Panáček v reality show

Slovenská 6. řada Farmy na podzim 2015

8. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=6741 w=680]
Oblíbená slovenská reality show Farma se dočká na TV Markíza i své 6. řady a to na podzim 2015. TV Markíza v těchto dnech spustila nábor na castingy, které promuje i pomoci upoutávek ve svém vysílání. Co bude lidi motivovat v podobě hlavní výhry? 50 000 euro pro vítěze Farmy 2015

Termín startu Farmy 2015 zatím TV Markíza neupřesnila, ale v podmínkách přihlášky na casting se lze dočíst, že vyžaduje, aby ji soutěžící byli k dispozici od 24. července do 30. listopadu 2015. Podrobné info o castingu naleznete na podnafarmu.markiza.sk

Na pozici moderátorky Farmy se nic nemění. I nadále ji bude Kveta Horváthová.

Termíny castingů reality show Farma 2015

1. kolo

Košice 9. 5. 2015

Prešov 10. 5. 2015

Banská Bystrica 23. 5. – 24. 5. 2015

Bratislava 5. 6. – 7. 6. 2015

2. kolo

Bratislava 13. 6. – 14. 6. 2015

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 36
1
Bobby Brown
Reagovat

Na fotce Kvetka, vrabci mluví o Laďce, tak kdo?

2
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Laďka na Farme? Tu bych spíš čekala v té slibované slovenské FHŽ s českou produkcí nebo kým.

Reagovat

@Bobby Brown: Laďku Slováci nechtějí nikde, proto skončila v JSSS.

4
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
Vrabec, který by měnil Latěnu s Kvetkou se zdá býti vrabcem divným :-)
Kvetka je fakt krásná ženská!

5
Prochor
Reagovat

Mohli by zkusit All Stars řadu s nejlepšími taktiky z minulých řad. Jako jednu bych viděl třeba Janu Hrmovou.

6
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jo, máš pravdu, já si to spletl. Už se mi to farmaření nějak motá.

7
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Asi ten „rozstřelený vrabec“, tak z toho byl trochu zmatený.

8
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Aha, přitom má takové epesní čižmy.

9
Perfect
Reagovat

@Bobby Brown: 4. sériu Farmára bude moderovať predsa Aneta Sedlmair Parišková, ako aj predchádzajúce ročníky :)

10
Prochor
Reagovat

Jako skalní fanoušek Farmy jsem si všiml, že ve všech 3- řadách SF a jedné řadě ČF se opakují podobné typy jako v operetě:
problematický starý: Milan z ČR, staří exoti ze SF
problematická stará (vyléčené alkoholičky): stará Frčková, Líba ČR
problematický mladý: Kubí ČR, Adam SR
problematická mladá (lehčí zboží): Haklová, mladá Frčková, Jana Hrmová, Jana Vanilka atd.
odpovědný mladý (zpravidla vítěz): Mário, Paco, Michal z ČF
odpovědná mladá: Božka, Šárka z ČF

Jsem zvědavý, jestli nová řada bude mít podobný model.

11
okkvp
Reagovat

@Prochor: To sis tedy fakt všiml brzy (charakterové typy jsou v manuálu-licenci)

12
johanetta
Reagovat

@okkvp: bingo!

