Panáček v reality show

Farma 7 – týždeň tretí

14. Březen 2016 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma

Farma pokračuje, sledovanosť klesá. Za nami sú dva týždne, dvaja farmári už opustili usadlosť, ďalší ôsmi sa ešte stále uchádzajú za výhru 50.000€. Dnes vypadnutá farmárka určí nového farmára týždňa, ktorý sa bude snažiť od Martina získať všetkých 40 mincí. Nezabudnite sledovať Markízu v pondelok o 21:40, utorok, štvrtok a piatok o 20:30 a následne duel o 21:40. 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 324
1
Skála
Reagovat

galadriel díky.Už to začínalo být nepřehledné.

2
Hooper
Reagovat

Aha, 40 je maximum. Co se týká Farmáře týdne, tak by rovnou mohli udělat pravidlo, že by jím byl vítěz Duelu. Můj tip je, že dala Lenku. Ta si to nebude chtít rozházet se sexicemi, takže za služku dala Šárku a z mužů.. hm, Tomáše? Počkám a uvidím.

3
Hooper
Reagovat

To je fňukání, že jim to udělalo škrt přes rozpočet:-))

4
sunrise
Reagovat

@Hooper: Ne, ne to ne, takové pravidlo by se vůbec nehodilo. A kam by se pak poděly všechny konspirace, dohady, hádky a boje o to, kdo bude novým FT? Takhle to je správně :-)

5
Hooper
Reagovat

Sím, pančelko, Réza taky klikuje. Ale nakonec to jídlo vypadá velmi jedle, jen co je pravda.

6
jenkaa
Reagovat

No já zírám, Luboš s odevzdáním funkce najednou jako jehně, málem se nám rozbrečel, chudinka malinká, ustrkovaná. No co to je za povaha, když s mocí se mění v despotu…..to je ještě horší, než kdyby byl pořád stejný.

7
Hooper
Reagovat

@jenkaa: Moc je největší afrodiziakum.

8
JanaH
Reagovat

@jenkaa: škoda, že v Týví nebylo, jak se to jehně mělo vyjádřit o veterináři, že je to prej magor, který ničemu nerozumí. :-D

Se skončením svého největšího životního úspěch (funkce FT) dál dopřává rukám klidu. :-)

9
JanaH
Reagovat

Sameček Tomáš postrádá sekundární pohlavní znaky, proto musí samičky ohromovat tu přeskočením stolu, tu vzpíráním klády nebo šplháním do koruny smrku. :-)))

10
Hooper
Reagovat

Tanyny pěkný, ale mám dojem, že pod Lenčiným vedením toho moc neudělají.

11
Hooper
Reagovat

@JanaH: Šplh do koruny stromu měl udělat dojem na jednu konkrétní samičku.

12
JanaH
Reagovat

@Hooper: ty myslíš? :-) Já si zas myslím, že Tomáš není vybíravý… :-DDD

13
Jája
Reagovat

Skála a další zájemci – přivezli dřevo, obě jakosti :)

14
cathy
Reagovat

To je super, už jsem neměla čím topit. Jedu pro to.

15
jenkaa
Reagovat

JanaH….takto Ti poviem, ja naozaj neviem, že čo oni majú, to tu som v daždi vyšiel von,
tu som zasa a podotýkam, i minulý týžděň!!!!!! i včera zachránil zvierací život, veď oni ma tu dehonestujú, ( v překladu, neseděl jsem celý den, vždyť vím, že pršelo a i ten veterinář blbec co sem leze, hovno umí, a co když mi ještě ty životy začne zachraňovat on-))))

16
Jája
Reagovat

@jenkaa: :DDDDDD lol

17
Dany
Reagovat

@Hooper: Hooper, myslím, že udělají. Oni se potřebovali po tom týdnu dusna odreagovat a ani se jim nedivím.

18
Dany
Reagovat

@jenkaa: Luboš by si měl zkonsolidovat mozek.

19
Skála
Reagovat

@Jája: Tak to tedy včera bylo skoro nachystané. :) Už jednu fůru vezu.

20
Jája
Reagovat

@Skála: A uvař si k tomu kafe, ať nerozbiješ obrazovku :))

21
Zuzka
Reagovat

No, nejak ma to nebaví. Premýšľam, čo by to zachránilo. Chcelo by to Tomáša z minulej Farmy. Viete si predstaviť diskusie Tomáša a Luboša? A tie dokrútky? :D Prípadne Tomáš a Réza?

22
Skála
Reagovat

@Jája: Nestraš,to je tak hrozný?Ale sluhy jsme správně tipovali.
A kolik u vás napadlo sněhu? Tady je tak jeden cm mokrého sněhu.

23
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: Zuzka, tak to si teda dovedu představit Tomáše ze 6 a Luboše Filkora-Klikora :-)) Plodná a účinná diskuse by to asi nebyla a ani b ych se nedivila kdyby na farmu vtrhla ochranka, záchranka, psychiatrt, policajti, Luboš už jednou tasil nůž :-)), ne beze srandy, jen to ne!!! Já letos tu Farmu flákám. Včera jsem zase usnula, nevydržela čekat tak dlouho a to jsem byla nedočkavá kdo bude FT. Už to vím odsud z diskuse a odpoledne budu koukat. Ještě, že Farmu opakují.

24
Jája
Reagovat

@Skála: Zvedl mi tlak dědek plesnivá, ale aspoň jsem ho cvrnkla do toho jeho bordónosu alkoholického.
Sněhu zatím asi 15 cm a pořád drobně sněží. Ale stal se zázrak, už je odhrnutá cesta – boční – takže od domu vyjedeme. Jinak to lenoši dělají až odpoledne.

25
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: Evi, myslím, že neprichádzaš o moc, keď Farmu prespíš. Si môžeme na začiatku určitých dielov Farmy aj zapriať dobrú noc. :D

26
cathy
Reagovat

@jenkaa: 15 – tak to jsi zabila :-D :-D

27
Franz
Reagovat

Po shlédnutí dnešního dílu se opět nedivím, že někteří soutěžící uvažují o odchodu z Farmy a jiní dobrovolně šli do duelu. Toto už není reality, ale úmyslná urážka soutěžících. Kam to až Borisové nechají zajít?

29
iv
Reagovat

Na Fb se vedly dohady stejně jako tady, jak může Filkor se svou povahou na jakékoliv škole fungovat… Jeden komentář mezi mnoha mi připadal k věci a zajímavý:
Silvia Mezihradská: „Filkor je obycajny ucitel v osobitnej skole v Ruňanoch… Aj tam chcel sefovat a nepodarilo se mu to aj napriek intrigam a vyhrazkam… Kolegovci ho ignoruju a on sedi sam jako pes… clovek bez charakteru.“
Odhaduji, že kolegové, kolegyně v Rudňanech drží palce, ať na farmě vydrží co nejdéle. Že jeho snem je stát se ředitelem na škole, kde působí, psali předloni, když s nimi natáčeli Bez servítky. Na Fb se zlobil, že ve vaření nevyhrál. Mezi Farmami přišel o syna, má dceru, ale o svém životě se s Kvetkou odmítl bavit. Řídí se intuitivně „vnitřním pocitem“ a přišel s tím, že si vítězství zaslouží a vybojuje ho. Tak, jak je soutěž nastavená, to nevidím reálné. Pokud se kvůli operované páteří nemůže s ostatními zapojit do těžké práce, vzniká problém, většina úkolů předpokládá u mužů velkou fyzickou zátěž. Jinak potom, co občas předvádí Tomáš, mám obavy spíš o jeho zdraví a páteř.

30
Franz
Reagovat

@iv: Asi nerozumím – co předvádí Tomáš?

31
iv
Reagovat

@Franz: Myslela jsem tím docela riskantní skákání, šplhání po stromech, tahání obrovských klád, ale to bylo vidět hlavně v dnešním dílu.

32
Prochor
Reagovat

Tak jak to bude s tou Janou? Zatím jsem narazil na tenhle článek. Takže není jasné jestli se vrátí?
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/hrmovej-mama-dostala-sok-zdravotne-problemy-tajili.html

33
Skála
Reagovat

@Jája: Tak jsem spálil tu první fůru,ale tak nekvalitní dřevo (byl tam jeden veliký shnilý pařez) tu ještě nikdy nebylo.Vůbec se mě s tím nechtělo ani topit. :-) Děs,běs.Jsem zvědavý,jak budou vypadat ty příští fůry,protože to snad ani není možná aby to tak bylo i dále.

34
Skála
Reagovat

@Prochor: Nečetls jsi asi pozorně.Je tam také napsáno: „Do telefónu sa jej dcéra priznala, že by už rada išla domov, ale keďže to nie je také jednoduché, nejaký čas v nehostinnom prostredí ešte musí pobudnúť“
Tak si myslím,že se vrátí a tento,či příští týden půjde do duelu a „regulérně“ vypadne.

35
Hooper
Reagovat

@Skála: Čekám její návrat ve čtvrtečním dílu. Možná již v dnešní upoutávce bude.

36
Franz
Reagovat

@iv: aha, já to nepochopil.

Já také doufám, že se Jana vrátí, ale z toho článku jsem pochopil, že chce jít domů a udělá to způsobem, který se dosud na Farmě praktikoval.

37
Dany
Reagovat

@iv: Iv, tak to mi na pana Klika přesně sedí. Spoléhá na sílu, zastrašování a ještě je to bonzák. Síla, chudáci kolegové. Jediný důvod, který mě napadá, proč si ho na škole drží je, že tam nesjsíš chodí dost problémových žáků, na které je třeba mužská ruka. Nebo se ho taky bojí, protože on bude nejspíš člověk bez skrupulí a půjde za svým přes mrtvoly. Ten je schopný vytáhnout kdejakou maličkost a hloupost, aby mohl prstem ukázat jak je protivník neschopný, nebo že porušil školní pravidla.
Tomu by měla Lenka , jako FT, napsat extra pravidla jen pro něj. Lubo ráno vstane, naseká tolik a tolik dřeva do tehdy a tehdy, pak se okamžitě odebere do lesa a bude do oběda dohladka osekávat kmeny. Oseká x množství a pak se teprve vrátí na oběd. Po obědě bude připraven u stavby srubu a aktivně se zúčastní stavby. V ideálním případě vypsat přesně jednotlivé úkony, které tam provede. A po večeři hned alou do pelechu a neprudit. On bez pravidel nejde ani na vecko.

38
Janica
Reagovat

@Dany: No jo, to je bezva nápad – extra pravidla pro Ľuba. A myslím, že by to fungovalo. Ale obávám se, že to Lenku nenapadne, ani nikoho jiného. Škoda. Ľubo by při práci vymýšlel další rejpání, intriky a pod.

39
JanaH
Reagovat

@Dany, @Janica: to by nešlo. Není v pravidlech, že je možné komukoli stanovit extra pravidla… Vsadím botky, že by s tím bublina vyrukoval. :-DDD

40
Katka původní
Reagovat

My máme v programu , že je dnes Farma ve 20:30. Tak si to musím pohlídat.
Jinak si myslím, že Borisové už mají jasno, Klikora udržet až do konce.

41
Jeny
Reagovat

@Katka původní: 100℅ v20.30.Islo v uputavke.

42
Katka původní
Reagovat

Já jsem zvědavá na stavbu srubu. To někoho najmou , kdo jim to tajně postaví a sem tam uvidíme zápolícího Tomáše s kládou na rameni nebo “ pána učitela“ důležitě čumícího do plánku. Možná by zvládli kozí chlívek ale srub? Betka byla odejita, ke komu budou chodit pro rady ? A nějak mi unikla kaplnka.

43
Katka původní
Reagovat

@Jeny: Díky.

44
jenkaa
Reagovat

janaH.-)) si piš, už by ukazoval, tu su napisane a co je napisane, toho sa ja regulerne drzim ( když se mi to hodi). Z dnešního dilu ……skoda ze se nemuze mluvit dopředu, ale byly tam dva momenty, kdy byt tam,,,,,vzteky rozšířím milier o dva metry v prumeru do tri hodin. Takze vlastne, on to zrobi vždy per dobro farmy, farmari viacej makaju:-)))) preto by som to mal vlastne cele vyhrat:-)))

45
Vilma
Reagovat

Co se týká Luboše si neumím vysvětlit proč se do soutěže přihlásil, vše ví , vše zná, ve skutečnosti nezná a neumí nic. Vyjádřil se pokud jste si všimli kdo ho důsledně sleduje že o peníze mu nejde je dostatečně zajištěný. Doma má menší farmu , kdo se mu o ní stará ? Že by měl najaté farmáře,nebo mu manželka dělá takovou služku. Chce dělat sluhu tím že zaleze mezi zvířata, o které se bude starat. Dokonce by si tam i ustlal a spal . Pokud jste si všimli v jednom záběru byl v rohu mezi ovcemi co tam dělal? Čouhala mu jen čepice na hlavě,až se pohnul tak jsem si všimla že to není ovce , ale Luboš. čekal až bude další ovce rodit ? On je psycho , měl by být více kamerama sledován , když je sám mezi zvířaty. Takhle se nechová ani veterinář, také jsem nepostřehla že by farmáři dostali příkaz že musí ovce hlídat i v noci .Ovce si sama poradí při rození jehňátek ..Mám pocit že všichni soutěžící mají ke svěřeným zvířatům dobrý vztah. Luboš by měl být štábem ze soutěže vyloučen. Práce pro zvelebení farmy mu nic neříká . Má naučené jen svá slova a věty , které už třetí týden používá. Ohrožuje svým chováním soutěžicí , nejlépe ho umí odhadnout Réza.

