Panáček v reality show

Farma 7 – týždeň prvý

29. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

kveta

Farmári zdarne na základe Martinových indícií Farmu našli, zabývali a trochu upratali. Stihli si zvoliť aj farmára týždňa a či to bola správna voľba posúdi až Martin a jeho spokojnosť s ním zadanými úlohami na tento týždeň. Sledujte Farmu utorok, štvrtok a piatok o 20:30 a nič nezmeškajte. 

obľúbená reality šou Farma sa s :spechom vrátila na obrazovky televízie
Markíza. Úvodná epizóda v poradí už siedmej série s podtitulom Začíname sa
v piatok 26. februára 2016 stala v strategickej cieľovej skupine 12-54
najsledovanejším programom dňa a zároveň aj najúspešnejším nespravodajským
titulom celého uplynulého týždňa.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 353
1
Jeny
Reagovat

V Hornej Dolnej ide uz tretia reklama,pritom serial zacinal 20.37.Kolko reklamy bude vo Farme,je mi z toho nanic.

2
Hooper
Reagovat

Zástěry pro sluhy fakt luxusní.

3
Ferda
Reagovat

@Hooper: jen tu beranici bych si třeba po Lubošovi na hlavu dát nechtěla :)

4
Hooper
Reagovat

Dělají mi chutě – > v další pauze si jdu pro to červené, co mám v ledničce. A dvacítky už mají z Luboše v hlavě meteorit:)

5
Hooper
Reagovat

Farmář týdne, to je, panečku řečník. A ta autorita!

6
JanaH
Reagovat

@Hooper: že? :-D
Mě ty Jánošíkovy proslovy taky baví. Nejlepší ale je, že on to myslí doopravdy a upřímně… :-))

7
sunrise
Reagovat

@Hooper: No nevím, po pár týdnech to v těch chlupech bude pěkný humus.

8
Hooper
Reagovat

Šárka to začíná nezvládat. Brzy, ale nedivím se. Z dnešního dílu asi nejlépe vyšla Lenka s Rezou a Tomášem. No každopádně to vypadá, že to tam opravdu mají drsné, což je pro diváka dobře.

9
Jája
Reagovat

Skála jestli nespíš tak šup do práce. Je to trochu větší hromádka, ale to zvládneš levou zadní pokud to nezasněží. :))

10
Jája
Reagovat

Já nechápu Luboše. Proč ten tam proboha lezl jezevec zapšklý. Prý „bez výhry neodejdu“ toho budou muset zabít nebo vyhladovět, když z jednoho hrnce se mu echtluje papat.

11
Dany
Reagovat

@Jája: Podle mě tam vlezl jen kvůli penězům. jenže ostatním jde na nervy už teď a jak půjde čas bude se to „lepšit“ čím dál tím víc. Ten odmítá jakýkoliv kontakt s ostatními, komunikuje jen když chce někoho zasvětit do moudra, takže,podle mě, pokud ho tam, z nějakého, nám utajeného úmyslu,nebudou držet Borisové, brzo půjde.

12
sunrise
Reagovat

@Jája: Asi fakt hodně potřebuje prachy. Bez výhry tedy odejde docela určitě, ale možná tak moc potřebuje každé euro za každý den, že si řekl, že to tam prostě protrpí co nejdéle to půjde.

13
Skála
Reagovat

@Jája: 9 Díky,ale když jsem šel spát v 00.30 ,tak tam ještě dřevo nebylo.Ted už na tom pracuji. :-)
@sunrise: Nejen prachy za každý den.Jak jsem někde četl,ale i prachy,které členové této skupiny dostali předem za to,že na to kývli a zůčastní se této farmy.

14
Eva původní
Reagovat

@Hooper: Hooper, Já se vracím k dotazu z minulého vlákna. Markíza International začínala vysílat asi před 3 týdny, nebo měsícem, nebo ještě dřív, nevím přesně, mě to nejde naladit. A tak mě zajímá jaká Farma běží od 21.40 současně s Farmou – zimní na normální Markíze. Jsem zvědavá, protože v programu to uvádějí stále až do 10. března. Je u toho červené P – tedy premiéra a blbost aby dávali i na Markíze International tu samou, tedy zimní. No, prostě mi to vrtá v hlavě a tak možná někdo ze Slovenska co sem píše vysvětlí :-) já zvědavice, zvědavá to musím vědět :-)

15
Eva původní
Reagovat

@Jája: No, to teda, on ten Luboš je fakt divný pavouk a též nechápu proč do toho šel. Já si na něj matně pamatuji, nebyl nebo stále je učitel? Mám dojem, že se tehdy na farmě probíralo jak může takový člověk učit děti.

16
Jája
Reagovat

@Eva původní: učitel, potom dokonce i ředitel. Ubohé děti a ještě více lituji podřízené. Toto meziplanetární individuum prostě překoná všechny představy o psychicky vyšinutých. U něj to není nemoc z povolání, ale zklamání z nesplněných představ o vlastní vyjímečnosti.

17
hollyoaks
Reagovat

@Eva původní: ńa markize international by mala ísť farma 7 rovnako ako na normálnej markíze nemám možnosť príjmu lebo je to len pre čr

18
Hooper
Reagovat

@Dany: Luboš je pro mě největší kandidát na prvního sluhu. Osobně bych byl překvapen, kdyby na první vypadnutí aspoň nebyl nominován.

19
Kara
Reagovat

@Eva původní: Obě Markízy vysílají stejnou farmu a souvisí to se změnami vysílacích práv do zahraničí, které mají nastat od dnešního dne. Markíza má přestat vysílat v čr a nahradit ji má Markíza International. Něco málo jsem dohledávala před pár dny na netu a nejsem z toho moudrá. Skylink už psal,že od 1.3. Markíza, Joj, Dajto atd. pojede jen na karty platné na sk. Zatím ale jede a podrobnosti další nevím.
Farmu si stejně stahuji zatím v necenzurované formě na netu a jinak celou Markízu oželím.

20
Kara
Reagovat

@Eva původní: Tak jsem našla, že zákazníci Skylinku o Markízu a další její staníce nepřijdou, a od 1.3. nepojedou ve stardatním rozlišení ale už jen v HD verzi. Tak žádná tragedie se nekoná. Pokud nás nebudou ale zase trápit těmi změnami vysílacích časů. Kvůli tomu jsem právě už v minulé farmě přešla na stahování z ulož to. :))

21
Jej
Reagovat

@JanaH: Na Janovi je velmi vidiet,ako sa tesi na Kvetku.Ocervenel a len slintal.Ajak sa velmi tesil,ze ho daju za farmara.Mas pravdu,on to berie doslova,mam taky pocit,ze bude zase velmi tvrdo pracovat koli tej odmene co dostal predtym.Pracovity je,ale ako farmar tyzdna nebude zvladat ukoly.

22
Dany
Reagovat

@Jej: Uvidíme, jaké úlohy dostanou, ale myslím, že Jano to zvládat bude, protože oni ho budou ještě tento týden poslouchat a že budou i sami ještě aktivní. Tedy až na pár jedinců. Alespon se mi tak jevili první den. Jen jestli nedostanou jídlo a bude tam zase hladomor jako byl nějakou dobu , tuším, že v páté řadě/ co byl Lubo a Bubica/, bude je muset do práce honit, protože hladovej dělat těžkou práci dost dobře nejde. Tenkrát jim bylo některým až zle od hladu.

23
Eva původní
Reagovat

@Kara: Kara, děkuji, ale už mi zatrnulo při Tvém prvním příspěvku v 10.11, že budu bez Farmy ode dneška. Já tak nemám ráda tyhle změny. Skylink mám předplacený na 2 roky 1.485,-, takže by mě parádně naštvali, kdybych nemohla koukat na slovenské programy tak jak jsem zvyklá. Ještě jednou díky :-)

24
Eva původní
Reagovat

@hollyoaks: Díky :-)

25
Eva původní
Reagovat

@Jája: 16 Jája, máš naprostou pravdu, to je fakt exot…

26
JanaH
Reagovat

@Jej: mně právě přijde komické, jak bere všecko smrtelně vážně, jako doopravdy a ne hru… On je strašně naivní a vůbec nevnímá, že z něj ostatní (včetně Kvetky a Martina) mají srandu… zvelebování Farmy, nejlepší z nejlepších, on tomu věří. Kvetka a Martin jsou pro něj absolutní autority, můžou ve své roli plácnout cokoli, pro Jánošíka je to zákon.
Neříkám, že je to špatný člověk, makal minule a makat bude zas, ale přijde mi jak z jiné planety.

27
JanaH
Reagovat

Bubák Luboš byl údajně i v armádě (nebo dělal pro armádu) a pracoval pro úřad vlády. Stihnul toho dost.
Štval mě minule, štve mě i dnes. Minule odešel po cca 14 dnech (zdravotním problémům moc nevěřím), mohl by si to zopakovat.

P.S. Dříví jsem už taky popílila, luxusní várka! :-D
Doufám, že to, čemu jsem se nejvíc smála, nebude nepatřičně sestříháno.

28
JanaH
Reagovat

Taky jsem zvědavá, jak dlouho udrží Lenka tvář pohodové a nekonfliktní dívky.
A kdy se rozloží…

29
Kara
Reagovat

@Eva původní: Nemáš za co. Nejsem odborník, ale doufám že jsem to pochopila správně a pojede to dál. Minulé dny proběhly na netu v diskuzích neověřené katastrofické scénáře a ráno jsem už žhavila markízu, jestli se to vyplní :))))) Taky nemám ráda změny :D

30
Kara
Reagovat

@JanaH: Taky jsem se na dnešním dílu dobře pobavila. :)))

31
JanaH
Reagovat

@Kara: :-D Mně u toho nešlo z hlavy :

Promovaní inženýři
sínus, kosínus, deskriptíva
promovaní inženýři
kdo je tu inženýr, ať s námi zpívá.
Promovaní inženýři
sínus, kosínus, deskriptíva
promovaní inženýři
hlavy studované.

32
Jeny
Reagovat

@JanaH: Uz aj ty pilis drevo,pomaly tu vasu Sumavu vykantrite!:D.Ide koniec zimy a vy stale kacate do zasoby?P.S.Koment od Jej bol moj,neviem co som stlacila,tak sory.

33
Franz
Reagovat

galadriel – prosím můžeš z tvého článku „Farma 7 – týždeň prvý“ vyhodit ten čas vysílání. Nevím, ale já jsem z toho pochopil, že i dnes je Farma až v 21,40 a zatím už bude po vysílání.

Eva původní – Markíza International, resp. Nova International jsou absolutně zbytečné stanice, které nebudou mít žádnou sledovanost. To si vymysleli ve společnosti CME, aby zabránili českým, nebo slovenským divákům, aby nemohli sledovat zahraniční filmy a pořady partnerských stanic. Na Markíza International se vysílají pouze jejich vlastní pořady, tedy ty, které vytvořila TV Markiza a pro českého diváka jsou neatraktivní. Nevím kdo se u nás bude dívat na kraviny jako je Kredenc, Horná Dolná, Svokra, Ordinácia v ružovej záhrade atd. Zatím na vysílání Markíza International přistoupil jen Skylink a takové UPC to zatím nechce.
Takže Narkoza International je jen pomsta českým divákům. :-)

34
iv
Reagovat

Taky si stahuju necenzurovanou Farmu, zjistila jsem, že u ní postrádám televizní vstupy s komentáři. Občas jsem proto loni sledovala oboje jako pravý závislák a v případě třeba Mayera si párkrát u nesestříhané verze připadala jako masochistka. „Zaručená“ zpráva o účasti blond Nikolety internetem proběhla, nic to ještě neznamená, mladých modelek tam mají snad dostatek. Obecně loňské farmáře bych vesměs oželela, že s některými z nich počítají později jako s bandity, je ovšem klidně možné…

35
Jája
Reagovat

@Jeny: Kdeže konec zimy, 15 čísel už je tady a nemíní přestat, zajíček na sněhu taky nic nového. :)) @JanaH: jj tři inženýři a jedna expertka na matematiku na jednom fleku, to se hned tak nevidí :D

36
Kara
Reagovat

@JanaH:-))))))))))
Toho s velkýma vědomostma ale nepřizvali :))
Mne zase šel hlavou celou dobu Pat a Mat ve třech :))

37
JanaH
Reagovat

@Jeny: ale jo, občas si taky nějaké to polínko odvezu. Ale většinou zpracovávám několik fůr najednou, zpětně. Ale to je potom fuška. :-))
Jen na Šumavu to mám z ruky, zato Bílé Karpaty coby kamenem dohodil.
P.S. Jsem měla tušení, s tím překlikem jména. ;-)

@iv: ano, to komentování mi taky schází, kolikrát je k farmářům pěkně škodolibé. :-)
A taky pevně doufám, že z loňských zoufalců nikdo mezi bandity nebude.

38
JanaH
Reagovat

@Jája: ale nijak mne nikdo z nich nepřekvapil…
Spíš bych byla šoklá v opačném případku. :-D

39
JanaH
Reagovat

@Franz: Svokru si občas pustím z archivu, bo tolik skvělých hereckých výkonů a zaručených jednoduchých řešení na jednom místě se hned tak nevidí. :-)
A slovenská Výměna manželek většinou stojí za to, kam se na ně hrabeme.

40
Kara
Reagovat

@iv: Tak to jsme v minulé na tom byly naprosto stejně. Taky jsem většinu zhlédla oboje a u Majera jsem trpěla. Byla to ale daň za závislost.
A stejně jako velká část fanoušků farmy bych si přála, ať loňské hvězdy nechají jezdit po diskotékách, aby si jich jejich obdivovatelé užili a třeba i osahali na živo, ale na farmu už neeee.

