Panáček v reality show

SK Farma 6 – týždeň pätnásty + rekap 4/4

11. Prosinec 2015 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma pondelok

15 týždňov žijete na farme, o svete vonku viete naozaj veľmi málo, rodiny Vám síce povedia, či ste obľúbený, že je doma všetko v poriadku a hlavne to treba vydržať a prísť s výhrou, ale….. sú ľudia, ktorí síce tak dlho na Farme neboli, ale vedia ako to na nej funguje, boli jej súčasťou a viac, alebo menej zasiahli aj do Vášho života. Teraz títo bývalí „kolegovia“ prídu späť a budú rozhodovať o tom, ako sa Vaše účinkovanie na farme bude ďalej vyvíjať. Majú jednu výhodu, videli na obrazovke všetko, čo ste o nich rozprávali a môžu si spätne premietnuť situácie, ktoré s Vami prežili….. Držte si klobúky, starí farmári sa vracajú.

Rekap z 11.12.2015 – diel 74

2. disciplína – hákovanie: Gabika hneď skočí po odštartovaní na nohy a ťahá, ťahá, jediné čo vidí je háčik na zavesenie. Jana odoláva, padá na zem, takže dosť síl jej uberá aj to opäť sa dostať na nohy, Gabika ťahá a ťahá. Dokáže sa zachytiť trámu a Janu už ľahko dotiahne tak, aby sa zavesila očkom na zápästí o háčik. Gabika vyhrala duel 2:0, pokračuje v hre, Jana sa stáva exfarmárkou. Berie to veľmi do pohody. Jane je to ľútu, po finančnej stránke to má ona asi najťažšie z týchto ľudí, ale plakať nebude. Na duel s Gabikou sa tešila, ale prišiel v čas, kedy už ona nevládala. Gabike to dodalo ešte väčšiu chuť bojovať. Kveta sa aj Gabiky pýta, čo je jej motivácia – zabezpečenie detí a ich budúcností, pre rodinu. Tomáš by rád niečo povedal, ale Kveta ho stopne, môžu si to povedať potom, keď budú spolu. Jana na kameru vraví, že to pre ňu bola taká záchrana z týchto finančných problémov. Ak by vyhrala super, ak nevyhrala, skúsila to, privítajú ju určite dobre doma. Tomáš s Dodom nakopnú stabilák a režú drevo. Peťa vraví, že už sú tu dlho, bolo vidieť aj na dueli, že Janke došli sily, nešla naplno, cez mŕtvoly.

Večer nečakane príde opäť Kvetka. Vyzve Tomáša, aby povedal, čo chcel v duelovej stodole. Tomáša veľmi trápi, keď sa hovorilo o rodine, chcel by sa Gabike úprimne ospravedlniť, bol by rád, keby mu Gabika odpustila, všetko čo jej povedal, všetky vulgarizmy, osočovanie, myslí to úprimne. Gabika to berie, ďakuje, podajú sa ruky. Ostatní farmári im zatlieskajú. Na kameru Tomáš vraví, že ho to veľmi ťažilo, chce, aby boli všetci psychicky v pohode. Kvetka požiada farmárov, aby opustili miestnosť a odišli do izby FT. Majú zostať len exfarmári. Dodo je nervózny, húpe sa v kresle, klepe nožičkami. Gabika si šulká cigaretku. Kvetka exfarmárov pošle do farmárskej izby, postupne volá po jednom späť do kuchyne a pýta sa otázku: „Kto z tých, ktorí zostali toho urobil najviac a zaslúži si ísť do finále“ – Jednoznačne Dodo. Po voľbe má ísť do stodoly a čakať na ostatných. Laura volí Tomáša, Džony Doda, Katka Tomáša, Stano, Mirka, Laco – Dodo, Lívia a Roman dali Tomáša, Struňo a Nika Doda.

Všetci sa spätne vrátili do kuchyne, potom prišli aj farmári. Kvetka vyzve Doda, aby šiel k nej. Oficiálne ho dekoruje pierkom, ten je vyhúkaný. Kvetka ho menuje za prvého finalistu. Tvári sa prekvapene, rozplače sa. Nevie čo má povedať, chce všetkým poďakovať, hlavne Romanovi – bol pre neho veľký štarter, bol to taký otec farmy. Gabike tiež, lebo sa tu o nich vždy pekne starala. Kveta im prezradí hlasovanie. Gabika a Peťa žiaden hlas, Tomáš štyri a Dodo sedem. Na kameru Gabika vraví, že sa jej to zdá nespravodlivé, tá ženská práca šla bokom. Gabika, Tomáš a Peťa…..čo s nimi bude sa dozvedia čoskoro. Peťa na kameru vraví, že sa veľmi teší, že ide Dodo do finále, ak by šiel Tomáš, bola by sklamaná. Dodo vonku fajčí, vraví, že tomu nemôže uveriť. Tomáš s Katkou fajčia vo farmárskej izbe, vie presne kto mu dal hlas. Je nahnevaný, je to podľa neho nespravodlivé. Nikdy tu prácu neodmietol, robil prácu automaticky, navyše, každú úlohu spravil. Bol tu tri mesiace bez prestávky. Je pre neho urážka, že podľa tých ľudí pracoval menej, ako Dodo. Stano sa nevedel na jeho otázku vykoktať, Struňo pozeral do zeme, Mirka je zaľúbená. Ale rád, že hlasy dostal aspoň od tých ľudí, od ktorých dostal, sú to tí inteligentnejší. V kuchyni to aj rozoberá, je to celé hlasovanie o sympatiách. Tak isto Roman má radšej Doda, lebo tu bol s ním od začiatku (Roman prikyvuje), ale rozmyslel si, kto robil najviac. Dodo bol skoro tri mesiace preč. Dodo na kameru vraví, že možno Tomáš dostal menej hlasov, lebo východniarska súdržnosť naúradovala. Tomáš stále rozoberá, nechápe, aj sluhom vždy pomáhal, lebo robili len na polovicu. Teraz to videl, keď bol sluhom, sa celý týždeň nezastavil, aké podstielky tam boli za predchádzajúcich sluhoch. Laco si myslí, že sa tu teraz rieši, že sa niekto nevie cez niečo preniesť. Roman nesúhlasí, ak by dostal otázku, kto sa najhoršie choval k ženám, dá Tomáša. Lacko to uzavrie – „ale je tu krásne!“ Príde aj za Nikou, tá mu vyčíta, že stále rozpráva len o sebe – ja, ja, ja, ja, ja. Do izby príde Dodo, Tomáš mu podá ruku, chce mu zablahoželať, nechce, aby si myslel, že je na neho nahnevaný. On bol s mini od začiatku, nebol na nich gestapák ako on, chce len vedieť jeho názor, či si myslí, že to bolo spravodlivé. Dodko si šuľká cigaretku, myslel si, že aj ženy budú mať nejaký hlas. Myslí si, že to bolo spravodlivé.

Farmárov zobudí hlasné trúbenie Martinovho traktora. Boli dlho hore, nikomu sa nechce vstávať. Martin sa postupne zvíta s farmármi, hľadá zlaté pierko – gratuluje k nemu Dodovi. Gabiku, Petu a Tomáša zavolá k sebe – od dnešného dňa nebude FT, ale FD (farmár dňa). Na úlohy, ktoré pre nich má, sú od rána do mrku. Starí farmári im môžu, ale nemusia pomôcť, je to na nich. Úlohy sú v obálkach, tú si môže otvoriť až ráno v ten konkrétny deň. Prvá ťahá Gabika, druhá Peťa, tretí Tomáš. Na vlečke majú aj kotliny na kúpanie, aby si nesmrdeli. Tomáš si vytiahol jednotku. Je rád, že to bol práve on, bude to mať za sebou. Peťa je tretia, má strach, čo tam v obálke je a či sa to stihne.

Tomášove úlohy: pripraviť tri metre dreva, pri zvoze má použiť volov, na pílenie má slúžiť cirkulár. Má natkať pol lakťa 31 cm látky. Má dbať na bezpečnosť a kvalitu. Treba zabiť dve kačky a tri husy, na noc ich treba nasoliť.

Zasadne si za vrchstola a pýta sa farmárov, kto je ochotný mu pomôcť. Prihlásia sa všetci, to Tomáš nečakal. Prečíta im úloha a zadelí. Peťa s Gabikou bude tkať látku. Mirka, Lívia a Katka – zabiť kačky a husi, ošklbať ich. Všetkých veľmi pekne prosí a veľmi pekne všetkých ďakuje. Laci vraví, že Tomáš na to nejde prudko, vie asi, aká by bola odozva. Peťa vraví, že dnes pomôže ona Tomášovi, zajtra Gabike a dúfa, že oni pomôžu v piatok jej. Katka vraví, že Gabika a Petre pomáhať nebude. Lacko vraví Gabike, aby už teraz hrala, musí byť suka. Určite aj Nika, Jana a Dodo budú pomáhať viac jej, ako dnes Dodovi. Chlapi ťahajú drevo, Gabika tká látku, Katka robí obed. Všetci farmári pracujú, Roman vraví, že opäť najviac tí, čo sú ešte v hre. Je podľa neho pekné, že aj Dodo pomohol Tomášovi, hoci by nemusel. Lacko na kameru – každý mu pomohol, môže byť rád. Chceli sme docieliť to, aby on zajtra pomohol Gabike. Džony so Stanom tiež navozili drevo, len tak bez pílky bez sekery, len na vozíku. Lacko sedí v kuchyni za stolom, Nika mu leží na nohách. Pýtajú sa Gabiky, koľko cm jej ešte chýba k tomu, aby sa nedostala do finále. Lacko sa pýta, či by boli špinavstvo od neho, keby postrihal šnúrky na tých krosnách, Nika sa smeje.

Mirku hnevá Džonyho náklonnosť. Nemá sa tak dobre, ako predtým na farme, už tam viac trpí. Spávala v jednej posteli s Džonym, ale ona chce spať, on sa len mrví. Stano sa teší, že bude večer spať s nimi (spáva so Struňom). Džony je sklamaný, Mirka potrebuje okrem lásky aj oporu. Spať a vyspať sa sú dve rozdielne veci. Mirka na kameru priznáva, že jej Džony povedal, že ju má rád, ani sa tým netají. Ona nie je na to zvyknutá, dobre jej to padlo. Potom nastane nejaké kolečko spievania zamilovaných piesní. Spieva Struňo Mirke, Džony spieva zase Struňovi, aby si dával pozor.

Nika s Lackom sa pustia do zabíjania husí, Laura im pomôže so šklbaním. Dodo s Tomášom rozchodia stabilák, režú drevo, Janka so Stanom ukladajú. Dodo vraví, že vo finále by po jeho boku mala stáť Peťa alebo Gabika, určite sa teraz pri Tomášovi nezodrie. Tomáš Doda chváli, určite by to nebolo tak rýchlo, keby mu nepomohol, je to šikovný chlap. Gabíke to už ide ľahšie ako predtým, pomáhala aj Nika s Peťou. Tomáš pri cigaretke s Katkou chváli farmárov, bude pomáhať aj Gabike aj Petre so všetkým, Gabika mu veľmi pomohla s tou látkou. Jediná, či nič nerobila je Mira. Pre Mirku to už nie je ono, z niektorých ľudí ide negatívna energia. O obed sa starala Katka, ale veľmi jej to nevyšlo. Deň končí, Tomáš má spokojnosť na duši, úlohy sú splnené, o zvieratá je postarané. Lacko pustí gramofón, Stano začne plniť jednu kaďu vodou, plánuje kúpeľ so Struňom a Mirkou. Keď už sú obaja nahí v kadi, Peťa s Lackom im zoberie veci na oblečenie, čo si tam pripravili. Stano si zoberie mech do od pol pása dolu a vybehne von. Nakáže si doviesť Mirku. Lacko s Tomášom ju prinesú a oblečenú šupnú k nim, Džony ju zachraňuje a vyťahuje von. Na kameru vraví, že keď ju toľko prehovárali, tak by tam za nimi šla, toto má jedinú bundu na farme. Ale aspoň bola nejaká sranda. Ďalšia, ktorú nasmerujú do kade je Peťa. Tiež ju tam postavia oblečenú, Peťa vrieska jak na hory, kričí na Stana, že je buzerant jeden. Keď už je von z kade, príde do izby Tomáš. Peťa ho tam chce hodiť, Ten ju však zodvihne a šupne ju do kade späť. Teraz vidí, že kto druhému jamu kope, sám do nej padá (sám). Chlapci po Peti chcú, aby im doliala vody, tá miesto tej zo studne naberie smradľavej, čo v nej konope močili a za lavór to chrstne po Stanovi a Struňovi. Aby Stana už ani nevidela, priklincuje dvierka do sluhovne, kde spáva spolu so Struňom.

Džony sa Mirke ponúkne, že jej umyje chrbát a spraví masáž. Stojí za ňou, drží ju za ramená a spieva jej pieseň po francúzky. Nepustí ju on veru za Stanom a Struňom. Mirka je už na nervy, nedá sa na farme ani voľne pohnúť bez toho, aby si nikto nešepkal, alebo o nej vymýšľal. Neznáša, keď ju niekto dáva s niekým dokopy, hlavne s Džonym. Tomáš si robí srandu, do tej veľkej drevenej ihly, s ktorou sa tká látka akože telefonuje s Martinom, že je už všetko hotové. Všetci sa smejú, telefón koluje po ostatných, potom s ním Tomáš akože robí selfie. Najmä Laura sa rehoce, je tam uvoľnená atmosféra. Tomáš zavolá všetkách do kuchyne, veľmi pekne im chce všetkým poďakovať, boli skvelí, nechcel nikoho vypichnúť, ale musí Gabiku za tú látku, to bola úloha, ktorej sa bál, aj Dodo bol super. Všetci sa snažili, boli super, na kolenách pred nimi kľačí a ďakuje, tlieska im. Gabika je plná očakávaní, obálku s úlohami môže otvoriť až zajtra.

Rekap z 10.12.2015 – diel 73

Pokračovanie voľby toho, kto z duea Gabika a Petra robil najmenej.

Petru volí – Lacko, Lívia, Struňo, Džony/ Gabiku – Laura, Roman, Nika, Katka, Stano, Mirka. Petra teda dostala 4 pierka, Gabika dostala 6. Exfarmári sa vrátia do kuchyne. Najviac hlasov dostala pri hlasovaní Jana, druhé kolo bolo preto, lebo nebol nikto s druhým najvyšším počtom pierok. Najmenej teda pracovali Jana a Gabika. Už zajtra bude duel o záchranu medzi nimi. Obe sa majú zbaliť, farmári im majú nabaliť jedlo a pitie, chatky si majú rozdeliť, disciplíny a poradia im určí Kvetka. Tá pred odchodom vytiahne 5l vína – potešia sa všetci farmári. Tomáš sa na tento duel teší, chcel ho vidieť odkedy prišiel. Mirka je veľmi nahnevaná, že Janku označili za človeka, čo najmenej robil, nepoteší ju ani Struňova info, že majú voľnú posteľ. Gabika s Janou sa rozlúčia s farmármi. Z Gabikinej strany je to sklamanie, tešila sa na exfarmárov a teraz miesto toho strávi noc v duelantskej chatke.

Pri stole Tomáš, Katka, Laura a Roman rozberajú, akú podporu má Tomáš. Laura si myslí, že väčšinu, keď však začne počítať, zistí, že už len Líviu, t.j. 4 hlasy. Dodo má 6. Tomáš vraví, že ešte dvoch treba prehodiť. Tomáš na kamery vraví, že Katka mu veľmi pomohla, vždy jej bude za to vďačný a splní je všetko, čo povie, ale nevidí dôvod, prečo by sa mali tváriť ako pár. Katka je veľmi sklamaná, bola strašne naivná, plače na kamery. Lacko vo veľkom Mire nalieva, potom ju z kuchyne musí odniesť do postele. Nike sa Jana nezdá, zo všetkých farmárov sa na nej Farma podpísala najviac, vyzerá najhoršie. Dodo súhlasí, Janka ostarla o 5 rokov, je psychicky na dne.

Dodo sa snaží zobudiť Struňa s Mirkou, nedarí sa mu však. Laci tiež ešte vyspáva. Gabika od rána študuje almanach. Je z tohto duelu nervózna. Jana vraví, že tento duel sa dal od začiatku očakávať, Gabika však odchádzala do chatky nahnevaná. Farmári si zatiaľ na farme zahrajú malý futbal. Petra vraví, že na farme sú už 15 týždňov, ale čo sa teraz tu na farme deje, to tu ešte nebolo, to je čistá psychiatria odkedy sa starí farmári vrátili. K raňajkám už pribudne aj Mirka, z ktorej si  všetci uťahujú.

Kvetka najskôr príde za Gabikou. Spala, ale prebúdzala sa, myslienky boli všelijaké, chcela večer stráviť s farmármi. Bola sklamaná z ich voľby, ale je to ich názor. Pierko nečakala od Lívie (nechápem, lebo Lívia stále volila Petru!!!). Aj ona má pocit, že Jana robila najmenej. Zo začiatku boli s Janou lepšie kamarátky, hrala od začiatku hru, ktorá sa jej vypomstila. Ona Janu nikdy nezradila, ona vždy bola tá, ktorá dohody v trojke vždy dodržala. Tomášovi tiež odpustila, má ho svojim spôsobom rada. Pocity z duelu sú zmiešané, ale je odhodlaná bojovať. S Janou je to vyrovnané, pri disciplínach almanach a prekvapenie je to vždy o šťastí.

Farmári medzitým hrajú fľašu. Džonyho sa pýtajú, či sa mu Mirka páči – ona ako ženské pohlavie je pekná. Stano musí Peťu odniesť okolo baráku – síce najskôr protestuje, ale nakoniec vyskočí Stanovi na chrbát. Laury sa Lacko pýta, či sa jej páči Tomáš – už sa vyjadrila, že áno. Katky sa pýta Laura, či by chcela s Tomášom fungovať ako pár – ona s Tomášom hej. Laura musí obehávať stôl so slovami Tomáš je hrdina, Dodo do pol pása vyzlečený žiada Líviu o ruku. Katke dá Laci za úlohu, aby chytila prasiatko. Hoci sú prasiatka celkom povoľné, Katke nejde skoro ani jedno zdvihnúť, nakoniec sa zadarí.

Jana sa Kvetke sťažuje na motýle. Ona má z nich fóbiu. celú noc sa kvôli tomu nevyspala. Jana s voľbou bývalých farmárov asi súhlasí, je to ich voľba a veľa je spôsobené sympatiami. Tak zdôvodňuje aj Gabiku ako druhú duelantku. Medzi nimi sa to pokazilo pri jej dueli s malou Nikou, kedy držala palce Jana jej. Odvtedy je to iné, divné. Najviac bola Jana sklamaná z Lacka, lebo na neho sa najviac tešila. Myslí si, že dnešný duel nedá, má pocit, že Gabika je silnejšia. Úspech je to, že sa dostala až tak ďaleko, na farme si oddýchla.

Lacko sa veľmi teší na duel Gabriela vs. Jana. Farmári sa vyberú do duelovej stodoly, kde ich už čaká Kvetka. Chlapi sa posadia do hornej rady, ženy do spodnej. Kveta rozoberá včerajší večer. Pre farmárov to bolo ťažké psychicky, Tomáš je rád, že sa pri stole pravdy porozprávali, pravda vždy vyjde najavo. Peťa sa na nikoho nehnevá, majú právo na svoj názor. Pre Doda je Lucy motiváciou na výhru, chce si postaviť vlastný komplex, kde by ju ustajnil, vlastnú farmu. Tomáš chce dokázať všetkým, že aj chlapec z mesta vie pracovať a dotiahnuť to až k výhre. Úprimne miluje túto farmu, vadili mu tam len charaktery niektorých ľudí. Vie si predstaviť takýto život. Peniaze nie sú prvoradé, z výhry by pomohol niektorým ľuďom. Napr. Petrovi, ktorý je charakterovo úžasný, ale žije v hladovej doline, kúpil by mu traktor. Tiež detská onkológia a pomohol by aj Nike, hoci sa aj pochytili, ale je to dobré dievča a chcela dokončiť náhrobný kameň pre maminu. Nika je prekvapená, Tomáš jej to nikdy nepovedal. Na kameru Nika vraví, že Tomáš hrá hru, chce si teraz všetko usporiadať, aby to mal v poriadku. Peťa na farme získala naspäť svoju rodinu, toto je pre ňu najväčšia výhra. Peniaze by vrazila do domčeka a časť peňazí by šla na jej dcéru, lebo je možnosť pomôcť jej. Gabike bude držať palce – Lacko, Struňo, Roman, Džony, Stano, Nika, Petra. Jane zas – Dodo, Tomáš (Gabika si nevážila základné hodnoty farmy, keď nechala prasiatka, aby povláčili husi po dvore), Laura, Lívia, Katka, Mirka.

Gabika s Jankou vojdú do stodoly. Gabika sa cíti nervózne a napäto, obe sú odhodlané zabojovať.

1.disciplína – pretláčanie drevenou kladou: Gabika hneď prvým zatlačením získa trocha náskok, Jana len odoláva. Keď sa snaží zatlačiť aj Jana, zoberie jej to veľa síl, zle si podľa mňa dáva nohy, má ich moc vpredu a prehýba sa. Gabika tlačí a tlačí a Jana musí ustupovať. Trvalo to dlho, bolo to napínavé, ale navrch mala jednoznačne Gabika.

Rekap z 8.12.2015 – diel 72

Stôl pravdy pokračuje. Kvetka ich vyzve, že ak má niekto na niekoho ťažké srdce, má to povedať takto z očí do očí. Roman mal ťažké srdce na Janku, ale nechcel to riešiť. Nedostal sa k tomu, lebo Janka sa mu hneď ospravedlnila a on to s radosťou prijal. S nikým tu nemá čo riešiť, ešte si musí s Petrou vyjasniť nejaké veci. Dotklo sa ho, že na kameru s úsmevom povedala, že od začiatku hrá hru a zatiaľ jej to vychádza. Nebolo tam ale upresnené s kým tu hru hrá. S ostatnými sa aj stretáva vonku, najviac mu k srdcu prirástla Lívia. Roman je až dojatý. Slovo si zoberie aj Katka. Po jej návrate na farmu do nej začali hneď Peťa a Gabika hustiť, aby si všimla, ako sa Tomáš „tešil“ z jej príchodu, ako si všíma iné. Užívali si to, aby jej mohli naložiť, snažia sa ich rozdeliť, táto hra je ťažká na psychiku. Tomáš by sa rád vyjadril k správaniu ku Gabike. Bol tam niekoľko týždňov, snažil sa k nej slušne správať, ale ten človek Vás za chrbátom takto zrádza a hucká proti Vám kohokoľvek, kto sa len dá. Je tu 12 týždňov a 12 týždňov ho tu ľudia nenávidia. Snaží sa správať k nej slušne, párkrát mu uleteli nervy a povedal veci, čo by za normálnych podmienok nepovedal a rád by ich vzal späť, ale nejde to. Katka bola pre neho jediná opora. Džony začne hovoriť o tom, čo sa dialo na farme. Keď robil na poli, bolo to dobre, ale boli veci, ktoré ho zaboleli. Niekoľko ľudí ho ohovorilo, kvôli skresleným informáciám, ktoré niekto povedal na kameru sa mu aj rodina rozpadla. Začne plakať, Mirka ho utešuje. Stanovi sa zdá, že odkedy prišla Laura, tak Tomáš sa od Katky odťahuje. Laci si zastane Tomáša, keď prišiel na farmu, videli sa jeden deň s Laurou a musela ísť do duelu a vypadla. Za ten jeden deň si padli do oka, vedeli sa spolu porozprávať. Dnes to len nadväzuje, Laura má doma priateľa, ktorého miluje, s Tomášom sa rozpráva tak ako s ním, alebo Romanom. Tomáš vraví, že on jediný sa šiel postarať o zvieratá, lebo oni tam všetci sedeli za stolom a Laura ho hľadala, lebo sa s ním chcela porozprávať. Jana vraví, že to je na Tomášovi a na Katke. Roman tiež nechápe, čo to Stano rozoberá, veď spolu nechodia. Laura to klincuje, Tomáš je jeden fasa chalan, ktorý je na takej inteligentnej úrovni, ako je ona a majú si čo povedať, ale Tomáš si rozumie s Katkou a ona sa do takých vecí nestará.

Lívia nemá chuť sa dávať do rečí, má neskutočné nervy na Petru. Ani na malú Niku nemá také nervy a to sa na farme fakt hádali. Petra nehrá hru, ona špiní mená. Tak ako Tomášove, tak aj jej. Peťa intriguje, špiní mená, mala by sa uvedomiť. Peťa na ňu hľadí s vyvalenými očami, nechápe. Rozprávala o nej, že je čarodejnica, pálila jej vlasy. Peťa sa bráni, že keď Laura odišla, tak tam našli jej vlasy, tak ich spálili – tvári sa, ako keby to bola normálna vec. Petra si nie je vedomá, že by jej nejako ublížila. Tomáš vraví, že je to choré. Lívia nazve Peťu pubertiačkou, ktorá by mala mať po deťoch viac rozumu. Na Peťu má niečo aj Lacko. Prvé dva týždne rozprávala, že jej dcéra mala tumor. Svoje dieťa vykreslila ako choré, bolo to len na oblbnutie farmárov a divákov. Toto jedna normálna mater nespraví, prvý týždeň dcéru opisovala, ako smrteľne chorú. Nevníma to tak len on, ale aj viacerí. Laura sa rozplače. Roman ju utešuje. Peťa to pripisuje svojmu vzťahu k deťom, je na ne citovo naviazaná, takto to prežíva, o dcére vravela, že mala tumor. Laci si ju za lásku k deťom váži, ale jej prezentácia choroby bola iná. Kvetka sa pýta Laury, prečo plače. Laure je to strašne ľúto, štve ju to, že sa tu rozpráva pravda. Ona si vždy myslela, že Peťa nepotrebuje hrať žiadnu hru, že je natoľko silná osobnosť a dobrá žena, ktorá žiadnu hru hrať nepotrebuje. Roman o tumore nevedel, len o oslabenej imunite. Bol prekvapený, súhlasí s Laurou a Lackom, že je hnus takto deti využiť. Povedal, že Peti pomôže, ale nezdá sa mu to. Manžel v Nemecku, Peťa v rodičovskom dome, kupuje štvorkolky, pekne háčkuje a štrikuje, privyrába si. Nie je možné, aby nedala dokopy 800eur na kúpele. Odvoláva pomoc, ktorú jej sľúbil, tá ale pôjde iným deťom. Dal sa oblbnúť Petiným plakaním,, cíti sa hlúpo. Peťa im tento názor neberie. Mirka má tiež preslov, chcela by toho povedať strašne veľa. Ku každému má niečo – ide od Romana, cez Lauru, Líviu, Tomáša – všetkých opisuje ako super ľudí. Gabiku podržala, do duelu poslala Stane, teraz to ľutuje. Nikdy by si nepomyslela, že ju takto sklame a pri prvej príležitosti ju pošle domov. Dodo jej jej platonická láska, on to musí vyhrať. Ku Struňovi sa nebude vyjadrovať, lebo s ním spáva. Všetci sa rehocú. Petru brala za najlepšiu kamarátku, jej dôverovala najviac. Keď do však pozerala doma, ľutovala, že nepočúvala Tomáša, mala hrať jeho hru. Nevie, na čo poslúžila Gabike a jej, ale po tom, čo videla spätne, padla na hubu tak, ako ešte nikdy. O Janke každý hovorí, že je falošná, ale nie je, vždy vraví to, čo aj na kameru, len chce vždy so všetkými dobre vychádzať – to je jej jediná chyba. Katka sa pridá – Janka je len ľahko zmanipulovateľná.

Do debaty vstúpi Dodo – keď spolu s Líviou sluhovali druhýkrát, tak toho mal už plné zuby, bol nervózny. Pokazili sa im vzťahy, ak by to mohol vrátiť, spravil by to, chce sa jej ospravedlniť. Lívia sa usmeje, všetci ostatní zatlieskajú. Kvetke sa to veľmi páči. Toto jeho ospravedlnenie bude jeho bodka za stolom pravdy. Exfarmári sa majú odobrať do izby FT. Za stolom zostanú len klasický farmári. V izbe farmári rozoberajú stôl pravdy. S Peťou ich slová ani nepohli, s osobou, ktorá plakala za každú drobnosť. Celý čas mala úsmev na tvári, ako keby sa im vysmievala.

Kvetka farmárom zagratuluje, že sa dostali do poslednej pätky – medzi nimi sedí víťaz. Čo oni dali farme, to farma vráti im. Po jednom vstupujú exfarmári do kuchyne a majú odpovedať na jedinú Kvetinu otázku: „kto podľa nej urobil pre farmu najmenej!“. Tomu človeku má dať husie pierko. Laura nevie, je to pre ňu ťažké, označí však nakoniec Gabiku. Ten kto dostane pierko, má si ho schovať. Vždy keď exfarmár odvolí, prejde do stodoly. Druhý volí Roman, svoje pierko dá bez váhania Jane. Lívia volí Petru. Laura Romanovi vraví, že dala Gabiku, ale nevie, či nemala dať Janu. Roman jej prizná, že dal Janu. Lívia im rozpráva, ako hneď vylúčila chlapov. Zhodnú sa na tom, že ten kto dá pri tejto otázke chlapa, je úplne mimo. Struňo na Kvetinu otázku dáva Tomáša, lebo ten tu je najmenej. Keď povie Stuňo koho volil, exfarmári nechápu. Katka dá svoje pierko Gabike, Džony zas Jane, malá Nika a Jana tiež. Mirke to trvá, nevie sa medzi dievčatami rozhodnúť, nakoniec dá svoje pierko Petre. Laci je z otázky prekvapený, volí však Janu.

