Panáček v reality show

Farma 7 – týždeň siedmy

11. Duben 2016 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

12472440_1168287476539498_3303871295302889794_n

Siedmy týždeň pred nami a sedem súťažiacich stále bojuje o výhru 50.000€. V súťaži zostali 3 chlapi a 4 ženy. Ak budú ženy držať spolu, mužskému duelu sa zasa nevyhneme. Ale začnime dnes pekne porade – voľbou farmára týždňa. Pondelok o 22:15, utorok, štvrtok 21:45, piatok 20:30 a po ňom hneď duel, samozrejme, TV Markíza!

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 568
2
dejna
Reagovat

druhá :D…to je pro Milu

3
Jája
Reagovat

Krbové A dnešní je k dispozici :))

4
dejna
Reagovat

Teď mě napadlo: Chanas nebyl na chatu v NČ? :O

5
Milu
Reagovat

@dejna: Tak to je moc hezké:-DD

6
Milu
Reagovat

@Jája: díky

7
Prochor
Reagovat

Jánošík bohužel zase nepřemýšlel. Kdyby přemýšlel, dá za FT ženu. FT totiž při volbě hlasuje jen při rovnosti hlasů ale to je na Chanase moc složité.

8
jenkaa
Reagovat

Tak já vím, že se nemůže prozrazovat, tak jen náznakem, po prvé zabodoval Miky na konci, večer, když vyšla na priedomok Lucie, to jsem se bavila.)))

9
jenkaa
Reagovat

Prochor, není vše, jak se jeví:-))

10
Franz
Reagovat

@Prochor: Proč myslíš, že nedal ženu?

11
Wally
Reagovat

@Franz: prp Prochora byla jediná žena Hrmová :)))

12
Milu
Reagovat

@Prochor: budeš velmi mile překvapený:-DD

13
Jája
Reagovat

@Milu: Prochor by byl velmi mile překvapený jedině v tom případě, že by se vrátila Janka a měla upletené copánky. To si ale bude muset počkat na závěr farmy (pokud bude klasický) a všichni přijedou. :))

14
anonymous
Reagovat

Pochází to z němčiny,
promění se to v činy,
na „j“ start, a na „k“ v cíli,
budou na tom v plné píli.

Přemýšlejte během pauz,
to říká vám any mouse,
na Voyo to zatím není,
byť patrně se to změní.

15
dejna
Reagovat

@anonymous: jarmark?

16
Hooper
Reagovat

Lucce stále někdo píše:-) Anonym, asi práce štábu?

17
Hooper
Reagovat

Hm, PsychoLenka by mi tam opravdu nechyběla. To jsou teda hovory, např. nyní s Hnojem.

18
Ferda
Reagovat

Lena je naprosto odporná. To už je na diagnózu

19
Milu
Reagovat

@Jája: třeba z této farmy zblbne a bude se mu líbit Miriam:-DD

20
anonymous
Reagovat

@Hooper: Nebo anonymous. Dostanu se všude, a buď mě milujete, nebo si zoufáte!

Střezte se ohně pekelného, smrtelníci! ♂♀

21
Hooper
Reagovat

@Ferda: Má v Miriam velkou konkurentku v tomhle ale. Škoda, že nemůžou obě vypadnout najednou.

22
Ferda
Reagovat

@Hooper: Miriam to v pětce těžce nezvládala, tady se mi líbí jak to dává

23
Hooper
Reagovat

Muži pěkně, Miki nejlépe, tango Šárky a Klikora pobavilo.

24
JanaH
Reagovat

@Ferda: přesně, já ji znova chválím, jak si magorku natřela na chleba, a ta se znova projevila ve vší své odpornosti. Lenka se vytočí lusknutím prstů a Miriam to hraje dobře, že se nenechá rozhodit (i když se jí to pochopitelně dotýká, ale snaží se to nedat znát). I pár dalších lidí tam má už magorky plné zuby a prokoukli ji. Letos se projevuje snad ještě hůř, než ve své řadě, se mi zdá… Humusačka.

25
Ferda
Reagovat

@JanaH: její nový přítel musí doma koukat co si to nabrnknul za magora :D

26
jenkaa
Reagovat

v tom má Miky pravdu, až by měla Lena vypadnout, to ji zcela zdevastuje……..v daný moment, a četla jsem někde, (takže s rezervou). že Lubo až bude zvolen za sluhu, ze to vzdá. V tom případě se vrátil, aby nám ukázal zadek:-)))což je velmi sofistikovaná pomsta:-))) anebo to vzdal, protože Miky to neocenil:-)))

27
jenkaa
Reagovat

Mimo farmu, prosím Vás, nemá někdo z diskutujících co do činění s jakýmkoliv povrchovým lomem? Předem díky:-)))

28
Hooper
Reagovat

Hm, tak pokud by byl ženský Duel a Lucka bude služka, tak snad vyzve Bubicu, ne? Neříkejte mi, že by šla proti Lence. Ale tak jestli bude Lucka služkou spolu s Mikim, tak si myslím, že to bude docela pohoda mezlidsky. A mohli by toho i relativně dost stihnout.

29
Katka původní
Reagovat

Lena to je 100% ní magor. Pochopila jsem to dobře, ona píše po nocích zamilované dopisy?
Lucie ať je ve střehu, Lenka jí sežere zaživa , je to kudlanka. Odporný člověk, svoloč.

30
Milu
Reagovat

na skládce je A,se dost divím,ale fakt tam je…ale není toho moc…bude brzy doma a ohřejeme se…tak jdeme na to!!!

31
JanaH
Reagovat

@Ferda: já si od včerejší noci myslím, že je doopravdy nemocná, chúďa… ona má úplně manické stavy.

Taky mě šokovalo, že nadrásat dopis je těžká lopotná práce, říkala Lucka. :-)

32
Milu
Reagovat

@Katka původní: nikde nebylo,že je zamilovaný…já nepostřehla….ale myslím,že jí jen lezla do pozadí…Milka!!!

33
JanaH
Reagovat

@Milu: …šiš… fakt! Díky. :-)

34
Hanka
Reagovat

Ahojky, dnes si již budeme moci zatopit a doplnit sklad A třídou

35
Hooper
Reagovat

Farmářka týdne vypadá, že by si dala říci. Hm..:-))

36
dejna
Reagovat

@jenkaa: taky jsem to četla na fb, byl to jeden z komentů, taky to může být agentura JPP.
Jestli to vzdá, tak ze zdravotních důvodů, a nejspíš proto, že by podruhé nedal Tomáše a s Mikim mu nedovolí bojovat srdce. ;)

37
dejna
Reagovat

@dejna: = tím myslím, že by s ním nechtěl prohrát – ukázat se jako slabý.

38
Milu
Reagovat

jdu si zatopit…..a ohřát se….

39
Zuzka
Reagovat

Lenka tomu teda dáva … Som zvedavá, keď sa vráti domov, či ešte bude mať priateľa. Taký podrypavák sa ťažko hľadá … Bubica to zvláda dobre. Chcem vidieť Lenku vypadnúť v duely s Bubicou. To bude zasa nervové zhrútenie :D :D v „priamom“ prenose. Inak neverím, že má Lenka šancu vyhrať túto farmu, to by diváci museli byť slepí :D.

40
jenkaaa
Reagovat

dejna:-)))))) když se člověk na to zaměří, i bych tomu věřila:-))))anebo se lísá, páč má Ferleťák prachy:-))) I když, ..i když je to korunovany hňup……tak od te doby, co jsem cetla, ze mu zemrelo dite….ale uz stahuji, pac jsem asi zavislak:-))) nekdy se rozcilim, ale nekdy se i bavim, viz prispeveke JanyH……taky jsem koukala, kdyz Lucie vypravela, jak nekdo chudaaaak po nocich dre a lopoti se, aby ji udelal hezkou chvilku.))))proto se mi Ferletak libil, v zaveru, kdyz rikal Lucii (nafrnene), ze to na ty louce rikal schvalne, at to slysi, a ze je mu jedno, kdyz pujde:-)))a princezna uz chce zvracet a domu:-)))a jak mi vadil Tomas, jak se choval k Rezovi, ted u stolu, jak Luciii rekl, ja vypravim, co jsem zazil ja:-)))))

41
Zuzka
Reagovat

Lucia je mimo … Ta nehraje za seba, ale za Lenku … Chúďa pomýlené. Klikor sa na druhej strane prekonáva. Asi si pozrel pár dielov, zmenil taktiku a rozhodol sa nájsť si kamarátov.

42
Zuzka
Reagovat

@dejna: 36 tak to sa hádam za neho nevráti Chanas … Toho už fakt tretíkrát vidieť nechcem.

43
Zuzka
Reagovat

Ten Luciin ksicht, keď vyhlásila Kvetka Šárku za FT – na nezaplatenie … :D :D :D

44
BarBora
Reagovat

Lucia je tam úplne zbytočne, načo tam vôbec išla, resp.akoby netušila, do čoho ide. Lenka stráca nervy a je to škaredé, horšie ako jej plačlivé výbuchy v jej minulej farme a ten list… Ale ona akoby si každú chvíľu protirečila, no, začîna magoriť a to fest.
Ešte že ukázali viac taktizovania, to ma celkom baví, určite viac ako štoplova riť, Šárkine skotačenie alebo Luciine úprimne pobúrené rečičky.

45
jenkaa
Reagovat

Nejlepsi je, jak se pohorsuji nad Sarou, jak rekla LENA, zapomněly holky, jak ji o d zacatku chtely prvni obetovat? Hra je hra, ale trochu sebereflexe:-))) Chybi Reza, fakt ze jo, ten jediny to umel. a Lucie si myslela co? Ze nikdy nebude sluzkou? Lenka, je fakt psycho, stridave plac a nuceny smich, skodolibe se teseni pri ukolech tydne, labilita maximalni, prekvapila Sarka, jak se k tomu odboji postavila, Tomas je blbej, snazi se proplouvat, ale dela to blbe. Zapomneli, ze jini byli i nekolikrat sluhove a za jinych podminek? Luca je bez Jany nic.

46
jenkaa
Reagovat

Nevim kdo je bosorka, ale to Lenkono septani, mam Ta veľmi rada, záleží mi na Tebe, znělo až démonicky:-))))))

47
Prochor
Reagovat

Takže jak čtu, tak FT je Šárka. Tak to se musím Chanasovi omluvit-udělal to správně. Teď by teoreticky mohl být ženský duel. Chyba je v tom, že nemůže vypadnout Šárka protože tu bych vyrazil jako první.

48
Renata
Reagovat

Zdravim vsechny chtela jsem se zeptat nema nahodou nekdo info jestli prijdou jeste nejaci hraci?psalo se ze to je na 3 mesice.Takhle to vypada ze do konce dubna bude konec.

49
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: 41 – No, Zuzi, já včera vydržela, neusnula :-) ale byla jsem vytočená jak klíště, že jsem měla chuť jít na terasu si dát půlnoční cígo a to já jsem kuřačka tak jednu za týden. Ovšem nechtělo se mi z pyžama :-) Ty dvě krasotinky herpes ťukes a mudrlantka Lucie netřeba komentovat. Jenom jsem si říkala jak se píše jaká je Luboš psychopatická osoba, ale mě připadá, že ho Lenka předčí. Miriam obdivuji, že neztrácí s herpesačkou nervy, to teda klobouk dolů. Na Lenku by platila Ľudka Mládková, ta by jí tam rovnou jednu vyťala po papule, nebo ještě si vzpomínám na Búllovou, ta by se s ní též nepárala. Asi není od věci když se o Hrčkové povídá, že je v podmínce za napadení bývalé přítelkyně od jejího nynějšího přítele. Ten asi nevěřícně zírá co jeho miláček dovede :-) Možná ovšem mají doma také Itálii :-) A Janka už bylo ažaž, taky bych ho nechtěla zpět, nic záživného s ním. Dnes zcela určitě se dívám na MasterChefa, to je jiná úroveň reality show, no ale my závisláci farmářský, co už, koukat se budu dál :-)

50
Eva původní
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/386846/odchod-chanasa-z-farmy-ma-dohru-toto-exfinalista-ani-necakal/

No, já bych mu teda neposlala ani vindru, však ať si najde práci třeba u kopáčů, svaly na to má, je zdravý a byl by každý den doma s matkou. Ovšem on jde raději do reality show za vidinou výhry, je to prosťáček, jednoduchý moula…

51
MarieSuk
Reagovat

Nedá mi to sem nenapsat. Ráda tady čtu komentáře. Taky patřím k závislákům. Lenka včera – opět se vrací ke staré Lence z původní farmy. Neviděla jsem všechny farmy, ale tu její ano. A teď tady k tomu přidala ještě nenávist proti Mirce. Mirku jsem nemusela na původní farmě, Lenky mi bylo trochu líto. Teď se to obrátilo. Je vidět, jak je Lenka vnitřně nevyrovnaná a jak to z ní lítá na všechny strany. Buď špatný, zlý emoce, nebo ty dobrý – vůči Lucce dopis. To jsem zvědavá, co ještě předvede….

52
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: 49 Lenka je v podmienke za napadnutie? Ani sa nedivím, to musela byť pekná mela. Luboš je podobný psychopat ako Lenka, si môžu ruky podať. Inak, veľmi sa bavím, keď vidím Luboša ako sa „túli“ k Mikimu. Možno sa nechá od Lenky inšpirovať a začne mu písať listy po nociach. :D

53
BarBora
Reagovat

@Zuzka:
Tiež som pozerala, od Luba má Miki hlas istý.

54
Hooper
Reagovat

@BarBora: Lucka tam je určitě kvůli mediálnímu zviditelnění/připomenutí. Reálnou šanci vyhrát nemá, ale zadarmo tam nejsou. A peníze neleží na ulici.

55
Milu
Reagovat

@Hooper: psali někde o tom,že mají honorář…ale kolik,to nikde nenapsali….docela by mne to zajímalo….:-)

56
Franz
Reagovat

Tak mám dojem, že po Farmě se pohybuje nebezpečný psychopat, který střídá úchylný smích s hysterickým pláčem. Možná na Farmu přijede znovu sanitka, ale tentokrát budou mít zřízenci svěrací kazajku a injekci na uklidnění.

57
Rudi
Reagovat

byl i článek v Čase…..pozvala tu bývalku do jeho bytu /kde s ním bydlí/ tam se na ni vrhla, dobila ji a zlomila čelist,tak za to ta podmínka. Reza hned nějak ze začátku to na ni vybalil ,asi proto ho pak zase nenáviděla.

58
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: 52 – :-)) jojo Lubánek a Miloušek (Miki je křtěný Miloš) se do sebe zalúbili :-))

59
iv
Reagovat

@Milu: 55 – Mám dojem, že někdo uváděl 800 eur měsíčně nebo 180 či 190 týdně a taky že nějakou odměnu dostali předem za účast.

60
Franz
Reagovat

@Hooper: Lucka prý chce být herečka a proto se šla zviditelnit na Farmu. Jenže na Slovensku hrát nemůže, protože neumí pořádně slovensky a u nás ji nikdo nezná. Ta může být max. taková herečka jako jsem já herec.

61
lena
Reagovat

Lucka se nám nějak vybarvuje do pravé blondýny :-))

62
Milu
Reagovat

@Eva původní: já bych se za takového tátu styděla…ne,že by byl gay,ale za to,co tam dělá….hnus!!@iv:
Tak to je docela dost….hm…asi se příště fakt přihlásím…nastuduji si podrobně nějakou psych. nemoc a budu hrát:-DD

63
Milu
Reagovat

@lena: jj….:-DD

64
Eva původní
Reagovat

@Franz: 56 – Přesně tak, já ji nemusím čím dál víc. Hnusí se mi třeba tím jak je chamtivá když jí, jak do sebe házela ty pralinky, hamty, hamty ať mám víc než tamty :-)) nebo jak si mazala ten chléb či co sádlem, bych se poblila tolik sádla na takový kousek chleba. A ten její hluboký hlas, kterým občas promluví, nepřirozený smích, ty falešné slzy jak dovede ze sebe vydolovat, no fakt odvoz k Chocholouškoj ji asi nemine :-)

65
Jája
Reagovat

Já nevím v co ta Lena pořád doufá. Lucka už má na farmě jiného vola, který se k ní tulí a na louce si dokonce u ní s hlavou v klíně zdříml. :)) A co je nejdůležitější: mlčí :DDD

66
Eva původní
Reagovat

@Milu: 62 určitě se potomci za něho stydí za to chování a manželka v obavách, zda se nepřeorientoval :-)Teda pokud nějakou má, ale na kameru někoho oslovoval miláčku…

67
Franz
Reagovat

Chci se zeptat, co víte o tom novám příteli Lenky? Prý je to nějaký starší Kubánec, nebo Španěl. Ten si toho asi moc na slovenském fb Farmy o své bláznivé toho moc nepočte.

68
iv
Reagovat

Pro režii teď Filkor jako by na farmě skoro nebyl, když nepočítám to tango, nahý zadek a příchylnost k Mikimu. Raději soustředili pozornost nově na psychoLenku, ta ho v pravidelné divácké anketě, koho chcete poslat domů, po včerejšku možná i předstihla. Nedá se poslouchat, jak každý svůj zmatený výrok, který pracně stvoří, v rozčilení desetkrát opakuje. Cítí se sice jako favoritka, ale nenapadá mě, od koho by kromě Lucky dostala hlas. Nikde jsem zatím nečetla o další posile, možná ani nebude?

69
Hooper
Reagovat

@Franz: tak ano, herecké ambice těchto hostesek/modelek jsou časté. A k smíchu.

70
Katka původní
Reagovat

@Eva původní: Jo, jo, i milenci může říkat miláčku. A nevím, co s ním udělá, když se ten jeho teď zkouší spustit s Lůcou. A nebo to kosí bratři takto naplánovali . :– ))))

71
iv
Reagovat

Je znát, že si Filkor během svého týdenního odpočinku doma otevřel internet a uviděl na sebe těch 99% negativních reakcí. Zregeneroval se a je (zatím) jako vyměněný. Má výhodu proti všem ostatním, že získal diváckou zpětnou vazbu a pohledy na Farmu zvenčí. Není tak hloupý, aby mu to v další hře nepomohlo a podporu u štábu, hospodáře má taky.

72
BarBora
Reagovat

@Hooper:
Veď áno, aj Jana prišla minule kvôli zviditeľneniu, ale hrala, Lucka sa len čuduje, poburuje alebo nadchýňa. Mala tam menšiu hereckú pasáž ohľadne ženského duelu, ale aj to rýchlo zapadlo do stratena.

73
dejna
Reagovat

Ten Ferleťák, koukám na něho znovu – tak Janovi řekne, že je jediný člověk na farmě, kterému věří, že když si podají ruce, že slovo platí. Proč mu teda nepodal ruku, když mu sázel do hlavy, že kdyby byl FT, dal by za sluhu Tomáše?
Jak si může dovolit brečet, jako by jen on sám objevil, že Jano má srdce, nadávat druhým, když si na Jana postěžovali, přitom sám se mu několikrát za zády posmíval,

74
BarBora
Reagovat

@iv:
Ale už sa stihol predviesť, keď nechcel pomôcť Mire, to bol originál Lubo, inak sa drží v ústraní a túli sa k Mikimu.

75
dejna
Reagovat

Klikor mu přizvukuje, když nadává na ostatní, že to objímání Janka a slova byly jen gesta…co dělal Klikor Jankovi, když byl sluha? A výčitky, že druzí kombinují, spekulují apod., zatímco on viděl člověka se srdcem?
A před Květkou pak ještě Miki žvaní, že pro druhé odešel hráč, pro něho člověk…sry, že to sem dávám, ale mně se tak zvedl žaludek!!!
Že tímto ponižuje druhé, to mu vůbec nedochází. Že pořád mele o sobě jako o tom nejlepším a za vše špatné, co se tam stalo, viní svoje okolí. Mám ho plné zuby, spolu s agresivní Lenkou a se záludným Klikorem tvoří trojku, které bych přeji vyhazov!

76
BarBora
Reagovat

@dejna:
Takto to minule robil Mayer a vyhral.

77
Hooper
Reagovat

@BarBora: Vyfasovala roli naivky, no. Ale určitě bych jí tam přál více dní než třeba Miriam.

78
Hooper
Reagovat

@iv: Tenhle týden asi bude mít pauzu, bo ho Šárka za sluhu nedá. Uvidíme, co bude předvádět, až zase bude sluha či farmář týdne.

