikorova přednáška o tom, kolik zabil sviní a jak se to má dělat. Po celou dobu přednášky ale sledoval, jak se ženy zoufale snaží oholit prase nějakými nůžkami na ovce:-))) No, celý Klikor jak ho známe.

163
jenkaa
Reagovat

Koukam na hokej a myslim, ze druhou cast farmy dnes v pohode stihnu, ale v predstihu jsem se musela smat, Betka celou dobu k nicemu pro divaka, ale jak pise Hooper, toto bylo supr:-))) Pokud bude finale Lucie a Tomas, fandim Tomasovi, i kdyz taky zadna hitparada

164
Hooper
Reagovat

Kveta s Chanasem by byli pěkný pár, měli by to dát dohromady.

165
Prochor
Reagovat

Začínám mít dojem, že nešťastně zamilovaný Chanas chodí na farmu kvůli Kvetce. Zatím to vypadalo, že kvůli mánii řezat dřevo.

166
Hooper
Reagovat

Miriam takovýhle život zažila do 10 let u své babičky, a proto se přihlásila. Ach tak.

167
Prochor
Reagovat

Janka mi dělá radost, že kope za Tomáše. Moje slova.

168
jenkaa
Reagovat

Ja myslela, ze se to dneska rozlouskne? Kdy je farma v programu dal? Dekuji.

169
Prochor
Reagovat

Takže z ukázky na příští díl je zásadní otázka jasná: “ Kdo si podle těba zaslúži vyhrát 50000 eur?“. To je fér.

170
Wally
Reagovat

Co udělal Miki Šárce tak strašného, že ho tak nenávidí. Byl pro ni největší zlo ve všech rozhovorech a teď tam organizuje jeho antikampaň.
Lenka vystihla Bubicu: nepřirozená milota :)))
@jenkaa: út, čt, pá-finále

171
janina
Reagovat

Myslím, že Janka ma asi nejvíc rozumu ze všech. Jak mohli Tomáš a Miki zapřáhnout voly,
když to celou farmu ani jednou nedělali. S voly tahaly dřevo z lesa Bubica a Šárka. Kdyby nepotřebovali Bubicu k tahaní hnoje, tak myslím, že by ji nikdo z těch tři nešel pomáhat se sazením stromků. Celé je to nějak divné, nikdo nehodnotil ukoly, a už vybírají nejhoršího, doufám, že přímo do finale nepostoupí Lucie už jen proto, abych viděla Lenku jak se bude tvářit a jaké komentáře vypadnou z její chytré pusy.

172
jenkaa
Reagovat

Wally dík, já myslela, že už dneska. Vůbec nevím, co se tam tak lopotili, kdyz se úkoly zhodnotily pred Kvetou na jejich pocitech. Lena je debil, minimalne, kdyz Luca postoupi, ztrati hlas od divaku, nebot…….Cela farma byla strasne odflakla, neprofesionalni a nebyt panacka. tak ji jeden snad ani nesleduje. Takze vyhra patri sem:-)

173
Wally
Reagovat

@jenkaa: Až by došlo na lámání výhry mezi panáčkovce, to by byla větší sranda než ty pravdopromluvy na Farmě. :)))

174
Kara
Reagovat

@janina: Taky se bavím, když teď někdo vyvyšuje Bubicinu práci s voly. Jak by asi vypadala dnes koliba, kdyby chlapi šli stahovat dřevo a Bubicu poslali stavět kolibu? :))) Věřím tomu, že by si chlapi s voly poradili, ale jak by asi vypadala koliba ? Tomáš by ani nemusel zatírat TRNAVA, protože by to neměl kam napsat. Bylo by zajímavé sledovat Bubicu na žebři, jak staví krovy a přitlouká došky.

175
Wally
Reagovat

@Kara: Jsem poslední, kdo by se Bubici zastával. Ale na odbornici práce s voly ji pasovala sama velká carevna a šla se s ní vyměnit. Ten den asi voli měli dobrý den , že ji poslechli, bohužel druhý den byli poněkud neklidní. :))))
Taky mě překvapilo množství lidí na FB co ji fandí, že je největší pracant, všem přeje jen dobo, je nezákeřná no prostě matka Tereza. Já ji pořád vidím jen v kuchyni jak tam s Šárkou jako něco dělají a pomlouvají ostatní jak jsou hrozní.

176
Kara
Reagovat

Já jen doufám, že ještě dojde i na nějaké zhodnocení těch jejich úloh. Asi nebudou už mít vliv na posunutí jednotlivců do finále, ale byla bych zvědava, jak Martin okomentuje to maso ochucené kalafunou :))))
Podle mne to bude vina Mikiho. Byl to jeho úkol a při přebírání surovin mu Martin řekl, že si to má zkontrolovat a pokud mu něco není jasné, tak že mu to vysvětlí. Pokud by nad tím Miky nemávl rukou, mohl si všimnout že v sáčku je nějaká divná „sůl“ a zeptat se na to.

177
Kara
Reagovat

@Wally: Já jsem jen dočítala dizkuzi zpětně a pobavily mne některé příspěvky, kde se dost přeháněla schopnost Bubice s řízením volů.
To voli samozřejmě mají taky své výpadky a nemusí poslechnout vždycky, to je jasné.
Bubicu já mám nějak z minula zařazenu mezi drbnami a taky dovedla hezky podrazit, když šlo o její krk. Letos mne nijak nepřesvědčila že by byla jiná a ničím zvlášť mne nějak nezaujala. Má svůj věk a váhu, tak u prací je zpomalená, za co třeba ani zas tolik nemůže.
Pro mne byla nezajímavý hráč a kdyby třeba prospala někde pod smrčkem kus farmy, tak bych si ani nevšimla, že tam není. V minulé farmě byla nějak víc akční. Letos na sebe ani neupozornila třeba tím svým zpěvem :))))))

178
Jája
Reagovat

@Kara: Tak to jsi měla hluch. Zpívala přes den i po ránu, až si lenoši stěžovali, že je budí svým zpěvem z pod lesa. A co není pro Borisy zajímavé, to se do sestřihu nedá. Taky nedali všera do TV sexuální harašení prďoly Klika, spokojený kobylí řehot doni Leony, když jí hladil prdel a ona se eroticky vlnila mezi Klikem rozvášněným do ruda a přírodně teplým v předoperační přípravě.
Hodnocení Martina na druhé prase mě taky velice zajímá. Prase dvakrát uvařené, ostříhané a na závěr upálené v slámě, poté nasolené a uložené pod kobercem (dělaným do koliby) bude jistě velice chutné.

179
Wally
Reagovat

@Kara: Ono je taky dost prů…r dávat neoznačené pytlíky. Aspoň ty nejedlé měly být zvlášť. Hlavně mi je divné, že kalafuna byla bílá a slaná.
@Jája: Dostalo wellness ála Farma. A teď odpočívá v pokoji.

180
JanaH
Reagovat

@Jája: ale mrkací panna Kvetka s vážnou tváří pronesla, že tentokrát nebude hodnotit Martin, že hodnocení bude na nich samotných a ostatních farmářích. Či?
Koberečky v neckách bomba, na záclony a závěsy už asi taky nedojde…
A ten král Oravy dodnes netuší, jak se volci jmenují, Dušan to jistí. :-D

181
Jája
Reagovat

@JanaH: To prase ovšem uvidí, až přiveze náčiní k pečení. Doufám, že jim ho pomůže napíchnout a nenechá to na řediteli zeměkoule, jinak to prase skončí u kováře jako dřevěné uhlí. :)

182
Jája
Reagovat

A to jejich sebehodnocení: všichni všechno uděláno na jedničku, kalafunu a 10 kg masa víceméně vzal na sebe Miki. Na to nebylo co říct, Květka trapně promlčeně přešla (opět nebylo v TV).
Miki má vůbec s pamětí nějaké potíže (odumírají mu mozkové buňky). Napřed plánuje jak se musí dostat do sluhovské funkce, aby nemusel splnit slovo dané Bubici, chodí, otravuje,vysvětluje a teď k závěru vypráví pohádky Chytré Bětě (které není 12 ani 11 ani 10 rokov a má svoj dospelý rozum) jak to všechno bylo jinak.

183
JanaH
Reagovat

@Jája: pokud uvidí, stejně nic nevytkne, přece si nepohaní svého miláška štupla!

