Panáček v reality show

SK Farma 6 – týždeň dvanásty + rekap 4/5

20. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

obchodník

Koncom tohto týždňa si niektorí farmári môžu pripísať tretí mesiac účinkovania v tejto šou. Takúto možnosť majú práve štyria z aktuálnych siedmych. Či tak bude uvidíte v piatok večer, nezabudnite však farmu sledovať na obrazovkách TV Markiza celý tento týždeň. Dnes o 22:40 sa dozvieme meno nového farmára týždňa. 

Rekap z 20.11.2015 – deň 59

Farmári od rána všetci pracujú – Petra je spokojná. Mira jej pomáha s husami, Janka s Katkou sekajú konope. Nie je to podľa jej predstáv, dávajú si veľa „technických“ prestávok, ale nebude sa už rozčuľovať. Michal s Tomášom posedávajú a pozerajú na konope, veľmi s tým ženy veru nepohli. Zodpovedná je však FT. Petra má podľa Tomáša už len jednu kamošku – donášačku Mirku. V stodole sa Tomáš pýta pred Mišom Jany, odkiaľ mala Mira informáciu, že pracujú na jeho vyradení. Jana vraví, že o ničom takom sa nerozprávali, ale Mira vravela, že ona bude ešte na farme veľmi karty miešať. Mišo Miere povedal, že jej neverí, vraj sa potom začala usmievať, preto si myslí, že si vymýšľala, chce ich len rozhádať. Tomáš sa určite nechce zbaviť Michala, je to pre neho po Katke jeho najbližší človek. Chcú niečo vyviesť Mirke, s Janou a Michalom kujú plány. Medzitým príde na farmu pán poštár, prišiel pre dopisy od farmárov – pozvánky pre rodiny. Miriam je strašne zvedavá, či príde aj jej brat. Tomáš sa dobre vyspal, hoci ich Petra veľmi skoro zobudila, celý deň má čo robiť. Je to prvý týždeň od jeho príchodu, čo sa aktívne nezapája do menožovania úloh, chce nechať Petru, aby si to vyžrala. Tá potichúčku nadáva, ako sa nikto nesnaží. ak by zapracovali na poriadku, okrem poľa a konope by mali všetko. Miri pritakáva, drží sa teraz stále pri Petre. Tomáš s Michalom boli s Riavkom na dreve, Tomáš na neho vyskočí, potom sa smeje, aké je to super, mať takú silu medzi nohami….je to lepšie ako motorka. Aj Miri zatúžila povoziť sa. Kým Gabika varí šúľance s makom a kakaom, Tomáš s Jankou pília drevo na cirkulárke. Obed chutí všetkým, od stola je počuť len slastné mľaskanie.

Konečne dorazí aj Kvetka. Farmári sa pochvália súkromným koncertom, aj pierkami imunity. Tie im vysvetlí neskôr, chce najskôr od Peti vedieť, ako sa jej darí. Je to dobré, nemajú len pole a konope – to idú robiť dnes večer. Kveta sa pýta aj farmárov na FT – vyzve Tomáša. Úlohy robia, ale bolo by možné to lepšie zmenežovať – zbytočne skoro vstávajú, ešte nie sú raňajky a večer keby sa mohlo robiť konope už nikto nevládze. Mirka si myslí, že Peťka úlohy zadeľuje dobre, ale farmári ju neposlúchajú, nie sú ochotní. S tým farmári nesúhlasia, čo Peťa povie, spravia. Tomáš vraví, že bod číslo dva – čo povie FT, to platí, dodržiavajú všetci. Mirka povedala svoje pocity, má na to svoj pohľad.

Kveta sa diví aj nad výberom slúžky: Peťa Gabiku si si vybrala za slúžku, svoju dobrú kamarátku?! Mišo: a podrazila jej tým kolená. Petra: Ja tu ani nemusím sedieť, keď Miško za mňa porozpráva. Gabiku som si vybrala, lebo …hmmm.  Mišo: sa jej chce zbaviť! (rýchlo jej do toho skočí). Farmári sa rozrehocú, Kvetka nahodí káravý tón: Michal nechaj dohovoriť Peťu. Michal sa ospravedlní, Peťa môže dokončiť, vybrala si ju, lebo všetko o farme vie, robia automaticky. Kveta sa otočí na Gabiku – ty si slúžkou teda za zásluhy, bola si prekvapená, že ťa Peťa zvolila? Gabika bola prekvapená,  nečakala to, berie to viacmenej ako podraz. Ona ju minulý týždeň keď bola slúžka podržala. Peťa opakuje, že ona si vybrala, tak ako si vybrala a neľutuje to. Michal si myslí opak – svojím rozhodnutím rozbila celú partiu. Tomáš klincuje – JPG si podali ruky, ona to porušila, nedá sa jej veriť. Kveta sa pýta, či mali dohodu, Jana pritakáva, že áno. Peťa: Tieto dohody, čo sú tu, to sú podľa mňa také dohody….ja neviem. Jana na ňu pozerá s otvorenými ústami. Gabika neskôr na kameru vraví, že sa cítila zle pri stole, keď sa nakladalo Petre, mala potrebu sa jej zastať, lebo kritika je cielená a účelová. Kvetka odbočí – pierka imunity znamenajú to, že tento týždeň nemôžu byť v dueli. Prvou duelantkou sa tým pádom stáva Gabika – môže si vybrať Janu, alebo Katku. Chlapom by nevyhovovalo, ak by si vybrala Janu, lebo ak by tá vypadla, ťažko je odhadnúť koho by dala za FT, nedá sa jej veriť. Po Kvetkinom odchode sa Tomáš zabáva na Michalovom skákaní do reči. Tomáš na kameru vraví, že Gabiku mal za hnusnú, zlú tetu, ale ona si vie stáť za svojim slovom, nezradí.

Gabika sa večer tajne dohodla s Petrou na spoločnej hre – ostatní si môžu myslieť, že ju ovládajú. Keď budú v kolektíve, tak budú hrať, že sú stále na nože, ale keď sú osamote, spoločne sa rozprávajú. Tomáš s Mišom tiež spriadajú taktiky, Michal chcel Gabike naznačiť, že si chce Kata dať silové disciplíny, aby sa neučila almanach. Tomáš mu vynadá, to je veľmi okaté. Rátajú s tým, že Katka vypadne, potrebujú to, je to také Katkine obedovanie sa. Tomáš jej to aj povedal, ona to tak aj berie. Je rád, že tam je, ale z hľadiska hry mu vyhovuje vypadnutá, aj tak už čoskoro budú opäť spolu.
Petra má pocit, že Katka vyzerá inak. Tá sa pozrie do zrkadla, nič na nej nie je, pribrala jak prasa. Na kameru Peťa vraví, že Katka keď bola FT, ostatní šli spať a ona tam s Tomášom v jej izbe sexovali, Katka to vraj sama povedala. Katka sa Peti pýta, po akej dobe sa to prejaví. Skúsená Peťa – u každého individuálne, Miri – po štyroch, piatich týždňoch to už cítila. Jana to zistila, lebo jej nechutilo fajčiť. Kata zbledne, spojila si s tým nejakú udalosť. Mira to uzavrie – na čo si sa po tom Tomášovi driapala, mala si ho radšej nechať mne. Smejú sa – farmárske dieťa, to tu ešte nebolo. Malý Mayer. Katka by si nedokázala predstaviť fungovať s Tomášom vonku, tam by si ho pravdepodobne ani nevšimla, na farme nemá veľmi na výber. Tomáš požiada Peťu, aby uvolnila Janku spať, ráno s ňou chce ísť skúsiť orať pole.

Ráno sa teda podľa plánu spolu zoberú na pole. Najskôr Tomáš vedie Riavka a Jana orie, nejde im to však. Vymenia sa, Riavko ju však nepočúva, musí Tomáš kričať za ním. Zoberie si teda Michala, ten ho vie aspoň vodiť, ale Riavko sám nevládze. Majú to robiť dvaja, Rúžo na nich len pozerá z kraja poľa. Peťa si myslí, že farmári nešli na 100%, lebo ju chcú vyštvať domov. Mirka nevie nájsť svoju poslednú cigaretu, ktorú si večer nechávala na stole v krabičke. Pri raňajkách má predslov, áno spravila chybu, že si nechala cigaretu na stole, ale sú ľudia, mali by si dôverovať. Ak sa neprihlási ten, čo tabak zobral, požiada Martina, aby im nedal tabak, ako prinesie. Tomáš sa jej pýta, či si je istá, že to takto chce. zožerú ju, ak to spraví. Na kameru priznáva, že cigaretu zobrali oni, aby sa Miri vytočila a aby ju mohli konfrontovať. A podarilo sa, vyhodia jej na oči, že chodí od Peti k nim a od nich k Peti a rozpráva obom stranám. Okrem toho si aj vymýšľa a snaží sa ich rozhádať. Rozbíja celú partiu. Michal si myslí, že Miri chýba pozornosť, nie cigareta. Mira sa bráni, ona nechodí úmyselne za niekým, ona len sleduje psychiku ostatných. Tomáš uzatvára debatu s tým, že ak sa Mira postará o to, aby im Martin nedal tabak, on jej zoberie všetko, čo jej za tie tri týždne dal. Po raňajkách za Miri príde Tomáš, cigaretu jej zobral on, chcel vedieť, ako sa zachová, keď jej v čase krízy zoberie poslednú.

Peťa, Jana a Miriam spracovávajú konope na priedomí, ostatní farmári už len čakajú na Martinov príchod. Keď príde, prvé čo ide skontrolovať je pole. Jeden nevládze s Rúžom to nejde. Poslúchajú len Tomáša, ostatní to nevedia. Martin to berie ako výhovorky. Kým Peťa sa potí pri hospodárovi, farmári okukávajú Martinov traktor. Gabika sa v ňom včera viezla, tak vysvetľuje funkcie a čo jej o ňom povedal. Na kameru sa Tomáš vyznáva – jediný, komu či venoval časť výhry je Peter. Kúpil by mu traktor, lebo ho potrebuje a je to naozaj dobrý človek. Záhrada sa mu zdá na plytko porýľovaná. Peta mu teda vysvetlí, že polovicu robila ona, polovicu dievčatá s vidlami. Volín sa mu páčil, nezdala sa mu len jedna doska. Poriadok v izbe FT nič moc, farmárska izba sa mu páčila. V kuchyni ochutná hus na moskovský spôsob, pýta sa Peťi, či ochutnávala. Nie, nechutnala. Martin je sklamaný, že s istotou nemôže povedať, že je to vynikajúce, že do toho dali všetko. Hus čo robila Gabika sa mu veľmi páči výzorom aj vôňou. Konope katastrofa – Petra sa obhajuje, nemôže to ona všetko sama.

Zájdu späť k traktoru, Martin sa Peti pýta, čo bol toto za reparát. Ona reparát nerobí, ona sa snaží každý týždeň, keď je farmárka. Tak Martin rekapituluje. Oranište skoro ani nenašiel, volská ohrada je dobrá, konopa je nespracovaná, hus vyzerá dobre a k tomu čo Katka varila jej praje dobrú chuť. Už nastupuje do traktora, keď Peťa vysloví: „Ak by pracovali stále tak, ako teraz poobede, inak by to bolo dopadlo!“ To isté si myslí aj Martin a ona ako FT mu má povedať, prečo to tak nebolo. Podľa nej preto, lebo farmári nie sú radi, že je tu, chcú sa jej zbaviť. To už Michal nevydrží, to ona sa chce všetkých zbaviť! Má byť ticho, keby sa zapájal radšej do prác. Michal oponuje, on bol aj na drevo, volín robil, … Tomáš sa zapojí, pýta sa Peti, koľkokrát večer povedala, aby sa robilo to konope. Nikto ju vraj nepočúval. Michal vytočený, zle si to ona zmenežovala, zasa ohovára ich, tak ako včera pri Kvetke, aj tam jej to vyvrátili. Teraz je drzá jak ploštica aj k ich najvyššiemu, sa hanbí za ňu aj on jak sa správa. Peťa opakuje, čo ona má robiť, keď povie štyrikrát a nikto ju nepočúva? No ona nie je menežérka. Vstúpi do toho Martin, Peťa to podľa neho vystihla, toto je úloha a zodpovednosť FT. Na vlečku mu chalani prinesú husi v koryte. Martin ich všetkých zavolá, majú sa pozrieť, tak ako tento týždeň bolo všetko na polovičku, sú aj ošklbané tie husi. Takto zle ešte husi neošklbali. Martin sa pýta Peti, či rozumie pojmu zodpovednosť. Hej, ona sa snažila! Martin vytiahne mešec, ….koľko mincí nakoniec dostanú, uvidíme v duelovej časti.

Rekap z 19.11.2015 – deň 58

Jana s Tomášom robia maštaľ, potrebujú aj porýľovať záhradu, ak by chceli robiť konope, museli by robiť po nociach a potom by zas nevládali cez deň na úlohy. Je to podľa Tomáša náročné. Na večeru im Gabika pripravila pečené malé zemiaky v šupke a patizón v cestíčku. Gabika chcela túto večeru poňať ako ospravedlnenie za farmárov – oni nemôžu za to, že ju dala Peťa za slúžku (rozhovor len na kameru). Tomáš jej povie, že milioňšesťdesiatosem bodov dnes za večeru, chcel by ju pochváliť. Peťa je rada, všetci sú spokojní, aj ona je spokojná, aj keby s ňou Gabika nerozprávala. Všetkým poďakuje za dnešný deň, so všetkými je spokojná, aj so sluhami veľmi. Chcela by, aby si pomáhali jeden druhému. Gabika pod dnešnom dni neverí nikomu, už len sama sebe.

Ráno Peťa vstala ako prvá, zobudila sluhov. S Miri sa pustila do vykopávania zemiakov. Petra plánovala dávať sirup za odmenu, to ju všetci zrušili, odmena boli mince za prácu a za tie kúpili sirup. Musela ho teda začať dávať na ich požiadanie. Peťa pociťuje, že je na farme taká malá psychiatrická nálada po tom, čo určila Gabiku za sluhu, ale ona unesie veľa, nezmenila by to. Tomáš jej vraj povedal, že on sa jej aj do riti bude pchať, len aby ho nedala za sluhu, že bude na farme makat, tak je rada, že tak aj robí. Ten zápasí s ohradou, ktorú s Dodom stavali. Spravili ju veľmi kvalitne, keď ju chce teraz rozobrať, nevie s ňou pohnúť. Petra na kameru rozoberá duel, je rada, že nemusí hlasovať, rada by si chlapov na farme ponechala. Ak by však musela hlasovať a označila by ženský, bola by za tú najväčšiu suku a Gabika by ju ukameňovala. Ale ona jej verí, je silná a mohli by sa zbaviť slabších ľudí. Katka je rada, že si ju Peťa zavolala do záhrady, dozvedá sa nové veci. V izbe farmárov to potom vraví Tomášovi, je tam aj Jana a Mira. Peťa si na farmu kamarátov hľadať neprišla, nechápe Gabiku, že sa s ňou nerozpráva, nespoznáva ju. Dokonca Katke radila, aké si má vziať disciplíny, ak by si ju G. zobrala do duelu. Peťa to korunovala informáciou, že Jana robí viac ako Mišo, možno by bolo lepšie, keby ho Tomáš vyradil v dueli. Tomáš už kombinuje, ak by bol on za FT, dal by Janu za slúžku a ona by si vybrala Peťu a vykopli by ju. Miriam neskôr zametá v izbe FT, pociťuje, že Peťu ostatní farmári separujú, sama Peťa povedala, že sa už cíti psychicky vyčerpaná, ak by tam nebola Mirka, tak by na tom bola omnoho horšie. Mira jej prezradí, že ju chcú farmári cez Janu vyradiť, Peťa sa nahnevala, farmári si môžu taktizovať ako chcú, ale ona na farme určite zostane. Tomášovi sa s Jankou pracuje dobre, pracuje tak ako jej povie a hlavne rýchlo. Aj tá si túto spoluprácu chváli, s chlapmi sa jej lepšie robí a táto práca ju aj viac baví ako konope. Na to sa podujala Peťa, Katka a Miriam.

Na farmu príde Martin s vlečkou plnou chlapov. Z kabíny s ním vystúpi Mário (Kuly) Kollár, spevák skupiny Desmod. Gabika sa nehanbí, aj taká špinavá v sluhovskom ho príde vystískať. Prirovnala to ako k návšteve rodiny, strašne ho má rada, sadol jej pesničkovo. Martin chcel, aby veľké hviezdy prišli za tými jeho veľkými hviezdami na farme. Majú si robiť všetko tak, ako doteraz, včas sa všetko dozvedia, aby im nebola zima, podá Peti fľašu s páleným. Kuly sa s nimi zatiaľ rozlúči, všetci sú v lepšej nálade, len Petra má hlavu v smútku, popijú, bude zábava a zajtra môže robiť len sama. Kata prisahá na svoju tyč, že sa neopije a ak sa aj opije, pracovať bude. Gabiku napadlo, aby sa vyparádili farbami od obchodníka. Rôzne farebné spreje využijú na vlasy. Gabiku na fialovo nastrieka Tomáš, Jane dajú spolu s Michalom mix. Gabika zoberie žlté boa až z neho pierka lietajú, nálada sa jej riadne polepšila. Tomáš jej na sluhovské šaty nakreslil kvetinu, vyzerá jak hipisáčka. Katka zvolila zelený sprej do vlasov, iba Peťa dobrovoľne radšej nič. Michal má pokusy nedobrovoľne, ale ubránila sa. Jana, Gabika, Katka a Miri si ešte pred odchodom štrngnú za jeden domácej na náladu. Keď príde pre nich Martin, Gabika ho nazve taxikárom a že dnes to bude za polovicu, lebo meškal, nasadla k nemu, ostatných zobral do vlečky. Iba Peťa je za milú, dobrú, skromnú, ….až priam hanblivú. Gabika je fakt na koni, rozbehnutá, kto si môže povedať, že má súkromný koncert od Kulyho?!!