41
Jeny
Reagovat

@Jája: Co byvas pri Nemeckych hraniciach,bo hlasili,ze tam nasnezilo a prituhlo.Ale pokracuj ,lebo clovek nikdy nevie.Povozite vsetko drevo z lesa a potom chodite ku nam do Tatier.Nakoniec vas musia hladat zachranati.:D

42
galadriel
Reagovat

@Franz: zmenené

43
Jája
Reagovat

@Jeny: A co bych dělala u němců? Mě západ nikdy nelákal. Já jsem vychovaná v drsném prostředí , přeskočím horu a jsem u tebe :DD
Jo a to dřevo nám chystají u vás :)

44
Jeny
Reagovat

@Jája: Preboha ja sa cudujem,ze preco u nas tak drevo zdrazelo,a oni ho vozia na Moravu.:DD

45
Jája
Reagovat

@Jeny: Jojo a nejen na Moravu :DD

46
Jája
Reagovat

@Jeny: A mmch přibylo dalších 5 cm. Za chvíli to bude u vás. :)

47
Jája
Reagovat

Další várka ke zpracování dorazila. Skála jedem, než nám to Jeny odveze zpět na Slovensko :DD

48
Franz
Reagovat

„A v Praze kalamita jak na Sibiři
tři centimetry sněhu a u Muzea štyři …..“
pořád trefné a pravdivé

galadriel – děkuji

49
Eva původní
Reagovat

@Franz: 33 Franz, přesně tak jak píšeš, není co dodat. Takže taky děkuji, Kara mi též objasnila co a jak a doufám, že už žádné býkárny si na nás nevymyslí :-)

50
Skála
Reagovat

@Jája: 47 A kde dorazila?Já tam vidím jen staré ,už strouchnivělé.Z této várky jsem ho již spálil. :-)

51
Jája
Reagovat

@Skála: v noci bez cenzury, a asi 3 hoďky TV verze. Ty ji už máš? Že jsi nehlásil:)

52
Skála
Reagovat

@Jája: Tak,to jsem si nevšimnul,že je tam i dřevo už upravené.Špatně se dívám,budu muset jít na oční. :-) Ted to asi již nebudu vozit a zatopím si až v 20.30.

53
Jeny
Reagovat

@Jája: Robis si srandu?Ved u nas uz 3.den prsi.Byvas niekde v horach ako su nase Tatry,tak moze byt pravda.S tym drevom pomalsie,aby ostalo aj nasim pociernejsim spoluobcanov.:D

54
Jája
Reagovat

@Jeny: ale oni mají tukable tukable :)

55
Prochor
Reagovat

Moje dojmy z prvního dne.
Jídlo- nepřinesla Kvetka jídlo na přivítanou, ze kterého se nedá šetřit? Co farmáři nesní, to jim Kvetka odnese?
Oneň – proč se v zimní farmě nesnaží rozdělat oheň (většinou se o to zajímaly kuřáci). Jenom Šárka a Jana se o to zajímá ale nic pro to nedělají.
Voda: Líbil se mi nápad Rézy nasbírat dešťovou vodu. Neměli se Martina zeptat na zdroj vody ?
Lenka – jestli se zbavila psychických problémů, mohla by z ní být docela silná hráčka – asi jako Verona.
Ostatní nepřekvapili.

56
Jaj
Reagovat

Da@Jája: Davam ti 100.bodov.Si to zabila,mna by to vobec nenapadlo.A stym snezenim je pravda dufam,ze na vychod to nedorazi.

57
Hooper
Reagovat

Některé ženy tu jsou zmatené ohledně programu, tak pouze napíšu, že zítra Farma není a v následujících třech dnech je od půl deváté. V pátek je více minut, zřejmě bude Duel.
A na závěr opět začátečnická otázka – mohl by mi někdo popsat stručně funkci banditů?

58
JanaH
Reagovat

@Hooper: banditi, čeledníci, pomocníci (v každé řadě jim říkali jinak) se po nějakém čase stanou právoplatnými farmáři. Vždycky je kolem toho komedie… nestíhají sklízet nebo zpracovávat úrodu, úkoly a pod.

59
Prochor
Reagovat

57-Ještě dodám, že bandité začínají tím, že farmářům škodí. Snaží se krást na farmě – zvířata a někdy i peníze. Aby obhájili svou účast v soutěži, musí zvítězit ve zvláštním duelu proti farmářům. Pokud zvítězí, potom mají imunitu při nejbližším hlasování – nelze je volit do duelu. Dál už se z nich stávají regulérní farmáři. Například Réza je minulý bandita jestli si vzpomínám. S ním do soutěže jako banditka vstoupila Lenuš, které se podařilo zvítězit v celé řadě proti Tiborovi ve finále.

60
dejna
Reagovat

Ten Luboš má dobrý spacák, jak tam tak ležel, vypadalo to jak egyptský sarkofág s mumií uvnitř. :D

61
Ferda
Reagovat

@Prochor: Réza přišel s Evou jako pomocník. Banditi přišli později, Lenuš, Iris, Luboš a Matúš

62
Prochor
Reagovat

61-Ferda – Určitě máš pravdu – už si to moc nepamatuju. Ale Lenuš byla super.

63
Johana
Reagovat

@Prochor: Reza došel na farmu jako pomocník s Evou – policajtkou a Lenuš – vítězka pak s honělníkama a stádem ovcí později. S ní ještě Matúš. Luboš a tu čtvrtou si už nepamatuji, asi vypadla brzy.

64
Jája
Reagovat

@dejna: S tím rozdílem, že mumie nechrápe :)

65
Johana
Reagovat

A ví někdo, kde mají kufry s oblečením? Nic takového jsem nezahlídla a ani nic na farmu netáhli.

66
Hooper
Reagovat

@Prochor: Dík, nějaké to škodění mi bylo jasné, ale nevěděl jsem to přesně. Líbila by se mi nějaká přestřelka ve stylu westernu:)

67
Jája
Reagovat

Šárka nám už teče jak zmrzlina v létě. Taková pochvala od pana učitele. Ubrblaný s ubrblanou – žeby nové velké sympatie?

68
Kara
Reagovat

@Johana: Sluhové když se ubytovávali, tak kufry měli. Luboš je vyhazoval nahoru na tu sluhovskou palandu.

69
JanaH
Reagovat

Architekti v akci super, Bětka zabila… otáto potáto… :-D
Kaplnka s oltáříčkem taky bude, stavět bude zase Janka, polepší se? Nemusela by. :-))
Podle mne je nejspíš jasný první duelant, ale pokud mi vyhodí Romana, tak mě fakt naštve! :-D

70
Wally
Reagovat

Letos bych s nikým dalším nepočítala. Jak pravila včera Bětka budou tam 40 dní. Takže to odpovídá přesně na 10 soutěžících.
@Hooper: Následující 2 dny (čt, pá) :D

71
JanaH
Reagovat

@Johana: kufry mají, byly vidět na valné hromadě. Kde by taky brali furt ty čisté bundy?

@Jája: Šárka je letos nějaká moc rozjetá, se mi zdá.

Já jsem hlavně ráda, že je všecky „znám“ a nepletou se mi. :-))

72
Ferda
Reagovat

já myslela že budou zástupci všech farem, překvapilo mě že jsou jen z 2,4 a 5

73
Johana
Reagovat

@Kara: @JanaH: aha, tak to jsem přehlídla, jak se mi to furt seká…Hmovka říkala, že až bude muset něco dělat, převleče si pracovní bundu.

74
Hooper
Reagovat

@Wally: Markíza na svém webu uvádí Farmu i v sobotu.

75
Hooper
Reagovat

„On ten Filkor to strašne hrá“:-)) Oheň je pěkně daleko teda, se mi líbí.

76
dejna
Reagovat

No, jestli tam mají být jen 40 dnů (necelých 6 týdnů), pak jim za 14 dnů končí natáčení, protože podle Bětky (asi) mají od zítřka držet půst = je Popeleční středa = 10.2.
???

77
Hooper
Reagovat

Hlásím se do klubu Janiných odpůrců, naopak příjemně překvapil Roman, nečekal jsem, že zrovna on bude hvězda cesty za ohněm.

78
Hooper
Reagovat

@JanaH: Ano, architekti a Alžbeta, to bylo hodně vtipné.

79
Skála
Reagovat

Jájo,topivo nachystané.Nutno vyzvednout.

80
Jája
Reagovat

@Skála: Díky, jdu na to :)

81
Jája
Reagovat

@Skála: Přivezli kmeny na hranoly a desky. Chceš?

82
Dany
Reagovat

@Hooper: Hoopere farma dneska je. není ve čtvrtek. Podle toho, co je na ofiko stránkách je v po,út, stř. a pá

83
Skála
Reagovat

@Jája: Dík,staruji a jedu pro to. :-) A můžu mít takovou malou otázečku? Chodíš Ty vůbec spát?Poslední Tvé příspěvky 0.27 a 4.01 hod. Já ve 4 hod. nevím o světě. :-) To bych opravdu bez následků nevydržel,přes den bych byl nepoužitelný.Asi jsem měkkota. :)

84
Dany
Reagovat

Koukala jsem na necenzurovanou verzi, Reza Betce vyčítá, že mu svým hlasováním v minulé řadě zavřeli cestu do semifinále. Vzpomněla jsem si, jak je Tibor tehdy oblboval v pokoji farmáře týdne a jak mu na to skákali. Betka se zmohla jen na nějaké kokty.

85
Jája
Reagovat

@Skála: To je na dlouhé vyprávění. :)

86
Kara
Reagovat

@Wally: Další by měli dojít, dnes něco prozradí i Reza.
A nedávno se profláklo, že by i Jana Ivaničová měla dorazit.

87
Kara
Reagovat

@Dany: Betka byla ve vleku Tibora asi nejvíc a co řekl Tibor bylo pro ni jako z bible.
Ale zase na druhou stranu by teď neměli vytahovat a ventilovat křivdy z minula. Poučení z toho mají, ale vyčítat si kdo jak hrál a taktizoval je k ničemu. Každý musel někdy někoho poslat do duelu.

88
Skála
Reagovat

@Kara: Ano,četl jsem,že mají přijít další osoby a že to bude velké překvapení,kdo to bude.Necháme se překvapit.Takže jen těch základnich10 zřejmě nebude a řady se rozrostou.

89
Jeny
Reagovat

Podla vsetkeho,dnes farma nepojde.V jednom programe je chart shou,v druhom zase burlive vino.Vcera na konci farmy bolo povedane,ze sa uvidime zajtra,tak neviem.Inac vcera to bolo velmi zaujimave,zvlast ked sa Jano vyjadril s akymi farmarmi musi robit.Myslim stavbu sennika,zvaluje vinu na inych a sam sa tomu nerozumie.Trebalo lepsie pocuvat farmara.Ale je to celkomzabavne,dokonca som prekvapena,ze tie reklamy nie su tak caste.

90
JanaH
Reagovat

Ach, já trubka jsem dala do komentu tři odkazy… :-D
Tak znova a lépe :

@Dany: dneska Farma určitě není, dávají Chart Show. Zato ve čtvrtek je, info i od galadriel nahoře.

Nejspolehlivější je asi program Narkózy přímo na jejich stránkách, http://www.markiza.sk/tv-program. I když je mi záhadou, co budou vysílat v sobotu, když díl + duel bude v pátek. Ještě před začátkem vysílání proběhlo, že Farma bude 5x týdně, že by to tentokrát Markíza dodržela? Nevěřím! :-))

91
JanaH
Reagovat

Ten zprasený komentář může nějaká dobrá duše smazat, děkuji vřele a polepším se. ;-)

92
JanaH
Reagovat

@Jeny: no vidíš to, nikdy nekončící zmatky, přesně tak, jak jsme zvyklí. :-D

@Kara: Jana z Buzitky by údajně měla nahradit Janku Hrmovou… infekční…hygienici… budeme vidět, co bude.

93
Eva původní
Reagovat

V kolik hodin včera začali dávat Farmu? Jsem přišla domů po 21. hodině, televizi zapnula něco před 21.40 a Farma už končila a začínalo Bouřlivé víno :-( Tak nevím blbě napsané v programu nebo klasika – markízácký změny. Doufám, že odpoledne ve 13.45 bude opakování.

94
Hooper
Reagovat

@Eva původní: 20:30, ano, měli to v programu napsané špatně.

95
JanaH
Reagovat

@Hooper: a o kterém programu se tady bavíte?
Na svých stránkách to měli OK.

Pokud se jedná o tištěné programy nebo někde na netu na českých stránkách, tam nereagují na změny ze dne na den a často tam mají blbosti, selé sle.

96
Jeny
Reagovat

@JanaH: Pocuj,neviem si vybavit Janu zBuzitky.Azda ta co mala pirsing?Zeby sa uz psychicky spametala?

97
Wally
Reagovat

@Jeny: Je z 5, ale byly si dost podobné vzhledově. A vydržela taky dost dlouho.

98
JanaH
Reagovat

@Jeny: nee, s piercingem je ze šestky Jana Perunková, Jana z Buzitky se jmenuje Ivaničová, byla v pětce. Ano, jistá podoba mezi nimi je a obě skončily páté.

99
Eva původní
Reagovat

@JanaH: Jano, a na jaký program jsi teda koukala? Já na TV Markíza a tam bylo 21.40
http://www.fdb.cz/tv/7-markiza-joj-joj-plus-voyo-cinema-smichov.html?datum=1456830180&cas_od=0

100
Eva původní
Reagovat

@Hooper: 94 Přesně tak, měli to tam blbě

101
JanaH
Reagovat

@Eva původní: aha, tyto stránky neznám. Já chodím přímo na stránky jednotlivých stanic. Na Markízu např. jak jsem dávala odkaz. To mi přijde „nejbezpečnější“. :-)

102
Kara
Reagovat

@Jeny: Tato Jana tam občas hrála na harmoniku a docela hezky zpívala.

103
JanaH
Reagovat

@JanaH: tyto hromadné programy jsou sestavovány několik dní dopředu a nezohlední se v nich změny ze dne na den. Kolikrát i na FB Farmy mají volovinu a v programu je to dobře.

104
Franz
Reagovat

Jana z Buzitky – výrobkyně sýrů?
Já jsem četl, že tam má přijít z poslední řady ta Dolly Buster – nevím už jak se jmenovala.
Farmáři jsou zastoupeni jen z Farmy 2 a 4.

Filkor se podobně choval, když končila F2, přijeli všichni farmáři a on tam jen pochodoval, vůbec s nikým nemluvil, ani nejedl. Doufám, že půjde do duelu a vypadne.
Tomáš je pořád stejný, Reza se nějak hodně uklidnil, psychoLenka bude asi stejná, protože už zítra vybuchne. Nevím, kde Juhaščik přišel k tomu „uměleckému“ jménu Chanas, asi jezdí s cirkusem nebo je ve střelnici. Včera pindal nesmysly a v jeho prihovoru, když volil sluhy, tak jen chybělo, aby poprosil farmáře:“dovolte mi odejít“. :)

105
Wally
Reagovat

@Franz: Réza, Bětka, Lenka a Lucie jsou z 5.

