Panáček v reality show

SK Farma 6 – týždeň trinásty + rekap 5/5

23. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma pondelok

hmmm….tri mesiace už žijú štyria farmári Na Skale, Tomáš o jeden menej a Mirka začína svoj druhý mesiac bez civilizácie, mobilu, internetu, splachovacieho záchodu a rohovej vane. Pre mňa nepredstaviteľná vec, pre nich proste tvrdá realita, na ktorú sa upísali a možno ani sami nevedeli, na ako dlho. Na Markíze štartuje štvrtý mesiac reality šou Farma, nenechajte si ju tento týždeň ujsť v pracovné dni okrem stredy podvečer. 

Rekap z 27.11.2015 – DUEL

Peťa na raňajky pečie zasa placky, Gabika zas pripravuje húsky na pondelok. Tomášovi sa zle spalo, Gabika veľmi chrápala. Mirka Tomáša sama od seba informuje, že dnes zaradí tretí, možno až štvrtý rýchlostný stupeň, aby dohnala celý týždeň. Mirka to mala vyrátané, boleli ju ruky, aj keby na ňu všetci kričali, ignorovala by to, šetrí sa – prípadne aj do duelu. Je rada, dnes ju už nič nebolí. Tomáš pri raňajkách chváli staré farmárky, je rád, že ich má, ešte len vstane a už je všetko porobené. S Dodom si zasrandujú, vozia sa na novom vozíku, čo zbúchali. Na farmu prifrčí poštár – Miriam, Tomáš a Dodo. Dodo čakal obďaleč, nerátal s tým, že by mu prišiel list. Tomášovi píše fanúšička – vychváli ho do nebies, najväčšiu srandu majú z toho, že sa volá Gabika. Aj Dodovi píše fanúšička, tentoraz Jana, pribalila mu aj uhlík na silu a energiu. Mirke píše bývalý spolužiak, ktorý je momentálne vo vezení. Bol to jej prvý chalan – ešte zo základky.

Dnes majú ešte jednu návštevu, Kvetku. Katka si je istá, že si zoberie Miriam, ktorá jej dokonca prezradila aj disciplíny. Kvetka sa pýta, ako oslavovali Dodov príchod, rozoberá sa Mirkin alkoholový večer. Atmosféra aj vzťahy sa vylepšili, Mirka dnes fičí ako raketa. Každá zo žien sa cíti ohrozená, najviac s duelom ráta Mirka. Peťa si vyberá Katku, Tomáša to naštartuje, nazve ju slabou, Katka súhlasí, vraví Peti, že teraz sa ukázala. Peťa týždeň vravela, že si do duelu berie Miru, nazve to taktikou – žiaľ opäť bude slúžka. Tomáš jej praje, aby ju Katka vystrelila aj s topánkami. Katka sa rozplače, rátala s tým, že bude duelantkou, ale myslela si, že má Peťa trocha charakteru. Je jej to ľúto preto, ako sa k nej Peťa správala a čo celý týždeň tvrdila. Peťa si stojí za svojim, je to jej rozhodnutie, má naň právo. Mirka sa veľmi teší, Tomáš si odpľuje, Peťa je falošná, má zhorieť v pekle. Hecuje Katku, má ju vystreliť, bude najväčšia hrdinka. Katka je viac nahnevaná, ako sa bojí, bola s Tomášom len tri dni a opäť by mala ísť domov. Je rozhodnutá vyhrať a Peťu poslať domov. Tomáš výber Katky berie osobne, chcela ublížiť jemu. Na kameru jej odkazuje, že je od srdca zlý človek a všetko zlé sa jej vráti. Ospravedlňuje sa Gabike, že niekedy na ňu povedal zlé slovo, vidí, že za všetky vypadnutia jemu blízkych osôb môže práve Petra. Bude na Petru veľmi zlý, keď sa vráti.

Katka dlho do noci a aj ráno študuje almanach, tak ju nájde Kvetka. Zopakuje, prečo bola prekvapená, že si ju Peťa zobrala do duelu. Petra je podľa nej falošná a zákerná, pošle ju domov k deťom. Farme aj Tomáš jej chýbali, každý deň rozmýšľala, čo sa na farme deje. Na účinkovanie na farme má dvojité spätné reakcie, priatelia ok, rodina not ok. Mama jej vyčítala striptíz na farme, obrala ju vraj o 10 rokov. Katka neľutuje nič, čo na farme urobila. Dostala druhú šancu a nezahodí ju s nejakou Petrou z Humenného. Nie je už taká nervózne ako v prvom dueli. Duelové disciplíny budú: prekvapenie, almanach a preťahovanie lanom. 

Peťa si chváli, dobre sa vyspala. Kveta sa pýta na konflikt pri voľbe druhej duelantky. Miriam mala vybranú od začiatku, ale Katka sa vrátila, je to pre ňu ľahší súper. Celý týždeň bolo všetko v poriadku, potom sa vrátila Katka a nestihli s Tomášom asi všetko čo chceli – tak si vysvetľuje Peťa Tomášovu zlú náladu. Peťa je silne motivovaná, chcela by vyhrať hlavnú výhru, ale tento týždeň sa cíti extra vyčerpaná. Túto noc si však oddýchla a pôjde naplno. Peťa má jediné obavy a to  z almanachu, na preťahovanie lanom si trúfa. Almanach prečítala 4x, ale to je pre ňu málo, ona si to musí prečítať 10x.

Tomáš má pred duelom zmiešané pocity, za Katkou by mu bolo smutno, ale vie, že by bol veľmi zlý na Petru. Do duelovej stodoly vstupuje ako prvý, za ním pekne usadnú všetci ostatní. Kveta začne rozoberať uplynulý týždeň. Katke sa všetci potešili, Tomáš bol spokojný – do včerajška. Petra ukázala svoju pravú tvár, je sklamaná z dvoch strán. Zopakuje aj pred Kvetkou, že sa musí ospravedlniť Gabike, to Petra apelovala na ostatných kvôli skladbe duelov, vyhodila tak Romana aj Nikol. Ona je tá, čo ťahá za nitky. Dodovi farma chýbala, vstávanie na nej je nádhera. Návrat na farmu prajú všetci okrem Tomáša Petre.

Obed duelantky vyzerajú odhodlane, obe sa chcú vrátiť späť.

  1. Prekvapenie – ich úlohou je páranie peria. Je 50 pierok, kostrnky majú dávať do menšej nádoby, perie do vyššej. Nemôžu omylom vhodiť kostrnku do peria, inak bod bude pripísaný súperke. Peti to ide ako po masle, Katka s tým bojuje, má spotené ruky, pierka sa jej lepia. Peťa dopára, skontroluje si pierka a povie koniec. Kveta ide na kontrolu a nájde kostrnku, neskôr aj druhú. Bod je pripísaný Katke – tá vedie 1:0. 
  2. Almanach – prvá otázka obe dobre, druhá Katka dobre, tretia obe dobre, štvrtá Peťa dobre – stav sa vyrovnal. Piatu otázku správne netipla ani jedna, šiesta Katka dobre, rozhodujúcu siedmu otázku dajú správne obe, pre Katku to znamená výhru v druhej disciplíne a stavom 2:0 vyhráva celý duel.

Veľmi sa teší – má mega pocit, Peťa a nezmôže na slovo. Katka nechcela Peťu podceňovať, ale je rada, že ukázala, že aj čeladnice vedia vyhodiť niektorú starú farmárku. Strašne sa teší. Peťa vraví, že hra je hra a celý duel je o šťastí, takže v pohode. Peťa podľa jej slov nie je ani nahnevaná, ani sklamaná, teší sa domov. Kveta jej dá možnosť otočiť sa na farmárov a povedať im niečo – bude im držať palce, majú sa držať. Bude sa na nich pozerať v telke. Peti celú dobu nemizne úsmev z tváre, je zakríknutá, s prehrou viditeľne nepočítala. Postupne sa s ňou všetci rozlúčia, Jana jej pri objatiach dáva otázky – čo si to urobila, prečo si to urobila? Peťu premôžu emócie pri písaní listu. Budú jej chýbať títo ľudia, celé toto miesto. Veľmi sa zmenila počas tých 13 týždňov, farma jej dala jej rodinu. Pri lúčení s Rúžom mu vraví, že by mohol zvaliť Tomáša, aby sa mohla vrátiť. Na kameru vraví, že je šťastná, aj keď nevyhrala. Nesie si domov niečo cennejšie ako peniaze.

Rekap z 27.11.2015 – deň 64

Do dverí vstúpi Dodo s táckou koláčov. Všetky sa na neho vrhnú a vyobjímajú a vybozkávajú si ho. Pozdraví sa aj chlapsky s Tomášom. Kvetka sa teda každého spýta, či Dodo môže, alebo nemôže zostať. Všetci jednohlasne potvrdia, že hej. Dodo sa teda stáva plnohodnotným hráčom a farmárom. Dodo na kameru priznáva, že jediný z ktorého odpovede mal strach bol Tomáš, nakoľko je jediný chlap na farme, finále mal isté. Tomáš je nadšený, že je tam ďalšia pracovitá chlapská ruka, z pohľadu hry je mu to jedno. Kvetuš odíde, Dodo zasadne za stôl, Gabika si ho objíma a chváli, aký je voňavý. Mirka to zaklincuje informáciou, že príchodom Doda ju už Tomáš nezaujíma. Dodo sa pýta na osud chlapov – Stano padol v dueli s Tomášom, Michal musel odísť zo zdravotných dôvodov. Katka sa pýta na sestrinu svadbu, zákusky ktoré doniesol sú z nej. Tomáš prinesie pre Doda ploskačku páleného, ktorú vyobchodoval ešte na trhoch, sľúbil, že ju dá Dodovi, nakoľko on piť nemôže, teraz svoj sľub mohol splniť. Dodovi rozprávajú zážitky – koncert Desmodu, obchodník, výšivka….rozhovor ukončí Tomáš, slnko zapadá, musia ísť robiť, večer budú variť, môžu sa rozprávať do sýtosti. Peťa bonzuje Dodovi, že keď nebol tabak, fajčili urologický čaj – ten sa len smeje. Katka rozdeľuje tabak na rovnaké kôpky, Gabika medzitým pripravuje husy pre Martina. Pre Mirku je toto najkrajší deň, vesmír ju musí podľa jej slov milovať – najskôr Katka, teraz Dodo – ide sa opiť.

Ráno je ťažké, alkohol priniesol aj Katka, aj Dodo, spravili si fatru a bolo dlho hore. Staré farmárky už zarezávajú, Tomáš ich chváli. Ide budiť Mirku, ktorá to včera s alkoholom prehnala. Nevie nájsť okuliare, nechce vedieť, čo včera robila, nič si nepamätá zo včerajšieho dňa – našťastie. Katka si myslela, že znesie viac, Mirka však vypila všetko, čo bolo na stole. Jana jej potom v izbe vraví, že sa zrútila, veľmi plakala, všetci do nej rýpali kvôli Dodovi, potom si ju doberali za mozzarellu… Tomáš s Dodom odvedú voly na pole, Tomáš mu vysvetľuje, ako orú. Dodo vraví, že najhoršie sú kamene, diví sa, že tam aj pšenica rástla. Neskôr na poli aj s Katkou rozoberajú najbližší duel. Včera Peťa z pripitej Mirky vytiahla, aké si dá disciplíny, isto teda podľa Tomáš pôjde do duelu práve ona. Radí Dodovi, aby bol na Mirku dobručký, aby ho dala za FT. Katka vraví, že minule to mala v pé-čku, ale prišla druhýkrát, bude silno bojovať, aby zostala. Gabika skončila za sporákom, podľa Tomáša je ona tou vhodnou osobou na splnenie tejto úlohy. Mirka príde za Tomášom a Dodom, má zlú náladu, Tomáš jej dá psycho okienko. Mirka má slzičky na krajíčku, Tomáš jej odporúča makať, to je najlepšie na psychické problémy. Tomáš poobede ženie ženy do práce, všetci musia ísť na pole, treba im pomôcť. Neskôr Tomáš navrhne Gabike, aby spravili Martinovi prekvapenie. Keď príde a on s ním pôjde po úlohách, ona zájde do kuchyne, dá si zásteru, naservíruje mu jedlo a bude o ňom rozprávať. Gabike sa to páči, má odprezentovať, čo vytvorila. Dodo vymyslel zlepšovák. Aby nemuseli stále nosiť hnoj hore-dole na táčkach, prerobil dvojkolesovú káričku na štvorkolesový vozík, naložia ho hnojom, zapriahnu Riavka a privezú na pole, kde to dievky môžu rozhadzovať.

Mirka, Katka, Dodo a Gabika už rozoberajú finále. Mirka si myslí, že má finále isté, Gabika jej vraví, že má byť realista, nikto zo starých farmárov jej nedá hlas. Podľa Mirky však žiaden hlas ona nepotrebuje, ona vyhrá duel. Na kameru vraví, že má šancu 1:7, nemá rada, keď jej takto niekto neverí, už na just by chcela farmárom spraviť, aby sa dostala do finále.

Farmári sú v očakávaní pred príchodom hospodára. Martin privíta Doda a Katku „doma“, nie je prekvapený zo zmien, Kvetka mu už referovala. Vyberie sa s Tomášom na pole – urobili asi tretinu poľa. Martin sa diví, vyzerá to tak, ako keby bol hnoj rozhádzaný po povrchu. Tomáš to potvrdzuje, nestíhalo sa robiť tak, aby rozhádzal hnoj a potom orali. Martin nechápe, živiny sa do pôdy dostanú až budúci rok, keď budú zasa orať. Gabika je už pripravená v kuchyni, ako prvé sú na rade knedličky, potom husacie stehná, husacia pečeň, kapusta a huspenina…..so všetkým je maximálne spokojný, Gabika výborne navarila. Skontroluje aj konope, ešte sa z neho bude dať niečo zachrániť. Pred všetkými nastúpenými farmármi sa Martin pýta, koho nápad bol rozhadzovať hnoj na zoranú pôdu, Tomáš sa prizná a vraví, že Mirka mu rozprávala, že je to zle. Mala vraj hlasnejšie kričať, je rada, že jej priznal Martin pravdu. Prinesú mu ešte húsky a vankúš, ktorý však nie je dokončený. Nemali ešte toľko peria. Dali mu malý vankúšik z lásky, Gabika ho vyšívala. Martin sa vráti k tej poslednej návšteve. Nenahneval ho ani tak Michal, ale neúcta k vlastne úrode a práci. Tomášovi nakoniec vyplatí 36 mincí. Martin odchádza s informáciou, že na pondelok majú pripraviť dve husi, toto čo upiekli, môžu zjesť. Všetci sa spokojne navečerajú a kým ostatní zaháňajú zvieratá, Mirka už spokojne spí. Tomáš to nechápe, Katka si myslí, že by mala dostať trest. Zobudí ju teda, aby šla umývať riad, nakoniec je tam 6 tanierov, Mirka to berie ako veľa kriku pre nič, Tomáš ako trest za samovoľné uľahnutie do postele.

Rekap z 26.11.2015 – deň 63

Ráno Gabika s Tomášom zamieria po káve hneď na pole. Vodil ich Tomáš, lebo sa im nejak extra nechcelo, Gabika si to odmakala za pluhom. Mirka dostala na starosť všetko okolo konope, musí ho teraz obmývať. Ráno Michal nemá dobrú náladu, premietol si, čo sa včera stalo, ako vybehol na Martina a ani jeho zdravotný stav nie je dobrý. Nemôže sa najesť, celkovo mu je ťažko. Vraví to Peti, je mu ťažko, má afty, bolí ho hlava, cíti sa oslabený. Tomáš aj s Peťou mu radia, aby si odpočinul. Gabika podojí kozy, pomôže aj s kravami. Na farmu príde zdravotníčka, aby sa pozrela na Michala. Hneď ako mu pozrie do úst zavelí, že treba ísť do nemocnice. Michal nepredpokladal, že tu zostane viac ako tri mesiace, myslel si, že nejako dá dva týždne, prirástla mu farma k srdcu, zistil priority, život nie je len med lízať. Ak voľačo chceš, musíš drieť. Už sa naučil žiť bez civilizácie a jej vymožeností, nevie, do akého sveta sa vracia. Išiel na farmu ako 18 ročný chlapec a odchádza s pocitom chlapa, ktorý sa dokáže postarať o zvieratá. Keď príde domov, určite povie rodičom, ako si ich váži, veľa pre neho už urobili. Príde za ostatnými do maštale a rozlúči sa so všetkými, musí ísť do nemocnice, je to vážne, prišiel sa s nimi rozlúčiť. Má ich všetkých rád, bude na nich myslieť, toto celé bola len jedna hra, vonku bude ich vzťah určite lepší. Postupne sa s ním všetci rozlúčia, obľúbila si ho hlavne Gabika a Tomáš. Ľúto je to dokonca aj Jane, dvere má u nej vždy otvorené. Michalovi najviac prirástol k srdcu Tomáš a Gabika z tejto zostavy, z celej farmy vy dobrom bude spomínať hlavne na Romana, Niku a Nikol. Tomáš rozhodne, že kým sa Mišo nevráti, musia si rozdeliť jeho úlohy. Miriam oslavuje narodeniny, jej jediné prianie je, aby neskončila v dueli. Tomáš zostal sám so štyrmi ženami…..radšej pôjde spať do sluhovne s Peťou, aby nebola sama. Pri večernom posedení sa rozprávajú, Mirka zadrie, že mozzarella sa robí z býčieho mlieka. Je z toho veľká zábava, Peťa si myslí, že Mirka školu videla len zdiaľky. Večer pred spaním opäť párajú perie. Mirka verí, že sa Katka vráti a pôjde miesto nej do duelu. Peťa sa uloží s Tomášom do sluhovne.

Tomáš ráno Gabike káže, aby zapísala Michalov odchod a čo už stihli porobiť. Peťa zvolá na raňajky Mirku a Janku. Tomáš ju nazve trulkom, majú z nej srandu. Po raňajkách jej vraví, že keď dokončí konope, má za nimi prísť na pole – nadšená z toho nie je. Tomáš nechápe, koľko toho Gabika vydrží. On si dal 10 otočiek, 20 brázd a bol odpálený, ona je farmársky terminátor. Uznáva ju, nikdy by nepovedal, že si takto pracovne budú rozumieť. Po obede si dajú polhodinovú prestávku, mali veľmi sýty obed. Neskôr ide Gabika s Riavkom na drevo, už z nich prestala mať taký rešpekt ako predtým. Spolu s Tomášom rozbehnú stabilák a cirkulárku a porežú ho. Tomáš na kameru vraví, že dievčatá sú z Gabiky vyklepané, keď vidia akú silu predvádza pri oraní a koľko toho vie z almanachu, nikto si ju veru nezoberie do duelu. Dnes si zaumienili, že využijú slnko a dajú si obed vonku. Peťa sa dnes vymaľovala, myslela si, že príde rodina. Miesto toho prichádza s jednou taškou ryšavá Katka. Zvíta sa najskôr s Mirkou, potom Janou, na radu príde aj Peťa, k Tomášovi sa dokonca aj rozbehne, dostane za to pusinku a riadne objatie. Tomáš je hotový, prišla pekná voňavučná, hrozne je pekná teraz. Katke je ľúto, čo sa Michalovi stalo, ale je rada, že sa mohla vrátiť. Dokonca si aj priala, aby sa niekomu niečo stalo, hoci to znie zle. Priniesla im tabak a pálenku, za stolom sa pýta, čo je nové. Vonku bola tri dni, stihla Prahu aj žúrku. Zapojí sa hneď aj do roznášania hnoja po poli.

Kvetka prišla, je však hneď jasné, že bude ženský duel. Privíta Katku, najviac sa tešil Tomáš. Za Michalom je všetkým smutno, Kvetka im oznámi, že sa už na farmu nevráti. Tomáš chváli kolektív, je ako maharadža, má päť žien, ktoré poslúchajú na slovo. Tento týždeň ešte ani hádka nebola. Peti pomáhajú všetci, Kvetka chváli Tomášove rozhodnutie, že Michalovu prácu prerozdelil. Má pre nich ešte jedno prekvapenie….dnes je tam ešte niekto, komu záleží na farme. Jeho odchod bol nezaslúžený, chce sa vrátiť späť na farmu. Záleží len na nich, či mu povedia Áno. Ak tak spraví väčšina, môže pokračovať v hre.

Rekap z 24.11.2015 – deň 62

Dievčatá makajú už od rána, práve vstávajúci Tomáš s Michalom to pripisujú voľbe slúžky. Tomáš už má rozhodnuté v tejto veci, taktika vyhráva. Jana má jasno, ak sa nemusí s Tomášom a Michalom baviť, nerobí tak. Tomáš s Michalom zapriahnu voly, táto práca vôbec nie je jednoduchá. Tomáš orie, Gabika vedie. Už vedenie volov je veľmi namáhavé, bolia ju celé ruky. Tomášovi sa s Gabikou dobre robí, ale musí si kúsať do jazyka – sľúbil, že sa s ňou už nepoháda. Úlohy si aj vymenia, potom Peťa zavelí „Raňajky“ a všetkých zvolá na pole. Také bolo Tomášove prianie, kedysi sa to tak robilo, je to romantika. Po raňajkách nakáže ženám priniesť hnoj a budú pekne do brázdy prihnojovať. On sa Gabikou pokračujú v oraní. Mirka má vyštudovanú poľnohospodársku školu, diví sa, ako hnoja, podľa nej sa má hnoj zaorávať do brázdy, budú sa z nich ľudia smiať. Tomáš má iný názor, Mirka si urobí po svojom. Tomáš volí sluhov, Michal je istý, slúžku mu bude robiť Peťa. Miluje jej prácu sluhu, dá jej duchnu, zabední jej okno, aby jej v sluhovni nebola zima. Peťa ide variť, Michal zostane na poli, večer mu pomôžu všetci so zvieratami. Mirka je nespokojná, chcela byť slúžka, aby nemusela pracovať na poli. Peťa s Michalom sa zájdu prezliecť a presťahovať do sluhovskej izby. Peťa si sama drevo napíli, zakúri pod kotlom, vodu nanosí…. Michalovi sa zdá byť urazená, ale všetko hrá do ich kariet, Peťa je istá duelantka.

Martin príde v dobrej náladičke – dá im šesť úloh. 1. Oranie, 2. oranie, 3. oranie, 4. hnojenie, 5. z napáraného peria treba spraviť vankúšik, 6. zarezať 5 husí – 3 na trh a 2 podľa receptu pripraviť. Večer majú vodiť kravy do maštale, lebo už mrzne. Peťa mu prinesie vyčesanú konopu. Martinovi sa to množstvo nezdá, v močidle toho mali podľa neho omnoho viac. Gabika aj Peťa tvrdí, že všetko povynášali, v rastline bolo málo vlákna a zostávalo veľa odpadu. Martinovi sa to aj tak nezdá, ide s Tomášom pozrieť močidlo. Už na prvý pohľad je vidieť namočená konopa, Martin zaspomína, že Michal to mal na starosť, aby sa to všetko povynášalo. Všade kde siahne, nachádza konope. Zoberie jeden zväzok, postaví sa pred farmárov a pýta sa ich, prečo mu klamú. Hodí konope pred Michala s otázkou, kto bol farmár týždňa. Michal na neho spustí: „To do koho hádzeš?!“ Chytí zväzok a hodí to Martinovi späť. Ten sa nahnevá, plné močidlo má balíkov konope a jeho to vôbec netrápi. Bol zodpovedný za to, aby sa to vybralo, ostatní farmári to tam dávali, oni sú zodpovední tiež. Michal mu vraví, že on bol možno zodpovedný, ale Martin si mal úlohy skontrolovať. Martin sa už fakt nahnevá, pýta sa ich, či sú mentálne retardovaní, čo to na neho teraz nacvičujú. Michal odpovedá rovnako – čo on na nich teraz nacvičuje?! S Michalom si to ešte vybaví, do konca týždňa majú všetko na kopu povynášať! On bude za to zodpovedný! Nemá ho skúšať nasierať! Tresne dverami na traktora a ide nahnevaný preč. Dievky sa čudujú, vyberali konope riadne do hĺbky, pravdepodobne ako tam bola vysoká voda a zašlapané konope do bahna, tak to nezbadali. Rozoberajú aj Michalove správanie, Martin si toto nezaslúžil, je to ich chlebodárca. Jana vraví, že je to drzák drzý, Mirka zas, že je to spôsobené prílišnou istotou, že je Michal už vo finále. Niečo sa s ním asi stalo, nebol takýto. Gabika na kameru vraví, že Michal má problémy s aftami v ústach, pripisuje jeho správanie práve tomuto.

Peťa s Mirkou po obede ide na konope, povyťahujú riadnu kopu. Farmári na poli končia podľa volov, tí sa zasekli a už odmietajú pracovať. Odstroja ich teda a zavedú na pašu, potom sa pustia do zahnojovania. Peťa sa hnevá, Mišo jej pred dvoma dňami vykrikoval, že sa arogantne správa k Martinovi a on teraz čo predviedol! Mal by si on to konope povyťahovať z tej smradľavej vody. Aj keď mal pole kosiť, tak ho sám nepokosil, musel prísť Tomáš s Nikolou. Ide jej o princíp, niektorí makajú od začiatku a niekto sa fláka. Ona teraz musí zasa do tej studenej vody. Ústa jej idú, nadáva, hromží, Gabika im ide pomôcť povynášať konope na statok. Konope sa malo močiť 12 dní, čo s tým teraz bude nevedia. Na močidlo sa ide pozrieť aj Michal s Tomášom, ten si myslí, že mali vedieť koľko toho bolo hlavne tí, čo to do močidiel ukladali a to bola Gabika a Peťa. Povynášajú na farmu ďalšie konope, Peťa nadáva, už je jej zima a ešte jej dal konope do panákov stavať. Prasiatka majú zábavku, naháňať sa zrovna v postavených panákoch – musia ich zavrieť. Mirka má matematické okienko, ráta Peti, koľko musí ešte robiť placiek, kým jej skončí sluhovanie. Po tri placky na hlavu a robí ich trikrát denne. Výsledky sú 280, 180, 136….potom si to radšej zapíše…..18×3 je 34…..x 4 dni, je 136, dobre to veru ona vyrátala z hlavy! Peťa na ňu kričí, ešte raz, koľko je 18×3? Mirka si stojí za svojím 34. Potom sa opraví, 44. Peťa však nie je spokojná ani s touto odpoveďou, podľa nej 54. Smejú sa, Mira sa pýta, či tu na farme mohla takto osprostieť! Končí to tak- upečieš toľko, koľko budeš môcť! Večer sa všetci pustia do párania peria, dokonca aj Tomáš pridá ruku k tejto ženskej práci, rozprávajú sa o Michalovi. Jeho správanie bolo cez, začal byť taký arogantný tento týždeň. Začalo to Peťou, pokračovalo Janou, ukončilo hospodárom. Žiadna úcta.

Rekap z 23.11.2015 – deň 61

Tomáš rozoberá s Gabikou odkaz, ktorý mu nechala Katka na vankúši – lístoček „ľúbim ťa!“ Má 22 rokov, prejde ju to, vravel jej na začiatku, aby sa nenamotala. Gabike sa páčila, povedala všetko priamo. Má ťažké srdce na Michala, on s Janou vyžrali kakao, na ostatných nemysleli. Michal vraví, že on si zarábal trikrát, Jana prisahá, Tomáš sa smeje, ona a jej prísahy. Jana nevie, čo sa s ním deje, od prvej chvíle ho tam nechcela, nemá rada arogantných ľudí. Gabika podporuje Tomáša a jeho teóriu, že kakao vyjedla Jana, ona sama ju upozorňovala, aby myslela aj na iných. Michal na kameru vraví, že Tomáš je na Janu nervný, odkedy mu Nikol napísala, aby si na ňu dal pozor. Zoberú sa Janu provokovať – mojko nechceš kakavko? Pri dojení Mirke vraví, že asi si čoskoro otvorí ústa a bude to veľmi kruté. Mirka sa naučila, že najlepšie je ignorovať. Jana sa vraj snaží, veľmi snaží, aby do Miša s Tomášom nezaútočia. Pri večeri chlapci pokračujú, Michal nadhodí, že tuším sú to kakaové placky. Jana sa nesmeje, má sa na ňu vykašlať. Michal im vyhodí potajomky čaj, ktoré Gabika s Janou fajčia. Pri stole Tomáš rozpráva, že Jana sa zmenila. Keď do nej v minulosti rýpal, vždy odpovedala rovnakou mincou. Teraz je ticho a za všetko sa uráža. Mirka si myslí, že je to preto, lebo toho už má dosť. Tomáš zasa preto, lebo list, ktorý dostal od Nikol odhalil jej pretvárku. Mirka proti nej nič nemá, má ju rada, ešte si nevšimla, že by bola falošná. Peťa musí dať trest Michalovi a Gabike za to, že si ešte ak sluhovia sadli za stôl. Michal musí do konca jej panovania všetkým ustielať postele, Gabika ju za trest musí pomasírovať – môže použiť kukuricu, alebo bičík.

Ráno Tomáš s Michalom opäť riešia Janu. Ráno hneď po zobudení hľadala fľašu, ide z jedného absťáku do druhého. Všetky ženy očakávajú, že bude Jana slúžka, Tomáš si však pre ňu pripravil fúrikovanie hnoja. Tomáš sa s ňou hneď zrána poháda, nemá si ju brať do huby, on jej zas vraví, že mu je ukradnutá, všetko berie osobne. Jana Michalovi vyčíta, že si z nich ani jednu nezastal. Peťa s Gabikou ich ignorujú a začnú masáž. Gabika používa kukuricu, na svoje si príde aj Tomáš, Gabika v masírovaní pokračuje aj u neho. Aby Michal nemal ľahký trest, rozhádže svoju a Petinu posteľ, aby mu spríjemnil ich ustielanie. Jana sa posťažuje Mirke, ako sa po nej Tomáš vozí. Ona nie je človek, ktorý by si zobral do duelu ľahšieho súpera, zobrala si Nikolu. Nesadla si s jej otcom a takto v podobe listu jej to teraz vrátila. Keď bolo zle s Tomášom a bolo mu treba pomôcť, ona bola jediná, ktorá tak spravila. Včera si šla ľahnúť a pod vankúšom našla nasypané kakao. Mirka jej odporúča ignorovať všetky takéto útoky, Jana si však radšej otvorí ústa pred Kvetkou a povie všetko ako je – Tomáš sa bude musieť priznať, či pije, alebo nepije. Chcela po Gabike, aby to aj ona povedala, nespraví tak, nevidela ho ona piť. Ona nie je falošná, ona má dobré srdiečko. Je zvedavá, či sa Tomáš k tomu postaví ako chlap a prizná sa.