13
Prochor
Reagovat

Protože se nám pomalinku blíží nová řada farmy, zkusím zabránit nejapným komentářům:
Tak abychom se vyhnuli předem nejapným příspěvkům – rychle základní pravidla:
1) Pokud, někdo vypadne z důvodu nemoci, nebo vzdá (jinak než v duelu), vrací se na farmu ten, kdo naposled vypadl v duelu.
2) Ten, kdo vypadl z farmy bez vlastního přičinění se může na farmu vrátit ale jen se souhlasem farmářů.
3) Farmář, který se vrátí, nesmí vnášet do hry informace zvenčí. Porušení se trestá vyhazovem (obdoba pravidla ve Vyvolených, na které doplatila Tamara).
4) Fyzické násilí, nebo jiná forma fyzického ohrožení soutěžících, se trestá napomenutím, opakované násilím okamžitým vyhazovem. Rozporuplná byla slovenská farma, kde jeden ze soutěžících házel na ostatní vidle a nic se mu nestalo.
5) Je zakázáno se předem dohodnout o dělení výhry – porušení se trestá vyhazovem. Ale po předání výhry si výherce přirozeně může s výhrou dělat to, co chce – třeba ho věnovat na dětskou onkologii nebo hodit do kanálu. Rozporuplný byl závěr finále Michal-Šárka, ze kterého částečně vyplývalo, že si oba cosi před finále slíbili- ale nelze to dokázat.
6) Psychické násilí je dovoleno v jakékoliv formě a to i do úrovně maximální šikany a odchodu oběti na psychiatrii. Základem všech kontejnerovek je v podstatě americký film „Pán much“. Zjednodušeně – silná osobnost ovládne slabší a udělá z nich užitečné idioty které využije a vyhodí.
7) V jisté fázi hry farmáři vyberou na základě dotazu jednoho a tomu je nabídnuta suma peněz za okamžité opuštění farmy. Pokud odmítne, má právo celou nabídnutou sumu podle svého uvážení rozdělit mezi farmáře ve hře. Jediný ze všech řad peníze přijala Líba v české farmě. Rozhodující otázkou je, kdo má na farmě největší důvěru. Toto pravidlo bylo hrubě porušeno na české farmě.Pro zajímavost – pokud vím: nikdo, kdo odmítl finanční odměnu za odchod hlavní výhru nevyhrál a odešel s prázdnou.
8) Smíšený duel je možný pouze v semifinále a ve finále. Jinak není dovolený.
9) Za porušení povinnosti sluhy je možné sluhu vyloučit ze hry, ale pouze se souhlasem farmářů. Příkladem je žena, která byla na slovenské farmě vyloučena za to, že jedla v kuchyni. V české farmě naprosto ignorované pravidlo.
10) Majitel farmy – hospodář má právo kohokoliv a kdykoliv vyhodit z farmy. Prakticky se tak stalo na slovenské farmě, kde hospodář vyhodil „Hustou“ Lulu. Hospodář si na svém majetku dělá co chce bez ohledu na pravidla hry, která ho nemusí zajímat – je to jeho majetek.
11) Farmáři za práci nedostávají jídlo ale jen finanční kompenzaci pro konečného vítěze. Obecně – všechno jídlo by měli získat z produktů farmy. Prakticky mají možnost ho získat také výměnou svých produktů s hospodářem nebo výměnou části peněz s obchodníkem.
12) Ten, kdo prohraje v duelu nekompromisně opouští farmu. Je zásadně nemožné aby, ten, kdo prohraje duel zůstal na farmě- například protože se pro něho někdo obětuje nebo z jakýchkoliv jiných důvodů. Televize Nova evidentně porušila pravidla formátu, když nechala na farmě Kubího, když se pro něho obětovala Michaela. V české farmě naprosto ignorováno.
13) Je zásadně zakázáno měnit pravidla duelu během vlastního duelu. Týká se to jen výběru disciplín. Průběh vlastní disciplíny měnit lze ( Milan versus Michal v přetahování a příkaz, že si musí soutěžící stoupnout). Je třeba zabránit zranění soutěžících.
14) Kromě výše uvedených pravidel může štáb všechna ostatní pravidla upravovat, vymýšlet nebo modifikovat.
Tato pravidla mám vypozorovaná a nemusí s nimi nikdo souhlasit.
Ještě přidám samozřejmou zásadu pro soutěžící, že to, co není zakázáno je povoleno.
Platí tedy obecně tři obecně platná a praktikovaná pravidla nejlepšího hráče na světě Boston Roba z amerického Survivoru:
1. Je dovoleno vytvářet aliance pro vyřazení soutěžících mimo alianci. Tyto aliance jsou zpravidla veřejně známé. Nelze je utajit.
2. Je dovoleno vytvářet aliance v alianci za účelem odstranění vybraných členů v alianci po jejím vítězství a odstranění soupeřů. Tyto aliance v alianci jsou samozřejmně tajné. Jinak by členové mimo užší aliance zběhli k protivníkovi. Jasnou taktikou je tedy rychle rozpoznat členy protivníkovi aliance, kteří jsou mimo užší alianci a přetáhnou je na svou stranu.
3. Je dovoleno zbavit se aliance dřív, než ona se zbaví tebe a to za použití všech dovolených prostředků ( lži, manipulace, zastrašování, nesplnění slibů atd.).
S tímto je v přímém rozporu naivní požadavek Terezy Pergnerové, aby všichni u společného stolu mluvili pravdu))) nebo ve Vyvolených, že soutěžící se nemají domlouvat protože diváci nemají rádi zbabělce“)))
Tereza je zjevně úplně mimo a o společenské soutěži nemá ani páru.