106
Johana
Reagovat

@Franz: ,,tak to ma byť, tak je to správně“…já pořád dumala, koho mi ten Chanas připomíná projevem a on to nadporučík Mazurek :)

107
Johny
Reagovat

Ja som zatiaľ s touto sériou max. spokojný. Narozdiel od ostatných fariem mi úplne vyhovuje výber farmárov a dokonca aj vysielací čas je super. Včerajší diel bol vtipný. Ing. Betka nemala chybu, tiež výprava za ohňom bola super. Roman mi je ako jediný zo všetkých gayov na farme celkom sympatický, Janka je mladá ambiciózna baba s intelektom a hráčskym inštinktom, ak je teda pravda o tom jej odchode z farmy, tak dúfam, že sa tam neskôr vráti. Jano ako farmár týždňa super, jeho seriózne výstupy akoby oznamoval začiatok 3. svetovej vojny sú celkom smiešne. Dúfam, že táto farma bude dlhšia ako 2 mesiace.

108
sunrise
Reagovat

Koukám na opakování ze včerejška a nevím, stěžují si na zimu, tmu, bez ohně, bez vody, ale většina žen je stále dokonale nalíčená, ráno jako večer. :-)

109
anonymous
Reagovat

BAF!

Tedáá… Dobrý den vespolek :-)

…a najednou se do krve vyplavuje mnohonásobně více adrenalinu, zornice a cévy se rozšiřují, a mnohé osazenstvo Panáčka je připraveno na boj!

A přitom vcházející, zcela neškodný anonymous hezky pozdravil, a přišel se na vás jen podívat, protože Farmu 7 jinak nesleduje (i když, že stále uniká spousta informací, je více než zřejmé), a jeho přítomnosti na diskuzi se tedy, až na výjimky, nemusíte bát – neboli letos bude tohoto anonymního strašidla velmi pomálu, střídmě, řídce, lehce až jemně, řekl bych…

Zatím tedy duelu zdar, sláva vítězům, a čest poraženým!

110
dejna
Reagovat

@anonymous: Ahoj, klidně přitvrď. ;)

@Johny: Mám to stejně. :D

111
Hooper
Reagovat

@sunrise: Většina žen jsou dvacítky, ty holt bez nalíčení nedají ani ránu. :)

112
Skála
Reagovat

@Jája: 85 Už vím,už jsem na to přišel. Také jsem to kdysi tak měl,akorát tehdy nebyl internet.Dnes to ponocování s internetem je veselejší a lěpe to utíká. :-D

113
Eva původní
Reagovat

Tak televize puštěná raději už od 12.00 a kupodivu Farma ve 13.45 byla :-) Den druhý se mi líbil, zatím klídek, pohoda. Cesta za ohněm a vystrašená Lucka byla kouzelná, ale už jsem měla obavy, že přijdou bez ohně :-) Kdo měl ten nápad s kožešinovými zástěrami pro sluhy, to mi rozum nebere. Ne, že je brzy zašpiní a potom ten humus v těch chlupech, prát to nebudou, ale měla bych obavy aby se u těch kamen sluhové neseškvařili, nevzpláli :-) Já bych je otočila naruby :-)

114
Jeny
Reagovat

Vdaka vam za vysvetlenie,az ked sa spomenula harmonika,tak viem o koho sa jedna.Ja som tiez pocula,ze ma prijst ta umela anca,co sa lizala s Misom,a dufam ze nepride Tomas,lebo aj tom sa tu diskutuje.

115
LadyNika
Reagovat

A Réza sa pri hádke s Lenkou prezradí, že na farmu príde aj jeho Božka..odznie to v necenzurovanej verzii…;-)

116
Jája
Reagovat

@Skála: Jj a tak se skřivani mění na staré sovy :)

117
Prochor
Reagovat

Jestli se vrátí Božka, bude to super. Vzpomínám si, že Jana vymyslela plán na vyřazení Božky jako největší soupeřky. Využila pro to Veronu. Každopádně je Božka poměrně silná hráčka a bude dobře, když se zapojí do hry.

118
Dany
Reagovat

Mě se moc nezdá, jak se jim tak rychle podařilo uvést do současného stavu tu obývací místnost. Je jich tam sice dost, ale přeci jen, pokud to bylo skutečně ve stavu, v jakém to ukázali nám, nechce se mi moc věřit, že by to takhle „vypucovali“ za jediný den a ještě ne celý. Měli to poklizené už když přišla Kvetka.

119
Wally
Reagovat

@Dany: Taky jsem si to říkala. A ty dvě grácie byly na potulce za vodou a Luboše taky nebylo moc vidět. :D

121
Hooper
Reagovat

Kara: Četl jsem, zajímavé. Třeba jim to fakt hygiena zavřela.:)

122
Kara
Reagovat

@Hooper: Nějaká pokuta a ty ty ty to zpraví. Nevěřím že by to zavřeli. Udělají nějaká opatření a rozjetý vlak jede dál :))

123
Dany
Reagovat

@Kara: Já si myslím, že ta zdechlina tam byla podstrčená. Bylo to sice zbořenisko, ale upravené tak, aby se tam dalo točit a aby tam mohli přežívat. Už to, že tam bylo zahrabošeno zrovna nádobí, které potřebují, sláma, která by za normálních okolností už byla dívno shnilá a plesnivá, takže by se na ní určitě nedalo spát, funkční pec, kterou ani nebylo potřeba vyčistit a dalo se v ní hned topit, stůl a lavice jsem si také nevšimla, že by vyráběli, jen je očistili a postavili, funkční petrolejky i s perolejem atd. Nebudme zase až tak naivní.

124
Hooper
Reagovat

@Dany: Ale tak to je snad jasný, že netočí ve 200 let staré ruině. Navíc tam samozřejmě musí být umožněno točit. S tou zdechlinou mě to taky napadlo.

125
Kara
Reagovat

@Dany: To je jasné, že je to všechno připravené. Navezený hnůj, umělé pavučiny, liška která měla pár hodin po smrti byla určitě ulovená a ne zdechlá. Trapně poházené kosti a části noh srnčí zvěře.
S těmi pozůstatky zvířat to bylo dost přehnané. Spíš bych viděla problém v bydlení společně se zvířaty. I když v minulosti to nebylo zas tak neobvyklé, tak přece jen dnešní hygienici tam najít něco můžou. Ty jejich normy jsou už trošku jinde než před 100 lety. :))

126
Kara
Reagovat

Někde jsem zase zahlédla, že by měl dorazit i Miloš Ferleťak – Miky z farmy 1.
DJ a tam parťák s Andreou Járovou.

127
Johana
Reagovat

Já myslím, že štáb přímo nařídil soutěžícím sehrát tyto scénky s mrtvými zvířaty a dalšími rekvizitami. Normální člověk by to snad do ruky nebral a on Réza si s tou srnčí hnátou mává u nosu, pak se projde, jak Hamlet, s lidskou lebkou s odborně uřízlým temenem, nejspíš zapújčenou anatomickým ústavem.
V této sérii se dá očekávat víc činoherních výkonů podle scénáře, než opravdové reality.
Některá z žen si stěžovala, že je to kruté, že nemají ani zrcadlo a myslím Réza řekl, že baby od rána nic nedělají, jen se malují. Přemýšlela jsem, jestli se nechodí líčit k hladině studánky, ale studánka tam taky není.

128
sunrise
Reagovat

@Johana: Naprosto souhlasím, chtěla jsem napsat téměř to samé.

129
Kara
Reagovat

@Johana: Zrcadlo už mají na sloupu uprostřed místnost. Ráno se tam malovaly.
Mne zase zaujala ta studna, co mají vevnitř místnosti. Nedbale přikryta nějakou deskou, když jim ji Martin ukazoval. Před tím tam uklízeli a zametali podlahu, ometali pavučiny. I když by ji náhodou tam neobjevili sami, tak by tam muselo napadat spousta prachu a smetí při tom vymetání. Nebyla přece nijak dobře zakrytá. To by asi voda už pitná moc nemohla být.

130
Johana
Reagovat

@Kara: Nechce se mi ty díly pouštět zpětně, ale nejspíš to byla Hrmovka v pondělí,, co si stěžovala na chybějící zrcadlo. Říkala jsem si, co to vlastně prndá za blbosti, když každá žena má v taštišce se šminkami minimálně jedno a určitě si ty dokonalé, černé linky nenamalovala po paměti.
Každopádně se musíme připravit na to, že ve skutečnosti je to úplně jinak:)

131
Kara
Reagovat

@Johana: Jo, máš pravdu. Taky si vybavuji jak to říkala. A další den se maluje u svého malého zrcátka a pak se střidají u toho pověšeného.
To byl fofr, jak jim ho rychle dodali. Holt, důležitá rekvizita na farmu :)))

132
Dany
Reagovat

@Johana: S tou prací jsem si také všimla. Klasika, dělají stále ti samí, ti co měli lachtaní nemoc poprve, mají jí pořád. Jen by mě zajímalo, už jsem psala, kdo jim tam uklidil.

133
Franz
Reagovat

Tak přemýšlím, zda to nakonec nebude vůči divákům ta nejhorší farma v historii.
Z jedné strany uhynulá zvěř s kterou neměl nikdo manipulovat, z druhé strany uhynulá liška v pelechu sluhů. Není voda a zrcadlo – ženy namalované a všichni upravení. Nebyla voda a najednou si nikdo nestěžuje a voda se ohřívá na plotně.
Co je to kadávery ?
A co na to Tibor Repa a Sloboda zvierat? :-)

134
Johana
Reagovat

@Kara: no, je to V.I.P. Farma…když Jana dupne, i zrcadlo, co tam nejspíš zapomněli lovci medvědů, se najde.

135
Skála
Reagovat

@Franz: Jo,svět chce být klamán. :-)

136
Hooper
Reagovat

@Johana: Třeba VIP Farma znamená i výrazně vyšší rozpočet, tudíž i takovéto vymoženosti typu zrcadlo hned luskem prstu.

137
Hooper
Reagovat

Janko nebere ohledy na druhé a má problémy se spánkem. Podle mě kandidát na sluhu příští týden.

138
Hooper
Reagovat

Lenka se mi tedy líbí více, když má ti vlasy sčesané dozadu do culíku, s rozpuštěnými vlasy moc ne. Ale ta její barva rtěky dost při hovoru do kamery řve – zajímavé. Stejně jako Janka a zabíjení hřebíků. (Bez ironie.)

139
Johana
Reagovat

@Hooper: klidně ať jim tam pověsí benátské zrcadlo, mě jen udivuje, že si ,,zkušený“ štáb tyto nesrovnalosti nepohlídá a nutí soutěžící mluvit o něčem, co evidentně není pravda.

140
Jeny
Reagovat

Janko tesne pred vybuchom,Reza predvadza ako sa spravaju multi kulti,este jeden moslim na farme tak sa pozabijaju,hoci je Reza aj zabavny,ale takto sa spravat a este k zenam,to je moc.

141
Hooper
Reagovat

@Jeny: Reza je temperamentnější, ale Lenka ho dobře odpálkovala. A v upoutávce na zítřek docela velká hádka mezi Lubošem a Jankem.

142
Dany
Reagovat

Ten Janko je slušný cholerik, to jsem už nějak zapomněla. Nebo se minule tak neprojevoval?

143
JanaH
Reagovat

V necenzurované verzi byla Lenka pěkně sprostá, kanál hadr, ona se ještě projeví, je to taková časovaná bombička.
Jánošík v bleděmodrém. Po pár dnech má nervy na pochodu a vysírá, ten se vůbec nezměnil. Svoji vlastní organizační neschopnost svaluje na ostatní. A už zase vyhrožuje a nespí, bodejť by nebyl vycukaný.
Bubák ukazuje kondičku, aby se kluci báli poslat ho do duelu.
Sněhuláka neukázali, proč? :-D
A Rézův zpěv na konci supr. :-))

144
Jája
Reagovat

@JanaH: Taky jsem čuměla s otevřenou … jak se Lenka rozjela (myslím jak brzo). Prostě ji nepoučilo, že má Rezu ignorovat. Po pár dnech zase dáma ze stoky. Sněhulák neměl chybu :) Překvapila mě Lucka – má dobrou kondičku, jestli vydrží může být zajímavá v duelu.

145
JanaH
Reagovat

@Jája: na to Réza spoléhá, že se ostatní budou dohadovat a on bude chtít mít poslední slovo. Bych mu ho dopřála po první větě a bylo by vymalováno, no ne? Jsem se nasmála, jak za ním při hádce s Lenkou Jánošík běhal, jak kvočna za kuřátkem. :-D
Taky škoda, že nezaznělo, jak chodí Janko lidi v noci přikrývat, topí a tak. Na jednu stranu nerví, na druhou se stará. Kapku ovládat se, vycházet s lidmi a občas se zasmát… to se nenaučil…

146
Kara
Reagovat

Jano je stejný, akorát slíbil,že se bude líp chovat k ženským. Minulé scény, kdy napadal Janu řešila i Kvetka. A v noci taky nespával a budil je věčným šourání se po pokoji, přikládáním do kamen, nebo venku štípal nad ránem dříví.
Reza se taky nezměnil a asi hádek a urážení mu nepohodlných ženských si užijeme. Pokud dojede i Jana sýrařka, bude to další jeho oběť. Tu taky dost podusil. Prostředí, kde vyrůstal v sobě nezapře.
Lenka taky stejná, hysterka a jsem zvědavá, kdy už jí zase přepne.
No a tentokrát jsem se nasmála Lubošovi. Bojí se duelu, tak nasadil taktiku a rozmluvil se. Chválil kdekoho aby si udělal očko a to předvádění se, jak je silný bylo super. A když po něm začli i hoši předvádět kliky a Betka, dobrá matikářka zodpovědně počítala, tak to nemělo chybu. Jediný Jano, který minulou farmu proklikoval se tentokrát nepřidal. Asi aby neznevážil tu jeho důležitou funkci FT :)))

147
JanaH
Reagovat

@Jája: jen aby se Lucka u toho cvičení nepřerazila vejpůl! :-))

148
JanaH
Reagovat

@Kara: on taky slíbil, že klikovat nebude. Je karakter, drží slovo. :-D

149
Kara
Reagovat

@JanaH: No tak to jooo, to jsem přehlédla že to má taky v závazcích :)))
Je dobrý, nepodlehl pokušení :))

150
Hooper
Reagovat

@Jája: Lucka měla dneska dobrej sestřih, souhlas s tím, že příjemně překvapila. Hlavně u ní mám dojem, že na rozdíl od Jany a Lenky se docela pravidelně hýbe (ve smyslu sportování). Ale hokejistka to není:)

151
Kara
Reagovat

@Hooper: Kousek z její vizitky:

Lucia na sebe tvrdo pracuje – každý deň sa venuje nejakej fyzickej aktivite, okrem iného aj ako fitnes inštruktorka. V minulosti hrávala napríklad ľadový hokej, pravidelne beháva.