V maštali Tomáš s Mišom rozoberajú Janu. Odkedy dostal list a prasklo na ňu, že je falošná, odvtedy je divná. To už hovorí priamo na Janu, je rád, že to počula (išla okolo maštale a keď počula, že sa rozprávajú, pristavila sa pri nich). Započula hlavne pasáž o jej rodičoch, to ju zaujíma najviac. Tak jej Tomáš zopakuje, čo povedali – je úbohé sa vyhovárať na nebohých rodičov. To sa Jana už neudrží a začne kričať po Michalovi, že prečo nevraví na Gabu, že sa nesprchuje, Tomášovi, že pije keď má trest – ten sa jej len smeje. Michal kričí zas na ňu, že či je normálna, prvé, čo hľadá ráno je fľaška – je falošná, takú osobu ako je ona ešte nevidel. Každý jeden človek na farme ju označil za falošnú – kričí. To už stoja tesne pri sebe a Michal neprestáva.  Jana volá do maštale Mirku, má povedať, prečo má teraz taký zlý vzťah s Gabou. Michal nečaká na nejakú Mirku a stále ide – bojí sa toho, že prídu starí farmári a dajú jej kakao. Môže kašlať celých farmárov – rozkričí sa – jej rodičov on nemá brať do úst. Michal začne zjapať – po kom ona vrieska!!! Stoja tesne oproti sebe, tváre majú kúsok od seba. Michal zopakuje, že sa na rodičov len vyhovára, Jana ho nazve hajzlom a s plačom odchádza. Príde ich ukludniť Peťa, majú to nechať tak a vyriešiť si to vonku. Michal zopakuje, že je od listu taká, normálne sa s ňou baví a ona po ňom začne vrieskať. Jana plače pri sene, Mirka ju utešuje. Michal na ňu volá, má prísť za ním, keď je pravda, tak ujde. To je jediné, čo jej zostáva. Má rifle za 280e a sťažuje sa na dlhy. Jana z druhej miestnosti popri vzlykom – šetrila si na ne vyše roka. Príde za Michalom, ten sa jej pýta, čo to s Gabou chcela kuť – nahovárala ju, aby sa obuli do Tomáša. Tá to poprie, povedala len, že doteraz to bolo o strachu, teraz je to rešpekt. Vravela o Gabike a Peti, nie o ňom. Pýta sa jej teda, či Tomáš niekomu ublížil. Ona teraz na neho zvýšila hlas, má teda povedať Kvetke, že sa jej bojí? Mirka na kameru vraví, že ona nemá dôvod báť sa Tomáša, v pohodke s ním vychádza. Apeluje na oboch, aby už Jane dali pokoj, má už toho dosť. Jana si zasadla do izby, keď sú raňajky, Peťa ju príde zavolať. Nechce ísť, môže si jej porciu zjesť Tomáš a Mišo. Peťa jej vraví, že keď nepríde ona tam, tak jej prinesie do izby. Mišo sa Peti pýta, či teraz Jana bude len izbe sedieť a nič nerobiť, Peťa ich uisťuje, že robiť bude.

Kvetka prichádza, Mirka je v očakávaní, čo sa stane. Kvetka sa hneď pýta Jany čo je, je totiž vidieť, že je uplakaná. Jana sa rozplače, nedokáže ani Kvete povedať, prečo sa pohádali. Tak sa teda pýta Michala – lebo je falošná. Tomáš vraví, že je falošná a nevie sa teraz obhájiť. Michal jej vraví, aby nehrala na city, rozplakať sa vie aj on. Jana sa posťažuje, že brali jej rodičov do úst, Michal jej vraví, že to sa len vyhovára. Gabika, Laco, Nikola, list od starých farmárov…..každý jej to napísal. Tomáš si zoberie slovo – je pravda, že trocha Janku štengrovali, včera sa chytili kvôli kakau, Michal jej ho dal pod vankúš, on jej dal cesnak do krabičky od tabaku….len taká sranda. Doteraz to bolo dobre. Michal vytiahne Katku, ohovárala Tomáša, že motal Katku len, aby bol FT. Jana vyzve ženy, aby sa ozvali, Tomáš na Katku nikdy nepovedal dobre. Peťa to potvrdí, nepovedal, ale vedela to aj Katka. To sa nahnevá Tomáš, povedal, že by nikdy s ňou nič nemal, lebo tancuje. Ale veci sa menia, nemal tu žiadnu citovú oporu, ona bola jediný človek, ktorý sa ho zastal a povedal, že ho má rád. Gabika si Tomáša zastane, Katke dopredu povedal, aby sa na neho neviazala. Michal vytiahne dlhy a rifle, Jana sa zasa rozplače, tlačia na ňu obaja. Kveta to stopne, medzitým sa Jana ešte snaží ohradiť, znova sa do seba pustia, Kveta opäť stop, ale už razantnejšie – odteraz je život vonku tabu, rodinný príslušníci nebudú spomínaní. Srandu do tej miery, kým je to tomu druhému príjemné. Tomáš vyzve Janu, aby sa šla poprechádzať, nebudú si ju všímať, doteraz doberanie bolo OK. Aby prišli na iné myšlienky, prečíta im list od Katky. Odnáša si veľa spomienok, verí, že sa nevideli poslednýkrát. Peťa nemá plakať, Gabike sa ospravedlní, za starú harpyu a nazve ju starou korčuľou – všetci sa smejú. Janka nemá byť hlúpa a má mať svoj názor, nestáť na dvoch brehoch. S Michalom dajú vonku párty. Tomášovi poďakuje za oporu, bez neho by to tam neprežila, keď bude vonku, dajú akciu. Nemajú sa zabiť, majú vydržať. Za FT dáva Tomáša. PS: Mirka ho nemá zožrať, PS2: Ľúbi FT. Kvetka je rada, tento list bol asi prvý, na ktorom sa riadne zasmiali. Kvetka sa pozerá na Janu, nevie, či plače, alebo sa smeje. Michal upozorní, že aj v tomto liste to Katka naznačila…..Petra na kameru vraví, že sa Michal zmenil, už zabudol na to, aké to bolo na začiatku. Michal po Kvetkinom odchode ešte rýpe, Tomáš ho stopne, má ju nechať tak a nič jej nehovoriť. Jana sa šla poprechádzať, nikdy takýto stav ešte nemala. Keď sa hádzala špina, hádzala sa na Líviu, vždy sa našiel nejaký jedinec, teraz bude asi ona ten jedinec.

Vonku pri hnoji rozoberajú Tomáš s Michalom Janu, Michal si stojí za tým, že to bolo herectvo, Tomáš má pocit, že toto už nebolo hrané. Michal si stojí za tým, že je to to isté, ako to robila Peťa doteraz. Tomáš si myslí, že občas by mal Michal ubrať, on si stojí za tým, že jej ešte nepovedal všetko čo chcel. Tomáš si myslí, že Janin problém je závislosť, nezvláda to, že nemajú cigarety. Už sa o Janu aj bojí, obaja sa s Mišom zhodnú, že oni jej zle nechcú. Peťa sa o Janu tiež bojí, aby sa nezrútila, toto chceli podľa nej spraviť jej, lenže ona to ustála. Pýta si od Tomáša prestávku na prechádzku. Dá im dve hodiny po obede, aby sa šli vyčistiť. Jana sa po čase vráti, ženy ju privítajú, chce dačo robiť. Peťa jej ukáže, že konope je už hotové. Nechce byť s nimi, tak ide ku žľabu kravám vodu ťahať. Prišla za ňou Gaba, Peťa….ťahajú ju, aby sa šla prejsť. Ona nechce, naťahá vodu, chce byť sama. Martin prišiel aj s pánom, od ktorého majú voly. Tomáš priviezol Rúža, Michal šiel po Riavka. Prídu na pole, p. Žiak im vysvetľuje, ako majú orať. Idú ich aj zapriahnúť, už tu zistia, kde bola si chyba, dávali ich do ohlávky naopak. Chalani sa zhodnú, že aj na papieri to bolo tak, ako oni zapriahali – po kontrole však Tomáš musel uznať svoju chybu. Postrojili ich správne, zapriahli tak, ako mali v plániku a Tomáš zavelí ejďalej. Nechce sa im, preto povely preväzme p. Žiak. Rúžo aj Riavko poslúchajú na slovo a zaberú. Martin sa len smeje, p. Žiak to zvláda bez dotyku, len s hlasovými povelmi. Všetci na neho pozerajú s otvorenými ústami. Postupne si to všetci vyskúšajú aj s vodením volov aj s oraním. Gabika priznáva, že toto bude makačka. P. Žiak im poradí aj s oraním, aj ako na volov. Martin pred odchodom povie Tomášovi, že oranie poľa je jeho úloha na tento týždeň, s ktorou zajtra príde, môžu si niečo aj nadrobiť. Pri odchode z poľa si Michal zoberie Janku za ramená. Jana na kameru domov vraví, že vôbec nie je falošná, snaží sa s každým len vychádzať.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 614
1
Lentilka
Reagovat

Presne ako hovorí Tomáš… Jana je psychicky na dne z nedostatku tabaku a alkoholu …už to nezvláda a rozčuľuje ju všetko…

Mišovo správanie je už horšie ako Tomášove , čo si už dovoľuje… aký zástanca žien bol Laca ako sfúkol za správanie k ženám… Už nech to skončí lebo sa tam požerú, fakt na grc tohtoročná farma !!!!

2
Katka původní
Reagovat

Tak jakou to bude mít dohru.

3
Lentilka
Reagovat

To snaď ani nie je pravda,oni nevedeli zapriahnúť voly a preto neorali ,pán dokonalý…všade bol,všetko videl a kde nebol sa chystá …

To sú neskutoční lenivci ešte ani len z papiera nevedia prečítať, nečudo keď Jana ani nevie ,že taký papier existuje. Jej správanie je spôsobené nedostatkom tabaku a zrejme aj alkoholu . Fajčiť urologický čaj tak to je na tom fakt zle …
A tie myši v kuchyni nemajú chybu,fuj na grc celá farma.

4
Wally
Reagovat

Týý woe, co to zase Michal hraje? Chce se nechat vyhodit?

Douchová se stává dobrých duchem a psychologem farmy a musím přiznat, že mi vůbec nevadí. :D

5
Katka původní
Reagovat

@Lentilka: Oni už toho mají dost všichni. Čistá psychiátria, jak říká Petra.
A Jana má težký absťák. Ale i tak stihne skřípat zubama . Hérečka.

6
Lentilka
Reagovat

@Katka původní: Pobaliť veci a odchod domov ,tam nie je čo riešiť,toto si voči Martinovi nedovolil nikto,len keď Peti vykrikoval ako sa správa k ich najvyššiemu..arogantný sopliak

Nevidela som prvý príspevok,písalo mi ,že som poslala duplicitne,tak som napísala druhý a nakoniec mám tam obidva. preto sú si podobné,aby to nevyzeralo že mi šibe..alebo žeby aj mne z tej farmy – ))))

7
Johana
Reagovat

Dnes mě pobavily dvě věci – naleštěné a kukuřicí uválené špeky Bejdové a Mišovo vnímání sama sebe…,,jsem citlivý, velmi citlivý“.
Jinak sledování letošní Farmy hraničí se sebemrskačstvím, tak ať to už rychle skončí.

8
jenkaa
Reagovat

Johana, asi jsem uchyl, ale po shlednuti zitrejsi dilu mi je lito, ze to konci,,,,:-))))) Po prve mi Kvetina bavila, Douchova genialni:-)))hlava jedna sikovna:-))a tak:-))) nechci prozrazovat, jen kdo nevidel, je na co se podivat.

9
Dany
Reagovat

Nejvtipnější je, jak tam jeden druhého obviňují z falešnosti a přitom jsou v tomhle jeden jako druhý. Pro každého je jeho vlastní chování strategie, ale od druhého faleš. Věta on/a je falošný, se tam skloňuje od rána do večera od té doby, co na farmu vlezli a postupně z ní byli nařčeni už snad všichni. Vědí oni vůbec, co to slovo znamená?

Jinak díl od dílu mají všichni kulatější a vyžranější papule, Na všech předchozích farmách zhubli farmáři o pěkných pár kilíček, na této se nám postupně zakulacují a úspěšně kynou.

A chování Michala je díl od dílu hnusnější. Je to nevycválaný spratek, který si myslí, že mu vždycky všechno projde a nikdo na něj nemá. Bohužel, to vypadá, že má pravdu. Sám jednou řekl, že jsou mu všechny tresty ukradené, že si z nich nic nedělá. Ony také, až na to pole, byly ty tresty opravdu o ničem. A jeho pohled na sebe sama absolutně postrádá sebereflexi, je totálně zkreslený. Ovšem v dnešní době to nejspíš dotáhne daleko a bude s emít v životě líp, než většina z nás.

11
sunrise
Reagovat

@Dany: Včerejší díl jsem ještě neviděla, ale s tím nakynutím máš pravdu. Je to viditelné díl od dílu. Když vidím ty jejich růžolící vyžrané tvářičky a kulaté zadky, nejvíc si uvědomuji, že s touto farmou fakt není něco v pořádku. Že to nejspíš nebude tím, že bych byla přesycená RS, kritičnější a náročnější, ale že Borisové se nejspíš inspirují víc kuchařskými pořady se snahou vyrovnat se Ano šéfe a jen občas do toho střihnou Sedmé nebo (Poštu pro tebe).

12
sunrise
Reagovat

@Jája: Hm, co by asi tak mohl dostat za trest? Vždyť už je v podstatě konec. I kdyby mu dali SKUTEČNÝ trest, čemuž nevěřím, těch pár dnů to už vydrží.

13
anonymous
Reagovat

Jakže jsem to psal: že možná přijde i kouzelník? No, buďme genederově korektní: možná přijde i kouzelnice, nebo kouzelník :-)

14
anonymous
Reagovat

@sunrise: Že by dostal trest od té nejvyšší nebo toho nejvyššího? Nejvýše rozhodujících lidí na Farmě? Nejvýše rozhodujících lidí na Markíze? No, vysoká hra to bude… :-)

15
Dany
Reagovat

@sunrise: Ukázky z následujícího dílu bývají často hodně zkreslené, ale pokud se Michal skutečně k Martinovi zachoval tak, jak je v ukázce, jediný adekvátní trest by byl vyhazov. A to jediné by ho i zasáhlo. Otázka je, jak se k tomu kompetentní postaví, vzhledem k tomu, že už je konec a farma by se tím zase o týden zkrátila. A taky jde o Michala, takže v tomto jsem hodně skeptická. Nejspíš dostane zase něco ve stylu nosit vodu, orat pole a podobně, s čímž mu ostatní stejně budou muset pomoct a chlapec bude opět vysmátý.

16
Skála
Reagovat

Michal jede podle Borisami připraveného scénáře.Je to už moc okaté.Když se nad tím zamyslíte,tak je to uplně
jasné.Je to podobné,jak v české farmě byl „slavný“ Kubííí.O české farmě jsem měl info přímo od člověka,který
v tu dobu pracoval v TV.Vše je iluze.Svět chce být klamán. :-D

17
Poppy
Reagovat

@Skála: No, něco na tom asi bude. Jinak si nedovedu představit, proč by ten neustále kalkulující Michal najednou ztrácel nervíky. Copak o to, nám může být šumafuk, kdo to nakonec vyhraje. Ale ti, kteří tam v té špíně a mezi všelijakýma podivínama žijí tři měsíce a nakonec jim výhra unikne před koncem, ti můžou být naštvaní, že jsou jen figurky v nějaké frašce.

18
Foxyfox
Reagovat

A máte někdo skutečně potvrzené, že farma pojede i po novém roce?

19
Franz
Reagovat

Nevím, proč se divíte, že všichni na Farmě přibrali kila a jsou plnější. Nevím jak jste sledovali minulé ročníky této RS, ale toto téma se zde řeší již několik let. A také je vysvětlení, o kterém mluvila v pondělí Katka. Farmáři celý den mají jídlo z bílé mouky a ta ovlivní jejich změny v těle. Jistě, že záleží na jedinci.

20
Foxyfox
Reagovat

@Franz: no, ale k té bílé mouce mají každý týden husu :)

21
Poppy
Reagovat

Jako žena mám sebekritický názor, že ve větších kolektivech si muži častěji udržují nadhled a jsou to spíš ženské, které se shluknou a uklovají jinou, která se jim nelíbí.

Tady nejsou ty ženské žádní andělé, jedna furt brečí, druhá pořvává, třetí má trochu delší vedení, přitom si leckterá trochu vymýšlí, ale co dělají ti dva chlapi, to je na přesdržku. Když měl jít Tomáš do duelu, měl pěkně sevřenou prdelku. No a to držení dvou kýblů v napřažených rukách, to bylo zvolené samozřejmě v jeho prospěch. Když se může s někým spojit, najednou je king. Jinak je to sebestředný fracek.

22
iv
Reagovat

V jejich strategiích se divák ztrácí – Michal, dříve zastánce žen, nově odhaluje pravdu a pranýřuje charaktery farmářek. Že tam musí dodržovat harmonogram hádek, beru jako fakt. Hoši, zdá se, si teď trochu prohodili role, Tomáš se stáhl a díky imunitě FT zklidnil. Hulákání rozjásaného M. na labilní Janu asi bylo výživnější a delší, než natočili, nahradila jako terč Gabu, Peťu. Farmářky mají od štábu zakázané podávat si, rozebírat podobným způsobem M. nebo T.? Střet s hospodářem vyřeší menší trest?

23
Pertule
Reagovat

@Foxyfox: Franz má pravdu – vždycky nejdřív zhubnou tou změnou stravy, navíc na začátku je jich víc a mají méně potravin (mouku si museli ručně vymlátit i namlít) to pak i těch placek bylo na jídlo méně a taky fyzická práce na kterou většina není zvyklá. Tělo pak nastartuje úsporný režim a jakmile dostane větší přísun (měli pak gepel a stroj na mletí) tudíž pak přibývají rychleji – zblblé tělo si dělá zásoby. Ta mastná husa (občas) to nevytrhne, aspoň mají nějaké bílkoviny (a tuky:)

24
Franz
Reagovat

@Pertule: Ano, tak to je.
Petra bude počítat a zjistí, že pro 6 farmářů musí upéct na 4 dny asi 216 placek.

Teď něco jiného:
Luxusný život rozmaznaného Miša z Farmy: Drahé autá, sexi ženy… Pozrite!
http://www.topky.sk/cl/100313/1511887/Luxusny-zivot-rozmaznaneho-Misa-z-Farmy–Drahe-auta–sexi-zeny—-Pozrite-

25
Dany
Reagovat

@iv: Podle mě bude „trest“ přesně v lajně této řady. To znamená spíš k smíchu, než jako skutečný trest. Ona narostla křidélka nejen Tomášovi, ale i ještě víc než dřív Michalovi. Do duelu nepůjde, není s kým, to zařídili Borisové zázračnýma pírkama, která, na „překvapení“ všech dostal i Michal. A jiný trest, snad kromě vyhazovu, je spratkovi, úplně u zadku. A vsadila bych se, že tak daleko si nedovolí zajít / A Michal to moc dobře ví/, co kdyby se taťka naštval?! Ono vždycky to bylo v režii Borisů, ale ještě snad nikdy tak průhledně jako letos.

26
anonymous
Reagovat

@Dany: Možná to bude i to nejprůhlednější na týhle Farmě :-)

27
Foxyfox
Reagovat

@Pertule: jo, určitě, ale když to srovnám třeba s farmou 3, kdy opravdu měli pořád jen placky a jablečné pité, si tady žijí jako doma. Husa, pochutin taky dost, nemají jak zhubnout. neříkám, že jejich strava je nějak nutričně vyvážená, ale maso mají každý týden minimálně, dřív to tak vůbec nebylo. výjimečně si mohli zabít slípku a pak bývala ke konci zabíjačka, ale tito si žijí opravdu v luxusu, na poměry farmy samozřejmě.

28
Wally
Reagovat

Já ten vyhazov nevidím zas tak nereálný. Odpovídalo by to scénaři. Proto nic nedělal a jen kynul. V poslední době vypadá jak dvojče Laca.

Jídla tam mají nadbytek.Každý týden 2 husy a droby ze zbylých osmi. Pořád tam vaří masitou polévku. Po celý pobyt mají sýry, tvaroh, máslo, sádlo. Jednou za čas zahrají divadlo nad cukrem.

29
Skála
Reagovat

10 NEJ Farmy 6 (při porovnání všech předcházejících Farem)

01/NEJvíce lenivých lidí
02/NEJvíce hádek
03/NEJvíce porušení pravidel
04/NEJméně trestů
05/NEJméně práce
06/NEJvíce jídla
07/NEJvíce pohodlí
08/NEJvíce zranění
09/NEJvíce zasahování Borisů děje.
10/NEJvíce tolerance od Martina

30
Skála
Reagovat

opr. 09/NEJvíce zasahování Borisů do děje.

31
Wally
Reagovat

@Skála: s 8 nesouhlasím, nic tak hroznýho se nestalo místo toho navrhuji – počet much na patce Květy

32
iv
Reagovat

@Skála: Přesné a přehledné, NEJ test, co vše je divák ochoten skousnout a tolerovat v rámci žánru.
Ad Wally :-)

33
Skála
Reagovat

@Wally: Ty muchy mě nějak nenapadly.Máš pravdu.:-D
Když spočítáš,každé i drobné zranění (např.i Katy „uraz“) tak jich tam bylo opravdu hodně.Nakonec i Dodo skončil v důsledku urazu.

34
anonymous
Reagovat

A nejsou ty mouchy převlečení Borisové na kontrole?

35
Skála
Reagovat

@anonymous: :-D Ti se nemusí maskovat,ti stojí v hojném počtu za kameramanem. :-)

36
Katka původní
Reagovat

Já celkem s každým z vás souhlasím. Borisové to mají pevně v rukou a jak je vidět, už se s tím ani netají. I ten Martin je placený, čili řízený co a jak v pravé chvíli říct. A pole mohlo být dávno zvoráno, pokud by jim připomněl, jestli vůbec četli , jak zapřáhnout voly. Od toho tam je. Tomáš už přestal lidi bavit, Petina taky, tak přišel na řadu Mišo a především Janka, kterou jsme stále slyšeli, že je tam sama za sebe, tak na ni konečně taky došlo. Má plnou pusu silných řečí a stačily dva dopisy a bulí ne z lítosti ale vzteky, protože tam nemá zastání u nikoho z nich.
Možná přijde kouzelník, hůlkou promnění lidi ve zvířata. Tomáš s Mišom v podobě volů budou orat, Gaba s Jankou kejhat jak potrefené husy, Petra, coby kráva se zabydlí v chlévě a Douchová bude kočka , bude se lísat k Tomášovi, čímž se jí možná splní sen.

37
Wally
Reagovat

Všimli jste si, že včera po odchodu Kvetky měli všichni pak při debatách porty? To dřív nebývalo. Takže ta hádka a následné zhroucení Jany asi tak nahrané nebylo. Porty nosili jenom k traktoru k Martinovi.

38
anonymous
Reagovat

@Skála: Ale kdyby Kvetka zapomněla naučenej text, a v uchu se jí rozbilo utržené sluchátko, alespoň by to pořád mohli jít na druhou dobrou… :-)
https://www.youtube.com/watch?v=KA7U9cUjWvE&start=770

39
Pertule
Reagovat

@Foxyfox: co se týká jídla – u každé z předchozích řad farem jsem měla pocit, že je ničím navíc pravidelně nezásobovali, jedině tak něco za něco, a poraďte si sami. Tentokrát si vždycky mohou vybrat ze dvou košíků plus výměnný obchod, což mě na začátku trochu rozladilo, ale vzpomínám si na zdejší diskuze, kdy zase nedostatek jídla se tu hrozně řešil :) Nám se prostě Borisové nezavděčí :D.
Z minulých farem bych vzpomněla Janu Hrmovou a Veroniku (od Paca) ty taky pěkně nabíraly :D asi každý člověk to má s metabolismem jiné.

40
Skála
Reagovat

@anonymous: Květa to sluchátko má většinou dobře zamaskovaný ,ale dva či tři díly zpět jí bylo dost vidět.Takže je také na dálkové ovládání. :-)

41
Jája
Reagovat

Konečně diskuse jako za starých časů :) Fňuk, začínám být nostalgická.

42
Zuzka
Reagovat

Tak som si po dlhej dobe pozrela necenzurovanu verziu, lebo stret Michala s hospodarom som chcela vidiet nezostrihany. Mne prisiel Michal celkom zosraty z toho konope. Myslim, ze mu rupli nervy a nervy rupli aj hospodarovi. Pekne mu preskocil hlas pri hadke s Michalom.

43
Franz
Reagovat

@Jája: Ano, konečně.
Zrovna včera jsme s manželkou vzpomínali, jak vloni touto dobou na Farmu zpět nastoupil odpočatý „velký mozek“ Farmy 5 – Tibor Repa a jak začal později za podporu od vypadnutých, dělit svoji výhru.

44
Dany
Reagovat

@Wally: Taky bych řekla, že co do zranění a lékařských zásahů tato farma nebyla tak htozná. V tom excelovala ta minulá, tam se doktor mohl rovnou nastěhovat, neuběhl snad jediný týden bez zranění, které bylo třeba ošetřit. A když ne zranění, tak podrážděný slepák a Tiborův vyskoký tlak.

45
Johana
Reagovat

Už i na wikipedii je Farma 7 v roku 2016. Nebude to nakonec něco jako revival některých vybraných účastníků všech Farem, když se teď tak společně scházejí?

46
sunrise
Reagovat

@Johana: Nejspíš se společně učí scénář. Protože farma s účastníky z vybraných farmářů z minulých řad mně zavání historicky nejzmanipulovanější RS všech dob. Tedy to už žádná RS není, leč TV seriál s amatérskými herci. Očekávám zábavu na úrovni Soudkyně Barbary říznuté Tchýní. Ráda se nechám mile překvapit :-)

47
anonymous
Reagovat

@sunrise: Mohu na Tě reagovat, nevyskáčou Ti na čele anonymní pupínky? :-)
Ále, tak, omlouvám se, neodolal jsem, no… Konec Farmy 6 se blíží, tak to snese už i trochu toho pošťuchování, ne?! :-)

Já jenom, že k tomu, jak jsem psal o „VIP“ Farmě, tak nejen, že mě ti ohraný lidi z psychologickýho hlediska zajímají o to míň, ale i právě proto, co píšeš.
(předchozí Farmy jsem, jak jsem psal, skutečně neviděl, ale pustit si je můžu kdykoliv – a upřímně: nezajímá mě to)

48
Foxyfox
Reagovat

@Johana: tak jestli je to revival, tak bych si tam přála Mária, Sylviu, Janu Kallayovou, Tibora, Vikiho a Johnnyho !

49
Foxyfox
Reagovat

Jinak momentálně samozřejmě supportuju Douchovou!

50
Jája
Reagovat

@Foxyfox: Já bych chtěla všechny, co vypadli v prvních 14-ti dnech. Ti se projevit nemohli – nebyl čas :)

51
Foxyfox
Reagovat

@Jája: souhlasím, kdopak si dneska vzpomene na Struňa :))? ale nejvíc mě mrzí brzký odchod Johnnyho! to je materiál, to bychom ještě koukali!

52
Zuzka
Reagovat

Ja by som bola velmi zvedava na Farmu, kde by boli sutaziaci ako bola Laura. To by bola ale asi prilis velka pohoda a porozumenie.

53
Keliška
Reagovat

Zdravím Vás všechny vespolek :-) Staří pisálci mě již znají a snad pamatují z VV :-) ráda tu zase pokecám a napíšu svůj poled na Farmu ale nejprv prosím prosím kde se dají stáhnout díly? Na Ulož to je to zablokované .. díky

54
Foxyfox
Reagovat

@Zuzka: a uprimne receno, krome ‚pohody a porozumeni by to nyla taky pekna nuda.

55
jenkaa
Reagovat

Ahoj, souhlasim se Zuzkou, Martinovi rozcilenim tak preskocil hlas, ze to by byl velky herec, aby to zahral……neprijde mi to jako Borisovcina

56
Katka původní
Reagovat

@Foxyfox: Selé slé, ještě bych k nim šoupla Rézu s Boženou .

57
Poppy
Reagovat

@Keliška: Zdravím a vítám tě. Já koukám na TV, případně na ofiku. Ale teď nevím, jak dlouho tam ty jednotlivé díly mají.

58
Poppy
Reagovat

Tak Farmu 7 s celebritama z minulých Farem si s radostí nechám ujít, i když jsem jinak závislák – viděla jsem všechny od dvojky.

59
Jája
Reagovat

@Poppy: Na ofiku 30 dní, pak to převedou na voyo. Na úložišti je třeba napsat název pořadu bez čísla. Zdravím Keliško :)

60
Wally
Reagovat

Není ta 7 myšlena jako VIP? Tedy jako céčkové sélebrity? I když někteří farmáři se cítí jako béčkové a někteří i jako áčkové. :D

61
JanaH
Reagovat

Mně je jedno, kdo v sedmičce bude. Bohužel už předem vím, že se budu zase dívat. :-D

62
kvetka
Reagovat

@Keliška: zkus heslo na 5 a začíná na f :)

63
Franz
Reagovat

Vážené dámy, až se vám pořad Farma odněkud ztratí, tak se nedivte.
Kroutím hlavou, že se tady zlobíte za to, že vám zde někdo napíše dopředu kdo bude sluha, ale přitom jiné věci vyzvoníte.

64
Lentilka
Reagovat

Aj ja by som prijala farmu z vypadnutých farmárov v prvých týždňoch, tých ktorí sa nestihli nijako prejaviť. Od jednotky po šestku by mohli vybrať prvých dvoch a potom pridať z ostatných. Rézu s Božkou by som spolu nedala buď Božka alebo Réza. Ale ja skôr Rézu. A potešil by ma Tibike…áno,áno.