46
sunrise
Reagovat

@Vilma: Ohledně jeho všemožných velkohubých vyhlášení bych jen podotkla: Kdo halasně dává na odiv, že má peněz dost, obvykle nemá nic. A co hůř, stydí se za to. To je taková ta „navoněná bída“. :-)

47
Dany
Reagovat

@JanaH: To bylo myšleno jako ironie. Asi by to opravdu nešlo. A on by si tam stejně našel skulinku jak, když už bude něco muset dělat, si najít něco co nejméně namáhavého. Pak se může ohánět tím, že jsou na něj zalezlí a přitom on maká. Ráno hodně brzo vstávám, tak jsem se podívala už na dnešní díl. Prozrazovat nebudu, ale uvidíte sami.

48
Janica
Reagovat

@JanaH: Já vím, že nelze dělat extra pravidla, Jen by bylo fajn, kdyby Lenka našla sílu Ľuba úkolovat přesně, nenechat ho zašívat se.
Třeba se dočkáme.

49
jenkaa
Reagovat

Já zcela chápu každého, kdo je nominován za sluhu, že je naštvaný, ale počítat se s tím musí. Ale to bylo jaktiživ? Že sluha řekne farmáři, kulový, poraď si sám, já jsem sluha a budu si dělat své a pouze své? A jestli tam chteji mit Luba pro sledovanost, mel by si radsi stab rychle prostudovat, co podepśal (stab), neboť Filkor je schopen z nich tech 50 litru vysoudit:-)))) Jezis, v prubehu 14 dni aby mi zvedal adrenalin a dobrovolne na to koukam, Fico i Filkor………:-) zamyslim se nad sebou.

50
JanaH
Reagovat

@jenkaa: ou nou, to je folklór posledních řad. Dřív sluha držel hubu a krok, makal jak mourovatý a kolikrát ani nejedl, bo mu FT všecko sežral (že Kallayko?). Bo sluhové mají v pravidlech mj. i to, že jsou k dispozici FT. A záleží na každém, jak si sluhy postaví do latě, nechá je se jen motkat po kuchyni a kurníku a nebo je zaúkoluje i jinde.

51
Hooper
Reagovat

@jenkaa: Filkor a Fico začínají na Fi. Jistě to není náhoda:-))

52
Hooper
Reagovat

Hm, Janko a Šárka jako sluhové. Nepřekvapilo, ač mé cynické já by rádo vidělo Lucku jako kuchařku.

53
Hooper
Reagovat

@Hooper: A nevěřím tomu, že jestli bude do Duelu nominovaný Janko, tak si veme Klikora.

54
Prochor
Reagovat

To, co řekla Lenka farmářům při nástupu do funkce FT bylo to nejrozumnější, co jsem zatím slyšel.
Dospěl jsem k názoru, že jestli Janka nebude pokračovat, budu fandit Lence aby to celé vyhrála. Udělala na mně velký dojem.

55
Hooper
Reagovat

Réza se nyní rozčiluje správně, ale neschopnost ohlídat neujídání v kuchyni jde zcela za sluhy. To se jim (asi především Šárce) nějak nepovedlo.

56
Prochor
Reagovat

Dnes se ukázalo že Filkor není jen:
vejtaha
bonzák
člověk, který zastrašuje zabitím
ale ještě navíc obyčejný zloděj

Dokonalý to vychovatel mládeže:-)))
Ze soutěže určitě odejde jako morální vítěz – to je čím dál jasnější.

57
Johana
Reagovat

@Hooper: víš, že bych taky ráda viděla Lucii u plotny? Ona se tomu úspěšně vyhla i v pětce.
Koukla jsem na Wikipédii a je tam uvedeno, že Hrmovka odstoupila a skončila na osmém místě, tak snad je to jen někoho předčasný závěr.

58
Jája
Reagovat

@Prochor: Dokonalý člen klanu z jeho školy.

59
Hooper
Reagovat

On jde na Farmu se zlomenou páteří? Hm…

60
Jája
Reagovat

@Hooper: Jak si někdo může zlomit páteř, když žádnou nemá? :D

61
Hooper
Reagovat

Nějak se Lence to šéfování na Farmě nedaří..

62
JanaH
Reagovat

@Hooper: nedaří, bubliny se bojí a ustupuje mu a ostatní si taky nechce rozházet.

Jánošík měl pravdu… při volbě sluhů je třeba přemýšlet. Špatná volba od Lenky. Jenže ona se chce zbavit Šárky. No, aby se nepřepočítala…

Bublinka nezklamal, to je úkaz. :-D

63
Janica
Reagovat

To se Lence moc nepodařilo, nechat Filkora opižlávat strom a ostatní mohou dřít.
Že Lence řekl, že má problémy s páteří neobstojí. Tyto problémy měl už v minulé řadě, dokonce tam skončil s bolestmi (prý) na lavici, nechal se odvézt sanitkou.
Pokud má dlouhobé problémy s páteří, tak co leze do soutěže, kde má především makat. A to sobecké ujídání, bez dovolení, to je na trest. A ten může dát FT.
Jenže Lena je slabá, udělá prd.

64
Jeny
Reagovat

Vsetci nadavame naFilkora,pardon Fica,uz aj mne sa pletu tie mena.Ale teraz si predstavme,dokazal by niekto z nas reagovat na tie narazky od hracov na Luba a zit s tym pocitom,ze hoa nema tam niktko rad?On sa tvari ,ze je v pohode,nehada sa s nimi a nech si hovoria co chcu.Zeby taktika,neviem,ja by som uz davno vybuchla.A zatial ma sklamala Lenka ako f.t.Ked raz nieco poviem,tak to ma platit,nema sa co doprosovat Janovi,ze im ma pomoct.Co zaveliF.T.,to ma byt svete.

65
sunrise
Reagovat

@Jeny: No a když jí neposlechne tak má dělat co? Lehnout si na zem a kopat nožičkama a ručičkama? Když je někdo takový charakter, že se rozhodne, že Ft nebude poslouchat, nebo že bude poslouchat jenom když se mu to bude hodit, tak s tím nic nenadělá. Má v zásadě dvě možnosti. Buď zůstat v klidu nebo hysterčit a připravit sebe o duševní pohodu. Trest? Co s trestem? Myslíš, že kdyby mu dala nějaký trest, že by si nějak pomohla?

66
Hanka
Reagovat

Nevím, jestli jsem se přeslechla, ale já si myslím, že Martin dal za jeden z úkolů, vytahat slabší stromy z lesa , tak, aby aspoň kus „čuměly“, aby je potom mohli s voly vytahat na louku. Podle mne, neměli tahat ty klády k farmě. Co se týká Klikora, ten je zralej na Chocholouška……………

67
JanaH
Reagovat

@Jeny: myslím, že to bublinu serinká, moc serinká, ale umí se ovládat a navenek dělá jako by nic, chodí a popiskuje si. On si potom plačtivě postěžuje Kvetce, jak moc byl dehonestován a za zády se mu smáli do očí. :-D
Já se divím, že ostatní jsou vůči němu ještě v takovém klidu.

@sunrise: ano, napařit mu trest. Když ho odmítne splnit, poreferovat „vyšší instanci“, už bude na nich, jak zasáhnou a pokud vůbec. Od toho se většinou odvíjí další vývoj, od dvojího metru.

68
sunrise
Reagovat

@Hanka: Jen aby výsledkem nebylo nakonec to, že u Chocholouška budou všichni farmáři včetně diváků a pan Klik jediný se jim bude z venku smát.

69
JanaH
Reagovat

a jsem zvědavá, jak Lenka vyřeší požírání placky.

70
sunrise
Reagovat

@JanaH: To máš samozřejmě pravdu, ale uložení trestu a následné řešení/neřešení situace štábem vůbec neřeší momentální situaci, kdy FT potřebuje, aby se udělala nějaká konkrétní práce v konkrétním čase.

71
cathy
Reagovat

Ten Klikor mě tak strašně přisírá! Všichni tam makají, ženský nosí klády a Klik pižlá dřívko. Lenka tu jednu kládu chce podložit, zřejmě sakra těžkým pařezem a pán KLIK vedle ní opižlává halouzku a ani se nepohne jí pomoct. A to je 1000 takových situací. Fakt si chvílema říkám, že jsem masochistka na tohle koukat a pak mi to zase nedá. Já už Klika jen vidím a mám tlak jak žirafa. Být tam s ním, tak je tam texaský masakr motorovou pilou. A že krade jídlo, přesto, že farmář týdne řekl, že nikdo jiný než sluhové jídlo chystat a brát nesmí, to už je jen třešnička… To si měla Lenka řešit, Takhle ten parazit vidí, že si na něho netroufá.

72
JanaH
Reagovat

@sunrise: to neřeší. Ale jiné možnosti, než jsi napsala, Lenka nemá. Nebo mě jiná možnost nenapadá.

73
JanaH
Reagovat

@cathy: můj tlak se díky bublinovi také zvedá, čímž se dostává do normálu. :-D

74
sunrise
Reagovat

@JanaH: Já vím, proto tak reaguji na to, když se někteří diskutující rozčilují, proč Lenka jako FT (ale to platí pro každého FT) něco neudělá, aby toho či onoho donutila něco udělat.

75
cathy
Reagovat

@JanaH: Jo – to jsem taky moc zvědavá. Natožto nejenom že ji šlohnul ale porušil pravidlo farmáře týdne /což jsme z jeho mordy slyšeli asi 1000x za den, když on sám f.t. byl/, takže jsem teda napnuta, jak to Lenka vyřeší a kdy. Od oběda, kde o tom chtěla mluvit zdrhnul. Asi už neměl hladeček.

76
Jája
Reagovat

Všichni vědí, kam si odkládá jídlo (pokud ho zrovna neukrade) tak pustím tiše do kuchyně slepice a navedu je. Ten by se divil i prdelí :DD

77
JanaH
Reagovat

@cathy: mohla by se zařídit jako on… 1000x za den mu je číst nahlas. Jenže to už by neměla čas na tahání klád.

@Jája: a kdyby o tu misku někdo nešťastnou náhodou zavadil?

78
JanaH
Reagovat

Jsem se dívala do skladu dřeva, tam je najednou pilčíků až do nepřehledna.

79
Jája
Reagovat

@JanaH: Nooo, má ji položenou vedle nářadí na spodní polici, ono by stačila metla, zuřivě zametat a k té polici couvat. Jejda to je škody, já nechtěla :DDD

80
Jája
Reagovat

@JanaH: Sklad bude plný až zítra večer :(

81
JanaH
Reagovat

@Jája: já jen, kolik je najednou ochotných dobrých duší. A aby to vydrželo, protože někdy se to hodí.

82
dejna
Reagovat

@Jája: První várka už je tam, zbytek zatím v meziskladu.

83
dejna
Reagovat

Jejda, dá se to smazat? Ta první várka je z roku 2012. :( :D Tak jen ten mezisklad. ;)

84
Skála
Reagovat

@Jája: Jak to tady v té zimě tak dlouho vydržíme? :-) Čím budeme během zítřka topit? :-(( Secko slé.

85
cathy
Reagovat

@JanaH: 77- Bych do ni omylem kopala jen bych ji tam viděla. Bych pak chtěla vidět Klika a jeho klid. Krásná představa :-D

86
jenkaa
Reagovat

Musim postupne.
Jaja:-))) rozesmala si me. Ale kdyz to vezmes z matematickeho hlediska, mel, zlomil poprve, po druhe je negace poprve, takze kdyz si to zkonsolidujeme, je to krivak:-)))

87
Jenkaa
Reagovat

I kdyz Tě žeru, teď zcela nesouhlasím, Janko je prostě nasraný, že je sluha. Samo že Léňa myslela i na taktiku a tam nikdo neví, ale já z pozice diváka fakt nechtěla vidět Filkora zase jako sluhu, to už tu bylo:-)) I když jemu j šumák, v jaké pozici je, ono to dělat nebude a nebude:-)))a s tou 2x přeřazenou páteří mi škodolibě napadlo, japatomu panáček přišel:-))) a že jenom 2x???????????

88
jenkaa
Reagovat

A už nevím, na koho reaguji:-)))ale Lůca mi překvapila, umí máknout.