Farmári vyložia pierka. Tomáš dostal jedno pierko, Jana päť, Gabika a Peťa po dve. Tomáš, Dodo a Janka majú ísť do izby farmárov, Peťa a Gabika majú ostať. Nakoľko dostali rovnaký počet hlasov, exfarmári zopakujú voľbu, medzi nimi dvomi sa musí rozhodnúť. Petru volí – Lacko, Lívia/ Gabiku – Laura, Roman, Nika

Rekap zo 7.12.2015 – diel 71

Na farmu prichádza Sv. Mikuláš s rómskymi deťmi. Na farmárov počká v kuchyni a keď prídu, deti im pekne zaspievajú. Farmári sa zhodnú, že to bolo veľmi pekne, Jana, Gabika aj Peťa si spomenuli na svoje deti. Mikuláša robí Martin, pýta sa ich, či majú čižmičky vyčistené. Z vreca im vytiahne mikulášske balíčky so sladkosťami, pýta však od nich aj nejakú básničku. Nakoniec aj spolu s deťmi dajú dokopy pesničku o Sv. Mikulášovi. Za to im dal špeciálny darček, bandasku nafty, aby mohli rozchodiť stabilák. Farmári deťom dajú mikulášske balíčky od Martina a rozlúčia sa s nimi. Gabika každé jedno dieťa vybozkáva. Martin im nechal aj jablká, z tých časť farmári rozkrájali a dali zvieratkám – volom aj kozičkám. Aby farmári ušetrili drevo, presťahovali časť kuchyne do izby. Pečú si tam aj placky a trocha si vypijú z nápoja od Martina.

Ráno hneď Tomáš s Dodom rozchodili stabilák, aby narezali drev a dievky sa postarali o zvieratá. Peťa je spokojná s päticou, ktorá tam zostala, iba Tomáša by rada vymenila za niekoho iného, Je rada, že tam zostali tri staré farmárky, na kameru sa usmieva a vraví, že je jej ľúto, že tam nezostali ostatné farmárky, ale asi neboli také silné ako ony.

Starým autobusom na farmu dorazia starí farmári. Všetci sa tešia, mávajú, smejú sa. Jana sa kvázi fakt tešila, hlavne na Lacka a na Líviu. Na kameru Lacko vraví, že sa cítil nepríjemne, keď ho Jana začala bozkávať, vadilo mu to, chcel to inak spraviť. Tomáša najviac potešil Roman, Katka, Laura a Lívia. Romana prekvapilo privítanie, nebolo až také emotívne. Je to tým, že zmenil názory po tom, čo videl diely doma – najviac ho sklamala Peťa. Farmári sa usadia v kuchyni, v autobuse sa ešte schováva Stano. Spravil farmárom prekvapenie, Peťa ho hlučne privíta, teší sa z jeho príchodu. Stano ľutuje svoje rozhodnutie, že dal Peťu za FT. Laura chce vidieť farmu! Nefajčiari idú pozrieť, fajčiari čakajú v rade, kým im Gabika a Peťa neušúľajú cigaretu. Lacka prekvapila srdečná reakcia farmárov na ich príchod, Lauru zasa bordel, ktorý majú farmári v izbe. Gabika im ukáže poklad, ktorý vykopali. Zaujal ich hlavne ten alkohol. Peťa vraví Laure, že Tomáš sa len na ňu tešil. Gabika im vysvetľuje, ako teraz spia, je ich veľa, Laura si teraz už nevie predstaviť, že by s niekým spala v jednej posteli. Spolu s Romanom a Líviou si sadnú za vrch stola – dievčatá Romanovi sedia na kolenách. Laura si robí žarty „My sme teraz farmári a budete nás počúvať, budete bez jedla a orať pole budete ešte raz!“ Farmári si chcú vyskúšať gepľovanie, jedno vrece obilia ešte zostalo. Laura je sklamaná, všade je veľký bordel, ale je rada, že sa na farmu vrátila. Tomáš ukazuje Džonymu a Romanovi stabilák. Roman má na Tomáša ťažké srdce, ale netýka sa to farmy, tam ho nesklamal, pre neho farma znamená robota, robota, robota. Gabika s Peťou sedia s malou Nikou. Gabika sa sťažuje na Tomášove správanie, Nika vraví, že Janka je úplne vypnutá, je úplne mimo. Najviac sa tešila na Gabiku, už tu nemala nikoho z tých blizkych. Nevie si už predstaviť, že by tu už bola. Tomáš ukazuje Lívii volkov. Struňo sa ich veľmi bojí, Lívia hladká Riavka, akonáhle sa Rúžo postaví Struňo uteká z maštale za dvere. Vypustia Riavka aj Rúža von,

Peťa, Gabika, Lacko a Roman sa rozprávajú na priedomí o Jane. Lacko má na ňu ťažké srdce, dúfal, že už tam nebude. Roman mu vraví, že jemu podľa neho až tak neublížila, Lacko má opačný názor. Roman mu vraví, že treba odpúšťať. Zabudnúť nemusí, ale odpúšťať hej. Lacko nič nebude odpúšťať, nemá mu vravieť nič, bude si rozprávať čo on chce. Jana ho sklamala, ako sa o ňom na kameru vyjadrovala, Tomáš ho sklamal preto, že sa s Gabikou rozprával ako s nejakou piiiip od Slovnaftu. Nika počíta s Dodom hlasy pre neho. Dodo rozpráva Nike, že Tomáš nahováral Stana, aby ho dal za FT po súboji za 5000e. To mu rozprávali dievčatá (staré farmárky). Romanovi sa zdá Tomáš na tom zo všetkých fyzicky najlepšie. Na začiatku to v súbojoch ešte nebolo také, dať do toho všetko, ale teraz keď už sú pred koncom treba bojovať.

Tomáš sa v maštali rozpráva s Laurou. Páči sa jej, ako sú s Dodom zohratí pracovne, aj keď si osobnostne nesedia. Ona sa aj pýtala, čo treba robiť, ale povedali jej, že nemajú žiadne úlohy. Tomáš len krúti hlavou, úlohy nemajú, ale stále je čo robiť, treba doorať, kozám aj volom vypratať. Laura sa chce naučiť kozy dojiť. Tomáša vníma veľmi pozitívne, inteligenčne je na tom tak, ako ona. Tomáš je rád, že nemusí s nimi spať, radšej spáva v sluhovni. Keď šiel na farmu, veľmi si na Lauru tešil. Videl len vizitku, ešte ju nepoznal, ale bola to pre neho najočarujúca žena. Ako sa teraz chová ho presviedča o tom, že je to super ženská. Medzitým Katka vyplakáva pri peci, Gabika ju objíma. S Tomášom sa rozprávala veľmi málo, asi nemá záujem sa s ňou rozprávať viac. Predstavovala si to inak, keby vedela ako to bude, tak sa na farmu tak neteší. S Gabikou sa rozprávajú – Gabika jej rozpráva, že citom nerozkáže, nezakáže si zaľúbiť sa, musí na všetko prísť sama…. Neskôr to Gabika rozoberá s Lackom, Peťou a Stanom, celý čas Katku Tomáš len využíval, Stano pritakáva. Katka Tomáša ľúbi, ale odkedy prišla Laura, ten má oči len pre ňu. Katka je sklamaná a cíti sa byť naivnou.

Malá Nika leží v posteli pod perinou, je jej zima, najradšej by už išla domov. Laura sa smeje. Príde Mirka, nazve Niku peknou, ale Lívia….Lívia je na živo strašne krásna. Pre Mirku je Dodo platonická láska, snaží sa exfarmárov prehovoriť, aby dali Doda za finalistu. Tomáš dáva Laure prečítať komix od brata. Všetci sa smejú. Roman, Gabika, Peťa a Dodo sedia vonku pred farmou a rozprávajú sa o Jane. Romanovi sa nepáčilo, ako sa o ňom vyjadrovala pred kamerami. Nechápe, veď oni spolu nemali ani poriadnu hádku a ona na kameru o ňom rozprávala, že ho nenávidí. On chce s každým vychádzať, je rád, že tu bol, bude čakať, či sa mu Janka ospravedlní.

Pre Líviu je Tomáš TOP. Vypadla vtedy, keď bol on FT. Tomáš vraví, že sa ten týždeň Lívia super pejavila, nemusel ju do ničoho naháňať, spravila všetko, čo jej povedal. Lívia zas jeho chváli – mala super FT. Na pretras príde aj Tomášove pitie/ nepitie. Roman mu vraví, že piť treba vedieť, Tomáš zas jemu, že s tým sa bude musieť ešte popasovať. Tomáš Romana berie ako otca. Vysvetlil mu, ako to u neho s alkoholom funguje, to čo Tomáš doteraz nechcel vidieť.

Z týchto družných rozhovorov ich vytrhne Kvetka. Veľmi sa na farmu tešila. Pýta sa exfarmárov, aké pocity majú z návratu. Všetci sa tešili. Podľa Laury farma funguje úplne inak, ako keď tam bola ona. Majú iné zvieratá, bola sklamaná, keď sem prišla – hlavne z ľudí. Už je to pred finále a troška sa ľudia zmenili. Najviac ju sklamala Peťa. Peťa hodí prekvapenú tvár a krivý úsmev, Kveta vraví, že sú za stolom pravdy, bude rada ak budú úprimní. Lívia to isté, tešila sa najviac na Janku a na Tomáša. Laco sa tešil na Gabiku a Doda. 9 týždňov čo bol na farme si myslel, že Janka je pre neho číslo 1, nie je. Je to pre neho najfalošnejší článok hry, jej výpovede na kamery boli úplne iné, ako to, čo si hovorili medzi sebou. Jana vraví, že si nie je vedomá ničoho, že by mu voľajako ublížila. Ešte sa mu nepáči, že jej slovná zásoba je založená na 5 slovách – mojko, kvázi, ako, eeeeehm a eee (vyplazenie jazyka) a yes. Jana jeho slová berie, chcela len vychádzať s každým za dobre. Struňovi najviac chýbala Petra, je rád, že sa vrátil. Na Tomášovi sa mu nepáčilo, ako sa s Gabikou rozprával a ako jej dal hnoj voziť, chlap má robiť chlapskú robotu – Tomáš mu vysvetľuje, že to bol týždeň emancipácie žien. Džony oholil fúzy, vyzerá vraj mladšie. Začne vravieť zasa tie svoje výroky o západoch a východoch slnka – všetci sa smejú. Tešil sa na všetkých. Aj keď mu niektorí ublížili, rád sa vrátil. Mirka sa vracala na farmu s pocitom, že ide domov. Necíti žiadnu zlosť, bola nahnevaná na Gabiku, ale je to úžasná žena a váži si ju. Malá Nika spomína, na farmu má aj dobré aj zlé pocity. Je rada, že sa mohla vrátiť, ale má aj zlé, farmári sú inakší. Doma to už ani nepozeráva odkedy sa začali diať na farme tie excesy (Tomáš – Gabika). Na kameru vraví, že ju dorazilo, ako sa za stolom začali vyťahovať rôzne veci a vysvetľovať, ako to asi bolo. Zle sa správal Tomáš, ale nevie všetko čo sa odohrávalo za tým. Stano ukáže tričko, na ktorom má Kvetku s Martinom. Kvetka sa smeje. Stano sa najviac tešil na ľudí, ktorých nezažil. Laura, Lívia, Roman, Nika, Struňo, aby ich videl všetkých osobne. Dobre vychádzal so všetkými, aj s Mirkou už sa udobrili.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 565
1
Ferda
Reagovat

promiňte, nechci se nikoho dotknout, ale opravdu někomu přijde kredenc, kterou dávají před farmou, směšná nebo nějak zábavná?

2
Lentilka
Reagovat

Začneme smiechom – čo poviete ?
Přijde chlap na úřad a úřednice se ho ptá na jméno. Chlap : „Jajajjjjajjjannn Nnnnooovváák“
Úřednice. “ Vy koktáte ?“
Chlap: “ Né ,táta koktal a matřikářka byla kráva . “

Přijde dědek do bordelu a bordelmama hovorí : „Ale dědo,vy už to máte za sebou ! “
Dědo : „Áno ? A čo som dlžný ? “

Petra šla na spoveď a hovorí farárovi : Pán farár, po skončení Farmy mám hriešne myšlienky. Keď sa vyzlečiem a postavím sa pred zrkadlo , myslím , že som krásna a zvodná. Farár sa pozrie do spovednice a povie : Petra moja , to nie je hriech ale OMYL .

3
Katka původní
Reagovat

Marfuša je ale tele. To jí nedošlo, že o ní nestojí? Mám pocit, že jí to i říkal ať se do něho nezamiluje. Já se mu nedivím, Katarína a Laura, to je jako Marfuša a Nastěnka. Jak vzhledem, tak povahou.

4
Katka původní
Reagovat

@Lentilka: :–DD.

5
Lentilka
Reagovat

@Katka původní: Neviem prečo teraz plače ,keď sama povedala že o nič nešlo , že oni dvaja vedia ako to je . Veď hrala hru ,ktorú hrať chcela .

P.S Galadriel , prepáč slovo pätnásty máš s mäkčeňom …

6
Lady XL
Reagovat

Ahoj, netrpělivě čekám, že se dozvím, co se tam dělo… Bohužel fakt nefunguje přehrávání posledního dílu :-(. Nechápu to … Tak vám všem děkuji, kdo mi sem dá nějakou info. Pa :-D.

7
Háňa
Reagovat

@Lady XL: mně pomohla instalace hola unblocker, jak radil někdo v komentech k minulému dílu

8
evik
Reagovat

@Lentilka: Super, výstižné.

9
evik
Reagovat

Včera jsem se dívala jak Katka naříkala a naříkala místo, aby šla za Tomášem a pomohla mu. Mohli si i pokecat, místo toho si nechala vymývat mozek blbou Gábou. A ta hloupá pámbíčkářka…..jen kuje pikle. Dodo, to samé. Opravdu tam už nikdo nemaká, jen se flákají a kouří. Opět nejvíc pracuje Tomáš,
zaslouží si vyhrát.

10
Foxyfox
Reagovat

Takže podle mne je Květina jistá první finalistka. Druhý finalista vzejde z dvojice Tomáš-Dodko.

11
Jája
Reagovat

Skála – Jsi na příjmu? Jestli ano, zapřáhni voly a makej. Můžeš si vzít na pomoc Janku yes, bude mít zřejmě už volno :D

12
Jana
Reagovat

Chtěla jsem se podívat na Farmu v archívu a nejde spustit, přitom minulý týden jsem se ještě dívala! Neví někdo kde by to mohlo být od někoho uložený???

13
JanaH
Reagovat

@Jana: co se podívat o pár komentů nad sebe… konkrétně sedmička radí, jak na to. A uloženo je taky, na dobře známém místě, tam kde vždycky.

@Jája: nejsi malinko škodolibá? :-D (porušila jsem všecky svoje zásady! :-DD)

14
JanaH
Reagovat

Včera jse se přesvědčila, že Laura mohla být mým fanouškem, kdyby vydržela déle… stejně jako Livie a Roman. Takhle to zůstalo na Tomášovi, s lehkými výhradami, které slábnou a slábnou. :-))
Taky jsem se přesvědčila, proč se nikdy nemohla stát mým fanouškem „hodná teta“ Gabika, moudrá, empatická, ochotná (ke každé sviňárně). Včera mi bylo trapně za ni skoro celý díl. :-/
Slizký Dodo, „prepnutá“ Jana a Bejdovka mi nestojí za písmena, tam už není co nového ke komentování.

15
JanaH
Reagovat

Že vypadl Struňo první je jedině dobře, to je jelito, že ho není rovno a čím dál víc mne mrzí, že byla odejita Douchová. Ty její hlášky a úvahy… :-)
Nedorazili Mišo, Daniela Nikoleta, Nikol od Romana a Petr, asi se nehodili.

16
Jája
Reagovat

@JanaH: Já bývám hodně škodolibá, jinak bych letošní farmu nepřežila.Skromný, skoro panensky tichý posed BabyGaby u stolu si vychutnávám, hm ještě pocukrovat. Ta teď jenom čeká, co na ni vytáhnou :DDD Uf, teď nevím jestli náhodou nevěštím. Snad ne. Struňo už má vychlastaný mozek a Stano spadl na hlavičku jako mimino. Malá Nika – to už není hádě ale pěkná a hloupá zmije.

17
Lentilka
Reagovat

@Foxyfox: Podľa čoho tak usudzuješ? Lebo vo včerajšej časti sa nič také neudialo ,aby sa dalo posúdiť ,kto postúpi do finále.

18
Franz
Reagovat

Že by nějaká cenzura došla i na mně ?

19
JanaH
Reagovat

@Jája: všichni ti východniari z Farmy jsou šalení, v tom jejich krásném kraji musí mít něco ve vzduchu, v půdě, někde… :-)

@Franz: prečo? Asi jsi dal moc linků…

21
JanaH
Reagovat

@Jája: Douchová, no… :-D

22
Pavla
Reagovat

Nejodpornější na farmě je jednoznačně Gaba, při návštěvě její podivné rodiny považovala za největší úspěch na farmě šulání cigaret. Také je jí vidět jen sedící a kouřící, vzhledem k jejímu přístupu k hygieně musí být odporné nechat se od ní olizovat. Brrr

23
Eva původní
Reagovat

@Pavla: Včera jsem si taky říkala jak Gaba je prohulená, ona si potáhla a takovou dobu z ní vycházel kouř jak z komína, ta ten kouř vtáhne až kamsi :-) a to olizování každého, to už jsem tu psala taky. Neumím si představit přijít na farmu, čistá, voňavá a padnout do jejího objetí a líbačky :-((

24
galadriel
Reagovat

@Lentilka: dík, opravené :)

25
Eva původní
Reagovat

@Katka původní: -3- No jo, Katko, v lásce má rozum malou šanci…

26
iv
Reagovat

Na téma hlavního favorita mě pobavila jedna divačka, pro příznivce Tomáše na tom asi nebude nic vtipného – doufala, že výhra připadne raději jemu, protože v opačném případě se bude soudit, aby se celá soutěž opakovala od začátku a na diváky podá žaloby, že jsme se špatně dívali:)

27
Foxyfox
Reagovat

@Lentilka: je to jednoduché: Květinu tak krkolomně Markíza do hry nevrátila pro nic za nic, aby pak za pár dní zase vypadla, takže jejím osudem je finále, a pokud jde o chlapský duel, je to nasnadě-finále, co si pamatuju vždy bylo smíšené.

28
Foxyfox
Reagovat

Ještě ke Struňovi – něco tak prostoduchého se hned tak nevidí, hlupák na entou. Jestli si to s ním rozdává Douchová, tak je to asi akt čirého zoufalství, z její strany ovšem P

29
JanaH
Reagovat

@Foxyfox: ale nebylo…

Douchová a Struňo mají společného koníčka. Flašku. :-))

30
Foxyfox
Reagovat

@JanaH: první dvě řady jsem neviděla, pak si myslím, že finále bylo vždy smíšené. 3. řada- Mário-Sylvia, 4. řada Božka-Paco, 5. řada Lena-Tibor….

31
Franz
Reagovat

Něco jsem tady psal, ale bylo mně to smazáno, nebo to nějak vypadlo. Ale větší hlouposti než píšou v Času to rozhodně nebyla.
Tak tedy ještě jednou ke Struňovi – ano prostoduchost a ještě něco navíc. Prohlásit, že nejméně práce na Farmě udělal Tomáš je hodně silná káva.

32
JanaH
Reagovat

@Foxyfox: jednička dvě baby, dvojka dva chlapi. ;-)

@Franz: pokud jsi prve psal toto, pak je v naprostém pořádku, že jsi byl smazán… :-P

33
kvetka
Reagovat

Tak jak to dopadne? :) na FB už dva týdny psali, že ve finále je Jana a Tomáš… mám pocit, že ta informace byla asi neověřená :)
Podařilo se mi zhlédnout dnešní díl, kdyby měl někdo zájem, je na neobvyklém místě.
Hrozně se mi líbí Petiny ksichty, jak jí nakládají. Jana a Gaba se tváří pořád stejně.
Struňo je truhlík, Stano taky a Johny bez komentáře. Já nechápu, jak tam mezi touto cháskou dokážou vydržet „jakoby“ inteligentní děvčata Laura a Livie. V ukázce na příště Kata už zas roní slzy, jak naletěla…

34
JanaH
Reagovat

@kvetka: nejlíp uděláme, když si počkáme na další vývoj, Jana se ještě do finále může dostat (proč by taky nemohla?), stejně jako ostatní.
Dnešní díl už jsem taky viděla, jako jiní, akorát se tady o něm ZATÍM nepíše… až na výjimky… ;-)

35
kvetka
Reagovat

Co myslíte, že teď bude? Vybrali jednoho, co nejmíň dělá, teď vybírají druhého. Myslíte, že tito půjdou spolu do duelu? A to ti zbývající? Žeby to byl ten další týden, jak budou sloužit ve dvojicích? Ale oni mluví už jen o jednom týdnu. Tak toto jsem moc nepochopila. Vždycky tam zůstali se starými farmáři čtyři, teď je jich tam pět a já v tom mám hokej :(

36
kvetka
Reagovat

@JanaH: já jsem nechtěla nic konkrétního napsat, ale dle toho, jak se do Jany navážejí a jak probíhalo pírkování …. Jana duel dle mého vyhraje s každou z nich. Prve jsem si myslela, jiný průběh :)

37
Foxyfox
Reagovat

No jsem teda zvědavá, jak to nakomec bude.

Hlavne, ze se Denisa uzdravila PPP

38
JanaH
Reagovat

@Foxyfox: to je i pro mne zásadní informace. :-)

39
anonymous
Reagovat

No, možná pamatujte, co jsem vám nedávno psal o FB, a o tamních lžích udávaných za jistou pravdu :-)

Já zatím vím, kdo ve finále určitě není :-)

40
Háňa
Reagovat

@Jana: Viz 7, nainstaluj si hola unblocker a půjde to přehrát

41
kvetka
Reagovat

@anonymous: ty nezklameš :)

Já vím, jen to, koho ve finále nechci vidět a to je Petina Kvetina :) kéž by se mi to splnilo. Jinak je mi jedno, kdo vyhraje.

42
JanaH
Reagovat

@anonymous: já taky. Čtrnáct vypadlých farmářů. :-) Pravda je to na stopro a ani kvůli tomu nemusím psát na fb. :-))

43
anonymous
Reagovat

@kvetka: Jenom, aby to nebylo bráno jako fórek… :-)
Myslím samozřejmě z těch pěti „aktuálně“ zbývajících :-D

44
Foxyfox
Reagovat

@kvetka: spravne pises „jakoby“ inteligentni Laura, zatim mi prislo, ze se tam prisla vyprsit, kdyz uz je jeji zadek v kazdem vysilani, tak at je komplet:-) samozřejmě, že mezi slepymi je jedooky králem, takze na pomery farmy se da rict, ze je z tech chytrejsich, ale zase bych ji nijak neprecenovala. Livie na mne pusobi lépe. Hlavně, jak dopadne milostny trojuhelnik Kata- Tomáš.- Laura…tuším, ze jeste bude zabava:-)

45
anonymous
Reagovat

@JanaH: Platím Ti pivo :-D

46
dejna
Reagovat

A na poli si ani neškrtli a už zřejmě ani neškrtnou. Jedině že by místo souboje dvojic sluhů probíhal souboj dvojic oráčů.
Páteční farma je zase dlouhá, takže duelová. Co bude mezi tím, neví nejspíš ani Kvetka.

47
Dany
Reagovat

@Jana: Prý to jde po stažení hula. Já koukám na ulozto, heslo je farma.

48
JanaH
Reagovat

@anonymous: no hurá, konečně nevyhrávám bludišťáka, ale něco pořádného. :-)

49
Lentilka
Reagovat

@Foxyfox: Tak takto si to myslela, netvrdím že nemáš pravdu ,ale ja to vždy beriem že ju vrátili len pre sledovanosť, a adepti na finále sú iní. Veď uvdíme – ako povedal slepý a šiel do kina ….

50
Lady XL
Reagovat

Díky všem za radu ohledně hola unblocker, díky tomu jsem viděla včerejší díl (konečně) :-). A řeknu vám, že dost blbě zkousávám ty kecy bývalých a vlezlost současných farmářů k návštěvníkům. Jo můj fanoušek je Tomino a to kvůli práci. Však se mi nejvíc „líbil“ záběr, kdy všichni sedí po skupinách a on tam štípe dříví… Nikdo na nic nešáhne, aspoň to tedy nebylo vidět. Malá Nika a Dodo, to je dvojka. Už proto,že tam nebyl Dodo celou dobu, si nezaslouží vyhrát. A Katka? Nevím, zda nehraje nějakou hru, když předtím sama povídala, že ví, že vztah není vážný, že se uvidí atp. A teď tam brečí, jako kdyby jí předtím sliboval svatbu… :-(. A opět si nechá do hlavy vrtat ty špeky od soupeřek… :-(.

51
iv
Reagovat

@dejna: To je vlastně fakt, že po příchodu ex farmářů se o poli jeden moment pouze mluvilo, ale dál se neoralo, přitom by se toho i někteří čerství návštěvníci mohli jen tak z dlouhé chvíle chopit.

52
Lentilka
Reagovat

Prestaňte písať dopredu – hlavná vec že kritizujete tých na farme …

53
Jeny
Reagovat

@JanaH: Poprosim Vas vazena pani,aby ste sa laskavo nevysmievali z celeho vychodneho slovenska,ze su vsetci saleni,lebo potom vy v tych cechach nieste o nic lepsi.Ked chcete urazat,tak urazajte konkretnych ludi a nie cely vychod. Ja som z vychodu a nehambim sa zato.

54
Zuzka
Reagovat

Ako Gaba masírovala chrbát Romanovi :D :D :D a tie špinavé tepláky wicked vytrčila rovno do kamery! No zbohom!

55
kvetka
Reagovat

@Jeny: nechcem se Vám do toho montovat, ale JanaH psala, že všichni východniary z farmy a ne všichni obyvatelé východní slovenska. Tak prosím, nebuďte nedůtklivá :)

56
Zuzka
Reagovat

@Jeny: Jeny, neber tie zovšeobecňovania tak osobne. Kľuud.

57
Foxyfox
Reagovat

@Jeny: no, ale tady ta rozhořčená stížnost , no nevím nevím, úplně normální mi to taky nepřijde, ale to asi nesouvisí s tím, že jsi „vychodnarka“, to je fakt P

58
Jája
Reagovat

JanaH – právě jsi byla povýšena na superšlechtu – Vážená paní Vy. Ty se máš :)

59
JanaH
Reagovat

@Jeny: jak už mé kolegyně spoludiskutérky níže napsaly, týkalo se ono mé přirovnání pouze a jen obyvatelů letošní Farmy.
Urazit jsem rozhodně nikoho nechtěla, je snad možné urazit postavičky z RS, které se dobrovolně zhovaďují v Tv?
Jinak máš ovšem pravdu, v Čechách určitě nejsme o nic lepší, dokonce ani na Moravě a Slezsku. ;-)

60
JanaH
Reagovat

@Jája: uf… je to celé na hlavu, abych byla slušná. :-D

61
JanaH
Reagovat

@Lentilka: máš pravdu, Lentilko, já to říkám furt a furt je to prd platno. :-)))

62
Jeny
Reagovat

Ok beriem,ze to bolo v polovici myslene na farmarov,ale v druhej polovici bolo napisane,ze oni na tom vychode maju nieco vo vzduchu,preto ma to nastvalo.Ale budme v mieri a navrhujem,aby sme nato zabudli.

63
Jeny
Reagovat

@Foxyfox: Nerozumiem,mozes mi to vysvetlit trosku blizsie?

64
Jája
Reagovat

@Jeny: :DDD

65
JanaH
Reagovat

@Jeny: ta druhá půlka byla nadsázka, občas ji používám. Svou oblíbenou ironii jsem tentokrát vynechala. :-)
Jestli na to zapomenu nemohu slíbit, protože mi to celé přijde dost absurdní a furt se směju a připadám si jak na fejsbůku. Takže si to asi budu pamatovat dlouho. :-))

66
Zuzka
Reagovat

@JanaH: 65 – nebooj, Farma Ti ešte prepíše tvoje spomienky :D :D … Tá sebranka, čo tam je má čarovnú moc.

67
JanaH
Reagovat

@Zuzka: když já jsem si vzpomněla, jak hned ze začátku Farmy chtěla nějaká pani žalovat spoludiskutéra z fb za to, že použil slovní spojení šalená vichodniarka (na Bejdovku). :-D

68
anonymous
Reagovat

Tak, pírka pírečka, pírka běloučký jsou již jasný, tak si dejme něco jinýho… :-)

Kde je největší tma? Pod svíčkou? A co okolo mnoha svíček, bude taky tma, a nebo světlo? :-)

69
JanaH
Reagovat

@JanaH: vypadá to jako překlep, ale není, takto to tam bylo, a to utkví. :-)
Taky chtěl kdosi zažalovat celou Markízu za stejné slovní spojení… :-o

70
Jája
Reagovat

@anonymous: Někomu ani sto svíček nepomůže – v hlavě stále temno. :D Copak ? Bude svíčkový večírek? :)

71
Franz
Reagovat

Už se perou, už se perou!

72
Franz
Reagovat

@Jája: Také jsou známé „svíčkové báby“.