Chytrá Beta zase na oplátku vypráví pohádky svatému Ferleťákovi o inrigánke Šárke, aniž by se zmínila o tom, že ty rozumy vyšly od intrigánky Hrmovky, podle které Miki výhru nepotřebuje, Lucka se šla zviditelnit a Miriam nemá šanci. Tolik informací najednou Betka nepobrala, předala dál zkrácenou verzi.
Jaký má vlastní dospělý rozum předvedla ve své řadě coby poskok a hlásná trouba Tiborká Áno. :-D

184
Kara
Reagovat

@Jája: :))))) No, toho zpěvu bylo proti minule o hodně míň, i když mně neunikla ani jedna nc verze. V minulé farmě byla Bubica hodně veselejší, ale beru, že 3. farma po sobě asi dá dost zabrat.
Je to ale jen můj názor, a vidím to třeba jinak. :D

185
Jája
Reagovat

Můj popis Mokré Lu byl velice jemný. Takto ji popisují na FB:

„zase až tak skveke nevyzerá,vlastne ona vôbec dobre nevyzerá,keď zotrie make-up vyskočia jej jebáky ktoré mimochodom vydieť aj pod ním,krivé zuby,vypĺznuté opadané mihalnice (bez nich ako bez tváre) krátke zavalité nožiská to niesú nohy to su pňe,dlhý trup .. nesúmerný s nohamy,celkový jej výraz ako sfetovaná veverka,ostatné si už napísala takže tí ktorí na ňu chválospevy hlásajú sú hluchý,slepý.“

186
Kara
Reagovat

@JanaH: Jo, ten Dušan nemá chybu :)))
Jana si ztěžovala, že Klikor si za 14 dnů nezapamatoval její jméno a Miky za tolik týdnů neví jak se jmenují 2 voli. :-)))
Ale mám dojem že Miky ani jednou nebyl sluhou a tak s voly nepřišel moc do styku. Ale alespoň ta jména si už zapamatovat mohl.
Asi proto ho jeden i nabral rohem, aby si konečně Miky všiml, že jsou na farmě i zvířata.

187
Dany
Reagovat

@Jája: Betce sice není deset ani jedenáct, pořád vykládá, jak má svůj rozum, ale stejně nakonec udělá to, co jí někdo nabulíkuje do hlavy. To předvedla už na své farmě a nemyslím, že by se nějak změnila. Alespoň mě to tak nepřipadá. Jen se mi zdá ten její hlas ještě více hádavější. Betka řekne dobré ráno a vypadá to, že dotyčnému nadává.
Co se týká Miriam, nepracovala asi nejvíc, ale z toho výkvětu, co tam zůstal, by si, podle mě, zasloužila být ve finále ona a Tomáš. Miki a Lucie předvedli po pracovní stránce určitě míň než ona, skoro nula nula nic. A když se tady schazuje Miriamina práce v lese se dřevem, jen bych chtěla připomenout, že to dřevo mělo v té době být už dávno z lesa stažené a že někteří FT za „splnění“ úloh dostali docela dost mincí, takový Klikor dokonce 40. A nevšimla jsem si, že by některé baby stavěly kolibu. Ale, na rozdíl od Bubici a Šárky, nestahovaly ani s volky dříví s lesa, jen se tam crcaly po kuchyni a ještě lépe před kuchyní na lavičce, případně na dece a rozhodně v té době, a nejsem si tak jistá, že v jiné ano, nedělaly žádnou fyzicky namáhavou práci.
Karo, fakt myslíš, že by taková Lucie byla schopná postavit střechu na kolibě? To už by jí, kdyby nebylo zbytí, dala jakžtakž dohromady ta Bubica s Šárkou, než takhle hvězda.

188
Ludmila
Reagovat

Zdá se mě, že dosti lidem leží v žaludku Miriam. Je pravda, že není tak čilá jako její mladší soupeřky, ale zase je mnohem poctivější. Že se probírají ostatní hráči, tak to dělá každý a o čem jiném si povídat v uzavřené komunitě a to ještě ve hře? Je třeba vše probírat co je pro a co proti mé taktice. Každý se chce dostat do finále, jde o dost velký balík peněz a kdo říká, že mu o to nejde, tak opravdu nevím proč do hry šel, jedině s jiným úmyslem a této hry jen využil pro sebe na úkor jiných, kteří by třeba lépe hráli tuto soutěž. Zbytečně zabírali místo a vlastně nás i nudili. Mě například Jana, je zde vychvalována do nebes, pro mne je to herečka líná, které jde jen o její blaho, bála se duelu jak čert kříže a vždy a naváděla ostatní pro svou výhodu. Také nechci odsuzovat hráče za úsudek, který jsem si dříve udělala, ale na celkovou jeho hru. Na každém jednom zde by se našlo spousta chyb a nevím, proč se o jednom píše tak přesvědčivě špatně a u druhého jen tak mimochodem. Vždy je viděna práce která je velká a hmatatelná, je více upřednostňována a ne ty drobné, bez kterých by ani Ti vyvolení nezvládli v pohodě svoje úkoly. Kolikrát bylo zabráno umývání nádobí ve vodě bez jaru a ještě jsou zdrbnuti za mastnotu. Takovéto práce jsou pro jiné podřadné a nejsou na výhru. Ale sestavovat domek jako popsanou skládačku, kde vše sedí, je veliké umění? Kdyby dotyčný, pro většinu diváků sahající po vítězství, měl být u plotny a v kuchyni, určitě by se nedostal tam, kde je nyní. Miriam nikdy neodmlouvala a vždy udělala to co chtěli ostatní, což se u jiných říct nedá, a ještě se ji za zády posmívali. Nejvíce je to vidět na Lucii a Mikim, pomlouvání a vysmívání se. Oba nesahají ani po paty této hráčce. A dále, neumíme a ani nechceme odpouštět a tím vzniká nenávist k dotyčnému a nabalujeme i ostatní, kteří nemají svůj vlastní názor a nechtějí se vymykat z řad. Držím pěsti Miriam, i když vím, že ji ostatní smetou.

189
Kara
Reagovat

@Dany: Proč bych si měla myslet, že Luca by postavila střechu? Luca by určitě neudělala na kolibě nic, možná by jí šlo dělat drába a velet, aby si všichni pohli. To předvedla i teď při svém úkolu. A pokud jsem si všimla, tak ani nepomáhala na Mikiho úloze, jak byla zaneprázdněna honit všechny, aby dělali u ní.
Já jsem jen reagovala na Bubicu, protože ta byla srovnávaná s chlapy semifinalisty, že bez ní by si neporadili. Ona by bez nich taky tahala ještě dnes kolíky do kopce a zatloukala. Bylo na ní vidět, jak je zničená a červená v obličeji, jen když do toho kopce měla jen vyjít. Ale chápu ji, že to pro ni bylo těžké.
Mně nepřijde, že by kterýkoliv z té čtverky nepotřeboval v něčem pomoct od druhých a tak se pozastavím tam, kde vidím že se shazuje třeba Tomáš, viz třeba příspěvek 67.
Oba by asi makali ještě na svých úlohách, ale věřím, že by to Tomáš zvládl dřív. Přece jen je fyzicky zdatnější a i udělal toho tam víc než Bubica.
Finále bych přála Tomášovi a Bubici z té 4, co tam je. Ale výhru Tomášovi :)))

190
Jája
Reagovat

Leona má nové prášky. Jak jinak si vysvětlit příspěvek na Rezovém FB?

Leona Juarez Najlepší cudzinec spievajúci cigánske piesenky. Radosť počúvať ale aj pozerať

191
Kara
Reagovat

Já jsem se i zamýšlela nedávno, jestli bych semifinále přála víc Šárce, než Miriam. Luca se tam dostala jen omylem a ani sama asi neví jak :)))
Šárka je po pracovní stránce o hodně lepší a šikovnější jako Miri, ale po lidské stránce ji nesnáším. U Mirky to mám naopak a povahově mně vadí míň než šárka. Tak těžko říct, které bych semifinále přála víc a bylo mně jedno, která z nich tam bude. Šárku by ale pak asi poslali opravdu do finále s Tomášem a byla by to po pracovní stránce zasloužená dvojice. Jen bych pak měla ve finálovém souboji větší nervy, aby to vyhrál můj favorit :)))))
Vítězku Šárku bych rozdýchávala těžko :))))

192
Kara
Reagovat

@Jája: Nebo ji vyléčil polibek od žabáka. Z něj bude na konec princ a z ní hodná princezna. A zazvoní zvonec a pohádky o zlé Leoně a zlém žabákovi bude konec. :)))

193
JanaH
Reagovat

@Jája: vlezdoprdelstvím? :-D

194
Johana
Reagovat

@Jája: dotyčná z FB bude nejspíš krasavice s uměleckými sklony…protože v jedné větě nasekat čtyři hrubky je taky umění.
@Ludmila: moc pěkně napsané. Právě u Miriam vidím posun k lepšímu. V pětce mi dost lezla na nervy, teď mi připadá o dost rozumnější, hraje hru v rámci slušných mezí i přesto, že se ji to moc nevyplácí a ona to moc dobře ví.
Ten koberec, kterým přikryli prase není do koliby. Utkali asi metr třicet navíc a museli ho zkrátit, protože by se koliby nevlezl.