14
Prochor
Reagovat

Pokračuji v samomluvě aka předmluva k Farmě 6.
1) Ad Jana Hrmová – doufám, že se objeví obdobně inteligentní soutěžící ( “ Nevím ak všetky zajímá názor ostatních …“ atd)
2) doufám, že bude omezen přísun „brouků Pytlíků“. Protože je přísně zakázáno, aby jedna Zeměkoule měla dva ředitele. Opravdu Ján Betuel + Tibor Řepa = na jednu Zeměkouli strašně moc a na nervovou soustavu diváků je to strašně moc na druhou. Slovenská TV – mějte s námi slitování.

16
Prochor
Reagovat

27.8 na Markíze 1.díl farmy 6.
Tady jsou soutěžící:
http://farma.markiza.sk/aktualne/1801652_toto-su-oni-novi-farmari-videovizky-kompletnej-dvanastky-jedine-u-nas

Na facebooku se diskutovaly následující možnosti:
A) Klasická verze
B) ČR vs SR
C) ALL STARS
D) Celebrity

Ukazuje se, že Markíza volí verzi A).
Jakou verzi by jste vybrali vy?
Já bych byl pro ALL STARS.

17
Dan
Reagovat

Ahojky, zdravím všechny fanoušky Farmy. Tak nám to zase začne

18
RAINMAN
Reagovat

ALL STARS ze všech odvysílaných slovenských Farem, nebo ALL STARS slovenských reality show?

19
Prochor
Reagovat

ALL STARS všech farem (bral bych i tu jednu českou).
Nebo podle Survivora by mohlo být téma zloduši versus hrdinové.
Za zloducha č.1 bych nasadil pomateného Andreje (vrhač vidlí a sekery po lidech) a taky krysí tvář – krysí povahu Janu Kálayovou (uřehtaná Jana). Našlo by se jich víc.

20
Vladimír Janoš
Reagovat

prosím,pomozte,kdo mi nahraje farmu 3 zaplatím
děkuju Janoš

21
kasuba ladislav
Reagovat

Ta farma to nic neni len ciste biznis pre televizu Markiza pre Horvatovu ,produkci,nic ine aby sa zvyditelnili a jasne zasa blizia sviatky tak aby si mohli nakupit detom milionove darceky novodobe otrocenie

22
Iva
Reagovat

@Vladimír Janoš: co tak archiv najdi si to tam.

23
Iva
Reagovat

@kasuba ladislav: samozřejmě a jaké peníze z nich mají!!!!! Kveta co přijde jako ze žurnálu mezi nadřený a psychicky zdeptané lidi a samozřejmě ještě pan hospodář taktéž pěkně penízky z toho maááá

24
valin
Reagovat

V komunistických kriminálech byli vrazi,zloději,podvodníci,násilníci,ta nejhorší špína vyseparovaná ze dvou republik,byli spolu roky, měli opravdovou ponorku a věřte mi,že se k sobě chovali daleko lépe než tyto kreatůry-tzv. farmáři.Jestli je to záměr režie, tak jim blahopřeji,pro diváky je to opravdu pastva. A tak si říkám-snad to nedotáhnem v zájmu sledovanosti rs.do takových extrémů jako v Japonsku-lidi jak vidím na to máme.

25
ZDENA
Reagovat

PETRA,JE ODPORN Á ,CHOVÁ SE JAK PUBERTAČKA,NEZNÁ SRANDU ,TAK CO TAM LEZLA_!! MOŽE BYT RÁDA ŽE NA NÍ NĚKDO VLEZE NA TAKOVOU ŠKAREDOU 30LETOU BABU,JÁ MYSLEL ŽE MÁ TAK 45LET. KRASAVICE..)))A DĚLÁ TAM DULEŽITOU A SVATOU OBĚT.)JÁ BYCH SI ONÍ ANI KOLO NEOPŘEL!! KDYŽ JE TAK SLUŠNÁ TAK PROČ NENÍ DOMA S NEMOCNÝM DĚCKEM. PŘÁL BYCH JÍ KDYBY ODEŠLA S HOLOU PRDELÍ, KDYŽ TAM CHTĚLA ZŮSTAT!!NEBYL NEBYLO PRONÍ DOBRÉ PŮL MILIONU,CHAMTIVÁ BABA. PŘEJI TO TOMÁŠOVI!!!!

