Panáček v reality show

Nákupné maniačky (22.9.-26.9.): Speciál s „maniaky“

25. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10231 w=615]

Těšíte se na další týden s pořadem Nákupné maniačky? Vyvolá nadšení nebo zklamání změna, která nás tento týden čeká? Místo maniaček budou po obchodech pobíhat a ve skříních šmejdit nákupní maniaci. Ano, po delší odmlce nás čeká týden v pánské společnosti. Změna se týká i stylistů, tentokrát bude mít v hodnocení hlavní slovo Zuzana Kanisová. Tu uvidíme vždy jen u speciálních dílů.
Téma se zdá jednoduché, ale zdání často klame: Láska na první pohled.

[singlepic id=10232 w=615]

Týden s „maniaky“

Čtveřice odvážných mužů se tento týden popere s tématem – Láska na první pohled. Nám divákům i stylistce by se prý měla při pohledu na výsledný model podlomit kolena a rozbušit srdce. Outfit na první rande musí vyrazit dech, zaujmout nejen pomyslnou partnerku, ale hlavně bodující kolegy a stylistku.

[singlepic id=10233 w=615]

První den nakupujeme s Petrem (32)

Ženatý kuchař s dvouletou dcerou se těší na svoji a hlavně kamarádovu prezentaci před kamerami. Zbývající soutěžící se prvně vrhají na jídlo, potom teprve začínají chválit i kritizovat šatník.
Nákupy začali u bot, potom hledali a hledali co k nim. Hodina pryč a nic nekoupeno. Co se nelíbí Petrovi, to se líbí stylistce, klasika podobně jako u maniaček. Rifle, svetr, taška, vše špatně, alespoň podle Zuzany. A vracíme se pro odložené boty Lacoste, které také nadšení u stylistky nevzbuzují. Konečně máme nakoupeno, unavený Petr i poradce si stěžují na nedostatečný finanční i časový limit.
Co na výsledek soupeři? Připadá jim obyčejný, studentský styl, bez nápadu, uniformní, žádné velké ovace. Odsoudili tašku i tenisky.

Bodování: celkem 20 bodů
Edo kritizoval a dal 6, Matúš také 6 a Pavol outfit pochválil, bodoval 8.

Výsledek Petrova snažení posuďte sami

[singlepic id=10237 w=615]

[singlepic id=10236 w=615]

DJ Eduard nakupuje v úterý

Tomuto mladíkovi sebevědomí rozhodně nechybí. Je přesvědčený o své dokonalosti, dokonce si věří i na výhru. Vehementně ho v tom podporuje jeho neuvěřitelně sebestředný a protivný módní poradce Mirko. Troufnu si tvrdit, že tak nesnesitelný týpek v pořadu už dlouho nebyl. Víc jeho chování ani komentovat nebudu, stačí, že byl středem pozornosti v nákupním centru.
I oni začínají nákup u bot. Černé VANSky jsou jejich prvním úlovkem, v podstatě maniak kopíruje styl svého poradce. Dál to začalo drhnout. Klasika, co se nelíbilo nakupujícím, to chválila stylistka. Čas plyne a hochům utíká čas. Na poslední chvíli koupí rifle, nepochopitelný hnědý pásek, mikinu, triko a sako. Na doplňky už nedošlo, čas vypršel. Celou dobu se Edo, i jeho poradce oháněli láskou k drahým značkám a nakonec podstatnou část nákupu pořídili v průměrném řetězci C&A.
Doma zatím ostatní soutěžící prolustrovali Edův šatník a žádné velké překvapení se nekonalo. Vše v hip hop stylu, přesně jak očekávali. Nad pár kousky kroutí hlavou, ale ve finále mu šatník celkem pochválili, ničím je moc nepřekvapil. Stylistka ve výsledku něco vytkla, něco pochválila, nebylo to zcela dle jejich představ.

Bodování: Celkem 19 bodů
Matúše nenadchl. Málo barev, neslané nemastné, moc šedé, boduje 5. Pavol i Peter dávají oba po 7 bodech. Peter mu vyčetl nevyčerpaný finanční limit.

Výsledný Edův outfit

[singlepic id=10241 w=615]

[singlepic id=10242 w=615]

Ve středu nakupuje student Matúš (21)

Studuje IT management, kdysi i závodně tancoval a živil se jako model. Rodinný typ se všeho vzdal a věnuje se pouze studiu. Jeho styl – elegance. Boduje pohoštěním, sushi soupeře nadchlo. Nakupovat bude se svojí nejlepší kamarádkou Veronikou. Tu už jsme v soutěži viděli v roli nákupnej maniačky, žádné velké sympatie tehdy nevzbudila. (Archív JOJ 26. 5. 2014 díl s Veronikou)
Oproti předchozím dvěma dnům nastává změna, jako první sháníme košili, přesněji pouze a jedině čistě bílou košili. Následují černé kalhoty slimky, červené boty s přezkou a k nim dle stylistky Zuzany nevhodný červený pásek, brýle pilotky a mega taška. Stylistka chválí a chválí, u tašky zapochybuje o jejím smyslu. Ale finanční limit je potřeba vyčerpat, tak proč nekoupit cestovní kabelu. Jako jediný si uvědomuje, že se obléká na první rande, proto, ač má ještě dostatek financí, kupuje jednu jedinou rudou růži. Podobný nápad měl i Pavol, ale Matúš byl rychlejší.
Zbytek soutěžících pochválilo jeho domácí šatník, chválí i výsledný outfit. Drobné připomínky padají hlavně ohledně tašky.