195
JanaH
Reagovat

@Kara: já o tom hodně pochybuju, že by Šárku ostatní poslali dál, to je spíš jen její zbožné přání a vzdušné zámky… proto taky ta vyjádření, že jí měla Miriam pustit duel a podobně. Hlas by možná dostala tak od Jánošíka a Romana.

196
Franz
Reagovat

Včera prý ještě nevybrali finálovou dvojku? Co tam tedy ukazovali?
Asi pěknou nudu, že?
Hokej byl včera opravdu lepší program.

Teď se dívám na FB a někteří diváci si opravdu neberou servítky:
„to my sme slováci takí jebnutí ,že necháme češku vyhrať,češi by to neutrobili,tí maju hrdosť!!!“
To je ten z mála slušnějších. :-)

197
Dany
Reagovat

@Kara:Svůj názor na Miriaminu práci s volky jsem původně nepsala jako shazování práce Tomáše, ale jako reakci na příspěvek , Wally, která napsala, že Bubica jen zašívala s volky a všechnu její práci udělali ostatní a kdoví, jestli se tam prý byla alespon na ty zasazené stromky podívat. Což nebyla pravda ani náhodou a neodolala jsem reagovat. I ostatní příspěvky na toto téma, byly v podstatě reakce na Wally. Je potřeba číst celé vlákno, jinak je to vytrženo ze souvislosti. A u tebe jsem reagovala na tu úvahu, že MIriam by nedokázala postavit střechu na kolibě a práce s volky, je vlastně jen taková brnkačka a zašívárna. / to jsi nenapsala, jen to tak trošku z textu vyplývá/ To asi není, když to zvládla, i když ne dokonale, ale rozhodně nejlíp, jediná Miriam. Klikora nepočítám, ten samozřejmě , ten už to umí dávno a nejlíp, bohužel to úspěšně skrývá před světem, jako své now how. Stejně jako správné zpracování prasete a výrobu klobás. Prostě si myslím, že každý ze soutěžících tentokrát dělal co mohl, aby splnil nejen svou úlohu, ale ještě pomohl i ostatním, což si cením a ani bych to u nich nečekala. Až tedy na Lucii, která Mikimu nepomohla ani stéblo přeložit, ač jí pomáhali, všichni tři zbývající soutěžící. A ještě se jí zdálo, že málo.

198
Ludmila
Reagovat

Řekla bych, že Šárka je velice sebevědomá a opravdu si namýšlí, že je ve všem jednička. Je pravda, že je ochotná a práci zvládá, ovšem cítí se nedoceněná ostatníma. Po odchodu z duelu se dostala rovnou mezi ostatní vypadlíky, kteří většinou Miriam nemusí, utěšovali ji a vychvalovali (ale sami by to neudělali aby uvolnili cestu protihráči a v souboji by se rvali) a tím nabyla vědomí, že byla nejlepší a Miriam ji měla dobrovolně uvolnit cestu za vítězstvím. Ona si vůbec neuvědomuje že to není charita, ale soutěž. Působí na mě jako žena, která se cítí být krásnou , žádanou a velmi ráda se ukazuje, což ji doma chybí a tak práce mimo domov ji bezvadně vyhovuje, tam je svobodná, žádaná a středem pozornosti hlavně u mužů.

199
Wally
Reagovat

Aby bylo všem jasné, proč je Bubica turistka z Farmy na Farmu. :))

Miriam Pribaničová z Farmy 7
Manžel ma lubil, lubi a bude lubit, už 29 rokov by ma nosil len na rukach, držal vo vatičke a nepustil od seba, stale sme ako zalubenci… vodime sa za ruky, je ku mne galantny a neviem si predstavit kto by ma na svete mal radšej ako on… ale… chcela som otvorit to milujuce naručie a trocha sa nadychnut a poznat aj inych ludi a chybala mi komunikacia… to sa zmenilo k lepšiemu. Konečne sa citim volna a nie zviazana a manžel pochopil že mu nikan neodidem. Teraz som štastna a spokojna a on ma z toho radost tiež. :)) Teraz mi dpúraje všetko a dokonca by si želal aby som sa na obrazovke objavovala čo najčastejšie, aby aj ini ludia spoznali moj charakter a dovod prečo ma on tak strašne lubi. a možno si ma všimne aj nejaky režiser a pojdem do nejakeho serialu? Bola by som velmi štastna a on tiež…

200
Hanka
Reagovat

@Franz: Jsem Češka a bylo by mi jedno, jestli vyhraje Čech nebo Slovák. Kdyby byla Lulu Slovenka, tak stejně bych si nepřála, aby vyhrála. Přeji to teď fakt Tomášovi a docela i Miriam, ale ta až 2. v pořadí

201
Ludmila
Reagovat

@Wally: Tak nevím, zda to brát jako posměch či to oné soutěžící přejete. Mě osobně se moc líbí, když si i manželé v jejich věku dokáží říct, že se milují a nestydět se za ta slova. Nebo to patří jen mladým? V mladým věku se s tím počítá, ovšem v tak delším manželství je to nádherné. Miriam je otevřená ve všem a ke všem, nestydí se za své emoce a to někteří zapšklí nedovedou strávit. Pořád lepší tato slova, než říkat pohrdavě, mě o toto či ono nejde. Přeji ji tuto lásku kterou mají k sobě a mnozí by ji to mohli i závidět.

202
Dany
Reagovat

@Ludmila: Souhlas, taky to tak mám. Mezi všemi těmi tragickými případy na farmě, kdy se jen předhánějí v líčení, kdo to má v životě horší, světlá vyjímka

203
Wally
Reagovat

@Ludmila: Chápu, že je Bubica tvůj fanoušek. Ale před 2 lety se sama prezentovala jak týraná a neuznaná žena od manžela a i dcer. Takže asi někde v tom vyprávění udělala chybu. :))) A v tom současném sdělení mě nejvíc zaujala ta motivace stát se herečkou.

204
Ludmila
Reagovat

@Wally: Ano, má můj obdiv a zda se naplní její sny, to už nechám na osudu. Jak píšeš o minulé farmě, kde soutěžila, viděla jsem ji a to jak popisuješ o týrání, tak to ona nemyslela fyzické, ale to, že ji chtěl jen mít u sebe a sám, to už pochopil a o dcerách, že s tím nesouhlasily, to je jejich osobní věc. Miriam si manžela přizpůsobila k oboustranné spokojenosti a tak by to mělo v manželstvích být. Jak jsem již psala, je otevřená a také hodně tímto zranitelná, proto ty posměšky. Je to jen a jen její věc, nikomu neubližuje tímto jen sama sobě, ale to už se asi nezmění.

205
Jája
Reagovat

@Wally: Souhlasím s Ludmilou. Taková bezbřehá láska dovede ze života udělat peklo. Nikam nesmíš, nic nesmíš jen manžel a děti, to je na provaz. Ona v podstatě byla týrána a teď se cítí svobodná a o to víc se mají rádi. Já jim to přeju co nejdýl. A být herečkou, proč ne, když to může dělat taková silikonka s křivýma nohama nebo zpívat žbrblavý Miki? Kolik českých hereček při těle a žádné moc krásky hrálo v nádherných rolích? A začaly hrát ve zralém věku? Já bych jí její sny vůbec nezazlívala.

206
Wally
Reagovat

@Jája: Minule ale mluvila o poúrazové psychické nemoci z války a že se odmítá léčit. Takže jí tu 29 letou mileneckou lásku jaksi nevěřím. :D Herečka při těle proč ne. Herečka stará, ošklivá proč ne. Ale Bubica jako herečka? Je absolutně bez emocí, veškerý mluvený projev jakoby četla z papíru nebo měla naučený. Jediné rozdíly jsou v šířce úsměvu.

207
Jája
Reagovat

@Wally: Ty se asi neumíš vžít do pocitů člověka, který prošel válkou a přišel o bůhvíkolik příbuzných a známých, že se pak upne na toho jednoho blízkého a má strach, že o něj nějakým způsobem přijde? Dá se to léčit? Já válku naštěstí nezažila, ale představit si psychiku lidí v ní a po ní dovedu. A proč „milenecká láska“? Mají se rádi a umí si to překrásně říct.
A co se týče herectví a mluveného projevu, vzpomínám si na film Kulový blesk: a máte půdu, a máte sklep a máte pračku – taky to nebyla studovaná herečka a projev měla jak Bubica, proto taky byla do té role obsazená.