89
Jája
Reagovat

@Skála: Copa ty, ty máš ženu. Mi musí stačit pes. :))

90
Jája
Reagovat

Skála – tak aby jsi nezmrznul, utíkej si do skladu pro AB dřevo. Někdo se nad tebou slitoval :D

91
Jája
Reagovat

Klikor je cvok od mala :) Je tady jisté etnikum co chová prase ve vaně a z parket si dělá ohníček…….

http://www.tvnoviny.sk/r/doma/651468_v-piatok-vari-lubos-filkor

92
Dany
Reagovat

@sunrise: Pravda. Mě se zase líbí, jak to Lenka zvládá. S tím zadubencem, by nepohnul nikdo. A pan Klik se v tom přímo vyžívá, úmyslně je točí. Lenka se jen přepočítala v tom, že si myslela, že pokud se k někomu bude chovat slušně, on se bude slušně chovat taky a zapojí se mezi ostatní. A to pan učitel rozhodně ne, ten toho začne jen zneužívat. Nakonec ho nosit přinutila. Mě tedy zklamala i Šárka a Jano. Někdo být sluha musí, a oni nejdou vyjímka. Tak nač ty trucy? Kterýkoliv chlap by tam při nošené těžkých klád chyběl, ty Janovy kecy mi taky vadily. A Šárka zrovna tak. Co je to tam v posledních řadách za moresy, že sluhové dělají jen sluhovskou práci. Bývalo naprosto normální, že sluhové dželi jak barevní, co jim FT řekl. Ted je to nejlepší zašívačka a kdyby nebyli ohroženi, moc by se jim tahle „funkce“ líbila. A Jáno zase silné řeči, jak nebude nikdo v kuchyni a pak nechá Klika sebrat žrádlo a je zticha. Nevěřím, že si toho všiml jen Reza, byli tam všichni.
A jen tak mimochodem, proč režie neukázala, jan Reza hezky a šikovně ošetřoval kozicku? Vyčistil, obvázal, bylo to v necenzurované berzi. Tady to vypadá, že jediný, kdo se dokáže postarat o zvířata, je Klik. Ani to není pravda.

93
Lydye
Reagovat

Mám dotaz, je tato maličká ovečka, kterou ošetřují v kuchyni, jedna z posledních narozených kdy u toho nebyla kamera?

94
Jája
Reagovat

@Lydye: Myslíš ta, co se Klikor chlubil, že zase zachránil život? Že by tahal, až ji zmrzačil :(

95
Lydye
Reagovat

@Jája: Tak nějak

96
Jeny
Reagovat

@sunrise: Vieme,ze s klikom nikto nepohne.Nenadavam na Lenku,iba hovorim,ze nie dobra ako FT.Ked povedala Janovi,ze im ma pomoct,tak nemal vyskakovat,ze on je sluha,ze ako to zaridila tak to ma.On je nervozny,ze je sluha,ale to neznamena,ze teraz okrem sluhovskych prac nebude robit nic.
Ale teraz si skus predstavit,ze si moj veduci,zadas mi nejaku ulohu a ja poviem,ze ja nemozem,lebo toto,lebo hento a druhi musia urobit tu pracu za mna.Co by si potom so mnou urobil?Ha.

97
Jája
Reagovat

@Jeny: Lenka si na hlavu sr.t nenechá. :)

98
Jeny
Reagovat

@JanaH: Uniklo mi nieco? Preco ho volas bublina?:D

99
Jeny
Reagovat

@Jája: Myslis,v minulej farme tiez sa chytila,ze ona im ukaze a nakoniec to psych,nezvladla.No uvidime a chod po drevo ,lebo teraz je riavko chory a tie nemehla ho nesprataju.:D

100
Jája
Reagovat

@Jeny: Já bych řekla asi proto, že je pořád nafučený. :))

101
Jája
Reagovat

@Jeny: V noci mi byla hrozná zima, tak už jsem ho spálila. :D

102
Dany
Reagovat

@Jája: Taky si myslím, že si Lenka na hlavu dělat nenechá. Tohle jí zaskočilo, ale nakonec šli ty nejtěžší dřeva nosili všichni, tedy dosáhla svého. Nemyslím si, že je špatný FT. Kdo by byl lepší? Janko nic moc, taky nedokázal rozkázat a s Lubem nezmohl nic.Lubo, to je kapitola sama pro sebe, ten jen dokázal vydeptat všechny kolem sebe, zanést tam tolik negativismu, že se tam nedalo dýchat a úkoly splněné nebyly. Jen nějakým záhadným hnutím mysli Martina a , podle mě zásahem Borisů, byl ohodnocen 34 mincemi, přesto, že by si zasloužil sotva 20. Se Šárkou by si cvičili jak na spartakiádě. Zvlášt pan Klik. Pokud se mohla vyjádřit, že kdyby jí řekl, že má hlad, potajomky by mu dala jídlo, protože nemá ráda, když se někomu jídlo odepírá, je to, s prominutím, hloupoučká slípka a hodně mě zklamala. Ta si ani neuvědomuje, v čem toho blba podporuje a že nejde ani tak o jídlo, jako o sobecké jednání pana pedagoga. A že on, na jejím místě, by jí nas..l, i kdyby tam hlady omdlívala, protože pravidla jsou pravidla. Lucii si tedy fakt neumím vůbec na místě FT představit, s tou by mávali úplně všichni. A Tomáš s Rezou být FT a Luboš se chovat, tak jako včera, když tahali dřevo na salaš, na fleku ho rozmáznou jak holubí hov….o a bude zle. Zvlášt Reza. Tomáš je taky takový velkohubý chalan, ale aspon maká. Takže, z mého pohledu, to lenka zvládá zatím, v rámci možností, docela dobře.

103
Dany
Reagovat

Lenka se od minula hodně změnila k lepšímu. Já jí nemusela a zvlášt ke konci, když se vrátila a ležela pořád nafučeně na peci, jsem jí nemohla vystát. Ted se mi fakt líbí a pokud se nezmění ještě osazenstvo farmy, tak z těch, co tam jsou ted, bych jí prála vítězství nejvíc.

A ještě je tedy zajímavé, jak tam pan Klik hlásal, že to je tvrdá šou a ne pionýrský tábor a pak vyžaduje úlevy kvůli zádům. Divím se, že mu to někdo nevrazil. Já bych mu to u toho uhlazování kmínků na krmítko, místo hádání a dohadování se s ním, naložila hned. Je to tedy, jeho slovy, tvrddá šou, bojuje o stejné peníze jako ostatní, musí mít tedy i stejné podmínky, není možné aby vyžadoval nějaké úlevy ze zdravotních důvodů. Pokud nezvládá, at se jde ošetřovat domu.

104
dejna
Reagovat

@Dany: S tou Šárkou to mám úplně stejně.
A Lenka se hodně změnila od dob její první Farmy. Nejdřív jsem si taky myslela, že se zhroutí jako minule, protože s každým po dobrém vyjít nemůže, ale jak potom je všechny nahnala na ty trámy (a i podle poslední ukázky), myslím, že to dá a možná bude z těch tří FT i nejlepší.
U Tomáše obdivuji jeho akčnost, to, že se jak minule, tak i letos, zapojuje do práce, kolik toho odmaká a dokáže navíc ještě i blbnout. :)
Janko (připadá mi) nějak zestárnul, kdoví, jestli má tu sílu, jakou kdysi předváděl.

Štve mě, že u necenzurované verze není občas rozumět, co říkají.

105
Jája
Reagovat

Borisové by měli nasadit jednoho spešl kameramana na Klikora. Zdá se mi, že ten podrazák je akční (tím nemyslím práci) jen mimo kamery a potom on nic on svatý, však potom v televizi všetci uvidia, nevie prečo ho všetci dehonestujů ….

106
dejna
Reagovat

@Jája: říkám si, jestli to vše není jeho taktika. Taktika hroší kůže. V minulé Farmě byl přece jen trochu jiný a navíc to jeho „tak ja neviem, ja tomu nerozumiem…“ tam vůbec nezaznělo. Prostě s ním žádné logické argumenty nehnou.

107
Dinik
Reagovat

Nevite nekdo zda i do teto rady pribudou dalsi soutezici v podobe celedinu (obvykle 2) a banditu (obvykle 3)? Nebo se to dojede docela rychle ve stavajicim poctu?

108
Jeny
Reagovat

@Jája: To by sedelo tiskova mluvci.:D

109
Janica
Reagovat

Já si nemyslím, že to Lenka zvládá dobře. Přinejmenším měla možnost dát tresty,
jak Janovi za odmlouvání a nechuť zapojit se do práce, tak Filkorovi a tady je už důvodů víc: odešel od stolu, odložil si jídlo, sobecky sebral jídlo ze společného (protože on má hlad – že mají hlad i ostatní a poslušně čekají Filkor neřeší), hrubé chování atd., atd.
Bojí se vytáhnout tresty? Protože chce být se všemi zadobře?

110
sunrise
Reagovat

@Janica: Nemyslím, že by se Lenka bála. Spíš bych řekla, že ví, že tresty se minou účinkem, potrestaní nebudou dvojnásobně dělat nic, protože kdo nechce dělat, tak nedělá a jejím hlavním clílem je, aby se splnily úkoly. Ne tedy, že by mně Jano a zejména Klikor nelezli na nervy a že bych si nemyslela, že by si zasloužili tresty, jen přemýšlím, co se asi tak Lence honí hlavou. A řekla bych, že strach to nebude.

111
Jája
Reagovat

@Jeny: @Jeny: Ale já za ni nemluvím, to byl jen a jen můj tip na jeho pojmenování. :)

112
Jája
Reagovat

@Janica: Budeš velice překvapená jakou rukou vládne.:)

113
sunrise
Reagovat

Mně se zatím na Lence líbí, že se chytne každé práce. Když to srovnám s tím: Já jsem FT, já nic dělat nemusím, tak je to opravdu diametrální rozdíl.

114
Dany
Reagovat

@Janica: Řekla bych, že to Lenka napřed zkouší po dobrém. Co se trestů týká, mám stejný názor jako Sunrise. Obávám se, že na tyto lidi tresty neplatí, mají na ně spíš právě opačný účinek. A navíc. Co jim má dát za trest? Nedat jim jídlo? Takhle ho mají málo a když jim zatrhne i to, neudělají už vůbec nic. Ani Jano, ani Lubo nekouří, takže sebrat jim tabák nejde atd. A takové trapné tresty jako v minulé farmě, že jí umejí záda a podobné, o to nejspíš nestojí. Důležité je, aby splnili úlohy a to si myslím, že zatím má našlápnuto docela dobře. Rozhodně nejlíp z těch tří, co zatím byli FT.
Jaký je tvůj tip na FT ?

115
patrik
Reagovat

Prý Reza dobrovolně končí činnost na farmě

116
Skála
Reagovat

@Jája: 90 Zima a absták,je vražedná kombinace.Právě jsem dorazil a jdu svážet a hned budu topit.Jsem zvědavý,jakou výhřevnost bude mít tato fůra :-D

117
tomas damborsky
Reagovat

Celá Farma by bez Luboše byla k shlédnutí.Když byl Luboš sluha,vůbec neposlouchal,dělal si co chtěl a vůbec nebyl nijak potrestán.Teď má plnou pusu pravidel Farmy.Je to hnusné paličaté netáhlo,proč šel na Farmu,když nechce dělat,to nikdo z pořadatelů nevidí,lebo nechce vidět?je to obyčajný primitív.A pravidla Duelu?Proč nemají oba Duelanti stejné podmínky-třeba třídit hrách od kukuřice,krom Almanachu a né postavit vedle sebe nejaké chlapisko a vedla nej kloučka,který už předem má prohráno.Není to fér.Sám pochádzam zo slovenska,ale rodiče šli za pracou do Ostravy,ale kdybych ho tu potkal,tak mu tu hubu rozbijem,je to obyčajný zhniloch,sobecký ,sebestredný ,který nepatrí do súťaže…koko….hlava…

118
Janica
Reagovat

@Jája: Tak to už se těším a budu jí držet palce.