Prvú zahrajú „Niekto ti to povie skôr než ja“. Jana, Katka, Gabika, Tomáš skáču, trsajú, Mirka na nich len pozerá, prejde ku skupinke staticky stojacich – Peťa, Mišo, hospodár Martin. Ďalšiu dajú „Som na tebe závislý“, potom „To nie je možné“. Tomáš sa snaží zapojiť aj Peťu do diania, tá však myslí len na to, že kvôli tomuto nesplnia úlohy, berie to ako sebeckosť od nej. Na kameru však Peťa vraví, že ona si to tak užiť nevie, klobúk dole pred Gabikou a Jankou. Súčasťou vystúpenia je aj spevácka súťaž, ktorej sa musí zúčastniť každý z nich. Víťaz získa cenu neoceniteľnú. Spievať budú pieseň „V dolinách“, stačí zaspievať prvú slohu. Gabika mala trému, ale to, že mohla spievať pri Kulymu po boku je pre ňu veľkým zážitkom. Jana nespieva od 15 rokov, teraz tam tiež veľa vody nenamútila, z prvej slohy zaspievala len štyri slová. Katka spievať nevie a hlavne jej vypadol text. Kuly sa vždy snaží im s textom pomôcť s hovorenou nápovedou. Katka schomolí lesný med vonia viac ako tráva, na masný clieb vonia ako tráva….farmári sa rehocú, Desmod tiež. Tomášovi s karaoke zapasovali, textovo síce nič moc, ale intonačne jednoznačne najlepšie (mňa opäť prekvapil….tak ako s výšivkou), aj sám Kuly ho pochváli. Michal na pódiu pociťuje trému, ale ako prvý zaspieva podla seba – v dolinááááách, kysne mlieko, ktoré krava nám dáva. Takúto radu mu dal Tomáš, škoda že na to nemali viac času, …..po premyslení by zaspieval: V dolinách, kysne mlieko, ktoré Libuša nám dáva. Každopádne zožne veľký úspech. Peťka tiež príde na rad, hoci sa veľmi hanbí a má extrémnu trému. Jednu vetu zaspieva a keby sa tak neculila pri tom, možno by to bolo aj OK. Ako posledná nastúpi sebaisto Mirka a bez hanby a kúsku hudobného sluchu tiež odspieva upravenú pieseň – v dolinách, rastie farma, ktorá chlieb nám dáva. Vraj rada týra ľudí svojim spevom. Kuly prezradí hlavnú výhru, sú to dve zlaté pierka imunity. Nakoľko je ťažké určite kvalitu spevu, rozdelí to tým, ktorí do piesne vložili niečo svoje a hlavne sú z Nitry – Michal a Miriam. Michal si to váži, Kuli je patriot. Ešte nevie, aká veľká to je výhoda, vysvetlí to určite neskôr Kvetka. Na rozlúčku si „V Dolinách“ zaspievajú celú spolu a v dobrom sa rozlúčia. Všetci sa zhodli v tom, že hudba im veľmi chýbala.

Hneď po návrate na farmu sa začnú riešiť pierka a duel. Katka vraví Jane, že si strihnú, ktorá pôjde do duelu. Podľa Tomáša to v Katke vyvolalo nervozitu, určite pôjde do duelu, čo ale vyhovuje jemu a Mišovi. Katka sa s Mirkou dohadujú, či je pierko len jednorazová záležitosť tohto týždňa. Katka si myslí, že hej, Miriam, že ho bude môcť využiť kedykoľvek. Chce sa staviť, Katka sa pýta o čo, z Miriam vyletí “ O Tomáša.“ Ten na kameru vraví, že sa holý rozbehne do lesa a nikto ho už neuvidí. Miriam zas vraj povedala, že ona ho aj tak nájde. Večer ešte Jana s Peťou vyberú dve husi. Peťa ju chce seknúť sama, lebo tak to proste cíti. Po tom čo to spravila však už pocity dobré nemá, cíti sa ako vrah, myslela si, že to bude jednoduchšie. Katka a Miriam a pustia do spracovania konope. Katka sa drží dverí, stojí na stroji na spracovanie konope, Miri ho posúva. Katka sa naraz ocitne na zemi, poraní si nohu i ruku. Gabika jej to ošetruje/ dezinfikuje. Kričí, kvičí, Mirka mu drží za ruku, môže jej ju stískať. Tomáš ju utešuje – moja malá, hlúpučká. Peťa prosila Katku, aby sa neopila, že jej ešte pomôže, tak jej pomohla, že spadla a už sa nerobilo. Tomáš asistuje Michalovi pri dojení, príde tam Jana. Bola zavierať husi s Peťou a snažila sa ju presvedčiť, že si vypočula ich rozhovor o tom, že budúci týždeň si ju chce Jana vziať do duelu. Michal má hneď jasno, toto mohla povedať len Mira! Po tomto zistení chce Tomáš Mire posúvať mylné informácie. Neváži si ani pierka imunity, celú noc ho nechala len tak voľne položené na stole. Tomáš aj zvažoval jej ho ukradnúť, ale….už svoj trest o kradnutí písal.

Miško si do kamery spieva – neverím, že to nebolo vyrobené pre mňa (upravený test piesne z jednej Desmod pesničky).Pri večeri príde Michal k Peti. Počul vraj, že sa ho chce zbaviť, že si myslí, že je taktička. Ona nie je, on je dobrý taktik a teraz sa jej zbaví. Ona sa len schováva za Pána Boha a svoje deti. Klame ľudí, aj Stano bol u nich a povedal, že deti sú zdravé. Jeho sestra mala oslabenú imunitu a normálne sa z toho dostala, toto je klamanie. Iným nevie zaujať a hrá ľuďom len na city. Peťa sa zmôže len na zopár rýchlych reakcii – nooo, to nemyslíš vážne, .. Tomáš sa skoro zadusil od smiechu, Michal to podľa neho dlho dusil. Ten pokračuje, vraví Petre, aby naštartovala plač…..nejde to teraz, lebo to nečakala. Po duely to má všetko pripravené. Peťa – keď niekto vypadne, musím plakať nie! Michal je rád, že jej to povedal, už to potrebovala počuť. Pripomenie jej aj dohodu, ktorá bola v skupinke JPG, Gabika ju prizná, Peťa vraví, že ona nemala dohodu s nikým. Michal Gabiku varuje, ona to spraví tak, že ju aj Janu vyhodí a potom sa preplače do finále. Je to citová vydieračka. Michal povie Peti, že je tupá jak bagandža. Katka a Tomáš sa smejú, Jana už Michala stopuje. Tomáš sa pridá, vraví jej, že ona by mala vyhrať tie peniaze, lebo pokiaľ neuvedie jej výpoveď o obťažovaní na pravú mieru, zažaluje ju a bude chcieť 20.000€. Jemu stačí to. Začne sa aj debata, kto koho ťahal do postele, keď bola pripitá. Peťa vraví, že Roman ju, Michal vraví že hej, lebo ju chcel len uložiť spať. Do postele ho však ťahala ona. Aj Tomáša ťahala viackrát do postele. Peťa vraví, že ona by s ním nespala, lebo má rodinu. V izbe potom Tomáš rozpráva, ako sa Peti bál na začiatku, lebo na neho opitá vykrikovala „poďme spolu je…ť. Bol tam prvú noc a toto mu robila. Mirka si ju zastáva, vtedy bola ešte slobodná. Michal jej vysvetľuje – boli síce rozvedení, ale majú deti a bývajú spolu. Peťa do kamery vraví, že bude bojovať do konca, aj keby jej toto mal robiť Mišo každý deň.

Rekap z 18.11.2015 – deň 57

Mirke sa spalo super, ružová perina pripadla na ňu. Tomáš sa ich pýta, či sa im pod ňou spalo dobre, on sa z nej vyhádzal, pupáky mal po celom tele. Keď to zistil, hodil ju na Janu, veď je z dediny – Jana je z mesta, tak táto info nejak neobstojí, potom sa vynájde, že ona spala oblečená, kým on bol len v trenkách a tričku. Jana perinu presunula Gabike. Katka sa zobudila na príkaz FT hneď skoro ráno, vytočilo ju to, tak skoro ešte nevstávali. Hneď vyvolá konflikt medzi ženami, vyhadzuje im na oči, že sa hneď pchajú do riti farmárke týždňa, už bola FT, robili to aj jej. Peťa zas nechápe, prečo šíri reči, že keď ona bude slúžka, budú raňajkovať na večeru a podobne, Gabika sa pridá – také tu ešte nikdy nebolo. Petre to príde ako vyhrážka, Katka ako konštatovanie, ako to bude. Ona vlastne nechcela vyvolať konflikt, ale keď sa staré chytili….tak už len prikladala. Katka si je istá, že bude slúžkou, Petra jej oponuje, ak by mali čakať s raňajkami do večere, tak radšej dá niekoho šikovnejšieho za sluhu. Katka debatu ukončí, ona sem neprišla sa pretrhnúť a ani tak nespraví. Dojiť kravy nevie a ani nechce vedieť. Tomáš je nahnevaný, husín sa rozpadáva, plôtik tiež a nikoho to nezaujíma. S Miškom si kvitujú, Peťa len vyplakáva, nič iné nevie. Michal sa prípadného sluhovania nebojí, tí budú mať možno lepšiu pozíciu ako farmári, lebo nebudú musieť orať. Gabika sa necíti ohrozená, Peťa dá podľa nej určite mladším farmárkam pocítiť, čo je to byť sluhom.

A tak Petra ráno za vrchstolom prehovorí. Je jej strašne ľúto, že musí určiť sluhov. Nakoľko ju Tomáš dal minule za slúžku….dramatická chvíľka, jeho za sluhu nedá, nechá si ho ako farmára, lebo je šikovný, sluhom bude Michal. Tomáš neskrýva svoje prekvapenie. Za slúžku…ráno tu bolo to čo bolo (Katkine slová ju šokovali), aktuálne sú tu 76 dní, teda tí starí, nemieni sa tu žrať, chce šikovnú a spoľahlivú slúžku….preto volí….Gabiku. A inak je jej to strašne ľúto. Gabika pri stole vraví, že „ja som to vedela“, na kameru plačlivo: že dohoda bola iná a že voľba ju prekvapila. Ona berie ako alibizmus všetky dôvody, ktoré povedala, ona ju minulý týždeň podržala a toto fakt nečakala. Michal je len rád, že nie je sluha s niektorou novou. Podla Katky je voľba Gabiky pre Petru taktický krok, je pre ňu súperkou. Podľa Michala, ktorý je voľbou slúžky šokovaný si Petra na seba uplietla bič. Vznikne konflikt medzi Gabikou a Katkou. Gabika jej nevie odpustiť, čo povedala, Katka si myslí, že Gabika zas nevie prekusnúť, že sa stala slúžkou. Petra na kameru opakuje svoj dôvod pre voľbu Gabiky za slúžku, je pár dní do konce, radšej si ich na farme spríjemní, ako keby mali byť všetci na prášky – Gabika s ňou však má tichú domácnosť. Podľa Gabiky sa dala Peťa len zastrašiť. Jana sa ju snažila objať a utešiť, tá ju poslala do pííííp, ešte nevedia, aká ona vie byť zlá! Petra vonku Tomášovi a Katke rozpráva, že nerozlišuje, či je sluha, alebo farmár, keď má robiť, robí. Nakoľko nevie, aké úlohy Martin prinesie, Tomáša si nechala, lebo je šikovný. Gabika Michala potiahne, tak preto ich dala spolu. Podľa Tomáša teraz Gabika bude robiť naschvály, odkrýva karty pred ľuďmi, ktorým by veriť nemala. Tomáš si rypne do nej, ona zas do neho – ona nikomu nesľubovala 5 tisíc euro ako on Stanovi, ak ho zvolí za FT. Podľa nej sa Tomáš nehodí ani za to, čo je ona teraz, Tomáš sa len smeje. Podľa neho je dôležitejší, ako ona, podľa nej zas nevie ani toľko, aby bol sluhom. Ani jeden sluha nezvláda svoje postavenie – ani jeden nechápe a nejdú im dokopy jej názory. Petra zas nechápe, na čo je nahnevaná Gabika, veď bude ženský duel, prdne a Kata bude doma. Tak to ešte rozoberajú zopár minút všetci zo všetkých strán, Petra si stále myslí, že urobila najlepšie, starí, že mladé sa len vezú a mladé, že dobré, že sú staré…. Gabika to berie osobne, do konca farmy už bude sama. Jana Tomášovi vraví, že Gabika povedala, že minulý týždeň nemala podržať Peťu. Tomáš má na to len jednu vec – Gabika je zlý človek, teraz sa prejavuje, lebo jej bolo ukrivdené. Snaží sa ovplyvniť Janu, teraz má šancu odpratať Gabiku, tie nové dievčatá nie sú pre ňu konkurencia, zostane jej len Peťa.

Martin príde na farmu s novými úlohami – Stanko mu bude chýbať, Gabika ako slúžka je istota. Z vlečky si zobral motyku, skúsi z predzáhradky pár zemiakov vykopať. Musí riadny kus riadky odkopnúť, aby sa mu podarilo poriadny zemiak nájsť. Majú ich vykopať všetky, roztriediť a uskladniť. Najmenšie zemiaky pôjdu pre prasiatka. Záhradku treba aj porýľovať a pohnojiť. Na vlečke sú veľké trámy, Michal stále pokúša ženy – bez nich by ani vlečku nevyložili, majú si to vyskúšať. Katka vyskočí na vlečku a posúva ich Jane a Mire, chlapi zatiaľ stoja opretí o plôtik. Martin s Peťou zatiaľ vojdú do stodoly, v kúte ktorý im určil majú spraviť zimné ubytovanie pre voly. Vysvetlí jej ako na to, Peťa dúfa, že bude spokojný – na kameru vraví, že to bude v pohode, Tomáš je šikovný. Vrátia sa k farmárom, Martin rozbehne debatu o oraní. Tomáš sa posťažuje na lenivého Rúža, Martin sa pýta, či mu nechýba motivácia. Tej má dosť, Gabika pritakáva, Tomáš sa im venuje, to musí uznať. Ďalšou úlohou je spracovanie konope, príde s návštevou neskôr, ktorá im ukáže, ako na to. Ďalšou úlohou je poriadne spravený poriadok na farme. Okrem toho čo ich čaká na budúci týždeň, treba farmu zazimovať, nemajú sa im kamene po dvore váľať, handry v blate. Celá farma – izby, gánok, kuchyňa, priedomie….je na farme toľko žien, že si nevie predstaviť, že by táto úloha nemala byť splnená. Posledná úloha – 10 husí. Tak ako naposledy – 8 jemu, 2 spracovať podľa receptu, ktorý je pri surovinách.

Nezabudol ani na obchod. 1. košík – vajcia, /kukurička, feferónky, cibuľka – zaváraniny/, krupica a škorica. 2. košík – zeler, mrkva, petržlen, tri patizóny, kaleráb a pečeňový syr. Tomáša láka síce vidina krupičnej kaše so škoricou, ale nakoniec aj on uzná, že košík číslo dva je možné využiť lepšie. Na obchod majú veci z jarmoka čo zostali – svietniky, nejaké ich výtvory a huspeninu. Martin pozerá neveriacky na neopracované podpivníky…..Tomáš ich nazve „z chránenej dielne“, Mirka sa snažila. Na kameru vraví, že ona by radšej šla ručne orať pole, ako by mala babské roboty robiť….a tak aj možno bude, Martin si chce pozrieť, ako sa volom darí pri oraní. Tomáš ich privedie, spoločne im dajú ohlávku, fungujú však stále rovnako – Riavko zaberie, Rúžo po dvoch krokoch zastaví a skrížia sa. Nič sa nemení ani na tom, ak vedie Martin, musia s nimi robiť individuálne. Akonáhle Rúžovi povolia ohlávku, ten sa rozbehne, šlápne Mirke na nohu a vyberie sa cez pole preč. Mirka leží na zemi, Martin ide po Rúža – aj zabehnúť si musí. Chcú ju posadiť, Tomáš však vraví, aby ležala na zemi, má mať kľud, nemajú jej to stláčať. Tomáš neskôr situáciu popisuje ako Gabikinu chybu, asistovala pri odpájaní ohlávky a stredovú tyč hodila Rúžovi na labu, preto tak reagoval, Mirka zas nepozoruje zvieratá. Gabika vraví, že Rúžo je lakavý a je to nepozornosť ako pri Dodovi. Martin si už poradil s volom, pustí sa teda do kontroly Miri nohy.Jana s Gabikou jej pomôžu do kuchyne do tepla. Dá dole čižmu aj ponožku, postupne jej Gabika hýbe všetkými prstami. Nakoniec je všetko v poriadku, žiadna zlomenina, zostala len v šoku – Gabika jej to obviaže.