208
Ludmila
Reagovat

Wally, máte svoje až tak hluboké antipatie a zřejmě si budete stát za svým odůvodněním. Já bych sem nezatahovala až tak soukromé věci, asi je vše v pořádku a Miriam to zvládá, ještě že má takový nadhled a pochopení, jinak by asi nezvládala jak manželství, tak kritiku, která se na ni sype hlavně od lidí, kteří s ní nežijí. Je bezvadné, že je veselá a velká optimistka. A lásku ke svým blízkým a opačně k ní ji naprosto věřím a myslím, když už nic, tak ji soutěž pomohla v osobním životě a to se penězi nedá nahradit.

209
Dany
Reagovat

@Wally: Wally ale to se přeci nevylučuje. Oni spolu prožili válku v tehdejší Jugoslávii, Miriam se tam během ní dokonce v té době narodila první dcera. Už to samo o sobě je víc, než prožila většina z nás. A manžel měl poúrazovou psychickou poruchu, úzkostné stavy a strach, že o rodinu přijde. Co je na tom tak nemožného? A jak to tak vypadá, zafungovala u něj Miriamina účast na původní farmě a uvědomil si, že ona ho má ráda, ale vlastně se jeho chováním trápí a protože jí má také rád začal s tím konečně něco dělat,aby o ní nepřišel.
A že má Bubica svoje sny, proč ne? Nesnáším lidi, kteří už ve středním věku mají odžito a pocit, že jejich život skončil, o nic už se nesnaží a hnijí ve stereotypu. Z Miriam nejspíš už světová herečka nebude, ale v takové Soudní síni, nebo podobném pořadu by se docela dobře chytla. Možná líp, než Tomáš po svém představení se u plotny na farmě, v pizzerce. Já jim přeji oběma, aby se jim sny splnily a nezdají se mi, ani u jednoho z nich, neuskutečnitelné. A u Bubici mám navíc dojem, že i když se jí tohle nesplní, bude v životě spokojená, určitě víc, než taková Lena.

210
sunrise
Reagovat

Já vlastně nevím proč, možná je to pár velmi špatnými zkušenostmi s podobnými ženami, ale já na rozdíl od nějakého obecného trendu, naopak Miriam nevěřím nic a zejména ne ten všeobjímající trvalý úsměv. Z lidí co tvrdí, že mají rádi každého mám doslova hrůzu, protože obvykle mají rádi hlavně sami sebe. Asi jsem fakt skeptik, ale na čisté duše plné lásky k bližnímu nevěřím, nevěřím ani lidem, kteří proklamativně hlásají bezbřehou a nezištnou pomoc bližnímu bez postranních úmyslů. Ten, kdo takový opravdu je, obvykle není vidět, nemá potřebu to ukazovat. Já v Miriaminých očích vidím vzadu za pozlátkem lásky zlobu, závist a vztek, že se hra ZASE nedaří. OK, asi je to můj problém a moje špatné zkušenosti. Mnohem raději bych viděla něco tak krystalicky čistého jako mnozí jiní tady. Tak sorry :-)

211
Ludmila
Reagovat

@sunrise: Je to velká škoda, že jste takovéhoto človíčka nepoznala a nebo potkala, ale máte v sobě zakódované špatné mínění a hned ho zařadíte mezi lháře, je to fakt škoda. Přicházíte o krásné chvíle s takovým jedincem. Miriam je tak čitelná a otevřená, že by jste to už musela poznat. Není a ani neumí být zákeřná. Ona se stáhne, vypláče a s optimismem jde dál a to se na ni cení. Já například mám pár známých, kteří dokáží pomoci bez toho, že by čekali nějakou vratnou odezvu. Možná by stačilo více vnímat lidi kolem sebe.

212
sunrise
Reagovat

@Ludmila: myslím, že jste opravdu hodně naivní, ale hlavně taková zůstaňte, určitě jste tak šťastnější :-)

213
Kara
Reagovat

Nechci se moc zapojovat do takového ošemetného tématu, ale nedá mně abych alespoň nenapsala svou zkušenost.
Já sama takovým sluníčkářúm moc nevěřím a mám se u nich na pozoru. Něco už mám taky odžito a s lidmi, co hodně mluví jen o dobru kolem sebe nemám dobré zkušenosti. Pokaždé zatím něco bylo schované.
Naopak mne nikdy nezklamali ti, co o sobě a lásce k bližním nemají potřebu mluvit, ale mluví za ně skutky. Např. jsem měla takovou zlatou i sousedku, starou paní, která nikdy nevypustila z pusy že má ráda lidi, ale okolí to dokazovala svým chováním.
Naopak mám v blízkosti i sluníčkářku, s věčně nasazeným milým výrazem, sladká když otevře pusu a podle sebe lidi milující, ale je potřeba ji pozdravit a zdaleka se vyhnout.
Ta už nadělala tolik zlého ve vztazích mezi lidmi z okolí, že ji přez jeji dobrotu nikdo nemá rád.
Mirce její lásku s manželem přeji a myslím si že je opravdová, ale jinak bych u ní byla na pozoru a moc bych jí nevěřila. Pomlouvat umí taky za zády dobře, ale do očí je pak velká kamarádka.
Mám ráda lidi co jsou otevření a řeknou na rovinu co si myslí a ne za zády.

214
sunrise
Reagovat

@Ludmila: a bohužel jste moc nepochopila, co jsem psala. Nikde jsem nepsala, že jsem nepotkala nezištné lidi, jen vypadali a chovali se jinak než Miriam. No co už, asi to neumím dobře vyjádřit. Měla jsem to nechat raděj být.

215
sunrise
Reagovat

@Kara: tak tohle je přesné. To jsem měla na mysli.

216
Dany
Reagovat

@sunrise: Ale proč naivní? Já takové lidi znám taky. Není jich tolik, jako těch druhých, ale o to větší je fajn být s nimi. Párkrát jsem si, pravda, naběhla, ale tak už to bývá. Jak píše Ludmila, ta vaše totálně špatná zkušenost, bude spíš ve vašem přístupu k okolí. Záleží na každém, co si vybere, nezdá se mi, že byste ve svém životě potkávala jen samé vychcánky a podrazáky, kterým nemůžete věřit.

217
Ludmila
Reagovat

@sunrise: Sunrise, škoda, že nejsem mladší, ale abych to nezakřikla, stará se necítím a naivní určitě nejsem, jsou to životní zkušenosti, poznala jsem i takové mazané, kteří natahovali ruku když jsem mohla pomoct, nyní když by se mohli ukázat či poptat, neznají mě a patřila tam ( z mé strany ) velmi dobrá kamarádka. To vše patří k životním zkušenostem, nejsem naivní a důvěřivá ale opatrná. Bezva a ve slušnosti jsme si vyklopili své myšlenky a poznatky a nyní se už těším na hokej.

218
Eva
Reagovat

Výhru si zaslouží Tomáš,ten pracuje od začátku@Prochor:

219
bobina
Reagovat

Nedá mi to a chtěla bych podpořit názor sunrise. Při své první účasti na farmě Miriam vyprávěla se slzami v očích, že manžel je k ní chladný, že následkem války neumí projevovat city ani k ní aní k dětem a že i kvůli jeho chování odešly dcery z domu. Na farmé si neustále vyžadovala pozornost a soucítění, např. když promokla, tak z toho udělala půlhodinovou scénu, abychom pochopili, jak jsou ti druzí vůči ní necitliví. Ten její zpěv mi lezl na nervy, protože bylo zřejmé, že si nezpívá pro sebe, ale pro diváky, a že je přesvědčena, že zpívá krásně – pro mě neposlouchatelné. Dovede být i pěkná „svině“, ví, kdy utrousit nějaké to slovíčko, které druhému uškodí, a pak dělá, jak to přece nemyslela zle – ona je ta sluníčková, Prdlajs! I tentokrát si myslím, že se těžké manuální práci vyhýbá – zašila se v kuchyni u nádobí, aby nemusela šlapat do kopce a házet hlínu lopatou. Zajímalo by mne, jestli ji o to Miki fakt požádal, vidět to nebylo. Nádobí se dá umývat večer a i kdyby chtěl Miki mlít znovu maso, nechápu proč by chtěl mlýnek umýt, když byl od masa. Kalafunu sypali do vaničky ne do mlýnku. Já Miriam nevěřím ani nos mezi očima. Touží být herečkou, tak hraje. Mým fanouškem je Tomáš, ale kdyby tam byla jiná sestava, tak by jím nebyl ani náhodou.