65
anonymous
Reagovat

@jenkaa: Na FB si myslej, že je :-)

66
JanaH
Reagovat

Mně kauza konopí teda jako Borisovina přijde, a velká.
To si nevšiml dřív velký hospodář Martin, že mu chybí konopí? Nezkontroloval splnění úlohy? Neviděl, kolik se toho suší a pozdějc zpracovává?
;-)

67
anonymous
Reagovat

@JanaH: No, celá Farma 6 (nevím, jak předešlý) je ovšem přeborisovaná. A vypadá to jak v tom příběhu pro děti: „Chlapec, který křičel vlk“. Ať už by teď Borisové (a i v další Farmě) nechali něčemu „zásadnějšímu“ skutečně volnej průběh (jestli to tedy vůbec mají nebo měli v úmyslu), tak už jim skoro nikdo nebude věřit, že to tak je :-)

68
JanaH
Reagovat

@anonymous: zásahy „do děje“ byly vždycky. Letos mi přijdou děsně okaté.

69
Poppy
Reagovat

@JanaH: Akorát je mi divné, že poté, co tam toho Michala pořád udržovali v ději, by ho najednou vyhodili.

70
Poppy
Reagovat

Proč si na to utopené konope nevezmou hrábě?

71
JanaH
Reagovat

@Poppy: oni ho vyhodí? Nedívám se dopředu, takže nevím, jak to s Mišem bude (i tak myslím, že nevyhodí).
Na Borisovinu mi ukazuje i to, že si s ním nic Martin nevyřídil na místě, musel odjet na svém supr traktoru nasbírat rozumy, čo a ako. :-D

A nějakou kulišárnu od štábu čekám už pár dní. Jakmile se někdo moc holedbá, kterak mu pěkně krásně vychází taktika, vzápětí přijde protiakce od šéfů. :-))

72
Poppy
Reagovat

@JanaH: No, asi nevyhodí. Ale na druhé straně, když za fyzické násilí je vyhazov, tohle arogantní chování k nadřízenému se tomu blíží (podle mne, teda). Jsem zvědavá, co borisové vymyslí :-)

Taky mne překvapilo, že ten spravedlivý Tomáš, který vidí všechnu faleš světa, se vyjadřuje k Michalovu chování jen bokem, ne jemu do ksichtu.

73
anonymous
Reagovat

@JanaH: Podle mě to, co se stane, bude klasickou ukázkou „vzájemné souhry“ (Michal/Borisové) :-) Ad příspěvek č. 26.

74
JanaH
Reagovat

@anonymous: jaj, Mišo bude chorý? Či? :-D
To by mi na něj sedělo… elegantně se vyhnout potížím. Silikonka2. :-)

75
Dany
Reagovat

Já jsem tedy nepochopila, proč to konopí nešel vybírat Michal. Třeba ještě s někým, ale on. Měl by si to máchání v ledové smradlavé vodě užít.
@JanaH: Jojo, ted bude hrát na city zae on. Hlavně, že to všem vyčítal.

76
hollyoaks
Reagovat

že by vo štvrtok prišiel dodo?

77
anonymous
Reagovat

Protože i v ukázce na čtvrtek už je jasné, jaký bude duel, trošku se zase osmělím… :-)

Vyletěla holubička ze Skály, ze Skály… (dneska jako obměna krycí věta pro známost vyletivší v duelu)

A jedné osobě na Farmě se bude v noci prej zdát, že bude FT :-)

78
Nonek
Reagovat

Asi proto ze je to nenapadne…:-))) Taky jsem na to myslela ze by si mohli pomoci takto ale ……

79
Lentilka
Reagovat

@hollyoaks: Vyzerá to tak ,že Mišo dovidenia a Dodo naspäť,v ukážke na konci Mišo pri stole nesedí.

80
Jája
Reagovat

@Lentilka: Poslední, kdo vypadl je Kata.

81
Háňa
Reagovat

A kde se vzala tu se vzala u stolu sedí Kata užovka

82
Johana
Reagovat

Neviděla jsem dnes celé, ale Miško měl výjimečně slavnostní střih a načesanou čupřinu, Po volbě sluhů, on jako sluha, pronesl na kameru: ..Petru jsme dali za služku proto…“ Nevím, jestli tím ,,jsme“ myslel i Tomáše, nebo mu už hráblo a začal používat plurál majestaticus. Nejspíš i od Martina čekal uznání, jací jsou to s Tomášem skvělí playeři, že jim vše vychází podle plánu a ono prd. Rozčilený Martin si dovolil po Mišovi vrhnout smradlavý mokrý hnus a takto ho ponížit před diváky. Já jsem teď na vážkách, pokud se o tomto incidentu doví tato Pavlík, kdo vlastně ten trest dostane, Martin, nebo Mišo?

83
Olina
Reagovat

Konečně Michalovi da někdo přes tu jeho nevymachanou pusu 18 kluk a co si dovoli to je strašne je mi 73 roku divala jsem se na všechny dily Farmy ale tato stoji za to i Martin toho ma plne zuby a i Květka zakročila a je to dobře zdravim ženy a držte se Michale ty se kroť zdravim vas Olina

84
Dany
Reagovat

@anonymous: Tak já jsem z ukázky jaký bude duel nepoznala.

85
Dany
Reagovat

Měl by být ženský. Leda, že by pod nějakou záminkou zbavili Tomáše imunity a jako trest by byl mužský. Ale to by zase ohrozili i Tomáše, který, jak je mi nesympatický, je v tomto úplně nevinně. Ani nebyl FT, ani neměl konopí na starost. A ač by určitě na fracka měl,v duelu se nikdy neví co se může zvrtnout. To se mi nějak nezdá.

86
sunrise
Reagovat

@Dany: Z upoutávky na čtvrtek. uveřejněné na ofiku Markízy je patrné, že 1. Mišo odchází ze zdravotních (!) důvodů a Kvetka tam sděluje, že do duelu jde tedy Peťa a 2. Kdosi nový přichází, není vidět kdo. Očekávám, bez valného nadšení, že by to mohla být Katka, jako poslední vypadnutá v duelu.

anonymous: je mi známo, že je to už známo, ale ráda se nechám ve čtvrtek překvapit :-)

87
anonymous
Reagovat

@Dany: Ukázka na ofiku. Nebo už ani na základě tý se to nesmí prozrazovat?

88
Eva původní
Reagovat

@Lentilka: Lentilka, to bych si nepřála aby se Dodo vrátil zpět. Před pár týdny jsem si to přála, ale teď už ne. Dle pravidel když už teda, tak by se měla vrátit Katka. Dodo pěkně odpočatý, najedený, vše si o jejich žití na farmě shlédnul v televizi, to by bylo velice nefér. To vytahování konopí z té smrduté a ledové vody byl hnus, to jsem ženské litovala. Nechápu proč na tu práci FT nenasadil Michala.

89
Franz
Reagovat

Doufám, že tam nevrátí Doda. Pěkně odpočatý a napapaný, to se mně už nelíbilo vloni s Tiborem. A těsně před finálním týdnem – jak se říká ve sportu, že to není fair play. Ale co tam také je ?

90
Franz
Reagovat

@Eva původní: Byla jsi rychlejší a je vidět, že někteří diváci mají stejný názor.

91
Dany
Reagovat

@Eva původní: Tak pokud by se už měl někdo vrátit, já za sebe mohu říct, že bych mnohem radši přivítala Doda, Je pravda, co jsi napsala, ale i tak. I když ted marodí, byl tam i tak déle, odvedl tam kus práce a určitě se o farmu zasloužil víc, než gogo tanečnice. Ta tam fungovala hlavně jako příjemné rozptýlení pro chlapce, práce nic moc.

92
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Evi,tak to si neprajem ani ja,už aj keď o pravidlách sa tento rok nedá hovoriť,ale Dodov návrat by si farmári nezaslúžili. Ale keď už zahrali takú dramatickú scénu s Mišom,tak to mohli dohrať do konca a šupnúť im tam Doda,aby bolo väčšie vzrúšo. Návratom Doda by bola reakcia a správanie farmárov tesne pred finále iné, ako keď tam vrátia Katku.
Tomášovi sa vráti podpora jeho duševného zdravia….

93
Poppy
Reagovat

@Lentilka: No a to je zas pro mne důvod, aby se gogo nevracela. Nikdo tam nemá podporu svého srdce, má tam jen konkurenty, kterým nemůže věřit. A ten podle sebe nejlepší chlap na farmě a na světě se bez podpory neobejde?

94
Dany
Reagovat

Zase na druhou stranu by ale návratem Doda vznikla možnost i mužského duelu. Pokud se vrátí Katka, Tomáš se doveze už pohodlně přinejmenším do semifinále. A to by nemělo ten spád a dramatičnost.

95
dejna
Reagovat

@sunrise: podle hlav mi připadá, že tam už Katka sedí (před Tomášem zrzavé delší vlasy), vstupuje asi někdo jiný.

96
Lady XL
Reagovat

Shlédla jsem včerejší díl a pořád nechápu, proč si nevzali na vytahování konopí nějaký nástroj – vidle, hrábě. „Raději se“ hrabou ve studené vodě, brr. A taky jsem pro, že měl být u toho vždy přítomen Mišo a ženské se střídat! ZaJÍmavé bylo, jak se nechtěli přiznat, kdo to byl, ale postupně to z nich lezlo, že se na tom podíleli skoro všichni přítomní mimo Tomáše… A měly by se ženské stydět, zničily takto úrodu kvůli své lenosti… Miriam mi leze na nervy, všechno ví, všechno zná – ale slovně, ruce k dílu moc nepřiloží a hlavně – vše řekne bokem a po akci – „já jsem to říkala“. Přitom toho dost ví o zemědělství, i když asi hlavně učebnicově. A jak se rozčilovala, že není služka kvůli vaření, ona přeci UMÍ vařit – no a nastal úkol s uvařením husy a její první žádost k Tomášovi byla, aby hlavně nemusela vařit ty recepty!!!

97
anonymous
Reagovat

@Lady XL: Nicméně na některá její slova zase dojde… Brzy :-)

98
iv
Reagovat

V upoutávce už Tomáš má vedle sebe kohosi s rezavými dlouhými vlasy a Kvetka zve ke stolu ještě další osobu? Mám v tom guláš:). Statečný pracant Mišo odstoupí kvůli aftům v puse, o kterých mluvila Gaba?

99
Johana
Reagovat

A takto umetené to bude mít Miško celý život…než nést následky svých chyb, hodí se marod, vyplázne jazyk a doktorka nazná, že ho ze dne na den postihla smrtelná nemoc a musí opustit farmu….tak hlavně, že se z něho stal za těch pár měsíců chlap.
Já Tomáše ze začátku nesnášela, ale musím uznat, že jako jediný FT pochopil nutnost tu bandu línou kontrolovat a důsledně to i dělal.
A Douchová už má ty vlasy mastnější, než Gaba.

100
JanaH
Reagovat

@iv: aftíky jsou možná horší jak prdíky nebo rýmička. :-D

101
Lady XL
Reagovat

@anonymous: jsem zvědavá na která :-). A i když ji nemusím, tak by si ji občas měli vyposlechnout a zamyslet se.
Taky si myslím, že nevěděli, jak Michala potrestat, aby zároveň nebyli „potrestáni“ Borisové Mišovým tatou, protože tahle jeho rebelie je jedině na vyhazov, vše ostatní by bylo k smíchu. A tak se hodil marod, respektive využili aftů, nebo co to má… Jestlipak on nepije mléko od krávy…,já kdysi mívala afty z mléka.
Ale v této době příchody staronových se mi už moc nelíbí. Je fakt už moc pozdě a je to nefér. A je jedno,zda je to Užovka či Dodo… A když už, tak bych je povinně dala za sluhy na další týden. A z Doda se netěším. Sice o Farmě vím víc od vás než z videa, ale pamatuji, jak se nestaral o ostatní zvířata jen o svého koně, Nedával jim ani pití, byl líný a rád se zašíval, takže mu návrat a ani výhru nepřeju.

102
Rudi
Reagovat

A proč Dodo ? předposlední vypadl Mojsej……. sice už podruhé ale byl až za Dodem. Nebo po třetí se už nesmí vrátit?

103
Eva původní
Reagovat

@JanaH: :-)) Afty jsou sice v puse bolestivé, ale žádný MUDr. na ně neschopenku nedá. Chudáček Míšánek :-)) ten holt musí mít privilegia. Uvědomil si, že to přehnal ve všech směrech a raději se vzdá, to mu je i podobné, že to omotá raději těžkou nemocí :-)) Nebo, že by ho tuze bolelo bříško? Rýmička taky není k zahození :-)) Můj chlap taky tuze trpí a musí ji vyležet :-)) Štve mě, že dnes Farma není, jsem taková zvědavice nedočkavá…

104
Poppy
Reagovat

@Lady XL: Já myslím, že už je to jedno, koho vrátí, stejně je celá Farma zmršená. Nějakého chlapa vrátit musí, aby nakonec zbyli dva chlapi a dvě ženy – stejně Tomáš dostane víc hlasů. A možná to bude ten Mojsej, tehdy nebyl v Teleráně.

106
Eva původní
Reagovat

Lentilkooo, co je to „baracka“ Koukám ještě jednou na Farmu při žehlení a Petra: Kuká na mě jak na baracku. Nevím co si tam mám počesku představit :-))

107
Lentilka
Reagovat

@Poppy: Veď to povedal Tomáš v duelovej stodole ohľadom toho ako to medzi ním a Katkou je. Ale nechápem nejak ten Katkin návrat,za akým účelom ju tam vracajú,veď nepatrila medzi pracantov,čo sa týka práce je slabá,nevie dojiť,variť a pri oraní si ju už vôbec neviem predstaviť, ak už chceli odpratať Miša mohli to urobiť skôr a nahradiť ho niekým šikovnejším a hlavne chlapom. Divný scénar aspoň pre mňa.

108
Johana
Reagovat

@Eva původní: baracka je z maďarštiny převzatý výraz pro meruňku

109
Poppy
Reagovat

@Lentilka: Souhlasím, měla jsem dojem, že si přeješ návrat Katy a že tím bude mít Tomáš oporu. Mně se to nelíbí, nikdo jiný tam nemá oporu, ale bohužel to tak dopadlo :-(

110
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Evi baracka je broskyňa , ale aké slovíčko tým nahrádza tak som nepochopila ani ja

111
Johana
Reagovat

@Lentilka: Peťa ten výraz používá, když mluví o svém přirození, takže si to vysvětluji tak, že pokud řekne ,,do baracky“ , vlastně slušně říká ,,do p…“ Tenkrát, když se koupala v kádi, říkala, že je voda studená a že ji prechladne baracka.

112
tomas
Reagovat

Všichni jsou lenivci leniví,zakázal bych v soutěži vůbec kouřit!!Kdyby 6 lidí odpracovalo jen po 5hodin poctivě,je to 30hodin práce denně,a to by už muselo být vidět.A né ten váš pubescent Mišo vozí hnůj v téměř prázdných kolečkách,baby zapřou konope,Gaba reve od besnoty,je nepříjemná jako huncút.Je to banda líných primitivou,krom Tomáša,ktorý aspoň umí robotu zorganizovať.Mišo a Gaba by už mali vypadnúť.Jebte sa,slováky,ešče chýbá fujara a smradlavé halušky……

113
Zuzka
Reagovat

Ja uz som prisla na to preco mam z Petry velmi zmiesane pocity. Ked pozeram necenzurovanu verziu, tak sa na Petine velmi bavim a miestami je sympaticka, ked pozeram TV verziu s jej samostatnymi vstupmi, tak mi lezie na nervy. Jej tie samostatne vstupy v mojom pripade skodia a uberaju na popularite. Niekedy jej az tak skodia, ze by som chcela byt v horore a popri vysokych trhanych slacikovych zvukoch … By som sa jej chcela podakovat …

114
Lentilka
Reagovat

@Johana: Môže byť,ale nie vždy mi to tak pripadalo v súvislosti s tým ,kedy to hovorila ,ale to je jedno vieme už čo tým myslí.
Pátracia akcia ohľadom baracky skončila :)))

115
Katka původní
Reagovat

Mišo pije mléko nesvařené , tak je možné , že z něho má afty. I když jsou nepříjemné, bez nějakého léku by ho nenechali , protože afty jsou infekční. Stačí užívat obyčejný pangamin. Jestli odešel, ne kvůli aftům ale protože věděl, že ho tvrdý trest nemine.
Už nechci vidět ani Katu, byl to zbytečný člověk na farmě. A když vrátí chlapa, tak Stana, příchod odpočatého Doda by se mi vůbec nelíbil. A za sebe, už aby byl konec této farmy.

116
Johana
Reagovat

@tomas: možná někomu halušky smrdí, ale na tvarůžky nemají :)

117
Zuzka
Reagovat

@Johana: som sa nieco nove dozvedela. Asi s tou barackou mas pravdu. Konecne budem vediet, ze vulgarne nadava. :D A tak svojsky, ze ju nevypipaju. :D Mile

118
Zuzka
Reagovat

@Katka původní: ani mne by sa uz teraz nepacil Dodov navrat. Uvidime co spravia. Ak ho vratia takto neskoro, tak si myslim, ze sa dostane az do finale. Nebol taky konfliktny ako Tomas, takze ma menej nepriatelov. Uvidime. Co sa Misa tyka, tam si myslim, ze to prestal psychicky zvladat. Sa rozlozil v priamom prenose. Jeho velmi hnevalo to konope. Vzdy bol od farmara kritizovany a aj napriek tomu, ze to hral, ze je mu to jedno, tak mu to nebolo. Bolo to na nom vidiet, ze ho to nahnevalo, ze si to konope zasa zlizne on.

119
Zuzka
Reagovat

Petka ma rada sado-maso. Masirovat bicikom Petu bol velmi originalny trest pre Gabu. Mozno by si ten trest Gaba aj uzila. Zbicovat Petu … Za odmenu za trest … Take salamunske :D :D Gabika ale zvolila predsalen tu kukuricu na masaz.

120
Eva původní
Reagovat

Díky za vysvětlení „baracky“ všem tady :-)) Jana na ni kouká jak na “ baracku“, když orala s Gabou pole tak nadávala „do baracky“ tak jsem neměla jasno. To je teda Petra pěkná sprosťačka a jak to oné zašifrovala :-))

121
Lady XL
Reagovat

Mě se v tomto díle líbilo chvílemi poslouchat Petru, jak nadává. Já tedy nerozšifrovala jednotlivá slova, ale to nářečí, co z ní padalo… super. Zajímalo by mne, zda jí vůbec rozumí i ostatní, když nejsou východňáři. A to její staccato k tomu, fakt bylo těžké to zachytit natož překládat. Ale baracku si budu pamatovat :-D. Konečně nás něčím Farma obohatila :-D :-D
Jo Mišo nedával, že si mu Hospodář a i ostatní dovolili nadávat k úkolu, který už dávno byl. On přeci teď není FT, tak má být „hájený“… Párkrát se to tam snažil nadhodit, proč mu říkají, že za to může, když není už „henten“ FT… :-).

122
jenkaa
Reagovat

Lady:)) bylo to usmevne, vcetne copperfielda:-))) kricela neco ve smyslu, ze by mel behat nahaty kolem kostela s konope, jako kdysy prespanky:-) tedy neco jako cizoloznice.

123
sunrise
Reagovat

@Eva původní: On výraz broskvička se pro tuto část ženského těla používá docela často i v češtině. :-)

124
jenkaa
Reagovat

kdysi uf

125
anonymous
Reagovat

@Lady XL: Např. od Tomáše min. jednou zaznělo na adresu Stana, že mu vůbec nerozumněl :-)

126
anonymous
Reagovat

@jenkaa: Mám tam teď taky chybu, ale opravovat to nebudu, protože by naběhla zde řečená písmenková, a byl bych bit, že tady se hento… neopravuje :-)

127
Zuzka
Reagovat

@Lady XL: ja jej rozumiem tak na 80% a ked hovori velmi rychlo tak este menej. Aj to s tym, ze si musim silne domyslat a dedukovat. Ak by niekto vedel, co mysli Petra tym svojim „paľe“ tak sem s tym. To ma zaujalo a zatial som to nerozsifrovala.

128
Lentilka
Reagovat

Tak Mišova misia na Farme splnená.Zviditeľnil sa dosť,či už pozitívne alebo negatívne.Ale na rozmaznaného 18.ročného pubertiaka ,ktorý o robote nemal predstavu,hral to ich divadielko veľmi dobre a dosť dlho.A nemusel sa ani veľmi pretvarovať,lenivý a arogantný je aj vonku.Pekne krásne opustí farmu bez duelu s pocitom dobre vykonanej práce, a dosiahnutím svojho cieľa sa vráti s úsmevom na tvári do svojho bežného života,ešte viac obletovaný diavčatami nakoľko je už z neho celebrita.
A stačilo k tomu tak málo – byť v správny čas na správnom mieste… Mladým patrí svet…
Ten Mišo,ktorý sa snažil o psychický nátlak na ženy, to nakoniec psychicky nezvládol ani on sám .

129
Johana
Reagovat

@Zuzka: a v jakém kontextu to používá? Já vůbec nezaregistrovala, že něco takového říká, ale je pravda, že někdy u Farmy dělám i něco jiného.

130
Lentilka
Reagovat

@Zuzka: paľe je pozri , od slova pozerať

131
Franz
Reagovat

Po domluvě se štábem farmář Michal Pavlík ze zdravotních důvodů odstoupil ze soutěže. V tomto případě nemusí být vzneseny finanční pokuty. Podle pravidel Farmy (a smlouvy) by se měl vrátit posledně vyřazený farmář.
A jak tady už někdo napsal a „možno, že sa vráti aj kúzelník“, nebo také jiná loutka.

132
Zuzka
Reagovat

@Johana: hodne to pouzivala pri vyberani toho konope. Na necenzurovanej verzii som sa velmi na nej bavila. Mala dlhy monolog a vela toho „paľe“. Lentilka napisala, ze je to pozri. To by mi nikdy nenapadlo. Ale super, uz viem. Dakujem.

133
Jája
Reagovat

Já také prosím o překlad „valale“ – je to obydlí nebo vesnice? Posílala Mišu přes kopec do nejbližšího valale. Předpokládám, že to není p—–el :)

134
Zuzka
Reagovat

@Lentilka: Dakujem za jazykovu radu. Zahada vyriesena :).

135
Zuzka
Reagovat

@Jája: valal je dedina, obec, ves.

136
Johana
Reagovat

@Jája: máš pravdu, vaľaľ je vesnice

137
anonymous
Reagovat

Btw…

@dejna: :-)

138
Lentilka
Reagovat

A že sa nedá na farmu pozerať – ako pekne sme vyvetrali jazykovedné okienko no ňéé….

Ej ale to by bola kovbojka ,keby vrátili Romana, tak Jana už by iste skolabovala…toto by už nepredýchala ….hahaha

139
Katka původní
Reagovat

@Lentilka: Jo a proč ne i Romanovnu. Nedávno přece psala, že teď nebude nějakou dobu na Fb. To už by se Janka možná stáhla z hadí kůže.

140
Katka původní
Reagovat

A to by tam mohli zůstat až do jara, jak včera s potutelným úsměvem říkala Petra při vybírání konopí. :-DD

141
anonymous
Reagovat

Nevím sice, co má kdo s tím Rezou (když jsem zpětně kouknul na nějakej ten díl, tak mě osobně teda neoslovil ničím), ale na FB už běží, že by mohl dojít na návštěvu on.
A tak vám teda řeknu, že on… Neřeknu :-D

142
Lentilka
Reagovat

@Katka původní: jéééj a keby prišla ako hosť a také 2 dni ju museli obskakovať… to by bolo eňo – ňuňo

A už nech tam príde aj samotný riaditeľ Markízy ….aj tak je tohtoročná farma ako hovorí Petra na baracku….

143
Lentilka
Reagovat

A do finále postupujú … nie nepoviem – dozviete sa ich po ukončení Farmy…

144
Johana
Reagovat

A já bych tam Rézu ráda. Zajímalo by mě, jak by si sedl s dalším alfasamcem Tomášem a s ženami, co jsou jedna vedle druhé, absolutně mimo okruh jeho zájmu…a tak pěkný a zábavný chlap po dlouhé době by je určitě nenechal chladnými.

145
anonymous
Reagovat

@Lentilka: No vidíš, jak Ti to jde :-) A diskuze i proto běží… (ad 144)
Ale byla to taky trochu manipulace, a provokace, uznávám… :-)

146
Jája
Reagovat

Už mě štvete s tím řeknu – neřeknu. Nastražte oči, jako druhý příjde…a neřeknu :D

147
Franz
Reagovat

Rezu bych také uvítal. Bez něho by loňská Farma byla jalová. Konečně by byla letos sranda.

@anonymous: máš přece v této RS velké mezery, tak se nediv proč byl mezi diváky oblíbený.
Po skončení Farmy 5 v anketě diváků byl nejoblíbenější soutěžící.

148
anonymous
Reagovat

@Franz: To „divení se“ (psali jste to tu)… ad 145 :-)
Osobní názor byl skutečnej, ale na ten snad mám nárok i přes ty mezery…
Mám? Odpovím si sám: Ano :-)

149
Lentilka
Reagovat

@Johana: len neviem či by ho Božka samého pustila…drží ho nakrátko…to by musela ísť s ním

150
Lentilka
Reagovat

@anonymous: rýchlo sa učím..že ???

151
Lentilka
Reagovat

@Jája: provokujem – nepochopila si môj koment ?

152
Johana
Reagovat

@Lentilka: myslíš, že by ji ho jako ty čtyři krasavice zprznily? Obráceně to, myslím, nehrozí. Stejně si nedovedu představit Rezu na vodítku.

153
Jája
Reagovat

@Lentilka: Pochopila, právě proto jsem napsala, co jsem napsala. Prostě jsem se přidala k vám dvěma. :)

154
Jája
Reagovat

@Johana: Nezprznily, ale pátrací akce jsou drahé. Mohl by udělat to, co Tomáš před velkou přízní Miriam. (Aj nahý by zmizol v lese) :)

155
Lentilka
Reagovat

@Johana: tie štyri nie ,ale vrátená ryšavka…

156
Dany
Reagovat

Tak doufám, že si Petra vezme gogo tanečnici do duelu a hned jí zase pošle zpátky k tyči.

157
rudi
Reagovat

Ryšavka bude mít asi imunitu na tento týden, teď asi půjde Mira, Ry…až příští týden,jestli se některá nepokusí vyhodit Janu. Chlapi by měli zůstat dva / podle minulé farmy /. Dnes by mohla přijít návštěva, je nejvyšší čas, aby se dostali z ponorky a mají upéct 2 husy, tak aby měli čím pohostit. Ještě k hygieně…Mišo má afty / ze špíny, Vypadlá NIkolet-Anča psala , že má nějakou infekci v krvi – ze špíny. Nedivila bych se, že z mléka. Těch much na něm, neviděla jsem, že by myli vemena!!!!!!!

158
Foxyfox
Reagovat

@Dany: taky doufám, že užovka zase vyfičí :)

159
Foxyfox
Reagovat

Chápu všechno správně tak, že Miša onemocněl, aby ho Martin nemusel skutečně potrestat? a v příhodnou chvíli se zase vrátí?

160
Foxyfox
Reagovat

a tipuji, že se teď vrátí i Dodo.

161
Lady XL
Reagovat

To je pravda, nebylo vidět, že by krávy nějak omývali. Jindy ovcím museli dělat frizúru a teď? No pak ať se nediví, že dostávají různé infekce. navíc, když už s tím měl kdysi problémy,tak si měl dávat pozor… Myslím, že po Ryšavé se asi objeví návštěvy rodin.příslušníků, že nikdo jiný nepřijde.

162
anonymous
Reagovat

Ukázka loučení Michala je už i na ofiku.
A i ta Janka se tak srdceryvně rozloučila, až i mně slzička od dojetí ukápla…

163
anonymous
Reagovat

…a střihačky a střihači by se konečně měli naučit rozmazávat SPZtky pořádně, pokud to má mít smysl. U sanitky se jim to nepovedlo, a teď taky ne.

164
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: Shlédla jsem video kde se loučí s Michalem a zůstala jsem v úžase jak se Gaba s ním líbala ústa na ústa. Fuj!!! Hygiena žádná. Kdoví jestli si vůbec čistí zuby, viděla jsem jenom Tomáše. A divím se, že dámy když olizovaly ten banán, jedna po druhé, že něco nechytly.

165
Eva původní
Reagovat

@anonymous: Přesně :-)) to jsem si též říkala. Ona vždy když se s někým porafala tak s každým nadobro končila a pak snad už odpoledne láskyplné objetí :-))

166
Eva původní
Reagovat

@Foxyfox: Foxyfox, nepřivolej vrácení Doda. To bych se fakt naštvala a jak jsem celkem slušná tak bych nadávala do baracek … Vždyť Dodo je snad už měsíc doma vykrmený, odpočatý. To by bylo velice nehorázné vůči ostatním :-((

167
Janica
Reagovat

@jenkaa: 122 prespanka – těhotná za svobodna

168
Janica
Reagovat

@Zuzka: Nemyslíš spíš vaľaľ, na vaľaľe? Toto znamená vesnice, na vesnici.

169
Janica
Reagovat

Vrátím se k Petinýmu zlobení se na Michala u vybírání konopí, velmi mě pobavila přáním “ naj mu viší po kolená a spuchně ta jak moje ruky“. Její řeč mě velmi baví, rozumím a krásně se mi poslouchá.

170
Johana
Reagovat

Myslím, že se nám Markíza snaží opět pověsit pár bulíků na nos.
Ta scénka Mišo-zdravotnice byla sehraná dost blbě. U Miša ( pokud ta nemoc nebyla zinscenovaná ) nemohlo jít o nic jiného, než o akutní infekci. Je úplně jedno, jakého původu ta infekce v puse je, ale první, co by zdravotník měl udělat, je upozornit Miša a všechny ostatní, aby se vyhnuli vzájemnému kontaktu…a oni je tam nechají vzájemně se ocicmávat.
To si z nás štáb opravdu dělá srandu a má diváky za totální blbce?!