152
Jája
Reagovat

Skála – je nachystané v jakosti AB

153
Dany
Reagovat

@JanaH: Koukla jsem taky na necenzurovanou verzi, Lenka sprostá byla, ale na druhou stranu Reza jí začal urážet bez důvodu, asi jen proto, že se potřeboval vyventilovat a ona byla zrovna po ruce. Všichni čučeli jak puci. Kdo z nás by si tohle nechal líbit? Ono není jednoduché, nechat se urážet jen tak beze slova. Reza by se měl trochu krotit.

154
Dany
Reagovat

Dneska bude v jednom díle volba prvního i druhého duelanta a i duel?

155
Kara
Reagovat

@Dany: Dnes bude farma 20.30, kde se zvolí i 1. duelant a pak následuje i Duel, kdy na začátku zvolí 2. duelanta.
Tak jak to vysílali minule při konci.

156
Jeny
Reagovat

@JanaH: Na com sa vlastne pohadali?Ja som pocula ako Reza 2krat zopakoval Lenke,ze ked sa dvaja chlapi rozpravaju…,ale nedokoncil to.Lenka si po hlave skakat neda,ale neviem ci teraz to bola jej vina.Jano chce mat vsetko porobene,hoci sam sa tomu nerozumie,len trosku pockajme on sa skludni,ked nebude farmarom.Osobne zase musim pochvalit markizu,ze to neprehana s rekl.Niekto sa pytal ,co bude zajtra,takze dnes je vyber duelantov a zajtra duel.Dufam,ze cas ostava.

157
jenkaa
Reagovat

Reza do ni ryl dost nevhodně. Nicméně pak měl zas několik dalších momentů, kdy byl fajn. A nejvíc mi pobavil, když vyprávěl o sluhovi, aký je to čudný člověk, že keby vyšiel von a urobil dve saltá dozadu, že by ho to vobec nepřekvapilo:-))

158
Skála
Reagovat

@Jája: Díky,jdu na to. :)

159
Kara
Reagovat

Tak už zase nerozumím tomu markízáckému programu. Na FB nemají o sobotním vysíláni farmy nic. Je tam Po,Ut,ŠT,PI. Ale na stránce Markízy je dnes 20.30 další díl a v sobotu taky. Takže Duel bude asi až v tu sobotu. :((((

160
Kara
Reagovat

@Dany: Souhlas. Lenka byla sice sprostá, ale Reza do ní jel tak, že si to líbit nemohla nechat.
Podle toho, jak to tam padlo Reza jí začal napadat za něco, o čem se bavila před tím s Janem a Rezy se to netýkalo. Navíc do toho Reza přimíchal, že je nadržená, protože se o příchodu na farmu ptala Tomáše, jestli má přítelkyni. No, co je mu do toho o čem se jiní baví, když se ho to netýká?
Od Rezy jasně uměle vyvolaný konflikt.

161
sunrise
Reagovat

Tahle farma mě zatím moc nechytá. Jak mi při té minulé lezly v podstatě všichni na nervy a nemohla jsem najít jediného oblíbence, tak u téhle mám velký problém s věrohodností. Ne, že bych bezmezně důvěřovala autenticitě všeho, co jsem viděla v předchozích farmách, ale tak nějak se děj odehrával v rámci pro mě více či méně přijatelné manipulace a hodně se blížil ke skutečné reality show tak, jak jí chápu já.
Mívám vždy problém s různými VIP verzemi všech možných reality, soutěží a pod., protože jim prostě nevěřím. Jedná se většinou o velmi zmanipulovanou hru podle scénáře, kdy snaha o zviditelnění vítězí absolutně nad vším ostatním. Ochota poslouchat nařízení předem stanoveného scénáře je maximální a všechno to spíš připomíná špatné amatérské herce s úpornou snahou vyhovět. Ač se opravdu snažím, protože mám RS a zejména Farmu ráda a na další sérii jsem se těšila a navíc jsem hodně otevřená přijímat hru, pokud nepřesáhne meze a nedělá z diváků úplné idioty, tady zatím nevěřím prostě ničemu. I ty hádky mi připadají uměle vytvořené a předem dané scénářem jen s malým prostorem pro vlastní invenci účinkujících.
No, uvidíme. Nechci předem házet flintu do žita, dám tomu čas, třeba si to nějak sedne, já pár věci skousnu a budu se bavit. I když…prost to není ono. Tedy pro mě.

A zdravím všechny :-)

162
Poppy
Reagovat

@sunrise: Já jsem byla závislák na Farmě, ale žralo to moc času. Takže tentokrát, když jsem viděla, z jakého „materiálu“ novou Farmu poskládali, mocně jsem si oddechla. Na nové lidi bych byla zvědavá – jak se budou úplně neznámí lidé projevovat a měnit. Tihle mne fakt nezajímají. Už jsem je zažila a nic moc.

Nicméně – Farma je Farma, takže sem nahlížím, čtu komentáře a těším se na rekapy od Galadriel.

163
Johana
Reagovat

Ta nesnášenlivost mezi Lenkou a Rezou se táhne už od pětky. Nejdřív to vypadalo na nějaký vztah, pak se něco mezi něma semlelo, něco, co možná ani v sestřihu nebylo a od té doby jsou jako pes a kočka. Reza je na ni silně alergický a stačí mu na nastartování asi už i její hlas. Nechci ho obhajovat, choval se jak hulvát, ale občas ho i chápu.
Snažila jsem se včera zachytit Romana při nějaké práci, ale nepovedlo se. Viděl snad někdo víc? I ta Jana zatloukla hřebík a převlékla pracovní bundu.

164
Hooper
Reagovat

@Kara: Duel v sobotu, dnes určitě výběr minimálně prvního duelanta. Dnes a zítra v obvyklý čas, tedy ve 20:30 (a ano, to sobotní vysílání by na web Farmy měli připsat).

165
Franz
Reagovat

Tak opět změněno schéma vysílání? Narkóza to mění jak se ji to zlíbí. Tou sobotou mně moc nepotěšili, protože dávám přednost jiné stanici.
Tak jsem chválil Rezu, že ho Božka uklidnila, ale vidím, že je opět zpět ten náš starý Reza provokatér. O psychoLence nemá cenu diskutovat – ta se nezměnila a pořád je to rapl.

166
Lentilka
Reagovat

Bude veľmi ťažké sa orientovať podľa programu ohľadom vysielania farmy , jej sledovanosť zatiaľ sklamala a tak farma bude čakať ,aké budú ďalšie jej výkony,posilnenie výkonov bude postupne očakávať aj s kontoverziami ,ktoré na statku vzniknú….portál Mediaboom

Výsledky hygieny z Farmy.
Štáb hygiene na statok vstúpiť nepovolil a dokonca aj vzorky vody im odobral iba človek z televízie.Výsledky sú v týchto dňoch už jasné.No všetko to zaváňa veľkým podvrhom….Keďže sme na statok neboli pustení aktérmi ,ale vodu nám odobral iba človek zo štábu,jej vyšetrenie vyšlo bakterilogicky a aj virologicky ako neškodlivé,čiže splňalo parametre pitnej vody.Tak isto pacient , ktorý bol hospitalizovaný na oddelení infekčnej kliniky,má negatívné výsledky…povedala regionálna hygienička Tatiana Červeňová , ktorú samú výsledky šokovali.Stačí sa pozrieť na prostredie , v ktorom farmári žijú , spia a stravujú sa,a každému musia prísť negatívné výsledky viac ako čudné…píše denník Plus 1 deň.
Z toho mi vychádza ,že zrejme tieto podmienky sú len pre oko diváka a skutočnosť je iná. A aj hospitálizácia Jany sa opakuje ako v predošlej farme – odchody a príchody .

Všetkých zdravím….

167
Lentilka
Reagovat

@Franz: Kádavery sú zdochliny,mrtvoly.

168
Dany
Reagovat

@Franz: A mě se právě Lenka, alespon zatím,zdá docela v pohodě. Nezdá se mi, že by nějak vybočovala z chování ostatních bab. Maká jako čert a i sranduje s ostatními. Vždyt normálně nenadává nikomu, do nikoho se nenaváží. A že si nenechala líbit Rezy urážky, no to snad není špatně. Zatím se mi líbí mnohem víc než poprve.

169
Kara
Reagovat

S tou vodou je to celé zle, jak nás oblbují. Martin jen v krátkém záběru ukáže někde pod schůdky, do tak stísněného prostoru, pohne nějakou opřenou deskou a řekne vodu máte tady. Reza áno, ďakujeme.
První mne napadlo, jak ji z tama budou dostávat ven, když tam k ní není žádný přístup. Navíc hned za zdí plno hnoje, teď vlastně teď i chlév přeplněný zvířaty. Ty výkaly by musely prosáknout do země a taky do studny.
A též jak brzy měli naplněný kotel s vodou na koupání a taky všechny hrnce. Z toho místa, které ukazoval Martin by ji musel snad čerpat, protože jinak si nedovedu představit, jak by shrbeni v takovém prostoru vytahali tolik vody pro 10 lidí a pak i pro spoustu zvířat.

170
Jeny
Reagovat

@Jája: Co je zase velkost AB?To je aka hadanka zase.Na farme nemozu vyjst z vykresu na sennik a ja zas z vasho dreva,zeby som bola tiez mimo ako oni?:DD

171
Johana
Reagovat

@Kara: já myslím, že jim tam někde, mimo kamery, stojí cisterna s pitnou vodou, i s vodovodem, svedeným do té místnosti.
Osvětlení mají taky někde u stropu, protože není možné, aby ta okýnka a petrolejky osvětlily každý kout místnosti.
A ještě jedna věc mi vrtá v hlavě…mají spát na seně, ale válí se tam jen pár stebélek pro oko diváka a nejspíš jsou pod tím kožešiny na matracích Dormeo. Při stavbě kaplnky jsem video zastavila a bylo vidět zboku toho pódia, kde spí, uchycení něčeho měkkého.

172
Jája
Reagovat

@Jeny: Když už víš odkud stahujeme dřevo, tak se pořádně koukni na značení. :)

173
Kara
Reagovat

@Johana: Jo, s tou cisternou si to taky tak myslím už několik dnů. A při večerních záběrech farmy jsem si těch rozzářených oken už taky všimla. Tak by nezářily z pár petrolejek.
Postelí jsem si ale nevšimla. :)))
Jsem zvědava, jak se vyspí, až dostanou ta zvířata. Za tenkou zdí ten kravál od tolika zvířat :-))))
Ani se nedivím, že Jana už zmizla vyspat se do nemocnice. :D

174
Skála
Reagovat

@Jája: Mě to také vtá hlavou co znamená to AB.Žeby to znamenalo vlhkost dřeva,nebo trvdé a měkké? :-D

175
Skála
Reagovat

@Skála: vrtá :-)

176
Jája
Reagovat

@Skála: I ty Brute? Podívej se pod ikony. Jedno značení je A.B. a druhé A. Tak jsem to napsala bez teček. :D

177
Jája
Reagovat

@Skála: Na dnešek by mělo přijít ještě kvality A. :)

178
Jája
Reagovat

Skála – kvalita A už dorazila :)

179
Jeny
Reagovat

@Jája: teraz som sa zobudila,a mozno preto mi vychadza Bratislava a As,cize dlzka dreva.:DD Inac mi to nepalii!

180
Prochor
Reagovat

Doufám, že do duelu půjde Luboš. Sluhové vypadají jako plyšáci a mezi Luckou a Tomášek vzniká „hezký vztah“. Už aby na farmu přišla Božka. Jsem zvědavý na její vztah k Janě. Réza si kvalitně podřezává větev pod svým zadkem.
Pobavila mně „konstruktivní“ hádka:
Lenka: Já tě jebu
Réza: Ale já tě nechci jebat!
Lenka: Já tě jebu
Réza: …
a asi tak třikrát:-)))

181
Hooper
Reagovat

@Prochor: Na Lenčino „Já jsem hovno, ale ty jsi nula a hovno je víc než nula“ bych nezapomínal! Jinak ano, vypadá to, že nám Tomáš přestoupil z „týmu Lenka“ do „týmu Lucia“. Nu, nedivím se, holka je pěknější a když už nic jiného, tak není kanálnice. Nicméně zrovna u něj jsem fakt zvědavej, jak bude sex. pauzu řešit. Co se týká nominace na duelanta, tak o Lubošovi moc nepochybuju, Alžbeta vypadá, že ji dvacátníci plus Reza docela berou.

182
Prochor
Reagovat

Hooper – to je fakt. Pro Tomáše je Lucka perspektivnější. Nehledě na její výbornou kondičku. To se může v duelech hodit. Je třeba se spojovat se silnými hráči.

183
Hooper
Reagovat

Alžbeta: „já si myslím, že do Duelu pošlou mě nebo Luboše“..:)

184
JanaH
Reagovat

@Hooper, @Prochor: Tomášovi je šumák, v jakém bude „týmu“, hlavně když v nějakém, to je obyčejný sexuální loudil. :-D

185
Hooper
Reagovat

„Afghánistáci mají spekulování v krvi“ – Tomáš perlí.

186
Hooper
Reagovat

Páni architekti (a Alžbeta) stvorili šikmú vež v Pise. Každopádně Martin tedy s pomúrnicou spokojený není. Reza a spol. se musí modlit, aby nenapadlo půl metru sněhu.

187
Hooper
Reagovat

Chanas a jeho útok na medvěda super. A Lucčin komentář ještě lepší.

188
anonymous
Reagovat

Julka, Zuzka, Julka, Zuzka,
to sú pekné mená,
a tých Juliek, a tých Zuziek,
švarných dievčat je sto,
koho je sto, toho je sto,
nie po mojej vôli,
len za dvoma, len za dvoma,
srdiečko ma bolí.

:-)

189
Jeny
Reagovat

Jano-Ahojte mami,dnes som dostal 35.minci,ta som stastny.Cakam kedy to povie.

190
Dany
Reagovat

Tak jsem koukala, když Martin přivedl zvířata, tak tam byli i ti dva voli z minulé farmy. Nikdo z toho nedělal vědu, popadli je a Luboš je odvedl dovnitř a bylo. Voli šli jak beránci. A všeuměla Tomáše Mayera k tomu nepotřebovali.

191
iv
Reagovat

Divila jsem se, že i Réza, Roman dali hlas Lubošovi. Roman mu vytýkal při zdůvodnění, že mohl pracovat víc. Zrovna od něj to sedělo, kromě účasti na přineseném ohni se do společné práce zatím nezapojoval. Asi slyšel, že jeho by si do duelu nevzal a hlasování ženských bylo předvídatelné předem. Škoda, obešla bych se příští týden raději bez Betky.