73
Jeny
Reagovat

@Jája: Uz mam toho dost,aby ma urazali nejaki ceski blbeckovia,co nemaju ani vlastnu farmu,z kazdehoho sa vysmievaju.Jaja este raz som precitala koment od Fokyfoxa alebo jak sa vola.Uz rozumiem,vy jeden tupy cesky narod,co sa vyjadruje iba na slovensky prispevok.Chvala bohu,ze sme od vas odisli,lebo sme museli robit na ceskych blbeckov a darmozracom.Dokonca aj zlodejom,ktori nepravom ukradli spolocny majetok.Vy ste jeden lenivy narod,ktory nebude robit za malo penazi.Vy viete len urazat,vy ste ako Tomas z farmy.Vsetko vedel,vsade bol.Vsetci pepani su volovia ako Riavko a Ruzo…

74
kvetka
Reagovat

Jeny – obdivuji tvůj smysl pro humor. Ten by měli mít na farmě :)

75
Jája
Reagovat

@Jeny: Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú

76
anonymous
Reagovat

@Jeny: Nicméně jste přesně ukázala i takovej jako úryvek z Farmy :-) Nejdříve se Vám nelíbí něco ohledně části Slovenska, a tak do toho teď pro jistotu zahrnete z jedný vody načisto Čechy, Moravany a Slezany rovnou všechny :-)
Tak, ale třeba mě to určitě neuráží :-) 1. jsem si toho jako pragocentickej Pražan užil dost, a 2. za část Češek a Čechů, a to i těch „nejvyšších“, se rozhodně velmi stydim, takže je určitě bránit ani nemám důvod :-)

77
JanaH
Reagovat

A máme tady ono známé slovní spojení převedeno do praxe… :-D

78
jenkaa
Reagovat

jana H:-))))a jinak, skoda ze se nemůže diskutovat o dilu co bude…..protože jinak bych taky napsala, jake kopyto je Struňo a bozi Douchová:-))))

79
dejna
Reagovat

@Jeny: to je neúplné, má to být: Všetko vie, všade bol a kde nebol, tam sa chystá. ;) :D
V pohodě, Jeny, vlastní farmu fakt nemáme – ta, co byla, stála za prd – a ani mít nebudeme, proto se tak rádi díváme na ty vaše. :)

80
dejna
Reagovat

@jenkaa: Zrovna dnes jsem přemýšlela, jestli je horší nevědět, proto i nerozumět těm, kteří už vědí, a nebo vědět a nemoci se dočkat, až to budou vědět všichni. :D

81
dejna
Reagovat

@dejna: zpřesňuji: až to budu moci vypustit. :D

82
JanaH
Reagovat

@jenkaa: tak to klidně napiš, ne? :-)))
Struňo se choval jak jeliman i ten jediný týden, co tam byl. A prostoduchá Douchová mě dycinky dostala svými myšlénkovými pochody. Té je taková škoda! :-)

@dejna: je to peklo. :-D

83
Zuzka
Reagovat

@dejna: ja vám za mňa moc ďakujem, že počkáte s diskusiou, kým si to pozriem aj ja. :) … Lepšie sa mi potom zapája. :) Z toho, čo ste nadškrtli to bude zaujímavé. Už sa teším. Vo voľnom čase dokonale oživila diskusiu Jeny a preniesla Farmu aj na Panáčka. Hold, niektorí ľudia asi trpia pocitom menejcennosti a tak im robí problém sa nad niektoré veci povzniesť a dovedú urážanie aj na tejto diskusii skoro do dokonalosti. Smutné :(

84
dejna
Reagovat

Kdybych měla dát někomu hlas, který by mu pomohl k účasti v 7, pak by to byla Miriam. A naopak jsem ráda, že Struňo tam byl jen jeden týden…toho bych asi těžko rozdýchávala. :))

@Zuzka: mně není třeba děkovat, spíš těm, kdo to tady hlídají :)

85
Lentilka
Reagovat

Keď už máte za potrebu písať dopredu, ( pritom starí diskutéri nadávali ohľadom písania dopredu na nových ) tak ja by som navrhovala , aby každé ráno po odvysielaní večernej farmy , si jedna /jeden z vás sadla/ sadol k počítaču a napísala nám čo bude večer :
1., bude to napísané zrozumiteľne , žiadne predbiehanie ktorá / ktorý , čo dá skôr,
2.,nemusíme čakať do večera na základe nejakých indícii, lebo ja niekedy neviem , či mi to večer ušlo ,alebo to ešte len bude ,

3., alebo to nechajte tak ,ako to bolo a nedodžubte túto diskusiu ako Markíza farmu.

86
galadriel
Reagovat

@Jeny: nechápem nejak tieto tvoje výstupy. Zo začiatku si sa úplne normálne zapájala, potom zlom – výkrik do tmy pod iným nickom, potom zasa späť k tomu pôvodnému, medzitým ešte jeden. Na čo to je dobré?
Osočujte sa na iných weboch, tu bude kľud!
Na východe, západe aj strede a ešte aj medzitým. Rozumeno?!

87
jenkaa
Reagovat

dejna, JanaH to řekla i za me:-))) to druhé….Lentilka, však tu nikdo nic povětšinou neprozrazuje, alee vzhledem k tomu, ze se blizi konec a je tu asi uvolnenejsi nalada, tak jsme si pouze dovolily v posledních komentářích my holky trochu pokecat na téma, jak je to tezke:-)))udrzet tajemstvi.

88
Franz
Reagovat

Jeny se tu už doufám neukáže, svými slovy si udělala sama sobě ostudu.
A co na to moderátor ? :(

89
Hanka
Reagovat

@jeny Pokud si svůj příspěvek/73/ myslela vážně, tak se hluboce zamysli nad sebou. Mám mnoho přátel na Slovensku, manžel byl Maďar od Štúrova a tam si slovenské nadřazenosti/za Komančů/ užili víc než dost. A bohužel i v současnosti.Nechci se dohadovat, kdo je línější. Kdo chce makat, tak dělá a třeba u nás pracuje velké množství Slováků od těch nejnižších pozic až po vysokoškoláky a to jsme jen okr.město. To co jsi napsala je vrcholný xenofobismus. Buď hrdá, že jsi Slovenka, ale neurážej přitom jiné národnosti. Takové příspěvky sem vůbec nepatří!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak fandím Tomášovi a Janě. Pak Gabča a Dodo. Na 300% NEEEEEEEEEEEEEEEE “ Květince“.

90
Hanka
Reagovat

@Franz /88/ Souhlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

91
JanaH
Reagovat

@jenkaa: a povedlo se! :-)

92
Lentilka
Reagovat

A tento poznáte?

Letel Československý prezident XY z Prahy do Bratislavy a nad územím Čiech hovorí pilotovi : Nad týmto územím vyhodím 1 korunu a poteším jedného Čecha. Letia ďalej a XY hovorí pilotovi: Nad týmto územím vyhodím 100 korún a poteším sto Čechov.
Leteli nad Slovenskom a prezident hovoril to isté. Pilota to už naštvalo,otočil sa a vraví. Ja vyhodím teba a poteším Čechov aj Slovákov.

93
Katka původní
Reagovat

Kvetina petina zmijovec má slzy kde? Že by si byla jistá výhrou ? Mira nemá chybu.

94
JanaH
Reagovat

Kvůli dnešnímu stolu pravdy částečně odpouštím Narkóze, že si tam Bejdovku narvala zpět. Stálo to za to. Akorát je zvláštní, že vždycky ronila slzy na povel a dneska nic… ani slza… akorát šišaté úšklebky…
Mojsej je mimoň, Douchová pěkný proslov, akorát jsem se v něm kapku ztratila, ale to je u Douchové norma. :-)

95
JanaH
Reagovat

Otázka pro exfarmáře byla ženiální, docela jim věřím, že byli zaskočení, takto to nečekali. Byli nachystaní na něco jiného a ono prd. :-) Struňo úplně mimo Trenčín. Na ksichty Bejdovky se nedalo dívat… zato teta Gaba se mi líbila. Fakt jenom pocukrovat. :-)) Ostatní tři mi přišli v poho.
Pěkné byly taky prostřihy do stodoly na ty, co už odpověděli a na ty, co ještě čekali ve farmářském domku.

96
iv
Reagovat

Hoši sčítali své vítězné hlasy zatím předčasně. Otočená otázka, kdo z pětice toho udělal pro farmu nejmíň, byla zajímavější. U mužů jsou výsledky jejich práce víc vidět, ženské byly vidět u práce zhruba všechny stejně. Gaba, Petra občas připravovaly něco navíc pro obchod s Martinem, Janka ne nebo míň, to je ale vcelku maličkost. Většina hlasujících se bude stejně řídit osobními sympatiemi a antipatiemi. Není jasné (ani hlasujícím), co přesně bude znamenat nejvíc pírek, ten člověk už končí nebo ještě půjde do nějakého duelu (?). Jaksi to natahují.

97
Zuzka
Reagovat

Gaba s Peťou aké zvesené hlavy mali …. Kde je tá ich hrdosť teraz? Mirka je neskutočná naivka, tá je do toho Doda úprimne zaľúbená a robí mu promo kade chodí. Niekedy z nej mám pocit akoby mala ona vyhrať. Lívia a Laura sú zaujímavé ženy. Malá Nika je silne proti Tomášovi. Tak som zvedavá ako toto bude pokračovať.

98
anastasia
Reagovat

Tak je to jasné, Dnes vypadla Jana a Tomáš. Z mužov ide do finále Dodo. A zo žien pôjde do finále Peťa alebo Gabika.

99
Zuzka
Reagovat

Inak, začínam veriť verzii, že by vo finále mohli byť dvaja chlapi. Žeby bol ten správny súboj až ten posledný? Ešte jeden súboj som chcela vidieť Gabu s Peťou … To by sa mi mohlo ešte splniť hádam.

100
iv
Reagovat

@anastasia: Finále přece nemusí být nutně smíšené.

101
lida
Reagovat

Hambím sa za všetkých vychodniarov,že ich tam reprezentujú takí tupci,Struno dement prvej triedy ved aj Kveta mu dala otázku 2x myslela,že nerozumie čo sa ho pýta,ked už tak časovo tam nebol takú dobu ani Dodo takže argument nulový,další dement Stano tam rieši Lauru Katu a Tomáša neskutočné, čo im nastavil stopky kto sa s kým kolko baví rozumne ho uzemnil Roman,Dodo falošný dement ospravedlnil sa Lívii len preto, že si myslí že mu dá svoj hlas do finále nič iné len vypočítavosť.No a východniarska plačka, Bejdová zlá zákerná žena z ktorej to priam sála,to dnes schytala v plnej paráde,tie jej falošné ušklabky leteli priamo z obrazovky a plač žiaden.

102
Katka původní
Reagovat

Struňo je mimoň, ten se rodičům povedl, no Mirce (pokud nekecá) to nevadí, má „ho“.
Možná bude duel mezi Jankou a jednou z těch dvou jezinek.
V Petře jsem se od začátku nemýlila. Je to poklad východňárů, jen ho vykopat. Pokud půjde do duelu, v tom případě fandím Janě a doufám, že uvidím, jak s ní vymete stodolu. Ale to už předbíhám.
Malilinké naznačení, jak bude zítra by nebylo?

103
Zuzka
Reagovat

@anastasia: ako vieš, že vypadol Tomáš? Na vypadnutie dvoch až troch naraz je trošku skoro. Minulé Farmy trvalo vypadávanie niekoľko dní a bolo spojené s úlohami. Až také jednoduché to nebude podľa mňa ani teraz. Zmiešaný finálový duel tiež nemusí byť.

104
Veronika
Reagovat

Tak jsem se dívala celou dobu na nějakou jinou farmu,pravdivý podrazák,hulvát a záchrana lidstva Tomáško,který dělal jen když tam neměl svoje přitakávače,zmanipulované drahoušky,Mišššššáčka,Katku Marfu atd.,je najednou nejlepší?Nedivím se,že nemá ještě rodinu,s ním nevydrží v životě nikdo, holt malý slovenský Napoleon………
Držím palce Dodovi,Petina kvetina je fakt přírodní úkaz.

105
Zuzka
Reagovat

Jak tá Petra ešte aj pri stole pravdy klamala … Že Líviine vlasy pálila až po jej odchode (zhodou okolností si pamatám, že pálila vlasy ešte keď tam bola Lívia a aj to, že je Lívia určite „prostitútka“ – Peťa je posadnutá sexom, tak často nikto nemyslel na sex ako ona) a že hovorila, že jej dcéra ma/la tumor (ževraj v minulom čase). Tá žena je skutočne divná povaha.

106
Háňa
Reagovat

Jak myslíte, že dopadne duel Jana x Gaba? Jak se budou volit disciplíny? Jana měla víc pírek v 1. kole, tak bude v pozici „služky“? A volit bude Gaba? Nebo jim to nalajnují Borisové?
I když si přivezu dřevo, nemám správnou pilu, abych ho pak pořezala :o). Poraďte mně přehrávač, mám starší PC. Díky.

107
Jája
Reagovat

@Katka původní: Bylo by a nebude to spoiler :) Zítra, tedy už dnes nebude nic, protože je středa. :))

108
Jája
Reagovat

@Háňa: Na dřevo ti stačí VLC media player, na archiv teď potřebuješ nainstalovat Hola unblocker

109
Zuzka
Reagovat

@Háňa: 106 – myslím, že im disciplíny dajú Borisovia. Teraz im dávať na výber a dať tým jednej výhodu podľa mňa nemá zmysel. Asi dajú almanach, prekvapenie a nejakú silovú. :) A kto vyhrá? Sú to vyrovnané hráčky. Myslím ale, že Gaba je trošku silnejšia ako Jana a Jana je asi obratnejšia ako Gaba (ak by mali ukázať nejakú šikovnosť). Almanach by mohli byť vyrovnané. Ten ich duel bude o šťastí. Duel bude až v piatok či už vo štvrtok?

110
kvetka
Reagovat

@Katka původní: Katka, my nesmíme ani naznačovat :)
Jenom anonymous. ale tomu já stejně nerozumím :)

111
sunrise
Reagovat

Kam se probůh poděly Petiny slzy? Nechápu. Včera jí tam tak krásně grilovali a ona ze sebe nedokázala vytlačit ani jedinou. Kde jsou mé jistoty? :-)

112
anonymous
Reagovat

@kvetka: Kdokoliv může nerozumě (to není překlep, i když to slovo neexistuje) naznačovat :-)

Ale tomuhle rozuměj všichni, navíc to už není tajemství:
Tenhle tejden není na Farmě a v TV poslední, pro samou lásku k této relaci máte všichni navrch ještě jeden!

113
Katka původní
Reagovat

No jo, díky vám za odpovědi. V zápalu boje mi nedošlo, že je dnes středa. :–D
¨

114
kvetka
Reagovat

@anonymous: už se nemůžu dočkat :) a nevím, jak dokážu bez další farmy žít. Určitě mě potěší pokračováním.
Někde psali, že tam vybrané týpky nechají a budou pokračovat zimní farmou:) Chtěla bych tam Petinu, jí se tam líbí nejvíc..

115
sunrise
Reagovat

Fascinuje mě, jak největší sledovatel Farmy, dokonce tak fanatický, že si nemůže pomoct a musí vidět vše, co se nabízí ihned, jak je to možné vidět i tím nejobskurnějším způsobem, což mu nestačí, protože to musí okamžitě sdělit ostatním, aby nám spadla brada úžasem, jaký má náskok, se v téměř každém příspěvku roztomile vsčleňuje z řad fanoušků farmy tím skvěle přezíravým tónem ve stylu: VY tm máte, VÁM dávají, VY uvidíte… Je fakt roztomilej, bezva objekt zkoumání psychologie fanoušků RS. Fakt ho miluju a těším se na každý jeho přezíravý příspěvek. A ta orvní věta je nejdelší souvětí, jaké jsem kdy napsala :-)

116
Katka původní
Reagovat

@Veronika: Pozor, aby ses nezadusila svou jedovatou slinou. Nechápu , že nějaká reality show může z tebe udělat nenávistnou , zlou slepici. ten, kdo s tebou vydrží, je na palici, nebo na metál.

117
Franz
Reagovat

Pěkně Bejdovce naložili a potom se nedivme, že už nechtěla jet do dobrého rána a odepisovat divákům. A opravdu je zajímavé, že najednou zapomněla i plakat.
Akorát nechápu inteligenci Struňa, který označil za nejméně pracujícího Tomáše.

118
Katka původní
Reagovat

@sunrise: A teď jsi mi ho vyplašila .

119
kvetka
Reagovat

@sunrise: jestli on nepíše scénář:)
Ale já mu stejně většinou nerozumím, bo můj starý mozeček už některé věci nevstřebá:(

120
anonymous
Reagovat

@sunrise: Neboj, i Ty nejsi na psychologické zkoumání úplně bezvýznamná :-) Tvoje osobité nazírání na slovní spojení „přezíravý tón“ a svérázné nechápání slova „ironie“, bůhví proč převtělené ve slovo „sarkasmus“ mě vždycky psychologicky pohladí a skoro až láskyplně polaská :-)

121
sunrise
Reagovat

@anonymous: Jo, nezklamals. Prostě jsem neodolala pokušení ti dát najevo, že z toho, že sleduješ farmu o díl dopředu, každému ke kolenům brada nepadá. Ale bavíš mě. A to tak, že velmi :-)

122
sunrise
Reagovat

@Katka původní: Nemožné :-)

123
anonymous
Reagovat

@sunrise: Ale to pokušení jsi měla již několikrát. A já jsem nezapomněl :-) Navíc, východ slunce mám rád, takže na to se ani nedá zapomenout, je to taková mnemotechnická pomůcka, na přepnutí těla do přijímání každého písmenka i pórama :-)

124
sunrise
Reagovat

@kvetka: Neboj, nepíše. Ale byl by strašně rád, kdybychom si to mysleli :-)

125
Dany
Reagovat

@Katka původní: Katko, trochu jsem nepochopila napadání Veroniky. Tady se běžně, bohužel, urážejí různí soutěžící podle toho, jak jsou komu sympatičtí, nebo spíš nesympatičtí a mnohdy hodně nevybíravě. Podívej se zpět na některé své vlastní příspěvky, v těch se jevíš uplně stejně . Zdá se mi, že Veroniky příspěvek nijak nevybočuje. z folkloru.Snad jen tím, že není namířen na Petru, Gabiku nebo Janu, ale na Tomáše a to je ten pravý důvod, který tě roztočil. Kdyby napsala, že Gabika je špína, nebo Petra zmijovec ještě bys jí zatleskala.

126
Foxyfox
Reagovat

Tak jestli bude Květina ve filhaní a nále, tak hlasy jí po tom všem lhaní může posílat jen někdo mdlého rozumu, někdo podobných duševních kvalit jako je třeba Struňo P

127
Poštovní holub
Reagovat

@Jeny: Ráda si tady čtu, když nemám čas na něco koukat, místní konverzace bývá většinou lepší, než celý pořad. Ale chci napsat něco jiného. Váš příspěvek, u mě osobně, aspiruje na jeden z těch nejodpornějších v celé historii Panáčka, Děvče zlaté, ubližujete sama sobě.:(

128
Tereza
Reagovat

Dobry den bojim se něco napsat že hned vas někdo urazi ja to vidim tak že jsou všichni stejni pravda u stolu byla to hruza jsem starši a moc to člověka boli když slyši takove řeči pak farmaři odejdou do jne světnice a už to zase začne ten inteligent R hned klebeti pomlouva a dalši se k němu přidavaji myslite že jsou jini než Gabi,Petra a Janka? Slyšela jsem nejednou jak je Tomaš sprostny uraži ženy hnusnym způsobem ja znam slovaky jsou to suprovy lidi mam spoustu kamaradu jezdi k nam do Čech nemaji chybu tak se Farmaři kontrolujte se ale už je pozdě spoustu lidem jste ubližili vyhru přeji Dodovi,ale vim že nevyhraje pokud vyhraje Tomaš tak ja si myslim že to neni fer a tak vam všem přeji krasne vanoce hlavně hodně zdravi lasky a božiho požehnani ještě bych chtěla pozdravit pana řidičr jak byl na farmě s modrym autičkem a teĎ přijel krasnym autobuskem pan co prodaval věci farmařum mu řikal PIŠTA tak zdravime s Moravy

129
sunrise
Reagovat

@Tereza: Omlouvám se, ale to se nedá číst. Neměla jsi před pár dny náhodou jiný nick?

130
Tereza
Reagovat

Co jsem napsala špatně asi ty jsi si něco dal proč ta omluva že jsem napsala svůj nazor ?

131
iv
Reagovat

@Katka původní: 116 Veroničin koment se týkal jednoho soutěžícího a i od toho tu diskuse je. Tvé následné zhodnocení její osoby, teda podle mne, sem moc nepatří.

132
Eva původní
Reagovat

Já jsem se včera nasmála u Miriam – „spávám se Strunom“ to mě fakt pobavilo v pravém slova smyslu :-), škoda, že ji tak nefér vyhodili a vrátili Petru. Co si myslíte o Džonovi? Nemyslím si, že by to „sexuální obtěžování“ bylo na vině, že mu to rozbilo rodinu. Jen jestli to nebyla záminka a on nechtěl odejít od rodiny sám. Petra neuronila ani slzičku, když dostala nakládačku. Že by byla tak prefíkaná? :-) V každém případě silná osobnost, že ji to nerozhodilo a slzy netekly. No, ale rudá byla až na zádech a ty její grimasy :-) Dávala tím najevo, že „mám vás všechny na háku“? Velice dobrá herečka! Jinak mě nikdo nepřekvapil a těším se na čtvrtek :-)

133
Lady XL
Reagovat

@sunrise: Měla jsi to napsat bez diakritiky a „z“ hrubkami, aby to píšící pochopila :-D …. taky myslím, že tu již byla s jiným nickem…

134
Zuzka
Reagovat

@Tereza: pani Tereza, keď nedáte do tak dlhého textu bodky a čiarky, tak sa text zlieva do jedného a veľmi ťažko sa následne číta. Koment bol inak veľmi pekný, len s tými bodkami by to bolo o 100% lepšie.

135
Franz
Reagovat

Celkem se zasměji nad výkřiky z diskuzí: “ …. a dnes vypadne Alois a postupuje Esmeralda nebo ve finále je Vendelín a Spytihněva.
Nevím kde na to ty diváci chodí, ale vesměs je to jen asi jejich osobní přání. Finálová dvojka je přece už známá. A v pátek nám ji určitě v nějaké písničce nebo hádance prozradí i anonymous.

136
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: Evi ahoj, tak s Tebou už zasa súhlasím :D … Čo sa týka Petri, tak tej to podľa mňa nebolo jedno, že to takto vyplávalo na povrch a branila sa útokom (a aj klamala, viď Líviine vlasy) … Podľa mňa ona tušila, že to bude prúser už keď sa vracala na farmu. Nejak nemala to svoje vtipné sebaisté prejavovanie po návrate. Len tie slzy chýbali a ani tvár si už nezakrýva pri každej príležitosti. Myslím, že pri stole pravdy ukázala svoju pravú tvár, že ich má všetkých v paži a že boli len nástrojom ako sa dostať čo najďalej. Ako skleslo pri rozdávaní druhých pierok tam tie dve ženy sedeli … Hlavy sklonené akoby išli na porážku. Neviem, či si mysleli, že keď sa dostanú skoro do finále bez dávania ženskych duelov, tak to budú mať pred finále ľahšie, ale mýlili sa. Obzvlášť, keď svojím manipulovaním naštvali zvyšných exfarmárov a tí ich poslali hneď do duelu …

Džony je divný chlap. Osobne si myslím, že tie ženy obchytkával. To takíto priateľskí starší páni robia (poznám z vlastnej skúsenosti a je to fakt hnus, tu pohladkajú chrbátik, tam sa omylom dotknú prsíčka, brrrr). Sú tak úlisne milí. Presne ako Džony.

137
Pepa
Reagovat

@Eva původní: Máš pravdu konečně tu někdo napsál pravdu o Petře ty jeji grimasy Fuuuuj…

138
Zuzka
Reagovat

Inak Petra mala včera slzy na krajíčku jedinýkrát (verím, že toto boli tie pravé slzy) a to keď Džony hovoril, že sa mu rozpadla rodina. Myslím, že jej to bolo úprimne ľúto. Všetko sa totiž dá riešiť rozne a myslím, že si Petra konečne uvedomila, že aj hra má svoje hranice a ona negatívne ovplyvnila svojou egoistickou hrou niekoho osobný život. Však ono si to aj ju všetko vonku počká, celevriťku našu. Aby jej potom ten divný výraz úst do mostíka a pomykávanie pliec spolu s „no a čo + no čo už“ neostal nadlho.

139
Jája
Reagovat

@sunrise: JJ měla. To je ta paní se satelitem a milující modrá autíčka a červenobílé autobusky. Posledně mi dokonce vynadala. :DDD

140
zd
Reagovat

Vůbec se v této diskusi neobjevilo to Petřino loučení s volem,kterého nabádala, ať porazí Tomáše, aby se mohla vrátit. To je „pánbíčkářka“? Jak byli vybíráni vypadlí fármáři,kde je Míša a ti ostatní? Mnoho otázek,žádné vysvětlení. Shlédnout normální cestou díly dřív než jsou vysílány je fakt to samé ,jak to dělá Nova-proč?

141
Zuzka
Reagovat

@Foxyfox: 126 – nebola by som si taká istá. Východniari držia spolu, tí by jej určite mnohí poslali svoj hlas (nie všetci, sú aj rozumní východniari, ktorí už neriešia západ vs. východ), len aby podporili svojho proti tomu zlému západu. Jej skutočná podpora by sa ukázala jedine vtedy, ak by bola Peťa proti Dodovi. Inak si skutočne myslím, že ona je svojou mentalitou veľmi blízka mnohým východniarom, takže o podporu by nebola núdza. Tým nechcem nikoho uraziť, ale Petra od prvého momentu hrala na východniarsku notu (používala nárečie, snažila sa získavať na svoju stranu hráčov z východu tým, že neustále prizvukovala, že východniari musia držať spolu) ….

142
lida
Reagovat

celá farma je zmanipulovaná,kde sú další štyria farmári Peter, Nikoleta, Mišo a Nikol režia si to robí ako jej to vyhovuje vedia, že sú to spriaznené duše Tomášovi. Celá táto farma nie je fér vrátením Bejdovej,za akože kravu a vrátením oddýchnutého Doda,to mali vrátiť aj Miša aj ten odišiel zo zdravotných dôvodou,inak duel vyhrá Jana.

143
Zuzka
Reagovat

@zd: 140 – Michal a spol sa už nezmestili za stol pravdy :D …. Tí čo tam boli, boli tak naprataní za tým stolom, že keby Roman zatlačil z jednej strany, tak by Dodo okamžite vyletel z druhej strany. Som mala pocit, že na krajoch sedeli na pol zadku a boli si všetci pekelne blízko. :D :D Tí zvyšní 4, čo chýbajú by museli stáť. :D :D

144
iv
Reagovat

@zd:Ani v minulých farmách se nevraceli nikdy všichni, Michal asi pokračuje v dlouhodobém léčbě aftů, Romana dcera se zřejmě musela vrátit k pracovním povinnostem do zahraničí, že si blond Nikola nechala ujít příležitost být ještě jednou v televizi, mě překvapilo víc. Zato Petra bych viděla ráda, škoda, že to sám vzdal, ale chápu, že se v tamní atmosféře tenkrát necítil dobře.

145
Jája
Reagovat

Vyjádření Miri na FB:

Miriama Čaládyová Myslela som tým to, že spávame spolu hore v sluhovni aj spolu so Stanom tak sa ukludnite milí diváci!!!

146
zd
Reagovat

@zuzka – bezva vysvětlení-cha,cha-to určitě není ten pravý důvod,lavic tam mají mnohem víc. Prozraď mi ve skrývačce,kdo tu farmu vyhraje-jsem strašně zvědavá,dík.

147
sunrise
Reagovat

@Jája: Ano, už si vzpomínám. To víš, tyhlety interneti…bůh ví, kdo to vůbec je. Vzhledem ke své značné nedůvěře a pár úsměvným odhalením v různých internetových diskuzích vím, že to může být v podstatě kdokoli :-)

148
sunrise
Reagovat

@zd: Ale objevilo. A zdaleka ne jednou.

149
Háňa
Reagovat

Nesleduju farmu od začátku, takže mně některé staré křivdy unikly (pálení vlasů, sexuální harašení Johnyho, aj,). Nemám nikoho, komu bych přála výhru, ale víc mě baví Baracka Kvetina než Tomáš Všeználek a Jájánek. Míň mně vadí Jana se svou slabou slovní zásobou, chutí být se všemi zadobře a snaze díky tomu projít do finále, než ukřičená a vlezlá Gaba, která všem tluče kaleráby do hlavy. Míň mně vadí upozaděný, šikovný a líný Dodo než sebeprodavač Tomáš. Lžou, hrajou a intrikujou všichni, vždyť všichni chtějí těch 50 tis. éček. Ti, co už jsou mimo hru, si teď můžou pofoukat a zhojit své bolístky a u stolu „pravdy“ těm úspěšnějším oplatit, že sami už jsou mimo hru. Je to hezká sociologická sonda. Je možné, že vybraný vzorek odpovídá typovému zastoupení v „běžné“ populaci. Ale Mirka mě moc bavila a je škoda, že místo krávy neodešla Gaba.

150
iv
Reagovat

@Háňa: Za mě výborné, hezké shrnutí a ve všech hlavních bodech s tebou zcela souhlasím. Snad jenom nemám tak vysokou toleranci k vyjadřování Janky, v necenzurovaných verzích na začátku mě zarážel její vulgární slovník a ukřičená vztahovačnost, což není nijak podstatné.

151
Franz
Reagovat

@Háňa: Nesouhlasím s tvým příspěvkem.
Já si osobně myslím, že Jana se právě pro svoje chování- tedy nerozhodnost do finále rozhodně nedostane.

152
Jeny
Reagovat

@Poštovní holub: Jeto vqs nazo@Poštovní holub: Ja uz davno niesom dievca.Jednoducho sa urazat nenecham. Toto je uz diskusia ako na fb.Nehresi sa tu,ale vysmievanie druhych jedna radost.

153
anonymous
Reagovat

@Franz: Proč zrovna v pátek? :-)
Hádanku případně dám, až to budu vědět na 100% (nick Zuzka si to přál(a)).
Ale vzhledem k tomu, že časově tu možná nebudu přespříliš, kdoví, třeba finále okolo mě přejde, a ani si ho nevšimnu… :-)

154
mates
Reagovat

nevi nekdo proc nejde sledovat farma na internetu z CR? kdyz po 65 dil to slo.

155
Jeny
Reagovat

@galadriel: Je zaujimave, ze sprdnes iba mna. Co tak Jaja a Fokyfox? Prirovnavaju ma k farmarmaro s vychodu,tebe by sa to pacilo? Moja vec z kolkych nikov pisem,nie som sama.Sama si raz napisala,ze ti to je jedno.Prosim precitaj si ostatnych a potom mi vynadaj.Bola to moja reakcia na nich.Ze som nepochopila na prvy krat nik od Fokyfoxa a Jaja ma z toho vysmial,myslim,ze sa tu reagovat na nic.Som starsia a lutujem,ze niesom taka skusena na pocitaci,ale velmi som sa potesila,ked som objavila panacka,jednu slusnu diskusiu.Bohuzial vy stari harcovnici ste ma znechutili.Pripada mi to ,ze vy nieste radi,ked tu zabludi nejaky novy diskuter.

156
Jája
Reagovat

@mates: Pročti si diskusi výše a minulý týden a vše se dozvíš. :)

157
moje jméno
Reagovat

jde to

158
Jája
Reagovat

Z FB: (co myslíte, o kom je řeč?)
Kristina Jovanova mitro,uvedom si že telka stoji viac ako ten pingvin v teplákoch s ritou kosatky..ta ne len hubou kruti,ale aj očami jak spejbl a hurvínek..a to keby sme videli jak jej v gatoch kruti od strac hu a tých debilín čro potrieskala do videí..hmmm

159
Zuzka
Reagovat

@zd: 146 – netuším kto je finalista. Čakám, keď to bude vedieť anonymous a poskytne hádanku. :) Možeš čakať so mnou :)

160
Zuzka
Reagovat

@anonymous: ak nestihneš dať hádanku na finalistov, tak to prežijem. :) Skor som prekvapená, že to ešte nevieš. Som myslela, že ty si náš vševed. :)

161
Janica
Reagovat

@Jeny: Bože, Jeny, nejsou už zbytečné ty žabomyší války? Taky nejsem mlaďoška, na Východě jsem v minulosti pár roků žila (a tím mi přišla k užitku znalost nářečí, což bylo jediné, co se mi na Petře líbilo), bylo tam fajn a myslím, že jsme si Češi a Slováci rovni. A přeju Vám krásné Vánoce.