171
Katka původní
Reagovat

No fuj, teď jsem poobědvala , otevřela si PC a čtu, jak se všichni cicmali. Mám velkou představivost. Možná je všechny uvidíme volezlé bůh ví čím. Gaba každého líbá na ústa a i mně se to příčí. Fuj.
Já si myslím, že Mišův otec stáhnul Michala z Farmy a i pokutu zaplatil, hodný synek už jim udělal otudy dost. Já , být to můj syn, i pokutu bych zaplatila.

172
anonymous
Reagovat

@Johana: Tak to jistě má, o tom není sporu :-)

173
Zuzka
Reagovat

@Janica: 168 – v synonymickom slovníku je valal bez makčeňov. Ale v podstate mi je to jedno, všetko aj tak vyjde z kontextu a každé nárečie to má inak.

174
Katka původní
Reagovat

Petra se mi taky líbila při počítání placek. Mira a jejích 18×3 je 34. Však si to potom i zdůvodnila. Však je upracovaná a mozek vlastně na farmě nepotřebuje. To jsem ji upřímně věřila.
Však jsem ji i politovala, Janka tahala vědra vody, Mira , chudák, mrzla sedíc na špalku. Na močidlech jí taky dlouho trvalo, než tam vlezla. A lezení do kopce s třemi otýpkami taky nemělo chybu.

175
Zuzka
Reagovat

@Johana: ono, je dosť možné, že aj Miško chcel sám skončiť alebo mu to ponúkli, aby mohli vrátiť aj Doda. Katka je len nutné zlo podľa mňa, aby sa ten Dodo pri nej nenápadnejšie zviezol. Tak som zvedavá večer ako to teda zahrali :). Nejak verím, že sa ten Dodo vráti, aj keď Doda naspať nechcem, ale som zvedavá čo to spraví s Tomášom. To bude celkom rana pre neho … A taký pohodový farmársky týždeň to pre neho vyzeral byť.

176
Franz
Reagovat

@Eva původní: To stejné. Odpočinutý a napapkaný Dodóšek zpět na Farmu bude špatné.
Pokud tento týden znovu vypadne Katka, tak snad dá znovu za farmáře týdne Tomáše.
Všichni i jeho odpůrci musí přiznat, že za jeho vedení ta farma šlape a práce se odvádí.

177
Zuzka
Reagovat

@Katka původní: to máš pravdu. Mirke sa v ten deň darilo. :D Ako ich je tam menej, tak aj ona dostáva priestor a ukazuje, čo v nej nie je :D Až začínam mať pocit, že jej toho priestoru mali dať skor viac. Šikovnica vtipná to je. Na druhej strane ma mrzí, že je málo priebojná, veď má vyštudované niečo poľnohospodárske, tak už len niečo z toho musí vedieť a dievča nevie predať svoje vedomosti a schopnosti. :( Škoda toho. Teda, ja sa do toho rozumiem prd makový, ale to s tým zahrabávaním hnoja mi dávalo zmysel, či?

178
Eva původní
Reagovat

@Franz: 176 Franzi, kdyby se ten Dodo vrátil, tak mi je upřímně všech zbývajících líto. Pole je téměř zorané, farmáři jsou z namáhavého orání s voly sedření, unavení a on by si měl přijít jen k draní peří a drhání konopí? Už tam žádná namáhavá práce téměř není. Tomášovi fandím!!! A v poslední době je i Gaba u mne na výši!!! Tomáš je šikovný ve všem co se vedení farmy týče a má se ke všem pracím. Dere peří a jeho výšivka je snad nejlepší. Přizná své chyby, dovede se omluvit, což mnozí z nich nedokázali. A že se tam hádal s ženskýma? A kdo ne? Je to oboustranné, každý na někoho něco má a pomlouvá. To je ponorka. Na dnešek jsem zvědavá moc kdo tam přijde. Jak se Petra culí :-)) to by mohla být nějaká celebrita, nebo kdosi z minulých řad Farmy. Loni tam taky přišla jen tak je rozptýlit Jana Hrmová ještě s nějakou děvou :-)) a byl rozruch když spaly u Rézi :-))

179
sunrise
Reagovat

@Zuzka: Může to pochopitelně být šikovným střihem, ale na mě to působí tak, že Mirka vždycky až když je práce hotová někomu mezi čtyřma očima důvěrně sděluje, že to je špatně a jak se to mělo udělat správně.

180
dejna
Reagovat

@Zuzka: taky si myslím, že Michal chtěl skončit sám (a možná si to vymohl i tím výstupem s hospodářem).
Rozhazovat hnůj na zorané pole je podle mě průser. Divím se, že když jim voli nemakali, Martin farmářům nepřipomněl, aby aspoň rozházeli hnůj. Na Farmě 2 to museli dělat až do noci, protože ráno přijel Martin orat.

181
dejna
Reagovat

Nikdy nezapomenu na Petina „kukurika“. :D

182
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: Evi, to máš pravdu, ale na druhej strane, budeme sa mať o čom rozprávať, ak by sa ten Dodo vrátil a som veľmi zvedavá na Tomáša a jeho reakcie. Dostanú Tomáša z komfortnej zóny do ktorej by sa po Mišovom odchode dostal a to by asi bola nuda. Pri Petre by som sa nedivila, ak by sa usmievala pri Dodovom návrate, veď čo už by si len ona mohla viac priať ako poriadneho súpera pre Tomáša a vo finále si myslím, že by ju Dodo menej ohrozil ako Tomáš. Určite by som ja chcela vidieť Tomáša vo finále, lebo je z nich tam najlepší a farma sa silne zmenila, keď tam prišiel. Aj tie peniaze začali dostávať a aj ostatným sa začalo dariť a to si myslím, že je Tomášova zásluha. Dokázal ich všetkých naštartovať. Aj on mal slabé chvíľky, ale tých silných mal viac. No, nepochybne sa máme ešte na čo vďaka Borisom tešiť.

183
Johana
Reagovat

@Zuzka: Je mi celkem jedno, proč Mišo odešel. Vadí mi, jak amatérsky si chce štáb obhájit Mišovo vyhnutí se trestu. Když už mu vymysleli infekci v ústech, což divák samozřejmě nepozná, jestli ji tam má, nebo nemá, měli to dotáhnout do věrohodného konce. Teď je jasné, že za:
a) jde o smyšlený důvod odchodu
b) nejpozději do tří dnů vypukne na farmě epidemie a pokračování se bude točit na infekčním oddělení Krtíšské nemocnice.

@Katka původní: :-D jak tam ta Mira lezla do kopce s otýpkami shnilého konopí v podpaží, jsem si říkala, jak nevábně ji pak bude ta bunda zavánět…tak ale na smrad se asi dá taky zvyknout.

184
Zuzka
Reagovat

@sunrise: 179 – teraz s tým hnojom to hovorila Tomášovi, ale ten ju odignoroval. On to potom riešil s Gabou a vzájomne sa podporili, že to robia správne. Ona to ďalej riešila potom už len s Janou. Časť síce mali poorané, ale nikdy nie je neskoro napraviť chyby si myslím. Mirka to nevie správne povedať a podporiť argumentami (a tie myslím, že má) a ani tá druhá strana ju mnohokrát nechce počúvať. Je to začarovaný kruh. Inak, toto je tiež Borisovina, lebo hospodár povedal poradie 1. Poorať, 2. Pohnojiť. Ak ich za to spucuje, tak sa už teraz Borisovia tešia ako im to zasa vyšlo. Ale áno, s tým ryľovaním záhradky to tuším Mirka Peti nepovedala a bola spucnutá, že to mala povedať, keď sa to robilo.

185
Dany
Reagovat

@Eva původní: Dodo je pryč z farmy 14 dnů a po stejné době se v minulé řadě vrátila ta holčina se slepákem/už jsem zapomněla, jak se jmenovala/ a Tibor po svém pobytu v nemocnici. Takže proč ne Dodo? Určitě by to bylo mnohem větší oživení, než mrouskající tanečnice. A s Tomášem by to pole měli raz dva. Dodo i přes přerušení pobytu byl na farmě mnohem déle a odvedl tam mnohem větší kus práce.

186
Zuzka
Reagovat

@Johana: 183 – dnešný diel som ešte nevidela, tak sa teším ako uvidím, že ten Michalov odchod štáb odflákol. :) … Osobne mi to je ale jedno, ono, povedzme si na rovinu, veľkú kvalitu od tejto zábavy očakávať nemožeme, už tak veľa vecí odflákli, že toto vnímam ako čerešnicku na torte. Mňa by práve zaujímalo, kto dal prvý podnet na Michalov odchod, ale to sa nedozvieme. A ak sa vážne bozkávali pri odchode na pusu, tak fuuuj a to teda veľké fuuuj.

187
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: No, Zuzi, máš pravdu i to by tak mohlo být. Petra to je liška podšitá :-)) Už aby bylo 22.00 hodin, fakt jsem nedočkavá :-))

188
Zuzka
Reagovat

@Johana: ešte som zabudla napísať, že Gabika spomínala, že Michal má problém s ústami už pred týždňom, keď boli spolu sluhovia. Že málo zje a že ho to bolí. No aj tak, na odchod je to slabý dovod, to s tebou súhlasím. Veď tam boli iní machri s hnisajúcimi ranami … A vydržali skoro až do otravy krvi.

189
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: Evi, aj ja sa teším a hlavne na tú Peťu, tú budem sledovať. :D Len či mi nebudeme musieť počkať do zajtra, kým sa to dozvieme. :( :(

190
Dany
Reagovat

@Zuzka: Však to taky Michal náležitě odkomentoval, že nechápe, jak někdo může pracovat tak, že si takhle ublíří. To tedy jemu fakt nehrozí.

191
Eva původní
Reagovat

@Dany: Dany, mně se zdá, že je doma víc než 14 dnů, řekla bych, že fakt už měsíc. No, nevím, nemám zas takový přehled. Mně by to vadilo, kdyby se vrátil po tak dlouhé době. Před časem jsem si to přála, teď už to je moc dlouhá doba na návrat. Necháme se překvapit jak se to vše zamotá s těmi zbývajícími a docela se těším až se všichni vrátí, to zas bude show :-)) Někdo se bude jen tam vyvalovat a Džony bude makat o 106 :-), Laura a Tomáš to se taky těším, však se do ní zamiloval :-), Roman a dcera Nikola a „mojko“ Jana, aby nedošlo k bitce mezi holkama :-( a další. Fakt jsem zvědavá jak se k sobě budou mít když si vše vysledovali v televizi…

192
Johana
Reagovat

@Zuzka: Zuzko, když jsi to připomněla, vybavuje se mi, že Gaba něco takového říkala. Já už se v tom nechci rýpat, každopádně, jestli tam s tím Mišo fungoval týden, tím víc mi to připadá jen jako využití situace, aby se vyhl trestu.

193
Ferda
Reagovat

06.november 2015
Boris Pršo
0
Dodo skončil so zranením v nemocnici!

není tam tři týdny

194
Zuzka
Reagovat

@Johana: 192 – súhlasím s tebou

195
Franz
Reagovat

@Ferda: Co máš s Pršem ?
Boris Pršo nemá nic společného s Farmou.

196
Ferda
Reagovat

@Franz: nic s ním nemám :D kopírovala jsem článek o odchodu Doda do nemocnice, šlo o to datum kdy ten článek napsali

197
Franz
Reagovat

@Ferda: Aha, proto mně to nic neříkalo, prostě to blbé zpoždění mezi realitou a vysíláním.

198
Zuzka
Reagovat

@Dany: 190 – hahaha, ale to fakt. To vtedy Michal dobre dal. Ale popravde, mne to je tiež divné, že si ľudia nechajú zničiť zdravie kvôli neistej výhre a pár peniazom za účinkovanie, ale to už je každého voľba. U Michala to malo ale ešte ten krásny podtext, že on pre istotu aby sa nezranil pracoval čo najúspornejšie. :D No mne tento chlapec aj po odchode príde ako najlepší vychcálek a ako krásne dlho sa tam aj napriek tomu jeho polooddychu udržal a ako krásne odíde (bez účasti v duely) … kamoši doma ho budú poplácavať po pleci, že je macher.

199
Franz
Reagovat

@Zuzka: To jsou ti kamarádi, co se ho na FB zastávali proti Martinovi. Prý ho urazil před celám národem a Michal se jen bránil. Stejné hovádka jako Michal.

200
Lentilka
Reagovat

Borisovia zabudli dať zdravotníčke rukavice – už keď ju pozvali na farmu , kde je infekcia tak na to nemali zabudnúť, Mišov odchod je zahraná scéna ,ktorej podstatu sa mi nedozvieme, na druhej strane im to zvyšuje sledovanosť o čom svedčia takéto vyjadrenia na iných stránkach:
Farmárska reality šou potvrdzuje aktuálny rast . Farmu do vyšších nadpriemerov dvíha až zvýšená miera kontroverzie. Farmu dvíhajú extrémy vysoko,dosiahla ďalší nárast. Silná medializácia kontroverzných momentov opäť programu pomáha. Vysoko sa drží od začiatku týždňa….. takže už neverím ,že je na tej farme niečo aj realita…

201
Skála
Reagovat

@Lentilka: Vzpomínáte jak ve VV dostávali soutěžící „tajný ukol“ ? Tady v této farmě těchto tajných a netajných ukolů je nespočet a navíc ještě moc špatně zahraných.Reality je tam moc málo.

202
Lentilka
Reagovat

Mišo sa ako vyjadril o Gabe , keď išla s rukou na vyšetrenie a ešte ani bránku nezavrela…Na každú sviňu sa voda varí …a tá voda sa nakoniec varila na Miša :-)

203
jenkaa
Reagovat

Tak ten odchod Misa byl vskutku trapný………až jsem se divila té zdravotnici, že se k tomu prodala…..a Borisové jsou už tak tupí, že neřeší kufr a překvapení nad Katkou…brrrr. dle mého se vrátí Dodo a uvidíme…..sice Kvetine nemuzu odpustit jeji atak ohledne sex. obtezovani, ale poslední dily je s ni sranda a s Miriam ještě vic……..:-)))to je strevo

204
Lentilka
Reagovat

@Skála: VV som nesledovala ,neviem o čo tam šlo.

205
anonymous
Reagovat

@Lentilka: No, tam nešlo ani tak o tajný úkoly, jako spíš o „rozumy“ a manipulaci ve Zpovědnici, zvlášť před Výzvou, aby se to hodilo štábu do krámu…

206
kvetka
Reagovat

Je to jedna velká komedie :) všimli jste si zdravotnice, když podávala Michalovi kapky, jaké měla hnusné gelové nehty? A jak se tam všichni cicmali, když odcházel, to chytí ty afty všichni.
Nevím, jestli to bude i v tv verzi, ale kameraman si vybral dvakrát úplně suché nádoby na vodu. Husy se tam rvaly o loužičku a o kravách ani nemluvím :(
Zvířat je mi v této farmě obzvlášt líto a nejvíc volků :( Jestli jim nedají ani vodu, tak jak pak chudáci mají orat.
No a Mira, to je kalamita:) včera počítala kolem dokola 18*3 a dneska se taky předvedla :)

207
Lentilka
Reagovat

@anonymous: viem že to bolo o tom ,čo boli zavretí v dome, ale videla som z toho asi pol hodinu vôbec ma to nezaujalo ,takže ani neviem o čo tam vlastne šlo…z reality šou sledujem len farmu

208
Lydye
Reagovat

Vážím si Doda co tam odvedl za práci, byla to ovšem práce, kterou znal a ovládal. Sice si ze začátku dával načas, ale pak makal, ovšem pokud mu něco nesedlo, nedělal, ale to většina. Byl to můj favorit, ale bylo by velmi nespravedlivé, pokud by se vrátil, je odpočatý, plný síly, elánu a před koncem soutěže. Ti ostatní, kteří zůstali a opravdu dřou, jsou vysíleni a sedřeni těžkou prací a nebylo by to fér. A rozdíl mezi Dodou a Tomášem je dost velký. Tomáš se učil všechny těžké práce za pochodu, nikdy před tím je nedělal, všechny vyburcoval k práci a sám maká asi nejvíce, že má chyby? Ano a kdo z nás je nemá. A nejhorší na celém je, že se asi velice těžko dostane do finále, protože jsme národ závistivců a ti co vypadli, mohou být ve většině domluveni a už jenom z důvodu závisti nepošlou Tomáše dál a dostane se tam proklouzávající a falešná osoba, která ostatním vadit nebude. Škoda, jestli to tak opravdu dopadne, tak to bude zrcadlo nás, jací ve skutečnosti jsme.

209
Lentilka
Reagovat

@kvetka: tak ta jej matematika nemala chybu , to človek vidí a počuje málokedy …ja mám z nej taký pocit,že ani nevie o čom to na tej farme je , ale jedno vie ,že by chcela vyhrať 50 000 ,zlatá je …

210
bobina
Reagovat

Mně připadalo, že i ty Petřiny dlouhé a „vtipné“ výstupy byly nahrané na přání štábu, aby jí v očích diváků zlepšili renomé. Občas se otočila na stranu, jakoby ji rozesmívaly „instrukce“. Podobný pocit jsem měla i při jejím loučení s Michalem. Slabý herecký výkon. Vrátí se asi Dodo, protože Kvetka řekla, že je to někdo, kdo si nezasloužil vypadnout…Píši málo, čtu pořád! Panáček je skvělý.

211
Dany
Reagovat

S Michalem je to komedie jako hrom, aby ho nemusel Martin natvrdo vyhodit. Moje dcera jako malá na afty hodně trpěla a nejen, že nemohla jíst, ani polévku, jen pila čaj a rozhodně nemluvila jakoby nic. Bolelo to a sotva otevírala,chudinka,pusu. Tenhle tam vypráví celé romány jako nic. Ještě se polituje jak je to vážné. Dodo to měl mnohem vážnější a nedělal z toho divadlo. Nechutná komedie.

212
jenkaa
Reagovat

Ja se snad prihlasim. To jsem neviditelna? na me nikdo nikdy nereaguje, a to umim vic nez násobilku na papiri

213
anonymous
Reagovat

@Lentilka: Já jsem zas sledoval jenom VV (všechny český řady).

214
anonymous
Reagovat

@jenkaa: Já jsem na Tebe v týhle diskuzi reagoval 2x :-)

215
pepa
Reagovat

konecne vypad ten hajzl,fracek rozmazlrnej.Ten tam stejne nedelal vubec nic.akorat tam jenom perad zral.vsichni tam dost zhubli jenom von ne.

216
Katka původní
Reagovat

Tak nám odešel chlap. I slzu jsem zamáčkla. Taky nechci Doda. Ale co už, jak říká Peťa.

217
Skála
Reagovat
218
pepa
Reagovat

je to jedna z nejhorsich farem

219
Skála
Reagovat

@anonymous: Ve VV byla jakáž takáž realita,kamery byly na každém rohu,ale se tam neplantal nikdo jiný.Jaká tady může být realita,když u všeho je kameraman a za ním stojí 3 až 4 lidé?? Jak jsem již psal „svět chce být klamán“ :-D

220
pepa
Reagovat

dodo by si zaslouzil vratit.kam se podivate vsude je jeho prace vydet

221
anonymous
Reagovat

@Skála: No, rozdíl VV a Farmy je o tom… že to je něco zcela jinýho :-)

222
Lentilka
Reagovat

Odišiel chlap, odišiel hráč – najväčší hráč vreckového gulečníka , v tom ho neporazil nikto , bol to dokonca víťaz – čoby hráč …

223
pepa
Reagovat

tak zase vime prt kdo se vrati.ale ja si myslim ze je to DODO

224
Katka původní
Reagovat

Safra, kdo to je?
Já věděla, že nám to dnes neřeknou.

225
Jája
Reagovat

Ta Mira potřebuje 12 hodin denně velký bič a malý dvůr. To je něco strašného. Prakr je na ni opravdu málo.

226
Dany
Reagovat

@anonymous: Je to něco úplně jiného, to je pravda. Ale na druhou stranu dívat se na něco se zpožděním tří týdnů, fakt moc reality není. Myslím, že by to šlo udělat jinak a opravdu aktuálně. V dnešní době není takový problém ty kamera tam přidělat. Jenže to by už nešlo tak manipulovat s dějem.

227
Dany
Reagovat

@Katka původní: Katko, určitě Dodo, kdo jiný?

228
Lentilka
Reagovat

A tie xujove otázky od Kvety – je vám za ním smutno – ? Ja by som jej povedala ,že nie a od radosti že odišiel tak si zatancujem kankán..

Ale aký rýchly odchod Miša a rýchly príchod Kati ajaj… sa mi páčil záber na mačičku ako sa umývala – namiesto farmárov …

229
Lentilka
Reagovat

@Jája: tak s tou mozarellou to zadrela riadne ,že sa vyrába z byčieho mlieka – svata prostoto

230
Hanka
Reagovat

Ahojky, tak jsem z toho nějaká rozvrkočená. Chtěla jsem, aby se vrátil Dodo, ale teď souhlasím s mnoha, že to bude, po tak dlouhé době nefér. Docela jsem začala fandit Gabě, protože fakt dře. No a Tomášovi, sice je taktik, ale maká a je manažer. Tak uvidíme, co bude………………….. Vnučka hodně trpí na afty, jíst může skutečně špatně, ale normálně chodí do školy. Tak začínám věřit, že je to manipulace s námi…

231
Katka původní
Reagovat

Nevím co dělám špatně ale mně se tady nezobrazují komentáře, které vidím vedle v okénku.

232
Katka původní
Reagovat

A naskočily mi až po odeslání mého příspěvku.

233
Skála
Reagovat

@anonymous: No nevím,oboje jsou „reality show“ sice každé v jiném prostředí,ale princip je zhruba stejný.

234
Lentilka
Reagovat

@Katka původní: Katka aj mne a niekedy musím aktualizovať celú stránku,aby som tie komenty mohla čítať

235
Skála
Reagovat

@Dany: Přesně tak jak píšeš“ono by nešlo manipulovat s dějem“,takže do reality má Farma moooc daleko.To ty VV byly daleko blíže realitě, když jsi mohla sledovat 24 hod.online kamery a pak porovnat s tím jak to sestříhali a večer pustili do TV.Farma se vlastně více blíží takové Ordinaci v růžové zahradě než reality show. :-D

236
Lentilka
Reagovat

@Skála: ešte sa opýtam ako je to s predtočením,koľko týždňov je rozdiel

237
jenkaa
Reagovat

anonymus, nevim, ale dal si napovedu, ze Miri ma i občas pravdu….a tusila jsem, ze jde o hnojeni, a pac to bylo( aspoň co nam ukazuji) před navstevou Martina, divila jsem se, ze se Tomas nezeptal….(to jsem reagovala ja na Te a v duchu):-))))
a jinak nevim, az ted, ale suma sumarum….Sigmund by koukal, jak se sice nepatrne, lec do budoucna, meni nalada na farme, a to ani ne ze strany Tomase. PS: kdy po druhé?.-)

238
jenkaa
Reagovat

Nejsem si jista, zda je onen navrat ok..ale zvladli ho všichni …..jen je videt jinou naladu….a kolikateho je?.-))))))koukam co uz bylo nebo bylo a offiko ještě nebylo? a pak se jim mame divit:-))))

239
Skála
Reagovat

@Lentilka: Předtočeno je tři týdny pozadu.Bylo tomu tak i při české farmě.

240
Zuzka
Reagovat

@Franz: 199 – Michal ale nakoniec odišiel pekne. To ospravedlnenie hospodárovi, síce len do kamery, bolo fajn. Ak to tak nemyslel, tak to zahral pekne, aspoň na mňa. Celkovo tie jeho záverečné slová zneli dobre.

241
Zuzka
Reagovat

@jenkaa: 237 – a toto presne sme doma riešili, že kedy to tá Mira Tomášovi povedala o tom hnojení. Ono ale už pri zadávaní úlohy hospodárom som tam cítila kulehu. Poradie bolo: oranie, oranie, oranie, hnojenie, atď a nič k hnojeniu nepovedal viac. Žiadne upozornenie, že najprv hnojiť (v tej „necenzúrovanej“ dlhej verzii). Niekedy mám pocit, že tomu štábu stačí veľmi málo a majú účinkujúcich tam kde chcú.

Inak, predpokladám, že dobrá nálada bude fuč po príchode Doda. Aspoň čo sa Tomáša týka. Ale aspoň sa mu čistá a umytá Katka vrátila a može trocha „pookriať“. Veď čo zlepší náladu lepšie ako dobrý sex. :)

242
Háňa
Reagovat

@Zuzka: Někoho, kdo je zemědělec (tím rozhodně nemyslím vystudovanou odbornici Miru), ani nenapadne, že by někdo oral a pak hnojil. Hnůj se musí do půdy zapravit, aby živiny neutekly do vzduchu. Je pravda, že farmáři Martina už tolikrát zaskočili, že by měl jejich jednání předvídat a po zadání úkolu se ujistit, že zadání pochopili správně a ne po svém :o)

243
Háňa
Reagovat

Myslíte, že se farmáři pořád sprchujou v té své venkovní budce, když je taková zima? A režie nám to neukazuje, když tam už není sexy Bárbínka a vilný Stano, protože to není zábavné nebo prostě na hygienu kašlou. Než přijdou vypadlí farmáři na farmu, měl by jim zase Martin přivést kotel na vodu a káď, aby trochu vyčichli.

244
Zuzka
Reagovat

@bobina: 210 – ja sa práve na Petre veľmi bavím (až teraz). Mne príde, že ona to účinkovanie zobrala ako životnú rolu a že ju to preháňanie všetkého, dlhé výrazné monológy a hranie veľmi baví. Neviem, či na popud štábu alebo či to má ako svoju súťažnú taktiku, ale je v nej kus héérečky. Veď aj tú východniarčinu používa len preto, aby bola zaujímavá. Jej cieľ je zaujať. Možno po skončení farmy dostane angažmá v nejakom ochotníckom divadle a bude vo svojej koži.

245
Jája
Reagovat

@Lentilka: Připadá mi mírně retardovaná jak duševně, tak i tělesně – viz konopí a kopeček. To co širokorozchodná Petra lehce zvládla s hromadou konopí, Mira se svazečkem pod paží ne a ne. Bude na ni v duelu zajímavý podhled. Jak říká Tomáš – Mirka a zařaď dvojku. :DDD

246
jenkaa
Reagovat

Zuzi, (238) je fakt, ze mu něco o hnojeni rikala, ale iba že:-)))))ja proti nic nemam, mi rozsmiva…podstatne je, ze se mohl Tomas zeptat

247
jenkaa
Reagovat

Zuzi,jak to vnimam ja, ne diky Tomasovi,lec obecne…….proto jsem vzpomínala S.F.-))))pakarna:-) evidentne bude hur

248
Háňa
Reagovat

@Jája: Mám z ní stejný dojem. S tou mozzarelou to bylo hezké. Býk nebo buvol, to máš prašť jak uhoď. Nezdá se, že by byla tak svělá herečka, aby takhle dobře maskovala svou inteligenci a geniální herní strategii.

249
bobina
Reagovat

@Zuzka: Já se také bavím a nejvíc jsem se těšila, jak po společné noci s Tomášem v seníku konečně Petra v slzách a ve strachu před klimbajícím se Tomášovým čímžeto? navždy opustí tuto farmu, A ono nic.

250
Nezabudka
Reagovat

Nezda sa mi, ze by Misova choroba bola vymyslena. Mal to aj pred farmou, bolo to velmi bolestive vtedy, a mozno to chcelo nejake opatrenia, ktore na farme neboli mozne urobit, aby sa mu to dalej nezhorsovalo (napr. specialnu stravu, ako niekto pisal na facebooku). Aj ked to, ze si balil rovno kufor, bolo divne. Nad bozkavanim pri takejto chorobe som sa aj ja pozastavila, no na virusy neverim (ako hovori Germanska nova medicina), takze snad sa ostatnym, nestane.

251
Nezabudka
Reagovat

Este som chcela napisat, ze tej chorobe verim aj preto, ze Miso bol taky vynervovany – uz pri konflikte s Janou, ale najma s hospodarom – aj ked inokedy bol velky kludas (okrem hadky s Romanom), myslim, ze to uz v nom bola choroba, mal v sebe vnutorne napatie ake byva pre vypuknutim choroby.

252
anonymous
Reagovat

@Dany: Ale farma není uzavřenej prostor, takže už jenom proto by to bylo něco zcela jinýho pořád :-)

253
anonymous
Reagovat

@jenkaa: 65 a 126 :-)

254
Dany
Reagovat

@jenkaa: Já myslím, že to bude napsáno i v almanachu.

255
Dany
Reagovat

@anonymous: A co to má společného s umístěním kamer a aktualitou přenosu?

256
anonymous
Reagovat

@Dany: S tím nic.