79
iv
Reagovat

@BarBora: 74: Svou pravou povahu maskovat a zapírat 24 hodin denně není v lidských silách, však také proto se na ně pravidelně díváme. Filkor z nějakých důvodů Miriam není schopen vydýchat, Mirku přijmout není asi úplně snadné. Určitou snahu o lepší sebeprezentaci mu ale přiznejme:). Příspěvek 76 není až tak od věci, občas mi Miki loňského vítěze taky trochu připomněl.

80
sida
Reagovat

@BarBora: Přesně. Mayer to pojednal : Týto ludia a ja. Oni jsou velké nic a já jsem ten, co umí, rozumí,ví a chápe. ……. a s tím ten křivák vyhrál.

81
jarka
Reagovat

Miky je falešny s Tomašem a chtěla bych vědět zda farmařum davaji čist nazary lidi měli by se stydět vždyť vidime co se tam děje Tomaš se boji aby nebyl sluha dala bych mužsky dulel . zdravim Jarka

82
dejna
Reagovat

@BarBora: Fúha, obvykle na zlé rychle zapomínám, nebo se o to snažím, proto nevím – Tommera si pamatuji jako křiklouna a současně dříče (což Miki rozhodně není), dobře si pamatuji, že několikrát ocenil druhé před Martinem, oproti Mikimu si nehrál na svatouška a uměl si ledacos přiznat…i když často s křížkem po funuse.
Jestli někoho k něčemu naváděl a potom sám udělal přesně naopak, to si fakt nepamatuji.
Ještě se mi vybavuje, že jako jeden z mála neměl žádný příběh, kterým by dojímal.

83
iv
Reagovat

Dalo se to čekat – z ankety Koho chcete vyřadit po 6. týdnu: v procentech na 1. místě Lenka 52, Filkor 20, Mirka a Šárka 9, Lucie 7, Tomáš a Miki 1. Celkem 532 hlasů.

84
Jája
Reagovat

Mám pro vás dobrou zprávu. Týká se budoucnosti. Takže, kdo nechce vědět, přeskočte můj příspěvek. :)) …teď … Oprýskaná huba je už doma. Info z FB dnešního dne. Kdopa ji asi vyrazil?

85
Dany
Reagovat

Lenka je dobrá psychiatrie. S tou já tam být, mám pupeny nejen na hubě, ale po celém těle. By mi začaly naskakovat jen by Lena ráno otevřela hubu. Extrémě konfliktní člověk, navíc agresivní. Kdyby nebyl přísný zákaz fyzického kontaktu, už by někomu nějakou majzla. Ona se ta její ,jakože polepšená maska, začala bortit už před nějakou dobou, ale to, co předvádí poslední týden, je přesně ta stará Lenka. Miriam jí vystihla přesně. Takže Lenko, šup na pec a s nikým nemluvit, at je vytrestáš.

86
Dany
Reagovat

@Jája: Ježíši Jájo, to jako fakt? Není to kachna? Mě by to táááááááááááááák potěšilo.

87
Milu
Reagovat

@Jája: Jupííííííííííííííííííííííííí…..mám opravdu radost….díky Jáji…Já si myslím,že si ji vezme do duelu herpesku a jedině tak ukáže,že není naivní blbka a že to hrála……Miriam by mohla až později….Kdyby to ale byla teď Lucka…a já tomu docela věřím…její přivřené oči a moc se na Lenku nedívá…když jí slibuje“věrnost“…a ten vlezlý dopis…TO BY BYLA BOMBA!!!!

88
Milu
Reagovat

@Jája: Já to tam tedy nenašla….ale hlavně,že jsi to našla ty…zkus mi prosím ťuknout,kde jsi hledala….dík

89
Milu
Reagovat

@Milu: 87 zapomněla jsem napsat,že si ji asi vezme Lucka

90
BarBora
Reagovat

@dejna:
Reagovala som hlavne na vzťah Miki-Janko-ostatní, Miki určite nie je cholerik ako Tomáš, ale chvíľami tam medzi nimi podobnosti sú.

Tomáš bol dríč hlavne ústami, aj nasľuboval všeličo a čo z toho splnil? A to už nehovorím o jeho hulvátskom chovaní.

91
Ludmila
Reagovat

Tak přemýšlím nad Lenkou a můj názor je ten, že si ovinula kolem prstu Lucii proto, že je velký adept na vypadnutí a jenom u ní tím pádem má možnost stát se farmářem týdne a vyšplhat se po Lucčiných zádech blíže k vítězství.

92
Milu
Reagovat

Teď jsem byla na ofiku,jak tady píšete a je tam video,kde hovoří Miki o nemoci svého bratra….nedokázala jsem se dodívat do konce….je to účelové a připomnělo mi to,jak mluvil na Janka po vypadnutí v duelu….Hraje na city diváků a ostatních farmářů….pokud se chcete podívat….

http://farma.markiza.sk/aktualne/1825026_zazrak-v-rodine-ferletaka-pribeh-druhej-sance

93
Jája
Reagovat

@Milu: Hledej pod fotkou cirkusu, klepni na nešjlepší komentáře, když se to rozbalí klepni na nejnovější komentáře a čti.

94
Franz
Reagovat

Na fb bylo zajímavé jak se jeden divák ptal o kterém bratru Milošek mluví, že ví jen o jednom – Tony (z Vyvolených) a ten je prý v base.

95
BarBora
Reagovat

@Jája:
Vyhadzov Leny v dueli by som si tentokrát vychutnala, len sa trošku bojím, či už nie sú doma všetci. Ale 4-členné finále má vlastne ešte + 1 týždeň aj s vypadnutými farmármi, tak možno vypadla tesne pred , ale to by ju zas neposielali preč, ale vrátila sa s ostatními. Neviete o koľko je to predtočené? Zvykli byť tie 3-4 týždne.

96
Hooper
Reagovat

@Ludmila: To je jedna možnost. Druhá je, že to je kontejnerovka – a tam aspoň jednoho spojence potřebuješ.

97
Dany
Reagovat

@BarBora: Podle všeho to vypadá na predtoceni tak 14 dnů

98
iv
Reagovat

@BarBora: 95 Taky jsem počítala, kolik týdnů jim může zbývat do konce. Když Betka poznamenala u nějakého jídla, že to mají jako dárek k dnešnímu Valentýnu, posun mi tehdy vyšel na obvyklé 3 týdny.

99
Jája
Reagovat

Počítala jsem to, když se Hnůj zmínil „dneska mám svátek“, tak je to 14 dní.

100
Jája
Reagovat

@Jája: Pokud mají stejně kalendář. :)

101
dejna
Reagovat

@BarBora: když myslíš :)

@Dany: na nahrávce z 1.3. mluví o tom, že další den je Popeleční středa = 10.2., takže to vypadá na tři týdny předtočení

102
Milu
Reagovat

@Jája: Tomaš je 7.3.
na FB jsem nebyla úspěšná…nemůžeš mi dát odkaz??Prosím??

103
dejna
Reagovat

@dejna: teda ne, že je Popeleční středa, ale že jim začíná půst…
Hodně důležitý bude tento duel, jestli bude ženský nebo mužský.

104
Milu
Reagovat

@Jája:na FB/ manka111

105
dejna
Reagovat

Je divné, že ještě pořád není necenzurovaná verze. :/

106
Milu
Reagovat

@dejna: také se dívám a kde nic…tu nic:-(

107
BarBora
Reagovat

Tiež som pozerala, že ncz nie je, ale keď som dala hľadanie aj s dnešným dátumom, tak mi to ponúklo, je už tam, len treba hľadať aj s dátumom, refresh nestačil.

108
Milu
Reagovat

@BarBora: a je to necenzurovaná AB verze??Já mám jen A verzi….

109
BarBora
Reagovat

@Milu:
Aha, to som si nevšimla, je to le A. A to B je čo? Pokračovanie? Zdalo sa mi to nejaké krátke.

110
Milu
Reagovat

@BarBora: AB je necenzurovaná….delší….A je ta verze co je v telce…..

111
jenkaa
Reagovat

Taky bych se rada podivala, Kdyz Lenka vyvadela v A, co asi tropila v AB

112
Hooper
Reagovat

Muhehe, nakonec se Bubica musí Klikorovi omluvit. A také jsme rádi, že Psycholenka ví, jaká je.

113
JanaH
Reagovat

Mezisklad se naplnil hnedle dvěma novými várkami, snad zboží brzy dorazí do hlavního skladu.

114
dejna
Reagovat

@Milu: v meziskladu už je AB 33 i 34, z toho nám zítra půjde hlava kolem ;)

115
dejna
Reagovat

@JanaH: ty rychlíku! :D

116
JanaH
Reagovat

@Hooper: ale to je snad dobře, že je schopná se omluvit, ne? Někdo to nedokáže.

117
Hooper
Reagovat

@JanaH: Jo. Ale je to trochu paradox, když vemu v úvahu, jak ji točil, když byl sluha.

118
Hooper
Reagovat

Tomáš byl zvolen, protože ještě nebyl sluha? Co? Trochu mě to překvapuje, napevno jsem počítal s Mikim.

119
JanaH
Reagovat

Asi jsem momentálně zaostalá… takže ve hře je hanba chtít vyřadit slabšího soupeřea třeba se zachránit? A hanba teda není vybírat si silnějšího a nechat se třeba vyhodit?
No, ještě že to Lenka umí tak pěkně vysvětlit, že i tup to pochopí. :-D

120
Milu
Reagovat

@dejna:v meziskladu???

121
Hooper
Reagovat

Už jsem se bál, že falešníci ve Farmě nebudou:-)

122
JanaH
Reagovat

Mně se líbí, že pažravý Tomáš, zvyklý se nadlábnout, kdykoli si vzpomene se moc moc diví, že jako sluha holt nebude moct. Do jeho duté hlavičky ještě informace o tom, že je sluha, nedorazila. A princezna Pampeliška nějak nevydýchala služku, se mi zdá. Povykuje na FT, ať se laskavě zvedne a jde ochutnat jídlo? :-D

124
Milu
Reagovat

@dejna: @dejna: …děkuji,jsi moc hodná…ale na placené veby já nemám korunky…a vůbec mi to nevadí…počkám si…

125
BarBora
Reagovat

@Hooper:
Miki Šárke sľúbil, že s úlohami jej pomôže na 110%. Typický miki.
A Šárka má buď mizerný pozorovací talent, alebo v tom bolo niečo inę a len trepe.

126
Katka původní
Reagovat

Tomáš je hodule žravá. Silně mi připomíná Balouna. Teda jenom tou žravostí, jinak to je chcípák.
A psycholéna ztrácí nervy čím dál víc.
Myslím, ze Miki Lucii zlomí , ať si vezme Lenku do duelu.

127
JanaH
Reagovat

@Milu: my se taky na Voyo nedíváme, jen tam chodíme šmírovat. Jakmile je to na Voyo, brzy bude i ve skladu. ;-)

128
dejna
Reagovat

@Milu: nene, to je místo, kde se necenz.verze objeví jako první, odtud jde do našeho skladu – taky odsud neberu a myslím, že u nás to ani nejde

129
dejna
Reagovat

@JanaH: šiši, už zase druhá :/ :D

130
Hooper
Reagovat

@Katka původní: To bude chtít nejen Miki. Mocinky moc by se to hodilo i Šárce a Miriam si taky oddechne, když do Duelu nepůjde.

131
JanaH
Reagovat

@dejna: :-DDD Tak já už budu ticho! :-D

132
cathy
Reagovat

Tak Klikor, když byl sluha si „nesadol“. Krvácí mi uši! To přece není možný – to musí být ofiko placený herec.

133
dejna
Reagovat

@JanaH: To ne! :D

134
Milu
Reagovat

@JanaH: jsi hodná…i Dejna a Jája..ještě stále vše nevím…včera vlákno…:-DD

135
Hooper
Reagovat

@cathy: Samozřejmě. Peníze berou a kontejnerovka je seriál.

136
JanaH
Reagovat

@cathy: zas tak moc nekecá, docela často ležel… :-)))

137
cathy
Reagovat

@JanaH: JANI! :-D :-D Ale zase se aspoň zasměju ;-)

138
cathy
Reagovat

@Hooper: No to vím, ale Klik musí být půjčený z nějakého héreckého asi romále spolku.

139
Hooper
Reagovat

Škoda, že nevím, co myslí Šárka slovem bojtokovať. Nějak to paní „ona mě nepochopila“ nepochopila.

140
dejna
Reagovat

Tak Lucinka nám už pláče, jak jsou lidé zlí, jak taktizují a dělají naschvály – sama má za sebou hádku se Šárkou, schování věcí, víc sedí a debatuje, než dělá, a to v pátek u stolu obvinila Bubicu, že nedělala s nasazením a že nikdo tam přece nedělá jen na sebe, ale dělá i pro druhé….tak mladá a tak blbá paměť…a obávám se, že kromě Miriam to tak tam začnou brát všichni ://
..no nazdar, Lenka už je v seně se sluhy….:/

141
cathy
Reagovat

Zítřejší titulek v Novém čase – „Ten den byla Lenka poněkud neklidná!“

142
cathy
Reagovat

@Hooper: Ona Šárka často používá cizí termity

143
Hooper
Reagovat

@cathy: Které jsou pro ni evidentně rizoto.

144
cathy
Reagovat

@Hooper: A vrátí se jí to jako buzerant

145
JanaH
Reagovat

@cathy: „otec byl toho večera poněkud neklidný“… bude mordík? :-)

146
Katka původní
Reagovat

Tomáš jim v noci dělal křena, nebo se mohl i dívat. Na Fb se o nich baví jako o lesbách.
Ty kecy při setkání Lenky s Lucií , kdy jí Lenka šeptá jak moc jí má ráda Luca jí odpovídá Ty moja…. To se nevidí aní v mexické telenovele.

147
cathy
Reagovat

@JanaH: Si piš – jen nevím, koho si Lenka vybere. Podle jejích hnutí mysli to může být celkem kdokoliv, včetně Bodrika.

148
Milu
Reagovat

….máš umelé prsia,blond vlasy a zelené oči……

149
cathy
Reagovat

@Milu: Jo – tak ten byl dobrej. Se tu normálně řežu nahlas.

150
Hooper
Reagovat

Jediné oko nezůstává suché. Ale tak to Lence přejme, že si našla v kontejnerovce životní partnerku.:-))

151
Milu
Reagovat

@cathy: jsem to nemohla ani napsat…:-)

152
Jája
Reagovat

@Milu: …mááám ťa rááádaaaaa béééééééé lol

153
JanaH
Reagovat

@Hooper: kdo ví, co na to ten její postarší toreadór? :-D

154
Hooper
Reagovat

Mrva bude v příštím díle za nesnášenlivého homofoba?

155
Zuzka
Reagovat

Aj ked si blondínka a máš umelé prsia, tak si inteligentná. :D :D Dúfam, že bude mužský duel, tieto dve ma bavia.

156
JanaH
Reagovat

Kuwa, je nás tady pět a půl a není možné se sem dostat? :-/

157
Jája
Reagovat

@JanaH: Jj už mi to třikrát spadlo :(

158
Jája
Reagovat

Nesedí nám na lince psycholezba? Ta než řekne čtyři věty, tak nám zahltí všechny linky :D

159
BarBora
Reagovat

Mne sa tomu nechce veriť, tie dve sú tak blbé a trápne, až sa mi to celé nechce zdať. Obe chcú byť herečkami, že by to len hrali? Ale zas takto sa znemožniť? Já vám ľudia neviem..

160
cathy
Reagovat

Teda, ale tady na té farmě je fakt výběr! Prosím, prosím, ať mi tam ještě vydrží Lenka s Luckou :-D Lena začíná být lepší než Klikor v nejlepší formě. Ten to asi i hodně hrál, ale Lenka je čistej blázen.

161
cathy
Reagovat

Koukám, že do meziskladu už dorazila AB kvalita – doveze se ještě dnes? Bych si moc ráda dál topila, když dnešní palivo bylo tak kvalitní.

162
JanaH
Reagovat

@cathy: 33 už je k mání.

163
Hooper
Reagovat

@BarBora: Tohle bych viděl na výmysl štábu/scenáristy. Na druhou stranu – Lence se tohle zamilování do Lucky musí hrát dobře, ne?

164
Jája
Reagovat

@Hooper: Já bych řejka, že to je z její hlavy. Šak do jej hlavy nevidíme, či? :D

165
Jája
Reagovat

@Hooper: Já bych řekla, že to je z její hlavy. Šak do jej hlavy nevidíme, či? :D

166
JanaH
Reagovat

@Jája: tak hlavně že ona vidí do všech, ne? :-D

167
BarBora
Reagovat

@Milu: predbehla si ma, tiež som slasťou krochkala pri tej scénke, tá by sa mala zapísať do zlatých análov Farmy. To nevymyslíš.

168
dejna
Reagovat

BarBora 159, Hooper 163 – stejný pocity. Ale i tak jsem si zgustla. ;) :))

169
Katka původní
Reagovat

Vidím to tak, že štáb Markízy při natáčení erotické noci se chtěl též zapojit a když byl odmítnut, začal stávkovat, že chce taky , musela zasáhnout vyšší moc a v podání Kvetky Lenku vyobcovat z farmy , protože hrozilo i zprznění nezletilého Bodríka .

170
Danka
Reagovat

Přečtete si o psycholence. Je to psychopatka. Je schopná napadnout někoho i na farmě. http://www.cas.sk/…/markizacka-exfarmarka-hrckova-pred…/

171
dejna
Reagovat

Už je aj 34.

172
dejna
Reagovat

http://1url.cz/EtKDL

Tady je odkaz na Lenčin fotky, je mezi nimi i s přítelem, po kliknutí na fotku se u některých objeví i odkaz na článek – je tam o soudu, o vztahu s Rezou, o tom, že její přítel to bere volněji apod.

174
BarBora
Reagovat

@Hooper:
Skôr by som verila este tej Lucii, že možno dostala nejakę zadanie podržať Lenku a vymklo sa to z rúk, tažko povedať, vyzerá to ako reál, len mozog odmieta uveriť tomu čo vidí a počuje.

175
JanaH
Reagovat

@dejna: ale to je ten bývalý frajer, co jeho bývalé rozbila ciferník. :-D Byla bych zvědavá na toho postaršího toreadóra, ten by nebyl? :-)))

176
cathy
Reagovat

@JanaH: Díky za info ;-)

177
dejna
Reagovat

@JanaH: Něco jako Ján Beutel? :D
Ne, omlouvám se, já myslela, že je pořád s tímto, protože jak Lenku vzpomínali, přidali k ní právě tu fotku s přítelem a se psem.

178
JanaH
Reagovat

@dejna: hned na začátku se chlubila, že má nového přítele a je z ní jiný člověk. :-D A ono fakt! :-DD Úplně jiná, na pohodu Lenka. :-DDD
Já jsem tak strašně chytrá jenom proto, že občas vlezu na fejsbůk, jinak bych taky věděla prd a wořech. :-)))

179
Dany
Reagovat

@Hooper: 117 – Jenže, jak se ukázalo, na té jejich roztržce měla velikou „zásluhu“ Lenka, tak se Bubica omluvila. A to klobouk dolu.

@Katka původní: 146 – Já se zasmála, jak spolu ty dvě, ruku v ruce, vesele odskákaly do dáli.

180
Prochor
Reagovat

141 – Radši bych Lence nedával do ruky sekyru:-)))

181
Jája
Reagovat

@Prochor: Na to, jak je silná ženská, ťupkala větve ze stromu jak dědeček tenké větvičky na podpal. :)

182
Jája
Reagovat

S herpesbabou to jde pěkně s kopce. Už začíná mlít houna, při sebevětší snaze nevím co chtěl básník říci. Nemá to hlavu, nemá to patu a myšlenka je v hajzlu. :D

183
Hooper
Reagovat

Odpusťte začátečnický dotaz, ale finále je vždy ve dvou?

185
dejna
Reagovat

@Hooper: Pokud si dobře pamatuji:
Je finálový týden, do kterého jdou 4 farmáři + sjedou se staří.
Ti čtyři vytvoří dvě dvojice sluhů a po jednom dnu plní úkoly, které hodnotí jak Martin, tak staří farmáři. Potom vybírají z těch dvojic – nejvyšší počet hlasů jde hned do finále, další dva jdou do duelu o finále, čtvrtý vypadává.