Po Martinovom odchode Peťa rozdelí tabak, časť odoberie, to dostane ten, kto bude najviac robiť. Gabika sa len smeje, z takýchto vecí býva vždy len zle (bude vojna). Michal sa teší, ožil, tým, že dala Petra Gabiku za slúžku urobila obrovskú chybu, rozbila koalíciu JPG (jeeeej obrázok), tento aj budúci týždeň vedia zariadiť ženský duel. Nič však nenechá na náhodu a hustí do Gabiky, ako ju Peťa podrazila, aká je tupá a ako si na seba uplietla bič. Sluhovanie je v pohode, jediné zlé je to spanie. Vyžaduje od Gabiky uznanie za svoje hráčske a strategické plánovanie, tým sa ju Michal snaží otočiť ešte viac na ich stranu. Petra je slabý hráč, nedochádza jej, že prišla o spojenca. Gabika na kameru – ona si s Miškom vždy rozumela, napriek tomu, aký je mladý má rozumu dosť, aby sa s ním mohla porozprávať aj ona, viac ako 40 ročná žena. Berie ho ako syna. Gabika debatu zakončí tým – ak by nebola FT a bol by ženský duel, berie si ju. Michal si myslí, že aj Jana pochopila, ktorá strana drží spolu. Do tej zasa rýpe Tomáš. Pripravujú spolu maštaľ na ohradu pre voly, Tomáš sa smeje, dnes bol určite pozitívny výber sluhov pre neho. Pociťuje zadosťučinenie, keď povedala, že ho na farme potrebuje. Podľa Jany to bol najhorší výber sluhov. Spolu sa pustia aj do stavania trámov, Michal chodí okolo, pýta sa ich, či potrebujú pomoc, nikto mu však neodpovedá. Stratégiu však splietajú spolu, vypálilo to najlepšie, ako mohlo, Peťa im spravila deň. Potopila Gabiku, tá až plakala. Michal ukazuje Jane – preto on sa nemontoval do tejto partie, lebo by ho potopili. Jana sa baví s hocikým, tak je to najlepšie – radšej sa nezapája ani na stranu Peti, ani Gabiky.

konope

Martin sa vráti na farmu aj s manželmi, ktorí im ukážu, ako kedysi spracovávali konope. Až teraz pri spracovaní sa im vypomstia všetky chyby, ktorých sa dopustili pri spracovaní (máčanie, sušenie). Martinovi majú spraviť dva druhy spracovanej konope. Jeden úplne na jemno/ čisto spracované na odev a druhé na hrubšie na vrecovinu. Peti je všetko jasné, je to však strašne ťažké a zdĺhavé. Postupne sa rozlúčia, pred odchodom Peťa Martinovi ukáže zošitú výšivku, na ktorú zabudli. Plátno ich zcelilo, majú si to vyvesiť v kuchyni. Gabika radí Peti zapísať si to do kroniky, čo bude hotové odfajkne. Dostali 8 úloh, je ich viac, ako farmárov, pri stole ich Peťa prosí, aby sa na to nikto nevykašľal.

Rekap zo 17.11.2015 – deň 56

Staré farmárky už od skorého rána na nohách, treba nakŕmiť hydinu, podojiť kravy i kozy, zakúriť a zhriať vodu. Mirka spolu s nimi zarezáva – zametá, perie veci. Tomáš, Michal a Katka si prispali, smejú sa na Mire, vždy takto ráno vstáva len pred voľbou sluhov, potom celý týždeň posledná. Od rána sa aj rozoberá meno FT. Michal si je vedomý, že ak bude FT žena, bude mužský duel – ženy majú jednoznačnú taktiku. Jana si nemyslí, že by im tam chlapi chýbali. Na raňajky je polievočka, aj tam sa rozoberá FT. Pre Gabiku by bolo ideálne, ak by FT bola Petra, zo starých by za slúžku nedala ani jednu. Stano sľúbil najvyššiu funkciu úplne všetkým. Petra si myslí, že FT bude Tomáš na 100%. Na priedomí pri cigaretke sľubuje všetko možné, len aby slúžkou nebola. Jediné, čo jej na sluhovaní vadí je spanie nad maštaľou, je tam zima.

Ich jedinú starosť príde rozlusknúť Kvetka. Tomáš mal skvelé ráno, chutí víťazná sprcha. Zapili to kvalitným mliekom. Stano na farme Mirke nechýba, ostatným hej, odišla sranda. Za FT tipujú Peťu, alebo Tomáša. Kvetka má obavy, že by tam s nimi musela jeden týždeň ostať, ak by zvolil za FT Stano ju, ako jej to v duelovej stodole sľúbil. Ak by bola Peťa FT, bola by tou najšťastnejšou farmárkou na farme, lebo by nemusela byť slúžka. Tak sa teda pustí Kveta do čítania listu. Stano všetkých veľmi ľúbi, ťažko sa mu z farmy odchádzalo, majú byť k sebe dobrí. Tomáš má dávať pozor na zvieratá, má dodržať jeho slovo, verí mu. Ľúbi ich všetkých a hlavne Kvetku. Za farmára týždňa dáva Kvetku….a za toho skutočného dáva Peťu. Peťka veľmi pekne poďakuje, veľmi nechcela byť slúžkou – je strašne šťastná. Podľa Michala si Stano nasr.. do úst, spravil úplne inak ako povedal, ale Peťa je citová vydieračka, určite na tom pracovala celý sluhovský týždeň s ním. Povedal, že nedopustí, aby bola žena FT, nakoľko chlapi to majú na farme ťažké. Peťa ešte dnes plánuje perie párať a pustia sa aj do poľa. Dúfa, že tento týždeň bude dobrý, nebudú sa žrať a bude o zvieratá postarané. Gabika si myslí, že bude kľud tento týždeň, Peťa nebude buzerovať. Tomáš sa aj teší na voľbu sluhov, rád by si to vyskúšal. Katka by bola zvedavá, kto by Riavka vodil. Ak bude ona slúžka, pomaly pustí husi, podojí kravy – tie dojiť nevie, tak sa bude tváriť že ich dojí, kozy vie, tak tie podojí a už sa bude stmievať, keď bude raňajky robiť. Peťa jej dá za úohu aby obed navarila tak, aby aj na večeru zostalo, dve farmárky pôjdu s Tomášom na pole, aby vedeli, ako sa orie a dve zostanú párať perie. Tomáš sa cíti diskriminovaný, Peti naznačuje, že keď bude sluhom, kým nebude postarané o zvieratá, na pole nepôjde. Ak by však mal byť, nech ho dá aspoň spolu s Katkou slúžiť. Ak sluhom nebude, pracovať bude, ale rád by dal ženám pocítiť, že bez mužov sú stratené a aké ťažké je takto pracovať.

Jana si myslí, že Stano dal Peťu kvôli tomu, že sú obaja z východu. Michal sa v kuchyni rozpráva s Tomášom, ako to Stano celé pokazil, Tomáš mu vraví, že Peťa hrá na city, je to herečka, ak si ju nevšimne Slovenské národné divadlo tak zaváha. Rátajú s mužským duelom. Podľa Tomáša je plán jasný, majú zostať starí farmári, on bude sluha, Michal si bude vyberať disciplíny a vyhodí ho. Peťa všetkých požiada – sú tu, spoločne tu žijú, chce aby boli na seba dobrí a ak nie na seba určite na zvieratá. Ak sa chcú žrať, môžu ísť za bránu a tam si hoc aj oči vyškriabať.

A tak sa ide na pole. Gabika s jedným volom, Tomáš s druhým. Snažia sa ich spoločne zapriahnuť. Rúžo protestuje, Tomáš to zdôvodňuje tým, že sa využíval len Riavkom a Rúžovi sa nechce pracovať. Gabika keď zakričí, tak skysne aj mlieko, preto by Tomáš rád naučil vodiť vola niektorú inú. Rozkričí sa na ňu, že nemá Rúža ťahať, tá sa bráni, že nič také nerobila. Nakoniec sa im podarí ich zapriahnuť, Tomáš ich vodí, Gabika je za pluhom. Ešte stále si myslí, že hoci je to náročné, zaobídu sa aj bez chlapov, hoci by určite toľko nespravili. Peťa má z tých volov neskutočný strach, ak to inak nepôjde, bude rýľovať. Po chvíľke Tomáš rozhodne, že nakoľko Rúžo stále protestuje, bude s ním musieť najskôr zájsť na drevo, aby sa rozbehol. Gabika sa ho pokúša ho viesť, Tomáš si užíva, že jej to nejde. Uviazal za ním strom, ľahol si naň – trénujú so záťažou. Rúžo sa nehne, aj keď ho Gabika vábi na mrkvičku. Pohne sa až keď zakričí Tomáš a tresne ho po zadku. Neskôr sa aj s Janou pustia do rezania dreva na cirkulárke. Janu si vybral, lebo pracuje na žeriave a vie základy bezpečnosti práce. Nechce to robiť s Michalom, buď by sa zranil on, alebo Michal, bojí sa cirkuláru, má pred ním rešpekt.

obchodník 2

Z tejto dôležitej práce ich vyruší aj príchod obchodníka. Privíta sa so všetkými, minúť môžu 19 mincí. Peti ošúpe banán, nemôžu ho jesť, len vkladať do úst. Potom si dajú spevavé okienko, na známu melódiu „V hlbokej doline“ majú spievať miesto „srnka vodu pije – obchodník hrdina.“ Tak si to dvakrát dajú a idú na obchod. Tomáš sa ešte predtým snaží vyreklamovať minule kúpený gramofón, fungoval presne dva dni – reklamácie však obchodník neprijíma. Začne hneď mačkou vo vreci – 5 mincí, minule to bolo pre jedného, teraz je to pre všetkých, každý z nich bude veľmi šťastný. Kozmetický balíček – parfém a kefa – 3 mince. Dva kožúšky a čiapka – 3 mince, šľahač vajec – 1 minca. Vaječný likér a cigary – 5 mincí. Cigár bolo 6, jednu si obchodník zapálil a dal kolovať. Krabica cukríkov, sirupy a cukor – 3 mince. Kakao a káva – 3 mince. Periny – 3 kusy (sérka vankúš, prikrývka) – 5 mincí. Zavináče – 1 minca, košík ovocia. Peťa chce určite cukríky, tak sa berie košík s nimi, cukrom a sirupmi za 5 mincí. Jana chce kakao a kávu – to je vraj dokopy za sedem. Berú aj mačku vo vreci, ….začnú sa prekrikovať, kto čo chce a kto chce viac. Tak za nich rozhodne obchodník. Dá im periny za 5 mincí, zavináče im dá ako bonus. Mačku vo vreci za 5 mincí, sirupy s cukrom a cukríkmi, kakao s kávou  a košík ovocia za 19. Jana síce dlho bojovala za vajčák, ale ovocie nakoniec predsa len vyhralo. Ako bonus dostali aj medveďa veľkého plyšového – Peťa musela vykešovať pekne 19 mincí. Otvorili „mačku vo vreci“ – dnu sú papiere a perá – majú možnosť napísať list, ktorým pozvú najbližších členov rodiny na farmu. Aby sa mohli pekne vystrojiť, nechá im aj malovátka. (Obchodník bola celkom veselá situácia na farme, preto odporúčam aspoň túto časť pozrieť z archívu). Obchodník sa rozlúči, všetci sú spokojní s výberom, pred odchodom im ešte vyhodí aj futbalovú loptu z auta.

Peťa zasadne za vrchstola, rozdeľuje cukríky, je šťastná, že konečne niečo iné, ako tabak. Niečo nechá aj do zásoby, bude deliť, keď budú dobrí. Mirke sú cukríky ukradnuté, chuťový orgazmus má zo zavináčov. Jana je veľmi zvedavá, ako sa budú deliť periny, sú tri, farmárov 7. Potešila aj lopta, hromadne si zahrali volejbal. Tomáš melie múku, myslí si, že nikto tam už nie je schopný naučiť sa prácu so stabilákom, nikto tam nie je tak technicky zameraný. Michal vraví, že sa s Tomášom už rozprávali, že dajú ženám pocítiť, že si povyhadzovali chlapov, budú sa k nim správať podľa toho, ako si ich vážia. Pocítiť im to Tomáš dá hneď večer, zavreli totiž Riavka, Rúža a tri kravy do jednej ohrady. Gabika vravela, že je to tak ok, tá zas, že jej to povedal Tomáš. Peťa ho požiada, aby šiel po Rúža, ten to odmietne. Nakoniec sa však zoberie a urobí to. Po chvíľke sa vráti, všetci tam už ležia, on nebude za Gabu hasiť problémy. Gabika si myslí, že je dobrá stratégia dať mužský duel, nie je do konca ďaleko, už to vydržia. Tomáš s Michalom a Katkou sa rozprávajú v izbe, dnes nič nerobia, ale nikoho nenapadlo, aby sa robilo konope. Ale on nikomu nič hovoriť nebude. Katka si je istá, že Tomáš nebude sluhom, vraj to Peťa povedala. Večer si zasadnú všetci za stôl a píšu pozvánky pre blízkych. Katka je zaskočená, jej rodina nesúhlasila s jej účinkovaním, nevie, či má pozvať ich, alebo kamarátov. Tomáš má jasno, na konci listu píše – prineste tresku s rožkami a koláčiky. Gabika nedávno dostala list, je rada, že aj ona ich môže listom pozdraviť. Každý prečíta ten svoj list pred všetkými. Všetci sa zhodli na tom, že návšteva blízkych by ich potešila.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 317
1
JanaH
Reagovat

Tak dobře, galadriel, já začnu. I když je vedle TAK zajímavá debata… :-DDD

2
Poppy
Reagovat

Mám nápad. Nešlo by kromě vlákna, kde budou naivové diskutovat o tom, koho vypadlý farmář dá za nového FT, kdo tak asi budou noví sluhové a kdo tak asi půjde do duelu?

A pak další vlákno, kde se budou předhánět ti, kteří to samozřejmě už dávno ví, protože nechtějí čekat na normální vysílání. Pak by mezi sebou mohli bojovat o prvenství. Abti zvědavější by tam chodili pro rozumy.

Já bych totiž hrozně ráda diskutovala se starýma nebo novýma panáčkovcema o tom, co se tam vidím a jak to vidím a ne o tom, co si kdo stáhl dopředu.

3
galadriel
Reagovat

@JanaH: ďakujem.
@Poppy: nie všetkým sa dá vyhovieť.
Ste dva tábory a fakt nie je mojou úlohou robiť medzi Vami policajta……som rada, že máme len takéto problémy.
Mier priatelia, Európa sa zjednocuje :))
FoxyFox – hej…Markíza si z nich srandu robí, ale…kto chce kam, pomôžme mu tam!

4
Jeny
Reagovat

Ja nepozeram na voyo,ale sasnazim dedukovat ako to asi bude dalej.Tiez patrim medzi novych diskutujucich a preto ma dost zarazilo, ze v minulych farmach sa vam lepsie diskutovalo pokial neprisli poniektori novi,neviem ci medzi tych zlych patrim aj ja.Preto sa s vami lucim.Bolo mi potesenim,lebo to bola velmi slusna diskusia. Caute

5
galadriel
Reagovat

@Jeny: to ma mrzí, odporučím si prečítať posledný komentár k minulému týždňu odo mňa. Nie je to o nových a starých.

6
Poppy
Reagovat

@Jeny: Někteří z vás nových pořád nechápou, proč někteří starší říkají, že se jim tu diskutovalo líp. To není o nových a starých panáčkovcích, ale o tom, že dřív na voyu nebyly epizody o den dřív. Takže minule se diskutovalo o tom, co se odvysílalo. V tom to bylo lepší. Jinak jsme se tu občas taky hádali, to je jasné. Ale jen o tom, kdo má jakého fanouška.

7
JanaH
Reagovat

@galadriel: závidím ti tvoje pevné nervy. Bo já často kvetu… ;-)

8
Pavla
Reagovat

Asi by tu ten problém staří – noví nenastal, kdyby ti staří dokázali být konkrétní a pokud mají k někomu výhrady, tak oslovili přímo ho, nebo je a nehodili všechny nové do jednoho pytle. Chce to ale asi odvahu. Takže pak z toho vychází, že všichni noví jsou nějak problematičí a staří jediní správní.
Nemám chuť se někde na netu dohadovat a raději se taky rozloučím.
Všem nám, ať starým, či novým přeji dokoukání farmy s úsměvem a do Farmy6 ať nám najdou lepší a zajímavější hráče. Heký večer všem :D

9
galadriel
Reagovat

@JanaH: nervy zatiaľ hej, ale s trpezlivosťou už je to trocha problém. Možno bude dobrá aj zmena na adminskej pozícii v rámci ďalšej série. :)

K tým odchodom len toľko… kto chcel, pochopil. Nikto tu proti nikomu nejde, je to o slobodnom vyjadrovaní svojich názorov. Každopádne rešpektujem každého rozhodnutie.

10
JanaH
Reagovat

@galadriel: huš! Zabudni, kdo tady zbyde za smesvině, co? To nevytrhnu… :-) I když na druhou stranu tě chápu, ale těžko se najde někdo, kdo se takto uváže.

A k tamtomu onému… skoro jsem slzu pustila. :-D Chtělo by se mi to rozebrat, ale sedím si na rukách. :-DD

11
Jája
Reagovat

Fíha, to byla bouře ve sklenici vody. :)

12
Jája
Reagovat

@galadriel: Ať tě ani nenapadne, nenech nás zahynouti!

13
JanaH
Reagovat

@Jája: že jo, že? :-) Takových už bylo.

K Farmě nemám bohužel nic, nedívám se . :-D

14
Pertule
Reagovat

Jsem stará nebo nová? :D Necítím se ani jedním jak věkem, tak i časem stráveným na pánáčkovi
Chci být diskutující. S kýmkoli. Netřeba nikam odcházet. Kdo tu reaguje na diskutéra a ne na příspěvek tak ať pak i ustojí konflikt.
Víc než zdejší diskutující mi leze na nervy ta trojka PGJ. A poslední dobou i Kata.