257
Jája
Reagovat

Koukám, že na Slovensku mají více Mirek :DD Ukázka z FB:

Daniela Budáčová Mozzarella je z bycieho mlieka.. pochopitelne od samice, nehovori sa od bycice predca… joooj, ked chcem z dakoho robit debila, tak na tom co ovladam.. a ta Mirka nema v hlave nasranee a je zabavnaa…
1 · 8 hod.
Hana Dulajová
Hana Dulajová daniela žiaden býk ani byčica ale byvol a to je rozdiel a to si z vas nerobím debila to už ste ako aj mira

258
sunrise
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale vkrádá se mi intenzivní myšlenka, že ta Mirčina škola bude něco takového jako plzeňská práva. Protože to, co z té holky občas vypadne, je opravdu k neuvěření. A to si, věřte mi, po tolika letech sledování všech možných RS vážně nedělám žádné iluze o IQ jejich účastníků. :-)

259
vlak
Reagovat

ahojtě moji slováčiska!
ač jsem pražský čechůň a farma 6 je vaše show, jako nezaujatý pozorovatel, dovolím si pár postřehů.
v úvodu, krátké vysvětlení…
vzhledem k mému stavu, kdy jsem po operaci kolena a tím imobilní, na netu, po dobu čtyř dnů, shlédnul jsem 1.-63.díl. reality show.
vaše „hrdiny“ nechci kritizovat, ač k mnoha mám určité výtky. chci jmenovat pouze dva:
1. DODO – 22.letý chalan, který je stále ve vývinu a byl velkým pracantem. škoda, že si to mnoho rýpajících aktérů neuvědomilo, že k nabití manuální síly potřeboval řádně dotankovat potravu. mimo jiné, nedocházelo by u něj k mnoha úrazům. i volci, kteří jsou unavení i hladoví, netahají. on se, ač několikrát vážně zraněn, překonával. pro mne je Jožko hrdina a ostatní sobci mohou být rádi, že kluk nepřišel o ruku (otrava krve, tetanus).
2. národní plačka Petra Bejdová, která svými slzami vydírá své blízké a nyní celý slovenský národ. ač se ukrývá za Boha, patří mezi největší lháře a křiváky, kdy mi svým chování připomíná pravého bonzáka, aby konkurenci pošpinila u druhých, v boji je oslabila a závěrem slízla vítěznou smetanu. K tomuto jí zdatně statuje a vypomáhá štáb tv markýza.
Předem vystavěný scénář o rozvedené matce, která se stará o vážně nemocné dítě.
Nyní mi dovolte rozbor situace:
A. ač rozvedená, s ex vede společnou domácnost. proč? aby snad dostala vyšší sociální dávky?
ex jí na farmu zašle prsten a hle, tv markýza oné ženštině vypraví svatbu (jako v čechách ve vyvolených!).
věřící plačka obdrží národní kroj, který ji sedne jak poklice na hrnec. za účasti ženicha, nemocné dcerky, která nemá imunitu, synka i hudebníků, je přesně do plánovaného dílu implementovaná svatba manželů, kteří si nikterak nevysvětlili údajné křivdy či pochybení. a hle, plačka v dalším díle hovoří o třetím dítěti.
B. dcera plačky, bez imunity?!? sám vím o čem hovořím. můj syn měl nulovou imunitu, od 4.měsíce věku záněty středního ucha, které v 6.měsíci vyústily do zánětu středouší, s možným zánětem mozku a propuknutí astmatu. nosil ochrannou roušku, včetně rodinných příslušníků, kteří měli infekt. do ZŠ nastoupil v 8.letech, z měsíce byl tři týdny hospitalizován, kromě astmatických záchvatů prodělal sedm zápalů plic, jedno ucho měl píchané 24x a druhé 16x. 5 roků docházel na injekce k posílení imunity, aby z něho byl zdravý mladý muž s vysokoškolským vzděláním v technickém oboru.

K účastnici reality show Gábině se dlouze rozepisuji a její životní příběh zpochybňuji, neboť se silně domnívám, že tato žena se má stát vítězkou reality show. Mnoho nevyjasněných záhad najednou, stále se opakující povrchní vysvětlení důvodů proč získat výhru, kamera nejvíce tuto ženu zabírá, nejčastěji se vyjadřuje ke vzniklým situacím, ale i překročený rozpočet tv makrýza na svatební výdaje. dále, aby se přidaly davy diváků z řad věřících, tato ženština se opakovaně obrací k Bohu.
bohužel, jako katolička: kleje, lže, je nadržená jak jalovice (mladá kráva), na bližního svého kydá hnůj, ale i uplácí další soutěžící tím, že jim dá část výhry, když vyhraje, a proto musí být jako farmářka týdne chráněná.

Slováčiska, nebylo by to prvně, kdy tv show je předem zmanipulovaná, scénář a vzniklé situace jsou vystavěny tak, aby předem určený a zaplacený vítěz, došel do cíle, bez ztráty kytičky.
takto se událo i reality show v čechách – vyvolení. vladko sám přiznal, že obdržel dvou miliónový obnos od tv prima, aby vůbec nastoupil do soutěže. celá show byla velkým propadákem.
závěrem, show Farma 6 je vaše show, ale názor z druhého břehu není na škodu.
bohužel, můj favorit musel ze zdravotních důvodů odstoupit, ale pro mne je vítězem DODO!

260
vlak
Reagovat

@vlak:

sorry….. stále hovořím o Petře! mnou vyslovené jméno Gabriela je překlep!

261
JanaH
Reagovat

@vlak: vidět 63 dílů Farmy během čtyř dnů a zachovat si plné duševní zdraví… to se dá? :-o

Já mám občas potíže vydržet sledovat dva díly po sobě z archivu. Myslím, že po desátém díle bych se na tuty zbláznila! :-D

262
JanaH
Reagovat

Douchová musí být mírně „momentálně“ retardovaná… nebo je tak prefíkaná, že to geniálně hraje.
Včera se mi líbilo ohodnocení od Tomáše, něco ve smyslu, že si žije ve svojí rozpačité bublině, je ozembúch a trulko. :-))
Myslím, že ještě neřekla poslední slovo, jak je jich tam málo, je víc vidět a dostává víc prostoru se projevit, což je dobře! :-D

263
Jája
Reagovat

@JanaH: A já mám pořád takový protivný šimravý pocit, že ona ještě tento týden proleze do dalšího a snad ještě do dalšího týdne.

264
Jája
Reagovat

@vlak: Imobilnímu je vždy dlouhá chvíle, tak nám ještě rozeber Janu a Gábinu. :)

265
JanaH
Reagovat

@Jája: mně by ani nevadilo, kdyby prolezla, bo je s ní sranda, takovou figurku hned tak nevidíš. :-))

Taky musím ocenit její pracovní úsilí. Jana nabírá vodu ze studny, Douchová sedí na kýblu, žvaní a čumí. Petra vytahuje smrduté konopí z močidla, Douchová stojí na břehu a čumí. Dostává takovou práci, kde nemůže nic moc pos…pokašlat, všichni TF asi moc dobře vědí proč. A já bych ji tak ráda viděla jako služku.
Přesto mě baví víc, než Marfuša, se kterou není ani ta sranda a není tam ani jinak moc co platná. Leda jako výplň do duelů.

266
anonymous
Reagovat

@vlak:
„takto se událo i reality show v čechách – vyvolení. vladko sám přiznal, že obdržel dvou miliónový obnos od tv prima, aby vůbec nastoupil do soutěže.“
…ano, jak ryze český. I po dvou letech má někdo tu potřebu vytahovat podobný lži a nesmysly.
(P.S. Vlada jsem jako svýho favorita ve VV4 neměl)

267
JanaH
Reagovat

@anonymous: tak nějak… Nepsali o tom tenkrát v Plesku, tak je to pravda? :-D
P.S. Kdo byl tvůj favorit?

268
anonymous
Reagovat

@JanaH: No, ty nesmysly byly i opačný, jako že když vyhraje, tak 2 mega dá Primě (někomu z Primy) :-)

Ad favorit: To je tajný :-) I ryba vám to zamlčí :-D (neb je němá)

269
JanaH
Reagovat

@anonymous: tehdy to na Vlada vybalil Buldog se svým podržtaškou Martinem a Pepou, Vlado čuměl jak puk a nechápal… tak geniální herec ten hysterik fakt není. :-))
K tématu favorit jen tolik : :-P

270
Foxyfox
Reagovat

Takze Dodo se opracdu vratil:-) ma velkou vyhodu, ze ma nakoukano, takze nebude Tomasocv zrat nejakou taktivku- kamosi.

271
Vychodniar
Reagovat

Ludze mojo,ta vy se com vysmivace z totej nasej Peti?Ta vy neznace,ze vona to musi hrac kuli penezom?Ta vy neznace jaka tu bida na tym vychodze?Sak to uz davno dobavene s totu markizu,ze vona to vyhra.Sak tu na valale uz jej sochu staviaju,aj kleban ju vysveci.Ta i ta Valova primatorkaHumennoho tam pridze.Vy utorice,ze je doma,no ta hej bo voni su sicke doma,uz budze,len finale,tak nam Petka povedzela.Ta se nehnevajce na nu ,kedz tovyhra,bo kedz ne tapujdze do tej jej baracky aj so svojim chlopom.A vy na tych cechoch pre bozicka trimce jej palce.Ta dovidzenia a dumam,ze vam netreba sicko prelozic,bo se mi nechce vecej carbac na tym mojim tablece.

272
Jája
Reagovat

@Vychodniar: Palce mam pre keho ineho, nech idze do baracki alebo do ineho valala. :D

273
iv
Reagovat

Příchod jednoho farmáře jako aspoň nějaká protiváha a aspoň teoretická mužská konkurence pro suverénního spokojeného supermana (s tetováním na předloktí MAYER) mě potěšil. Škoda, že s tím návratem otáleli a že ani jeho případná podpora u vypadlých farmářů není nijak velká. Netěší mě soukromý odhad, že po ženském očekávaném duelu Petry s Katou zůstane FT stejný, určitě zajímavější by byl duel s Mirou a koho by, pokud by vypadla, určila ona. Vyřazení P. večer nečekám, ovšem u almanachu a překvapení nikdo neví.

274
Johana
Reagovat

@Vychodniar: ta šak hej, my i ratame, že Peťka šebe odneše peneži. To budze veľka šlava na Vychodze a i baracky pokvitnu.

275
Eva původní
Reagovat

Tak Dodo se přeci vrátil, už z té show dělají Markízáci frašku. Vůbec nevěřím tomu, že by si jeho návrat přáli ti co na farmě jsou. To snad farmáři dostali nařízeno, aby hlasovali ano. Dodánek vyžraný, odpočatý a přijde si k hotovému. Gaba je sedřená a zestárla tam snad o 25 let, Tomáš toho má též už dost. Jsem zvědavá jestli Dodánek bude teď za Gabu orat, pokud tedy ještě něco k orání je. Jinak se tam bude flákat až do finále a je možné, že i zvítězí. Za mne stále vítězství přeji Gabě nebo Tomášovi. Kéž by se mi to už konečně jednou splnilo, nikdy mé přání nevyšlo. Vlastně jednou u Mariána. No nic, jen jsem se rozohnila, fakt mám zlost a přitom mi na chleba nepřidají, ani ho nebudu mít levnější :-)) takže raději vždy s úsměvem :-))))

276
Jája
Reagovat

@iv: Pokud Mira není tak blbá jak se dělá, tak almanach by jí sedl, ale v překvapení by nesmělo být nic pohybového, vždyť i Petra se mi zdá pohyblivější než Mira.

277
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: 275 – Evi, pokooj :) Určite to vyhrá jeden z tvojich favoritov, už len preto, že sú rovnakí ako moji, tak si držme palce. :) Mne je Gabika čím ďalej tým sympatickejšia. Buď sa jej unavili hlasivky alebo tam fakt nastala pohoda, ale odkedy nekričí a vyžaruje z nej spokojnosť, tak vyzerá ako fajn šikovná silná žena. Dokonca som miestami mala pocit, že jej to s volkami ide lepšie ako Tomášovi. To, že zvládne aj chlapskú robotu, tak to dievča nekecalo. Tak klobúk dole pred ňou. Sa už vôbec nedivím, že sa jej Peťa chcela zbaviť bez svojho ohrozenia. Spätne mám pocit, že sa Gaba nechala manipulovať Petrou a odkedy ju dala Petra za slúžku, tak Gaba svoje celé správanie zmenila ako k Petre, tak aj k ostatným.

278
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: Zuzi, jééé tak to jsem moc ráda, že jsme na tom stejně a určitě jim budeme držet palce :-)) Na Gabu mám úplně stejný názor jako Ty. V posledních týdnech u mne stoupla na výši, má můj obdiv za to orání pole, je to dříč!!! V ostatním co píšeš máš plnou pravdu, souhlasím.

279
Lydye
Reagovat

@vlak: Také to tak vidím, Petra je dobrý magnet pro citlivé lidičky a pořad na to sází. Doda si vážím, byl to můj favorit, ale nesouhlasím s jeho návratem po velkém, když to jinak pojmenuji, dopingu. Není to fér k nynějším udřeným farmářům a to jsou hlavně Gaba a Tomáš. Oba jedou na plný plyn a nebýt toho kluka, nevím jak by tam vegetili. Tomáš je pro mne veliký tahoun a dříč, přála bych mu výhru, ale jak jsem již psala, lidská závist a nepřejícnost je větší než tolerance.

280
Jája
Reagovat

Tak mě bolí u srdíčka. Zase se budu muset dívat na toho nenažraného líného baziliška. :(
Nechci být zlá, ale ať si ukopne palec o brázdu a zase zmizí :)

281
Franz
Reagovat

Včera jsem si myslel, že si Petra vezme do duelu opět Katku. Dnes si to nemyslím, protože snad Petra není tak blbá, aby znovu posílila Tomáše. Více věřím, že si vezme tu jednoduchou Miriam, protože od ní může čekat, že ji napíše na příští týden funkci FT. Jde ji přece o to, aby se pokusili Tomáše pomocí odpočatého Dódíka vyřadit.
Petra to má zřejmě velice vyčuraně rozehrané. A, že se najednou nebála Tomáše, když šel za ní spát do sluhovského. To ji najednou nevadilo, že ještě před měsícem ho udávala?

282
Franz
Reagovat

@Jája: Pelec nahoru. :)

283
Lentilka
Reagovat

@Vychodniar: Ta vy totu vašu primatorku nikdzy nepošilajce,sce chudobny kraj a ona pujdze na vylet za štatne peňeži. Ta to co za rozum . A nebudze dovod tam chodzic bo Petra už ma pre dzevče dosc peňezi na lečene,ľebo už prestala plakac a už si nema co vyplakac ešče še aj včera nakonec šmiala ,kedz Mihal odchadzal. Ta to daco ne s koscelnym poradkom.
A už kedz še primatorka scela popri Petre zvidzicelnic ,ta čomu ju nešla zosobašic,lepši by še jej to oplacilo. Aj oldomaš by obšahla.
Ta len vy totu primatorku nepuščajce nikdzy ,bo še nakonec aj ona zošmešni pred calym Slovenskom,a toto jej neni treba, radzim vám dobre,posluchnice me a budze šicko v poradku.

284
dejna
Reagovat

@Franz: svatá pravda! :D

285
Lentilka
Reagovat

@Skála: ďakujem

286
Lentilka
Reagovat

Pravá mozzarella je letný zázrak z byvolieho mlieka. Mozzarella z byvolieho mlieka je svetovou jednotkou ,tento syr je vyrábaný v Kampánii a mnohí gurmáni ju považujú za jedinú skutočnú mozzarellu. jej tajomstvo tkvie v použitej surovine ktorou je vzácne čerstvé byvolie mlieko.
Takže Mirka sa nemýlila – a ja som sa na tom bavila. Sorry Mirka

287
sunrise
Reagovat

@Lentilka: sorry, ale byvol/bůvol není býk. Býk je samec od krávy a mléko nedává. Buvol je jiný živočišný druh a Mirka blábolila blbosti. Radím strýčka googla.

288
Dany
Reagovat

@Lentilka: Lentilko, Mirka nemluvila o buvolím mléku, ale býčím. A to je sakra rozdíl.

289
Foxyfox
Reagovat

@Eva původní: a co teprve az se vrati Misko P.

290
Lentilka
Reagovat

viem že býk nie je byvol ,len ja som si myslela že mozzarella sa robí z iných surovín,trebars zo servatky, preto som napísala ,že sa nemýlila,ona mala predstavu o čom to je na rozdiel odo mňa, … no kvôli Mire som si aspoň rozširila vedomosti…

sunrise veď to som vyčítala na google,nejak mi dnes ten syr vrtal v hlave tak som si to vygooglila …

291
Johana
Reagovat

Oceňuji, že se včera Kvetka nesnažila pokračovat v té komedii kolem Miša a vypadlo z ní jen strohé ,,Michal odišiel…a Michal sa už nevráti“
Katka, doufám, imunitu mít tento týden nebude, ale mně by se líbilo, kdyby si Petra vzala do duelu Miru. Byl by to veselý večer.

292
sunrise
Reagovat

@Lentilka: Ne, že bych se v tom chtěla nějak extra nimrat a vytvářet tady nesmyslnou debatu o býčím mléku, ale pro mě plácla Mira takovou nebetyčnou hovadinu s tím, že mozzarella se dělá z býčího mléka. že i kdyby všechny ostatní představy o výrobě tohoto sýra byly správné, tímhle z toho co tvrdila udělala frašku na úrovni rozhovoru dětí ze zvláštní školy, a to bych se těm dětem možná musela omluvit. Howg :-)))

293
Wally
Reagovat

Budte rádi, že to Douchová nevěděla, to tam taky pak hodinu mohli rozebírat jak se jmenuje samice od buvola.

294
sunrise
Reagovat

@Wally: Každopádně je s ní sranda.

295
Lentilka
Reagovat

Mne sa napr: včera páčilo ako sa večer pekne bavili,nehádali sa,bola tam perfektná atmosféra …hádam to bolo prvýkrát čo sú tam, fakt oni sa tam veľmi málo zabávali…a na Miška si ani nespomenuli – : )))

296
Eva původní
Reagovat

@Foxyfox: 289 A víš, že jo, jen ať se vrátí :-)) To už se mu ta papulka zahojí :-)) tak má nárok na návrat. A upřímně Ti řeknu, že mi je milejší než liný nenažranec Dodo, který začal pořádně makat až při Tomášovi. Hlavně, že Kvetka mlela, že se už nevrátí… No čo už, hezké pokoukání :-))

297
Lentilka
Reagovat

@sunrise: ani ja to nebudem rozoberať.nie je to až také podstatné,určite má ešte pre nás nejaké vtipné hlášky pripravené…

298
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Evi ,ale to rozprávala aj pri Hrmovej,Mokráňovej a aj Tiborovi a teraz Dodovi ,ale to sa dalo čakať,že ho vrátia lebo namiesto neho nedali nikoho, a keď aj mal boľavé
ruky tak hlavný dôvod jeho odchodu bolo to ,že sa mu vydávala sestra,veď preto tie koláče donesie .

Ja som ale strašne zvedavá načo použiju Katu , prečo odišiel Mišo tak aby sa vrátila Kata. Toto je pre mňa nejaké divné…

299
Jája
Reagovat

@Lentilka: Dnes toho moc neřekne, počítám, že ta než se vyspí z kocoviny, tak bude konec farmy. Ta ženská vypije i mrtvému z nosa :D

300
Wally
Reagovat

@sunrise: Tak to héj. :D

S tou Marfušou to je opravdu divný, to tam přišla jen s taštičkou? Minule táhla kufr. To nevypadá, že tam je jako farmářka. Asi Tomáš dostal jen několikadenní potěšení.

301
JanaH
Reagovat

Tvl… Douchová se vidí ve finále, nepotřebuje hlasy vypadnutých farmářů a je realistka? :-DDD Ta děvenka nezklame, díky za ni. A brejle ještě nenašla?

302
Lentilka
Reagovat

@Jája: pozerám ,že s alkoholom sa kamaráti viac ako treba,
Mira nesklamala – nepotrebuje hlas do finále načo – vyhrá duel a už je tam – joj ty môj bože…dievča je riadne mimo :-)))

všimli ste si záber na Dodove ruky….čisté ,žiadne stopy po operácii…

303
kvetka
Reagovat

Všimli jste si, jak jsou Jana a Petra divné po tom, co tam došel Dodo? Já se dívala na necenzurovanou verzi,tak nevím, jestli to už v TV bylo.

304
Wally
Reagovat

@Lentilka: Vždyť to je měsíc. A ta operace asi spočívala ve vyčištění zanícené rány. A týden ATB.

305
JanaH
Reagovat

@kvetka: v čem divné? Měla jsem pocit, že byly rády.

306
kvetka
Reagovat

@JanaH: ne hned, když přišel, ale až začali pracovat. A když tam byl Martin, tak hlavně Jana hleděla jak sůva. A jak je Tomáš hnal do práce, tak vrčely a byly naštvané, že si nemůžou ani sednout. Hlavně od Jany tam létaly nevypípané baracky :) Přitom myslím nejvíc maká Gabika a ta se usmívala pořád.

307
JanaH
Reagovat

@Lentilka: Kvetka sice dramaticky zahlásila, že Dodo je po operaci. Ale spíš se jednalo o šmiknutí a vyčištění, dva tři stehy.
Ale hlavně si Dodánek odskočil na svatbu.

308
Jája
Reagovat

@kvetka: Kdoví co z něho mimo kamery vypadlo, ale vypadá to tak, že mají o čem sakra přemýšlet. Zda-li Jana vydrží až do konce a nesesype se ?

309
JanaH
Reagovat

@kvetka: aha. Já jsem to pochopila tak, že je Tomáš načapal vždycky ve chvíli, kdy přerušily práci a na chvilku si sedly. Tak remcaly. Baracky jsem si domyslela. :-))

310
kvetka
Reagovat

@JanaH: to jsem si taky všimla, že je honil možná trochu neprávem, ale Jana se mě zdála hodně divná na to, že před Kvetkou vykládala, jak je všechno super a vůbec se nehádají a jsou v pohodě.

311
JanaH
Reagovat

@kvetka: mně přijde Jana také „čudo“ od začátku…

A už pár dílů zpátky se mi zdá, že je strašně oteklá (odulá) v obličeji.

312
Wally
Reagovat

Já mám doma Douchovou v kalhotech. Vyprávím story o býčí mozzarele a můj milovaný syn studující 3 semestr zemědělky mi odpoví – vždyť jo. Ach jo. :D

313
Foxyfox
Reagovat

Cha, teď se pekne odkopal tomas i kata, se muzou podelat, ze jde do duelu. Jen at tyckarka vypadne. Tomas se dobre odkopava, jakej je blbecek.
Btw. Diky tomu, ze se vraril dodo vynikne to, jakej je tomas prcek:-)

314
kvetka
Reagovat

@Foxyfox: no ale Kata je pěkně naštvaná, tak ji to třeba nakopne :) a já bych jí přála, aby tu Bejdovku vyhodila :)

315
JanaH
Reagovat

Se asi zbláznili ne? Jasně, že si do duelu vyberu slabšího, abych se vrátila. Tady nehrajeme fér nefér, ale hru o 50 000 éček. Tedy ne že by mi vadilo, kdyby Bejdovka vyfičela, jenže ona s Marfušou nevyfičí. Takže jí výběr nemám za zlé.

316
kvetka
Reagovat

@JanaH: možná s Douchovou by to měla Petina lehčí, tak se mi jeví jako naprosté kopyto

317
JanaH
Reagovat

Hlavně že zůstala Douchová! :-D
Ty brejle ještě nenašla? :-DDD

318
Dany
Reagovat

@Foxyfox: Já jen koukám jak puk, že to Tomáše i gogo tanečnici tak roztočilo. Tak logicky si Petra vezme toho, s kým má větší šanci se vrátit. Na této farmě to dělají všichni. Jsem fakt zvědavá, jak duel dopadne, no jak Petru nemusím, je pracant, je tam od začátku, přeji si aby duel vyhrála. Sice pak od Tomáše zakusí peklo na zemi, ale zase má kliku, že tam už není Michal, to by to peklo měla dvojité. Tohle ustojí, vztekat se na ní bude jen Tomáš, ostatním je to, myslím,jedno.

319
JanaH
Reagovat

@kvetka: mně taky, a právě proto chci, ať tam ještě chvilku vydrží. Poslední dobou je víc vidět a vždycky mě dostane, čímkoli. :-))

320
JanaH
Reagovat

Po dlouhé době vidím Farmu v PP a hrabe mi z těch reklam, nemají jich Slováci nějak moc? :-/

321
iv
Reagovat

FT se opět projevil jako narušená osobnost, nevěřím, že soutěžící, který do kamery přeje jinému, ať shoří v pekle, je psychicky v pořádku…

322
kvetka
Reagovat

@JanaH: to právě dneska byl snad rekord, protože první reklama až skoro po půl hodině, jinak je už po 10 minutách :)

323
Wally
Reagovat

@Dany: On mu tam bude dobře sekundovat Dodo. To je taky pěknej bazilíšek.

A dobře s nima vyběhla :D Marfuša byla vzteky bezsebe. Tomáš jí to dá sežrat, protože asi bude opět FT, takže sluhování má jisté.

324
kvetka
Reagovat

Ale Dodo mluvil tak nějak divně, jako kdyby se Kata vrátila :)

325
Dany
Reagovat

Hlavně at vypadne Katuše. Už jen za ty kydy. Pokud vím, Petra o ní nic špatného neříkala, dokonce ani Květce v duelové chatce po tom, co si od těch dvou psychoušů vyslechla. Můj favorit na celkovou výhru není, ale v dnešním duelu jí držím palce.

326
Hanka
Reagovat

Tak mě uplákánek pěkně vytočil. To, že si vybrala Katku, to beru, ale vadily mi hodně její argumenty při rozhovoru s Kvetkou. Plácat tam, že T+K přerušila „hrátky“, to mne fakt vzalo…..

327
JanaH
Reagovat

@Hanka: závidí. :-)

To peří Bejdovka silně podcenila, času měla vagón, Marfuša oproti ní neměla ani půlku, měla raději desetkrát zkontrolovat… no ale dobře, aspoň to nebude 2:0. :-D

328
Katka původní
Reagovat

Mně to v této hře taky přijde normální, že si vyberou slabší. Však myslím, že Kata má po baracke a pojdě.I když bych se ráda mýlila.

329
kvetka
Reagovat

@JanaH: a je to 2-0 :)

330
iv
Reagovat

Pozitivní je, že Peťa za FT dá nejspíš ženu a nic nebude bránit mužskému duelu.

331
Katka původní
Reagovat

Tak to je pro mně překvapení. A jedeme dál.

332
JanaH
Reagovat

No tvl, ono je to 2:0, ale pro Marfušu! :-o Je to možné toto? :-D

Mám radost, fakt. Bejdovka se ve stodole nezmohla ani na slzy, musel to být pro ni šok. Ona si vůbec nepřipustila, že by mohla prohrát. Ještě v duelové chatce vyprávěla, jak už se jí teď neoplatí jet domů, ve stodole zas, jak moc se domů těší… Ta to bude rozdýchávat dlouho.

333
kvetka
Reagovat

Já jsem ráda, že Petina vypadla, byla jak bazilišek a ted to i ukázala, při volovi – shoď Tomáša, ať se můžu vrátit :(

334
JanaH
Reagovat

@kvetka: typická Peťa pánbíčkářka. :-/

335
Hanka
Reagovat

Tak jsem šťastná, že ta plačka vypadla a úplně mne dorazila, když se loučila s volem a pronesla, ať zraní Tomáše, aby se mohla vrátit. Tak zlou ženskou hned tak nepotkáš. To umne totálně projela. Už se jednou podobně projevila se Stanem. Výhru docela přeji Gabě ev. Tomášovi.

336
Eva původní
Reagovat

Jupííí, Petina-Kvetina-zmijovec je v čudu a to je moc dobře. Za to co řekla tomu volovi, bodaj by si svalil Tomáše abych se vrátila, tak to je teda nehorázná sketa. Už jednou vyslovila něco v tom smyslu aby někomu onemocněly děti – teď nevím komu to řekla – což bylo velice hnusné, dobře jí tak, jsem ráda, že vypadla!!!!

337
JanaH
Reagovat

@Eva původní: křičela na Mojseje, že pokud ona má zdravé děti, tak mu přeje, aby jeho děti současné i ty budoucí byly tak zdravé jako její (přecházelo tomu to, že Mojsej řekl, že její děti jsou zdravé).

338
JanaH
Reagovat

Na fb se našlo pár lidí, kteří se rozhořčovali, že první disciplína duelu nebyla fér… co na ní jako nebylo fér? Zahlásila Bejdovka, že má hotovo? Zahlásila. Měla tam dvě chyby? Měla. Tak co už… :-D

339
Vychodniar
Reagovat

Pozor,neradujce se do predu,vy nevjdzice kelo se ich uz vracilo?Zeby sce nebuli iste prekvapene.Toto isce nekonec. D

340
Lydye
Reagovat

Žena a matka, která věří v Boha, dokáže přát druhému nemoc či úraz aby se dostala k penězům, to hovoří za vše.

341
Jája
Reagovat

Jsem na výsost spokojená. Přeji všem pěknou dobrou noc a krásné sny. :)

342
Dany
Reagovat

@Hanka: Vždyt měla pravdu.

343
Dany
Reagovat

Že vypadla Petra mi ani tak nevadí, vadí mi, že tam zůstala stripterka. Ta si to nezaslouží ani vzdáleně. Přímo jí nesnáším.

344
eva
Reagovat

Jsem ráda že Petra vypadla , od začátku tvrdím ,že je to ten had , který neumí nic jiného dělat než, bečet , modlit se, hrát na city,pomlouvat , drbat , intrikovat ,hrát si na hvězdu na kterou nemá . Místo aby zhodila , tak je čím dál tím bachratější. Nejsem závistivá, ale jí jsem to nepřála od začátku.Ještě by mohl vypadnou Tomaš , to je taky jeden velký zme.ek!!Výhru přeji Gábině a Dodovi.

345
Lydye
Reagovat

@Dany: Čím se živí je jen její soukromá věc, rozhodně není tak falešná jak Petra a výhru jsem ji přála moc i když počítám, že se na ni povozí i druhé farmářky.

346
JanaH
Reagovat

@Dany: nezaslouží. Ale dneska udělala něco záslužného.

Já se divím, jak může říct člověk, který má v pořádku vztahy v rodině a ve svém okolí, že budou zklamaní, že nedodržela slib, který jim dala…

347
JanaH
Reagovat

A v konečném důsledku za vypadnutí Petry může Mišo a jeho těžká choroba. :-D

348
Eva
Reagovat

Ano , Petra , taková panbičkářka a přála druhemu zle , to nechápu.Pánbiček se ji odměnil.“jsem ateista , ale věřím že zlo se odmění zase zlem.“

349
Hana
Reagovat

Tak… po rozhovoru s duelantkami v chatkách u nás vypnuli proud, takže vidím výsledek až teď a to je šok! Přála jsem Petře. Mnohem víc mě baví než Kata utěšitelka. Jak mě potěšil návrat Doda, tak mě vítězství Katy zklamalo.

350
Hana
Reagovat

Kdo bude FT? Petra by mohla dát Miru, aby byla sranda. Za sluhy Tomáše a Katu.

351
Jája
Reagovat

@JanaH: Však jí to Mišo říkal, že ji vyhodí :D

352
Dany
Reagovat

@Lydye: Zase za faleš. Proč je falešná? Že taktizuje? Tomáš s Michalem neváhali ohrozit milovanou Katku jen proto, aby se stal Tomáš farmářem týdne. Michal to na kameru řekl jasně. Nebo je falešná, protože si vzala do duelu toho o kom si myslela, že s ním má větší šanci? To dělají všichi. Slovo faleš se tam mele od ráa do večera, někdy mám pocit, že ani nevědí, co to znamená. Petru nemusím, ale faleš neberu. Všichni jsou v tomhle naprosto stený. Podstata hry je vyřadit soupeře a na to hrají všichni. Bez vyjímky.

