Panáček v reality show

Farma 7 – Začíname 26.02.2016 + rekap

25. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

12744372_1134976379870608_678687183742833485_n

Hospodár Martin Bagár, moderátorka Kveta Horváthová a 10 starých farmárov, ktorý už raz bojovali o 50.000€. Teraz dostali novú šancu a niektorí sa tejto jedinečnej príležitosti chopili bez zaváhania. Finančná hotovosť, zviditeľnenie a oprášenie zašlej „slávy“ a niektorí len tak….aby reč nestála, to bola motivácia vybraných účastníkov tejto šou, opäť sa postaviť pred kamery. 26.02.2016 nám Markíza naservíruje Farmu 7 na novej usadlosti o 21:50. Nenechajte si ujsť jej zahájenie. 

Predstavenie farmárov a ich motto…

Jana Hrmová – Farma 4: „Na Farme som dospela.“

Chanas Juhaščik – Farma 4: „Budem iba pracovať a nenechám sa už nikým manipulovať.“

Tomáš Mrva – Farma 2: „Som živel a verím si. Peniaze nie sú všetko, ale keď nie sú, je zle.“

Réza Givili – Farma 5: „Vyskúšať si ešte raz život na Farme vnímam ako dar od Boha, ktorý využijem najviac, ako sa dá.“

Lucia Mokráňová – Farma 5: „Dnes som iný človek, som silnejšia, duševne i fyzicky.“

Ľubomír Filkor – Farma 2: „Z Farmy musím odísť ako víťaz, inak neodídem!“

Alžbeta Janíčková – Farma 5: „Poďme robiť robotu.“

Roman Olach – Farma 2: „Zistil som, že popularita nie je všetko.“

Lenka Hrčková – Farma 5: “ Farma mi úplne zmenila život.“

Šárka Rácová – Farma 4: „Vyhrám Farmu vďaka svojim organizačným schopnostiam, zručnosti a kreativite.“

Foto Farmy 7

farma

Deň prvý – rekap z 26.02.2016

Réžia nám predstavila Martina, ako objaviteľa zabudnutej, osirelej, polorozpadnutej a hlavne veľmi špinavej drevenice. Po zvučke plnej snehu, nám opäť ukazujú nehostinnú farmu a opakujú, že farmári sa budú musieť riadiť zákonom prírody. Martin v doline stretne s 5 farmármi, ktorí sú odetí v maskách a privíta ich ako to on nazve „v ľadovom návrate“. Veľmi sa na nich tešil, ukáže im smer, ktorým sa majú vydať, aby prišli na novú farmu, masky si majú dať dole až tam. Prvý vojde zamaskovaný Réza a nevie sa vynadívať….Réžia nám postupne predstavuje farmárov cez staré zábery z ich účinkovania na predchádzajúcich farmách. V prvej päťke je Réza Givili, Jano (Chanas) Juhaščík, Tomáš Mrva, Lucia Mokráňová a Lenka Hrčková. Práv Lenka a Réza prežili na farme spolu pekné chvíle, ale náhle sa karta otočila a šli proti sebe. Réza Lenku nazval chameleónom, je to žena mnohých tvárí. Farmári sa plánujú pustiť do upratovania farmy, Tomáš machruje, že on to má za dve hodiny všetko upratané. Jano vraví, že takáto špina na farme minule nebola, na zemi hnoj, špina, všade pavučiny….ten tipuje upratanie farmy na 3 dni. Farmári sa popozerajú aj po vonku, Réza si myslí, že by mali počkať na Martina, on im všetko vysvetlí, Tomáš oponuje, čo budú robiť dovtedy? Aj ostatní sa zhodnú na tom, že počkajú na druhú skupinu. Lucia priznáva, že teraz, keď už je fyzicky na farme, v zime, tme…..už jej do smiechu nie je. Zato Rézu humor neopúšťa a rozptyľuje aj ostatných. Lucia má pochybnosti, Lenka vraví, že keď videla tie hrnce a taniere, kde boli hovná, špina….nie je jej všetko jedno. Boja sa hygieny, spať sa už nejako vyspia – bude to drsné. Nakoniec farmári prestanú zaháľať a pustia sa do upratovania.