15
Pertule
Reagovat

A každý kdo má Tomášovi za zlé jeho “ chování“ k ženám – vězte že já bych řvala též :(
Asi se stane mým fanouškem už jen proto že mi nestačí být antifanoušek PGJ.

16
galadriel
Reagovat

@Pertule: že? ešte aj ten Mišo už je celkom znesiteľný v porovnaní so ženami. Ach jaj….Ja len dúfam, že Tomáš s Mišom Janu zlomia na ženský duel.

17
Dany
Reagovat

@Pertule: No vidíš a mě se zase Tomáš nelíbí. Ldyž si vzpomenu na jeho proslov před odchodem do duelu a to co říkal Květce, vůbec se mi nezdá, že by se podle toho po návratu choval. Nelíbilo se mi to už tehdy a ted mi to přijde jako plácání nonplusultra. Navíc má zdaleka nejvíc prostoru k vyjadřování se na kameru a to se mi taky nezdá tak úplně fér. Tak nevím, kdo je kůń Markízy.

18
JanaH
Reagovat

K absolutní averzi na trio PGJ se připojuji, to je čistá katastrofa. :-/

19
JanaH
Reagovat

@Dany: že má hodně prostoru před kamerou se nedivím, jako jeden z mála se umí smysluplně vyjadřovat a dokonce i udržet myšlenku a ukončit větu. Což se nedá tvrdit o ostatních.

20
Skála
Reagovat

@Dany: Tak to tedy pr.Nejvíce prostoru na kameru má Petra.Toho jsem si všiml nejen já,ale nezávisle na mě i ti,se kterými jsem o farmě vedl debatu.

21
Skála
Reagovat

Obojí dřevo na zítřek jsem již natahal a ještě tam zůstalo. :-)

22
Zuzka
Reagovat

Nech robim co robim, Tomasovi prajem vyhru. Ano, ma svoje caste chvilky, kedy posobi velmi nadradene a moc diriguje ostatnych. Napriek tomu, skoro vzdy, ked sa dostane k slovu, ma to hlavu a patu a suhlasim s nim. To ako sa dokaze predat mu zerem aj s navijakom. Je tam asi realityshow chemia medzi nami, inak to nevidim.

23
Zuzka
Reagovat

@Skála: ono, pride mi, ze sa Petra a Tomas o ten tv priestor delia. Boli dokonca aj diely (tusim pred tyzdnom – pred volbou sluzky), ked o nu moc nezakopli, zato Tomas je v kazduckom diely a velmi vyrazny. Teraz bude Peta ale urcite vyhravat vo vysielani, lebo je FT. Komu sa ale uplne minimalne venuju je Mirka, to je outsiderka jak vysita.

24
Jája
Reagovat

@JanaH: Máš oné, já bych oné s oným a napokon oné. Toby bolo oné.

25
Jája
Reagovat

@Skála: Já taky :DD

26
Zuzka
Reagovat

Nechapem preco ten Stano dal FT Petu. Nechapem. To fakt zavazilo to ze su z rovnakeho mesta nad pohlavim? Pripadne som slepa a tu Petinu dobru dusu nevidim? Teda, az na dnes, ten prihovor bol hodny Miss world … Na zaver mala dat, ze si este praje svetovy mier (Tomas a Peta si miestami fakt nemaju co vycitat) … Zvolte si muzsky duel …. Nechajte si tam len Tomasa, sice bude zvysok casu sluha, ale budem sa zabavat krasne na zvysku zien.

27
jenkaa
Reagovat

Tomáš to trochu přehání a štve mi, že může ztrácet popularitu, neboť já když si vzpomenu, co mu ty dvě P+G provedly, s tím odchodem….a pak při nabízení mincí, já se mu ani nedivím. A Jana? S tím, jak furt řve, že ona má svou hlavu a přitom ……no a Stano, ten to pos…l……….celou hru svým rozhodnutím. A už vůbec nechápu, jak může Květine projít dopis do kapsy. I když Tomášovi a Mišovi taktika nevyšla, aspoň se snažili hrát pro diváka. Myslím, že Petra nedá Tomáše za sluhu, neboť by musela vzít motyku a jít na pole ručně makat, jak avizovala, anebo holky a to je chci vidět.

28
Poppy
Reagovat

@jenkaa: Copak tomu chudákovi Tomáškovi ty dvě stvůry při odchodu provedly?

29
Dany
Reagovat

@JanaH: Rozumím, že ti někteří nesedí, ale že by se neuměli vyjadřovat, to je přehnané. Jediný, kdo tam plácal nesouvislé věty byl Johny a ted Stano. A Tomáš je velký manipulátor.

30
Dany
Reagovat

@Skála: Mluvím o tomto konkrétním díle. Tam to bylo skoro jako kdyby byl moderátor.

31
JanaH
Reagovat

@Poppy: Jenkaa asi myslela hereckou etudu, když chtěly ty dvě odejít ze soutěže atd., to bolo ozaj pekné. :-))

@Dany: jistě, trio JPG řeční jak z partesu, jsou to mistryně slova. :-D
Taktizování Tomáše a Miša mne tedy baví víc, než manipulace těch tří nádher. V tomto směru na ně Tomáš nemá ani náhodou.

32
Poppy
Reagovat

@JanaH: Tak celý ten týden jsem neviděla. Myslela jsem, že se semlelo něco před duelem a divila jsem se, že bych to neviděla.

33
Jája
Reagovat

@Poppy: To nebylo minulý týden, ale v týdnu kdy odešel Petr. Starší záležitost.

34
Jája
Reagovat

Tento týden začíná svižně a vypadá to na rychlý sešup oblíbenosti naší pánbíčkářky. Přichází doba ledová? :DD Moje škodolibost pomalu roste :))

35
JanaH
Reagovat

@Jája: ty myslíš, že má ještě kam klesat? Není už na dně poddna? :-D
U mne přes to všechno stále nejníž hodná,milá, všechápající, mírumilovná teta Gabika.

A Mojsej je fakt tupec na entou… už jsem včerejší díl konečně viděla… ty jeho myšlenkové pochody… :-))

36
Foxyfox
Reagovat

@Jája: @Jája: Kytice přece už snad ani nemůže být u nikoho oblíbená?! Leda by byl hluchý, slepý a …….. naivní P. Bohužel tam není, pro mne tedy, jasný favorit, jsou tam jen jasný nefavoriti. Zajímá mě, jestli se hra trochu neotočí po návštěvě rodin. Loni návštěva synka hodně pomohla Leně ve změně názoru na její osobu. Možná Douchová má roztomilého chytrého synka, třeba bude potom favoritka ona….

37
Jája
Reagovat

@JanaH: No to znáš ne? Když se chlapovi přelije krev …
Mu se navíc vrazilo z hlavy do ři.i a naopak.
@Foxyfox: Já myslím, že zatím jich má ještě (na moje gusto) až moc.
Kdyby to nebylo tolik předtočené, poslala bych jim tam bednu kapesníčků. :D

38
Pertule
Reagovat

@Dany: Já měla na mysli ty jeho hádky s některou ze tří Grácií (že mi nevadí a chápu to). Co se týká jeho projevů (např. při odchodu do duelové chatky) tak se tím celkem bavím a moc mu to nežeru. Při proslovech na kameru se mi zdá celkem upřímný narozdíl od Petiny, která s jásavou jiskrou v oku a potlačovaným vítězným úsměvem se nás snaží přesvědčit, že FT být ani nechtěla, že je tomu ráda jen kvůli tomu, že nemusí být služkou a spát na seníku. Podle mě blbost, třepala se na imunitu jako každý tam. Kdyby řekla po pravdě, jo, super, tak se mi podařilo zlomit Stana a převezla jsem Tomáše a Michala, tak to by byla jiná …

39
Lady XL
Reagovat

Díky Galadriel za rekapy!!! A vydrž to, prosím, prosím!! Co bych pak četla? Když už to téměř nevidím. A ty to umíš tak úžasně podat, že si vše krásně představím! Navíc jsou rekapy podle mne objektivní a to je co říct!!
Staří – mladí – nemá cenu to rozebírat, fakt. Ale řeknu vám, že jsem byla – jakožto nedivák a jen čtenář diskuse a rekapu – notně zmatená při čtení diskuze, co vlastně bylo, co teprve bude a co je dedukce… Tak se to vše míchalo navzájem, že mne to pak už otravovalo. Osobně mám raději detektivky a tudíž i raději dedukuji, kdo je (bude) vrah (u nás FT či sluha) a jen u velmi nudných detektivek se kouknu na konec a pak knihu odložím… Docela žasnu, že Markíza zvolila tuto variantu, dávat ven díly budoucí… Stačí že u upoutávek lecos prozradí.
Coby čtenář rekapů a diskusí a jen nahodilý divák asi 3 dílů mám fanouška Tomáše, ale je to z nouze cnost… Když už pro nic, tak opravdu pracuje a všímá si věcí kolem sebe Jeho sebeprezentace je věci jiná… A 3 grácie mi hodně lezou na nervy, fakt.
Mimochodem, nebylo v některé řadě nějaké extempore s předáváním vzkazu mimo farmu. Že někdo takhle vsunul nějaký papírek vypadlému farmáři? Nelíbí se mi, že to Petře prošlo…. :-(.

40
sunrise
Reagovat

@Lady XL: Taky si něco takového vybavuji, ale nevím,jestli se mi to neplete s VV. Už jsem z těch všech RS volajaká zmetená :-)

41
iv
Reagovat

Ten Mirčin střet s volem včera nevypadal dobře, vyplývá z toho, že se už zase vrátí Mojsej?

42
Jája
Reagovat

@iv: Proboha jen to ne, už se nadělal škody dost! :)

43
Wally
Reagovat

@iv: Mojsej nesmrtelný? :D Do duelu s Michalem a FT opět Petra? :))

44
Foxyfox
Reagovat

@iv: to by byla sranda, kdyby se vrátil Stano-Lopata. Kdo by ho využil tentokrát pro svoje potřeby?

45
Jája
Reagovat

Moc by mě zajímalo, co Miri napsala na pozvánku a jestli její mama přijede i s prakrem nebo jen se synem.

46
Foxyfox
Reagovat

Jaký tipujete duel? Možná, že i bude ženský. Pánský by dala Douchová, Janka(?). Dámský Tomáš a Kata. Přičemž si myslím, že Kytice by se přiklonila případně k dámskému, je to šance zbavit se soupeřky.

47
Foxyfox
Reagovat

@Jája: co, nebo kdo je to prakr?

48
JanaH
Reagovat

@Foxyfox: u nás se říká prakl, taková proutěná věc na klepání koberců, u Douchů používaná na mlácení Douchové po tahu. :-)

Aby šly do duelu baby, musela by Jana hlasovat za babský. Jenže ta má plnou hubu silných řečí (na kameru) a skutek utek.

49
Foxyfox
Reagovat

@JanaH: mne to vychází, že když to bude 2-2 tak rozhoduje Kytice a u té je možné, že s nějakým paranormálním odůvodněním dá ženský.

50
Pertule
Reagovat

@Foxyfox: já tentokrát tipuju ženský duel, pokud tedy Petina nemá v hlavě úplně nas.áno. Shoduju se v odhadu J+M mužský a T+K ženský.

51
JanaH
Reagovat

@Lady XL: Bejdovce projde kde co. Když dala ostatním klíče, a ti pak vybrakovali místnost FT, tak ze všeho taky vyšla čistá jak lilium.

52
iv
Reagovat

@Foxyfox: Volba mužského duelu Douchové by byla jistota, není jasné, jestli tam po zranění zůstane… Taky mnozí čekají na Doda.

53
JanaH
Reagovat

@Foxyfox: to ano, já jsem brala hlasování bez přispění Bejdovky.

54
Foxyfox
Reagovat

@iv: @iv: s tím Dodem je to fakt, jestli se vrátí, mělo by to asi být tenhle týden. Ale tak ten by dal ženský jistojistě. Tipuju, že duel bude G-Kata.

55
Pertule
Reagovat

@iv: pokud by se vracel Dodo, určitě by dali hlasovat farmáře (možná i jen pro formu a pak ho vrátili tak nebo tak) a to by bylo zajímavé, kdo by jak hlasoval. Dodo je jak do semifinále tak i do finále silný hráč, to by se necítili ohroženi jen muži.

56
Wally
Reagovat

Vzhledem k tomu, že dala Gabu za služku, tak při jejím rozhodujícím hlasu to vidím spíš na ženský. Ale nemyslím si, že by to bylo z důvodu promyšleného hráčského tahu. Spíš tam bude zase nějaká nenávist.

57
Foxyfox
Reagovat

Kdo by mi teda skutečně vadil jako vítěz Farmy je Marfuša a Kytice. U ostatních je mi to jedno, kupodivu i u Gaby. Nefandím nikomu.

58
Jája
Reagovat

@Foxyfox: Ruční nástroj na klepání koberců, kdysi se vyráběl z bambusu, teď z umělé hmoty.

59
iv
Reagovat

Ještě k Mirce a volkovi – lekla jsem se, že ji zranil nějak vážně.
Snad nic zásadního z dneška neprozradím – stoupl jí jen na nohu a ta vydržela, návrat Mojseje tudíž aktuálně nehrozí, ať to nezakřiknu.
O volbě pro duel můžeme dál spekulovat asi i s jejím hlasem pro muže.

60
Skála
Reagovat

@Jája: 37 To že dal Stano Petru za FT si já vysvětluji následovně:

1/Že je opravdu tak neskutečně hloupý , jak Mišo vtipně poznamenal (že si nas.al do huby)

2/Nebo je to nějaká nám neznámá hra Borisů a bylo mu to nařízeno,což se ale nikdy nedozvíme,protože
podepsali slib mlčenlivosti.

Jinak si to nedovedu vysvětlit.

61
sunrise
Reagovat

@Skála: 3. Petra mu slíbila část výhry…

62
Skála
Reagovat

@sunrise: V tom případě by platil bod č.1

63
Skála
Reagovat

A ještě dodám,neskutečně blbý,když si myslel,že i když by vyhrála,že by mu něco dala.Tomu může uvěřit jen totální b.b :-) :-D

64
iv
Reagovat

@sunrise: Vzpomněla jsem si na loňského Tibora a jeho poradu – za podporu na děkovné schůzi slíbil finanční odměnu několika lidem.
Dnes Gaba Tomášovi připomněla, že jim Stano přiznal slíbených 5 tisíc, kdyby dal za FT jeho. Nevím, jestli to dají do sestřihu.

65
Wally
Reagovat

@iv: Tak mu Bejdovka slíbila víc. :D

66
Janica
Reagovat

Petra jako FT by byla sama proti sobě, kdyby nedala ženský duel. Tedy pokud jí to ještě trochu myslí. Stano je prostý chlap, kdoví čím myslel, pokud vůbec.
Přestože na Tomáše padají převážně negativa, já vidím i dobré stránky a zůstává mým FAVORITEM.

67
Skála
Reagovat

@Wally: Znáš to pořekadlo:“Sliby se slibují,blázni se radují.“ A proto jen blázen může věřit takovým slibům.

68
Lady XL
Reagovat

Já bych věřila i tomu, že na to prostě (Kytka) šla po žensku… a holt Stana ukecala, zamrkala a nechala se poplácat. Zahrála pak na krajanskou strunu…, měla na to skoro celý týden a noci o samotě.. A jak píšete, Stano byl jednodušší a mohlo mu stačit pomyšlení, že je pro Petru king.

69
sunrise
Reagovat

@Lady XL: Všechno je pochopitelně možné, ale já, jako poněkud cynický pragmatik, nejvíc věřím, že promluvila řeč peněz :-)

70
Jana
Reagovat

fandím Tomášovi i když někdy přestřelí ale je pracovitý uvidím kdo to vyhraje

71
Dany
Reagovat

@Pertule: @Janica: Rozumím, to je pravda. Petru nemusím od samého začátku, dokonce jsem z počátku i tady dostala kapky, když jsem to psala. Jen si myslím, na rozdíl od hodně lidí, že opravdu upřimný není nikdo z nich a to bez vyjímky. Ono to ani ve hře tohoto typu není dost dobře možné. A úplně všichni do jednoho jsou tam kvůli penězům, at si na kameru říkají co chtějí. Jen každý zvolil jinou taktiku, jak zapůsobit. Toť vše. A skoro u každého lze najít něco, co udělal taky/nebo něco podobného/ a co pak vyčítá druhým. Zrovna tak si nemyslím, že ženské nedělají.Vždycky to je o tom, že to někdo, řekl. A bohužel většinou Tomáš, nebo, což je přímo směšné, Michal Vytahaná kapsa. Na tohle bych už vůbec neskákala, stačí se podívat „starým“ farmářkám na ruce, ty tam určitě jen nemíchají vařečkou. Proto je mi tak nesympatické neustálé Tomášovo poukazování na lenost ostatních/ kupodivu go go Katce to nevyčítá, protože s ním drží basu/ a stálé vyzdvihování vlastních zásluh. Beru to jako jeho taktiku, nic víc.