353
sunrise
Reagovat

Uznávám, že kvůli zábavě nás diváků tam bude Petra a její nekonečné citové výlevy dost chybět. Mrouskání T+K Petiny citové výlevy rozhodně nenahradí, ale já jsem fakt ráda, že ta mrcha vypadla. Ona si byla tak jistá, jak je má všechny na háku. A vůbec nejvíc se mi líbí, že vypadla s tou úplně nejslabší soupeřkou. Jak ponižující! :-)

Jako FT tipuju Gabu, sluha pochopitelně Tomáš a služka Katka (i když kdyby chtěla být Peťa sofistikovanější mrcha, dala by za služku třeba Douchovou, aby Tomáše a rudovlásku rozdělila). No, uvidíme, snad bude ještě sranda. Myslím, že taková Douchová má ještě značný potenciál.

354
sunrise
Reagovat

@sunrise: jo, jo vím, napsala jsem blbost, omlouvám se, sluhy určuje FT. Asi ještě spím. :-)

355
Jája
Reagovat

Že by byla až taková svině? Já být Petrou tak už do kostela nevlezu ze strachu, že na mě spadne.

http://www.cas.sk/clanok/337600/toto-petra-po-vypadnuti-z-farmy-rozhodne-necakala-drsny-odkaz-od-romana.html

356
dejna
Reagovat

Když si spočítám, kolik se tam vyrobilo úrazů, aby se buď vyhnuli duelu, nebo šli na svatbu, nebo šli domů bez pokuty, nedivila bych se, kdyby se vynašel další takový úraz, který vrátí Petru do hry.
Nedivím se její včerejší volbě, byla logická, ale jinak falešná je (začínám být na toto slovo alergická), vlastně je ještě horší, než falešná, a už je tu několikrát uvedeno i proč.

357
sunrise
Reagovat

@Jája: Těžko říct, snahu bulváru po skandalizaci v zájmu sledovanosti nelze podceňovat. Řekla bych, že pravda bude někde uprostřed. To, že ale Peťa rozhodně není žádný sociální případ a že jde z její strany jen o hru na city diváků, bylo jasné nejpozději po prvních pár týdnech.

358
sunrise
Reagovat

@dejna: I já se jejího návratu děsím. Životní zkušenost mi totiž bohužel říká, že mrchy obvykle vyhrávají.

359
JanaH
Reagovat

@Jája: jaj, chudák Bejdovka, kde teď na ty lázně schrastí finance?
Taky by mne zajímalo, z čeho přispěje malé Nike na pomník (a je jedno, že Nika už pomník má). Mojsejovi též slíbila příspěvek…
Má kliku, že pan farář asi Farmu nesleduje, a i kdyby, několik Otčenášů a Zdrávasů to spraví.

360
sunrise
Reagovat

@JanaH: Otázkou ovšem je, jestli to její pánbíčkářství taky nebylo promyšlenou hrou na city diváků.

361
JanaH
Reagovat

@sunrise: no kdo ví, že? Vzhledem k tomu, že sprostá je jak dlaždič a klení jí jde samospádem. :-D
Včerejší záběr zlomené vyřazené Petry opřené o kříž byl působivý. :-))

362
Johny
Reagovat

Tak uvidíme či opäť zasiahne vyššia moc a Peťa sa vráti. Ja to vidím tak, že na 99 % áno :) Jej návrat by tam opäť vyvolal to správne napätie, ktoré farma potrebuje na vyššiu sledovanosť :)

363
Jája
Reagovat

@JanaH: Asi přemýšlela jestli ho vytáhnout ze země a na rameni odnést domů.

364
Pepa
Reagovat

Roman vzkázal Pete!!! Už to neplatí. Zrušil som to. Ja nebudem pomáhať takým ľuďom, čo majú poschodové domy, dve autá, manžel robí v Nemecku a štvorkolky sa kupujú. A ona nemá 800 eur na kúpele pre dcéru?“

365
Jája
Reagovat

@Johny: Tyhle úvahy se šíří FB jak povodeň v Praze. Má nastoupit místo Miry (tu zřejmě odvezou na protialkoholní) nebo jako služka spadne z postele?

366
sunrise
Reagovat

@Jája: :-D

367
vlak
Reagovat

@anonymous: ano, jak ryze český!?! není co vytahovat……, bohužel to tak bylo…., mimo jiné Vladko to sám řekl ve vile.
proč se nezmínit o manipulaci, kdy tv prima počítala s vysokou sledovaností.
dále, pod pojmem“ryze české“, nevím na co narážíš?

368
sunrise
Reagovat

@vlak: co to sem motáš?

369
Dany
Reagovat

Nechci se zastávat Petry, ale i Katuše si přála,aby se někdo zranil a ona se mohla vrátit. Řekla to i otevřeně i na kameru. To vám nejspíš uniklo. Přeje si to skoro každý. Takže trochu objektivně

370
anonymous
Reagovat

@vlak: Ale důkaz s nahrávkou online kamery samozřejmě nemáš, a kdy to mělo bejt taky nevíš, že…
A k „ryze českýmu“ se vracet nebudu, není to důležitý (a vysvětlovat, že to nebylo zevšeobecňování, a co jsem tím vůbec myslel, není psaným slovem tak jednoduchý).

371
Olina
Reagovat

Dobry den take vas šokoval včera Tomaš to je zly člověk hraje na všechny strany tolika zloby nenavisti ja jsem stara nikdy jsem nic neměla,ale tak bych se nikdy nechovala Petra neni falešna tam jsou jini falešni Tomaš,Gabina zrzava holčička Koho si Petra vybrala to je jenom jeji věc a Tomaš neměl mit komentaře že se dostane Petra do Pekla on už v něm je Dodo je simpaťak a moc hodny chlapec ja jsem nikdy nic nikomu nezaviděla jenom chci byt zdrava Petro,Jani a Dodo Moc vas zdravim přeji vam zdravi lasku a boži požehnani.Miru ty jsi takova dobra duše viš s čeho mam velkou radost že jsi byla chytřejši než ten chytrak Tomaš je to zly člověk Farmaři držte se Olina

372
sunrise
Reagovat

@Dany: No, to že se něco zazlívá jednomu neznamená, že se to nezazlívá druhému. Když napíšu, že xy je hajzl , tak to není neobjektivní sdělení. Prostě v tuto chvíli řeším xy. Neobjektivní by to bylo ve chvíli, kdybych tvrdila, že všichni jsou svatí, jen xy hříšník. A to tady myslím nikdo neříká ani náhodou. :-)

373
JanaH
Reagovat

@vlak: neřekl. Ale fakt to sem nepatří.

@Dany: tak už se s vypadnutím Peti smiř. ;-) A tahat objektivitu do RS… ?

374
Hanka
Reagovat

Co člověk, tak jeho názor na včerejšek. Mně to v závěru připadalo, že bude FT Douchová. A myslím si, že i kdyby se vrátil uplakánek, tak u lidí ztratila hodně hlasů, tím prohlášením u vola. No a to co napsal Roman, jí taky hlasy nepřidá. Kata to možná řekla, nevím, ale pokud ano, tak všeobecně a ne konkrétní osobu. Jako si logicky vybere každý slabšího duelanta/v jeho očích/, tak si asi každý vypadnuvší přeje, aby se mohl vrátit. Někdo to řekne nahlas, jiný si to myslí. Ale od uplakánka to byla nenávist vůči Tomášovi a přímo mu přála úraz. Já mám pořadí: Gaba, Tomáš, Jana, Dodo….. Ale fakt je mi to jedno/nakonec i musí/. Jsem z Čech a tak bych ani nemohla někomu pomoci hlasy.

375
Wally
Reagovat

Já už nějak měknu. :D Mně jí bylo chvílema i líto. Ale jsem ráda, že už se modlí doma. leda nemusela vypadnout s Marfušou. Ta teď bude silně na koni. Porazila Petru a má velké zastání v Tomášovi. Ta se tam už teď cítí jako královna.
Doufám, že Gabika nedá za sluhy Marfušu a Tomáše, naopak, že je rozdělí.

376
JArmila
Reagovat

@Lentilka: tak a teď to máte, odsuzujete Petru a že jí Váš pan “ dokonalý“ Tomášek řekl ať se usmaží v pekle jenom proto že měla v duelu jeho „miláčka“ to je dobrý že. Teď se pravda ukáže o vašem Tomáškovi a Katince.

377
Dany
Reagovat

@sunrise: Víš Sunrise, já si myslím, že každý z nich, snad až na nafukovací Nikolu, si přál, aby se někomu něco stalo a on se mohl vrátit. .Nejen Petra. A vůbec to neznamená, že je to hajzl nebo falešník, je to úplně normální. Jsem přesvědčena, že by to tak měli i všichni ti moralisté tady. V koutku dušičky by si to přáli a byli by rádi, kdyby se to stalo a oni se mohli vrátit. I Katka to řekla na plnou pusu. Jak už jsem psala, Petru jsem si jako vítěze finále nepřála, ale včera jsem jí fandila. Hodně mi vadil přímo hysterický a naprosto neadekvátní situaci ,výbuch Tomáše a Katky při volbě druhého duelanta. Vztek odhalil pravou povahu těchto lidí, kteří by byli kvůli tomu, že se něco nedaří tak, jak si to přáli, schopni ubližovat a šikanovat druhého člověka. Kdo věří tomu, že by si sama Katka vybrala do duelu silnou soupeřku, kdyby tam byl někdo jiný a slabší, je naiva. Jediný, kdo řekne, co si opravdu myslí, je Mirka. A taky jí mají všichni za joudu.

378
sunrise
Reagovat

@Wally: Já jsem škodolibě ráda, že vypadla právě s Marfušou. Ano, bude teď na koni, ale to skýtá obrovský potenciál. Myslím, že si užijeme ještě spoustu srandy při boji staré vs. nové farmářky :-)

379
JanaH
Reagovat

@Wally: já jí vypadnutí právě s Marfušou přeju. To pro ni musela být pecka přímo mezi světla. :-) Ta si byla tak jistá… se přepočítala, věřím, že Douchovou by dala.

380
Eva původní
Reagovat

@Dany: 369 A neřekla to Katka v tom smyslu, že by se mohla vrátit, kdyby se třeba někdo zranil? To je přeci podstatný rozdíl, než kdyby řekla já si přeji, aby se někdo zranil. Nevím, to se k mým očím nedostalo, ani jsem to neslyšela, ale nevěřím tomu. Katka když byla v Novém Čase na On-line tak odpovídala velice srozumitelně, rozvinutými větami, ne jen jedním slovem a neměla ani chyby a odpovídala slušně i na urážlivé otázky. Není to zlá ani hloupá holka …

381
sunrise
Reagovat

@Dany: Když já nemám iluze ani o jednom z nich. Jsou tam jen ti, kteří jsou mi hodně nebo méně protivní, a to se navíc mění s průběhem hry podle toho, co se momentálně děje. Mým problémem hned od začátku této farmy je, že tam nemám žádného oblíbence, a to se doteď nezměnilo. I když to mi možná umožňuje víc a s větším nadhledem se bavit. Kdo to vyhraje je mi tentokrát naprosto jedno. Za pár týdnů po konci farmy si většinu z nich stejně ani nebudu pamatovat. A za rok, možná míň si nevzpomenu ani na jméno vítěze.

382
Wally
Reagovat

@sunrise: @JanaH: No vždyť nějak blbnu. :D Ale pořád mě Marfuša vadí víc. Tam to začne být děsná šikana jako dřív na Gabiku a Janu. A v tom ti dva jsou naprosto dokonalý. Teď to asi odnese Douchová. I když tý stačí dát flašku a odrovná se sama.

383
Dany
Reagovat

@JanaH: Nemám se s čím smiřovat. Mě nevadí, že vypadla Petra, nebyla zdaleka můj favorit, ale to, že tam zůstala Katuše. Snažím se být jen , alespon v rámci možností, které jako diváci máme, trochu objektivní. Takže mi nesedí, když jeden se tady zatracuje za to, co dělají i ostatní, jen třeba ne tak okatě. A at byla jaká byla, práce se nebála. Což se o Katě říct nedá. Ta tam celé dny prochodí s hrnkem čaje, nebo co to tam má, v ruce a ožije až po slunce západu. A to jak kydala na Petru, se mi nelíbilo vůbec. Ta falešná Petra proti ní neřekla ani ň. A Tomáš, který byl vzteky bez sebe a přál jí at se smaží v pekle, protože si vzala do finále jeho peřinu, není o nic lepší. Nemají si vůbec co vyčítat.

384
Jája
Reagovat

@Eva původní: Souhlasím, řekla někdo. Což má zcela jiný význam než od ušklebené a závistivé baracky, která přímo jmenovitě řekla své přání. Tak nevím, proč se tady všichni tak čílí. Jde o rozdíl mezi „někdo“ a barackiným přáním mezi slzami vzteku. Proto je baracka horší mež ostatní a v pekle už stejně napůl cesty je.

385
Olina
Reagovat

Děkuji jsem rada že jsi to napsala on nam to Tomaš ukaže vyhru přeji Dodovi mimo Tomaše a a ta stripterka ještě jedna věc mě mrzi že Květka nezakročila při proslovu Tomaše když si Petra vybrala Tu druhou do duelu on se Tomaš bal že bude v postli sam ahoj Olina

386
JanaH
Reagovat

@sunrise: s iluzemi-neiluzemi to mám podobně, i s absencí fanouše. Ale při letošním nudném průběhu už jsem ani nedoufala, jak pěkně se to vyvine a že to nakonec bude i sranda. :-)

@Dany: já Bejdovku nezatracuju, já si ji dobírám. ;-)

387
JanaH
Reagovat

@Jája: amen. :-D

388
Jája
Reagovat

@Olina: Nazývat Katu striptérkou je to samé jako nazvat kankánovou tanečnici lehkou děvou. :)

389
iv
Reagovat

Žasla jsem u argumentace FT ve stodole, po Gabě zjistil zdroj veškerého zla zase jinde – prý Petra je tím, kdo tajně tahá za nitky, ovlivňuje duely, zbavuje se lidí, intrikuje.. Nevšimla jsem si toho u ní a přece tomuto se naopak spolu s Michalem věnoval celou dobu horečnatě nejvíc on, jediný zdroj dobra. Má tam nějaké výsostné postavení, ostatní ani teoreticky nemůžou to, co může on? Zuřivé pobouření a vztek při volbě 2. duelantky tomu nasvědčují. „Dobrosrdečným“ vzkazem pro Petru přes obrazovku mi vyrazil dech, protože předpokládám, že se dívaly i její děti.

390
Dany
Reagovat

@Jája: Já jí tak říkám taky a neoznačuji tím její povolání, ale chování. Pokud se někdo bez zábran a přímo s potěšením svléká na kamery a leze do postele někomu, koho zná týden a vyloženě mu to dělá dobře, je striptérka velmi jemné označení.

391
Olina
Reagovat

Dobry den mate hodně pravdy,ale Petra takova nebyla a je škoda že tam neni.Vyhru přeji Dodovi jak řikate mějte se pěkne Olina

392
Lentilka
Reagovat

@JArmila: A kdeže mám ten koment v ktorom odsudzujem Petru?

393
Dany
Reagovat

@iv: Ač sobota, musím jít makat, takže ještě poslední příspěvek. Naprosto výstižně napsáno, souhlasím na sto procent. Ještě bych těm, kteří tady ve stylu Tomáše vykřikují o falešnosti Petry ráda připomněla, jak si Tomáš s Michalem při rozvíjení intrik přáli Katku do duelu, protože správně kalkulovali s tím, že dá Tomáše za FT. A Tomáš ještě Michalovi radil, at jí neříká natvrdo, aby si vzala silové disciplíny, protože není hloupá a hned by prokoukla o co jde. To je ještě hnusnější, než co dělají ostatní. Ti si alespon nehrají na velké přátele.

394
Wally
Reagovat

@Dany: Právě proto mi tam vadí Marfuša. Bude z nich tak nechutná dvojka a půjdou přes mrtvoly. A oni jsou schopni jít doslova. Pokud ji Gabika nedá služkou tak ta blbka dá ženský duel.

395
Romik
Reagovat

Sto lidí,sto chutí,sto názorů:) :) taky zkusím přidat jeden…Tomáš s Katkou se začali čertit snad jen proto,že celý týden Petra mluvila,že si bere Mirku dokonce i Mirka s tím byla smířená a konec jsme viděli všichni,proto asi tahle reakce to oběma asi nejvíc vadilo….nicméně mě zas zajímá proč takhle Petra volila ano myslela si,že Katka je slabší soupeřka a že jí na tuty porazí,ale musela si být taky vědoma,že Katka dá za FT Tomáše proč nevolila raději Mirku,kde by byla větší jistota,že pokud jí porazí tak Mirka by jí mohla dát i za FT:) :) Že by se tímto chtěla Tomášovi opravdu pomstít?

396
Zuzka
Reagovat

@iv: 389 – Petra s Tomášom si nemajú čo vyčítať. On na ňu nadával, ona mu priala zle. A to, že Petru neukazovali ako robí intrigy, tak to neznamená, že ich nerobila. Práve pri zmene správania Gabiky, keď ju Petra podrazila, bolo vidieť, že tam niečo nie je košér. Oni dve si toho veľmi veľa nasľubovali. Myslím, že Petra je veľká manipulátorka, len to neukazovali na kameru. Nebola by 4x FT, ak by nemanipulovala. Laura tam bola anjel a FT nebola nikdy ….

397
Lentilka
Reagovat

To fakt vypadla Petra ? Ja som včera duel nevidela podarilo sa mi zaspať , len kým si to pozriem napíšte mi aké boli discipliny že vypadla čo nezvládla ?

398
Johana
Reagovat

@Dany: mám stejný názor. Nemyslela jsem si, že bych někdy přála Petře návrat z duelu, ale ten výstup vzteklé dvojky byl přes čáru. Tomášovi jsem po včerejšku přestala fandit a o Katě už ani nemluvím. Fakt by mě zajímalo, jak by se Tomáš choval vůči Petře, pokud by se vrátila ona.
A přitom, pokud by ryšavka vypadla, měl by daleko lepší pozici a opět post FT. To mu těch pár nocí s Katou stojí za to? Stejně, jako FT končí a na soukromí v domku může zapomenout. Je to jen obyčejný chlap…příjde mu ochotná, vymydlená

399
anonymous
Reagovat

@Lentilka: 1. Překvapení (draní peří, Petra mnohem rychlejší, ale i přes kontrolu udělala 2 chyby), 2. Almanach (Petra prohrála o bod), 3. mělo bejt Přetahování lanem.

400
Zuzka
Reagovat

@Romik: Petre robilo veľkú radosť, že im románik prekazí. Zlo jej zatemnilo rozum si myslím. Inak by takúto divnú nelogickú voľbu nespravila.

401
kvetka
Reagovat

@Lentilka: první disciplína překvapení, dle mého názoru udělané Petine na míru :) draní peří. Měla spoustu času, Kate to nešlo, Peta byla hotová, zkontrolovala si to a Kvetka ji tam přesto našla 2 stébla :) to Petina pohnojila :)
druhá disciplína byl almanach a tam to bylo o fous, ale Kata měla štěstí :)
Petina Kvetina soupeřku podcenila, já jí to přála. Když se uculovala u duelantské chatky, jak jí říkala Kvetka disciplíny, tak si byla dost jistá

402
anonymous
Reagovat

… a konspirační teorie samozřejmě říkají, že ty 2 chyby udělal schválně. Resp. 1 chybu schválně, a 2. na jistotu nepřehlídnutí Kvetkou :-)

403
kvetka
Reagovat

@anonymous: jako Peta, že to udělala schválně?? Tak proč tak revala, že se jí nechce jít domů, že doma něco slíbila a nedodržela. Brečela jak se jí tam líbí a domů se jí nechce. Neřekla, že – neva, těším se na děti…

404
anonymous
Reagovat

@kvetka: Není mi známo :-)

405
kvetka
Reagovat

@anonymous: konspirační teorie má trhliny :)

406
Wally
Reagovat

Asi nejsem tak dobrá v taktice jako Tomáš, ale jak to byla pomsta Tomášovi? Kdyby vypadla Marfuša má jistýho FT a tím není pánský duel a téměř jisté semifinále. Když je pryč Petra tak se nic nemění. :))) Taky jsem nepochopila, že mu vyhodila jeho nejbližší Romanovce. Vždyť to byla její rodina. :D

Souhlasím s tím, že peří bylo udělané pro Petru, ale byla taková frajerka, že to pros…. :D

407
Hanka
Reagovat

Z hlediska taktiky by si přál T. , aby vypadla Katka, ta by ho dala za farmáře. Takže jeho rozčilení z druhého duelanta nebyla přetvářka a myslím si, že ani ohledně“peřinky“. Vždyť tu si mohou užít i později. A ze strany P. to byla nenávist a asi i závist/peřinka/. Každý má svůj názor a to je dobře. Jak jsem psala, nemám favorita a ani nikomu konkrétnímu nefandím. Co se týká Doda, myslím si, že ho nasadili dost pozdě a to se mi nezdá z hlediska férovosti, vůči ostatním.

408
Lentilka
Reagovat

@anonymous: ďakujem aj Kvetke ale to snáď nie , no nič nemám teraz čas to pozerať, tak to som veľmi zvedavá čo sa tam udialo

409
Wally
Reagovat

@anonymous: A co když jí tam ty dvě brka Kvetka nastrčila? Mohla je mít v rukávu. Nejdřív jedno a a pak dokonce dvě. :D A vědomostní duel byl jak pro blbý. Almanach jsem nečetla a žádný velký problém jsem s otázkama neměla :))))

410
JanaH
Reagovat

Jejda, už si zase musím sedět na rukách! :-DDD

411
JanaH
Reagovat

@Wally: jj, i tyto teorie fejsbůk rozebírá. Přitom to peří bylo jak dělané pro Bejdovku. :-)

412
anonymous
Reagovat

@kvetka: To mají skoro vždycky :-)
Nicméně Petra měla spoustu času ještě na min. jednu podrobnou kontrolu, Katka tam toho ještě měla spoustu (a navíc drasticky zpomalila, když po očku Petru sledovala).
Ale taky to mohla bejt jen nervozita, a byla si jistá sama sebou.

413
anonymous
Reagovat

@JanaH: Nejsme tu přece suchaři, ať se tu nenudíme, ne? :-D

414
Zuzka
Reagovat

@Wally: 406 – Ak to nebola pomsta Tomášovi, tak neviem. Petrin výber totiž nemá žiadnu logiku. Veď keď by Kata vypadla, tak je Tomáš zasa FT a Peťa zasa slúžka a zasa by išla do duelu … pri Mire by bola šanca, že bude FT žena a možno aj Petra samotná. Len Petra podľa mňa videla tie dva tri týždne do konca a že to nejak zvládne a tak sa nechala uniesť emóciami a takto to dopadlo. Keď by si na tom mákla, tak by tú Mirku aj zlomila, aby ju dala za FT, ale Petre sa už podľa mňa nechcelo hrať, tak to vypustila a takto to dopadlo.

415
Foxyfox
Reagovat

@Wally: s tema nastrcenejma brkama me to ttaky napadlo, ale nevim, proc by ro kveteka delala?
Ze vypadla Petra m nevadi, vadi mi, ue se vratila tyckarka, ktera se ted citi jakoze mmanzelka FT, tak do vseho pinda a vsemu rozumi. Asi byla doma prilis krátce, aby videla, co o ni jeji laska Tomas vykladal a jak ji jen používa v ceste za svým cilem.

416
Jája
Reagovat

@anonymous: Jsem taky pro! JaniH vytáhni ty prsty zpod … a dej jim volnost. Jen tak mmch jak velká kamarádka Miry volala ke snídani stylem napipipi (v TV verzi nebylo) se ptala v kuchyni na Miru: A kdeže je tá broskyňa? No fuj. Joooj a ta Mira ju ma tak rada.

417
JanaH
Reagovat

@anonymous: no ano. :-)) Já lezu na fejsbůk většinou jen po duelu, lidi jsou plní emocí a vášní, pustí si pusu na špacír. Pak stačí dát si jedna a jedna dohromady a porovnat… a bavit se. :-D

418
JanaH
Reagovat

@Jája: nenaváděj mne k nepravostem! :-D

419
Wally
Reagovat

@JanaH: To ani nevím, když jsem viděla přes 600 příspěvků na FB tak jsem zbaběle prchla.

Marfuša byla doma 3 dny takže neviděla taktické porady poslední týdny a je pořád přesvědčená o čisté lásce od Tomáše a cítí se jak majitelka Farmy. :D

420
Romik
Reagovat

@Zuzka: Já si to právě myslela,protože volit Katku do duelu mi nedávalo žádnou logiku:) :)

421
dejna
Reagovat

Včerejší výstup Tomáše s Katkou mě taky zarazil, připadá mi absurdní věřit někomu, koho považuji za silného soupeře a navíc za falešného. Až se mi nechce věřit, že by ti dva byli tak hloupí. :)
Jo a Katka opravdu řekla něco podobného, co Petra (o úrazu), mně podobné kecy vadí, i když je někdo pleskne jen tak.
Ale točí se to tam docela pěkně. :)

422
JArmila
Reagovat

@JanaH: Tak a teď nebude pan chytrý FT a uvidíme jak se bude chovat, Peťa měla svoje chyby, ale kdo je tam nemá, jenom Dodo a tomu přeju výhru, těm dvou milencům určitě NE!!!!!

423
Wally
Reagovat

@Zuzka: Já tam logiku vidím jasnou. Byla přesvědčená, že Marfušu vyřadí levou zadní. O dalším vývoji moc nepřemýšlela. Na sluhování tam klidně mohla být i Douchová a hlavně jí asi nenapadlo jaký hysterák Tomáš předvede.

424
JanaH
Reagovat

@Wally: teď už přes osm set. :-) Já tam byla včera těsně po duelu, to bylo pár desítek. Od víc jak stovky zbaběle zdrhám taky a kdo ne, ten je hrdina! :-)

425
JanaH
Reagovat

@JArmila: a proč mi to, pani, píšete? :-o Navíc jako reakci na příspěvek, ve kterém není o „panu chytrém“ ani zmínka. Kdo je pan chytrý? :-) O tom, že Dodo nemá chyby by se dalo polemizovat, jenže se mi nechce. :-D

426
Wally
Reagovat

@JanaH: No tak to je ještě horší než představa, že Marfuša vyhraje Farmu.

427
Eva původní
Reagovat

@Romik: 395 Přesně tak, to by asi naštvalo každého, proto tak reagovali. Kdyby Bejdová držela pod pokličkou o kom uvažuje (Mirka) a netroubila to tolik dnů, tak by udělala líp. A nakonec Katka i v souboji s Gabou si vedla docela dobře, kdyby se tehdy víc učila almanach, už by i Gaba byla doma. Já se musím smát, že se úctyhodná, mravopočestná Petra nebála spát s Tomášem ve sluhovské cimře :-)) Nebo, že by otočila a čekala větší přitulení :-)) a poté přišla Katka a bylo po ptákách a po kozách :-)) a tak Bejdová učinila jak učinila a je doma. Kačenu podceňovala moc a já jsem ráda, že jí to nandala právě Kačenka :-))

@Zuzka: 400 Zuzi, zabodovala ji, naprostý souhlas, palec nahoru!!!

428
Eva původní
Reagovat

Zuzi, zabodovala jsi!!! :-)

429
Eva původní
Reagovat

@JArmila: Dodo nemá chyby? :-))))))))) Dívala jste se od samého začátku?

430
JanaH
Reagovat

@Wally: že ty mne chceš vyděsit? :-o Marfuša coby vítězka duleu mi udělala škodolibou radost, ale jako vítězku Farmy bych ji nerozdýchala. :-D

431
Zuzka
Reagovat

@Wally: 423 – myslieť iba jeden krok vpred (a nedomyslieť následky výberu, obzvlášť keď si bola istá, že vyhrá) nie je podľa mňa znakom rozumnosti. Ona vedela, že Tomáša naštve, a pokiaľ nie je úplne hlúpa, tak vedela, že má minimálne 50% šancu, že ju dá za slúžku (podľa mňa by ju dal na 100%). Keby bol zostatok žien G+J+K, tak nepoviem, ale bola tam ešte M a M bola veľmi dobrá alternatíva ku K. Takže za mňa: Petre sa závisťou zatemnil mozog, prestala taktizovať a bola vyhodená Katkou.

432
iv
Reagovat

Konspirace typu, že Mira bude odejita ze zdravotních nebo jiných důvodů a Tomášovi se s Petrou vrátí pro něj „ztělesněné zlo“, mně připadá pro zvýšení sledovanosti zvráceně logické… Být štábem, tak to takhle zařídím a Mirce nabídnu za odchod vydatnou finanční kompenzaci.
Nic to nemění na skutečnosti, že rodina, rodiče nebo děti soutěžících jsou největší nedobrovolnou obětí v této specifické divácké zábavě.

433
Wally
Reagovat

@iv: Proč Douchová? Nejlépe odejita Marfuša. To by bylo veselo na Starým bělidle. :)))))

434
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: 428 – Evi, moji favoriti sa nezmenili a u teba? … Tomáš sa síce posledne moc neukázal v najlepšom svetle, ale to si myslím, že z neho hovorili hormóny. :) Aj jemu sa zatemnil rozum, ak nerátal s tým, že si Peťa Katu može zobrať do duelu. Keď on sa niekedy dá rozhodiť úplne zbytočne. Veď pre neho bol tento výber výhra za každej okolnosti. Gabika ak bude FT, tak som zvedavá ako sa ukáže. Ešte nebola FT alebo hej?

435
Mirek
Reagovat

Gabika byla jednou farmářkou týdne a dostala plný počet mincí. Zvolil ji Laco.