162
anka
Reagovat

Výhru přeju budto Dodovi nebo Jance. Vžádném případě naivnímu Tomovi, který říkal, že tam není pro peníze jako ostatní, ale třese se na výhru a ovlivnuje všechny mladé holky, aby mu daly hlas,hnus!!!!!!! a jeho chování? Humus a humus!!!!!!Měl by se za to stydět, intrikář jeden, hlavně že to mluví o druhých a sám je nejhorší!!! A Petra? Ta slepice, ty ksichty, to je otravné, myslím si, že tam už po vypadnutí nemá co dělat! a vyhrát už vůbec ne!

163
veronika
Reagovat

Původně jsem chtěla na původní katku vesele a s humorem reagovat,ale ten si nechám pro inteligentní a původní lidi.Díky za reálnou odezvu.

164
veronika
Reagovat

Mirečka evidentně neví,koho miluje nejvíc,jestli Doda,Tomáše nebo Romana……….ale potřebuje hlavně mluvit.

165
Zuzka
Reagovat

@anka: 162 – naivný Tom???? Veď to je oxymoron. :D :D :D Začínam sa na Panáčkovi baviť viac ako na Farme. :D

166
Veronika
Reagovat

Absolutní souhlas,přesně jsi vystihla Tomíka,Dodo je také můj favorit,Gabiny je mi líto,když se chtěli dobře nacpat,tak jim byla dobrá,když potřebovali zorat,tak jim byla dobrá a nakonec pro farmu udělala ve svém věku nejmíň?Jak to asi dnes bude pokračovat???

167
Helenea2
Reagovat

Dodo favorit? Vždyť je líný jako prase…. nějakou dobu tam nebyl a když se vrátil tak nedělá nic…. je to slizký odporný plaz

168
Dany
Reagovat

@Veronika: Veroniko, ono se jim z těch co tam zůstali špatně určovalo, kdo nejmín dělal, tak evidentně převládly osobní sympatie a antipatie. Což byl také účel té šaškárny. Zvlášt, když mnozí z nich tam byli chvíli a pak už viděli to samé co my. Jen co ukázali na obrazovce, takže věděli starou belu.

169
kvetka
Reagovat

Tomáš je všechno možné, jen ne naivní :)
Když volili kdo nejméně pracoval, tak na těch „trošku chytřejších“ bylo vidět, jak jim to šrotuje, kdo bude pro jejich miláčka lepší soupeř a to Gaba nebyla. Tak bylo lepší, když se ji snažili vyřadit ze hry. Petina je pro další hru slabší, ale uvidíme co Borisové :)
Včera od rána kdesi visel dnešní díl a na FB Farmy lítají odkazy i s heslem :)

170
sunrise
Reagovat

Zvítězí pochopitelně ten, kdo se nejvíc hodí Borisům. Existuje asi tak sto a jeden způsob jak to zařídit. A nemyslím teď zrovna na nějakou trapnou manipulaci s hlasy diváků, to je až ta poslední možnost. Může se nám to nelíbit, můžeme si zanadávat, pokud vítěz není zrovna náš fanoušek, ale to je asi tak to jediné, co s tím můžeme dělat. Nejsem rozhodně příznivcem nějakých extra konspiračních teorií, některé co zde občas padají mi připadají opravdu přehnané, ale myslet si, že výsledky jakékoli RS v našich podmínkách jsou krystalicky čisté, může jen fakt nějaká „čistá duše“. Ale stejně se bavím, jen člověk musí některé věci prostě přijmout a nenechat se rozhodit. Je to jenom hra :-)

171
Lady XL
Reagovat

Moc se mi líbily výrazy exfarmářů, když jim byla položena otázka. Jenže v tomto případě „špatná“ :-D, prostě tu co absolutně nečekali. To se štábu povedlo (mimořádně). Taky bych asi nevěděla koho ihned označit. I když Tomáš je nejpracovitější (aspoň co vidíme), tak kdo je nejlenivější?? to je těžké! Každý-á měl svou chvilku. Asi Gabu bych nedala, ta, pokud nebyla ovlivněna drbajícíma ženskýma, makala a to i těžké práce. Pak byly ale chvíle, kdy se zašívala i z pozice FT (tkaní). Všechny jsou kuřačky, které toho hodně promrhaly právě tím kouřením. Já bych asi volila mezi Janou (tu spíš) a Petrou – Jana hlavně chodila po ostatních a tam se vybavovala, do práce se nehrnula, sama nic nerozhodovala, Petra coby několikanásobný FT měla možnost se ulejt, ale hlavně moc nebyla coby FT efektivní.
Dodo není taky žádný extra pracant. Taky potřebuje k ruce někoho a dělá především to, co ovládá. Už na počátku přeci lezl na nervy tím, že byla jen jeho kobylka a nic jiného. Té podřizuje svůj život. Tehdy flákal sloužení hodně, o zvířata se nestaral a do práce ho museli nutit. A ujídal tajně jídlo a nic se mu za to nestalo, navíc to považoval za „samozřejmé, že si vezme víc než jiní“.

172
Jeny
Reagovat

@Janica: Mas pravdu.Uz sa stratim a prajem vsetkych pekne vianoce,samozrejme aj cechom.Ale pisala som ,ze to vyhra Petra,tak som zvedava,ci sa to naplni.Osobne jej to neprajem.P.S.videla som ju v tescu a nebola to ziadna celebrita,uskierala sa ako vzdy,nic moc.

173
Kara
Reagovat

Pokud bych měla já hodnotit, která z žen byla pracovitější, tak bych dala Janu. Má problémy s vyjadřováním a tak ji naštěstí v druhé části Farmy tolik nebylo slyšet, ale pokud se divák i díval očima, tak ji bylo možné zhlédnout v pozadí, jak vyváží hnůj, nosí seno v plachtě na zádech dobytku, nosí nebo tahá vodu. Zametá v kuchyni, nebo myje nádobí přestože není zrovna služka.
Taky když měli chlapi týden emancipace, tak prohlásili, že si nechají Janu a ostatní ženské vyhodí. což dost napovídá. A když byl Dodo mimo farmu kvůli úrazu, tak si Tomáš k sobě na chlapské práce bral Janu a řekl, že z žen je jediná , co dělá i chlapské práce. A chválil si ji.
Gaba při orání sice makala, ale jinak tam asi našoulala nejvíc cigaret. Nejen pro sebe, ale často i pro ostatní. Trávila u toho v kuchyni spoustu času, zatímco jiní dělali na úkolech. Byla to u ní taková zašívárna, kde se nenadělala a za kterou ji i jiní jednu dobu kritizovali.
Petra byla sice často služkou a stála u placek, ale u zvířat se nevyskytovala skoro vůbec, kromě občasného dojení. K větším zvířatům nešla, že se jich bojí, atd.
Sice udělala párkrát nějaké výrobky na prodej, ale u toho se nenadřela. Práce jsem ji viděla dělat spíš z těch lehčích, Takže se podle mne nenadělala tolik jako Jana.
A i Laura si kupodivu všimne, jak teď vypadají ruce Jany.
Doposud jsem neměla žádného fanouška, ale z žen teď fandím Janě.

174
kvetka
Reagovat

@Kara: já taky Janu nevidím, jako nejméně pracující. Ale jak už jsem psala dřív, šrotovalo jim v hlavě, kdo je jak silný hráč do finále a kdo ji tam vidět nechtěl, bylo nejlepší ji vyřadit ze hry. U Jany se mně přelévaly sympatie – prve jo, pak ne, teď ji mám rozhodně před Gabou a Petrou. Ale fakt nevím, komu to přeju, je mě to docela jedno. Tomášovi jsem fandila, ale taky u mně ztrácí body. Gabika to projela na celé čáře minulý návštěvní týden, o Petře ani nemluvím. No a Dodo? Toho nemusím od začátku. Je šikovný na práci, ale dělá jen to, co musí a někdy ani to ne..

175
iv
Reagovat

Posuzovat, kdo hlavně z ženských po celou dobu dělal nejvíc nebo nejmíň, se podle krátkých sestřihů moc nedá. Všimla jsem si Janky, tu konec soutěže psychicky semlel nejvíc. Hodně se změnila taky G., ubrala na ukřičenosti, hádavosti a stylizuje se do role chápající, všechny milující Mamy farmy.
Vím, že taková otázka od Kvety nepadne, ale sledovala jsem spíš, kdo z nich vyvolává nejčastěji napětí, dusno, kdo nejvíc rýpe do ostatních, kdo obviňuje a vysvětluje divákům, že si ti druzí farmy, hodnot obecně neváží a výhru si proto ani nezaslouží.

176
Lady XL
Reagovat

@Kara: no vždyť říkám, je to těžké… Jak to popisuješ zase ty, tak s tebou taky musím souhlasit. Navíc se přiznám, že jsem vše nesledovala, víc jsem četla zdejší rekapy a diskuzi… A na tu Janu a její vychvalování od mužů si teď vzpomínám. Navíc je pravda, že my vidíme jen sestřihy. Teď si např. uvědomuji, že Gaba dělala sýry a to, myslím, např. vůbec neukazovali, jen jsme pak viděli předávání Martinovi. Ale je taky pravda, že Gaba tam byla „vrchní šulačka cigaret“…. fakt je to těžké to spravedlivě vybrat. Vždy do toho zasáhnou sympatie, antipatie …. Já si momentálně nepřeju, aby to vyhrál Dodo a Zmijovec….

177
Eva původní
Reagovat

Ještě, že máme Panáčka :-)) Já jsem si ráda přečetla diskusi na farma.markíza.sk, ale teď poslední týden vše smazali (diskuse pod články a pod jednotlivými farmáři) a také na oficiální stránce TV show Farma se nedá bez registrace a musíte se přihlásit. Rozum mi to nebere co ti markízací blbnou. Na FB přihlášena nejsem, nikdy jsem nebyla a ani se přihlásit nechci. Po celou dobu co Farma běží se tam dalo nakukovat a číst, teď nic, No čo už, se z toho nezblázním, mám jako každá z nás žen spoustu práce před Vánocemi, ale s chutí jsem si na Markízu zanadávala. Při kafíčku relax a teď prd. Už tedy ať je 18. a finito! Ale bude nám to chybět, že? :-))))

178
Pavla
Reagovat

@iv: Máš pravdu. Já jsem si jen shrnula ty ženské po pracovní stránce proto, že se rozdávaly pírka podle toho, kdo dělal nejmíň a překvapil mne výsledek. Ale jak píše i kvetka, tak i při tomto rozhodování někteří použili taktiku a brali spíše v úvahu, kdo je jak silný hráč a mohl by ohrozit jejich favorita. A jiní zase ani nejsou schopni taktiky pochopit a dají jen na to, co kdo v jejich blízkosti vyslovil.
Hodnotit spravedlivě kdo kolik dělal můžeme těžko my, ale i vypadlíci. Hlavně ti, co odešli dříve. Mají taky většinu jen nakoukánu z telky a třeba Nika řekla, že se poslední dobou ani nedívala.
Ještě že toto hodnocení nebylo konečné a nevyřadili na jeho základě někoho ze hry. Bylo by to nespravedlivé. Ty duely co teď následují jsou už spravedlivější. Bude záležet zase i na štěstí.

179
Kara
Reagovat

@Eva původní: No, i tento Panáček poslední asi 2 dny trochu vykolejil. Pár jedinců se ho snaží hodit na úroveň FB. Ani se mně to tu už nechtělo chodit číst. Je to ale jen můj pocit a můj problém. :))

180
iv
Reagovat

@Pavla: To ano, určitě bude v této fázi pro obě duelantky přijatelnější vypadnout na základě prohry v klasickém souboji než pouze kvůli chaotickému rozdávání nějakých pírek od někoho, kdo tam většinu času s nimi vůbec nebyl.

181
Kara
Reagovat

@Pavla: Tento příspěvek je ode mne. Píši z mamčina noťasu a ta tu poslední týdny nebyla, jen jí zůstalo přihlášení, které naskočilo. Snad mně to odpustí :))
A tak na ni zrovna mimo téma i něco prásknu. Vyhrála u nás na výstavě vánočních perníků 1., 2. a 4. místo za perníkové chaloupky, které peče každoročně před vánoci pro stálé zákazníky. Je už víc než 3 týdny na chalupě, kde se věnuje tomuto jejímu koníčku a je bez netu i bez signálu markízy, tak dění na farmě má už jen zprostředkované přez nás :))

182
iv
Reagovat

@Kara: Aha, tak to ji ode mě moc pozdravuj, vzpomínám si, že diskusi zde před týdny ukončila a byla to škoda.

183
Zuzka
Reagovat

@Kara: 181 – šťastná to žena! Gratulujem aj k výhram aj k úžasne trávenému voľnému času na chalupe. Super!

184
Kara
Reagovat

@iv: Díky a vyřídím. Bude určitě ráda.

185
Zuzka
Reagovat

@kvetka: 174 – Kveti, ja mám miestami pocit, že ani exfarmári moc nepremýšľajú takticky. Vobec si neviem predstaviť, kto z nich premýšlal takticky pri rozdávaní pierok. Otázka ich podľa mňa veľmi zaskočila. Aj Roman alebo Laura a Lívia premýšľali nad otázkou a taktiku nechali bokom. Táto otázka bola iba o sympatiách podľa mňa. Nemohli vedieť kto ako pracoval. Zároveň, ako sa dá taktizovať, keď netušíš, čo tvoje pierko vlastne sposobí? Možeš sa len domnievať, ale nevieš ďalší priebeh hry. Veď pri druhom dávaní pierok by to Laura podľa mňa zmenila, ale už si „nechcela sr.ť do úst“ ako sama povedala.

186
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: 185 Ahoj Zuzi, podepisuji se pod Tvůj koment a na večer jsem zvědavá kolik dostane Gaba a kolik Petra ještě pírek. Myslím, že Gaba má 3 a Petra 2. Jak to všechno bude? Já bych tak ráda viděla v duelu G+P :-) Jsem si dala kafe, ale vůbec nezabralo, chce se mi šíleně spát a tak asi bude na chvíli gaučink, jinak večer usnu, měj se krásně :-)

187
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: 186 – súhlasím, G + P duel je aj moj vysnený. No v podstate nepohrdnem ani variantom J + G alebo J + P. Myslím, že to bude pekný duel. Konečne uvidíme silné ženy proti sebe bojovať. A tak sa tým duelom vyhýbali. Myslím, že ich taktika nevoliť ženské duely bola hlúposť. Počkalo si ich to a teraz si myslím, že je to ťažšie, lebo ani jedna sa podľa mňa priamo nedostane do finále. Mohli si ušetriť nervy a aj čas a hanbu. Ak by slabšia vypadla skor, tak by to bola pre každú z nich výhra. Posledné týždne boli pre ne veľmi psychicky vyčerpávajúce a tú hanbu čo utŕžili (u Gabi utŕžila hanbu aj celá jej rodina) …. Mohli byť bez toho, keď by premýšľali a netriasli sa tak šialene na výhru.

188
Skála
Reagovat

@Jája: Právě jsem dorazil.Mám toho na 4 fůry. :-) Abych to vůbec dnes stihnul.

189
Jája
Reagovat

@Skála: Tak se sejdeme ráno :)

190
Háňa
Reagovat

@Zuzka: Podle upoutávky se do chatek chystá Gaba a Jana.

191
JArmila
Reagovat

O čem se bude zítra psát???? a na co se budeme dívat až slavná Farma skončí??

192
JanaH
Reagovat

@Skála: tak ať se to řezání hlavně nepodepíše na tvém zdraví… čtyři fůry je nálož. :-)

193
Jája
Reagovat

@JArmila: Na J ti běží HP, ruský, výživný, už teď tam je přes 100 dílů :)

194
lida
Reagovat

asi zle pozeráš,jediný kto tam ovplyvnuje je Dodo nevidela si ako s Nikolov počítali hlasy,hoci Dodo už nemá na farme čo robiť vrátil sa po dvoch týždnoch a keby bol Tomaš chrapúň tak by nehlasoval prvý za Doda ak by to bolo naopak Dodo by za Tomáša nehlasoval lebo by sa ohrozil. Pravda je že celú farmu do práce naháňal Doda Tomáš tak Dodo môže držať hubu a krok.

195
anonymous
Reagovat

První finálová osoba je známa najisto.

196
Franz
Reagovat

@anonymous: Oni jsou známý už oba dva.

197
Skála
Reagovat

@JanaH: :-D I já už mam strach,že skončím v blázinci. Od 16 hod jsem dovezl a složil 2 a 1/2 fůry a už nemůžu.Od neděle je toho pořádná dávka. :-) Dnes dodělám asi ještě tu půlku a zbytek nechám na zítřek.I když zítra přibudou další dvě fůry. Fakt k zbláznění. :-D Opravdu nejvyšší čas aby to skončilo.Jen nevím, zda jak to skončí nebude,pár dní,menší absťák.

198
Milinka
Reagovat

@anonymous: povídej…uděláš mi radost♥

199
anonymous
Reagovat

@Franz: Ano, i to je možné :-) Ale jak jsem říkal, já jedu jenom na jistotu.

200
anonymous
Reagovat

@Milinka:

1. Jména do tohoto týdne vstupujích farmářek/farmářů dle abecedy:

Dodo
Gabika
Janka
Petra
Tomáš

2. Spočítejte tento početní příklad: „17 356 819 * 31 579 247“

3. Ve výsledku najděte 12. číslici od konce, a tato číslice značí pořadí jména farmářky/farmáře dle bodu 1. jdoucí/ho do finále.

201
Milinka
Reagovat

Věděla jsem to…JSI ÚŽASNÝ!!!!!♥♥♥

202
iv
Reagovat

@anonymous: Taky díky:)

203
anonymous
Reagovat

A dejme si ještě jednu, tentokrát českou lidovku (snad mě slovenské sousedky a slovenští sousedé omluví):

Louky široké, bandasky zelené,
hou-ha hou, bandasky zelené.

https://www.youtube.com/watch?v=LdQ_DWX9BJg

:-)

204
Háňa
Reagovat

@anonymous: Peťa – široká zadnice? Ale co má zeleného? Zmije jsou hnědé nebo černé :o)

205
anonymous
Reagovat

@Háňa: Samá voda.

206
Zuzka
Reagovat

@anonymous: nepotešil si ma … Poprosím ťa, keď budeš vedieť druhého finalistu, daj prosím znova hádanku. :) Ďakujem!

207
Zuzka
Reagovat

Jana si v duelantskej chatke vetrala :D …. Jedného motýla vyhnala, desiati jej tam prišli … Zvolila ohromnú taktiku na dobré večerné spanie.

208
Johana
Reagovat

@Zuzka: mě potěšil, pokud samá voda znamená, že Zmijovec není ve finále…ale je tu další možnost, že jsem nic nepochopila.
A já noční motýle taky nemám ráda, akorát jim říkám můry.

209
Kara
Reagovat

@anonymous: Vidím 2 chlapce, jeden má zelenou mikinu, druhý pase koně na louce. Věštím ale se zamlžené koule, tak až mlha opadne, vyjde slunce a uvidím víc :)))
Ani Džony by to líp neřekl.:)))

210
iv
Reagovat

Příznivkyně T. ať raději tento příspěvek přeskočí –
když se dnes ve stodole rozhovořil, jak ušlechtile by naložil s výhrou, hledala jsem opět kolem jeho hlavy auru svatosti, ještě zapomněl zdůraznit, že by si přál světový mír a lásku. Zato opět nezapomněl, že G. si vůbec neváží hodnot farmy, to už asi po padesáté:(.

211
Zuzka
Reagovat

No, Tomášovi sa Laura veľmi páči. S tou Katkou to prepískol. Otázne je, čo všetko spolu robili. Skor si myslím, že nič, ale to vie zhodnotiť skor chlap. Z hľadiska toho, že Katku nechcel za partnerku od začiatku, tak by som na jeho mieste s ňou nič viac ako uvítacie objatia a jedno kúpanie v kadi nerobila. Aj tak by to Katka nepochopila a zaľúbila sa … Ženské srdce je už raz také.

212
Johana
Reagovat

@iv: Tomáš je fikaný, on potřebuje ještě dva hlasy na svoji stranu, tak to zkusil přes nedokončený náhrobek. Nika byla zaskočena, ale na kameru nevypadala, že by mu na to skočila.
Douchová mě dnes přesvědčila, že tam byla za velice zajímavou osůbku a je škoda, že musela tak nefér odejít.

213
Zuzka
Reagovat

@Johana: 208 – zmijovec je P? Ak áno, tak zatiaľ sa tešíš oprávnene. :)

214
JanaH
Reagovat

@iv: já jsem hledala kapesník. :-D

@Skála: máš můj obdiv, to bych nedala. :-) Aby to skončilo si přeju taky, dělají z toho nastavovanou kaši, a to mne extrémně neba.

215
Zuzka
Reagovat

@Johana: 212 – toto napadlo presne aj mňa. By som chcela vedieť, ktorý idiot mu toto poradil a ešte s tým náhrobkom. To bola blbá rada. Niku nedostane na svoju stranu aj keď verím, že by jej tých 2000 eur dal, ak by vyhral. Mal sa zamerať na niekoho iného. Kandidátov tam má dosť – Džony, Struňo (aj keď ten neviem, to je taký tĺk tiež), Laco.

216
Johana
Reagovat

@Zuzka: jo, Petra. Chvíli jsem se těšila, pak jsem rozhodila tarotové karty a jako vítěz mi vyšel Dodo…je po náladě.

217
Zuzka
Reagovat

@iv: 210 – myslím si, že to čo povedal by aj spravil a časť peňazí by skutočne daroval. Len tú Gabiku už fakt nemusel spomínať. Stále to isté mele dokola. Už aj mňa to nebaví a to som jeho fanynka.

218
Skála
Reagovat

@Jája: Dvě fůry jsou opět nachystané.Už je nakládám. :-)

219
JanaH
Reagovat

@Skála: hamoune, nestačí ti jedna? :-D

220
Zuzka
Reagovat

@Johana: 216 – Johanka, neuraz sa prosím, ale teraz dúfam, že si mizerná veštica. Nie žeby Dodo nebol šikovný a taktik, ale stále dúfam, že vyhrá ten moj favorit. Mne je ten Dodo na pohľad nesympatický. Keď sa naňho pozerám, tak intuitívne mám pocit, že je to podrazák. To by som bola radšej ak by farmu vyhrala Jana, ktorá by si splatila dlhy. Tá jediná (zo zostávajúcej paťky) tie peniaze fakt potrebuje.

221
JanaH
Reagovat

@Zuzka: podle položené otázky v ukázce taky myslím, že nejvíc hlasů bude mít Lucy/Dodo…

222
Dany
Reagovat

Celé je to tentokrát nějaké podivné. Ve všech předchozích řadách, když se vrátili exfarmáři, ti co byli stále ve hře normálně pracovali, měli i úkoly od Martina a vypadlíci se většinou, až na vyjímky, zapojovali. Přímo jim bylo řečeno, že mají. Ted už jsou tam dva dny a na nic ani nesáhli, jsou tam jak na dovče. Pole zústalo nedoorané, konopí nedodělané a ani ta tolik milovaná zvířátka nikoho netrápí. Tomáš najednou žádnou práci nemá, vesele hraje fotbal a flašku, baví se s ostatními. Tak tedy nevím.

223
skácel
Reagovat

Vaše starosti bych chtěl mít-Vám na tomto světě musí být asi dobře,závidím Vám.

224
Johana
Reagovat

@Zuzka: neurazím, protože i mě to vyděsilo a doufám, že tentokrát karty lhaly, protože jsem je neměla použít k tak nízkým cílům, jako je vyzvídání vítěze soutěže.

225
JanaH
Reagovat

@Dany: asi je Martin zaúkoluje až teď. Zvířata určitě obstarávají a dělají všechno, co je nutné. Proč by se nemohli bavit, proč by se konkrétně Tomáš nemohl bavit? Má zákaz? Nebo ty máš něco proti tomu, že se Tomáš baví stejně jako ostatní? ;-)

226
Skála
Reagovat

@JanaH: Neboj,je tam toho dost.Na všechny se dostane. :-D

227
Jája
Reagovat

@Skála: Právě mi zazvonily u dveří, jdu na to. A ty se trochu šetři, jinak prospíš víkend, v horším případě to bude na Chocholouška :)

228
jenkaa
Reagovat

Ja proste Dodovi nefandim, hoch remeslne zrucny, ale udelal min nez Tomas…..a nejak mi nesedi, ani fyzicky, i když Tomas tomu taky dava za frak s tim knirkem..a Douchovou jsem si zamilovala:-)))az na to, ze fandi Dodovi, ale pokud je Dodo první finalista, pokud…., tak pokud by volili exfarmari druhého, tam da Tomase:-)) u holek se to mlelo, ale ve finále bych tam nejradeji videla momemntalne Janu…Petra se mi znelíbila jiz dříve, Gaba se mi zdala jistou dobu fajn….ale poslední tyden, dva, to u me zcela prokaučovala, zabte me, ale z te bidy tam, ještě porad fandim Tomasovi. Ale jak uz zbyva na konci roku bilancovat……bez Vas by byla ta farma o nicem:-))))diky Zuzce, jane H, anonymusovi , samo Galadriel a VSEM OSTATNIM:-))))

229
jenkaa
Reagovat

skacel, to je zoufaly vykrik……je mozne pomoci? Ovšem, je mozne, ze jsem na tom hur…….ale pomoci třeba muzu? Jinak prece není mozne, aby někdo sel na diskuzi o nejakem poradu, který nesleduje, aby nam sdelil, co Ty…

230
Bobina
Reagovat

Dany maš pravdu nic nedělaji jenom řikaji pravdu,ale na sebe se nepodivaji ten ruzumn R to je opravdu inteligent t dvě děvčata ta jedna ma tričko asi koupila male prsa ji malem vypadnou,ale jsem starši tak mam jiny názor Tomaš je nejhorši člověk s farmY důvod jak nabízí co bude dělat s penězma počita hlasy kolik jich doSTANE je to falešny a vyčurany člověk mslim si že Dodo to nevyhraje byla to nejhorši farma ze všech Janka zdravim a měj se dobře byli tam falešnější lidi než jsi ty napsat na můj mejl co chcete je tam jedna pisatelka která děla ze sebe moc chytrou at to dopadne no to uvidíme hodně zdravi Bobina

231
Tereza 2
Reagovat

Asi maš špatne karty Dodo to nebude podle mě vyhraje ten co nejvic pracuje hubou co včera zvířata žralY ti slavni farmaři se jenom bavili on to martin musí vidět ani jeden by vyhru neměl dostat

232
Dany
Reagovat

@JanaH: Jasný, že se bavit mohou. Jen je zvláštní, že ještě před dvěma dny krutě nestíhali a ted mají najednou času habakuk.

233
Rudi
Reagovat

podle ukázky na dnes vypadla v duelu Jana / určovala u stolu s Kvetkou kdo je nejmíň potřebný…../ škoda…no čo už teraz, nič….

234
Franz
Reagovat

V této části RS otázka – „kdo je nejmíň potřebný“, asi těžko může být padnout. To nedává žádný smysl. Správně asi bude, že když už padla otázka „kdo udělal nejméně práce“, teď musí přijít opačná – „kdo na farmě nejvíce dělal“. No a tam jasně vychází, že to byl Tom a Dodlik. Teď bude jen záležet, jaká byla agitka pro jednotlivého farmáře. A tam se Mira sakra činila.
V těch dvou nevidím lepšího, oba tam byli stejnou dobu. Snad u mně je na tom hůře Dodko, který v době svého sluhování na své povinnosti a práce dost rezignoval.

235
lida
Reagovat

priamy postup do finále podla mňa dostane Tomáš,Dodo sa prvé týžne venoval len svojmu koňovi,a dalšie 2 týždne bol doma inak nezabudlo sa ani na to že pred každym duelom sa šetril ked bol sluha,ak si porovnám Doda a víťaza tiež 20 ročného Mária Drobného Dodo mi vychádza superlajdák ,pravdou tiež je,že ho Tomáš doslova naháňal do roboty on by bol len sedel a žral, ja sa vôbec nedivím,že Tomášovi niekedy rupli nervy dokonca aj ten zo začiatku lenivý Mišo na konci robil daleko viac u Tomáša sa mi páčilo, že si vedel poradiť s každou prácou.Vidieť, že Tomáš má veľké srdce chce pomôcť Petrovi ktorý mu ani nemôže dať hlas lebo tam nie je ak by bol vypočítavý tak dá z výhry trebárs tomu vychodniarskému trulovi Stanovi alebo Struňovi ktorí su tam,ono ak má človek vyššie IQ a okolo seba takých exzotov ako Bejdová,slizský had Dodo, Jana, Gaba, ja tiež by som ich tam rozdrapila,mi sme videli len zostrihy ale tam to je 24 hod.denne réžia dala do eteru len čo chcela.

236
Milinka
Reagovat

Tak nevím…nevím…ale přestože mi není nesympatický….Dodo…myslím,že má nakročeno k výhře….,vychodniari držia pri sebe…vidím finále Dodo a Petra….ale musím napsat,že bych nejraději viděla Tomáš a Dodo….No,uvidímě….

237
Franz
Reagovat

@Milinka: Petra ve finále by jen TV Narkózu usvědčila o velké manipulaci v této reality show. Co by ještě měli pro ni udělat? Udělají z ní další celevritu jako z Haklové?

238
Milinka
Reagovat

@Franz:Mám stejný názor a v případě finále Dodo a Petra vypínám telku!!!!!!!Kdo by podle Tebe měl být ve finále??

239
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Můžu zase poprosit o stručné zprávy z dnešního večera?

240
Milinka
Reagovat

@Ananas: myslíš z 11.12??To přece nikdo neví…nebo ano??