186
Milu
Reagovat

Vážení…i nevážení….i když je to nemožné,na skládce už je z meziskladu pěkná hromada dřeva…..já jdu s tím něco dělat…pomůže mi někdo??

187
iv
Reagovat

@Hooper: 183 Ano, dvojice může a nemusí být smíšená, finálové úkoly mívají trochu jiné než v duelech a o třetím bodu rozhodnou divácké SMS v přímém přenose. Datum zatím, myslím, není známé.

188
Prochor
Reagovat

Lenka je fakt číslo. Chápu, že ženská se vytočí a vrazí někomu pár facek, ale jestli bejvalce zlomila čelist a další věci a poslala ji do nemocnice, tak muselo Lence úplně přepnout. Musela do ní mlátit jako smyslů zbavená.
Jinak při hlasování o postup do finále se dá pěkně manipulovat s exfarmáři.
Třeba v jedné řadě měli odpovědět na otázku “ kdo udělal na farmě nejvíc práce“ místo správné otázky „koho chcete poslat přímo do finále“. A tak malá Anička hlasovala pro Tibora i když ho vlastně do finále poslat nechtěla. Byla z toho potom v rozpacích.

189
Hooper
Reagovat

@Prochor: V první řadě kanadského BB (kde také hlasují vypadlí o vítězi) jedna ze soutěžících omylem hlasovala pro špatného (finále ve dvou). A konečné skóre? 4:3… Stane se, no.

190
Franz
Reagovat

Ta Lena je opravdu případ. Vlézt do sluhovského pelechu k Tomášovi a Luciii, to snad může udělat opravdu dement. Určitě se bála, aby náhodou Tomáš nerval nějaké klíny do hlavy Lucii proti ní, nebo ji jinak nepomlouvali.

191
NM
Reagovat

Pozerám Farmu z opakovania, čo to tam povedala Šárka? Konali tak z „aufórie“ z toho všetkého? Milé, cudzie výrazy jej idú fakt suterénne :)

192
iv
Reagovat

@Prochor: 188 To máš bohužel pravdu, že závěrečná otázka u hlasování mívá různá vyznění. Je určitě rozdíl ptát se, kdo se o farmu a její znovuzrození nejvíc zasloužil (což evidentně nahrává všem stavitelům, budovatelům, chlapům) nebo Koho si přeješ do finále? Občas i diváci váhají, podle čeho se při SMS hlasování rozhodovat, co je tzv. spravedlivější. Některé zručné, pracovité soutěžící se cítily loni při posledních dvou otázkách lehce znevýhodněné, následoval zákonitě jednoznačný výběr mužské dvojice, však máme každý v paměti. Režie by se měla držet pevného znění např. Koho si ve finále přeješ? a nemanipulovat s ním. Jestli by položili otázku podobnou jako posledně, pak finále uvidíme mužské.

193
NM
Reagovat

… a čo vyvádzajú Luca s Lenou?!? Nepríjemné trapky už nevedia čo so sebou? Už nech sú vonku, lebo toto je cez čiaru :((

194
dejna
Reagovat

Když jsem uviděla upoutávku na čtvrtek, připadlo mi, že Miriam to přestává zvládat. Ona mi celkově přijde zpomalená a že má problém formulovat jasně a logicky myšlenku, ale věřila jsem, že dodrží to, o čem celou dobu předtím mluvila – že ji nedostanou, že si je nepustí k tělu. Bohužel, nechala se zlomit jejich chováním a dožadovala se soucitu – a to je zlý. Cítím to tak – mám z volejbalu zafixováno, že pokud si nechám vnutit soupeřovu hru, projela jsem to.
S psychickými přichází i o fyzické síly. Aby se dostala tam, kde předtím byla, potřebovala by dvojnásobek psychických sil. No, snad se stane zázrak, ale teď ji na finále nevidím.

195
dejna
Reagovat

Přiznám se, že kdybych byla ve štábu a mohla o tom rozhodovat, byla bych velká svině. Jednou za čas, když už by vše přesahovalo meze slušného chování a chování v rámci pravidel, bych je u stolu přednést všechny ty kecy plné ušlechtilých myšlenek, pak jim přikázala přijít do stodoly se sbalenými kufry a tam jim připomněla jejich kecy a pouštěla k tomu ukázky – jak se Ferleťák a Klikor válejí za kolibou, v kolibě, pod lesem, jak pořád vysedávají za domem, jak často se služka prochází po lučinách a skalinách, jak spolu s Lenou mluví o FT, připomněla všechna porušená pravidla, a pak jim dala na výběr – buď splní všechny úkoly, nebo jdou domů. I za cenu zkrácení farmy. Nebo nechat den o hladu v duelantských chatkách, apod. I vyhazov, jako kdysi vyhodili Patrika. :/ :/

196
Johana
Reagovat

@dejna: svatá pravda, přesně toto mi u této RS chybí. Diváci i soutěžící by měli mít pocit, že štáb má vše pod kontrolou, hlídá dodržování pravidel vždy a u všech a příliš do děje nezasahuje. Kvetka by se neměla tvářit, jako že o ničem, co se tam děje nic neví a že si jen přišla nezávazně pokecat, přečíst dopis a odmoderovat volby.
Vypadá to, že letos Markíza porušila licenční podmínky a nasadila nějak moc zástupců 4procentní menšiny. Dívčí románek jak z pera Rosamunde Pilcher. Myslím, že se Lůca bude divit, až to patologicky žárlivé klíště prokoukne.

197
Kara
Reagovat
198
NM
Reagovat

dejna, o tom hovorím od začiatku, že Mira je psycho, možno je také ako Lena, ale je. Spočiatku sa jej darilo skrývať labilitu, mnohokrát mala na krajíčku, čo bolo evidentné – len spustiť náreky, žiadosti o súcit, vtieranie sa, prečo ju nechápu, keď ona je dokonalá, slniečková, bla, bla, bla. Ako v predošlej farme. Nič nové. Jej pretvárka a hranie sa na niečo, na čo nemá, mi od začiatku liezli hore krkom. Už sa začala vyfarbovať.

199
Franz
Reagovat

@Kara: Jo, to je ten Kubánec. ten si toho na slovenském nebo českém webu moc toho nepočte.

200
NM
Reagovat

oprava: Mira je psycho, možno NIE také ako Lena, ale je.

201
NM
Reagovat

Súhlasím, dejna i Johana, že štáb má mať všetko pod kontrolou, nie naopak – sú vláčení hráčmi a pristúpili na ich anarchistickú hru, ignorujúc všetko, čo sa dá. Sú to jednoducho všetko hráči, trasúci sa za peniazmi, nech už hovoria čokoľvek iné či označujú súperov za chamtivcov. Všeti sú na jednej lodi, sú rovnakí a pre prašule urobia všetko na svete. Hlavne to, že sa znemožnia pred národom.

202
iv
Reagovat

@dejna: 195 Jj, tu konfrontaci všeho sporného nebo podstatného v sestřihu používali ve VyVolených, některé momenty všem zpětně pravidelně promítali, občas i jen tak pro zasmání. A jak bylo vidět ve stodole u záznamu diskutované srážky, technicky by to klidně mohli využívat i na Farmě. Škoda, asi jim to nestojí za námahu.

203
BarBora
Reagovat

@dejna:
Lena dobre vedela čo robí, na druhej strane by som Miru nepodceňovala, aj v minulej farme mala pomaly smrť na jazyku a potom pri dueli sme čumeli.

204
Katka původní
Reagovat

Tak snad se Miriam rozhodne dát Lucii do duelu a Šárka též. Dona Leona Juarez Hrčková momentálně vyměnila svého hromotluka za , podle ní, krásnou zelenookou blondýnu s nádhernými umělými prsy , miss car 2013 , Playmate 2015 a začínající herečku. Komedie .

205
Katka původní
Reagovat

@BarBora: Myslím si totéž.

206
Wally
Reagovat

Když poslouchám ženy tak mám pocit, že tam mají soustředění psycholožky. Všechny o všech vše vědí. Lenka by se měla začít živit jako pojišťovací agent, ten její hlas je na to jak dělaný.
Lucii jak někdo neustoupí tak je pěkně startovací.. To jí dosud každý poslouchal a dělal vše jak ona poručila. Proti ní je Luboš čistá duše. :))

207
Jája
Reagovat

@Kara: Není nic trapnějšího než si na FB navzájem vyznávat lásku. Leona Juarez haha povzneseně herpeska.

208
Johana
Reagovat

…a jestli to náhodou není tak, že jim ty podrazíky a kontroverzní jednání štáb přímo nařizuje. Každý člověk má tendenci se občas z něčeho ulít, nebo zašít se někam, ale přirozenou reakcí po načapání kameramanem by bylo zvednout se a pokračovat v práci. Oni se klidně povalují dál a ještě si u toho nahlas libují, jak jsou chytří, vyhnuli se dřině a přelstili FT. No, a pokud by tam ta intervence štábu byla, není možné je u plazmy konfrontovat.

209
JanaH
Reagovat

@dejna: souhlasím, částečně. :-)
Válení za kolibou, pomlouvání, lži, odmlouvání FT, hádky… to bych neřešila a nechala to na nich, patří to k sociální hře, jak si s tím kdo poradí, jak se všecko dál vyvine, tady by zásahy štábu byly podle mě spíš na škodu.
Ale řešila bych porušování pravidel. Nebudu chodit daleko do minulosti, jen k včerejšku: Tomáš se cpe chlebem před Martinem, postupně nabídne všem, FT jako poslední. Toto chce FT řešit trestem, viděla to.
Jiná situace z toho samého dne: Tomáš rozděluje jídlo do misek na stole, Lucka cosi míchá na plotně a u toho jí chleba, Tomáš jde vzápětí uklidit hrnec ze zelím, hrábne dovnitř a jí taky. Ostatní a FT ještě ani neseděli u stolu… toto FT řešit nemůže, neviděla to, ale Velký Bratr ano. Tady by měli zasáhnout, bo k čemu tam pak ty „pravidla“ mají…
Ale jakože pocitově mi taky víc vadí bojkotování a zašívání a před „neinformovanou“ Kvetkou mě ty jejich stachanovské řeči točí. :-D

210
Janica
Reagovat

@Kara: Ať se na mne nikdo nezlobí, ale ten Lenčin chlap je nepěkný, tutovka se k sobě hodí. Taky vypadá na psycho.

211
BarBora
Reagovat

@Katka původní:
Zabudla si na krásnu postavu.
Pozrela som si štvrtkovú časť a mám pocit, že bude ženský duel. Ale je to naozaj len pocit, rozuzlenie tam nie je. Logicky mi to zas nesedí, lebo sa dá predpokladať, že Luca dá za FT Lenu a to by na budúci týždeň stáli proti sebe v dueli Šárka s Mirou. Jedine, že by sa Luca s Tomášom predsa len v kutici dohodli, že dá Tomáša za FT a bol by mužský duel. Samozrejme s tým, že by minimálne jedna z Šárka/Mira o tom vedela a teraz dala ženský duel.Ja by som sa Luce ani nečudovala, keby už z Leniných chápadiel chcela zdrhnúť. Ak je to len Luciina rola, musí už mať toho dosť.

212
JanaH
Reagovat

@BarBora: taky už jsem viděla a teď se mi bude sakra blbě komentovat, abych něco nevyvalila. :-D
Já mám zas pocit, že by mohl být mužský duel, ale důvody nemůžu napsat… Co ale napsat můžu, že klíčové bude rozhodnutí Miriam, ale zas to nemůžu víc rozebrat! :-)

213
dejna
Reagovat

@BarBora: Přála bych jí to.

214
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Jáj, tak rada by som vedela.
Môj pocit je skutočne len pocit z debaty s Kvetkou pri stole a z chovania jednej osoby.
Možno som niečo prehliadla, alebo nedocenila, zdá sa, že si si istejšia než ja.

215
dejna
Reagovat

Můj pocit – ženský duel.

216
Jája
Reagovat

@JanaH: V případě, že by byl mužský, myslíš, že si vezme „holú ric“?

217
JanaH
Reagovat

@BarBora: nene, jistá si nejsem vůbec, taky jen pocit. Zavážit by mohlo zklamání Miriam z přístupu pánů a objímačky s mladicema, ale to už zase píšu víc, než bych měla, sakra práce. ;-) Jenže Miriam je nevypočitatelná, tak jsem taky zvědavá, jak to bude a jestli přijde ke slovu Šárka (pokud ano, dá podle mě mužský, aby si zachranila krk, ona se tam chce udržet nejvíc ze všech, řekla bych).

@Jája: pokud je „holá ric“ štupl, pak nejspíš ano. :-D

A chtěla bych mužský duel, nejvíc bych si přála vypadnutí svatého Mikiho, který mne se.e ještě víc, než záprtek. Za další jsem zvědavá, jak by se pak začaly požírat dámy, to by mohlo být zajímavé. :-))

218
Kara
Reagovat

https://www.facebook.com/lenka.hrckova.3?hc_location=ufi
Co říkáte na tento profil z fb ? Lena a Števo Vojtek z farmy 4.
Franz – vypadá to, že se Lena se s vým přítelem domluví dobře slovensky a on nebude mít problém se čtením ve slovenštině. :)))))))))))))

219
Wally
Reagovat

@Kara: To není Števo, ale její Alfonso. A souhlasím s tebou, že určitě slovensky rozumí dobře. Jeho statusy jsou bez chyb, narozdíl od jiných :D

220
JanaH
Reagovat

@Wally: to, že to je Števo psal nějaký pomatenec na fejsbůku. Teď to tam čtu. :-D
Ale španělák je dobrý Bumbrlíček.

221
Jája
Reagovat

@JanaH: Miri moc nevěří Mikimu, takže klidně může dát mužský, pokud Lulu bude pořád vyhlašovat, že chce domů dá ženský. V prvním případě to rozsekává Šára a ta zcela jistě při své blbosti dá mužský. Nejlepší by bylo rozdělit ty dvě a je vymalováno. :D

222
Wally
Reagovat

@Jája: Šárka prohlásila při volbě sluhů, že se bude držet Janova dopisu a tam bylo, že by měl být ženský duel.

223
Jája
Reagovat

@JanaH: Víš co se říká: velké břicho pod ním ticho. :D a ona má ráda blond, štíhlé, prsaté, zelenooké a múdré.

@Wally: Jj, jenže už jí pomalu taky začíná přepínat. Necháme se překvapit a doufám, že mile. :)

224
Jája
Reagovat

Pěkně nám Borisové zmršili televizní verzi :( Pokud chcete z dnešního dílu něco mít, doporučuji shlédnout i nc.

225
Prochor
Reagovat

Přál bych si ještě jednou mužský duel jenom kvůli Mikimu, který se může zbláznit a snaží se zmanipulovat ženy. Pak bych byl zvědavý jak by Miki podlézal Tomášovi, aby si ho nevzal do duelu.

226
Prochor
Reagovat

Ještě mi chyběla jedna věc- když zamilované dívky křepčily ruku v ruce po louce, chtělo to nějaký hudební podkres. Nebo výživný komentář od Mišo Hudáka. Takhle to není ono.

227
Eva původní
Reagovat

@Katka původní: 204 – :-))))) Katko, ten její Jaumicek když se na to dívá, určitě bude chtít poznat krásnou přítelkyni Lucinku osobně. Je známo, že po blonckách Kubánci jdou :-) Ovšem mohlo by se stát, že by herpeska srovnala Lucince fasádu a tak křehké květince přerazit čelist, to by mělo trvalé následky. No komedie to je řádná, jsem zvědavá na dnešek.

228
Hooper
Reagovat

@Prochor: Snad si to šetří na dnešek či zítřek, i když Hudáka se asi nedočkáme.

229
Hooper
Reagovat

@Prochor: O Tomášově výběru Klikora moc nepochybuju.

230
johanetta
Reagovat

@Prochor: Nebo alespoň zapadající slunce:D

231
iv
Reagovat

Zdravím, na blogu o farmě-tv.sk přidali přibližný odhad finále na 6. května, pokud teda sestavu ještě nedoplní. Na fb jsem o případných posilách nic nečetla (snad až na jeden nepříliš důvěryhodný příspěvek). Nevíte náhodou někdo víc?

232
Franz
Reagovat

Vzpomněl jsem si na slova Jiřího Krampola z nějakého televizního programu, které perfektně sedí na psychoLenku.
Jsou ženské, které když se ráno probudí a než otevřou pusu, tak by měli přes ni dostat.
A na jaře s jarním velkým úklidem, by se měla současná ženská vymést z domu. :-)

233
Hooper
Reagovat

@iv: Ano, tak to vychází. A bude se končit spíše dříve než později, když už kvůli nízké sledovanosti museli posouvat vysílací čas. Ale nevíme více.

234
Eva původní
Reagovat

@Franz: 232 – :-)))))))) není co dodat

@iv: 231 – tak to už je za 3 týdny, to chce ještě nějaké drsné bandity ať s touto sebrankou zatočí, to bych si moc přála :-)

235
iv
Reagovat

@Franz: 232 :) Sice si jeho paní pamatuju jen z několika starších krátkých dokumentů, ale viděla bych možná za tímto výrokem i jeho osobní zkušenost.

236
Dany
Reagovat

V té ukázce na ofiko tránkách Lena čumí, jak když něco požila.

237
Junnie
Reagovat

@Prochor: Pozdravujem vsetkych. Len maličku opravu si dovolím :komentáre číta Dušan Szabó. To je ten, čo hrá na markize v Burlivom víne Vavra Sklenára

238
Eva původní
Reagovat

@Dany: 236 – No, toť pravda a mně ten její ksichtík připomíná ksicht opičí, to Reza řekl dobře, že vypadá jak opice. Mě zase děsně irituje, že tak mladá, 24letá holka a Lucina taky, jsou tak vyčůrané a Lenka zlá, hádavá, hnusná. Já nadskakuju když se s někým hádá a pak na něj našpulí hubana, to bych ji fakt vyťala. Mohlo by jí zase něco na hubě naskákat od těch negativních emocí. Kdy už konečně vyfičí??? Strašně ráda bych už ten duel viděla a ten její srdceryvný pláč při loučení, nejsem žádný škodolivý zloduch, ale u této holky bych jásala kdyby to tak dopadlo. Bubica mě už taky namíchla, ta je taky pěkně uťapaná :-)

239
Jája
Reagovat

@Eva původní: Na FB letí jpp, že Lenu odveze sanita a vypadlá Miri se vrátí. Jenom nepíšou jestli normální sanita nebo ta zamřížovaná. :))

240
BarBora
Reagovat

@Jája:
A ešte jeden na FB napísal, že prídu ujovia so sieťou a rybári to nebudú😂

241
Jája
Reagovat

@BarBora: :DDD

242
Eva původní
Reagovat

@Jája: @BarBora: Aaaaa tak to budou určitě ujovia od Chocholouška :-)))))) Jen aby ji Chocholoušek nevrátil, co když zase dojde k omylu :-(

243
Jája
Reagovat

@Eva původní: V rámci dublinské smlouvy?

244
Hooper
Reagovat

@Jája: Za spoiler nedík. Ale vždycky jsem si myslel, že by Bubicu Lucka mohla vyřadit.

245
Jája
Reagovat

@Hooper: Spoiler? JPP na FB?

246
Franz
Reagovat

Tak nějak zjišťuji, že jsem ve fázi, kdy mně Farma už skoro nezajímá, přestala mně bavit. V týdnu se večer nedívám, max. se podívám na něco staženého a to ještě přejíždím rychlo posuvem. Markíza mně tuto řadu prostě znechutila. A dokonce prohlásím, že by s výrobou této RS mohla skončit. U nás to žádná televize neumí udělat a Narkoza to letos pohřbila a to doslovně. Sem přijdu jen z nějaké setrvačnosti a zasmání nad některými příspěvky. A tak mně je jedno zda to vyhraje Milouš, nebo Miriam a zda to skončí za týden nebo za tři. Tato poslední Farma je prostě sračka.

247
Ludmila
Reagovat

@Franz: Souhlasím a mám to naprosto stejně. Můj zájem naprosto ochladl, podívám se na stažený díl, bez emocí, škoda, že nejsou zajímavější soutěžící, nebaví mě vracení zpět do hry, mohli postupně přicházet další, neokoukaní. Možná je to tím, že už tyto hráče známe a víme co je možné předpokládat.