72
Rudi
Reagovat

Nechápu pořád, na co si ty baby hrají, jak to dají bez chlapů. Doma v paneláku možná, ale tady by si nenamlely mouku , nepopílili dřevo, takže by neměli placky, ohěŇ, volů se bojí, nebo je vyděsí a ti utečou, pole by nezorali atd. atd, za co by pak chtěli tu výhru? Já bych to pak zkrouhla na polovinu, protože jak by k tomu přišli ti, kteří to tam odpracovali a ty těžké práce dělali určitě chlapi. A fandím Tomášovi, i když doma bych ho nechtěla… Ty 3 gracie jsou mě čím dál protivnější, jestli neotočí tak mají ode mě palec dolůůůůůůůůůůůůůůůůů.. Katka rovná se vzduch a MIra duch…a ještě se zraní

73
sunrise
Reagovat

Já si nemyslím, že by tam baby nic nedělaly, to rozhodně není pravda, ale to se jim to vyhlašuje, že se bez chlapů obejdou, když jsou všechny stavební, truhlářské apod. práce hotové. Chovají se jak kudlanky, muži splnili svůj úkol a teď můžou jít, už je nepotřebujeme. No, ale jasně, je to taktika, jde o prachy, proti pravidlům to není, tak proč ne? Účel světí prostředky.

74
Foxyfox
Reagovat

Chci upozornit na to, ze Misko podle meho nazoru jede docela dobre, moc se nenadre, ale nikoho vyrazne nedrazdi a kdyz mluci, tak to ma hlavu i patu:-) je treba s nim pocitat.

75
Wally
Reagovat

@Foxyfox: Moc se nenadře? To máš pravdu. On dráždí naprosto všechny, že nic nedělá. Akorát nám to Borisové nepouští do sestřihů.

76
Dany
Reagovat

@Rudi: Zrovna tady si myslím,. že až na to pole, se kterým by měly velké problémy, hlavně proto, že se bojí volů /a mezi námi je to fakt nerozum, dát tam lidem, kteří mají se zvířaty minimální zkušennosti,taková hovada/ se kterými to tedy ani Michal nezvládá, alespon jsem ho nikdy neviděla je kočírovat, by s ostatními pracemi zas takový problém neměly. Nadřely by se, ale zvládly by to. Mouku mlely, v tom problém nevidím, viděli jsme je i kydat hnuj a ostatní práce si taky vyzkoušely. A logicky si tam nebudou pěstovat silného soupeře jen kvůli tomu, aby jim zooral pole. Navíc víme, jak dopadly farmy „zvelebené“ v předchozích řadách. Alespon co jsem četla, opět vesele chátrají.

77
galadriel
Reagovat

dnes farma o 22:00, nezabudnite pozerať :) asi nemá zmysel pýtať sa na to, koho tipujete za sluhov, ale …. mysleli ste si, že dá Peťa práve týchto?

78
JanaH
Reagovat

@galadriel: ne, ale těším se na další Gabiky atomový záchvat, až se to dozví… a stane se ještě víc mým antifanoušem. :-))

79
galadriel
Reagovat

@JanaH: mne to príde ako strašná sranda :) Svatá Petra…a svoju kamošku dá za slúžku. Kamošku, čo ju uprednostnila pred Janou, hoci falošnou, ale….pravdupovediac, toto by jej asi nespravila :) psycho super….Ta čo už :)

80
JanaH
Reagovat

@galadriel: sranda to je a nejvíc ta zdůvodnění Peti, proč to udělala. :-) S takovou neschopná Douchová služkou nebude nikdy.
Farma jede 20 minut a z toho Gaba „jede“ 15… Ta nikdy nezklame. :-DDD

81
galadriel
Reagovat

Na čo tam všetci hovoria po voľbe sluhov, že ja som to čakal/a? To je nejaká povinná fráza?

82
JanaH
Reagovat

@galadriel: to je spíš prvotní obranná reakce a machrování, jak jsou s tím v poho. Slzy, vztek a nadávky přijdou vzápětí. :-))

83
galadriel
Reagovat

@JanaH: ja by som sa snažila jak besná, bola milá a dobrá (veď jak vždy) a robila by som im, čo by som na očiach videla….na tých 5 dní :D

84
Jája
Reagovat

Stále nechápu, proč se tak vzteká. Stejně semetriky chtěly vyhodit telata, tak teď mají možnost. Pokud nejsou úplně vygumované a nedají mužský duel, tak má Gaba 100% možnost jednu z nich vyhodit. Pak bude záležet na pořadí. Kata = FT Tomáš, Miri = FT jedna ze starých.

85
JanaH
Reagovat

@Jája: proč se vzteká? Protože Gaba. :-D
No a taky semínko nejistoty, že jednu z telat nevyhodí… nemusí se zadařit… i když jak kdosi z farmářů pravil : Gaba si prdne a Kata letí. A pak hlavně zrada Peti, ta asi zavážila nejvíc.

86
Jája
Reagovat

Skála máš?

87
Jája
Reagovat

@JanaH: No, může se bát trošku Mirky – neví co v ní je. Když jsem Miri viděla vézt hnůj, hm, nohy má slabé, polínko nerozsekne… Pravda, náhoda je sviňa :D

88
JanaH
Reagovat

@Jája: mně přijde Douchová levá jak šavle, pos.re co může. A to ji vidím pár minut na obrazovce. Že by oni sami nevěděli, co v nich je, když jsou spolu 24/7? :-o
:-D

89
Skála
Reagovat

@Jája: Nemám,protože je to zamčeny.

90
Skála
Reagovat

@Jája: A ty máš?Jak jsi to udělala?

91
JanaH
Reagovat

@Skála: zkus slovo na f na pět písmen. ;-)

92
iv
Reagovat

@Skála: Na Fb je zmínka o hesle

93
Skála
Reagovat

@JanaH: Moc,moc děkuji.Už na to jdu.

94
iv
Reagovat

@Jája: Vychází mi, že o duelu by mohla rozhodovat FT. Volbou G. za služku si udělala ze spojenkyně nového nepřítele, duševní pochody FT jsou záhadou.

95
JanaH
Reagovat

@Skála: nemáš vůbec zač, ať se zadaří. Já nestahuju, ale vyčetla jsem na fb, jak píše iv, tak proč se nepodělit. Snad to bude fungovat.

96
Skála
Reagovat

@JanaH: Jo,jo funguje.Na FB jsem byl celý večer,ale na toto jsem nenarazil.No,někdy se nedaří. :-)

97
JanaH
Reagovat

@Skála: já většinu věcí objevím čirou náhodou nebo mě rovnou praští do voka. :-D

98
Skála
Reagovat

@iv: Já si myslím,že bude ženský duel,že Mišo to zařídí.Je to tvrdý hráč a velice silný soupeř,jak fyzicky tak takticky.A možná zasáhne i štěstěna. :-)

99
iv
Reagovat

@Skála: S Mirkou Michal nepohne určitě, taky Jana si zakládá na vlastním rozumu, vychází mi to 2:2.

100
Skála
Reagovat

@iv: Ano 2:2 a v tom případě rozhoduje FT,a pokud Petra nebude uplně b..á,tak dá ženský a zbaví se jedné soupeřky aniž by se sama ohrozila.

101
Zuzka
Reagovat

Uloh maju dost na tak maly pocet ludi. Som zvedava ako to zvladnu. Hlavne som zvedava na dalsi vyvoj vztahu Peta a Gaba. Bolo by krasne, ak by Gaba na farme ostala a by sa zrali … Ale mne moje priania vobec nevychadzaju. :( To, ze dala Peta Gabu za sluzku by som necakala, neviem ani odhadnut, ci to bol zly alebo dobry tah. Jednoznacne ale Peta zasiala semienko nedovery a kamaratske spolky sa rozpadli. Konecne asi pochopili, ze je tam kazdy sam za seba. Co si vo farme slubia to neplati ani na farme nieto v realnom zivote…

102
Zuzka
Reagovat

@Skála: Peta nebude blba … Len aby sa jej ta Gabika z duelu nevratila … Ale tie kecy o tom preco ju dala za sluzku by jej neuverilo ani dieta …

103
Skála
Reagovat

@Zuzka: Já si myslím,že Gaba tam zůstane,protože si s největší pravděpodobností do duelu vezme Katu a tu porazí bez problémů,takže se vrátí.Kata dá za FT Tomáše a bude veselo.Toto je můj odhad.

104
jenkaa
Reagovat

Muj pocit ze, ze bude zensky duel.

105
Jája
Reagovat

Trošku vás nabudím, připravte si kapesníky, bude moooc veselo :D

106
Dany
Reagovat

@JanaH: Vzteká se, protože měly s Petrou dohodu, Gabika jé podržela minule,aby neška do duelu a Petra jí podrazila. To jí naštvalo.

107
JanaH
Reagovat

@Dany: …šiš… :-D Psala jsem snad něco jiného?

108
galadriel
Reagovat

Pekne sa to zamotáva, pekne sa to zamotáva :D Keby musela Peťa rozhodovať ešte aj aký bude duel…..to by bolo také pekné :) Asi si začnem správne priať :D

109
JanaH
Reagovat

@galadriel: jen aby Bejdovka nevycouvala, při svém karakteru… Mohla by se tím „očistit“.

110
galadriel
Reagovat

A na dnešný diel si normálne aj popcorn spravím :))) hlavne na ten Michalov výstup o citovom vydieraní a Tomášov o sexuálnom napätí na farme :D Konečne to začína byť sranda.

111
galadriel
Reagovat

@JanaH: tú už neočistí ani 15 zdravasov a 20 otčenášov. Toto bude hanba na sto rokov…. Tomáš je po chlaste násilník, Peťa sexuálna mašina :D

112
JanaH
Reagovat

@galadriel: mohla by mít pocit, že se očistí by bylo přesnější.
No ale vy jste zase všichni v předstihu, já si počkám. :-)

113
galadriel
Reagovat

@JanaH: to je len dedukcia z ukážok :) už si aj na oficiálnej stránke….včerajší diel, dnešné ukážky. Skús kuk.

114
JanaH
Reagovat

@galadriel: zlaté pierka imunity? :-o To je zas co za výmysl?

115
Dany
Reagovat

@JanaH: Jenže Tomáš i Michal jsou pro ní také velcí soupeři, i když s nimi nepůjde do duelu. Určitě co se týká možnosti dostat se do finálové dvojky, o případném finálovém duelu nemluvě. Určitě větší než Gabika. Takže, podle mě, by bylo jen logické, kdyby se jich chtěla zbavit. Řekla bych, že na Mirku i Katku mají všechny „staré“ farmářky, takže o běžné duely už ani tak nejde, začínají kalkulovat s koncem. A Petra dobře ví, že kdyby dala ženský duel, Gabika si nejspíš vezme Katku, která po případném vypadnutí dá za FT Tomáše/ a tu nepřesvědčí/ a tím ho posune přinejmenším do poslední čtyřky a nejspíš až do finále. Takže tohle může hrát velkou roli při rozhodování o mužském či ženském duelu. Ono se za týden může ještě stát ledacos, ale v této chvíli to vidím takhle.

116
galadriel
Reagovat

@JanaH: a môžeme rozpútať debatu, kto ich asi dostane.
Nejaké tipy a stávky priatelia? ;-)

117
JanaH
Reagovat

@Dany: jasně, že už všichni kalkulují o finálové čtyřce, tak moc pitomí zas nejsou. A vidí se v ní všichni. O postupu Tomáše do finále pochybuju, vypadlí farmáři jej neposunou a podle mě dopadne, jak Réza loni.

@galadriel: on nám to tady brzo někdo vykecá. :-)

118
Poppy
Reagovat

Mně se moc líbí, jak se Tomáš se svým přístupem k ženám děsí toho, že by ten balík peněz vyhrála jedna z nich, že by ty peníze jen utratily :-D Prostě všichni přece musí vidět, že on sám je té výhry hoden.

Zajímavý je přístup Michala. Neudřít se, nezranit se, využívat toho, že za něj Tomáš udělá tu špinavou práci a on coby nejmíň zašpiněný projde do finále.

119
galadriel
Reagovat

@Poppy: na 18 rokov mu to páli dobre, tak ako vo štvorke Hrmovke.

120
Poppy
Reagovat

@galadriel: Já jsem Hrmovku neměla ráda do té doby, než ji podrazili ti další dva spiklenci. Však si pamatuju, že byla tvůj fanoušek :-DD Ale ona byla pracovitá, i když jinak levá. A fajn bylo, že ty ústrky na farmě dovedla brát s úsměvem.

121
Lentilka
Reagovat

Podľa mňa zlaté pierká získa jeden z chlapov a Jana, potom by bol ženský duel a Gaba by si zobrala Katku alebo Miru skôr tipujem Katku aby ozaj mohol byť farmár Tomáš,ako o tom hovoria.

122
Foxyfox
Reagovat

Teď momentálně si přeji, aby co nejdříve vypadla Striptérka Marfuša. Snad se NEZRANÍ tak, aby nemohla do duelu!
Myslím, že jí tam má plné zuby dost lidí. Včera to dal dobře najevo Mišo. Jak mu dřepěla na posteli, jakože parta s Mišem a Tomášem a on jí řekl, ať si jde sednout jinam, že mu sedí na polštaři :)

123
Zuzka
Reagovat

@Foxyfox: tak toto konkretne mi neprislo ako akt nenavisti od Misa. Popravde mi pridu vsetci velmi spinavi, tak sa ani nedivim, ze nechcel Miso, aby mu Katka sedela na vankusi.

124
Dany
Reagovat

@JanaH: Ti asi ne, ale taky by záleželo na tom, mezi kým by se rozhodovalo. Určitě je jistější, pokusit se ho zbavit ještě před rozhodováním ostatních, než čekat na to, jak dopadne hlasování, které nemohou ti, co ještě budou ve hře ,zase tak úplně ovlivnit. Petra, bez ohledu na osobní sympatie nebo antipatie je silný hráč a hraje od samého začátku. A i to, že dala za služku Gabiku, pro mnohé nepochopitelně, je tah hráče. Oni jí ted naloží, ale nemyslím si, že je to pro ní zase tak důležité,bude nejspíš zase ronit slzy, ale myslím, že s tím i počítala. A to, jak si chlapci mnou ruce, že jim to hraje do karet, nevím nevím. No, dáme se překvapit.

125
Zuzka
Reagovat

@galadriel: 111 a to este v TV verzii neukazovali ako Peta nakuka do sprchy Stanovi a to opakovane. :D Pan farar by si tiez mal pripravit popcorn a niekolko hodin, kym mu ta Peta povie vsetky svoje hriechy, ktore si stihla narobit na farme.

126
Jája
Reagovat

@Zuzka: :DDD

127
Dany
Reagovat

@Lentilka: A myslíš, že Gabika si přeje, aby byl Tomáš FT? No, ale pravda je, že ona volí asi spíš podle toho, kdo se jí zdá slabší a kdo je jí v té chvíli nesympatický. A Katka jí nakládá pod vedením Tomáše, slušně. A nemyslím, že Gabika by byla nějaký stratég.

128
Lentilka
Reagovat

@Dany: Práve preto ,že nie je stratég tak nebude rozmýšľať nad tým ,kto bude farmár týždňa a ako to ovplyvní jej zotrvanie ďalej,ale koho má šancu poraziť. A Mišo jej dokáže natlačiť kaleráby do hlavy ohľadom Katky, aby im s Tomášom vyšla v ústrety ich taktike.

129
XYZ
Reagovat

TO UZ NENI DISKUSE. JE TO JAK MONOLOG. JEN JAJA,PAJA A JANAH.

130
Jája
Reagovat

@XYZ: Vrať se do školy. Tři není monolog :D

131
Wally
Reagovat

Největší sranda by byla, kdyby zlaté pírko dostala Gabika. A to těsně před volbou 1. duelanta. Stejně je blbý, že hlasujou veřejně. Lepší by bylo tajně a veřejně zdůvodnit volbu. Takhle můžou poslední dost taktizovat.

132
JanaH
Reagovat

@Jája: krepsilonka vylezla! :-D A hned křičí. Mmch. tady žádná Pája není. Taky si nevšimla té další cca dvacítky dalších, to je celá ona… Ona už nemá ban? :-))
Schválně jsem se podívala… naposled jsem napsala v 8.29 a stejně dostanu pojeb. Minulý týden mě zas jedna Mařka sprdla za to, že nepíšu vůbec. Pak si vyber… Nevděk světem vládne… :-DDD

133
iv
Reagovat

@XYZ: @XYZ: Teď nerozumím, předchozí diskuse mi připadala ok. Viděla jsem už dnešní díl, takže si své případné komenty nechám, až ho uvidí i ostatní – bude tentokrát určitě co komentovat.
Ad Wally – naprostý souhlas ohledně hlasování a možných úprav podle jeho průběhu.

134
Dany
Reagovat

@Wally: Taky mě to napadlo A ještě lepší by bylo, kdyby pírko rušilo imunitu FT a Petra by o ní přišla a Gabika jí získala. To bych se smíchy neudržela. Ale takhle daleko to asi zajít nenechají.

135
Poppy
Reagovat

@XYZ: Stará známá XYZ? :-DD

136
IVA
Reagovat

Myslím si kdyby bylo hlasování 2:2 tak by kytka dala mužský duel,protože ví že by si Gaba vzala tu nejslabší co tam je a to je zřejmě křehká Katka a Gaba by se zase vrátila a Katka by dala za farmáře Tomáše a Tomáš by kytku asi za služku nedal protože ho taky nedala její vyčůranost a Tomáš by dal za služku opět Gabu.Takže si myslím že si kytka myslí že jí to zase projde.Jinak fandím Tomášovi za tu pracovitost,už od začátku jak přišel tak byl jeden co pomáhal Míšovi pokosit tu louku a že je někdy impulsivní? A kdo tam není

137
iv
Reagovat

@Dany: Samotný nápad ke konci zařadit normální, férový souboj o imunitu nebo to nechat čistě na náhodě a losu, tak špatný není, úmorné taktizování s výhledem na dva týdny dopředu by to aspoň oživilo.