192
Jeny
Reagovat

Uz to zacina s tymi rekl.Uz mam nervy,zlakali nas a uz si robia co chc .Fuj markiza jedine farma ma aku taku sledovanost a vy si to tym pokazite.

193
Jája
Reagovat

@Jeny: Proč si to nestáhneš a máš to bez reklam,:)

194
Jája
Reagovat

@Dany: Voli byli celou dobu od minulé farmy ustájeni, takže jsou klidní. Na sedmičce byli navolno s krávami, no to i s volem zatočí. :D

195
Hooper
Reagovat

Druhý duelant neoznámen, ale kdo viděl konec upoutávky na zítřek, tak ví

196
Jája
Reagovat

Na duel se moc těším, bude výživný a doufám, že toho „korektního“ hňupa se zbaví. Je líný jak veš a podle ukázky to vypadá, že si vzal do duelu Romana. Zbabělec.

197
Wally
Reagovat

Asi by měli určit jednoho, kdo bude celý den uklízet ty houna.
Jestli se oteplí tak sluhové se v těch kožiších uvaří ve vlastním potu.

198
ála
Reagovat

Zdravím všechny skalní panáčkovce. Naposledy jsem jen sledovala Farmu, ale tady se nezapojovala. I z osobních důvodů. Nějak mě přešla chuť, když jsem viděla, jak tu hlasitě píše ten, kdo na druhé straně skla tvrdí, jak farmou pohrdá. A teď už ho tu čtu dvojmo:-)) To já se ke své úchylácké náklonnosti k Farmě hrdě hlásím! A pokaždý mám pocit, že minule to bylo lepší, ale když pak Farma skončí, mám pár večerů abstinenční příznaky :-)) Takže ani tentokrát si neodpustím povzdechnutí, že to s těmi okoukanými tvářemi a všudypřítomnou borisovinou fakt už není ono. Ale čumím :-))

199
ála
Reagovat

A vzít na sebe ten po pár týdnech různými lidmi propocenej a umolousanej kožich, by pro mě bylo fakt zkouškou odvahy :-))

200
ála
Reagovat

V předchozích řadách jsem se často pozastavovala nad zoufalým stavem zubů některých účastníků zájezdu. Zato teď jejich zuby září. Některým až oslnivě :-))

201
Dany
Reagovat

@Jája: Jestli si fakt vzal Romana, nevidí si do pusy. A dost by mě pobavilo, kdyby si pak Roman dal almanach a překvapení a Luboše sudal.

202
Jája
Reagovat

@Dany: Podle té bouřky v ukázce to tak asi bude, uvidíme :)

203
Eva původní
Reagovat

@ála: 199 no přesně tak, to byl nápad s takovými kožešinovými zástěrami sluhům. Já jsem o tom už psala ve svém příspěvku 113 že si ty zástěry otočí naruby a taky že jo když je tak zprasili, hlavně Luboš :-))

204
Eva původní
Reagovat

@Jája: Já jsem taky na dnešní duel zvědavá a taky si myslím, že si ten pavouk vezme Romana :-( Je to hnus chlap, nadřazuje se nad ostatní, pohrdá, naparuje se jaký je silák a bude sračka jestli si toho Romana vezme do duelu. Doufám, že dnes Farma bude, když má být na Slovensku Volebná noc :-))

205
Eva původní
Reagovat

@Jeny: Jeny, já se mu ani nedivím, že je na maminku citově moc vázaný byť už to je dospělák, přečti si to:
http://www.cas.sk/clanok/372107/dobre-znamy-chanas-z-farmy-sokuje-az-doteraz-skryval-bolestive-tajomstvo/

206
dany
Reagovat

@Eva původní: Přečetla jsem a je to síla. Na to, co prožil, je ještě normální.

207
ála
Reagovat

Na druhou stranu proč Romana nevyzvat? To že je gey a dělá ze sebe holku, neznamená, že holka je. Tělo má klučičí. Tak proč by měl mít díky svý orientaci zaručenou imunitu? Ale chápu chlapy, že mají problém ho vyzvat. No, už se těším na reakce farmářů.

208
ála
Reagovat

@Eva původní:
Kožešinky budou brzy jedlý z líce i rubu. Fuj :-))

209
Jája
Reagovat

@Eva původní: Měla by být, v TV programu mám 20,30 farma duel.

210
Wally
Reagovat

Proč by nevyzval Romana? Jde o velký peníze jak výhra tak denní honoráře. Když ho chtěli chránit, tak ho měli dát FT.

211
dany
Reagovat

@ála: Nejde o to, že by měl mít Roman imunitu, jasně, že si ho někdo z chlapů dříve nebo později vezme a proč ne? Jde o to, že Luboš se celou dobu chvástá, klikuje na jedné ruce, kasá se jak je silný a přímo na plnou pusu řekl, že on si nikdy do duelu Romana nevezeme, protože chce aby to bylo fér. Přitom když jde o práci, nechá dřít holky s kolem sena se kterým ani nehnuly, tahat ostatní polena a podobně. Takže silný možná je, ale líný jak vandrák. Kdyby se nevytahoval, o duelu vůbec nemluvil, nemyslím, že by mu měl někdo za zlé, že si Romana vzal. Takhle je to trapko největší.

212
Jeny
Reagovat

@Eva původní: Nie ze by som sa z neho vysmievala,boze chran,mne len dobre padnu jeho hlasky,je fo take mile.Na to ake mal detstvo,sa celkom dobre sprava.On jednoducho chce mat porobene ulohy,tak preto sa hneva na tych lenivcov,co nechcu robit.Ako tu uz bplo spomenute,vsetko berie doslova vazne,ale ked nebude farmarom tak sa zasa skludni.

213
Jája
Reagovat

Tak podle ukázky na ofiku udavač a podrazák, líná veš a upocený rádoby vzdělanec Romana porazil. Ať ho pánbůh ztrestá a zase mu hne zádama. Doufám, že zase bude sluhou.

214
JanaH
Reagovat

@Jája: moje řeč, hajzel je to.
Když nestíhám, chrlí Narkóra jednu fůru za druhou, když bych stíhala i fůr několik, tak nic… hajzli sú to. :-D
Teď jsem zvědavá, kolik lidí se bude divit, k čemu cosi na elektřinu na farmě, kde přeci žádná elektřina není. :-)))

215
JanaH
Reagovat

@JanaH: neměl by Bubák dostat pokutu za vyzrazení „tajemství“? :-D

216
iv
Reagovat

Zajímá mě, jak u stolu Luboš volbu duelanta odůvodní, když jim celou dobu tvrdil něco jiného… Možná se vymluví na svůj zdravotní stav nebo na „taktiku“ a proto jim lhal? Podivná povaha, s lidmi vycházet rozhodně neumí a ani se o to moc nesnaží. O učitelích mám obecně jinou představu. Večer jsem čekala, jestli nepřidají i duel, někde psali o vysíláních jen po-pátek a někde i o sobotě, klasika.

217
ála
Reagovat

@dany: To dirigování u obřího balíku sena bylo na ťafku. Asi bych se neudržela a poslala bych ho někam. Musím si zkouknout, co jsem promeškala, protože u toho sena jsem Luboše poprvé viděl projevit se. Jsem si říkala, že asi ostatní provokuje taktikou mrtvého brouka Pytlíka.

218
dany
Reagovat

@iv: Já si myslím, že se vymluví na zdravotní stav. Už u toho nošení dřeva , když mu ostatní vyčítali, že nenosí,blekotal, že je nemocný a unavený a odpočíval u kamen.A to nosil i Roman. A jestli v duelu s Romanem vyhraje a vrátí se, věřím, že v případě, že mu bude hrozit další duel, opět odstoupí ze zdravotních důvodů .Podle mě i ta demonstrace síly byla jen zastrašování před volbou prvního duelanta. A když mu ukázali, že se ho nebojí a postaví se mu, pos…l se. Luboš je jen obyčejný vejtaha.

219
iv
Reagovat

@dany: Taky se mi to zdá nejvíc pravděpodobné. Ukázka fyzické kondice proběhla, kliky, švihadlo, podle Lucie je Lubo z mužů nejsilnější. Věřím, že cvičí, ale jeho sebechvála mi zněla komicky. Někdo z kluků pak zmínil, že mívá problémy se zády, páteří, není nejmladší a taky s psychikou bude mít potíže.

220
Hooper
Reagovat

@iv: Vždy to lze zdůvodnit taktikou, což očekávám, resp. mi to přijde nejpravděpodobnější.

221
Dany
Reagovat

@iv: Dočetla jsem se, že je mu 55 let. Mě tedy vzhledem připadá tak o deset let starší., docela mě to překvapilo.

222
Wally
Reagovat

@Dany: Je mu 49. nejenže vypadá, ale hlavně se chová jak zapšklý dědek.

223
Prochor
Reagovat

Protože má Luboš vyšší věk, snaží se o respekt od těch mladších. Jenže to dělá naprosto pitomě – čím víc se snaží štěkat a trousit moudra, tím víc se ocitá na okraji skupiny. Možná, že přežije dnešní duel, ale jestli nezmění taktiku a chování, nebude mu to nic platné. Příště ho vyřadí někdo silnější.

224
Dany
Reagovat

@Wally: Dokonce. Tak to vypadá ještě hůř, než jsem myslela.

225
Hooper
Reagovat

Janko je pěknej bonzák teda, takhle Luboše naprášit před Květou:-))

226
Prochor
Reagovat

Jana řekla pravdu- Réza i Luboš byli podělaní až za ušima a báli se říct co si myslí.

227
Hooper
Reagovat

To je Roman hodnej, že s Lubošem do toho Duelu půjde. Inu, „taktika“.

228
jenkaa
Reagovat

Já bych tam Romana ještě chtěla……první týden by nemusel být duel, ať se vztahy vyvrbí víc.

229
Dany
Reagovat

@jenkaa: I já bych ho tam ještě docela chtěla. Budu mu držez palce.

230
Hooper
Reagovat

Jinak teda doufám, že kvůli své citlivosti nebude Roman šetřen. To by bylo špatně pro hru.

231
Hooper
Reagovat

Jana s Luckou nepodali Lubošovi ruku? Špatně, přes to se mají přenést. A Roman zmiňuje dva měsíce jako délku hry.

232
iv
Reagovat

„Kultivovaný“ Luboš nebude moc dobrý taktik, když ho za prvních pár dní mají dost mnozí farmáři i mnozí diváci. Volbou duelanta „z taktických důvodů“, o které předtím tvrdil něco jiného, ten dojem akorát potvrdil.

233
Hooper
Reagovat

Anketa „koho chcete zpět?“: Roman:Luboš 6:2

234
ála
Reagovat

tak vidím srabácké chování. Ale dnes rozhodně ne u Luboše.

235
Jeny
Reagovat

Lubos,toje kto,alebo skor co?Co to je za idiota?Na koho sa to hra?Kto s nim niekde v praci moze vydrzat?.Ja takeho cloveka vo svojom okoli nepoznam. Ziadnu srandu nepozna,kazdy sa ho boji,mas pravdu Prochor Reza a Tomas sa bali,aby ich nevybral do duelu.

236
Hooper
Reagovat

Dobře si vybral. Farmář týdne? Neodhadnu, ale zkusím – nabízí se Lucka nebo Jana.

237
ála
Reagovat

že by Luboš farmářem týdne?

238
jenkaa
Reagovat

Je divný, více než divný. Teda Luboš. A mně to nepřijde jako srabactví od Tomáše a Rézy, že mu nenaložili hned u stolu, při volbě druhého duelanta. Vždyť je to přece hra o taktice. Když tam Lubo měl proslov, ohledně těch 31 kliků…..tak mu Réza měl říct ano, odejdu? Naopak, dobře to udělal, co mu řekl. A když ten charakter začal žalovat na Jana…….no měla jsem ho plné zuby.

239
Hanka
Reagovat

Tak ta farma bude asi síla……………….., podle ukázek. Netuším, koho dal, typla bych si Šárku, ale to se uvidí. Vadilo mi při duelu to chování Luboše, nechtěla bych ho mít za souseda. Říká si inteligent, ale jeho proslovy tedy na úrovni nebyly. Od Rézy se dá čekat cokoli, to je prostě exot, ale od něj bych čekala jinou úroveň. Jájo a Skalo, Vy jste ze Slovenska? Já teď hlídám vnoučata, a tak jsem měla docela problém Farmu sledovat. Tak pa jdem spát……………….

240
jenkaa
Reagovat

Hooper, Jano mu ruku jako farmář týdne podal a on to nepřijal.. Taky se nepřenesl ….

241
Hooper
Reagovat

@Hanka: Dle ukázky by to Šárka být mohla, no…

242
Wally
Reagovat

@Hooper: Mně přišlo, že za tím stolem v čele seděl jednu chvíli Luboš.

243
iv
Reagovat

@Wally: To mně taky… Roman se mu mohl chtít tímto způsobem odvděčit, třeba mu to slíbil.

244
Skála
Reagovat

@iv: A nebo to mohl mít nařízeno od režie,aby bylo veselo. :-D

245
Jája
Reagovat

Skála, JanaH – dorazilo dřevo A i AB. Tak do práce:D

246
Jeny
Reagovat

@Skála: Ty kokso,to by bolo nieco.Ja sa uz normalne tesim.Zacina to byt huste ako u nas s volbami.:DD

247
Jeny
Reagovat

@Hanka: Oni iba beru drevo zo Slovenska a hlavne v noci.:D

248
Skála
Reagovat

@Jája: Ačko jsme dnes v 20.30 už spálili.Pro AB pojedu až za světla I tak díky za info :-)

249
Dany
Reagovat

Tak jsme Linošovi lřivdili ve výběru duelanta. Roman to chtěl. Ale to, jak se choval v duelové stodole, stálo za to. S ním to ještě bude husté.

250
jenkaa
Reagovat

To bych ráda věděla, kdo Luba uhranul s myšlenkou, já jsem nejlepší a nejmoudřejší na světě. Čekala jsem, že při rozhovoru s Kvetkou před duelantskou chatrčí jí taky umravní, ať si zkonsoliduje myšlienky:-))))) moc mu nechybělo. A nejhorší bylo, jak ponižoval Bětku, když byli ostatní dávat zvířatům. a to úbohé žieňa si to ani nevšimlo. (Mimochodem, taky mi štvala, jak neumí říct, koho chce zpět). Lubo se bere taak strašně moc vážně, až zapoměl, že pusou se dá občas i vyjádřit úsměv. U mně zatím totální nabubřelý hňup.