Martin privíta v doline aj druhú skupinu zamaskovaných farmárov. Šárka celú cestu na farmu zvoní, preto ich prvá skupinka už víta na priedomí. Keď vidí Jana, rozbehne sa a hodí sa mu aj so zvonom do náručia. Opäť zostrihy, ktoré približujú jednotlivých farmárov a ich predchádzajúce účinkovanie. Šárka Rácová, Ľubomír Filkor, Jana Hrmová, Betka Janíčková a Roman Olach. Réza prevedie druhú polovicu po farme. Jana na kameru vraví, že šancu na návrat prijala, rada si vyskúša siahnuť na vlastné dno. Pre Šárku je nepredstaviteľné, že všetci budú na jednej kope aj so zvieratami, čakala dve, tri budovy. Ľuboš ohodnotí farmu ako prostredie nie veľmi vhodné na dlhodobé bývanie. Réza vyzve Jana, že keďže je taký starší, mohol by to organizovať. Ten teda zadá úlohy, dievky ľahké práce a zametanie, chlapi odnášanie bordelu a skladanie nábytku. A tak sa teda všetci pustia do upratovania, skladania, zametania, vynášania hnoja. Lucia s Janou sa zhodnú na tom, že Ľuboš je divný, ani nepozdravil, nič nerozpráva, Jana sa ho bojí. Práve Jana s Luciou sa vyberú spoločne hľadať vodu. Na kameru Jana prizná, že radšej šla vodu hľadať, ako hnoj z podlahy zotierať. Objavia duelantský domček v lese, Lucia si nevie ani predstaviť, že by tam mala sama prežiť noc. Lenka a Šárka sú smädné, nevedia sa dočkať Jany a Lucie. Tie ich po návrate nepotešia, vodu nenašli, asi budú musieť kopať. Do práce sa teda musia zapojiť aj dve grácie. Tomáš veril tomu, že dnes podlahu dokážu vyčistiť a aj sa im to podarilo. Šárka si nevie predstaviť, ako tam budú všetci bývať.

Prvý konflikt nastane medzi Rézom a Ľubošom. Lucia nechápe, doteraz ani nevedela, aký má hlas a hneď začal hulákať. Tomáš si myslí, že to vzniklo preto, lebo chcel Ľubo zasa mudrovať (oni dvaja boli na farme spolu). Réza pritom len volal Jana, aby mu pomohol so stolom a Ľubo sa chcel zapojiť – pravdepodobne sa cítil dotknutý, že jeho nezavolal. Pre Rézu je to divný človek, ktorý nerozpráva, ako keby vyšiel po veľa rokoch z väzenia. Ľubo berie túto epizódu ako Rézov výbuch, lebo bol nervózny, povedal mu, aby na neho nekričal, otočil sa a bolo to pre neho uzavreté. Stôl pravdy stojí, dievky priložia aj lavice na sedenie navôkol.

Po ceste prichádza prvá návšteva – Kveta aj s plným vozíkom. Na to, aby vozík vytiahla až k domu si trúbkou privolá chlapskú pomoc z farmárskeho osadenstva. Réza jej pomôže, má ju rád, je vždy pozitívne naladená. Pre Tomáš je Kveta jeden veľký otáznik, bol na farme 4 roky dozadu a vôbec sa nezmenila, je príjemné ju zasa stretnúť. Janko jej priniesol dokonca aj darček – anjelika so srdiečkom, vyslúži si za to potlesk. Kveta sa postupne privíta so všetkými a vysvetlí, ako budú pokračovať vo farmárčení. Najbližšie si zvolia prvého farmára týždňa.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 105
1
Skála
Reagovat

U se se to blíží. :-) A je to tu, zitra začínáme. :-D

2
Jája
Reagovat

@Skála: Ty se těšíš jak malý kluk :D Už máš nachystanou pilu?

5
Kara
Reagovat

@Jája: Předběhla jsi mne. Omlouvám se, ale tvůj příspěvek se mně načetl až jsem to taky vložila.

6
Jája
Reagovat

@Kara: Nevadí :) V každém případě to vypadá na pořádný masakr. Pojedou tam nejen farmáři na sněhu, ale i nervy. Božka se nemusí bát o Rezu (ten ho najde až v létě – možná) :DD

7
Skála
Reagovat

@Jája: Ahoj Jájo,Ty se netěšíš?Máš nářadí nachystané?Já jsem nabrousil pilu i sekeru,tak to může začít. :-D Doufám,že si budeme opět pomáhat.

8
prcíř
Reagovat

dost se těšíme

9
Jája
Reagovat

@Skála: To víš, že se těším!!! Mám takové tůšo, že to bude konečně ta správná farma – osídlování Slovenska :) S dřevem ráda pomůžu, pokud se opět najde dobrá duše, která ho umístí na překladiště. Předem za všechny závisláky moc děkuji :)

10
Dany
Reagovat

Ahojky, zdravím všechny. Tak jsme se ani pořádně nerozkoukali a je tady další řada. Tentokrát to vypadá dobře. Uvidíme. Jsem zvědavá, jak tohle budou zvládat, vypadá to fakt drsně, jestlipak budou mít vůbec náladu na hádky. nabo naopak se budou štěkat víc než jindy. Mě by tam asi vadila ta všudypřítomná zima.