220
BarBora
Reagovat

Môj názor na Miru poznáte, tak len dávam podporu sunrise, Kare, bobine, Wally,..
Ona aj Šárke tak nenápadne ubližovala, Luca:“ Bubica mi povedala, že Šárka povedala…“,
Šárka vyliala víno, Šárka pvedala že nevládze,…
Oblúkom obchádzať.

221
bobina
Reagovat

Jo, a to manželovo několikrát opakované „l’úbim ťa, Bubica“ mi vůbec nepřipadalo upřímné, spíš jakoby s Bubicou doma domluvené pro lepší image. Působilo to na mne až směšné. A ty kecy, že manžel chce, aby vystupovala v televizi v různých rolích, aby všichni poznali tu její krásnou povahu. Role je role, z té se tedy povaha vystupujícího poznat opravdu nedá. A to „nadšené“ uvítání manžela na farmé…

222
Ludmila
Reagovat

@bobina: A takto se dělají drby a pomluvy. Prosím, pokud si něco takového nezažijete, nemáte právo odsuzovat či kritizovat Mirianin manželský život. Čemu věříte a nevěříte je jen a jen na Vašem mínění. Co se týče minulé řady, nevšimla jsem si, že by si vyžadovala pozornost a soucítění. Je pravda, když byla v tom velkém dešti a dost dlouho, byla opravdu celá promáčená, byla ji zima a z holínek si vylévala vodu, To nikoho nenapadlo jít ji střídat, nikomu se do deště nechtělo a radši seděli v teple a na ni kašlali. Píšete jak Vám to vyhovuje. A je pravda, pokud se někdo něčím liší, je v kolektivu napadán a nakonec vystrkán. Kdo bude další obětí ??? Já? Tak hurá do mě dámy.

223
Mara
Reagovat

Tak dnes to bylo celý den o Bubici, kdo to bude zítra?

224
Ludmila
Reagovat

@Mara: Navrhuji proprat všechny čtyři soutěžící.

225
Jana
Reagovat

@@Ludmila: Dobrý večer Ludmilo. Úplně Vám musím dát za pravdu – přesně takto se dělají drby a pomluvy…
A nikomu to nevymluvíte, jelikož každý si myslí, že právě jeho názor je ten nejlepší. Nic si z toho nedělejte. Jsem s Vámi ☺. Já také držím palce Miriam už od začátku. Nemá smysl rozebírat její soukromý život,to nám ani nepřísluší. Ať si každý zamete před vlastním prahem…Ona se jistě brzy nějaká ta postřelená husa opět ozve 😤. Hlavně klídek a na dobrou noc si můžeme dát cvičně “ ťukes „,jak by řekla Dona Leona „Psycho“ Juarez ( kapitola sama pro sebe ) 😈😈.

226
Ludmila
Reagovat

@Jana: „ťukes “ Jani

227
bobina
Reagovat

@Ludmila: Nic ve zlém. Já jsem pouze napsala, jak to vidím a cítím já. stejně tak píší
všichni – jak to vidí oni. Já vůbec netvrdím, že to tak ve skutečnosti je. Já to tak prostě cítím. Stejně jako jiní vidí a dedukují něco úplně odlišného od mého názoru a mně to vůbec nevadí, natož abych se na někoho zlobila. My tu přece netvrdíme pouze fakta, ale dedukujeme, spekulujeme, domníváme se, kritizujeme, chválíme, odsuzujeme, to se nám líbí, to ne, každému něco jiného. Tak ještě jednou – nic ve zlém.

228
Ludmila
Reagovat

@bobina: Taky dáme „ťukes“ ?

229
Hooper
Reagovat

@sunrise: Ahoj, Šárko, jak je po soutěži?

230
bobina
Reagovat

@Ludmila: „ťukes“ a dobrou noc.

231
Wally
Reagovat

Hlavně ten můj původní odkaz byl kvůli té héérečce. Ano bylo mnoho „naturščiků, ale myslím si, že doba před 40-50 lety je pryč. Jí dělá problém i přečíst text. S každým čtením dopisu jí museli pomáhát.
„Takže obrat do rodiny to vzalo jaksi mimo. Bubica nebyla nikdy mým fanouškem a asi nikdy nebude. A vzhledem k tomu, že mám osobní zkušenost s psychickou změnou blízké osoby, tak prostě nemůžu přistoupit na její tvrzení, že se manžel změnil během 2 měsíců. To je běh na dlouhou trať.
Nikdy bych nechtěla mít nic společného s touto „nepřirozenou milotou“, protože se pořád otáčet dozadu,kdy mi s velkým úsměvem ve tváři vrazí kudlu do zad je celkem vyčerpávající.

232
NM
Reagovat

pravdepodobný víťaz Tomáš:
– medzi chlapcom a mužom, s dávkou humoru i nadhľadu, mierne uletený, občas rozvážny, pracovitý, priamy, premýšľavý, zbytočne sa so všetkými pocitmi nezdôverujúci, netají sa s tým, že si chce splniť sen, nepotrebuje sa skrývať za citové vydieranie okolia rozprávkami;

fiflena Jana:
– na farme iba kvôli zviditeľneniu, lenže šoubiznis má dosť sympatickejších a inteligentnejších diev aj bez nánosov brizolitu, ničím mimoriadnym nevynikajúca – vymyslieť ženskú koalíciu ešte nesvedčí o rozsahu ani o intelekte, po priemernej či nadpriemernej pracovitosti ani chýru, radšej sa viezť, ako občas zoskočiť a potlačiť káru;

samoľúba „hérečka“ Mira, súťažiaca pre peniaze ako všetci: pracovitá, no má potrebu to neustále iným otrepávať o hlavu, vraj všetci vidia a cenia, len keby nedávali chvíle, keď opľúva ostatných, vypočítavá, snaží sa hrať všetkým na city, a to doslova, v prejavoch zväčša detsky bezprostredná, do viet rada zakomponováva „ja“, no drvivú väčšinu ľudí tým, že sa hrá na Cárovnú Slnko, skôr otrávi ako presvedčí;

podivný Miki: ťažko mu prísť na nôtu, väčšina mu (nielen kvôli prejavu) nerozumie, keď sa dá, treba sa uliať, i keď viac lenivších bolo na farme viac ako on, ide mu skôr o prestíž a zábavu ako o peniaze, hoci… keď budú, zídu sa;

namachlená Luca: kozliatko, čo chce lietať, no podstatnejšie by mohlo byť naučiť sa korektnejšiemu správaniu voči všetkým, nielen starším – tam nemá byť rozdiel, správať sa treba k iným všeobecne slušne, ak sa oni správajú slušne, vek nehrá úlohu; viac si namýšľa, že je krásavica ako v skutočnosti je, tony mejkapu, hodiny v posilkách, umelé čo sa dá (miestami aj inteligencia), určite neohúrila každého, ako si tiež namýšľa;

zabávač Reza: klaunovský typ, pohotový, dobrý improvizátor, impulzívny – niekedy zbytočne, divošská povaha, odlišná mentalita od našej, preto mu mnohí nerozumenú a odsudzujú ho, ale určite nie je hlúpy, naopak;

jednoduchá Betka: mierne infantilná, s obmedzenými sociálnymi zručnosťami, spravidla „svojprávne“ prezentujúca prevzatý názor, neškodná žienka domáca, ktorá radšej zoberie vidly, akoby mala vyzvať protistranu, aby ju slušne požiadala, ak už nie poprosila, ak od nej niečo chce, nie drzo rozkázať (však nespôsobná Luca, kto iný)

pracant Jano: keby mal viac svalov na mozgu ako na ramenách a stehnách, došlo by mu… zatiaľ a zrejme stále zneužiteľný, dôverčivý, no neškodný človiečik s neprešpekulovanými, čistými ideami a dušou;

mimoňka Šárka: pôvod ju predurčuje občas zaklamať, občas zahmliť, schovať sa za čokoľvek, len aby nebola vina u nej, intrigánka raz väčšia raz menšia ako ostatní, no aspoň pracovitá, i zneužiteľná, podceniaca výchovu dnes už dospelých detí s úmyslom všetko dohnať teraz aj tým, že sa im (muža nevynímajúc) aj naďalej postará o pohodlný život krtka…;

agresorka Lena: impulzívna, vedome ubližujúca, nekontrolujúca svoju pudovosť, uprednostňujúc hádku pred predchádzaniu konfliktom, sociálne nezručná – pestovaný imidž vizuálny na úkor duševného, keď treba, pracovať vie, ale všetko, čo si dokáže vybudovať pozitívne, razom zničí;

Roman/a: potrebujúc peniaze na premenu vrhne sa do hocičoho, radšej počkať, čo sa donesie k ústam spolu s cigaretkou, ako prispieť prácou, výrazný/á viac-menej svojou orientáciou a namaľovanými očami;

„filantrop“ Filkor: ťažký egocentrik, narcis, ktorý sa dokáže namemorovať, ak treba, no v reálnom živote je nepoužiteľný, určite spôsobuje okoliu problémy svojimi medziplanetárnymi schopnosťami.