241
Veronika
Reagovat

Tomáš že má nějaké IQ?Tak mně napadá v tuto hodinu jedno rčení- velké ego,malé…….
Ale on je tam ještě někdo,kdo je na stejné inteligenci jako Tomáško,jo,jo,je to vidět na první pohled.Doufám,že karty nelhaly.BYE!!!!!!!!

242
veronika
Reagovat

@lida: Tomáš že má nějaké IQ?Tak mně napadá v tuto hodinu-velké ego,malé….Ještě je tam někdo na stejné inteligentní úrovni jako Tomáško,jo jo,je to vidět na první pohled.Doufám,že karty nelhaly,bye!

243
Milinka
Reagovat

@Veronika: Já si tedy nemyslím,že by měl Tomáš nízké IQ…občas to přehání s taktikou…ale nikdo nemůže napsat,že málo pracoval….jednoznačně největší pracant!!!!!Nikdy neudělal to,co Dodo,když byl sluha…to byl opravdu hunus,jak nechal makat Livii a na všechno kašlal!!!!!!

244
Foxyfox
Reagovat

Tak doufámk, že¨finále nebude smíšené PPP aby se mi tam vešel i Tomáš. I když si bohužel myslím, že finále bude Kytice-DODO.

245
Foxyfox
Reagovat

JInak se mi zvedá kufr vždy když promluví Lacko, nevím proč :) P

246
Eva původní
Reagovat

@Rudi: I já si myslím, že Jana s Gabou prohraje :-((

247
Milinka
Reagovat

@Foxyfox: Tak mně je na blití z více lidí tam….u mne obstáli jen a nejen ted co se vrátili na farmu:Livia,Katka,Jana, a z mužů jen Tomáš,Petr a Roman…u toho jsem přivřela jedno očko:-)

248
Dany
Reagovat

@Milinka: Tomáš hloupý není, ale ta jeho věčná samochvála a zároveň osočování skoro všech ostatních, je už hodně protivná a nejspíš i většině farmářů. Osobně si myslím, že pokud budou hlasovat o přímém finalistovi, Tomáš neprojde.

249
Foxyfox
Reagovat

Jestli na Markize sedi nekdo se spravnym obchodním duchem, tak bude finale Dodo-Tomas. To zajisti nejvyssi sledovanost PPP

250
Lady XL
Reagovat

@Milinka: Ale Ananas chce zprávy z večerního vysílání!! A to já si prosím, prosím taky… nebudu na tv, na netu a do pondělka to nejde vydržet!! :-D
Už si málo pamatují a to všichni tam. Teď mají někteří Doda za „svatého“ (Miriam nepočítám) a zapomínají, jak se choval před odchodem. Jak se třásl, aby nebyl sluha, jak odpočíval, aby nebyl unavený. Coby sluha dělal jen nejnutnější a kobylku mu museli odvést pryč, protože se jednak staral jen o ni a nechtěl ji ani brát na práci, aby se neunavila… a jiná zvířata mu byla ukradená, resp. se jich bál. Sám od sebe nedělal nic a že něco umí, ukázal většinou jen díky Tomášovi. Jinak se rád zapojoval do drbů a pomlouvání…
Jana nejspíš prohraje a v tom duely je fakt vidět, jak ji vše vzalo a semlelo, až mi jí bylo líto. No nevím, ten stůl pravdy byl dost krutý, že to vůbec Květka dávala. Ukázaly se povahy všech a přišlo mi, že si hlavně na zbylých vybili ten vztek, že tam nejsou oni, byť to okecali. Ovšem u některých dobře, že vypadli brzy… Staňo, Johny, ten exot, co řekl, že Tomáš pracoval nejméně… atp. I ta Niky mi leze na nervy. Ovšem připojuji se k bojkotu při finále Dodo-Zmijovec …. (tím chci říct, že se nekouknu na rekap :-D ).

251
radkafronc@seznam.cz
Reagovat

Ahoj všichni, já držela celou dobu palce Tomášovi, ale skončilo to. Strašně mi leze na nervy tou neustálou samochválou a láskou k farmě, jak to nezapomene v každém vstupu přidat. A to co pronesl v kůlně bylo trapné, opravdu tam chybělo jen mír světu. S Nikou to bylo nehorázné, to mu zřejmě poradila super mozek Laura. A jako jediný, vlastně ne jediný ještě Kata, ale tam je IQ tykve, hází špínu na všechny kolem, je pro mě velkým zklamáním.

252
Milinka
Reagovat

@Dany: souhlas…ale pokud zalovíš v paměti…umí i ocenit dobrou práci,pochválit….jsou to nervy tam…a pořád myslet,že chceš vyhrát….já bych tam nešla ani na týden….v ukázce jede brzy ráno Martin…myslím si,že se bude dost pracovat a možná Martin rozhodne o 2. finalistovi….a ten má jistě nějaký scénař markízy…takže děj se vůle Boží….hm….vlastně vůle marlízy….:-(

253
Milinka
Reagovat

@Foxyfox: májm stejný názor…nikdo nebude zvědavý na kvetinu a uřvanou a špinavou Gábu…já tedy jistě ne….

254
Milinka
Reagovat

@Lady XL: napiš mi mejl.adresu….něco málo z večera vím…teď mi poslala kámoška meilík….chiii

255
Milinka
Reagovat

@radkafronc@seznam.cz: nesouhlas….copak nevidíš taktiku ostzatních a jejich pomlouvání???Ve stodole to přehnal a jistě si to potom sám uvědomil….ale je jich tam dost,co jen špiní!!!!!Lauru také moc nemusím….fakt ne!!

256
Milinka
Reagovat

Ano.-….Jana asi prohraje…ale jen proto,že si vzala špatné boty….toho si nikdo nevšimnul….strašně jí to klouzalo….

257
Ananas
Reagovat

@Milinka:
Ano, z 11.12., ale samozřejmě až po. Přeposílám to jedné závislačce tč odstřižené od zdroje i od Panáčka. :-))

258
JanaH
Reagovat

@Ananas: ráda bych to slíbila, ale ještě nevím, jestli budu při PP na příjmu. Protože ale máme i jiné zdroje, než je PP, můžu něco vyplodit dodatečně. ;-)

259
Johana
Reagovat

Pokud Jana dnes prohraje, asi bude první za celou letošní Farmu, koho mi bude docela i líto. Farma ji zlomila ze všech nejvíc a to se nestává lidem, kteří jdou tvrdě přes mrtvoly.
Z té zbylé pětky mě v poslední době irituje nejméně, což, bohužel, u letošní farmy musí stačit, aby si člověk našel aspoň fanouška z nouze.
Jinak myslím, že za tím průhledným Tomášovým lobbingem v duelové stodole o hlas Niky stojí fiškus Roman.

260
Franz
Reagovat

No, já nevím dámy, ale asi se zde v tuto chvíli sešla zvláštní parta odpůrkyň Tomáše.
Mně se právě naopak zdá, že Tomáš je tam s Laurou nejrozumnější (myslím inteligencí) soutěžící. Když mluví, tak vše má hlavu a patu, má to smysl a hlavně je mu rozumět. To, že se rád chválí, je možná jeho zápor, ale který chlap si nechá rád sahat na své ego.
To naopak takový Struňo, Johny, malá Nikola a Stano jsou hodně jednoduší. Vždyť ten Struňo, ani nerozuměl co mu dává Kvetka za otázku. A takový labilové rozhodují o dalším postupu farmářů.

261
radkafronc@seznam.cz
Reagovat

viděl někdo upoutávku na dnešní díl? Já mám za to, že se tam mihla Janka, to by znamenalo vyřazení Gabiky.

262
Milinka
Reagovat

@Franz: já jsem za Tomášem….a k Jance…podle první disciplíny Janka prohraje…už jsem to tady psala…má špatné boty….já tipuji mužský duel….jo a Jany je mi také moc líto…..

263
Jája
Reagovat

@Franz: Absolutní souhlas od prvního do posledního písmenka.

264
Eva původní
Reagovat

@Franz: -237- já byla dost dlouho za hlupaňu, nechtělo se mi věřit, že by tato show byla zmanipulovaná. Ale prozřela jsem brzo a už si z této frašky dělám jen legraci. Nejvíc mě Narkóza naštvala včera – viz. můj koment 177. No, nicméně dokoukám do konce – tuším 18.12. – což bude výročí mé svatby :-) a tak doufám, že mě štěstí v tento krásný den neopustí a Tomáš vyhraje :-)

266
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Netrap se tím, to nejdůležitější tu snad i tak vyčtu. Děkuju!

267
JArmila
Reagovat

@Jája: Nevím proč bych se měla dívat na ruský!

268
Johana
Reagovat

@Jája: pokolikáté se už Gabě omlouvá?
Tohle mi opět přijde jako cílená manipulace, tentokrát zaměřená na hlasy diváků.
Vypadá to, že si nechává radit od své party v čele s Romanem a nedělá dobře.

269
Milinka
Reagovat

Viděla jsem ukázku na dnešek…někdo se tady ptal….přijede Martin se 3 obálkami…a potom starí farmári budou určovat toho,kdo byl pro farmu nejužitečnější….a kdo si zaslouží být finalistom…tak otázku formulovala Kvetka….

270
iv
Reagovat

@radkafronc@seznam.cz: Janka a Gaba i po duelu zůstávají se všemi dál, jedna už jako ex farmářka.

271
Wally
Reagovat

Markíza roztáhla jeden týden do dvou. A dělá mi v tom bordel. :D
Ta dnešní upoutávka je zase ubohost, ať to Borisové dají v půl minutových sestřizích a nemusíme koukat na ta moudra inteligentů Džony, Struno, Laco a ani těch co se za prudké inteligenty považují Tomáš, Livia, Katka a hlavně Laura.
Pořád se rozebírá vzhled Gabiky, ale když jsem viděla to 3. oddělení, kterému v Bohnicích dovolili na vycházce jít si zahrát fotbal, tak Gabika by tam byla jak jejich ošetřovatelka. Tolik vytahaných tepláků a legín pohromadě se jen tak nevidí.

272
Jája
Reagovat

@JArmila: Však ti to nenutím.

273
Dany
Reagovat

@radkafronc@seznam.cz: Neznamená to vůbec nic, na farmě zůstávají obě,. Jsou tam všichni exfarmáři, tak kam by ta, co byla vyřazena chodila.

274
dejna
Reagovat

Za tento ženský duel, přesněji za úlohy, bych ráda někomu ze štábu šlápla do ksichtu. Předpokládám, že pokud bude mužský, budou vyšívat nebo přebírat čočku. Jany je mi strašně líto, zestárla o 10 let a je jak bez života.
Na kom se farma podepsala nejmíň, je asi plačtivá Peťule – teda až na ten nárůst „zadečku“. :)
Tomáš je Tomáš, když začal o Nice, řekla jsem mu na obrazovku, že je vůl, ale i tak mi bylo jasný, že by to vypleskl, i kdyby ho jeho kamarádi varovali, že to bude trapné. Myslím si, že když už něco takového řekl, že to míní splnit. Ale to je jedno.
To je celý on, vypustit hned, co si myslí, nenechávat to v sobě kvasit – je jak velká voda. proto má problémy s lidmi, kteří sice říkají, že chtějí slyšet, co si kdo myslí, ale potom dávají přednost tichým vodám, které břehy melou.
Mistr světa, malý vztekloun, přesto je mi bližší než ti taktičtější, kteří jen na kameru a to ještě velmi opatrně řeknou, co si myslí.
Zřejmé to bude dnes, ale nebudu prozrazovat. :)

275
Junnie
Reagovat

Ahojte. Panáčka len čítam. Nedávno v necenzurovanej verzii tak v pozadí odoznelo, že Jana je od výstupu s Mišom tlmená liekmi. Je to na nej aj vidno. Len toľko som chcela mozno na objasnenie niektorých jej divnych reakcií v poslednom čase…
Ste super :-)

276
iv
Reagovat

@Junnie: Taky ahoj a dík za podstatný příspěvek. Ten výstup proti ní si pamatuju, Janka po něm působila jak náměsíčná. Nenapadlo by mě ale, že jí dávají nějaké léky dál.

277
Rudi
Reagovat

Dříve někdo psal, že Malá Nikol byla v „MODRÉ Z NEBE “ a peníze tam dostala právě na ten pomník , tak jsem čekala, že se k tomu vyjádří a s díky Tomáše odmítne , ale jen se zase křivě usmívala. A jak už jsem psala ,podle ukázky na dnes Jana hlasovala jako ostatní vypadnuvší farmáři , takže duel prohrála !!!!!!!!!

278
Wally
Reagovat

@Rudi: O prvním finalistovi se rozhoduje ze dvou, takže ukázka s Janou ještě neznamená nic jistého.

279
Foxyfox
Reagovat

@Junnie: Nějaký prazvláštní medikaci u Jany nasvědčují i její podivné řeči o MOTÝLECH v duelantské chatce :)

280
Junnie
Reagovat

@Foxyfox: Odkedy som to zaregistrovala, tak ju sledujem v kontexte s touto informáciou. A fakt jej reakcie zodpovedajú spravaniu sa človeka na psychofarmakách. Je to smutné, keď RS dostane človeka až sem…

281
Foxyfox
Reagovat

Já právě info o psychofarmakách nezaregistrovala, divné chování Jany po výstupu s Mišem a Tomášem ovšem ano.

282
Zuzka
Reagovat

@Johana: 268 – Johanka, ty mi čítaš myšlienky. Tomášovi niekto radí a radí mu strašne hlúpo. To ospravedlnenie Gabe bude určite zasa fraška. Ja Tomášovi stále fandím, ale uvedomujem si aj jeho horšie vlastnosti, no stále mi vychádza z toho zvyšku najlepšie. Fakt budem rada, keď už bude tejto fraške koniec. Silne premýšľam, či sa nabudúce dám na toto namotať. Panáček mi ale bude chýbať, zvačša to tu má peknú diskusnú úroveň, ktorá aj mne niekedy otvorila oči, čo sa súťažiacich týka. Len keby tie RS boli kvalitnejšie. :(

283
Blanka
Reagovat

nikdy jsem Farmu nesledovala, protože jsem chodila do práce a koukat do půlnoci, ráno bych nevstala, ale teď sleduji… pro mě je Tomáš jediným vítězem… pracovitý, nabušený, inteligentní, charismatický a nesere si do huby… takových je dnes moc málo… a ještě jediný uměl pochválit za práci.. třeba i tu Gabiku, s kterou se týden předtím dohádal, Doda a další… a k té kauze, že nechali s Dodem dělat ženy mužskou práci.. já tam být a dennodenně vyvářet a uklízet pro 5 chlapů a ti mi potom budou předhazovat, že se bez ženských obejdou, tak je nechám, ať si vaří sami a vážně bych je tam nechala chcípnout hlady:-)

284
Kara
Reagovat

@Foxyfox: Fobii z můr bych i pochopila. ale na Janě je vidět apatie a je úplně bez emocí. Dnes večer to bude vidět hodně a taky mně už při sledování tohoto dílu došlo, že je něčím tlumená.
Je mně jí líto a nelíbí se mně, kam až to letos nechali zajít.

285
Zuzka
Reagovat

@Junnie: tak tie lieky pre Janku som nezaregistrovala. Úprimne mi je tejto ženy ľúto. Myslím, že je to dobrá žena. V podstate nikdy nič výrazne negatívne nerobila, len jej taktika byť s každým zadobre ju dostala tam kde je. Mám pocit, že tam boli falošnejší ľudia ako ona (napr. malú Niku by som nikdy nemala za kamarátku, tá ma našliapnuté na to byť horšia ako Petra) Ju fakt táto RS najviac zomlela a je vidieť, že konkrétne jej viac vzala ako dala. Prajem jej nech sa vzchopí a nech sa jej v živote začnú len dobré veci diať.

286
Wally
Reagovat

@Foxyfox: @Junnie: A nejsou motýli spíš můry? Buď slovensky nebo v nějakém nářečí. Tak jsem to pochopila a nijak mě to nepřekvapilo, takových lidí znám dost. Po psychofarmakách se lidi dostávají spíš do normálu a ne aby měli vidiny.

287
dejna
Reagovat

@Zuzka: přidávám se :)

288
Zuzka
Reagovat

@Blanka: 283 – chlapi by nechcípli hlady. Michal aj Tomáš sú kuchári. To skor ženy majú problém s mužskými prácami a aj napriek tomu mali taktiku chlapov vyhádzať. Tomáš mal dokonca aj výšivku super a myslím, že keď by sa on učil tkať, tak aj to zvládne. Je to celkovo zručný muž. Len on sa to neučil, boli na to určené ženy a on vtedy sluhoval.

289
Zuzka
Reagovat

@Wally: motýlmi myslela tie nočné motýle. U vás mury. Dobre si si to vysvetlila. Len nechať otvorené dvere a vyháňať ich je podľa mňa hlúposť. Mala ich tam vyzabíjať, prípadne si prevliecť cez hlavu niečo a snažiť sa to ignorovať alebo si viac dať tých oblbovákov, aby zaspala.

290
lida
Reagovat

tie Janine motýle o ktorých točila dávajú jasne najavo,že je psychicky na dne,markíza takto zosmiešniť človeka to už je od vás ,maximálna drzosť ved tá osoba je už na pohlad úplne mimo hoci ju nemusím na mieste jej rodiny by som na vás podala žalobu.

291
Dany
Reagovat

@Wally: Tak tentokrát se rozhodovalo ze všech.

292
Zuzka
Reagovat

@Kara: 284 – inak, ak tá Janka je fakt mimo, tak ten stol pravdy ani nemal byť. To čo za psychpatov vedie túto RS, keď idú človeka na utlmujúcich liekoch ešte verejne súdiť a kritizovať. To sme pekne klesli. Hlavne že je sledovanosť. Dúfam, že sa Janka doma nezosypala úplne, veď to je aj nebezpečné a slabšie povahy by si mohli aj ublížiť. Je mi z tých tvorcov grcno.

293
iv
Reagovat

Celý týden se točil jen kolem posuzování, jak kdo pracoval. Nevědí to přesně ani diváci a ani farmáři, ti často byli uvázaní ke svému úkolu a druhé neviděli většinu dne. Chlapské a budovatelské práce se obecně berou za důležitější než ty ženské, G. a J. sice někdy zastaly i mužské úkoly, ale evidentně to nestačilo. Divák se orientoval podle sestřihů, popř. co kdo říkal o vlastní pracovitosti a o pracovitosti nebo lenosti jiných. Trochu škoda pro celkový obrázek, že Dodo nebyl nikdy FT, dávali ho opakovaně za sluhu, asi protože farmaření rozuměl nejvíc. Jednu dobu to skoro vypadalo, že bude sloužit až do konce hry.
Kromě práce, šikovnosti (a možná i schopnosti podle návodu z papíru správně zapřáhnout volky, aby se tím nezdrželo orání o spoustu dnů, které už nedohnali), bych připočítala, jak se chovali ke zvířatům a taky k lidem, jak kdo manipuloval diváky a jakým stylem. Dodatečné omluvy těsně před koncem nikoho neurazí, zazněly stodolní sliby o dětské onkologii a finanční pomoci Petrovi, Nice. Shodou náhod právě hlas od ní mohl být důležitý, protože přeje od začátku Dodovi.

294
Zuzka
Reagovat

@Junnie: 275 – inak Junnie, prečo si sa skor nezapojila? Bol to super postreh s tými liekmi pre Janu. O koľko takýchto tvojich postrehov sme prišli :(.

295
dejna
Reagovat

@iv: nemusel být důležitý, kdyby tam shodou náhod nechyběli Petr, Michal, a obě Nikoly ;)

296
Zuzka
Reagovat

@iv: 293 – iv, ktoré ženské úlohy máš na mysli? Čo sa prípravy hús týka, tak to sa ženy moc nevytiahli. Konope tiež nič moc. Časť tam nechali zhniť, časť ani za svet nedokázali dosušiť a sušili ich niekoľko týždňov. Ku tkaniu sa dostali len náhodou a aj to až posledný týždeň a natkali 20 cm, ani na vankúš nedokázali dosť peria napárať a dopĺňali ho z iného vankúša. Ženám ich úlohy moc nešli. Chlapi tie svoje budovateľské práce zvládali lepšie.

297
Kara
Reagovat

@Zuzka: No, ale je vidět, že i takový Mišo má své fanoušky a někteří i to, jak se s Tomášem chovali schvalují. Mně se nelíbIlo ani Tomášovo chování k Gabě. Nakonec se jí sice omluví, a má být vše smazáno. Ta omluva ale přece nezmázne co se stalo.
To nebyly běžné hádky, kdy lidé vybouchnou a vyříkají si mezi sebou problém, ale od obou cílené napadání. Štáb nezasahoval a část diváků se tím i baví.

298
Lentilka
Reagovat

@Rudi: Ja som písala o tom pomníku a je to pravda ,jej žiadne peniaze na pomník netreba ,a krivý úsmev bol asi preto ,ako sama povedala ,že nevie o tom aby jej Tomáš rozprával o peniazoch na pomník . Takže ostala zaskočená .

Tomáš mi pripomína Tibora, ten tiež rozdával a výhra bola v nedohľadne. Potrebuje hlasy tak preto je taký samaritán . Aj Roman chcel a chce pomáhať ,len zabudol povedať že nemá z čoho . Lebo firma Roman Mače MARR -TILE , s.r.o je v likvidácii.
Takže skôr mi príde ,že sa lepí na ľudí z ktorých niečo vyťaží.

A čo sa týka Jany ,zabudli ste ,že Jana pila? A zrejme nie je ešte z toho vonku. Preto aj tá psychika je u nej taká aká je.

299
Johana
Reagovat

@Zuzka: Zuzi, já se přiznám, že RS typu Farma jsem odmítala sledovat. Pak jsem našla diskuzi na Panáčkovi a hned to dostalo jiný rozměr…takže myslím, že dáme i sedmičku :)
Mně by z té zbylé pětky nejvíc vadila, jako vítězka, jedině Petra…tak ale, pokud ji tam Markíza propašuje, nepůjdu si hodit mašli.
Ach jo, ani se netěším na večer, protože koukat, jak to Jana předem vzdává mě nebaví.
Mně se zdá, že ji dorazila informace od syna, že se ten její partner odstěhoval do jiného města, údajně za prací. Napsal sice Janěnějaký lístek, ale vybavuje se mi, že jsem se tenkrát podivovala nad divně ženským, nebo možná dětským rukopisem, takže bůhví, jestli to psal vůbec on.

300
Junnie
Reagovat

@Zuzka: Lebo ani sama si nie som istá, či tomu veriť, alebo čo si o tom myslieť. Na jednej strane tomu aj verím, lebo sa tak správa. Na druhej strane na Mikuláša hodila do seba poldeci, tak neviem…
Hoci vraj jediny liek, pri ktorom je skutočne kontraindikovaný alkohol je Antabus :-D :-D :-D
U ostatných liekov vraj alkohol môže len potencovať ich účinok :-D

301
iv
Reagovat

@dejna: Je to tak, Romanova dcera prý na Fb psala, že by na farmu ráda jela (myslela jsem, že je pracovně zpět v zahraničí), ale nebyla pozvaná. Kdyby hlasovali i všichni nepřítomní, první duelant by vyšel jiný.

302
JanaH
Reagovat

@dejna: klidně bych si tipla, že zrovna tyto čtyři nikdo nijak zvlášť nelámal k návratu a nevyhrožoval sankcemi za nedodržení závazků k Narkóze. ;-)

303
JanaH
Reagovat

@iv: no vida…

304
dejna
Reagovat

@iv: dík.. a taky no vida :))

305
iv
Reagovat

@Zuzka: 296 To nejsme vůbec v rozporu:)

306
Kara
Reagovat

Petr se na farmu už vracet jako hráč nemohl. Tím že vzal peníze ve hře skončil a je mimo hru. Nemůže svým hlasem zasahovat do konečných soubojů.
A o Michalovi jsem někde četla, že zasáhli rodiče, aby ze hry odstoupil. Nevím ale, co je na tom pravdy.

307
Skála
Reagovat

@dejna: 295 To je správný postřeh,kdyby tam byli,tak vysledek mohl být opravdu jiný.

308
JanaH
Reagovat

@Kara: proč by nemohl? Loni vyhozený Patrik se taky vrátil a hlasoval. A myslím si, že jako vyloučený měl menší právo zasahovat do hry než „vyplacený“ Peter.

309
bobina
Reagovat

Opět se nějaký poseroutka schovává za mé jméno – 230 bobina.O Dodovi si myslím, že je intrikán. Od doby, kdy přijeli farmáři, stále pomlouvá Tomáše, že si kupuje hlasy apod. Vadí mi i jeho sobectví – nenažranost a skrývaná lenost. Mým fanouškem je Tomáš, i když jeho sebestřednost je mi protivná. Prostě mezi slepými jednooký králem! Všem panáčkovcům přeji hezké Vánoce.

310
JanaH
Reagovat

@JanaH: tím ale nechci říct, že je jasné, jak by Peter hlasoval. Jak by hlasovala Nikol Romanovna jasné je a neumím si představit, že by Mišo hlasoval ve prospěch těch tří bab a Doda.

311
Kara
Reagovat

@JanaH: Jo, pravidla jsou pružná. :))

312
Zuzka
Reagovat

@bobina: 309 – ďakujem za presný popis Doda! Myslím si úplne to isté. Aj s ostatným súhlasím.

Tipla by som si, že pani Tereza resp. Olina zaskočila na chvíľu za teba. :D … Ale teba od nej určite na 100% rozoznáme.

313
iv
Reagovat

@Kara: To s Petrem jsem si neuvědomila, ale vlastně mu to tak nějak Kvetka při loučení říkala. Michal byl asi odejit štábem, rodiči po výstupech s Jankou a hospodářem, jeho afty nehrály hlavní roli. Jak by obě Nikoly hlasovaly, je ale všem jasné a převaha hlasů pro favorita by divácky byla míň zajímavá. Faktem zůstává, že ani v minulosti se nevraceli všichni.

314
Zuzka
Reagovat

@Junnie: Jana možno tie lieky berie občasne. No myslím ale, že sa možme zhodnúť, že už je Jana iná ako na začiatku a je mierne divná. Psychicky v poriadku podľa mňa určite nie je. Už to, že si na Gabu neverila. Podľa mňa už nevládze bojovať. Veď v polke Farmy by určite išla plnou silou do duelu a teraz nič. „Kvetka, ja to asi prehrám“, či ako to povedala. Je divná, či už niečo berie alebo nie. Zmenila sa.

315
JanaH
Reagovat

@Kara: a to jsem naprosto zapomněla na vyhozenou Douchovou! :-D Ta pozvání a možnost hlasovat dostala taky, narozdíl od jiných ex, kteří vypadli v duelu…

316
Janica
Reagovat

@Junnie: Docela bych s Tebou souhlasila. Janin obličej vypadá jako v lehkém otoku a to by mohlo svědčit pro nějaké léky. A evidentně je „zpomalená“, vyjadřování horší a horší, energie chybí.
A ta mrňavá Nika je bazilišek všech bazilišků. Zlomyslnost jí čiší z očí a ten křivý úsměv… Hrůza, že osud finalist§ a vítěze závisí na méně inteligentních exfarmářích.
Všimla jsem si, že kameramanovi se zřejmě velmi líbí Laura -co chvíli v dlouhých záběrech. No, proč ne, pěkná je. Byla mou favoritkou a nyní stále ještě fandím Tomášovi.

317
Kara
Reagovat

@JanaH: No jo, i ta byla odejíta :))
Ale pořád si myslím že je to tím, že Petr byl vyplacený. Vyhození hráči jsou na tom nějak jinak.
A ani si nevzpomínám, že by někdy hráč, co vzal peníze odcházel dříve, než byli všichni zpět na farmě. Tak to nejde ani s něčím podobným porovnat.

318
žž
Reagovat

@Ferda: bezpochyby…prepáč, ale je to tým, že si čech /sama žijem pol života v Čechách, ale tú prvú polovičku na Slovensku/ a je to hrozne vtipné…ale je to samozrejme aj otázka vkusu :-)

319
Skála
Reagovat

@Kara: 311 Jo,moc,moc pružná.Dokonce bych řekl,že chvílemi nejsou žádná.Troufnu si říci,že jsou nejpružnější ze všech předcházejících Farem.

320
Eva původní
Reagovat

@bobina: 309- ti co sem chodí často tak ví o koho se jedná, kdo si mění uživatelské jméno. Je to už dost starší paní a ta své postřehy bere takovým fofrem a matlá, patlá vše do kupy, že ani nemá čas psát tečky, čárky :-))) ale vždy nás slušně zdraví :-)) Chápu tě, tihle zloději nicků dovedou natropit spoustu nepříjemných nedorozumění na diskuzích…

321
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: 312 – Jej, Zuzi, to jsme se shodly s tím vysvětlením „bobině“ , nečetla jsem Tě než jsem začala psát :-)) Hezké pokoukání za chvilenku, pá

322
iv
Reagovat

@Kara: Vybavuji si matně, jak Petrovi řekla, že přijal za odchod peníze, takže už tuto farmu nikdy neuvidí nebo něco v tom smyslu.

323
sunrise
Reagovat

@Eva původní: Tedy přesněji ona ŘÍKÁ, že je starší paní. A zdůrazňuje to tak často, že to tipuji na dvacetiletého kluka, který chce jen provokovat. Už jsem v diskuzích na netu takových pár zažila, a tak si myslím své :-)

324
Dany
Reagovat

@Kara: Ono nejde jen o to, že se tím část lidí bavila, ale hlavně o tom, že tím nacpal spoustě diváků do hlavy pohled na Gabiku. A ta omluva na konci je už ,z tohoto pohledu, o ničem.