119
Janica
Reagovat

@Dany: S tresty máš pravdu, že by asi byly kontraproduktivní, ale pro Jana a Ľuba bych volila nějakou práci navíc. Konkrétně Jano
by mohl vylepšit jesle pro ovce, Ľubo vyměnit nastýlku ve sluhovském spaní.
Není to moc náročné a protože se Ľ. nepředřel za celý den, tak to snad zvládne, ne?
No, jen mě nekamenujte…
A pobavil Ľ., když ve sporu s Tomášem řekl “ vydal jsem jí (Lence) pokyny ohledně mého zdravotního stavu“ – no to je na zabití a Ľ. tam nemá co dělat.
A tip na FT – Reza, Tomáš a Ľubo jsou silnější a mladší než Jano a Janko asi skončí, takže vybírat bude on a asi zvolí ženu, možná znovu Lenku? nebo Šárku

120
Vilma
Reagovat

Luboš při dohadování s Tomášem, řekl že i když mu nabídli z novu se přihlásit do soutěže prý uvedl , že má problém s páteři . Jak by mohl dělat s bolavou páteři takové kliky a představovat se jakou má sílu. Lenka udělala dobře že ho donutila pomáhat při nošení hranolů na srub. Aspoň na klikováni nebude mít tolik síly. Luboš je jen lenivý chlap , který nemá chování jak může mít nějaké vzdělání ,nic si nepamatuje . To měl u zkoušek neviditelnou mušku, která mu napovídala. Co se týká Lenky jako FT se mi jeví dobrá umí si poradit , jen ze stresu při zadávání úkolu od Martina, zapomněla že měli vynést z lesa poražené stromy , které tam zůstaly na pokraj před lesem, po uzdravení vola, by je svezli k farmě. Co se týká sluhů , nevím nad čím se tak zlobí , že jsou ohrožení i kdyby sluhama nebyli, tak ohrožení můžou být ,není jich moc na výběr .

121
Franz
Reagovat

Pomalu se blíží velikonoce. Myslíte si, že na Farmě dostanou nějaké přilepšení, třeba kůzlečí na česneku a rozmarýnu?

122
Dany
Reagovat

@Janica: Hodně předbíháme a vysloveně spekulujeme, ale i o tom to je. V souvislosti s údajným dobrovolným odchodem Rezi ze hry, mě napadla jedna konspirační teorie. I když, z mého pohledu, ne nemožná. Pokud Jano bude volit FT, aby, v tom rozpoložení v jakém je, nedal naschvál znovu Luboše. On je hodně naštvaný a mohl by jim schválně zaškodit. A pak bych se nedivila, kdyby se na to Reza vykašlal. Než poslouchat znovu toho namyšleného dilina, odešla bych taky. Ale jak říkám, je to jen úvaha, ničím nepodložená a všechno může být klidně úplně jinak. Uvidíme, co se stane.

123
Skála
Reagovat

@Dany: Jé,kde je psané,že Jano půjde do duelu a vypadne.To máš dobré informace. :- D. Já si myslím,že Bublifuka za FT by dřív dala Šárka než Jano.

124
Franz
Reagovat

@Skála: Máš pravdu nikde to není psané, ale je to dané. Je fakt, že předbíháme, ale Šárka to nebude.

125
Janica
Reagovat

@Dany: No, spekulace, ale ta myšlenka stojí za úvahu. Snad ten Jano nebude taková trubka a nezvolí Ľuba. Jano mi nepřijde zlomyslný i když je hodně naštvaný. On vnímá velmi silně nespravedlnost a Ľ. ho parádně naštval tím svévolným sebráním jídla. Ľ. nerespektoval přání Jana, že do kuchyně nikdo nebude vstupovat. A Lenka to potvrdila souhlasem.
No, snad se už zítra dočkáme něčeho nového, nejen Ľ. leváctví.

126
Jája
Reagovat

@Janica: Když už tak spekulujete, s kým teda Jano v duelu vypadne?

127
Skála
Reagovat

@Franz: Já vím,to jsem jen tak laškoval. :-D I když vim,že Šárka to nebude,tak čistě teoreticky si myslím,že Bublifuka za FT by dřív dala Šárka než Jano.

128
Jája
Reagovat

@Skála: I ty vtipálku jeden. Už to vypadalo, že vůbec nemáš absťák. :)) Tak co, dej tip na druhého duelanta, když teda má Jano vypadnout, tak s kým? Žeby s dědkem – to by si Jano nezasloužil nebo snad ano za tu svoji bezmeznou důvěřivost a blbost.

129
Skála
Reagovat

@Jája: A jsou už nějaké náznaky,že Jano vypadne a případně s kým?Jestli máš o tom nějaké povědomí,prosím,pošuškej mi to,já to nikomu neřeknu :-) Jestliže vypadne,tak si myslím,že s Rezem a za FT dá Šárku.Co na to říkáš?

130
Skála
Reagovat

@Jája: Jano je hodně jednoduchý a naivní člověk,který néní schopný dohlédnout následků svého chování.Toto co udělal před volbou prvního duelanta,by normálně myslící člověk neudělal.Když už to v něm to tak vřelo,tak měl s tím alespon počkat až po volbě.Jo,každý je strůjcem svého osudu,aneb,komu není z hůry dáno ………..

131
Jája
Reagovat

@Skála: Nepošuškám bo nevím. Jenom reaguju na zdejší spekulace. Na FB už vykřikují Jano. :) Pokud vypadne, tak Šárka je jistá. Na Tomáše si netroufne (bo sleduje jak kdo robí), zůstává dědek a Reza. Teď záleží na jednotce nasranosti, vychází mi dědek.

132
Dany
Reagovat

@Skála: Skálo, přečti si poslední větu mého příspěvku. Je to pouze spekulace, která se neopírá o nic.

133
Jája
Reagovat

@Dany: A mi se spekulace líbí, pěkně to osvěžuje diskusi a trošičku pocvičí mozky :D

134
Skála
Reagovat

@Dany: Ale jo.Já to taky tak beru.Sranda musí být.Však si také jen tak hrajeme a bavíme se :-) No né?

135
Skála
Reagovat

@Jája: Naše spekulace se neopírají také o nic,že jo?A tak to má být. :-D

136
Jája
Reagovat

Na FB už padají jména, kdo dorazí na farmu příští týden :D

137
lena
Reagovat

Vzhledem k tomu, že se Luboš stále motá kolem chlíva, tak bych za to moc nedala, že už začal Janka zpracovávat. A pokud půjde Janko do duelu, moc bych se nedivila, kdyby si ho vzal. A vzhledem k tomu, že je na stejné mentální úrovni jako Bětka, tak by se klidně mohlo i stát, že by byl Luboš opět FT :-)

138
Kate
Reagovat

@Jája: 😀😁😂😃😄

139
Dany
Reagovat

@Jája: Mě se taky líbí. Baví mě si dopředu tipovat a kombinovat a pal sledovat, jak to vychází, nebo raky nevychází. Na přesné tipy máme málo informací, vlastně jen ty, co nám Borisové předhodí.@Skála: Promiň, vzala jsem to vážně.

140
Ferda
Reagovat

Luboš má na FB taky fanouška :D

Stanko Stanislav Horváth… vsetci farmary su falošny okrem lubosa on na to ma on to vihraje
Zobrazit překlad
To se mi líbí · Odpovědět · 3 hod
Ferda Ferdová… ty budeš jeden z Horváthů z jeho třídy :D žejo? :D

141
Janica
Reagovat

@Jája: Holka zlatá, těžko říct. Pokud bude Jano
v duelu, možná zvolí Rezu, který se mu bude zdát slabší než Ľubo či Tomáš.
Ale možná všechno bude jinak a duelem projde Šárka a tady bych typla na její vítězství.

142
Jája
Reagovat

@Janica: S Šárčiným vítězstvím bych byla opatrná, Lucku v duelu jsme neviděli a holka sílu má, ne že ne.

143
Jája
Reagovat

Skála – Přivezli A tak jdi na to :))

144
Skála
Reagovat

@Jája: Dík,jdu na to.

145
Janicaj
Reagovat

@Jája: To je sice pravda, jenže Lucie by vybírala
a volila by snadnější disciplíny, ne silové. A tady si myslím, že Šárka je šikovnější. Ale nechci Lucku podceňovat, tak uvidíme. Byla bych za mužský duel.

146
Eva původní
Reagovat

Ahoj všichni diskutující, jsem si tu pěkně početla a pobavila se při ranní kávě. Farma mě baví a bavila vždy, ráda se na ni dívám, ale F 7 nějak flákám. Díky tedy za počteníčko :-))

147
Jája
Reagovat

Ale, ale tady je ticho jako před bouří :))

148
Jeny
Reagovat

@Jája: Pst,daj pokoj,sa pripravujeme,ja mam akorat abstaka.:D

149
Jája
Reagovat

@Jeny: Už si chystáš kafe a prášky na nervy? :))

150
Skála
Reagovat

@Jája: Vše spáleno,už bych potřeboval novou fůru.Spokojil bych se i s fůrou syrovýho.

151
Jeny
Reagovat

@Jája: Tlak mi uz stupa,neurol je po ruke a ked ma tu uz neuvidis,urcite ma trafi slak.:DD
No dufam,ze sa rano zobudim.

152
Jája
Reagovat

@Skála: vydrž prťka vydrž :)))

153
Skála
Reagovat

@Jája:No jó,nic jiného mě nezbývá. :-( Jestliže to nachystají až okolo druhě,tak budu moci svážet až zítra odpoledne,páč dopoledne mám povinosti,tak jsem mírně netrpělivý.To je ale tak jediné,co s tím můžu dělat.Jo a nevíš,bude zítra i duel? Pořád s tím manipulují a tak jsem z toho akosi zmätený. :-)

154
Jája
Reagovat

@Skála: Šmejdila jsem jak ta myš, takže Skála slyš mě slyš: Asi ano :DDD

155
Skála
Reagovat

@Jája: Díky.Já jsem asi předminulý týden šmejdil a co jsem nakonec vyšmejdil nakonec nebyla pravda a vše bylo jinak. :-D Takže se raději ptám,abych nakonec něco nepromeškal. :-)

156
ív
Reagovat

Dnes na MediaBoom zveřejnili ne moc dobrou zprávu o posunech ve vysílání:
„Od apríla bude chcieť televízia Farmou vyriešiť súčasné slabé okno Búrlivého vína, keď práve doň o 21:40 šou presunie. Zmena nastane aj v pondelky, kedy Markíza vráti Kredenc na 21:40 a Farmu odsunie na 22:15. Bez úpravy ostáva len piatok“.

Skála 153: Zítra 20.30 a pak duel

157
Jája
Reagovat

@Skála: Neboj, sklad dřeva to jistí :))

158
Skála
Reagovat

@Jája: Však to je naše jediná jistota. :-D Jak píše ív,tak v tom už bude uplný guláš,že se v tom nevyzná ani prase.

159
Jája
Reagovat

Nikde nikdo, šlak trefil většinu diskutujících nebo někde lapou po dechu jak se Klikor umí pěkně smát :DDD A bude se smát ještě víc. Podle ukázky na ofiko jdou mladí na ryby, čímž vyklidí pole Klikorovi a my uvidíme jeho taktickou hru vysokou holí. :DDD

160
Skála
Reagovat

@Jája: Podle ukázky na konci se mi zdá,že Jano si vybral Bublifuka do duelu.Jak bylo psané FB,tak asi Jano vypadne.Pokud to tak bude a Bublifuk Jana pošle domů a on se vrátí na farmu,tak to už s ním nikdo nevydrží.

161
Jája
Reagovat

@Skála: Jj, byl nějaký napaprčený :) a nos mu svítí jako Rudolfovi. Vtip večera: bude za takého stavu utiahnutý :DDD

162
Wally
Reagovat

@Skála: Volba 2. duelanta bude až v dalším díl, takže to tam být nemůže.
Ale kde je ta Hrmovka, měla se vracet ve středu. Asi fakt šla ještě na nehty, vlasy a řasy.

163
Skála
Reagovat

@Wally: Však ano,ukázka byla na další díl.

164
Wally
Reagovat

@Skála: Myslím to tak, že ukázka na volbu 2 duelanta bude až na konci zítřejšího dílu.

165
Skála
Reagovat

@Jája: Jájo,rozsud nás.Kdo má pravdu. :-D

166
Skála
Reagovat

Jájo vzbud se.Syrové dřevo je na skladě.

167
Jája
Reagovat

Příště hlasitěji, neslyšela jsem a dík, už mi to soused veze. :)

168
iv
Reagovat

@ív: Ještě jednou k plánovaným změnám, tady je to přehlednější:
„Od dubna Farma poběží v pondělí až ve 22:15, v úterý a čtvrtek ve 21:40 (po Masterchefovi), pátek je beze změny – ve 20.30 a duel“

169
Skála
Reagovat

@Jája: Co suchý dřevo dnes nebude? Žeby fůru zabavili celnáci? :-)

170
Skála
Reagovat

@iv: Tak to jim v pondělí pěkně klesne sledovanost.Pro toho,kdo jde ráno do práce,je to již pozdě.

171
Jeny
Reagovat

@Skála: Tak sa zda ,ze z tade vsetci zmizli,co sa stalo?Musime si asi zvykat,lebo toto je uz posledna farma.Jaosobne im kaslem,ked to posunia.Oni blbci v pondelok daju kredenc potom farmu,nech idu do prcic aj,s tym hlupym serialom.Vy to tu dvaja uz do konca dotiahnite.

172
Skála
Reagovat

@Jeny: Jsou nějaké informace,že toto je poslední farma?