248
Jája
Reagovat

@Franz: @Ludmila:
Můj názor je, že tuto farmu, která mohla být zajímavá, zcela pohřbila jedna jediná věc, a to nedodržování pravidel daných formátem RS. Díky tomu je Farma o ničem a každý si dělá co chce. I ta Květa s Martinem mi připadají, že to dělají jen „z donucení“ za pěkný peníz. Asi jako hloupý kdo dává a hloupější kdo nebere.

249
JanaH
Reagovat

@Jája: s tímto souhlasím zase já.
A i přes to mě Farma pořád baví, kdyby ne, nečuměla bych na to.
Takto jsem s klidným srdcem opustila posledního FHŽ, kde jedno odpoledne bylo roztaženo do několika dílů, na to přece se.e Bílý Tesák, no ne? :-D
Ale Farma mne baví hlavně kvůli ncz verzím, ty Tv jsou často zkreslující.

250
Jája
Reagovat

@JanaH: Ano, také raději u této farmy sleduju ncz verze, kde můžeme zkouknout v podstatě původ všech šarvátek a intrik a tv beru jen jako doplněk – komentář a dotáčky + upoutávku na další díl. Zářným příkladem jak to borisové mrší a tím si sami způsobují odliv diváka je dnešní díl. Asi jim už taky přepla kazeta. Takto nekvalitně odvedenou práci by jim záviděl i Kalousek.

251
BarBora
Reagovat

Nedodržiavanie pravidiel a nasadenie priveľa „hráčov“ bez skutočnęho záujmu, veď aby sa tam ponúkali do duelu, prípadne si vymysleli aj zápal vlasov len aby sa dostali domov hre neprospeje. Tiež dosť nešťastný výber farmárov, hlavne sa tam neobjavila výrazná osobnosť, trebárs aj kontraverzná, ktorá by tomu dala šťavu.
A tie úohy? Asi sa začali báť, že keby ich zaťažili trošku viac, tak im
zdrhnú všetci. A ani to málo nie sű schopní splniť, radšej ležia a klopkajú.
Ale mňa to teraz ku koncu začalo aspoň o trochu viac baviť, zamotáva sa to, taktizuje sa, aspoň niečo.

252
sunrise
Reagovat

@Jája: No, já mám problém s tím, že tzv. necenzurované verze pochopitelně nejsou necenzurované. Jsou jen obsáhlejší, bez komentářů a bez vložených samomluv farmářů. Nicméně Borisové do nich stejně dají jen to, co uznají za vhodné. Pokud nemůžu sledovat on line kamery 24 hodin denně, což u tohoto formátu není pochopitelně možné, protože tohle nejsou VV, odehrávající se v uzavřeném miniprostoru, nevěřím v objektivitu sestřihů ani náhodou.

253
Jája
Reagovat

@sunrise: Samozřejmě, že objektivita je někde na pokraji, ale ty tv odřezky jsou účelové a nic neříkající, asi jako zprávy na ČT.

254
Hooper
Reagovat

@BarBora: Taky ten důraz na taktizování v sestřizích vítám.

255
sunrise
Reagovat

@Jája: jasně, s tím souhlasím

256
Hooper
Reagovat

Samomluva v kadibudce tu tedy ještě nebyla. Přece jen tedy je PsychoLenka v něčem první.

257
dejna
Reagovat

Lenčin monolog v kadibudce – nezapomenu! :D :D

258
Hooper
Reagovat

Bubica čte Šárčiny repliky.:-)

259
sunrise
Reagovat

Mně tedy Psychlolenka nepřipadá ani tak psycho, jako prostě docela obyčejná mrcha. Pořádně velká, zlá mrcha. Navíc přesvědčená o tom, že je chytřejší než všichni dohromady :-) Takových už jsem v životě viděla docela dost. Není to zas tak vzácný druh a nepotřebují na to, aby se projevily ani účast v RS :-)

260
Hooper
Reagovat

Hele, Bubico, on tě tam ale nikdo nedrží. Můžeš jít sama dobrovolně.

261
Hooper
Reagovat

Nevykysnutý mozog:-)

262
sunrise
Reagovat

Jak je možné, že nikoho, ale opravdu nikoho tam nenapadne, že Lenka chce a tvrdě pracuje na tom, aby byl ženský duel, protože počítá s Luciinou prohrou a s tím, že tím pádem bude farmářkou týdne. Vždyť je to tak jasné. To snad musí vidět i Bodrik.

263
JanaH
Reagovat

Pozitivní Hrčkovka je čistá katastrofa!

264
cathy
Reagovat

Vidím, že v meziskladu je kvality A.B – pojede se pro ni ještě dnes? Ať zbytečně nečekám u skladu ;-)

265
iv
Reagovat

@Hooper: 260 Každý z nich může sice odejít dobrovolně teoreticky kdykoliv, ale za cenu finančního postihu a to zřejmě není úplně málo. Proto tolik předem domluvených duelů nebo odchod ze zdravotních důvodů na každé Farmě.

266
Hooper
Reagovat

Šárka má jako farmářka týdne vyloženě autoritu. Se tam už výrazně více mluví a taktizuje než pracuje. A moc jim to řezání spolu s Psycholenkou nešlo.

267
Hooper
Reagovat

A někdo by mohl FT říci, že když hlasují čtyři lidé, tak výsledek nemůže být 3:2.

268
Milu
Reagovat

tak a je to tady…..dřevo je na skladě….jdu stahovat a jistě se ke mně někdo přidá:-DD

269
JanaH
Reagovat

@cathy: zatím je k dispozici áčko.

270
BarBora
Reagovat

V tomto dieli, nebudem originálna, ale najviac pobavila už legendárna hovoriaca kadibúdka a potom Tomáš, hlavne jeho vyjadrenie k trestu na kameru.
Lenine prostomúdrosti ma privádzajú do vážnych rozpakov, to je na zošalenie… a o Luce si fakt neviem čo myslieť, či tú príchylnosť k Lene len hrá, alebo svoje chovanie a reči myslí vážne.
Teraz ma to už zaujíma, ako sa to vyvinie ďalej, takáto magorina snáď na Farme ešte nebola.

271
JanaH
Reagovat

@BarBora: opět mi nezbývá, než souhlasit, nebyla. :-)

Jenom škoda, že Tv verze byla zase tak sterilní… štáb si myslí, že by to divák už nedal nebo co? A i Velkému Bratru dochází, v jakém stavu je Lenka, proto ty podpory: dopisy, účelové šetřící sestřihy… začínám věřit JPP o síti. :-D

272
iv
Reagovat

Mám dojem, že se dnešní televizní verze dost liší od necenzurované proto, že Lenka je už silný kalibr i pro otrlého diváka. Na fb si pár lidí tento týden postesklo, že se z Farmy stává díky ní podivný psychothriller.

273
BarBora
Reagovat

@JanaH:
Zostrihali to brutálne, ale nemyslím si, že berú ohľad ne Lenu, im ide o sledovanosť a tú, aj keď len krátkodobo, im teraz môže priniesť Lena.
No, aby si človek urobil lepší obraz, naozaj treba vidieť ncz verziu, naprîklad ten smiech pri stole s Kvetkou a kopec iného.

274
dejna
Reagovat

No sestříhané je to čím dál víc, dnešek má cenu sledovat jen v nc verzi.
Jestli má pravdu JPP (a já si to přeju), a Miriam, která údajně vypadne v duelu s Luckou, se vrátí zpět za Lenku, pak chci, aby kamera alespoň 20 minut snímala Mikiho křivý ksicht. :D :D
S tou podanou rukou to ten haj.lík taky dobře vymyslel. :/

275
Dany
Reagovat

@iv: nemyslím, že by to bylo takhle setříhané s ohledem na diváka, že by nedal Lenino chování. Vzpomeň na Klikora, v tom se úplně vyžívali, tyhle scény jsou pro Borise přímo požehnáním. Lena je taky s Klikorem, největší kamarád. Ten má zase oporu v Mikešovi, který je stejně líný a vyčůraný, ale větší manipulátor. Tohle je trojka za všechny prachy.

A současné Lenky chování vůči Lucii, kdy se na ní přicucla a nedá jí samostatně dýchat, mě silně připomíná malé holčičky – my jsme nejlepší kamaráddky a jenom spolu, s nikým jiným se nebav.

277
Eva původní
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1825338_taja-vztah-co-ma-lenka-s-filkorom

@BarBora: 270 – tak taková magořina fakt na žádně Farmě opravdu nebyla. Dva magoři se chápou …

278
hollyoaks
Reagovat

@Hooper: kvôli nízkej sledovanosti ju nepresunuli farma bývala väčšinou vždy cez týždeň o 21:40 h len prvé dve boli o 20.30h

279
hollyoaks
Reagovat

@Hooper: nebola to len lena ale aj šárka

280
JanaH
Reagovat

@dejna: přesně. Večer jsem viděla áčko, teď ábéčko. Do Tv se dostane slabý odvar, vyčpělý odvárek bez chuti a zápachu. Střih Lenku sakra šetří, ale současně i diváka, slabší povahy by to možná nedaly. :-D Stejně jako ke konci šetřili štupla.

281
iv
Reagovat

Nepochopila jsem opakující se divné scénky Mikiho, Filkora na kamery celý týden, když sabotovali práci a pošklebovali se FT, otevřeně je těšilo, že se úlohy opět nesplní. Miki předtím Šárce sliboval, že pokud ho nedá za sluhu, jak jí bude pomáhat a makat víc než všichni. Ty jejich kecy v kolibě nijak humorné ani zábavné, jak si asi představovali (?), pro diváky určitě nebyly. Přitom o finále, o výhru viditelně oba hodně stojí.. SMS hlasy a sympatie diváků, farmářů přece potřebují, nejsou hloupí. Nedávalo mi to smysl – vám někomu ano?

282
Franz
Reagovat

Tak dnes jsem se podíval na včerejší a i na dnešní.
Teoreticky, kdyby Miriam dnes vypadla, tak je příští týden znovu Šárka FT, jedna ze svazaček služka (asi Lena) a příští týden duel dvou milenek. To je dobrý výhled.

283
Ludmila
Reagovat

Tak nevím, podle čeho posuzuje Martin jednotlivce, jednoho lenivce vychvaluje do nebes a druhého opravdového dříče potrestá nebo lépe zesměšní nošením polen kam se hne. To je opravdu vizitka dnešních pracantů? Ať mě netvrdí, že nesleduje děj, či není informován o skutečnosti na farmě. Zatím tam celou dobu vítězí lež, lenivost, zašívárna a proplouvání hrou. Lenka řekne přímo do očí Květě, že ji nějaká pravidla nezajímají a dělá co si myslí, že je dobré. Nedivím se, že se takto chovají i někteří další, když to vše prochází, i ten Chanas pochopil, že je toto možné a začal se také tak projevovat odmlouváním. A to psali jako o hvězdné hře, ty hvězdy jsou akorát tak na nebi. Jedna žena zde píše, když se mě to nelíbí tak „nečumím“, já se dívám jen ze setrvačnosti a to necenzurované díly , neboť jsem se dívala na všechny farmy.

284
dejna
Reagovat

@iv: Často myslívám na závěrečné hodnocení starými farmáři i diváky, proto taky nechápu…a čím víc nechápu, tím víc mě napadá, že farmáři prostě plní nějaký scénář, už mě i napadlo, jestli za ty vyhrocené scény, na které reaguje pak hodně lidí, nemají nějaké bonusy. :O
Ale co ten hospodář? Nebudu prozrazovat, ale to, co udělal dnes, je vrchol! Ještě chvilku a začnu ho podezírat ze šovinismu. :O

285
dejna
Reagovat

@Ludmila: souhlas

288
vilma
Reagovat

Předpokládám, že když je to předtočené , všichni farmáři by si už mohli komentáře diváku číst doma . Jsem přesvědčená že mají všichni tak nízké IQ , komentářům ani moc nerozumí. Sama jsem znechucena scénářem . Sice je to šou ,ovšem za nemalou výhru a určitě i honorář za přihlášení se do téhle soutěže není malý. Tato hra má pravidla , které nejsou ani pro jednoho soutěžícího cizí , všichni už v téhle soutěži byli v minulých farmách. Jde už o sedmý týden a nejsou schopni si zapamatovat ,pravidla hry i když jim to Květka každý týden opakuje , zřejmě ani ji nerespektují. Odměna by měla být za vykonanou prací . Luboš jako pedagog, který by měl pravidla , respektovat od samého počátku, se spíš projevoval chováním žáka ze zvláštní školy , ukončené v 15 letech z páté třídy ZŠ. Po návratu zpět, po vyřazeném dueli, přestal vulgárně odporovat ,ovšem svou lenivostí pokračuje s úsměvem, aby všem divákům ukázal jak lehce se dá získat spoustu peněz bez práce. Za nesplněné úkoly jako FT dostal největší počet mincí a samou chválu od Martina díky svědomité prací farmářů. Pokácené stromy v lese už měly být ,uklízené a nařezané úkolem, když Luboš byl farmářem týdne. Ostatní farmáři to dostali rozkazem od Martina dodělat a ještě jim spoustu úkolu k tomu přidal , při nesplnění úkolu je farmář Martin zesměšnil úsměvným snížení mincí. Lenka ta byla hysterická i v minulé farmě. Lucka je naivní vidí v Lence nejlepší kamarádku . Ovšem Lenka počítá s tím , že Lucka půjde do duelu vypadne a dá ji jako FT. Prodlouží si pobyt na farmě a ještě k nějakému EURU, nebo až do finále . Po ukončení farmy si na Lucku ani nevzpomene.Souhlasím s komentářem, @ 195 dejna, mít tu moc udělala ,bych totéž . Dostávat výhru za nic nedělání , hádky a pošklebky je přehnané. Výhru by si měl zasloužit ten , který se na z velebení farmy poctivě podílel.

289
Jája
Reagovat

@dejna: Bodríka bych nebrala ani omylem. Už teď je jeho výchova hodně narušena a opravit jeho chování bude velmi náročné. V podstatě ten pes je na odpis. :(

290
Prochor
Reagovat

Konečně jsem viděl minulý díl.
Mluvící kadibudka mně přesvědčila, že Lenka je na farmě už moc dlouho:-)))
Někde jsem četl, že samomluva je první krok k nebezpečné schizofrenii.
Jestli jste viděli Psycho, tak víte, o čem mluvím.

291
anonymous
Reagovat

První duel-člen či -členka,
cestička je k chatce tenká,
co dostane k super pití,
v termosce tam odhaliti.

Jen se nezlob, člověče,
vždyť ti síla uteče,
raděj napni svaly všude,
druhá strana taktéž bude.

Bitva začla, jak to říci,
klidná síla, pot na líci,
dřevo i kov nejsou tknuté,
někdy občas je to kruté.

Klidu trocha, podpor slova,
třeba zkusit to i znova,
klidná síla vstává k vřavě,
někdy síla je i v hlavě.

Čtyři ruce, čtyři oči,
kolem toho se to točí,
ruce budou proti sobě,
oči ale, jinde obě.

292
Hooper
Reagovat

Vypadá to, že to farmářka týdne pěkně slízne. Nu, jen dobře, opravdu se tam tento týden nepředřeli.

293
dejna
Reagovat

@anonymous: no básnička je pěkná, ale vzbuzuje tolik dohadů, že si raději počkám, až mi to puzzle do sebe zapadne ;)

294
Hooper
Reagovat

Takže Lucka do Duelu. Dobře, doufám, že si veme Miriam.

295
Hooper
Reagovat

A Hnůj teda je pěknej práskač. Stejně zřejmě nebudou mít uděláno, co by mít uděláno měli.

296
JanaH
Reagovat

@Hooper: a může zato FT? Nebo ti dva válející se šmejdi, služka s rukama věčně pod kožešinou a magorka, které jela víc huba, než ruce? Šárka z nich makala nejvíc… a to ji nemusím.

297
Hooper
Reagovat

@JanaH: To není jen chyba sluhů. A samozřejmě i zde platí, že farmářka týdne jako jejích nadřízená je odpovědná za práci (či tento týden spíše nepráci) svých podřízených. Nicméně i ti řadoví (Klikor, Miki, Psycholenka, Miriam) tenhle týden spíše odpočívali.

298
JanaH
Reagovat

@Hooper: FT zodpovědná pochopitelně je. Ale to u svatého Ferleťáka a štupla měla celou dobu stát, aby pohli zadkem? Jedině to by na ně možná platilo. Ale zas by nic nepořezala, kolikrát tam byla sama. Pořádně dělat jsem viděla jen Šárku, Tomáše a Miriam.

299
milu
Reagovat

@dejna: 284 Dejni,přesně o tom jsme se před chvíli bavili s přítelem….je to ochotnické divadlo a herci dostívají odměny dle poslušností….pořítám mezi ně i Martina a Květku….NELÍBÍ SE MI TO!!!

300
Hooper
Reagovat

Jediný farmář, který tu za něco stojí. Z velké části výstižné.

301
JanaH
Reagovat

@milu: no vidíš… i po tolika řadách se ještě najde dost diváků, kteří si myslí, že cokoli od Martina a Kvetky je jejich vlastní iniciativa… a oni jsou to jen odříkávači své role. U Martina i pochybuju o tom, že aspoň náznakem tuší, co se vlastně na té Farmě odehrává. :-D

302
Hooper
Reagovat

Teď s tím koláčem to byl pěkný moment. Dobře Martin/štáb a Bubica asi taky.

303
dejna
Reagovat

Všímáte, jak se Lena s Klikorom separují a neúčastní jarmarku?

304
JanaH
Reagovat

@dejna: jj. Otec s dcérou. Jarmark zase trapárna, dva stánky a nic moc v nich, nesehnali víc ochotníků, asi. :-)

305
JanaH
Reagovat

V meziskladu už je duel.

306
Wally
Reagovat

Oni topí to syrové dřevo, co vytěžili?

307
dejna
Reagovat

Po první duelové disciplíně musím napsat, že Lena je mimořádně hnusný člověk. :/ Ten její pokřik tam…ještě že ji kdosi z chlapů (myslím) napomenul.

308
jenkaa
Reagovat

Dejna, až mě překvapilo, že jsem pocítila až nenávist, či co, to je totiž nesmírná svině, ta holka.

309
Wally
Reagovat

@dejna: To vypadalo na Tomáše.

310
dejna
Reagovat

Toto byl první skutečný duel, Šárka měla pravdu, chlapi se můžou jít zahrabat. A navíc by si měli všichni uvědomit, že Bubica dala Lucce disciplíny.

311
dejna
Reagovat

@jenkaa: Já taky. A pak jak se ještě chovala, proč? Ony si mezitím něco udělaly?

312
Wally
Reagovat

Nějak se mi chce po ukázce říct, na každou sfini se vaří voda. Ale doufám, že to nebude nic vážné.

313
jenkaa
Reagovat

Tak poprvé to byl hezký a docela výstižný dopis na rozloučenou. Bubici bych přála její návrat, ale aby se vracela za někoho jiného, v tomto případě pomsta není sladká, protože Lena je evidentně těžce psychicky narušená osobnost.

314
Alča
Reagovat

hmmm, Lenka asi neměla nasírat čarodějnici Bubicu….

315
dejna
Reagovat

No, tak jestli jim tohle nezvedne sledovanost, tak už pak nic. Docela síla, ale počkám si na delší verzi. :)

316
JanaH
Reagovat

@dejna: byl to Tomáš, i po něm hnusně vyjela. Však se to té mrše už příště vrátí.
Nevím, co bude mít za zdravotní problém a je mi to vlastně fuk, řvala jak kráva, ale líto mi jí nebylo a nebude. „Dobrota“ se jí někam vrazila.

317
JanaH
Reagovat

@dejna: tak si pro ni doběhni! ;-)

318
JanaH
Reagovat

Na to, kolik má Miriam roků, na to, jaký měla těsně před duelem tlak… klobouk dolů, nedala se zadarmo. A hlavně dlouho pryč nebude. :-D

Štupl se taky nerozloučil, seděli tam s hnusačkou jak dvě pecky.

319
Wally
Reagovat

@Alča: Asi jí tam nechala opičáka Rézu. :)))

320
dejna
Reagovat

JanaH: To ale bude až v 37. Myslím ten úraz nebo potíže. :)
Doufám, že Bubicu vrátí až po určení FT.