325
JanaH
Reagovat

Pro Ananasku : pokračování nastavované kaše/duelu – druhá disciplína je hákování. Byl to fofr, poměrně lehce vyhrála terminátorka Gaba, 2:0 pro ni. Jana je „těžce“ v pohodě, Kvetka z ní zase láme emoce… nic.
Večer přijíždí na farmu Kvetka. Jana říká, že je furt v pohodě. Tomáš se omlouvá Gabice za svoje invektivy (trapný moment…), ta omluvu přijímá, ostatní tleskají. :-)
Ex budou něco volit, reklama. :-D

326
Kara
Reagovat

@iv: I já mám pocit, že padlo něco v podobném duchu.
Spíš je mně ale divné, proč by nepozvali Nikoletu. K tomu museli mít důvod.
Mohli alespoň zmínit, z jakého důvodu ten zbytek nedorazil. Může tam i být třeba u někoho nemoc. :)

327
kvetka
Reagovat

Tak jsem dočetla vaše celodenní komentáře. Už jsem se podívala dopoledne na dnešní díl, takže vím, jak to dnes dopadlo :( Souhlasím s tím, že Jana je divná a už jsem to tu psala už asi před 3 týdny. Jen to nebylo až tak markantní. A farmáři to taky řekli, že je totálně zbitá. Já ji zrovna nemusela, ale teď je mi jí líto. Na duel si vzala naprosto špatné boty, to jsem si všimla hned, že to asi nedá, že jí to bude ujíždět.
Jak se Tomáš ve stodole hlásil o slovo, tak jsem si říkala, jen to neee, už nic neříkej:)
Omluvy, sliby… no už je to trapné ( a to jsem mu od začátku fandila)
Ještě mě dnes dostalo, že exfarmáři říkali, že jsou tam jeden den a my se na to týden díváme :)
A Taky se mi hnusí Laco, jak už tu někdo psal, neví jak by tlamou kroutil a bude se Janě vysmívat.
Ve finále mně bude nejvíc vadit, pokud tam bude, Peta. A po dnešním duelu to bude opět komedie :),

328
JanaH
Reagovat

Ananas : tak ex budou volit toho, kdo pro Farmu udělal nejvíc a zaslouží si jít do finále (konečně otázka, kterou čekali od začátku… a snad i všichni pochopili :-D). Gaba 0 hlasů, Bejdovka 0 hlasů, Tomáš 4 hlasy, Dodo 7 hlasů. Dodo je velice překvapen, Tomáš zhrzen, i Gaba to považuje za nespravedlivé, že ženská práce nebyla oceněna, Bejdovka je strašně šťastná za Doda. Tomáš svůj nepostup rozebírá ze všech stran s kdekým, i s Dodem.

PS: Tím pádem mi vychází, že Borisové budou chtít raději smíšený duel než mužský a že se vyplní to, že Tomáš dopadne podobně jako potížista Reza loni…

Časně ráno přijíždí Martin, ode dneška nebude FT, ale FD /farmář dne.

329
kvetka
Reagovat

@JanaH: Jani, takže ty zaručené informace, že finále bude: Jana – Tomáš, byly dobrá mystifikace :)

330
hollyoaks
Reagovat

tomáš sa nezmieril že nejde do finále jemu prajem aby vypadol pred semifinále…..hlasovali jeho zaľubené husi….

331
JanaH
Reagovat

@kvetka: že jo? A kolik lidu na to skočilo. :-)))

332
dejna
Reagovat

Jestli je omluva vyslovena formálně, je k ničemu. Myslím si, že se Tomáš neomlouval pro formu, stejně tak ani Dodo, když se omluvil Livii. Na druhou stranu uznávám, že pokud někoho nalomím tak, jako je nalomená Janka, pak už ani omluva toho moc nespraví.
Teď právě poslouchám, jak následují ukázky neschopnosti dát na přímou otázku přímou odpověď (Stano a Dodo).
Pokud jde o Miru, připadá mi, že by se při dalším setrvávání stala cílem jízlivosti a škodolibosti ostatních farmářů.
Laco a Nika, hrdinové „zpoza chrbta či za chrbtom“.
Miškova Nikol neměla Tomáše ráda, asi by pro něj nehlasovala.

333
JanaH
Reagovat

Ananas : tři semifinalisté losují ze tří obálek. Otevřít ji mohou až ve svůj den s východem slunce. Bejdovka má 3, Gaba 2, Tomáš 1 – začíná. Vypadlíci mohou a nemusí pomáhat, všichni se hlásí, že pomáhat budou. Úkoly : nařezat tři metry dřeva, utkat 31 cm látky, zabít a nasolit 2 husy a 3 kachny. Gaba je vrchní tkadlena, ostatní si rozdělili další úkoly, někteří vypráví, že se nepřetrhnou a duu P+G budou pomáhat víc (Laci, malá Nika, i ten Dodo :-D). Douchové se „dvoří“ Džony, přidávají se Mojsej a Struňo… nevím z toho konce kraje… :-)

334
dejna
Reagovat

Vůbec se v dnešním dílu se ukazuje, co kdo říká do očí a co na kameru. Poklona Gabice, Petře a Tomášovi. :)

335
JanaH
Reagovat

@dejna: s tím se nedá nesouhlasit. Až na ty omluvy, ty mi přišly účelové. Ale do hlavy nikdo nikomu nevidí.

Dodo je slizoun a bazilišek.

336
kvetka
Reagovat

@dejna: Taky mě překvapilo, jak se k tomu Tomášovu úkolu zbývající postavili. Hlavně Gaba, kdyby mu to neutkala, nemá nic. Za to klobouk dolů :)

337
Dany
Reagovat

Tomáš se sice omluvil, ale stačilo pár chvil a když zjistil, že se přímo do finále nedostal on ale Dodo, zase byli všichni špatní a hlas mu dali jen ti inteligentní. Ostatní byli evidentně falešní blbci. Takže celá omluva byla jen obyčejná póza před hlasováním.

338
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Ty jsi zlatá, moc děkuju! Tolik informací do sms snad ani nezvládnu nacpat.

339
vlado
Reagovat

Dodo sa prvých čtrnáct dni staral o svého koně, dvakrát navštívil lékaře a čtrnáct dni se lečíl mimo farmu. Ti lidi co dali Doda jsou …., nechci byt vulgárny pred vianocami.
Prajem pekné Adventné dni, Vlado

340
JanaH
Reagovat

@Ananas: pošli to po holubovi. :-))

341
JanaH
Reagovat

Ananas : úkoly se stihly, Tomáš je překvapený, jak se všichni snažili. Až na Douchovou. Douchová je z Farmy zklamaná, i z lidí (netvrdila ještě včera, že se vrací domů?). Marfuša navařila, prej nic moc. Ex hodnotí Tomáše, že si práce dobře zorganizoval. Mojsej a Struňo se koupou v kádi, dělají u toho blbiny, namočena byla oblečená Douchová a Bejdovka, řev a kvičení… Džony objímá Douchovou kolem ramen a zpívá po francouzsku. :-) Tomáš „telefonuje“ s Martinem (do takové dřevěné blbiny ze stavu). Pak si dělají společné selfíčko. Tomáš všem moc moc děkuje, Gabice nejvíc za tkaní. Ukázky na příště – Douchová bude stávkovat.
Konec hlásání, s chutí na ty SMS. :-)

342
Janica
Reagovat

@vlado: Naprosto souhlasím, Dodovo zvolení vnímám jako děsnou nespravedlnost, ten kluk zas tak pracovitý nebyl. Určitě Gaba a Petra nadělaly víc práce. Takže je to jen citech, pocitech a sympatiích.
A ta mrňavá Nikola je bazilišek střihnutý jezinkou. Odporné děcko.
Ale držím všem 3 farmářům palce, aby práce zvládly v klidu.

343
blanka
Reagovat

.. já doufám, že to Tomino nakonec dá…Dodo je mi velmi nesympatický, takový flákač…

344
anka
Reagovat

hurááá Dodo ve finále, ted aby ten Tomáš ulisný a nepřejícný had vypadl!!!!!!

345
anka
Reagovat

jak to, že píši komentáře a najsou tu? vysvětlete mi to prosím!

346
Marie
Reagovat

@Jeny:
No to je od Vás ale ubohost.Neumíte se povznést ? Vy jste ta chuděra,která neunese kritiku ,i když možná je nespravedlivá( ale po Vašém vyjádření si myslím,že spravedlivá)

347
Wally
Reagovat

Prvním finalistou neměl být ani jeden. Nebýt Doda tak Velký Tomino maximálně mohl cepovat a sekat dříví. Nikdy by nedal dohromady smysluplný postup prací. I ty voly zapřáhl opačně. A naopak, tak tam mají dobrého teoretika, ale práce nikde.
Zajímalo by mě, kdy Borisové stačili vyměnit obálky, aby je měl každý tak jak má být. :D

348
Marie
Reagovat

Nejvíce na farmě pracoval Tomáš. Řekl všem na rovinu co si o každém myslí a hlavně je honil do práce. Dodo si nezaslouží vyhrát ,je to bezcharakterní člověk,který když byl sluha tak nic navíc neudělal,však také na kameru vykládal,že musí odpočívat do duelu.A také zapoměl,že ho tam vždy poslaly ty vyčůrané dámy,které dnes před finálem považuje za své kamarádky. Také se dnes projevil jak řekl některým farmářům ,že mu Tomáš popřál a řekl,že bude on s ním ve finále. A prosím Tomáše ať to vyhraje.Květa největší falešnice,Laco to prasátko vypapané ať raději něco udělá nebo se za chvíli neunese.Však mu to Michal řekl dobře.
Nakonec – je nespravedlivé,že tam není Michal a ostatní.To by podle mne vyhrál místo Doda Tomáš.Zdravím všechny Slováky .Já jsem z Moravy.

A ta malá Nikola,no jak ta může někoho vychovávat (sourozence),tak bezcharakterního a závistivého člověka jsem dlouho neviděla.A Ti někteří jednodušší Struňo,Stano,Johny ,no co pořád lepší než Petra ,která volala pořád panenku Marii.

349
Marie
Reagovat

@lida:

Správný názor.

350
Helenea2
Reagovat

Dodo je hnusný slizký plaz neudělal pro farmu tolik jako Tomáš výhru si nezaslouží

351
tvoje mušlička
Reagovat

Nikola je p*** která nemá charakter—-

352
Háňa
Reagovat

Janky je mně líto. Myslíte, že neúspěšní farmáři opravdu odejdou z farmy s holým zadkem? Nebo mají nějaký honorář?

353
Háňa
Reagovat

V listopadu byl úplněk 25.11., tak víme, jaký byl reálný čas na farmě :o)

354
sunrise
Reagovat

@Háňa: Mají samozřejmě „plat“ za každý den účasti. Proběhlo tady několik možných částek, ale ať už je ta částka jakákoli, bude se zřejmě točit někde kolem průměrného platu v SK.

355
Eva původní
Reagovat

Moje postřehy – Jana to včera projela ani se nestačila rozkoukat, obě jsou prohulené, ale Gaba má sílu jak chlap, čekala jsem, že zvítězí. Ta Tomášova omluva Gabě – já si myslím, že to myslel upřímně. Každému z nás se stane, že někomu řekneme něco zlého a pak litujeme a máme to stále v hlavě. Mám dojem, že se jí Tomáš už omluvil i dříve, už se jí omlouvat nemusel. Gaba se po té omluvě tvářila povzneseně, ale sama má máslo na hlavě. Mrňavá Nikola a Laco, ti mě iritují nejvíce. Chování ostatních se dalo očekávat, žádná změna. A Dodo? Seděl připosraný v křesle, když čekal na ortel. Je ve finále, ale neférově o tom už ani netřeba psát. Je to kluk falešný s neupřímným pohledem a má ubohé sobecké zájmy. Je nespravedlivé, že se losování nezúčastnili všichni exfarmáři. Tomášovi bych tu výhru moc přála, jen on jediný měl zájem, aby farma prosperovala.

356
radkafronc@seznam.cz
Reagovat

Sledovala jsem všechny řady Farmy, a máte pravdu, tato je jaksi za hranou. Je mi opravdu líto Jany, Je z ní troska bez emocí, to si nezasloužila. Ještě se vrátím k duelu, sdílím názor, že v momentě kdy dostal slovo Tomáš, jsem si říkala. tak co z něho zase vypadne. Ostatní farmáři řekli jméno, popřípadě stručně proč, a Tomáško zase nezklamal. Vytahováním špíny na Gabu, a pak ta trapná omluva, svědčí o jeho charakteru, nikdo se k tomu kromě něho nesnížil. Já jeho fanynka, ho ted´nemohu vystát. Taktéž co předvedl, když se nedostal do finále, chová se jak malé ublížené děcko. At´s tím souhlasím, nebo ne, je právo každého dát hlas komu chce. Naprosto mu chybí pokora, má za to, že jedině on je ten vyvolený, jediný pracovitý, jediný férový, narcis je z něho. Vlastně se nevzpomínám, jestli někdo někoho prásknul před Květkou, jak Tomáš přes Marfušu Gabu. Jestli ano, tak se fanouškům Tomáše omlouvám. Nevím komu mám držet palce, ale Tomáš je pro mě obrovské zklamání.

357
Vlado
Reagovat

@sunrise: No pokal sa jedná o honorář, ta průměrný honorář herce za měsíc při natáčení seriálu je okolo 190000,- Kč. Tak farmár a v prostředí kde se točí, nebudou to zanedbatelné částky a určitě větší než průměrný plat. Hezký den z Moravy Vlado.

358
Vlado
Reagovat

@radkafronc@seznam.cz: No oni Borisovci nás ještě překvapí. Já mám jinej názor ale nato máme právo. V.

359
Vlado
Reagovat

Eva původní piše: škoda,že se losování neúčastní všichni farmáři – myslíte že jich nepoužiji ještě v dalších překvapeních ??? V.

360
Dany
Reagovat

@Eva původní: Evo, tohle je všechno o úhlu pohledu. Mě třeba Tomášova omluva vůbec nebere. Ano, jednou se jí už omluvil a vzápětí se do ní pustil ještě hůř než před tím. A s touto omluvou to bylo skoro stejné. Došlo k ní před hlasováním, tedy účelově. A během chvíle, když se ukázalo, že nebyl zvolen jako první finalista, byli zase všichni, samozřejmě jen na kameru, blbečci, protože ti inteligentní dali hlas jemu. Choval se jak malé ukřivděné děcko, všem vynadal, mlel o tom celý večer a vrchol byl, když naběhl na Doda s tím, aby přiznal, že volba nebyla fér. Proč by nebyla, ostatní jen vyjádřili svůj názor na něj a to, že mají na něj jiný pohled než on sám na sebe, není důvod jim nadávat. Jistě, že nešlo jen o o, kdo nejvíc pracoval, hrály tam velkou roli sympatie a antipatie a i o tom to je. Pracovitý Tomáš je, ale zároveň je protivný na každého, kdo s ním nesouhlasí a v ponižování ostatních je mistr.
A označovat Doda jako falešníka a sobce, je také z cesty. Je stejný, jako ostatní. Tomáš jde po výhře úplně stejně jako zbytek osazenstva, jen zvolil jinou taktiku, naprosto nekritické vyzdvihování sebe sama, shazování, očerňování a ponižování spoluhráčů. A docela dost lidí mu na to skáče. Názory na mnohé hráče jsou ovlivněny právě tím, co o nich tvrdill Tomáš v nadšené spolupráci s Michalem, jinak by je to ani nenapadlo, protože z toho, co viděli ani nemohlo. Po posledním duelu se tady hromadně lituje Jana, ale jen si vzpoměňte, kdo jí tak vydeptal. A naprosto cíleně. Byl to Tomáš, který jí dostal do naprosté depky. A té se neomluvil ani náhodou. A divíte se, že třeba ona ho neurčila jako toho, kdo by měl jít do finále? A podobnou zkušenost mají zřejmě i další, jen ne až tak okatou.

361
Wally
Reagovat

@Háňa: V jednom záběru byl měsíc v první čtvrti. A teď babo raď. :D Ale reálný čas je dávno známý a 25. 11 už byli všichni pár dnů doma.

Je vám někomu líto Jany? Proč? Že s každým vycházela dobře a za zády je nenáviděla? Největší zklamání všech farmářů bylo vždy z ní. Že jinak se chovala a jinak mluvila na kameru. Když přišli Douchová a spol. tak se velice rychle přizpůsobila vedoucí skupině a začala šikanovat „kamarádku“ Gabiku. Když nedostala u stolu jídlo od FT Tomáše, tak zase otočila. Celou dobu byla bez jakýchkoliv emocí, takže tam žádnou změnu nevidím. Akorát ubylo kvazi, héj a vieš Kvetka.

362
Skála
Reagovat

@Vlado: :-D Vlado neblázni 190000 Kč ,to nemají ani ti,kteří jsou tam od začátku do konce.Mám 100% informace od člověka,který měl co dočinění s českou Farmou a ten mi říkal,že každý soutěžící za každý den který byl na farmě,měl 800 Kč.Tady to bude v přepočtu plus,mínus podobné.

363
Eva původní
Reagovat

@Dany: Dano, já to vidím tak jak jsem napsala a i Ty máš na své názory právo. Víš bylo by dobré si projet vše od samého začátku jak se Dodo choval. Já fandím Tomášovi a když nezvítězí on tak vítězství Doda by mě dost naštvalo, to už Gaba by si to zasloužila víc z těch adeptů na vítěze. No co, každý máme svého favorita a upřímně – už aby celá ta zrežírovaná fraška skončila. Měj se a hezký den.

364
Kara
Reagovat

Taky se těším už na konec. Včera to naštěstí zachránil Martin, když dovezl obálky s úkoly a posunul děj dál. Už jsem se obávala, že zklamaný hráč vznese oficiální protest pro zaujatost a volby 1. duelanta se budou muset opakovat za účasti notáře a to tak dlouho, než ti tuponi tam konečně všichni pochopí, kdo byl nejpracovitější. Tolik týdnů jim to tam denně vtloukal do hlavy a oni ne a ne to pochopit.

365
iv
Reagovat

@Dany: Taky mě to napadlo, že hlasovat jinak než je podle T. správné, nebylo pro ostatní úplně lehké – vzal si všech sedm do parády jednoho po druhém. Jsou to podle něj neinteligentní zaslepenci, to ale dopadli ještě velmi dobře:), jinak používá ve zlosti silnější výrazy. Prý ho urazili – jednu žalobu už dříve slíbil Petře, takže dalších sedm pro urážku na cti?
Dodo jako částečně farmář do soutěže už přišel a všichni jeho zkušenosti respektovali. Nemusel zjišťovat až během soutěže, co farmaření obnáší. Farmě rozuměl lépe než „chlapec z města“ a všichni ostatní, byl pro ni potřebnější, neudělal žádnou zásadní pracovní chybu a na jeho účinkování žádné ze zvířat nedoplatilo životem.

366
Tereza 2
Reagovat

Tomaš je pracovity,ale je to člověk krery byl moc sprosty kdyby nebyl hulvat tak mu fandilo moc lidi vem si to jak se choval ke Gabi to se přece neděla a pořad jenom intriky a lidi aby mu dali hlas vim že to Tomaš vyhraje no ať splni to co slibil, ma co rozdavat

367
Jája
Reagovat

Teď už je mi jasné, proč potřebuje Burina vyhrát. No na novou kérku přeci. Ta co má na zadku je moc malá a nevynikne, tak si ji potřebuje nechat zvětšit, aby šeci videli, že ona je ta z farmy a že na to ma. Za ty tři měsíce pobytu už dostane nějaké to evro a može si na to sádlo trochu barvy nechat dopichat. :DDD

368
Tereza 2
Reagovat

ano vaš ve všem pravdu

369
Tereza 2
Reagovat

Tak proto Roman fandi Tomašovi proto je tak rozumny to je tak falešny člověk ja si myslim že to rozhodnou lidi kdo vyhraje bude se telefonovat a tam to vyhraje ten 100% muž Dodo neni špatny nechoval se hrubě a take udělal kus prace .Jenom se chci zeptat jak je to s tou nemocnou kravičkou ? Proč tam neni Michal ? děkuji Tereza 2

370
Skála
Reagovat

@Jája: :-D Tak,tak,lépe bych to nenapsal.Možná si nechá na čelo
vytetovat „Farma 6“ aby všichni věděli,že je to ona,tá sééélebrita,která učinkovala na farmě. :-)

371
Jája
Reagovat

Tož tak ten oný bazilišek, prý „pracovitý“, co drby neroznáša a neintriguje, z najbohatšej dědiny na východě pochádza a svoju velků lásku koňa (tož není on zoo?) má u cudzích je nezamestnaný, prý na dávkach. Výhru vrazí do Lucy – to je tak seno na jednu sezonu a plechovů šopu s hnojištěm. A v sedmičce ho máme zpátky. Už vidím jak před robotou utíká, žere za tři a babenkám našeptává ťutimuti.

372
Dany
Reagovat

@Eva původní: Dodo není můj favorit a nikdy nebyl. Já bych to přála Gabice. Ale obávám se, že jí ted vyšachují a pokud bude ve finálovém duelu s Dodem Tomáš, budu to přát Dodovi. A, upřimně, je mi jedno, kdo z nich víc makal, ono se to dá také z obrazovky jen těžko posoudit, každá z těch pracovních situací se dala vyložit různě, podle toho jak to kdo na obrazovku nanesl a jak nám to předhodili. Tomáš je mi prostě od samého začátku nesympatický pro svoje chování vůči ostatním a pro to, jak se o nich vyjadřuje na kameru. Prostě v tom nevidím upřimnost, ale taktiku a nedobrý charakter.

373
iv
Reagovat

@Tereza 2: Osud Denisy by mě zajímal víc, než současný zdravotní stav Michala. Proč ale někteří nepřijeli, nepadlo zatím ani slovo. O nemocné krávě se mluvilo a podle hospodáře se zlepšuje, když přežila to vláčení za jeho traktorem, přežije snad i účast na farmě.

374
Skála
Reagovat

@Jája: A to on říkal,že za výhru by si postavil malou farmu. :-) Má přehled chlapec. :-) Za 50 000 € a to po zdanění bude okolo 40 000 € postaví opravdu tu plechovů šopu s hnojištěm, a ještě mu bude pár €urek na oplocení chybět. :-)V dnešní době to nejsou nic moc peníze.Když začínaly RS,výhra byla 10 000 000 Kč.Tak za to se už dalo něco pořídit.

375
Jája
Reagovat

@Skála: Asi se mu složí nejbohatší dědina na východě, když už bude celývriti, ups celebrita. Já věřím, že to nevyhraje, protože můj fanoušek je chlap, co nevylizuje talíře, nevyžírá sluhy a špajzy a umí máknout. Ať si klidně brble a nadává, umí překonat sám sebe a to je výhra.

376
Johana
Reagovat

@Dany: @Kara: :-D pěkně jste to, holky, napsaly…já měla Tomáše jeden čas i za fanouše, ale to, co předvádí v poslední době mi ho zprotivilo. On má asi dost velký problém se sebeovládáním a měl by na tom zapracovat.
Myslím, že pokud by se zdržel Roman na farmě déle, má našlápnuto na titul Zmijovec druhý a jeho moralistické otcovské kecy ubírají Tomášovi hlasy. Já si ještě dobře pamatuji, jak celkem bezdůvodně ječel na služku Lívii, jaká je celá k ničemu a teď najednou velkorysost a pochopení. Copak asi Tomášek slíbil z výhry jemu?!

377
Johana
Reagovat

A zasmála jsem se včera na Lacovi, když utnul Tomiho emocionální přednášku na téma Spravedlnost a inteligence některých farmářů se slovy: ,,Ale je tu na farmě krásně…“

378
Wally
Reagovat

@Johana: Ony ty všechny moralistický kecy všech vypadlých jsou k smíchu. Ti, kteří tam byli prvních 4-5 týdnů jsou nejchytřejší. Vlastně o těch lidech neví víc než my u TV. Taková Laura, dosud hvězda Farmy, by asi byla horší jak Marfuša s Tomášem a Bejdovkou dohromady.

379
Skála
Reagovat

@Jája: Jájo,vidím,že máme naprosto stejný názor. :-)

380
Kara
Reagovat

@Johana: To byl jediný okamžik, kdy jsem se u Laciho taky zasmála. To nemělo chybu :))
Jinak si myslím, že Tomáš Farmu vyhrát musí. Jinak to neunese a soudy už tam i vyhrožoval (Petře).
Farma 7 má být zimní a na stejném místě. Pokud Tomáš teď nevyhraje, farmu obeženou ostnatým drátem, po duelu farmáře nerozpustí domů, ale farma7 pojede se stejnými hráči a od začátku a znovu se bude ještě tvrději pracovat na tom, aby hráči i zbývajíci diváci konečně došli na to, že ten nejpracovitější a nejlepší člověk je Tomáš 1. Veliký.
Já Tomášovi zatím přiznávám, že byl nejlepší FT ze všech, co tam byli. Manažerské schopnosti má z nich bezkonkurenčně nejlepší. Ale jinak jako člověk je ubožák. Kdyby tam držel celou dobu bobříka mlčení, udělal by líp a i názor na něj bych měla asi trochu jiný.

381
iv
Reagovat

@Wally: Přiznala to sice jen Nika, že po svém odchodu už Farmu nesledovala, ale stejný dojem jsem měla i z dalších minimálně tří návštěvníků. Občas se asi jen mrkli na internet, co o nich kdo píše. Stano ani nevěděl, že Dodo se vracel po delší pauze.

382
Zuzka
Reagovat

Ajajáj, tak ja som včerajšiu Farmu prespala. Ako tak čítam vaše komentáre, tak premýšľam, či ju vobec pozerať z archívu, aby mi zasa nebolo až moc grcno z tých ľudí.

383
Kara
Reagovat

@Wally: Z Laury jsem taky velmi zklamaná. Na začátku se mně líbila, ale teď po návratu je to někdo úplně jiný. Už není ve hře, tak ukazuje svou pravou tvář a jsem ráda, že tam nebyla dýl.

384
Rudi
Reagovat

Myslím, že Tomáš už z finale vypadl,protože na 99% byla vždy smíšená dvojice, takže budou vybírat z těch dvou žen , a tím pro mě farma skončila, nemám komu fandit ,je mě to jedno která, obě jsou stejné, akorát každá jinak.Jediný komu to nepřeji je DODO, vychcánek, neumí se ani podívat rovně do očí. Když pomlouvá má dole hlavu a jen oči mu jezdí na všechny stzrany,Jediné je na něm dobré ,že jsem ho neslyšela mluvit vulgárně. S Laurou to mám stejně, ještě by se vybarvila. Dovi na Farmě 7.

385
Johana
Reagovat

@Kara: stejní hráči ještě jednou…to je děsivá představa. Bylo by lepší, kdyby Slováci pochopili radši hned, kdo tam byl nejpracovitější a dobrovolně posílali Tomášovi hlasy.

386
iv
Reagovat

@Rudi: Ne, už to tu někdo psal – první Farma měla ve finále dvě ženy, druhá dva muže, až následující tři finále byla smíšená. Tomáš přišel jako favorit, z vysílacího prostoru dostal maximum, jen mu měli ve štábu vysvětlit, že i ta „banda kreténů“ má stejné právo hrát a vyhrát jako má on, aspoň tedy hypoteticky.

387
veronika
Reagovat

@Wally: Konečně reakce normálního diváka s kladným IQ,Laura se asi pořád vidí v přímém přenosu,ale tváří se úplně stejně jako Petra-jako blbka,ovšem hluboce přemýšlející s vysokým IQ.Ještě že nemá Tomáško zubní náhrady,po verdiktu,který ho vyřadil z finále,by byl bezzubka,teď je akorát omlouvající se trapňák,měl by si na hlavu ještě nalít lejno,aby mu ty omluvy někdo uvěřil.Roman je fakt velký radič na nesprávném místě!Kata se zase ukázala,prý nebude jednodenním farmářkám pomáhat,matička ví,proč ji nemusí……….. Tak Dodo nebo Gabko,do toho!

388
Janica
Reagovat

@Dany: Otázka zněla: kdo byl nejpracovitější
a ne, kdo ti je nejsympatičtější. To je dost podstatný rozdíl. A nejpracovitější byl bezesporu Tomáš. Nedivím se, že je naštvaný. A Janu nedeptal a neprovokoval Tomáš, ale Michal. Nevzpomínáš si na scénu v maštali? Je pravda, že T, byl u toho a nezasáhl v Janin prospěch. Samozřejmě vidím, že T. má plno i záporných vlastností, jako každý, ale práce mu nesmrděla.

389
Jája
Reagovat

@Zuzka: Jen se koukni, uvidíš velké koupání dvou Ajnštajnů se smutnou nymfou a kérkovaným zmijovcem. A raději koukej bez cenzury a máš to bez cenzury. :DDD

390
Jája
Reagovat

@Rudi: Jejda, přidej si volume. Jak ten umí pi…at :)

391
veronika
Reagovat

@Dany: zatím nejvystížnější komentář bez falešného nadržování,super

392
Jája
Reagovat

@Dany: Proč by se jí omlouval? Omluvit by se měl ten, který tam teď není. Nebo se díváš na jinou verzi? První o rodině začla vyřvávat Jana (o bohatých rodičích), pak to definiitvně schytala a sesypala se.

393
Wally
Reagovat

@Janica: Otázka byla kdo nejvíc udělal pro farmu. To já neberu kolik kdo zatloukl hřebíků nebo vycepoval pytlů obilí. Jde tam taky o know how, které je Tomáše nulové. I Douchová měla větší znalosti než on a on to ve svém egoismu neuznal. On je zvyklý, že mu všichni zobou z ruky nebo se ho bojí. A tady narazil. Prvně na Gabu, která ho měla po pár dnech na háku pak na Petru. Akorát Janu se mu povedlo spolu s Michalem deptat. I to ostatní farmáři viděli tak jako my.

394
Jája
Reagovat

A ještě jednou polštář – Gaba by měla ke svému úkolu druhého dne dostat ještě osobní trest za dosypané peří. Kolik peří dosypala (pírka poskládat jedno vedle druhého do výšky) tolik cm utkat plátna od smrku do vidna. :DDD

395
dejna
Reagovat

@Janica: a to budou asi ty úhly pohledu (Tomáš x Michal) ;) :D

396
Dany
Reagovat

@Rudi: Rudi a já si zase myslím, že Tomáš do finále půjde. Zvlášt pokud o tom bude rozhodovat jakože Martin. Zdá se mi od té doby co došel na farmu, že je do duelu předem určen. Není to ničím podloženo, jde jen o můj dojem. Pokud to tak není, budu ráda, ale fakt jsem přesvědčena, že se v tomto případě nemýlím.

397
Kara
Reagovat

@Wally: Moc hezky napsáno a přesně to vystihuje i můj pohled. Díky za takový cenný příspěvek.