11
Prochor
Reagovat

První hvězdná řada bude určitě skvělá. Máme tam silné hráče. Největší šance dávám Janě – nejinteligentnější hráč ze všech řad.

12
jenkaa
Reagovat

Asi tím, že byla Bubica v chorvatské farmě, mi tady bude chybět, i když mi pila často neskutečně krev…..mohla tam být……a nějak si to neumím představit, když už je to s ex….ale jistě budu čučet….Skala, myslela jsem to tak, že já už nebudu muset, né obecně. Ale stejně,,,,,, jak a kolik lidí využívá nějaké předplacené služby voyo, že se jim to vyplatí? Možná je lepší to dříví tahat, než to vidět v okamžiku vysílání a držet jazyk za zuby? jestli já nebudu tím bobříkem mlčení víc utahaná? a těším se tu na Vás:-))

13
Hooper
Reagovat

Zdravím, jako farmářský nováček mám dvě lamerské otázky, pokud by se tu našel někdo milý je zodpovědět, budu rád. 1) Jde o all-stars řadu? Nebo jde o nějaký mix nových a starých soutěžících? 2) Bude Markíza dávat o víkendu nějaký týdenní sestřih? 4 nebo 5 dílů prakticky v kuse fakt nedávám.

14
Skála
Reagovat

@Hooper: 1./Jde o all-stars řadu,nikdo nový tam není. 2./ O týdením sestřihu,nevím,nevím,ale asi nebude.

15
dejna
Reagovat

Zdravím všechny, nevěřila jsem, že zimní farmu rozjedou, ale oni fakt že jo. :)
Momentálně jsem nejvíc zvědavá na dvojici Filkor – Mrva, protože Filkor se ním už na začátku Farmy 2 zhádal tak, že s ním odmítl komunikovat i po návratu na konci. Je to zvláštní postavička, na chlapa je hodně urážlivý, vztahovačný, nevím, nevím, jestli dodrží to, co nahoře prohlašuje. Navíc tenkrát odstoupil ze zdravotních důvodů, ale spíš bych věřila tomu, že mu došlo, že na některé vlčáky prostě nemá. Přátelil se s Olachem.
Složení se mi líbí, až na Lucii – to není ani štika, ani kapr, spíš taková mřenka…ale třeba se ještě vyvine. :)
Jo a taky nechápu Bětku.
Zatím se mi rýsuje dvojice Chanas – Filkor, s nimi možná Bětka, a trojice Jana – Reza – Tomáš. Ale nechám se překvapit. :)

16
dejna
Reagovat

Ještě by mě zajímalo, jestli i u této verze budou bandité, a pokud ano, pak kdo to bude.

17
Franz
Reagovat

Prý tam má ještě někdo časem přijít.
Farmáře my diváci známe, oni se mezi sebou také znají, takže jen záleží jaké se vytvoří koalice a kdo proti komu půjde. Rozhodně asi dvě velké soupeřky bude Hrmovka a Hrčkovka. Chlapi se dovedou spojit, takže Reza s Tomášem budou spolu vycházet.
Dnes Markiza vysílá jen lákadlo na diváky, první den bude až v pondělí.

18
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavý, jestli se Réza naučil lépe slovensky, nebo jestli to bude jako dřív:
hospodář: „Réza, ako s ovcami ?“
Réza: „Ofse sele sle !“

19
Prochor
Reagovat

Ještě mně napadlo- jestli dojde během farmy k proměně Olacha na Olachovou, tak nebude smět být v duelu s chlapama? No to bude pěkný zmatek.

20
Skála
Reagovat

@Prochor: To jako pro zpestření (jako minule Petry svadba) ,tam přijede pojízdný operační sál a udělají fik,fik a bude najednou Oláchová. :-D

21
Skála
Reagovat

@dejna: Někde jsem zahlédl,že přijdou a bude to prý veliké překvapení,kdo to bude.

22
Johana
Reagovat

Jsem zvědavá, jak budou lovit zvěř. Snad jim nedají do rukou zbraně?!
Představuji si kameramana, jak se plíží za lovcem houštím a u toho filmuje.
Reza je taky můj favorit…doufám, že se moc nezměnil a ani slovensky se nemusel víc naučit.

24
galadriel
Reagovat

Do textu som Vám doplnila fotky farmy.