138
XYZ
Reagovat

@JanaH: KTERYCH 20 SI MNELA NA MYSLI. TY5X,JAJA5X A POPY TO SAME. TY SEZ JAK TOMAS JA,JA,JENOM JA. TO JSI CHTELA,ABY VYPADLI NOVI DI SKUTUJICI. JA VIM CO JE TO MONOLOG,ALE S VAMA MI TO TAK JAKOSI NEJDE DO KUPY. D:UZ MLCIM.D:a,

139
Poppy
Reagovat

@XYZ: Tak to nemůže být stará známá XYZ.

140
Jája
Reagovat

@XYZ: Jj neřvi a mlč

141
Wally
Reagovat

Boj o imunitu to snad bude v tanci a kdo víc vypadá jak papagáj, podle ukázky :D
Ale mohlo by jim to dobře rozbít ty jejich konstrukce o příštím vývoji. Tomáš už snad plánuje finálové disciplíny.

142
Lentilka
Reagovat

@Wally: možno budú aj spievať, ale bude veľa záležať aj na tom kedy a načo budú môcť použiť zlaté pierka .

143
Pertule
Reagovat

No já myslím, že Markíza chce zachránit chlapy. Proto ty pírka imunity. Jedno určitě dostane Tomáš nebo Mišo aby nebyl možný mužský duel. Ale spíš tipuju že Mišo, protože když bude mít imunitu, tak nemůže být mužský duel automaticky a vypadne žena.

144
galadriel
Reagovat

@XYZ: nechceš používať svoj pôvodný nick?

145
Lentilka
Reagovat

Nie som škodoradostná ,ale včera som sa aj zasmiala keď ten vôl stupil Mire na nohu a Tomáš povedal ,že nebola sústredená,tak ma napadlo že konečne urobila viac krokov ako z kuchyne do izby farmárov a späť, už na to doplatila,pretože ešte prežívala zavináčový orgazmus.

146
Xyz
Reagovat

@galadriel: Vis dnes jsem tu poprve a taky naposledy.Tebe si moc vazim,vadi mi uplne nekdo jiny. Nebudu jmenovat,ale stve mne jak se nekdo z nekoho vysmiva. Do tedka jsem vasi diekusi jenom cet a moc mne to bavilo. V posledni dobe je to vsak i promne dost nefer,kdyz se tu pohorsujete na nektere diskutujici.Kazdy ma jiny nazor,treba ho respektovat.Omlouvam se a uz se fakt neozvu. Hodne stesti.

147
galadriel
Reagovat

@Xyz: nie nepíšeš sem po prvýkrát….ale ak chceš prispievať aj ďalej (hoci ten predchádzajúci nick sa mi páčil viac..), tak ak píšeš veľkými písmenami, kričíš. Tak nekrič a prosím píš zruzumiteľnejšie a k farme.

148
kvetka
Reagovat

Ahoj lidi, tak jsem se chtěla podívat na archiv na markize a ono mi to nejde :( nezkoušel to dnes někdo? Díky

149
Franz
Reagovat

@Xyz: Nechci tady dělat moudrého, ale správný fanoušek Farmy nepoužívá Caps Lock.

150
Hanka
Reagovat

Já dnes zkoušela Uloz.to a je to zamčené. Včera to šlo. Tak si počkám, co se bude dít, ale nějak mne to neba…………

151
Skála
Reagovat

@kvetka: Celé dnešní odpoledne to nejde.Je to sele slé. :-)

152
kvetka
Reagovat

@Skála: díky, jsem ráda, že není chyba na mém přijímači :) ale už stahuji tam, kde je to tajné :)

153
Lentilka
Reagovat

Je pravdivá info od Xyz ?

154
sunrise
Reagovat

Přiznávám, že s těmi pírky imunity mi udělali radost. Na dnešek a zítřek se vyloženě těším, což se mi od prvních dílů snad nestalo. Hezky to tam může zamíchat kartami, nabourat plány a rozbořit to, co si tak pracně vyintrikovali :-)

155
Jája
Reagovat

Budete-li mít možnost, dnešní režisérská a TV verse – závěr rež. 15 minut a závěr TV 6 min.

156
Skála
Reagovat

@Jája: Zatím jsem viděl necenzurovanou verzi a můžu říct,že hlavně druhá polovina je nejlepší ze všech dílů Far.6..Je to“maso“,parádně se to vyvíjí.Jen tak dál.

157
Skála
Reagovat

@kvetka: Už to funguje.

158
Jája
Reagovat

Tak už je to venku! Lidi prozradí i to co neví! (z diskuse v Času):

.Ozaj,aby som nezabudol,do finále sa prebojovali Riavko s Miriam, nakoľko Miriam si vyberala disciplíny do duelu,pohla,,rozumom“ a vybrala vedomostný duel(almanach)a prekvapenie,almanach nečakane prehrala, prekvapenie vyhrala,takže rozhodla tretia disciplína a tou bolo maľovanie obrázkov na drevo,nakoľko je v tomto Mira jedinečná,tak vyhrala,Riavko nemal najmenšiu šancu.Viem to z nemeckej RTL,tam to vysielali ako hlavný večerný program.

159
galadriel
Reagovat

@Jája: :D :D :D

160
Katka původní
Reagovat

No tak to se už těším, jak se vše vyvine. Na to , aby se něco dělo , čekám už delší dobu.

161
Wally
Reagovat

@Jája: Tak doufám, že zbylých 9 režisérských minut nám tady po odvysílání napíšete :D

162
Katka původní
Reagovat

@Jája: :-))
Včera byl na Fb okomentován Riavko, že prý na farmu nepřišel pracovat ale zviditelnit se.

163
Jája
Reagovat

Tak si občas říkám, jestli ji matka tím prakrem tloukla od malička a tím jí rozum vytloukla, pokud ne, tak teď jí už ten rozum do hlavy prakrem nenatluče. :) Jedině zkusit ještě jiné domácí nářadí.

164
Wally
Reagovat

@Katka původní: A Riavko je ten , který maká nebo nemá motivaci?

165
JanaH
Reagovat

Tak, Jájo, už abys začla se psaním, šup, šup, devět minut je dost. :-))

166
Jája
Reagovat

@Wally: Je mi to hrozne lúto :) Těsnopis už jsem zapoměla, ale zkus to na u-farma.

167
Jája
Reagovat

@JanaH: viz odpověď Wally a navíc já jsem slušně vychované děvče, takže by to bylo samé píííííííp. No uznej napsat píííííp na devět minut to je kruté i pro mě.

168
Wally
Reagovat

@Jája: No tak 9 minut píííííííp se dá zvládnout i bez znalosti těsnopisu. :D

169
Jája
Reagovat

@Wally: K tomu Riavkovi. Poslední disciplínu prohrál, protože neudržel pastelku mezi ratěmi (tak se u nás říká těm dvěma výrůstkům na konci nohy) :D

170
Wally
Reagovat

@Jája:Když já ale pořád nevím, který z těch dvou volů nechce orat a přišel se zviditelnit Riavko? A ten pak napadá pracující na Farmě, že mu kazí pracovní morálku?

171
Jája
Reagovat

@Wally: Nene, to Ružo, ten mladší, kterému ještě nedošlo, že už není býk, ale vůl.

172
Wally
Reagovat

@Jája: Tak to finále je konečně tak jak má být. Jsou tam největší pracanti a volové farmy.

173
Janica
Reagovat

@sunrise: j Stále čtu o zlatých pírkách – pírkách imunity, ale prestože jsem včerejší díl viděla, tak jsem nic takového nezaznamenala.
Prosím o krátké vysvětlení. Dík.

174
Jája
Reagovat

@Janica: To se zase někdo ukecl, je to v dnešním díle.

175
anonymous
Reagovat

@Janica: Protože někteří jsou tu napřed na dnešek :-)
A zase to nejsem já :-D

Já jen tak pomalinku polehoučku oznamuji, že je známo, kdo vypadne v duelu :-)

176
JanaH
Reagovat

@anonymous: tak drž a nepouštěj! ;-)

177
Wally
Reagovat

@Janica: Je to v ukázce na dnešek.

178
anonymous
Reagovat

@JanaH: No vidíš, takovým milým, pěkným, hebkým a teplým slůvkem na mě – skoro mi až ukápla slzička dojetím, že jsem nebyl hned sepsut na tři doby :-)

179
Franz
Reagovat

@anonymous: Já se ti divím, ty velký anonymous, přece bojuje proti IS a ne že se bude zahazovat, na nějakém fóru o kravách a volech.

180
sunrise
Reagovat

@Janica: Je to v upoutávce na stránkách markízy. Přijela jim tam hrát nějaká kapela, a jeden z hudebníků na konci vystoupení ukáže dvě pírka a řekne cosi o tom, že teď můžou hrát o dvě pírka imunity. Víc nevím,jen si tak spekuluji, a díky tomu se mám na co těšit.

181
Jája
Reagovat

@anonymous: :DDD hlavně neříkej že Gaba :DDDD

182
sunrise
Reagovat

@anonymous: Opravdu? Koho by to napadlo?

183
JanaH
Reagovat

@anonymous: já tě nikdy nesepsula, dokonce jsem se i zastala. Páč předpokládám, že nejsi debil a nenapíšeš to natvrdo. Já sepsouvám jen a pouze mulťáky, bo jsou duševně ochořelí. :-D A pak jsem tady za největší svini… ale víš co, mě to neva, já jsem na své razítko hrdá. :-)))

184
anonymous
Reagovat

@Franz: My, Anonymous, jsme komplexní. Jsme všude, a nikde. Sáhneš po nás, a máš v ruce jen vzduch. Mluvíš na nás, a my jsme na konci galaxie.
A náš den má cca 66 hodin, a tudíž stihneme vše.

Ale to hlavně Ti s velkým A na začátku – já jsem teprve anonymous, miminko :-)

185
anonymous
Reagovat

@JanaH: Já hrd nejsem, jen se bavím :-) Ale někdo se holt nebaví, když já se bavím. Ale tak to chodí co svět světem stojí :-)

186
Franz
Reagovat

@anonymous: ty jsi fakt případ, ty by jsi mohl dělat lidového vypravěče :-) Některé dámy ti to tady dobře žerou. :-)

187
Janica
Reagovat

@Jája, anonymous, Wally: díky všem, dopředu nekoukám

188
Wally
Reagovat

Jana si stejně umí najít vůdčí skupinu. Až by její skupinka ztratila moc ovládat ostatní plynule přejde na druhou stranu.

189
Katka původní
Reagovat

Konečně té kvetine zmijovci to Mišo nandal. Ještě jí měl připomenout, jak zahrála na fujaru Stanovi jen aby byla FT.

190
JanaH
Reagovat

Čekám na těch chybějících devět minut… :-) Pokud byly zajímavosti, co se nevešly.

Borisové zařídili, aby byl babský duel, OK. Mišo naložil Bejdovce, taky OK. Dneska Gabika též OK, protože moc neřvala, zpívala a trsala.
Zato Douchová… uf. Na koncertě stojí a čumí, bonzuje, myslí si, že imunitu má snad do konce Farmy… WTF? Je ona jenom zabržděná nebo je v tom ještě něco jiného?
No, letos buď někdo někoho šikanuje nebo se zase pro změnu někdo někoho bojí. :-D

191
Lydye
Reagovat

@Katka původní: Katko, soutěžící to asi neví a nevím, zda se to dozvěděli doma, neboť jak jsem to zde napsala, tak jsem se chtěla opět na ten kousek podívat a už to tam nebylo. Tak si myslím, že to ostatní nevěděli, že ho háčkovala na část výhry, v kuchyni byli jenom oni dva a ona mu to tlumeně říkala u kamen. Pak byl jeho rozhovor na kameru a tam už točil a říkal, že by bylo špatné nedat někoho ze stejného kraje, tak jsem si říkala, že byl chycen a fakt byl.

192
Dany
Reagovat

S těmi pírkami imunity to je taky komedie. Tah, jak udržet chlapy ve hře. Kdyby o ně třeba losovali, nebo bojovali bylo by to něco jiného, to by se mi moc líbilo,ale rozhodovat o tak důležité věci podle toho jak se zdá nějakému muzikantovi, to se mě zdá docela stupidní a nefét. Můj pohled.

193
Skála
Reagovat

@Dany: O tom nerozhodovali muzikanti,ale Borisové kteří potřebovali,aby nebyl mužský duel,tak to tak zrežírovali.Tak je to.Je to přece jenom hra s prvkami soutěže. :-D A toho hraného je tam mnohem více.

194
Dany
Reagovat

Skála: Vždyt to píšu. Borisové potřebovali chlapy udržet ve hře tak to navlékli s muzikantama. A jak už jsem taky psala, jako nápad super, kdyby o imunitu museli opravdu bojovat,mohlo to být napínavé a oživení. Takhle to byla jen manipulace. Škoda.

195
Skála
Reagovat

Jo,jo.Ta manipulace je v každěm díle.Někdy je více někdy je jen méně do očí bijící.Tády to bylo tak okaté,že to i Mišo nakonec řekl na plnou hubu,že to pro něj bylo nachystané.

196
sunrise
Reagovat

Mně je nějak jedno, že zjevně zasáhli Borisové. Každý způsob, který trochu zkomplikuje cestu těm, kteří si myslí, že svou geniální taktikou přečůrají ostatní a zamíří tak přímo k výhře, mi vyhovuje. Je to tak mnohem zajímavější. Ostatně Borisové viditelně i neviditelně zasahují do hry pořád. Tohle mi alespoň přijde jako zásah, který udělá hru zábavnější. Tedy pro diváka, pochopitelně :-)

197
Eva původní
Reagovat

Četla jsem si tady a tak se mám na co těšit na odpoledne :-) Večer jsem nekoukala. Míša dal čočku Bejdové? A tak to s tím souhlasím!!! Těším se na její ksichtění a řeči, to ji asi pořádně rozparádilo. A Gaba tančila, jejda :-)

198
Wally
Reagovat

@sunrise: Vždyť jim to jen usnadnili. Mohl být mužský duel a tady pánům krásně umetli cestu do semifinále.
Taky si Borisové na ty herecké scénky mohou vybrat lepšího herce. Michalovi ty sehrané scénky fakt nejdou. To i Bejdová jede podle lepšího scénáře.

199
anonymous
Reagovat

@Wally: To hraní na kameru nejde dobře ani jednomu z nich :-)

200
Poppy
Reagovat

Michal jen spokojeně hraje svoji hru. Kdyby se při nějaké hádce naštval, věřila bych jeho výstupu. Ale on jen zase kalkuluje s hlasama navrátivších se farmářů, případně diváků. Nakonec to už vtloukal Stanovi do hlavy, že Tomáš svým chováním asi venku mít nebude.

Prostě, Mišo – velký hráč.

Ještě by některým z nás mohl udělat radost Dodův návrat, ale už v to moc nevěřím.

201
Poppy
Reagovat

@Poppy: oprava: …….že Tomáš svým chováním asi venku mít moc sympatií nebude.

202
iv
Reagovat

@Dany: Zajímalo by mě akorát, jak by vítěze zdůvodnili, kdyby Michal byl odjinud? Skupinu vybrali proto, že jsou z Nitry? Vítěze znali bez ohledu na průběh soutěže, pokusili se chvilku zpívat jen Gaba, Tomáš, Mira je samostatná kategorie, že ráda lidi týrá svým zpěvem, od ní sedělo.
Wally: Michalovi druhý kuchyňský sólo výstup náhodou vyšel už líp, nedeklamoval tolik, zvykl si na kamery a pro své fanoušky je paaan.

203
Pertule
Reagovat

Viděli jste už na Markize ukázku intrik Douchové? Och bože to je trubka … ona ani toto nesvede tak jak by měla :D :D to je jelito! Chtěla ať se rozhádá Mišo s Tomášem, a Mišo místo toho dořval a vypěnil na Petinu :D a Douchová z toho byla paff.

204
Foxyfox
Reagovat

Já si ani nemyslím, že ten Michalův výstup byl podle scénáře od režie, spíš si myslím, že si to Mišo sám vykalkuloval, podle situace, která momentálně panuje na farmě ve vztahu k Petře, že je vhodné všechno špinavé prádlo ohledně Petry pěkně vyvětrat a shrnout, aby si to diváci dobře zapamatovali :) Prostě hráč.

205
Foxyfox
Reagovat

Jo, s těma pírkama imunity to je taky vtipné, tam si naopak myslím, že režie měla obavy, aby nakonec nebyl mužský duel, tak prostřednictvím těchto pírek zařídila, že Miša není nijak ohrožen, no a Douchová se jen svezla, aby to nevypadalo tak okatě.

206
Wally
Reagovat

@iv: Tak je pravda, že od dob výstupu s Lacem se jeho výkon zlepšil, ale stále má co zlepšovat. :DD

Všechny ženský tam musí mít strašně vysoký práh bolesti – jak pravila Douchová- takový divadlo při dezinfekci toho škrábnutí bylo taky na Thálii.

207
iv
Reagovat

Konspiracemi, že Michal má dlouhodobý pobyt na farmě předplacen rodičem/sponzorem a vztahují se na něj zvláštní pravidla, jsem se moc nezabývala, při sledování farmy mě to nerušilo. Včera to s tou jeho imunitou ale režie odflákla a vyznělo to trochu jako fraška.
Souhlasím s Foxyfox, že Michala soutěž baví a že to Petra jednou od někoho (nebo od všech) schytá, byla jen otázkou času.