251
Prochor
Reagovat

Zdá se mi, že duel byl fraška protože to Roman vzdal. Podle toho, co řekl Réza i vlastně Luboš, tak se chtěl Roman dostat z farmy.
Jinak Luboš ukázal další svou špatnou vlastnost když nabonzoval Jana kvůli holení.
Je to navíc ke všemu udavač.

252
Dany
Reagovat

@jenkaa: @Prochor: Souhlasím s oběma názory. U mě se Luboš nejvíc schodil tím, jak začal žalovat na Jana. Navíc tvrdil, že Jano má elektrický holicí strojek, což nebyla pravda, má žiletku. navíc elektrická by mu byla hodně platná v místě, kde nené elektřina. Ježíšku tohohle člověka bych nechtěla mít ve své blízkosti ani omylem. Přesně ten typ, který v zájmu „pravdy“ udá i vlastní rodinu. A Reza měl pravdu, když říkal, že plané chlubení se silou je na nic, kdyžjí nedokáže využít k prospěchu na farmě.

253
Dany
Reagovat

Jo a ještě něco. Luboš tam pořád vykládá, jak jsou mu všichni u zadku, ale pěkně kecá. Jinak by neměl potřebu před ostatními ospravedlňovat svojí volbu druhého duelanta a klidně by je nechal, at si myslí co chtějí. Měl by si zkonsolidovat myšlenky

254
Kara
Reagovat

Mne už na Lubovi hodně vadí i ty jeho pózy. Do chatky si Jídlo, pití nebere, tam důležitě vysvětlí, jak on je zvyklý a jíst ani pít nepotřebuje. Má za sebou tvrdý výcvik. Ve stodole ale hned kuňká, jak je hladný a smedný. Koho to zajímá ??
Jinak Roman měl ostatním sám říct, že si o duel Lubovi sám řekl. Ale nebyl na tom nijak špatně, aby to tam ještě nevydržel a Lubo kdyby byl chlap, tak by si i přez to měl vybrat silově stejně rovného soupeře. Je to sice hra o hodně peněz, ale když si vybral taktiku zastrašováním soupeřů svou silou, tak ať to dotahuje do konce a při výběru soupeře se neschovává za nějakou charitu.
A teď je i možnost, že Roman dá FT Luba :))) A pokud odvezou Janu už do nemocnice, mohl by Roman přijít zpět :)))
Hned na začátku farmy jsem věděla, že Lubo je zajímavá postavička, která hru obohatí. Ale mám dojem, že už i stačilo.

255
Eva původní
Reagovat

@Kara: 254 – No taky jsem byla šokovaná, že si nevzal do duelantské chatky jídlo a zejména pití. Pak ve stodole si stěžoval jak je dehydrovaný. Před duelem jsme tu špekulovali jaký bude srabák když si vezme Romana, ale Roman si o to řekl. Asi jo, to mě zklamal, taky bych ho tam ráda ještě viděla. Velké bobky z Luboše však měli Tomáš a Reza. Tomáš jak zazářil u stolu po vyhlášení, že jde Roman, ten se Luboše hodně obával. No, už se všichni vybarvují a dle ukázek na pondělí to bude ostrý. Tomáš jak zvedl tu lavici, asi měla dopadnout na Luboše. Tomáš je hodně vzteklý a prchlivý. Reza Luboše rozštípal :-) Kara, též mě napadlo, že má Roman šanci se vrátit za nemocnou Janu, uvidíme…

256
Kara
Reagovat

@Eva původní: Mně se Tomáš líbí. Sice je prchlivý, ale Reza taky. Tomáš je otevřenější a netaktizuje tak jako Reza, na co ve hře ale může doplatit. Minule se ale dostal i takto až do finále a projel ho jen o chloupek.
Oba i s Rezou byli rádi, že je minul duel. Přece jen vypadnout hned 1. týden je zlé a stát se to mohlo. Reza svou radost víc zkrýval, ale myslím si, že si oddechl stejně.
Tomáš má taky problémy s plotýnkami, ale nešetří se a maká z chlapů zatím nejvíc. S těmi kládami jak tam házel to až přeháněl a měl by ubrat, ať neskončí předčasně.
A Reza jak se vtíral Lubovi, když ho zvolili duelantem byl směšný a ukázal taky, jak se ho bojí, ale co už, je to hra :)))))

257
Prochor
Reagovat

256 – Mně se Tomáš taky líbí. Včera třeba přiznal přede všemi ve stodole, že se s Lubošem nehádal, aby si ho nevzal do duelu. To je dost nepříjemná pravda, kterou každý nepřizná. Třeba Réza, který lezl Lubošovi do zadku mnohem víc by to jen tak nepřiznal.

258
Jája
Reagovat

Už jdou na FB řeči, že za odměnu bude Luboš Farmářem týdne. Co vy na to?

259
Kara
Reagovat

@Prochor: Tak, tak. Nebojí se otevřeně přiznat i své slabosti a nedělá ze sebe supermana. Třeba i s tím jídlem otevřeně řekne, že je pažravý a zvyklý jíst hodně. Nechodí ale tajně ke sporáku ukrádat ze společného, jak třeba minule tam stával Mišo.

260
Dany
Reagovat

Mě přijde Lubo srandovní. Ta jeho namyšlenost, vychloubačnost, řeč do které vkládá cizí slova, je to směšné. Já se bavím, ale jen proto,že na něj koukám v TV. Při představě, že s ním musím být pohromadě čtyřiadvacet hodin denně mi stojí všechny chlupy na těle. Ještě by tam mohli vrátit Tibíka a Jána, to by byla trojka mudroňů.

261
Kara
Reagovat

@Jája: 258 – To mne včera taky napadlo, že by Roman z vděčnosti toto udělal. V tom případě to bude zlé. Další duel by ženské protlačily jako mužský a odešel by jeden z těch 3, kteří tam zatím udělali nejvíc práce. A chlapy na práci v těch podmínkách potřebovat budou, mají např. pálit dřevěné uhlí.
Jedině že by se místo Jany vrátil Roman a v duelu ho znovu vyřadili. To by si i zasloužil, pokud si s nimi takto pohrál.
Jinak by to byl veselý týden :-)))))

262
Jája
Reagovat

@Kara: Zkoukla jsem znova ukázku a ten pitomec drží na ruce kožich farmáře týdne.

263
Prochor
Reagovat

262 – Všechno špatný je k něčemu dobrý. Jako farmář týdne se Luboš určitě shodí ještě víc (pokud je to ještě možné).

264
Kara
Reagovat

@Dany: :-))) Ta trojka by byla zajímavá :)))
Jinak si taky nedovedu představit žít v blízkosti takového člověka.
A Líbilo se mně, jak zdůvodnil před Kvetkou, proč neposlouchal Janovy příkazy. FT pro něj asi není dost vysoká funkce, kterou má respektovat a vzdělání tam asi nikdo vyšší než on už mít nebude. Takže to má fajn. Příkazy bude schopen brát možná jen od Martina, pokud ale on sám uzná, že by ten mohl být k tomu kompetentní. :))

265
Kara
Reagovat

@Prochor:262 – Díky Lubovi se alespoň stmeluje kolektiv. Mají společného nepřítele :))
Jen Betka se trochu vymyká. Vypadá to, jakoby podlehla už autoritě, stejně jako minule Tiborovi. Není zlá, ale už jak v minulé farmě ukazuje, že je bez názoru a ovlivnitelná a dá se s ní lehce manipulovat. Potřebuje někoho, ke komu bude vzhlížet a našla si ho.

266
Franz
Reagovat

Takový blb jako je Filkor na Farmě ještě nebyl. To i Tibor Repa byl proti němu andílek.
Celý duel pro diváky jen opět habaďůra. Vítěz byl dopředu domluvený, nový farmář týdne také. Teď si už jen počkáme zda pomsta jedovatého dědka učitele ve formě sluhy padne na Rézu nebo na Juhaščika.
Je to podivné – po prvním týdnu Farmu zapíchne Olach, druhý týden Hrmovka a kdo bude další?
Nechápal jsem jak pan Filkor může pracovat ve slovenském školství, ale po včerejších výsledcích voleb (Kotleba), je tam asi možné všechno. :-)

267
iv
Reagovat

Mě by zajímalo, jak si Luboš vlastně představuje svou cestu k výhře, zatím předvedl hlavně provokování, zastrašování, vytahování se, trucování, podivínskou nedůtklivost, alergii na prach, hádavost, učitelské poučování, další mínus u diváků jistě i za nulový smysl pro humor. Vítěz potřebuje přece sympatie vyřazených farmářů při závěrečném hlasování a možná ve finále bod od diváků. Silné odhodlání všechny porazit má, pochybuju, že to může stačit. Snad tam v zájmu sledovanosti nějakou dobu vydrží.

268
sunrise
Reagovat

@iv: Myslím, že mu jde hlavně o to, udržet se tam za každou (a to opravdu každou) cenu co nejdéle. Každý den navíc jsou přece peníze navíc. Možná tuší, že na výhru nemá šanci, ale může si alespoň přijít na slušná eura. A co si o něm kdo myslí na farmě nebo u obrazovek, je mu u zadele. Říká si, že to prostě nějak vydrží a že mu to za ty prachy stojí.

269
theos...
Reagovat

Já nechápu proč jste se fšicí semkli do antiLubošovského bloku…hlava mi to nebere. Rozhodně to neni největší trotl na farmě. Stačí mi si představit s kým bych tam přežila (kdyby mě tam catering nekrmil). Samozřejmě má chování člověka který si je vědom toho co ví a umí (a promiňte ale pod vedením Janka – Chanasa by mi jeblo) a jelikož je mu taktika a vlezdoprdelovství zcela cizí chová se takhle nemožně.
Já bych v jednom stavení nevydržela s Rézou…já bych ho vážně zabila. Lenku obdivuju že mu neřekla něco horšího. Na mém žebříčku oblíbenosti získala dost (zcela nepodstatných bodů). A účast těch dvou krasavic (které nedokážou udržet v pěstěné ručce lampáš) je mi záhadou ale zřejmě Boris doufá, že po dodání alklholu dojde na sex (ať si pod tím představují cokoliv)

270
Eva původní
Reagovat

Jak se tu proslýchá, že by byl Filkor farmář týdne, to už se teda nedivím Tomášovi, že se tak rozvztekal, to bude drsný. Tak nějak doufám v Šárku za FT. Pakliže to bude on, tak to si na nich smlsne. Tihle vojáci z povolání, či co on vlastně je zač, jsou tyrani svých podřízených. Naštěstí ne všichni, ale tento zcela určitě. A proč má tak rudý frňák, že by z chlastu nebo nějaká nemoc, vysoký tlak či co? Hrozný škarohlíd, brr… Zítra ráno se chci dívat v Teleránu na Romana, co bude povídat jsem zvědavá. A večera se nedočkám :-))

271
Wally
Reagovat

@sunrise: Taky jsem přemýšlela, jestli jim to za ty prachy stojí. Roman pochopil, že na to nemá po 3 dnech a vzdal. Ty dvě grácie, Réza a Tomáš tam šli s vidinou dalších kšeftů v budoucnu. Šárka se cítí upadající selebritou, tak chce obnovit svoji „slávu“. U těch ostatních fakt jen ty peníze a vydržet co nejdéle, protože jim je jasné, že na výhru to asi nebude.

272
sunrise
Reagovat

@theos…: Já tedy jsem se nikam nesemkla, je mi celkem jedno, co si o něm myslí ostatní, prostě je mi ten člověk nesympatický. A o tom konec konců tyhle show všechny jsou.

273
Eva původní
Reagovat

@theos…: Filkor trotl není, ale je nadřazený a nepřizpůsobivý žít s někým v kolektivu, neusměje se, jen on je ten na výši nade všemi, to já zas raději s Rezou celé 2 měsíce, než týden s Filkorem :-))

274
Jája
Reagovat

Kteréhopak politika mi připomíná dědek plesnivá? Taky včera vyskakoval, že tam nemusí být a hnal se k vratům stodoly :D

275
theos...
Reagovat

Bože….nepřizpůsobivý žít v kolektivu…myslela jsem, že tohle už nikdy neuslyším (neuvidím napsané).

276
sunrise
Reagovat

@theos…: Jo, a vidíš, život přináší samá překvapení :-)

277
Kara
Reagovat

@theos…: Pleteš se, nikdo se tu nesemkl. Jen se šešla tentokrát většina se stejným názorem na člověka, který i sám píše o sobě, že byl v manželství beťár, ale naštěstí má tolerantní manželku. Proč by měli ale všichni omlouvat jeho hrozné chování a nepřizpůsobivost?
Názor na Rézu mám podobný jako ty, ale nemám důvod se proto s jeho odpůrci nějak semknout, jen proto, že to vidíme stejně. :))))
Luboš má díky tobě tady už alespoň jednoho fanouška a třeba se přidá i další. Ale odpůrců má asi víc, jak to zatím vypadá :D

278
Dany
Reagovat

@iv: On přeci řekl Kvetce, že nepotřebuje nikoho. Nakonec nejspíš ani Martina. On si to už zkonsolidoval a má jasno.

279
Dany
Reagovat

@sunrise: @Eva původní: Napsali jste to za mě. Luboš neumí žít v kolektivu, pokud mu nevelí tvrdou rukou. A pozná to hned tento týden, pokud bude opravdu FT. Bez ostatních to sám nikdy nedá. Jestli mu začnou stávkovat, bude v kélu kdyby se rozkrájel a velel jak na srmádním cvičení.

280
theos...
Reagovat

Jestli mě něco mrzí tak to je mluva účastníků (nemyslím neslušná). Kolik Slováků ještě ovládá svoji řeč? Tomášovi nerozumím, Janko-Chanas tak trochu ale zase to nemá hlavu ani patu (beru psych.problémy). Lenka a Jana jediné ovládají svoji mateřštinu a je jim rozumět. Betky je mi pořád líto, nevím proč (připadá mi svým chováním dlouhodobě týranou ženu). Když mluví (snaží se mluvit) mám našpicované uši abych z té kulometné palby něco smysluplného čapla. Nejen že kulomet se zasekává ale smysluplnost ani omylem. Pořád to ale neni taková tragédie jako z minulé řady Janka (Perunková?), jestli mladší ročníky skládají věty z KVÁZI, AKO, WOW!!! tak je mi smutno. I Roman (i když mu bylo rozumět) se bez „kvázi“ neobešel a myslím že vůbec nechápou kde by to slovo měli použít.
S hrůzou musím kostatovat že nejlíp slovensky mluví ta rodina ze Sihle-y?? z reality jak hledají ženu…jo, Farmár hledá ženu.
No bohužel to neni slovenská specialita, naše mládež už taky neumí sestavit větu bez pomůcek.