25
Hanka
Reagovat

Jája,Skála: Už minule jsem marně hádala, co to máte s tím dřevem. Asi jsem nablblá nebo už sklerotická/66let/ a pořád to nechápu. Je my jasné, že se to týká informací ohledně Farmy. Jestli budete tak hodní a vysvětlíte „staré babce“ , jak to je? Píši tu můj mail – babihanca@email.cz

26
Jája
Reagovat

@Hanka: babihanco máš to doma :)

27
Jája
Reagovat

@Jája: babihanco doplněk – nebo bez čísla, se uvidí

28
Skála
Reagovat

@Jája: Tak ted to uz opravdu vůbec nepochopí. :-) :-D

29
Wally
Reagovat

Nechci se plést Jáje a Skálovi do dřevorubectví. Ale všimli jste si co tam mají za hromadu dříví? To bude pěkná makačka. Rozumíte někdo té fotce s tím plotem? Z leteckých záběrů tam není nic takovýho vidět.

30
Skála
Reagovat

@Wally: A je to venku.Já jsem si bláhově myslel,ži si toho nikdo nevšimne.To je nachystané pro mě a Jáju. :-)

31
Wally
Reagovat

@Skála: To mi bylo jasný, ale nechtěla jsem to tak provalit hned na začátku. Kolik už máte hotových milířů . :D

32
Jája
Reagovat

@Skála: Já jí napsala mejlíka :D Zblbla jsem někoho? :DD

33
Jája
Reagovat

@Wally: Zima byla mírná, něco mi zůstalo :) Ale jaro je daleko, takových 5 by šiklo :)

34
Skála
Reagovat

@Jája: Mě.Já jsem si říkal,když já jsem nepochopil,“co tím chtěl básník říci“,tak ona už nemá šanci to pochopit vůbec. :-)
S tím dřevem nevím,nevím,jenom,aby nám nakonec nepochybělo.Zima,letos se s mírnými přestávkami,posouvá až do května. :-)

35
Skála
Reagovat

Ještě to nezačalo a už se od příštího týdne mění vysílací čas.Ach jo. :-(

36
Wally
Reagovat

@Jája: @Skála: Tak já myslela, že dříví máte pod kontrolou a teď to vypadá, že v tom máte ještě větší hokej než všichni tady. :D
Že se nám snaží Borisové namluvit pár záběry sněhu, že to je zimní farma je blbost.
Zima je v tahu, kvetou kytky, jsou tu už skřivani. Farmářský holky silikonky za pár dní vytáhnou bikiny.

37
Skála
Reagovat

@Wally: Pokud se nepletu,tak je to někde Nízkých Tatrách a filmované minimálně tři týdny pozadu,tak ten sníh tam klidně mohl být.

38
Wally
Reagovat

@Skála: Ale jo, já jim těch pár dní sněhu neberu.

39
Jája
Reagovat

@Wally: Podle ukázek jim to tam pěkně klouzalo, ale sněhu v Beskydech bylo více a pořád je to tady jako na houpačce – dva dny jaro, den prší,tři dny sníh. Snad to nebude jako před třemi lety na apríla metr sněhu.

40
Kara
Reagovat

Celé je to zle. :(( Kde je reklama ? Už nás ošidili nejmíň o tři :((((

41
Wally
Reagovat

Kromě Luboše si je jakž takž pamatuju. Ale, že by to byli ti nejlepší z nejlepších se mi nezdá.
Jasně, to počasí je jak na houpačce. Takže i ten metr sněhu se tam může objevit. :D

42
Dany
Reagovat

Tak tentokrát budu mít problém. V současné době vstávám ve čtyři ráno, koukat skoro do půlnoci tři měsíce nezvládnu a přehrát to nejde. Dost mě to štve.

44
Prochor
Reagovat

43 – Zkoušel jsem to už dříve ale v Čechách se to nedá spustit.

45
dejna
Reagovat

Vypadá to, že i letos bude dříví na skladě včas.;)

@Prochor: Někdo si tu na to stahoval nějaký program, tuším Hola. Mně se to nepodařilo spustit, ale kdosi si to tu vloni chválil.

46
Dany
Reagovat

@Jája: Jájo díky, ale tam to právě nejde. Píše to, že z důvodů licenčních práv. Ale já si vzpomněla, že jsem to v minulé farmě, když jsem potřebovala, dělala přes uložto. Tak jsem to zkusila a tam to jde stáhnout. Heslo je farma. Takže kdyby na tom byl někdo jako já, tady to je ok. Zatím.

47
Dany
Reagovat

@Wally: Já si také nemyslím, že jsou to ti nejlepší. Spíš ti, kteří do toho chtěli jít znovu. Myslím, že Markíza jich oslovila víc a tihle na to kývli.