173
Jája
Reagovat

@Jeny: ha ha ha Začneme si se Skálou o přísunu dřeva mejlíkovat. To bude nám závislákům stačit, když na panáčka nikdo už nechodí – ochrnuly jim prsty. Diskusi pak povedeme jednou týdně u piva. :))

174
Jája
Reagovat

@Jája: A Jeny začne jezdit na víkendy do zahraničí (na to pivo s námi) :))

175
Skála
Reagovat

@Jája: Jájo,ty máš také nějaké info,že toto je poslední farma? Jeny mě s tím nasadila brouka do hlavy.

176
Jája
Reagovat

@Skála: Nemám, zřejmě usuzuje podle poklesu sledovanosti a opětným přesunům vysílacího času. Holt to Markíza opět zborisovala. Kdyby přivezli dřevo zakřič na mě. Jdu do peřin, při změnách počasí mi není volno. Za hoďku dvě na koukanou. :))

177
Marek
Reagovat

diskuzi jste zabili těmi vašimi otravnými komentáři o svážení. stahujeme díly skoro všichni, ale neotravujeme tím pořád dokola na diskuzi. ta bývala o dění na farmě. už se to tu letos nedá číst a není divu že ubývá slušných a zajímavých příspěvků od normálních fandů Panáčka. Diskuzi tady jste poslali ke dnu. škoda

178
Skála
Reagovat

@Jája: Co říkáš na toho Marka,normálního fandu Panáčka?(Podle něj jsme nenormální :-D) On ho někdo nutí nás číst?Já třeba,co mě nezajímá,tak nečtu a není síly,která by mě k tomu přinutila.A vůbec,vzpomínáš si,že by tu byly od něho nějaké SLUŠNÉ A ZAJÍMAVÉ příspěvky? Možná mám Hosip,ale já si nějak nemůžu vzpomět.A nebo se stydí za svůj příspěvek a použil jiný nick.Taky to je možné. :-(

179
Jája
Reagovat

@Skála: Nech ho vyhnít, to byl výkřik do tmy. :))

180
Skála
Reagovat

@Jája: :-D Zdá se mi,že pro dnešek toho víc nebude.

181
Skála
Reagovat

@Marek: Dej sem nějaký nějaký slušný a zajímavý příspěvek,at se máme čeho chytit a můžeme,slušně a zajímavě diskutovat. :-)Pokud né,tak tvůj předchozí příspěvek beru,jak psala Jája,za zbytečný výkřik do tmy.

182
dejna
Reagovat

Tak přece jen bylo na Rézově šprochu pravdy trochu. ;) Jsem zvědavá, jestli to dnes na ofiku okomentuje.
A co ta členka štábu s papírama, to jim kontroluje dialogy?
Doufám, že ty bandity přidají, nějak to tam tichne, jeden dnes ubyde a bude ticho úplně.

183
Johana
Reagovat

Tak já teda něco k farmě…
Ke konci včerejšího dílu Reza říkal Lence, aby se s Janom nehádala, protože pokud se Jano vrátí z duelu, příští týden bude FT a Lenku by dal za služku.
Volba FT vypadnuvším opravdu zavání manipulací štábu a můžeme se modlit, aby se nevrátil z duelu Filkor a nebyl opět farmářem týdne on. Nejspíš bych Farmu vzdala, protože na jeho moudra a lenost už nemám nervy.
Reza si u mě opět malinko šplhnul, když ho jako jediného napadlo požádat Martina, jestli by se nešel podívat na to nemocné jehně. Je vidět, že on vztah ke zvířatům nepředstírá.

184
Hanka
Reagovat

Panáčka čtu pravidelně a nejsem si vědoma, že bych četla nějaký příspěvek od „Marka“, ale jak píše Skála, nikdo mne nenutí číst, co nechci. A co se týče „diskuze“, každý má právo/pokud je to v mezích slušnosti/ psát co chce a NIKDO mu nebrání si to napsat, tak nevím, že by někdo bránil někomu něco hodnotného napsat. Dost lidí si to stahuje a nejenom Farmu, ale nikdo sem nepíše, co viděl dopředu, protože někdo to dopředu nechce vědět a nebo to neumí.

185
Jája
Reagovat

@Johana: Lenka u mě každý den stoupla o stupínek výš. Mile mě překvapovala jak to kočíruje. Ale koukám už jí zase tečou nervy a opětně si sejří do vlastního hnízda.

186
anonymous
Reagovat

Dobré odpoledne,
dneska Vám nic nezazpívám, ani nezarecituji, protože už to za mě udalli jiní…:
https://www.youtube.com/watch?v=kZzONlMrWCI

:-)

187
Johana
Reagovat

@Jája: co se týká psychiky, udělala Lenka velký pokrok a doufám, že ji to vydrží až do konce.
Ona je takový tichý pracant – nepotřebuje to moc okecávat, udělá to a nečeká za to oslavné ovace. Zrovna u ní bych nevěřila, že něco u zvířat zanedbala a ani se ji nedivím, že se jí to dotklo a že se bránila obvinění od Jana.

188
Jeny
Reagovat

@Skála: Zatial nie su informacie,zeby to bola posledna farma,ale oni to zvyku,tak robit,ze ked im klesne sledovanost,tak to ukoncia.Markiza ja uz na dne,som prekvapena,ze kredenc ziskao OTA,neviem kto moze pozerat taku blbost.

189
Jeny
Reagovat

@Jája: Vidim,ze mate dalsieho neprajnika,co uz.JanaH. teraz musi vypatrat kto to je.Koli vam teraz nebudem mat co citat!:D.
Ja si myslim,ze Jano si zoberie bublinu a Jano vypadne.Potom ho da za farmara tyzdna a to z pomsty.Ked je pravda,zeReza odstupi,tak to bude koli Lubovi,lebo ho neznesie.Ale ci to tak bude,neviem ja si nestahujem die!y dopredu,ja len drevo.:D

190
Jája
Reagovat

@Jeny: Na Kredenc jsem koukla hned zkraje a jednou stačilo. Opravdu to stálo za velké … V jednom je nechápu, proč za každou cenu a násilím zasahují do děje, pak se jenom diví a diví a šoupou z extrému do extrému. :(

191
Skála
Reagovat

Jak jsem kdysi,kdesi četl,že tam má přijít,Božka,nafukovací panna ještě někdo z F6.Celkem 4 lidé.Tak,příští týden uvidíme,zda je to pravda.Necháme se překvapit.

192
dejna
Reagovat

@anonymous: jenom dva? Ale to je moc na talíři…nevím, nechytám se, nechám se překvapit. :)

A 1/10 ze strategie.sk z 15.3.2016:
Výraznou jednotkou na trhu bola Markíza aj v čase vysielania nasledujúcej reality šou Farma, ktorá dosiahla rating 9,0 % a trhový podiel 33,1 % v cieľovej skupine 12-54. Večer uzavrela premiérová epizóda zábavnej šou Kredenc (rating 5,4 % / share 31,1 % v 12-54).

193
Vilma
Reagovat

Hodně by mě zklamalo , kdyby se farma už nevysílala , ráda se na ní dívám ani ne na soutěžící , jak na celkový vzhled z velebení. Není mi známo co se dál s obnovenýma farmama dělo . V každé Farmě se vždy našel soutěžící ,který by rád dál na farmě zůstal a zveleboval. Určitě by nebylo na škodu jim jejich sen umožnit a ve velebení farmy pokračovat. Obnovení takových rujin, stálo hodně peněz za nové dřevo na obnovení farmy . spoustu namáhavé práce, soutěžících za nepříznivých podmínek , Bylo by škoda nechávat obnovené farmy znovu chátrat. Tak budovat farmu, nezačínali ani naší předkové. Vlastnili pozemky po rodičích, které obhospodařovali a také si postupně budovali přístřešek pro kuchyň ,na vaření jídla , ve které také přespávali. Postavili chlívek pro dobytek , který si pořizovali postupně, hlavně ovce , kozu , krávu, slepice, husy kačeny. A co se týká jídla. V zimě vždy brambory , sádlo ,kyselé zelí , cibuli a také nějakou zeleninu měli. Zavařovalo se vše co příroda dala . Jahody , borůvky , ovoce , houby se sušili do polévky ,šípky a různé byliny se sušili na čaj , obilí bylo na semletí na mouku a šrot se dával dobytku. Z mouky si pekli chléb. Tyhle suroviny si už do svého příbytku dodali od rodičů a co si na přiděleném pozemku vypěstovali. Soutěžící se rovnají bezdomovcům ,než si něco vytvoří . Po jarní Farmě čekají co vypěstují a v zimě nemají nic. Uvědomuji si že jde o výhru 50 tisíc EU. ovšem podmínky nelidské . To vězni ,kteří jsou odsouzení ,za loupeže ,vraždy ,podvody , si vedle soutěžících žijí v luxusu. Nepracují , jídlo ne ledajaké , je jim umožněno sportovní využití v zimě teplo a ještě se řeší jejich stížnosti, které se jim nelíbí. Měl by se režisér zamyslet nad tím ,jak by se lépe jeho navržené dílo dalo lépe sledovat.

194
dejna
Reagovat

@Vilma: Pěkné zamyšlení. :) Taky mě mnohokrát napadlo, co se s farmami děje po skončení natáčení. Prý zase pomalu chátrají. Ta minulá určitě. Jj, je to škoda.

195
Johana
Reagovat

@Vilma: já bych to až tak černě se soutěžícími neviděla. Už v minulé farmě bylo jasné, že se museli někde přikrmovat a byly tu i opodstatněné teorie o cateringu někde za farmou. Ztloustli snad všichni.
Letos si například nedovedu vysvětlit, kde se všichni sprchují, jak dlouho jim trvá nahřát vodu na mytí tolika lidí, kde si ženy myjí a suší ty dlouhé vlasy, kde se pere a kde jsou plné šňůry mokrého prádla. Dalo by se toho vyjmenovat víc.
Bylo vůbec vysvětleno, kde se tam vzala voda?

197
dejna
Reagovat

@galadriel: Díky…tak přece jen dva skřítci. :) No, Mikiho neznám a z Miriam jsem hodně rozpačitá. Ale zase to ožije, tak fajn.

198
anonymous
Reagovat

@dejna: Možná ožije… Ale nebudou to mít určitě lehký, na Farmě je totiž po vstoupení do izby půjde přivítat jen jedinej obyvatel z těch všech, na Farmě zůstávajících.
Můžete tipovat, která nebo kterej to bude :-)

199
Lydye
Reagovat

@anonymous: Že by Réza???

200
dejna
Reagovat

@anonymous: Jako první mě napadla Lenka, protože se s Bubicou zná. Ale nepamatuji si, jak spolu vycházely, takže jako druhý Réza.
Ale toho už dala Lydye, tak zůstávám u té Lenky. :)

201
Jája
Reagovat

@dejna: Toho vítače poznáte už dnes. :) Za předpokladu, že Klikor zůstává – těším se na jeho reakci. Z čarodějnice Miri se zblázní :D

202
Johana
Reagovat

@anonymous: já tipuji Filkora..on je taková individualita, že pokud by šli vítat všichni ostatní, on nepůjde a když oni nešli, tak on jde :)

203
dejna
Reagovat

@Jája: no, bude to i o mých nervech. :D

204
Franz
Reagovat

Marek – doporučuji ti vynechávat příspěvky některých diskutujících. Já to tak dělám a o nic nepřicházím. Ale dávám ti za pravdu, že diskuze u starších Farem byly zajímavější, asi se toho více dělo, nebo diváci měli o Farmu větší zájem.
Já žádné průzkumy sledovanosti nevyhledávám (dá se tam nalhat toho hodně), ale pokud můžu porovnat příspěvky na FB, tak jednoznačně zájem opadl.

205
Franz
Reagovat

Šárka bude mít z Miriam radost. Jsou to kamarádky a Šárka připravovala Miriam na její působení v této RS.

206
Jeny
Reagovat

Ja tipujem Sarku,pripada mi mila.Moze niekto z vas opisat toho chlapa,aku ma povahu?Ja som 1.farmu nevidela.

207
Jája
Reagovat

@Jeny: Těžko říct, je to dávno a byl tam podle článku jenom týden.

208
Dany
Reagovat

@Johana: Oni tam na koupání mají necky, ale at koukám jak koukám, nikde nevidím ohřívat vodu. V jiných řadách měli na kamnech už odpoledne nachystaný velký hrnec, kde se jim ohřívala voda, což tady ani náhodou.

209
JanaH
Reagovat

Já tipuju jednoho „blonďáka“. ;-)

Co to bylo včera za sestřih?
Zloděj jídla nejenže unikl bez trestu, ale ani se o tom nikdo slůvkem nezmínil. Že je z něj podělaná Lenka je jasné, ale už všichni do jednoho? :-D Jako bonus dostal pochvalu od Kvetky…
Aby byla za „spravedlivou“, napařila FT trest Jánošíkovi za držkování, super. PsychoLenka je zpět. :-)))

210
JanaH
Reagovat

@Dany: na ohřívání vody tam mají špešl kamna, v rohu u východu ke zvířatům, bylo i vidět, jak si pouští vodu do kýblů a nosí do necek.