281
Wally
Reagovat

@Dany: V ukázce bylo, že ho jako odborníka uznávali. Takže to třeba nebude tak horké. A srmádní cvičení pobavilo :D

282
sunrise
Reagovat

@theos…: No, musíš se smířit s tím, že do reality show nechodí rozhodně žádný výkvět národa, spíš jeho spodina. Žádné vzdělance tam neočekávej, takoví mají jinou práci a jiné starosti. Tohle buď přijmeš nebo se raděj nedívej, protože to se rozhodně nezlepší.

283
upc ž
Reagovat

Super :). Je to hra, ne pionýrskej tábor. Takže jen ať tam Luboš chvíli pobude. Lidi by vyhazovali konfliktní hráče.. a pak psali, jaká je nude. Jaj. Navíc bylo pěkné sledovat, jak Tomáš (tomu přeji vítězství) a Selezle se ho bojí :D Komedie.

284
Wally
Reagovat

@theos…: Taky mi chybí kvazi, áno, hej i kokosů se moc neurodilo. Ale co fakt postrádám jsou mouchy na patce Květky, když můžou být umělé pavučiny, tak by mohly poletovat i umělé mouchy.

285
sunrise
Reagovat

@upc ž: Jak je mi Luboš protivnej, tak s tímhle bych i souhlasila.

286
theos...
Reagovat

@sunrise: no dyť říkám, že z jiné reality šou ta („primitivní“) rodina z prdele světa mluvila smysluplně a kolikrát pod vplyvom…hodně pod vplyvom…

287
Kara
Reagovat

@Wally: HA ha ha, neboj, i mouchy určitě budou. Chlév mají jen za dveřmi a jen co si to tam zvěřinec zachýchá a trošičku se oteplí mouchy vylezou ze škvír. Kvetka zahodí beranice a bude se zase počítat. :)))

288
iv
Reagovat

Škoda, že Roman Farmu vzdal tak rychle. Nedivila jsem se Lubovi, že o tom potřeboval mluvit, aby trochu napravil špatný dojem, že ho zvolil. Stejně mu jeho dlouhý konfrontační proslov nevyšel tak, jak si představoval. Naplno prohlásit chci domů, je asi problém, tak Roman Kvetce tvrdil, že bojovat bude a že zpátky chce. Diváci duel s domluveným výsledkem neradi vidí, je to nejspíš v rozporu s pravidly. Pár soutěžících dřív taky odešlo tímto stylem, ale nemluvilo se o tom tak jasně jako včera. Roman musel předstírat snahu bojovat o návrat, i když ji neměl.
V každém případě se vztahy zásluhou Luboše vyhrocují a ani se o to štáb nemusel snažit:). Byla bych raději, kdyby ukázky a upoutávky neprozrazovaly vše předem, o duelantech a vítězi z nich bylo jasno už v pátek.

289
staronova
Reagovat

Jestli můžu, ráda přidám svoje postřehy. Luboš je svůj, s tím nikdo nehne. Pro hru je to super. Roman je takový bazilišek, požádal o duel a přitom se tvářil jako oběť. To o něčem svědčí. Nijak bych mu nepřihazovala plusy. Co chtěl, to má. A je fuč, to chtěl. Jestli se vrátí, je věc jiná, Jen ať tam Luboš vydrží co nejdýl, snad nechceme pohled na idylku chování jehňat.

290
Prochor
Reagovat

Mně Filkor baví když se hloupě vytahuje (a to je často).
Třeba u duelantské chatky: Já nemusím jíst, pít, v noci mi nebyla zima – já jsem se potil, moje tělo má nevyčerpatelnou energii, disciplíny mně nezajímají-o tom já nepřemýšlím atd…
Spustil na Kvetku takový sebeoslavný průjem, že ji skoro nepustl ke slovu ten nafoukanej hlupák. Já jsem se řezal smíchy. No – každá realityshow má svého Pepína:-)))

291
Jeny
Reagovat

@theos…: Ale no ved aj vy mate svoje narecia a rozumieme vam.Ved v minullej farme si komu rozumel?Bolo to ovela horsie,samozrejme vy v Cechach malo rozumiete vychodniarom,ale najkrajsiu slovencinu msju sdredoslovaci.Co sa tyka Lubosa,ked bude farmarom,tak tie pochybujem,aby ho ostatni hraci pocuvali,ako to uz niekto spomenul.Bude to zabavne ich sledovat.Tato farma sa mi zatisl paci,jedina vec co na markize sledujem.

292
Prochor
Reagovat

theos- Zajímavý názor.
Farmáři se proti Lubošovi „bezdůvodně“ spikli.
Diváci na Panáčkovi se proti němu opět „bezdůvodně“ spikli.
Jenom theos se nespikla a dala nám všem morální facku – blahopřeji:-)

293
Dany
Reagovat

@Wally: Jako odborníka ho uznávají,ano. Taky neříkám, že mu stávkovat budou, ale jestli se bude chovat tak jako dosud, a to bude, protože to je jeho přirozenost, tak je to možné i přes jeho znalosti. Někdy má člověk potřebu odporovat i když ví, že ten druhý má v podstatě pravdu, jen proto, že se chová jako ředitel zeměkoule. Tedy alespon já to tak mám.

294
staronova
Reagovat

@Prochor: On se silně chválí, ale v konečné fázi to tak je. Já se ho nezastávám, ale on má svůj styl a svoji cestu a tou jede. Prostě nejedl, nepil, jen jeho rozhodnutí, po pravdě ty dvě disciplíny ho nijak nezmohly. Roman na to, aby oloupal cibuli, neměl, možná by si rychleji namaloval xicht. A lehčí disciplíny snad už nejsou. Ostatně, je to pořád dokola, Roman chtěl do duelu a chtěl odejít. Tak to má. Nikdo mu neublížil. Naopak, Luboš mu pomohl. A jsem ráda, pro hru je lepší Luboš. čumět na namalový xicht Romana a jeho kníkání nic moc :-D

295
Dany
Reagovat

@Prochor: Prochore, přesně můj dojem, my se u toho řezali celá rodina. Už jsem psala výše, taky mě baví, je směšný a je oživení poslouchat ty jeho konsolidované průjmy, než pořád dokola tragedie pronášené se smutnou tváří a slzami v očích. Jen at tam ještě chvíli je, myslím, že nevyhraje, pokud bude to bude probíhat jako v předchozích řadách, hlasující exfarmáři ho do finále nepustí. A taky tam ještě přijdou další hráči, takže se to může celé vyvrbit úplně jinak. Takže at tam ještě je. Jen lituji ostatní farmáře, já bych s ním tedy rozhodně žít na jednom místě nechtěla. To by mě to pobavení rychle přešlo.

296
Ferda
Reagovat

Každý má své fanoušky, tak je dopřejme i Lubošovi. Já ho nemám ráda už z dvojky, kdy se choval poslední týden po návratu na farmu jako naprosté hovado. Tím samým mě zklamala Šárka, která tam na Veroniku plivala jak jí nenávidí z celé duše, a na Božku tam sladce cukrovala že doufá že si pamatuje jak jí měla ráda a že jí to oplatí, pokud vyhraje. To samé předvedla Lenka, která se chovala podobně jako Filkor.

297
Vilma
Reagovat

Nelíbí se mi chování Luboše, zvlášť když podle informací, byl nebo ještě stále je učitel. Nedělá to dobrý dojem pro diváka , když vidí soutěžícího ,který svým chováním se jeví spíš že vyšel zvláštní školu. Je arogantní , ješitný a udavačný. V jeho věku chováním nevyspělého puberťáka. Jak může učit a vychovávat děti. Pro všechny učitelé na slovensku , nehezká reklama . Že nepotřebuje jíst ,pohled na něho nevypadá, že by hladověl. Co kdyby se mu prohledala zavazadla , třeba má někde zašité rezervy jídla z domu a po taji se nají v místě, kde ho nesnímají kamery . Čímž by ze soutěžících a hlavně z Květky , ke které se také choval v chatce povýšeně ,dělal pěkné pitomce.

298
jenkaa
Reagovat

Tak mne by Lubo nebetycne lezl na nervy a vytacel by me, jako divak ale logicky stojim o to, aby tam byl co nejdele :-) a Markiza at si mne ruce, nemusí vyvolávat zadne umele konflikty. Ja fandim Tomasovi, hezky, sportovne zalozeny, fiskus atd:-) a kdyz si tam trval na tom, ze Lubos rekl paralyzer, jsem se uz musela smát, on tomu fakt veril, ze to rekl, jak od nej ceka to nejhorsi. Ale kdyz tam na nej rval „bez, bez, bez“ …….bude to pekny rapl. Ted by mohly vypadavat holky, chlapi jsou tam zajimavejsi.

299
sunrise
Reagovat

@jenkaa: Bohužel, s těma holkama máš stoprocentní pravdu. Není na nich nic zajímavého, ničím mě nebaví. No, možná má pár z nich koukatelná prsa, která rády vystavují, ale to mi bohužel nic neříká a ničím jiným zajímavé nejsou. Snad jen ještě schopností být za všech okolností 24 hodin denně při jakékoli práci dokonale nalíčené a tím mě taky neuchvátí. Takže bych byla pro, aby jejich řady poněkud prořídly :-)

300
Wally
Reagovat

Luboš je dost jiný, ale aby mu při duelu vyhrožovali, mi přišlo dost přes čáru. A Květka v klidu. Moc se jim tam Luboš hodí.
Causa těžké dětství ála nesnáším břitvu je taky moc hezká. :D V bonzování byli mistři v minulé řadě, tam se vždy řešilo kdo, kde, co udělal, neuděl, podvedl,ukradl, dal facku. A vše bez důkazů.

301
Jeny
Reagovat

@Skála: Pred chvilou som bola skontrolovat moje drevo v lese,chybaju mi take dva metraky s mierami A a B.Neviete o tom nieco?:D

302
theos...
Reagovat

@Jeny: nešlo mi o nářečí, já slovensky rozumím i všem nářečím (můj oblíbený film „Pásla kone na betóne“). Šlo mi o artikulaci a o neschopnost sestavit smysluplnou větu. Ostatně vyrostla jsem na slovenských pondělcích a detektivky 3x jsem si kupovala ve slovenštině (ty se daly sehnat). Slovák se kterým teď žije dcera říká že je to tím, že už nikdo nečte knížky.

303
Jája
Reagovat

@Jeny: Pokud máš les někde kolem Turca, tak to už je spálené. Kousek výš to Skála psal. :DDD

304
Jája
Reagovat

@theos…: Taky nemám problém ani s východniarským nárečním (až na nějaké to slovíčko). Spíš mě udivuje, že rodilý Slovák nerozumí a potřebuje titulky. Spíš nerozumím, když někdo mele jak vrtačka. :)

305
Dany
Reagovat

@sunrise: To dokonalé nalíčení a upravenost jak ze škatulky mě taky bere. Taková Jana má tu bundu porád dokonale čistou. A vzhledem k tomu, že říkala, že až půjde něco dělat vezme si pracovní a jiné než té hodobožové jsem si na ní zatím nevšimla, bude Jana taky přetrhdílo.

306
Hooper
Reagovat

Přidávám se k fandům rozhovoru Luboš-Kveta. Nemělo to chybu! A co se týká sluhů, tak doufám v Janu, ta se tam opravdu nepředře, hlavně, že je vždy skvěle nalíčená. Jestli bude farmářem týdne Luboš, tak netuším, koho by mohl dát jako mužského sluhu, to si možná hodí kostkou.

307
jenkaa
Reagovat

Taky nechapu, jak si Lubo splete klasicke holitko se ziletkou s elektrickym strojkem? Co uci? Ale kazdopadne je to vesela rovnice: nenapajeci holitko + elektricky pristroj = paralyzer:-)))) Jinak Reza byl roztomily ve videu, kde komentuje svoji hadku s Janem, pry vsetci su tu prepnuti, aj ja som prepnuty, mozno.-)) tu je to pezinska psychiatricka:-)))) A protoze se o deni v SK zajimam, koukala jsem dnes na prvni povolebni diskuzi a myslim, ze predseda SNS tam neco mektal o tom tom katastrofickem slozeni a o volicich, ze to maj z toho, ze koukaji na farmu apod.? Polospala jsem u toho, ale pokud je to tak, tak tedy vezme, jak jsme ovlivnili ucast Kotleby ve vlade:-)

308
jenkaa
Reagovat

Me porad pronasleduje ta predstava, dat si na sebe po nekom tu upocenou vestu, to se Romanovi ani nedivim, ze pred tim utekl.

309
Skála
Reagovat

@Jeny: „Čestný pionýrský“,o tom fakt nic nevím,opravdu to není moje práce. :-)
@Jája: Náhodou,to spálené dřevo jsem řádné zaplatil. :-D

310
Jája
Reagovat

@Skála: Jeny by si to měla trochu zkonsolidovat :D

311
Dany
Reagovat

@jenkaa: A nejkomičtější je představa, jak Jano používá jakýkoli elektrický přístroj někde, kde není elektřina. To by si tu šňůru ,musel strkat tak akorát do zádele. Ten mudroň by si to měl trošku překonsolidovat v hlavě.

312
staronova
Reagovat

Ale na té farmě snad elektřina je, možná ne na používání vysavače a mixeru pro farmáře, ale určitě tam natažená je:-) A pokud existuje seznam věcí, které si nemohou na farmu vzít, tak to platí i pro Janka. Jestli má panickou hrůzu z břitvy, tak ať se neholí, věděl, do čeho jde.

313
Jeny
Reagovat

@jenkaa: Danko nech si pozameta pred vlastnym dvorom.Preco volby dopadli tak,ze sa tam dostal aj Kotleba?Jednoduvho preto,ze ludia uz maju tyc slubov a toho rozkradania plne zuby.Ja pozeram farmu,aby som trochu zabudla nastarosti,ktore tu mame hlavne na vychode.Sledujem politiku a je mi z nej zle a povedala som si,ze volit nepojdem,neni totiz koho.U vas to mate podobne,akurst je mensia nezamestnanost.Svine sa vymenia a valovy ostavaju.

314
Jeny
Reagovat

@Skála: Tak to bude urcite JanaH.Idem ju nahlasit.:D

315
Hooper
Reagovat

Ještě k Romanovi dvě věty. 1) Jestli sám požádal o duel, tak jak to, že to nebylo v sestřihu? Chyba štábu. 2) Tohleto „chci jít domů hned“ by se mělo trestat. Ideálně okamžitým vyhazovem. (Chápu, že to asi ne vždy lze při konkursu odhalit.)