48
hollyoaks
Reagovat

7.séria má trvať až do konca mája zač.júna pretože sa farma sa stala hlavným ťahakom jari

49
Jája
Reagovat

@Dany: Koukala jsem na to v noci – bez omezení. Mám nainstalovaný Hola Unblocker se zaměřením na Slovensko (při instalaci musíš zadat stát). Vzhledem k tomu, že se to občas dost seká, je lepší ta druhá varianta.

50
Wally
Reagovat

@hollyoaks: No potěš koště. To nás čeká ještě 8 bývalých farmářů. Jestli tito jsou výkvět, tak co tam přijde dál?

51
Dany
Reagovat

@Wally: Chachacha, supervýkvět. Ty si nechávají jako obrbombu.

52
Eva původní
Reagovat

Takový humus kam je nacpali to je teda síla. Nechtěla bych to tam uklízet. Možná ještě kdybych tam šla v létě, ale v zimě, fuj :-( Na diskusi jsem četla, že se vše odehrává při Mošovciach a povídá se, že přes den tam něco točí a večer prý se jede do kostela v Mošovcích kde se mají sprchovat, večeřet a snad tam i spí. Mošovský lid prý už nesmí od ledna do lesa ani nakrmit zvěř. No, docela bych tomu i věřila, že na nás Markíza zase hraje habaďůru…

53
Franz
Reagovat

Jaké ponocování u Farmy do půlnoci? Na TV Narkoza ( a i jinde) píšou, že v pondělí to začíná v 21,40 hod. V úterý 20,30, středa není, čtvrtek 20,30 a pátek 20,30 hod. Takže pouze pondělí je později a to je dobře, protože u nás se stejně většina diváků dívá na Případy 1.oddělení.
Nebo znáte ještě nějaké jiné časy?

54
Wally
Reagovat

@Franz: To bych radši ponocovala, než tohle. To mi doma neprojde. A případy už skončily.

56
JanaH
Reagovat

@Franz: a jak dlouho to bude směroplatné? :-D

Mmch. ještě před nedávnem Narkóza uváděla vysílací časy od 21.40… takže budeme vidět, jak se to vyvine.

@Wally: od pondělka opakují první řadu.

57
Franz
Reagovat

Eva původní – Mošovce, okres Turčianske Teplice. Ano, psalo se, že stavení je u Martina, ve Velké Fatře.
Hraje habadůru určitě, protože tam někde v upoutávce píšou, že budou chytat ryby a lovit zvěř na maso a to udit. To tu zvěř budou lovit prakem? Že by jim dali flintu pochybuji a lovení do pastí jim zakážou místní ochránci zvierat.

58
zuz.sla.
Reagovat

Dobrý den, moc bych jsem se chtěla dívat na Farmu 7, ale nechce se mi to z licenčních důvodu spustit( videoarchiv Markiza), prosím dejte to někdo na youtube.Dík moc Zuzka

59
Hooper
Reagovat

Teď se na to koukám ze záznamu a Rézova věta „Dojde Martin zavolaný na 0000“ mě docela pobavila.

60
Hooper
Reagovat

A už mám své první fanoušky. Zatím vede blondýna v růžovoučkých teplákách/kalhotech. Na zanedbanou farmu vyloženě vhodný nápad:-) Šárka taky s rukou v exkrementu zaujala.

62
Dany
Reagovat

@zuz.sla.: Psala jsem výše. Jdi na ulozto, do vyhledávače zadej Farma 7 a stahneš si to bez problémů. Jen to chvíli trvá. Heslo je – farma.

63
Kara
Reagovat

Při prohlížení vizitek jsem se zasmála u Šárky a Lenky. Na dotaz, koho by si tam přály, nebo ne z minulých hráčů: Šárka by si nepřála to hovno na peci – Lenuš, protivnou a nesympatikou ženu. Lenka to má naopak, Šárku by si tam přála, byla prý fajn :)))
Jsem zvědavá, jak si teď sednou.
Šárka mně tím připomněla, jak Lenka při konci trucovala a v bundě s kapucí na hlavě ležela pořád na peci, s nikým nemluvila a když už, tak jen po všech ječela :))))

64
jenkaa
Reagovat

Tak zatím lze těžko říct, jaké vztahy se tam vyvrbí, jak říkal ten z Trnavy……už žádnou holku a kdyby ano, tak tu Lenku ……tam ten pan kolem 50 let….na toho si vůbec nepamatuji……..ale zatím mi to nic neříká….ostatně, nebylo co vidět. A v podstatě je mi jedno, kdyby je někam odvezli umýt se…..ale ta ponorková nemoc a místo setrvání by se měly zachovat, jinak prostě nikdy „nestiahnu z kože“ až na jádro psychiku …..a když už to má být drsné a chtěj sledovanost, ať to drsné je.