211
sunrise
Reagovat

Noví soutěžící, no musím se smát. Další nejlepší z nejlepších, totiž soutěžící, který se na farmě udržel pouze týden. To musel být opravdu těžký výběr. :-)
No a Miriam? Hm, nevím. Pozorně jsem četla zde převažující nadšení z její osoby a nemůžu si pomoct já ho prostě nesdílím. Neměla jsem jí ráda, byla mi krajně nesympatická. Tyhle typy naprosto nejsou moje krevní skupina. Přesto…možná tam přinese dost vzruchu a bude zábava. Sdílím názor, že Luboše z její osoby opravdu klepne. :-)

212
sunrise
Reagovat

A jinak myslím, že Miriam by si do rubriky povolání mohla klidně napsat „profesionální účastnice RS Farma“. :-) Jsem zvědavá, ve které zemi se ve Farmě objeví příště.

213
Ferda
Reagovat

@Jeny: Miki je dost praštěný, v jedničce jezdil na lyžích po blátě do potoka, a vyhledával podobné ptákoviny. Celkem bezkonfliktní pohodovej člověk :)

214
Jája
Reagovat

Copak nám Miri letos práskne na manžela invalidu?

215
Lydye
Reagovat

@JanaH: Lenka se cítí být nejlepší a neumí přijímat kritiku. Okamžitě útočí a někdy má až nevybíravá slova, nebo čin, jako odplivnutí před dotyčným. Začíná u mě klesat.

216
JanaH
Reagovat

@Lydye: souhlasím. Já jí tu masku vyrovnané dívky a těžké pohodářky od začátku nevěřím.

217
Wally
Reagovat

Miriam jim s Lubošem budou hrát dobře na nervy. :))
Hlavně, že tam nejde Božka, další Barbína by už bylo moc i na Narkozu.

218
Franz
Reagovat

Psycho Lenka je pořád stejná magorka, dnes se opět ukáže.

219
Jája
Reagovat

Kdo nechce, ať nečte! A je tady :))

220
Lydye
Reagovat

@Jája: ?????????

221
Wally
Reagovat

@Franz: Třeba ji na pár týdnů zklidní Miki.

222
Jája
Reagovat

@Lydye: ve skladu – teď se dívám jak to divně vyznělo. Příště napíšu „A“ :DDD

223
anonymous
Reagovat

@Lydye: Roste to v lese, samo s tím nesouhlasí, ale dělaj se z toho židle a stoly…

A jeden z nových obyvatel přišel na Farmu patrně hlavně proto, aby hned s někým zalez‘ do spacáku. Snad tato „velmi originální a zajímavá“ zápletka bude Markíze na sledovanost stačit…

224
Lydye
Reagovat

@anonymous: Joj, díky za vysvětlení, já to hned nepochopila, děkuji.

225
Franz
Reagovat

Miloš Ferleťak účastník 1.řady Farmy – 2011, po prvním týdnu vypadl s takovým silným (až obézním) soutěžícím. Byl to trochu ukecaný frajírek a říkali o něm, že je na ženské. V civilu dělal nějakého DJ a měl tuším syna o kterého se nestaral. Po skončení jedničky se nalepil na vítězku Andreu Járovou a dělal ji řidiče a nějakého manažéra. Dlouho jim to nevydrželo. Na té fotce z Času mně připadá nějaký starý, tipoval bych 50, ale má prý 38, tak uvidíme jak bude přijat, hlavně Tomášem a Rezou.

226
Dany
Reagovat

@JanaH: Aha, tak toho jsem si nevšimla. Takže koupání máme pořešeno.

227
Prochor
Reagovat

Mně osobně by nevadilo kdyby se vrátila například: Božka, Lenuš nebo Nikoleta Prokšová. Z kluků Paco nebo Mário.

228
Franz
Reagovat

@Prochor: Mně také nebude vadit, když přijde Božka. Tuším, že se ale někde psalo, že příležitost na F7 nedostanou vítězové. Takže Lenuš, Mario nebo Paco nepřijdou.
Já bych tam zase rád viděl Janu Ivaničovou z Buzitky, Martina „Kobru“Kucka, nebo tlustého Štefana Vojteka.

229
Prochor
Reagovat

Števo Vojtek – zpěvák byl dobrý provokatér – ten by to tam rozhýbal:-)

230
Johny
Reagovat

Miki je srandista jak sa patrí, ja sa z jeho príchodu teším. Som veľmi zvedavý ako zareagujú Reza s Tomášom na nabúchaného Mikiho. Tí sú už teraz totálne posratí z toho, že by mali absolvovať duel s Jankom alebo Ľubom.. a čo a Miriam týka, tak pozor na ňu, ostrielaná hráčka a výborná taktička. A som rád, že je Janka späť, mňa veľmi baví, do hádok sa nezapája, len ticho pozoruje, aby mala prehľad.

231
sunrise
Reagovat

@Johny: Nevím, za jeden týden těžko poznáš, co v kom je. To ti zahraje srandistu i Lubo. :-)

232
Lentilka
Reagovat

Tak príchod Ferleťáka na farmu nebude žiadnou výhrou . Je skôr na srandičky ako na robotu a ako píše Franz ženy mu nie sú cudzie . Ja si pamätám že Járova zo začiatku ním bola nadšená ale potom sa mu začala vyhýbať . Videla som dva diely bez servítky teraz naposledy čo varil s Kováčom ,Kalayovou, Mládkovou a Števom čo spieval vždy pesničku A od Prešova – a mala som dosť. Správal sa ako pubertiak , robil si srandu z Kallayovej , hoci ona tiež chýbala keď sa rozum rozdával , ktorá nakoniec na varenie kedy varil on ani neprišla .Pri varení mal na stole fľašu z ktorej si upíjal ,čo aj sám potvrdil že s alkoholom mu to ide lepšie. Tipujem že bude mať veľmi blízko k Lucii. S chlapmi to na kamarátstvo nevidím . A s Ľubom už vôbec nie. Som zvedavá na Bubicu .

P.S. Jeny – OTO získal seriál Horná – Dolná nie Kredenc mňa šoklo že táto stupitída sa ľuďom páči tak ,že si zaslúžila sošku OTO.

233
Dany
Reagovat

Když byla čtyřka na rybách, Filkor nejen že nic nedělal, ale závažně porušil pravidla. Nacpal se dřív, než FT. Tak jsem zvědavá, jestli to vůbec někomu dojde.

234
JanaH
Reagovat

@Dany: pochybuju. Ale dobrý postřeh. ;-)

235
Jeny
Reagovat

@Lentilka: Asi som sa splietla,ale nominovany kredenc sa mi zda,ze bol.No nic jaka jedna somarina ,taka aj druha.

236
Prochor
Reagovat

230 – cítím Johny, že to vnímáš jako já. Jana je spící tygřice. Až začne hrát, tak se ostatní nestačí divit.

237
Ála
Reagovat

Stará dobrá Psycholenka už začíná se svým plačícím rejstříkem.

238
JanaH
Reagovat

Tomáš toho v hlavě tedy moc nemá, no co už. :-)
A Lenka už je v kélu. Mohla som urobit viac…

239
Johana
Reagovat

Bodrík je super. Snad ho nebudou krmit šrotovými plackami.

240
Jája
Reagovat

Proč vystřihují zajímavé „scénky“? Úžasný záběr: vševědoucí dědek, který ani nevěděl co je milíř, poučuje Martina z jakého dřeva by měl být postavený, že oni mají špatné dřevo.:))

JanaH – zdá se mi to nebo Tomáš věkem blbne?

241
JanaH
Reagovat

@Jája: přesně. Včera beztrestný pažravec, dneska odborník na milíře.
Nezdá, Tomáš sexuální loudil a cukač potetovaným bicepsem s průvanem v hlavě. :-D

242
JanaH
Reagovat

Kdyby Šárka tušila, k čemu ji potřebuje její „ženská koalice“… :-DDD

243
sunrise
Reagovat

Tak ten Rézův „odchod“ byla dobrá komédia.

244
sunrise
Reagovat

Já pořád nechápu ten trend posledních farem, kdy se ženy rozhodnou, že vyhází všechny muže. Smysl mi pořád uniká, nemyslím, že by si tím, že tam zůstanou samy nějak pomohly. Nemluvě o tom, že když tam nejsou chlapi. je to pro diváka nuda nesmírná.

245
cathy
Reagovat

Tak Lubko je i zkušený chovatel psů, no to mě p… Takový kecy, co z něj padají! Vrrrr…

246
JanaH
Reagovat

@cathy: jáááj, kdyby jenom to, on pracoval i ve mlýně a umí po mlynářsku zabalit pytel! :-)))

247
jenkaa
Reagovat

Chápete někdo, co ta Lenka tak startovala na Rezu? Ze sel za Jankem? A zenska koalice a domlouvani se, to je jako ok, ale nedej Buh, aby to bylo naopak? Tak ted pretacelo ji a ze fest. Filkor, ten mi irituje neustale, ale snazim se z nej smat, nez rozčilovat. Jde to tezko, Janko, klasika, nezna humor, pracant, nuda, nemela jsem provoplane snahu fandit REzovi, ale uz mu zase fandim, na této farme i maka celem slusne. A Tomas? Nestacim se divit, jak chce byt s kazdym zadobre a nechape vůbec o cem je hra. Taky se mi zda nejak prazdnejsi oproti tomu, jak si ho pamatuji. A Filkor, to je anaarchiaaa, Reza se vratil ,,,, chtěl jsem pracovat a zase nebudu moci, hihi, dobře Reza udelal, pro jedny nervy se neodchazi z boje

248
Ála
Reagovat

Tak to je posila k pohledání:-))))

249
Dany
Reagovat

@jenkaa: Doufám, že se Reza vrátí a těším se, že dá Klikovi pokouřit. Už za to, jak byl učitelskej natěšenej, že se ho zbaví. Protože Reza jediný se nebojí mu říct do očí, co si myslí.

250
Ála
Reagovat

Ale ta krajina tam, to je něco nádhernýho

251
anonymous
Reagovat

A na ofiku už máte vítěze (tedy nevítěze), tak bacha :-D

Markíza má opravdu velmi „moudré“ štábstvo, opravdu…

252
lena
Reagovat

Já bych řekla, že Lenka zneužívá pozici FT a tresty k řešení svých osobních problémů se soutěžícími

253
Ála
Reagovat

Janko je prostě myslitel. Réza vsadil na to, že ho rozhodí neúspěch v almanachu. Nejhorší duel je, když mě nebaví ani jeden z duelantů. Poslala bych je domů oba. No, křiváček Réza je aspoň dost příjemně koukatelnej. Možná zkusím vypnout zvuk :-))

254
cathy
Reagovat

@JanaH: Jo – to bylo taky na neurol – nitrožilně – ještě s dědkem cobyzkušeným uhlířem. který to Martinovi vysvětlí. Ten se musel nicmíně taky hodně držet.

255
cathy
Reagovat

@JanaH: Kurnik jak vzpomenu bublinu, tak píšu jak Horváth:-D

256
Dany
Reagovat

@jenkaa: Proč vyčítat Rezovi, že se chce vyhnout duelu? Chtějí se mu vyhnout všichni, jeden vedle druhého, at tam blábolí co chtějí. Šárku možnost být první duelant až rozplakala a první dny sluhování byla dost protivná.
A Tomáš, jak se mi zpočátku jevil fajn, je mi posledních pár dnů docela protivný. @anonymous: Taky jsem si všimla, ale mě to nevadí.

257
cathy
Reagovat

Teď koukám – ty Rezovi rudé botky mě fascinují. Ještě v kombinaci s tou čepkou vypadá jako by šel za zahradního trpaslíka.

258
Ála
Reagovat

mno. Překvapení jasně na míru Rézovi. Až mám trochu pocit, že Rézovi někdo od Borisů pořadí disciplín poradil. Janko se k použití síly nedostal. Anebo jsem paranoidní a Réza je chytřejší, než si o něm myslím.

259
dejna
Reagovat

@cathy: :D tak to jsi trefila :D
I mně začíná být Tomáš protivný…přesněji mi připadá, že se začíná křivit a být takový zákeřáček.
A Lenka má co mluvit o tom, že Réza byl nervózní (připadal mi v pohodě), když přišel do stodoly, přitom ona ztrácí nervy před hodnocením, při hodnocení a ještě stále i po hodnocení.