321
Eva původní
Reagovat

Ta Hrčková to je tak nebezpečné zlo a ač se nechci stavět na její úroveň bylo mi velice dobře jak řvala bolestí a z farmy doufám nadobro vyfičela, je to neskutečně podlá holka!!! Tak mladá a tak zlá, hnus… nemám ve zvyku takhle pozdě chodit na comp, ale dnes jsem musela si sem jít ulevit, tak mě vytočila ta odporná holka. Mám velkou radost, že se Miriam vrací. Dobrou noc :-)

322
Alča
Reagovat

když dnes Psycholenka při povzbuzování Lucky zas podlehla situaci a předvedla své pravé temné já, vzpomněla jsem si, jak tenkrát ve své farmě v duelech zuřivě hejkala a bojovala až s nepříčetným nasazením. Brrr člověk, hlavně že na povel roní slzy a infanilně žvatlá….velmo ťa lúbim

323
Alča
Reagovat

ono Bubici je taky dost. Vždycky jí skoro začnu žrát tu laskavou a spravedlivou tetu…jenže pak zahlédnu v těch jèjích rybích očích ty střípky ledu, co mi připomenou, jak rychle dovede přehodit výhybku…no, ona se teď vrátí ještě se odhalí

324
dejna
Reagovat

Pozrite nc verzi, kdo můžete, to rozloučení…nakonec přišel štupl i Lenka, ale jak to dopadlo? ;)

325
Lef
Reagovat

@Alča: ta bubica je normalni falešná sviň, to snad musí vidět každy

326
JanaH
Reagovat

Jeden zajímavý názor z FB : „Miriam,krásny dopis si im napísala! Lena pochopila,že farmárkou bude Šárka,ona slúžkou a do duelu by musela zobrať svoju lásku! Vedela,že je na rade a neuniesla to! Svedomie je ťažké a vie hrýzť!“

S tím se dá i souhlasit, až na tu poslední větu, magorka žádné svědomí nemá. Zato nezdravého sebevědomí má na rozdávání.

327
BarBora
Reagovat

Tak, a Lena má dôkaz, že Mira je čarodejnica a uriekla ju.

Chúďa Lena, čo už k tomu, čo pri dueli predviedla povedať…

Celé je to zvláštne, ak by aj Luca bola tak sprostá a neuvedomila si to, určite ju upozornili, že ničí ženskú prevahu… a dobrovoľne znášať Lenine idiotské reči tam? Pre normálneho človeka len s klapkami na ušiach. Kamarátsvo? Skôr herečka. A prekvapením vôbec neprekvapili a tiež ma neprekvapilo, že Luca mala ruky takmer vzpriamené a nie v 90% uhle k telu a Kveta nič.

328
JanaH
Reagovat

@BarBora: přesně!

329
Danka
Reagovat

@JanaH: Mám takový pocit, že se psychopatce nic nestalo – žádný úraz. Ten její křik a řev , jak ji kluci nesli do sanitky, byl možná vyšinutý křik psychopata. Možná byla psychopatka tak vyšinutá, že museli zavolat chocholouška. No, uvidíme v pondělí. Ráda bych se dívala na necenzurovanou verzi, ale nevím jak se na ni dostat. Necenzurovaná verze je asi placená. Kolik stojí?

330
Wally
Reagovat

@Danka: Prý to je slepák. Ale řvala u toho jako by jí už prasknul. Taky nevím, když na tom byla tak zle, proč je nenaložili sanitáci aspon na křeslo. To Hrmová s klubající se osmičkou měla větší péči.

331
JanaH
Reagovat

@Danka: slepák, vaječníky, močák, zaražené větry… nebude to nic vážného, když byla viděna lítat (ne na koštěti), ale po nákupech.

Stáhneš si tam, kde se obvykle stahuje, bezplatně, je to zaheslovaný soubor, heslo je název pořadu bez číslovky.

No ale mně vychází, že příští duel bude totožný s dnešním, ne? Tak Miriam jen týden navíc? :-)

332
Dany
Reagovat

@Lef: A proč? Můžeš napsat proč ssi to myslíš?

333
Franz
Reagovat

Pondělní díl Farmy, i když je hodně pozdě vysílaný, tak bude mít asi velkou sledovanost. Uvidíme jak tu falešnou Lenku doběhla vlastní zloba. Mně je jedno, zda se radostí zbláznila nebo měla žaludeční koliku, hlavně, že ji odvezou a už bude od ní klid. Vždyť je to magor, který by se měl léčit na uzavřeném pavilonu. A paradox je, že se za ní vrátí zpět ta její nenáviděná Miriam.
Moc si vychutnám pondělní díl a její odstoupení. Jen doufám, že nemá v plánu se vrátit jak Tibor v F5 a to těsně před koncem. Teď se ještě zbavit štupla Lubánka a bude ten závěr farmy dokonce i koukatelný.

334
Dany
Reagovat

@Franz: Já jsem tedy opravddu hodně zvědavá, co jí vlastně je. Řvala jak postřelená kráva, jako když je v posledním tažení.

335
lena
Reagovat

@Dany: co by jí asi tak mohlo být, přež.rala se a dostala prdíky :-), je to hysterka

336
ludmila
Reagovat
337
ludmila
Reagovat

@ludmila: Sorry za prázdné pole místo příspěvku,přeťukla jsem a nedomyslela.Nicméně pokud mohu,pracuji 27 let v nemocnici,na chirurgii,ale takto řvát jsem ještě za celou dobu neslyšela,ať již to bylo slepé střevo či něco jiného,ani při náhlé příhodě břišní jsem podobnou hysterii nezaznamenala a pod námi je porodní,ale i zde ono stvoření /jménem ji nazvat po tom,co předvedla v duelu směrek k Bubice nazvat nemohu/,předčilo všechny matky,které jsem kdy měla možnost slyšet a to už je co říci.Osobně si myslím,že to byl hysterický záchvat,možná si na sekundu uvědomila,pokud ovšem má lidský mozek,že to prostě přepískla,kdo ví.
S Lubošem jsem si chvilí psala na PC,sebestřední,egoistický chudák a jak se ukázalo i velmi zákeřný a škodolibý člověk. Mějte hezkou sobotu.

338
Eva původní
Reagovat

@Dany: 334 – Dany, přesně jak píše lena, přežrala se! Všimla sis jak třeba do sebe házela ty pralinky bez ohledu aby zbylo na ostatní? A jak si dávala to obrovské množství sádla na placku? Už jsem o tom tady psala, mně se zvedal žaludek když jsem to viděla. Vůbec, ale vůbec tu mrchu nelituju.

339
Eva původní
Reagovat

Ještě jsem chtěla napsat k tomu prekvapení. Od štábu zcela jistě úmysl dát tak těžkou disciplínu staré a mladé – držet v natažených rukách kýbl s vodou. Evidentně zvýhodnili mladou holku. Chlapům dají loupat cibuli a ženským toto. Bubica asi potom musela dost trpět bolestí, ten třes paží, hrozné. Kdyby měla být do budoucna další show Farma Květáka už bych tam vidět nechtěla…

340
Franz
Reagovat

@Eva původní: To je pravda, že překvapení bylo šité na míru Lucii. Bylo to až moc okaté a jasné komu štáb pomáhal.
Kvůli Lence jsme Farma přestali pravidelně sledovat, ale její odchod si doma vychutnáme.

341
Dany
Reagovat

@Eva původní: @lena: No ten záchvat byl fakt jeddna velká hysterie. Mám děti, už i vnoučata, jedna dcera a jeden vnuk už jsou i po operaci slepáku, ale takhle řvát, to jsem nezažila ani u toho pětiletýho decka. Hodně mi přišla směšná Leny úvaha po volbě druhého duelanta, že je Miriam psychicky na dně. Zrovna od ní to sedí. Lenka mívá občas v očích opravdu šílenství a často se chová jako malé zpovykané děcko, které na písku vezme hysák, když něco není po jeho a chce si to vynutit vší mocí . Jen začít dupat nožičkama. Lena je jedna velká katastrofa a žít s ní, na to musí být hodně silná povaha, nebo totální flegmouš.

342
Dany
Reagovat

@Eva původní: Naprostý souhlas. Bubica je o třicet let starší, měla zddravotní problémy a držela se perfektně, dokonce jednu disciplínu vyhrála, chlapy by se měli stydět. Smekám před ní.

343
Prochor
Reagovat

Po odchodu Jany je ženská aliance v troskách.
Situace před duelem:
Šárka nechce prozradit pro koho bude hlasovat (to je panečku aliance).
Lucka se nechá zmanipulovat a chce jít do duelu (největší pitomost).
Lenka to nechce a navíc se chová jako neřízená střela.
Miri čeká jak se aliance dohodla aby s ní držela ale aliance se na ničem nedohodla. Takže Miri dělá chybu a volí ženský duel, což jí stojí vyhazov.
Kdyby tam byla Jana, tak by něco takového nedopustila a donutila by ty nány, aby se před hlasováním dohodly aby rozdělili duo Luboš a Miki.
Chlapi se teď smějí až se za břicha popadají. Hlavně si nepřeju aby to celé vyhrál ten křivák Miki.

344
Franz
Reagovat

Už jedou vtipy – Pá, pá, pá Hrčková, už ti letí letadlo směr Havana. :-)

345
Franz
Reagovat

Prochor – to by jsi ani nebyl ty, aby jsi ve svém příspěvku nezmínil Janu :-)
Jana letos prostě nebyla vůbec ta původní Jana Hrmová. S tím je potřeba se smířit. Pro mně byla zcela neviditelná a už skoro teď zapomínám, že tam vůbec soutěžila. Udělala dobře, že se letos na tu zkaženou Farmu vykašlala.
Nezlob se na mně, že jsem si píchl.

346
Prochor
Reagovat

345- Zmínil jsem se o Janě jen proto, že si myslím, že by jen nekoukala jako ovce na rozklad ženské aliance. Ale je to jen můj názor – kdo ví, jak by to bylo.

347
JanaH
Reagovat

@dejna: viděla jsem teď, máš pravdu, štupl nakonec sestoupil ze svých výšin, v pořádku. Jak se zachovala Miriam k magorce – v naprostém pořádku! :-D

@Franz: Jana snad ani nepřišla soutěžit, ale zviditelnit se. Opravdu soutěžit tam podle mě přišla Šárka a Tomáš. Magorku už nepočítám.

348
JanaH
Reagovat

Problém s tlakem Miriam řešili zdravotníci od středy, duel byl v neděli. Jak to, že jsme během těch několika dní neviděli blikající sanitku, dramatické polykání tabletky, výlevy na kameru o ohrožení života, několikadenní ležení a odmítání práce? Naopak jsme viděli duel takový, jaký zatím nebyli schopni ti schopní pánové předvést.

349
iv
Reagovat

Zdravím, tento výstižný komentář na Fb se obrací na Lenku (zkráceno):
„Zdravim ta, Lenka, urcite prelustrujes vsetky prispevky vratane komentarov, tak by som ti rada napisala (nakolko si uz doma), ze vsetky tie chyby, negativne a castokrat scestne, absurdne komentare, k roznym situaciam, ci vyjadreniam ostatnych farmarov, sme my, TELEVIZNI DIVACI, videli na TEBE ! Ano na tebe. Ano na tebe, tak tak, veru na tebe. Na tebe, vdaka bohu na tebe. Pokora? Zartujes? Psychicke problemy, nevykysnuty mozocek? Ano, na tebe, nie, nie Tomas a ini, TY. Ty si tu ta zakerna, falosna, zlomyselna… Dokazovala si nam svoju psychicku labilitu cele tie tyzdne na obrazovke TY“

350
BarBora
Reagovat

Šáre to zatiaľ perfektne vychádza, nečudujem sa, že sa usmieva ako namlsaná mačka. Asi sa opäť stane FT, ale u Miri človek nikdy nevie, možno dá za FT chlapa, tak zachová ženskú prevahu (otázka je, či ešte fungujúcu).
Otázkou je, prečo Mira dala ženský duel, možno jej Šára povedala, že v prípade rovnosti hlasov dá ona ženský duel. Pravdou je, že keby teraz dali mužský duel, tak budúci týždeň by s najväčšou pravdepodobnosťou musel byť ženský duel, lebo mužský sluha by nemal pár do duelu (ak by jeden z chlapov bol FT). Šare to zatiaľ vychádza a som zvedavá, koho z chlapov dá za sluhu, ak sa Mira vráti ešte pred určovaním sluhov, tak určite nie Mikiho, ona o tej dohode s Mirou určite vie a štopla by v semifinále mala určite radšej ako Tomáša.
Ale prečo Luca chcela do duelu?

351
Wally
Reagovat

@JanaH: Protože o vysokém tlaku mluvila jen ona. Nebo někdo viděl tonometr? U Luboše hodnoty vidět byly. Bubica to jen sdělila nám divákům. Třeba si taky jen zapomněla vzít tabletku jak to říkala o Lubošovi.

352
JanaH
Reagovat

@Wally: právěže ona o tom mluvila až potom, kdy zdravotník řekl, že s tím bojují od středy. Taky řekl, že jí duel nedoporučuje.

353
Hanka
Reagovat

Jsem vždy pro fér hru a i když nebyla Bubica můj „favorit“/letos nemám vyloženě nikoho/, tak za ten duel u mne stoupla v ceně. No a Lena, podrazák největší. Huláká tam , kdo drží palce Leně a Květa nic…… To se rovnou mohou ptát, komu fandí před duelanty. Chtěla Bubicu psychicky zlomit. Měla jsem strach, že to nedopadne po zdravotní stránce s Bubicou dobře, ale duel super………. Teď by byl ideální FT Tomáš a ti dva „pracanti“ by si to museli rozdat mezi sebou. No, ale myslím si, že dala Bubica – Šárku. V každém případě platí české přísloví: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. A nebo: Na každou svini se voda vaří. No a závěr duelu, Bubica se zachovala vůči té psychopatce super…………….

354
BarBora
Reagovat

Inak, ten Martin sa už tiež začína chovať ako dement, neviem koľko z toho je scenár a či má možnosť vlastného príspevku,ale tie priblblé reči o ochrancovi Hubertovi, bremene, čo má Šára nosiť, vyhrážky Tomášovi… celé to bolo nafúknuté ako rozprávočka pre detičky.
Nemôžem si pomôcť, ale mám pocit, akoby to kormidlovali k finále Miki-Luca (podobne ako s Járovou v jednotke).

355
Wally
Reagovat

@JanaH: Já si myslím, že jí jako hypertonikovi TK kontrolují denně.Takže pár dní věděli, že ho má vyšší. A kdyby to bylo tak nebezpečný tak ji snad do duelu nepustí. Kdyby jim to vzdala tak by jim to hrálo do karet. Překvapení bylo stejně připravené pro Lucii.

356
Prochor
Reagovat

@BarBora:
Martin mně v téhle řadě zklamal asi nejvíc. Kde je jeho objektivita?

357
NM
Reagovat

Odjakživa vnímam Miru ako „láskavú a „spravodlivú“ tetu, zasievajúcu dobro a spolupatričnosť a neviem ešte čo vesmír spasiace vesmír. Môžem len súhlasiť s tými, čo ju majú prekuknutú a nedali na úlisný úsmev plný plkov. Už sa vyfarbuje a ešte bude. Prečo sa stále musí pasovať do role tej, ktorá napraví všetkých naokolo a prečo by sa mali správať podľa jej scenára? Ak niekoho určí za zlého, tak ním musí byť a mal by sa uvedomiť a nájsť a správať inak, ale hlavne tak ako ona. Je netolerantná a zrejme uťapená, preto sa túži presadť ako záchranca zblúdilých ovcí. Tupka.
Niet tam najvhodnejšieho adepta na výhru, víťazom bude Tomáš.

358
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Objektivita žiadna, robia si čo chcú a tak aj táto farma vyzerá. Dať Mire a Šáre len 20 mincí bolo smiešne presne tak, ako aj tie pseudodôvody.
Ale Šára možno schválne nechala Mikiho so štupľom válať šunky, veď „diváci to vidia“ a bodík v prípadnom finále by sa zišiel tak, ako aj od exfarmárov.

359
NM
Reagovat

Hanka a ostatní – mne sa nezdá, že sa Mira zachovala super – ako som vyššie písala, prečo by ju mali poslúchať a správať sa podľa jej príkazov? Ak to Lena (a to ju tiež nemusím) tak necítila, má právo sa rozhodnúť. Nie je ani jej otrokom, ani ju nepotrebuje k životu. Prečo by musela počúvať príkazy či želania rovnocennej hráčky? Ak niekoho nemusíme, tak predsa nebudeme robiť pred ostatnými šaškárny, ktoré si on želá. Mira je sliepka a ja by som jej či inej podobnej spravila to isté, ak by sme si nesadli. Lena nemala najmenší dôvod pristúpiť na jej hru. Rozhoduje sa sama za seba a patrične to dala najavo. Nemusím ju, ale za toto má u mňa palec nahor.

360
BarBora
Reagovat

@NM:
Nebudem Miru ochraňovať, aj keď sa v tejto farme zatiaľ naplno neprejavila, aj sa snažila viac pracovať a mala tam v Šare oporu, dobre si ju pamätám… Ale, žiaľ, bola to práve Lena, ktorá tam druhých šacovala, večne posudzovala kedy majú pravdu, kedy ju nechápu, chovala sa ako matka pluku. Jej reči a chovanie sú na zamyslenie.

361
Dany
Reagovat

@NM: Nevšimla jsem si, že by Bubica někomu nařizovala, co má dělat. Můžeš dát příklad?!

362
Wally
Reagovat

@BarBora: Kromě Lucie a Luboše mají Lenky všichni dost. Ta by tam nezmanipulovala ani Bodrika. Když o ní mluví tak jen jako paní spravedlivá. :)) Třeba bude zajímavé, co předcházelo její poslední hodince a dalo jí to impuls sehrát tu dokonalou scénu.

363
dejna
Reagovat

@NM: njn, nenávist je hodně zaslepující a Lenka je jejím zářným příkladem.

364
BarBora
Reagovat

@Wally:
Veď niečo také ani netvrdím, aj o úprimnosti Luce dosť pochybujem, nad štoplom sa zamýšľať ani nebudem.
Vraj to malo byť slepé črevo, ale podľa toho čo v ukážke predvádzala to skôr vyzeralo, akoby ju niesli na hranicu. Tiež som na to zvedavá.

365
iv
Reagovat

Ženské si dobrovolně narušily koalici a samy se vzdaly početní převahy. Zapomínají jaksi, že konec soutěže býval často nastavený výhodněji pro muže. Chápu to i ale tak, že Lucka měla své zvláštní nejlepší přítelkyně možná už dost a prosadila si duel. Lenku to zaskočilo a rozložilo. Mirka zvolila všechny disciplíny podle přání soupeřky, Kvetka Lucii tolerovala nefér držení vody, takže celé divné.

366
Wally
Reagovat

Tak nás Borisové nenechali v nejistotě a ukázali nám vše o Lence. Ani sanitku jí neposlali a z auta křičela Ľubóó.

367
Prochor
Reagovat

Zase se pokusím na věc podívat ze strategického hlediska.
Osobně bych Lence položil červený koberec až do finále. Protože koho si víc přát ve finále za soupeře. Otázka je, jestli by mně z ní do té doby nekleplo. Zkušenost z amerického Survivora, kdy si favorit vždycky pěstuje do finále outsaidera, se kterým na oko spolupracuje. Nechá ho zahrát roli užitečného idiota.

368
ML
Reagovat

Lenko,Lenko… Kdo jinému jámu kopá,sám do ní padá. Jak prosté…😭
A mám radost z návratu Miriam. Toť vše. Nebudu včerejší duel více rozebírat.
Myslím,že už zde bylo řečeno pomalu vše.
Přeji krásný víkend!

369
Prochor
Reagovat

Trochu rebelská úvaha. Opravdu jde o obnovení farem a tradice slovenských hospodářů?
Mohla by nám TV předvést v jakém stavu jsou farmy z předešlých řad? Hospodaří na nich někdo? Byla jakkoliv využita práce farmářů?

370
Dany
Reagovat

@Wally: Třeba Lubóóóó ve volných chvílích fušuje i do medicíny.

371
dejna
Reagovat

Výstižně se o Lence vyjádřil Tomáš – že ve všem hledá negativní věc a to jak toho člověka nastartovat, jak mu ublížit.