65
Zuzka
Reagovat

Velmi sa tesim na tuto farmu. Dufam, ze vsetci budu hrat poriadne!

66
iv
Reagovat

Zdravím všechny, chvilku to vypadalo, že budou přenosy pětkrát týdně, ale zase se vrací na loňský vysílací režim čtyř dnů, posunuli aspoň čas… Páteční první vysílání bylo pod taktovkou režie a kamery, efektní záběry na pavučiny (pravé či umělé), na kosti, lebku, vynášeli ven celkem čerstvý (?) hnůj, prostor bez zdroje vody (?), bez ohně. No, jako z dobrodružného filmu:). Výběr farmářů beru… Sestavu jistě doplní banditi, znáte někdo jména?:)

67
Wally
Reagovat

Podle sestřihu příštího týdne Réza vykuřuje dýmčičku – oheň mají. Hodně sněhu – vodu mají. Dostatek dřeva mají taky.Spí ve spacácích :D . Nadstandardní honorář. A jestli nepřijde nikdo další tak délka cca 6 týdnů. Žádné drsné, bitka to byla , aby se tam dostali.

68
Jeny
Reagovat

@Prochorne: Neviem preco ty oznacujes Jana Juhazcika za mimona,je to jeden pracovity clovek,ktory tam nieco dokazal.Dostal aj odmenu od hospodara.Ty by si tusim chcel,aby tam boli same nemehla,zeby sa len hadali a taktizovali.Janka a ta druha,co mala viac urazov tam urobili velke vis co.Na farmu sa ide hlavne pracovat a az potom taktizovat.Moj nazor,alebo by si chcel takych ako bol Miso?

69
Hanka
Reagovat

Jájo, díky. Teď jsem zjistila, že jsem tam napsala pěknou hrubku. Asi v tom spěchu. Tak se všem omlouvám

70
Jája
Reagovat

Skála, budíček! Jde se makat! :)

71
Prochor
Reagovat

68- Jano a Šárka jsou pro mně mimoňové protože nechápou, že farma není jen o práci ale hlavně o strategii. O tzv. společenských dovednostech – umět si získat správné lidi lidi, vytvořit fungující alianci, vytvořit správný plán, redukovat tok informací, odhadnout záměry soupeřů.
V tomhle všem například vyniká Jana Hrmová. Jano ani neví, že něco takového existuje a proto nemůže nikdy zvítězit v kontejnerové hře. Dříve nebo později se ocitne mimo hlavní děj a stane se jen pěšákem na šachovnici.

72
Jeny
Reagovat

@Prochor: To ta vobec nenapadlo,ze teraz si budu davat lepsi pozor,s kym sa budu skupinkova,prave preto, ze uz tam raz boli?Neviem,kde ty pracujes,ale tateho stratega ako si ty,len tazko hladat.Janu pasujejes za za naljlepsiu hracku,co sa tyka jej schopnosti?Je velmi vypocitava a leniva ako vos.Ukazala sa hned na zaciatku,hlavne je velmi falosna.Nic v z lom,tiez hovorim svoj nazor,takze uvidime.

73
Franz
Reagovat

Prochor – nezlob se na mně, ale co příspěvek od tebe, tak agitka pro Hrmovku. Chápu, že to může být tvůj ideál, protože je to pěkná, prsatá a inteligentní dívčina, ale nesmí se to přehánět. :-)

74
Jája
Reagovat

@Franz: O kráse tady těžko mluvit. Sundej jí omítku a bude z ní tuctová holka s vycpanými prsy. Až vystuduje výšku, pak možná o ní řeknu, že je inteligentní. Zatím pořád umělá vyčůraná. Nic víc.

75
Kara
Reagovat

@Prochor: Co se týká největšího mimoně, tak u mne je to Luboš. Vybavuji si jeho minulé působení a jede opět ve starých kolejích. Opět se straní se kolektivu, a pořád se tváří jako kakabus. Počítám, že 1. duel bude jeho. Nad Romanem sice by měl šanci projít dál, ale do nějakého spojenectví ho využijí jedině jako pěšáka a čekám, že to časem zase sám vzdá.
Byla bych ale ráda kdyby tam nějaký čas vydržel. Takového exota nemá člověk možnost často potkat a zatím mne baví sledovat takovou postavičku :))) Víc než Rezu a Janu. Ti jsou už ohraní, přečtení a nebaví mne.