260
anonymous
Reagovat

@JanaH: Mělas pravdu, je to blonďáček… čtyřnohej :-)
https://www.youtube.com/watch?v=KYgQAO9le_Y&start=3021

261
Katka původní
Reagovat

Lenka je stále stejně labilní, zralá na Chocholouška. A myslím, že by jí měli poslat na infekční taky, ta její volezlá pusa se mi vůbec nelíbí. A Bubica ? Tak nevím, jestli ona Klikora nezničí, tak už nikdo. Klikor, Ferda mravenec , práce všeho druhu a všeználek ale jenom hubou, to se příště dozvíme že i s medveďom sa pobíl a vyhrál.

262
Jeny
Reagovat

Jano druhu disciplinu pustil,nebol vobec zadychany a on kondicku ma super.Chcel ist domov.V prvej discipline urcite nieco vedel,ale nechcelo sa mu hrat.A mozno dostal od niekoho pokyn,lebo farma bez Rezy sele zle.

263
Lydye
Reagovat

Tak nějak předpokládám spojení Tomáše s novým hráčem a doufám, že Réza prokoukne jeho faleš a pojede si svoji hru sám za sebe. Je zábavný, nemá problém říct pravdu do očí, dokáže zesměšnit sám sebe. Lenka se projevila jako nestabilní parťák, za jednu hádku dokáže parťáka, který ji dost pomohl, vyhodit ze hry. Nedokázala ukázat, že ona je ta nejlepší, tak kolem sebe prská jed.

264
Jája
Reagovat

@Jeny: Jano je prosťáček. Takoví byli kdysi zaměstnáni na statcích s ubytováním. Robotní ale chudí duchem. Mládí se holt na něm hodně podepsalo. Ale pořád je lepší a více přinese společnosti než vystudovaný dědek s nosem soba.

265
Dany
Reagovat

@Lydye: Já toho nového kluka neznám, první farmu jsem, jako jedinou, neviděla. Ale říkají, že byl srandista, tak jestli je to pravda, je možné, že se s ním spojí naopak Reza, alespon v blbnutí. Doteď, když chtěl pokecat s někým z chlapů, neměl na výběr. S Janem a Lubem to moc tedy nešlo, nikdo jiný než Tomáš mu nezbývaů. Tak uvidíme.

266
Dany
Reagovat

@Jája: Je to jak píšeš. Už jenom to, jak Janko vyhlásil, že se rozhodl všechny překvapit a zamíchat karty. Nikoho to nepřekvapilo, vždyt holky s tím počítaly, bavili se o tom. Kdyby si vzal Luboše, měl by možná větší šanci na návrat. Luboš by dal silové disciplíny a mohl to být mezi nimi zajímavý duel. Řekla bych, že co do kondičky jsou na tom tak asi stejně. Kartami by zamíchal, kdyby dal za FT Luboše a ne tim, že si do duelu vzal Rezu. Kdyby si vybíral disciplíny, neřeknu, silově na něj Reza zřejmě nemá, ale takhle nasr,,, do bot sám sobě. Je to taková mužská verze Betky. Pracovitý, ale v hlavě průvan.
Lenka se mi na začátku týdne líbila, jak to vzala do rukou, ale tím koncem si to u mě pohnojila. Jak píše Lydye, je schopná vyhodit člověka, který jí celý týden pomáhal jen proto, že se s ním večer před duelem pohádala, Kdyby tam Reza nebyl, měla by hotové tak akorát krmítko pro ovečky. a perfektně zametenou kuchyň. A o rybím mase by si mohla nechat jen zdát a žrát u toho dál placky.Břevna na kolibu by byly ještě složený ve stodole a všechny klády v lese. Tomáš sám by to nezvládl.

267
anonymous
Reagovat

Jak najednou Borisové posunuli na ofiku zveřejnění výherce duelu ze skutečnýho 18. marec 2016 22:10 na 19. marec 2016 00:00, aby se jako nevědělo, že to dali hluboko před začátkem duelu… :-)

268
Rudi
Reagovat

taky jsem si hned všimla, že jí a nečeká na farmáře týdne. Možná si mysleli , že přijdou až na oběd, protože Šárka pro ně neměla nachystáno a dělala snídani až přišli a Lenka to komentovala, že byla nahněvaná.

269
Eva původní
Reagovat

Ferleťáka neznám a z Bubici nejsem vůbec nadšená. Ta ženská mi je nesympatická, vymetá reality show a určitě měli dát šanci jiné ženě, ne však nějaké modelce. Bubica se v práci nepřetrhla a její zpěv – kvičení když pásla krávy, to rvalo uši :-) No bude se vidět, ale musí se uznat, že baba má sílu jak bejk a holky vyhazovala. Lenka mě zklamala, ale pravda je, že se ani změnit nemohla jak jsme si někteří mysleli, to bylo jen do času. Prostě stará známá „Psycholenka“ Taky se to na ní podepisuje, pusu má olezlou opary šíleně.

270
Jája
Reagovat

Včera proběhl nejkrásnější rozhovor před duelem. Vtipný, s perfektními postřehy. Žádné ubolené páčení z duelanta a ucintané sdělování osudu. Reza měl v sobě tolik adrenalinu, že se neudržel na místě (žádná nervozita Lenko). V druhé disciplině pak vypadal jako tryskomyš a Jano vedle něj jako lenochod. Jano holt neumí být jako běžec na krátké tratě, on je spíš Kratochvílová. :))

271
Franz
Reagovat

A máme nazpátek starou psycho Lenku. Hysterku, která když to nejde pláčem, tak vulgárně nadává nebo i fyzicky napadá. Včera mně byla v těch jejích „príhovoroch“ až odporná. Chudák její nový kluk, ten musí mít hodně hroší kůži. Už vidím jak prohraje v duelu a zase přijede na poslední týden, který trucovitě odleží na peci. Takoví lidé se nezmění a jestli si někdo myslel, že začátek jejího šéfování začalo dobře, tak závěrem se potvrdilo, že to opět nezvládla.

272
JanaH
Reagovat

@Jája: :-DDD
On každý z nich vidí to, co právě vidět chce. Lenka chtěla vidět nervéz Rezu, bublina zas před volbou mektal něco o tom, jak se Reza z napětí z duelu rozplakal. :-o On má v sobě asi tolik empatie, jak pytel cementu, takže mu ani nemohlo dojít, že to Rezy rozpoložení se týkalo dopisu a v tu chvíli měl celou volbu kdesi.

Mě se včera líbil Martin a jeho nevěřícné pohledy napřed na bublinu s rukama v kapsách u milíře a přenáškou o habří. A vzápětí na běsnící Lenku. :-)

Taky jsem se divila, že Miriam poznala milíř… ono to spíš vypadá jak budoucí táborák. :-)

273
Jája
Reagovat

@Franz: Jj přiznám bez mučení, že mě velmi zklamala. Chování jako holka z ulice – fakáče, odplivování, řev jako cigánka na soc. odboru a závost. Ta se za ní táhne jak snopl za klackem. Ona velká vychovatelka štěňat na farmě byla ponížena, pes si vybral Lucku.
Další zastydlá puberťačka se začíná víc a víc projevovat – Šárka. Ufrflaná hysterka – ještě, že má Miri tak širokou základnu a tím ustála projev Šárky na uvítanou (skočila po ní jak slepice po flusu) – a její hrátky se slípkou (dotaz Rezy jestli si po ránu vzala prášky mě dorazil). To bude týden :DDD

274
Jája
Reagovat

@Jája: Fujky ne závost ale závist. :)

275
Prochor
Reagovat

Zatím ze strategického hlediska vedou ženy, které společně zvolili taktiku „dívčí válka“ aby vyházely muže jako silnější soupeře. Naprosto správná a osvědčená taktika. Muži by měli použít osvědčenou obranu – najít nejslabší článek, tedy tu, která se nejvíc bojí duelu a získat ji na svoji stranu. Za to, že s nimi bude hlasovat ji budou chránit před duelem. Tedy systém Šárka Havrlíková v české řadě, která se tak bez duelu dostala do top 4. Na dnešní farmě bych volil Šárku Rácovou, která je před každým duelem podělaná až za ušima. Na Janu bych to zkoušel až v druhé řadě protože je moc chytrá a mohla by s holkama vymyslet protiobranu. Lenka a Lucka jsou moc fyzicky silné než aby se báli duelu.

276
Prochor
Reagovat

Největší sranda byla, když Chanas na závěr prohlásil, že chtěl ukázat farmářům, jak se má pracovat. Tak jim to ukázal a pak vypadl – stejně jako ve 4. řadě jako přes kopírák. Když Hrmovka prohlásila, že je jí ho líto, tak jsem přesně věděl o čem mluví. Chanas je prostě nepoučitelný – spletl si farmu se soutěží brigád socialistické práce. Je to hodnej a pracovitej kluk ale nulový hráč a kdo nehraje, ten nevyhraje.

277
dejna
Reagovat

Milíř těžce nezvládl především Martin. Jindy by zuřil, že jedna z prvních úloh je nesplněna, tady jen chodí, říká jim pořád stejné věty, ale nic navíc – žádný nákres, žádný postup. Jsem zvědavá, jestli ho příští týden zapálí.
Líbil se mi víc systém odměňování na prvních farmách – Martin vyplatil ve čtvrtek část a zbytek za splnění při další návštěvě – to už přebíral nový FT.
Podle ukázky to vypadá, že na farmu vstoupila infantilita, první týden budou Šárka s Bubicou zřejmě předvádět, jak jsou veselé a hravé…snad se jim to vzápětí nepřepne do depky.

278
Dany
Reagovat

@JanaH: Ona Miriam vůbec není hloupá. To, že je hodně lidem nesympatická je jedna věc, ale hodně zná a sílu má větší, než ty holky. Já jsem za sebe ráda, že tam je.

279
Franz
Reagovat

@Jája: Hezky napsané. :-)

280
Dany
Reagovat

Ten Rezův „odchod“ byl taky jen taková nafouknutá bublina od Borisů. Ani bych se nedivila, kdyby to do novin dali oni sami, aby zvedli sledovanost. Zoufalci. Ale zase jsme se dozvěděli, proč pan Klik nepracuje. On mu v tom brání Reza. Kdyby tam nebyl p
edagog by lítal jak motorová myš.
A co se týká Miriam, ještě asi tak. Miriam je, z mého pohledu,silná hráčka. Ať se to líbí, nebo ne. Myslím, že ona prokoukne, že si je tam holky drží jen kvůli hlasům a do jejich vyřazování chlapů, zasáhne po svém, aby se neohrozila. Jestli se spojí do dvojky se Šárkou, navzájem se budou chránit a půjdou kvůli tomu i třeba do holportu s klukama, budou muset ostatní baby vymyslet jinou strategii.

281
iv
Reagovat

Díky všem za dnešní aktuální diskusi od 261, výborně jsem si zatím početla. Souhlas, nemám ani co dodávat:) Snad jen u 262 Jeny: já jsem neměla dojem, že by Jano úmyslně získal ve vědomostním souboji rekordních nula bodů, takto by se nikdo dobrovolně neztrapnil. Že u druhé disciplíny pružnější Réza bude mrštný jako opice a vyhraje, bylo jasné hned. Jano byl částečně smířený s návratem domů, „falešní“ farmáři mu nesedli. Nevím, jestli jsem pochopila správně upoutávku – napsal Filkora??

282
Lentilka
Reagovat

A čo tento rok žiadne tresty za porušenie pravidiel a ani hlasovanie o návrate Jany nebolo.

Bubica je silná hráčka tak ako píše Dany, vie ľudí prečítať . Uvidíme čia taktika bude úspešnejšia. Jej alebo Janina . A určite nabrala nejaké skúsenosti aj z chorvátskej farmy .

Chcela som už vzdať pozeranie farmy, tie hádky ma nebavili ale vzťah Luboš a Bubica si už teraz nenechám ujsť . Som zvedavá na reakciu vševedka . Za seba môžem tiež povedať ,že Bubica je dobrý ťah .