233
sunrise
Reagovat

@Hooper: Ahoj Luboši, ty jsi prostě tak strašně inteligentní, že jsi mě hned odhalil. Vzdělanec se nezapře.

234
sunrise
Reagovat

@NM: perfektní

235
Dany
Reagovat

@Wally: Už jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, ale prostě mi to nedá. Wally, psychickýchh poruch je hodně a navzájem se od sebe liší, původdem i léčbou. Co pomáhá jednomu, absolutně neučinkuje na jiného. A u Bubici manžela asi bylo nejdůležitější, aby si uvědomil, že jí svým strachem ze ztráty a neustálou potřebou mít jí kolem sebe, nedá dýchat, brání jí v tom aby byla sama sebou a tím, by se mohlo stát, právě to, čeho se bojí, mohl by jí ztratit. A to bylo důležité. Nikdo z nás, pokud vím, není psychiatr, aby si mohl dovolit soudit posttraumatické chování získáné během válečných zážitků. Tím méně jeho léčbu a případné zlepšení a možnosti dalšího soužití s partnerem.

236
sida
Reagovat

Už té Bubici dejte pokoj. Tolik pozornosti si snad ani nezaslouží. Jestli chce být hérečka, no tak ať je. Ambice má – viz závěrečný duet při odchodu manžela za farmy. ( ježíš, to bylo tak trapné, že jsem musela přepnout).

237
HANKA
Reagovat

A teď budeme tipovat: kdo v úterý vypadne? Já myslím MIKI, nebo Bubica, mám v tom zmatek.

238
KNCH
Reagovat

Držím palce Tomášovi a Miriam. Ti si to opravdu poctivě odpracovali. Lucie a Miki tam měli docela dobrou placenou dovolenou.

239
NM
Reagovat

Vypadne Mira, myslím, že je dosť málo obľúbená, ani Šárka, ktorá jej bola najbližšie, nebude na jej strane.

240
NM
Reagovat

sida, ani mne neboli „dojemné“ scénky ani trochu príjemné, boli len amatérsky zahrané, nič viac, čistá hra na city divákov.

242
KNCH
Reagovat

NM. Šárka podpoří Miriam, těm třem ostatním to určitě nepřeje.

243
martha
Reagovat

232 – vynikající @NM:

244
Jája
Reagovat

Má někdo osvědčený recept na bramborové pagáče? Na obrazovce vypadaly velice dobře. :)

245
NM
Reagovat

241 – nemôžem sa pozerať na zabíjanie zvierat, ani na spracovanie, takže som video nepozrela, stačilo, že som zbadala v rukách „najmúdrejšej“ nožničky, vedľa nej skvelú poradkyňu a za ňou medziplanetárneho Vševedka a je mi všetko jasné :)

246
NM
Reagovat

KNCH, nie som si istá, či ju Šárka podporí. Skôr nie ako áno. Keby sa musela vysloviť pred ňou, tak povie áno, lebo, vraj, sú kamarátky a doprajú si, ale oni asi zas budú hovoriť mimo sluchu finalistov, takže…

247
Mara
Reagovat

@KNCH: Šárka určitě Miriam nepodpoří, svůj hlas dá Tomášovi.

248
Hooper
Reagovat

@HANKA: Asi fakt Bubica, no. Nemá podporu.

249
Mara
Reagovat

@Jája: Můj recept na výborné pagáče: při každé cestě za přáteli do Trnavy, navštívím COOP a koupím si zmrazené pagáče, sú vynikající. A vozí mi je také když jedou k nám. Pravda také, aké urobí babka v Trnave, neurobí nikto.

250
Prochor
Reagovat

Tipuju, že vypadne druhý úderník. Tak budou s Klikorem zase pěkně v páru odpočívat.

251
Mara
Reagovat

@KNCH: Máš asi pravdu, teď jsem skoukla nějakou upoutávku a zrovna je tam Šárka a dáva hlas Bubici. Ale několikrát říkala Tomášovi, že to přeje jemu, no prostě Šárka.

252
Prochor
Reagovat
253
Jája
Reagovat

@Mara: Vtipálku, do Trnavy kvůli mraženým nepojedu. Co tak recept od babičky? :)

254
Wally
Reagovat

@Prochor: Ten nemá čas, jede těžký byznys.

https://www.facebook.com/772758752795212/photos/a.772762519461502.1073741826.772758752795212/1047211562016595/?type=3&theater

A mimo toho má velké turné s Božkou se 3 cikánskými písničkami po Slovensku, možná pronikne i do Maďarska. Stává se z něj mezinárodní umělec. :))))

255
Prochor
Reagovat

@Wally: Jestli Réza zpívá rézovskou romštinou, tak text nerozluští ani agent 007.

256
Dany
Reagovat

@NM: No, právě proto, že ses nedívala, vůbec nemáš tuchy, jak to bylo. Pravda je, že to bylo srandovní, ale celá pravda je, že nejdřív to celé Miki s Klikorem pokašlali a už s tím toho moc dělat nešlo. Klikor tam akorát chodil a vykřikoval, že by chtěl zavolat bratrovy řezníkovi, aby se poradil. Ostatní už se jen snažili, v rámci svých zkušeností, kterých moc nemají, zachránit, co se dá, aby Miki splnil úlohu, a to prase nějakým, v tu chvíli už jakýmkoliv způsobem, zbavit chlupů. Pak to tam Miki s Jankem a Klikorem pařili přes koberec a zapalovali na praseti oheň, aby ho opálili. Jen se to zase, jako obvykle, sveze na Bubicu. Měla se na něj vykašlat, měl tam přeci nejchytřejšího a nejšikovnějšího řezníka /mimo jiné dovednosti/ široko daleko. Sice by jí pak zase vynadali, že nepomáhala, ale aspon by si zase v klídku dáchla a v konečném důsledku by to vyšlo na stejno.

257
Ludmila
Reagovat

@Dany: Souhlasím s Dany, všichni chlapíci chytří v čele s Lubošem a každý od toho zvrzaného úkolu dával ruce pryč, tak nastoupil selský rozum a pomáhal, ani jeden nepoděkoval. Nikdo z nich, mimo mistra Luboše, neuměl řezničinu, teda až na Miriam, která dokázala v jednom díle perfektně rozebrat maso, všechna čest, úkol se splnit chtělo, tak prostě si pomáhali jak to jen šlo a myslím, že i z vás co je kritizujete v čele s autory článků, by si málokterý dovedl poradit jak se srstí dolů v těchto podmínkách. Luboš měl pravdu v tom, že se paří prase v celku a ne vyvrhnuté. Já sama bych byla ráda za každou radu. Nevěděli si s tím rady, tak tam šoupli Miriam a všechna čest, poradila si i když podle profesionálů směšně. Jediný Roman ji upozornil, že to ostatním nejde. Přihlouplé porovnání k tomu dala Lucie, která dodala že ona taky nikdy nenosila dřevo a zde ano, v ten moment být Miriam, tak ji to dám dělat když je tak velice šikovná.

258
iv
Reagovat

Tak jsem se tu začetla – 232 NM: trefné a výstižné postřehy.

259
Johana
Reagovat

@Jája: recept na bramborovo-škvarkové pagáče mám a ráda se podělím…kam poslat?

260
Mara
Reagovat

@Jája: Neženu tě do Trnavy, jen jsem ti napsala svůj recept. Trnava je hezká.

261
Wally
Reagovat

@Dany: Luboš kritizoval „technológický postup „, pařit s kalafunou vyvrhnuté prase. Že se kalafuna dostane i do masa a bratr řezník by se divil. I Martin mu na to neodpověděl, ale řekl mu, že si musí poradit. Taky si nedovedu představit tu chuť masa s kalafunou.Na nápad ostříhat přišel Tomáš a šavloval tam nožem. Bubica s Bětkou k tomu přišly jak slepý k houslím, když jim to dala carevna rozkazem. Pod kobercem nic nepařili, jen ho nasolili a bylo připravené na závěrečnou kremaci.