76
Prochor
Reagovat

73 – Franz – Jana není můj typ ale líbí se mi její taktika.
75 – Kara – Na Luboše si moc nepamatuji. Z první upoutávky se mi zdá, že je to typ ředitele Zeměkoule. Takže bude všem do všeho kecat a místo aby si lidi získal, budou přemýšlet, jak ho dostat do duelu a ven ze hry. Pozice ředitele Zeměkoule nebo brouka Pytlíka je hloupá strategie (Milan z české farmy by mohl o svojí „popularitě“ vyprávět:-)).

77
Jája
Reagovat

@Prochor: Tak si Hrmové užij, dokud tam je. Brzy jí budeš moci akorát zamávat přes okýnko na infekčním. (Plus jeden den)

78
iv
Reagovat

@Prochor: O hráčské inteligenci Jany H. nemám tak vysoké mínění jako ty. Ráda se nechám překvapit, trochu mi vizuálně splývá s Lenkou, Lenčinu účast bych znovu nečekala. Janu si vybavuju, taky bouřlivé konflikty s Janem, ten byl pro mě záhadou. Zlost, frustraci nad pracovní neschopností některých střídal plačtivým vyprávěním – kauza omylem vyhozené maminčiny celoživotní úspory během úklidu a na závěr platonické vyznání Kvetce. Šárka má šanci stejnou jako Jana či Réza, soutěž je mj. o náhodách a o štěstí… Zaznamenala jsem těsně před soutěží nejvíc kladných ohlasů pro Lucii (překvapilo), Janu, Rézu (nepřekvapilo). Na chvostu Luboš, Roman, řádově šlo o pár stovek klikajících.

79
Kara
Reagovat

@iv: Já právě taky nějakou velikou inteligenci u Jany nevidím. Hloupá není, to ne, ale inteligentní? To, jak plní bulvár selfíčky vystrčených prsou je jediné, čím se prezentuje. A v rozhovorech inteligencí taky zrovna nevyniká. Tak safra, kde ji přede mnou skrývá, že chlapi ji vidí a já ne ? :((

80
Skála
Reagovat

@Jája: Fakt už je dřevo nachystané? No to byl zázrak,ale příjemny. :-)

81
Dany
Reagovat

@Kara: Souhlasím. Ona spíš dovedla skoro do dokonalosti vychcanost, to jí jde. Jinak je to pěkně lenivá slepice. Jasný, že tahle hra není jen o práci, ale také ne jen o intrikách. Možná se tím propracuje daleko, ale pak jí stejně vymetou.

82
dejna
Reagovat

@Kara: U mně taky a taky bych si přála, aby chvilku vydržel, ale myslím, že brzy vyletí. :(
Jinak jsem ale zatím zvědavá na všechny a k tomu navíc i na bandity.

85
Kara
Reagovat

@Jája: Někde jsem nedávno četla, že by farmě 7 měli dát název Kozí farma. Asi na tom něco bude.
Ještě ať dodají Tomáše a Romana s Nikoletou Máceovy a s celou Farmou končím. :(((
Je to hnus, kam tu dobrou realityshow dostali.

86
Janica
Reagovat

@JanaH: První řadu? Která stanice? V programu to
není. Ve 21,40 uvádějí Farma – den první. Předpokládám, že je to 7.
První řadu jako jedinou jsem neviděla, ráda bych to zkoukla. Dík za info.

87
Franz
Reagovat

Třeba ta nemocnice je od Hrmovky jen ta její taktika, jak tady píše Prochor.
Takže to večerní odvážení do vesnice na sprchování a stravu může být realita, protože TV Narkóze jde všechno. Ještě to nezačalo a už mají průser.

88
Kara
Reagovat

@Franz: Vidím to stejně a taky mne hned napadla Janina taktika.

89
Prochor
Reagovat

Stává se ze mně černá ovce protože kladu důraz na sociální stránku soutěže.
Tenhle názor jsem si ale vytvořil postupně. Když jsem viděl první díly amerického Survivora, dal bych ruku do ohně, že musí zvítězit člověk s největší schopností fyzicky přežít kruté podmínky na ostrově. Ale nebylo to tak ani v kdo přežije Borneo, ani v dalších řadách. Vždy zvítězil ten, kdo nejlépe zvládl sociální soutěž.
Člověk je asi natolik adaptibilní, že ve finále nebojuje proti prostředí nebo situaci, ale bojuje proti ostatním soutěžícím. Ten, kdo to ví od začátku, má podle mně velkou výhodu.