283
Lentilka
Reagovat

@iv: mne to prišlo že Šárku keď sa tak radovali

284
Prochor
Reagovat

Ještě chci pogratulovat Chanasovi, že splnil svůj cíl, který si dal v medailonku: Pracovat a nenechat se manipulovat.
Svého cíle dosáhl :-))) Výborně Chanasi a teď se s námi dívej na televizi aby jsi věděl, kdo to vyhraje:-)))

285
Hanice
Reagovat

Zdravim vsechny..nikdy jsem na panacka neprispivala (ale vzdy cetla) a u letosni farmy mam trochu vice casu…muj antifanousek je teda Lubo…z toho bych se zcvokla. V zivote presne tento typ lidi nemusim. Na otazku neda jasnou odpoved(a u Kvetky me zarazi ze mnohdy holt mavne rukou, od kazdeho jineho by si odpoved „vydupala“)…dle meho je nejisty si sam sebou..ostatni chteji poradit(ikdyz Tomas dost casto provokativne; „at nam Lubko rekne“), on vecne krci rameny, necha ostatni se v tom vymachat a pak dela chytreho(pritom podle me sam nevedel..a jak dela chytreho pred Martinem, to se vzdycky muzu usmat…psycholence moc dlouho nevydrzelo byt tou jinou,vyspelejsi Lenkou..Tomasovi jsem zprvu fandila (nevidela jsem tu puvodni farmu kde byl), ale nejak mi zacina byt proivnejsi a ty dve mlade baby mi sice nevadi, ale jsou spis pro okrasu…kazdopadne me vzdycky udivuje jak jsou precizne nalicene…makeup, oboci..kdy na to maji cas a hlavne i poradne svetlo.docela by me i zajimalo s kolika kufry prisli, kdyz jen na Lucii jsem zpozorovala 3 kabaty)…takze kolem a kolem nejvic fandim asi Rezovi

286
Hanice
Reagovat

A to jsem jeste zvedava na vztah Miriam a Luba….ikdyz mozna by me vic zajimal vztah Lubo a Tibor…no otazka koho dalsiho tam podstrcej

287
Johana
Reagovat

Já zatím nad Lenkou hůl nelámu. Je fakt, že včera to s tou reakcí přepískla, ale bůhví, co tomu doopravdy předcházelo. Ona na 100 procent počítala s plným počtem mincí a všechno pod bylo velké zklamání. Bohužel, ona bere všechno hrozně vážně, neumí být nad věcí, ale stejně je mi z žen na farmě nejsympatičtější.
Instrukce od Martina ( aspoň podle sestřihů ) jsou čím dál zmatenější, nejasnější a s velkou vůli pro každého individuální výklad. Já jsem třeba pochopila, že ty kmeny z lesa mají postupně stahovat a až se volci uzdraví, tak to dodělat. Včera se Martin tvářil, že mělo být staženo všechno bez pomoci volů. Tak nevím, jestli jsem něco nepřeslechla a nebyl to tak trochu podraz Rezy a Tomáše na Lenku, když ji tvrdili, že je všechno dřevo staženo.

288
Wally
Reagovat

@Lentilka: Mně to jako radost nepřišlo, spíš zděšení. Takže tipuju Luboše.

289
Franz
Reagovat

Tak prý od dubna se opět mění vysílací čas Farmy 7. Markiza tak reaguje na nižší sledovanost této RS. V úterý 15.3. opět jedna z nejnižších sledovaností F7.
Nové vysílací časy asi nepotěší ty, kteří vstávají brzo do práce a čas bude posunut: pondělí – 22:15, út a čtv – 21:40 a pátek zůstává dvoudíl od 20:30.

290
Eva původní
Reagovat

Prosím, v pondělí na Markíze v programu TV nic není, mají tam uveden jen ráno v 5.00 nějaký pořad. Tak Farma bude nebo bude už MasterChef (taky nevím kdy začíná) a Farma půjde po něm, nebo jak??? No, holt si budu muset přecvakávat :-) poněvadž nemůžu teď vynechat když přišli „tuláci“ Už to bude mít grády Luboš vs Bubica a Ferleťák vs kluci Tomáš a Reza :-) To nelze si nechat ujít :-)

291
Eva původní
Reagovat

@Franz: 289 no potěš, tak já můžu koukat druhý den odpoledne, ale stejně to je velice blbé pro pracující, no čo už :-) nic nenaděláme

292
Franz
Reagovat

Změny času od dubna – rozumí se od pondělí 4.4.2016.
A na velikonoční pondělí Farmu nevysílají.

293
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Evi Master Chef začínajú vysielať v utorok 5.4.o 20.30 .Pôjde to v utorok a štvrtok , farma pôjde tieto dni o 21.40.

294
Eva původní
Reagovat

@Lentilka: Lentilko, děkuji, Já myslela, že už MCh začíná příští týden. Chci se dívat, ten náš mě moc bavil a na váš se těším taky :-)) a musím stíhat všechno :-))

295
Lentilka
Reagovat

@Eva původní tak na to sa teším aj ja , sledovala som tiež vášho Mastercheva ,páčilo sa mi to . Ja práve skôr sledujem programy na vašich staniciach .mám UPC ponuka je bohatá , vždy si niečo nájdem . Len keby toho času bolo viac:-))))

296
Hanka
Reagovat

Tady se někdo ptal, jak dopadnou zvelebené farmy. Nevím, jak na Slovensku, ale u nás byla jen jedna a farmu nechali dokonale zchátrat. Jinak je zajímavé, že já zase „čumím“ víc na slovenské programy. I když dost programů a hlavně reality obzvlášť české stanice přebírají po Slovácích, jen se změní trochu průběh a název. Jinak se také těším na MCh. Jsem zvědavá, jestli se zúčastní někdo z Habovců/Moja mama varí lépe…../ Abych to vše zvládla/i když jsem důchodce/, tak využívám meziskladů……

297
sunrise
Reagovat

@Hanka: Jen pro upřesnění, reality show realizované a vysílané v ČR nejsou přebírané po Slovácích, ale stejně tak jako pro Slovensko jsou i pro ČR práva na jejich realizaci nakupována od jejich evropských ev. amerických majitelů. Zcela původní slovenská nebo česká RS není, pokud je mi známo, opravdu žádná. Jen v Česku jsou tyto RS vesměs natáčeny a tudíž i vysílány většinou později než na Slovensku. To vše však nic nemění na tom, že Slováci rozhodně zvládají tenhle formát nesrovnatelně lépe a snad kromě úplně prvních Vyvolených jim pokud jde o RS nesaháme ani po paty.

298
anonymous
Reagovat

@sunrise: No, když za kvalitu máš i VV typu Dom snov…

299
sunrise
Reagovat

@anonymous: O kvalitě tu nebyla řeč.

300
anonymous
Reagovat

@sunrise: Jasně, o zvládání formátu, což je něco zcela jinýho :-)

301
Rudi
Reagovat

Hospodář řekl, že stromy mají vytahat z lesa a s volkama je pak měli stáhnout dolů. Tak si asi nepamatuje, jak přesně úkoly určil. Byla bych pro, aby HT hned řekl všem farmářům co mají dělat,tak jak to podal Hospodář Martin a bylo by to.

302
Rudi
Reagovat

Toje zajímavé/ sledování českých stanic/, já se zase dívám hodně na slovenské, protože na našich si většinou nic nenajdu. Máte šikovné a vtipné moderáty, kteří umí dělat dobrý humor. U nás je to bída….

303
Hanka
Reagovat

Sunrise- to já vím, že to nejsou původní reality od nás, či Slovenska, ale přesně jak si psala, Slováci to uvedou dřív a také si myslím, že lépe.

304
Skála
Reagovat

Jájo,vstávat a jedeme pro to. :-)

305
Jája
Reagovat

@Skála: Už běžím zatápět. Janko, Janko – ještě větší blbec než jsme doufali. :DDD

306
jenkaa
Reagovat

Jája, to je:-)))

307
Franz
Reagovat

Ten Jano je fakt zmanipulovatelný primitiv.

308
cathy
Reagovat

Díky za otop! A horko mi teda bylo, jen jsem to začala svážet…. To zase budu zralá na Neurol.

309
cathy
Reagovat

@Franz: Ale teda mnohem, mnohem větší!! Fakt takový obecní pasáček Pracovitej, ale úplně vyfoukáno.

310
cathy
Reagovat

No tak že je mnohem větší než jsme doufali píše Jája, ale já jsem rozrušena, omlouvám se :-D

311
Jája
Reagovat

Jestli někdo znáte adresu na farmu, prosím pošlete Leně a Šárce, každé asi tak 3/4 m, lano. Holky začínají pěstovat alpinismus (rektální). :))

312
Jeny
Reagovat

@cathy: Zmizol mi neurol a cuduj sa svete kde som ho nasla,tu na Panackovi,to vam nestaci to drevo ,aeste mi budete brat aj cukriky na ukludnenie?
Chudak Jano,teraz tam pomrznu,kto im bude prikladat?,zeby Bubica.:D

313
dejna
Reagovat

@Jája: Šárka ve svém medailonku říká, že tentokrát se bude některým lidem pchať do zadku, vyzvedať, špehovať, intrigovať a sledovat hádky – plní, co si řekla, navíc mi čím dál víc mi připomíná tryskomyš. Myslím, že ji ta pětiminutová sláva předešlé Farmy vlezla na mozek.
Nevím, jestli nezačínám být paranoidní, ale připadá mi, že Tomáš se snaží více méně nenápadně vyšachovat Rezu. A že Miki je tam jako záplata za Rezu. Protože tento týden bude ženský duel jen zázrakem.

314
dejna
Reagovat

Jo a ještě prý Janko nebyl ani v televizi, ani v Čase.

315
Skála
Reagovat

@Jája: Hlavně,že to samy tak tvrdě kritizují. :-) Hlavně ta trochu jednodušší Šárka.

317
Franz
Reagovat

Nějak nám tato řada Farmy nepřirostla k srdci. Je to vidět i na zdejší diskuze, která po pátečním duelu je nějak slabá.
No, po dnešním uveřejnění FT bude asi spoustu diváků zklamáno. Já tedy jsem.
Jana to řekla pěkně, něco podobného bylo cítit i na F6.
A Božka prý nepřijde, protože dává přednost své práci. Dělá asi dobře.

318
Jája
Reagovat

Hned zkraje jsem psala, že se na sedmičku těším jak bude výživná. Jsem kapku zklamaná, borisové to mrší jak se dá. Vysílané díly jsou setříhané ve stylu večerní zprávy: něco se stalo, bum, řekl to a to, bum a do toho výkřiky tří choromyslných adeptů na blázinec (jejich řady se rozrůstají). Zajímavé momenty jsou vystříhány, ději na obrazovce mnohdy chybí smysl. Nebýt necenzurovaných verzí a kvalitního komentáře tak nevíme vo co gou. V dnešní surové verzi exceluje FT. Jsem zvědavá kolik z toho uvidíme v TV. :))

319
JanaH
Reagovat

@Jája: taky mne štvou sestřihy, často se do nich to nejzajímavější nedostane. „Těžila“ jsem jen občas, ale po takových zkušenostech se ze mne stane pilčík na plný úvazek a raději si odpustím Tv sterilní verzi a 20 minut reklamy. Pak se Narkóza nemůže divit, že jí klesá sledovanost.
Z čeho zklamaná nejsem, to jsou farmáři. Projevují se stejně nebo podobně jako při svých minulých působeních a někteří dokonce hůř. Z toho mám opravdu škodolibou radost. :-D Příklad za všechny… Šárka. To je matriál…

320
Lentilka
Reagovat

@Hanka: Habovci variť do MCH nejdu. Habo sa vyjadril, že s Markízou už nejde do žiadneho projektu , stačilo natáčanie Bez servítky a urobili z neho blbca . Chcel variť svoj recept až nakoniec bolo z toho jedlo , ktoré mu nakázala réžia. Vraj nebolo pri natáčaní nič počuť len stop, stop a šlo sa podľa ich pravidiel . Bol presvedčený ,že so svojím jedlom by vyhral a nakoniec skončil posledný a vyhral niekto iný . V jojke sa vyjadril , že má lepšie podmienky na varenie , do ničoho mu nezasahujú môže sa vyblázniť po svojom. Už má pripravený nový projekt v Jojke aj s Bučkovcami s tou rodinou zo Sihly.

Všetko pre sledovanosť. Ešte tak na okraj aj Moorová si nedala servítku pred ústa , keď bola v porote ČSMT ,keď vyhrala ta Bondi či ako sa volala . Povedala ,že zo začiatku si nemohla zvyknúť na pokyny réžie do slúchadiel ,že čo má robiť a koho má poslať ďalej a komu povedať nie . vyjadrila sa ,že veľa krát to bolo proti jej vôli ale ….kto chce s vlkmi žiť,musí s nimi vyť….

321
Jája
Reagovat

@Lentilka: Spíše by se hodilo: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Šla tam pro prachy ne?

322
galadriel
Reagovat

páči sa….otvorené nové vlákno :)

323
Lentilka
Reagovat

@Jája: Jasné – aj to je pravda :-)))

324
edík
Reagovat

je to podraz od TV MARKÍZA keby sa takto chovali stuteční farmári voči sebe tak by nič neurobily je to urážka všetkých farmárov. TV MARKÍZA si myslí že národ je tak blbý a uverí tejto zostríhanej FRAŠKE. To si naši farmári nezaslúžia takúto potupu a hanbu ktorú TV MARKÍZA natáča. Skutečnosť je úplne inná ako to tam na farme vyzerá. Poznám tú oblasť kde sa to natáčalo a pár krát sme sa daľekohladmi pozerali ako sa tam natáča tá Fraška.Takže TV MARKÍZA ruku na srdce nie je to od Vás špinavosť viazať účinkujúcích výhražnými zmluvami a pokutami za vyzradenie o natáčaní farmy. Je to hnus čo si TV MARKÍZA dovolí voči slušnému Slovenskému národu.

Přidat komentář