436
Pepa
Reagovat

Já si myslím že pokud bude FT. Mirka pátek bude duel ženský Tomáš zpracuje Katku ona dá hlas pro ženský duel a Mirka rozhodne pro ženský … Jen aby se neohrozila tropo věřím že Petře ji bylo nabídnuto nějaký obnos aby dala Mirku. Bohužel se to nedozvíme 100% podepsala smlouvu mlčení.Napsal jsem před týdnem že se vrátí Dodo…

437
sunrise
Reagovat

Napsal jsi to. A..? Rozhodně jsi nebyl jediný ani první, kdo něco takového předpokládal. A konspirace o nabídce obnosu mi připadá nesmyslná. Ale nakonec, máš na ní právo už tady padly i blbější nápady :-)

438
Wally
Reagovat

@Pepa: FT je známý :D

439
Eva původní
Reagovat

@Zuzka: Ahoj Zuzi, kdepak pořád fandím Gabě a když ji to nevyjde tak přeji Tomášovi. Gaba mě dříve taky vytáčela, ale změnila se podstatně k lepšímu a mnohem víc ji beru když už tolik nehuláká a směje se. Velké plus je, že je opravdu pracovitá a není intrikánka. Dovede se postavit ke každé práci na farmě a to se cení. Farmářka týdne už byla a dostali za celou éru nejvíc bodů – 40. No, uvidíme, může dojít k velkému zvratu a to se nám třeba líbit nebude. Bohužel, to neovlivníme :-( Já si prostě cením pracovitosti a o tom ta farma je a Gaba s Tomášem pracovití jsou, o tom žádná.
Přeji Ti hezké odpoledne, já jsem zalezlá doma, jsem z Krkonoš a chumelí a chumelí :-)

440
Romik
Reagovat

@Eva původní: Zdravím do Krkonoš a prosím poslat trochu vloček i k nám do nížiny:) :) Jinak děkuji,že máte stejný pohled na věc mě to prostě nešlo na rozum proč,tak Tomáš vyvádí vždyť by to bylo pro něj jenom „plus“docela mě štve,že lidi na fb za to Tomáše a Katku odsuzují a ani na vteřinu je nenapadlo,že jejich výbuchy způsobily jen to jak se tam Petra celý týden prezentovala „beru Mirku do duelu“….jinak favority máme stejné akorát v jiném pořadí:) :)

441
JArmila
Reagovat

@Eva původní: Dívala, Dodo má chyby, ale z těch co jsou tam teď je asi zatím lepší než ostatní

442
JArmila
Reagovat

@JanaH: Vám se paní omlouvám, to nebylo určený Vám ale všebecně

443
Zuzka
Reagovat

@Romik: 440 – vidím to rovnako. Vnímam to tak, že Tomáš potrebuje mať nejakého spojenca a o Katku nechcel prísť. Nemusel vybuchnúť, ale im tam už musí všetkým pekne hrabať z tej hry.

444
Zuzka
Reagovat

@Eva původní: 439 – Evi, to som aj zabudla, že Gaba už bola FT a ešte veľmi úspešná FT. Teším sa na jej opatovné vedenie farmy, som veľmi zvedavá či bude znova taká úspešná. Ak dá Tomáša ako sluhu, tak mi to nevadí. Bude fajn, keď si to vyskúša a ak by išiel znova do duelu, tak ho možno uvidíme poriadne bojovať, čo može byť veľmi pekný duel. Očakávam, že by si Dodo vybral náročné disciplíny.
Krkonoše sú krásne. Keď som tam bola dávno dávno bežkovať, tak som sa cítila ako v rozprávke, už som len čakala spoza ktorého rohu vykukne Mrázik. No prosto krása. :)

445
Johana
Reagovat

@Romik: Já teda nechci Petru obhajovat, ale i kdyby změnila soupeřku vteřinu předtím, co řekla její jméno, měla na to právo a reakce těch dvou byly neadekvátní.
Petra možná říkala, že si bere do duelu Miru, ale jen do té doby, než se objevila Kata. Pak Mira v opilosti vyzvonila duelové disciplíny a Tomáš+Kata sami sebe přesvědčili, že by byla Petra blbá a nevyužila toho a tím se vlastně sami uvedli do omylu. Byl to pak pro ně takový šok, že to ani jeden nezvládl.

446
JanaH
Reagovat

@JArmila: aha, v pořádku. Já jsem se jen lekla, že jsme snad spolu ve při, když ty vykřičníky… :-)

447
JanaH
Reagovat

@Johana: taky si to myslím a zrovna toto bych Petře nevyčítala. Že udělala chybu se nakonec přesvědčila sama, Douchovou by porazila.

448
Franz
Reagovat

Dostal jsem se na net, až teď, ale radost, že paní oBejdová vypadla mám ještě teď.
Překvapení bylo štábem šité na tělo pro svatou Petru. Ale bohužel ten asi nahoře ji za její faleš pěkně potrestal. Prohrála si to sama, svojí nadutostí, jak si o sobě myslí jaká je hvězda.

449
JanaH
Reagovat

Vyhlašuju pátrání po galadriel!
Až se ta do nedávna divná Farma konečně začíná trochu vyvíjet k lepšímu, taktizuje se, jeden zvrat stíhá druhý, favoritka nečekaně vypadne, objevuje se i trochu srandy, tak se galadriel ztratí? :-o
Nebo už nad celou Farmou zlomila hůl… :-D

450
Wally
Reagovat

@Johana: Přesně to si myslím taky. A hlavně nevěděla jak to s Marfušou bude. Jestli náhodou nebude mít imunitu. A to vůbec, ale vůbec nemluvím o tom, že o volbě druhého duelanta nesmí s nikým mluvit. :)))

V stodole se všichni, mimo Gabiky, báli Tomáše, že nechtěli říct koho chtějí zpátky. Jana opět alibisticky, že obě, Douchová a Dodo to samé. Kdyby všichni jen trochu věřili ve výhru Marfuši, tak by určitě padlo její jméno víckrát.

451
Magic
Reagovat

Pokud je F6 předtočená o cca 3 týdny :
Před týdnem Kata vypadla s Gábou , ale v pondělí byla live v Teleráně.
V době live vysílání uběhlo na farmě dalších cca 20 neodvysílaných dní.
Jelikož nyní „dala“ v duelu Petru , logicky musí buď následující , nebo další duel vypadnout , je tak ?

452
JanaH
Reagovat

@Wally: no vidíš vlastně… nesmí mluvit… ale kecala o tom se všemi! :-))) Porušila pravidla, chtělo by to trest. :-)))

453
Wally
Reagovat

@JanaH: Třeba o Douchový mluvla jen do té dob, než byla oficiálně stanovená jako první duelant. Pak už jen mlčela. A průšvih byl na světě. Nastal informační šum a nepochopení některých. :))

454
Johana
Reagovat

@Wally: ono tam je letos tolik situací, co by kdo podle pravidel neměl dělat, dělá to a vůbec nikdo si to nevšímá.
To mluvení o druhém duelantovi je, myslím, zakázané až od doby, kdy Kvetka oficiálně vyhlásí prvního duelanta a to nevím, jestli Petra o tom pak mluvila.
Petra ale seděla u stolu ve sluhovském…a teď nevím přesně kdy, když přišla Kata, nebo Dodo?
A Mira, ta se začne cpát jen co dosedne ke stolu, FT ji řekne, že by teda jako mohla počkat na ostatní a ona se jen tupě chechtá. V jiných farmách za to padaly tresty.

455
Skála
Reagovat

@Magic: Nezapomen,že už jsou týden všichni doma.

456
Hanka
Reagovat

Může mi někdo sdělit v kolik přibližně je vypadnuvší duelant v teleránu? Moc bych chtěla slyšet uplakánka……………….. Díky

457
Wally
Reagovat

@Skála: No právě! Takže tenhle týden musí vypadnout dva. Asi tam bude nějaké porušení pravidel. A Gabika je první semifinalista.

458
Franz
Reagovat

@Dany: A tobě uniklo, že Katka řekla, že se omlouvá za takovou myšlenku, kdežto Bejdica to řekla ve vzteku.

459
Franz
Reagovat

@Hanka: Vypadnutí farmáři bývají po 8 hod v Teleránu.
Uplakánek bude machrovat a řekně to svoje “ A čo už, tak som vypadla“ a bude dělat do kamery ten svůj ksicht.

461
JanaH
Reagovat

@Wally: než ji někdo pošle do baracky?

462
Franz
Reagovat

@Wally: K tomuto videu je pěkný komentář- citace:
Pretvarovačka, herečka, neukojená nymfomanka z kláštora, ale predovšetkým ukážkový zloprajný „had na hrudi“ a nielen na tej Tomášovej. Aká škoda, že ten nadpis článku je myslený nakoniec úplne inak ako na prvý pohľad vyzerá. Už som myslel, že budem konečne s Markízou (a aj Petrou) aj súhlasiť. Ešte aj v tejto dokrútke klame až sa jej z huby práši. 666-krát sa prežehnaj a nezabudni zapnúť plač.

463
Romik
Reagovat

@Johana: jj jasně i jedna z možností:) :) Nicméně docela se bavím jedna situace a každý má na to jiný pohled úhlu:) :)

464
Lentilka
Reagovat

Pozrela som si už včerajší duel. Nebudem sa tu rozpisovať o tom,čo, kto ,ako je falošný,povedal,urobil ,lebo je tu o tom dosť príspevkov v ktorých sú aj moje názory s ktorými súhlasím,snáď len toľko ,že mne to príde ako keby to Petra vzdala , veď to neboli disciplíny ktoré by nezvládla a to perie bolo fakt v jej prospech. A jedno čo neverím ,aby sa Kata za tie dva či tri týždne takto naučila almanach ,keď prišla na farmu prvýkrát videla kravu ,ale hlavná vec že vedela odpovedať z čoho sa skladá žalúdok kravy,a už nie vôbec že pozná pesničku A ta Heľpa, keď ani ja čo som staršia tú pesničku neviem naspamäť a odpoveď som nevedela.
Myslím ,že Petra si uvedomila že až vyhodí Katu ,tak ten Tomášov teror nezvládne,a určite by jej nedal pokoj , taktiež by nemala šancu na hlasy od starých farmárov , karty zamiešal aj Dodov príchod, na budúci týždeň prídu rodiny.ktovie čo jej odkázal manžel ,
a radšej za cenu takejto potupy,že vypadla s Katou opustila farmu. Nevadí mi ,že vypadla , ale radšej by som pozerala na Petru ako na Katu.

465
Lentilka
Reagovat

No do baracky tak ona tam nešla kvôli peniazom ale kvôli tomu aby sa jej ľudia pýtali či to je ona z tej farmy , chce byť celebrita ale za akú cenu je jej to jedno …tak to je sila takéto dačo vypustiť z úst a nechať tak na seba kydať..to potrebuje silný žalúdok toto zvládnuť…

466
Lydye
Reagovat

@Lentilka: Petra jela o život, ale právě ta sebejistota a přesvědčení ve výhru ji nevyšla. Lentilko, klameš sama sebe, ta paní by šla přes mrtvoly, byla by schopna opět podrazit nohy komukoliv, velice ji stouplo sebevědomí a proto si byla jista vítězstvím nad soupeřkou a ejhle, drobná šedá myška ji odstranila. Není dobré druhé podceňovat i když slabší. Nevím, jak dlouho vydrží ve hře, ale aspoň tentokrát se pravda ukázala.

467
sunrise
Reagovat

@Lydye: tohle ti podepíšu.

468
Wally
Reagovat

@Lentilka: Ona ten almanach asi dost četla před minulým duelem. A zrovna ten žaludek si já pamatuju ze základní školy. Ony ta otázky byly celkově dost lehký. Petra by kvůli penězům vydržela cokoliv. Prostě na to neměla.

469
JanaH
Reagovat

@Lydye: tak tak.

@Wally: tak tak.

470
Janica
Reagovat

Všimli jste si někdo, že když Kata jako poslední se chtěla ve stodole s Petrou rozloučit, tak Petra se jí otočila zády a Katka se tedy vrátila na místo? Svědčí to o Petinom charakteru. Jsem ráda, že vypadla.
A obávám se, že se situace vyvine jak píše Iv – 432 a sv.Petra se vrátí. Au, au, au…

471
Lydye
Reagovat

@Janica: Tak to teda bylo? A mě bylo divné a vůbec mě to na Katku nesedělo, že by se nerozloučila, už jsem ji jenom viděla jak se točí ke stupínkům si sednout. Říkala jsem si, že taková přeci není a ono to bylo neskousnutím prohry soupeřky, no i tak se projevil její charakter.

472
Katka původní
Reagovat

v diskusi pod videem Petry nějaká Lucia , prý presidentka Spoločnosti ludi dobrej vole, zanícená katolička , obhajuje Peťu , skromnú, obetavú, milujucú matku svetici a není tam skoro žádný, kdo by se za Petru postavil. Vraj čo sme to za spoločnosť, že uprednostňujeme lehkú ženu a diabla Tomáša pred Petrou sveticou.
trošku jsem si to upravila.

473
Janica
Reagovat

@Lentilka: Proč by Katka nevěděla z čeho se skládá žaludek krávy? Toto se učí v přírodopisu na základní škole.
Nefandím Katce, mým favoritem zůstává Tomáš. přidávám Gabiku, ač jsem ji v minulosti nemusela. A je špatně, že se vrátil Dodo.

474
Lydye
Reagovat

@Katka původní: Četla jsem to a musela jsem odejít, měla jsem sto chutí paní něco napsat, ale říkala jsem si, že to dám a odešla jsem z této stránky, Paní mě připadá velice sebestředná, mrkla jsi na její stránky? Je přesvědčena o své pravdě a myslím, že je ráda středem pozornosti. Jenom stále nemohu pochopit, protože nejsem věřící, jak může věřící člověk tak mluvit o druhých a i jednat jako třeba zde v této soutěži, Fakt jsem si myslela, že jsou to lidé čistí, neubližní a chápající, tak jak to vlastně je??? Velice ráda chodím do kostela, když mám tu možnost někde na výletě, je tam nádherná pohoda a chápu věřící, ale sama nejsem.
@Janica: ano je to tak jak píšeš, nyní jsem se na to podívala opakovaně a opravdu se otočila a tak proto katka se otočila na patě a šla si sednout. No i taková je Petra.

475
Wally
Reagovat

@Lydye: @Janica: Rozloučily se, Marfuša šla v řadě před Tomášem, takže už byly rozloučené. Je to tam jasně vidět jak od ní odchází.

476
Nezabudka
Reagovat

K duelu: Jedna z otazok vo vedomostnom dueli bola, ze Co zne dievca v pesnicke To ta Helpa?
Odpoved bola Travu. Pritom v pesnicke To ta Helpa ziadnu travu nikto nezne (je to inak ludova pesnicka, z ktorej melodie bola robena znelka Farmy). Existuje pesnicka Zalo dievca, zalo travu, co je uplne ina ludova pesnicka.

Tota Helpa: https://www.youtube.com/watch?v=P_zmIKDbeDk

Zalo dievca, zalo travu: https://www.youtube.com/watch?v=7d2UtzTsPW8

477
sunrise
Reagovat

@Nezabudka: A proto navrhuji anulovat výsledky duelu, vrátit plačku, přiznat jí tučné odškodnění za psychickou újmu a rudovlásku vyhnat holí. Tady je fakt srandy víc, než jsem na začátku čekala :-)

478
Wally
Reagovat

@sunrise: Žádnou hůl, tyč na ní. Svůj k svému.

479
JanaH
Reagovat

Tak jste mě přinutily si rozlůčku znova pustit. A pravdu má Wally a vyhrává bludišťáka! :-D

480
JanaH
Reagovat

Čekala jsem, kdo kdy Helpu vytasí. Brka probrány, jdeme rozebírat text. A dojdeme k závěru, že nejen první disciplína byla nefér? :-))

481
dejna
Reagovat

@Nezabudka: no fakt, navíc to byla rozhodující otázka. Ale obě odpověděly stejně špatně, pro Květku dobře. ;)

482
Wally
Reagovat

@dejna: No a nemělo by to být teda to B. Když tam nikdo nic nežne, stejně tak jako seno. To se jenom hrabe. :D

483
dejna
Reagovat

@Wally: ani bych se tomu nedivila. Pak by ovšem měla odstoupit Květka. ;)

484
Lentilka
Reagovat

Ja som napísala svoj názor na včerajší duel a môj pohľad na Petrinu prehru. Nebola mojou favoritkou ani mi neprirástla k srdcu, ale žeby šla cez mrtvoly to som nepostrehla , a že ju Katka odstranila v dueli ? Ja by som skôr povedala ,že mala šťastie alebo tak to malo byť…ale je smiešne tvrdiť ,že Peťa na duel nemala…

Janica – preto lebo mi to vôbec nesedí s tým ,že na farme prvýkrát videla kravu ,nemá k nim vzťah a žeby jej zrovna toto utkvelo v pamäti ešte zo školy…

A teraz ma ukameňujte ,že mám na to iný názor ako vy ?

485
sunrise
Reagovat

Kdo tě kamenuje? Ty píšeš svůj názor, my svůj. Kde je problém? :-)))
No, já jsem městská holka, krávu jsem sice viděla, ale z velké dálky a kupodivu si anatomii kravího žaludku pamatuji dodnes. A to jsem ani nečetla almanach. Jsem divná?

486
sunrise
Reagovat

@<@sunrise: to bylo pro Lentilku :-)

487
Lentilka
Reagovat

No vidíte a sme doma …. manipulujú s nimi či nie ? A že sa Kata za dva týždne naučila almanach …

488
Wally
Reagovat

@Lentilka: Proč kamenovat? Mě taky baví hledat drobnosti a kraviny, které dělají Borisové. Ale bachor, kniha, čepel (vím čepec), slez si fakt pamatuju z ZŠ. A myslím, že i kdyby tam byla rok tak fakt nemá RTG zrak aby do tý krávy viděla. Marfušu nemusím ještě víc než Petru, ale je mladší a tak si z té školy asi víc pamatuje a myslím, že má maturitu na rozdíl od Bejdový.

Ale klid, Kája si převzal osobně slavíka. :D

489
Lentilka
Reagovat

@sunrise: kde som napísala že si divná? Ja nehodnotím Tvoje vedomosti , diskutujem o farme nie o Tebe :-)))

490
JanaH
Reagovat

@Lentilka: jistěže s nimi manipulují. A s námi taky. Ale jinak, než jsi to myslela… :-)
Je to částečně předtočená RS, takové divadlo s pipmrlaty, málo klíčových situací, rozhovorů, hádek, je autentických, natočených na první dobrou.

491
Wally
Reagovat

@Lentilka: A ty si myslíš, že Marfuš ty otázky dali dopředu? Ale pak by tam dali snad něco složitějšího a ne věci se kterými se tam setkávala. Třeba to konopí, které nevěděly ani jedna. Přitom ho ze začátku trhali podle pohlaví, samčí a samičí.A že je jednoletý je snad jasný. Mastitída by matce od 2 dětí měla být taky jasnější než bezdětný. A ty pírka by taky měla dát jasnějc Petra, ale nestalo se. :D

492
Lentilka
Reagovat

@Wally: Wally nebudem sa opakovať a nechytajte ma za slovíčka a teraz tu bude 20 komentov ohľadom kravy ani nepodceňujem vedomosti Katy ale jednoducho mne to nepríde aby mala také vedomosti ohľadom farmy aby zvládla vedomostný duel. Možno je dobrá a má vedomosti o niečom inom ,ale toto mne osobne nejde . Nemám k tomu viac čo dodať…kľud

tak to si nemala napísať,že tam bol Gott osobne ,začala som to pozerať ,videla som Lucku že vyhrala ,ale prišla suseda a prepli sme na iný program,pohľadám v programe či nebude repríza

493
JanaH
Reagovat

@Wally: taky mohla mít sluchátko v uchu, kam našeptávač našeptával správné odpovědi. :-D

494
Wally
Reagovat

@JanaH: To je fakt proto tam jsou ty mouchy jak psal anonymous.

495
JanaH
Reagovat

@Wally: Bejdovka sluchátko mít nemohla, má krátké vlasy, bylo by vidět, proto logicky musela prohrát.

496
Lentilka
Reagovat

@Wally: Tých možnosti je viac, tak konope Kata nemohla vedieť lebo tam od začiatku nebola ,to ma Petra prekvapila že nevedela,ale ten zápal myslím ,že vedela,pre istotu si to pustím zajtra ešte raz ….

Už to nechajme ,zmeňme tému napr. dnes som čítala v Nový čas víkend rozhovor s Mišom a okrem iného sa tam vyjadril ,že sú na neho hrdí ,že z tejto stránky ho ani nepoznali a cítil od všetkých neskutočnú podporu.A odpustila mu aj frajerka to pusinkovanie s Nikolou a vystrájanie s Katkou takže všetko je tak ako si predstavoval.

497
Lentilka
Reagovat

všimli ste si koľko máme komentov ? tak dajme do polnoci 500

498
olina
Reagovat

ano mate pravdu děkuji Olina

500
Lentilka
Reagovat

Želám dobrú noc – manžel už nahodil zlý pohľad , nechcem pre farmu baliť kufre …

501
galadriel
Reagovat

@JanaH: neboj, ešte túto sérku dobojujem, aj keď tento týždeň sa veľmi nedal…. ale resty postupne dorábam, rekapy dnes dva, zajtra dva….ale zavesím ich až večer. Budúci týždeň by som už mala fungovať v normálnom dennom režime.
Vidím, že ste sa pekne rozpísali, teší ma to :)
Veľkí hráči odchádzajú, začína to byť zaujímavé :)

502
Johana
Reagovat

Možná jsem paranoidní, ale Já to už vlastně vidím jak ve filmu:)
Kameraman, co přijde večer natočit Katu do duelove chatky přinese seznam otázek a odpovědí, na které se bude Kvetka druhý den ptát…první bod je jistý, protože Kata není totálně blbá a těch pár odpovědí se naučí.
Párání peří Petra zmákne neuvěřitelně rychle, překontroluje pírka, jestli nenarazí na konstrnky a Kata se tak divně nesnaží, až to vypadá že čeká na chybu soupeřky. Kvetka vystartuje kontrolovat a je neuvěřitelně jednoduché mít dvě kostrnky schované mezi prsty a v pravý čas to do peří zamíchat. Logičtější by bylo pro mě zkontrolovat a přepočítat kostrnky, do padesáti to zas tak zdlouhavé není, ale u toho by se nedalo podvádět.
Mám pocit, že ze dvou důvodů potřebovala Markíza Petru odstranit…pučící vztah T+K přitáhne další diváky a pánbičkářka Petra začínala hodně pobuřovat religiózně založenou populaci Slovenska.

503
JanaH
Reagovat

@galadriel: no tak hurá, galadriel se neztratila, jen je zavalena! :-))

@Johana: věř, že se najde dost lidí, co tomu uvěří. :-D

504
Zuzka
Reagovat

Tak toto sa mi skutočne páči ako sa to tu len tak hemží konšpiračnými teóriami. Neverím, že tí ľudia sú tak výborní herci, že by to tam celé zahrali. To by boli inde a nie v RS. Jediný kto vyzeral miestami skutočne divne bol Miško, pri ňom by som bola ochotná uveriť, že na niektoré scénky ho niekto naviedol (mohol to byť aj niekto zo spoluúčinkujúcich). Určite sa snaží štáb ovplyvňovať dej (pierka imunity, Dodov návrat, 2000 eur za odchod, zrazu spomenutie si na konope – to inak hospodár podľa mňa moc dobre nezahral, rýchly Miškov odchod, Petina svadba, Petin zásnubný prsteň, atď atď), ale žeby im dávali scenáre a texty?? Tak to určite nie, veď napríklad Mirka vie zahrať len seba samú a aj to sa chúďa veľakrát zhovadí. Manipulácia štábu je v pozadí a ľudia sa tam zhovaďujú sami (aby ich predavačky v obchode spoznali – tá Petra má veľmi divné hodnoty a priority) a pre štáb je doležitý strih a to čo nám nakoniec pustia do TV a čím vyvolajú emócie. Preto dodávajú alkohol, keď treba, preto nedonesú tabak, keď treba. Ešte by som bola ochotná uveriť, že sa snaží štáb vyvolávať hádky, ale prečo by to robili, ak vybrali tých správnych divných ľudí bažiacich po 50 000 eur a zavreli ich na pár týždňov na uzatvorený priestor čím vytvorili predpoklad na krásnu ponorkovú nemoc? Zároveň neustále sa meniaca hierarchia (Ft, sluhovia, obyčajní farmári ) a potreba taktizovania … To spraví svoje aj samo.

505
Zuzka
Reagovat

@Johana: 502 – ja si práve myslím, že Petru tam potrebujú. Bez nej to bude moc veľká pohoda. Preto boli disciplíny pripravené pre ňu a ona ich ťapa nezvládla.

506
sunrise
Reagovat

@Zuzka: To je takový folklór. Vždycky se mezi příznivci vypadnutého duelanta najde pár těch, kteří tu skutečnost neunesou, nejsou schopni připustit, že se prostě nezadařilo a hledají viníka všude jinde. Je zábavné sledovat, co všechno jsou schopní vymyslet. Už snad schází jen zásah zlovolných mimozemšťanů, kteří se spikli jen proto, aby jejich oblíbence připravili o výhru. Bavím se. :-)

507
anonymous
Reagovat

@Lentilka: Ad Michal: Čekal snad někdo něco jinýho? :-)

508
Reagovat

@Johana: no dost pochybuju – Farma skončí a protagonisti si na nějaké ŽŮRCE :-D určitě právem pustí pusu na špacír .. takový průser by si Markiza nemohla dovolit … ale je to normální, že člověka napadá cokoli, jen by pak měl uznat i názor opačný :) … vždyť je to jen zábava tady pro nás všechny, zapomeneme tak jako na jiné série :)

509
Reagovat

ale k baracke – nemám rád lidi, kterým ještě tečou slzy smutku a v té samé vteřině už mluví zase o nějaké kulišárně. Kdo pláče a zároveň se směje, vůbec není ten smutek tak hluboký, je to jen komedie, kterou takovi lidé mají naučenou, či vžitou a dobře vědí, že to na lidi funguje, takhle dosahují svého – proto i ty divadelní komedie co předvádí v přímém přenosu. Každý člověk potřebuje čas na poskládání myšlenek ale ona to ze sebe sype on-line – dávno má vše promyšlené, taková je ze své podstaty. A ten její kunní ksicht – sevřený otvor úst bez rtů – mluví o jasné nekutečné sveřeposti toho člověka – a takoví lidé na tu sveřepost dojedou nakonec sami. Bohužel taky mám obavy, že nám ji vrátí do hry – Markíze jde o sledovanost, jako všem v byznyse. Zbytek je taková hra pro nás – ale díváme se , takže to asi chceme :) :) :)

510
Dany
Reagovat

@sunrise: Ono je to těžké, někdy se to přímo vnucuje. Nejde ted o poslední duel, ale budu srovnávat s ním, protože je aktuální. Petru jsem nemusela od samého začátku, i jsem to tady psala v době, kdy jí ještě hodně lidí fandilo. Ale.. Nevím, jak to bylo ve skutečnosti s Michalovou nemocí, jestli se pouze príma šikla, nebo jestli chlapec hrál divadýlko a nebylo to tak hrozné a za normálních okolností by tam vydržel, nicméně fakt je, že už dění začínalo být příliž jednotvárné a předvídatelné. A to ani nemluvím o tom, že po Michalově odchodu začal být na farmě „nepříjemný“ klid, nikdo se nehádal, docela dobře spolu vycházeli a všichni makali celkem bez keců. Z pohledu Borisů katastrofa. Vrácením Doda získal Tomáš soupeře, jinak by se přinejmenším do semifinále jen v klidu vezl. A příchodem Katky byl dodán Tomášovi spojenec, znovu se rozjely hádky a dokonce je pořád šance na love story, kterou určitě Květka nezapomene při každé příležitosti zmínit. Naopak Petřiny slzy a scénky se staly už pro diváky okoukané a tudíž nepřitažlivé a nudné. Takže rozhodně nejsem Petry fanoušek, ale i mě je zvláštní, jak dobře se to pro oživení děje v pravou chvíli vyvíjí. Třeba to je opravdu jen náhoda, ale….

512
sunrise
Reagovat

@sunrise: omlouvám se, nechápu proč je to podtržený :-)

513
dejna
Reagovat

@sunrise: já to vidím tak: když někdo někomu fandí, pak je pro něj ta osoba skvělá, když se chová dobře, a když zle, pak je zmanipulovaná nebo jede podle něčího scénáře.
Když někdo někomu nefandí, pak je pro něj ta osoba od přírody zlá, když se nechová dobře, a když se chová dobře, pak je to účelové nebo opět dané něčím scénářem. ;) :D

514
Dany
Reagovat

@sunrise: Jasný. Jen jsem chtěla říct, že i mě je často podezřelé, jak krásně výsledek zapadá do děje a přispívá k jeho oživení. Ke všemu, co jsem napsala výše, ještě snad, že kdyby vypadla gogo tanečnice, byl by stoproš zase Tomáš FT a přišli bychom o napětí při volbě prvního duelanta.Prostě se mě to zdá jako moc náhod najednou. A to, konkretně v tomto případě, jsem nebyla Petřin fanoušek a Katku fakt nemusím taky, takže je mi celkem jedno, která z nich šla dom, ale v širších souvislostech mi to taky sedí na nějakou tu manipulaci Borisů.

515
tvoje mušlička
Reagovat

Doufám, že při finále režie pustí záznam jak Petra prosí vola aby zranil Tomáše aby se mohla vrátit. Aby všichni věděli jaké to byla ve skutečnosti osoba…. věřící, ale snad i to hrála.

516
Eva původní
Reagovat

@: 509 Velice dobrý postřeh s tím pláčem baracky Bejdové, plně souhlasím! Vždycky ten pláč hrála, ale kdy řvala opravdu tak to bylo při jejím odchodu z farmy. Byla celá opuchlá, zošklivěla (ten kuní ksicht sedí :-)) a hlavně řvala vzteky. To byl skutečný pláč a stále si stojím na tom, že je to zlá harpyje… Pro Boha nestraš, aby se vrátila do hry, ať se vrátí naposledy, ale to jen s ostatními farmáři!!!

517
Rudi
Reagovat

Tak Slovácí neumí tak notoricky známou píseň To ta Helpa ? Jestli to nemá třetí a další sloky, kde by byla nějaká tráva!!!!! , tak jak nemusím Petru, tak to byl podraz .A nabízí se zase otázka : účelový ?

518
Eva původní
Reagovat

@tvoje mušlička: No kéž by!!! Strašně bych si přála aby to Tomáš viděl spolu s tou pánbíčkářkou falešnou. A vůbec nejlepší by bylo, aby se to zůstavší farmáři dozvěděli při sezení s Kvetou hned v pondělí, tu reakci všech bych chtěla vidět… Ona o sobě řekla, že je mrcha, že opustila děti a šla do soutěže, ale ona mrchou byla, je a zůstane!!!