90
Eva původní
Reagovat

Zdravím, může mi někdo vysvětlit co to zase Markíza uvádí či vyvádí? Mám TV program TV Max a tam je dnes uvedeno na Markíze international 21.40 (to nechytnu) Farma P – tedy premiéra a Markíza – na ni koukám normálně taky ve 21.40 Farma – Den první P To teda čo už??? Díky, ahoj

91
Jeny
Reagovat

@Prochor: Vies co,ty si nejaky vestec,lebo minule si tu pisal,ze farma sa natocila uz davno,vie sa kto ide do finale, aze uz si pockame len zive vysilanie a je to podvrh na divakov.Cize tvoje mudre komenty beriem asi tak-sele zle!

92
Prochor
Reagovat

91 – No, netušil jsem, že zimní farma se začne natáčet v březnu:-))) Prostě jsem se spletl – podcenil jsem Markízu.

93
galadriel
Reagovat

Vlákno na prvý týždeň otvorené.

94
Hooper
Reagovat

@Eva původní: Nevím, co je Markíza international. Na normální Markíze jde ve 21:40 den první, tedy druhý díl.

95
Jeny
Reagovat

@Prochor: :DD,ved je unor a 3tyzdne dozadu bol tiez unor.Nedal si si nieco?:D

96
Hooper
Reagovat

Proč některým projde určení farmáře týdne bez zdůvodnění, ač moderátorka na začátku říká, že ten důvod chce slyšet?

97
galadriel
Reagovat

@Hooper: je otvorené nové vlákno, odporúčam komentovať tam, aby ste to mali všetko pokope.

98
Marta Mužíková
Reagovat

Kdybych mohla,tak tomu nekomu,co ty povahy vybiral do tyhle souteze,dam zlatou medajli. Super.
A slecna Lenka potrbuje odbornika. Je nemocna. A Lucka se spali. Je mi ji lito uz ted. A Miky se ukazuje. Hajzl. Lubo a Tomas. Nuly. Sice pisu cesky,ale SOM SLOVENKA,AKO POLENO. Pekne ukazuju,ako za prachy aj cez mrtvoly. Lenka,ziarliva suka. Lucka zmanipulovana ,atd…Sarka,alebo Mira. Vyhra.

99
j.kohlikova@seznam.cz
Reagovat

Lenka je největší mrcha falešná vypočítavá to je dobře že se už na farmu nevrátí.Lubo no to ani nebudu komentovat to je línej vypočítavej hajzl.Jsem češka nenechám si ujít ani jeden díl. moc fandím Šárce to je skromný apracovitý člověk,Přeji jí výhru.

100
verča
Reagovat

Nejhorší a nejhloupější výběr – Lenka,adent na psychinu,Lucka,zmanipulovatelná kozoreklama,Luboš,líný chudáček,Tomáš,drzý spratek,Šárka,vědma všechno ví a věděla,ten její rádoby erotický výstup trapas i pro celou rodinu,Miriam,směs potkana a zmije,Miky,hráč,snad to vyhraje.Doufám,že už Farma nikdy nepojede,je to trapas!!!!!!!!!!!!

101
jarka
Reagovat

Verčo ve všem maš pravdu Lenka je zla a protivna umi dobře hrad Luboš a Miki jsou lini a vůber neberou Šarku a ta je nikdy neschodila a oni se jenom vyhybaji praci O %Sarko drž se Jarka

102
jary kury
Reagovat

ZDRAVIM,JSEM ZKLAMANA NEDODRZUJI SE PRAVIDLA KAZDY SI TAM DELA CO CHCE NIC SE NETRESTA ZADNY RESPEKT

103
Vladimir
Reagovat

DOBRY DEN PROSÍM VÁS CO TA LENKA TAM DĚLÁ JE TO AGRESIVNÍ A ZÁVISTIVÁ POTVORA VEN SNÍ .PÁN BŮCH JI MÁLO POTRESTAL NO JE TO KRÁVA DEBYLNÍ

104
Eva Nová
Reagovat

Tak se nedívej a máš klid @verča:

105
Olina
Reagovat

Dobry den
Tomaši všechno nejlepší k vyhře přala jsem ti to,Šarko maš střechu moc ti to přeji Miriam byla jsi třeti Lucko měla jsi smůlu Rezo zdravim byl jsi jednička Miki tvoje jednani úšklebky to ti uděkalo to že jsi vypadl Bětko byla jsi falešna ale pracovita Jani moc ti to slušelo j profesorovi se nevyjadřim Lenko byla jsi zla Jano jsi dřič Viděla jsem všechny Farmy Katko Martine přeji hodně zdravi a farma bude? přeji všem pevne zdravi to je jedineco si nemůžeme koupit Olina 74 rok§

Přidat komentář