398
iv
Reagovat

@Wally: Přesné, taky jsem té otázce rozuměla takto:)

399
Dany
Reagovat

@Jája: Jájo , pokud ti to jde, pust si ten díl znovu. Jana po Michalovi sice sekla, že nemá bohaté rodiče, ale ne jen tak z ničeho nic. Michal, který v životě nemusel pro svúj život nic udělat a všechno dostal zatím naservírováno na zlatém podnose, do Jany vandroval, že každý to má tak, jak si to udělá. Zrovna on. V té době tam už konflikt nějakou dobu probíhal. Přesněji od chvíle, kdy Tomášovi přišel dopis od Nikoly Romanovny, která mu psala, at si dává na Janu pozor. Seděli v té době venku, čudili a četli nahlas dopisy. Tomáš začal, v té chvíli naprosto bez příčiny, vyrývat a v zápětí následovala jeho promluva na kameru, kde na Janě nenechal nit suchou. Začal to Tomáš a Michal se více než ochotně přidal. Společnými silami jí přivedli až na pokraj zhroucení. Je mi jedno, jaká Jana opravdu je, to stejně neví nikdo z nás o nikom, ale z lidí, kteří se ke druhým chovají tak, jako tihle dva hoši, je mi nevolno a v reálném životě se jim snažím vyhybat, jak to jde.

400
jenkaa
Reagovat

Já fandím pořád Tomášovi. Dodo aspoň uznal, že asi hrála ve výběru východniarska súdržnosť, to mu kvituju, Jinak ho nemusím. Přesto se dokážu vyjádřit aspoň relativně slušně o Tomášovo soupeřích. A doufám, že Tomáš vyhraje:-))

401
Eva původní
Reagovat

@Jája: 367 :-)))) já jsem si říkala co to má na té sedeli než jsem se rozkoukala :-))

402
Jája
Reagovat

@Dany:
1. Proč lezla do toho chléva a vyskakovala, když práci měla na jiném konci farmy?

2. Rýpali do sebe navzájem všichni a ne zrovna pěkně. Slovník těch dam vůči klukům – no fuj, z ženských úst je to 100x horší než od chlapa. Když chce někdo projev úcty ke své osobě, musí se podle toho také chovat.

3. Před Květou u stolu mluvila jen o tom, že si vzal do úst jej mrtvých rodičov.

Takže na závěr co si kdo zasel, to také sklidil.

403
Wally
Reagovat

@Dany: Já se víc bojím toho, že do finále půjde Bejdovka. Proč by ji tam jinak tak blbě vraceli. Stejně jako Doda. No což aspoň mi bude jedno kdo vyhraje. A ten výraz Velkého Tomina – k nezaplacení. :)))))

404
Jiřina
Reagovat

Sleduji tuhle farmu od začátku , neměla jsem žádného favorita , ovšem není to hra kdo umí nejlíp pracovat, nebo se aspoň snažit do práce zapojit. Petra jen taktizovala,čímž se jí podařilo ,být vícekrát FT , přesto že se litovala jak má nemocnou dceru, během sledování jsem zjistila že , tomu tak není ,chodila se modlit ,avšak po modlitbě se chovala arogantně hlavně proti Livii, kterou dala čtyřikrát za sebou za služku , prohlašovala že ji nenávidí a z ničí ji ,svým chováním ji šikanovala, zřejmě její modlení ji pomáhá dělat ze sebe ďábla. Gábina jen nesmyslně křičela v každém záběru s cigaretou , aby se předvedla. Jana se snažila s každým vyjít ,vždy ustupovala ,hleděla si hlavně plnit zadané úkoly , které nic moc nekomentovala. Dodo , se uměl postavit ke každé práci, jak ke zvířatům , tak budováním Farmy ,hlavně co se týká stolařské práce. Tomáš se choval jako frajer , vždyť je podnikatel ne a každou práci víc okomentoval, než udělal, aby si toho všichni farmáři všimli, ovšem bez Doda nic moc nestihl. Ani jako FT toho moc nedokázal jen rozdat práci a Martinovi přikyvovat. Co jsem vůbec nepochopila ,že Martin propustil, Mirku , která se celkem ničím neprovinila a vzápětí se vrátila zpět arogantní Petra . Podle mého ,bylo vše domluvené se štábem. Režisér,štáb , Martin i Květka , po celou dobu jak ve dne tak v noci ,věděli co se na Farmě děje a jak kdo se k práci má. Proto by měl vyhrát ten nejlepší, kdo se snažil, aby byla Farma dána do původní podoby , přece je to hezký kus historie , který nebude nadále chátrat a ne ten nejsilnější . I když se to nedá ovlivnit , Farma je předtočená,názory diváků jsou jen realita. Šanci na výhru by měl zaslouženě dostat Dodo a Jana. Sama jsem zvědavá na finále, jestli se jim naskytne nějaká odměna od farmáře Martina a jejich práce bude skutečně oceněná. Točí se další Farma ,režisér by se mohl zamyslet nad podmínkami tak ,aby každý ze soutěžicích zkusil byt FT a také sluha.

405
Skála
Reagovat

@Jiřina: Nebud naivní,ta farma po natáčení bude dál chátrat,tak jak chátrají všechny předcházející.Někde na netu jsem narazil na fotky dvou předcházejících farem (snad 2 a 3) a jsou to uplné ruiny.Horší jak před natáčením.Farma v těchto RS slouží vlastně jen jako kulisy.

406
Dany
Reagovat

@Wally: I pto mě by byl z celé farmy nejlepší zážitek z chování Tomáše, kdyby se nedostal do finále. To by bylo tóčo, to si snad ani Borisové nemohou dovolit, podal by na ně nejspíš žalobu.

407
starababa
Reagovat

Johana Roman ma dlhy ako u zdravotnej, tak u socialnej poistovni, necelych 8000 eur, jeho kecy o pomoci druhym su naozaj o nicom

408
bobina
Reagovat

Jak už jsem se vyjádřila, mým fanouškem je Tomáš, i když s každým slovem u mne ztrácí, Proboha, ať už mlčí! Docílil i toho, že mi nebude vadit, když vyhraje Gaba, která se stylizuje do někoho, kým není, a vadí mi její trapné skrývání svých podvůdků. Dodo je bazilišek, kdo nevěří, ať zkoukne první díly. Petra používala na diváky citové vydírání slzami, což je mi odporné, a až ji v dopise upozornili, ať tolik nebrečí, pochopila, že tudy cesta nevede… Teď k Janě – já jsem přesvědčena, že její změna nastala od návštěvy rodiny, kdy začala mít strach, že ji přítel opustil. On byl pro ni určitě velkou oporou. Bylo vidět, že historce o nové práci moc nevěřila. Pochybnosti a strach v citové oblasti a v takovém prostředí musí být peklo. Od té doby mi připadá, že je myšlenkami jinde. Proto se nechala vyprovokovat a vlezla do té stodoly a umožnila předvést Michalovi jeho odporným způsobem, jaký je „chlap“. A bohužel další ztráta kytičky pro Tomáše, protože to měl zarazit. Navíc Jana začala na farmé znovu pít, což je průšvih.

409
Ivana
Reagovat

Myslíte že,nebojím se napsat,je Tomáš sociopat utvořený genetikou,nebo je to výchovou?

410
Jája
Reagovat

@Ivana: Myslíš? citace:
Když sociopat udělá chybu, pravděpodobně nepřijme žádnou zodpovědnost a pokusí se to svést na někoho jiného.
Sociopaté jsou ochotní lidem ubližovat, když tím dosáhnou svého. Proto je spousta z nich úspěšnými lidmi.
Sociopati jsou krutí ke zvířatům a ani za toto se nestydí.
Zamyslete se nad tím: slyšeli jste někdy tohoto člověka, jak se za něco omlouvá? Pokud jste od něj nikdy neslyšeli žádnou omluvu a znáte se již delší dobu, pravděpodobně máte problém.

411
Jája
Reagovat

@Jája:
Sociopatie se řadí mezi závažné poruchy osobnosti. Postižený jedinec, sociopat, se chová abnormálně ve vztahu ke svému okolí, není schopen se přizpůsobit a navazovat běžné mezilidské vztahy.

412
Skála
Reagovat

@Jája: Jáji,divím se,že na takové hloupé názory reaguješ. :-) Já se jen směji a myslím o si pisateli své.A takových podobných divných názorů je tu přehršel.

413
Jája
Reagovat

@Skála: Když má někdo potřebu se analyzovat, ráda pomůžu. :)

414
Skála
Reagovat

@Jája: Některé názory jsou opravdu husté.Až si někdy říkám,zda pisatel to myslí vážně.No čo už.,jak by řekla jedna sééélebrita. :-)

415
jenkaa
Reagovat

skala, jaja:-) taky si vždy myslim, ze dobra ironie, a ono ne. Farma trva tri – ctyri mesice a prehrsel se zacala objevovat az ted…nechce se mi verit (i když jsem vstricna protichudnym nazorum proti memu), ze to jsou zcela ruzni lide, kteří se tu shodou okolnosti sešli…..navíc, když tu ctu prehrsel, z každého prispevku lze citit jedno a to same………nelze najit mezi myslenkove jinak podany názor, nez jeden a jediny …a stejny pocit po precteni. Takze mam pocit, ze si tu mnoho lidi pise samo se sebou. No čo už:-)))))

416
Jája
Reagovat

@jenkaa: Jj, ale to už je jiná nemoc :))

417
Háňa
Reagovat

@bobina: Vidíš, to, že Janku znejistila návštěva rodiny, mně nedošlo. Bojí se o vztah i děti, jak to sami doma zvládají. Zřejmě proto přišla i sestra, aby ji ujistila, že to bez partneta zvládnou. A pak ji ještě naložili Tomáš s Michalem. Jestli pije, tak za účast na farmě zaplatí draho :o(

418
JanaH
Reagovat

@Jája: pomoc by potřebovali i mnozí další, zejména ti, co to moc žerou a berou tu komédii naprosto vážně, mohou z toho dostat ujímání a to není žádná sranda. :-))

419
JArmila
Reagovat

@Jája: To jsem opravdu ráda

420
iv
Reagovat

Těžko vědět, jak si představuje ideální konec režisér a finálové složení je mi celkem jedno. Ale při výběru 1. finalisty po vyznění otázky nemohly ženské dopadnout jinak. Pouze teoreticky, i kdyby tam byla Superžena, která ráno vstává ve čtyři jako první a celý den se ani minutu na rozdíl od línějších mužů nezastaví, měla by asi stejně smůlu, kuchyň se považuje za práci Na farmě a pro lidi – ne Pro farmu. Mužům tudíž všechny hlasy, ženy nula.
V dalším výběru mají šance už všichni vyrovnané, mají zvládnout svůj den s úkoly. Někteří jim plánují pomáhat a nepomáhat podle sympatií, je zajímavé sledovat taky je.

421
Dany
Reagovat

@iv: Já jsem opravdu zvědavá, jak to bude s tou pomocí.

422
Wally
Reagovat

@iv: Jak by to mohla na 1. finalistu dotáhnout ženská? Od chlapů hlas nedostane, to by jim jejich ego nedovolilo. A ty zabouhlý slepičky jsou taky jasný.

423
veronika
Reagovat

@Jiřina: Také jsem sledovala Farmu od začátku,souhlasím se vším,ale fandím spíš Gabině,Janka je sice sympatická,ale…….A co ta Katka Marfuška,bude pomáhat ostatním farmářům, nebo se předvede taková,jaká ve skutečnosti je- přítulná: k tyči atd. ?Michala asi nepustili rodiče,se nedivím,to co předváděl jako farmář ostatním a hlavně nakonec drzé chování k Martinovi,bylo určitě přes čáru pro kredit celé rodiny,pomocná výchovná škola by mu neuškodila.No a Dodo ve finále je jasný,karty nelhaly.

424
galadriel
Reagovat

už máme pred sebou len štyri diely.
Utorok – 22:00
Streda – 22:00
Štvrtok – Semifinále 22:00
Piatok – Finále 20:30
Tešíte sa? :))

425
Dany
Reagovat

@Wally: Že mu ty slípky taky nepomohly utkat plátno. Nebýt Gabiky, na kterou házel celou dobu špínu, nesplnil by úkol a mohl se s finále rovnou rozloučit už ten večer. A Gabika se tím možná o to finále připravila.

426
JanaH
Reagovat

Teď ještě tu o Borisech, ať je to komplet. :-D

427
JanaH
Reagovat

@galadriel: ty se hlavně těšíš, až bude konec, co? A nejsi sama. ;-)

428
Ruda
Reagovat

@Dany:
Díváme se na většinu dílů Farmy.Můžu v klidu napsat,že tato je zatím co do chování soutěžících ,nejhorší.Největší blb je tam Tomáš.Neustále vykřikuje o slušnosti a pracovitostí.On sám je ale největší křivák a hulvát.Měl taky dostat od manžela Gábiny pořádně přes tu jevrejskou tlamu ,aby se mu rozjasnilo v tý hlavě nebo co to má.On děla jenom když ho táhnul Dodo .Když byl spolu dementním a líným ksichtem Míšou ,tak se váleli venku jako prasata a celý týden na nic nesáhli.Jenom po jídle,To doslova žrali jako prokopnutý.Otlemený Míša dokonce dost přibral na váze.Tolik jako Gábina ,žádná žena na farmě nepracovala a to je nejstarší.A ted o ní rozhodovala či Tomášová matrace ,která nic nedělala.Má prý ráda vaření ale neumí nic.Prasata by chcíply.Přeji to vyhrát Dodovi či Gábině.Ti jediní si to zaslouží.Gábina udělala velkou chybu,když tehdy nevyrazila Tomáše .Měla by ona i ostatní klid.

430
iv
Reagovat

Z dnešní internetové ankety Komu byste dopřáli vítězství (asi 3 tisíc diváků):
7% Gaba, 10% Petra, 38% Dodo, 46% Tomáš

431
Romik
Reagovat

@Ruda: Po přečtení Vašeho komentáře jsem přemýšlela jestli jsem tady správně na Panáčkovi:) :) Chlape Vy máte úplně rudo před očima nesmíte to,tak „žrát“:) :) A jen malý dotaz píšete,že Dodo tahal Tomáše do práce oki Váš názor,ale kdo toho Tomáše tahal do práce,když Dodo byl jeden den u zubaře,tři dny v nemocnici.když ho nabral vůl a 2.týdny v nemocnici po údajné operaci a pak na zotavení alou domů a na svatbu……on ten Tomáš asi celou tu dobu polehával,jako ty prasata týdny tam na nic nesáhl a čekal jen na Doda……:( :(

432
Dany
Reagovat

@iv: Iv a kde je ta anketa?

433
iv
Reagovat

@Dany: na farma.markiza.sk – u videa a článku Farmářka Jana končí…

434
Kara
Reagovat

@Romik: Dovolím si odpovědět taky. Těch 14 dnů, co byl Dodo s rukou mimo, náročných na práci nebylo. Úkoly byly opravdu lehké. Ani se neoralo, protože Tomáš nedokázal přečíst návod na zapřahání volů. Vyšíval obrázek, poskakoval u Desmod, drhlo se peří, byla velká očista s Mišom a Katkou v kádi, pro samé veselí ani neuhlídali krávu, která jim v tu dobu onemocněla a vyhodili za to Miru. Pokud se Tomáš tehdy nadřel, tak jsme viděli každý jinou farmu.

435
Dany
Reagovat

@iv: Iv děkuji.

436
BarBora
Reagovat

@Romik:
Veď len pravdu napísal, Tomáš je humus, paródia na chlapa.

437
Mirka
Reagovat

Ale ten Tomáš tam přišel asi po 3 týdnech, kdy Dodo s Roman makali.Tomáš to je nevychovanec i s tou Katou, většího hulváta jsem neviděla, podrazák a jen já,já, já jsem nejlepší, všichni mně neměli rádi

438
galadriel
Reagovat

@JanaH: si ma prekukla ;-))

439
galadriel
Reagovat

@anonymous: :-DD nestraš, vidím svetlo na konci tunela :-)

440
JanaH
Reagovat

@galadriel: do kdy… do února, března? Co když Narkóza splní svoje vyhrůžky se zimní řadou? :-D

441
galadriel
Reagovat

@JanaH: ešte, že som si tento tvoj milý príspevok čítala až ráno…..členstvo nezaprieš :)))
Aaaaa….v piatok ti to rekapitulovanie pre Ananáska šlo super, tak… :D :D

442
Eva původní
Reagovat

@Ruda: 428 Chcete-li mít krásné Vánoce a zachovat si duševní pohodu, tak se už raději tento týden na Farmu nedívejte! Nemusel byste vánoční svátky prožít v kruhu své rodiny, kdyby to vyšlo jinak než si přejete. Taková zloba z vás čiší :-( Uvědomte si, že je to fraška a neberte to tak vážně a nenávistně.

443
JanaH
Reagovat

@galadriel: tak nič. :-)
A když tak sleduju ten sešup (jakože celkově na P.), tak už se ti taky nedivím… Zase mne napadá jisté přirovnání, ale nebudu zbytečně rozdmýchávat váchně. :-))

444
LadyXL
Reagovat

@Kara: No tak to jsme viděli jinou farmu…, kdo tedy s tou Gabou oral? No Dodo to nebyl…, to je jisté, tou dobou si papkal u sestry na svatbě. A během těch jeho „pracovních“ týdnů, byl Dodoušek 2x sluhou s nenáviděnou Livií a rozhodně se nepředřel. Během těch prvních týdnů, co podle tebe „makal“ s Romanem, tak makal hlavně na ohradě pro Lucy a do práce ho museli volat a přidělovat mu ji. V době, kdy hlavně neuhlídali krávu, byla FT Gaba… Takže rozlišuj a pokud si nepamatuješ, tak si přečti zpětně rekapy…

445
Lady XL
Reagovat

Děkuji za rekapy!!

446
Kara
Reagovat

@LadyXL: Nechci se tu hádat, ale mohla by jsi mně napsat číslo příspěvku, kde píši o době , kdy byl Dodo na farmě? Nikdy jsem tu o Dodovi nic nepsala kromě včerejška.
Vyjadřovala jsem se jen ke dnům, kdy byl Dodo s nemocnou rukou mimo farmu, k těm 17 dnům.
Co to znamená, že podle mne někde makal s Romanem a pod. Kde jsi k tomu došla? Nepodsouvej mně něco, o čem jsem nikdy tady nic nepsala. Není to fér.
A tu krávu neuhlídali už za doby, kdy byl FT Tomáš, tehdy se něčeho nažrala a dávali jí sodu, asi na něčí radu. Za FT Gaby se problémy s krávou už jen zhoršovaly.
Rekapy občas čtu, ale hlavně se dívám pravidelně na všechny díly na živo. Rekapy jsou super psané, galadriel je píše výborně, ale nedá se tam zachytit i to, co divák zahlédne třeba v pozadí a podle čeho si dotváří svůj názor.
Hlavně to chce klídek. Blíží se konec a ti, co si dokázali najít svého fanouška jsou našponováni. Toho jsem ušetřena, já si ho letos bohužel nenašla.

447
Prochor
Reagovat

Jediná normální na téhle farmě byla Lívie a přijatelná ještě tak Jana. Ostatní jsou šílená banda. Nikdo z těch, co zůstali si to nezaslouží vyhrát ale nejméně ze všech Petra Bejdová.

448
Lady XL
Reagovat

@Kara:

„Těch 14 dnů, co byl Dodo s rukou mimo, náročných na práci nebylo. Úkoly byly opravdu lehké. Ani se neoralo, protože Tomáš nedokázal přečíst návod na zapřahání volů. Vyšíval obrázek, poskakoval u Desmod, drhlo se peří, byla velká očista s Mišom a Katkou v kádi, pro samé veselí ani neuhlídali krávu, která jim v tu dobu onemocněla a vyhodili za to Miru“.
Vyjádřila jsem se k těmto slovům. Bohužel, zapojila jsem do toho i odpověď na příspěvek Mirky (Dodo Roman)- to se ti omlouvám.
Šlo hlavně o to, že se oralo! udělali s Gabou cca 1/3 pole. Dodo pak udělal málo, ale taky se stihl pochválit, že určitě „kvalitněji“…
Já se nerozčiluji, tak se nerozčiluj taky. Já mám sice fanouška Tomáše, ale jen pokud jde o práci na farmě. Jinak tam letos byla parta „k nezaplacení“. A nesouhlasím s volbou Doda (což je mi … no asi tak, že?) . Protože ten mne hned z kraje zklamal nejvíc, jak už jsem psala. Coby „farmář“ se tedy vůbec nechoval a člověku, co se nedívá aspoň chvíli do očí, nedůvěřuji. Navíc se staral hlavně o svůj žaludek a své pohodlí.

449
lida
Reagovat

prejavuje sa tu typická vlastnosť čechoslovákov nezniesť pravdu do očí a za to si Tomáša vážim,jediný tam má právo povedať čo sa týka práce he Tomáš lenivé trio GJP sa tam vôbec neprethlo,len šúlanie cigariet,káva vysedávanie a ohováranie,báli sa volov,oranie im nevoňalo, okrem Gabi, geplovanie tak isto nakoniec sme to videli ked boli FT,žiadna organizácia zadelenia prác proste tri tupaňe,čo si zrejme mysleli, že idú na welnes pobyt a za to dostanú 50.000€ Ak sa niekto bojí zvierat tak tam nemá čo hladať, teraz k Dodovi,na tak mladého chalana sa z neho hned na začiatku vyklul super darebák, ktorý sa 3 týždne venoval len svojmu koňovi až mu ho nakoniec zobrali, týždeň sa vyhýbal robote kvôli zubom,potom ho boleli kríže potom tam nebol tri dni ked ho nabral vôl a týždeň sa zase šetril no a pred každým duelom nepracoval argunent idem do duelu, najviac by vedela rozprávať Lívia,potom odchod do nemocnice a dva týždne doma a za toto ho tí primitívi poslali do finále, je to obyčajný slizský had ktorý nemá v sebe kúsok svedomia a na jeho mieste by som sa prepadla pod zem suma sumárom pol farmy tam Dodo nerobil nič nakoniec ked aj oral mu Gabina vykričala, že ona s Tomášom poorali tri krát tolko,takže ak tu niekto odcudzuje Tomáša bud nepozeral celú farmu alebo nevie o čom farma je.

450
iv
Reagovat

Na Panáčkovi si čtu sem tam i názory k dalším pořadům. Mimo Panáčka probíhají diskuse často stylem „Farmu musi vihrat XY to je vytěz, XZ fuuuj“ Následuje opačný tip na vítěze podpořený nadávkou. O tom líp se mi četla vzájemná diskuse třeba Kary a Lady XL, takže díky.

451
veronika
Reagovat

@Ruda: Konečně hodnocení normálního chlapa,následná reakce Romíka postrádá objektivitu a povedanie Lidy jeví známky předčasné oslavy konce roku,že jako něco malého popila jako správná slovenská děvčica……………

452
lida
Reagovat

@veronika: veronika na tvojom mieste by som sa zdržala comentu,to si trafila úplne mimo ja a alkohol. takže tieto svoje comenty si radšej odpusti ak s mojím názorom nesúhlasíš nik ti ho nevnucuje je sloboda slova a každý má nárok povedať si ten svoj ja mám rada otvorených ludí a nie pomlúvačov za chrbtom,rada by som videla teba na farme s lajdákmi ako by tebe praskli nervy a ked nie tak by ti vyhovovalo začleniť sa medzi lajdákov a takých nemám rada.

453
kvetka
Reagovat

@veronika: takže, když má někdo jiný názor než vy, tak postrádá objektivitu nebo je ožralý? No já s paní Lidou částečně souhlasím a musím napsat, že alkohol mi je cizí :)

454
Romik
Reagovat

@veronika: Drahá VERONIKO laskavě se zklidněte nevím proč mě napadáte za neobjektivitu (nebudu používat klišé každý má svůj názor) napsala jsem jenom to,co jsem viděla v tv nebo mi chcete tvrdit,že to bylo jinak a Dodo byl na farmě celý ten čas a makal to snad ani nemyslíte vážně :( :( LIDA souhlasím s Vámi! BarBora příště si přečtěte můj komentář pořádně nepsala jsem nic o povaze Tomáše!!!! Jen jsem psala přirovnání T.D. ohledně PRÁCI!!! Milá KARO ano máte pravdu viděli jsme každý jinou farmu doporučuji se podívat zpětně.

455
Zuzka
Reagovat

@lida: Veronika je taká česká Jeny :D :D. Človek sem pár dní nepáchne a už to má zasa úroveň FB. Prečo ľudia, ktorí namiesto argumentov a diskusie používajú osobné urážky sem chodia? FB by ich napĺňal viac si myslím.

456
BarBora
Reagovat

@Romik:
Nechcela som sa Ťa nejako dotknúť, som lenivá písať, skracujem a potom to tak dopadne. V tom komentári som Ti dala za pravdu, ten zvyšok je môj doplnok a názor na Tomáša.

457
Janica
Reagovat

LadyXl, Romik, Lida – zřejmě jsme se dívaly společně, já viděla tutéž farmu.
U favorita lavíruju mezi Tomášem a Gabikou, dříve to byl pouze Tomáš.
Držím jim palce oběma, záleží na štěstí.

458
bobina
Reagovat

@lida 449: Souhlasím, výstižné…

459
BarBora
Reagovat

@BarBora:
Aha, pomýlila som si Ťa s rudim, tak to je iné kafe, tam treba vidieť aj to, čo sa vidieť nechce… ak jeTomáš v niečom naozaj pracant tak hlavne v mletí ústami.
Chorobná sebachvála, hnusné znevažovanie práce iných (od momentu príchodu na farmu, keď ešte on sám nič neurobil), samozrejme, až tak blbý nie je, aby z času na čas niečo nepriznal aj iným, keď sa už inak nedá, znevažvanie ľudí ako takých, zavádzanie, t.j. prikrášľovanie seba samého na úkor iných, …
A ak mu veríš tie jeho účelové, opakované ospravedlňovačky, Tvoja vec…

460
Kara
Reagovat

@Romik: Nabízím kompromis. Nechejme si každá svůj pohled na svět a nebudeme si navzájem doporučovat opakované dívání se na něco, co se podle mne letos moc nepovedlo. Třeba se příště podaří najít všem tady na Panáčkovi společného favorita :)))

461
Zuzka
Reagovat

@Jája: 389 – tak som si dnes pozrela piatkovú časť. Stálo to za to.
Osobné postrehy:
Myslím, že Mirka bude mať ťažký súkromný život. Nemá vysoké nároky na mužov, to ju bude sprevádzať celý život. Celkovo je to taká zvláštná postavička. Keby tam bola od začiatku, tak by to mala ťažké. Ju sa snáď ani nedá brať vážne. Že si práve s Džonym išla lahnuť na noc … Nerozumiem tomu. Teda, každý sme nejaký, ale ja by som sa Džonymu vyhýbala na míle, nieto s ním zdielať lože. To dievča ide prúserom naproti. Som zvedavá čo vyparatí zasa zajtra. Mala veľké šťastie, že prišla až na konci.

Dodo – prvý finalista – nie som nadšená a nerozumiem, prečo sa stal obľúbencom, keď ho zo začiatku dávali za sluhu a posielali ho do duelov a vobec nebol takto obľúbený ako teraz a jeho Lucy bola megaproblém a šetril si ju až tak, že musela odísť. Myslím, že je to vychcálek.

Laco a Nika – no to je dvojka, tí sa našli. To bude veľké kamarátstvo. :) Lacove prostoduché návrhy Gabe, aby Tomášovi sabotovala úlohový deň. To bol návrh za sto bodov. Nejak mu nedochádzalo, že aj Gaba bude potrebovať pomocť a že na sabotérstvo nie je vhodný čas.

462
Lentilka
Reagovat

Markíza už podľa viacerých informácií natáča nové diely Bez servítky. V prípade potvrdenia návratu šou by sa po niekoľkoročnej pauze mohla opäť objaviť na obraze so špeciálom, keď by mala televízia vyrábať špeciálny týždeň so súťažiacimi z Farmy.
Bude to chcieť odvysielať čím skôr , kým je o farmárov záujem.

Celé – vriti pardóóón celebrity na pokračovanie …

463
Zuzka
Reagovat

@BarBora: 459 – čiastočne s tebou súhlasím. No myslím si, že je aj skutočný pracant. Až keď tam prišiel on tak sa začalo fakt makať. Dovtedy to bola fraška na farmu. Ostatným farmárom bolo jedno, či úlohy splnia. On tú latku zdvihol vysoko. Predtým sme mohli vyhlásiť súťaž o najvačšieho lenivca a urazenca a tých tam vtedy bolo. Dodove neustále vyhlasovanie, že on už nerobí atď. Myslím, že Dodo na začiatku bol výrazne neobľúbený medzi farmármi. Tomáš sa vie predať, mal by sa ale jemnejšie predávať, lebo každému je jasné, že nie je jediný, kto tam pracuje. Síce máka veľmi, ale nemal by to ani on až tak prežívať, lebo svojim vyjadrovaním sa oberá o sympatizantov. Pre mňa je ale stále favorit. Skutočne nikdy nepovedal, že robiť nebude alebo že niečo bude sabotovať, narozdiel od Doda.

464
Zuzka
Reagovat

@Lentilka: veď aj predchádzajúci farmári boli v Bez servítky. Vobec v tom nevidím problém. Po každej reality show jej účastníkov ešte istý čas využívajú, nech z nich vymačkajú čo najviac peňazí. Mňa to vobec neprekvapuje a ani nepohoršuje.

465
BarBora
Reagovat

@Zuzka:
Nevravím, že nič neurobil, ale hlavne hovoril, koľko toho on … a ostatným na farme nezáleží, Dodo sa síce aj vzoprel, ale vôbec to nerobil často a hlavne je tam za ním kopec roboty na ktorú sa už zabudlo, keďže je opak Tomáša v neustálej, primitívnej sebachvále.
Len z posledných dielov: nahadzujú niekoľkokrát stroj- Dodo točí, Tomáš sa zakažďým len prizerá, Tomáš: vozík som vymyslel ja a Dodo ho urobil, hej vymyslel…štýlom – zišiel by sa vozík. Veď on bol bez Doda nemožný. Dobre pobavil, keď sa opäť chválil, že keď ide po dvore a niečo zbadá, tak to zdvihne a odnesie…. pamätáme si husi, ešte stále to používa proti Gabe. A čo predviedol naposledy, urazený, malý chlapček, ktorému vzali hračku a opäť to bol podnet, ako zhodiť ostatných, mne je ten človek proti vôli, ale tým zas nechcem vynášať do nebies ostatných, nemám tam nikoho, ale Dodo je aspoň znesiteľný.

466
Kara
Reagovat

@BarBora: Mluvíš mně z duše. Díváme se na stejnou Farmu :))) Podepisuji se pod každé slovo.