Nemyslím si, že to ženské projely – Miriam může dát za FT Tomáše a hned je skóre obráceně. Otázkou je, jestli ho dá, když Šárka prohlásila, že by klidně byla FT i další týden. Docela zírám, že se nenechala rozhodit ani nemakačenky, ani Martinem, před sebou si sama sebe celkem obhájila a ani k tomu nepotřebovala kejvaly nebo někomu něco vysvětlovat. :)
Další duel bude taky zajímavý, zvlášť, jestli v něm bude Miriam s Luckou a jestli Miriam bude tentokrát myslet víc na sebe.
No, docela se na tento týden těším. :D

372
Wally
Reagovat

@Dany: No jak pravila Bubica je to psychológ, tak tam asi minimum medicíny bude. Sám se taky diagnostikoval. :))

373
JanaH
Reagovat

@Prochor: stoprocentně! :-D
Už to tady bylo, najdeš na YT, zadej Farma 1 dnes (nebo 2,3,4).

374
NM
Reagovat

Dany, vtedy, keď od Leny žiadala, aby sa na ňu pozerala.
Aby ste ma pochopili, nezastávam sa Leny, čo sa týka práce na farme, resp. toho, čo ukázali, Možno, keby sme mali možnosť vidieť 24 hodín z dňa, by sme si poopravili názory.
Ide mi len o to, že jeden sa nemusí prispôsobiť druhému, pokiaľ to sám nechce. A to Mira chcela od druhých neustále. Viditeľne sa hrá na najláskavejšieho človeka na svete a všetci ju majú nasledovať. Mne by dosť liezla svojim sileným úsmevom na city a predstieraným pokojom. Čo ten vysoký tlak? Naveky sa nedá dusiť v sebe zlosť a nenávisť. Nedá a ona ich v sebe dusí a predstiera úplne niečo iné.
Všetci hrajú o výhru a všetko tomu prispôsobujú, tak nech sa nehrajú na lepších ľudí, nech sa ako supermani neprezentujú. A to Mire naozaj ide. Kto nevidí, nevadí, nemôžem vnucovať iným nič.
Vôbec mi Lena nie je svojim nespôsobným správaním sympatická, ale nemusí poslúchať Miru a Mira má mať toľko sebareflexie, aby si nevynucovala pozornosť, ak o ňu niekto nestojí. VŠETCI do jedného sa správame ako Lena a tých, s ktorými sme v spore, obchádzame a nevenujeme im ani pohľad. Iba si to nechceme priznať. Amatárski herci na obrazovke sú akoby niekto iní a posudzujeme ich inak ako seba. Ja za seba priznám, že by som sa v tom momente správala rovnako ako Lena. Nikdo si nemá vynucovať na druhom to, čo mu je nepríjemné.
V tomto prípade mi zas Mira nie je taká odporná, aby som od nej odvracala zrak, ale ak by si vynucovala svojim nevhodným správaním, aby som sa na ňu pozerala, lebo ona hovorí, neposlúchla by som ju.
Svetu mier.

375
vilma
Reagovat

Nedívala jsem se do konce duelu, disciplína překvapení mi přišlo jako podraz od štábu pro Miriam, pokud měla takové problémy s tlakem. Dočetla jsem se z komentářů , že Lena udělala hysterickou scénu. Určitě ji nic není jen nepočítala že Lucka vyhraje ,sice ji to stále připomínala, aby bojovala nepočítala s tím že Lucka má takovou sílu a tak Lena přišla o křeslo FT. Pokud má problémy se zákonem jak to tvrdil Réza , tak se z bláznila , že ji taktika nevyšla a proto ten hysterický křik. Možná to Lucka od Leny nějakým způsobem ještě schytá a nebude to chápat . Sama jsem přesvědčená ,že Lena je psychicky narušená osobnost , která mluví nesmysly. Její mluvení nemá žádný význam a podobá se chováním Luboše před vyřazením a proto ji před kamerami chápe a nabízí pomoc.

376
Prochor
Reagovat

Moje charakteristika osob:
Koho je mi líto:
Bodrík. Zvykli ho na Lucku a teď ho nabízejí kdovíkomu. On za nic nemůže.
Lenka – psychicky labilní- TV zneužitá osoba.
Životní ztroskotanci protože nemají ostré lokty: Miri, Jánošík, Šárka.
Rádobyhvězdy, které se přišly zviditelnit: Jana, Lucka – nevím, jestli jim to stálo za to.
Nešťastník: Luboš – nikdy nedostane tolik respektu, o kterém si myslí, že mu patří.
Gauner: Miki. Nedivil bych se, kdyby v budoucnu skončil někde v kriminále jako třeba Jalovec.
Pracant: Tomáš. Podle mně je celkem v pohodě.

377
Ludmila
Reagovat

@NM: Jenom maličkost pro NM. To není vnucování ale jedná se o slušnost a tu Lenka nemá ani za mák…. jen slušnost . To co tady píšeš o Miriam, to přesně pasuje na Lenu. Křivý úsměv, manipulace, zákeřnost.
Jenom maličkost ještě, nedostala bolení Lena z návratu Lucky a tím pádem přichází o post farmáře?

378
Jana
Reagovat

@NM: Prapodivný názor na Miriam… I když,pravda,
každý máme svůj.

379
BarBora
Reagovat

@Ludmila:
Aj tak to môže byť, ale Lenka je pijavica, musí mat nejakého hostiteľa, bez ktorého je stratená, to bola Luca, momentálne sa jej ponúka štopel. To je tak zamotané, je toľko všakovakých možností, ťažko sa v tom vyznať a možno platia všetky, čo sa tu spomenuli.
Jednoznačne fandím Tomášovi, hrá, ale tak, že ma z toho nestriasa.

380
dejna
Reagovat

@NM:
Na farmě je 24 hodin s Lenou x lidí, jediný Filkor k ní má blíže, ale i tak říká že není nervově v pořádku. Ostatní říkají to, co Tomáš, Lucka je při ní, protože k té jediné se Lenka chová jinak. Ale jak? Vždyť jí permanentně říká buď taková nebo taková, udělej to nebo to – to bych nesnesla zase já.
A protože z ostatních, co jsou 24 hodin i s Miriam, ji za zlou označila jen Lenka a navíc chtěla, aby to druzí viděli jak ona (vit pohled bosorky), věřím kromě svého pohledu)názoru těch druhých.
Čo ten vysoký tlak? A co bolest z chování druhého, z nepochopení, z neustálého sledování, poznámek – to vše nemůže vysoký tlak vyvolat? Proč hned nenávist?
Svým způsobem píšeš o Miře, ale popisuješ vlastně Lenku. Ta se dusí tím, že nikdoz nich tam nevidí, že má srdce.
Říká se: sláva vítězů, čest poraženým. Lenka toto zřejmě nezná, když i během duelu se snažila pomoci Lucii naprosto neférovým způsobem a pak setrvávala v tom, že kdyby se Miriam podívala do očí, že ta by ji nejspíš uřkla. :/
Moji rodiče mě učili, že když s někým mluvím, nemám se obracet zády a mám se mu dívat do očí. Miriam o tuto požádala a já jsem ráda, že když Lena tuto základní slušnost odmítla, že s ní pak odmítla mluvit a nakonec jí i podat ruku.
Prostě Lena má u mě všechny palce dolů.

381
dejna
Reagovat

@dejna: poslední věta platí pro to, co se teď událo, nemíním to s sebou tahat do dalších dnů a farem.

382
BarBora
Reagovat

@Jana:
Mira nie je žiadne neviniatko, určite sa od minulej farmy nezmenila, ale nie je hlúpa a teraz sa to snaží hrať inak. Podľa toho, čo sme doteraz videli, určite sa v horšom svetle prezentuje Lenka, čo mi je dosť ľúto.
Osobne by som sa snažila s Mirou vychádzať v dobrom, ale jej prítomnosť by som nevyhľadávala a dávala by som si pred ňou pozor na jazyk.

383
Wally
Reagovat

@Prochor: Miki gauner? Proč? A proč sem taháš Jalovce, co ten má s tím společného, akorát, že byl v jakési RS.
Bubica má ostré lokty dost, ta umí bodnout hezkým úsměvem a to je daleko horší než pár facek.
Jano se nechává živit maminkou a pak žebrá o každý cent, aby měl na její pohřeb. To není ztroskotanec, ale vyčůránek. Svaly má vymakaný z posilovny dost, tak ať zkusí nějakou práci.

384
NM
Reagovat

Napriek pár obhajobám Miry si nemyslím, že je priama a úprimná, ako píšem neustále.
Amatérski herci.
Lena aspoň odkrýva karty, Mira stále niečo predstiera.

Čo je slušnosť? Že sa treba pozerať tam, kde si želá nepriateľ ? Kdeže. A vynucovať si správanie od iných na vlastný vzor je duchapusté. Mira jednoznačne zas len využila chvíľu, ako sa ponúknuť za povolanú učiť iných, ako sa majú zachovať. Divák pozerá a preto treba byť za čačanú a premúdrelú. U mňa klesla hlbšie. Dospelý a sociálne zručný sa takto rozhodne nespráva.

Najmä tolerancia je to, čo všetkým chýba. Podaktorým infantilným nahrádza ponúkaním sa za vzor čestnosti, pracovitosti, slušnosti, múdrosti, láskavosti, ľudomilnosti, mravnosti.
Nik nie je ani dobrý ani zlý. V každom drieme a prejavuje sa jedno i druhé, podľa okolností, pod vplyvom stresu, osôb a situácií, ktoré pôsobia v okolí. Predchádzanie konfliktom je dôležitejšie ako ich riešenie. Nik z nich nemá také sociálne zručnosti, toľko intelektu, aby sa dokázal odosobniť a často kontrolovať. Agresivita sa na niektorých prejavuje viac, iní ju dokážu tlmiť.
Snaha zviditeľniť sa za cenu neblahého imidžu, zapredať za balík peňazí je silnejšia ako sebareflexia.

385
NM
Reagovat

Keď čítam komentáre iných, vidím, že nie pre každého je silený Mirin úsmev znakom toho, čo chce, aby vyvolala, a že naň neskočili ako osa na med. :)

386
Andrea
Reagovat

NM:Kecy v kleci.

387
NM
Reagovat

AJ ja na nich nahliadam zhruba ako Prochor. Okrem tých „lakťov“ – snáď nemusia mať ostré na to, aby našli prácu, robili a nepotrebovali sa potriepať po pofidérnej RS a znemožňovať pred národom.

Nevydržala by som takto existovať, nešla by som medzi luzu, trasúcu sa za peniazmi, bez vlastnej izby, kúpeľne a kuchyne s tečúcou vodou. Pre mňa sú to otrasné podmienky, keď vidím, ako príde šára od dreva a štuchne do cesta prstom, ako sa poriadne neumývajú a takí varia, z čoho (učubraného, poriadne neumytého) jedia… bridí sa mi.
A keď sa kúpu spoločne v jednej kadi či koryte, bez osprchovania sa, obracia sa mi žalúdok. Vojsť špinavý do stojatej vody a vyjsť s ešte aj špinou iného…!
Snáď ani jeden nie je na tom tak zle, aby musel ísť do takej RS, akou F je. Selé zle!

388
Johana
Reagovat

@NM: tak mně je stokrát sympatičtější předstíraný klid, který se dá chápat i jako snaha o sebeovládání, než hysterické výpady, útoky a ďábelský smích psychopatky.
Miri prostě dostala do vínku tvar očí, které si někdo může apriori spojovat se zlobou a zákeřností. Nechci ji obhajovat, ale já u ní nepostřehla ani jedno, ani druhé. Naopak z Leny, kdyby ji dostal do ruky dobrý vizážista, by mohla být nádherná žena, ale ta její odporná povaha ( nebo nemoc? ) ji i navenek neskutečně hyzdí.
A s tím, že se VŠICHNI do jednoho chováme jak Lena, si dovolím nesouhlasit. Jsou lidi, kteří se dokáží postavit problémům čelem, nevyvolávat zbytečné hádky a konflikty a když už se něco stane, neklopit oči, neobcházet problém a nenapadat ostatní.

389
Jája
Reagovat

NM meleš hovna jak ta pseudopsycholožka Lena. Pozor na tlak :D

390
Jana
Reagovat

@dejna: , Dejno, naprostý souhlas.
Za to ti dávám „ťukes“ a palec nahoru ☺👍.

391
Dany
Reagovat

@NM: Víš NM, já něvidím v tom, že když s někým mluvím, dívám se na něj, nic nenormálního a vadí mi také, když dotyčný zírá kdoví kam. Pokud tedy nemá vadu zraku, což Lena nemá. Je zvykem, že vypadlý farmář mluví k ostatním, dělají to všichni, nebo alespon to právo mají a je přinejmenším elementární slušnost sledovat co říká, i když nemusí , samozřejmě, souhlasit. Sorry, ale tohle co předvedla Lena je chování nevycválaného arogantního spratka a Bubica jí to řekla dobře. Nemyslím, že mě pochopíš, máme na to, evidentně, jiný názor.

392
Jana
Reagovat

Kurňa, vidím,že Miriam tady leží „někomu“ hodně v žaludku…
Potrefená husa…:D.

393
Dany
Reagovat

@Dany: Z mého pohledu je to právě Lena, která se dusí zlobou a záští tak, že z ní nekontrolovaně stříká na všechny strany. A ovládat se, to tedy neumí ani trochu. Ta scéna se slepákem bylo vyvádění neovládajícího se šílence.

394
BarBora
Reagovat

Čo myslíte, kedy vrátia Miru? Povedzme, že Šára dá za slúžku Lenu, tá vypadne, príde Mira, zastúpi Lenu ako slúžka? Ako to zvyklo bývať? Alebo ju vrátia až po výbere duelanta a teda bude mužský duel? Žeby prišla ešte pred voľbou sluhov?

395
NM
Reagovat

Jája, takto neomalene by som si nedovolila spochybňovať názor iného. A už sme pri tom, že sa v niektorých situáciách dokážeme správať nepochopiteľne podivne.

396
Wally
Reagovat

@BarBora: Vypadáto, že Lenka dělá pápá farmě v noci po duelu, takže není ani nový FT. A návrat Bubice bude asi co nejdřív.Ale jako služku ji nevidím, vždyť by ji dal FT, kterého sama zvolila.

397
Jája
Reagovat

Nedělej dusno a běž si očistit zrcadlo. Zpochybňuješ můj názor na tebe? Tak to máš smůlu. :)) Když ti nestačila slušná oponentura …

399
NM
Reagovat

Dany, chápem ťa, no dovolím si tvrdiť, že nerozumieš ty mne, čo som mala na mysli. Samozrejme, že sa máme pozerať do očí tomu, s kým diskutujeme, vymieňame si názory, ale nemáme oprávnenie to niekomu prikazovať. Umný od takého ignoranta odíde a nezačne ho prevychovávať. O tomto píšem, nehľadaj(te), čo neponúkam. Mira hovorila k plénu, nestála zoči-voči Lene. Lena hľadela inam (možno v zamyslení, čo vieme) a keď ju zrazu Mira vyzvala, aby sa jej pozerala do očí, neposlúchla. Nemusela, nie je otrok, aby slepo poslúchala. Prosto nepotrebovala jej rady ani ponaučenia do života či odkazy, nestála o ne. Pochopené? :)

401
Hanka
Reagovat

V upoutávce je vidět, jak Šárka běží někomu v ústrety, podle mne Lubici. A také je to ,jak si myslím,určirtě před dopisem Lubici. Asi ji odvezli po duelu a Květka jim při klasickém příchodu /čtení dopisu/, řekla, že už Lena nepřijde . Tak se necháme překvapit. Myslím si, že dopis bude platit/FT/. Nevím, jestli se to již takto někdy stalo.

402
NM
Reagovat

Jája, pre teba je móresné vkladať do príspevkov vulgarity a nazývať ich „slušnou oponentúrou“, pre mňa je to lascívny spôsob vyjadrovania pocitov a názorov.

404
Jája
Reagovat

Rozumieš, že nerozumieš, už si pochopil, že si nepochopil … :DDD

405
dejna
Reagovat

Stejně mi přijde zvláštní vztah Lenky a Lucky. Kdyby to bylo s odchodem obráceně, Lucka možná sténá i pláče bolestí, ale Lenka by plakala nahlas a možná i další scény. Lucka projevila minimum emocí – to jí nevyčítám, každý to máme jinak, ale koukám, jak se tu přitáhly dva jakoby opačné póly.
Hodně mě zajímá, jestli se toto přátelství udrží.

406
Franz
Reagovat

Myslel jsem si, že tu bude klid, když máme všichni radost, že ta „zloba a faleš“ ve Farmě skončila, ale vidím, že se tu vždy najdou nějaké názorové třenice.

407
JanaH
Reagovat

…šiš… nezavítala sem sama magorka? :-D

408
Franz
Reagovat

@JanaH: :-) To snad ne, jestli je tento týden poslední, tak ještě před chvílí ležela za pecí a trucovala.

409
JanaH
Reagovat

@Franz: jasně, to byla velká nadsázka, ale nemohla jsem si to odpustit. ;-)

410
Franz
Reagovat

Pochopil jsem, že psychoLenka byla odvezena večer po duelu, v pondělí dopoledne přijde Kvetuš přečíst dopis od Miriam, kde se dozvíme farmáře týdne (a že Lenka už se nevrátí) a po obědě přijde zpět Miriam. V té ukázce to přece v posloupnosti ukazují.

411
Janica
Reagovat

NM – poněkud scestný pohled na děj, … a možná i na svět.
Velmi se mi nelíbil postoj hospodáře Martina, když přijel zhodnotit práci a vyplatit mince. A co víc, jak houknul na Šárku … na místo! jak na psa. Toto bych já nerozchodila.
K Leně zbytečná slova, hysterka jak víno + psycho. A, bohužel, ta už jiná nebude. Jsem ráda, že je z Farmy pryč. Kdo bude další hrát roli danou štábem?

412
BarBora
Reagovat

@Wally:
Tak to asi bude duel-repete, akurát s tým, že Mira si už vyberie disciplíny podľa seba. Ale možno dala za FT chlapa.

413
Wally
Reagovat

@BarBora: Proč? Ona odešla až po řádném duelu dle pravidel. :D I když letos se mohou dít věci nevídané.

414
Hanka
Reagovat

Wally: přesně to jsem myslela. Franz: tak by to mohlo být

415
Franz
Reagovat

@Wally: Miriam, kdyby chtěla pomoci ženám, tak opravdu za FT by mohla dát muže. K volbě by byly 3 ženy proti 2 mužům a mohl by být mužský duel – nejlépe Milošek proti Lubánkovi.
Jenže, Miriam bude chtít asi chránit Šárku a dala ji za FT, aby hlasy byly naopak a do duelu šla Lucie a Lena. To, ale nevěděla, že se za Lenu vrátí zpět a do duelu se opět dostane.

@BarBora: Ty mně letos udivuješ, protože musím s tvými příspěvky souhlasit.

416
BarBora
Reagovat

@Wally:
Franz to vysvetlil, to repete som myslela tak, že opäť budú, po odchode Leny, v dueli Mira s Lucou.

417
Dany
Reagovat

@dejna: 398 – přečetla jsem a jen jsem se utvrdila, že Lena je prostě psychicky nemocný člověk, který absolutně nezvládá zátěžové situace. Podrážděné slepé střevo. Neříkám, že nebolí, ale ona vyváděla, jako kdyby jí ho řezali zaživa z těla. Tak si myslím, že spíš než bolesté řvala vzteky a bezmocí, že končí. Chudáci zdravotníci, ti si s ní cestou užili.

418
Wally
Reagovat

@BarBora: @Franz: Tak jsem pochopila Franze, nějak jsem se v tom ztrácela. :D Ono u Bubici nikdy nevíte. Lenku nemusí, na Lucii může být naštvaná(dala duel dle jejího přání a ona ho vyhrála , i když pořád chtěla domů). Jedině Šárka z žen jí je blízká. Klidně může dát Mikiho, aby šel domů chlap (Luboše taky moc nemusí) a Šárce by zbýval 1 týden, aby se dostala do finálového týdne.

419
Dany
Reagovat

Jsem dost zvědavá, koho dala za FT. Líbilo by se mi, kdyby to byl Miki. Pak by šel do duelu nespíš Tomáš a Luboš a bylo by to hodně zajímavé. Pokud chtěla chránit Šárku, nebude to ono. Uvidíme.