Bodování: Celkem 27 bodů
Edo nazval jeho kalhoty střihu slim fit jako „málo mužské“, má pocit, že by zaujal víc muže než ženy. Dává 8 bodů.
Pavol nemá co vytknout a padá 10 bodů.
Peter má pochybnosti nad vhodností tašky a boduje 9.

Matúš ve výsledném outfitu

[singlepic id=10263 w=615]

[singlepic id=10264 w=615]

Jako poslední nakupuje Pavol (27)

Bezpečnostní technik Paľo se vydal do obchodů bez vlastního poradce. Spoléhal na rady prodavaček a dobře udělal. Po hodině v nákupním centru neměl vůbec nic koupeno. Přičinlivá prodavačka mu vyskládala základ outfitu a on dal na její doporučení. Boty, které si vybral, byly nejhezčí z celého týdne. Peněz moc nezbývalo, musel improvizovat. Vzdal se drahých káro ponožek a pásku, zvolil levnější varianty, tím pádem mu zbyly finance i na předem naplánovanou slunečnici. Mimo ni si pořídil sako, košili, rifle, ponožky, boty, kapesníček, pásek. Ještě mu zbylo 10 Euro. Stylistka pomluvila kalhoty, kapesníček byl prý zbytečný, ale díky slunečnici mu všechny prohřešky odpustila.
Jak hodnotili soupeři jeho šatník? Matúš chválil hodinky a postrádal zimní kabáty. Všem shodně chyběla barevnost. Stylistka nesouhlasila, o barvách to není, pánové přeci nejsou žádní papoušci.
Hodnocení výsledku bylo celkem pozitivní. Peter očekával, že nebude chybět sako. Edo nepochopil slunečnici, připadalo mu to vesnické, nazval celý model jako retro styl a čekal víc barev. Matúš outfit pochválil.

Bodování: 25 bodů
Edo model při bodování označil jako fádní a vytáhl 7 bodů. Peter chválil, ale Matúš se mu líbil víc a tak dal 9 bodů. Matúš opět chválí, vytknul drobnosti a boduje rovněž za 9.

Čtvrteční výsledek posuďte sami

[singlepic id=10295 w=615]

[singlepic id=10296 w=615]

Vzájemné bodování soutěžících

[singlepic id=10299 w=615]

Páteční finále a hlavní slovo má styliastka Zuzana

[singlepic id=10297 w=615]

Jako prvního hodnotí Edu. Ten skončil prozatím na čtvrté pozici, byl si svým vítězstvím jistý, je zklamaný. Doufá, že získá aspoň cenu stylistů. Zuzana mu vytknula moc šedé barvy, čekala něco úplně jiného, nelíbí se jí tričko, chybí čepice, tipovala by ho na tepláky, toto není to Edův styl. Edo chtěl být „fresch“, ale co to je, pořádně vysvětlit neumí. Stylistka vytýká chyby a on se brání. Odporuje jejím názorům, podle sebe je dokonalý a sám se sebou spokojený. Skoro to chvílemi vyznívá, že Zuzana svojí práci nerozumí. Od stylistky získá za dle jejich slov fádní model 7 bodů.

Peter skončil v mezisoučtu na třetím místě. Sám uznává, že chybičky se vloudily. Vyslechne si výtky i pochvaly ke svému modelu. Při nakupování co se líbilo Petrovi, Zuzana zavrhla a podobně vyzní i její hodnocení. Chválí kardigan, ale víc se jí líbila šedá mikina. Košile mohla být vzorovaná, výtka k riflím, k botám… Celkově na ni působí jako „usedlý odrostlý student“. Boduje opět 7.

[singlepic id=10298 w=615]

Pavol byl posledním nakupujícím a skončil na druhém místě. Zuzanu překvapil elegantním outfitem. Rifle by ohrnula, volila by mokasíny v konzervativním stylu, nebo tenisky. Košili pochválila. Do slunečnice se zamilovala už ve čtvrtek. Boduje 8.
Na prvním místě se podle bodování soupeřů umístil miláček stylistky, bývalý tanečník a model Matúš. Chválí postavu, chválí kombinaci barev. Podle Matouše volil italskou eleganci. Jediná výtka je k tašce a barvě opasku. Dostává 9 bodů.

Vítězem se celkově stává Matúš, získal nejvíc bodů i cenu stylisty.

[singlepic id=10300 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
galadriel
Reagovat

Uvidíme, ako sa Zuzana chytí, celkom by som si ju pozrela pri takej klasickej sérii, kde by hodnotila ženy.

Reagovat

@galadriel: Zatím se mi Zuzana líbí, téma a pánové už méně, není nad hašteřivé baby :D Ale jeden týden se dá vydržet.
Tenisky „konversky“ jsou klasika bez ohledu na věk, měl je zvolit místo Lacostek. Taška tvarem dobrá, ale ač se mi tenisky této značky líbí, tašky nee.

3
dorka
Reagovat

Zajímaví kluci. Teda až na dnešního hh hh hh beavis+butt-head dýdžeje a jeho zakomplexovaného strýčka. Těším se na zítřejšího cumla i na toho posledního, mají zdravým způsobem rádi sami sebe a je to vidět. Tak snad to bude vidět i na outfitu.

Reagovat

Matúš měl za poradkyni protivnou nákupní maniačku Veroniku z 26. 5. 2014 (http://maniacky.joj.sk/nakupne-maniacky-archiv/2014-05-26-nakupne-maniacky-premiera.html). On jí tehdy dělal poradce.
Červené boty na boso a ohrnuté rifle nic moc, když extravaganci, tak měl do nich zvolit pruhované či kostkované ponožky.

Přidat komentář