467
Zuzka
Reagovat

@BarBora: 465 – skutočne schvaluješ, že ten, kto odťal husiam hlavu ich nechal ležať na dvore? Ty by si z takých ľudí bola nadšená? V prvom rade sa o husy mal postarať ten, kto ich zoťal. Tomáš sa nemal kde naučiť s drevom na rozdiel od Doda. Tomáš nikdy nepovedal, že vymyslel vozík. To povedal Dodo. Keď vidíš zostrihaný záber a dvakrát nahadzujú motor a točí to Dodo znamená to to, že to vždy robí Dodo? Veď to je zostrih z niekoľkých dní. Ja hodnotím to, že Tomáš nikdy nepovedal, že niečo nespraví a fakt tam makal. Od jeho príchodu sa po pracovnej stránke farma výrazne zlepšila. Dokázal ľudí naštartovať a aj mince začali dostávať. Dovtedy to bola bieda s mincami. Tomáš a Dodo sú ideálna pracovná dvojka. Tomáš Doda vie naštartovať (Dodovi sa fakt do práce moc nechce – Tomáš pooral 1/3 poľa, Dodo výrazne menej), Dodo ukáže Tomášovi ako sa niektoré veci robia a spolu to potom spravia. Veľmi dobre sa dopĺňajú.

468
BarBora
Reagovat

@Kara:
Hej, všimla som si. Nebaví ma písať na tablete a sem tam som prispela do SS, tá skončila, tak trošku podporím zas Farmu. Som dosť prekvapená ako Tomáš svojím goebelsovským spôsobom dokázal presvedčiť dosť ľudí.

469
BarBora
Reagovat

@Zuzka:
Tomáš to povedal.. o tom vozíku, musela som sa na ňom smiať. Husi nezdvihol, len vykrikoval a stále o tom vykrikuje, ale pochválil sa, že vždy uprace dvor, keď na niečo narazí-typické. S drevom nevie robiť a preto nedokončil dvierka? Sám si pridelil tú robotu a doplatilo na to kopec husí…
Orala hlavne Gaba a on viedol volkov, robili veľké medzery, tak to išlo rýchlejšie ako keď oral Dodo. Ja som to nemerala, ale to nie je podstatné, oral Dodo, či nie?

470
Skála
Reagovat

@Zuzka: Je to zbytečné,je to zbytečné,je to zbytečné.BarBoru nepřesvěčíš.Škoda energie. :-)

471
Skála
Reagovat

@Jája: Tvrdé dřevo na skladě.Můžeš odebrat. :-)

472
Jája
Reagovat

@Skála: Už mě všichni krčí, pořád: zdechly husy, husy, husy. Kačeny, kačeny to byly!!!! Skála budíček, běž makat :))

473
Skála
Reagovat

@Jája: A už mají i krátké měkké.Nutno odebrat,ať tam zbytečně netvrdne. :-)

474
Jája
Reagovat

@Jája: Haha, než jsem to dočetla a napsala – dobré ráno :DD už makám :DD

475
Zuzka
Reagovat

@BarBora: 469 – ty si evidentne myslíš, že to čo ti ukážu v televízii, tak to jediné sa celý čas dialo. Takže ešte raz, nie, Tomáš nepovedal, že vymyslel vozík, povedal to Dodo s tým, že im to uľahčí prácu a aj ho spravili. Tomáš povedal, že vymyslel tú značku s Dodovými iniciálami. Keď sa oralo, tak ukazovali Gabu, ale zaznelo tam, že sa vymieňajú s Tomášom a aj bol krátky záber na Tomáša. Prosto to tak zostrihali. Dvierka nespravil, áno, to bola jeho chyba. Priznal sa a mal za to trest. Čo sa hús týka, trvám na tom, že v prvom rade to bola chyba tých, čo husy zabíjali a nechali ich pohodené na zemi (dvaja zo štvorice Gaba, Dodo, Jana, Petra). Tiež by ma naštvalo, že títo ľudia si nevážia jedlo a nikoho to neštve.
Nemáš Tomáša vobec rada, tak to pozeráš veľmi selektívne a rezonujú ti v hlave iba tie zlé veci a dobré vobec nevidíš.

476
iv
Reagovat

Mně při neustálém porovnávání obou farmářů připadal asi nejvíc k věci příspěvek 393 Wally. A stejně ne vždy vybrali do finále nejlepší nebo nejsnaživější pracanty. I kdyby Tomáš celé pole zoral sám a přestavěl celou farmu, nepříjemný pocit z jeho stylu hry by mi zůstal, ale to je můj problém a hodně lidí to vidí jinak. Ambice, snahu sobě a divákům něco dokázat mu nikdo nemůže upřít. Třeba se na příští farmě sejde pár soutěžících, se kterými bych mohla sympatizovat víc než letos.

477
Skála
Reagovat

@Jája: Já už dřu jak ten vůl na farmě.A co ty?Ty jsi pěkně dlouho tady nebyla.Už se mi stýskalo :-)

478
Zuzka
Reagovat

@Skála: 470 – máš veľkú pravdu, ale tak aspoň sme vás čitateľov pobavili :) … Už tu dlho neboli husy a kačice. :) Treba ich oprášiť.

479
Skála
Reagovat

@Jája: Počkej,ty už máš ráno?Tak to já mám stále večer.Tak teď nevím,je ráno či večer?Jsem akýsi zmetený.No tak jo,za půl hoďky už budeme říkat ráno.

480
Zuzka
Reagovat

@iv: 476 – ja s Wally nesúhlasím. Za veľmi doležitú vlastnosť považujem aj to, že vie prácu zorganizovať a zadať ju správnym ľuďom a v tom je Tomáš fakt výborný. Čo sa ale jeho komunikácie týka, tak to máš pravdu. Často to fakt preháňa. Kvoli nemu by som chcela mať 24 hodinový online prenos, aby som si to vedela porovnať – to ako sa správa bežne. Z toho čo nastrihali, čo sa komunikácie týka, nevychádza moc dobre. No organizácia za 1, pracovitosť za 1, učenlivosť za 1 a vie byť aj vtipný, keď chce. Preto je moj favorit.

481
Jája
Reagovat

@Skála: Nebylo proč si tady ničit nehty, pořád samé žabomyší jak na FB. Ale neboj, jsem pořád na příjmu a myslím jen na tebe :)

482
Skála
Reagovat

@Zuzka: No jo,ale o čem budeme debatovat za 5 dní?Nebude nám po tomto smutno?

483
Jája
Reagovat

@Skála: Po budíčku je vždycky dobré ráno, no ni? Ale víš co jsem si všimla? Letos u farmy nikdo nepeče:))

484
Skála
Reagovat

@Jája: Joj,tak ani nevíš jak se mi po tomto bude krásně spát. :-D
A dřevo máš už dovezený?Já,tvrdý,dlouhý mám už doma a ted vezu krátké měkké.

485
galadriel
Reagovat

@Skála: dáme si farmu 7 :-D

486
Jája
Reagovat

@Skála: Kafe mám před sebou, nožky pohodlně na podložce a jdu se sjíždět. :DD

galadriel: dáme a ráda :D

487
Skála
Reagovat

@Jája: No máš pravdu,něco na tom pravdy bude.Ani manželka,která jindy peče od začátku prosince jak divá,tak letos nic.Jen jedno odpoledna pekla pracny a to je vše.Něco bude asi ve vzduchu. :-) Nevadí,beztoho se po tom jen bachratí.Budíž nám Laco odstrašujícím příkladem.

488
Skála
Reagovat

@galadriel: No proč né.At nemáme absták.To zvládnem. :-)

489
Zuzka
Reagovat

@galadriel: no to budem jemne out, lebo ostatné farmy som nepozerala, tak budú pre mňa skoro všetci nováčikovia. :( Ale to može byť aj výhoda.

490
Nezabudka
Reagovat

Na tom ako v piatkovom dieli akoze telefonovali s Martinom -Tomas, Nika a Stano – som sa strasne smiala.

491
galadriel
Reagovat

@Zuzka: ver mi, je to výhoda ;-) aaaaa ja dúfam v prestávku, minimálne rok. Aby nás to zas tak správne chytilo….. ;-)

492
Zuzka
Reagovat

@Skála: za 5 dní rýchlo prejdem od masových vrážd husí a kačíc k ľuďom. Seriál Hannibal je krásna nadstavba a milý oddych. :D Ale ak sa tu vytvorí diskusná stránka pre tých, ktorí chcú diskutovať aj keď ich žiadna aktuálna RS nezaujala, tak rada prídem pozrieť ako ti to ide s drevom. (Inak kódujete s Jájou pekne :) )

493
Zuzka
Reagovat

@galadriel: to by bol ideál, ale stále sa šepká, že to má byť zimná verzia. Len aby sme to my diváci zvládli a nescvokli sa z toho. Kto sa ale ujme zakladania stránok a rekapov, tak to teda neviem. Čakám, že vyvesíš bielu zástavu a kapituluješ. To by ale bola škoda. :(

494
Skála
Reagovat

@Zuzka: S diskusiou dobrý návrh. :-) Krátké měkké a dlouhé tvrdé dřevo je jíž doma.Zítra,podle času už budu s ním topit.(vlasně,né zítra,ale už dnes :-) )

495
Zuzka
Reagovat

@Nezabudka: to bolo dobré. Už trénujú ako nepustia telefón z ruky, keď sa vrátia domov.

496
Zuzka
Reagovat

@Skála: nie je nad teplo domova :)

497
BarBora
Reagovat

@Zuzka:
Zuzka, veď čítaj, čo píšem, ja neobhajujem, že tam tie husi (či kačky) nechali, tiež ma naplo, píšem o chovaní Tomáša. Nemusíš mi hovoriť že je to zostrihané, komentujem len to, čo vidím a počujem, iné nemôžem a robíš tak aj Ty, ibaže v prospech toho chválenkára a nemám pocit, že by si Ty mala Doda rada…
A áno, keď prišiel, tak tam po všetkých vrešťal a takto sa to nerobí, hlavne keď on sám toho ešte moc neurobil, to prvé farmárčenie sa mu celkom podarilo, ale to neznamená, že to nevidím ako celok. Mne sa tam, na rozdiel od Teba, nepáči nikto a Tomáš s Petrou najmenej. Je to hra, ale aj ten štýl hry hodnotím.

498
Jája
Reagovat
499
Eva původní
Reagovat

@BarBora: 468 …Tomáš svojím goebelsovským sposobom dokázal presvedčiť dosť ľudí… to nemyslíte vážně, to teda zírám, to je hnusné co jste napsala, važte slova!!! Srovnávat Tomáše s nacistou je odporné. Nebo jste ho srovnávala s porcelánem? On totiž Goebel je značka dekorativního porcelánu…

500
Zuzka
Reagovat

@BarBora: áno, dá sa komentovať iba to čo vidíš, ale ak to nepozeráš selektívne, tak nemožeš napísať, že orala len Gaba … Lebo tú tam z 90% zostrihali? To že sa menia tam zaznelo (vrámci dňa to majú tak, že robí každý polku) a aj tam bol záber na Tomáša za pluhom a na Gabu za volkami. Následne ju Tomáš veľmi chválil celý týždeň. Dodo mi nie je sympatický, to ale neznamená, že na ňom neviem nájsť dobré schopnosti (viď predchádzajúci koment, kde medzi riadkami hovorím o jeho inovatívnosti, zručnosti). Teraz pre zmenu ty vymenuj 2 Tomášove dobré schopnosti. Ak nie si proti nemu zaujatá, tak to zvládneš. (Totiž, na každom je niečo dobré).

501
Zuzka
Reagovat

@Jája: babička dostane infarkt, keď toto uvidí, a už bude na tie svoje dve mladšie sestry Nika sama. Som ale počula, že „V siedmom nebi“ končí, tak sa jej potom asi farmári vyskladajú na ďalší pohreb. Každý jej dá desatinu svojho dlhu.

502
anonymous
Reagovat

* Důrazné varování! Následující text po matematickém úkonu a/nebo po požití… použití kalkulačky odhaluje druhou osobu jdoucí do finále! *

1. Jména zůstavších farmářek/farmářů kandidujících na tuto osobu dle abecedy.

Gabika
Petra
Tomáš

2. Spočítejte tento početní příklad: „17 265 379 * 39 201 487“

3. Ve výsledku najděte 8. číslici od konce, a tato číslice značí pořadí jména farmářky/farmáře dle bodu 1. jdoucí/ho jako druhá osoba do finále.

* Důrazné varování! Předcházejicí text po matematickém úkonu a/nebo po použití kalkulačky odhaluje druhou osobu jdoucí do finále! *

503
JanaH
Reagovat

@anonymous: přísahej na svou duši, na psí uši, na kočičí svědomí, ale hlavně na holý pupek. A to třikrát po sobě. Jinak nevěřím. :-D

504
Foxyfox
Reagovat

@anonymous: To by byla dobrá zpráva !

505
Dany
Reagovat

@anonymous: Anonymousi, na to už ani není třeba hádanky. Od samého začátku bylo jasné, že Tomáš půjde do finále a věřím, ač se mi to nelíbí, že i vyhraje. Podle mě i přímá volba Doda jako prvního finalisty, byla jen pro „zdramatizování“ děje. Večer se asi nebudu moct dívat, koukla jsem tedy na dnešní díl už ted dopoledne a jen se mi můj názor potvrdil, i když šlo jen o Gabiky den a nic tam nebylo řečeno, je to naprosto jasné. Už z toho, jak se ostatní stavěli k pomoci. A rozhodovat budou zase exfarmáři, takže tam není už co řešit, i kdyby se holky strhaly. Jak jsem už kdesi psala, Gabika tím, že splnila za Tomáše celý úkol ve tkaní, na které on ani nesáhl, si pod sebou sama podkopla židličku.
Jen mě dostává Mirka, na ní už se nedá ani pobavit. Stále vyhlašovala, jak se na farmu těšila a ted tam chodí otrávená a podebraná. I když chodí, není ten správný výraz. Výstižnější by bylo sedí tam otrávená a podebraná v kuchyni a žere se, protože teprve ted jí došlo, že opravdu skončila a do hry jí nevrátí.

506
Zuzka
Reagovat

@anonymous: tak to finále bude plné emócií

507
Foxyfox
Reagovat

No, o celkovém vítězství Tomáše bych si tak jistá nebyla, přece jen Dodo není taky žádný ořezávátko. K oběma mám výhrady, Dodo přišel na farmu s milenkou-kobylou, která to tam asi měla slíbeno jako dovolenou, protože když s ní měl odvézt trochu dřeva, tak ho málem trefilo, a navíc si ještě zašpinil mikinu. Je možná větší intrikář než Tomáš, neboť hraje za zády, potichoučku pomlouvá, kde může tam se uleje. Na druhou stranu je zručný a když chci, i pracovitý, má nápady.
Tomáš má buď příznivce, nebo odpůrce, není nikomu lhostejný jako například¨struňo či Stano. Na začátku mi přišel strašný, jeho výlevy o „chalanovi z Petržalky“, kterými hrál na lokální strunku, mi byl až nepříjemný. Pravda je, že děj oživil velmi ať negativně, či pozivitivně, prostě s ním tam nebyla nuda. Je to sám sebou hodně jistý macho, nevadí mu se pochválit a vyzdvihnout sám sebe, což třeba není úplně můj styl, ale možná v takové show to je třeba, kdo ví. No hodně jeho omluv a věcí bylo dle mého ryze účelových, ale přesto, mu trochu víc fandím než Dodovi.

508
Zuzka
Reagovat

@Dany: Dany, to znamená, že ženám nebudú tak moc pomáhať ako pomáhali Tomášovi? To som ale celkom prekvapená. Sa tam každý prsil ako Gabike a Peti pomožu viac.
Mirka je zúfalec. Ona si to robí sama. Výber chlapov, s ktorými flirtuje, hovorí za všetko. Sa nemože diviť, že jej to pokazí náladu.

509
Zuzka
Reagovat

@Foxyfox: 507 – krásne si to napísala! Máš veľmi pekný nadhľad.
Tiež si myslím, že to bude veľmi vyrovnané finále a vyhraje ten, ktorý bude mať vačšie šťastie. Čo myslíš, kto dostane viac sms?

510
Foxyfox
Reagovat

@Zuzka: Tak to vůbec netuším, kdo dostane více sms, ale řekla bych, že možná Dodo.

511
iv
Reagovat

Do luštění rébusu se jménem se ani nebylo potřeba pouštět – stačilo si přečíst reakce 503, 504.

512
Foxyfox
Reagovat

@iv: njn, někdo tu dřinu s výpočtem udělat musel ! :)

513
Zuzka
Reagovat

@Foxyfox: hm, tak ja som tipovala, že asi Tomáš dostane viac sms. Necháme sa teda prekvapiť. Psychika bude doležitá a tú si myslím má lepšiu Dodo, Tomáš sa tých súbojov bál a vyvádzal vždy, keď bola reálna možnosť, že pojde do duelu.
Som fakt zvedavá a teším sa ako sa títo dvaja mladí junáci pobijú.

514
Jája
Reagovat

@Zuzka: Vzhledem k tomu, že Tomáš je sportovec a k jeho výkonu při miniduelu (kameny, přetahování) mám za to, že se umí vyhecovat a Dodíka utáhne na vařené nudli. V nejhorším případě vítěz Tomáš 2:1 :))

515
iv
Reagovat

@Dany: 505: Na fb byl naštvaný příspěvek Mirčiny matky, podle ní už je to na podání žaloby a jak si teď bude dcera hledat práci – v té době vyšel v bulváru článek Divoška Mirka spí se třemi farmáři:(. Nemyslím, že by Mira měla deprese z toho, že už nesoutěží. „Humor“ některých, když se bavili na její účet a Kata jí dohazovala nového partnera na noc, mi zábavný a hlavně jí nepřišel. Jinak jsem ráda, že už nebudeme sledovat Katčiny další citové problémy a další stesky, že byla hrozně naivní.

516
Dany
Reagovat

@Zuzka: Petře nevím, je tam jen Gabiky den a v upoutávce ukázka z Petřina a pak zase z nějakého hlasování. Oni ne, že by jí nepomáhali, jenže dostala jednu z úloh dost namáhavou a oni, jak mají dělat něco těžkého, jdou jim ruce dozadu. Tedy rozhodně se nepřetrhli. Musela je několikrát za den chodit prosit. Samozřejmě, že ne všechny, ale k té jedné úloze byli zapotřebí opravdu všichni, jinak nebyla v podstatě splnitelná. A netuším, kdo bude hodnotit splnění úloh, myslela jsem, že Martin, ale jak jsem psala, tak to vypadá,že exfarmáři, rozhodně tedy zase o něčem hlasují.

517
Dany
Reagovat

@iv: Iv, jenže s těmi mužskými si to Mirka hodně zavinila těma kecama, co tam od začátku, jak dorazila, měla. Tak to je jasný, že se toho chytl jak štáb, který je vděčný za každoý náznak zápletky, který lze případně nafouknout a rozvinout, tak i škodolibí farmáři, kteří jsou zase vděční za každou zábavu. Když si vezmeš, jak se tam k sobě navzájem chovali, proč by šetřili zrovna Mirku. Jinak o tom vrácení do hry, tam mluví sama Mirka, uvidíš večer.

518
Foxyfox
Reagovat

@Zuzka: ja si myslim, ze dodovi poslou tolikrat zminovani „vychodnari“ a tomas ma zase asi siroky divci fanclub, takze tezko odhadovat, kdo dostane vic sms.me treba zajima, jake discipliny jim stab vybere:-) alias, komu na miru:-)

519
iv
Reagovat

@Dany: 516 Mám dojem, že loni Martin hodnotit, jak je s kterou úlohou spokojený, co se mu líbí a že na základě i toho hlasovali pak ex farmáři a ti rozhodovali v podstatě podle svého.

520
JanaH
Reagovat

@iv: já ale opravdu nevěřím tomu, že se Bejdovka dostane do finále. :-))

@Jája: že bych blbě počítala? :-o Safra… :-D

521
Háňa
Reagovat

Ještěže všichni jemně prozrazujete věci příští, když už nesmíte ani naznačovat :o) Dnes jedu pryč a nevím, jestli večer Farmu stihnu zkouknout. Možná budu muset na dřevo a jsem vděčná všem, kteří ho připravují na odvozním místě k manipulaci.
Tak Dodo a Tomáš? Já mám jasno. Kvůli nám divákům by si Tomáš – Ivánek zasloužil ve finále prohrát. Koneckonců, jedná se o zábavný pořad a myslím, že jeho prohra by byla mnohem větší zábava. Ale pokud by mělo dojít na klasický duel, nevím, ve kterých disciplínách by ho Dodo s převahou porazil. (Souhlasím úplně s Jájou 514). A nevěřím, že by Dodo měl převahu ve vědomostní soutěži. Tak to ten Tomáš asi nakonec bohužel přece jenom vyhraje :o(

522
Foxyfox
Reagovat

@Jája: neboj, štáb něco vymyslí, aby to nebylo tak jasné .)….

523
Ruda
Reagovat

@Foxyfox:
Vůbec nejde o solidaritu mezi tzv,Východnári a Tomášem,který má podle vás široký tzv.ženský fanklub.Npo nevím,nevím.Věřím ale ,že ženy si zachovávají úroven a tak jich v tom fan klubu je málo.Až na tu matračku od tyče.

524
JENY
Reagovat

@veronika: Jaj Veronika, uz ta ukamenovali ako mna.Nic si z toho nerob.Snad sa koli farme teraz nerozhadame.Vies,tu staci raz napisat iny nazor a je s nami amen.Ja som sem zavitala iba nahodou,teraz toho lutujem,ale velmi sa smejem na komentoch Jaji,Skaly a JanyH.Taktiez dakujem za trpezlivost Galaldierovi ,ale najlepsie su od Anonymousa.A na zaver,dufam,ze vas neroztrne od zlosti,tak finale bude vychodniarske:D.A nakoniec by ste tu mohli dat anketu za najhorsie komenty,mozno ja s Veronikou vyhrame nejaku tu furu dreva,co nachystali Jaja aSkala.:D

525
Jája
Reagovat

@JanaH: Anonymous zatím nekecal i ta zelená je nachystaná, ale jsem optimista a zmijovec, že půjde do finále, to mu nežeru. :(

526
JanaH
Reagovat

@JENY: tebe už od zlosti roztrhlo, co? Na několik kousků, jak psala galadriel. :-)
Jestli ti to udělá radost, já se směju zase tobě. A můžeš zase začít být sprostá, to ti jde moc pěkně… :-D

527
JanaH
Reagovat

@Jája: zatím nepřísahal… ;-)

528
Jája
Reagovat

@JanaH: I kdyby na holý pupek, musel by sem dát fotku, pak možná uvěřím. :DDD

529
Jája
Reagovat

@JENY: Kdo je Galaldier? No asi má trpezlivost a velkú, když tu nic nepíše. :D

530
Zuzka
Reagovat

@JENY: Jeny, tak to držíš stranu fakt tej správnej. :D Hold, rovnaká nátura sa asi pozná aj na diskusii. Tak si dievčatá pokecajte. Len aby ste si tu potom vzájomne polovulgárne nenadávali o tom akí hrozní slováci a akí hrozní česi sú.

531
Zuzka
Reagovat

@Jája: :D :D :D … Zasmiala som sa parádne. Niekedy sa hecni a napíš sem vtipný rekap Farmy.

532
Zuzka
Reagovat

@Jája: 528 – holý pupek by mňa popravde nezaujímal. Ale niečo iné hej. Na to sa neprisahá?

533
JanaH
Reagovat

@Zuzka: myslíš odvrácenou stranu pupku? :-D Tak přísahu na holou p…l zatím neznám, ale jsem pro každou inovaci. :-)

534
Zuzka
Reagovat

@iv: 515 – takže sa nám do diskusie na FB pridáva aj maminka Mirky a chce Markízu žalovať. :D Po kom to myslenie tá Mirka asi má? :D :D

535
Dany
Reagovat

@iv: Ono je skoro jedno, jak to zhodnotí Martin, když stejně budou hlasovat exfarmáři. To je jako s otázkou, kdo pracoval nejvíc. Stejně hodnotili podle sympatií, což je logické. Ne, že by oplývali nějakým zvláštním IQ, ale tolik mozku v hlavách mají, že jim bylo jasné o co jde.

536
sunrise
Reagovat

Vzhledem k tomu, že jsou už dávno všichni doma, tak se mi občas zdá, že Peťa objevila Panáčka :-)))

537
Zuzka
Reagovat

@JanaH: ja som skor myslela, že prisahať na jeho malého hackera by bolo zaujímavejšie ako pupek. :) Ale ak ty si skor na pekné zadky, tak navrhujem, aby prisahal aj na zadok.

538
Zuzka
Reagovat

@Dany: 535 – tu sa vlastne budú rozdelovať len hlasy od tých, čo hlasovali za Doda: Struňo, Stano, Džony, Nikola, Jana, Mirka, Laco. Mirka dá podľa mňa Tomáša, Laco dá Gabu, Jana dá Gabu, Stano dá Tomáša, Struňo dá Tomáša, Džony dá Tomáša. Čo myslíte vy?

539
Zuzka
Reagovat

@Zuzka: Nikolu som zabudla. Nikola dá podľa mňa Gabu.

540
Zuzka
Reagovat

@sunrise: @Dany: 516 – ak tú Gabu v tom nechali, tak smola. Aspoň je vidieť aké sú to nátury. Som zvedavá na Tomáša, Doda, Nikol a Laca ako budú dnes makať. :) V piatok mali kecov plnú priehršť, tí poslední traja, tak nech sa ukážu. Katka žeby makala, s tým ani nerátam, veď tá to tam sabotovala od začiatku čo prišla do súťaže.

541
Wally
Reagovat

@Zuzka: A nebudou spíš hlasovat o tom, kdo vypadne? A zbývající dva jdou do duelu o postup do finále.

542
sunrise
Reagovat

@Wally: To by se mi rozhodně líbilo víc.

543
JENY
Reagovat

@JanaH: Ved som ta pochvalila a ty takto?Ach jaj,uz mlcim.:D.

544
Zuzka
Reagovat

@Wally: hm, to by tiež mohlo byť. A bolo by to zaujímavejšie ako hlasovať kto pracoval najviac. Laura by sa zasa zrútila, že má rozhodovať o niekoho budúcnosti. Oki, tvoja verzia otázky sa mi páči viac.

545
Franz
Reagovat

Á, konečně zdejší diskuze plná emocí a teorií.
Druhý finalista je už dávno známý, tedy snaha o utajení se Markíze opět nepovedla. Resp. informace unikají přímo z TV Narkoza.

546
Franz
Reagovat

Ještě se divím, že tu nikdo nevzpomene jak Dodko, řekl, že více bude pomáhat Gabě a Bejdové než Tomášovi. Že mu sice pomůže, ale, že se moc nepřetrhne.

547
Zuzka
Reagovat

@Franz: 546 – áno, povedal to, ale robil a úlohy sa spravili. Takže čo rozprával je fakticky jedno. Ak by sa úlohy nespravili, tak je to iné. Aspoň pre mňa nemá zmysel Dodovi niečo vyčitať.

548
JanaH
Reagovat

@JENY: já tebe ale taky, dokonce několikrát, i když tak „svojsky“. To jsem celá já. :-)))

@Franz: např. 333.

549
JanaH
Reagovat

@Zuzka: po dnešku a zítřku budeme vidět, jak to bylo. Snad.

550
Franz
Reagovat

@Zuzka: Nejde o to, zde se to udělalo a jak, ale ty řeči Dodka. Kdyby byl tak „správný“ jak si ho některé divačky malují, tak toto přímo do kamery neřekne.
333 …“někteří vypráví, že se nepřetrhnou“ – nebylo tam řečeno kdo to vypustil.

551
JanaH
Reagovat

@Franz: bylo : „někteří vypráví, že se nepřetrhnou a duu P+G budou pomáhat víc (Laci, malá Nika, i ten Dodo :-D)“

552
Jája
Reagovat

Mám taky jednu hádanku. Kde uvidíš Bejdovku vždy jako první? (Nápověda: práce to není.)

553
Dany
Reagovat

@Zuzka: 538 – uvidíme, bylo by to logické, ale protože už nebudou hlasovat pro Doda, je otázka, komu dají hlas místo něj a jak objektivně budou schopni zhodnotit práce jednotlivých FT. A to, myslím, že nnebudou.

554
galadriel
Reagovat

nikto nevie odpoveď na hádanku ?? :D
Máte otvorené nové vlákno :)

555
Janica
Reagovat

@Jája: No ale, prdelku má Tomáš pěknou

556
Jeny
Reagovat

@Jája: Vsak pri krizi,ne?

557
Johana
Reagovat

@Jája: já ti nevím, já ji v poslední době vidím pořád něco žvejkat, takže u stolu?
@Jeny: ona je pobožná asi jak můj kocour a to ještě když se ji to hodí…

558
BarBora
Reagovat

@Eva původní:
Fúú, nenapadlo ma, že to niekto vezme takto doslova, je to napísané s malým g, ide o vcelku zaužívaný pojem pre niekoho, kto do nemoty čosi omieľa, až sa to stane „pravdou“. Tak som to myslela, ale je to moja chyba, mala som s tým počítať.

559
BarBora
Reagovat

@Zuzka:
Neviem ako spracovávaš videné, ale písané takto:
ja som napísala-„Orala hlavne Gaba“
a Ty mi odpįšeš- „ale ak to nepozeráš selektívne, tak nemožeš napísať, že orala len Gaba … „

560
Skála
Reagovat

@Jája: Dlouhé tvrdé dřevo skladem.Odvoz nutný. :-)

561
Zuzka
Reagovat

@BarBora: 559 – na základe čoho tvrdíš, že orala HLAVNE Gaba??? Na základe TV. Tak som ti napísala, že pozeráš to veľmi selektívne, lebo bolo spomenuté, že idú s Tomášom pol na pol. Čo je na tom nezrozumiteľné?

562
BarBora
Reagovat

@Zuzka:
A na základe čoho si Ty tvrdila, žeja som tvrdila.… asi to nemá význam, to by nemalo konca.

563
veronika
Reagovat

@BarBora: konečně někdo normálně objektivní

564
Bobek
Reagovat

Proc ma Stuno na hlave ty vlasy? Nedivam se dlouho, jen par tydnu, ale ty vlasy me vadi. Nemuze nosit radeji kulicha? Vcera se holky predvedly, misto aby pomohli, tak jen malovani a cesani. Nebylo to fer. Vubec se mi ta sestava nelibi. Nejvic me bavi Douchova.

565
alena
Reagovat

@evik: Je to hruza

Přidat komentář