519
Dany
Reagovat

A jak tedy ta písnička správně je? napíše to někdo ze zdejších Slováků? Já tam taky o žádné trávě nic nevím, ale tak třeba to neznám správně

520
Jája
Reagovat

Skála utíkej na dřevo, sněžíííí !!! :)

521
Dany
Reagovat

Tak jsem si to ještě ted pustila pro jistotu na youtube a žádná tráva tam není ani vzdáleně. Tak jsem z toho jelen

522
iv
Reagovat

@Jája: :) I ode mě díky.

523
Skála
Reagovat

@Jája: Moc děkuji za info.Hned jdu ten sníh shrnovat. :-D

524
Dáša
Reagovat

VERZE 1:
To ta Heľpa, to ta Heľpa, to je pekné mesto,
a v tej Heľpe a v tej Heľpe, švárnych chlapcov je sto,
koho je sto, toho je sto, nie po mojej vôli,
len za jedným, len za jedným, srdiečko ma bolí,
koho je sto, toho je sto, nie po mojej vôli,
len za jedným, len za jedným, srdiečko ma bolí.
Za Jankom by, za Jankom by, nikdy neplakala,
a za Jožom, a za Jožom, Dunaj preplavala,
Dunaj, Dunaj, Dunaj, Dunaj, aj to širé more,
len za Těbou, len za Těbou, počešenie moje,
Dunaj, Dunaj, Dunaj, Dunaj, aj to širé more,
len za Těbou, len za Těbou, počešenie moje.

VERZE 2 – DRUHÁ SLOKA:
Za Janíčkom, za Palíčkom, krok by nespravila,
za Ďuríčkom, za Mišíčkom, Dunaj preskočila,
Dunaj, Dunaj, Dunaj, Dunaj, aj to širé pole,
len za jedným, len za jedným, počešenie moje,
Dunaj, Dunaj, Dunaj, Dunaj, aj to širé pole,
len za jedným, len za jedným, počešenie moje.

VERZE 3 – DRUHÁ SLOKA:
Za Ďuríčkom, za Mišičkom, by som neplakala,
za Janíčkom, za Janíčkom, Dunaj preplávala,
Dunaj, Dunaj, Dunaj, Dunaj, aj to šíre more,
len za jedným, len za jedným, počešenie moje,
Dunaj, Dunaj, Dunaj, Dunaj, aj to šíre more,
len za jedným, len za jedným, počešenie moje.

525
Wally
Reagovat

@Dany: O pár komentů výš máš odkazy, to se tady probíralo včera :D

526
anonymous
Reagovat

@Dáša: Toto prostě Borisové poondili, no :-)

527
Dáša
Reagovat

@anonymous: No ale tak „hrubo“, že by to tuším chcelo aj nejaké zverejnenie a protest

528
Janica
Reagovat

@sunrise: 485 – jsem na tom stejně.

529
Dany
Reagovat

@Wally: No právě, že jsem si to přečetla a nikdo to nevysvětlil. Ani v tom, co píše Dáša, nikde nic o tom, že by někdo měco žal, není ani ň. Tak at mi potom někdo vypráví, že to není zmanipulované. Tohle s etedy borisům opravdu nepovedlo.

530
Wally
Reagovat

@Dáša: @Dany: Třeba to je součást plánu. Celé se to odpíská a od nového roku nastoupí všichni znovu od začátku. :D

531
dejna
Reagovat

@Wally: a nebo Peťa podá protest a vrátí ji do hry :D
Ale i tak to tam pěkně houstne. :)

532
Wally
Reagovat

@dejna: Právě teď se to asi s příchodem rodin uklidní. A tak to bylo hezky rozehraný. :D Ale mohly by jim přinést z venku nějaké zásadní informace.

533
Zuzka
Reagovat

@Dany: 529 – to máš pravdu, s tým Tota Heľpa je to zvláštne, ale určite ta pieseň bola v almanachu, keďže to má byť ich hymna, či čo. Zároveň je ževraj niekoľko verzií. No aj tak na túto otázku odpovedali obe rovnako, takže je fakticky úplne jedno, čo sa tam spieva.

534
JArmila
Reagovat

@JanaH: Ne, ne žádná pře, ty vykřičníky jsou pro Tomáše, nechtěla bych žádné nedorozumnění. Uvidíme jak to celé dopadne, kdo tam ještě zamíchá s kartama.

535
Zuzka
Reagovat

@Wally: informácie z vonku pre súťažiacich budú super. :) Hlavne si myslím, že Gabika a Jana si návštevu rodín zaslúžia. Sú tam najdlhšie a rodinu nevideli dlho. To bude sĺz. Už sa teším na túto časť.

536
Dany
Reagovat

@Zuzka: Tak právě, že to jedno není. Tím, že Kvetka uznala tuto odpověd za správnou, Katka vyhrála. Šlo o rozhodující odpověd. Kdyby to měly obě špatně, a jakokže měly, bojovaly by dál a Petra ještě mohla vyhrát. Šlo o hodně zásadní odpověd.

537
Prochor
Reagovat

Konečně vypadla pokrytecká pámbíčkářka. Zase se začínám dívat na Farmu. Z Petry se mi obracel žaludek. Jen jsem čekal, kdy se objeví Kristus a bičem jí vypráská od kříže.

538
Zuzka
Reagovat

@Dany: to je uhol pohľadu, možno tú ďalšiu otázku by Katka uhádla/správne odpovedala tiež. Ona tá Petra nie je žiaden vedomostný lumen, keď nezvládla ani len tú otázku s konopím, čo by som logicky aj ja vedela, čo to len pozerám a nijak sa do duelu nepripravujem. Osobne som presvedčená, že štáb tam chcel Petru nechať, ale tá to nezvládla. Veď veľa tých otázok bolo jednoduchších, boli aj ťažšie vedomostné duely. Veď si len predstav návrat Petri k rozzúrenemu Tomášovi, to by boli tie správne emócie, ktoré zvyšujú sledovanosť. On by tú Petru zožral aj s topánkami. To je lepšie ako cicmanie sa Katy a Tomáša. Ten ich románik nie je zaujímavý, lebo nič extra nevyvádzajú (žiadna nahota, žiadna extra milenecká vášeň), sú ako dvaja lepší kamoši :). To aj Mišo a Nikola (umelá bábika) boli zaujímavejší.

539
Dany
Reagovat

@Zuzka: Jasný, máš pravdu, že ten duel byla slabota. Ty otázky jsem věděla i já a v životě jsem na žádné farmě nepracovala. Ale, že by zrovna tohle bylo úhlu pohledu si nemyslím. Je to o faktech a nemá s tím nic společného co která z nich věděla nebo nevěděla v předchozích otázkách. Nepopiratelný fakt je, že kdyby odpověd byla chybná, bojovalo by se dál a kdoví, jak by to dopadlo. Říct, ona by to stejně nevěděla, to se nedá, náhoda je blbec. Z mého pohledu, tady byla v zadání chyba , která v konečném důsledku pomohla jedné ze soupeřek k celkovému vítězství. A pak se nikdo nemůže divit, že vznikají různé konspirační teorie.

540
Dany
Reagovat

A ještě něco, všechny otázky na toto téma od diváků, bezprostředně po duelu,záhadně zmizely. Zůstává tam jen jedna z dneška, otázka je, jak ještě dllouho. I to o něčem svědčí.

541
anonymous
Reagovat

@Dany: Na jejich FB se toho ztrácí mnoho a mnoho. A ano, i to o něčem svědčí.

542
Lentilka
Reagovat

Mne je Petra a aj ostatní farmári ukradnutí ,ja ich ani oni mňa k životu nepotrebujú. Neprináleží mi ich súdiť akí v skutočnosti sú lebo ich nepoznám , vyjadrujem sa k tomu ako to v tejto RS vnímam ja . Netvrdím že sa prezentovala ako najlepšia ,dokonalá , aj ja som našla na jej prezentovaní chyby , ale ja tuto šou vnímam aj trošku ináč len ako to ,že sa pozerám . Ja si sama pre seba rozoberám niektoré momenty a preto možno sa pozastavím aj pri detailoch ,ktoré sú pre väčšinu nepodstatné.Mňa napr.zaujal aj záber na Dodove ruky,keďže išiel na operáciu,mal ich boľavé,hnisavé ,zápal , hrozilo mu že príde o palec ,Kvetka zahlásila že Dodo sa už do hry nevráti a tu zrazu je Dodo naspäť a po žiadnej operácii na rukách ani stopy,plný síl a s táckou koláčov. Ako dramaticky prezentovala zranenie Anči v dueli ,že odstúpila pre natrhnutú šľachu.
Prečo napr. Tomáš nevyskočil na Gabu ,že si zobrala minulý týždeň Katu do duelu,tiež bola pre ňu slabší súper, a ako sa o Kati vyjadroval na kameru? A takýchto momentov a situácii je viac,ktoré má utvrdzujú v tom ,že je to scénar.Naozaj sa zamyslite a úprimne,že keby to bola realita ,bez ohľadu na to ,aký máte názor na Petru tak po toľkých týždňoch na farme by len tak prehrala duel a k tomu s Katou? Veď ona ju ohroziť nemohla. Pre ňu boli silné hráčky Gaba a Jana .
Tu v tejto RS nejdú hráči cez mrtvoly ale Markíza , klesá na dno a ich nezaujíma že pošpinili pred celým národom týchto ľudí ,ich zaujíma len zárobok,ale je smutné ,že vždy na to doplatí divák ,ktorého zneužijú na svoje špinavé praktiky. Že robia z nás divákov debilov ma mrzí viac ,ako to že vypadla Petra či ten alebo ten.

543
Johana
Reagovat

@: a jaký opačný názor, že Petra vypadla díky své neschopnosti najít v té hromádce peří kostrnku, přičemž se v tom mohla přehrabovat klidně dalších pár minut, než se Katě uráčí to dokončit?
Paradoxem je, že vypadnutí Petry jsem si přála už dlouho. Pustila jsem si několikrát ten duel a stačí vidět její rezignovaný výraz a vysmátý vítězoslávný Katin ksicht po celou dobu úkolu.
A na žůrce pusa na špacír by se nejspíš hodně nevyplatila…pokuty za porušení mlčenlivosti jsou určitě hodně vysoké.

544
Wally
Reagovat

Překvapilo mě, že na farmářský týden nedorazila Romanovna aby podpořila Tomáše. Nebo po odvysílaných hrátkách s Marfušou už není její milovaný bratr? Mohlo to být zajímavé setkání. A asi se tam něco semlelo s Petrou, že do ní Romanovci nyní tak ryjou.

545
Lentilka
Reagovat

Ktovie či bude Petra zajtra v teleráne , keď neukázali jej príchod domov a zatiaľ na stránke Nový čas nie je priestor na online otázky . Ale to by sa malo týkať aj Miša veď odišli v jednom týždni..

546
Johana
Reagovat

@Lentilka: naprostý souhlas…a nějak se mi pořád nedaří zvyknout si na fakt, že pokud chci sledovat tuto RS, bude ze mě čtyři měsíce debil.

547
Lentilka
Reagovat

@Wally: Wally ,neriskovali, aby sa nepobili s Janou

548
Dany
Reagovat

@Lentilka: Možná máš pravdu, někdy to tak vypadá. Jenže potom by museli dostávat honorář a ne jen to, co se tady psalo na začátku, že dostávají. Jít se někam takhle zhovadit za relativně pár šušňů, to se mi nezdá. To by vydělali skoro i normálně v práci a byli by doma a v pohodlí. Podle mého názoru, jen možnost vydělat 50 tisíc éček, je k tomu může motivovat.

549
Lentilka
Reagovat

@Johana: To sa ti nemôže stať,pokiaľ sa na to budeš pozerať svojimi očami a nie papať čo iní naservírujú …

550
dejna
Reagovat

@Johana: Mně nepřipadala Petra po prvním úkolu rezignovaná, spíš mi přišlo, že se dost ovládá, a Katka mi nepřipadala ani vysmátě ani vítězoslavně, spíš se dívala s nadějí, že by se to mohlo otočit pro ni. Nj, tisíc očí, tisíc názorů. :)

551
Lentilka
Reagovat

@Dany: Dany , nie je to pár šušňu , je to 70 eur na deň plus príplatok za dramatické scény , napr ako Kaťa v kadi ,vyjadrenie Peti ohľadom sexu atď.

552
Zuzka
Reagovat

@Dany: 539 – Dany, v tomto máš asi pravdu. Ten almanach mohol dopadnúť inak. Mne osobne je to ale jedno. Ak by som sa mala cítiť ako oklamaná pri každej časti, tak to nepozerám. V pevný scénar neverím. Verím v manipuláciu, ktorá buď štábu vyjde alebo nie. Oni majú určite medzi sebou výborných psychológov, ktorí všetko sledujú a pripravujú živnú pôdu na ďalšie zápletky. Blbcov robia zo seba hlavne tí, ktorí sa na účasť v tomto nechali nahovoriť.

553
Wally
Reagovat

@Lentilka: Tak Romanovna X Jana mě teda nenapadla, ale máš pravdu. To by asi dopadlo daleko hůř než setkání úhelníku Marfuša-Laura-Douchová a Tomáš.

554
l
Reagovat

@dejna: Presne Dejna aj mne to tak pripadalo,ináč by sa rozplakala, bolo vidieť slzy na krajíčku ,ale plač potlačila.

Nebudem sa už viac vyjadrovať k tejto téme ohľadom duelu,ale až chcete pozrite si ešte raz zábery tváre Katy a Peti pri almanachu.

a FT by mala byť Gaba ,Mira nemôže byť nemá okuliare a nevidela by skontrolovať ich prácu…alebo to bude jedna z Martinových úloh hľadať Mirine okuliare.

555
Lentilka
Reagovat

@l: 554 píše Lentilka – stlačila som zlé písmenko…

556
Dany
Reagovat

@Zuzka: Souhlas

557
dejna
Reagovat

@Wally: 532 – no právě, v ráji bylo tolik klidu, než Eva začala blbnout ;)

558
Hana
Reagovat

@Wally: Taky mě napadlo, že to spaní na čeledníku nebylo tak nevinné, jak se to prodávalo. Peťa i Tomáš byli vyklidnění, žádné hádky, T. si staré farmářky pochvaloval, že vědí, co mají dělat. Pak by mělo logiku, že P. vzala do duelu Užovku.

559
Nezabudka
Reagovat

K chybe v piesni: Proste to bola chyba organizatora duelu. Mala byt otazka Co zne dievca v nazve jednej ludovej piesne? alebo Co zne dievca v jednej ludovej piesni?
Ci bola otazka chybna alebo polozena spravne, zrejme by duelantky vedeli odpovedat, takisto ako sa stalo.
Je pravda, ze to bola rozhodujuca otazka, a keby bola polozena inak, mozno by niektora nevedela spravnu odpoved..pricom pravdepodobne by vedeli.

560
Nezabudka
Reagovat

Myslim, ze Petra spravila tu chybu, ze nechala kostrnky v peri a neskontrolovala to poriadne, lebo nebola az taka odhodlana sa vratit spat na Farmu, ked tam mala ten konflikt s Tomasom. Bola to jej chyba, ze si zobrala Katku a nie Mirku, a preto sa necitila az tak dobre.
To iste bolo, ked urobila tu chybu vtedy s Gabikou, ktoru dala za sluzku (nebolo to proste vhodne), a vtedy bola taka divna (podla mna kvoli tej chybe), ani sa nedokazala s farmarmi bavit pri koncerte Desmodu.

Zuzka, tiez sa mi niekedy zdal Miso, ako keby isiel podla scenara…napriklad ked sa pytal Doda, ako lezal po uraze s volom, ze Co sa podla Teba stalo?(alebo take nieco). Vyznelo mi to neprirodzene. Akoby stab chcel, aby sme sa dozvedeli aj Dodov pohlad na vec.

561
Jája
Reagovat

Tak se nám šíří zvěst, že Mira odejde a vrátí se zpátky burina-zmijovec Petra. Protože začíná týden rodinných návštěv, tak bych to viděla následovně: Miře přijede syn s babičkou, která místo dobrot přiveze prakr a Miře za zhovadění rodiny naloží před celým Slovenskom a přilehlými státy tak na záda, že Mira bude zcela nepotřebná pro farmu a bude muset být odejitá. Tím se otevírá prostor pro návrat buriny-zmijovce a kruté dny pro Riavka a Ruža, protože nesplnili její přání ohledně Tomáše a ona se vrátila díky broskyni Miře. :)

562
Jája
Reagovat

Galadriel díky, to byl fofr :))

563
Lentilka
Reagovat

V teleráne nebol nikto z vypadnutých farmárov , nie je ani online rozhovor a dokonca ani Kveta neuvádzala teleráno , veď farma je už dotočená

564
Dany
Reagovat

@Lentilka: Taky jsem hledala a nic. Je to divné, už je konec,tak i kdyby se vrátila Petra na farmu, jak píše Jája, že se šíří zvěsti, měla by ted být doma. Leda, že by zrovna probíhal týden, kdy jsou na farmě všichni. Nějak si to neumím spočítat.

565
Lentilka
Reagovat

Teraz je ten posledný týždeň na farme ,tento rok je farma o týždeň dlhšie , píšu o tom na Wikipedii …

566
Dany
Reagovat

@<
@Lentilka: Jojo, tak to bude ono. Dík za upřesnění.

567
iv
Reagovat

Mile mě dnes překvapila Kata v krátké debatě při zametání, pokud to tedy myslela doopravdy – zdálo se, že už ji nebaví dál pouze usnadňovat svým hlasováním Tomášovi cestu za výhrou. Ubrala ze své oddanosti a chce hrát za sebe jako všichni, že má minimální šance, je druhá věc. Favorizovaný T. věnuje od začátku hodně úsilí ovlivňování hlasování, dělá vše myslitelné pro to, aby se duelům vyhnul. Je to sice pochopitelné, ale není na tom nic, co by mi imponovalo, naopak. Má na sebe zcela jiná měřítka než na ostatní. Za zdůvodnění u stolu „nechci se duelem ohrozit“ se ženským posmíval, jindy divákům vysvětlil, že ty tupaně by výhru stejně rozházely. Jestli ženské prosadí navzdory jeho přáním pánský duel a potvrdí mu tím, že jsou „největším zlem“ farmy, bude tam asi dusno.

568
Jája
Reagovat

@Lentilka: Lentilko, nemůže být teď poslední týden, protože tam trčí čtyři ženské a dva chlapi. Teď je týden návštěv a jeden duel. Aby tam zůstali čtyři musí být další týden ještě jeden duel a pak týden všech farmářů. Jedině, že by to borisové řádně nějakým způsobem usekli a už příští týden udělali farmářským. Pokud by to usekli tak jedině způsobem, že někdo odejde (Mira?) ale nikdo ji nenahradí.

569
Dany
Reagovat

@Jája: Už několikrát se tady vysvětlovalo, že Farma je předtočená, tudíž to, co my ted vidíme, se odehrálo v reálu už zhruba před třemi týdny. Takže od doby, kdy vypadla Petra, už proběhly další dva duely, které jsme my ještě neviděli a je tam tedy o dva další lidi méně. Vypadá to, že opravdu tento týden/v reálu/ jsou na farmě všichni soutěžící,aby se zůčastnili hlasování o finalistovi.

570
anonymous
Reagovat

@Dany: Vzhledem k 499, a i jiným informacím jinde tento týden už asi těžko.

571
Lentilka
Reagovat

farmári sú im k dispozícii od polovičky júla do 30. novembra. tak minulý týždeň nie tento bol posledný natáčací, do finále sú 3 týždne , mali by byť ešte dva duely a na posledný týždeň ostanú štyria to už tam budú všetci vypadnutý farmári a to potom vychádza že finálový večer bude priamo po odvysielaní záznamu, nie ako minulý rok keď tam bola jeden týždeň pauza a dávali zostrih z celej farmy

Ale do čerta nejaká som dopletená s tými týždňami

572
Jája
Reagovat

@Dany: V reálu beru. Já myslela,že jde o TV týdny.

573
Lentilka
Reagovat

@anonymous: 499 myslíš príspevok , lebo mne ten Trandžík nehovorí nič ,má niečo spoločné s farmou?

574
Lentilka
Reagovat

Postrehli ste ,že dnes ide farma o 22.25 hod. ?

575
Eva původní
Reagovat

Na videu když přišly Jany děti tak ti další dva byli rodiče, nebo její přítel a matka?

576
Eva původní
Reagovat

@Lentilka: Hm, to asi nevydržím :-(

577
anonymous
Reagovat

@Lentilka: Omlouvám se, je potřeba být na FB přihlášen :-)
Já ho taky neznám, ale má tam pár dní starý fotky farmy, a evidentně už tam nikdo není (je tam vidět farma, vnitřek farmy, i „podpisy“ po farmářkách a farmářích na stěně jedný z budov) :-)

578
dejna
Reagovat

@Eva původní: sestra s manželem

579
Skála
Reagovat

@Lentilka: Trandžík je normální divák,který si udělal minulý týden výlet na farmu Na skale a udělal tam tyto fotky opuštěné farmy.Tak jak on,tak tam můžeš také ty zajet a podívat se na vlastní oči. :-D

580
anonymous
Reagovat

@Skála: Ale pozor na strašidla :-)

581
Skála
Reagovat

@anonymous: Možná brzy tam budou nastěhovaní „bubáci“ :-) Pak už to nebude bezpečné místo.

582
Lentilka
Reagovat

@Skála: Aha ,už rozumiem ,tak tento rok už tam nestihnem ísť jedine na budúci , ale keď tam majú natáčať 7 tak to si budem musieť počkať ,kým ju znovu opustia…

583
Lentilka
Reagovat

@anonymous: nič sa nedeje ja na FB nie som aj tak dík za info…

584
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Evi ona už nemá rodičov ,spomínaš keď bola tá hádka s Mišom ,tam mu povedala ,aby si jej mŕtvých rodičov do huby nebral…

585
Eva původní
Reagovat

@dejna: Děkuju :-))

586
Eva původní
Reagovat

@Lentilka: Lentilko, pravdu máš, jsem si to vybavila jak to Michalovi řekla. Ještě jsem se podívala jednou na to video a asi si musím už pořídit brýle :-)) to by měla Jana velice mladou mamku :-)), ahoj

587
Wally
Reagovat

@dejna: Sestra? Vždyť o té vyprávěla jak je s ní rozhádaná kvůli dědictví. Ta v tom svém životním příběhu má taky velký bordel. :))

588
Kara
Reagovat

@Wally: Rozhádané jsou s druhou sestrou. Má 2. S touto jsou v pohodě.

589
dejna
Reagovat

@Wally: jak jsem k Janě spíš neutrální, dnes mě to docela vzalo. Má krásné děti a připadá mi, že mají mezi sebou krásný vztah. Až mě kvůli těm dětem napadlo, že by to mohla vyhrát zrovna ona. :)

590
Wally
Reagovat

@Kara: vždyť to říkám, má v to bordel :D
Po jej mame, ktorá pred rokom umrela, zostalo Jane nepekné dedičstvo. „Vzala si pôžičky a medzitým jej zistili rakovinu vo štvrtom štádiu. To bolo raz-dva, umrela do troch mesiacov,“ konštatuje energická Farmárka, na ktorú automaticky prešli mamine dlhy. „Zdedili som po nej síce aj byt, ale staršie sestry dali od toho ruky preč, lebo vedeli, že sú dlhy. Zostala som na to sama. Úplne na všetko.

591
Katka původní
Reagovat

Tak jsem si přečetla vaše komenty, uf , to je nálož.
V českém TV programu pojede farma normálně až do pátku11.12. ten den bude od 20:30 až do 22:20 už bez duelu. V pondělí 14.12 nebude. Úterý – středa bude, ve čtvrtek 17.12 bude semifinále . A na pátek už program nemám, ale to už bude asi velké finále.
Nenadávejte mi, že to sem cpu. Já jenom kdyby náhodou .

592
Katka původní
Reagovat

Tak jsem si přečetla vaše komenty, uf , to je nálož.
V českém TV programu pojede farma normálně až do pátku11.12. ten den bude od 20:30 až do 22:20 už bez duelu. V pondělí 14.12 nebude. Úterý – středa bude, ve čtvrtek 17.12 bude semifinále . A na pátek už program nemám, ale to už bude asi velké finále.
Nenadávejte mi, že to sem cpu. Já jenom kdyby náhodou .:-D

593
Katka původní
Reagovat

P.S Jsem kopyto, ach, jo. Klepla jsem si dvakrát. Pardon.

594
Eva původní
Reagovat

Jsem si brouzdala na ofiku a čím dál víc se píše, že se Bejdovka vrátí, že se to trdlo Mirka zraní. No, kruci už tomu začínám i věřit. :-(( Po tom vůbec netoužím i když mi to může být u zádele. Mně se ta zlovolná burina vážně zhnusila jak se naparovala, že vykope všechny s kterýma šla do duelu, jak stodolu rozmlátí, z ryšavky, že tam zbudou jen ty ryšavé vlasy, Lívii škodila a na Mirku si též brousila zuby jak ji vykopne a další a další její škodící extempóre. Šmarjá, ta by jásala. Já však doufám, když si nadávala sama sobě do mrch, že šla na farmu a nebyla raději doma s dětmi, že návrat by odmítla. Ať raději prožívá líbánky s novomanžílkem a péče cukroví dětičkám. Jsem naivka co :-))

595
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: Ahoj Evi okuliare su už image,ja už bez nich nič neprečítam, a to by bola veľmi mladá to fakt,ale ako tu píše Wally ona smrťou mamy zdedila dlhy.
Ale je to tak dedičstvo má aj svoje mínusy nielen plusy:-)))

596
Palo
Reagovat

Bejdovka se opravdu vrátí,místo Miriam,ale nemusíš mít strach,do finále půjde Tomáš s Janou — A kdyby jste to náhodou vědět nechtěli,tak to nečtěte .. .-))

597
Palo
Reagovat

A to vracení do hry je už trapný,pak si tam můžou taktizovat a špekulovat jak chcou a stejně je to k ničemu,když se vypadlík za týden zase vrátí…

598
Wally
Reagovat

@Palo: Nejlepší by bylo, kdyby přišla jako rodinná návštěva Tomášovi.

599
anonymous
Reagovat

Btw, ukazovali v minulejch Farmách počty došlejch SMS? :-)

600
Dany
Reagovat

@Eva původní: Co se týká taktiky myslím, že velkou chybu udělala hned na začátku, když jako FT začala dávat za sluhy silné soupeře se zdůvodněním, že jsou šikovní. To snad nebylo v žádné předchozí řadě,možná s nějakou vyjímkou.Většinou bylo sluhování spíš za trest. A ted na to sama dojela. Kdyby si mohla, jako druhý duelant, vybrat disciplíny, dala by silové a Katku by opravdu vymetla. Dojela na vlastní taktiku.

601
Jája
Reagovat

@anonymous: Mám nejasný pocit, že u poslední farmy neřekli kolik došlo a kolik komu. Byl z toho rozruch.

602
Eva původní
Reagovat

@Lentilka: Už jsem měla být na očním na jaře, jsem hrozná co se týče návštěv MUDrů :-(

603
Eva původní
Reagovat

@Palo: Ale to mě nevadí, že jsi to tu napísal, kdyby to tak bylo, budu ráda, ale spíš bych chtěla vidět finále Gaba-Tomáš.

604
Eva původní
Reagovat

@Dany: Pravda, Dany!!!

605
Lentilka
Reagovat

@anonymous: Povedia veď aj za to ma finalista bod a aj ktorý koľko dostal , vždy je to číslo také ,že stratový nie sú , ale vy nemôžte hlasovať či áno ?

606
Lentilka
Reagovat

@Eva původní: hovor mi niečo o lekároch ,ale na druhej strane škodíš sama sebe ,ja som to tiež zanedbala,nie že mám na očiach popolníky ,ale na čítanie a písanie už ich potrebujem …no trošku sme odbočili od témy ,ale dúfam že nám to prepáčia -)))

607
anonymous
Reagovat

@Lentilka: Pokud bych měl SIM nějakýho SK operátora, tak dle pravidel asi ano, ale to mě nikdy to ani nenapadlo :-D

Ale narozdíl od VV máte počet SMS z jedný SIM neomezenej, tak klidně do toho :-)

608
Lentilka
Reagovat

@anonymous: tak ja osobne nepošlem ani jednu sms ani som doteraz neposlala a mala som tam iných favoritov na výhru ako teraz , ja Markíze nedám ani cent…

finančne podporujem jedine Srdce pre deti a projekty ,ktoré si to zaslúžia…

609
Katka původní
Reagovat

Miru prý vykopne z farmy Martin. Je to z Fb, jedna paní povídala. Uvidíme, co se stalo, jestli se zranila, nebo šikovně narafičili něco Borisovci.

610
Wally
Reagovat

@Katka původní: No vzhledem k tomu, že příští týden by měl být již farmářský tak na tom asi něco bude.

Letos tam jsou takový lemplové, že jim ani nedali dělat adventní věnce.

611
galadriel
Reagovat

páči sa, je otvorené nové vlákno. :)

612
Dany
Reagovat

@Wally: Jenže to by tento týden museli vypadnout dva a Petra se nevrátit. Jinak to vychází ještě na dva duely, to je dva týdny.

613
Dany
Reagovat

Dnešní díl mi tedy připadal docela nudný. Kdy je další? Zítra? Jsem z toho už nějaká zmatená jak se to každou chvíli mění.
Tak jestli Martin fakt vyhodí Miru, vlastně za to, že jim stůně kráva, je to síla.

614
Ivča
Reagovat

O té krávě musel štáb vědět že není zrovna v pořádku,mluvilo se tam o tom a mají tam všude kamery.A že má kráva rodit to je snad normální,měli si pro krávu přijet hned a odvést si jí a né se tak trapně vymlouvat aby mohl štáb vyhodit Mirku a dát nazpátek tu trapačku Péťu aby jí mermomocí štáb narval do finále.Jak k tomu přijdou farmáři že si tam přijde pěkně odpočinutá v plné síle zase soutěžit.Je to do očí bijící jak kytce nadržují.Bylo to dobře nahrané a zmanipulované aby se vrátila zpět

Přidat komentář