26
Věra Polcrová
Reagovat

Pokud se Slovensko prezentuje bezcharakterními,línými hlupáky – Michalem,hloupou podrazačkou Nikolou/ještě že vypadla – vybrala si a dopadla…./,trapně krokodýlí slzy ronící a rádoby hérečkou Petrou,Tomášem,za kterého se normální matka musí stydět,tak jsem fakt ráda,že jsme západní sousedé,jak s oblibou komentátoři říkají…….
Ještě že se vrátil normální a hlavně veselý Standa,Katce přeji,aby vydržela,je sympatická a má dobré názory,roli farmářky zvládla velice dobře,škoda Doda,přeji mu hodně zdraví, a také Petra,dobře udělal,že odešel,s takovou sestavou se snad už nesetká.Věra

27
JAREK
Reagovat

TÁ KRÁVA PETRA, SE VRÁTILA NA FARMU .JÁ JSEM MYSLELA ŽE SE PLCNU!!!! JE TO BORDEL !!

28
Lorinka
Reagovat

Lidi, co blázníte, to že se debilní Petra vrátila, je akce režie. Ta si to vymodlila. Někdo má zájem, aby tam byla co nejdéle. To, co řekla tehdy, když vypadla, za to bych ji poslal do řiti. Aby Tomáše porazil vůl aby se mohla vrátit, to svědčí o jejím charakteru. Je to normální hukra. Větší blbku jsem ve Farmě ještě neviděl.

Hukra= hubená kráva

29
Erika Nováková
Reagovat

Dobrý den, velice jste mě rozčílili, když jste na Farmu vrátili Petru! Jestli jsem to dobře pochopila, jak odešla(nuceně) Miriam, tak to měl být kus za kus. Tak proč jste tam vrátili další kus? Přestávám sledovat Váš pořad a přemluvím k tomu každého, koho potkám! Je to obyčejná šaškárna a chce se mi z Vás zvracet. Stále nerozumím ten výraz kus za kus. Nechci být sprostá, tak už raději skončím. Erika

30
Terka
Reagovat

@Erika Nováková: Plně s tebou Eriko souhlasím, také to přestávám sledovat, už se nemohu na ten rypák Petry dívat.

31
Pepa
Reagovat

Gabča při duelu řekla Janke že se tam někdo opil asi myslela někoho ze štábu?Kde tam spí když pořád tam natáčejí dík?

32
anna.babikova@email.cz
Reagovat

To je něco Laco říka Janě že neumí mluvit, sám kroutí hubu ne moze poradne něco říct, asi se nedival kdyz vypadl jak ho Tomáš sesmesnoval a Petra se smála jak pominuta ale Jana ne, Petru mel poslat do horoucich pekel na ten ksicht se nedá divat, jenom si vse vybčela ale Gabča a Jana makaly

33
libuše
Reagovat

jsem z česka a sleduji FARMU ale to se deje letos to je horor nejhorší byl záběr kdy se Petra loučí s býkem a přeje si šlápni Tomášovi na nohu at se můžu vrátit to se bohudík nestalo ale ta ženská se vrátila a hraje zase ubožačku která si vše vybrečí doufám že vypadne po hlasování protože ten ksicht je hroznej

34
JARMILA
Reagovat

DOBRÝ VEČER, TADY V BRNĚ HODNĚ LIDÍ PŘEJE VÝHRU TOMÁŠKOVI. OPRAVDU SI JÍ ZASLOUŽÍ.!!!! TAK MU DRŽÍME PALCE!!! I SUPER CHLAP TOMÁŠKU AT SE TI V ŽIVOTĚ DAŘ , JSI SUPER CHLAP !

35
viki
Reagovat

Bohužel to vyhral ten nejvetsi grazl. Škoda, fandila jsem Dodovi. TOMÁŠ je arogantni blb.

36
kucova jaroslava
Reagovat

dobry den budete letost vysilat farmu 8 dekuji

Přidat komentář