420
lena
Reagovat

@Dany: možná proto pro ní nepřijela houkačka, páč si sirénu vezli v autě :-)

421
dejna
Reagovat

A já, protože jsem hnusně škodolibá, chci v duelu vidět štupla s Mikim! Kdykoliv si vzpomenu na ty jejich hlavinky u sebe, chci je vidět viset na laně (jako v přetahování) .;)

422
dejna
Reagovat

@Dany: Vím, že každý má jiný práh bolesti. Já měla slepák v 15, doktorka nás s otcem poslala do nemocnice pěšky (1,5 – 2 km) – dodnes si pamatuji, jak jsem apaticky šla v jeho stopách ve sněhu, po vyšetření jsem šla hned na sál, prý chyběly tak 2 hodiny. Ani jsem nepípla, ale já málokdy pípu, proto se nemůžu srovnávat. Snad jen, že ve svém okolí nemám nikoho, kdo by takto řval bolestí, a to šlo o nesrovnatelně těžší a bolestivější nemoci. :/
Absolutně nezvládá zátěžové situace – ano, to je výstižné. Ale ono to tak často bývá – čím víc si člověk hraje na tvrďáka, tím spíš se pak projeví jako srágora.

423
Dany
Reagovat

@dejna: Naprostý souhlas

424
milu
Reagovat

@dejna: ….chci vidět přesně to,co ty!!!Ale bojím se,že FT bude Miki…i když s Tomášem se nejvíce objímala…těším se na pondělí…

425
BarBora
Reagovat

@milu:
Ak by dala štopla alebo Mikiho, tak sa dosť zhovadí, ale ktovie, čo jej nasľuboval.

Mňa by dosť zaujímalo, kto vzal Luce Almanach a vylial vodu, Šára to odmietla a aj keď je podšívka, nezdá sa mi, že by také niečo urobila. Skôr by som uverila, že to vymysleli tie dve, aby ju znemožnili. Luca behá niekoľko dní za Mirou, že chce domov a toť ho! Aj to jej nejapné vyjadrenie, že si za odchod môže Mira sama bolo za hranou. Už sa teším na jej radostnú tvár, keď sa Mira vráti.

426
bobina
Reagovat

Drobná konspirace: Co když si Miriam myslela, že Lucka chce jít opravdu domů? A co když Lenka zmanipulovala naivní Lucku, aby šla do duelu, protože počítala s tím, že Bubica vyhraje a Lucka ji dá za FT a tím pádem bude ve finále? To náhlé přátelství až po odchodu Jany bylo fakt přehnané! A pak to všechno vybuchlo – Šárka FT, Lucka s Lenkou v duelu, navíc když viděla Lucčinu sílu. Lenka byla po duelu naštvaná, a ne šťastná. A žádné bloudění očima, záměrně se dívala k zemi. A ty bolesti – mohla to být i žaludeční neuróza – bolestivé křeče, ale není to ani na hlasité sténání, natož na řev!

427
Wally
Reagovat

@BarBora: A nebo ten košík kámošky připravily Bubici a došlo k špatnému předání. Ale Šárka se zas tak moc nebránila, suše prohlásila, že to asi někdo vyndal.

428
BarBora
Reagovat

@Wally:
Alebo Šára videla, že s ním manipulujú a vymenila ich.
Luca sa len tak náhodou, zrovna priamo pred kamerou išla napiť, nemyslím, že kamera je celý čas pri duelantskej búde.
Fakt je, že Luca mi nesedí, tvári sa na jelimánka, ale kde sa dá, tam Šáru ohovára a nie le ju, samozrejme, ona na to má právo..
V noci sa dobre konšpiruje😊

429
Dany
Reagovat

A rozhodně pila, nevypadala na to, že by byla celou dobu v duelantské chatce bez vody.

430
milu
Reagovat

@BarBora: Barborko,přesně to jsem si mysella i já…vodu jistě měla jinak v košíku nebo v kapse pod kabátem a almanach nepotřebovala,protože věděla,že ho Miriam nedá!!!Já se těším,až se bude číst dopis…jak se bude Luca tvářit,že Miriam dala „její“ disciplíny…..Celkově se na 37 těším….

431
Dany
Reagovat

Nerozumím proč zmizel, nebyl schválen, můj předchozí příspěvek. Tak znovu. Psala jsem, že se mi to celé s tou vodou nezdá, protože ani Lucie se nečílila tak, jak bych očekávala při takovém, fakt hnusném, podrazu. A ani mi nepřišla nějak zvlást překvapená. Mimochodem plná a prázddná termoska se poznají už podle váhy a je mi divné, že to nepoznala hned, jak jí vzala do ruky.

432
milu
Reagovat

@BarBora: někde jsem četla,že by bylo finále Miki a Lúca….pokud ano,tak by to byli dva největší podrazáci a nefachčenkové!!!Tím by se dokončilo ošklivé divadlo a Farma by ztratila na přitažlivosti diváků….možná by ani hlasy lidé neposílali…krom příbuzných a známých…

433
Hanka
Reagovat

@Naprosto souhlasímdejna:

434
Franz
Reagovat

@milu: Finále ještě nebylo. Pochybuji, že jsou venku už známí finalisté. Jestli byl tento týden reálně poslední týden Farmy, tak dnes teprve končí a pojedou domů. Takže kdo je ve finále, může někdo pustit na veřejnost snad až příští týden.

435
Wally
Reagovat

@Franz: Jestli nepřišel nikdo další tak finalisté jsou od čtvrtka nebo pátku známí, takže to je klidně možné.

436
Prochor
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/388701/hrckovej-kruty-koniec-v-reality-show-lenka-sa-zvijala-od-bolesti-farmari-nemali-na-vyber/
Co si myslíte o té fotce?
Lenka řve jako indián a vedle ní se Šárka a Tomáš smějí?!?

437
sunrise
Reagovat

Nepřipadá mi to jáko smích.

438
Johana
Reagovat

@Prochor: no, asi nebylo v lidských silách udržet vážnou tvář :)
…mně to připadá, jen jako další z mnoha zinscenovaných divadélek na této farmě. Buď to Lena nezvládla psychicky po návratu Lucie, nebo se stala nepohodlným hráčem a Markíza ji nabídla nějakou kompenzaci za odstup z nějakých zdravotních důvodů.
Pokud nebyla Lena na operaci, měla se vrátit, tak jak se vrátil Tibor, nebo Dodo. Letos je všechno divné na této farmě, i ty náhle odchody a nenávraty z podivných zdravotních důvodů.

439
Jája
Reagovat

Lenina labutí píseň. Kdo by se nesmál?

440
Hanka
Reagovat

@sunrise: určitě to smích není

441
Dany
Reagovat

@Prochor: Taky mi to jako smích nepřijde. Spíš jako grimasy při námaze, Lena není zrovna éterická bytost, docela se pronese

442
milu
Reagovat

@Franz: jasně,máš pravdu….nejspíše to byla úvaha nebo přání známých….fakt nevím,kde jsem to četla….

444
milu
Reagovat

…nevím,proč jsou moje písmenka podtržené….. :-(

445
Johana
Reagovat

@Dany: ale Šára nic nenese

446
milu
Reagovat

@milu: …podtržená…

447
JanaH
Reagovat

@milu: já jsem to četla na FB, i to, že byla viděna v nějakém obchoďáku v BB. Na operaci asi nebyla, je tady článek, že slepák byl jen podrážděný. V ukázce, kde se jí zdravotník ptá, co se děje, Lenka odpovídá „záchvat“… to je výstižné. :-D Řve, i když jí napřed sahá někam kolem žlučníku, řve jako protržená, když se sotva dotknul okolo slepáku. Hysterie.

@Johana: Šárka brečí, kvílela i u sanitky. Ale fakt to vypadá jak smích! :-)

448
milu
Reagovat

@JanaH: mně se v ukázce zdálo,že Šárka nejdříve brečela a potom se usmála…a u Tomáška je to podle mne úsměv…takový potutelný….jsem sice bývalá sestřička…ale přiznám se,že bych se asi také usmívala…nevěřím ji ani nos mezi očima…:-DD☺

449
Franz
Reagovat

Soutěžící na této Farmě 7 dostali před vstupem exluzivní finanční smlouvu, která jim zaručovala, že nebyli odkázáni jen na počet dní, které strávili na farmě.

450
Franz
Reagovat

exkluzivní

451
milu
Reagovat

@Franz: víš o té smlouvě něco víc???Pokud ano…napiš prosím…

452
Johana
Reagovat

@JanaH: nebo se smála tak, až z toho brečela :)

453
BarBora
Reagovat

Slepé črevo je na farme populárne, aj Jana H. kedysi bola so slepákom v nemocnici. Ťažko povedať či len hrajú, alebo naozaj, ale z tej stravy by som sa až tak moc nečudovala, šrotom sa ládovať…
Už to tu pîšeme neviem koľkú farmu, radšej nech si dajú viac práce s výberom účastníkov, dobre vymyslieť úlohy, menej umelých zásahov,…
Načo tam dávali Romana, Betku, štopla, Lucu, ale aj Lenku, keď už z minulajška vedeli, že jej psychika – nič moc.
Stravu by mali mať primeranú, jasne, nech si, ak je to možnę aj dopestujú, povymieňajú, ale pestrejší základ by mali mať.

454
JanaH
Reagovat

@Franz: taky jsem to četla, někdo psal, že 1000, někdo zas, že 1500 euro. Plus ty dny.

@Johana: to mě taky napadlo, ale už jsem to odeslala. :-DDD

455
JanaH
Reagovat

@BarBora: Lenka a štupl byli nastopro vybráni právě pro své „zvláštnosti“. Roman jako zástupce menšiny. Nejspíš nemohli zájemce přehrabovat vidlemi, tak brali ty, co se nechali ukecat.

456
BarBora
Reagovat

Neviem odhadnúť, či je to smiech, hlavne v Šárinom prípade, vyzerá to tak, ale z toho ryku boli asi všetci mimo. Z tej ukážky je Lenine chovanie strašne preexponované, nedôveryhodné, ale čo predvádza na tejto farme je všetko také.

457
iv
Reagovat

Je štěstím pro diváky, že Farma letos zřejmě končí dřív, jinak bychom se dočkali po čase jejího návratu, takto ho už asi nestihne. Ten přehnaný řev si vysvětluji její hysterickou povahou spíš než nějakým doporučením režie.

458
milu
Reagovat

@BarBora: na začátku měli hodně málo jídla…ale potom už hodně….dokonce si myslím,že se i přejídali….

459
milu
Reagovat

@JanaH: …také si myslím,že tam mnoho bývalých farmárov nechtělo jít…..a ty peníze mají zasloužené jen někteří….ale vždy se někdo jen přiživuje….

460
BarBora
Reagovat

Nejak sa mi stratil jeden príspevok, tak len stručne. Zo začiatku mali rekordnú sledovanosť, ale pozerať na štopla, Lenu,… divákov odradilo.
Ale nemyslela som to len na túto farmu, toto je celkom dobre pozerateľný formát..prostredie, zvieratká, práca, taktizovanie a tak, pokiaľ to sami nepohnoja.
Ozaj, kedy zvykne prísť pondeľňajšie drevo?

461
milu
Reagovat

@BarBora: …kolem půlnoci Barborko:-)

462
BarBora
Reagovat

@milu:
Dík.

463
Wally
Reagovat

@BarBora: Sledovanost jim oproti prvnímu týdnu stoupla a drží se na celkem stejné úrovni. Naopak posunem časů se ještě zlepšila.

464
JanaH
Reagovat

@Wally: máš nějaké bližší info? Docela by mě to zajímalo. Díky.

465
Johana
Reagovat

@BarBora: moje maminka na Slovensku byla velkým fanouškem farmy právě z důvodů, o kterých píšeš…zvířátka, příroda, různé práce. Viděla všechny, ale u posledních dvou kouká už jen na duel. Krom jiného si stěžuje, že některým farmářům hodně špatně rozumí a ani se ji nedivím.
Obdivuji české příznivce farmy, kteří chápou, co například takový Ferleťák říká…on je to i pro rodilého Slováka docela oříšek rozumět.
Markíza by si měla dávat pozor a vybírat soutěžící, kteří umí artikulovat.

466
BarBor
Reagovat

@Wally:
Fakt? Možno sa mýlim, ale zdá sa mi, že zo začiatku bola lepšia sledovanosť, potom už aj museli presúvať vysielacî čas.

467
Eva původní
Reagovat

@Prochor: 436 já se taky škodolibě :-))))))))))))))))) a nechci aby se PsychoLenka vrátila. Je mi celkem jedno kdo tam teď je, ale té Hrčkové už bylo dosti a ať teď čumákuje na farmu doma jak péro z gauče se svým Jaumíčkem :-))) Jsem zvědáva na Bubicu a její názory na Psycholenku. Díky všem za počtení u nedělní kávičky :-)

468
Wally
Reagovat

@JanaH: http://farma-tv.sk/farma-7-na-markize-kolko-divakov-sleduje-tuto-show-vysledky-sledovanosti/

Další týdny už ve zdrojích pod článkem, nejsou tam přehledné tabulky musí se to vyhledávat v jednotlivých dnech. Ale stále se to drží pod 30%.

469
BarBora
Reagovat

@Johana:
Tiež Mikimu ťažko rozumiem, zo slov, ktoré zachytîm a kontextu si domýšľam. Rapoce a ako píšeš, neartikuluje, alebo len tak ledabolo.

470
Dany
Reagovat

@Johana: Šárka ale bulí, nesměje se.

471
JanaH
Reagovat

@Wally: díky!

472
Dany
Reagovat

@Wally: Jenže to je sledovanost podle Markízy. Musel by to dělat někdo nezávislý. Já těm výsledkům moc nevěřím

473
Wally
Reagovat

@Dany: To mi nepřipadá jako Markíza. :D
Zdrojem dat sledovanosti je server Mediaboom.sk a server Medialne.sk

474
Kamča
Reagovat

468 – jenže je rozdíl mezi % ve 20 hod. a kolem 22 hod., kdy se dívá podstatně méně lidí. Je rozdíl 30 % z např. 800 000 diváků a z cca 500 000 diváků. Tyto počty se tam neuvádí. V mnou uvedeném případě by se kolem 20 hod. dívalo 240 tis. diváků a v 21,45 hod. jen 150 tis. A pořád je to 30 %.

475
Wally
Reagovat

@Kamča: To máš sice pravdu. Ale pátky, kdy je čas pořád stejný má sledovanost stále stejnou.

477
marka
Reagovat

@Franz: Přestala jsem se dívat, kvůli Lubovi a praktikám Markízy, ale vždy si přečtu alespoň co se děje. No už je asi dotočeno, a bojím se že vyhrál ten největší hajzl, jinak to napsat nemohu. Každá farma byla o něčem, o snaze něco udělat a něčeho dosáhnout. Jen tato, s tím výkvětem co tam byl, byla o ničem, jen zlo, lež, podrazy. Prostě fuj.

478
Kamča
Reagovat

@Wally: Wally, o sledovanosti v pátky určitě nikdo nepochybuje, tam se určitě dívají i ti, co vzdali sledování přes týden.

479
Wally
Reagovat

@Kamča: Hlavně to je vlastně jedno. :)))

Ale dle FB a prý to mají od Květky by mělo být finále 13.5. Takže by se tam měl ještě někdo objevit. Že by se vrátila Lenka po odpočinku?

480
Franz
Reagovat

@Ali: V tom předpokládaném termínu finále je chyba. Termín bude asi fakt až 13.5.

481
dejna
Reagovat

Pokud si dobře vzpomínám, odcházeli z Farmy všichni s Martinem domů a na finále přijeli z domova. Takže by mělo být nejdřív 13.5.

482
sona
Reagovat

televize markýza je hnuj,farmáři maji dodržovat pravidla a televize nééé.Ptají se Luboše koho si přrje vrátit z duelu on 50 na 50 a to stčí od druhých to chtějí neb jich nezajímá 50 na 50.toto je nejhorší farma co jsem kdy viděla a dávám to vině markýze je stejná jako nejhorší a nejpodlejší farmáři na farmě.dost mi sklamala,není to fer plej

484
Skála
Reagovat

@Jája: Jak to že bude odpovídat na otázký,když se má vrátit na farmu?Zatím,kdo se vracel,tak s ním v pondělí rozhovor nebylJe to akési čudné.

485
Wally
Reagovat

@Skála: Protože už jsou asi všichni doma i s Bodrikem.

486
Ludmila
Reagovat

Kdo nespíte, pomaličku zapřahejte.

487
jenkaa
Reagovat

Tak já už viděla, ale počkám na Vás. V podstatě mám k viděnému cca jen 3 poznámky. Tak se těším na srovnání s Vámi.

488
sunrise
Reagovat

Nevím, do jaké míry se dá nafilmovat slepé střevo, nejspíš to nejde, ale kdyby to bylo cokoli jiného vsadila bych se, že to je od Leny předstírané. Protože když zjistila, že jí plán nevyšel a nebude FT, ale naopak celkem jistě služkou, musela být úplně bez sebe. Možná se jí prostě ten vztek vrazil do toho slepáku. :-)

489
Tara
Reagovat

Ešte nikdy som neprispievala tu medzi Vás. Len si Vás už pár rokov pravidelne čítam a spríjemňujem si s Vami pozeranie Farmy. Ale teraz urobím výnimku. Chcem sa Vám poďakovať za to čo robíte. Vďaka Vám som sa naučila „voziť drevo“ a tak dnešnú Farmu som si už mohla pozrieť v noci a čo je hlavné – bez reklám. A to už budem mať 70.
Ďakujem Vám.

490
Jája
Reagovat

Jen bych chtěla všechny upozornit: Mějte v momentě rozzářeného obličeje poskakující Šáry ruku na volume. Hysterický slepákový záchvat Leny v ten moment zní jako ukolébavka. :D

491
Hanka
Reagovat

@sunrise: Já mohu říci za sebe: v 17-ti jsem tak předvedla lékařům příznaky slepáku/ale bez toho řevu/, že jsem dokonce skončila v nemce . Přitom, jsem se jen chtěla „ulejt“ z práce. Takže se to dá, akorát Lenu poslali domů. Mně to tenkrát rozháněli ledováním a nakonec ho vyndali. I když se říká, že slepák operují na vrátnici, tak pro ženu je to dost nebezpečné ohledně budoucích dětí. Takže se kloním k tvému názoru.

492
iv
Reagovat

Z online odpovědí vyplývá, že se Mirka nechala napálit, když Lucce uvěřila, že se chce dostat domů. Z té až před stodolou vylezla pravda..

493
dejna
Reagovat

@Tara: Pěkné. :)

Lenka měla teplotu, ta se myslím nafingovat nedá…a ani ten dost nízký tlak, i když možná ho teprve měřili.

Jenkaa, ty máš poznámky, já brouky v hlavě. ;)

494
JanaH
Reagovat

@iv: takže Lucinečka své nej nej kámošce celou dobu lhala? To od ní není vůbec hezké! :-)))
Vsadím botky, že se hned najde někdo, kdo bude operovat vysokým tlakem Miriam a příčinou. :-D A taky už rozumím tomu, proč Miriam tak umanutě trvala na tom, že do duelu půjde…

@sunrise: myslím si, že nafilmovat slepák nedá moc práce, ale ještě jsem neviděla nikoho, kdo by si nebyl schopen bez pomoci sednout a stoupnout. Slepák je sviňa! :-)

495
Jája
Reagovat

Záhada vyřešena: (spíše chtěla napsat aby Lucia nevyhrala)

A čo nikto nevie je,keď Lucia otvárala košík pre duelantov v chatke zistila, že tam nemá almanach a ani vodu v termoska. Sťažovala sa mi medzi duelovými disciplínami, že jej ho nedala Šárka a vodu vyliala. Ale po prehratom dueli vysvitlo, že toto vykonala Lena. Skryla Luckin almanach a vyliala vodu, za cieľom aby Lucia vyhrala. Myslela si, že proti Češke zvolím ako disciplínu almanach.

496
Jana
Reagovat

Tak už je jasné,proč Miriam před duelem tak vylítl tlak! Měla v tom prsty Lucie,která
ji touto podpásovkou musela úplně dorazit. Škoda,že toto kamery nezaznamenaly…
Přečtěte si dnešní online rozhovor s Miriam.

497
dejna
Reagovat

@iv: Docela síla ten rozhovor.