316
sunrise
Reagovat

@Hooper: Řekla bych, že takováto ujednání se odehrávají když spolehlivě nejsou přítomny kamery, což není takový problém, protože tohle nejsou VV s trvalou přítomností kamer v každém rohu. Některé dohody, koalice, konspirace… se pak provalí a některé, o kterých se ani nemusíme vůbec dozvědět, se ani neprovalí.

317
jenkaa
Reagovat

Dany, aneb tam někde mají i farmáři přípojku k dispozici a štábu musí vstávat vlasy na hlavě, co s takovým materiálem, jako je Lubo švihadlo:-))))co v zájmu spravedlivosti prodrbne i to, co nemá:-)))

318
jenkaa
Reagovat

Pokud Roman chtěl domů, což nechápu, proč tam lezl, a požádal Luba o službu, určitě nečekal, že to Lubo propálí. Určitě nechtěl sankce, kdyby odešel sám, asi by byly, Takže Geroj Lubo, mu sice vyhověl (evidentně mu to vyhovovalo), ale obratem ho hned propálil, takže z toho vyšel zase jako sráč……. A nechápu, proč by ho (ho) Roman zvolil.. jediný důvod ..štáb ho ukecal…nedáme Ti pokutu…anebo něco Ti přihodíme, když dáš Luba farmářem, páč to je materiál.-))))a mají pravdu, Vašnosto.

319
Franz
Reagovat

Nedivím se, že se už našel fanoušek, kterému chování Luboše rajcuje. Vždy se najde někdo, kdo bude čurat proti proudu a nepochopí situaci. Jen doufám, že takový fanda není vlastně obrazem toho, nad jehož chováním se musí i pozastavit kdejaký psychiatr.

320
staronova
Reagovat

@Franz:
Jestli tím fanouškem myslíš mě, tak jsi vedle jako jedle. Ale pořád je pro mě chování Luboše coby hráče pochopitelnější, než řev Rezy a jeho naprosto nesmlsné kecy, případně chaotické vyjadřování Tomáše. Ostatně zrovna tihle dva pánové jsou sralbotky, před duelem plné kalhoty, ale ve stodole už jim huby zase jely na plné obrátky. Ještě před duelem by Lubošovi do zadele vlezli a jak rádi a teď jsou velcí hrdinové, jak mu to dají sežrat :-D Luboš je velký podivín a tím zůstane, on to snad ani nehraje. Ale ti dva jsou totálně vypatlaný hlavy.

321
Dany
Reagovat

@sunrise: Kamery tam být nemusí, stačí,když je tam Lubo.

322
Hooper
Reagovat

@jenkaa: Roman není myslivna, ale nevěřím tomu, že je tak naivní, aby si myslel, že si tohle nechá Luboš pro sebe. S tím přece R. musel počítat. Odejití přes duel místo pokuty za předčasný odchod – ano, to mě napadlo.

323
sunrise
Reagovat

@Dany: tak tak :-)

324
jenkaa
Reagovat

Hooper, ale co to případné zvolení Lubose za FT? Můžeme jen spekulovat, a to mě tady baví. Staronová, no taaak, mně vůbec nevadí, pokud někdo fandí Lubovi, nebo někomu, komu já ne. Baví mě číst argumentace. Ale zatím tam nikdo jako sralbotka nevystupuje, ber to jako taktiku – Tomas, Reza i Lubos. Ten si vzal Romana, který ho o to požádal soukromě. Tak když je pán spravedlivý, dodržující pravidla, mohl si vzít silnějšího soupeře, ale né, vezme si Romana, protože je lidský, vyzvedne tuto svou vlastnost, ale obratem ho v zájmu pravidel napráská). A Tomáš myslím Lubovi nevyhrožoval.
A mimo farmu, pořad na markíze „Tvoja tvár znie povedome“ ted ukázala Adamce ze Superstar a byl super:-)))

325
Jája
Reagovat

Skála dorazilo dřevo AB, tak nevyspávej :)

326
staronova
Reagovat

@jenkaa: Ale no tááák, ber to jako taktiku, když jeden na druhého práská:-) Co se týká pánů spravedlivých, tak na ty si tam hraje každý, začínaje Jankem a konče Lubošem. Tomáš a Reza lezli Lubošovi do zadele a bylo to jak viditelné, tak slyšitelné. I u stolu se ještě drželi zpátky a dodržovali dokonce i elementární slušnost v komunikaci, než Luboš vyslovil jméno Romana. Ovšem to všechno se obratem změnilo ve stodole, kde jim duel už nehrozil. To, jak oba hrdinně vyskakovali proti Lubošovi bylo úsměvné, o vyhrožování jsem, myslím, nepsala. Ale že mu to natřou, na to se těší oba mladíci víc, než na placku s vajcem k snídani a já se na to těším taky:-)

327
jenkaa
Reagovat

staronova….duel jim nehrozil uz minimalne den. Kdyby Lubo nechtel delat vyzvy……tak by mu nebylo vycteno, ze najednou chce demonstrovat silu, ale v praci na to kaslal. To mu kapanek nevyslo. Tot muj názor. A nebud jizliva:-)

328
Dany
Reagovat

Kdyby Lubo v duelové stodole nepojal potřebu se ospravedlňovat a zároveň spravedlivě v zájmu dodržování pravidel prášit na ostatní, k žádnému konfliktu by nedošlo.

329
Dany
Reagovat

@staronova: Ale duel jim hrozí přeci stále. Když ne tento týden, klidně ten příští.

330
staronova
Reagovat

@jenkaa: Duel jim nehrozil minimálně den, ale pokud sis nestačila všimnout, tak Luboš byl v duelové chatce a Reza s Tomášem byli kde? Správně, ti byli na farmě:-) Tedy co? Nebyli pohromadě. A ve stodole co? Byli všichni pohromadě a stačilo dost málo, aby se do sebe pustili. Co se týká síly si vůbec nejsem jistá, že Luboš bude až takový boreček, jak říká, spíš zastrašuje a ti dva sralbotkové se z toho kapku roztřepali. 30 kliků na jedné ruce dostalo Rezu víc, než stavba přístřešku:-)

331
staronova
Reagovat

@Dany: A vidíš, vůbec mi nedošlo, že bude duel i další týden, svatá prostoto. A myslíš, že zase budou podrázky nebo to projde pěkně v klidu a „čestně“? Kdyby Roman neměl potřebu jít do duelu a žádat o to Luboše, kdyby si do duelu vzal Rezu, tak mohlo všechno dopadnout jinak, kdyby byly ryby…a Janko by měl svoji žiletku:-) Ostatně žiletková situace se již vyřešila, večer se dočkáš. Taky se dočkáš toho, jak na sebe budou práskat čili prášit všichni všechno, je to jen otázka času, než sežere někdo z nich tajně bramboru.

332
Hooper
Reagovat

@jenkaa: Vůbec bych se nedivil, kdyby Luboš jako farmář týdne byla práce štábu. Uvidíme, no.

333
sunrise
Reagovat

@Hooper: Obvykle mi zásahy štábu v každé RS extrémně vadí, ale tady je už od počátku tak všechno zmanipulované, že už je to jedno a tohle bych si snad i přála. Bude zábava.

334
Eva původní
Reagovat

Roman dnes v Teleránu dá se říct přiznal, že chtěl jít domů. Moc mu to slušelo, byl hezky oblečený a měl nalíčené řasy a řekla bych, že měl na nohou dámské boty. Řekl moderátorům, že se chce předělat na ženu. No, nemají to lehké v životě tihle lidé, ale já mu přeji ať mu to dopadne jak si přeje. Tak večer a dle ukázek asi skutečně bude Luboš FT, Jana v ukázce, že se bojí tohoto týdne. Ani se nedivím.

335
staronova
Reagovat

@Eva původní: Tohle přiznal už ve stodole při duelu. Že požádal Luboše, aby ho do duelu vyzval. Ale že to vydržel jen týden a stálo mu za to tam na týden vlízt, no, asi se chtěl zase ukázat, aby se na něj nezapomnělo. V každém případě z něj bude hezká holka. Viděla jsem večerní farmu, nic nebudu prozrazovat, Reza to bude mít zase sele sle, ten bude s Tomášem tak dlouho vymýšlet a taktizovat, až oba vletí do díry v kadibudce:-) Jen ať klucí na farmě vydrží dlouho, takové figurky se hned tak někde nevidí.

336
Hooper
Reagovat

Sunrise: Z hlediska hry jen dobře.
Eva původní: Janě bych pozici služky přál, doufám, že to tak dopadne.

337
Skála
Reagovat

@Jája: 325 Trochu jsem se opozdil.Beru vercajk a jdu na to. :)

338
Dany
Reagovat

@staronova: Jasně, že budou, bylo to tak v každé ředě, proč by to mělo být v téhle jinak? Jsou tam ti samí lidé. A koukala jsem na video s Romanem, ten jasně řekl, že odchází kvůli lidem, kvůli tomu, jak se tam hádají a napadají kvůli každé maličkosti, že tohle mu tam vadí a těžko to snáší.

339
Dany
Reagovat

@staronova: Ráno vstávám hodně brzo, už jsem večerní díl viděla. Diskutovat o tom, co je v něm budu až zítra, až se podívají všichni. A netřeba být kousavá, píšeme tady jak to kdo z nás vidí ze svého pohledu a jde jen o hru a ještě ze tří čtvrtin zrežírovanou. Lubo je mě osobně velice nesympatický i kdyby byl chodící naučný slovník AV. Protože to není jen o vědomostech. Reza měl pravdu, a nevyčítal mu to jen on, ale i ostatní hned u toho skládání dřeva, že pokud se prezentuje jako silák největší a pak nechá holky tlačit do stodoly kolo sena se kterým pomalu ani nepohnou a pro špalek se nemůže ohnout protože má nemocná záda, je taková síla k ničemu a její ukázky akorát provokace. A naprášení Jankovy žiletky byl prostý akt pomsty za to, že si Janko dovolil u stolu s Květkou říct, že ho, jako FT, absolutně nerespektoval. A to udělá jen opravdový mentální chudáček.

340
Eva původní
Reagovat

@staronova: Jojo, bude z něho hezká holka :-)) Taky jsem si přála, aby zůstal déle, ale holt je to holka rozmazlená a bylo to tam pro ni (něho) kruté :-) a hladověl tam jak říkal, že byl o cibuli a o vodě :-) Jsem se zasmála jak píšeš o Tomášovi a Rézovi, jen ať si tam hoši pobudou co nejdéle a taky by si zasloužili příchod drsných banditů ať si to pořádně užijí, teď to mají lážo-plážo. I když Luboš jim dá zabrat dle ukázek na dnešek, ale ať se poperou …

@Hooper: taky bych ráda viděla Janu v pozici služky a hlavně v tom chlupatém špinavém hnusu – zástěře a perfektně nalíčeným ksichtíku k tomu outfitu :-))

341
Eva původní
Reagovat

@Dany: 338, to je fakt s Romanem. Docela mě ale zajímá jak by se tvářil když by se eventuálně vrátil za Janu, o které se píše, že bude muset do nemocnice. Jestli to bude tento týden, tak by musel Roman zpátky, nebo já nevím jak to přesně mají ve smlouvě. Zda může odmítnout návrat. Myslím si, že by se mu nechtělo vracet. Na dnešní večer jsem fakt zvědavá moc na farmáře/ku/ týdne.

342
Franz
Reagovat

@staronova: Ty asi musíš být nějaká odbornice na Farmu. Nemám, ale vůbec ponětí, že bych tvůj nick zde viděl i v předchozích řadách. Resp. to je tvůj nick nebo jsi tu vystupovala pod jiným?

343
staronova
Reagovat

@Dany: Asi tak, já taky jen píši, jak to vidím ze svého pohledu. Pokud je Reza pro tebe spravedlnost sama a sympaťák, já ti to vůbec neberu. Pro mě je Reza šmejd šmejdů a ani 12 let na ulici z něj pro mě nedělá chlapa, štáb sice může ledacos ovlivnit, třeba doručí naprosto nové plechové kýble, ale povahy lidí neovlivní. Za mě by tam Reza a Tomáš měli vydržet co nejdýl, jinak bude po srandě, lepší Pat a Mat se na letošní farmě už nenajde:-)

344
staronova
Reagovat

@Eva původní: Trojice Luboš, Tomáš a Réza je výživná. Jen mám obavy, aby tento týden v duelu jeden, buď Pat nebo Mat, nevypadl, ale snažím se věřit štábu, že to nedopustí:-) Ideální by byl ženský duel, který patrně nevyjde, ženský proti sobě nepůjdu, si myslím.

345
staronova
Reagovat

@Franz: Nemyslím, že bych se ti musela blíže představovat, a co se týká odbornosti, tak jak to tady občas čtu, je vás tady dost, jeden odborník vedle druhého, tak se, s dovolením, jen přiřadím:-D

346
Dany
Reagovat

@staronova: Já jsem někde psala, že je Reza sympaťák a spravedlnost sama? Čti pozorněji. Já jsem psala, že v tomto konkrétním případě měl Reza pravdu, nic víc, nic míň. Takže klídek.

347
staronova
Reagovat

@Dany: Oprava: Reza není sympaťák ani spravedlnost sama, to mi nějak ujelo, omlouvám se.

348
Jája
Reagovat

Skála dneska se nadřeš, dorazilo A :)

349
Kara
Reagovat

Luboš mne šokoval, když odcházel do duelantské chatky. Košík s jídlem, ale hlavně zapálenou petrolejku postavil a nechal stát ve stáji na zemi, kde pobíhaly slepice, husy a i ovečky. Na zem, kde bylo dostatek nastláno senem a slámou. Jak málo stačilo, aby do petrolejky nějaké zvíře žduchlo.
Nemusí ani mluvit o své inteligenci, činy mluví za něj.

350
Skála
Reagovat

@Jája: Ty mě dnes dáváš zabrat. :) Právě jsem spálil první fůru a už abych jel pro druhou.To je dneska den. :-D

351
Jája
Reagovat

@Skála: Ale, jen si nestěžuj. Stejně nemáš do čeho píchnout. :DDD

352
Skála
Reagovat

@Jája: Myslíš a jak jsi na to přišla? :-))) Bylo by do čeho,ale nic se nemá přehánět. :-)

353
galadriel
Reagovat

Nech sa páči, nové vlákno ….

Přidat komentář