Ale on ten pan ředitel zeměkoule , než se vrátili i makáči od Lucie k obědu, stažený, rozbouraný jedno prase. Část se už pekla a hotové kalafunové klobásky. Na 3-4 hodiny myslím slušný výkon. :D

263
Milu
Reagovat

@Johana: Johanko…mně pošli také prosíííím….děkuji….

1alias@seznam.cz

264
Ludmila
Reagovat

@Johana: Prosím, mě také zašlete onen recept, moc děkuji.
kramerovaludmila@seznam.cz

265
Hanka
Reagovat

@Johana: Mám také zájem- babihanca@email.cz

266
Veselá Jaroslava
Reagovat

@mám také zájem o pagáče recept, jarovesela@seznam.czJohana:

268
NM
Reagovat

Ďakujem, Dany, za sprostredkovaný komentár, v každom prípade vidieť Miru s nožnicami nad prasiatkom a to vypovedá o mnohom. Parili cez koberec? Akosi nerozumiem, ale iste, nie sú veľmi zruční ani ostatní. Diel s úbohým zvieratkom si nepozriem, zostanem pri tom, že „som z toho voláky zmätený“ :-)

269
NM
Reagovat

Tak som aj ja natrafila na upútavku, v ktorej Šárka odpovedala v prospech Miry. Lenže… upútavky nie sú vždy tak zostrihané, aby naväzovali, je možné, že je to prestrih a odpoveď k inej otázke, ako k tej, kto si zaslúži ísť rovno do finále. Prípadne, Šárka mohla povedať, že „Bubica“ – strih – „ale…“. Uvidíme.
Neverím upútavkam a zaručeným správam, pokiaľ neuvidím diel. Dnešný si pozriem.

270
Dany
Reagovat

@NM: No jo, fakt ho pařili přes kobereček. Miki s Jánošíkem uložili ostříhané prase do koryta, přikryli ho koberečkem, který byl kdysi utkán nad rámec úkolu při tkaní koberce do koliby a zalili ho vařící vodou. To nemělo chybu, už nevěděli, jak z toho ty štětiny sunddat, vůbec jim to nešlo. a zkoušeli všechno možné.

271
Ludmila
Reagovat

@Johana: Velice moc děkuji za recept. Přeji příjemný večer. Ludmila

272
Wally
Reagovat

@Dany: Já teda viděla kobereček jedině po nasolení a uložení prasete, ale paření prasete přes něj ne. I Bubica říkala, že nemají horkou vodu.

273
JanaH
Reagovat

@Wally: hned zkraje to prase pařili v neckách štupl s Ferleťákem a snažili se škrábat zvonem, bez kalafuny jim to ovšem nešlo, tak nebožtíka zabalili do koberce, asi, aby mu nebyla zima.
Koberec použili pak ještě jednou po nasolení Ferleťák s Jánošíkem.
Jak jim byl ten stav k užitku! :-)

@Jája: „nesertemě“? :-D To bylo první, co mě napadlo… :-DD

274
Jája
Reagovat

@JanaH: Bingo! :D

275
Jája
Reagovat

@JanaH: A prý máš nízké IQ :)) Který chytrolín že to napsal?

276
johanetta
Reagovat

@Johana: Jejda, jestli se ještě vejdu do řady: Taky mám moc ráda papání z brambor, proto prosím o receptík na casablanca@atlas. cz. DÍKY!

277
JanaH
Reagovat

@Jája: ále ňáká zbloudilá Mařka. :-D

Teď se tady tlemím nad tou záplavou mejlů… cos to vyvolala za epidemi? Já raději škvarkové. :-P

278
Johana
Reagovat

@Ludmila: Opravdu není za co.
Doufám, že se vám všem povedou.

279
Jája
Reagovat

@JanaH: Přes obrazovku vypadaly krásně (jíst bych je nechtěla kvůli oparu a jedu) a já ráda ochutnám něco nového. Umím jenom čistě škvarkové. :)

280
Johana
Reagovat

@JanaH: škvarek tam je habaděj, já bez nich taky
nee :)

281
Jája
Reagovat

@Johana: Ty jsou opravdu sváteční, už jen ta různorodost ingrediencí. Když člověku při čtení receptu teče slina, to už něco znamená. :DDD

282
JanaH
Reagovat

@Johana: no počki… bramborové se škvarkama? :-o Já znám buďto bramborové z kynutého těsta, postrouhané bramborama a tukem a minimálně třikrát překládané, převálené, znovuvykynuté… bez škvarků, levná varianta, zdlouhavé až hrůza, proto nedělám. Myslím, že právě tyto vyráběli farmáři. Že tam cpali škvarky jsem si nevšimla, ale já je poslední dobou sleduju tak na půl oka. :-)
Nebo klasicky škvarkové, žádná věda a žádná zrada, ty dělám často. :-)
V rámci kuchyňského okénka jsi ten recepis mohla vrazit sem a ušetřit si práci…

283
jenkaa
Reagovat

Zdravím, Miriam je v tom praseti nevinne.-) Jinak Vás zdravím, jde se na hokej, mezitim se uklada zitrek, tak jsem celkem zvedava……

284
JanaH
Reagovat

@jenkaa: já už mám uloženo, v hokeji sakra práce už prohráváme.

285
Dany
Reagovat

@Wally: Máš pravdu, oni s tím vyváděli takové psí kusy, že jsem se v tom nějak zamotala.

286
Johana
Reagovat

@JanaH: tak ono to je vlastně ta první varianta z kynutého, nastrouhaných brambor plus ty škvarky…dost pracné, ale stojí to za to.
Recept jsem sem mohla hodit, akorát jsem nevěděla, co by na to adminka…i když ono to je vlastně k tématu.

287
dejna
Reagovat

Zkoukla jsem prvních 15 minut zítřejší Farmy a chce se mi blejt, velebnosti!

288
Milu
Reagovat

@JanaH: je to super…myslím mailovou adresu…napadlo mne to hgned…chiii

289
Wally
Reagovat

@dejna: Já taky, ale ty inteligenti to říkali od začátku.

290
Milu
Reagovat

Hokej je opět super,vedeme….a dříví si stahuji do zásoby…kdyby přišli mrazíci:-)

291
Jája
Reagovat

@Milu: Je to dneska pěkně žhavý zápas, snad mrazíci nedojdou. :)) Dnes tu máme pěkný kravál, ani děcka není slyšet. :))

292
milu
Reagovat

@dejna: já se zatím lopotím s dřevem ze skladu k sobě….ale zda to vůbec má smysl.,..hm….blejt se mi nechce….po hokeji je ohnivec a tak možná juknu až zítra…

293
jenkaa
Reagovat

Tak jsem nakoukla a chtěla Vám sdělit, že se mi z prvních 15 minut chce zvracet, ale už jste to napsali za mě.

294
Wally
Reagovat

Tak už to prošlo komínem, pro mě ten nejhorší výsledek, který jsem si mohla představit. Tak snad ten hokej dopadne líp.

295
dejna
Reagovat

@milu: Přepnula jsem na hokej a udělala jen dobře!!! :D
Nevím, jestli tu Farmu dokoukám, možná zítra…počkám na vaše komenty.

296
jenkaa
Reagovat

Zaplat Panbuh za ten hokej, aspoň se ta debilni farma trochu upozadi, a squadra Jano, Beta, Lubo a Lena…….to je svinarna v kombinaci s tuposti,

297
jenkaa
Reagovat

A mala naplast damy:-))) Birner je fakt sympaťak:-))))sakra, od pristiho tydne tu nejsem:-(((

298
Ludmila
Reagovat

Nevěřím vlastním očím, to je komedie až do konce. Ono to vlastně odpovídá dnešní době.

299
Milu
Reagovat

@dejna: já občas také juknu na komenty….teď je kuře a potom ještě mám jinou práci….bylinky,víš:-)

300
jenkaa
Reagovat

pravidla jsou pravidla, ty nepusti:-)))))))) kdyz se rozhodnou, ze jeden delal nejvice, pricemz delal houbeles,,,,,,ja bych jim tam vsem pustila pak video, pekne sestrih den za dnem……..aspon trosku to tem hnupum okorenila, a Beta, to jsem netusila, nejen ze je hloupa, ale i zla……..Jana si docela u mne splhla, Roman, zklamal, a Reza? Hlacne ze lobovali s tou jeho partnerkou za chudaka Jana, ktery pry v realu dobre umi odrbavat,…..snuska hnusu a preji si, at uz zadnou farmu nedavaji, Lucie, ta se ani radsi nezeptala, jaka byla otazka, nebot by se musela pozvracet sama ze sebe, Lena ta plakala, kripl jeden a Lubo, bez komentare…..nebo ano, bezcharakterne debilne stvoreni, ani tragedie v rodine ho neomlouva za jeho chovani. Necht to vyhraj ten Tomas……ale Miki? Ten si tu hubu nepresane obtirat o Saru, i kdyz je uz dokonano.