208
Franz
Reagovat

Doufám, že vyřazení farmáři pečlivě sledují Farmu a Petru konečně prokoukli jaká je to herečka. Proto předpokládám, že svým rozhodováním kdo má jít do finále to u Petry nebude tak jednoduché.
Ta baba je falešná jak pětka a divím se jejímu manželovi, že si ji mohl vzít podruhé.

209
iv
Reagovat

@Franz: Ona mezi vyřazenými farmáři má nebo měla pár svých lidí, u zbývající šestky těžko odhadovat, u diváků vyhrává zřejmě Tomáš – aspoň podle jeho velmi aktivních fan stránek, to stejně moc předbíháme.

210
sunrise
Reagovat

@Franz: No, mě by nepřekvapilo, kdyby za tu show se svatbou dostali nějaké prachy. Tento typ lidí se bez problémů před kamerami třeba i vezme, když z toho něco kápne. A jestli je on jen trochu takový jako ona… Vždyť víc, než se tam Petra ztrapnila za celou dobu farmy to už snad ani nejde. Navíc vzhledem k celé té roli citové vyděračky, kterou tam od začátku předvádí se svatba nádherně hodí. Nakonec je to jen kus papíru, za hlasy dojatých divaček to stojí. Ona zatím neví/nevěděla, že jí tahle taktika na popularitě jaksi nepřidala.

211
Foxyfox
Reagovat

@sunrise: @<a href="#comment- no já si svoje myslím i o skutečnosti té svatby :) však sehrát lze vše a podle slabomyslného proslovu pana oddávajícího si myslím, že to vše byla jen scénka. Také je zvláštní, že se rozvedli, ale stále spolu bydleli a o údajném rozvodu vlastně nikdo z rodiny a z okolí nevěděl…..přinejmenším zvláštní a pro mně dost nevěrohodné.

212
surikat
Reagovat

Livia na jojce – teď v sudne sieni

213
Zuzka
Reagovat

@Foxyfox: Evidentne potrebuju chlapov kvoli deju, ked ich od duelu zachranili tak priehladnym sposobom. Na konspiracie, ze si to Misko zaplatil neverim. Skor ma ten Michal miestami velmi prekvapuje. Je to zaujimava postavicka a pride mi, ze sa plne rozvinul az po prichode Tomasa. Ten vystup s Petou si asi naplanoval a preto vyzeral tak divne. Michal proste premysla co kedy a ako, nestriela od boka. Nechal sa on na Farme niekedy poriadne vytocit, ze by vyletel a nadaval? Vobec si na nic take totiz nepamatam.

214
sunrise
Reagovat

@Zuzka: Ano, Michal je sice rozmazlenej línej fracek, který by zasloužil denně pořádných pár facek na ten svůj růžový vyžraný ksichtík, ale rozhodně je to Hráč. To se mu upřít nedá. Jeho výkony jsou sice velmi amatérské, ale na tu partičku, co se tam sešla, to celkem stačí.

215
Katka původní
Reagovat

Mně se Michalův výstup líbil. Bylo vidět, že to tam nikdo nečekal. Natož Petra. Nezmohla se téměř na nic. A vymáčknout pár slziček do kamery už vůbec ne. Vlastně on jí řekl vše, co si o ní myslím i já, vlastně my skoro všichni tady. Kuli měl určitě instrukce , jak zdůvodnit, že pírka dostanou oni dva. Takže je ocenil, co by nejhorší zpěváky , pírky za odvahu zazpívat před všemi, co farmu sledují. Jsem zvědavá, jak tohle dopadne. Jak píše sunrise, jeho výkon byl sice amatérský ale i mně celkem potěšil a stačil. Aspoň něco se dělo.
PS: popcorn jsem neměla ale sežrala jsem půl pytlíku Tuc , to je cca 500 kcal na noc. :-D.

216
iv
Reagovat

Díky Farmě jsem si rozšířila obzory, sk. Desmod bych jinak na internetu nehledala, písničky jsem někde už slyšela. Přišlo mi, že se u předávání Zlatých pírek Kuly omlouval, ujišťoval – je to chrapůnské, trápné? Vděční farmáři ho ujistili, že Nie. Být na jejich místě, taky bych mu asi neodpověděla, že trochu Áno. Vítěz „pěvecké“ soutěže, mohl aspoň ze slušnosti předstírat, že ho jejich koncert baví, však přijeli kvůli jeho Imunitě. Všechny Farmy neznám, jde letos o novinku, že? O angažování skupiny rozhodla shoda náhod, že jsou z Nitry stejně jako Pavlík a syn? Ale „čo už, však v pohodě“

217
anonymous
Reagovat

@iv: Prostě přijela skupina, která to měla dát těm „správným“ lidem. Kdyby tito nesouhlasili, najali by takové, kteří ano.

219
Wally
Reagovat

@Jája: Tak to jsem zvědavá co jí ty 4 zasloužené matky radily. Že má břicho jak ve 3 měsíci bylo vidět už při koupání.

220
Eva původní
Reagovat

Tak teď odpoledne jsem se při Farmě nasmála Petře jak perlila při „sexování kraviček s voly“ :-)) že prý je voli znásilňují a my tu taky nemáme chlapy :-)) Míša u mne zabodoval jak jí naložil. Plně si to zasloužila! Ona je ale tak sebestředná, hádavá egoistka, prostě Petina – Kvetina – zmijovec. S tou bych teda nechtěla mít dvojdomek :-( Do finálového kola se asi určitě dostane, bohužel. Kdyby šla do duelu s Janou, nevím, nevím zda by se Janě ji podařilo vyrazit. Kéž by! A koncert :-)) ten neměl chybu! Gaba ta se rozjuchala, no vypadala jak Jóžin z bažin. Ostatní se jakž takž upravili a Gaba no hrůza a ten odér co se asi kolem ní linul. To musel být zážitek pro muzikanty, hlavně ta líbačka s Gabou. Ale odvázala se a bavila se. A její zpěv se mi líbil nejvíce a potom Tomášův. Bejdová čučela a nebavila se vůbec a i to svědčí o jejím charakteru. Je sobecká, chamtivá, nespolečenská. S těmi pírky na imunitu, no to teda nevím, ale budiž. Alespoň by mohl být ženský duel.

221
Eva původní
Reagovat

@Pertule: 203 Douchová má veterinu, ale platí na ni, “ kdo je chytrý, může dělat i blbýho „

222
Dany
Reagovat

@sunrise: 196 – Jak zajímavější? Vždyt tem, co nejvíc taktizovali a taktika jim jaksi nevycházela, jen pomohli. Ostatní neměli šanci, krákali všichni stejně nemožně. Jak píše Wally, jen jim to usnadnili a posunuli je dál. Prostě potřebovali,aby nebyl muřský duel. Naopak by bylo hodně zajímavé, sledovat duel Tomáš – Michal a následně i to, jak by si pak zbývající soutěžící na farmě poradili. Mě osobně to nijak zajímavé nepřijde, i když mohlo být, kdyby se imunita získala jiným způsobem a ne evidentním nadržováním. bebo kdyby imunitu získali oba sluhové a muselo se volit do duelu z ostatních. Takhle poslali do duelu Gabiku Borisové a my jsme přišli i o zajímavou část, jak by se nakonec kdo k volbě prvního duelanta postavil.

223
sunrise
Reagovat

@Dany: Jo, jasně, Ok, to je o úhlu pohledu. Na tom, co píšeš je hodně pravdy. Já byla a pořád jsem prostě ráda, že se děje něco, co je jinak, než si baby v čele s Peťou nalajnovaly. Mám nějaký přirozený odpor k emancipaci a čistě nebo skoro čistě ženská farma je mi proti srsti.

224
sunrise
Reagovat

Jinak, já se pořád nějak nemůžu srovnat s tím, že Petě má být třicet. Ať koukám jak koukám, řekla bych jí minimálně čtyřicet. A to opravdu zohledňuji, že jsou po tom pobytu na farmě pořádně zdevastovaní.

225
Dany
Reagovat

@sunrise: Ale vždyt chlapi si to nalajnovali zrovna tak, jen jim taktika nevycházela. Podcenili začátek, kdy dopustili tolik mužských duelů. Pak stačilo vypadnutí Doda a byli v háji s celou taktikou. Ta soutěž ale je ale hodně o takticesvojí podstatou a proto mi vadí takéto očividné ovlivňování. Jak už jsem psala, nikdo z ostatních neměl ani šanci zabojovat. Mohli udělat třeba něco jako byl tehdy duel mezi starými a novými farmáři a to by bylo zajímavé, takhle mě to docela otrávilo, at už je můj pohled na baby jakýkoliv.

226
Franz
Reagovat

Naivita letošní Farmy vrcholí – když nevím jak přilákat diváky, tak hodím do placu nějaký bulvár.
„Toto tu ešte nebolo: Farmárske dieťa?! “
Novomanželka Bejdová závidí, že ji Tomáš také nepretiahol, a tak všechno nabonzuje přímo do kamery.
Markizo, Markizo. jak jsi tak hluboce mohla klesnout? To jsou zprávy pro šestnáctileté adolescentní ukřičené dívenky, které věří v bohaté prince a Dalibora Slepčíka.

227
sunrise
Reagovat

@Franz: Tohle je fakt ubohé. Borisové docílili nejhlubšího poddna.

228
Katka původní
Reagovat

@Franz: Máš pravdu, to přehnali. Bulvár jak má být. Možná v zimní farmě uvidíme jako soutěžící kojící matku Katku , vždyť děti na farmě taky žily, ne?
podle mě Kata těhotná není, přece není Tomáš až takový blb aby si na krk pověsil tohle stvoření.
Borisům klesá sledovanost, tak jde přes čáru.

229
Wally
Reagovat

@Franz: Kdo je Dalibor Slepčík?

230
Lentilka
Reagovat

Kata tehotná? Jedine že ju oplodnilo Mišove zlaté pierko…. a pred voľbou duelantov….

231
Lentilka
Reagovat

@Wally: Wally odpoviem za Franza – spieva v Superstar

232
Franz
Reagovat

@Wally: :D
Doufám, že zítra nenapíší, že je těhotný i Lacko.

233
Katka původní
Reagovat

@Lentilka: :-D, :-D To nebylo Mišovo pírko ale péro někoho jiného.

234
Lentilka
Reagovat

@Katka původní: Katka viem ,smejem sa že tam nie je ani mesiac a už je tehotná a údajne pribrala 8 kg , joj čo už na to povedať , kŕmia nás dobrými hlúposťami &&&

235
Wally
Reagovat

Díky za Slepčíka. Neznám a nesleduju :D

Ještě, že těhotná je Marfuša, kdyby to byla Petra tak by do ní vstoupil Duch Svatý a měl by tady Svět nového Ježíška. :D

Ale ty kecy k 20 dnu těhotenství jsou taky velice odborné.

236
kvetka
Reagovat

Teda lidi, Miško se mi líbí čím dál víc :)
Nechápu, jak Martin může chutnat to jídlo, co vytvořili. Já když viděla to hejno much na těch husách, měla jsem po večeři :( kdo ví, co s těma husama, co odváží, dělá…..
a kočka jim tam honí pod stolem myš a pak se prochází po stole, no fujky :(

237
anonymous
Reagovat

Ajejej… Za chvilku nás čeká jedno přiznání v duelantské chatce…

Říká mi to kávová sedlina, kdyby někdo nevěděl :-)

238
Hanka
Reagovat

Byla jsem“ nutně“ chvíli mimo a nestihla jsem vysvětlení pírek. Může mi někdo sdělit o co jednalo? Díky

239
Lydye
Reagovat

@Hanka: Hani, o pírkách ještě nebyla řeč, aspoň myslím.

240
Katka původní
Reagovat

Tak režie si pospíšila s dopisem Tomášovi, oznámit mu, co on už dávno ví, že Jana má klikatou čáru na zádech. Vědí , že se toho Tomáš hned chytne. Ale aby si chlapec nezadělal na průšvih. Protože Jana je skutečně zmije a použije to, co my neviděli, proti němu.

241
Katka původní
Reagovat

@Lydye: A neříkala Kvetka, že mají tento týden imunitu? Takže ani nebyla volba duelantů.

242
anonymous
Reagovat

@Hanka: Pírka imunity jsou na dnešní týden imunita (tedy musel být ženský duel, a Gabika si nemůže vybrat Mirku).
A právě teď si už vybrala…

243
kvetka
Reagovat

O pírkách to řekla při volbě prvního duelanta. Imunita platí tento týden. Do duelu jde s Gabou Katka. A Douchová zas měla príhovor :)

244
Foxyfox
Reagovat

Tak to priznanie Marfusky, ze lubi Tomasa me pobavilo. Normalni clovek to o ni vi uz od slavne afery s fackou nefackou.

245
Lydye
Reagovat

@Katka původní: Správně, ale dotaz a odpověď pro Hanku byl před reklamou a tam to ještě nezaznělo.

246
galadriel
Reagovat

tak ja som duel ešte nevidela, idem o chvíľu na to, ale…..pri tej Kvetinej návšteve a aj pri Martinovom hodnotení Peti ako FT sa mi zdalo, že už to nie je pretlačovaná Peťa, ale riadne jej nakladali. Markíza už zistila, že ju ľudia až tak nežerú a tak bude dobré vsadiť možno na iného koňa.

247
Foxyfox
Reagovat

Ale ze se teda tomasovi na farme naducaly tvaricky!

248
Lentilka
Reagovat

Tak to by musel Tomáš chodiť s bielou paličkou ,aby sa tiež do nej zamiloval – on sa pohybuje v inej spoločnosti ako Marfuša ****

249
Dany
Reagovat

@Lentilka: Celé to byla taktika. Vždyt hned na začátku dnešního dílu říkallTomáš Michalovi, az jí neradí na plnou hubu silové disciplíny,protože není zas tak hloupá a poznala by o co jim jde. Potřebovali jí aby dala za FT Tomáše a to je celý milostný vztah.

250
Katka původní
Reagovat

Bože můj, z mlaďoučké husičky se na farmě stala zamilovaná husa. Ještě určit Tomáše FT a může si Tomáš oddychnout. I slzička mi ukápla, jak mně ta její výpověď dojala.

251
Johana
Reagovat

Myslela jsem, že větší štábní manipulace, než pírko imunity ze zlaté Pavlíkovic nosnice, se už ani nedá vymyslet, ale jo, jde to – Nitrančanka Romanovna napíše nastávajícímu FT milostný dopis, ve kterém, jakože v hádánkách, označí na koho je třeba dávat si pozor. Jana nikdy nepatřila k mým fanouškům, ale toto je snad už hon na čarodějnice. Je mi z té letošní farmy hodně smutno a hodně na grc.

252
jenkaa
Reagovat

a to je vse? Cela diskuze? Toto byl jeden z nej dilu:-)))))) Jaci my lidi jsme:-))A nikdy bych nerekla jaka jsem ja,,Misa jsem nemusela od zacatku, ale co to je za hrace?.-))Snad nej z farmy……..a dneska nej nej sestrih: Tomas říká:“ Gaba ať je jaka je, drzi si sve slovo“. Netusic,ze Gaba v tom momentu říká, a zacinam hrat:-)))Ale PEtra byla fakt na pest, jak mluvila s Martinem,. nedokoncene ukoly se daly vysvětlit,,,,a ja snad zacnu fandit Douchove:-))))ona je vlastne uzasna:-)))

253
jenkaa
Reagovat

a to je vse? Cela diskuze? Toto byl jeden z nej dilu:-)))))) Jaci my lidi jsme:-))A nikdy bych nerekla jaka jsem ja,,Misa jsem nemusela od zacatku, ale co to je za hrace?.-))Bud ma avizo, ze si je tak sebejistej, anebo je skvelej:-))) Snad nej z farmy……..a dneska nej nej sestrih: Tomas říká:“ Gaba ať je jaka je, drzi si sve slovo“. Netusic,ze Gaba v tom momentu říká, a zacinam hrat:-)))Ale PEtra byla fakt na pest, jak mluvila s Martinem,. nedokoncene ukoly se daly vysvětlit,,,,a ja snad zacnu fandit Douchove:-))))ona je vlastne uzasna:-)))

254
Dany
Reagovat

@Johana: A jak je vůbec možné, že mu může tohle napsat z venku na farmu?

255
Dany
Reagovat

Jany se nejspíš budou muset Borisové rychle zbavit. Začíná ztrácet nervy a ještě by mohla vykecat, jak je to s Michalem, párkrát už k tomu nebylo daleko.

257
sunrise
Reagovat

No nevím, jakkoli Petru opravdu nesnáším, tak tohle mi přijde poněkud…ubohé. Ale jo, já vím, protože facebook. :-)

258
Poppy
Reagovat

Závěrečná disciplina po letošní Tomášově výhře bude duel mezi Katou a Nikolou -přetahovaná o Tomáše. On bude stát vprostřed stodoly, každá ho chytne za jednu ruku a bude boj, která má víc síly. Tipuju Nikolu. Nebo Tomáše roztrhnou v půli a pohádce bude konec. Z výhry se mu zaplatí pomník a co zbude, poputuje do Modrého z neba (já vím, už to nedělá Markíza, ale závěr celé trapnosti by byl dokonalý, všichni by si poplakali, i ta Petra by snad ještě nějakou slzu vytlačila).

259
Wally
Reagovat

Tak letos poprvé jsem ráda jak dopadl duel. Zatím mi to bylo vždy jedno. @Poppy: Tak to vidím i já. A Petra za každou slzu dostane nějaký ten zlaťák.