498
dejna
Reagovat

@Jája: po tomto jsem schopna věřit, že si Lena nahonila i tu teplotu.
Ale koukám, že Lucie si s Lenou nezadá, jedna za 18 druhá bez 2 za 20. :/

499
Johana
Reagovat

@sunrise: proč myslíš, že se slepák nedá nafilmovat? Navenek nic není vidět a zařvat umí každý.

500
dejna
Reagovat

Bubica: Na Farme je to omnoho horšie ako ukazujú v televízii. Hlavne tie medziľudské vzťahy. Keby tam nebolo zakázané násilie, myslím, že je tam bitka každý deň.

501
iv
Reagovat

@Jája: 495 Jestli Psycholenka vylila úmyslně Lucčinu vodu a sebrala almanach, aby si pojistila pro sebe FT další týden, měla následovat Lenčina okamžitá diskvalifikace nebo ne?

502
Eva původní
Reagovat

@Jana: 496 jen jsem tam nakoukla, nemám čas si přečíst, až později, jenom Miriam se klaním, jediná ze všech vypadlých farmářu dovedla odpovídat obšírně, moc ji to v Teleránu slušelo.

503
JanaH
Reagovat

@iv: no ale to Borisové nevěděli.

504
iv
Reagovat

501 – Možná jí štáb místo potupné diskvalifikace navrhl odchod ze soutěže ze zdravotních důvodů.. Někdo psal, že údajný slepák jí v nemocnici rozehnali a poslali domů.

505
lena
Reagovat

Nevím, jestli bylo Leně opravdu tak špatně, ale je zajímavé, že v těch bolestech myslela na to, že si musí vzít sebou kufr se všemi věcmi.

506
Johana
Reagovat

@Eva původní: pravda, moc ji to slušelo a odpovídala inteligentně a souvisle.
Jak mluvila o té chorvatské farmě, zmínila, že tam diváci můžou každý týden hlasovat, koho tam chtějí a koho ne a dávat imunitu. To by se mi taky líbilo u slovenské farmy, bylo by to zajímavější a soutěžící by si jistě víc rozmýšleli, jak se chovat…jenže Markíza by ztratila absolutní moc ovlivňovat děj a to nedopustí.

507
Prochor
Reagovat

Tahle anketa je zajímavá jen kdyby bylo jasné kolik lidí hlasovalo:
http://farma-tv.sk/farma-7-koho-chcu-divaci-po-siestom-tyzdni-najviac-ako-vitaza-vysledky/

508
iv
Reagovat

@Johana: To je zajímavé, jestli si pravidla v každé zemi můžou takto upravovat… Chorvatská verze je určitě pro diváka i farmáře férovější.

509
Franz
Reagovat

Miriam vlastně ve svých online odpovědích odhalila a potvrdila povahu křivé psychoLenky. A ještě by mně zajímalo zda by Markiza sama divákům přiznala její vylití vody a schování almanachu. Kdyby nebylo toho zahraného záchvatu slepáku myslíte, že by ji vyloučili? Nevím, ale zdá se mi, že Markiza je také křivá a vše by zatloukla.

510
iv
Reagovat

@Prochor: Počet hlasujících je dole – 688, to není mnoho

511
Johana
Reagovat

A ještě by mě zajímalo, jak se přišlo na to, že Lena vylila Lucii vodu a stopila almanach, Jestli se přiznala, nebo ji někdo viděl a proč to Markíza zatajila divákům. Možná předbíhám a něco o tom bude v dnešním dílu, ale spíš si myslím, že tento podraz Leny Markíza překryje dalším podrazem na diváky v podobě doporučeného zánětu slepého střeva.

512
Johana
Reagovat

@Franz: stejná myšlenka, jen trochu později napsaná:)

513
JanaH
Reagovat

@Johana: přišlo se na to tak, že to dnes řekla Miriam v on-line rozhovoru.
Mne by spíš zajímalo, jak přišla Miriam na to, že to udělala PsychoLenka, když se o tom dozvěděla až v průběhu duelu od Lucky, kdy Lucka podezřívala Šárku.

514
Franz
Reagovat

@JanaH: Miriam se to dozvěděla po návratu na Farmu. Možná Lenku někdo viděl z farmářů, ze štábu, nebo je to na kamerách. Možná se o tom dozvěděla i Lucie a poslední týden při návratu všech vyřazených opět Lenka jen trucovala, ležela za pecí (viz F5) a bavila se pouze ze svým spolupacientem Lubem.

515
Johana
Reagovat

@JanaH: a divné taky je, že se Šárka důrazně neohradila proti takovému nařčení. Já být nespravedlivě obviněna z takového činu, seskočím do duelového ringu.

516
JanaH
Reagovat

@Franz: tentokrát pozorně jsem si přečetla, co Miriam říká : …Ale po prehratom dueli vysvitlo, že toto vykonala Lena…

517
Jája
Reagovat

Nechci moc prozrazovat, ale když tu mluvíme o Lenině slepáku, všímejte si pozorně Lenina chování, polohy těla, a nenápadné konzultace. Závěrečný omyl a rychlá oprava.

518
Eva původní
Reagovat

Tak jsem dočetla online rozhovor diváků s Bubicou. Nemám slov na ty dvě potvory Lucii a Hrčkovou, jak jsou mladé, tak jsou neskutečně vyčůrané, zlé…
Vedela som co robi Lenka, psychacky ma sistematicky ničila, ale hlavne ma strašne sklamala Lucia, ktora ma oklamala a tym strašne sklamala. Nahovorila ma, aby som dala žensky duel, lebo chce ist domov. Potom ma prosila aby som dala silove discipliny, že si chce vyskušat ako trenerka svoje sily a dohodla som sa s nou na klade a hakovani, že ona bude najprv bojovat kolko vladze a potom ma pusti vyhrat. Pred duelovou stodolou som sa dozvedela od nej osobne, že to bolo klamstvo ako ma nalakat a vyhodit. Strašne to so mnou otriaslo a vyletel mi tlak a skoro som tam skolabovala.

519
Ludmila
Reagovat

@JanaH: Prosím, bylo by možné vložit odkaz na dotazy pro Miriam a její odpovědi? Děkuji.

520
ML
Reagovat

Nevím,jestli jsem za celý svůj život měla takovou averzi k člověku,jako právě k Lence.
Je to jedna odporná,falešná,zákeřná a špinavá VEŠ!!!
Něco tak nechutného se jen tak hned nevidí a já jenom doufám,že tuto nálepku si ponese děvče životem ještě hodně dlouho…
A ten z ostudy kabát jí z celého srdce přeji! Lenko – toto už bylo daleko přes čáru!!!

522
Ludmila
Reagovat

@Kara: Velice moc děkuji za Vaši ochotu.

523
Kara
Reagovat

@Ludmila: Není za co :)

524
Dany
Reagovat

Já si myslím, že po duelu Lena nezvládla myšlenku, že nejen, že nebude FT, ale ještě půjde další týden do dduelu. Bylo divné, jak se po ddelu tvářila, vůbec neměla radost. A ještě ke všemu asi dostala strach, že ta křivárna s pitím v košíku a almanachem praskne a bude zle. Zdálo se mi, že Šárka něco viděla a když se dozvěděla, co se stalo, že jí to docvaklo. Ona ani Lucie to nerozmazávala tak, jak by se dal takový špinavý podraz očekávat, že rozmázne, kdyby si byla jistá, že to udělala Šárka. A moc bych za to nedala, že v tom měl prsty i Klikor, kdoví, co ssi říkali, když si ho k sobě volala, jakože nemocná.
Ten „slepák“ je celý podivný. Ano, někdy přijde nečekaně, ale po duelu se ještě stačila nacpat jablíčkem, vůbec nic jí nebylo a během deseti minut má horečku a bolesti, že řve jako kráva. Bylo to podivné od začátku a po přečtení rozhovoru s Miriam tomu nevěřím už vůbec. Podle mě to bylo divadlo jako hrom. A ted bych si přála, aby do duelu šla znovu Miriam a Lucii vymetla, že by netrefila ddo vrat.

525
Kara
Reagovat

K babám se tu už napsalo hodně a není ani co dodat. Lena podle mne musela odejít kvůli psychickému zhroucení a slepák byl jen hraná záminka. Stejně jako u Jany, která měla po 5. týdnu pobyt ukončit kvůli dopředu naplánované zahraniční dovolené a zahrálo se to na bolest zubu.
Co mně ale dělá zle je i to muchlování se Luba a Mikiho. V pátek se Lubo už tak k Mikimu tulil, že jsem hledala v rohu obrazovky hvězdičku. Pokud některý z nich brzy nevypadne a nebo se ti 2 nezačnou brzdit, tak jsem zvědava, kam až to nechají dojít. :)))

526
Ludmila
Reagovat

@Kara: Bezvadně jsem si početla a věřím, že Miriam je vlastně šťastný člověk a mám s ní hodně společného, čím jsem starší tím víc se snažím vidět pozitivně.
Co se týče farmy, většinou ti slabší proplují dost daleko, každý si říká, toho dám, na něho mám a pod. Nakonec se vyhází mezi sebou silní hráči a slabší slížou smetanu. Stále věřím, že to takto nedopadne a vyhraje ten, co by si to měl zasloužit, uvidíme. Jsem překvapená z Lucky, jaká dokáže ve skutečnosti být a Lena je ještě větší podrazák jaký jsem se domnívala. Přála bych si vypadnutí Lucky, Mikiho a Luboše, nebo že by opravdu zvítězila faleš???

527
dejna
Reagovat

Přivezli A.

529
Ludmila
Reagovat

Už je tam – A

530
Ludmila
Reagovat

@dejna: Veliká omluva, nevšimla jsem si.

531
Jája
Reagovat

@Kara: Nehledej hvězdičku, dneska velký kýbl. Já koukala jestli Feťákovi nerostou prsa :D

532
dejna
Reagovat

@Ludmila: V pohodě, raději dvakrát, než ani jednou. :))

@Jája: Já taky koukala, no chápete to někdo? Myslím teď příchylnost Klikora…to jsem u chlapů na farmách zaznamenala poprvé. :D

533
Kara
Reagovat

@Jája: Jo, dnešní nc jsem zhlédla hned z rána a i ranní kafe mně u toho nechutnalo :((

534
dejna
Reagovat

@Dany: Přeji si totéž. :D
A možná by bylo dobrý, aby byl Miki sluha = nepodpořil by Miriam, ta by si mohla vybrat disciplíny – myslím, že přetlačování, almanach a překvapení by mohla dát. Jak Lucka mlela o tom, že Miriam je silná a tím zveličovala, že nad ní vyhrála – copak neviděla a do jejího mozečku nedošlo, jak je Miriam unavená. Možná ještě nenabrala sil po chorvatské farmě, ale oproti Farmě 5 mi připadá slabší a vyčerpanější.

536
Tamzin
Reagovat

@dejna: existuje plevel, který se jmenuje“svízel přítula“, to mě hned napadlo po přečtení tvého komentáře. Obě části názvu i druh výstižné :-)

537
Johana
Reagovat

@Eva původní: dobrý :)))
Pohotová Tomášova hláška, že má na sobě Bodríkovu mamu, byla morbidní, ale zasmála jsem se.

538
Franz
Reagovat

Je zajímavé, že si Lenka při odjezdu k lékaři nechala sbalit kufr a ještě křičela na Lucku – všechno mně pobal.

539
Eva původní
Reagovat

@Johana: Jojo, je to kapku černý humor, ale to je celý Tomáš :-)) Já jak jsem ho dříve vůbec nemusela, tak teď mi z toho celého elitního spolku, co tam zůstal, vychází jen on na vítěze. Přála bych Miriam ať už jí to do třetice vyjde, no ale to je zatím ve hvězdách. Doufám, že dnes vydržím koukat a zase neusnu :-)

540
Zuzka
Reagovat

Priznávam, mňa tá Lucia prekvapila. Zahrala to na všetkých, vrátane Lenky výborne. Za to zasa klobúk dole. Jej stratégia bola v tomto smere fajn. Pokiaľ ale tuší, že je zo žien najsilnejšia, tak netuším, prečo sa tak hnala do duelu. Veď teraz, pokiaľ dá Miriam za FT Šárku, tak bude ďalší ženský duel a tentokrát si myslím, že nemusí byť úplne v prospech Lucie, aj keď bude mať navrch silovo. Myslím, že mala týždeň počkať a teraz mal byť ešte chlapský duel. Bola by bližšie k výhre. Teraz to vidím tak, že posledná štvorka bude Lucia, Tomáš, Miky a Klikor. Finále vidím zasa čisto mužské v podaní Tomáš a Miky a víťaz dúfam, že bude Tomáš.

541
dejna
Reagovat

@Tamzin: Kdyby kamera najela na Mikiho hodně zblízka, byly by vidět stovky zelených kuliček přítuly Klikora. :D

542
Tamzin
Reagovat

@dejna: Pravda, na tom jeho trpasličím zeleném hábitku to tak nevynikne :-)

543
NM
Reagovat

Ad Mira: Keďže bola dnes online, znamená to, že je znovu vonku? Alebo F skončila celá?

544
Johana
Reagovat

@Eva původní: mám to stejně…Tomáš ze začátku klesal u mě až na dno, ale nějak si to napravil a teď bych mu i to vítězství přála…ale až za Miri.

545
Milu
Reagovat

@Zuzka: …tak já takovou poslední 4 nechci!!!!Myslím si,že Šárka s Miriam něco vymyslí…snad bude ještě duel Lucka…Miriam,protože pokud bude Miki sluha a nebude moci Miriam vrátit onu pomoc,dají zbylí dva ženský duel a zbude jen jedna žena…jedna bude služka….a jistě to bude Luca proradná…a Miriam si bude vybírat disciplíny….a jistě dá pílenie a kládu…možná almanach….a dám ruku na to,že ji porazí….nenechá se ničím vytočit….ale uvidíme…snad už i dnes se něco rozhodne….

546
Milu
Reagovat

@Zuzka: …tak já takovou poslední 4 nechci!!!!Myslím si,že Šárka s Miriam něco vymyslí…snad bude ještě duel Lucka…Miriam,protože pokud bude Miki sluha a nebude moci Miriam vrátit onu pomoc,dají zbylí dva ženský duel a zbude jen jedna žena…jedna bude služka….a jistě to bude Luca proradná…a Miriam si bude vybírat disciplíny….a jistě dá pílenie a kládu…možná almanach….a dám ruku na to,že ji porazí….nenechá se ničím vytočit….ale uvidíme…snad už i dnes se něco rozhodne….

547
Prochor
Reagovat

540-Zuzka.
Jsem velký příznivec strategické hry ale že bych řval nadšením nad akcí Lucky, to se říct nedá. Spíš to ve mně vyvolávalo pocit hnusu a Lucka u mně klesla na dno. Asi proto, že si vyžádala od Miri aby jí pomohla a když jí Miri ve všem vyhověla, tak jí vrazila kudlu do zad. A pocit hnusu vyvrcholil, když na ní Lenka řvala „nedívej se jí do očí“! Moc pěkné.

548
Milu
Reagovat

@Prochor: jeden veliký souhlas!!!

549
Prochor
Reagovat

@Johana:
Mám to stejně jako vy dvě. Určitě je na tom Tomáš lépe než ti dva užvanění úderníci.

550
Jája
Reagovat

@Prochor: Jj stachanovci :) Všichni kolem makají jen ti dva mají splněno na 120% :D

551
Franz
Reagovat

Prý Ferleťák si nechává říkat král oravských diskoték a má i ochranku.

552
JanaH
Reagovat

Jája 517 : vím, že pozdě, ale přesně tááák! :-D

553
dejna
Reagovat

@NM: Podle kalendáře by měl být minulý týden posledním a čeká se jen na finále.

554
Dany
Reagovat

@Prochor: Prochore, on je dost rozdíl mezi taktizováním a sviňárnou a tohle byla sviňárna.

Sedmý týden a už se nám to chýlí ke konci. Tedy žádná hitparáda, docela odbyto. Když pominu, že nedorazili banditi a ani nikdo jiný, jarmark zoufalství, hospodář a Kvetka slabota, pravidla veškerá žádná, jen sesbíraná banda největších zoufalců a to je dost málo.

555
jenkaa
Reagovat

ufky, tak mé tri poznatky: a to jsem nečetla ještě rozhovor s Miriam. Pozorne se divejte na Lucu, kdyz se cte dopis od Miriam. 2. doted to vypadalo jako mozna sranda, ale jak se projevoval Klikor, to uz hraničilo ………a ferletakovi to evidentne nevadilo……….3. Sledovat Lenu při tom zachvate……..a ještě něco, jen si za pana ted nevzpomenu.

556
Prochor
Reagovat

@Dany:
Je to tak – byla to pěkná sviňárna. Doufám, že se Lucka takhle nechová v osobním životě.

557
anonymous
Reagovat

Dneska žádná básnička, prostě zase old anonymoussky stručně a jasně: Sluhové jsou známi :-)

558
Prochor
Reagovat

@Franz:
Když jsem si přečetl od Miri, že Miki Jí a Šárce říkal “ prečo pracujete vy sprosté kravy“. tak se nedivím, že má ochtanku. Já osobně bych takového gaunera zavěsil za koule do průvanu, aby se mu v té jeho prochlastané kouli rozsvítilo. Pevně doufám, že Miki nevyhraje.

559
Prochor
Reagovat

Ale všechno, co se stalo je pro mně jen jahodový odvar.
Vlastně se nejvíc těším na hospodáře Martina, jak bude chválit duo úderníků a bude je dávat všem ostatním za příklad.
To se nasmějeme jeho blbosti a zkorumpovalenosti. Nemůžu se dočkat jeho oduševnělých hospodářských keců. Nakonec – co by slovenský hospodář neudělal pro prachy:-))) Že Marine:-)) Ty šašku.

560
Johana
Reagovat

@Prochor: jo, jo, letos nám Martin zšaškovatěl…jen mi pořád vrtá v hlavě, jak při pohledu na ty dřevěné kostry postelí poznal, že se na nich někdo válel…asi jasnovidec.

561
Ludmila
Reagovat

@Johana: Chtěl udělat dojem, že má přehled a nic mu neunikne, ale co by měl vědět a myslím že ví, tak proti tomu neudělá nic. Opravdu je to už k smíchu, nu což, jeho škoda. Určitě tím chováním vytočil více diváků, ale penízky jsou penízky, tak proč se nezhovadit.

562
Zuzka
Reagovat

@Prochor: 547 – áno, máš pravdu, Lucia dosiahla svoje nie úplne kóšer sposobom. Aj napriek tomu to zahrala Lucia dobre. Toto je hra a Lucia to zahrala tak, že vyhrala. Lucia mi je ale nesympatická a nechcem, aby vyhrala celú farmu. Nezaslúži si to. Mne bol sympatický Tomáš, že sa Miriam zastal, keď Lenka kričala hovadiny.

563
BarBora
Reagovat

@Zuzka:
Lucia nezavádzala, ale bohapusto klamala o 30 rokov staršiu pani, preto si nemyslím, že to hrala dobre. Ale čudujem sa Mire, že uverila tomu, že by niekto v tejto fáze hry chcel domov a vedela, že na ňu niečo chystajú, aj keď Lena sa tvárila, že nechce Lucu do duelu a možno to aj nechcela, aspoň nejaký čas…čert sa v tom vyzná. Možno jej k tomu pomohla aj Šára, tá lavíruje, zavádza, ale nechodí niekoho presviedčať, počúva, pýta sa a potom sa rozhodne vo svoj prospech, tá to hrá dobre, ale ani na ňu pozerať a počúvať ju, mi nerobí dobre.

Luca mi bola nesympatická už minule, nepekná tvár, hlavne výrazom a mimikou, soft verzia Leny.

564
sunrise
Reagovat

Mně tedy víc než všechno taktizování bab, vadí to otlapkávání a cicmání Luba a Mikiho. V dnešním díle už se to dostalo tak daleko, že se mi z toho vážně chtělo zvracet. :-)

565
Hooper
Reagovat

Tak on má Klikor i nějaké lékařské znalosti, jo? Opravdu, co by si tam bez něj počali, bez všeználka..

566
galadriel
Reagovat

páči sa – máte nové vlákno

567
Milu
Reagovat

@galadriel: děkujeme:-)

568
lena
Reagovat

@BarBora: Tohle byla hra na hodného a zlého policajta, Lenka se chovala nesnesitelně no a Lucie k ní byla milá, to potom jde všechna ostražitost do kytek

Přidat komentář