301
Wally
Reagovat

Škoda , že hned nerozhodují diváci.

Hlasujte! Kto by mal podľa vás byť prvým finalistom tohtoročnej Farmy!
60%
Miki12370 hlasov
HLASUJ
9%
Bubica1831 hlasov
HLASUJ
26%
Tomáš5292 hlasov
HLASUJ
6%
Lucia1167 hlasov
HLASUJ

302
JanaH
Reagovat

Otázka byla výmluvná : kdo si to na Farmě nejvíc oddřel?
Odpovědi opravdu odpovídají realitě.
No twl…

303
Wally
Reagovat

@JanaH: Víš jak musí mít odřený kapsy a boky.

304
Hanka
Reagovat

Ludmilo+ Skalo děkuji za recepty.

305
Jája
Reagovat

FB – jeden z názorů na mokrou Lulu:

lucia je ako mucha a viete aky vyznam maju muchy? aby vceli vedeli ako dopadnu ked nebudu robit

306
jenkaa
Reagovat

A když uz jsme u tech receptu, vyzkoušejte strouhany tvarohovy kolac, ja tam frkla Rote Grütze navrch, trosku se mi to pripeklo, coz tomu dodalo zvlastni oriskovou chuť, místo bonbonbu, místo hnusných zvadlých kytek z obchodu jsem mamine (86) dala kytku seriku a nevim co tam bylo všechno a krasa…..jsem asi zfarmovatela:-))))

307
Skála
Reagovat

@Jája: :-D Tak to je krátké a výstižné. :-)

308
BarBora
Reagovat

Štopel a Luca ťažko pracovali za pecou, kto by sa čudoval, proste sa k sebe hodia. Hlúpa Betka, blbá Lena a Roman, ktorý na celú Farmu hodil tyč. Toľko tuposti pohromade sa len tak nevidí. A Janko má práce plné ústa a potom volí ako Janko.

309
JanaH
Reagovat

@BarBora: no přesně. Ale s druhou volbou jsem já spokojená. ;-)

310
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Veď hej, to by už bolo príliš….. ale aj tak tesnotka.

311
Wally
Reagovat

Druhá volba byla o tom vybrat lehčího duelanta pro svého favorita. Jak měla první volbu pod palcem Lenka, tak druhou měla Jana.

312
JanaH
Reagovat

@BarBora: to neva, hlavně když! Mé škodolibé srdce plesá! :-DDD Že ten duel dopadne tak, jak dopadne, mi už vůbec nepřekáží, důležitější bude, aby dopadl ten finálový. ;-)

313
Jája
Reagovat

Byť některé z nás hřeje hokejový výsledek, skočte si do skladu na dřevíčko do krbu. Rána jsou chladná.

314
Jája
Reagovat

První volba hnůj, druhá spokojenost. A teď doufám bude platit přísloví, že první vyhrání z kapsy vyhání.

315
Dany
Reagovat

První volba se snad ani nedá komentovat slušně, I když se to dalo čekat, je to stejný hnůj, jako celá tato řada a mnohem víc to vypovídá o této „elitě“, než o skutečných zásluhách hráčů.
A ještě by mě zajímalo, proč vlastně plnila poslední čtyřka nějaké úkoly. Nehrálo to vůbec žádnou roli a kdyby se na to vybodli a opalovali se místo, aby se honili, na sluníčku, byli by na tom úplně stejně a mohli si to užít.

316
anonymous
Reagovat

Dejme si (asi) poslední básničku:

Dotaz na ex účastníky, další v této fázi,
odpovědi rychle letí, nestaví si hrázi.
Leč to dojde ke člověku, co nemá tak jasno,
po jménu pak následuje, i řečnické pásmo.

Ač dospělí na farmě, vždycky něčí děti,
přebalovač textilní, jak rychle ten letí?

Milíř zručně stavěti, přitom celí ztuhlí,
co jest přitom viděti, když nevidět uhlí?

Copak ale uvidí, některá ta rychta,
stane se, co jentak ne, v něčem bude plichta.

_

Je rozhodnuto, jestli na FB měli někteří pravdu s finále… a nebo ne :-)

317
Eva původní
Reagovat

@Dany: 315 – A jé, tak to se mám na co těšit večer, no aspoň se odreaguji, měla jsem tu dceru na týden z Anglie, dnes mi odletěla :-( a tak farmu ani neprožívám, ale večer koukat budu, no dovedu si ten brajgl prředstavit…

318
Wally
Reagovat

@Dany: Osázení stromků možná účel splní, i když bez zalévání to asi nebude to pravé smrkové. Mikiho snažení se taky zužitkuje. I ta pohnojená louka je k něčemu. Ale sázet na 3 dny tolik krásných kytek je hřích. :D To jsem si říkala hned jak jsem to viděla. Když 2 dny po duelu je koliba rozebraná na základní trámy.

319
Janica
Reagovat

@Wally: … taky jsem nepochopila smysl toho snažení. A už vůbec nechápu proč farmy, kolikrát skutečně zvelebené, po odchodu soutěžících začnou okamžitě chátrat. To by se nenašlo nějaké využití? Určitě by pár lidí ochotně pokračovalo v hospodaření. Myslím především budovy, dobytek už by si musel zadovážit každý sám. Zdá se mi to jako pohrdání hodnotami. Hlavně, že Martin neustále dává najevo, jak si mají vážit práce našich předků a který svatý je jim patronem.

320
Franz
Reagovat

Už vidím, že zde zůstali jen ty skalní diváci (spíše divačky).
Jména dvou finalistů uniklo, hned asi třetí den po skončení vysílání a Markize nezbylo nic jiného, než „balamutit“ a „kamuflovat“ diváky falešnými tipy.

Dívám se do historie Farmy a zjišťuji, že první finalista nikdy nevyhrál.
Ve F1 – první finalista Liptáková, F2 – Mrva, F3 – Haluzová, F5 – Repa a F6 – Kabábik a vždy to vyhrál soupeř. Výjimka byl pouze ve F4 – Styk, který jako jediný první finalista Farmu vyhrál. Tak doufejme, že opět první finalista nevyhraje.

321
Wally
Reagovat

@Franz: Tak doufám, že máš pravdu. A vzhledem k tomu, že na Markízáckém hlasování mí Miki 67%, Tomáš 21%, Bubica 8% a Lucie 4%, by jeden bod za SMS mohl mít Tomáš v kapse.

322
Mara
Reagovat

@Wally: Takže vypadne Miki, a jak to bude dál, bude další vyřazování a kdy? Já se v tom nějak ztrácím.

323
Wally
Reagovat

@Mara: Když to vše uvidíš večer. Tady se před dodávkou tepla přímo z Markízy nesmí ani naznačovat i když 90% už to stejně ví. :D
Ale dnes vypadnuvší farmáři rozhodnou o tom, kdo se nejvíc nadřel a ten jde rovnou do finále. Pak rozhodnou komu dávají stopku a ten končí. Zbylí dva jdou do duelu a vítěz do finále.

324
NM
Reagovat

Pokojne to sem dajte, vy, čo viete, ako dopadne hlasovanie a veci súvisiace, veď nejde o zlaté gate, dopozeráme a zakrátko zabudneme ako na väčšinu hercov – amatérov F. :))

325
Martha
Reagovat

A jeje to se asi za chvíli máme na co těšit. Když bych měla volit a rozhodnout se komu dát výhru – snad Tomášovi.
– Lucie dělala jen v závěru
– Ferneťákovi jsem moc nerozumněla, dost drmolil a mluvil rychle
asi má hodně skalních fanoušků mezi těmi co jezdí „s Lochnesskami“

Tato farma byla hodně odbytá, skoro lituji času – no co už, tak dokoukáme …
Přeji všem pěknou podívanou :-/

326
verča
Reagovat

Tak se zase předvedli VIP SR,líná a vychcaná Lulu,Psycholenka,výgum Lubo,zubatá „Sybyla“,Románka,obyč Bety…. to nedám,Jano i když není mentální VIP,je soudný,bohužel zřejmě sám, nakonec ten odporný ksicht Bubu,to není dobré uspávadlo,fuuuuuuuuuuuj

327
Jája
Reagovat

@verča: Jestli je Jano soudný, tak já jsem královna ze Sáby. :))

328
jan miko
Reagovat

dobry den chtel bych jesli bude pokracovani 8 farma ja se tak tešil dekuji

329
rebelka
Reagovat

@jan miko: na jeseň určite nebude …
ale až na budúci rok

Přidat komentář