260
Eva původní
Reagovat

@Wally: Wally, i já to Gabě přeji, ale nicméně kdyby se Katka více věnovala studiu almanachu, tak mohla vyhrát :-)) Jo, a chci dodat, že z té sebranky co tam teď zůstala, to celkové vítězství bych i Gabě přála a to upřímně, vychází mi z těch všech intrikánek „nejčistší“ :-) A když ne Gaba tak určitě Tomáš…

261
Lentilka
Reagovat

@Dany: Veď ja som to pochopila ,len Kata nie chlapi sa jej chceli zbaviť už minulý týždeň,len to nevyšlo lebo bol mužský duel. Veď Jana to jasne povedala ,aký názor mal na ňu Tomáš a to hovorí za všetko.

Petra sa dostala za farmárku cez slzy a Tomáš ( ak bude ) skrz intríg. Nemajú si čo vyčítať. Každý použil svoju taktiku aby mal týždeň imunitu.Ide do tuhého ,kamarátstvo ide bokom (síce oni nedržali spolu nikdy ) a začína boj o 50 000 ,ktoré bohužiaľ vyhrá len jeden a to aj možno ten ,ktorý si to vôbec nezaslúži. Ja osobne by som výhru dopriala Gabe.

262
iv
Reagovat

A jestlipak je v plánu ještě nějaké zlaté pírko? Už jen tak teoreticky – kdyby posledně Gaba znala jako správná fanynka celý text, zazpívala famózně bez chybičky a Michal z pohodlnosti k mikrofonu ani nedošel, výrok Kulyho by zazněl stejný, že?

263
hollyoaks
Reagovat

na stiahnito.sk nájdete necenzúrovanú verziu farmy ktorá bude v pondelok cca o 22.10 h

264
Skála
Reagovat

@Jája: Dřevo i v českém lese je nachystané. :-)

265
Franz
Reagovat

@Dany: A jak je to s Michelem ?

Všichni tam hrají pod pásovku, každý nějak jinak. Nikdo ti peníze nepotřebuje, ale každý chce vyhrát.
Je rozdíl někomu fandit a někomu přát výhru. Fandím Tomášovi a kdo vyhraje je mně zcela volné. Tato řada Farmy je strašně moc odfláknutá ze strany Martina, štábu a i výběru soutěžících. Nechápu Markizu, že chce hned po novém roce najet na další řadu. Delší přestávka by jen prospěla,

266
Franz
Reagovat

@hollyoaks: I ty jeden humoristo !!

267
Jája
Reagovat

@Skála: Já byla ještě za světla:)

268
Foxyfox
Reagovat

@Franz: opravdu chtějí začít s Farmou 7 hned po novém roce? vysílat ? to znamená, že tam přes vánoce budou noví soutěžící?
mě se to naopak zase líbí.

269
Skála
Reagovat

Tak FT je jistý a sluha také.Ale koho tipujete,že bude služkou? Já tipuju Janu nebo Petru.Co říkáte?

270
Nezabudka
Reagovat

Mozte mi prosim napisat, ze ko to bolo v minulych seriach farmy s postupom sutaziacich do semifinale? Pise sa tu o tom, ze na farmu pridu vypadnuti sutaziaci (to na viac dni?) a ze ti budu hlasovat o finalistoch (to budu vyberat dvoch zo styroch?). Kedy sa farma zavrela? Vtedy, ked vypadol piaty sutaziaci a zostali styria (v telke a na voyo to este len bude, kedze je ten posun 3 tyzdne)?

Inak vcera som pozerala rezisersku verziu duelu a aj dalsieho pondelkoveho dielu, co trvalo spolu takmer 3 hodiny, bola som z toho prefarmovana.

271
Lentilka
Reagovat

@Skála: Ja tipujem skôr Janu a pokiaľ by to tak bolo tak som zvedavá , či si vyberie Gabu alebo Petru,ako to vždy tvrdila že by chcela ísť najmä s Gabou do duelu.

P.S Farmu 7 zamýšľajú urobiť s bývalými farmármi , to by bolo keď sa tam opäť stretnú Petra,Jana a Gaba.

272
Zuzka
Reagovat

@Franz: 265 – uplne s tebou suhlasim. Mame rovnaky pohlad na Tomasa a konecneho vyhercu. Jedine este mne vadi Peta tak velmi, ze tej nedrzim vobec palce.

273
Zuzka
Reagovat

Je mi luto Katky, ze sa takto do Tomasa zalubila. Ak sa Tomas dostane az ku hlasovaniu exfarmarov, tak som velmi zvedava ako bude Katka hlasovat. Myslim, ze ju zalubenost velmi rychlo presla po prichode domov.

Z Kvetky bola luxusna Cervena ciapocka (aj s kosikom) pri volbe druheho duelanta. A sami vlci okolo nej.

274
Zuzka
Reagovat

@Skála: 269 – tiez to tipujem na Janu ako sluzku. Myslim, ze Jana by si zobrala potom Petu do duelu. Zeny by podla mna mali zacat vyhadzovat silne spoluhracky. Jana sa do finale nedostane, ak tam bude Peta.

275
hollyoaks
Reagovat

@Nezabudka: na posledný týždeň prídu bývalí farmári ktorí chcú tam prísť….potom sa vytvoria dvojice a budu si losovať ktorá dvojica začne ako prvá služiť potom budú hlasovať ktorá z dvojíc bola z tej horšej budú hlasovať kto vypadne prvý z tej lepšej zvolia prvého finalistu ostatní pôjdu do semifinále

276
hollyoaks
Reagovat

@Nezabudka: ktorá z dvojíc bola lepšia

277
hollyoaks
Reagovat

@Nezabudka: farma sa zavrie po semifinale

278
Nezabudka
Reagovat

@hollyoaks: Dakujem Ti, ja ked uz pozeram od zaciatku tu reality show, tak ma zaujimaju, ake su pravidla, ked to bude koncit.
Este mam 2 otazky:
Posledny tyzden je ten, ked tam zostanu 4 ucastnici?
„potom budú hlasovať ktorá z dvojíc bola lepsia z tej horšej budú hlasovať kto vypadne prvý z tej lepšej zvolia prvého finalistu ostatní pôjdu do semifinále“
To znamena, ze z dvoch dvojic tam zostanu len 3 ucastnici, z toho 1 bude prvy finalista a dvaja semifinalisti, a ti potom pojdu spolu do duelu, aby vznikol druhy finalista, alebo ako?

279
jenka
Reagovat

No pratele, zlata farma, Riavko i pravak (ci levak) Ruzo,,,,aspon nevi, co se deje venku.

280
Dany
Reagovat

@Nezabudka: Pokud to bude jako v předchozích řadách, tak po duelu po kterém tam zůstanou poslední 4 soutěžící, dorazí na farmu na týden všichni vypadlí farmáři. Týden by měli plnit společně úlohy zadané Martinem/také je zajímavé, jak se k tomu kdo z nich postaví/ . V tom týdnu posledním týdnu jsou také rozděleni zbývající soutěžící do dvou sluhovských dvojic. Z horší dovojice, nebo spíš z dvojice, kterou většina označí za horší, budou potom hlasovat a jednoho , vyřadí. I tady,samozřejmě, hraje už velkou roli taktika a každý, kdo bude chtít dostat někoho konkrétního do finále, označí za horší, logicky, druhou sluhovskou dvojici. Z té „lepší“ dvojice budou potom zase všichni vypadlí farmář, už včetně toho, koho vyřadí z „horší“sluhovské dvojice, volit jednoho finalistu a ten postoupí rovnou do finále. Druhý z „lepší“dvojky se utká v duelu s tím, co zůstal z dvojky soupeřů. Tím se určí druhý finalista a všichni společně po duelu opustí farmu. Sejdou se tam potom zase až na finálovém duelu.
Takže i tady lze ještě hodně ovlivnit postup do finále sestavením sluhovských dvojic. Pokud budou v dvojici dva lidé, kteří jsou u vypadlých farmářů v kurzu a ve druhé ti, které nijak nemusejí, nebo je dokonce nesnášejí, je určení lepší a horší sluhovské dvojice jasné, i kdyby se ta nepopulární dvojice strhala a druhá by jela na padesát procent.

281
Franz
Reagovat

Také jsem se už podíval na pondělní díl Farmy. Ne ze zvědavosti, nebo abych tu mohl rozdávat hádanky, ale spíše kvůli neustálému šachování s vysílacími dny a časem. Mám v pondělí už vybraný k sledování jiný program, který je pro mně daleko zajímavější než nějaká Farma. Nedovede si představit, jaká je to balada vidět Farmu bez reklamy, která každých 10 minut otravuje diváka (zejména asi toho českého).
Nebojte se nic nebudu prozrazovat, ale „podporuji svého šerifa“.

282
Wally
Reagovat

@Lentilka: Taky tipuju Janu pořád tam vykřikuje, že chce být služka, že chce do duelu. Tak by jí to mohl Tomáš dopřát. Ale zase, když s ní celý týden dělal, tak si ji děsně chválil. Tak se nechám překvapit.
Nemyslím, si, že by JGP šly hned do další Farmy, jsou asi dost utahaný po té dlouhé době.

283
Hanka
Reagovat

Díky Lydyi i Anonymous. S těmi pírky jsem si to domyslela, ale nevěděla jsem, jestli je to jednorázově. Nevím, jestli je Franz z Čech, ale u nás jsou také reklamy každou chvíli. Já už myji nádobí apod. vždy večer během reklam a ještě stihnu i další věci. I když je fakt, že víc „čumím“ na slovenské TV. Já se kloním k Janě, Tomášovi a i Gabě. Ale letos je mi to úplně jedno.

284
Foxyfox
Reagovat

Já mám za favoritku Douchovou P ! Líbí se mi čím dál víc.

285
Hanka
Reagovat

Je fakt, že ta Douchová divně proplouvá, ale zase mluví na rovinu při volbě duelantů. Ale té bych to nepřála, protože se nepředře a přišla ke konci. Docela by mne pobavilo, kdyby byla služkou a musela by do duelu, tak její „sokyně “ jsou už pěkně utahané a mohla by “ překvapit“. Na posledním místě u mne/výhra/ je právě ona a před ní hned uplakánek. Stále ještě čekám- co Dodo?

286
Franz
Reagovat

@Hanka: Ne z Čech nejsem a ze Slovenska určitě ne. :)

287
Wally
Reagovat

Oni ti bývalí účastníci tou Farmou děsně žijí. :D Roman si už změnil jméno na Farmus Roman, všichni bývalí farmáři se stále navštěvují skrz všechny řady a na profilovkách mají pořád Farmu. Hlavně nejvíc to prožívají ti, kteří tam byli 2 týdny před lety. :D

288
Dany
Reagovat

@Hanka: Je to sice škoda, ale na návrat Doda už nevěřím. Myslím, že Borisům jeho podebraný palec zahrál do noty a spadl jim velký kámen se srdce. On se nezdál, ale byl by mohl v duelu dostat oba zájmové chlapce. S tím asi při výběru farmářů, když viděli tu jeho, na pohled rachitickou postavu, nepočítali.

289
Lydye
Reagovat

Dodo měl velkou možnost, dostat se do finále. Kdo poctivě maká kolem koní, má síly za tři. To mohu potvrdit, děvče co má kolem 60 kg, s lehkostí několikrát denně vyhodí na záda plný pytel ovsa, když potřebuje namlít. Denní práce s koněm při tréninku je veliká zátěž a tělo je pevné a silné, i když nemá postavu jako Tomáš. Nenechte se zmást postavou, když není viditelně nabouchaná.

290
anonymous
Reagovat

@Wally: Já to beru i tak, že tahle „uzavřená“ skupina to tak má i proto, že sdílejí kromě všeho zřejmého i to, jak to chodilo, a chodí „v zákulisí“, a přitom o tom jinak nesmějí mluvit.
Ale ne všichni, samozřejmě, se takto po Farmě (nebo jiný RS) chtějí „sdružovat“.

291
Wally
Reagovat

@anonymous: Že se sdružují aktéři jedné řady to chápu, něco spolu prožili. Ale překvapuje mně to prolínání řadama. I když je pravda, že to jsou spíš ty mediálnější a „inteligentnější“ typy. :D

292
johanetta
Reagovat

@Franz: A ty jeden pěrunku, něsy ty baj z Prajzke:D?

293
anonymous
Reagovat

@Wally: Ale to, o čem píšu, prochází všema řadama :-)

294
Dany
Reagovat

@Wally: Oni se navíc mnozí znali už před Farmou. Už se tady o tom i psalo, že někrečí staří farmáři doporučovali ty novější.

295
Wally
Reagovat

Jen aby nám Borisové za 14 dní neoznámili, že vše bylo jen divadlo a opravdová Farma začne v lednu. protože tolik hereckých výkonů nebylo v celé historii. Pravidla žádná, práce nic moc, jídla dost. Zvířata jen ty, která jsou schopná se o sebe relativně postarat sama, aby zas tak moc netrpěla.

296
anonymous
Reagovat

Pokud se vám zdálo, že např. Petra byla před nedávnem na Martina trochu „drzejší“, podobný jev jste od nějaké farmářky nebo farmáře neviděli naposledy :-)

A jsou známi sluhové, ženský nebo mužský duel, a možná, že přijde i kouzelník :-)

297
Franz
Reagovat

@johanetta: Nerozumím, doufám, že mně sprostě nenadáváš.

298
Franz
Reagovat

@anonymous: Pokud tento týden nezruší imunitu, nebo se nevrátí Dodoslav, tak mužský nemůže být !
Imunita se ruší až při návratu vypadnutých farmářů a ty ještě nepřijdou.

299
Wally
Reagovat

@anonymous: Oni jsou už známí i finalisté :D

301
anonymous
Reagovat

@Franz: Zase jsi trochu napřed. Dnešek ještě v TV neběžel :-)
Ale, tak, proto jsem i to napsal… Nastane více proměnných :-)

@Wally: Ano, říká se to :-) Ale mezitím se toho říká méně, tak to někdo přece musí vyplnit, aby byl časoprostor komplexnější, a nezhroutil se v singularitě :-)

Ale nebojte, na případný Zimně/Jarní Farmě si ode mě asi odfouknete. Pokud bych tu byl, pokud, tak spíše ještě řídčeji než teď (kromě předpokládaný neinvence mě osobně ty různý „VIP“ RS zajímají ještě o to míň)…

302
Eva původní
Reagovat

Katka byla v Teleránu a tak mi vrtá v hlavě proč před týdnem nedorazil Mojsej. Že by opravdu tam vykecal něco co by Borisové nechtěli :-))

303
Eva původní
Reagovat

@Dany: Návrat Doda už by byl nefér vůči ostatním farmářům. Odpočatý, najedený, vše si shlédnul a teď těsně před koncem to fakt ne!!!

306
Franz
Reagovat

Kdybych chtěl parodovat anonymouse, tak napíši, že finalisté jsou už známí.
Předpokládám, že když dnes byla Kvetka v Dobrém ránu na Markize, tak Farma skončila. V pondělí v DR od léta nebyla, protože jezdí vždy číst farmářům dopis vypadnutého. Minulý týden v ránu Standa nemohl být, protože byl zpět na Farmě. Toto je moje pouhá úvaha a doufám, že jsem někomu neprozradil vánoční překvapení. :-)
Více se určíme dozvíme od pana anonymouse.

307
Eva původní
Reagovat

@Wally: ahoj Wally, já mám někdy dlouhé vedení, nevím co tím myslíš :-)) a tam jsou jiní mlaďoši, ty neznám :-))
Katka se mi líbila jak rozumně odpovídala v Novém čase, palec nahoru aspoň 3x

308
Poppy
Reagovat

Myslím, že už nikdy nepoužiju slovo „falešný“. Farmáři mi ho totálně znechutili.

309
Eva původní
Reagovat

@Franz: Franz, aha, už mi to zapálilo :-)) díky i Wally

310
Wally
Reagovat

@Eva původní: Tak jsi to asi teda pochopila. :D
Na té fotce jsou i jejich příbuzní, ale Roman tam těch fotek má víc i s ostatními farmáři. Ale vypadá to , že Romanovovna a Dolly nedorazily. Že by rozkol v ráji na podporu svých favoritů? Asi to koupání v kádi s Marfušou nebylo to pravé ořechové. :D

311
Janica
Reagovat

@Wally: Kdo je ta žena v černobílých šatech?
Máčeova manželka?

312
Lentilka
Reagovat

@Franz: A to máš odkiaľ,že imunita sa im ruší až príchodom vypadnutých farmárov? Veď to platilo myslím imunitu, len minulý týždeň či mi niečo ušlo?

Keby tomu tak bolo , potom by sa Mira dostala až do semifinálovej štvorky a to hádam nie.

313
JanaH
Reagovat

@Lentilka: nejde o husí brka, ale o imunitu FT.

314
galadriel
Reagovat

OT: Máte otvorené nové vlákno.

Víkend bol dlhý, preto rekap 5/5 doložím max v stredu, tohtotýždňový sa budem snažiť vešať priebežne. Ďakujem za pochopenie.
Každopádne určite viete, že vypadla Katka, ktorá dnes zvolí FT. Kaka bojovala s Gabikou, s ktorou prehrala až v tretej disciplíne (pílení), prvý almanach vyhrala Gabika, druhé prekvapenie vyhrala Katarína a pílenie dovrzala, takže späť sa s radosťou vracia Gabika.

315
Wally
Reagovat

@Janica: Myslím, že ano a ta druhá je Stanova.

316
Lentilka
Reagovat

@JanaH: dík… už pozriem len sem tam farmu tak som si myslela že mi niečo ušlo,už chápem ,dík ešte raz

317
Lentilka
Reagovat

@Wally: Teraz som v pomykove ja že je to malá Nika a Lenka Švaralová ….

Přidat komentář